Kyln

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kyln - Page 3 Empty Re: Kyln

Témanyitás by Tyranis Pént. 30 Május 2014, 12:15

2048. január 20. hétfő – A Kyln
Résztvevők: Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil

- Több pénzt kapsz értem élve? – kérdezte Quill tétován.
Végül Adora csak elengedte Peter-t és lassan állt fel a földről, hogy engedje másikat is felállni, de a férfi még jó néhány pillanatig nem tette meg, csak utána lassan. A Vádló felsóhajtott és a fejét csóválta meg, nem válaszolt a gyerekmegőrző kérdésére.
- Az csökkenti, ha ez van itt – mondta. – Ő hozott ide azzal a szöveggel, hogy van valami furcsa itt és a segítséged kell neki, mert nélküled nem tudja megoldani a dolgot?
Quill széttárta a karjait és megvonta a vállát.
- Erről beszéltem – morgott.
A Várdló megköszörülte a torkát, amint úgy tűnt, hogy végre lejjebb nyugodtak a kedélyek ezen a helyen. Akkor vett még egy mélyebb levegőt, de fel is szisszent az oldalán levő seb miatt egy pillanatra.
< - Javaslom, hogy váljunk két csoportra a merénylő felderítése miatt – mondta. – Önökre bízom, hogy ki kivel óhajt és képes együtt dolgozni, de ne húzzák sokáig az időt. Ugyan egyelőre a rendszer nem jelezte, hogy elhagyta a bázist, de közel sem jelenti azt, hogy ne találná meg igencsak hamar, amit keres. Révén elég régóta itt van már. >

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 30 Május 2014, 17:46

Miközben Adora lemászik Peterről, és Peter is felkel, válaszolok Aiannak, aki nem csak általános ismeretek, de humor híján is van.
-Úgy érti, hogy nem veszi komolyan ezt az ellenségeskedést, mintha kisgyerekek civakodnának az óvodában.
Ismét kinézek a folyosóra, nem tudom miért, de továbbra is az az érzésem, hogy bármelyik pillanatban bekövetkezhet valami, ami felkavarja az állóvizet, és akkor jobb, ha résen vagyunk.
-Azért jöttem, mert kötöttem egy alkut Peterrel, segítek neki kideríteni itt, hogy mi történt, cserébe segít elkapni egy zsoldost, semmi többről nincs szó – válaszolom Adorának, bár annyira nem érdekli valószínűleg a konkrét ok, csak igazolni akarja a saját előítéleteit Peterrel kapcsolatban, hogy már megint a zavarosban halászik, és nem oszt meg velünk olyan információkat, amik fontosak lehetnek. Ezt eddig is végig tudtam, már többször is megjegyeztem magamban, így nem igazán szükséges ez a perpatvar, hacsak nem néz ostobának engem Adora.
Ami a kettéválást illeti, nem gondolom remek ötletnek, eddig senki nem bírt elbánni a merénylővel, csapatban valószínűleg nagyobb esélyünk lenne. Ugyanakkor ez itt a Vádló fennhatósága még mindig, én pedig, mint félig kree, nem igazán szeretnék ellenkezni vele.
-Nem véletlenül voltunk eddig ezekben a párokban, szerintem a legjobb, ha Peterrel tartok, Adora pedig Aiannal, így nem lesznek ellentétek. Te pedig mehetnél Aianékkal, mert ők egyáltalán nem ismerik a helyet. Maradjunk folyamatos kapcsolatban.
A csapat felosztástól függetlenül megegyezek egy frekvenciáról a többiekkel, amire beállítom a kommunikátoromat.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 11 Jún. 2014, 10:37

A rövid magyarázat már meg is adta a választ, hogy mit is akart jelenteni. Lényegében akkor ez olyan lehet mint nálunk csak a tétlen acsarkodás a másikra. Csak pattognak, vagy ilyesmi. Hát rendben... Mármint nem sok vizet zavarna egyébként ha egymásnak mennének. Én is sokszor így intéztem el a nézeteltérésemet otthon, nincs ebbe semmi különleges. Csak a helyzetünk épp nem a legjobb ehhez a fajta kakaskodáshoz.
Sikerül is továbblépni ezen és a továbbiakra térünk rá. Szétválni csapatokra és úgy keresni. Én jó ötletnek tartom. Végül is ha ekkora csoportban mászkálunk nem is feltétlen biztonságosabb. Elveszünk egymás elől a teret ha harcra kerül a sor csak.
- Nekem megfelel a csoportosítás.
Válaszolok Zyro-nak majd Adora felé elfordulok, hogy lássam mi a válasza, reakciója rá.
- Merre induljunk el elsőnek?
Kérdezem meg miután a csoportosztás meg a rádiók is szinkronban voltak.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Tyranis Szer. 11 Jún. 2014, 14:08

- Az én javaslatom, a Vádló figyeli központból, hogy merre vagyunk és irányít minket – mondta. – Az a hely lezárható és nem jut be oda senki. Én megyek az anyaszomorítóval, ti pedig ketten. Nem lövöm, de nem is fogom engedni, hogy esetlegesen megszökjön és lelépjen, ha valami nem úgy alakul, ahogyan neki tetszene.
Mondta Adora, mire Quill megvonta a vállát, annak ellenére, hogy a nő fenyegette láthatóan inkább a női társaságot élvezte volna, mintsem Zyroét. A Vádló is bólintott, hogy akkor koordinálja az egészet, ő úgyis sérült volt és harctéren csak hátráltatta volna a csapatot. És e szerint Aian és Zyro maradt egy csapatra. A kree intett a kezével, hogy mindenki kövesse őt vissza az irányítóig. Itt osztott ki mindenkinek kommunikátort, a bázisnak volt egyébként belső kommunikációs hálózata is, de ha azt használták volna mindenhol hallani lehetett volna a hangjukat, így ezeket használva viszont a helyzete a tagoknak titokban maradhat, mert a készülékek között lesz csak kapcsolat.
- Ha nincs ellenjavaslat, mi megyünk a földalatti részekre – mondta Adora. – Nektek maradnak a felső részek.
Itt még megvárta, hogy Aian, vagy Zyro tiltakozik-e, vagy van más javaslatuk, ha nem volt, akkor ő és Quill elindultak a megfelelő irányba a Vádló pedig, ha nem volt felé kérdés bezárta az irányító ajtaját, hogy ne juthasson be oda senki ezek után, amíg a többiek távol vannak.

Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 14 Jún. 2014, 21:51

Peter terve nem igazán tetszik, félek, hogy akármi lesz itt az eredménye az akciónknak, egymásnak fognak majd esni Adorával. Remélem, hogy Aian meg tudja majd fékezni a nőt, Peter pedig tartja magát a szavához, hogy segít megölni a zsoldost, akit keresek. Addig is, visszasétálok a többiekkel a központi terembe, és átveszem a kommunikátorokat.
-Ha mindenképpen ezt szeretnéd, Peter, akkor legyen így – egyezem bele végül, de csak azért, mert már így is túl sok időt fecséreltünk értelmetlen vitákra és ellentétekre. Tulajdonképpen egyetlen másodperc is túl sok idő lenne ezekre. Mindegy, ideje továbblépni, bólintok Peternek, hogy jó lesz nekünk a felsőbb szintek vizsgálata.
-Visszamegyünk az étkezőig, és onnan indulunk el felfelé, ha jól gondolom – vázolom a helyzetet a Vádlónak, miközben kisétálunk. A kapu becsukódása után természetesen a kommunikátoron keresztül várom majd a választ, és az irányítást, mert magamtól elég hamar eltévednék egy ekkora komplexumba.
-Ne feledd, nagyon veszélyes az ellenségünk, valószínűleg képességei és képzettségei túlmutatnak a miénken, így a taktikára kell építenünk – magyarázom Aiannak, miközben elindulok a feljebbi szintek irányába kezemben a lézerfegyveremmel. Út közben megfordul a fejemben, hogy vajon mit csinálhatnak most Chakarék, mennyire lehet könnyű dolguk, és szomorúak-e, hogy nem tudták lepasszolni a herceget. Nekem könnyebb lett a dolgom, végre nem olvas senki a fejemben, és már hivatalosan és technikailag sem vagyok a shi’arok őrizetében. Cserébe egy ismeretlen fajú, sosem látott képességekkel rendelkező fejvadászt kell megakadályoznom fogalmam sincs miben. Semmi sem tökéletes.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 07 Júl. 2014, 21:03

Adora egy más csapat felállást javasol ami ellen sem vagy ellene. Így legalább kissé több információhoz is hozzá fogok jutni talán. De legalábbis remélem tudok kapni némit míg megyünk Zyro-val.
- Nincs ellenvetésem nekem sem. - fejezem ki az álláspontomat a csoporttal kapcsolatban majd csak figyelek, hogy mere megyünk majd mi ketten.
Ami nem más lett mint a felsőbb szintek. A kommunikátoraink is élesek így tudjuk az utirányunkra vonatkozóan információkat kapni ahogy esetleg a másik csapattal van valami akkor arról is valószínűleg.
Miután kijöttünk az irányítóból az ajtó záródik mögöttünk. Nem lenne jó, ha pont a Vádló lenne az akit elkap ez a bármi ami a komplexumot terrorizálja éppen.
Miközben már sétálunk Zyro felé fordulok félig fejjel miközben beszél és a végén hejeslően biccentek.
- Értem. Bár ha tényleg annyira erős. Amit feltételezhetünk miután kétlem, hogy ez a komplexum ilyen kihalt lenne alapból... Remélem működni fog a "taktikai" megoldás. - Kicsit szarkasztikusnak hatok ami egyáltalán nem megszokott. Sőt talán ez az első alkalom, hogy ilyet teszek.
Pár lépés megtétele után viszont megszólalok újra.
- A legutolsó alkalommal amikor taktikai előnnyel akartam párbajt nyerni csak azért éltem túl mert az a nőszemély és a Kree-k kiráncigáltak ide a, hatodik bugyrába a pokolnak. Vagy hogy mondják a földiek.
Próbálok utalni a szituációm még rosszabbodására.
- Te... Zyro - kezdem el tétovázva. - Kérhetek tőled tanácsot?

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Kedd 08 Júl. 2014, 11:09

A két csapat végül elindult a megfelelő irányba. Zyro és Aian ismét végigmentek amellett a nagyon hosszú valami mellett, aminél egy folyosó is épült. Aian most látta először azt a gépet, de nem tudta, hogy mi lehet, ő maga sem látott ilyesmit korábban. Végül hosszú percek után a páros visszaérkezett az étkezőhöz. Innen volt egy további folyosó, ahonnan lehetett menni a hangárok és a komplexum külsejében levő irodákhoz, laborokhoz, erről jött Quill és Zyro korábban. Volt az a folyosó, amin most érkeztek ők, illetve egy másik, ami a korábbiak alapján a raktárakhoz vezetett, itt is egy folyosó volt arrafelé. Plusz a kifelé vezető folyosón volt egy gravimetrikus lift is, amivel az épületegyüttes további szintjeit lehetett elérni, felfelé és lefelé is. Itt a menzán Aian is látta a falakon a lézer ütötte nyomokat, minden asztal és szék pedig fel volt borítva és sok szét is volt törve. Minden továbbra is teljesen csöndes és nyugodt volt. Nem változott semmi azóta, hogy Zyro korábban itt járt. Szerencsére még a helységek is úgy voltak kiépítve, hogy a páros beszélgetése nem vízhangzott, hanem teljesen elnyelte minden a hangokat.

Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 11 Júl. 2014, 10:54

Ahogy haladunk a folyosókon, Aian újra és újra megszólít, és rájövök, hogy az utóbbi időkben talán ő a legbeszédesebb társam. Peter titkolózó, a shi’arok pedig nem voltak a legjobb beszélgetőtársak, amit tudni akartak, úgyis kiolvashatták a fejemből. Chakar volt talán a kivétel, de ő sem beszélt sokat, ellenben ha megszólalt, annak volt értelme. Ez már nem biztos, hogy elmondható Aianról, most épp a földi kifejezésekre utal, talán nem tudja, hogy lassan életem elhanyagolható részét töltöttem csak a Földön.
A sztorijából úgy tűnik, ő is érdekes kalandokon mehetett keresztül, akárcsak én az űrutazásom során. Mióta elraboltak Németországban, sok helyen jártam, rengeteg új dolgot tapasztaltam meg, és olyan lényekkel találkoztam, amikről nem is álmodtam. Természetesen a shi’ar istenek és az Üresség a legmeghatározóbb élményeim, de a többi sem elhanyagolható. Aian viszont nem csak útitársakat váltogatott, ő egyértelműen közel került Adorához, és mivel a jövőben együtt lesznek, érthetően már emiatt is kialakulhatott benne valamiféle vonzalom.
-Ez esetben remélem, hogy ez a harc jobban alakul, mint a párbajod – válaszolom röviden a nem túl bíztató meséjére, miközben kiérünk az étkezőbe, és a gravi-lift felé indulok.
-Egész nyugodtan kérhetsz tőlem tanácsot. Gondolom Adora a téma – teszem még hozzá, de ez valóban csak tipp, mindenesetre ha így van, talán megkönnyíti Aian nyelvét, mert láthatóan akármit is akar, nehezen tud előhozakodni vele.
Ha mindketten beszálltunk a liftbe, akkor a felső szintre irányítom azt, nem tudom, hány emelet van feljebb, úgyhogy ha esetleg több, akkor a legközelebbire megyünk először.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 11 Júl. 2014, 14:26

Miközben haladtunk, elmentünk egy hosszú gép mellett. Nem igazán tudtam, hogy mi lehetett az de elmélyedni se mélyedtem a látványában túlságosan. Csupán megszemléltem egy kicsit, aztán a figyelmemet vissza szorítottam a helyzetünkre. Percek sétájába telt, hogy eljussunk az étkezőkig. Ott minden harcra utalt. A felborogatott asztalok és székek, na meg a falakon nyomot hagyott lézer égésnyomok. Hihetetlen, hogy mind ez egy valamivel szemben ment. A csend is nagy, szerencsére a beszélgetésünk nem víz hangzik de egy jó ideje nem lehetett hallani semmilyen hangot se a sajátunkon kívül ami aggasztó is egyben.
- Én is - válaszolok - Főleg bizalom gerjesztő, hogy ketten leszünk egy ellen. Ez is ad némi pozitívumot. 
Bár elnézve a falakat, többről volt szó mint egy a kettő ellen. Sokkal inkább egy a harminc ellen, vagy hasonló.
Mikor megnyugtat, hogy kérdezhetek tőle bátran tanácsot örömmel hallom azt. Nem nagy meglepetésemre Adora-val kapcsolatosan gondolta, hogy kérdezni fogom. Mégis, ő is tudja, hogy mi volt a jövőnk. De most nem ezen járt az eszem.
- Nem, nem róla van szó. - Bár lehet, hogy még szaván fogom egyszer... - De nem hiszem, hogy olyan közel kerülnék hozzá mint amit a jövőben mondtak. Ott fontos tényező volt, hogy a visszaérkezésemkor a bolygóm már elpusztult. És sokkal később is volt minden. A találkozásunk is és a többi. Én nem veszem írottnak azt amit elmondtak. Eshetőség igen. De nem értelmezem úgy, mint egy teljesen bizonyos jövőképet.
Magyarázom, közben a liftbe is beszállok utána.
- A bolygómon a Shi’ar halál kommandó volt. Ő miattuk lett megsiettetve a távozás a bolygóról.. Viszont ők a Shi'ar Impériumnak felelnek.. Kérdem én, van bármi esélyem is arra, hogy megmentsem a bolygómat? Vagy jobb lenne csak hagyni, hogy elpusztuljon?
Amikor ott voltam minden, végül is... rendben volt egy szinten. Az idegen faj, a Shi'ar felbukkanak a bolygón ettől függetlenül érthetetlen volt számomra és főleg a mikor-ja volt a nagy kérdés bennem. És mégis... egy olyan osztagot mint az övék nem állomásoztat senki se csak úgy egy olyan bolygón mint az enyém..

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Szomb. 12 Júl. 2014, 10:24

A liftekhez érve valóban látható volt, hogy több emelet volt felfelé, legalább húsz darab még, itt mindvégig laborok voltak, illetve pár szinten fegyverraktár az adatok szerint. De nem mindegyik szint volt egyforma magas, voltak olyanok, amik kicsik voltak egészen és csak egy-egy labor volt a szint, mivel a felettük, vagy épp alattuk levő szint átlógott az érintettre is és elvágta a többi résztől a nagy belmagasság miatt. A páros egyelőre a következő szintre mentek, ez éppen egy kicsi laborszintnek volt mondható. Összesen három kisebb helység foglalt helyet benne. Az adatok nem jegyezték be, hogy milyen laborok lehettek ezek. Amint az antigravitációs lift megállt látható volt azonnal, hogy itt volt világítás, semmilyen harcnak nem volt nyoma, a folyosók és a falak szép fehérek voltak és a fények miatt világosak. Közvetlenül a lift mellett volt már egy labor, oda be lehetett látni, valamilyen genetikai labor, ahol állatokon, vagy egyéb lényeken kísérletezhettek.
Kyln - Page 3 Lab_section_8_by_neisbeis-d4jojsi
A folyosón odébb egy átlátszó falú helység bal oldalon, ami innen teljesen üresnek látszott a lifttől, noha nem lehetett teljesen belátni és emögött volt egy kisebb kanyar és az utolsó laborhelységnek kellett ott lennie. A jobb oldalon végig csak fémfalak látszottak. A pároson kívül pedig a hely teljesen csöndes és üres volt.
Kyln - Page 3 Corridor-from-rise-of-the-planet-of-the-apes

Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 14 Júl. 2014, 12:50

Magamban mosolyodom csak el Aian elméletére, miszerint a jövő, amit láttunk, nem fog valóra válni. Nem akarok vitába szállni ezzel, hiszen az én elméletemet nem támasztja semmi alá, ahogy az övét sem, mindketten csak találgathatunk. Mindazonáltal hiszem, hogy ez nem egy alternatíva volt, nem egy párhuzamos világ jövője, hanem a saját idősíkunk, így valóra is fog válni idővel. Az Üresség és a shi’ar istenek jóslata pedig csak ráerősített arra, hogy így gondolkozzam.
-Remélem, hogy igazad van, és nem kell azzá válnom, aki ott volt – válaszolom röviden, érzelemmentesen.
Ezután felteszi a valódi kérdést, aminek tényleg semmi köze Adorához. Mielőtt válaszolnék, elgondolkodom kicsit.
-A Shi’ar Impérium jelenleg nem a shi’ar uralkodók kezében van, a vezetője nem más, mint Zen Aian Khalil, a Rákuniverzumból érkező hódító. Megvan a technológiája, hogy átlépjen a két világ közt, és a hadserege, amivel térdre kényszerítette az Impérium anyabolygóját. A kree-k és a skrullok újra egymásnak estek így, hogy felborult az egyensúly, és mivel elforgácsolják egymás ellen az erejüket, pont a hódító kezére játszanak. A shi’ar halálkommandó nem véletlenül kapta a nevét, és Aian nem fog kesztyűs kézzel bánni egyetlen bolygóval sem. Azt hiszem, jelenleg nincs olyan hatalom, ami megállíthatná a Rákuniverzum urát, és van is rá oka. Az egyetlen, aki most képes lehet rá, az Tyranis, ő viszont élvezi a pusztítást, amit Aian végez. A másik, aki majd végezhet vele, az én leszek, ha az elméleted a jövőnkről hibásnak bizonyul. Addigra viszont a bolygód már elpusztul. Sajnálom, de nem hiszem, hogy tehetnénk bármit is. Most pedig fedezz!
Kiszállok a liftből, és fegyverrel a kezemben elindulok a szintet végignézni. Csak annyira megyek be, hogy beláthassak minden laborba, hogy van-e itt valaki. Kétlem, hogy a támadó bujkálna előlünk, túlságosan erős ahhoz, és aki erős, az büszke is, nem fog két ember elől elbújni. Megpróbálok halkan mozogni, bár a lift érkezését szerintem meghallhatta, ha itt van. Ha nem találok senkit a szinten, akkor már megyek is vissza a liftbe, és indulhatunk a következő emeletre.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 02 Aug. 2014, 16:07

Remélte, hogy igazam van a jövővel kapcsolatban, az elméletemnek. De még én is kételkedek benne, hogy igazam lenne ahogy ő is így tesz valószínűleg. Amit utána mond már jobban felzaklat mit az első válasza. Az, hogy vissza hallom a nevemet megrezzentet. Hiába tette hozzá, hogy egy, a Rákuniverzumból érkező hódító nem változtat a tényen, hogy saját magamat akarnám megállítani. Egy alteregóm pusztítja el anyabolygómat. Teknikailag már meg tette. Azok után amit mondott lényegében ő küldte a halál kommandót a bolygóra és az, hogy már megváltoztak a bolygón élők is azt bizonyítja, hogy valószínűleg már évekkel ezelőtt elkéstem nem még csak megtörténni fognak a dolgok. A bolygó csupán még nem semmisült meg. De a nép már eldeformálódott. A két lehetőség akit mond, hogy  megállíthatná a dolgot nem sok esélyt ad reményre. Tyranis tényleg az utolsó lény lenne aki segítene, de Zyro-ról nem tudom eldönteni, hogy tényleg képes lenne-e vagy tudna-e egyáltalán tenni valamit is. Nem tudok róla mindent az igaz de ha a többi információ igaz amit most mondott és a valóságot fedik le akkor több mint egy emberre lenne szükség, hogy egy ilyen erős hadurat legyőzzenek.
A fedezés kérésére biccentek neki és amiután kilépett a liftből én annak az ajtójában, fedezékben maradva követem a mozgását szemmel és a laborokat a másikkal figyelem jobbomat magam mellett, kicsit előre tartva, ugrásra készen ha van valami.
Nem támaszkodhatok másra ebben a témában. Hogy tehetném mikor ő náluk is elég gond van és miért is tenném mikor ez őket nem érinti. Az én hazám és az én alteregóm. Nekem kell valami módot találnom rá, hogy semlegesítsem. Még akkor is ha ezzel nem fordíthatok vissza semmit se az eredetibe.
Gondolkozok el miközben még Zyro körül néz. Mikor vissza ér a lifthez ha nem volt semmi akkor elindulunk a következő szint felé. De már nem kérdezek többet. Teljesen elcsendesedek és némán pörgetem az agyamat a lehetőségeken amijeim vannak. Mit tehetek, milyen lehetőségek vannak, mit kéne szereznem vagy mit tudnék szerezni, hogy elitézhessem ezt az egészet.
... Ez a hely tele van magas fejlettségi szintű technológiával. Laborok meg hasonlók. Ezért is veszélyes, hogy a lény szabadon pusztít és gyűjtöget itt miután magába olvaszt bármit.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Hétf. 04 Aug. 2014, 10:42

Amint kimondta Zyro, hogy Tyranis élvezi a pusztítást magában tudta, hogy nincs így. A nőnek továbbra sem voltak érzései, ő ezt logikusnak vélte, hogy ezt kell tenni. Ő nem élvezetből ölt, hanem logikából és, mert ez volt az elvárható, hogy így kell tennie. Az apja volt az, aki élvezetből és bizonyítási vágyból ölt le egy fél galaxist, hogy kiérdemelje a Halál szerelmét, de Tyranis messze nem volt ilyen. A liftből való kiszállás után Zyro indult el, hogy végignézze a szintet, míg Aian hátulról fedezte őt. Amint haladt a fiatal férfi semmilyen mozgást nem tapasztalt, nem látott. Minden teljesen kihalt és csöndes volt. A laborok is üresek, mostanra minden terminál, számítógép lekapcsolva, vagy készenléti állapotba helyezve, mintha napok, vagy hetek óta nem használta volna őket senki és semmi. A folyosó végén viszont egy érdekes dologba botlott Zyro. Az egyik ottani helység, ami a lifttől nem látszott, mivel a folyosó elkanyarodott sötét volt. Minden eddigi helység fényárban úszott, ebben viszont sötét volt, a szoba másik végében egy ajtó volt nyitva, azon az ajtón át fény sugárzott, hófehér, vakító fény, a szoba mégis teljesen sötét maradt és nem hatott rá a fény. Az ajtó előtt vér látszott, még nem volt megalvadva, friss vér.

Ilyesmit el elképzelni, csak az ajtó nincs ott, mert az is fém és visszahúzódott a falba:
Kyln - Page 3 Cold-blood-dark-room

Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 04 Aug. 2014, 14:46

Nem nehéz elképzelni, hogy mi járhat most Aian fejében. A bolyogója pusztulása elkerülhetetlen, és neki végig kell néznie, ahogy ez történik, nem tehet semmit. Persze vannak birodalmak, hadseregek, akik összefogva megmenthetnék a bolygót, de ugyan kinek állna ez érdekében? Senkinek. Tyranis és én. Vajon melyikünk állítja meg a jövőben Aiant? Talán ha már nem végez kellő pusztítást, Tyranis feleslegesnek ítéli a jelenlétét, és őt magát is elpusztítja, hogy hadserege felett átvéve az irányítást, folytassa a munkát. De persze Tyranisnak nincs szüksége hadseregre. Tulajdonképpen nem igaz, amit Aiannak mondtam az élvezetről, de másképp nem értené meg, hogy Tyranis miért teszi a dolgát. Talán még én sem értettem, amíg el nem töltöttem némi időt az Ürességben.
-Koncentrálj a jelenre, itt és most van dolgunk – jegyzem meg Aiannak, miközben átfésülöm a labort. – Egészen pontosan itt – teszem hozzá, ahogy megtalálom a vérfoltot.
-Friss vér a laboroknál, az első szinten. Aiannal kivizsgáljuk, vétel – hangzik el a jelentésem a kommunikátorba, hogy a többiek is tudják, hol járunk, mert ha baj van, ide kell jönniük hamar.
Mielőtt belépek a sötét térbe, pár másodpercig belebámulok a sötétségbe, hogy a szemem a képességem segítségével hozzászokjon, és lássam, mit rejt a terem. Ha ez sem segített, akkor kénytelen vagyok araszolva belépni a sötét terembe, hogy a fény felé haladjak. Akármi is történt ott, arról két dolgot tudok: hogy nem régen történt, és hogy nem illik bele az eddigi profiljába a gyilkosnak. Nem láttunk korábban vért, mert a lézerfegyverek nem okoznak vérző sérülést. Ami itt történt, az valami más volt.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Pént. 05 Szept. 2014, 10:19

< - Legyenek óvatosak! – érkezett vissza a válasz a kree-től. >
Belépve a sötét helységbe ezúttal Zyro szemei nem alkalmazkodtak a sötétséghez, ez valami teljesen más volt, mint amihez szokott, amit tapasztalt korábban már. Így kénytelen volt araszolva haladni a fényforrás felé. Aian pedig kint várakozott, a talaj sima és egyenletes volt, így könnyedén megérkezhetett oda a fényhez és az ajtóhoz. Már itt ennek a közelében furcsán kezdte érezni magát, érezte, hogy a feje elkezd fájni, a végtagjai is. A teste ugyan alkalmazkodik, de furcsa mód nem elég gyorsan. Már tudta, hogy mi okozta a vért, valaki próbált ide bebújni és lényegében egyszerűen felrobbant, a saját testének nyomása is erősödött, a vérnyomása emelkedett és az erei is tágultak, hogy szétpattanjanak. Az orra és a füle így is vérezni kezdett, a hajszálerek nem bírták. A fényen betekintve egy reaktorszerűséget látott, az okozta a sugárzást és a vérnyomás-emelkedést ezzel. Soha sem látott ilyesmit korábban, ahogyan ezen a bázison sok minden ilyen első alkalmas volt. De abban biztos volt, hogy védőfelszerelés nélkül a képessége ide vagy oda, de őt magát is egy percen belül megöli ez a valami.

Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 07 Szept. 2014, 13:04

Ahogy elindulok befelé, különös fizikai hatásokat kezdek tapasztalni. Először is nem tudok hozzászokni a sötéthez. Valamiért számítottam erre, az egész hely nem tűnik normálisnak, de nem tudnám megmondani, mi olyan különös benne. Ahogy haladok befelé, és egyre erősödnek a hatások, a fájdalom, a belső feszítés, úgy érzem, jobb, ha nem folytatom a sétát. A reaktor, ami odabent működik, halálos hatással van mindenre és mindenkire, aki ide be akar menni. A friss vér mindenütt ezek szerint innen származhatott, és jobb is, hogy a szoba sötétjében nem látom, hogy mi maradt még az áldozatból.
Ugyan olyan sebességgel visszahátrálok, mint ahogy bejöttem, nem akarok sietni, nehogy a hirtelen változás is gondot okozzon. Mikor kiérek, kifújom magam, és megtörlöm az arcomat a vértől. Aianra nézek, és próbálok előállni valamiféle magyarázattal arra, ami itt történt.
-Egy reaktor van bent, ahogy közeledtem hozzá, nyomás képződött a testemben, mintha fel akarna robbanni mindenem. Vagy maga a támadó ment be ide, és meghalt, vagy valaki önként sétált be, ami nem tűnik értelmes döntésnek. Akik itt dolgoztak, nyilván tudták, hogy mi történik majd velük, nem hinném, hogy valamitől annyira megijedtek, hogy inkább fel akartak robbanni a nyomástól.
Körülnézek a laborban, hogy látok-e valahol védőfelszerelést, amit magunkra ölthetnénk, hogy bemenjünk. Van egy olyan érzésem, hogy a támadó, ha tényleg ide akart bemenni, akkor tudta, mi fogja várni, és talán valahogy túl is élte azt, például szintén egy védőruhával. Ez a reaktor talán szintén Celestial technológiával működik, így érdekelhette őt is. Ha találok ilyen védőruhát, akkor felveszem, hogy újra megpróbálhassak bemenni.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Szomb. 13 Szept. 2014, 10:38

2048. február 16. vasárnap – A Kyln

Zyro szinte azonnal nekilátott visszahátrálni Aian-hoz, ám mielőtt megszólalhatott volna mind a két fiatal elvesztette az eszméletét a sugárzástól. Az eszméletvesztés közben pedig látomást láttak, az a vér és sérülés időben még nem történt meg, az akkor következett volna be, hogyha Zyro ott marad, saját magát látta ott a jövőben, most mind a ketten látták, ahogyan ott maradt a fiatal fél kree és nemes egyszerűséggel felrobbant, noha ez már nem történt meg. Látták, hogy a saját realitásuk közel került egy másikhoz, megannyi helyen összeért, ezeken a helyeken szakadás jött létre a két realitás között és idegen lények jöttek át. Az első Lord Aian volt, a Rákuniverzum ura. Mindez az egész annak a következménye, amit Zyro korábban látott, hogy a shi’ar ellenségei kísérleteztek és megsértették a realitás szövetét. Az egész folyamat évszázadokkal ezelőtt indult és most kezdett kiteljesedni. A fejvadász, aki itt gyilkolt a másik realitásból származott a gépet, azt ami itt van akarta beindítani, ami sikerült is, ami valamilyen módon felgyorsította az időt itt a bázison, időhurkot hozva létre. A látomásban látták, ahogyan távozott innen, látták, hogy mi a Rákuniverzum lényege, hogy az Ősöregek – lényegében Cthulhu szerű lények, az Old Ones – megfertőzték azt a világot az örök élettel, hála annak, hogy Aian megölte a Halált megtehették, senki sem képes meghalni. Ők maguk pedig az ott élők életerejét csapolják folyamatosan és ebből táplálkoznak, így élnek, mint egy rákos sejt úgy burjánzanak, innen is volt a világ neve. És ez volt az, amit ezzel a realitással is tenni akarta, megfertőzni és olyanná tenni, ahol élhetnek. Ez volt a célja az inváziójuknak és már sok helyen végigfertőzték a realitást, minden haldoklott.
Ezzel itt ért véget a látomás és mindketten magukhoz tértek a hely gyengélkedőjén, Quill és Adora hangjára, ahogyan azok ketten most is egymást marták valamin.
- Ideje volt álomszuszékok… - mondta a férfi. – Úgy egy hónapnyi idő telt el amióta megtaláltunk titeket.

Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 15 Szept. 2014, 18:21

Amikor kifelé jönnék a szobából, hirtelen megszédülök, és összesem. Már tudom mi fog történni ezután, és csak azt remélem, elég messze tudtam kerülni a sugárzástól, vagy a többiek elég hamar elvisznek a közeléből, mert itt elájulni nem szerencsés dolog. Azt hiszem, sehol sem szerencsés.
A látomások, amik kísértenek, nem álmok, ezt tudom jól. Láttam már efféle dolgokat, volt már szerencsém egy-két alkalommal a jövő homályába tekinteni, de ez valami más. Olyan időhurok keletkezett, ami alaposan kikezdte a logikát, és hamar rájövök, hogy miért nem találtam igazán jó magyarázatot a vérfoltra. Kiderül, hogy én magam haltam meg, megy másik realitásban egyszerűen továbbsétáltam, későn vettem észre a sugárzást, vagy nem voltam ennyire ellenálló. Akárhogy is, szétrobbantam. Ennél viszont sokkal érdekesebb információkra is rábukkanok a látomások során. A Rákuniverzum történelme és sorsa ostoba döntések sorozatának eredménye. A halál elpusztítása Aian részéről óriási butaság volt, de az a fajta, amit csak egy hajszál választ el a zsenialitástól. Mindez azonban olyan gondolatot ébresztett bennem, ami korábban meg sem fordult a fejemben, most viszont kristálytisztának tűnik, hogy ez az egyetlen és legjobb megoldás.
Szinte felriadok az ágyból, ahogy villámként csap belém a felismerés, miután magamhoz térek. Szemeim felpattannak, ahogy egy újabb kirakós darab kerül a helyére. Ezzel még akár Aian bolygója is megmenekülhet, bár erre azért nem vennék mérget. Az viszont biztos, hogy az univerzumunk sorsa alaposan megváltozhat.
-Egy hónap? – Kérdezek vissza meglepődve, de az idő valójában teljesen lényegtelen. – Nem… Nem fontos – válaszolom még kissé nehézkes beszéddel. Vizet vagy hasonlót keresek a közelemben, hogy megnedvesítsem a számat. Nagyon lassan próbálok feljebb tápászkodni az ágyban, és remélem, hogy a képességem miatt hamar visszatér az erő a tagjaimba, ahogy rájönnek az izmok, hogy ismét szükségem van rájuk.
-Lát… Látomásom volt – jegyzem meg a két alaknak, akik egyre kivehetőbben Peternek és Adorának látszanak. – Aianról és a Rákuniverzumról. Tudom, mire készül a hódító.
Megköszörülöm a torkomat, ahogy ráveszem magam arra, hogy kimondjam a következő szavakat. Nem egy könnyű terv, és főleg nem kellemes, de ha valaki, akkor Tyranis biztos nem fog örülni annak, hogy valaki meg akarja ölni a Halált.
-Tudom, hogy állíthatjuk meg. Meg kell keresnünk a húgomat.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Szer. 17 Szept. 2014, 09:59

- Az egy hónap relatív – mondta Adora. – Idebent két nap telt el, odakint egy hónap. Sikerült rájönni, hogy mi az a szerkezet, ami itt van elásva.
Zyro-nak egy kis fejfájáson és izomgyengeségen kívül semmilyen más baja nem volt mostanra, teljesen jól érezte magát.
- Egy időmanipuláló szerkezet – folytatta a nő. – Képes bizonyos területen időhurkot létrehozni, ami jelen esetben a köré épített bázis és lelassítja idebent az időt, míg odakint minden változatlan marad. Két napba telt, hogy lekapcsoljuk, utána érzékeltük azt, hogy kint mennyi idő telt el. Már tudjuk, hogy miért nem sikerült érzékelni a bérgyilkost sem. Rá nem hatott az időhurok. Ezért nem volt kapcsolat a hellyel, mert korábban is aktív volt a gép. Így tudott mindenkit kivégezni, hogy ő sokkalta gyorsabban mozgott mindenki máshoz képest.
Mindezek után tudta elmondani Zyro, hogy mit is szeretett volna. A társaság összenézett egymásra, utána a még mindig eszméletlen Aian-ra. Nem igazán értették, hogy a félkree mire is akart kilyukadni.
- Ő nem hiszem, hogy bármit is akarna – mondta. – Mi az a Rákuniverzum?
Ezt már a Vádlóval együtt kérdezte teljesen egyszerre.
- A húgodat? – újabb kérdés, amit nem igen értettek.
Szerencsére nem volt túl köztudott egyelőre, hogy Zyro testvére Thanos gyermeke.

Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 18 Szept. 2014, 11:45

A magyarázat az egy hónapra egész érdekes, de nem olyan fontos, akárki is volt itt, már rég elment, és megszerezte, amit akart. Miután elmondom, hogy mi a tervem, mindenki csak bámul. Oké, valóban elég veszélyesnek hangzik, de azért az sem sokkal jobb, hogy egy időn kívüli fejvadász gyilkol le teljes kree bázisokat karcolás nélkül. Mikor aztán felteszik a kérdéseiket, rajtam a sor, hogy meglepetten nézzem őket. Amikor megérkeztünk a bázisra, és találkoztunk a Vádlóval, már elmeséltem egyszer, hogy mi a Rákuniverzum, és kicsoda Aian. Talán a húgomról nem beszéltem, nem rémlik, hogy őt említettem volna, de ez nem is véletlen.
-Ez bizonyára egy másik idősík – jegyzem meg, ahogy gondolkodni kezdek. – Igen, hiszen az eredetiben meg kellett volna halnom, én voltam a vérfolt a szobában. Itt még nem beszéltem nektek a Rákuniverzumról és a hódítóról. Ez okozhat még néhány komplikációt…
Elgondolkodom rajta, hogy mi minden lehet még más ebben az idősíkban, mint abban, amiben korábban voltam. Egyáltalán… Nem, azt kétlem, hogy a jövő is megváltozott volna csak azért, mert itt a bázison időhurok keletkezett. Nyilván csak a bázison belüli események változhattak.
<-Amikor a bázisra érkeztem Peterrel, és találkoztunk veled – magyarázom a Vádlónak –, akkor már egyszer szóba került ez a téma, de valószínűleg az időhurok miatt változtak a bázison töltött idő eseményei. Amikor megtaláltam a reaktortermet, egy vérfolt volt előtte, aztán elájultam, és láttam, hogy egy másik idősíkban a vérfolt én vagyok, túl közel mentem a reaktorhoz, és az végzett velem. Az, hogy élek, azt jelenti, hogy változott az idősík, de az emlékeim az előzőből vannak meg. Elmondtam nektek, hogy a Rákuniverzum egy másik világ, aminek a vezetője, az ottani Aian, meg akarja hódítani a világunkat, és képes volt átlépni ide. Leigázta a Shi’ar Impériumot. És most már azt is tudom, hogy arra készül, hogy a saját világához hasonlóan itt is megölje a Halált, aztán pedig minden örökéletű lényen élősködjenek egyfajta szörnyetegek, az Ősöregek.>
Miközben magyarázom a látomásomat, felülök, és átmasszírozom a lábaimat, megpróbálom őket mozgatni, és ha visszatért beléjük az élet, akkor lábra is állok szép lassan. Aianra nézek, aki még mindig nincs magánál. Azon gondolkodom, hogy erre a valószínűtlen küldetésre kit vihetnék magammal, és ő jó társnak tűnik. Adora valószínűleg vele tartana, és talán Petert is érdekelné a dolog. Shi’ar társaimra gondolok, és arra, hogy egy hónapja várnak rám a kikötőknél. Nem, nem valószínű, hogy várnak még, nyilván azt gondolják, hogy meghaltam. Azt beszéltük meg, hogy komvonalon egyeztetünk még. A kommunikátoromat keresem, hátha még a bolygón vannak, és kapcsolatba tudok velük lépni.
<-Itt jön képbe a húgom, de ez nem fog mindenkinek tetszeni… Nekem főleg nem. Thanos felhasználta anyám DNS mintáját, és a sajátjaival keverve gyermeket klónozott magának. Tyranis az apjához hasonlóan közeli viszonyt ápol az elmúlással, ő a Halál avatárja. Érthető, hogy nem akarná, hogy Aian elpusztítsa a Halált. Az ő segítségével állíthatjuk meg a hódítót, de ehhez előbb meg kell találnunk.>
Most valószínűleg már teljesen őrültnek néznek, és azt hiszik, hogy csak össze-vissza beszélek a kóma utóhatásaként. Igazából nem baj, ha őrültnek néznek, legrosszabb esetben nélkülük kell nekivágnom a keresésnek.
<-Tudom, hogy az időhurokkal és a Rákuniverzummal együtt ez egy kicsit hihetetlennek hangzik, de régebb óta alakulnak már ezek az események, mint gondolnátok.>

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Pént. 19 Szept. 2014, 09:23

< - Nem feltétlen – szólalt meg a kree nő. – Lehet, hogy az volt az alternatív idővonal, amit láttál. Mikor odaértünk magukhoz és kihoztuk a testeket semmilyen vért nem láttunk az ajtóban, amit említett és még a világítás is működött a helységben a reaktor előtt. Tény, hogy mondott, se semmilyen konkrétumot nem, csak azt, hogy ezaz Aian onnan érkezett és látta valamilyen látomásban. Ennél azért több adatra lenne szükség a hitelességre. >
Tudományos szemmel ezért mindez reális volt, hogy annyira nem akart ebben hinni egyelőre a nő. Adora viszont tényleg nem hallott erről semmit sem.
- Nekem ugyan semmit sem mondtál – húzta el sértődötten az orrát Adora.
A kree figyelmesen hallgatta, hogy mit is mondott Zyro, láthatóan nem nagyon volt meggyőzve arról, hogy holmi látomásokat elhiggyen, ennek pedig ismét hangot is adott.
< - Továbbra is csak látomások és ehhez hasonlók. Ezzel az asztrofizikában semmire sem megyünk. Még mindig nem bizonyított annak a realitásnak a létezése, sem az, hogy bármit is ténykednének a mienkben – szögezte le. – Egy férfi leigázta valóban. De ön is tudja, hogy hány milliárd galaxis van az univerzumban, bármelyikből jöhetett, nem kellett neki másik realitásból megtennie ugyanezt. >
Itt a gyengélkedőn Zyro semmilyen felszerelését nem látta csak saját maga volt az ágyban, még váltóruha sem volt bent, nemhogy a kommunikátora. Ahogyan kimondta, hogy kinek is a lánya a húga láthatóan igencsak nem nyerte el a tetszésüket ez az egész.
- És mi akadályozná meg a húgodat, hogy ne végezzen mindenkivel, amint ez megtörtént, hogy megállítjuk ezt az Aian-t? – kérdezte Quill. – Vagy példának okáért már előtte… és hogyan akarnád megtalálni egyáltalán. Valószínűleg tudod, hogy mekkora a realitás…

Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 20 Szept. 2014, 20:52

Figyeltem  Zyro-t ahogy bemegy a fényhez. Közelebb araszoltam óvatosan közben hozzá de kinn maradva. Nem sokkal később már jött kifelé, vért törölgetett az arcáról és épp megszólalt volna amikor elvesztettem az eszméletemet és elterültem a földön.
Látomásom volt mikor elájultam. Elsőre mikor láttam ahogy Zyro meghal, ő a vérfolt az ajtóban hirtelen nem tudtam, hogy most kiért és elájultam vagy tényleg meghalt. De az utána érkező többi esemény már egyértelművé tette, hogy látomások voltak mind. Vagy valami ahhoz hasonlatos jelenség.
Nem értettem meg elsőre, hogy mik is voltak ezek, mi akart ez lenni éppen most de lassan kezdtem magamhoz térni. Hallottam a többieket magam körül, hogy beszélnek valamiről. Felültem lassan és a fejemet fogva kinyitottam a szememet és hunyorogva körbe néztem és láttam, hogy mindenki itt volt, összegyűlt ide. Ez a.. gyengélkedő? Morgok egy kicsit magam elé majd megszólalok.
- Legalább most nem egy raktár...

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 21 Szept. 2014, 19:26

Ahogy gyanítottam, nem nagyon hisznek abban, hogy a látomásom valós volt. Tudom jól, hogy mit láttam, és tisztában vagyok az efféle látomások valósságával. Mikor a shi’ar istenekkel találkoztam, vagy mikor párhuzamosan megjártam a jövőt, mind hasonló élmény volt. De ahogy ezt már eldöntöttem magamban, nem várom el tőlük, hogy higgyenek nekem, sem azt, hogy segítsenek.
<-Igen, veled akkor még nem találkoztam –> válaszolom közbeszúrva Adorának, aki valamiért mintha sértettséget érezne, amiért a Vádlóhoz beszéltem, és nem tértem rá külön ki. Érdekes.
Mikor a Vádló elmondja az aggályait, csak türelmesen bólintok rá.
<-Valóban nincs bizonyíték arra, hogy a látomásom igaz, ahogy arra sem, hogy melyik az alternatív valóság, felőlem még abban is kételkedhettek, hogy a hódító honnan érkezett. Nekem megvannak a magam meggyőződései, és természetesen senkinek sem kötelessége osztozni ezekben, vagy segíteni nekem. Ami a húgomat illeti: a tervem nincs kihatással arra, hogy a húgom hogyan pusztít el mindenkit. Valószínűleg egyedül is megpróbálja majd megállítani a hódítót, ha rájön a tervére, és minden bizonnyal rájön, de nem árthat a segítség. Az egyetlen, ami őt megállíthatja, az én vagyok, de ennek még messze nem jött el az ideje.
Aian közben magához tért, ami jó hír, ezek szerint ő sem szenvedett komoly sérüléseket. Én közben az ágyból fölkelve nem találom meg a holmimat, így Peter felé nézek.
-Meg tudnád mutatni, hol találom a felszereléseimet?
Nyilván a Vádló itt marad, Peter pedig nem az a fajta társ, aki hosszan egy helyre csapódik, pláne, ha ebből nem remél hasznot. Ami Aiant és Adorát illeti, minden attól függ, hogy Aian is látta-e a látomást, amit én. Ha igen, talán hitelesebbé válik a dolog, és legalább Aian, de jobb esetben Adora is velem tart. Ha sikerül kapcsolatba lépnem a shi’ar társaimmal, ők biztosan lelkesen szembeszállnak az otthonuk meghódítójával.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Hétf. 22 Szept. 2014, 10:27

< - Mindezt kétlem, hogy ennyire egyszerű lenne – mondta a nő. >
Az aggodalma valóban nem volt túlzás, mindkét fiatal férfi tudta, hogy nagyjából miként áll jelenleg kozmikus szinten a realitás. A Shi’ar Impérium Aian kezében volt, a Kree-k esetében a Legfelsőbb Intelligencia elpusztult, hála Tyranisnak, amikor Galactust ráengedte a Kree-Lar bolygóra. A Sztelláris Birodalom megroppant és a Vádlók egymagukban próbálták fenntartani a Birodalmat, ami kisebb-nagyobb királyságokra, bolygórendszerekre látszott szétszakadni. A skrullok egy ideje nem voltak olyan nagy fenyegetés, a badoon pedig továbbra is badoon maradt, jelenleg ők voltak a Shi’arokat után a legveszélyesebb pont az univerzumban. Mindezek mellett az, hogy Zyro egymaga megoldaná a dolgot, vagy egy személyre bízná mindezt eléggé nem tűnt túl kedvező lehetőségnek. Adora, amint észlelte, hogy Aian is magához tért, azonnal arra fordult.
- Hogy érzed magad? – kérdezte.
- A szállásoknál, ez a gyengélkedő, ide nem hordunk felszerelést – mondta Quill Zyro kérdésére.
Zyro feltudott állni az ágyból, noha erős szédülés és hányinger fogta fel ennek hatására, ami miatt egyelőre vissza kellett ülnie.
< - Csak óvatosan, lehet, hogy alkalmazkodik, de a sugárzás nagyon erős volt és voltak kártékony hatásai mindkettejükre – mondta Aian-nak és Zyro-nak is. >
- És mégis hogyan akarod kivitelezni mindazt, amit akarsz? – kérdezte még Zyro-t Adora.

Kyln - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 29 Szept. 2014, 16:04

Mikor magamhoz térek akkor Adora fordul felém és érdeklődik, hogy hogyan érzem magam.
- Voltam már jobban is. De megmaradok..
Felülök lassan és Zyro-t figyelem ahogy próbál felállni is és a cuccai után érdeklődik. Amennyit elkapok a beszélgetésükből valamiről igen csak lemaradtam.
- Mit akarsz kivitelezni Zyro? Mi történt míg nem voltam magamnál?
Érdeklődök Zyro-tól mert így körbe nézve a társaságon egy merész ötlettel állhatott valaki elő. Amit átaludtam persze. Iszonyat kellemetlen ez most. Már másodszorra, ilyen rövid időn belül kerülök bele ilyen szánalmas helyzetbe, hogy öntudatlanul fekszek.. És valószínűleg már megint Adora volt az aki elvonszolt már megint ide.
Eszembe jut közben az a látomás amit láttam mielőtt még a feketeség jött volna.
- Te is láttál valami furcsát Zyro? Miután vissza kijöttél.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.