Tobias Vayne

Go down

Tobias Vayne Empty Tobias Vayne

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 08 Aug. 2013, 20:50

Név: Tobias Vayne

Egyéb név(i): -
Faj: Mutáns
Nem: férfi
Jellem: tipikus öregember, a „mindenki-mindent-rosszul-csinál-manapság” fázásiban
Személyazonosság: Nyílt mutáns
Születési helye és idő: 1960. január 13. Greenville, Mississippi
Kor: 64
Család:  2 gyerek, 6 unoka
Foglalkozás: Eladó /Könyves bolt
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 120 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Őszülő, eredetileg fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Csak ami a korral jár.

Életrajz:
Mit lehet elmondani Tobiasról? A 60-as évek szelleme él benne. Na nem a hippi mozgalomé. Bármi is volt a hippi mozgalom ellentéte, Tobias rendíthetetlen bástyaként őrzi emlékét. Fiatal korát a családjával töltötte. Akik híres szeszfőzők voltak. Az ők sarjukként ő is szeszt főzött. Mutáns képessége jelentkezése után csak kesztyűt kellett viselnie. A családjának nem volt ezzel gondja, ahogy ők mondták csak nagy mamájára ütött. A 80-as években aztán a kormány lekapcsolta a családi vállalkozást. Tobias ezután belépett a hadseregben, mert nem volt jobb dolga. A szolgálati idő teljesítése után nem ment vissza a családhoz, inkább New Yorkban telepedett le. Saját régiség üzletet nyitott, kihasználva a képességét. Ez azonban gyorsan befuccsolt, mert mint kiderült, Tobiasnak nem volt érzéke egy bolt vezetéséhez. Nem esett kétségbe, inkább tároló egységeket kezdett venni, a benne lévő tárgyakért. Elméletileg még a tévébe is volt sorozata, de szerintem ezt csak kitalálta. Ki nézne olyan műsort?
Biztos nem ment rosszul neki, mert közben megházasodott és született két lánya, mindkettő mutáns. Értük mindent megtett, amit tudott és még többet is. Az egyik lány az MIT diplomázott még a másik a Yale-n. 50 éves korára már mindkét gyermek révbe ért és megházasodott és jó munkákat szereztek. Ezután a feleségével kiköltöztek Floridába és golfozással meg vakációzással töltötték idejüket. Az AIM mutáns regisztrációs törvénye nem érintette komolyabban. „Nem érdekel nagyon, de inkább a büdös niggereket meg a rohadt buzikat kéne regisztrálni! Ők tették tönkre ezt a nagyszerű országot!” mondogatta mindig. A boldog élet  egész a Bukásig tartott. Ebben a szörnyű természeti katasztrófákban Mrs. Vayne elhunyt. Tobias le volt sújtva. Vissza költözött New York-ba, az egyik lányához. Főleg kocsmázással töltötte az idejét. A gyerekei féltették, de nem tudtak rajta segíteni. Egyre mélyebbre sűlyedt az alkoholizmus mélységeibe. Aztán 2021-ben csoda történt. Sok más halottal együtt a feleség is visszatért. Tobias boldogsága határtalan volt. Egészen 2023-ig amikor is meghalt a felesége agyvérzésben. A gyerekek, nehogy apjuk újra a mélybe süllyedjen, munkát kerestek neki. Így került az Old but Gold Antiques eladói pozíciójába a Darren Cain nevű fiatal mutáns alá, aki a képessége miatt alkalmazta az idős férfit.

Képességei: A kezével fizikai kontaktusba kerülő tárgyakhoz kapcsolódó emlékeket látja, de csakis a kézfejével. Általában az első, amit lát az a legerősebben beleivódott érzelem. Ezek hasonlóan keletkeznek mint az ujjlenyomatok. Itt nem fizikailag ér hozzá az okozó, hanem az érzelmeiről készül a lenyomat. Ahogy az ujjlenyomat rögzíti a személyt, úgy ez az érzelmi lenyomat rögzíti a helyzetet. Minél erősebb, annál erősebb a vizuális kép. A hangok csak a legerősebb érzelmeknél van, például egy háborúban fegyvernél. 50 éves tapasztalatával egyszer sem történt meg, hogy egy személy érintésére víziója legyen. Ezt a képességet nem tudja irányítani, állandóan aktív.
Szakértelmei: Amerikai történelem és háborús ereklyék beható ismerete.
Megjegyzések: Darren Cain Njk-ja
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tobias Vayne Empty Re: Tobias Vayne

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 08 Aug. 2013, 20:54

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tobias Vayne Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14868
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.