A kikötő nézelődő partja
4 / 4 oldal • Megosztás
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: A kikötő nézelődő partja
~Golden Maiden, Ralf Shaw magánjátéka~
Azt mondja két szó, mire kíváncsian várom a folytatást, tényleg két szót mond, az egyik többet magyaráz meg, mint a másik. Lehet, hogy tudják, hogy érdeklődök Apokalipszis tanításai iránt? Lehet, hogy ez az egész egy teszt, hogy felvegyenek? Végül is, meg tudom védeni magam, és akár el is mehetnék a csajjal, hogy utána járjak a dolognak. Nem egy nagy szám az életem, és örökre utálnám magam, ha most ezt az esélyt elszalasztanám, ha pedig meghalok, hát ez van, nem fog senki hiányozni. Megvonom a vállam.
- Apokalipszis érdekel, és ahogy legutóbb néztem, nem túl nehéz bekerülni lovasnak. Legalábbis a két zseni, aki képes volt megtámadni minket, aztán lelépni két kővel helyettünk, és azt se várták meg, hogy akkor csatlakozhassak, nagyon ezt mutatták. Vigyél magaddal. - mondom, nem hangzik kérésnek, de ez valószínűleg azért van, mert izgatott lettem. Itt a nagy esély, most nincs idő finomkodni meg udvariaskodni. Ha tényleg el tud vinni, akkor itt a lehetőség, éljünk vele, tűnjünk el mielőtt ideér a SHIELD, és majd lerendezzük ezt az egészet később.
- Apokalipszis érdekel, és ahogy legutóbb néztem, nem túl nehéz bekerülni lovasnak. Legalábbis a két zseni, aki képes volt megtámadni minket, aztán lelépni két kővel helyettünk, és azt se várták meg, hogy akkor csatlakozhassak, nagyon ezt mutatták. Vigyél magaddal. - mondom, nem hangzik kérésnek, de ez valószínűleg azért van, mert izgatott lettem. Itt a nagy esély, most nincs idő finomkodni meg udvariaskodni. Ha tényleg el tud vinni, akkor itt a lehetőség, éljünk vele, tűnjünk el mielőtt ideér a SHIELD, és majd lerendezzük ezt az egészet később.
Credit:PIERROT
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: A kikötő nézelődő partja
~Golden Maiden, Ralf Shaw magánjátéka~
Védi a lovasokat, hogy nem az eszükért választják őket, hát igaz ami igaz, ezt vettem észre. Azért az erő mellé nem baj, ha ész is társul, úgy lesz valaki igazán jó harcos, legalábbis szerintem. Közben a zsebében matat, továbbra is figyelem, számítok egy utolsó pillanatban érkező támadásra, de nem ez történik, csupán idedob nekem valamit, és egy pillanatra nem gondolok bele, hogy akár gránát, vagy bármi ártalmas dolog is lehet, egyszerűen csak reflexszerűen elkapom, és megnézem. Egy hely van megjelölve rajta, ezt mondta is mielőtt idedobta, hogy ide kell mennünk, innen juthatunk a klánhoz, mire bólintok, miután megnéztem, és visszadobom neki, elvégre az övé, és nem az enyém. Természetesen mindezek után követem, nem csinálok segget a számból, és a házba érve elteleportálnak bennünket, őt vissza oda ahonnan jött, és bár én is ugyan oda tartok, számomra ez nem az otthon, hanem egy új élet, sőt az is lehet, hogy maga a megváltás.
Credit:PIERROT
Köszönöm a játékot!
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.