Régi vízmű-telephely

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Régi vízmű-telephely - Page 2 Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Shadow Wolf on Pént. 11 Jan. 2019, 17:45

Ben Wise

(Shadow Wolf)


Ben Wise (ET)

Shadow Wolf (ET)


Kaland:     Lezáratlan    ügy          

Neki is látok felfeszíteni a zárat, mikor hirtelen megjegyzést tesz a helyzetre Wolf. Nem mondhatni, hogy túlságosan beszédes, persze én se örülnék neki, ha mások testében kéne élősködnöm, de azért igyekezném kihozni belőle a legjobbat.
~ Mire mennél nélkülem? Komolyan, még egy zár feltörése is gondot okoz? Ilyen idiótaságokra használod az erőmet, ahelyett, hogy bármi lényegeset tennél. Néha engem is hagyhatnál szórakozni.  ~
Talán néha valóban engedhetnék neki is egy kis teret, de túlságosan félek, hogy nagy galibát okozna. De talán, ha gyakran, csak egy kicsi időre engedném át az irányítást neki, akkor talán könnyebb lenne. Minden bizonnyal ezért is ilyen ellenséges velem, hiszen az ő szemszögéből kizsákmányolom. Persze már számtalanszor jött azzal, hogy sokkal erősebbek lehetnék, de úgy gondolom, hogy teszek majd egy próbát.
- Neked kell mások testében élni és még én vagyok a szánalmas. Mindenesetre, ha sikeresen túljutunk ezen, akkor majd elgondolkodom a dolgon - vágok vissza Wolfnak, miközben látszólag a zár is megadja magát.
Neki is látok átbogarászni a fiók tartalmát, miközben hirtelen a földre taszít egy vakító fényrobbanás.
- Hát ez meg mi a frászkarika volt?
Mikor már végre nagyjából visszaáll a látásom a normálra, azonnal körbepillantok a vidéken, de meglepetésemre semmi változást nem látok. Dörzsölgetem kicsit a szemem, megtapogatom a környezetem, hogy valóban nem kerültem-e valami másik állapotba, de minden rendben van. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett az előbb, de mivel látszólag semmit sem tehetek, így folytatom a fiók átkutatását, persze csak akkor, ha semmi egyéb érdekességet nem látok a környéken.

(Elnézést, hogy csak ilyen későn írtam)


felszerelés:
- Ing, farmer, lakkcipő, nyakkendő
- Telefon
- Pénztráca (iratok, pénz)
- Laptop


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Régi vízmű-telephely - Page 2 LWyI4f3
Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely - Page 2 Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 14 Jan. 2019, 12:36

A vakító fény okozta  rövid intermezzo után ismét a fiók felé fordítot a figyelmedet. A fiók tartalma nem változott: továbbra is találsz benne egy tekercs szigetelőszalagot; egy feltekert  láncot; egy erős  lakatot benne a kulccsal, ami nyitja; és végül,  de nem utolsó sorban egy másik kulcsot, ami elég réginek tűnik ránézésre.
Odakintről még mindig dudálást hallasz, ami az autópálya irányából érkezik, valamint sárgás fényt látsz, amihez  most már fekete füstfelhő is párosul - úgy tűnik, baleset lehetett az autópályán, és valami kigyulladhatott. Nem meglepő, hiszen az iménti vakító fényesség elég veszélyes lehet, ha 90 mérföldes sebességgel halad valaki az autópályán. Hogy pontosan mi történt ott, azt eltakarják a fák, de nagyjából talán elképzelheted a szokásos kautikus torlódást, ami ilyenkor kialakulhat.


//Semmi gond, nem maradtál le a kalandról Very Happy.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely - Page 2 Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 08 Ápr. 2019, 00:01Kree Invázió 9.

A pokol az égből jő


Résztvevők: Az ott levők


Helyi Idő: 2030. április 1.
Helyszín: Ahol épp a játék van
Feladat: – (reagálni a mesélőire, azaz erre a következő reagban, ha aktuális, KM szabja meg)
Résztvevők: Aki éppen ott van
Egyéb információk:
Nincs.


Régi vízmű-telephely - Page 2 CXTs5aB
A nap, amelytől kezdve április elseje nem a viccekről és komolytalanságról fog szólni, hanem arról lesz emlékezetes az elkövetkezendőkben, hogy ez volt az a nap, amikor a Kree-k tényleg megérkeztek. Amikor a civilizáció életében először nem a bolygón levő országok között tört ki háború, hanem a Föld és egy másik civilizáció között. A nap, amikor tízmilliók haltak meg egy személy szeszélye miatt, aki képtelen volt túltenni magát azon, ami egy olyan világban történt, amire talán egy tucat személy emlékszik összesen.

Éppen ezért a emberek, a politikai, katonai vezetők, és senki más sem tudja, érti, hogy miért is ez a támadás. Az egyetlen, amire gondolhattak, hogy talán Attilan miatt támad a Kree Sztelláris Birodalom, hiszen az uralkodójuk egyszer Attilan uralkodója volt, de elűzték, de sem Attilan, sem a Föld nem kapott hadüzenetet, csak a támadás érkezett. Pont azt a napot választották ki, amikor a Destroyer – Ko-Rel hadihajója – nem volt a naprendszerben, mert közelben levő anomáliákat vizsgált.
Régi vízmű-telephely - Page 2 QbCsPhK
A támadást először Észak-Amerika felett látták meg, bár nem ezt érte támadás. Az első áldozat a Csúcs/Peak űrállomás lett, a SWORD főbázisa, majd a műholdak következtek. Ezeknek a kilövése tűnt fel a bolygón, megszűnt a GPS, a kommunikáció a teljes bolygón leállt, megszűnt az internet, minden, ami a műholdakon keresztül működött. Már ettől pánik lett, a SHIELD még időben igyekezett a még létező kommunikációs csatornákon kiadni a vészjelzést, de a támadás elkerülhetetlen volt.

A bolygó minden részét érte, úgy tűnt, hogy a kree-knek nem az volt a fontos, hogy a nagy városokat töröljék el a föld színéről, kisebb, kevésbé jelentéktelenebbnek tűnő – ám stratégiailag inkább fontosabb – helyeket támadtak. Úgy tűnt, hogy inkább megfélemlítésre törekednek és pánikot akarnak okozni a bolygón és a lakosai között. Mindez pedig határozottan sikerült is. A 3. Világháború óta nem volt akkora káosz és pánik, mint most.
Régi vízmű-telephely - Page 2 GKeezbG
Még a pár éve bekövetkezett Hydra támadás sem ért ennek a nyomába. Ha valaki látta volna a támadást az űrből, akkor láthatta volna, hogy a világ minden kontinenség, még a déli sarkot is érték támadások. Újabb és újabb vöröses robbanások jelentek meg a bolygó felszínén, mintha csak valamilyen hólyagos betegség hagyta volna nyomát a planéta felszínén. Városok, falvak, erdők, kastélyok, ipari területek lángoltak. Az emberiség szerencséje az volt, hogy nem atomfegyverrel támadtak a kree-k, csak sima bolygóbombázáshoz szükséges raktékákkal.

Egy bombázás és ezeknek a környékén kree katonák is megjelentek, illetve más városoknál, településeknél, városoknál is, újabb pánikkeltés céljából, ám mielőtt a Bosszú Angyalok, Osborn angyalai – USA-ban – az X-men, vagy a katonaság kiérkezett volna az adott területre, ezek mindig rendre eltűntek. A kommunikációt, GPS-t, internetet nem műholdakkal, de az AIM-nak hála más technológiával sikeresen helyreállították két-három napon belül, de az űrben levő kree hajót nem sikerült megtalálni, ami a támadásért felelős.
Régi vízmű-telephely - Page 2 En1er5E
Április első hetének közepén a NATO főparancsnoka Jonathan Miller-rel, akit az ENSZ kért fel, hivatalosan is bejelentették azt, hogy a Föld hadban áll a Kree-kkel és nyilvánosságra hozták, hogy ők a felelősek mindezért. A teljes bolygón az áldozatok száma összesen 112.658.795 fő lett, az eltűntekkel együtt, de nem tartották kizártnak, hogy ez a szám növekedhet a későbbiekben. A legtöbb állam azonnal bevezette a hadiállapotot és természetesen a szükségállapotot is.

Norman Osborn sem volt kivétel mindezek alól, egy nyilvános tévéadásban tette meg mindezt, egyenesen a fehérház ovális irodájából, amit az utóbbi tizenöt évben minimum háromszor, de esélyesen többször kellett teljesen helyrehozni, vagy éppen újraépíteni. Osborn-nak egyébiránt remekül jött ez az egész. Évvégén ugyanis választások lettek volna, mert letelt a férfi második ciklusa. Most azonban a szükségállapot bevezetésével a fontosabb dolgok felé akart figyelni, így a választásokat is a szenátus támogatásával elhalasztották a háború végéig, így az elnök addig hivatalban maradhatott.
Régi vízmű-telephely - Page 2 QYVhbkb
A bolygó lángolt, az emberek féltek és a tényleges invázió ki tudja, hogy mikor fog megkezdődni…

Régi vízmű-telephely - Page 2 7kMvp6c

Ez is ilyen mindenkit érintő dolog, ezért is megy ilyen sok helyre.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Régi vízmű-telephely - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2442
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely - Page 2 Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.