Angyal Temető

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Angyal Temető - Page 2 Empty Re: Angyal Temető

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 07 Feb. 2015, 15:11

~ Bakura /Kyru~

A beszélgetés egész érdekesen kezd alakulni.
~ Úgy tűnik egy megoldásra váró bűntény pottyant az ölünkbe.
~ Ragyogó Einstein, kitaláltad a nyilvánvalót. De figyelj csak jobban oda! Társaságunk érkezik.
Kyrunak igaza volt. A szemem sarkából feltűnt, hogy egy idegen közeledik felénk. Aztán ó is kérdésekkel kezdi el bombázni a szellemet. Talán őt is valami jel hívta ide. Hiszen olyan természetesnek veszi, hogy itt van, mintha már eleve ő is itt állt volna velünk. Kicsit furcsállottam, de nem tartottam különösebben veszélyesnek első látásra, de azért rajta tartottam a szemem. Ami pedig a kérdéseket illeti én is feltettem azért egyet.
- Emlékszik még rá, hogy hány órakor és milyen nap találkozott a szörnnyel?
Kérdezem, bár ez csak akkor lényeges, hogyha egy éjszakai teremtménye lenne dolgunk.

- Angyal Temető - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Angyal Temető - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Angyal Temető - Page 2 Mudch0 Angyal Temető - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Angyal Temető - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Angyal Temető - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 10 Feb. 2015, 19:09

Résztvevők: Caedes, Bakura, Juna, Jeanne, Chris
Január 19. 15:25

A férfi a közben megérkező Caedes felé pillant, de aztán mindenki elkezdi feltenni a kérdéseit, és próbálja megmagyarázni a helyzetet. Ennél többet valószínűleg jelenleg nemigen tehet senki. Miután egy ideig próbálja feldolgozni a hallottakat, végül elkezdi megválaszolni a kérdéséket.
-Én… Nem sokra emlékszem. Nem rémlik, hogy ellenségeket szereztem volna. Egy parkolóban voltam, és… Épp beszálltam volna a kocsimba. Hogy mi volt a munkám? Talán… Mintha lettek volna ott mentőautók is. Lehet, hogy kórházban voltam, vagy bevittem valakit, és hazaindultam… Este volt, a sötétségre emlékszem, de azt nem tudom, melyik nap történt.
Chrisnek Jeanne kérdésére derengeni kezd, mintha ismerte volna a férfit, legalábbis az arcát mintha látta volna már valahol. Mégsem egyértelmű számára, hogy ki lehet, hol találkozott vele, ha egyáltalán személyes az ismerettség.
-Talán a kórházhoz lehet köze? A kórház parkolójában haltam meg? Mintha rémlene… Biztos, hogy voltak ott mentőautók. De hogyan került oda a szörnyeteg? Nagy volt, karmokkal, agyarakkal, és… Nem is tudom… Mintha nem is valódi lett volna. Az egész csak álomnak tűnt.
A férfi láthatóan keresi a szavakat és az emlékeket, amik segíthetnek neki. Jeanne befejezetlen ügy elmélete közel állhat a valósághoz ismeretei alapján, de tudja azt is, hogy ilyenkor a félbehagyott ügy szinte bármi lehet, épp úgy egy érzés kifejezése a szeretteinek, mint akár a gyilkoson való bosszúállás.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Thorhalla Szer. 11 Feb. 2015, 10:00

Jeanne az újdonsült személy kérdését nem tartotta relevánsnak, bár eddig kellően távol lehetett, hogy ne hallja, hogy nem egy ellensége ölte meg a férfit, hanem valamilyen szörnyeteg. A kérdésre nem felelt a férfi, hogy ismerik-e egymást, pedig nagyon sokat segíthetett volna, ha igen. Továbbra is abban volt biztos, hogy a lélek nem nyugodhat, de ennek is rengeteg lehetősége volt, hogy miben nem lelt nyugalmat a másik. Egyelőre próbált optimista maradni és azt a lehetőséget előre venni, hogy a halálának megoldás volt ez az ügy. A kórház is egészen jó kiindulási pont volt, csak éppen túlságosan is sok kórház volt ebben a városban ahhoz, hogy végigtudják mindegyiket járni.
- Emlékhszik, hogyh melyhik kóház lehetetth ahol ez töhténth? – kérdezte a nő.
Amíg ezt nem tudják nem tartotta az angyal reálisnak, hogy nekitudnak állni a nyomozásnak. Bár még eszébe jutott valami.
- Eddigh is muthattotth képheket nekhem – kezdte óvatosan. – Tudhna a szöhnyhől is ilyhet?
Reménykedett benne, hogy felismeri a lényt, esetleg a kórházról is lehet majd jobb elképzelésük, hogy odamenve megkezdhessék a nyomozást.

felszerelés:

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Angyal Temető - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Caedes Vas. 15 Feb. 2015, 07:54

-///Caedes///-

Immár én is a társasággal voltam. Persze azért tartottam a tisztes távolságot. De még is már velük álltam ott a sírnál és a szellemtől kérdezősködtem én is. A másik férfi elment valamiért és még nem jött vissza. A két lány és az apáca is kérdezgették a szellemet. Ezért hát inkább ismét a megfigyelést választottam. Láttam, hogy a szellem rám tekint. Majd felelni próbál az összes kérdésre. Bár inkább az apáca volt az aki a leginkább gyorsan tudott kérdezni. Látszott, hogy nagyon segíteni akar a szellemnek. Én ismét csöndben álltam és figyeltem az eseményeket, de ezúttal már mellettük. 
Egy kórház parkolójában ölhették meg körülbelül az elmondásai zavarosak van benne lényeges infó is de azért még zavaros. Egy nagy szörnyeteg mely a kocsijában várta, hogy végezhessen vele. Ez nem véletlen. Akár hogy is nekem bűzlik ez az ügy. Remélem a megbízónk, a szellem ad még pár infót mielőtt bármi történne.

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 21 Feb. 2015, 11:36

Január 19. 15:30

Mivel Jeanne az egyetlen, aki folytatja vele a beszélgetést, ezért a szellem most már kifejezetten hozzá beszél.
-Nem tudom, melyik kórház lehetett… Nem tudom, hogyan küldtem a képeket. Talán csak rájuk gondoltam erősen. Mintha lepergett volna előttem az életem, de minden olyan zavaros volt. Megpróbálok visszaemlékezni.
A férfi láthatóan koncentrál, szemeit görcsösen becsukja, állkapcsa megfeszül, és végül valóban történik valami. Mindenki fejében megjelenik egy kép, mintha ők maguk lennének az emlék átélői. Egy kórház parkolójában állnak, körülöttük autók állnak, és odébb néhány mentőautót is látni, ahogy a kórház hátsó bejáratához hajtanak. A kórház neve innen nem látszik, az valószínűleg szemből van rá felírva, aki járatos a környéken, az felismeri a környező épületek és a kórház kinézete alapján. Ez a Washington kórház, itt van Brooklyn Heightsben, metróval vagy busszal sincs messze a temetőtől.
-Ez az! – Nyög fel a férfi – Ez, ez az a hely. Maguk is látták, ugye? Éreztem, hogy… Hogy megosztom magukkal. Ismerik a helyet? Segít ez valamit abban, hogy rájöjjek, mi történt velem?
Aki esetleg olvasott újságot, vagy nézett híreket az elmúlt egy hétben, az hallhatott róla, hogy egy gyilkosság történt a Washington kórház parkolójában, de mivel nincs gyanúsított, szinte semmi nyom nem maradt az elkövető után, és nem lehet az esetet besorolni faji vagy vallási alapon elkövetett bűnténynek, nem sokat foglakozott az esettel a média.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 21 Feb. 2015, 13:37

Egyelőre csak Jeanne beszélt, aminek némileg örült is, így legalább a lélek figyelme nem kalandozott el sokfelé. Most már teljesen ráfigyelt a néha férj és apa. Szerencsére megfogatta az angyal kérdését és megpróbálta visszaidézni, hogy hol is történt vele a szörnyűség, ami. A nő bólogatni kezdett, amikor a férfi megpróbálta azt, amit kért tőle.
- Nagyhon jhó! – bíztatta.
Főleg akkor, amikor meglátta a képeket az elméjében. Úgy tűnt, hogy tényleg működött és ezzel hívta oda őket is. most, hogy látta a képeket, mivel szokott kórházakban is menni Jeanne, hogy hívőkkel imádkozzon, illetve értük, így és a médiának hála felismerte a helyet, hogy hol volt. még ide is közel volt, hamar odaérhet, érhetnek, ha más is vele akarna tartani. Saját magának mindenképpen mennie kellett, hiszen, ha egy démon volt az, akkor mindenképpen el kellett, hogy pusztítsa a szent feladata, küldetése révén.
- Ighen – bólintott. – Láttham, amit muthatni akaht. Itt vanh a közhelben.
A küldetése miatt Jeanne szokta figyelni a médiát is, még akkor is, ha nem rajongott ezért a modern dologért, de szükséges volt. így nagyjából rémlett neki, hogy nem indult nyomozás, vagy ha igen, akkor is abba maradt, mert nem volt nyom.
- Odhamegyhek és, ha a hendőhség tehetetlen ish volt, hátha sikhehül valamhi nyomhot talhálni – mondta. – Önökh közhül jön valakhi?
Nézett a többiekre, majd vissza a szellemre.
- Esethleg visszha thud emlékhezni a lényhre is, mi megtámadtha? – érdeklődött.
Remélte, hogy menni fog, mert az talán még könnyebbé tenné a dolgokat az ő maga számára, hogy tudja, hogy mire számítson, mivel kerülhetnek szembe.

felszerelés:

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Kira Sign Hétf. 23 Feb. 2015, 14:35

~Juna~

Egyenlőre nem kérdezősködtem a a szellemtől tovább csak vártam a válaszát az apáca kérdésére. valami zavaros válasz érkezik majd egy újabb látomás.
~ Már értem mit élhetnek át a drogosok egy-egy trippen. Szerintem marha sz*r érzés. Legalábbis a fejem nem díjazza a dolgot.
Agyalni kezdek, hogy melyik kórházról is lehet szó, de mivel nem vagyok helyi, nem sok reményt fűzök a dologhoz, aztán egyszer csak beugrik, hogy láttam már ennek a kórháznak az udvarát a tévében egy nem régi gyilkossággal kapcsolatban.
Az apáca tudja merre van a hely ez remek, megint előrébb vagyunk.
- Az jó mert én nem tudom merre lehet a Washington kórház.
Mondom mintegy reakcióként az apáca szavaira. Mikor az angyal megkérdezi ki tart még vele én közelebb lépek.
- Én jövök. Te is jössz bratyó?
kérdem Bakurától, bár szerintem a válasza 100%-hogy igen lesz, főleg, hogy csak most találkoztunk több éve először.
Ha az angyal újabb kérdésére válasz érkezik akkor én is elgondolkodom, hogy tudok e valamilyen lényre tippelni a leírás alapján.
Ha pedig a társaság megindul én megyek az apácával, meg azzal aki jön.

Angyal Temető - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Angyal Temető - Page 2 Girloffantasybymanofins Angyal Temető - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Angyal Temető - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Angyal Temető - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 23 Feb. 2015, 15:04

~Bakura/Kyru~

A halottak alapján elég sok mindenre lehetne következtetni, de ha maga a szellem sem emlékszik, hogy ki volt, akkor nem sokat tudunk segíteni abban, hogy kiderítsük miért is maradt itt a földön, ami miatt nem tudott tovább lépni vagy valami hasonló.
Az eszmefuttatásomra a válasz Kyrutól csak egy hangos ásítás a fejemben, majd néhány sértő szó.
~ Nem ez a lényeg haver, hanem az, hogy miért kéne segítenünk ennek a szellemnek, amikor semmi közünk sincs hozzá?
A kérdés jogos volt, de a válasz kétféle képen érkezett egy újabb látomáséban és abban, hogy a húgicánk megint le akar lépni.
~ Ez válasz volt a kérdésedre?
~ Ja-ja legalább elmúlnak ezek a b*zi látomások, ha vége az egésznek, és a húgúnkat is visszakapjuk. Ha megint elveszted szem elől Junát én fogok szimatolni Bakura, szóval ne szúrd el.
~ Nyugi a legkevésbé sem vágyom rá, hogy te vedd át a stafétabotot.
Az apáca és a húgom kérdésére egyben válaszolok.
- Természetesen, nem fogom hagyni Juna, hogy megint eltűnj évekre.
Mondom, majd ha adott az irány é megindultak én is követem a társaságot.

- Angyal Temető - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Angyal Temető - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Angyal Temető - Page 2 Mudch0 Angyal Temető - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Angyal Temető - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Angyal Temető - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Caedes Csüt. 26 Feb. 2015, 07:43

-///Caedes///-

Továbbra is az eddigi helyen álltam és figyeltem a párbeszédeket. Az apáca nagyon jól haladt az információ gyűjtéssel. De valamiért akkor is feszélyezett a jelenléte, de nem tudom miért.
A szellem arcán látszott, hogy nagyon koncentrál ó, hogy emlékezzen. Mire ismételten képek jelentek meg a fejemben. Láttam, és mindenki látta a kórház parkolóját ahol megölték. Személyesen nem ismertem a helyet, csak a hírekben láttam egy rövidebb riportot róla, többet nem. Ekkor szólalt meg az apáca, hogy ö ismeri. Na ez már valami, kezd nagyon előre haladni a dolog. Kezd egyre jobban érdekelni. Már az is érdekel, hogy mi ölte meg. Mert látszott, hogy nem egy profi, szóval nem vagyok biztos benne, hogy túl sok gyanúsított lesz. Az apáca ismét meg szólalt, kérdi ki megy vele. Mindenki rá vágta egyből, hogy megy. Így én is feleltem.
-Én is önökkel tartok.
A meló meg van. Megtudni ki ölte meg a Caspert, és végezni vele. A bűntény helyszíne is meg. Szóval az alapokkal meg vagyunk. Szokatlan lesz egy csapatban lenni. Megszoktam a szólót. Egy biztos, semmi felesleget nem árulok el. De azért be mutatkozok, persze nem az igazi nevemen.
-A nevem Peter Gray, és önök? 

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 28 Feb. 2015, 13:46

Január 19. 15:35

A szellem arca felderül, amikor Jeanne vállalkozik rá, hogy nyomozni kezd az ügyben, és mikor Chris kivételével mindenki más is beleegyezik a dologba, már-már elérzékenyül a férfi.
-Köszönöm! Köszönöm, hogy segítenek! Nem tudom, hogyan hálálhatnám meg…
Mikor Caedes bemutatkozik a férfi is rögtön szükségét érzi ennek.
-Jonathan Cilly vagyok – közli, és maga mögé néz a sírkőre. – Szerető apa és férj… - Mondja halkan, mintha csak magához beszélne. – Igen, már emlékszem, van családom. Egy kislányom és feleségem…
A férfi ezután kapja a kérdést, hogy emlékszik-e a támadójára is, de ahogy meghallja a kérdést, arcára rémület ül ki újra. Mintha pusztán a gondolat, hogy megpróbáljon visszaemlékezni a szörnyre, ami megölte őt, teljesen sokkolná.
-Nem… Nem tudom, milyen volt, csak arra emlékszem, ahogy a karmok… Nem tudom, mintha ott sem lett volna, mintha csak álmodtam volna.
Úgy tűnik, nem tud, vagy nem akar elég erősen emlékezni a pillanatra, amikor látta a szörnyet, így most senki fejében nem jelenik meg újabb látomás.
-Talán magukkal tarthatnék a kórházhoz. Lehet, hogy ott könnyebben tudnék emlékezni a dolgokra, talán van valami jelentősége a helynek, mármint azon kívül, hogy épp ott voltam – veti fel a férfi, és egy bátortalan lépést tesz. Ahogy elhagyja a saját sírját, mintha egy sóhaj törne elő a föld alól, de ezen kívül nem történik semmi változás. – Azt hiszem, magukkal tudok menni.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Márc. 2015, 10:26

Úgy tűnt, hogy a harmadik férfi kivételével mindenki benne volt abban, hogy segítsen a néhai Mr. Cally-nak abban, hogy kiderítik miben is halhatott meg, ki ölte meg őt. Biccentett a bemutatkozó Mr. Gray felé.
- Johanna nővéh – mutatkozott be ő maga is.
Ennyi bőven elég volt, nem kellett a teljes neve, ez is megtette. Hiszen egy-egy pap sem mond mindig teljes nevet, ahogyan az apácák sem. A férfi arra sajnos nem emlékezett, nem akart emlékezni, hogy mi ölte meg őt, így nem is erőltette ebben, bizonyára fájdalmas emlék volt mindez. pontosan tudta, hogy mennyire, saját maga sem emlékezett szívesen arra, amikor az angolok elégették máglyán eretnekség vádjával, pedig ártatlan volt. Az egyelten bűne az volt, hogy már akkor is az Úr akaratát hajtotta végre. Akárcsak manapság. Figyelte, hogy a férfi képes-e arra, hogy elhagyja a sírját és velük tartson, de úgy tűnt, hogy megtudta tenni.
- Nem fogh másokha fhászt hozni, ha ígyh velhünk taht? – kérdezte óvatosan. – Ha megláthják?
Bár láttak már az emberek cifrábbat is ennél, többek közt a démoninvázió alatt, de azért nem szeretett volna gondot belőle. Ha mindenki készen volt, akkor Jeanne elindult a kórház irányába és közben még a szellem felé fordult.
- Emlékhszikh, hogyh miéht volt a kóházhnál? – érdeklődött. – Ott dolghozhott?

felszerelés:

//Folytatás: Washington kórház//

A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 05 Márc. 2015, 10:30-kor.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Kira Sign Hétf. 02 Márc. 2015, 22:19

~Juna~

Az apáca a jelek szerint tudja hol van a kórház ami jó, bár nem tartott volna semmibe kipötyögni a mobilomon, hogy hol van az épület, de ez még így egyszerűbb lesz.
Mikor a szellem közli, hogy velünk tart vegyes érzelmek és vélemények merülnek fel bennem.
~ Ez egyrészt jó, mert könnyítheti  nyomozást meg számára az emlékezést is, ha látja újra a helyszínt, de a járókelők frászt fognak tőle kapni.
a nővér fel is hozza ezt a kérdést, majd mielőtt még a szellem válaszolhatna közbeszólok én is.
~ Valami dereng, hogy halottam vagy láttam valamit a szellemekről korábban.
- A szellemek amúgy nem tudnak láthatatlanná válni az emberi szem számára? Lehet túl sok filmet néztem, de rémlik néhányból, hogy talán képes lehet erre is Mr. Cilly.
Mondom mosolyogva és remélem, hogy a mosoly nem alaptalan és tényleg valami okos ötlettel álltam elő.
Ha az apáca megindul, akkor én is megyek vele, bár szerintem a bratyóm is jönni fog velünk meg a szellem is.

Angyal Temető - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Angyal Temető - Page 2 Girloffantasybymanofins Angyal Temető - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Angyal Temető - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Angyal Temető - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 02 Márc. 2015, 22:49

~Bakura/Kyru~

Csak figyelem a ne mindennapi társaságunk beszélgetését, hagyom a többieket érvényesülni, miközben megpróbálom kizárni az agyamban vízhangzó horkolást utánzó cukkolást, amit Kyru intézett felém. Sejtettem, hogy unatkozik, de úgy hallom nem fog sokáig, ami jó mivel nem hiszem, hogy sokáig kordában lehetne tartani, ha nem kap valami kis izgalmat. Ezért is szeretem, hogyha alszik, legalább nincs gond vele, addig sem.
A kérdésre, hogy nem kapnak -e frászt tőle csak egyetértően bólintok.
- Vagy ha nem megy a láthatatlanság dolog, akkor ha közrefogjuk, akkor talán kevésbé lesz feltűnő.
Vetem fel a javaslatot, ha Juna tippje nem válna be.
Ha megindul a társaság akkor én is velük tartok, nem fogom még egyszer szem elől téveszteni Junát, az egyszer biztos.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Caedes Kedd 03 Márc. 2015, 14:43

-///Caedes///-

A társaság, készen volt az indulásra, ahogy láttam. A szellem is sikeresen képes volt el válni a sírjától. De az, hogy emlékezzen a támadóra, csak fájdalmat, és félelmet kelt benne. Nem is kaptunk újabb képeket a fejünkbe. Igazából örültem neki, hogy most nincs a fejemben. A beszélgetés, hogy frászt kapnak tőle az emberek furcsálltam.
-Frászt kapnak tőle?
Az emberek majdcsak mindentől frászt kapnak ami ismeretlen számukra. Közre fogjuk, az is érdekes egy elgondolás volt. Ekkor jutott eszembe, hogy nekem ez egy üres test, amit meg szállhatna. De nem igazán örültem volna társaságnak a "testemben".
-A láthatatlanság az jó ötlet szerintem.
Feleltem oda. Nem állt szándékomban a nevemen kívül többet meg osztani velük. Ezért közel, de még is távol voltam. Tartottam a tisztes lépés távot. De ha indul a társaság akkor velük tartok.

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 04 Márc. 2015, 20:43

Résztvevők: Caedes, Juna, Bakura, Jeanne
Január 19. 15:40

Juna és Bakura elmulasztják a bemutatkozást, de a szellem nem teszi ezt szóvá, jobban el van foglalva azzal a témával, hogy miért volt vajon a kórháznál, és képes-e láthatatlanná válni. A felvetés, hogy talán ott dolgozott, hamar érkezik Jeanne-tól, és mintha felderülne a férfi arca.
-Igen, igen, így lehet, nővér, ahogy kimondta, mintha éreztem volna, hogy igaza van. Ami a láthatatlanságot illeti… Nem tudom, hogyan kéne csinálnom.
Cilly koncentrál, de mindenki továbbra is látja a szellemtestet, úgy tűnik, ez kimaradt a férfi képességeinek palettájából.
A csapat elindul a temetőből kifelé, egyedül Chris marad a sírnál, aki szótlanul állt már egy ideje ott, talán túlságosan letaglózta őt a szellem jelenléte. Az esős idő miatt a temetőben szinte nincs senki más, amikor pedig az utcára ér a társaság, feltűnhet mindenkinek, hogy az emberek nem figyelnek fel a szellemre. Valószínűleg más nem is látja Cillyt, így ez a probléma megoldódott.
-Úgy tűnik, mégsem fogok túl nagy feltűnést kelteni. Talán valami miatt csak maguk látnak engem – veti fel a szellem.
Így mindenesetre könnyen eljuthatnak a Washington kórházhoz, busszal csak néhány megállóra van innen.
-Azt hiszem, jó nyomon lehetünk, a kórház, és az, hogy ott dolgoztam… Erős érzéseket vált ki belőlem, emlékeket.
Ahogy ezt kimondja a férfi, ismét mindenki gondolataiban képek jelennek meg, összevisszaságuk miatt csak egy dolgot lehet belőle megállapítani, Cilly különböző helyzetekben van a kórházban. Hol egy műtőben dolgozik, hol az irodájában ül, de mindig egyértelműen orvosi ruhában.

Folytatás: Washington kórház

//Írjatok egyből a kórházhoz, ahogy megérkeztek.//

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.