Rocksolid

28 / 40 oldal Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 09 Feb. 2016, 10:52

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Noha hangosan nem kapott választ a reakciókból, testbeszédekből pontosan ki tudta olvasni azt, hogy Tubrok három barátja teljesen oda volt az ötletért, hogy közös bulit is tartsanak valamikor. Már csak ki kellett találni, hogy hol is lenne ideális, mert a HPI nem feltétlen lenne a legjobb hely a külsősök miatt, és a barátai közül sem biztos, hogy mindenki eljönne ide. Így néhány pillanat alatt eljutott oda, hogy a nyaralójuk, a kis sziget, az tökéletes hely lenne mindenkinek, ha majd Tubroknál jól osztályzatot kap a hely. Az kellően nagy, meleg, szóval nem kell nyakig beöltözni sem, és Ingrid barátai szeretik azt a helyet. Végül is, elég sok bulit tartott ott, már amikor ő maga úgy döntött, hogy ilyesmibe vágja bele a fejszéjét. Közben a téma olyan irányba terelődött, ami valószínűleg nem pont egy ilyen bálra lett volna való, már ha nem éppen a Roksolidról van szó, hanem teljesen más birodalom, állam báljáról, noha a Vex-nél nem mert volna mérget venni minderre. A szavaival, testbeszédével még tovább fokozta a hangulatot és közben pedig végighallgathatta a kérése alapján azt is, hogy a négyes miként barátkozott és ismerkedett össze. Mosolyogva hallgatta, valahogyan tényleg így gondolta, képzelte volna el az egészet, ahogyan most hallotta mindezt. Közben pedig felhozta, hogy saját maga is gyakorta szokott, vagyis régebben gyakorta viselkedett ugyanúgy, ahogyan a trió, vagyis négyes is szokta és örömmel csapta le az ilyen férfiak kezéről a nőket. Kiren kérdésén kacéran mosolyodott el megint, főleg, hogy már tudta is, hogy mit is fog a kérdésre felelni.
< - Változó - kezdte. - Azokban az esetekben, amikor én "cserkészem" be az "áldozatomat", akkor nem szokásom átadni az irányítást, sem pedig mikor nem tervezek hosszútávra egy kapcsolatban. Most más a helyzet, fele-fele arányban osztozunk Lord Tubrokkal az irányításon. >
Szerencsére Ingrid egyáltalán nem volt prűd, vagy félénk, így az eddig megszokott hangnemben válaszolt az uraknak a Kirentől kapott kérdésre. Egy rövidke közjáték Ingrid és Tubrok között is feltűnt a beszélgetés során, de úgy tűnt a nőnek, hogy a trió tagjai egyáltalán nem értették, hogy miről is volt szó közben, szerencsére. Így a beszélgetés is tudott a korábbi mederben haladni tovább. A következő kérdés, amit kapott a tetoválásokra vonatkozott, amiket szépen el is mesélt, hogy mi alapján vannak, illetve, hogy az egyiket maga Tubrok választotta ki a reggel folyamán és azt tette fel magára. Végül megemlítette, hogy saját magára legszívesebben katonaként gondol, amire még picit őt is meglepte, hogy választ kapott. Ahogyan az is, hogy Tubrok harcos volt, ennek ellenére a legtöbb barátja, a trió és még Mordaen sem voltak azok, hanem egyszerű civilek. Ez picit furcsa volt a számára, bár ha a legnagyobb közös érdeklődési pontot nézte, a nők, akkor máris kevésbé volt az. Bár a viking kultúra alappilléreit nézve megint kicsit az volt, bár annyira nem akadt fent ezen, saját magának is voltak Flottás, és nem Flottás barátai is.
< - Civilként is kiveheti az ember a részét az ünneplésből - kacsintott Borgenre. >
Látható volt könnyedén, hogy nem volt semmilyen ellenérzése azzal kapcsolatban, hogy a trió civilnek tekintett magára és nem katonaként. Egyáltalán nem zavarta, mindenki azzal foglalkozott, amivel akart. Ezek után kérdezett rá arra, hogy a férfiak mit is tanácsoltak, mire figyeljen Tubroknál az ágyban, amire kapott is jó néhány ötletet, a legtöbbet egyébként is tudta már és magától rájött, de azért hálásan fogta őket, hogy ennyire nyíltan kapta meg a válaszokat. Viszonozta a szerelmes nézést, amikor ezt kapta Tubroktól, majd a párja szavaira lelkesen bólintott is és mosolyodott el. Nem is volt értelme tagadni, hogy tényleg jó dolga van a párja mellett.
< - Nem is állt szándékomban letagadni mindezt Lord Tubrok - felelte kacéran. >
Ezek után hozta fel a férfi, hogy lassan ideje lenne továbbállni, mert nem marad idejük mindenkinek köszönni. Búcsúzásul még gonoszkodott egy sort, hogy felcsigázza a trió tagjai és sikerült is elérnie mindezt. Azt sajnos nem tudta, hogy miféle gondolatok fordultak meg a fejükben, hogy mit is képzeltek el, mit művelne Tubrokkal, de a fantáziájukra bízta, majd ha a párja úgy dönt, hogy elmeséli a dolgokat, akkor úgyis megtudják pár napon belül. Saját maga is az etikett szerint búcsúzott el a férfiaktól, és még itt is, akárcsak Elofon esetében nem sokkal korábban lelkes kézcsókokat is kapott, amiket egy-egy kacér mosollyal hálált meg. Végül pedig elfordultak a triótól és elindultak az egyik irányba. Ahogyan haladtak kémlelte is a termet, hogy ki felé mehetnek, és hamar sikerült is kiszúrnia Tyr-t, azaz Tirent a terem másik végében ücsörögve egy széken. Mielőtt megszólalhatott volna Tubrok odahúzta őt méginkább maga mellé az átölelésével és a fülébe súgott. Ingrid elégedetten mosolyodott el, hogy az előző szavaival még a párját is sikerült újra feltüzelnie őt. Felpillantott a párjára a szavak után, kellemes csalódás volt mindez, hogy ezt kérte tőle Tubrok.
< - Akkor nem foglak kímélni - ígérte meg őszintén. - Mennyire hamar szeretnéd megkapni a "büntetésed"? >
Érdeklődött még az egésszel kapcsolatban. Bár volt egy olyan érzése, hogy a saját és Tubrok szavai után mihamarabb szeretné megkapni azt. A saját válasza egyébként is attól függött, hogy mit is mond Tubrok.
< - Akkor a lehető leghamarabb távozzunk majd, amikor az illem engedi - feleli abban az esetben, ha hamar szeretné a férfi. >
< - Ez esetben, akkor maradunk sokáig, és majd akkor távozunk, amikor a kései időpontban engedi az illem. >
Ezt pedig akkor mondja majd, ha véletlenül azt a választ kapja, hogy ráér még a meglepetés. Ő maga is meglehetősen halkan beszélt, annyira, hogy csak Tubrok hallja, értse meg azt, és ő maga is a mély búgó hangon, amivel már korábban is elnyerte a párja tetszését. Végül pedig csak odaérkeztek az idős egykori istenhez. Ingrid nem meghajlással, hanem pukedlizéssel és fejhajtással köszöntötte az idős férfit.
< - Lord Tiren - köszöntötte ő maga is. >
Máris kellemes csalódás érte, ahogyan Tyr az őszinte mosollyal fogadta őket. Azonnal látszott, hogy az aggastyán férfi tényleg örült annak, hogy együtt vannak, nem úgy, mint a többség a teremben.
< - Nagyban az ön érdeme Lord Tiren - mosolygott kedvesen a férfira. - Ha ön nem mond olyan érdekes dolgokat Lord Tubrokról, akkor nem biztos, hogy felkeltette volna az érdeklődésemet. >
Volt egy olyan érzése, hogy ez fordítva is igaz volt, végül is mondta Tubrok, hogy Tyr mondott egy-két szót róla is a rövid beszélgetés után és azok is segíthettek.
< - Szeretném elnézést kérni, hogy Lord Tubrok miattam "hajította" önt ki néhány napra a megszokott otthonából, holnap már hazatérhet, visszatérek a HPI-be. >
Még megvárta a választ az idős férfitól és utána tett fel még egy kérdést.
< - Hogy érzi most magát? - érdeklődött őszintén. - Remélem nem túl megterhelők ezek a napok önnek. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 09 Feb. 2016, 23:22

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Ingrid végiggondolja a helyeket, ahol meg lehetne a két baráti társaság közötti ismerkedős bulit tartani, és a választás a trópusi szigetükre esik, ami valószínűleg remek választás lesz. Maximum a rocksolidos vendégeknek nagyon meleg lesz, ezért hűteni kell majd magukat. A trióval való beszélgetés közben Kiren rá is kérdez, hogy Ingrid milyen mértékben szokott irányítani az ágyban. A válasz utolsó részén a férfi kellemesen meglepődik, felfelé mutató tenyérrel mutat a szerelmespárra, a fejét is ösztönösen kicsit hátrébb húzva és az arcán sem leplezi a pozitív érzéseit.
< - Remek, ez azt jelenti, hogy kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. >
Jelenti ki energikusan a férfi. Persze ettől még eljátszana ő maga is Ingriddel, de mindenképpen örül annak, hogy a barátja, Tubrok és az ő barátnője ilyen jó kapcsolatot alakítottak ki. Hamarosan azt is tisztázzák ki gondol magára katonaként és ki civilként. Miller pozitív és megnyerő stílusú válasza ismét tetszik Borgennek.
< - Teljes mértékben egyetértek. - kacsint vissza a férfi. >
A beszélgetés tovább folytatódik és természetesen még jó pár szót váltanak kellemes hangulatban. Ingrid és Tubrok most sem bírja ki, hogy kicsit ne csipkelődjön egymással, aminek következtében most is közel kerülnek egymáshoz fizikailag is. A kacér válaszra Tubrok elégedetten elmosolyodik és megcsókolja Ingridet.
< - Nem is vártam mást. >
Tubrok nem sokkal később felveti, hogy ideje lesz tovább haladniuk az este napirendje szerint, és ezt meg is teszik, a meglehetősen illedelmes elköszönések és kézcsókok után. Ahogyan haladnak egymás mellett Ingrid ki is szúrja Tirent, felé tartanak. A séta közben azonban még van idejük beszélgetni. A kérdésen, hogy milyen hamar is szeretné megkapni a büntetését, Tubrok egy pillanatot sem gondolkodik.
< - Amilyen gyorsan csak lehet. >
Feleli lelkesen, mire Ingrid meg is ígéri, hogy a lehető leghamarabb távoznak, Tubrok erre elégedetten mosolyodik el. Még mielőtt elhúzódnának jobban egymástól még valamit mond a szerelmének.
< - A barátaim imádnak téged, könnyű dolgod lesz velük. >
Majd elhúzódik és figyeli Ingrid arcát és válaszát, hogy hogyan reagál, mit is gondol erről, bár arra számít, hogy Ingrid egyetért vele. Akárhogy is, egy idő után a pár megérkezik Tirenhez és mindenki köszönti a másikat. Az öreg Tyr rögtön ki is fejezi tetszését a párral kapcsolatban. Tubroknak is van ehhez egy-két szava.
< - Engem kifejezetten bátorított is a Lady Ingriddel való ismerkedésre, amiért hálás vagyok. >
A kérdésre, amit Ingridtől kap Tiren megrázza a fejét.
< - Nem számít, máshol is tudok lakni. Ti szerelmesek vagytok, most ismerkedtetek meg, kell egyedül töltött idő. Én ráérek. >
Tiren ezután a többi kérdésre is válaszol.
< - A napok csak jönnek-mennek. Én megvagyok, köszönöm a kérdést. Tényleg nagyon örülök neki, hogy két a Rocksolid számára fontos család került közel egymáshoz veletek. És holnap még vissza is költözhetek a saját lakásomba, szinte csak jó hírek. >
Tiren itt kivár egy kicsit, megvakarja a homlokát, Tubrok éppen megszólalna, hogy mondjon valamit, de akkor Tiren kezd beszélni ismét.
< - Nem akarlak titeket feltartani semmiben, már elmondtam mennyire örülök. Nemsokára jön egy beszélgetőpartnerem is. Hacsak nincs kérdésetek. >
Megy elejébe a dolognak Tiren. Tubrok hümmög és Ingrid felé fordul, kérdő tekintettel, hogy lássa mit is akar a nő.
< - Hmmm... Ingrid? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 10 Feb. 2016, 10:14

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Ingrid tudta, hogy a ház úgyis megoldhatóan légkondicionált a szigeten, a víz pedig egyébként is kellemesen hűvös mindig és soha sem túl meleg, maximum, ha nagyon nem bírják, akkor felhúzat Maniac-el egy kis fedett, légkondicionált részt, hogy azon lehessen lemenni a tengerpartra, ahol rögtön a víz fogadja az embereket és máris hűthetik magukat, a medencékről nem beszélve, aminek a hőmérséklete egyébként is állítható. Így ez tényleg tökéletesnek bizonyult. Ezek után Kiren kérdésére Ingrid készségesen felelt, hogy elmondta, hogy milyen arányban szoktak irányítani az ágyban egymással Tubrokkal. Látta a kellemes meglepetést a férfi arcán és sejtette, hogy nem sok nő lehetett korábban, aki ezt meg merte volna engedni Tubrokkal szemben, hogy irányítaná a férfit. Ahogyan persze az is feltűnt neki és könnyedén leolvasta a másikról, amit már egyébként is tudott, hogy Kiren is szívesen kipróbálta volna, hogy milyen is Ingrid a lepedőakrobatikában. Ezek után már csak arra lett volna kíváncsi, hogy a trió milyen képet vágna arra, ha Tubrok elmesélné nekik azt, hogy miben is lesz ma része. Már csak amiatt is, hogy ennyire gyorsan képes ilyen nagyon megbízni benne.
< - Igen, valóban az - erősítette meg Kirent.>
Ezek után került szóba, hogy a trió civilnek tekinti magát, míg Ingrid inkább katonának, de ismét pozitív megjegyzést tett, hogy ettől ugyanúgy kivehetik a részüket az ünneplésből, ami ezúttal Borgen tetszését nyerte el. Ez sem megjátszás volt Ingrid részéről, soha sem zavarta azt, hogy nem katona mindenki, még a barátai között sem, hogy voltak, akik egyszerű civilek és színészkedéssel, vagy éppen csak forgatókönyvírással foglalkoznak. Mindig is az volt a véleménye, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amit tényleg szeretne. Okkal tartott ki amellett ő maga is, hogy mindenképpen a Flottába akar tartozni. De Borgen szavaira már nem felelt hangosan, csak haladtak tovább a beszélgetésben. Így igazából a szokásos csipkelődésük jött Tubrokkal, ami közben most is valószínűleg mind a ketten remekül érezték magukat és szerencsére fel sem tűnt a triónak, hogy mi miatt is kezdődött az egész, hogy Tubroknak már az járt a fejében, hogy a három barátja egyszerre dolgoztatja meg Ingridet. A csókot örömmel és mosolyogva fogadta és viszonozta röviden. Bármennyire is élvezte azt, hogy beszélgethetett Tubrok barátaival, lassanként tényleg tovább kellett állniuk, vagy még holnap ilyenkor is lehet, hogy beszélgettek volna. Így az elköszönés után neki is álltak annak, hogy haladjanak tovább, amit még ő is kiszúrt, hogy Tyr volt az, amerre elindultak. Az odafelé haladás közben még röviden tudtak beszélgetni is, igazából megbeszélni azt, hogy mi legyen az este folytatásában. Azt "gondolatot" vitte tovább Tubrok, amit Ingrid felhozott a párja barátainak, hogy a férfinak remek dolgokban lesz része az este hátralevő részében majd odahaza. Ezzel kapcsolatban pedig a párja kérte meg, hogy ne legyen majd visszafogott. Ha már adta a lehetőség magát, akkor meg is tudakolta, hogy mikor szeretne Tubrok majd hazamenni és ennek a fényében adott választ. Mosolyogva csóválta meg a fejét, hogy a párja ismét ennyire türelmetlen volt.
< - Most is türelmetlen, mint mindig - felelte játékosan megfedően. >
A férfi úgyis tudhatta, hogy a nő szereti, hogyha az és most is csak megszokásból szemtelenkedik. Azt hitte, hogy ennyiben is fogja hagyni Tubrok az egészet, azonban valami mást hozott fel. A szavain Ingrid elmosolyodott és bólintott, valóban saját maga is erre a következtetésre jutott a Kiren, Borgen és Sar trió esetében. Legalább voltak olyanok is a teremben, akik tényleg elhitték, hogy együtt vannak és nem csak politikát láttak benne, illetve nem ítélték el őt magát egyből és tartották annak, mint Nava, vagy Stegan és Fanan, vagy esetlegesen Tubrok korábbi szeretői.
< - Velük legalább nem volt nehéz dolgom, csak legyenek melleim, legyek bevállalós és máris oda vannak értem - mosolygott. >
Ennyire persze nem vélte egyszerűnek a formulát, de röviden összefoglalva elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy Tubrok is megérte, hogy mire is gondolt igazából. Mindazonáltal tényleg örült, hogy legalább ők így vélekedtek a teremben. Tyr-hez pedig hamarosan oda is értek, ahol kölcsönösen köszöntötték egymást. Ezúttal már a párja is megszólalt, hogy bizony Tyr őt is próbálta rávenni az ismerkedésre. Ha Tyr nem skandináv istenség lett volna, akkor azt mondta volna nevetve, hogy bizonyára ő lett Cupido. Így vagy úgy, de nem lehetett elég hálás az idős férfinak azért, hogy azt tette, amit. A saját kérdésére hamar választ is kapott, majd Tyr szavainak a végén kissé rosszallóan csóválta meg a fejét. Már csak amiatt is, mert a szülei az idősebbek tiszteletére tanították mindig is.
< - Az ön kényelménél semmi sem előrébbvaló - felelte őszintén. >
Ingrid örült, hogy olyan válaszokat kapott az idős férfitól, amit, mert nála tényleg tudta, hogy nem csak az etikett miatt mondja azt, amit, hanem tényleg így gondolta mindezt. Tyr szavai után még Ingrid is mondott volna valamit, akárcsak Tubrok, de az aggastyán közbevágott és nem hagyta a fiatalokat szóhoz jutni. Még Ingridnek is furcsa volt, hogy ezt így kellett gondolnia, ritkán találkozott olyan személlyel, akinek a jelenlétében az ezer évével ő maga is roppant fiatalnak érezte magát. A vele szemben levő idős férfi pedig legalább kétszer annyit élt, mint ő, ha nem többet. Elmosolyodott, ahogyan Tyr szinte elküldte őket, hogy foglalkozzanak egymással, Tubrok kérdésére pedig megrázta a fejét.
< - Nem nincs - felelte. - Csak tudni szerettem volna, hogy nem okoztunk-e túl nagy kényelmetlenséget és kellemetlenséget Lord Tirennek, de már választ kaptunk minderre. De ha már úgyis vár valakit, akkor nem szeretném feltartani önt. >
Főleg, hogy amikről még faggatta volna az idős férfit az nem erre a helyre volt való, hanem négyszemközt egy biztosított szobába, hogy biztosan ne hallgathassa le őket valami. Mivel egyébként is mondta Tyr, hogy hamarosan megérkezik a beszélgetőpartnere, így Ingrid zavarni sem szeretett volna, ha pedig tovább indulnak emiatt, akkor el is búcsúzik az idős férfitól.
< - Remélem később még lesz alkalmunk beszélgetni, ha visszajövök a Rocksolidba - mondta. - További kellemes estét Lord Tiren! >
Ha mennek tovább, akkor úgy vélte, hogy Lord Mordaen lesz a következő, akit "meglátogatnak" és köszöntenek, így máris próbálta kiszúrni a tömegben őt, persze csak azok után, ha Tyr-t otthagyták és akkor ismét hagyta, hogy Tubrok vezesse a hátramaradt barátjához.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 10 Feb. 2016, 23:20

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

A bál beszélgetős-ismerkedős része, vagyis az eleje remek hangulatban telik, és nem csak Ingrid és Tubrok számára, nagyon jól meg van szervezve és ünnepélyes az egész est. Ingridék elköszönnek a nőcsábász baráti triótól és tovább indulnak a kellemes beszélgetés után, hogy Tirent köszöntsék. Miller ki is szúrja merre tartanak, nem kell azt ecsetelni, amíg azonban elérnek a terem másik végébe, ahol az öreg istenség ül, még van idejük beszélgetni. Arra a kijelentésre, pontosabban megjátszott megfedésre, hogy türelmetlen, Tubrok nem válaszol hangosan, de elmosolyodik és szúrósan pillant Ingridre. Mintha csak azt mondaná "pontosan" de teljesen tagadóan. Azt illetően, hogy miért is nem volt nehéz dolga Ingridnek Tubrok három barátjával, Ragalnak is van hozzá tenni valója és ezt meg is osztja Ingriddel, némileg csóválva a fejét.
< - Ennél jóval több szimpatikus tulajdonságot mutattál magadból. Bár tényleg megleptél kacérságoddal. >
Válaszol kedvesen de komolyan a férfi, aztán figyeli Ingrid reakcióját, akar-e még erre mondani valamit a szerelme. Hamarosan meg is érkeznek Tyr-hez, azaz Tirenhez, akivel köszöntik egymást. Ami Ingrid gondolatait illeti, Miller nem hibáztathatja őt, hogy utolsó, vén istenként megpróbálja biztosítani a Rocksolid jövőjét és még az ő boldogságukat is, azzal, hogy mindkettejüket bátorította az ismerkedésre. Mindenesetre, Tiren legszívesebben megrázná a fejét Ingrid szavaira, de mégsem teszi ezt.
< - Mint látható, egész kényelmesen ülök most is, nem panaszkodhatom. - feleli. >
A beszélgetés haladhatna tovább, de Tiren tudja, hogy itt csak a bemutatkozás és ismerkedés a lényeg, arra pedig már volt alkalma Ingriddel, ha ez még nem lenne elég, amiről őszintén kellene beszélniük, azt itt nem tudják megtenni, és még egy beszélgetőpartner is hamarosan érkezik. Éppen ezért úgy dönt az öreg, hogy jobb lesz, ha most csak köszönésre rövidítik az ismerkedést, és mivel ő a legidősebb hármuk közül, ezért ezt neki kell kezdeményeznie, és meg is teszi. El is köszönnek egymástól. Tubrok meghajlással búcsúzik az idős Tyr-től.
< - Lord Tiren. >
Tiren elmosolyodik és biccent a párnak.
< - Rendkívül kellemes estét kívánok Lady Ingrid és Lord Tubrok. >
Tubrok pedig indul is tovább, vezetve a párját. Ingrid jól gondolja, valóban Mordaen-hez mennek, Ragal ezt ki is mondja hangosan.
< - Már csak Lord Mordaen van hátra, ha vele is túlestünk a hivatalos köszöntésen, akár megnyithatjuk a táncot is, ha egyetért Lady Ingrid. >
Természetesen Tubrok bizakodva várja Ingrid válaszát. Közben Miller sikeresen kiszúrja a tömegben beszélgető Mordaent, aki szintén észreveszi a párost és elindul feléjük, nem is kell sok idő amíg megérkeznek egymáshoz. Időközben Tiren mellé is odaül egy fiatal lány beszélgetni vele, ha esetleg ezt még figyeli valaki. Mordaen széles mosollyal, kezében itallal és valamilyen harapnivalóval köszönti Ingridet és Tubrokot.
< - Lady Ingrid, Lord Tubrok, fogadják üdvözletem. Lady Ingrid, had gratuláljak a tárgyalások sikeréhez és a kapcsolatukhoz, hiszen ez a bál apropója is. - mondja ki az egyértelműt, amit eddig még senki nem említett - Jól gondolom, hogy végigjárnak minden hivatalos és baráti személyt? >
Tubrok azonnal bólint.
< - Nagyon jól látja a helyzetet Lord Mordaen. Szeretném mindenkinek bemutatni Lady Ingridet, még a holnapi távozása előtt. >
Ezután pedig mindkét férfi Ingrid reakciójára vár.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 11 Feb. 2016, 11:30

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
A triótól távozás után haladtak is tovább, hogy mindenkivel megismerkedhessen Ingrid, illetve köszönhessenek. A Tyr felé tartó úton, mint általában megint belemerültek egy rövid kis játékba, ahol sikerült is megegyezni, hogy a lehető leghamarabb távozni fognak a bálról, mert Tubrok igazából már most alig várta, hogy megkaphassa azt a meglepetést, amit a nő tartogatott neki. Úgy tűnt Ingrid számára, hogy a párja éppen valóban igencsak vállalkozó kedvében van, amit igazából nem is bánt és csak remélhette, hogy élvezni is fogja azt, amit tartogatott neki az éjszakára. Végül meg is jegyezte, hogy a párja már megint türelmetlen, amire egy szigorú tekintetet kapott, hogy mindez ki van zárva. Fel is nevetett erre, amiből Tubrok könnyedén kiolvashatta, hogy Ingrid egy pillanatra sem hisz neki, hogy tagadni próbálja az egészet. Annál már jobban ismerte őt. Azonban úgy tűnt, hogy valóban meglepte Tubrokot azzal, ahogyan beszélt a barátaival, ennek pedig hangot is adott a férfi, de azt is hozzátéve, hogy jóval több dolgot mutatott a trió irányába, mint amit röviden összefoglalt, de mindegyik csakis pozitív volt a férfiaknak. Annak ellenére, hogy a párja áttért most rövid időre tegezésre, saját maga tartotta a magázódást, hiszen még mindig itt voltak a bálon, hiába nem hallhatta őket éppen senki más.
< - Ön kérte, hogy próbáljam elengedni magam - felelte. - Akkor ilyen vagyok, férfiakkal és nőkkel egyaránt. >
Néhány pillanatra elhallgatott, mintha gondolkodna valamin, majd egy-két lépés után folytatta.
< - De ön túlságosan is komoly, merev és morcos volt a megismerkedésünkkor, így ezért nem mutattam ezt a felemet olyan nagyon, úgy véltem, hogy nem biztos, hogy nyerő lett volna törzsfőségénél. Így visszafogottabb oldalamat láthatta. >
Magyarázta és ezúttal ő volt kíváncsi arra, hogy mit is fog a párja minderre mondani. Utána pedig lassan már tényleg meg is érkeztek Tirenhez, aki a beszélgetést igencsak rövidre zárta és szinte elzavarta a párost, hogy menjenek és élvezzék a bált, amíg csak tudják. Így nem is maradt más hátra, mintsem az, hogy elbúcsúzzanak az idős férfitól. Tyr szavaira Ingrid még el is mosolyodott.
< - Lord Tiren! - biccentett ő is. - Önnek is! >
Kívánta még a végén, majd el is indultak tovább, Ingrid haladás közben, amíg Mordaen felé haladtak visszapillantott az idős isten felé és meglátta, hogy egy fiatal lány tényleg megérkezett oda hozzá. Igazából örült, hogy tényleg lett beszélgetőpartnere a férfinak és nem csak illemből hajtotta el őt és Tubrokot. Amíg Mordaen felé sétáltak, akkor is nekiláttak beszélgetni, vagyis inkább csak a férfi tett egy megjegyzést. Akkor jól gondolta Ingrid, hogy nagyjából az utolsó közelebbi személy van soron, akinek be szeretné a párja mutatni és utána ezzel végeznek. A többi vezető, papság és efféle személyek majd későbbi alkalommal is bemutatásra kerülhetnek, volt elég idejük minderre. Igazából az a kérdés érdekelte volna, hogy a teremben hányan tudnak arról, hogy már gyermeket vár és hányan várják, hogy már most itt este bejelentik mindezt, hivatalossá téve a pletykát.
< - Rendben van - bólintott. - Látom nem kíván megkegyelmezni Elofon tábornokon - mosolygott. - Mivel most önnek olyan roppant sietős, hogy hazaérjünk, így majd egy későbbi alkalommal szívesen megismerkednék a papság vezetőivel is. >
Érezhető volt a hangján, hogy nem sürgős mindez, azaz bőven ráér Ingridnek az is, hogy egy következő bálon történjék meg mindez, vagy egy olyan alkalommal, amikor itt lesz egy picit több ideig, nem muszáj most megtenni. Csak tényleg kíváncsi volt azokra is, hogy milyenek lehetnek, főleg, hogy a nő feltehetőleg jócskán többet tudott a vallásról és a régi dolgokról, mint a papság manapság. Amíg haladtak időközben Mordaen is kiszúrta a párost és így már mindhárom személy egymás irányába haladt, ez pedig azt eredményezte, hogy nem kellett sok idő és odaértek egymáshoz. Úgy tűnt Ingrid számára, hogy a fiatal férfi máris remekül szórakozik, az ital és a harapnivaló is erről árulkodott, ahogyan az is, hogy mennyire lelkesen köszöntötte őket.
< - Lord Mordaen, örülök, hogy ismét találkozhatunk! - köszöntötte ő is a másikat. >
Folytatta is volna, de Tubrok hamar közbevágott és ő is tett egy megjegyzést, amire Ingrid csak bólintani tudott.
< - Valóban így van - mondta. - Be lettem már mutatva a vezérkarnak, a többség legalább annyira utál, mint Nava fiatalúr. Elofon tábornokot pedig úgyis tudja, megtettem, amire megkért még a Klubban - kacsintott a férfira. - Lord Tubrok sem kímélte őt különösebben most az este folyamán. >
Megvárta, amíg Mordaen, és/vagy Tubrok is reagál minderre, majd utána folytatta.
< - Lord Tubrok bemutatott már Lady Erénának, Lord Borgen-nek, Lord Sar-nak, és Lord Kirennek, illetve mint láthatta köszöntöttük Lord Tirent, rövid úton ki is hajított minket, hogy menjünk szórakozni és köszöntsünk mindenkit. >
Magyarázta mosolyogva, majd a tárgyalásos résznél kissé elkomorult.
< - Közel sem sikerült olyan jól az a tárgyalás, mint hiszik - felelte kissé komoran, majd elmosolyodott. - A másik részt köszönöm, köszönjük úgyis, hogy a jelenlevők nagy része nem is örül ennek. És ön, hogy van, hogy érzi magát most itt a bálon? >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 11 Feb. 2016, 23:36

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Miközben Tiren felé igyekeznek Ingrid és Tubrok beszélget. Ingridnél van a "labda" éppen és tájékoztatja Tubrokot, hogy milyen amikor elengedi magát, és hogy vele miért nem ilyen volt, amikor megismerkedtek. Ragal minderre bólint.
< - Értem. - mondja őszinte megértéssel, de többet nem nagyon tud hozzáfűzni, csak elfogadta, hogy ezért volt most ilyen és akkor olyan Ingrid. >
Hamarosan megérkeznek Tirenhez, de az ottani beszélgetés igencsak rövid, több körülmény miatt is, végül az idős istenség elküldi a szerelmespárt, lényegében csak köszönnek egymásnak és Ingridék indulnak is tovább. Hátranézve Miller valóban meggyőződik róla, hogy van beszélgetőpartnere Tirennek, nem csak úgy mondta ezt az idős férfi. A következő állomás nem más mint Mordaen és egyben az utolsó személy, akinek ma Ingrid be lesz mutatva, vagyis ebben az esetben éppen csak beszélgetés lesz, a bemutatás már megtörtént. Még mielőtt megérkeznének Mordaenhez - aki már észrevette őket és elindul feléjük - Ingrid még mond valamit. Tubrok végighallgatja, majd értően biccent.
< - A papság megismerése nem is volt ma este tervben, később mindenképpen sorra kerül Lady Ingrid. És számomra koránt sem olyan sietős semmi, ha Ön maradna és élvezné a bált. >
Mosolyodik el a végén Ragal és figyeli Ingrid arcát és szavait, hogy mi is erre a válasz. Végül a pár találkozik Mordaennel, aki meglehetősen lelkesen köszönti őket. Ingrid szókimondó stílusú ellenben meglepi mind Ragalt, mind Mordaent, ez látható. A fiatal férfi végül elneveti magát az Elofonnal kapcsolatos hírek miatt
< - Köszönöm. Nagyon jó kis csíny lesz, Elofon egyébként is megérdemel némi piszkálást. >
Összegzi Mordaen gondolatait, aztán beleiszik az italába, közben hallgatja tovább Ingridet. Mordaen úgy dönt, ő sem fogja vissza az őszinteségét. Tubrok pedig mindvégig csak hallgat, nem akar beleszólni.
< - Lássuk csak. Lady Eréna nem szimpatikus számomra, sőt, kicsit irritál is, nem tudom miért, nem egymásnak valóak vagyunk, bár a két keble igencsak vonzó, remélem Lord Tubrok nem haragszik emiatt. A három perverz nőcsábász, ideális baráti társaság, főleg Lord Tubrokkal kiegészülve. Ami Lord Tirent illeti, van egy fiatal és kedves beszélgetőpartnere, jó neki, legalább nem a többi idős emberrel beszéli meg ugyanazt minden nap, hanem valami új inger is éri. >
Mordaent Ingrid hirtelen komorsága meglepi. Nem tudta hogyan is zajlott a tárgyalás, de már egyértelmű, hogy nem kellemesen. Így már az is világos miért nem gratulált mindenki a tárgyalásokhoz a teremből, holott pont ez és Lady Ingrid az est apropója. A beszéde végére Ingrid azonban kellemesebb témát hoz fel. A kérdésen a fiatal férfi nem is gondolkozik sokat.
< - Nagyon jól érzem magam, köszönöm a kérdést. Éppen italt kortyolok, remek ételeket kóstolok és néhány kellemes tánc is kinéz ma estére. - itt kivár kicsit, aztán először Tubrokra, majd Ingridre pillant, az italát körkörösen mozgatja, hol egyikükre, hol másikukra mutatva, miközben beszél - Van esetleg más is, amihez gratulálnom kellene? >
Tubrok finoman megfogja Ingrid kezét és a szerelmére pillant, hogy most mi is legyen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 12 Feb. 2016, 10:52

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Ahogyan Tiren felé sétáltak Ingrid még gyorsan elmagyarázta, hogy miért is nem volt ennyire kacér Tubrokkal, hanem némileg visszafogottabb, amire a magyarázat egyszerűen a párja akkor látott jelleme volt. Ha a mostanit látná, hogy milyen és tudná, akkor pontosan ugyanolyan lett volna, mint a barátainál. De mindez már nem történhet meg és ígyis-úgyis egymásba szerettek, így igazából semmilyen kifogásolnivaló nem volt a módszerében. Végül pedig megérkeztek Tyr-hez, aki rövid úton el is hajtotta őket, hogy menjenek szórakozni. Mindennek pedig a pár eleget is tett és tovább is indult, a köszönés itt valóban köszönés lett, hiszen Ingridnek már volt módja személyesen, négyszemközt beszélni az idős istennel és nem csak hivatalos keretek között, mint ami a vezérkar tagjaira igaz. Ahogyan haladtak az este utolsó résztvevője felé, Mordaen is kiszúrta őket, így az egymáshoz érkezés még közelebbre került, mint eredetileg, de közben még volt arra idejük, hogy egy-két mondatot megejtsenek maguk között. A szavaira hamar választ is kapott, amire mosolyogva csóválta meg a fejét, látszott, hogy félreértette Tubrok, mert kivételesen nem szurkálódásnak és kötekedésnek mondta, hogy mennyire sietne haza a párja, hanem tényként közölte.
< - Nem szükséges - felelte lágyan. - A legnagyobb örömmel önnel tartok haza már a lehető leghamarabb. >
Őszintén mondta és nem csak azért, hogy ezzel Tubroknak kedveskedjen, szívesen volt vele, főleg, hogy lehet, hogy ez az utolsó közös éjszakájuk. Kimutatni ugyan nem mutatta ki, de még mindig aggódott, hogy a Fekete sziklára kerülhet és soha többé nem látja majd a férfit, akit szeret és egyik fiát sem láthatja felnőni. Így Tubroknak sem kellett aggódnia, hogy miatta mondta ezt Ingrid, hanem teljesen közös egyetértésben távoznának sietősen. Ami a papságot illette, neki tökéletesen megfelelt az, hogy csak egy későbbi alkalommal lesznek neki bemutatni, de ettől még nem volt kevésbé kíváncsi rájuk. Nem emlékezett, hogy valaha találkozott volna-e pappal, lehet, hogy kisgyermekként igen, bár nem volt megkeresztelve és a szülei a születése után úgyis visszatértek az ősi skandináv hitre, ezt pontosan tudta az anyja elbeszéléseiből és jegyzeteiből. Talán éppen ezért volt kíváncsi ő maga is, hogy ugyanazon hitnek egy papja és egy hívője mennyire látja máshogy a dolgokat. Főleg, hogy saját maga volt az, aki pontosan tudta a dolgokat és nem a papság. A végén még eretnek tartják és kiátkozzák, ha a középkorban lettek volna, akkor még a máglyára is vetik eretnekségért és boszorkányságért. Viccesnek találta a gondolatot, ahogyan elképzelte magában a jelenetet. Amíg ezt gondolta azért figyelt Tubrokra is, hogy mit fog szólni a párja a szavaira és végül pedig megérkeztek Mordaen-hez, aki lelkesen köszöntötte őket. Ingridék is hasonlóképpen, majd sikerült a "bőbeszédűségével" meglepnie mind a két férfit. Ez őt magát is meglepte, mert semmivel sem volt másabb, mint az első alkalommal, amikor Mordaen-nel beszélt. Így igyekezett még Mordaen szavai előtt megszólalni ismét.
< - Kérem uraim, ne tegyenek úgy, mintha valamilyen államcsínyt próbálnék önökkel megbeszélni - mondta. - Csupán azt mondtam ki, mit bárki láthat, ha jobban megnézni az említett úriembereket. Emiatt nem vagyok szókimondó. >
Végül a fiatal férfi nevetett fel és azonnal hozzá is tett az Elofon témához. Azt nem szándékozott Ingrid elmondani neki, hogy szegény Elofon menthetetlenül beleszeretett, ez nem tartozott Mordaen-re, és nem szerette volna, ha a férfi zúzza össze a fiatal tábornokot, mert nem érdemelte meg, hogy bántsák és kitoljanak vele az érzései miatt. A férfi szavaira végül elmosolyodott.
< - Szegény tábornok már előre elnézést kért amiatt, amikor említettem, hogy hallottam, hogy mennyire kedvel és aggódását fejezte ki, hogy mit is terjeszthet róla. Megnyugtattam, hogy semmi kompromittálót nem mondott, csak kifejtette, hogy mennyire lelkesen beszélt rólam. >
Amint végigmondta Ingrid, hogy kiknek lett bemutatva, utána még belekezdett Mordaen is, az, hogy ő is ennyire szókimondó volt nem volt a nőnek meglepő, hiszen ilyennek ismerte meg már az Uralkodók Klubjában is pár nappal ezelőtt, éppen ez volt az oka annak, hogy saját maga is "megmerte" ütni ezt a  dolgot most a beszélgetésnél. Ingrid hallgatta, hogy mi is a véleménye a férfinak azokról a személyekről, akiket említett. Erénához nem akart hozzászólni, főleg, hogy Tubrok-on már a beszélgetéskor látszott, hogy tudja, hogy a nő neveletlensége miatt nem épp volt első benyomásként elragadtatva tőle Ingrid. De majd később kiderül, hogy mégis milyen lesz a kapcsolatuk.
< - A szavai alapján jól sejtem, hogy a " három perverz nőcsábásszal" és Lord Tubrokkal időnként ön is elszokott járni szórakozni? - érdeklődött. >
Igazából az eddigiek alapján bőven kinézte a fiatal férfiból. Ami Tirent illette, aranyosnak vélte, hogy ennyire lebecsülik az idős egykori hadistent és nem is sejtik, hogy ki lehet valójában. Ahogyan a tárgyalás került szóba, Ingrid figyelmét nem kerülte el az, hogy meglepte a fiatal férfit a komorsága. Valóban nem volt kellemes, hogy a döntő szót lényegében Tubrok kizsarolta Ingridből, mit sem törődve, hogy ezzel a nőt sodorta veszélybe, mert Ingrid nem akarta, hogy a másik helyzet álljon fent, hogy nem a tárgyalás útján kell az egészet rendeznie és a fiának apa nélkül kelljen felnőnie. Végül azonban a lehető leggyorsabban elterelte erről a kellemetlen témáról a beszélgetést és inkább rákérdezett, hogy Mordaen hogy érzi magát. A végén pedig, amikor hol rá, hol pedig Tubrokra nézett a férfi és felhozta, hogy kell-e még másban gratulálnia, akkor Ingrid számára teljesen egyértelmű volt, hogy az, amit gondolt, hogy mostanra a teljes nemesség tisztában van a terhességével valóban helyes feltételezés volt. Akkor pillantott fel a párjára, mikor az megfogta a kezét és nagyon picit bólintott is neki.
< - Már úgyis tudja, így felesleges lenne tagadni és egyébként is Lord Mordaen a barátod - mondta Ingrid. >
Ha Tubrok is egyetért vele ebben, akkor fordult vissza teljesen a másik férfi irányába.
< - A pletykák, amiket hallott igazak - felelte. - Lord Tubrok valóban apa lesz, ezt egyelőre nem hivatalosan mondjuk, majd azok után lesz valószínűleg, hogy visszatérek a HPI-ből. >
Ő maga ennyit mondott, ha Tubrok szerette volna még elmondani, hogy fia lesz, akkor ezt már a párjára hagyta Ingrid.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 13 Feb. 2016, 00:37

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

A szerelmes pár, azaz Ingrid és Tubrok, valamint Mordaen éppen egymás felé tart a bálterem, hogy beszélgessenek és nincs sok idő hátra, hogy megérkezzenek egymáshoz. Azért annyi idő még van, hogy Ingrid válaszolni tudjon. Tubrok arcán látja az örömöt, amit az vált ki, hogy a szerelme is őszintén minél hamarabb kettesben akar lenni vele, és nem csak azért tette fel a kérdést, illetve ment bele a hamarabbi távozásba, hogy neki kedveskedjen, hanem tényleg ő is ezt szeretné jobban. Egy nagyon kedves pillantásra van még ideje, amiből mindezt ki tudja olvasni Ingrid, hangosan válaszolni már nem tud, mert Mordaen már túl közel van. A következő pillanatban meg is érkeznek egymáshoz és köszöntik egymást. A beszélgetés közben Ingrid roppant szókimondó, ami valamiért mindkét férfit meglepi. Mordaennek is van egy frappáns válasza Ingridére.
< - Pontosan, mindenki láthatja az úriemberekkel kapcsolatban, amit ön állított, mégis csak kevesen mondják ki nyíltan, éppen emiatt szókimondó kegyed. >
Viszi tovább a fonalat a fiatal férfi. Ezután Elofon és a gonosz kis csínytevés kerül szóba, Ingrid tapintatos és azt nem árulja el, hogy a tábornok fülig szerelmes belé, nehogy Mordaen visszaélhessen ezzel. Itt Tubrok szólal meg.
< - Én is hozzátettem a munkához, felkérettem Lady Ingridet Lord Elofonnal egy táncra, rögtön a másodikra, miután velem táncolt. Látnia kellett volna mennyire zavarba jött. >
Neveti el magát Tubrok, Mordaen is szélesen elmosolyodik és csettint egyet.
< - Nagyon jó érzéke van a dolgok tökéletesítéséhez Lord Tubrok. >
A következő kérdésre igenlően biccent Mordaen, megelőlegezve a választ.
< - Igen, néhány alkalommal velük tartok, különösen akkor, ha én is szeretnék egy szimpatikus hölgyet haza vinni. A társkereséshez a legtökéletesebb társaság, mind tapasztaltak és profik. Biztos vagyok benne, hogy már Önnek is mondták személyesen. >
Végül azonban Mordaen felteszi a nagy kérdést, hogy kellene-e még valamiért gratulálnia, azaz igazak-e a pletykák, miszerint Ingrid márt terhes. Ragal ekkor Ingrid felé fordul és a nőre bízza a választ, aki úgy dönt, hogy tájékoztatja róla Tubrok barátját. Ragal minderre csak szó szerint rábólint, végülis már bőven elárulták magukat a reakcióval, kár lenne tagadni. Amint megkapja a választ Mordaen nyugtázza magában, hogy a pletykák igazak és a mindig szingli, szeretőkkel körbevett nőfaló barátja bizony elkötelezte magát. Tubrok még gyorsan hozzátesz valamit.
< - A leendő trónörökösről van szó, már biztosak vagyunk benne. >
Mordaen mindezt meghallgatva megemeli a poharát, de mégis diszkréten gratulál, hogy más ne hallja és ne is legyen neki feltűnő, mintha csak a tárgyalásról lenne szó.
< - Lady Ingrid... Lord Tubrok... fogadják teljes gratulációmat. >
Mordaen kivár egy kis időt, hátha akar még bármelyik tagja a párnak mondani valamit, vagy témát felhozni. Ha ez nem történik meg, akkor ő szólal meg újra.
< - Egész eddig csak rohangáltak a bálon egyik személytől a másikig, élvezniük kellene. Ha viszont feltartom önöket, csak szóljanak és én már itt sem vagyok. - mondja el véleményét és ajánlja fel szolgálatait a fiatal férfi. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 13 Feb. 2016, 10:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Ahogyan haladtak, már csak arra volt idő, hogy Ingrid válaszoljon a párjának, amit meg is tett, hogy ő maga is szívesen lenne Tubrokkal kettesben és nem csak miatta mondta azt, amit. A nő örült, hogy őszinte örömöt látott a férfi arcán minderre, hogy tényleg nem csak miatta akart távozni hamar. Nem is gondolta, hogy ilyen örömöt fog kiváltani a párjából, főleg, hogy nem voltak régen együtt, csak rövid ideje, ő maga távozni készült másnap, így ki tudja, hogy mikor látják egymást újra. És nem az a helyzet állt fent, hogy évek óta folyamatosan együtt vannak és emiatt az illem úgy diktálná, hogy végig maradjanak a bálon. A nagyon kedves pillantásra még elmosolyodott ő maga is szerelmesen, de már tudta, hogy hangosan nem fog választ kapni, mert Mordaen és ők maguk összetalálkoztak. Így, hogy a fiatal férfi is velük szembe jött tényleg nem volt olyan hosszú ez a bálterem, hogy hosszabban folytathassanak beszélgetést egymással. Már a beszélgetés elején mindkét férfi roppant szókimondónak ítélte meg Ingridet, akit igazából kissé meglepett, hogy így vélekednek, főleg, hogy a mai este alapból szókimondással indult. Így Mordaen frappáns válasza után saját magának is volt egy ilyenje, amit mosolyogva nem is habozott a két férfi tudtára hozni.
< - Pedig én úgy gondoltam, hogy azóta, hogy Nava fiatalúr olyan nyíltan, nagy szókimondással megnyitotta a bált, senki más nem lehet ma már szókimondó. >
Felelte szemtelen hangnemben, már csak azért sem fogta vissza magát, mert Mordaen-ről tudta, hogy nem kedveli Navát, és bizonyára Tubrok pontosan tudja ezt róla, így nem kellett "szebben" és intrikusabban megfogalmazni, pontosan megfelelt mindez. Ahogyan kimondta a szavakat kíváncsian figyelte a két férfit, hogy mit is fognak reagálni minderre. Mindezek után hozta szóba, hogy megtette Elofonnal, amit kért Mordaen tőle még a Klubban, hogy dicsérje meg a nő és lássák, hogy mennyire fog áradozni utána a fiatal tábornok. Ezúttal azonban diszkrét és tapintatos volt, mert igazából kedvelte Elofont is és annyira nem szerette volna, hogyha kitolnak a fiatal férfival. A végén már Tubrok is nevetett, Mordaen pedig szélesen vigyorgott, így még Ingrid is hozzátett mindehhez.
< - Az egy roppant gonosz és aljas húzás volt - felelte mosolyogva. - Pedig a tábornok már menekült volna tőlünk.>
A hangjában csupán árnyalatnyi megjátszott rosszallás volt, hogy egyértelmű legyen mind a két férfinak, hogy annyira nem is gondolj mindezt komolyan, a rosszallást, de azért picit már tényleg sajnálta ott Elofont. Ezek után kérdezett rá, hogy jól vett-e ki a férfi együtt elszokott járni szórakozni a négyessel, és valóban így is volt, hogy időnként. Ingrid egyetértően bólintott, hogy valóban tényleg jó döntés egy-egy ilyen alkalommal velük tartani, mert mindenki csak nyerhet vele.
< - Ezzel tökéletesen egyetértek, hogy eben valóban jók. Igen, kifejtették - felelte egy bólintás kíséretében. - Roppant szókimondóan tették mindent, beavatva minden részletbe. És kénytelenek voltak tudomásul venni, hogy Lord Tubrok kijelentette, hogy ezentúl csak inni jár el velük, semmi más miatt. >
Szinte nevetett ezen, amiből Mordaen is rájöhetett, hogy Ingrid egyáltalán nem bánta, nem zavarta volna őt, ha Tubrok továbbra is folytatja a korábbi életvitelét, főleg, hogyha nincs jelen, mert nem tud a Rocksolidba jönni. Ekkor kapták meg a kérdést, hogy kell-e gratulálni nekik, igazából már az, ahogyan egymásra néztek teljesen egyértelművé tették a helyzetet, hogy igen a pletykák igazak, de végül is Ingrid úgy vélte, hogy felesleges lenne tagadni, mert hallotta Mordaen az egészet, Tubrok pedig szerencsére egyet is értett vele, hogy így van, így be is ismerte, hogy tényleg gyermeket vár és Tubrok apa lesz. A férfi pedig még hozzá is tette, amit eddig csak egymás között beszéltek, hogy tényleg a trónörökösének szándékozik megtenni Eyjolfot, ez így most már biztos volt, főleg, hogy másnak is kimondta hangosan. Még mielőtt azonban Mordaen mondhatott, vagy tehetett volna valamit, gyorsan újra közbeszólt.
< - Roppant fess fiatalember lesz, láthattuk őt, hála Maniac-nek felnőttnek is - mosolygott büszkén. - Szerintem a hölgyek jobban fognak utána epekedni, mint az édesapja után. És ő maga is sok összetört szívet fog maga után hagyni. >
Remélte, hogy nem bántotta meg ezzel Tubrokot, hogy így gondolta és kimondta mindezt, csak az anyai büszkeség beszélt belőle. A megemelt pohárra Ingrid ismét elmosolyodott és egy kis biccentéssel köszönte meg mindezt.
< - Köszönjük - felelte. - Egyelőre ha lehet kérném, hogy még maradjon diszkrét, bár kétlem, hogy ne lenne olyan a teremben, aki nem tudja még. >
Mondjuk nem tudta, de ez picit durván felülbecslés volt. Ha megkapta a választ minderre Mordaen-től, akkor szólalt meg ismét.
< - A ma este folyamán csak azt sajnáltam igazán, hogy Lady Szelint nem ismerhettem meg személyesen a gyors távozása miatt, pedig Lord Tubrok sok szépet és jót mesélt a hölgyről. - mondta őszintén. >
Tényleg sajnálta, mert szerette volna megismerni őt, remélte, hogy lesz majd ideje és lehetősége valamikor.
< - Ön most egyedül érkezett, vagy volt szerencsés hölgy, aki elkísérhette ide? - érdeklődött őszintén. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 15 Feb. 2016, 00:37

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Ingrid és Tubrok a "listán" lévő utolsó személlyel Mordaennel beszélgetnek. Szóba kerül Ingrid szókimondósága, amire a nőnek egy roppant szemtelen és erős válasza van. Mordaen minderre kénytelen egyetértően bólintani.
< - Teljesen igaza van Lady Ingrid, önnek van a legnagyobb joga szókimondónak lenni ma este. >
Ismeri el ezt a férfi. Tubrok csak oldalról szorosabban fogja magához a szerelmét, érzékeltetve ezzel, hogy ne is emlegesse azt a roppant kellemetlen és botrányos belépőt, jobb ha egymásra figyelnek. A beszélgetés pedig halad tovább. Elofon ellen kitervelt csínyt is megbeszélik, Ingrid megjátszott rosszallásán Tubrok majdnem elneveti magát.
< - Igazán nem volt aljas húzás. Mi a baj azzal, ha egy fiatal tábornok felkér egy roppant csinos és neki szimpatikus hölgyet egy táncra, egy bálon? Még ha a Lady-nek párja is van, akkor is illik. >
Szögezi le Tubrok félkomoly hangon az álláspontját. Később a nőfaló négyes, vagyis Tubrok három barátja szolgáltatja a megfelelő témát. Mordaen egy ideig csak hallgatja figyelmesen Ingrid válaszát, udvariasan figyel, de igazán nem hall semmit amire reagálhatna, erre számított, azonban az utolsó mondatnál kissé megemeli a szemöldökét.
< - Lady Ingrid máris pontot tett Lord Tubrok "karrierjének" végére? - kérdezi szándékosan humorosan. >
Tudja, hogy Tubrok döntött úgy, és Ingrid engedné, de annyira adta magát a helyzet, hogy rákérdezzen, hát viccesen megtette. Természetesen Tubrok rögtön reagál erre.
< - Én döntöttem úgy, hogy véget vetek a "karrieremnek", Lady Ingrid mellett nincs senki másra szükségem, és egy komoly kapcsolatban igyekszem hű maradni. Még ha Lady Ingrid végtelen engedékeny is. >
Vezeti le a gondolatmenetét és döntésének okait Ragal. Nem sokkal később pedig Mordaen veszi a bátorságot és rákérdez a pletykára, miszerint Ingrid terhes. A válasz már a testbeszédből is egyértelmű, úgyhogy Eyjolfról folyik tovább a csevej. Tubrokot egyáltalán nem zavarja, hogy Miller szerint még nála is nagyobb nőfaló lesz a fia, ő is úgy gondolja, hogy Eyjolf túltesz rajta mind alkatban mind jóképűségben, de ettől még az ő hatalmas érdemei ugyanúgy megmaradnak. Mordaen jót mulat az új információkon, el is mosolyodik és italozik tovább.
< - A rocksolid fiatal női a hírt csak ujjongással fogadhatja, az elkövetkezendő években sem lesznek elhanyagolva. Ha számításaim nem csalnak, ő is elfog idővel öt-hat nőt fogyasztani egy éjszaka. >
A diszkrétséggel kapcsolatosan a fiatal férfi határozottan bólint.
< - Nem fogom senkinek elmondani, amíg nem hivatalos. Hiába tudja mindenki, biztosak nem lehetnek benne, még csak egy pletyka. >
Miller ezután azt is elárulja, hogy nagyon sajnálja, hogy Szelint nem ismerhette meg. Mordaen erre ismét feljebb emeli a kezében tartott poharat, oldalra néz mintha meglátott volna valakit, aztán köhög egyet és a köhögések közben gyorsan, de azért jól érthetően elmond egy mondatot.
< - Kellemes csalódás lett volna Lady Eréna után. >
Majd mintha mi sem történt volna beleiszik az italába. Tubrok minderre összeráncolt homlokkal és szemöldökkel szúrósan pillant a férfire. Nem érti mi ez az egész, már másodjára az estén, gyanakodni is kezd, hogy van valami a háttérben a két barátja között, de ezt nem teszi szóvá. Az utolsó kérdésen Mordaen beletörődően és roppant aranyos módon elmosolyodik.
< - Kóstolókat fogyasztok és italozok... elég beszédes, teljesen egyedül jöttem. Facér vagyok. >
Elgondolkozik egy pillanatra, ami alatt akár Ingrid belekezdhet egy válaszba is, majd később Mordaen folytatja.
< - Ha már feltette a kérdést, Ön szerint ezen változtatnom kellene? Esetleg kiszemelnem valakit a ma esti kínálatból. - kérdezi játékosan. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 15 Feb. 2016, 10:27

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Ingrid végül is választ adott arra, hogy miért is engedi meg magának, hogy szókimondó legyen, bár az ő értelmezésében mindenki lehetne az, de Mordaen végül is egyetértett vele. Nava kirohanása tökéletes alibit szolgáltatott mindehhez, még akkor is, ha Tubrok nem örült ennek és elfelejtette volna mindezt. Ahogyan megérezte, hogy a párja kissé szorosabban fogta őt magához, nyugtatóan simított végig a férfi alkarján, ezzel is mutatva, hogy saját maga közel sem vette magára annyira a dolgot. Ugyan nem mondta még Tubroknak, de nyilvánosan kapott már csúnyábbat is ennél, így már csak ezért sem vette magára mindezt, hanem remekül elszórakozott. Igaz nem tagadhatta, hogy Tubrok nála sokkal nehezebben viselte mindezt, főleg, hogy legszívesebben még be is húzott volna az öccsének egyet, amikor mindezt kimondta. Végül csak egy mosollyal nyugtázta Mordaen szavait, de már nem szólt semmit sem ehhez a témához, ennyiben hagyta a párja kérésére. A következőben pedig Elofon került terítékre, ahol Ingrid megjátszott rosszallással dorgálta meg Tubrokot, hogy kegyetlen volt a fiatal tábornokkal. Minderre csak nevetést kapott válaszul és egy szemtelen választ, aminek nem maradt adósa.
< - Lehetséges, de az ifjú tábornok már a bálról menekült volna el, ha ön nem marasztalja az aljas táncfelkéréssel. >
Mondta el a saját nézőpontját hasonlóan félig komoly hangnemben, mert biztos volt benne, hogy Elofon elszivárgott volna innen, hogyha meglett volna a lehetősége minderre. A beszélgetés pedig tovább folytatódott és Ingrid megjegyezte, hogy miket is hallott és beszélt a "perverz nőfaló triótól", aminek a végén még meg is jegyezte, hogy Tubrok már nem is fog eljárni nőzni velük, csak iszogatni. Feltűnt a nőnek, hogy Mordaen megemelte a szemöldökét, elsőre nem tudta, hogy meglepte-e mindez, vagy újdonság-e számára, de a hangsúllyal, ahogyan a férfi kimondta a szavait már tudta, hogy Mordaen tudta, hogy nem Ingrid határozott így. Ő maga is mondott volna valamit, de Tubrok megelőzte, a párja komoly válaszára játékosan paskolta meg a kezét és mosolygott rá, hogy Mordean csak ugratja, noha elég biztos volt benne, hogy a férfi is értette, csak a szavai hangoztak kissé sértettnek.
< - Már csak abban bízhatok, hogy mások is elhiszik mindezt, hogy én pártoltam, hogy tartsa meg a szeretőit azokra az időkre, amikor nem biztos, hogy itt tudok lenni az oldalán, mert otthoni kötelességeim miatt nem tudok idejönni - felelte. >
Az ő hangja is félig volt csak komoly, hogy az egész beszélgetést, témát nem is veszi olyan komolyan és igazából nem is nagyon érdekli, hogy mások mit gondolnak róluk. A magánéletük és az efféle döntések úgyis kikerülnek a nyilvánosság elé, még akkor is, hogyha csak önmagukra és esetlegesen a legszűkebb baráti körre tartozik csak. Ezek után kérdezett rá Mordaen a pletykára, hogy igaz-e az, hogy Ingrid terhes, noha már a testbeszéd elárulta a párost, de végül is mivel biztosra vették, hogy a fiatal férfi már úgyis hallott erről, így megerősítették neki mindezt. Mind Ingrid, mind Tubrok lelkesen mesélt minderről, és a nő érezte is a párja irányából, hogy nem zavarja mindaz, amit Ingrid mondott, hogy milyen is lehet majd a fiúk. Mordaen szavaira bólogatott, hogy valóban így gondolja ő maga is, már csak kettejükből kiindulva is. Azt az öt-hat nőt saját maga alulbecslésnek szánta, de hirtelen nem is tudta, hogy tudják-e, hogy a "félvérek" is HPI-snek minősülnek. Tubroknak nem esett le egyből, úgy tűnt, hogy Mordaen számára sem.
< - Ha HPI-s hölgyet fog ki, akkor valószínűleg eggyel is beéri majd, ha helyi ifjú hölgyek a szerencsések, az öt-hat kevés lesz - mosolygott. - A HPI-s férfiak ugyanúgy bírják az egy egységnyi hosszú együttlétet, mint a nők, hála annak, hogy ők is rendelkeznek a többszörös orgazmussal. >
Nem hiába irigyelték a HPI-seket, főleg ilyen téren. A beszélgetés közben Ingrid egyelőre diszkrécióra kérte fele Mordaen-t, aki meg is ígérte mindezt.
< - Köszönöm, bár elég erőteljes pletyka, hiszen a vezérkar tagjaitól származik - mondta. >
Bár abban is elég biztos volt, hogy két ember után már azt sem lehetett tudni, hogy ki kitől hallotta, bár érdekelte volna, hogy kik is árulták el. Bár abban megegyeztek Tubrokkal korábban, hogy a családjaiknak biztosan elmondták a vezérkar tagjai, utána pedig a feleségek, barátnők a saját barátnőiknek, és így néhány óra, maximum egy nap alatt bejárta a teljes nemességet. Ekkor említette meg, hogy sajnálja, hogy Szelint nem ismerte meg, mire Mordaen gyorsan oldalra nézett, Ingrid követte a tekintetét, hogy van-e ott valaki, vagy csak ellenőrzött-e valakit. A köhögés közepette, ami a jelenetet követte egy tisztán érthető mondat is elhangzott. Ezen Ingrid felnevetett, neki ebben a pillanatban esett le, hogy ez a második olyan mondat volt, ami igencsak sejtető. Az első még annyira nem is, mert az nem, de ez igen. Látta és érezte Tubrok reakcióját, tehát nem tudta azt, hogy kettejüknek van közös múltja. De éppen ezért nem is kérdezett rá, hogy mikor történt mindez. Az utolsó kérdésnél a roppant aranyos mosoly igencsak elnyerte Ingrid tetszését, aki a válaszon mosolyogva csóválta meg a fejét.
< - Attól, hogy ezeket folytatja, még nyugodtan lehetne önnel itt valaki, aki éppen a többi hölggyel pletykál és osztja meg élményeit - kacsintott a férfira. - Így már csak emiatt sem volt egyértelmű. Hiszen attól, hogy kacér, még a mai hódítását elhozhatta volna önmagával. >
Kacsintott a végén a férfira. Aki ezek után folytatta a dolgot, most Ingrid gondolkodott el, majd szólalt meg.
< - Egy úriembernek soha sem ártott még meg, hogyha nem egyedül távozott egy bálról és vitt magával haza valakit akár csak egyetlen éjszakára is - bátorította a férfit. - Minap Lord Tubrok elég sok hölgynek törte össze a szívét miattam, így bőven van lehetőség, hogy kiket lehet megvigasztalni. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 16 Feb. 2016, 03:29

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

A beszélgetés közben megemlítik az Elofon ellen elkövetett csínyt. Tubrok most is szépen válaszol az Ingrid által mondottakra.
< - És Ön szerint nem roppantul illetlen az, ha egy fiatalember ilyen korán menekülne már egy bálról? - kérdez vissza a szerepben maradva Tubrok. >
Valamivel később szóba kerül Ragal igen nagy változást jelentő elköteleződése, amit megemlít Mordaen, de Tubrok azonnal válaszol is rá, majd Ingridoldja a hangulatot. Mordaen udvariasan elmosolyodik.
< - Jó jelnek kellene tekintenie Lady Ingrid, ha Lord Tubrok hajlandó ismét segédeszközt használni a szeretői helyett. Nagy áldozat ez őfelségétől. >
Szerencsére Mordaen sem veszi véresen komolyan a mostani beszélgetést, emiatt igen kellemes hangulatú  a válasza. Idővel eljön az a pillanat, amikor Mordaen rákérdez a nemesség körében terjengő pletykára, miszerint Ingrid terhes, és a szerelmespár nem is tehet más, elárul mindent a férfinek, mivel már előtte is lebuktak a reakcióikkal. Ami a "félvéreket" illeti, valóban Mordaen sem volt ezen a téren képben. Meglepetten és egyben értően bólint erre.
< - Ááh... ebben az esetben több tucat rocksolidos hölgyet lesz kénytelen elfogyasztani. Nem mondhatnám, hogy lányainknak unatkoznia kell majd. >
Viszi tovább eddigi gondolatmenetét a férfi. Ezután Ingridék a beszélgetőpartnerük diszkrécióját kérik, amit meg is kapnak Tubrok barátjától. Arra, hogy a pletyka erős, hangosan már nem reagál Mordaen. A társalgás pedig tovább folyik. Ingrid hamarosan összeteszi a képet, egyértelmű, hogy Mordaen és Eréna között volt valami, a két elejtett megjegyzés teljesen elárulja a férfit. Mégis, Tubroknak csak most lesz gyanús a dolog, eddig úgy tűnik nem volt semmilyen más jel. Végül Ingrid rákérdez arra van-e Mordaennek társasága, természetesen az ellenkező nemből, mire a férfi őszintén válaszol, miszerint nincs senki. Sőt még vissza is kérdez, hogy Ingrid szerint kellene-e ezen most változtatnia. Emellett láthatóan Ingrid kacsintása is elnyeri a tetszését. Végül Mordaen beadja a derekát.
< - Meggyőzött Lady Ingrid, ideje, hogy egy magányos és roppant csinos nőt hódítsak meg magamnak. Remélem nem veszik illetlenségnek, ha szabadon válogatok a palettáról. >
Ezzel Mordaen el is kezd körbenézni, szépen végig elemezni a teremben lévő nőket és próbálja megállapítani ki is lenne egy jó választás egy egyéjszakás kalandra. Tubrok látva a barátja lelkesedését közbeszól.
< - Azt hiszem Lord Mordaen, még az egész este Ön előtt áll a nők levadászására. >
Mordaen vissza is fordul hirtelen a páros felé, miután "lebukott". Ragal ekkor Ingridre pillant, hogy a nő akar-e mondani valami Mordaennek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 16 Feb. 2016, 10:06

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Ingrid tovább mosolygott, hogy Tubrok is benne maradt, vagyis felvett a játék fonalát, amikor éppen Elofonról beszélgettek és a nő felvetette, hogy lehet, hogy hagyni kellett volna elmenekülni a fiatal titánt a bálról és nem a táncba kényszeríteni. A válaszon néhány pillanatra elgondolkodott mielőtt felelt volna, de már úgyis tudta, hogy mit fog mondani, de azért úgy tett a játék kedvéért, mintha nagyon, de nagyon meg kellett volna gondolnia, hogy mit is hoz fel a tábornok védelmében.
< - Lehet, hogy nem illő, de ha valaki rosszul van, akkor csak nem marasztalják, mert eltudom képzelni, hogy az idegességtől micsoda gyomorgörcs, vagy rosszullét környékezheti a tábornokot - mondta el a saját nézőpontját. - Ezért pedig nem hibáztathatná senki. >
Nem is csodálkozott volna, főleg azok után, hogy közölte vele, igencsak diszkréten, hogy tökéletesen tisztában van azzal, hogy a férfi mit is érez iránta. A következő témában Tubrok kissé magára vette, hogy vége a "karrierjének", de szerencsére Ingrid pontosan tudta, hogy mit is feleljen arra, hogy a hangulat oldva legyen és a párja se vegye véresen komolyan azt, amit Mordaen mondott, főleg, hogy csak viccnek szánta az egészet. Mordaen újabb szavaira mosolyogva bólintott, néhány pillanatra felpillantott a szeretett férfira is így, hogy lássa Tubrok, hogy teljesen úgy gondolja, hogy szerencsés és ezúttal csak végigsimít a férfi karján és nem megpaskolja. Végül újra a beszélgetőpartnerükre emeli a tekintetét.
< - Valóban jól látja a helyzetet Lord Mordaen, jó jelnek tekintem - bólintott erre, majd folytatta. - S szerencsésnek érzem, tekinthetem magam, hogy olyan férfi szerelmét sikerült kivívnom, mint Lord Tubrok - mosolygott tovább. >
Mondta el a saját véleményét is, hogy mit is gondol valójában a helyzetről. Végül következett az, hogy Mordaen felhozta a pletykát, amit a pár meg is erősített, hogy valóban útban van a trónörökös. A férfi viccesen meg is jegyezte, hogy legalább a Rocksolidos leendő fiatal hölgyek milyen jól fognak járni pár év múlva, Ingrid pedig tetézte azzal, hogy elmondta, hogy milyenek is a "félvérek". Amint kimondta azonnal látta, hogy a beszélgetőpartnerük sem volt tisztában azzal, hogy a "félvérek" milyenek, ahogyan Tubrok sem korábban. Ezen nem csodálkozott, nem sűrűn lehetett efféle gyerekekről, majd felnőttekről hallani, mert szinte biztosan mindenki egyből HPI-snek gondolja őket, nekik meg miért is lenne okuk mást mondani? Ő maga is bólintott az elhangzottakra.
< - Ha csak egy picit is hasonlítani fog a szüleire és miért ne tenné, akkor valóban el lesznek kényeztetve a leendő ifjú hölgyek - utalt a következő generációra. - Csak ki kell várni azt a pár évet addig. Utána a mai ifjú hölgyek örülhetnek, ha a leányaikat választja majd. >
Itt még nem is tudta, hogy mennyire tévedett, hogy közel sem kell majd éveket várni, mert a fia sokkal hamarabb nő majd fel, mint gondolták és nem is úgy, hogy szándékosan gyorsítják meg a fejlődését. A folytatásban Ingrid jót mulatott Mordaen megjegyzésén, amint ismét elejtett Erénát illetően, neki szinte egyből leesik ebből, hogy mi is volt a helyzet a két fiatal - számára fiatal - között, de úgy tűnt, hogy Tubroknak újdonság volt, mindez pedig őt is meglepte egy picit, főleg, hogy a legjobb barátjáról és egyik szeretőjéről... vagyis két legjobb barátjáról van szó. De egyelőre nem firtatta tovább a dolgot saját maga. Cserébe rákérdezett, hogy gyedül van-e Mordaen, vagy valakit hozott magával. Hamar kiderült, hogy senkit sem hozott, de a riposztot hamar megkapta Ingrid, aki egy kacsintás kíséretében válaszolt is a férfinak, igazából egy kihívást adva neki az este hátralevő részére, hogy mivel is foglalja le magát. Azaz vadásszon magának valakit az éjszakára.
< - Biztos vagyok benne azok után, amiket hallottam önről s ön is mesélt, hogy az ágya nem marad üres ma éjszaka. >
Végtére is a férfi is mondta még az Uralkodók Klubjában, hogy miről is híres, hogy mások barátnőjét, szeretőjét szokta használatba venni, vagy éppen elcsábítani a másik féltől. Ezen hírek fényében tényleg nem féltette a másikat, főleg, hogy az már neki is látott annak, hogy a tömegben fiatal és csinos hölgyeket szúrjon ki. Eközben szólalt meg Tubrok, amire Ingrid mosolyogva felelt. Sejtette, hogy a párja egyébként sem akarja ezt a beszélgetést sem túlságosan sokáig húzni, mert már mehetnéke lenne hazafelé, és addig még minimum két táncot is meg kellett ejteniük, egy közöst és Ingridnek még Elofonnal egyet mielőtt kimentenék magukat és távoznának az estélyről. Szerencsére nem illetlenül, hanem az etikettnek megfelelően roppant korán ahelyett, hogy hajnalig maradának.
< - Szerintem hagyjuk Lord Mordaen-t vadászni, és ideje lenne megnyitni a táncot is, úgy még neki is könnyebb dolga lesz - mosolygott. >
Még azonban az elbúcsúzás és indulás előtt valami eszébe jutott, ha Tubrok egyetértett vele abban, hogy ideje tovább állni és elkezdeni a táncot, nem pedig maradni és feltartani a vadászó felet. Már csak azért is, mert láthatóan Mordaen már fejben is a hölgyek körül jár és nem pedig a társalgásnál, amiért nem hibáztatta.
< - Még lenne egy dolog - mondta. - A "perverz nőfaló triónak" felvetettem, hogy valamikor szeretném, ha megismernék a barátaimat, barátnőimet, hogy az én baráti köröm megismerhesse Lord Tuborkét, és fordítva. Ha lesz ez a parti valamikor, önt is örömmel látnám majd. >
Kíváncsian várta a választ, hogy Mordaennek tetszik-e és igent mond-e, ha megkapta a választ, akkor engedte, hogy Tubrok tovább vezesse és a táncparkettre menjenek, hogy elkezdhessék majd a táncot.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 16 Feb. 2016, 23:20

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Mialatt Mordaennel beszélgetnek Ingrid és Tubrok újabb kis játékba kezd egymás között, az Elofonnal kapcsolatos csínytevésből kiindulva.
< - Nem látszott semmi jele annak, hogy bármi is kínozta volna a tábornokat, ezért nem is feltételeztem, hogy bármi problémája lehetne. Úgy gondolom Lady Ingrid most csak mentegetni próbálja Lord Elofont. - állapítja meg Tubrok, továbbra is a játékban maradva. >
Tubrok Ingridre pillant, mikor érzi a simítást a karján és egy őszinte kis mosollyal és szerelmes pillantással hálálja meg ezt. A nő szavai is nagyon jól esnek Ragalnak.
< - Lady Ingrid... kedves szavaival hatalmasat növel az így is hatalmas egomat. - mondja őszinte örömmel és kis önkritikával. >
Később szóba kerül a nemesség körében terjedő pletyka, amit Ingridék is megerősítenek, és ezáltal Eyjolf jön szóba és ő róla beszélgetnek. Miller gyorsan a "félvérek kérdését" is helyre teszi, ugyanis ezzel Mordaen sem volt tisztában egyáltalán. Mordaen pedig továbbra is egyetért abban, hogy Eyjolf mennyire el fogja majd kényeztetni a Rocksolid hölgyeit.
< - Bizonyára így lesz. >
Biccent egyértelműen a férfi. Valóban még egyikőjük sem tudja, kettejük közül, hogy milyen hatalmasat tévednek, és hogy születése után egy évvel Eyjolf bizony már egy felnőtt fiatal férfi lesz testileg és szellemileg is. A beszélgetés folyik tovább, és Mordaen megjegyzéséből Ingrid igen hamar levette, hogy Eréna és a férfi között lehetett affér. Ami Tubroknak még csak most lett gyanús. Hamarosan pedig Mordaen rá is kérdez, hogy Ingrid szerint változtasson-e azon, hogy ma estére egyelőre üresnek ígérkezik az ágya. A válasz a nő részéről pedig egyértelmű. Ingrid szavaira Mordaen elmosolyodik.
< - Ez magától értetődő Lady Ingrid, és kihívásnak veszem a szavait. >
Mordaen ezután neki is lát fiatal és csinos hölgyek után nézni. Tubrok szóvá is teszi, hogy a barátja máris ezzel foglalkozik. Végül Ingrid úgy dönt, nem kell feltétlenül "feltartaniuk" a fiatal titánt, ha a gondolatai már úgyis a nők körül forognak. Tubrok erre bólint.
< - Ahogy ön gondolja Lady Ingrid. >
Az elbúcsúzás előtt azonban Ingrid még meghívja Mordaent a két baráti kör megismerkedésére tartott partira. A férfit meglepi a meghívás, mármint az, hogy egyáltalán lesz ilyen esemény, hálásan adja át a válaszát.
< - Mindenképpen számíthatnak rám. Biztosan ott leszek. Köszönöm a meghívást. >
Még illendően elköszönnek egymástól. Tubrok valóban tovább is vezeti Ingridet. Még azonban nem a táncparkettre vezeti a szerelmét, hanem csak sétálgat vele a bálteremben.
< - Megkóstolna valamilyen ételt vagy italt ma este Lady Ingrid? >
Kérdezi Tubrok, nem ajánlva, hanem ténylegesen kérdezve, hogy Ingrid szeretne-e ilyesmit. Ingrid válaszától függően indul majd el másik irányba Ragal. Később egy másik kérdést is feltesz.
< - Ha úgy gondolja véget vetne az est ismerkedős és társalgós részének, bármikor megnyithatjuk a táncot. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 17 Feb. 2016, 12:49

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Tovább folytatták a kis játékot, ahol Mordaen és Tubrok Elofon ellen szólalt fel, míg Ingrid pedig védte a fiatal tábornokot. Rosszallóan rázta meg a fejét az elhangzottakra, hogy nem is látszott semmi sem Elofonon, hogy kínozná valami. Ebben azért nem értett egyet, amikor Ingrid kimondta, hogy a legkisebb mozdulatból, vagy a szemekből is képes olvasni, nem csak a kimutatott érzelmekből, akkor de igen, még a világ és a létezés is kínozta a fiatalembert, olyan volt, mintha meztelenül állt volna Ingridék előtt, hogy semmilyen titka sem maradt rejtve. És ha tehette volna, akkor valószínűleg sikítva menekült volna el előlük, arról nem is beszélve, hogy azt bizonyára már megtanulta, hogy a fájdalmát elrejtse mások elől, a legtöbbek elől, de Ingrid elől semmi sem maradhatott titokban, túlságosan is régen űzte ezt a "szakmát" már ahhoz, hogy egy ilyen fiatalember, vagy itt a teremben bárki elrejthessen előle valamit.
< - Vagy csak csupán ön nem vette észre, mert azon felül, hogy miként gonoszkodhat a tábornokkal másra nem is figyelt, a fájdalmát pedig csak én vettem észre, ki próbálta nem teljesen összezúzni őt - állapította meg továbbra is a játékban maradva. >
Direkt olyan hangsúllyal tette, hogy Mordaen ne tudja eldönteni, hogy csak a kis "szópárbaj" miatt mondja így, vagy pedig tényleg mindez történt. Az egyébként is látszott, hogy Elofon teljesen megsemmisült, amikor otthagyták, így ebből kiindulva úgy érezte, hogy nem mondott túl sokat egyelőre. A következőben ismét jó hangulatban telt a beszélgetés, igaz Ingridnek kellett egy kicsit nyugtatnia a párját, hogy ne vegye magára Mordaen játékot szavait, de sikerült is megtennie, főleg a kedves simogatással és azzal, hogy kimondta, hogy valóban nagy dolognak és kedveskedésnek gondolja, hogy a párja elküldte az ágyasait és csak vele akar lenni, semmilyen más nővel nem. Saját maga is végig mosolygott, amikor megkapta a mosolygást és a szerelmes pillantást Tubroktól, pedig nem is túlzott, tényleg úgy gondolta, ahogyan mondta, és örült annak, hogy ennyire jól esett a párjának mindez.
< - Nem hiszem, hogy olyan nagyon növelni tudnám, maximum, ha emiatt összedől Lord Tubrok csarnoka, az egója már így is igencsak szűkösen fér el benne, és helyenként ki is lóg - felelte roppant szemtelenül. >
Ezt követően került szóba, a pletyka, amit meg is erősített a páros Mordaen számára, hogy valóban terhes Ingrid, és Tubrok tovább is ment, mert úgy emlegette Eyjolfot, hogy a trónörökös, amit csak ő tehetett meg, Ingridnek ezt esze ágában sem volt kimondani, mert talán úgy tűnhetett volna, hogy ő beszélte rá a párját, hogy mindenképpen az legyen Nava helyett. Nem akarta volna semmilyen módon sem tovább mélyíteni azt a már most is igencsak mély szakadékot. Ha pedig már Nava eszébe jutott, még mindig zavarta és idegesítette, hogy nem kapott róla anyagot, mert nem volt hozzáférése, míg Tubrokról igen, vagy a vezérkar tagjairól is. Ezen beszélgetés közben mondta el a nő azt is, hogy az öt-hat hölgy elfogyasztása miért is lesz kevés egy éjszakára, ezen dolgok alapján úgy vélte, hogyha kiderül, hogy milyen is lesz a fia, igencsak nagy meglepetések lesznek és lehet, hogy sok ellenérzés is, hogyha úgy nézzük, akkor Birodalmi kezekbe kerül előbb, vagy utóbb a Rocksolid, mert Eyjolf nagyjából örökké fog élni, amíg van világ és úgy gondolta, hogy lehet, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni. Ekkor még nem is tudhatta, hogy nem is olyan sokára Tubrok génkezelt lesz és ez a kérdés olyan csekély jelentősséggel fog bírni, minthogy mit vegyen fel reggel magára. A folytatásban több kisebb egyéb téma is felmerült, egészen addig a pontig, hogy kellen-e valakit Mordaen-nek találnia ma éjszakára, ezt maga a férfi hozta fel, Ingrid pedig csak pártolta az ötletet és a szavait a férfi kihívásnak is vette.
< - Bíztam benne, hogy így tesz - felelte Ingrid válaszként. >
Alighogy ezt megbeszélték a fiatal férfi máris a beszélgetés helyett fiatal hölgyeket kezdett nézegetni, hogy kikkel is kezdhetne ki a mai estén. Mindezen szórakozva mindezt szóvá is tette Ingrid és Tubrok is, és úgy határoztak, hogy nem is tartják fel tovább már Mordaen-t, hanem mennek tovább. Búcsúnál Ingrid még a leendő partira is meghívta a férfit, akinél látta a meglepettséget. Persze igencsak kevesen voltak, akik bulizhattak HPI-sekkel, főleg ilyen apropó esetén, de a férfi ezen szerencsések közé tartozhatott. Jelen pillanatban úgyis minimum egy emberöltőt, de szíve szerint az örökkévalóságot töltötte volna el Tubrokkal, az oldalán, ahhoz pedig mindez tényleg szükséges volt. Őt így nevelték, hogy ez is az illembe tartozott.
< - Mi sem természetesebb Lord Mordaen - felelte még. - További kellemes estét és jó vadászatot! >
Köszönt el ezekkel a szavakkal a fiatal férfitól. Az elbúcsúzás után lényegében csak sétáltak fel és alá a teremben, közben pedig még kapott egy kérdést is. Csupán néhány pillanatig gondolkodott ezen, főleg, hogy tudta, hogy a párja a szíve szerint már menne haza, saját magának pedig úgysem volt szüksége, sem italra, sem ételre. Most pedig annyira nem volt fontos, hogy ezeket megkóstolja, úgyis vacsoráztak az ide jövetel előtt és nem akarta tovább húzni Tubrok idegeit sem.
< - Nem köszönöm, ma este úgy érzem, hogy eleget ettem és ittam már - mosolygott. >
A következő kérdésnek már megörült, és azon csodálkozott, hogy miként volt képes eddig magában tartani a szeretett férfi. Noha most nem érezte, de eléggé biztos volt benne, hogy már egy ideje csak az éjszakán jár a feje és azon, hogy távozzanak innen, ha már úgyis megegyeztek abban, hogy a lehető leghamarabb teszik mindezt. Hiszen Tubrok már nagyon, de nagyon szerette volna megkapni a büntetését, amin Ingrid ismét jót mosolygott magában.
< - Megnyithatjuk a táncot Lord Tubrok - mosolygott a férfira. >
Így a menetrendnek megfelelően, vagy követte a párját, hogy szóljon, hogy nyissák meg a táncot, vagy pedig egyenesen a táncparkett közepére követte és várta, hogy a zene elkezdődjön és ismét mindenkit lenyűgözhessen ezen tudományával, akárcsak korábban, pár nappal ezelőtt az Uralkodók Klubjában is tette.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 18 Feb. 2016, 16:33

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Ingrid és Tubrok a bálon töltik az időt, éppen Mordaennel beszélgetve, és nem különösebben zavartatva magukat emiatt, egy újabb kis szemtelen játékba kezdenek egymás között. Tubrok Ingrid okfejtésére csak szigorúan, de a játékban maradva megrázza a fejét.
< - Ön túldramatizálja a helyzetet Lady Ingrid, a tábornokot semmilyen komolyabb sérelem nem érte, különösen mert Ön által még biztatva is lett. >
Állapítja meg semleges hangon Ragal. A beszélgetés továbbra is kellemesen folyik, több témát is érintenek, végül eljutnak oda, hogy Ingrid igencsak megdicséri a párját, majd nem sokkal később ismét roppant szemtelen. Természetesen Ragalnak is van ehhez egy-két szava.
< - Úgy vettem észre Lady Ingrid, hogy kedveskedései után minden alkalommal szemtelen megjegyzésekre számíthatok. Ami Önt illeti, az Ön egoját sem kell félteni, nem is értem mi ketten hogyan férünk be egy csarnokba. >
Mondja végig kicsit humorosan és nagyon szemtelenül a férfi. Mordaen csak áll és figyeli a szerelmespárt, ahogy egymást "nyúzzák", jól szórakozik ezen. A kis játék után a pár megerősíti a pletykát és ezzel megerősítik Mordaen számára azt, hogy Ingrid terhes, Tubrok elárulja azt is, hogy a trónörökös fog jönni, és még Miller hozzáteszi, hogy nem is akármilyen férfi lesz a fiából, ha felnő. És még jó néhány dolgot megbeszélnek Eyjolf-ról. Nem sokkal később Mordaen facérsága és ma estére ígérkező üres ágya is megemlítődik, és Ingrid szép kis kihívást ad a férfinek azzal, hogy itt a bálon találjon magának valakit és vigye is haza, akár egy egyéjszakás kalandra. A fiatal férfi persze örömmel elfogadja ezt a kihívást. Neki is lát nézelődni a teremben, kit szerezhetne meg magának. Nem is akarja őt Ingrid és Tubrok párosa tovább zavarni, el is búcsúznak egymástól, majd még egy meghívást is kap Mordaen a partira, amit természetesen a férfi elfogad.
< - Örömmel, bármikor. Lady Ingrid, Lord Tubrok, a legközelebbi találkozásig! >
Ezután már nincs senki hátra. Ingrid és Tubrok fel-alá sétálgathat a bálteremben, kicsit megpihenve, csak egymással foglalkozva. Tubrok a sétálgatás közben tényleg érdeklődően rákérdez arra Ingrid akar-e ételt vagy italt kóstolni itt a bálon. Miller azonban úgy gondolja a vacsora ma este már elég volt és nem akar semmit kóstolni, a párja agyát sem szeretné sokáig húzni. Ezután Ingrid még meg is örül, amikor Tubrok megkérdezi, mikor is nyissák meg a táncot. Bár Ingrid nem tudja, Tubrok feje azért nem jár folyamatosan az éjszakán és a szeretkezésen, mert nincs igazán ötlete arról Ingrid mit is fog művelni vele, kétli hogy olyan lightos dolgokat, amik a felnőttfilmekben vannak, így hát nincs miről képzelegnie, csak kissé türelmetlen. Amikor meghallja Ingrid igenlő válaszát, Tubrok őszintén elmosolyodik.
< - Máris Lady Ingrid. >
Tubrok jelez valakinek, annak a férfinek, aki úgy tűnik szervező - egyik fülében van is egy kommunikátor - és már a bál megnyitásakor is aktív volt. A férfi gyorsan a bálterem közepére megy, csendet kér majd kihangosítva szólal meg.
< - Hölgyeim és Uraim, szeretném kérni a figyelmüket. A ma esti bál társalgós, ismerkedős része mondhatni véget ért. Szeretném felkérni Lord Tubrokot és Lady Ingridet, nyissák meg a táncot, a bál párjaként. >
Tubrok ezzel Ingridre mosolyog kedvesen, ha a nő akar még valamit szólni az itt lévőkhöz, akkor azt megvárja, majd utána rögtön a táncparkett közepére vezeti őt. Egyelőre csak ők vannak a parketten. Tubrok egy kényelmes beállást vesz fel Ingriddel, a terem közepén. Egy semleges, elegáns kezdőlépéssel nyitja meg Tubrok a táncot és ha Ingrid hagyja, akkor elkezdi vezetni a nőt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 18 Feb. 2016, 18:12

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
A kialakult kis játék közben Ingrid igazából várta is egy picit, hogy Mordaen belesól-e a beszélgetésbe, vagyis a játékba, ami Tubrok és közte alakult ki. Hiszen a férfi volt az, aki miatt az egész elkezdődött, hogy ő volt, aki valami gonoszkodást talált ki Elofon ellen, mert megérdemelte, hogy kitoljanak vele. Igazából kíváncsi lett volna, hogy mi is az oka annak, hogy így vélekedik Mordaen, de egyelőre nem igazán érezte illendőnek, hogy erre így rákérdezzen. Talán túlságosan is eminensnek volt gondolva, hogy ennyire hamar felkerült a tetteivel a nemesi körökbe, illetve a vezérkar tagja lett ilyen fiatalon és eminensnek bélyegezték meg az akadémián. Vagy csak egyszerűen azon az oknál fogva, hogy nem született nemes volt, hanem kiérdemelte a rangot. Még a Zuhanás előtti tanulmányaiból, amiket az anyja tanított neki tudta, hogy az ilyeneket, vagy a nem ősi családok tajgait, akik újonnan gazdagodtak meg és kerültek az elit körökbe, gúnynéven "újgazdagnak" nevezték és nem igen rajongtak értük. Lehetséges, hogy itt is ez volt a helyzet és míg Elofon jámbornak nézett ki, őt ki merték kezdeni, míg az idős és korábban régensi pozícióban levő Diederik ezredest nem. Bár lehet, hogy semmi ilyesmi nem volt a háttérben és csak belegondolta az egészet.
< - Csupán próbáltam menteni a menthetőt, hogy ne érezze úgy a tábornok, hogy rajta élcelődik lordságod - felelte. - És, hogy később még legyen bátorsága odamenni valamelyik hölgyhöz az élete során és ne maradjon bátortalan, félénk fiatalember. >
Továbbiakban is folytatódott a beszélgetés, igencsak kellemes hangulatban, amikor végül Tubrok egója is szóba került, először Ingrid még csak csupa kedves megjegyzést tett, majd végül roppant szemtelen lett és egy ilyen megjegyzést is elejtett. Persze mindezt is csak játékosan, nehogy komolyan vegye a párja és Mordaen is érezze, hogy nem volt komolyan gondolva, csak "marják" egymást. Közben látta, hogy a harmadik beszélgetőpartnerük is remekül elszórakozott azon, amit ők ketten csináltak úgyis, hogy nem szólt bele a beszélgetésbe.
< - Az egóm köszöni szépen remekül megvan, és kishelyen is elfér - mondta. - Önnel ellentétben én tudok szerény is lenni, még ha nem is annyira látszik jelen pillanatban. Főleg, hogy már tapasztalta is, hogy milyen is a jellemem, hogyha kedves és szerény vagyok. >
Ezt követően is folytatódott a beszélgetés, ahol a pár megerősítette a pletykát Mordaennek, hogy a pletyka valós volt és tényleg gyermeket vár. Egy-két dolgot még megemlített közben, többek közt azt, hogy milyen is egy HPI-s félvér gyermek, hogy semmiben sem különbözik a HPI-s felmenőitől, szülőtől. Így megtudtak abban egyezni, hogy a leendő hölgyeknek igencsak jó lesz pár éven belül, ami nem is lesz pár év, de ezt ekkor még nem tudhatták. Az egész végén Ingrid még egy kellemes kihívást is feldob a fiatal férfinak, aki el is fogadja tőle mindazt, hogy találjon valakit magának éjszakára. Kellemest kell összekötnie a még kellemesebbel, így annyira nem volt nagy kihívás főleg annak fényében, hogy miket mondott a másik, hogy a "perverz nőfaló trióval" és Tubrokkal is el szokott járni nőkre "vadászni", így ez a kis feladat, amiben most volt része igazán üdítő lehetett. Legvégül pedig nem maradt más hátra már csak, mint a búcsúzás, amit meg is ejtenek, Ingrid pedig majd a későbbi partira meg is hívta még a férfit, amit az el is fogadott. Búcsúnál Mordaen szavaira a nő még mosolyogva bólintott, de már semmit sem szólt és hagyta, hogy Tubrok tovább vezesse arra, amerre menni akartak. A sétálás, haladás közben Ingrid érdeklődve figyelte a többi embert, ahogyan beszélgetnek, iszogatnak, eszegetnek, ahogyan megkapta a kérdést, akkor kissé megrázta a fejét, ezúttal tényleg nem kért semmit sem, jól megvolt étel és ital nélkül. Csak a türelmetlenséget, azt is nagyon picit érezte a párja felől, így azonnal inkább azt mondta, hogy menjenek és nyissák meg a táncot, mivel az azt takarta, hogy legfeljebb fél órán belül indulhatnak már hazafelé és Tubrok is megkaphatja azt, amit Ingrid tartogatott neki. A szeretett férfi lelkes és őszinte mosolyán ő maga is elmosolyodott, hogy ezzel a mondattal ennyire sikerült a másikat felvillanyozni és mennyire megörült annak, hogy kezdhetik a táncot.
Amint a szervező bement a terem közepére, hogy felkérje az uralkodót és Ingridet a tánc megnyitására, Ingrid hagyta, hogy Tubrok bevezesse a terem közepére. A mosolygást ő maga is viszonozta, majd roppant elegáns és kecses mozdulatokkal haladt a párja oldalán. Valószínűleg senki sem tudta volna megmondani, hogy jó húsz centis sarkú cipőben van, mert a mozgásán egyáltalán nem látszott. A terem közepén az illemnek megfelelően még pukedlizett egy kicsit a táncpartnere irányába, mintegy ezzel is jelezve, hogy elfogadja a táncot és kezdhetik. Hagyta, hogy a párja vezesse benne, most esze ágában sem volt magához ragadni a kezdeményezést, sem a vezetést, révén nem olyan pörgős tánczene volt, amit Tubrok annyira nem ismer és szükséges hozzá Ingrid vezetése. Most is, mint eddig mindig roppant elegánsan és kecsesen táncolt, direkt úgy, hogy a tudásával, mozgékonyságával, mozdulataival lenyűgözze a megjelenteket.
< - Most is annyira lenyűgözzük őket, mint az Uralkodók Klubjában tettük? - kérdezte mosolyogva. >
Ha Tubrok igent felel, akkor úgy folytatja a táncot, hogy az beszédesebb, gyönyörűbb legyen, mint amit a jelenlevők valaha is láttak, ha nemleges választ kap, akkor csak ugyanúgy folytatja, mint eddig, bár ez is valószínűleg igencsak lenyűgöző mozgáskultúra. Végeredményben, bármelyik is a válasz, azt fogja egészen a tánc végéig fenntartani.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 20 Feb. 2016, 16:58

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Ingrid várja, hogy Mordaen beleszól-e az ő és Tubrok csipkelődésébe, de ez nem történik meg, a férfi hagyja a szerelmes gerlepárt, had szívják egymás vérét, ő addig is remekül szórakozik. Pont ennek kapcsán Elofon kerül szóba és, hogy mennyire is megártott a tábornok a csíny amit ellene kiviteleztek. Tubrok pedig továbbra is tartja a felvett szerepet és véleményt.
< - Lordságom akár élcelődhetett is volna Elofonon. Bízom benne a tábornok van annyira férfi, hogy egyetlen egy eset ne roppantsa teljesen össze a férfiasságát. Ahogy észrevettem a hölgyek is a szellemileg és lelkileg edzett férfiakat kedvelik. >
Jegyzi meg félkomolyan és tartja tovább a véleményét a férfi a téma kapcsán. A további beszélgetés során Ingrid először nagyon kedvesen megdicséri a párját, annak a teljesítményét de utána nem sokkal már ismét rendkívül szemtelen megjegyzéseket tesz. Miután Ingrid végigmondja a válaszát Tubrok felé fordul, Miller láthatja a párján, hogy a férfi legszívesebben most beleharapna az ő ajkaiba és úgy csókolná, ami már a rocksolidos etikett szerint sem lenne illendő, hiszen szinte felfalná. Azonban Ragal megembereli és tartja magát. Inkább elismerően válaszol.
< - Olyankor ellenállhatatlanul angyali Lady Ingrid. >
Mondja kedvesen, a civódást lezárva Tubrok. Később a beszélgetésnek Mordaennel vége, és ezzel Ingridék a lista végére értek. Mielőtt elbúcsúztak Tubrok barátja kapott még egy kihívást és egy meghívást is, mindkettőt örömmel elfogadta. Utána még egy kis ideig sétálgat a bálteremben a szerelmespár, majd Ingrid nem akarja tovább váratni Ragalt és belemegy, hogy megnyissák a táncot. Ezt be is jelentik és hamarosan Ingrid és Tubrok már egymás előtt áll a táncparketten.
Tubrok meg is kezdi a táncot. Örömmel veszi, hogy Ingrid hagyja őt vezetni, egy rendkívül elegáns és kimért táncot jár vele, amiben nem lehet igazán felvágni. Ingrid mégis kecses és elegáns mozgásával elkápráztathatja a közönséget. A kérdésre Tubrok elmosolyodik.
< - Mindenképpen... Ön túl csodálatos ahhoz, hogy ne tegyük meg. - felel erre Tubrok. >
Ezután hagyja, hogyha akarja akkor Ingrid átvehesse a vezetést és valóban elvarázsolják a jelenlévőket a mozgásukkal. Innentől csak Ingriden múlik mennyire is nyűgöz le mindenkit. A képességei tökéletesen meg vannak hozzá. A tánc mindenesetre hosszú percekig tart, Ingrid láthatja végig Tubrok mozgásán és érezheti a mozdulatain a férfi mennyire odateszi magát és hogy egyszerre mennyire is szerelmes belé. A tánc végeztével úgy illik, hogy mindketten meghajoljanak és után a többi pár is a táncparkettre fárad. Ez pedig valószínűleg meg is történik, valóban megnyitva a bál táncos részét.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 21 Feb. 2016, 00:00

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Mordaen végül is nem szólt bele a páros beszelegetésébe, vagyis csipkelődésbe, de Ingrid azért látta, hogy a férfi így is remekül szórakozott azon, hogy ő és Tubrok hogyan "marják" egymást. Természetesen "véresen komolyan" ment a szócsata kettejük között, ami lassanként a végéhez közeledett, legalább is Ingrid így érezte, mert volt egy olyan érzése, hogy a párja sem akarta teljesen kirekeszteni Mordaent a társalgásból, ahogyan ő maga sem kívánta mindezt. Ha csak szócsatát akartak vívni, játszani egymással, akkor ahhoz el sem kellett volna ma ide jönniük, hanem akár otthon is maradhattak volna. Azonban arra, amit Tubrok mondott nem bírta megállni azt, hogy ne szúrjon egyet oda, a szerepét továbbra is fenntartva.
< - Mert ön és a barátai roppantul tudják ám, hogy a hölgyek szellemileg és lelkileg edzett férfiakat kedvelik jobban. Csak azt nem tudom, hogy erre mikor is derül fény, ha a hölgyek száját csupán két dologra használják és biztosra tudom, hogy ezen két pont egyike sem a beszéd. Így lehet, hogy jobban jár, ha figyel és elmondom, hogy a nők szeretik az érzékeny, érzéki férfiakat is. Úgy látom, hogy máris megérte eljönnie a bálra, mert máris tanult a hölgyekről egy igencsak fontos dolgot azon felül, hogy a szájukat beszédre is szokták használni. >
Továbbra is fenntartotta a szerepét és emiatt szemtelenül, kacéran és kissé kioktató hangon mondta mindezeket, miközben ő maga is remekül szórakozott. Amint befejezte kíváncsian várta, hogy Tubrok mit is fog minderre felelni, és közben Mordaen felé is pillantott, hogy ő miként reagál erre. A következőkben kissé meglepte az, hogy Tubrok mennyire nehezen állta meg, hogy az etikettben megengedetteken felül letámadja őt és szinte elevenen felfalja mindenki előtt. Nem akarta a szavaival ennyire feltüzelni itt a másikat, csak a szituációban jó választ adta, ami igaz teljesen ellentmondott Tubroknak és roppant szemtelen volt, de nem akarta, hogy elképzelje a másik. Gondolnia kellett volna korábban rá, hiszen pontosan tudta már, hogy mennyire vizuális típus a párja. De végül is Tubrok le is zárta ezt a részét a beszélgetésnek, hogy beismeri, hogy Ingrid olyankor mennyire ellenállhatatlan. Ez tény és való volt, mert a nő pontosan tudta, hogy tényleg nem tud olyankor ellenállni neki Tubrok és igazából bármit megtenne, ha kérné. Így bólintott is helyeslően, megerősítően a szavakra, majd néhány pillanattal később meg is szólalt.
< - Ahogyan Lord Tubrok mondta, valóban így van - rezegtette meg a szempilláit hozzá. >
Most már esze ágában sem volt feleselni, vagy szemtelenkedni, hiszen kivételesen egyetértett a másikkal, de azért a szempillarezegtetés még belefért, hogy ezzel is hergelje a szeretett férfit, hogy az már alig bírja magát visszafogni a megcsókolását illetően. Ettől függetlenül nem az volt a célja, hogy megszégyenítse, vagy illetlenségre rávegye, mert bízott benne, hogy képes lesz magát visszafogni főleg egy ilyen helyen. Nem sokkal ezek után már el is búcsúztak Mordaentől, aki el is indult a vadászatra, amit Ingrid hozott fel neki, a pár pedig egy rövidke kis séta után már el is döntötte, hogy megnyitják a táncot. Ingridnek esze ágában sem volt váratni a párját, főleg, hogy tudta, hogy már menne haza, hogy együtt legyenek, és most pedig nem akart gonoszkodni sem, már csak azért sem, mert holnap megy haza és tényleg nem tudta, hogy mikor lesz lehetősége újra együtt lenni a párjával. És akkor még nem is hozta fel azt, hogy mennyire türelmetlenül várta Tubrok azt, hogy megkapja a büntetését, amit elképzelni sem tudott még. Így be is jelentették, hogy ők következnek az első tánccal és megnyitják a bál táncolós részét is. Noha a tánc alapból elegáns és kimért, így Ingrid alapból sem tudna olyan mozdulatokat tenni, amikkel "felvághatna" a nézőknek, mégis olyan mozgáskultúrája volt, hogy teljesen sikerült elvarázsolnia a bálon levő nemességet. Nem sokkal később, ahogyan már táncoltak fel is tette Tubroknak a kérdést, hogy mennyire szeretnének "felvágni" a jelenlevőknek a táncukkal. A válaszon őszintén mosolyodott el.
< - Akkor tegyünk így - suttogta elégedetten. >
Ezek után valóban így is tett, a táncban a vezetést nem vette át Tubroktól, hagyta, hogy végig a párja vezesse, végül is ez olyan tánc volt, amit a férfi is tökéletesen ismert, nem volt szükség mindarra, hogy ő irányítsa a táncot. Az ígéretnek megfelelően úgy táncol, hogy teljesen lenyűgözzön mindenkit, kihasználva minden létező adottságát, tehetségét és tudását. Már csak azért is, mert Tubrok felől is érezte, hogy a párja is mindent belead, az pedig roppant kellemes volt számára, hogy azt is érezhette, hogy mennyire szerelmes a másik. Igaz ez rá is teljesen igaz volt és hagyta, hogy a táncban a mozdulataiból mások is lássák mindezt, hogy nem csak színészkedik és próbálja elhitetni másokkal, hogy így van, hanem tényleg ő maga is ezt érzi Tubrok iránt. Amint végeztek a nyitótánccal az illemnek megfelelően pukedlizett egyet, ebben a ruhában nem lehetett nagyon meghajolni, mert akkor esélyes volt, hogy a keblei kibukkannak a tollak alól, így inkább az ünnepélyesebb és nőkhöz jobban illő pukedlit és csak fejmeghajtást választotta, ez kellően elegánsabb is volt. Ha még tudott, akkor a táncparkettről a párja oldalán jött le, miközben a többi pár már elindult és fel is jutott oda, ahol voltak, amint leértek, akkor diszkréten indul el Elofon irányába, hogy behajtsa a táncot a férfin. Természetesen kivárta, amíg az ifjú tábornok felkéri táncolni. Ha ez megtörtént, akkor úgy tett, mintha nem tudta volna előre, hogy ez fog történni és mosolyogva bólintott.
< - A legnagyobb örömmel tábornok - felelte. >
Ezek után hagyja, hogy a férfi a parkettre vezesse, majd a táncnál is hagyta, hogy Elofon irányítson, de a kecsességből, eleganciából most sem adott alább, hanem ugyanúgy táncolt, mint eddig. Ha már belelendültek, akkor fog feltenni egy kérdést az ifjú tábornok irányába.
< - A kora alapján nemrég kellett befejeznie az akadémiát, igazam van? - kérdezte, majd folytatta. - Elmesélné, hogy miként sikerült elérnie, hogy máris a Vezérkarban kapjon pozíciót, hogyan sikerült kiemelkednie a többi végzős tiszt közül? >
Határozottan látható volt, hogy az érdeklődése őszinte, és nem csak illemből teszi mindezt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 21 Feb. 2016, 18:03

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Ingrid és Tubrok között újabb kis játék alakul ki. Ingridnek ismét remek és szép hosszú válasza is van, és most már Mordaent is be akarja vonni a játékba. Amikor rá pillant a fiatal férfi válaszol is.
< - Szerintem Lord Tubrok minimum három dologra gondol a női szájak kapcsán, hiszen más részein felül még az ujjait is előszeretettel adja a hölgyek ajkai közé, annak érdekében, hogy mindketten hamarabb tüzesebbek legyenek. >
Úgy tűnik ezzel Mordaen sem "segített" a barátján, sőt jóbaráthoz méltóan még kicsit "szivatta" is a férfit. Tubrok azonban nem adja fel, igazán megjátszottan, kelletlenül vállat von, majd hanyagul válaszol, de semmikép sem sértően.
< - Ha ennyire oda van az érzékeny lelkű férfiakért, akkor miért nem Elofon tábornokkal az oldalán érkezett a bálra Lady Ingrid? Kifogásom se lett volna ellene. >
Játssza meg a duzzogást a férfi. Később Ingridnek sikerül teljesen feltüzelnie a párját, aki alig bírja ki, hogy neki ne essen rögtön. Még az egészet tetőzve Miller a szempilláit is rebegteti. Tubrok egy ideig csak pislog, hogy most roppant illetlenül neki essen-e Ingridnek, ezt szeretné-e a nő, vagy csak az idegeit csigázza. Végül elégedetten elmosolyodik és annyiban hagyja a dolgot, mielőtt tényleg nem bír már magával. Mindenesetre a levegő érezhetően forr és szikrázik körülöttük. Ezután lassan elbúcsúznak Tubroktól és mennek tovább, de előtte egy meghívást is ad Mordaennek Ingrid. Akárhogy is, haladnak tovább és Ingridnek eszébe sincs sok ideig váratni a párját, aki már így is türelmetlen. Úgy döntenek táncukkal meg is nyitják a bál táncos részét. Be is jelenti ezt az est szervezője és Ingrid és Tubrok el is kezd táncolni. Ingrid felteszi a kérdést, hogy ismét lenyűgözik-e a nemességet és természetesen Tubrok válasza igenlő. Így Ingrid a mozgáskultúrájával neki is lát lenyűgözni mindenkit a teremben. A tánc remekül sikerül, mindenkinek tetszik a pár tánctehetsége. A végén Ingrid pukedlizik, Tubrok pedig meghajol. Amint leérkeznek - egymás oldalán - a táncparkettről, Ingrid nem is habozik, Elofon elébe megy. A fiatal tábornok észre veszi, odalép Ingridhez és enyhén kipirulva fel is kéri őt.
< - Felkérhetem egy táncra, Lady Ingrid? >
Bár már tudta mi lesz a válasz, azért örül a fiatal férfi a felkérés elfogadásának. Elofon elegánsan a parkettre vezeti Ingridet és egy kellően illő táncba viszi a nőt. A kérdés meglepi, de erre legalább tud rendes választ adni, nem csak illendő felületet.
< - Az akadémián nagyon jó voltam katonai analízisben, másban nem hiszem, hogy kimagasló lettem volna. Világháború idején könnyebb magasabb rangba kerülni, szerencsém volt. Az összes elérhető tisztet kiparancsolták a frontra csapatokat vezetni, én annyira sikeres voltam, hogy rövid időn belül végigszaladtam a ranglétrán. Ezért lehet ilyen fiatalon a vezérkar tagja. Ha nem tévedek ez nagyon szemet szúrt önnek Lady Ingrid... >
Fogalmaz kissé szerényen, de azért dicsekvő tényekkel telien a fiatal tábornok. Miután befejezte és amíg Ingrid válaszát várja, Elofon nem bírja ki, hogy egyszer-kétszer ne pillantson le Ingrid kebleire és ne csodálja meg azokat. Úgy tűnik nagyon vonzzák a tekintetét. Különben a fiatal férfi majd elolvad, hogy ilyen közel van Ingridhez. Ha nincs más Elofon is feltesz egy kérdést.
< - És Ön Lady Ingrid, miként avanzsált követté? - kérdezi meg udvariasan. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 21 Feb. 2016, 21:40

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Ingrid örült annak, hogy végül Mordaen-t is sikerült bevonnia a beszélgetésbe, aki azok után, hogy a nő ránézett, már hozzá is tett a beszélgetéshez. A szavak végén Ingrid helyeslően bólintott, ezt valamiért kifelejtette, pedig tudta, hogy ez úgy van, ahogyan a másik férfi mondta, tényleg szokta az ujját is odadugni Tubrok az ajkaihoz pontosan azért, amiért Mordaen is mondta. Egyáltalán nem bánta, hogy ez kimaradt véletlenül is kiderül, hogy a másik férfi jobban ismeri a párját, mint ő maga, hiszen még alig pár napja vannak csak együtt, még nagyon sok idejük volt ahhoz, hogy megismerjék egymást és, hogy az efféle dolgok teljesen rutinszerűen jussanak Ingrid eszébe is. De volt egy olyan érzése, hogy nem is kell majd túl sok idő, hogy így legyen, bár most azért is volt jó, hogy nem ő mondta, így legalább visszatudta vonni a beszélgetésbe Mordaen-t és ezáltal a fiatal férfi nem érezhette kirekesztve magát.
< - Igaza van Lord Mordaen, alá is tudom mindezt támasztani, hogy valóban így van, ahogyan ön is mondja - értett egyet a másikkal. - Így ezen esetben, e három dolgon felül tanult, tanulhatott egy negyediket is őfelsége. >
Mondta hasonló hangsúlyban, mint ahogyan eddig is tette mindezt. Azon jót mulatott, hogy Mordaen is szívta Tubrok vérét és az ő pártjára állt ezen kérdésben. Ezek után azonban már a párját figyelte, hogy miként is reagál és továbbra is fenntartotta a szerepét, így megvonta a férfi a vállát, majd hanyagul és duzzogva tett fel egy kérdést. Eléggé erősen kellett Ingridnek kényszerítenie magát, hogy ne vigyorodjon el a válaszon, már tudta is, hogy mit fog erre reagálni, milyen roppant frappáns válasza van.  Remek színészi képességeit használva olyan ábrázatot öltött fel, mintha mindjárt sírva fakadna, hogy el van teljesen szontyolodva és teljesen letört. Amint ez megvolt, akkor ehhez a külsőhöz illő hangon szólalt meg.
< - Mert nem hívott el? - kérdezte továbbra is tökéletesen tartva magát a szerepéhez. - És mielőtt felhozná, hogy én miért nem hívtam el, engem úgy neveltek, hogy az úriemberek dolga az, hogy a hölgyeket elhívják bálozni és nem fordítva! >
Annyira már ismerte a párját, hogyha ezt nem tette volna hozzá, akkor bizonyára lecsapott volna minderre a lehetőségre, de még így sem volt kizárva, hogy ne hánytorgasson fel valami hasonlót Tubrok. Azzal azonban nem értett egyet, hogy nem lett volna kifogása a másiknak, majd meg pukkant volna, hogyha mással jött volna Ingrid a bálra, de mindezt tényleg nem tette szóvá már, mert "aggódott", hogy annak az lett volna a vége, hogy kénytelenek egy kicsit kimenni a teremből, hogy egymásnak eshessenek valamelyik kevésbé forgalmas folyosón, vagy valamelyik irodájában a csarnoknak. A folytatásban a következő témánál azonban mégis majdnem ez a helyzet állt fent, ahogyan Ingrid meglátta, megérezte a párjában, hogy alig bírja már visszafogni magát, hogy nekiessen. Még direkt provokálta is azzal, hogy a szempilláit megrezegtette és figyelte a reakciót. Csak provokálta a másikat, nem akarta azt, hogy most hirtelen nekiessen a másik, majd azt a siklóban hazafelé úgyis megteszi, mert nem fogja kibírni Tubrok. Ebben teljesen biztos volt, a mosolyra csak mosollyal felelt végül, de már ő sem folytatta, nem szerette volna, hogy az a bizonyos képzeletbeli húr elpattanjon a szeretett férfinál. Rövidesen pedig el is búcsúztak Mordaen-től, aki nekilátott vadászni, Ingrid és Tubrok pedig egyezetek abban, hogy megnyitják a táncot. A nyitótánc remekül sikerült, érezni és látni is lehetett a végén, hogy sikerült a legtöbbeket lenyűgözni vele. Az egész néhány percig tart, utána pedig egymás oldalán hagyják el a táncteret, Ingrid pedig neki is lát annak, hogy "levadássza" Elofont, ha már a párja korábban roppant gonosz módon csőbe húzta. A felkérés és a válasz is teljesen biztos volt, ennek ellenére a páros megejtette a kötelező köröket, majd hagyta,hogy Elofon a táncparkettre kísérje. Direkt nem vett tudomást arról, hogy a fiatal tábornok elpirult a felkérésnél, nem akarta még inkább zavarba hozni,mert az már túlságosan is feltűnő lett volna másoknak, szerette volna, ha nem éri semmilyen atrocitás a férfit miatta. Mikor már belelendültek a táncba, akkor tett fel egy kérdést Elofonnak, látta, hogy meglepte a másikat a kérdés, így még gyorsan hozzáfűzött valamit.
< - Önt illetően nem "csaltam" Maniac-nél, így tényleg nem tudom a választ - mondta őszintén. >
Ennyire részletesen nem gondolt a Vezérkar egyik személyére sem, hogy az információk kibontódjanak az elméjében, így a karrierje előmenetelét tényleg nem tudta, csak általános információkat. A tánc közben érdeklődve hallgatta a fiatal férfi válaszát és bólintott többször is, hogy érti. Szerencsés volt leginkább, jó helyen, jó időben és persze kiváló stratéga, ami igencsak fontos volt azt nézve, hogy hova jutott. A végén egy mélyet bólintott, hogy valóban úgy volt, ahogyan a másik gondolta.
< - A szemet szúrt erős kifejezés - mosolyodott el. - Csak hozzá vagyok szokva és a történelem során mindig úgy van, hogy akkor kerül valaki ilyen magas és befolyásos rangba, ha kellően nagy "hátszele" van, vagy valóban nagyon tehetséges az adott szakterülten. Úgy emlékszem, hogy ön nem is volt nemes a háború előtt, így nem is kaphatott semmilyen "hátszelet", amiatt tartom lenyűgözőnek, mert azt hiszem, hogy ez a legjobb szó rá, a pályafutását tábornok. >
A beszéde közben természetesen feltűnt neki, hogy Elofon többször is a melleit bámulja, de mindkettejük békéje miatt úgy tett, mintha észre sem vette volna a fiatal férfi kitekintéseit. A kapott kérdésen nem is gondolkodott sokáig, hanem szinte azonnal felelt.
< - Röviden és tömören? Fogalmam sincs, csak elméleteim - mosolygott. - Bővebben kifejtve nem is lehetnék itt, valaki áthághatta a protokollt. Egyelőre csak egy egyszerű politikus vagyok a HPI-n belül, félkatonai személy, mert többször voltam a Flottával már küldetésen, bevetésen. Kiképzett az Árnyékhadsereg, a Fagyhadsereg, az Árnyékhadsereggel nem egyszer voltam bevetésen is azok után, hogy a képzésem befejeződött és mind a mai napig tartom a kapcsolatot velük, a világ legtöbb harcmodorát, harcművészetét ismerem, több Zuhanás előttit is, mindezeket úgy, hogy nem feltöltések révén szereztem meg a tudást, hanem tanulással... felesleges lenne szabadkoznom a Flotta egyik legjobban képzett tisztje leszek, de nem vagyok Flotta tag. Erre a feladatra ide a Rocksolidba Flotta tisztet kellett volna küldeni, mert olyan nagy súlya volt a tárgyalásnak... >
Néhány pillanatra elhallgatott, nem felvágásként mondta ezeket, inkább csak adatnak, érdekességnek.
< - Így csakis tiszt jöhetett volna, de valaki betehette a nevemet a listára és Maniac számításai szerint én érhettem el a tárgyaláson a legoptimálisabb eredményt, mindent egybevéve. Hogy miként tekintek a helyre, mit jelent nekem a Rocksolid, biztosra veszem, hogy Maniac számításba vette azt is, hogy milyen kapcsolatba kerülök Lord Tubrokkal, hogy a Vezérkar tagjai miként fognak hozzám viszonyulni és még nagyon sok más dolgot. Ezek összességéből én lehettem a legoptimálisabb választás, de az, hogy kinek állt érdekében mindez, nem tudhatom. >
Természetesen voltak ötletei, főleg Lerontis, de ezt nem akarta hangoztatni Elofon előtt. Direkt elég információt mondott magáról, hogy a férfi belekérdezhessen, hogyha szeretne, de azért neki is voltak kérdései.
< - Egyedül érkezett ma este, vagy a családját is magával hozta tábornok? - érdeklődött. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 24 Feb. 2016, 01:52

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Ingridnek sikerül a Tubrokkal való játékába Mordaent is bevonni, a férfi szépen ki is egészíti, hogy Ragal alapból három dologra szereti ha a nők használják a szájukat, és ebből egy sem a beszéd. Tehát a negyedik dologgal, a beszéddel most egészül ki a tudástára. A játék tovább folytatódik és Ingrid alig tudja megállni, hogy el ne árulja magát mosolygással, végül mégiscsak sikerül tovább színészkednie. Ahogy Ingrid sejtette, Tubroknak is van egy-két szava ehhez.
< - Lady Ingrid, ha ennyire régimódi, ne is csodálkozzon rajta, ha nekem kell kioktatnom a rocksolidos férfiakkal kapcsolatban. >
Jegyzi meg megjátszott fellengzőséggel Tubrok. A férfi reméli, hogy innentől majd "csillapodik" kicsit a játék, ha más nem, majd ő megtöri, mert nem szeretné ha nagyon "összevesznének" a játékban Mordaen szeme láttára. Az este tovább folytatódik, sok apró dolog történik, amíg végül Ingrid egy teljesen más helyzetben köt ki mint a kis játék, és éppenséggel Tubrok is. Ingrid már az Elofonnal tartó tánc közben kellemesen beszélget a fiatal férfivel. Arra, hogy Ingrid nem "csalt" Elofon hálásán és udvariasan elmosolyodik. A következő hatalmas dicséretre már szóban is válaszol.
< - Zavarba hoz Lady Ingrid... kérem ne túlozzon... - feleli rendkívül udvariasan. >
Majd Elofon Ingrid után érdeklődik és szép hosszú, valamint a földi emberek számára rendkívül kiakasztó választ kap. Azért van amit kiemel belőle.
< - Az Árnyékhadsereg is kiképezte? Eszerint ön is árnyékharcos Lady Ingrid? Tehát ha akarná, helyben végezne velem anélkül, hogy felfognám mi történt? >
Kérdez rá nem a kissé érdekes, fontos és félelmetes tényre a férfi. A választ izgatottan várja. Maniac-al kapcsolatban láthatóan nem akar mélyen belemenni a dolgokba Elofon.
< - Önök nagyon hatékonyak a Birdalomban. >
Itt Elofon tekintete ismét elkalandozik a látványos részek miatt, de hamar összeszedi magát és után Ingrid szemei néz. Több félrenézést nem akar engedni, mert az már nagyon kínos lenne, úgyhogy Ingrid szemeibe néz. A családdal kapcsolatos kérdésre megrázza a fejét.
< - Nem, egyedül érkeztem. >
Ha Ingrid figyel a körülöttük lévőkre is, akkor láthatja, hogy Tubrok is mással tánccol éppen, egy szőke roppant fagyos külsejű de csinos nővel. Közben Elofon is akar mondani valamit.
< - Lady Ingrid kár lenne tagadni mennyire odavagyok a közelségétől, szinte elolvadok attól is hogy táncolunk. Kérem nézze el nekem, ha illetlen voltam. Remélem Lord Tubrokot sem sértettem meg. Szemmel láthatóan remekül illenek egymáshoz. >
Ezután nem igazán tudja a fiatal férfi mit mondjon, csak táncol tovább és izgatottan várja Ingrid miként is reagál.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 24 Feb. 2016, 10:18

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Ingrid nem is várt mást, mintsem, hogy Tubroknak még lesz egy-két szava ahhoz, amit elmondott, többek között ki akarta kérni, hogy miként is gondolkodik a nő a Rocksolidos férfiakról. Eddig még sikerült mindvégig játékban maradnia, így remekül előtudta adni a bánatos nőt, aki sajnálja, hogy nem hívták meg a bálra. Azonban mivel megérezte, hogy a párja most már lassanként be szeretné fejezni a játékot, így már nem is szólalt meg ezzel kapcsolatban hangosan, csak az arcára ült ki Tubrok szavai után a teljesen leolvashatóan, hogy ezzel le is írta a helyi férfiakat, hogy mindegyikük gyáva, anyámasszony katonája és női irányításra szorulnak, mert nélkülük minden bizonnyal teljesen elvesznének. Persze nem gondolta komolyan, csak a játékban és mindezt remek lezárásnak érezte, mivel már nem igen volt mire reagálni, maximum egy újabb duzzogással, de az pedig csak neki adna majd megerősítést és nem pedig a férfiaknak. Mindezek után már igencsak gyorsan a beszélgetés végére értek és távoztak is Mordaen-től, hogy megnyissák a bál táncos részét. Amint ez megvolt, Tubrok és Ingrid is a közös tánc után még egy másodikra valaki mást "kerestek" maguknak. Ingridnél mindez igencsak egyértelmű volt, hiszen Tubrok eléggé gonoszan felkérette a párját Elofonnal, így ő ennek eleget is téve fel is kérette magát. Igazából örült annak, hogy így tudott egy-két szót beszélni a fiatal tábornokkal és megismerhette őt egy kicsit közelebbről is úgy, hogy más nem igen hallja, amit beszélnek. Így remélte, hogy talán annyira nem lesz a fiatal férfi zavarban, mint egyébként, amikor Ingrid párja, a saját főnöke is jelen van. A tánc közben érdeklődött Elofonról Ingrid, hogy jobban megismerje őt, mielőtt azonban a sok kérdés gyanús lett volna, hogy csak udvariasságból kérdez a nő olyat, amit már egyébként is tud gyorsan kikötötte, hogy nem kérdezett utána a férfinak Maniac-nél, így a kérdéseire tényleg nem tudja a választ és ezért kíváncsi. A "dicséretére", amit igazából csak általános megjegyzésként szánt már viszont kapott szóbeli választ. Mivel a fiatal férfi nem cáfolta meg, hogy jól emlékszik-e, így biztosra vette, hogy tényleg jól emlékezett arra, hogy Elofon a világháború előtt nem volt nemes és utólag kapott ilyen címet. Nem, egyáltalán nem sajnálta tőle, megérdemelte, már csak azért a szemtelenségért is, mert a saját taktikáját próbálta Ingrid ellen használni, más kérdés, hogy öregebb és tapasztaltabb volt annál, mintsem ez összejöjjön. Talán úgy hat-hétszáz éve még sikerült is volna, amikor Ingrid ilyesmiben csak kezdő volt. Azonban az egyik mondatra a kettőből nem tudta megállni, hogy ne mosolyodjon el.
< - Ha zavarba kívánnám hozni tábornok, akkor az nem ilyen lenne - mondta. - És az egész teremben mindenki tudná mindezt. Eszem ágában sincs így lejáratni önt. >
Valóban megvoltak a módszerei, praktikái ehhez, de tényleg egyiket sem akarta kivitelezni, ha gyűlölte volna Elofont, akkor megtette volna, de semmi ilyesmit nem érzett a fiatal férfi iránt, így miért is bántotta volna? Most is, miután végigmondta, hogy milyen képzései vannak, miket tanult megint utólag esett le, hogy ez egy embernek mennyire félelmetes lehet, míg neki csak néhány "adat", ahogyan így felsorolja azokat és az élete. A kérdésen, amit kapott remekül szórakozott, főleg, ahogyan elképzelte, hogy mi is játszódhatott le a fiatal férfi fejében, mielőtt feltette volna a kérdést. Azonban mielőtt válaszolt volna még egy pillanatra a megfelelő vállára, a balra pillantott, amire az Árnyékhadsereg címere volt tetoválva. Hirtelen nem tudta, hogy mennyire lehet egy földi számára ismerős a szimbólum, de úgy vélte, hogy ilyeneket azért tudhatnak.
< - Nem rajongásból hordom - mosolygott. - Akkor csináltattam, amikor ott voltam kiképzésen. A terem jelentős részét és a Végteleneket is azelőtt tudnám likvidálni, mielőtt bárkinek feltűnne. A bálterem igencsak nagy része halott lenne mielőtt jelen esetben ön egyáltalán a földre zuhanna. holtan De nyugodjon meg, senkinek sem szeretnék ártani. Még a testőrségemet is eltudnám intézni - mondta vidáman, hogy ne legyen a téma túl félelmetes. - Mi értelme van egy olyan testőrségnek, akiknél a védendő személy sokkal képzettebb és még az ultrafejlett létformák listáján is felettük áll? >
Mindez is magyarázattal szolgálhatott arra, hogy miért nem hozta magával a katonákat Ingrid, hanem miért is érkezette egyedül. Végül is az, hogy Tubrokról jött még nem lett volna kizáró ok arra, hogy itt a csarnok hangárjában találkozzon az embereivel, de azoknak híre, se hamva nem volt sehol. Remélte, hogy kellően jó magyarázatot adott a fiatal férfinak, főleg, hogy látta, hogy mennyire érdeklődik és milyen kíváncsian várta a választ. Ezek után még beszélt Elofonnak arról, hogy milyen elméletei is vannak, milyen szempontok alapján dönthetett Maniac, de erre végül csak egy rövidke választ kapott, amin ismét elmosolyodott, mintha csak egy bókot, dicséretet kapott volna.
< - Igyekszünk azok lenni - felelte. - Megkönnyíti a munkát és az életet, ha az optimális megoldásra törekszünk. >
Ismét feltűnt Ingridnek, amikor Elofon tekintete a kebleire tévedt, de ezúttal is úgy tett, mintha észre sem vette volna, mert feltűnt neki is, hogy már kínosnak érzi a fiatal férfi is, hogy nem igen tud másra figyelni, de azért próbálkozott az ügyben, hogy a nő szemeibe nézzen. Ingrid pedig még mindig nem akarta jobban zavarba hozni őt, ezért hagyta mindezt mos is figyelmen kívül. Arra csak bólintott, hogy Elofon egyedül jött, nem akart illetlen lenni, hogy rákérdezzen miért, nem szeretett volna esetleges fájdalmat okozni, ha már meghaltak volna Elofon szülei, testvérei, vagy olyan rosszban van velük, hogy nem tartja a kapcsolatot velük, így inkább hanyagolta mindezt. Végül egy bocsánatkérést és egy bókot kapott Ingrid. Ha tudott volna, akkor legyintett is volna a bocsánatkérésre.
< - Nem tartozik bocsánatkéréssel és nem volt illetlen, egyáltalán nem - felelte. - Ha pedig ennyivel megtudná sérteni Lord Tubrokot, akkor az azt jelentené, hogy félreismertem és nagyon rosszul választottam párt magamnak. Végtére is szabad véleménynyilvánítás van, aki nem tudja elviselni más véleményét, kritikáját, ne járjon ilyen közegbe. Mint láthatja még Nava fiatalúr véleményét sem vettem magamra, vágtak már több mint ezer évem alatt csúnyább sértéseket is nyilvánosan a fejemhez és azok sem érdekeltek. Így nyugodjon meg, nem volt illetlen. >
A végén még rá is kacsintott a férfira, ezzel is próbálta őt nyugtatni, hogy semmit sem csinált rosszul.
< - A tárgyaláson honnan jött az ötlete, hogy a saját módszereimet próbálja ellenem használni? - érdeklődött. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 25 Feb. 2016, 20:14

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

A bál táncos része már javában folyik, a táncparketten a párok rendkívül elegáns és kimért táncokat járnak. Ingrid éppen Elofonnal táncol és közben a fiatal férfivel beszélget. Azzal a mondatával miszerint nem akarta zavarba hozni Ingrid Elofont és ha akarná akkor észrevenné, csak még jobban zavarba hozza Elofont, aki nem is tud megszólalni csak zavartan pillant a nőre, majd próbálja palástolni zavarát. A beszélgetés további részében Ingrid nem rest földi emberek által elég nehezen emészthető információkkal bombázni Elofont. Nem is tudja a fiatal férfi mit feleljen. Csak odapillant Ingrid vállára, a tetoválásra.
< - Lady Ingrid Ön egy szörnyen veszélyes a nő, sok férfinak imponáló lehet ez a tény. >
Kezdi komolyan majd fejezi be kissé komolytalanul, hogy oldja a magában lévő feszültséget és kicsit "célozgasson". A beszélgetés kettejük között tovább folyik. Elofon tekintete még egyszer elkalandozik, de utána ténylegesen próbálja megemberelni magát a fiatal férfi. Végül Elofon bocsánatot kér és még bókol is Ingridnek, a bál eleji dolgokat illetően. Miller minderre csak legyintene. Szerencsére Elofonnak nincs félnivalója a korábbiak miatt, Ingrid meg is nyugtatja. A kacsintás a fiatal tábornok esetében is roppant hatásosnak bizonyul, rögtön elragadja Elofon figyelmét.
< - Igyekszem megnyugodni. >
Válaszolja Elofon. Az utolsó kérdésen Elofon végre elmosolyodik.
< - Úgy vettem észre ez a kérdés rendkívül izgatja Lady Ingrid... Nos, azután, hogy mennyire agresszív taktikát alkalmazott a tárgyaláson, adta magát az ötlet, hogy a saját fegyverét használjuk ön ellen. Egyszerűen csak eszembe jutott. Talán tetszett önnek? >
Kérdezi érdeklődve Elofon. Időközben pedig tovább táncolnak, szerencsére igen jól megy ez is és a zeneszám is elég hosszú.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 26 Feb. 2016, 08:27

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
A tánc közben természetesen feltűnt Ingridnek, hogy amikor kimondta Elofon számára, hogy ne legyen ennyire zavarban, akkor a férfi csak méginkább zavarba jött. A fiatal férfival ellentétben rajta nem látszott, hogy a szemeit forgatja magában, sem pedig, hogy csak képzeletben sóhajtott fel mindezen. Ez az egész már csak annak a fényében is mulatságos volt a számára, amit akkor látott, amikor először váltak el a tábornoktól. Amikor megérezte és látta vízióként, hogy mit is gondolt a férfi magában, hogy egyenruhában vannak és csókolóznak. Annak ellenére, hogy nem volt kifejezetten nőies az egyenruhája, sőt teljes mértékben unisex, kissé meglepte, hogy két férfiból kettő odavolt azért, amikor abban láthatta. Sőt most sikerült annyira zavarba hoznia a másikat, hogy meg sem tudott szólalni, így Ingrid csak remélhette, hogy másoknak annyira nem tűnt fel mindez. A folytatásban azonban végül megtudott szólani a férfi is, így tovább tudtak beszélgetni, amikor is Ingrid saját magáról árult el dolgokat, hogy milyen képzései vannak, miket tanult, miket csinált. Utólag esett csak le neki, hogy ez roppant kiakasztó lehetett a fiatal férfi számára, igazából bárkinek, ha megtudná, és akkor a "legjobb" részt pedig csak Tubroknak mondta el, hogy egy UP2 az apja. Tény, hogy itt azért hozzá lehetett volna tenni, hogy még ember volt, amikor Ingrid született, de nem valószínű, hogy javítana egy földi számára a helyzeten. De legalább Elofon követte a tekintetét és megláthatta a tetoválást rajta. A megjegyzésen  Ingrid szélesen mosolyodott el, különösen tetszett neki, hogy a fiatal férfi már oldani próbálta efféle megjegyzésekkel a saját zavarát és kényelmetlenségét.
< - Ó, higgye el tábornok, tökéletesen tisztában vagyok e fegyverténynek - mosolygott. >
Ennek ellenére érezhető volt, hogy nem azért csinálta meg a képzést, hogy a férfiaknak imponáljon, hanem, mert meg akarta csinálni. Azt már várta, hogy újra zavarba hozza mindez a másikat, de hát Elofon kezdte a célozgatást. Csak remélte, hogy nem most teszi össze a fiatal férfi a képet, hogy ilyen képzése van Ingridnek, amikor pedig megfenyegette őket a tárgyaláson, hogy az is a feladatai közé tartozhatott, hogy megölje őket, hogyha úgy alakul. Bár azt nem mondta ki hangosan, de azzal, hogy megölte Ingrid zárt ajtók mögött Tubrokot a képzésnek fényében reális is lehetett volna, amikor a nemesség ezt tartotta róluk. Igaz ők akkor még nem tudhatták, hogy Ingrid az Árnyékhadsereg képzésén is részt vett, most a tetoválás sejtető volt már. A folytatásban már csak egyszer nézett Ingrid kebleire a férfi, de ezt most sem "vette észre", de utána már tényleg visszafogta magát a másik is, a bocsánatkérés miatt Ingrid megnyugtatta, hogy nincs semmi gond, nem volt udvariatlan, vagy efféle, így már ő maga is látta, érezte, hogy valóban egy hatalmas kő esett le a másik szívéről és sokkalta nyugodtabb lett. A kacsintás, mint mai este olyan sokszor sok különböző személynél hatásos volt, mert tényleg kezdett megnyugodni a másik. Erre csak mosolyogva bólintott Ingrid és tényleg örült, hogy végül csak sikerül az, amit szeretett volna, hogy úgy beszélgessen a másikkal, hogy az nincs teljesen zavarban a közelsége miatt. Az utolsó kérdésen pedig végre el is mosolyodott a másik, amire Ingrid is hasonlóan felelt. És szerencsére még kapott választ is minderre, ami igencsak elnyerte a tetszését. A tetszett nem feltétlen volt a legjobb szó arra, amit érzett erre, de ezt hangosan szándékozta kifejteni.
< - Lord Tubroknak már meséltem, hogy a politikai ellenfeleim rettegtek tőlem - mondta. - Szerencséjükre otthagyom a politikai pályát, hogy a Flottába lépek. A HPI-ben is hasonló módszerekkel politizálok, mint ahogyan most a tárgyaláson tettem, mint egy ragadozó, agresszíven. Egyedül akkor merte ezt valaki utoljára szembefordítani velem, amikor még "kezdő" voltam és csak a pályám elején tartottam 860 körül. De amikor már az első személyt legyőztem vele szinte elsőre, azóta senki sem próbálta meg ezt. Így talán a legjobb szó a tetszett helyett, hogy roppantul szórakoztatott a pimaszsága és merészsége tábornok. Még akkor is, hogy biztos vagyok abban, ha hallotta volna előre a politikai híremet, valószínűleg soha sem próbálkozik ezzel. >
Elofonnak eléggé egyértelmű lehet ezzel, hogy ez a húzása volt az, amivel felkeltette Ingrid figyelmét, hogy tényleg megmerte tenni, megmerte lépni ezt a dolgot a nővel szemben, ami számára nem volt átlagos, hanem mulatságos volt, és tetszett is. Azt is érezhette, hogy nem megalázónak, vagy lekicsinylőnek tartotta Ingrid a mulattatott szót, hanem teljesen pozitív értelemben utalt erre, mondta ki. Közben igyekezett a zenére figyelni Ingrid, hogyha megismeri, akkor belőhesse, hogy mennyi idő van még a táncból hátra. Ha már nem sok, akkor nem is hoz fel újabb témát, hanem készül arra, hogy befejezzék a táncot és indulhassanak hazafelé majd Tubrokkal. Ha még volt idejük, akkor majd Elofon válaszától, esetleges kérdéseinek függvényében azokra is válaszol.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 28 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 28 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

28 / 40 oldal Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.