Angyal Temető

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Angyal Temető Empty Angyal Temető

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Feb. 2011, 16:18

Egy nagyobb temető 10-15 emlékmű sírral és még ugyanennyi kriptával.
kb 1000 másik sír van még a temetőben. Az egészet egy 2-3m magas fal veszi körbe ami kőből van.
Egy két kripta nagyobb mások kissebbek.

Egy ilyen kisseb bejáratú Kriptának van egy katakomb járata ide fészkelt be egy nagyobb banda kicsit maffia stílusú. Olyan mutánsokkal többnyire akik valamilyen okból utálják a többi élőt attól függetlenül, hogy most mutáns vagy ember. Többnyire zsoldosokból állnak.
Angyal Temető Straymonttemetbronx1

Az eredeti topic.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Angyal Temető Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Angyal Temető Empty Re: Angyal Temető

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 17 Jan. 2015, 11:20

//Előzmény: Harlem utcái//

Jeanne elég gyakran járt apácai hivatása miatt különböző temetőkbe, templomokba, hogy a holtak lelki üdvéért imádkozzon. Most az Angyal temetőben volt, amikor egy látomása támadt. Számára nem volt mindez szokatlan, sőt, szinte már várta is, hogy mikor kap egy újabbat, ami azt jelentette, hogy újabb feladata van. Jeanne teljesen nyugodtan fogadta a lidércnyomásos látomást, látott már rosszabbat is élete során, mint ezt. A feladat tudta, ahogyan azt is, mint máskor most sem lesz túl könnyű számára. Arról egyelőre nem volt tudomása, hogy egyedül, vagy másokkal kell dolgoznia, de az egyedüli munkát jobban szerette, mert legutóbb is az a bukott angyal roppant nagy segítségére volt, csak hátráltatta. Sőt még megölni sem tudta a végén, mert eltűnt. A látomás végén lehajtotta a fejét jelezve, hogy megértette és végrehajtja a feladatot.
- Que vous le souhaitez, mon Dieu! – mondta halkan franciául.
Tudta, hogy az Úr hallja a szavait, mint mindig, volt, hogy közvetlenül szólt hozzá, volt, hogy csak jelekkel, vagy épp amolyan látomásokkal, mint az előbbi volt. Körbenézett a sírkertben, próbálta a látomásból felismerni, hogy milyen helyet látott abban, hogy volt-e közvetlen utalás a helyszínre benne, vagy a démonokra, esetleg bukott angyalokra, akik ártani akarnak itt a Köztes világban és megszegni a szerződést. Annak fényében, hogy mit sikerült kitalálnia fog elindulni a megfelelő irányban majd.

Külső apácaként:
Angyal Temető 406px-1602_Wanda

felszerelés:

A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 18 Jan. 2015, 10:53-kor.

Angyal Temető Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Kira Sign Szomb. 17 Jan. 2015, 14:38

~Juna~

Furcsa érzés vezetett idáig. Bár magányos nem voltam eddig, most valamiért mégis rám tört ez az érzés, hiányoztak a nagyszüleim és a bátyám. Már kezdtem megbánni, hogy eddig nem néztem szembe az igazsággal és álltam oda a testvérem elé az igazsággal, és csak hagytam, hogy aggódjon amiért két éve eltűntem. Igaz nem bántam meg, hogy utána némi karriert építettem fel, de azt igen, hogy nem látogattam meg és adtam tudomására, hogy jól vagyok.
Ezért is jöttem én ide. A főnöknőm szerint, ha egy temetőben a nagy keresztnél gyertyát gyújtunk, akkor az elveszett lelkek haza találnak. Reméltem, hogy ez az élőkre is igaz így elmentem az Angyal temetőbe. Hideg volt, így kabátot vettem fel és még a kapucnit is a fejemre húztam. Néhány gyertya és egy öngyújtó volt nálam csupán.
Amint odaértem a nagy kereszthez gyertyát is gyújtottam, és lehajtott fejjel vártam egy pár másodpercet. Mikor megindultam volna kifelé, hirtelen ledermedtem és egy rémes látomás kezdett el gyötörni, eleinte nem is fogtam fel mit is látok, olyan gyorsan váltogatták egymást a képek.
Amint eltűnnek, kicsit próbálok megnyugodni és visszaemlékezni mindazokra amiket láttam, hátha valami fontos is van a foszlányok közt. Nem vagyok túl nagy hívő, de lehet nem az isten küldte a képeket, hanem valaki más.

Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 17 Jan. 2015, 15:44

~ Bakura~

Temető. hideg akár a téli szél. Mégsem érzem, annyira a nagy kabátban ezt a hideget.
A bejáratnál megkérdezték kit látogatok, mivel még nem igazán láttak errefelé. A válaszom egyszerű volt.
- Nekem nem halott szeretteim vannak, hanem elveszettek. Gyertyát gyújtok, hogy hazataláljon aki elveszett.
Erre persze elképedt az őr és beengedett. Tán furcsa, hogy ilyenkor a temetőben járkálok, amikor nekem még remélhetőleg nem hallt meg senkim. Bár sokan eltűntek. A szüleim, akiket nem is ismertem jóformán, és a húgom, akinek két éve veszett nyoma. Bár nem volt egy kis angyal, de én attól még szerettem és azóta is keresem. Már második alkalom, hogy gyertyát gyújtok majd itt az Angyal temetőben. Tavaly a szülinapján gyújtottam itt gyertyát, idén pedig azért most, mert az enyém közeledik és folyton eszembe jut, mert ilyen tájt mindig sürgött forgott és mindenhonnan kiparancsolt, hogy nehogy meglássam ahogy csomagol éppen vagy a nagyival süt. Még most is magam előtt látom az arcát, ahogy mosolyog.
A nagy kereszthez érve látom, hogy valaki már áll ott. Kicsit megkerülök és én is leteszek egy meggyújtott mécsest.
~ Vajon merre jársz prücsök?
Kérdem magamban, de a válasz helyett csak egy fejfájás és egy erős látomás homályosítja el az elmémet. A képek gyorsan pörögnek és zavarosak, amint elmúlik a látomás gondolkodnom kell, hogy mit is láttam korábban. Aztán észre veszem, hogy a csuklyás alak is a fejét fájlalja, legalábbis úgy tűnik, így felé fordulok. bár az arcát nem látom a csuklyától, azért megszólítom.
- Minden rendben?

- Angyal Temető He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Angyal Temető 5000_Thanks_by_Mallemagic Angyal Temető Mudch0 Angyal Temető Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Angyal Temető Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Angyal Temető __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826

Karakteradatok
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Dumber Hétf. 19 Jan. 2015, 00:42

Már nem érzem a sírkő hidegét, már megszoktam a föld nedvességét, csak lassan kiengedem a számból a füstöt. A nagyapám sírjának háttal ülök és a holdat nézem elmerengve. Nem mozdultam a helyemről már vagy fél órája. Viszonylag nagy szám, ha nem vesszük a kényelmes alvási szokásaimat.
Eleinte mindig állva beszélek hozzá, a végén viszont mindig így kötök ki, mögötte, régen sokat segített. Mintha megint a kertben vigyáznék a húgomra, ő pedig a nagyira. Vált vállnak vetve figyeljük a védenceinket. De most a föld nyirkos, a háta pedig jég hideg. Minden elkeserítően élettelen, és már nem siratom.
De így vagy úgy, még mindig jó vele beszélni, ő bízott bennem, mint senki más egész életemben. Bízott bennem, hogy jól választok és rendes ember leszek, aki mindig vigyáz majd a nagyira és a kis Mariannre.
Oldalra kidőlök, hogy a sírok közti kitaposott útra hamuzhassak.
- Bocsi... - Jegyzem meg arccal félig hátra fele fordulva, majd ismét beleszívok. Állítólag nem olyan biztonságos ez az temető, de az én rokonaim sírját nem fogják megrongálni. A démonok óta minden hónapban eljövök idősebb Nathan Andersonhoz.
De lassan ideje lenne hazamennem, minden rendben van.
Dumber
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11

Karakteradatok
Főkarakter: Dumb
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 20 Jan. 2015, 12:54

Árnyék és visszhangok
Résztvevők: Caedes, Bakura, Juna, Jeanne, Chris
Január 19., 15:06

Csöpög az eső a téli délutánon, az amúgy langyos időt erős szél teszi kellemetlenné, mintha minden nyirkos és latyakos lenne. A temető elég üres, csak páran lézengenek itt, és senki sem marad sokáig. Ekkor támad különös érzése mindenkinek. Először egyfajta migrénes fejfájásként kezdődik, majd képek jelennek meg mindenki fejében. Egy család áll össze fényképezéshez, elegáns, harmincas éveiben járó apuka, csinos feleség és egy öt év körüli kislány. Ezután a férfi jelenik meg különböző alkalmakon, hol fiatalabb, hol idősebb: diplomaosztó az egyetem focipályáján, esküvő a templomban, tizennyolcadik születésnap, és így tovább. A képek rendszertelenül jönnek, némelyiken látszik a család más tagja, néha egyedül van, máskor talán barátokkal, ismerősökkel.
Mire véget ér a látomás, a fejfájás még intenzívebben tér vissza. Jeanne keresni kezd egy helyet, ami emlékeztet a látomásra, és valóban valamiféle hívogató érzése támad, ahogy körbenéz. A sírok felől érzi a különös jelenlétet, és amint elindul felé, a fejfájása múlni kezd. Ahogy közelebb halad, kezd kitisztulni az érzés, és egyre pontosabb lenni az irány.
Chris szintén érzi a hívogató érzést, ami mellé egy halk suttogás társul.
-Erre! Segíts! Segíts nekem! – Hangzik a kérlelő hang, aminek forrását nehéz lenne megállapítani, de mintha a hívogató érzéssel azonos irányból érkezne.
Bakura és Juna ép gyertyát gyújtanak, mikor megrohanja őket a látomás, és mire feleszmélnek, látják, hogy az összes gyertya kialudt, a füst pedig határozott irányba száll, amerről szintén hívogató érzés szállja meg őket. A füst pedig az esős, szeles idő ellenére szinte teljesen egyenes vonalban száll a sírok irányába.

//Első postban mindenki írja le külön, hogy a felszerelései közül mi van nála, és mit visel, hogy a többiek tudják, mit látnak.//

A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 20 Jan. 2015, 15:12-kor.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Thorhalla Kedd 20 Jan. 2015, 13:31

Jeanne nem volt az efféle dolgokhoz hozzászokva, idejét nem tudta annak, hogy mikor érzett utoljára fejfájást. Valószínűleg az életében még, Franciahonban. De annak évszázadai is megvoltak már. Mióta visszatért a köztes világba, a Földre a testi fájdalmakhoz hozzászokott, hiszen érték sérülések, de tényleges fejfájása nem volt, csak ha fejbe vágták. A migrén rossz volt, nagyon és új keletű. A kezeit a halántékaira tette és próbálta masszírozni azokat, hátha elmúlik ettől. A képeket tökéletesen látta és értette, a férfi volt a kulcs, az pedig roppant jó kérdés volt, hogy az illető életben volt-e még, vagy pedig már meghalt. Amint a látomás elmúlt a fejfájása is némileg javult egy pillanatra, majd sokkalta rosszabb lett, ami miatt egy kicsit össze is görnyedt. Nem a fájdalom erőssége, talán amiatt, hogy ennyire szokatlan volt neki. Miután körbenézett és meglelte az utat, hogy merre menjen el is indult arra. A szemerkélő eső nem zavarta az apácaruhája miatt, amiatt pedig megkönnyebbült, hogy a fejfájása is javult, ahogyan egyre közelebb és közelebb ért ahhoz a helyhez, ami feltűnt neki. Még a képek és minden is sokkalta tisztább lett, az erős kínzó fájdalom miatt már abban is biztos volt, hogy nem az Úr volt, aki láttatta a képeket, ő nem szokott efféle módon kínozni, csak egyszerű látomásokkal hozza a tudtára a feladatokat. Akkor pedig már az is kérdéses volt, hogy ki hozta rá a látomást. Erre azonban egyelőre nem kapott választ. Miközben haladt figyelt minden felé, hogy lát-e még másokat, mi van a környéken. Arra is ügyel, hogyha támadás érné, akkor az elől próbál kitérni. Amíg haladt a megfelelő irányba okkultista jeleket próbált keresni, ha már engedte a fejfájása és kitisztult a tudata is. nem szólt egyelőre semmit, csak némán haladt, próbálva elkerülni minden feltűntést.

felszerelés:

Angyal Temető Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Caedes Kedd 20 Jan. 2015, 17:29

Már egy ideje nem voltam a temetőben, hogy meglátogassam a dokit. Kellemetlen esős napot tudtam kifogni, hogy meglátogassam. A temetőben szerte szét láttam embereket, de nem törődtem velük. Igaz , most is Peter Gray ként jöttem el, nem a valódi alakomban. Habár Peter is joggal mondhatná a dokit apjának, ha lenne még valamennyi öntudata. Kicsit letakarítottam a sírt, hogy nézzen már ki valahogyan. A sír előtt térdeltem, és az elmúlt időszakban történtekről meséltem. Mert az emberek így szokták. Gondoltam nekem is így kéne tennem a dokival, ha már életet adót nekem. Be számoltam neki, az új állásomról, az erőm fejlődéséről, és hogy megy a sorom mostanság. Mikor álltam felfele egy erős migrén ragadott el. Még nem éreztem ilyesmit. Majd hirtelen képeket kezdtem látni. Nem tudom miért láttam ezeket a képeket de bosszantott, hogy ilyen migrént okozott nekem. Mikor elmúlt, felálltam és szétnézte nem e egy telepata szórakozik velem. De nem láttam sehol se, csak, hogy a közelemben levők furán viselkednek. Elkezdtem tovább nézelődni, hátha látok még valami szokatlant a környéken. 

Felszerelés::

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/

Témanyitás by Kira Sign Kedd 20 Jan. 2015, 21:18

~Juna~

Mint derült égből villámcsapás, úgy tört rám a migrénes fejgörcs közben pedig egy látomás kezd el kínozni valami f*sziról meg a családjáról. A képek zavarosak és gyorsan peregtek le, mégsem időrendi sorrendben. Mint aki előtt lepereg az egész élete csak éppen előttem valaki másé pergett le.
Mikor ismét kinyitom a szemem, a fejfájás ugyan megmarad, de legalább ismét a valóságot látom, megint itt vagyok a temetőben a keresztnél.
Időközben mellém állt egy férfi és megkérdezte, hogy jól vagyok -e.
- Persze, csak megszédültem.
Mondom bár nem merek az idegenre nézni.
~ De égő.
Aztán megpillantok valami furcsát,  az összes gyertya kialudt és a füst ami emlékeztethetett volna, hogy valaha égtek, most egyenes vonalban száll tova. Ez is furcsa volt, bár az érzés ami emiatt a hatalmába kerített sokkal furcsább volt, úgy érezte, mintha követnem kellene a füstöt, mintha hívna maga után.
- Rosszul látok, vagy tényleg egyenesen száll a füst?
Kérdem az idegentől, majd ha megerősít a dologban, akkor megindulok a füstcsík útján.
~ Vajon hová vezet?

// felszerelés: rajtam hosszú kapucnis zipzáros kabát, kesztyűk, fekete farmer, bakancs. Farmerzsebemben, telefon, egy kevés pénz, zsepi, meg paprika spray csakis önvédelmi célra.//

Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Dumber Szer. 21 Jan. 2015, 22:57

A fejfájás megjelenésével egy másodpercre leeresztem a cigarettát tartó kezemet és a balommal a halántékomhoz nyúlok. Majd egy igen idiótán festő mozdulattal a számhoz emelem a cigit és ismét beleszívok, továbbra is halántékom fogva, hunyorítva a sötétbe. Szisszenek egy hosszat és lehunyom a szemet, mikor is a migrénnel megjelenik még valami. Talán egy könnyed skizofrénia, egy kis hallucináció így estére. Szeretném, de még én sem hiszem el. Az egész légkör, a halott nagyapámmal való beszélgetés. Minden mintha előkészített volna a pillanatra, egy elb.szott szituációra, ahol én majd nem megrökönyödve reagálok. Inkább talán valamelyest elfogadóbban.
Kicsit bukdácsolva pattanok fel a sírtól, pár hirtelen mozdulattal körbe tekintek, átellenesen földhöz vágom a dohány árút.
Próbálok határozottnak tűnni miközben körbe nézek, zsebre dugom a kezem mintha késért nyúlnék.
De lassan önkéntelenül is elkezdek a hívás irányába lépdelni. Pár lépés és már azon kapom magam, hogy rohanok. Ha hallatszik, hogy föld alól jön a hang próbálok valami szerszámot is beszerezni. Különben pedig minimális, gyáva természetemből adódó óvatossággal, kocogva közelítem meg a helyet. Jobb híján a zseblámpa alkalmazás használatával.

felszerelés:
Dumber
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 23 Jan. 2015, 12:53

Január 19., 15:11

Jeanne érkezik meg legelőször a helyre, ahonnan a különös érzés magához szólítja. A fejfájás itt már szinte teljesen elmúlik, ahogy a nő egy sír elé lép. Ahogy körülnéz, látja, hogy mások is errefelé tartanak, hasonlóan zavart arccal, mint ő maga.
Juna a füstcsík nyomába szegődik, amit követve egy apáca felé halad, a nő egy sír előtt áll nézelődve. Bakura nem követte a lányt, egyelőre a keresztnél maradt a hívogató érzés ellenére.
Caedesben a látomások után szintén hívogató érzés támad, egyértelműen az egyik irányba csábítja őt. Az adott irányban ráadásul több személyt is lát, aki akár telepata is lehet a sejtése szerint. Jeanne-t és Junat látja egy sírnál, majd a siető Christ.
Ugyan ebbe az irányba fut el tehát Chris, csak néhány lépésre Caedes mellett. A fiúnak is feltűnik, hogy az irány, ahonnan a test nélküli hangot hallja, ugyan az, ahol Jeanne és Juna állnak. A hang egyre kivehetőbb, egyre hangosabb lesz, ahogy közeledik, amikor azonban odaér, teljesen elhallgat. Nem úgy tűnik, mintha korábban a föld alól jött volna, ahhoz túl tiszta volt.
Eddigre tehát hárman állnak a sírnál – fejfájásuk Chris kivételével szinte teljesen elmúlt –, amit ha megnéznek, egyből szembetűnik bárkinek, hogy egészen friss. A sírkő fehér márványtömb, rajta aranyozott betűkkel szerepel: Jonathan Cilly, 1992-2026, szerető apa és férj. Jeanne nem talál egyetlen okkultista jelet sem a sírnál vagy annak környékén. Juna úgy látja, mintha a füst ideérve egyszerűen elszállna. Ahogy a sírnál áll, Chris valamiféle különös derengést vél felfedezni, a sírhelyen a földből enyhe fény szűrődik fel, mintha a másik irányból, azaz lentről megvilágítaná valami.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Thorhalla Pént. 23 Jan. 2015, 14:16

Jeanne lassanként megérkezett arra a helyre, ahova mennie kellett az érzés szerint. Itt azonban egyelőre nem volt senki, így gyorsan körbenézett, szerencsére, legalább is így vélte, nem talált semmilyen okkultista jelet, vagy nyomot. Sem a síron, sem pedig a közelében, azt azonnal látta, hogy a férfi nemrég halt meg, még csak január közepe volt, így idén kellett. Keresztet vetett maga előtt és egy gyors imát is elmormolt a lélekért, remélve, hogy a Mennybe jutott és nem pedig valamelyik démoni dimenzióba. Bár volt egy olyan érzése, hogy nem nyugodott békében a férfi, hiszen ha úgy lett volna, akkor nem látta volna a képeket és nem „hívta” volna ide a hely. Ami feltűnt neki, hogy elsőként egy fiatal lány érkezett meg. Nem volt ismerős, nem látta a képeken sem, ahogyan azt a két férfit sem, akik úgyszintén ide érkeztek meg, nagyon rövid idő múlva. Annak örült, hogy a fejfájása mostanra teljesen elmúlt és mindez már nem zavarta. Ebben a világban nem volt furcsa, ha valaki valamilyen furcsaságot látott, észlelt. Mindezt már megtanulta amióta megérkezett ide a démoninvázió után. Mivel nem látta egyik képen sem azokat, akik idejöttek, így merte feltételezni, hogy nem rokonai voltak a nemrég elhunyt férfinak, így vette a bátorságot, hogy megmerje tenni a következő lépést.
- Öhnök ish éhezthek valhamit, mi idhe szólhította önhöket? – kérdezte az apáca roppant erős francia akteussal.
A hangja őszinte és kíváncsi volt, ő maga meg sem próbálta letagadni, hogy nem önmagától talált ide a sírhoz. Egyelőre továbbra is a gyors imádság után a kesztyűs kezében a rózsafüzérét szorongatta és végtelen türelemmel várta a válaszokat. Ezalatt többször a sírra és annak környékére pillantott, hátha észrevesz még valamit, ami eddig elkerülte a figyelmét.

felszerelés:

Angyal Temető Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Pént. 23 Jan. 2015, 23:55

~ Bakura~

A fejem majd szétrepedt a látomás közben, ami egy férfi életének a képeit pörgette le előttem rendszertelenül. A fejem fájt és próbáltam összeszedni magam, de csak az tűnt fel, hogy a nő is megszédül. A kérdésemre a válaszát felfogom, de a fejemben cikázó képek miatt nagyon másra nem leszek figyelmes egy ideg. Aztán egyszer csak a nő észrevesz valamit, ami tényleg furcsa és rá is kérdez, hogy jók lát -e.
- Valóban. Ez fura...
A nő meg sem várja, hogy befejezzem a mondatom rögtön megindul a füst után. Hívogató érzés lett rajtam úrrá, bár először nem tudtam, hogy vajon a füst teszi -e mint a nőnél, vagy maga az idegen nő az oka.
Ekkor gondolataimból egy ismerős hang zavar meg ami a fejemben cseng.
~ Haver, mi a fenébe keveredtél megint? Ki ez a faszi, hogy a sok képe szinte a képembe vágódott és felébredtem. Pedig direkt át akartam aludni ezt a látogatást a temetőből.
~ Csillapodj Kyru. Én se ürülök ennek az egésznek, de...
~ Mi az, hogy nem örülök végre valami kis izgalom, tudod, hogy milyen uncsi az életed haver? Veled lógni vagy kész unalom, vagy kész őrület. Mondjuk ha akarnék se tudnék tőled sokáig elszakadni.
~ Fogd be! Követnem kell a nőt... ez eltűnt.
~ De a füst még megvan, ha igyekszel még elkaphatod, én pedig inkább figyelem, hogy bénázol egyedül.
~ Az lesz a legjobb.
Fejezem be az identitások közötti vitát és megindultam gyorsabb léptekkel a füstöt követve. Marhára nem örültem, hogy a balhésabb felemet felébresztette a látomás, sokszor csak a baj van vele. Azt meg már megtanulhattam, hogy a baj nem jár egyedül. Ahogy a jelek szerint én sem, ugyanis a füst egy sírhelynél egyszerűen eltűnik. Viszont a sírnál már hárman álltak, köztük a nő aki mellettem volt nem olyan rég. A gyors megfigyelésekből arra következtetek, hogy a fejfájásom lassan elmúlt, ami jó jel, viszont a paranormális jelek nem sokszor azok. Az apáca konkrétan rá is kérdez a dologra, hogy őket is hívta -e valami.
- Furcsa, de igen nővér. Főleg szemmel látható furcsaságok.
Válaszolok az apácának, miközben megpróbálok közelebb menni és magam is megvizsgálni a sírt. Hátha feltűnik valami furcsa.

// Bocsi, hogy az előzőről lemaradtam Bakurával.
felszerelés: kabát, sapka, kesztyű, esernyő, felső, farmer, bakancs, zsepi, mobil némítva, némi pénz.//

- Angyal Temető He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Angyal Temető 5000_Thanks_by_Mallemagic Angyal Temető Mudch0 Angyal Temető Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Angyal Temető Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Angyal Temető __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Szomb. 24 Jan. 2015, 01:04

~Juna~

Követni kezdte ma füstcsíkot miután az idegen megerősített abban, hogy jól látom. Nem is fordítottam figyelmet másra szinte, csak arra, hogy kövessem a levegőben húzódó vékony ki vonalat. Ahogy egyre haladtam azonban a füst egyszerűen eltűnt. Épp egy apáca mellett és egy sír előtt álltam meg. A sír friss volt még a dátum szerint és valószínű, hogy azé a csávóé volt, akinek az életképeit láttam visszaperegni a szemem előtt nem is olyan rég. A halántékom masszírozva kezdtem el agyalni az imént történteken, közben pedig lassacskán elmúlt az idegtépő fejfájásom is.
~ Talán üzenni akart volna a túlvilágról valamit? De miért pont nekem? Hisz nem is ismertem.
Aztán arra leszek figyelmes, hogy két másik férfi is megérkezik mögénk. Az apáca megszólal, ami egy még fel sem tett kérdésemre azért még választ ad.
~ Szóval nemcsak én engem húzott ide valami. Nemcsak nekem üzent, ha egyáltalán van ilyesmi.
Az egyik férfi válaszol az apácának először. A hang ismerősen cseng túlságosan is, eddig észre se vettem korábban a fejfájás miatt.
- Tényleg létezne olyan nővér, hogy valaki üzen a túlvilágról? Mert nekem nagyon úgy tűnik.
Majd amikor a férfi akinek a hangját korábban hallottam közelebb akar lépni a sírhoz, kicsit arébb lépek, hogy ő is meg tudja nézni. Ekkor látom meg az arcát először.
- Ez nem lehet... Bakura?
Teszem fel a kérdést, majd a szám elé kapom a kezem, mert a lélegzetem is elakadt. 
~ Létezne, hogy tényleg ő az? Vagy csak álmodom, mert ha igen, akkor az megmagyarázná a sok furcsaságot.
Eddig igaz nem láthatta az arcom a kapucnitól én pedig még rá se néztem, de most, elég volt csak a sapka alól kilógó fehér egyedi frizuráját meglátnom és már tudtam, hogy ő az.

// Bocsi, de valamikor úgyis ránézett volna az egyik a másikra. //

Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Dumber Hétf. 26 Jan. 2015, 01:54

Sikerül viszonylag gyorsan eljutnom a vélt forráshoz. De hamar kizökkent a romantikus képből a társaság. Nincs többé három karácsonyi szellem hangulata az egésznek. Csak realizálom, hogy New Yorkban vagyok és most kivételesen rossz helyen, rossz időben. Megint pár szerencsétlen nyakába zúdul a vödör sz.r. De talán elállhatok a nagyobb adag alól. Bár még mindig hasogat a fejem azt hamar konstatálhatom, a többiek keményebb fából lettek kierőszakolva. Rutinosan ismerkednek, meglepődnek és néznek egymásra kérdően helyeselés közben.
- Enchanté... - Teszem hozzá a magam okosságát, csak, hogy ne érje szó a ház elejét. Ők különben is úgy tűnik nekiesnek a vizsgálódásnak. Erősen szuggerálják a sírt, amiből zavarba ejtő fény árad. De ahogy látom még nem döntöttek rögtön ásás mellett. Egyelőre én is tartom magam, de azért vetek egy pillantást a temető környéke felé. Enyhén szisszenek a forgás közben és a halántékomra tapasztom a kezemet. Kilégzés és megpróbálom felmérni, hol lehet a temető őr bódéja, házikója, akármije.
De csak egy gondolat ötlik fel hirtelen a távolba tekintve ahogy a szél kap a fülembe.
- De rohadt multikultik vagyunk... - Lehelem csak a hidegbe és összehúzom magam, csóválnám a fejemet is de egy kör után rájövök ez nem az én örömömre szolgál.

felszerelés:
Dumber
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 27 Jan. 2015, 11:56

Január 19, 15:16

Míg Caedes továbbra is csak távolabbról figyeli az eseményeket, a többiek lassan összegyűlnek Jonathan Cilly sírjánál. A hívogató érzés eltűnik, ahogy közelebb értek a sírhoz, és vele együtt a fejfájás is. Egyedül Chris az, aki még mindig érzi a fájdalmat, és látja a derengést. Miközben Juna ráismer Bakurára, Chris az őr bódéját keresi, ami jóval odébb, a bejáratnál van, innen nem is lehet rálátni. Johanne az, aki időről időre a sírt nézegeti, hátha valami elkerülte a figyelmét.
Ekkor a sírból egy félig áttetsző, szürkés színű szellemalak emelkedik ki. Köhögve, lihegve tör elő, így mindenkinek felkelti a figyelmét. Elegáns öltönyben van, ránézésre olyan, amiben eltemethették. Valószínű viszont, hogy nem nyitott koporsós szertartás lehetett, mert a férfi arca nem valami szép látvány. Mély karmolások nyomai látszanak több helyen is a fején, a torka pedig mintha el lett volna vágva.
Ennek ellenére a lebegve kiemelkedő szellem így is egyértelműen felismerhető, ő az, akit láttatok a vízióban. A szellem végül fekvő állapotból függőlegesbe fordul, lábai a földre kerülnek, és már nem lebeg, lassan a köhögést is abbahagyja. Ijedt tekintettel néz körül rajtatok, és egy lépést közelít Chris felé.
-Segítsenek nekem, kérem! – Szólal meg a szellem.
Caedes távolabbról szintén látja az eseményt, bár a szavakat nem hallja.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 27 Jan. 2015, 12:39

Jeanne hamarosan választ is kapott arra, hogy valóban mindenki más is látott, érzékelt dolgokat és azok miatt vannak itt, mint ő. Újra meg kellett állapítania, hogy a legelső ötlete, miszerint az úr volt az, aki a látomást rábocsájtotta nem ő volt, hanem más erő. Hiába nézett időről-időre körbe a sírnál semmi érdekest nem talált, semmi újdonságot nem sikerült észrevennie. Mindössze annyi történt, hogy a két személy, akik itt voltak vele ismerik egymást és a harmadik alak pedig elment innen, nem tudta, hogy hova vagy miért. Végül azonban az vonta ismét a figyelmét a sírra, hogy a köhögő hangot meghallotta. Ösztönösen lépett hátra kettőt és vetett keresztet maga előtt a reakcióra. Meglepődött, de nem ijedt meg, a város elég szörnyűséget látott, démonok, előtte még vérszomjas angyalok is, és még sorolhatta volna ahhoz, hogy miért is ne legyen szörnyűség az arcán. Mindazonáltal isteni látomásnak is felfoghatta, így ez sem kelthetett annyira gyanút. Arról nem is beszélve, hogy a hírekbe is bekerült korábban, hogy démontámadás áldozata lett. A férfi lelkén végignézett, amit látott, az arca karmolt, a torka mintha át lett volna vágva. Az bizonyos, hogy gyilkosság áldozata lett. Így a lélek sem nyugodhatott és nem kelt át a Mennyországba. A lélek a harmadik személy felé lépett, így Jeanne is felé nézett, majd vissza a szellemre.
- Mihben tudhnánk seghíteni önhnek? – kérdezte meglepetten. – Meghváltásht kehes?
Azzal egyelőre nem foglalkozott, hogy a férfi felé lépett a szellem, valamerre kellett neki, így ennek tulajdonította és nem adott más okot rá.
- Mi töhtént önhnel? – érdeklődött. – Ki tetthe ezth maghával?
Arra nem kérdezett rá, hogy a szellem hívta-e őket ide, mert az teljesen nyilvánvaló volt a számára.

felszerelés:

Angyal Temető Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Caedes Kedd 27 Jan. 2015, 15:35

-///Caedes///-

A temetőben, lassan kezdtem el sétálni mintha csak egy másik sírt keresnék. De valójában azt a négy különösen viselkedő egyént kezdtem el óvatosan követni, tisztes távolból, hogy ne hogy úgy járjak mint anno a démonnal a sikátorban. 
A képek eltűnése, de a migrén meg maradása, továbbra is bosszantott. Az illetők látszólag egy azon sírhoz tartanak. Fura volt, hogy miközben követtem őket a sírhoz múlni kezdet a fejfájás. Az liletökközt egy apácát, egy lányt, és két lányt, meg egy srácot láttam. Mikor megálltak annál a sírnál, én is leháltam nem messze, kellő távolságban, hogy lássam a dolgokat, de sajnos nem elég közel, hogy halljam is azokat. Úgy gondoltam, kicsit innen figyelem őket mielőtt közelebb megyek. Ekkor fura dolog történt, a sírból ki emelkedett egy alak. Elegáns, de még is szét karmolt, és szeget torkú, a tekintetében az ijedtséget lehetett kiolvasni. Ekkor elkezdtem én is közelebb menni a sírhoz, hogy csatlakozzak a társasághoz. Láttam, hogy beszélgeni kezdenek, meg, hogy a távozó felé fordul a szellem, de hogy mit beszélgettek nem hallottam sajnos.

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 27 Jan. 2015, 18:58

~ Bakura~

Míg vizsgálom a sírt, az tűnik fel, hogy a kapucnis nő a nevemen szólít. Felé fordulok és megemelem az esernyőmet, hogy jobban láthassam. Mikor szemből is meglátom az arcot először szóhoz se jutok, de Kyru se.
~ Ez nem lehet?/ ~Hogy a p*cs*ba kerül ő ide?
- Húgi hogy kerülsz te ide? És hol voltál két évig?
Kérdem, de válasz helyet csak egy köhögés szakít félbe meg egy szellem aki kiemelkedik a sírból talpig öltönyben. Még egy mondat erejéig Junához fordulok, majd a figyelmemet a szellemnek szentelem.
- Ezt még később tisztázzuk, csak ne tűnj el megint.
Mondom komolyan, majd figyelem a szellemet aki lassan abbahagyja a lebegést és a földre "lép".
A kérése kissé meglep, de mielőtt egy újabb kérdést tehetnék fel válasz gyanánt az apáca megelőzött. Ugyanis minden kérdése ami érdekelt volna a szellem irányából az már elhangzott. Bár a külseje alapján úgy tűnik megölték és az ő életét láttam korábban magam előtt peregni.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Kedd 27 Jan. 2015, 21:45

~Juna~

Igazam volt tényleg ő az. Örömömben már lendülnék is, hogy a nyakába ugorjak, de ekkor egy köhögés tereli magára a figyelmemet, ami a sírból jött, majd előbukkant egy szellem.
- Wáo. Azt hiszem az első kérdésemre meg is érkezett a válasz.
A szellem öltönyt viselt és csúnya sebeket az arcán és a nyakán, ennek ellenére felismertem, hogy ő volt az akit a víziómban láttam, mármint az ő életét.
A férfi tekintete ijedt volt és a segítségünket kérte. Az apáca feltesz több kérdést is amit feltennék, de azért valami marad nekem is.
- Ha jól látom félsz valamitől, szabadna megtudnom mitől? És miért pont minket hívtál magadhoz? Vagy nem mi voltunk a célpont, csak bárki aki erre jár?
Kérdem kíváncsi és együtt érző tekintettel.
- Ismerted aki ezt tette veled?
Kérdem még végül, majd kissé lehajtott  fejjel várom a válaszokat, ha érkeznek.

Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Dumber Szomb. 31 Jan. 2015, 00:10

Érzem a hullámokat, ahogy az elmém partján egy csónak roncsa vergődik, lassan, csak nagyon lassan de mégis minden másodpercben neki csapódik. A gondolataim egyenletes hullámait fel-fel veri és teleszórja faforgáccsal, beszennyezi kosszal és megtorpanok mert nincs hova mennem. Megfeszülnek az izmaim és visszafordulok, messze van az őrbódé. Felvetném, hogy szaladjon le valaki, de ahogy fordulok a szellem alakja közelebb lép hozzám.
Nyelek, az alkarom viszketni kezd és azt teszem amit mindig ha gyengének érzem magam. Mert megtanultam, hogy ha annak is mutatom mással szemben akkor vesztettem. Felnézek a szemébe, mély levegőt veszek, megfeszül a pillanat. Hosszan, pendít rajta egyet a szellem minden telítetlen szava. De nem rezeg a végtelenségig. Megtöri a csorda ricsaj, a táncoló nyelvek a h-zás, a nyújtás, minden buta jelentéktelen ábránd szülte cigánykerék a nyirkos földön.
~ Vigyázz, mert sárba lépsz és elvész az él. Elmerülsz a középszerűséged mocsarában és mikor anyám szádra veszed, hiába, én átalszom a reggeli matinét. Mert már nem érdekel...~
Tánchoz érzek ingert, de csak képek. Nem tudom még ki a partnerem, de ha már csak a szeme követ majd ahogy arrébb mozdulok a szemkontaktust tartva akkor már sokat megtudhatok róla. Vajon hozzám beszél? Vajon a többi alak is csupán a tudatom kiterjesztése? Az apácára nézek...
Tudás? Megjátszott műveltség? Felesleges érdeklődésem karikatúrája a szenteskedő megjátszott akcentus és a szofisztikáltság egy üres temetőben?
Majd a két másikra:
A gyerekkori kíváncsiság? Dilettantizmus? A megnemértettségem örök egymásba fonódó kérdező-felelő párosa?
Vajon van még más is vagy csak ennyit üzen a fáradt elmém?

//Btw: Chris nem ment sehova:D De együtt haluzni mindig jobb:D//
Dumber
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 31 Jan. 2015, 13:09

Január 19. 15:18

Caedes lassan közeledni kezd a sírhoz, ahonnan a szellem kiemelkedett. Ahogy egyre közelebb ér, a fejfájása enyhülni kezd, és egy idő után már elég közel van, hogy hallja is a beszélgetést. A többiek a szemük sarkából észrevehetik, hogy egy másik alak is van még itt rajtuk kívül, aki idesétált.
A szellem eközben több irányból is kérdéseket kap, előbb Jeanne majd Juna teszi fel őket. A szellem ekkor elfordul Christől, és a nőkre néz, akik hozzá szóltak.
-Én… Én… Azt hiszem, meggyilkoltak! Egy szörnyeteg, egy szörnyeteg megölt engem! A karmok, és a… A fogak, mintha, mintha egy horror filmből lépett volna elő. Hogy lehetek most itt, ha megölt?
A férfi láthatóan pánikol, talán azt sem tudja, hol van, vagy legalábbis még nem volt ideje megemészteni magában.
-Csak arra emlékszem, hogy hazafelé mentem, beültem a kocsimba, de az már várt rám… A következő pillanatban meg itt vagyok. És hallottam, ahogy maguk beszélnek, vagy nem is tudom… Hogy itt vannak. Segítsenek, kérem, nem tudom, mi történik velem! – Fejezi be a rimánkodást ismét Chris felé fordulva kétségbeesetten.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 31 Jan. 2015, 13:22

Amíg várakoztak és figyeltek, addig a szeme sarkából feltűnt, hogy még valaki közeledik. Arra fordította a fejét, hogy felmérje az alakot, majd utána visszanézett a szellemre. Az lassanként válaszolni is kezdett, az eddig itt levő férfi nem szólt semmit, a két fiatal gyermek pedig úgy tűnt, hogy ismerik egymást régebb óta. Igaz most nem ők voltak a fontosak, hanem mindenki más. Határozottan megerősítésre lelt a tény, hogy megölték a férfit és ezt most már Cilly is megerősítette, hogy valóban ez történt. Szóval valami lény, karmos. Túlságosan is tág volt a kategória, hogy ebből megmondhassa miféle démonról, vagy esetleg mutánsról lehet szó. Lejjebb kellett volna szűkíteni a kört. De előtte meg kellett, hogy nyugtassa a lelket.
- A lelkhe nem tudh nyugodhni egyehlőre, mégh úgy éhzi, hogyh vhan befhejezthlen ügyhe mielőtt továbbhléphne – mondta Jeanne nyugtató hangon. – Ez előfohdulhat.
Mint hívő is hitte ezt és tapasztalta az évszázadok során, amíg a mennyből figyelte ezt a világot, hogy vannak tényleg akik a köztes világban ragadnak egy időre. Azonban most már, amit korábban kizárt ismét feltűnt neki. elsőre nem tulajdonított nagy jelentőséget ennek, de most ismét a fiatal férfira pillantott a szellem, előbb felé mozgott.
- Önhök ishmehték egyhmást? – pillantott Chris-re érdeklődve.
A miért ők lettek kiválasztva kérdésre is választ kapott, ők voltak a közelben, így ez nem szorult további magyarázatra. Ha démon okozta mindezt, akkor el kellett pusztítania a lényt és visszaküldeni a saját dimenziójának bugyraiba.
- Megphóbálhatok seghíteni – felelte kissé bátortalanul. – Hol töhtént a gyilkhosság?

felszerelés:

//Bocs, félreolvastam; a karim nem megjátszottan beszéli a francia akcentust, hanem érződik, hogy azaz anyanyelve és onnan az erős akcentus.//

Angyal Temető Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Caedes Kedd 03 Feb. 2015, 08:50

-///Caedes///-

Én is a társaság közelébe indultam. Annak érdekében, hogy többet meg tudjak. Éreztem, hogy kiszúrtak, ahogy feléjük közeledem. De valamiért csak az apácanőtől feszengtem kicsit. Nem tudom, hogy azért mert temetőben vagyunk, vagy a belém rakót emberi érzések miatt, vagy valami teljesen más dolog miatt éreztem feszengve magam a közelében. A srác még mindig nem fordult vissza hanem tart a kijelölt célja felé. A két lány kérdéseinek a végét csíptem el, de a szellem válaszát teljesen hallottam és értettem. Karmok, fogak, szörnyeteg, kocsijában várta. Szóval egy bestia szerű lény ölte meg. Az bizonyosságot lelt, hogy értelmes a gyilkosa nem sima vadállati ösztönök hajtják. Egy ostoba vadállat miért várná a kocsiban. Szándékosan ki szemelte magának a gyilkos, de miért. De mielőtt bármit is kérdezhettem volna én is az apáca meg előzőt, és feltette a kérdéseit, és a véleményeit. Igen hasznos infókat lehet azok által meg tudni.
Kicsit még tartom a társaságtól a tisztes távot, nem ismerem őket, ők se ismernek engem, vagy lehet, hogy ismernek, nem lehetek biztos ebben a témába. Egyenlőre az a biztos, hogy ez a szellem bele jutott a fejünkbe és segítséget kér tőlünk. De végül én is feltudtam tenni a kérdésem.
-Mi volt a munkája élete során? Vagy mit csinált ami miatt ellenségeket szerezhetett?

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Szomb. 07 Feb. 2015, 14:12

~Juna~

Szegény lélek, esélye sem volt. Annyira gyors volt a halála, hogy szegény fel sem fogta mi történt vele, szerintem azt se tudj magáról, hogy meghalt, csak annyit, hogy itt tért magához.
- Jonathan sajnálom, de a testét ide temették, biztos a lelke nem tudott még elszakadni tőle, így lehet most itt. A támadójáról, nem emlékszik másra, elég sok teremtményre illik ez a leírás. Talán ha megtaláltuk a gyilkost és törvény elé állítjuk akkor a lelke békére lelhet.
Mondom és meg is lepődöm magamon, nem rám vall, hogy úgy beszéljek a dologról, mintha nagyon jártas lennék az ügyben, mikor csak találgatok, hiszen egy órája még abban sem hittem, hogy szellemek egyáltalán léteznek.
De mindegy is. A másik kérdést miszerint tudja -e hol ölték meg már feltette az apácanő. Ha hallom a címet, akkor megpróbálom a telefonomban lévő GPS-el megtalálni a helyet, hogy lássam milyen messze is van ez innen. Ha közel lenne, akkor akár le is gyalogolhatnánk a távot, vagy én is elvihetném a társaságot, csak félő, hogy a szellemünk szívbajt kapna a látványomtól, ha még élne. Bár Bakura sem tudja még, hogy mi lettem, és ezt a szörnyet nem akarnám egy ideig megmutatni neki. Félek, hogy mit szólna hozzá.

Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.