Régi vízmű-telephely
X-Men Reneszánsz :: Reneszánsz - Központi helyszínek :: New York :: New York szélén lévő területek :: Redrose Village
2 / 2 oldal • Megosztás
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Régi vízmű-telephely
Ben Wise
(Shadow Wolf)
(Shadow Wolf)
Neki is látok felfeszíteni a zárat, mikor hirtelen megjegyzést tesz a helyzetre Wolf. Nem mondhatni, hogy túlságosan beszédes, persze én se örülnék neki, ha mások testében kéne élősködnöm, de azért igyekezném kihozni belőle a legjobbat.
~ Mire mennél nélkülem? Komolyan, még egy zár feltörése is gondot okoz? Ilyen idiótaságokra használod az erőmet, ahelyett, hogy bármi lényegeset tennél. Néha engem is hagyhatnál szórakozni. ~
Talán néha valóban engedhetnék neki is egy kis teret, de túlságosan félek, hogy nagy galibát okozna. De talán, ha gyakran, csak egy kicsi időre engedném át az irányítást neki, akkor talán könnyebb lenne. Minden bizonnyal ezért is ilyen ellenséges velem, hiszen az ő szemszögéből kizsákmányolom. Persze már számtalanszor jött azzal, hogy sokkal erősebbek lehetnék, de úgy gondolom, hogy teszek majd egy próbát.
- Neked kell mások testében élni és még én vagyok a szánalmas. Mindenesetre, ha sikeresen túljutunk ezen, akkor majd elgondolkodom a dolgon - vágok vissza Wolfnak, miközben látszólag a zár is megadja magát.
Neki is látok átbogarászni a fiók tartalmát, miközben hirtelen a földre taszít egy vakító fényrobbanás.
- Hát ez meg mi a frászkarika volt?
Mikor már végre nagyjából visszaáll a látásom a normálra, azonnal körbepillantok a vidéken, de meglepetésemre semmi változást nem látok. Dörzsölgetem kicsit a szemem, megtapogatom a környezetem, hogy valóban nem kerültem-e valami másik állapotba, de minden rendben van. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett az előbb, de mivel látszólag semmit sem tehetek, így folytatom a fiók átkutatását, persze csak akkor, ha semmi egyéb érdekességet nem látok a környéken.
(Elnézést, hogy csak ilyen későn írtam)
~ Mire mennél nélkülem? Komolyan, még egy zár feltörése is gondot okoz? Ilyen idiótaságokra használod az erőmet, ahelyett, hogy bármi lényegeset tennél. Néha engem is hagyhatnál szórakozni. ~
Talán néha valóban engedhetnék neki is egy kis teret, de túlságosan félek, hogy nagy galibát okozna. De talán, ha gyakran, csak egy kicsi időre engedném át az irányítást neki, akkor talán könnyebb lenne. Minden bizonnyal ezért is ilyen ellenséges velem, hiszen az ő szemszögéből kizsákmányolom. Persze már számtalanszor jött azzal, hogy sokkal erősebbek lehetnék, de úgy gondolom, hogy teszek majd egy próbát.
- Neked kell mások testében élni és még én vagyok a szánalmas. Mindenesetre, ha sikeresen túljutunk ezen, akkor majd elgondolkodom a dolgon - vágok vissza Wolfnak, miközben látszólag a zár is megadja magát.
Neki is látok átbogarászni a fiók tartalmát, miközben hirtelen a földre taszít egy vakító fényrobbanás.
- Hát ez meg mi a frászkarika volt?
Mikor már végre nagyjából visszaáll a látásom a normálra, azonnal körbepillantok a vidéken, de meglepetésemre semmi változást nem látok. Dörzsölgetem kicsit a szemem, megtapogatom a környezetem, hogy valóban nem kerültem-e valami másik állapotba, de minden rendben van. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett az előbb, de mivel látszólag semmit sem tehetek, így folytatom a fiók átkutatását, persze csak akkor, ha semmi egyéb érdekességet nem látok a környéken.
(Elnézést, hogy csak ilyen későn írtam)
- felszerelés:
- - Ing, farmer, lakkcipő, nyakkendő
- Telefon
- Pénztráca (iratok, pénz)
- Laptop
A vakító fény okozta rövid intermezzo után ismét a fiók felé fordítot a figyelmedet. A fiók tartalma nem változott: továbbra is találsz benne egy tekercs szigetelőszalagot; egy feltekert láncot; egy erős lakatot benne a kulccsal, ami nyitja; és végül, de nem utolsó sorban egy másik kulcsot, ami elég réginek tűnik ránézésre.
Odakintről még mindig dudálást hallasz, ami az autópálya irányából érkezik, valamint sárgás fényt látsz, amihez most már fekete füstfelhő is párosul - úgy tűnik, baleset lehetett az autópályán, és valami kigyulladhatott. Nem meglepő, hiszen az iménti vakító fényesség elég veszélyes lehet, ha 90 mérföldes sebességgel halad valaki az autópályán. Hogy pontosan mi történt ott, azt eltakarják a fák, de nagyjából talán elképzelheted a szokásos kautikus torlódást, ami ilyenkor kialakulhat.
//Semmi gond, nem maradtál le a kalandról .//
Godlaw / Tao- Adminisztrátor
- Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW
Kree Invázió 9.
A pokol az égből jő
Résztvevők: Az ott levők
Helyi Idő: 2030. április 1.
Helyszín: Ahol épp a játék van
Feladat: – (reagálni a mesélőire, azaz erre a következő reagban, ha aktuális, KM szabja meg)
Résztvevők: Aki éppen ott van
Helyszín: Ahol épp a játék van
Feladat: – (reagálni a mesélőire, azaz erre a következő reagban, ha aktuális, KM szabja meg)
Résztvevők: Aki éppen ott van
- Egyéb információk:
- Nincs.
Éppen ezért a emberek, a politikai, katonai vezetők, és senki más sem tudja, érti, hogy miért is ez a támadás. Az egyetlen, amire gondolhattak, hogy talán Attilan miatt támad a Kree Sztelláris Birodalom, hiszen az uralkodójuk egyszer Attilan uralkodója volt, de elűzték, de sem Attilan, sem a Föld nem kapott hadüzenetet, csak a támadás érkezett. Pont azt a napot választották ki, amikor a Destroyer – Ko-Rel hadihajója – nem volt a naprendszerben, mert közelben levő anomáliákat vizsgált.
A bolygó minden részét érte, úgy tűnt, hogy a kree-knek nem az volt a fontos, hogy a nagy városokat töröljék el a föld színéről, kisebb, kevésbé jelentéktelenebbnek tűnő – ám stratégiailag inkább fontosabb – helyeket támadtak. Úgy tűnt, hogy inkább megfélemlítésre törekednek és pánikot akarnak okozni a bolygón és a lakosai között. Mindez pedig határozottan sikerült is. A 3. Világháború óta nem volt akkora káosz és pánik, mint most.
Egy bombázás és ezeknek a környékén kree katonák is megjelentek, illetve más városoknál, településeknél, városoknál is, újabb pánikkeltés céljából, ám mielőtt a Bosszú Angyalok, Osborn angyalai – USA-ban – az X-men, vagy a katonaság kiérkezett volna az adott területre, ezek mindig rendre eltűntek. A kommunikációt, GPS-t, internetet nem műholdakkal, de az AIM-nak hála más technológiával sikeresen helyreállították két-három napon belül, de az űrben levő kree hajót nem sikerült megtalálni, ami a támadásért felelős.
Norman Osborn sem volt kivétel mindezek alól, egy nyilvános tévéadásban tette meg mindezt, egyenesen a fehérház ovális irodájából, amit az utóbbi tizenöt évben minimum háromszor, de esélyesen többször kellett teljesen helyrehozni, vagy éppen újraépíteni. Osborn-nak egyébiránt remekül jött ez az egész. Évvégén ugyanis választások lettek volna, mert letelt a férfi második ciklusa. Most azonban a szükségállapot bevezetésével a fontosabb dolgok felé akart figyelni, így a választásokat is a szenátus támogatásával elhalasztották a háború végéig, így az elnök addig hivatalban maradhatott.
Ez is ilyen mindenkit érintő dolog, ezért is megy ilyen sok helyre.
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
2 / 2 oldal • 1, 2
X-Men Reneszánsz :: Reneszánsz - Központi helyszínek :: New York :: New York szélén lévő területek :: Redrose Village
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.