Brooklyni Központi Bank

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Brooklyni Központi Bank - Page 2 Empty Re: Brooklyni Központi Bank

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 24 Dec. 2012, 11:01

A tervem sikerült, noha erősebben kellett koncentrálnom, mint alapból gondoltam, de ettől függetlenül sikerült és először csak térdre rogyott, majd üvöltve dőlt el a földön. Ez neki jobban fájhatott, mint nekem a bordáim és a kezem összesen. Már így sem nagyon fog tudni elrohanni, hacsak nem ugrál, rádió után nyúlt, azaz nincs telepata a csapatban, vagy úgy vélték, hogy teljesen mindegy, mert úgysem érti meg senki sem a nyelvüket. Így én sem tudhattam, hogy miről beszél, de volt egy érzésem, hogy lehív valakit, vagy valakiket lentről, hogy idelent ellenállásba ütközött. Az újabb koncentrációmat ezúttal az én rádióm szakította meg, amikor a kinti rendőr szólalt meg.
- Igen – lihegtem bele a rádióba. – De csak olyat küldjön, akinek volt már mutánsokkal tapasztalata, ezek is azok… az egyik terrorista nagyjából semlegesítve, a bőre nagyon ellenálló, ennek megfelelően készítsék a felszerelést, a többiről még nem tudok. És legyenek óvatosak, valószínűleg erősítést hívott.
Igyekeztem ekkor fedezékbe húzódni, úgy, hogy ne lehessen rám látni abban az esetben, ha fentről lejönne valaki, vagy kintről próbálna tüzet nyitni. Ha sikerült, akkor ismét az erőmhöz folyamodok és azzal egy gömbbe felemelve próbálom kilebegtetni a sérült terroristát a bankból az utcára egyenesen rendőrök elé. Ha megvan és sikerült, akkor egyelőre figyelek és várom, hogy felbukkan-e az általam tippelt erősítés, vagy nem történik semmi sem.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni Központi Bank - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 27 Dec. 2012, 12:03

Az arab továbbra is tehetetlenül fekszik, így van időd nyugodtan válaszolni a rendőrnek.
-Értettem, fél perc múlva érkezik az erősítés... De ne számítson túl sokra, az embereink nagy része a démonokkal van elfoglalva - teszi még hozzá a százados.
Sikerül létrehoznod egy gömböt az arab körül, akit terroristának vélsz, és a gömbben a kijárat felé lebegteted. Kicsit ugyan manőverezni kell a sok rom közt, és az emberfeletti fizikai képességek érezhetően a súlyára is hatással voltak némileg, de természetesen ez nem okoz komoly problémát. Mire kiér a szétrobbant ajtón, már látod, hogy néhány kommandós speciális eszközökkel készül elfogni, míg két másik férfi befut a bankba.
-Zaphire - biccent a két férfi, láthatóan felismertek téged. Ők maguk nem viselnek szuperhős szerelést, egyszerű rendőri egyenruhájuk van, golyóállómellényük, és egy jól megkülönböztethető jelzés a vállukon, ami a mutáns osztagra utal. - Carter ügynök vagyok, kettes fokozatú telepata, ha ez mond valamit, ő pedig Davis ügynök, egyes fokozatú speedster. A parancs szerint maga az akció vezetője.
Az említett Davis jól megtermett fehér, kopasz férfi, a társa egy mexikói, cingárabb fickó. Mindkettőnél pisztoly van, de értelemszerűen nem ez az egyetlen fegyverük. Carter felkapja a fejét, és összevonja szemöldökét.
-Az épület még mindig tele van civilekkel, így nehéz pontosat mondani, de azt hiszem, három vagy négy ember közeledik felénk... Fentről.
-A lift - vágja rá David, és beljebb indul az épületbe.
Ha te is velük tartasz, láthatod, hogy az egyik lift valóban kijelzi, hogy elindult lefelé. Carter és David rögtön a romok közt keresnek fedezéket, hogy a lift érkezésekor előnyben legyenek.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 28 Dec. 2012, 08:25

- Köszönöm – mondta.
Tudtam, hogy velük voltak elfoglalva, ki nem ebben a városban a civileket leszámítva? A nemzeti gárda persze kint ült a békés területeken a várostól távol és az elnökünk parancsára nem avatkoztak be. Mintha megengedhettük volna ezt a luxust magunknak, hogy így tegyünk. Két férfi érkezett meg, ahogyan kiküldtem hozzájuk az egyik merénylőt. Biccentettem feléjük és már mondták is, hogy mire képesek. Egy speedster és egy telepata. A telepata férfira néztem és a halántékomat megérintettem egy pillanatra.
~ Így folytassuk a beszélgetést, remélem nem okoz önnek közvetíteni a gondolatainkat egymás között ~ gondoltam és reméltem, hogy már figyeli a gondolataimat és, hogy három személy, kettő magán kívül nem terheli le. ~ Üdvözlöm önöket és köszönöm, hogy jöttek segíteni. ~
Bólintottam, amikor kiderült, hogy valóban tart lefelé az erősítés a lift felől így én is követtem a két férfit igyekezve, hogy ne maradjak le annak ellenére, hogy fájt minden levegővétel. Ha megérkeztünk a lifthez már láttam, hogy valóban jöttek, akkor jól gondoltam, hogy a rádión erősítést hívott az, amelyiket leszereltem. Próbáltam én is fedezéket találni a romok, vagy éppen egy oszlop mögött, hogy ne legyek rögtön szem előtt.
~ Tud valamelyikőjük kölcsönadni egy pisztolyt? ~ kérdeztem. ~
Ha kapok, akkor még azt is kibiztosítom és azzal, ha nem kapok, akkor anélkül próbálom majd felmérni a helyzetet a fedezékből, amint megérkeztek a lifttel, akik jöttek.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 01 Jan. 2013, 17:53

Megbizonyosodsz róla, hogy a kettes fokozatú telepata már képes folyamatos kapcsolatot fenntartani, vagy legalábbis Carter mindenképpen, és hamarosan Davis is bólint, hogy ő is hallotta a parancsot. Amikor elfoglaljátok a fedezéket, Davis még átdob neked a szembelévő oszlop mögül egy pisztolyt és egy tartalék tárat, ő pedig a nadrágszára alól húzza elő tartalékfegyverét. Így most már mindhárman a fedezékeiteket elfoglalva, fegyverrel a kezetekben várjátok a lift érkezését.
Csilingelő hang után nyílik ki a liftajtó, benne négy embert láttok meg: négy civilt! Kezük megkötözve, a liftben ülnek, szájuk kipeckelve, és szemmel láthatóan borzasztóan félnek.
~Ez csapda!~ Közli Carter a meglátását, Davis pedig már a csarnok túloldalán van, ahol ellenőrzi a többi liftet, de azok közül egy sem jött le.
~Jönnek még, de az...~
Már nincs ideje átküldeni Carternek a figyelmeztetést, hangos puffanás hallatszik a lift tetején, ami aztán alaposan megroggyan, és egy másodperccel később újabb robbanás rázza meg az emeletet.
Ezúttal sokkal közelebb vagy a robbanás középpontjához, ami egyértelműen a lift felett van. A légnyomás hátralök téged, Cartert, de még a terem másik végében álló Davis is a padlón köt ki. Nekicsapódsz a mögötted lévő romoknak, és ez semmiképpen sem tesz jót a törött bordáknak, sem a sérült csuklónak, de az eszméletedet nem veszíted el.
A por, ilyen közel a robbanás epicentrumához hamar elül, a légnyomás továbbviszi, és valószínűleg odakint, a bank előtt van most hatalmas káosz. Idebent mindenesetre láthatod, hogy Carter még annyira sem volt szerencsés, mint te: hátrazuhanva az egyik nagyobb törmelék a tarkóján mért rá nagy ütést, feje alatt most vértócsa növekszik, és nem mozdul. Davis ezzel szemben egy szempillantás alatt terem mellette, és húzza őt fedezékbe. Eddigre te is összeszedted magad annyira, hogy ismét felállhass a fájdalmak ellenére, viszont a fedezékedtől jó pár méterre repültél.
Így jól látod, ahogy a leszakadt lift helyén, a liftaknából mászik elő könnyedén két arab férfi, ruhájuk rongyokban lóg rajtuk, de a testükön nincs sérülésnek nyoma. Egy harmadik alakhoz lépnek, aki a földön fekszik, és a teste teljesen fekete, mintha elszenesedett volna a robbanásban. Ennek ellenére a szenes test megmozdul, és feláll a földről, a feketeség pedig kezd róla eltűnni, mintha csak valami burok lett volna. Mire felegyenesedik, egy harmadik arabot látsz a képében, akin testhezálló, fekete ruha van, ami sértetlen. Egy-két szót váltanak arabul, majd az egyikük feléd mutat, és mindnek rád szegeződik a tekintete. Davis egyelőre tőled úgy 6-8 méterre, egy oszlop mögött áll, pisztolyát szorítva várja a parancsodat, őt még nem vették észre.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 02 Jan. 2013, 12:38

Csak a két férfira néztem és Davis is bólintott, hogy megértette a parancsot. Akkor a telepatikus hálóval nem lesz gond, sokkal jobban szerettem így dolgozni, mint hangosan, mindig meglepi az ellenfelet, ha így teszünk. A lift megérkezett, de nem azok jöttek rajta, akikre számítottunk, hanem túszok. Nem kellett hallanom a telepatikus közvetítést sem, már pontosan tisztában voltam vele, hogy egy csapda volt. Még jönnek, a pufanást hallottam, de már nem volt időm arra, hogy felvonjam a telekinetikus pajzsomat, mert a robbanás szele máris elért. Felkiáltottam a fájdalomtól, ahogyan méterekkel odébb landoltam a földön, a következő sikoly pedig csak egy nyögésbe torkollott, ahogyan a levegő bennragadt a tüdőmben a fájdalom miatt. A földre rogytam, sípoló tüdővel zihálva néztem fel és láttam meg az eszméletlen telepatát, de a szemeimmel még láttam Davist, legalább a gyors segítség még kéznél van. Ahogyan a por elült már láttam a két arabot, majd egy harmadikat, az mintha sérült lett volna, de mégsem. Ő lehetett az, aki a robbanásokat okozta és az lehetett a kéreg is rajta. Annak ellenére, hogy nincs rajta seb okozhatott neki is kárt az, hogy azt teszi, amit. Ahogyan rám néztek úgy tettem, mintha a rádiómhoz nyúlnék, de közben Davis volt az, akinek a valódi parancs szólt.
- Amelyiket tudja!
Ha ott volt a fegyverem a közelemben, akkor a nekem legtisztább célpontként levő mellkasának közepére próbáltam lőni, ahogyan azt a lövészeti órákon tanítják, majd próbáltam a lehető leggyorsabban fedezékbe ugrani, lehetőleg nem Davis irányába, ne leplezzem le addig, amíg még nem tudják, hogy itt van.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 02 Jan. 2013, 14:17

Szemed sarkából látod Davist, aki bólint a parancsodra, és eltűnik a szemed elől, aztán észreveszed a pisztolyt is a közeledben, a robbanás csak egy méterre sodorta tőled szerencsére. Így telekinetikus erőddel is gyorsan magadhoz tudod szólítani, és rögtön lőhetsz az egyik arabra. A várt hatás viszont elmarad, a golyó úgy pattan le róla, mintha tiszta acélból lenne a férfi. Ez persze megmagyarázza azt is, hogyan élte túl a korábbi robbanást, amit a társa okozott. Valószínűleg a robbantóson kívül mind elég ellenálló, máskülönben meghaltak volna a társuk akciója közben.
A lövés után fedezékbe bújsz, még látod, ahogyan két férfi feléd indul, míg a robbantós a kijáratot veszi célba, és arabul szól pár szót társaihoz. Miközben a fedezéked mögött várakozol, hangos kiáltást hallasz, aztán dühös arab beszédet. Ha kinézel, láthatod, hogy Davis egy az egyik arab férfi hátán térdel, a korábban is látott speciális bilincset illeszti éppen a karjára, de láthatóan még így is nehéz dolga van, hiszen ellenfele bivalyerős. Davisnek hála tehát már csak egy arab tart feléd.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 02 Jan. 2013, 20:37

Teleketinetikával húztam magamhoz a pisztolyt és lőttem. Éreztem, hogy nem lesz könnyű dolgom, mert nem mozdultak el a lövés hallatán. Azt a hangot hallottam, amit nem vártam, a fémes pattanás, ahogyan az alak bőréről egyszerűen lepattant a golyó. A francba! Gondoltam még, ahogyan behúzódtam a fedezékbe. Ennek hála még láttam, hogy ketten indulnak felém és a harmadik kifelé. Ha ott újra felrobban, abból nagy bajok lehetnek, hiszen sok rendőr volt arrafelé.
- Vigyázzanak odakint, a mutáns, aki arra tart saját magából kiinduló robbanásokat hoz létre! – szóltam a rádióba. – És készítsenek egy mentőt, Carter ügynök megsérült és eszméletlen!
A beszédem vége némileg köhögésbe is fulladt a fájdalom miatt, ami csak rosszabbá tette és még a szemeim is könnybe lábadtak. Összeszorítottam a fogaimat és koncentrálni kezdtem, a dühös arab beszéd után még egy üvöltés, ahogyan kinéztem a kiabálás után az egyik arab már a földön volt, hála Davisnek, míg a másik felém közeledett. Tovább koncentráltam, majd pontosan ugyanazt próbáltam végrehajtani, mint az előző ellenfelemen, a térdében létrehozni egy kis telekinetikus gömböt, majd azt robbantani, hogy a csontokat repessze és az izmokat leszakítsa a helyéről. Ha eközben az ellenfelem megérkezne hozzám és a tervem nem sikerült, akkor próbálok távolabb jutni tőle, hogy ne érhessen el, majd ha sikerült távolabb jutni a szemét célzom meg a fegyverrel, hátha az nem olyan ellenálló, mint a teste többi része és ha a cél megvan húzom meg a ravaszt.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 12 Jan. 2013, 14:30

A figyelmeztetésed hatására kintről rögtön hallod, hogy a százados megafonba harsog parancsokat, ezzel talán sok életet mentettél meg. Idebent viszont a sajátodért is küzdened kell, az arab férfi feléd közelít, te pedig erőd végéhez közelítesz, a sok sérülés, és a kemény megerőltetések már eléggé kifárasztanak. Ahogy koncentrálsz, ismét érzed, hogy a különleges ellenállás miatt eléggé össze kell szedned magad, még az orrod vére is elered, de végül sikerül elérned, amit akarsz. Az arab fogait összeszorítva halad feléd, majd lassulni kezd, és térdéhez kap. A következő pillanatba szétroncsolod az ízületeit, ő pedig féltérdre esik, ami viszont csak még nagyobb fájdalmat okoz neki, végül a szörnyű kínoktól elveszíti eszméletét, és elterül.
Davis eközben kitartóan küzd ellenfelével, egyik karjára sikerült rátenni a speciális karperecet, ám ekkor az arabnak sikerül lelöknie hátáról az ügynököt, méghozzá olyan erővel, hogy egy még álló oszlopnak csapódjon. Láthatóan kissé kába lett, beverhette a fejét, ezért nem tud menekülni egyelőre, az ellenfele pedig most a kezéről lógó karpereccel indul felé, hogy végezzen a kábult ügynökkel.
A harmadik férfi ekkorra már eltűnik a szemetek elől, a romoktól nem látszik, hogy már elhagyta-e az épületet, de az biztos, hogy nagyon közel jár a kijárathoz.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 13 Jan. 2013, 14:05

Mire sikerült megtennem, amit szerettem volna, már hangosan lihegtem és a földre is csöpögött az orromból a vér. Megtántorodtam, mikor a férfinél végül sikerült végrehajtanom, amit szerettem volna. Az féltérdre rogyott és üvöltött, majd eszméletlenül terült el a földön. Igaz eddigre én sem voltam már túlságosan messze ettől. A szemeimbe könnyek csordultak, amikor levegőt vettem és a bordáimba fájdalom hasított. Azt hiszem, hogy Ko néninek és Mrs. Millernek jó időbe fog kerülni, mire összefoltoznak a mai nap után. Odakint azt hiszem, hogy nem kell félteni azokat, akik kint vannak a parancsok miatt úgy tűnt, hogy a robbanásra készülnek és nem fognak az arab közelébe menni. A hangok felé kaptam a fejem Davis a falnak csapódott. De még mindig magánál volt. A speciális bilincs még mindig ott volt a férfin, valahogyan össze kellett volna a két kar előtt húzni azokat. Vagy kiütni a férfit. Az eszméletlen ügynökre néztem, a telepatára, hátha látok nála, rajta sokkolót, ha igen, akkor mivel nem akartam jobban magamat kimeríteni gyalog próbálok odaérni és belelőni az arabba, hátha lelassítja valamelyest az áramütés. Ha ilyen nincs nála, a földről egy nagyobb adag port próbálok felkapni és azzal a lehető leggyorsabban elindulni a menekülni akaró ügynök felé, majd az arab képébe szórni, hogy ne lásson semmit, majd próbálok félreugrani a kalimpálása elől és a háta mögé, vagy ahhoz a karjához kerülni biztonságban, amelyiken a karperec is van.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 14 Jan. 2013, 20:45

Az ájult Carternél nem látsz sokkolót, így port ragadva indulsz az arab felé sietős léptekkel. Az láthatóan nagyon el van merülve abban, hogy most bosszút álljon a kis trükkjéért Davisen, így meglepi, amikor a por a képébe kerül. A férfi hadonászni kezd, ahogy vártad, te viszont sikeresen odébb állsz előle, és vársz a megfelelő pillanatra, hogy a speciális bilincset összekapcsolhasd a másik kezével. Közben Davis is összeszedi magát, így már ketten tudtok nekifeszülni, és természetesen neki könnyebb dolga van a megfelelő pillanatban faló reagálásban, mint neked. Végül ketten együtt sikeresen megbilincselitek az átmenetileg megvakult férfit, és ezzel rögtön elmúlik a nagy nehézség, a bilincs, ha nem is blokkolja egészen a képességét, egyértelműen megnehezíti a dolgát.
Ekkor azonban odakintről újabb, egy harmadik robbanás hangjai jönnek, melyek ezúttal nem okoznak akkora gondot az épületnek, annál inkább a kintieknek. A bank nem roggyan meg ettől, viszont a por ismét felkavarodik, és a kinti zajokból ítélve még a figyelmeztetésed mellett is kitör egy kissé a pánik. A por hatalmas, akárcsak az arab, most ti is elvakultok, és beletelik egy percbe, míg újra rendesen kaptok levegőt, és láttok is. Ekkor látni odakint már, hogy a robbanásnak köszönhetően a rendőrautókból állított kordon szinte teljesen megsemmisült, és az utca is romokban hever, de a rendőrök és a civilek is hátrébb húzódtak eddigre, így nincsenek komolyabb sérültek. Ki tudjátok vezetni a megbilincselt arabot, és Carterhez is tudtok segítséget hívni, odakint azonban sehol sem látni az utolsó arabot. A robbanás helyén egy kráter áll, de körülötte nincs semmi. A százados jön közelebb, miközben beküld néhány orvost Carterét, és további rendőröket, hogy elvezessék az arabot, illetve kihozzák azt, akit bent kifektettél.
-Nem látták, merre távozott? A füsttől és a portól idekint teljesen megvakultunk.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 15 Jan. 2013, 11:20

Sokkoló nem volt, a por is megtette és sikerrel. Szerencsére Davis is összeszedte magát eddigre és végül keserves munkával együtt rátettük a képességblokkoló bilincset az arabra. Mostanra már valóban ziháltam és a tüdőm pedig a bordáim miatt sípolt minden egyes levegővételnél. Miaku bácsi igazán boldog lesz, hogy újabb személyeket kap magának a börtönbe, az omega szintre. Mielőtt azonban kifújhattam volna magam újabb robbanás rázta meg az egész helyet. Már ösztönösen lapultam le, hogy engem ne érjen el, de ezúttal nem történt ilyesmi. Csak kint volt a robbanás, idebent semmi sem történt. Azonban a por most is felkavarodott, amitől semmit sem láttam ismét és köhögni is kezdtem. A zajokból ítélve odakint azonban nem volt a legjobb a helyzet. Amikor már végre ismét láttam és kaptam rendesen levegőt kivihettük a megbilincselt rabot is. így tudtam körbenézni, azt hiszem, hogy valóban megmentettem az embereket a figyelmeztetéssel odakint, ez jóleső érzés volt, hogy legalább többen nem haltak meg. Körbenéztem ismét, az utca romokban, de nem láttam az utolsó arabot. Hamarosan meg is tudtam, hogy miért. Elfintorodtam.
- Hőkamera kellett volna – feleltem fájdalommal a hangomban. – Nem láttuk, sajnálom. Odafent vannak még bankrablók, vagy csak négyen voltak összesen?
Érdeklődtem, ha nem volt más, akkor lassan nekilehetett állni a civilek mentésének, ha nem, akkor egy újabb harc jön majd és akkor szükségem lesz majd egy adrenalin injekcióra is, hogy talpon tudjak maradni.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 16 Jan. 2013, 17:26

A százados sem repes éppenséggel az örömtől, hogy az utolsó arab ilyen könnyen lelépett.
-A megfigyelő berendezésünk a furgonban volt - mutat az egyik felrobbantott rendőrségi járműre. Úgy tűnik, kompakt felszerelést nem hoztak magukkal, ami érthető is ilyen szükségállapot idején.
-A szemtanúk szerint csak ennyien voltak, ezen kívül már csak civilek lehetnek odabent. Beküldtem két egységet a többi bejáraton át, hogy kezdjék meg a kimenekítést, és a menekülő utak megtisztítását. A szakértők szerint nem áll fent teljes omlásveszély, úgyhogy nem kell kapkodnunk.
A százados ezután a mentők felé tessékelnek téged és Davist, aki szintén eléggé kifáradt, és a tarkója is vérzik. Az egyik mentőnél Cartert látják el éppen, túlélte a robbanást, és Davis érdeklődésére az orvosok azt is elmondják, hogy nincs életveszélyben.
A mentősök alapvető orvosi ellátást nyújtanak neked, megtisztítják a sebeidet, és bekötözik azokat, amik véreznek is. Mivel tudják, hogy náluk "képzettebb" orvosok fognak majd meggyógyítani, nem bajlódnak a többi sérüléseddel, de többször is megígértetik veled, hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel járj el, mert komoly következményei lehetnek a bordatörésnek.

Vége

Epilógus:
Másnap a vezető hírek közt adják le az esetet, mely szerint egy arab terrorcsoport támadta meg a bankot. A támadás után a trezorok teljesen üresek volt, leszámítva a bankigazgatót, akit meggyilkolva találtak odabent. A trezorok terme blokkolja a mutáns képességeket, így minden bizonnyal a bankigazgatóra volt szükségük, hogy leállítsák a biztonsági rendszert. Hogy pontosan miként vitték el a trezorok tartalmát, az a biztonsági felvételekből derül csak ki: a blokkoló rendszer feloldása után teleportáló - vélhetően - mutáns érkezett a zsákmányért, majd távozott is vele több körben.
Természetesen a hírekben megemlítenek téged is, mint többek életének megmentőjét, és az arab terrorcsoport tagjainak elfogóját. Az elmenekült utolsó férfiről nem sikerült biztonsági felvételt készíteni, a fantomképek pedig teljesen jellegtelenre sikerültek.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 17 Jan. 2013, 11:51

Nem volt más odabent, akkor legalább ennyivel megúsztuk, így is több halálos áldozat lett, mint szerettem volna, de legalább az épület nem omlott össze és mindenki más is megmenekült. Fáradtan, kimerülten dőltem neki az egyik autónak, miközben a rendőrt hallgattam. A felrobbant kocsiban volt a felszerelés. Hagytam, hogy a mentőkhöz kísérjenek, de csak annyit engedtem, hogy a felületi sebeket lássák el, illetve sínbe tegyék a valószínűleg törött csuklómat, és rögzítsék a felső testemet a bordák miatt. A többi ellátásra nem volt szükség, Steph néni megoldja majd, csak jussak el a Pegazus főépületéig. Amíg elláttak hallottam, hogy Carter is megmarad és Davis sebe sem túl súlyos. Még azért megkérdeztem, hogy odabent mi történt, a pénzt elvitték, azaz ketten még szabadlábon voltak az öt főből. Vérszomjas Pókemberről pedig semmit sem lehetett tudni, lehet, hogy elszökött, lehet, hogy meghalt.
Ha lett volna még erőm és energiám, akkor valószínűleg utána néztem volna ennek ott helyben, de így inkább csak hagytam, hogy ellássanak, aztán a legfontosabb dolgom az volt, hogy fuvart keressek a SHIELD-hez, hogy ott tegyenek rendbe és addig is készüljek fel, hogy mit kapok anyámtól, ha így lát meg, hogy mi történt velem.

//Folytatás: A hall//
//Köszönöm a mesét!//

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.