Rocksolid

29 / 40 oldal Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 26 Feb. 2016, 23:35

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Ingrid és Elofon éppen táncolnak és közben természetesen társalognak is. Elofon csak elmosolyodik, amikor Ingrid kimondja, hogy tudatában van a fegyverténynek. Láthatóan tetszik ez a válasz a fiatal férfinek. És ezen kívül a tábornok semmilyen "képet" nem tett össze Ingrid másodlagos, opcionális feladatáról, szerencsére, valószínűleg lezajlott tárgyalások után nem ezen gondolkodik Elofon. A beszélgetés tovább folyik és Ingrid néhány témával később rákérdez arra, miként is jutott a fiatal férfi eszébe az, hogy a tárgyaláson a saját taktikáját fordítsa őellene. Elofon szívesen válaszol is erre, hogy Miller kedvében járjon. Miután megkapta a választ, Ingrid reagálhat is minderre. Elofon a hallottakra csak magabiztosan elmosolyodik, legalábbis annak tűnik.
< - Nem tudtam milyen veszéllyel állok szemben. - mondja mosolyogva a fiatal tábornok. >
Ingrid hallgatja a zenét és ahogy észreveszi még van egy kis idejük táncolni, így ha szeretne, akkor akár még mondhat is valamit vagy válaszolhat. Elofon természetesen az ő reakcióját várja. Mindenesetre fél percen belül a zeneszám és ezzel kettejük tánca is véget ér. Elofon illedelmesen meghajol Ingrid előtt.
< - Nagyon köszönöm a táncot. További kellemes időtöltést Lady Ingrid. >
Ezzel a fiatal tábornok elbúcsúzik és ha Miller nem tartja fel továbbáll, végre menekülhet. Mivel az adott számnak vége Tubrok is odasiet Ingridhez és az oldalára veszi, ha Ingridnek nincs ellenvetése. Végül a férfi kíváncsian pillant a szerelmére.
< - Távozunk? >
Ha Ingrid igennel válaszol, akkor Tubrok meg is indul, Ingriddel együtt a terem nagy bejárata felé, hogy ott észrevehetően távozzanak. Amint kissé nyugodtabb részre érkeznek, Ragal megáll, Ingridre néz, közben az ujjait összefűzi a nőével.
< - A te csarnokodba vagy az én csarnokomba menjünk? >
Kérdezi kíváncsian. Ingrid válaszától függően indulnak el valamilyen irányba, valószínűleg vissza Tubrok csarnokába, de bármit is mond, oda tartanak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 27 Feb. 2016, 10:37

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~
Ingrid és Elofon tovább folytatták a táncot, ami alatt a nő végül igencsak megörült, hogy túljutottak azon a részen, hogy a fiatal férfi zavarban van, mert nagyjából sikerült megnyugtatnia, hogy felesleges és még csak nem is kell rosszul éreznie magát az egész helyzet miatt, mert sem ő, sem pedig Tubrok nem vették sértésnek a fiatal tábornok viselkedését. Sőt! Inkább kellemesen esett Ingridnek, hogy van még egy hódolója itt a Rocksolidban, bár már hozzá volt szokva, hogy nála jellemzően két véglet van, ha férfiról van szó, vagy teljesen oda van érte a másik, vagy pedig utálja. Természetesen, akik barátok voltak azok más kategóriába tartoztak, de akiket tényleg annak nevezett ők teljesen mások voltak. Ahogyan haladt előre a beszélgetés és a tánc Ingridnek el kellett könyvelnie magában, hogy szerencsére a fiatal férfi az előző információk fényében sem tette össze, hogy mi volt a titkos feladata a tárgyalásoknál, ha a tárgyalások nem sikerültek volna. Hiányzott a másik szeméből, tekintetéből a felismerés, a félelem, ami ennek okán járt. Örült annak, hogy ez nem jutott az eszébe, roppant kellemetlen lett volna, nem csak Elofon, de mindenki más miatt is, igaz azok után, hogy a tárgyalás lezajlott már nem volt olyan lényeges. Bár, volt egy érzése, hogy csak színjátéknak vélték volna, amikor kizavarta az embereit, hogy megkedveltesse magát, pedig szó sem volt erről. Igazából nem is nagyon akart már erre a kellemetlenségre gondolni, örült, hogy vége volt az egésznek. Az remekül szórakoztatta, bár nem mutatta ki, hogy mennyire tetszett a másiknak, hogy "fegyvertényként" nevezte azt, hogy ennyire veszélyes nő Ingrid. Végül azonban tényleg rákérdezett, hogy miként jutott eszébe a másiknak az, hogy a saját taktikáját fordítsa ellene, amire választ is kapott, mire kifejtette, hogy ez nagyon is szórakoztatta. Úgy tűnt, hogy ez jól esett a másiknak és még egy magabiztos mosolyt is megengedett. Végre! Erre várt igazából egész este Ingrid, hogy ne csak a gyáva, félénk pirulós Elofont lássa, hanem azt a férfit, aki kiérdemelte a tábornoki címet és végre láthatta.
< - Van egy érzésem, ha előre tudta volna, akkor is megpróbálkozik vele - mosolygott. >
Ezek után figyelt a zenére, hogy mennyire lehetnek a tánc végén, mire kellene még figyelnie, hogy már ne hozzon fel újabb témát, vagy még nyugodtan beszélgethetnek. De úgy ítélte meg, hogy lassan vége van, így már az utolsó fél percre nem hozott fel semmit, azt csöndben táncolták végig. Az egész végén, Elofon csak fejbiccentést kapott a tánc végén, révén a férfi nem egy rangon volt vele, hanem alatta, így neki nem járt pukedlizés.
< - Én is köszönöm a táncot tábornok! - mondta. - Önnek is további kellemes estét! >
Saját magának meglesz már tudta, de azok olyan dolgok voltak, amivel volt egy érzése, hogy roppantul zavarba hozná szegény fiatal tábornokot, így inkább ki sem mondta, hogy mire is készül, bár eléggé egyértelmű lehetett mindenkinek, főleg, hogyha most fognak távozni, hogy miért is mennek már ilyen korán. Nem is kellett sok időt várnia, alighogy kiért a táncparkett szélére a lovagja, avagy Tubrok meg is érkezett, akihez örömmel csatlakozott ismét. Nem is kellett sok idő ahhoz, hogy megkapja a kíváncsi tekintetet, már a kérdés előtt biztos volt benne Ingrid, hogy már türelmetlen a párja, még ha hirtelen nem is érezte meg ezt, csak a kérdésből és a viselkedésből ezt tudta leszűrni. Szándékosan beleharapott az alsóajkába, amíg gondolkodott, mintha el kellene döntenie és nem ígérte volna meg nem sokkal korábban, hogy a táncok után a lehető leghamarabb mennek, mert Tubrok már akkor ment volna. Kivárt direkt néhány másodpercet, hogy ismét megkapja a türelmetlen tekintetet, érintést a másiktól, úgyis tudta, hogy nem fogja kibírni Tubrok, hogy ne így tegyen, főleg az ajakharapás miatt. Amint ezt megkapta, utána szólal csak meg.
< - Nos, mivel felségessége...vagy fenségességessége már most roppant türelmetlen, így távozhatunk. >
A két jelzőt biztosra vette Ingrid, hogy Tubrok nem fogja érteni, végtére is roppant műveletlennek számított azon a téren, hogy nem látta a Star Warsokat. Így hagyta, hogy a párja kivezesse a főbejáraton a teremből, amikor ott voltak, még megvárta, hogy az inas, vagy londiner visszaadja a hatalmas csipkekendőjét, amiben érkezett, hogy azt magára tudja teríteni azok előtt, hogy kilépnek a csarnokból. Amint ez megvolt, akkor követte tovább a hangárok irányába Tubrokot, vagy oda, ahova ment, de a sikló miatt a hangárokra gondolt. Mikor megállt a férfi, akkor ő is így tett és mosolyogva engedte, hogy összefűzzék az ujjaikat, felpillantott a szeretett férfira és rá is mosolygott. A kapott kérdésen felkuncogott, nem csak szeretkezni mentek valahova, akkor talán a sajátját mondta volna, hogy biztosan ne késsen el másnap reggel az indulásról, de mivel most nem erről volt szó, így ezt nem mondhatta.
< - Mivel minden nálad van, így azt hiszem, hogy hozzád a legcélszerűbb - mosolygott. >
Most már, hiszen nem voltak mások a közelben tegezte a párját. Ha Tubrok elindult, akkor kézen fogva követte őt a saját siklójukig, amivel jöttek, ott bent pedig ugyanúgy elhelyezkedik a saját ülőhelyén, hagyva, hogy Tubrok, vagy éppen a robotpilóta irányítsa hazáig a gépet. Ha a férfi átadja az irányítást, akkor végigsimít az arcán és maga felé fordítja azt.
< - Mennyire vagy már türelmetlen Minnað? - kérdezte mély szinte doromboló hangon. >
A válasz után, ha Tubrok engedi, akkor lassan, érzékien csókolja meg a férfit.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 27 Feb. 2016, 23:34

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Az Elofonnal való tánc vége felé végre Ingrid meglátja azt az Elofont, a magabiztos fiatal férfit, akit egész este látni akar. Nem túl meglepő, hogy eddig nem láthatta, úgy tűnik Ingrid nagy benyomást tesz az ő érte rajongó férfiakra, Tubrokból a lehető legjobbat hozta ki, Elofonból pedig a gyerekes zavart. Szerencsére a tábornok továbbra is magabiztos válasza van.
< - Muszáj lett volna megpróbálnom, különösen ha tudtam volna, milyen hosszú ideje nem próbálta meg senki! - válaszolja továbbra is mosolyogva a férfi. >
A tánc hátralévő fél percét már csendben táncolják végig. Mindketten a tiszteletüket fejezik ki, megköszönik a táncot, majd elbúcsúznak. Ingrid lovagja pedig hamar oda is siet hozzá, hogy az oldalára vegye. Abban Ingridnek nem lehet kétsége, hogy mindenki tudni fogja miért is távoznak ilyen korán, de ez rendben is van így. Nem is telik el sok idő, mire Tubrok rákérdez, hogy távoznak-e, természetesen már türelmetlenül. Ingrid ki is használja a helyzetet. Beleharap az ajkába és várakozik. Nagyjából két másodperc kell és Tubrok nagyon türelmetlen lesz, látszik ez a tekintetén. Ezzel meg is kapja Miller amit akar. Szóvá is teheti Ragal milyen türelmetlen, Tubrok valóban nem érti az utalást, de azért grimaszol egyet a kis pimaszkodásra. Akárhogy is, végül a pár a főajtón át távozik és indulnak meg valóban a hangárba. Az ajtó után egy inas adja vissza Ingridre a félretett kendőt, így Ingrid már maga kényelme és takarása szerint sétálhat tovább. Mielőtt azonban ténylegesen elindulnának a hangárba, Tubroknak van egy kérdése. Ingrid kuncogása meglepi a férfit, de abban a pillanatban rá is jön, hogy minden segédeszköz bizony nála van és valószínűleg egyikőjüknek sincs kedve cipekedni. Na meg - bár Ingrid nem tudja - minimum délig szeretné a szerelmét magánál édesgetni holnap.
< - Milyen feledékeny vagyok. - mosolyodik el Tubrok - Akkor irány hozzám. >
Jegyzi meg a végén játékosan. Végül kéz a kézben elsétálnak a siklóig. Ha Ingrid hagyja, Tubrok ismét először őt ülteti be a járműbe, majd utána száll be ő maga a pilóta helyére. Bár nem sokat habozik, aktiválja a robotpilótát, hogy az vigye őket haza. A gép hamarosan meg is emelkedik, Ingrid pedig meg tudja tenni amit szeretne.
< - Nagyon türelmetlen vagyok Boszorka... - feleli mély férfias hangon Tubrok. >
A csókot természetesen hagyja a férfi, sőt a kezét Ingrid tarkójára csúsztatja, hogy a hosszas lassú csókot ne szakíthassa meg a nő. Közben már repülnek és nem sokkal később megérkeznek Tubrok törzssfői csarnokába.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 28 Feb. 2016, 09:27

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A tánc közben Ingrid örült, hogy továbbra is magabiztos volt Elofon és nem jött újra zavarba, mint az este elején és a tánc elején is tette, hanem képes volt a magabiztosságát megőrizni a végére. Továbbra is mosolygott, főleg amikor kiderült, hogy ráhibázott a tényre és valóban kipróbálta volna Elofon akkor is a manővert ellene, hogyha tudta volna azt, akkor is próbálja. Ahhoz pedig sokkalta nagyobb merészség kellett volna, mint így láttattlanban, információk híján, így méginkább elégedett lehetett a nő a válasszal. Azonban mivel a táncnak most már vége volt lassanként, így több témát fel sem hozott, csak elégedetten bólintott minderre, amiből Elofon tudhatta, hogy jól válaszolt a nő szavaira. Ahogyan végül visszatértek egymáshoz Tubrokkal, meg is egyeztek abban, hogy máris távoznak, nem zavarta Ingridet, hogy úgyis mindenki tudja, hogy miért is mennek el a bálról ennyire korán, már csak azért is tudhatták, hiszen ő maga holnap reggel, délben távozik haza a Birodalomba és Tubrokot ismerve nem volt kétséges, hogy az újdonsült párját mivel is búcsúztatja. De ezen elgondolás közben nem is tudhatták, hogy mekkorát tévednek, legalább is a szerepeket nézve. Mint mindig most is igencsak hamar sikerült türelmetlenné tennie a párját Ingridnek, ahogyan az alsóajkába harapott, ezúttal nem egészen két másodperc bőven elég volt arra, hogy a párja türelmetlenkedni kezdjen és csak ekkor kegyelmezett meg neki, hogy elmondta az információkat. A pimaszkodást valóban nem értette a szeretett férfi, majd megfogja, ha megnézeti vele a filmet, de ígyis elindultak a hangárok irányába. Odakint egy nyugodtabb folyosón még kapott is Ingrid egy kérdést, amire vidáman felelt, hogy nehéz lenne hozzá menni, amikor minden vásárolt felszerelés és segédeszköz Tubroknál van. Az idejövetel előtt kellett volna erre gondolni, és akkor azokat is hozták volna magukkal. Ingrid pedig nem szerette volna idő előtt lelőni azt, hogy miket is csináltatott Maniac-el és mit is fog neki "kipostázni" Vic, amint megkéri minderre. Így maradt az, hogy menjenek Tubrokhoz.
< - Csak izgatott vagy, nem feledékeny - felelte kedvesen. >
Nem először játssza az élete során mindezt végig Ingrid, így tényleg tudta, hogy mennyire izgatott lehet a másik az egésszel kapcsolatban, sőt az sem segített rajta, hogy Tubrok közismerten roppant türelmetlen személyiség volt. Hagyta, hogy a siklónál Tubrok újra úriember legyen, hiszen látható volt, hogy nagyon szerette volna mindezt megtenni. Csak magában mosolygott, amikor a robotpilóta lett már kezdésnek is aktiválva, idefelé pedig gondosan ügyelt arra a férfi, hogy ő maga vezessen, visszafelé láthatóan már nem volt olyan jelentőségteljes minden. Ahogyan a levegőbe emelkedtek Ingrid lassan és érzékien csókolta meg egy mondat utána a párját. Nem számított most, hogy mennyire vonja el a figyelmét, úgysem ő vezetett. Kedvesen mosolygott a szeretett férfira, aki most már tényleg kimondta, hogy türelmetlen. Egyébként sem szeretett volna a csókból kihúzódni, de úgy, hogy Tubrok keze a tarkójára került, így még annyi esélye sem volt, mint alapból lett volna. A hazaútra kivételesen nem tervezett semmilyen gonoszságot, ha Tubrok sem, akkor rendben megérkeznek Tubrok csarnokába. Kivételesen a felfelé úton sem tervezett semmilyen gonoszságot, már csak valószínűleg ezzel is Tubrok idegeit húzta, hogy kivételesen nem provokálja őt semmivel és nem is volt hajlandó semmilyen játékba sem belemenni. Ha felértek, akkor mielőtt nekilátott volna öltözködni, akkor szólal meg.
< - Mi lenne, ha kimennél a mosdóba és elintéznéd minden ügyedet? - érdeklődött kedvesen. - Ha belekezdünk, nem foglak kiengedni. Addig én is összekészülök. És... kezdesz mindenhol túl szőrös lenni. >
Ezt a végén óvatosan mondta, nem szerette volna megbántani a férfit vele, ha pedig nem volt egyértelmű a párjának, hogy mire is gondolt, akkor a megfelelő helyre nézett a nadrágján, hogy mire is gondolt. Ha Tubrok belemegy ebbe és elvonul, akkor küldi majd el az üzenetet Vic-nek.
"Jöhet a csomag! - Ingrid". Nem volt több az üzenet, csak ennyi, ez is elég volt.
Ha azt megkapta, akkor neki is látott mind ebből, mind pedig abból, amit Tubrok vásárolt kipakolni. Volt egy olyan érzése, hogy van elég ideje, így végül mégis egy hátulfűzős fűzőt választott magának, amit még kellően gyorsan meg tud kötözni, hogy jobban kiemelje a bájait minden téren. Ehhez egy csipke tangát vett fel, hozzá/fölé az a sáv, amihez majd a harisnyatartót csatolja. Amint ezek megvoltak egy hosszú combközépig érő fekete harisnyát vett fel, aminek a teteje úgyszintén fekete csipkemintás volt és a pántokat is felcsatolta a harisnya végére és a másikat a bugyija feletti anyaghoz. Majd legvégül kipakolt minden szükséges játékszert az ágy szélére, hogy Tubrok majd láthassa őket, hogyha bejött. Amint mindennel készen volt, akkor egy felkar közepéig érő fekete kesztyűt is felvett, majd végigterítette a haját az ágyon és erotikusan kinyúlva feküdt végig rajta.
< - Rendszer, romantikus fényekre válts, és tegyél be valami ehhez illő zenét halkan. >
Így várta meg, hogy Tubrok megérkezzen, végig figyelte, hogy mi is a férfi reakciója minderre, bár volt egy olyan érzése, hogy elsöprő sikere lesz. Ahogyan volt egy olyan érzése is, hogy a másik szinte azonnal le akarja majd támadni ebben a helyzetben, azt pedig egyelőre nem akarta hagyni, ha így tenne Tubrok, akkor az ajkaira tette az ujját, hogy ne engedje megcsókolni magát és felült az ágyon.
< - Még mielőtt belekezdünk szeretnék egy-két dolgot tisztázni, a szabályokról - mondta komolyan. - Kezdetnek szeretném engedélyedet kérni, hogy a szádon felül majd a szemedet letakarhassam, és a füledet is befoghassam. Sokkal intenzívebb érzésben lesz részed, ha csak a tapintás az egyelten érzéked. Mindezeken felül, mivel beszélni nem igen tudsz majd, hogy tiltakozz, ugyan végig figyelni foglak, de válassz egy jelet, amit az ujjaiddal képes vagy végrehajtani, hogyha valami rossz, nem tetszik, akkor a jelzésed után azonnal abbahagyom. Mivel én vagyok a domina jelenleg, bármit mondok, parancsolok, megteszed, nem foglak megalázni, nem áll szándékomban, de ha nem teszed, akkor kénytelen leszek megbüntetni téged, de abban nem lesz semmi jó, csak fájdalom, így a saját érdekedben is tégy úgy, ahogyan mondok. Kezdetnek! Végig minden erőddel azon kell lenned, hogy minél később élvezz el, csak akkor teheted meg, ha én megengedem! Amíg ez tart a megszólításom az úrnőm. Értetted? >
Kivárta, hogy Tubrok megértse és felfogja ezeket, mindent teljesen komolyan gondolta, még a végén sem viccből nem engedte meg azt, hogy a párja elélvezzen, hanem tényleg úgy gondolta, ahogyan mondta. Ha hangján is érződött, hogy ezúttal nem csak megjátszotta mindezt, mert a szemei is elárulták, hogy tényleg így gondolta. Ha Tubrok belement mindebbe, akkor folytatja.
< - Akkor kezdetnek, téged ismerve úgyis lelkesen mondanál igent - kezdte sejtelmesen. - Mivel ez a te estéd, így te leszel kiszolgálva, te fogod élvezni ezt, így az elején nekem is járna valami... bemelegítésként azt akarom, hogy játssz el velem és azokat - pillantott a két vibrátor felé - is használd, pont akkorák, mint a tied, ők fognak engem szórakoztatni este, amíg én téged. Amíg bemelegítünk nem érhetsz magadhoz és engem sem érinthetsz semmilyen módon a saját férfiasságoddal! >
Sorolta a feladatokat, parancsokat úgy, mintha Tubrok nem a Rocksolid uralkodója lenne, hanem valami egyszerű szolga, akinek az lenne az egyetlen feladata, hogy Ingrid parancsait teljesítse.
< - Kezdésnek pedig csókolj meg! - mondta ki a következőt parancsot is. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 28 Feb. 2016, 14:33

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok hamar távoznak a bálról, pontosabban amint csak lehet, szerencsére ez a Rocksolidban nem illetlenség. Kint egy nyugodtabb folyosón Tubrok még feltesz egy kérdést, hogy hova is menjenek, de nem gondol bele a részletekbe, hogy ez teljesen felesleges kérdés volt, csak kedveskedni akart. Amikor Ingrid válaszol Tubrokon látható a kellemes meglepődés, nem szemtelen választ kapott, hanem kedves szavakat. El is mosolyodik ezen. Valóban nem segít Tubrokon, hogy roppantul türelmetlen már és izgul is, hogy vajon mi lesz a büntetése. Végül megérkeznek a hangárba a siklóhoz, itt Tubrok újra úriember. Az induláskor már valóban nem arra figyel Ragal, hogy ő vezessen hazáig, fontosabb számára, hogy Ingriddel foglalkozhasson. Hamarosan egy lassú, hosszú csókba kezdenek. Valamivel később leszállnak Tubrok csarnokánál és felmennek a hálóba. Ingridnek feltűnhet, hogy érthetetlen módon, de a párja még nem végtelenül türelmetlen, és még az agyával gondolkodik a férfiassága helyett. Valószínűleg izgul, hogy mire végeznek marad-e belőle több néhány nagyobb megmaradt darabnál. Mielőtt még öltözködni kezdenének, Ingrid ki is adja a feladatokat Tubroknak. A férfi elsőre nem érti a célzást, de a pillantásnál már leesik neki. Nem is habozik sokáig, távozik a mosdóba. Amint Tubrok távozott, Ingrid kéri a csomagot, ami meg is jön hamar. Ingrid nekilát a csomagokból kipakolni, gyorsan meg is van ezzel. Utána felöltözik a kinézett ruhákba. Végül elnyúlik az ágyon, rendkívül erotikusan. A rendszer hallgat a parancsára, a fények lágyabbá, valamivel vörösesebbé válnak, és kellemes zene indul el a háttérben. Ingridnek még várnia kell egy kicsit, de nemsokára beállít Tubrok az ajtón, teljesen meztelenen és ahol Ingrid kérte ott simán és ápoltan. Ragal egy másodpercre megtorpan, csak csodálja az ágyon elnyúló szerelmét, aztán gyorsan odasiet és felé mászik az ágyon, valóban azért, hogy letámadja és megcsókolja, de Ingrid nem hagyja ezt neki. Mindezzel alaposan magára vonzza a férfi figyelmét. Tubrok figyelmesen végighallgatja Ingridet, aztán bólint.
< - Értettem úrnőm. Megadom az engedélyt mindenre, és mondjuk... legyen ez a jel. - mutat egy elég béna de azért egyedi jelet az ujjaival Tubrok - Ha megfelel. >
Ezután az első parancsot is figyelmesen hallgatja végig Tubrok, láthatóan élvezi, hogy most ő kap utasításokat és nem ő adja azokat. Már éppen belekezdene a munkába, amikor először Ingrid egyik majd másik harisnyás lábára pillant.
< - Úrnőm, féltem csodálatos lábait bármilyen mocsoktól, ami ma este előfordulhat. Nem kellene felvennie valamit rájuk? >
Vezeti fel kívánságát Tubrok. Innentől csak Ingriden múlik, hogy mit is tesz. Akárhogy is, kiegészítéssel vagy anélkül, Tubrok végül nekilát a feladat elvégzésének. Szenvedélyesen, roppantul vágyakozóan és szerelmesen csókolja meg Ingridet. A heves csókolózás közben simogatja, markolja is Ingridet, ahol éri és a ruháktól tudja. Végül megindul lefelé a csókokkal a nő testén. Szépen lassan a szeméremdombig halad és ott is alaposan végigcsókolja a tetoválást. Majd ha lehet lejjebb húzza Ingrid csipkés tangáját, vagy ha ezt a nő nem engedi, akkor félre, arrébb húzza rajta. Nem habozik, belenyal az ajkak közé, hogy előcsaljon Ingridből reakciót. Utána lát neki a finomabb, érzékibb orális kényeztetésnek, majd pedig a szorgos nyelvmunkának. Egy jó ideig ezzel foglalatoskodik, aztán elhúzódik Ingridtől és simogatni és ujjazni kezdi őt. Ujjazás közben veszi magához az egyik játékszert. Először csak a csiklót izgatja a játékszer törzsével, majd az ujjait kihúzza Ingridből és a játékszer vezeti belé. Ki-be járatja a vele egyező méretű segédeszközt Ingridben, közben ő maga elkezdi ellazítani Ingrid fenekét. Ugyanúgy a nyelvével kezdi a munkát - mivel tudja Ingrid milyen tiszta - alaposan körbevezeti mindenhol a nyelvét, majd elhúzódik és először csak egy, majd két ujját vezeti bele Ingrid fenekébe. Ha kellően ellazult már odalent Ingrid, a második játékszer is belevezeti. Természetesen a nő hüvelyében ezalatt végig mozgatja a már benne lévő eszközt. Amint mindkét játékszer Ingridben van, Ragal egyszerre kezdi azokat mozgatni benne, néhol felváltott tempóra váltva, aztán vissza. Továbbra sem marad rest, ráhajol Ingridre és a nyelvével a nő csiklóját kényezteti ráadásként, gyors nyelvcsapásokkal. Az egészet addig folytatja, amíg az úrnője, Ingrid mást nem parancsol. Reméli közben orgazmust is sikerül kicsalnia Ingridből mindezzel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 28 Feb. 2016, 17:58

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A válaszával sikerült meglepnie a párját, hogy kivételesen nem volt szemtelen, sem pimasz, hanem tényleg őszintén, kedvesen válaszolt. Mindezen Ingrid csak kedvesen mosolygott tovább, hogy ő tud ilyen is lenni, nem csak a gonosz Boszorka. A hazaút kellemes volt a siklóban és meglehetősen rövidnek tűnt a pár számára, főleg, hogy kellemes, lassú csókolózással töltötték azt. Ingrid a csókokat csak akkor hagyja abba, amikor a sikló már leszállt Tubrok hangárjában, hála a robotpilótának; csak remélte, hogy a párját nem zavarja az, hogy eddig ki szeretné húzni a csókot, hanem ő is partner lesz benne. Miközben a háló felé vették az irányt már feltűnt a nőnek, hogy a párja kivételesen nem annyira türelmetlen, mint máskor és nem csak a vágyat, türelmetlenséget érzi az irányából. Főleg az volt furcsa, hogy éppen valamin törte a fejét és az nem az volt, hogy miként fektesse le Ingridet, hanem teljesen más. Volt egy olyan érzése a nőnek, hogy azon izgulhat, félhet picit a párja, hogy mennyit is hagy a nő belőle másnapra. Noha Tubrok nem tudta, kímélni ugyan akarta a férfit, de azért annyira szétkapni sem, hogy napokig ne tudjon járni, az egy dolog, hogy egy HPI-st olyan szintre juttat, hiszen alig pár másodperc alatt beregenerál, de egy sima embernél főleg úgy, hogy nem is lesz mellette, mert hazamegy, így a szexuális-anyagáramlás sem tudja rendbe tenni, már másik kategória volt. Ha hosszabb időre maradt volna, hogy kitudja utána "kúrálni" Tubrokot, akkor megtette volna, de így nem. Amint felértek a hálóba, Ingrid el is zavarta Tubrokot, hogy tegye magát mindenhogy rendbe, mert nem fogja pisilni sem kiengedni később, szerencsére az is leesett szavak nélkül, hogy mire céloz, hogy hol borotválkozzon a férfi, így ő távozott is. Ingrid pedig nekiláthatott a "terveinek", amikkel neki is el kell készülődnie. Minden megtudott tenni, mert ezúttal a rendszer sem volt ellene, hanem tette, amire utasította. Így egy kicsit még várakoznia is kellett, pedig aggódott, hogy Tubrok túl hamar fog végezni. Sajnos arra a részre már nem igen emlékezett, hogy a szőrtelenítés mennyi időt vesz igénybe, mert közel ezer éve nem kellett szerencsére ilyesmivel foglalkoznia. De annyira nem zavarta a várakozás, délután megkötözve többet várakozott a párjára, mint most. Végül is Tubrok is megérkezett, mivel ruha nélkül volt, Ingrid azonnal ellenőrizni tudta, hogy megtette-e a párja, amit kért és örömmel konstatálhatta, hogy igen, megtette. A folytatásra kisebb összeget mert volna feltenni, hogy Tubrok máris rá akar mászni és meg akarja csókolni, ami valóban így lett, de mindezt nem hagyta. Amikor a férfi meg akarta csókolni őt, akkor tényleg az ajkaira tette a kesztyűben levő ujját, így Tubrok érezhette, hogy nem hagyományos kesztyűről van szó, hanem érdes az ujjbegy részen. De legalább megkapta azt a teljes figyelmet ezáltal Ingrid, amit akart. Nem is várt ennél kevesebbet, főleg, hogy ez lesz az első alkalma Tubroknak, és még ha pornóban látott ilyesmit, vagy kicsit utána olvasott a dolgoknak sok dolgot így sem tudhat. Ingrid elégedetten bólintott arra, hogy megkapta az engedélyt mindenre, és egy pillanatra elgondolkodott, hogy vajon melyik részét fogja majd Tubrok megbánni a végén. A jel volt az, amire már hangosan is megszólalt.
< - Nekem megfelel, a lényeg az, hogy ne felejtsd el, amikor szükség van rá - mondta komolyan. >
Az nem zavarta, hogy mennyire béna, vagy együgyű a jel, a lényeg tényleg az volt, amit elmondott, neki az is megfelelt volna, hogyha csettint egyet, vagy pedig keresztbe fűzi az ujjakat. Bármi. Ingrid elégedetten szemlélte, hogy mennyire tetszett Tubroknak, az, hogy így ennyire ugráltatja őt Ingrid; a nő valószínűleg úgy vélte, hogy tényleg nem sokan tehették meg ezt a férfival az élete során, amit most ő megengedett magának. A kérésen látványosan elgondolkodott és bele is harapott az alsóajkába, hogy ezzel is tüzelje a párját. Amikor meglátta, hogy türelmetlen lesz, akkor válaszol csak.
< - Rendben, felveszek egyet - mosolyodott el az ígérettel együtt. >
Ezzel le is mászott az ágyról és ahhoz a tárolóhoz ment, amiben a holmijai voltak, azt nyitotta ki és vett ki belőle egy csizmát tűsarokkal, elöl is kicsit magasított résszel. Ez nem volt olyan iszonyúan magas, mint az, amiben a bálban volt, de ennek a szára volt olyan magas, hogy a comfixes harisnya majdnem tetejéig ért fel és csak a csipke felsőrésze látszott ki belőle. Ez tökéletesen ment ahhoz a ruházathoz, ami most volt rajta. Szándékosan látványosan vette fel, a felvéve az egyik lábára, azt az ágy végének támasztotta, majd úgy húzta fel, szépen erotikusan végig fel vádliján, majd térdén és combján a megfelelő magasságig a csizmát, majd húzta fel a "cipzárt", aminek hatására összezáródott a csizma rajta, rásimulva a lábára. A másiknál is ugyanezt csinálta meg, majd megállt néhány pillanatra még az ágy előtt, hogy Tubrok megcsodálhassa és csak utána ment vissza az ágyra a csizmában. Így ezzel Tubrok neki is állhatott annak, hogy elkezdje a feladatát, amit nem sokkal korábban kiosztott számára Ingrid. Hasonlóképpen csókolta a párját, ahogyan az őt, és szinte azonnal izgatni is kezdte a simogatások közepette, bele-belemarkolt a fenekébe is, az érzékeny pontokat izgatta. Neki jócskán könnyebb dolga volt, mint a férfinak, hiszen Tubrok meztelen volt, míg Ingrid tele volt mindenhol ruhával és alig volt rajta szabad felület. Érezhetően jól esett neki a vadság, és tetszett, ahogyan Tubrok "rátámadt", a csókoknál, ahogyan lefelé haladt azokkal a férfi, többször is felsóhajtott, és így, hogy Tubrok haladt lefelé már nem tudta teljesen a párját izgatni, csak a hátát, majd később a tarkóját és az arcát. Azt valóban nem engedte, hogy lehúzza a tangát róla Tubrok, csak annyit, hogy félrehajtsa az anyagot. Hangosan, kéjesen nyögött fel, amint a férfi nyelve végighúzódott az ajkai között és a teste is megfeszült a gyönyörtől. Tubrok már ekkor érezhette, hogy Ingrid igencsak nedves. A légzése is gyorsult, a fűzőben szinte hullámoztak a keblei, ahogyan sűrűn kapkodta a levegőt Tubrok ténykedésének hála. A kezével bele-beletúrt a férfi hajába és a tarkóját is cirógatta, egészen addig, amíg a férfi végül a vibrátort belé nem dugta, ekkor hangosan nyögött fel és áttért az ágynemű gyűrögetésére. Mint már legutóbb is tapasztalhatta Ingrid most is segített a feneke ellazításában és így igencsak hamar kitudta tágítani, ellazítani az izmokat annyira, hogy a második játékszert is beletudja vezetni a férfi. Ekkor már teljesen megfeszült Ingrid minden izma, a háta is elemelkedett egy kicsit az ágytól, az ágyékát pedig teljesen felkínálta a párjának így, hogy teljesen ki volt töltve mind a két helyen. Roppantul élvezte mindezt, korábban csak utalt rá, hogy imádja, hogy ennyire ki van "tömve", de most Tubrok is láthatta, hogy tényleg így van. A fenekében levő játékszer miatt, akárcsak a legutóbbi ilyen együttlétük alatt kéjesen nyöszörgött, a játékszerek mozgatása miatt pedig hamar nyögdécselni is kezdett. Önkéntelenül is Tubrok vállaira tette a lábait és a tűsarkokkal a férfi hátát karcolgatta, karmolta, amíg a kezeivel az ágyhuzatot. Amikor Tubrok végül még a nyelvével is visszacsatlakozott, akkor nem is kellett túl sok idő, alig fél perc és Ingrid hangos sikollyal élvezett el, az ágyéka erősen dobált az egyszerre háromszorosan jött élvezettől és legalább még két percig tartott az orgazmusa, miután sűrűn kapkodta a levegőt és úgy húzódott kicsit hátrébb Tubroktól.
< - Vedd lejjebb a rezgést a legkisebb fokozatra! - utasította a párját még lihegve. >
Ha Tubrok megcsinálta, akkor utána ült fel, a bugyiját is megigazítva, hogy újra takarjon mindent majd szólalt meg újra.
< - Ülj fel szépen az ágytámlához! - mondta. - Kinyújtott lábakkal. >
Ha tette a párja, amit kért, akkor béklyókhoz ment, a három párból csak kettőt vett el, a harmadikra nem volt szüksége, azt feleslegesen tette volna fel Tubrok könyöke fölé, a férfi nem volt olyan hajlékony, hogy ott kösse őket még a csuklón felül is össze a kezeit, karjait. Amint visszaért, akkor mondta tovább, hogy Tubrok mit is csináljon, felvette a csuklókra és a bokákra a béklyót, majd utasította a férfit, hogy emelje fel a kezeit, majd hajlítsa be a könyököket és a feje mögött tarkó magasságában felülről behajlított kezekkel tegye keresztbe a csuklóit. Ha ez megvolt, akkor ott kötötte őket össze Ingrid egyrészt összekacsolta a fémmel a két béklyót, majd a vörös kötéllel odakötötte így ilyen módon a férfi kezeit az ágytámlához, majd a lábainál fogva kisé lejjebb húzta, így ilyen félig ülő, félig fekvő pózt vett fel Tubrok. A lábakat nem egymáshoz kötözte, hanem az ágy végéhez úgy, hogy még a comboknál a térd fölött az ágytámlához vissza, így szépen kifeszítve legyen a férfi és ne nagyon tudja mozgatni semmijét sem. Ha a "mutatvány" közben beszélni óhajtott, akkor Ingrid máris bemutatta, hogy mire számíthat az este folyamán, mert a kifeszített belső combon az egyik érzékeny pontot csapta meg pálcával úgy, hogy fájjon is, de gyönyörrel is szolgáljon. Amint ezzel végzett a cipőben állt meg a férfitól olyan távolságra, hogy még Tubrok lássa is, majd ha a szeretett férfi kilegeltette magát, akkor feltette a szemellenzőt rá, majd szenvedélyesen csókolta meg, tovább izgatva a férfi testét. Ha belelendültek, akkor el-el húzta az ajkait tőle, az egyik alkalommal, amikor Tubrok utána kapott, már amennyire tudott, akkor nem Ingrid ajkai fogadták, hanem a gömb, amivel be is tömte a férfi száját Ingrid, majd a füleibe is a füldugót. Ekkor "kisietett" - két játékszerrel magában, azért nem volt olyan könnyű a sétálás - az androidhoz, úgy, hogy még az ágyon se érezze Tubrok, hogy mit csinált, és egy vödör jeget, jégkockát kért tőle hűtőtárolóban. Amint, ha ez megvan, akkor megy csak vissza a kifeszített párjához, az érdes kesztyűs kézzel kezdte izgatni újra az érzékeny pontokat, majd végighúzta ezeken a jégkockákat is, kínozva, őrölve a másik idegeit.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 01 Márc. 2016, 00:18

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid az egész repülés alatt tud lassan csókolózni Tubrokkal, semmi nem zavarja meg őket. Valamivel később pedig már mindketten "harcra készen" állnak vagy éppen fekszenek a hálóban. Tubrok valóban le is támadná Ingridet, de ezt a nő nem hagyja neki, lefegyverzi a férfit és elmondja a szabályokat. Ragal érzi a kesztyű ujjának érdességét és már most rengeteg perverz gondolat fut át az agyán, hogy milyen kínzásokra és izgatásokra fogja mindezt használni Ingrid. Azért figyel is Tubrok és egy jelben is megegyeznek. Éppen nekilátna a férfi teljesíteni az utasításokat, amikor megemlíti, hogy Ingrid felvehetne valamit a lábaira. Ingridnek sikerül hamar türelmetlenné tennie Tubrokot, sőt a férfi alapból türelmetlen, csak rátesz még egy lapáttal minderre a kis manőverével. Megkapja amit akar Miller, ezért válaszol is. Tubrok elégedetten mosolyodik el arra amit hall. Ingrid nem is habozik, az egyik tárolóhoz megy, kiveszi a csizmákat, visszasétál az ágyhoz és nagyon látványosan veszi fel a csizmákat. Ahogyan lassan húzza fel azok szárát a lábára, látja, hogy Ragal szinte csurgatja a nyálát és teljesen lenyűgözik őt az imádott nő virgácsai. Amint Ingrid elterül az ágyon, Tubrok neki is láthat a feladatának. A férfi teljesítményére most sem lehet panasz, lelkes és szorgos, mindent megtesz, hogy a lehető legjobban kényeztesse Ingridet. Közben élvezi a nő hullámzó kebleinek és egész testének látványát, valamint a hangokat, amelyeket előcsal a nőből. Nem is kell olyan sok, hogy Ingrid elélvezzen és még legalább két percig folyamatosan élvezzen. Miután vége, Ingrid ismét kiadja a parancsokat.
< - Igenis úrnőm. - feleli engedelmesen Tubrok. >
Lejjebb is veszi a játékszerek rezgését. Miller fel is tud ülni és megigazgatni magát. A második parancsra Tubrok bólint, majd nekilát teljesíteni azt. Szépen felül az ágytámlához kinyújtott lábakkal. Ingrid pedig szépen meg tudja kötözni a férjét. Tubrok már ettől is teljesen felizgul és alig várja mi is sül ki az egészből. Egy szót sem szól a férfi, ezért nem kap pálcával csapást. Ellenben amikor Ingrid meg áll előtte, le sem tudja róla venni a tekintetét. Végigjárja Ingrid egész testét tekintetével és legelteti a szemeit, végig a kívánni való testen. Jól mutatja tetszését, hogy a merev férfiassága meg is rándul. Ezután Ingrid édes csapdákba csalja a férfit és hamarosan beköti a szemét, betömi a száját és még a fülét is bedugja. Tubrok nem ellenkezik, próbálja élvezni az izgató dolgot. Amikor Tubrok már szépen "elő van készítve" Ingrid kisiet és kéri az androidtól a jégkockát. Gyorsan meg is hozza a gép a jeget. Amint Ingrid elkezdi izgatni Tubrokot, a férfi teste meg-meg rezzen, és hallható is ahogy magában morog és élvezi. Amint az első jégkocka a bőréhez ér az érzékenyebb ponton Tubrok azonnal mocorogni kezd. Amennyire csak tud mozog, ficánkol, közben a betömött szájából elfojtott hümmögés hallatszik. Valóban kínzó, őrlő érzés ez számára és teljesen ki van tőle. Ha Ingrid sokáig csinálja, láthatja mennyire szétesik Tubrok a jégkockás trükktől. A hideg érzet, a nedvesség és egyáltalán az egész nagyon kikészíti és még csak szabadulni sem tud, ami egyre jobban csak felizgatja.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 01 Márc. 2016, 11:06

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ahogyan hazaérkeztek és Ingrid nem engedte a csókolást, hanem hozzáérintette a speciális kesztyűt a párja ajkaihoz szinte azonnal megérezte, hogy mennyi perverz gondolat futott át a fején. Úgy érezte, hogy ez volt az a pillanat, amikor Tubrok úgymond "megtört" és már nem is igen volt képes a fejével gondolkodni, mint eddig. A folytatásban pedig néhány mozdulattal, várakozással, amíg nem felelt rendesen a kérdésre sikerült teljesen türelmetlenné tennie a férfit, pont olyanra, amit megszokott tőle, hogy mindig az. Végül, ahogyan megkapta a türelmetlenséget a szeretett férfitól, akkor úgy döntött, hogy eleget tesz a kérésének és felvesz egy hosszú csizmát is neki, amivel csak jobban kiemeli a virgácsait, ha már Tubrok úgyis oda volt értük. Amíg felvette azt, addig is szándékosan nyúzta és hergelte a másikat mindazzal, hogy mennyire lassan vette fel mind a két roppant magas szárú csizmát. Az eredményt meg is kapta, látta végig, hogy mennyire csurgatta a nyálát Tubrok, ezen fejlemény miatt pedig még elégedettséget is érzett. Ezek után mászott vissza az ágyra, ahol a párja neki is látott az első feladatot teljesíteni, amit a nő kiszabott rá. Mint mindig most sem lehetett panasza a férfi nyelvmunkájára, sem pedig arra, ahogyan a vibrátorokkal játszott benne. A ténykedésnek hála nem is kellett túl sok idő, néhány perc ahhoz, hogy egy hatalmasat élvezzen és az orgazmusa is jó két percig eltartson. Amint összeszedte magát a pihegésből néhány másodperc alatt, azonnal ki is adta a következő utasításokat Tubroknak, hogy miket is tegyen. Ezek után látott neki annak, hogy kikötözze Tubrokot, elégedetten konstatálta, hogy a párja már ettől felizgult, hogy mindez megtörtént, ez így már remélte, hogy nagyban megfogja könnyíteni a későbbi munkásságát, mert ha már ez ennyire beindította, akkor a folyatás is nagyon jó lehet a siklóban történtek után, ahol jó néhányszor megharapta a másikat és azt is élvezte, nem is beszélve arról, amikor végigkarmolja a hátán. Így ezek miatt is igencsak pozitívan vélekedett és reménykedett Ingrid. Ahogyan készen volt meg is állt Tubrok előtt, hogy megszemlélje a saját művét, azonnal látta, hogy mennyire oda volt Tubrok azért, hogy így láthatta ilyen domina szerelésben és nagyon tetszett neki. Mivel nem kapott kérdést, sem semmilyen szót, valóban nem büntette meg a férfit, nem csapott oda semmivel sem, hogy így fegyelmezze.
Helyette inkább neki is látott annak, hogy folytassa az egészet, vagyis belekezdjen abba, hogy miért is kötözte ki a másikat. Először még kedvesen, szenvedélyesen csókolta meg a párját, kötötte be a szemét, majd a száját és a fülét is. Utána ment el jégért és hagyta, hogy egy kicsit had "főjön a saját levében" Tubrok, vagyis alkalmazkodjon a teste ahhoz, hogy csak érintésekkel képes érzékelni, semmi mással. Szerzett is egy adag jégkockát, amit a bemelegítéshez szándékozott használni, direkt ügyelt arra, hogy úgy másszon vissza az ágyra, hogy Tubrok ezt ne érezze meg, hogy mozog a mozgása miatt az ágy. Végül pedig neki is látott a gonoszkodásnak és a párja érzékeny területein keresztül újra hangulatba hozta a másikat, ha esetleg már nem lett volna annyira izgalomban a várakozás után. Amint ez megvolt, akkor jöhetett a jég és a megfelelő helyeken való hozzáérés. A hatás azonnali volt, amin Ingrid jókat mosolygott, ahogyan az elfojtott hümmögés, minimális mocorgás hallható és érezhető volt. Nem igen tudott Tubrok mocorogni, Ingrid profin művelte a megkötözést, szinte teljes mértékben mozdulatlanságra kárhoztatta a párját ezáltal, minden kötelet direkt feszesen hagyott, úgy, hogy az még épphogy ne okozzon fájdalmat, ellenben, ha mozogni próbál a lehető legkisebbet is, már az is kissé azzal jár, így ösztönözte, hogy véletlenül se próbáljon megszökni, nem mintha sikerülne. Mivel látta, érezte, hogy nem volt ez olyan rossz Tubroknak, sőt élvezte is a párja, így esze ágában sem volt abbahagyni, hanem folytatta tovább az egészet, mindaddig, amíg Tubrok teljesen szét nem esett, ki nem készült a kezei alatt. Ahogyan ez megtörtént, akkor a következő fázisba léphetett. Ezúttal újra a nyaknál levő érzékeny ponttól indult, először a jégkockával izgatta a területet, majd a saját forró leheletével, végül pedig az ajkait tette oda, megszívta a bőrt, ha pedig erre hevesebb reakciót kapott, akkor jöhetett, hogy beleharapott az adott területbe. Nem csak az első fogakkal, hanem úgy, hogy még a szemfogak is benne legyenek ebben és közben pedig újra megszívta a területet. A fogakkal addig erősítette a nyomást, amíg meg nem kapta a leghevesebb reakciót a másiktól, így ezt próbálta a lehető leghamarabb kitapasztalni, hogy mi az, ami már csak fájdalommal jár Tubroknak és melyik az a pont, ami még ugyan fáj, de roppantul élvezi is a másik. Mivel akkor ezt a szintet szándékozott később is betartani. Addig harapta a területet, amíg azon a foglenyomata szépen vöröslően meg nem maradat, majd haladt tovább, vállra. A mellbimbókat is izgatni kezdte, jégkockával, leheletével, majd a nyelvével, végül azokba is gyengéden beleharapott, egészen addig, amíg mind a kettő roppant merev nem lett. Amint ezzel megvolt, akkor noha nőknél volt főleg használandó, de a mellbimbócsipeszeket is feltette a párjának, amik végig gyönyörrel vegyes fájdalommal fognak járni, amíg fent vannak. Ezek után pedig haladt tovább végig Turbok érzékeny pontjain a harapdálással. A hasán, oldalán, külső combokon, majd legutoljára tért rá a belsőcombokra és ott is ugyanezt játszotta végig egyre közelebb érve Tubrok férfiasságához. Azt szándékosan kihagyja a jóból, ma este szándékában sem volt a párja férfiasságához érni, úgy akarta, hogy majd elélvezzen, hogy ezt nem teszi meg. Arra azért a hosszú, legalább fél órás ténykedése során ügyel, hogy Tubrok ne élvezhessen még el, ha esetleg túl közel kerülne ehhez az állapothoz, akkor kissé visszavesz belőle, amíg picit meg nem nyugszik a párja teste, majd pedig folytatta tovább. A szándéka az volt, ha tudta, akkor végig orgazmus közeli állapotban tartsa a férfit, de elmenni nem engedi, azt akarta, hogy élvezze és szenvedjen az egésztől, hogy már csak pici kéne az elélvezéshez, de nem kapja meg azt a picit és könyörögni sem tud érte sehogy. Egyelőre ezzel foglalkozott Ingrid, aki saját maga is roppant felizgult attól, hogy így látta Tubrokot, és addig folytatta mindezt, amíg el nem érte azt az állapotot a párjánál, amit szeretett volna. Majd csak utána fog a következőkre lépni.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 01 Márc. 2016, 15:08

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A szeretkezés, előjáték elején Ingrid roppant büszke lehet magára, többször is eléri, hogy a párja szinte csurgassa rá a nyálát, annyira vadító és annyira oda van érte a férfi. Hamarosan pedig Tubrok neki is lát teljesíteni az első parancsát. A munkájára most sem lehet panasz, Ingrid néhány percen belül hatalmasat élvez a kényeztetés hatására, és az orgazmusa is két percig kitart. Amint véget ért tud pihegni egy kicsit, rendbe szedni magát, felülni az ágyon és új feladatot, parancsot adni Ragalnak. Szépen ki is tudja kötözni a férfit, aki már ettől felizgul. Tubrok szerencsére roppant engedelmes, így móresre sem kell tanító pálcacsapásokkal, ugyanis meg sem szólal. Még egy ideig csurgathatja Ragal a nyálát a domina szerelésben lévő párjára, majd Ingrid szépen édes csapdába csalva a férfit lefojtja az érzékeit, hogy csak a tapintása maradjon. És ami utána jön, már a "bemelegítés" teljesen kikészíti Tubrokot. Az érintések kellően felizgatják, húzzák az idegeit. A várakozás alatt, amíg Ingrid elszalad jégkockákért valóban lankad kissé a lelkesedése, de Ingrid ezt nagyon gyorsan tudja korrigálni. Nem is kell sok, a nő már jégkockákkal kínozza a párját az érzékeny pontokon. Tubrok teljesen odavan az érzéstől, próbálna szabadulni, ha tudna, de nem sikerül neki. Szépen lassan őrli fel a jég az idegeit és tehetetlen ellene. Már próbál könyörögni is, és továbbra is szabadulni, de tehetetlen. Ellenben Tubroknak fogalma sincs, hogy éppen azzal, hogy ennyire szenved de egyben élvezi is, éri el Ingridnél, hogy a nő tovább folytassa. Ingrid folytatja is ezt tovább. Jó néhány hosszú perc alatt sikerül annyira felőrölnie a férfit, hogy az már leejtett fejjel hümmög folyamatosan, elfúló hangon és akkor "biccent" egy nagyobbat a fejével önkéntelenül, amikor új pontján ér a bőréhez a hideg jégkocka. Teljesen kikészült az érzéstől. Ingrid át is tér a következő fázisra. Az elején még nem érzi, de ezt sokkal jobban élvezi Tubrok. Először Ingrid a Ragal nyakán lévő érzékeny pontot "fagyasztja meg" a jégkockával, majd forró leheletével "olvasztja meg" meg a területet. Már ezért is oda van Tubrok, de a java még csak most jön. Ingrid megszívja a bőrt, mire Tubrok elfojtott hümmögését hallhatja és érezheti, hogy a férfi felkínálja neki a nyakát, hogy folytassa. Ingrid ezután már harap, amivel még nagyobb osztatlan sikert arat. A szexuális anyagáramlásnak köszönhetően hamar kitapasztalhatja hol van az a pont, ahol még Tubrok fájdalommal vegyes élvezetet érez és nem csak fájdalmat. Miután elhúzódik örömmel láthatja, hogy szép piros fognyomot hagyott a párja bőrén. És ezután szépen halad tovább Ingrid Tubrok testén. A férfi rendkívül élvez minden egyes újabb harapást és bőrszívást. Nem kell sok, Tubrok mellbimbóira csipesz kerül. Ez furcsa érzés a férfinek, de mivel ott is izgatható, mint a férfiak egy bizonyos része, élvezi a dolgot, csak még szokatlan számára. Ingrid pedig szépen halad tovább a harapásokkal Ragal testén. Amikor már a férfi hasának alsó részéhez ér, hallhatja Tubrok hümmögését. A férfi könyörögne neki - ha tudna - hogy hagyja elélvezni, de Ingridnek esze ágában sincs ezt hagyni. Innentől Tubrok végig az orgazmus határán remeg, de soha nem kapja meg azt az utolsó kis löketet, ami kellene, így kénytelen tűrni. Amikor a belsőcombok kerülnek sorba, a teljes teste folyamatosan feszeng és folyamatos hümmögés hallatszik felőle. Teljes oda van az egészért. Végül Ingrid elhúzódik és megcsodálhatja a művét. Tubrok sűrűn kapkodja a levegőt, a teste feszeng, a mellkasa emelkedik és süllyed és természetesen a férfiassága is szikla merev. Az egész testét vörös harapásnyomok borítják, ahol csak Ingrid végighaladt rajta. Bár Ingrid már nem ér hozzá, de a harapásnyomokat még jócskán érzi Tubrok, még mindig ott van az elélvezés közelében, de mivel már Ingrid nem ér hozzá, ezért ismét leejti a fejét és eltűri, hogy bizony most nem kap többet, amitől elmehetne. Ha Ingrid elégedett a látvánnyal, akkor folytathatja az egész kínzást, ahogy csak szeretné.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 01 Márc. 2016, 17:35

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid jól sejtette, hogy picit lankadt Tubrok lelkesedése, így ezt azonnal korrigálta is, amikor a jeget bevetette. Itt örömmel nyugtázta, hogy mennyire tetszett ez a módszer a párjának, bár ez csak a bemelegítés volt, bármiféle fájdalom nélkül, csak az érzékelő receptorok kínzása és bemelegítése. Néhány perc alatt sikerült végül elérnie azt, hogy a férfi szinte teljesen szétcsússzon ennek a hatására, egészen a végletekig tette ezt, ameddig csak tudta. Ezek után lépett a következő szintre, amikor már tényleg fájdalmat is okozott a másiknak a harapdálásával. Szerencsére nagyon gyorsan megtalálta a kellő pontot, hogy mi az, amit még gyönyörként él meg a partnere a fájdalmon felül, hála a szexuális-anyagáramlásnak, így azon az erősségen tudta tovább folytatni. Már az elején feltűnt neki, hogy ezt sokkal jobban élvezi a másik, ahogyan a nyakát is szinte azonnal felkínálta Ingridnek igencsak sejttető volt. Jó fél órán át tartó kínzás következett, amikor végigharapta, szívta azokat a felületeteket, ahol érzékeny a másik. Érezte, hogy a mellbimbócsipeszek furcsák voltak a párjának, de nem kellemetlenek, így egyelőre nem is vette le róla. Hamar megérezte, hogy a férfi orgazmus közelébe került mindettől, látta az akaratlan fejleejtéseket, érezte, hogy már könyörögne a másik, hogy engedje elélvezni, de nem tette meg. Most ugyanazt tette, amit a párja is, amikor Tubrok kötözte meg őt, amikor tanította, hogy nem engedte elélvezni, most Ingrid is pontosan ugyanezt tette. Biztosra vette, hogyha a szájába venni a férfi büszkeségét egy-két pillanat sem kéne és máris beleélvezne. Ha Tubrok HPI-s lett volna, akkor mivel jófiú volt, engedte volna, hogy elélvezzen, de most nem, mivel sejtette, hogy hatalmasat élvezne a másik, így félő volt, hogy máris be kéne fejezni ezt az egészet, pedig alig fél órája kezdték csak, és még olyan sok mindent tartogatott a hátralevő időre a párjának Ingrid. Így maradt az, hogy hagyja szenvedni és nem elélvezni őt. Ezt főleg akkor észlelte, amikor az alsóbb területekre ért és ott már sűrűn kapkodta az orrán keresztül Tubrok a levegőt, szinte szuszogott ebben az állapotban. Amint végül végzett végignézett a párja a testén, amit látott belőle és örömmel nyugtázta, hogy mennyire szép vörös Ingridfogas mintázat borított a párját, mintha csak végigjelölte volna, hogy "hölgyeim, magánterület!". Valóban elégedett volt, így tovább folytatta, de ezúttal teljesen máshogy. Az ágy szélén levő játékszerekhez nyúlt ki és a nyakörvet vette elő onnan, majd felkúszott Tubrokhoz, Az egyik, a szabad kezével lenyúlt a párja ágyékához és ott az érdes kesztyűs ujjal simított végig többször közel a férfi büszkeségének tövéhez, de direkt nem ért hozzá, közben felül a jobb kezével feltette a nyakörvet a párjára, miközben a gömbön keresztül megcsókolta.
Amint ezzel végzett, eloldozta a férfi karjait, lábait, mostanra mindegyik minden bizonnyal már igencsak elgémberedett, mert eleget volt abban a pozícióban. Így már kinyújtóztathatta a kezeit és lábait, azt azonban Ingrid nem hagyta, hogy levegye, vagy kivegye a párja a szájából és füléből az ott levő dolgokat, vagy a szeméről a kötést. Inkább odahelyezkedett mögé, miközben a kezébe vette az egyik fém rudat. Azt végig fektette Tubrok vállain, nyakán, karjain, mialatt kinyújtotta azokat. A rúd végén volt kis kör alakú gyűrű a béklyón levő gyűrűt erre kapcsolta rá, így Tubrok mindkét karját kitudta feszíteni teljesen nyújtva. Ekkor tette még a könyökhajlat felé rá a kezekre a másik béklyót is, majd ezt is rögzítette a rúdhoz, nehogy Tubrok akárcsak egy kicsit is tudja majd hajlítani a könyökét. A nyakörvön levő/lógó gyűrűt fogta meg és óvatosan azzal húzta maga után a férfit, először négykézláb végig az ágyon, majd segítve neki, nehogy leessen le az ágyról a prémes szőnyegre. Ehhez már felvette a pálcát is, majd azzal "mutatva", érzékeltette a férfinak, hogy mit is tegye, azaz itt az volt a feladat, hogy térdeljen le. Amint ezt is megtette, akkor érezhette, hogy Ingrid széthúzza kissé a lábait, majd ezúttal a bokákhoz került ugyanolyan rúd, mint a karjára és ez is szétfeszítette a lábát méginkább, de nem annyira, hogy az egyensúlyát elveszítse. Mivel ahhoz a rúdhoz meg a bokák lettek odaillesztve, így már nem tudta a lábait sem összehúzni, hanem így szétveszítve térdelt. Egy újabb rudat Ingrid végigvezetett a hátánál, amit a földön a végén behajított, hogy az a része pedig a lábnál levőhöz illeszkedjen, fent pedig a karnál levőhöz így teljesen biztossá téve, hogy Tubrok egyensúlya minden körülmények között megmaradjon, és ne dőljön, essen véletlenül se előre, sem pedig hátra. Ez a rövidke szünet, ami talán fél percig tartott, hála Ingrid gyakorlottságának arra valószínűleg elég volt, hogy Tubrok izgalma, már csak az új helyzet miatt is megmaradjon, de biztosan elkerüljön az orgazmus közvetlen közeléből, így Ingrid újra nekiállhatott annak, amit szeretne. Ugyanazt folytatta, amit korábban elkezdett és tett, amíg Tubrok az ágyon volt kikötözve, csak most azokon a részeken, ahol eddig nem fért hozzá. Így most a jég, forró lehelet, harapás és bőrkiszívás a tarkónál kezdődött az érzékeny részen, majd a karokon haladt végig Ingrid, a kar belső részén is, a férfi oldalán folytatta, vállain, hátán, derekán. Először csak guggolt hozzá, majd térdelt a férfi háta mögött, majd négykézláb kellett folytatnia, amikor a fenékhez ért. Ha szükség volt a megtámasztásra, akkor csakis a kesztyűn át ért alig egy-két ujjal a párjához, nehogy regenerálni kezdje, hanem megmaradjanak a harapásnyomok, amik még mindig fájdalmasak lehettek egy picit. A feneket tudta, hogy mennyire élvezi a párja, így ha ezt a mutatványt is élvezte, akkor a jó időt elidőzött rajta, most is ügyelve arra, nehogy elélvezhessen a férfi. Gonoszkodás miatt, amikor a combok hátsó feléhez ért, akkor végigfeküdt Tubrok alatt és direkt újra végigharapdálta a comb belső felét is, hogy ezzel is megőrjítse a másikat. Ezt is legalább jó félóráig, vagy kicsivel tovább csinálta, amíg Tubrok ismét teljesen ki nem készült, de eddigre már saját maga is teljesen felizgult.
Így itt néhány pillanatra felpattant a földről majd az ágyról felkapott néhány újabb játékszert. Többek közt a kör alakú szájpecket, egy vékony zsinórt, egy nagyobb csipeszt, amit majd Tubrok nyelvén tud később használni, a rövid több szíjjal rendelkező bőrostort, a pálcát. Ezek többségét lepakolta a földre maguk mellé, csak a szájpecket tartotta meg. Tubrok háta mögé helyezkedett és kilazította a gömböt és kivette előre nyúlva a férfi szájából azt. Ám nem hagyta őt megszólalni, hanem gyengéden, de határozottan megragadta a férfi állát és a fogai mögé helyezte be a kör alakú pecket, így kifeszítve a párja száját megakadályozva a rendes beszédet és azt, hogy becsukhassa azt, a szíjakat pedig becsatolta hátul. Így ezzel Tubrok nagyjából csak artikuláltan tudott beszélni, ha próbált, csak a nyelvét tudta rendesen használni és az pont az volt, amire Ingridnek most szüksége volt. A korábbi pecket odahajította az ágyra, majd a párja elé állt, a vibrátorok rezgését a legkisebbről feljebb vette, a tangáját félrehúzta az ágyékáról, végül pedig Tubrok fejét húzta oda magához a tarkójánál fogva, hogy a férfi érezhesse az ágyéka illatát és ebből azt is tudhassa, hogy mit is vár el tőle a nő szavak nélkül. Most úgy vélte, hogy jól is jön ez a pár perc kis "szünet", hogy ismét megnyugodjon egy kicsit a másik teste, hogy utána újra nekiláthasson a továbbiaknak és addig még saját maga is élvezze Tubrok nyelvmunkáját.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 01 Márc. 2016, 22:02

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid megcsodálhatja remek munkáját. Tubrok tele van vöröslő fognyomokkal, ott díszelegnek feszengő, kikészült testén, Miller valóban megjelölte magánterületnek a párját mindezzel. A következő lépés, hogy Ingrid más pózba helyezi Tubrokot. Felcsatolja a nyakörvet a férfi, közben is alul izgatja és ingerli, majd eloldozza a férfit. Tubrok most is jó kisfiú nem mocorog túlságosan, csak a végtagjait mozgatja, nyújtóztatja meg és alaposan kifújja a levegőt. Amikor először a fémrúd a bőréhez ér, a hideg érzés kellemetlen számára, de aztán megszokja. Ezután Ingridnek valóban vezetnie kell a férfit, mivel az így jóval nehezebben tájékozódik térben, mint minden érzékszervével. Szerencsére azért az ágyról nem esik le, Ingrid figyel erre. Ezután Miller szépen letérdelteti a férfit az ágy elé és a rudakkal szépen "kifüggeszti" őt. Tubroknak ez is új és idegen, de igyekszik megbarátkozni vele. Az eltelt időben a férfi teste is valóban lenyugodott és már nincs az orgazmus közelében, de azért jócskán izgatott. Ingrid pedig onnan folytatta, ahol abbahagyta, csak éppen a párja másik oldalán. Tubrok már az elején imádja. Ingrid most sem rest, szépen halad végig a férfi testén, egyre lejjebb haladva. A kesztyűvel bátran érintheti a párja testét, az olyan anyagból készült, hogy azon át nem képes őt regenerálni. Közben Ingrid szépen tornázik is egyet, hogy mindenhol hozzáférjen Tubrokhoz. Amikor végül a fenékhez ér, azt nagyon élvezi Tubrok, próbálja is felkínálni azt a részét, hogy ott legyen rendesen szétharapdálva. Eddig is hiányolta, de nem volt mit tennie, rajta ült. Lezárásként Ingrid igazán érzékeny területre "téved". Amint befekszik Ingrid a párja alá, már érzi, hogy Tubrok teste forróbb és a férfi folyamatosan ott táncol az elélvezés határán. Amint a belsőcombjával kezd foglalkozni a nő, Ragal leejti a fejét és ismét próbál könyörögni a nőnek, hogy hagyja elélvezni, de nem sok eredményt vár. Mire Ingrid végez Tubrokkal, a férfi újra leejtett fejjel kapkodja a levegőt az orrán át, teljesen "reménytelenül" de rendkívül élvezi az egészet, amit művel vele Ingrid.
Az egésztől Ingrid is kellő mértékben felizgul, ezért úgy dönt neki is kijár az élvezetből. Gyorsan kicseréli Tubrok szájpeckét, ezt könnyen meg tudja tenni. Utolsó simításként egyértelművé teszi a férfinek, hogy mi is a dolga. Tubrok az elején még nem olyan magabiztos, mivel nem lát és nem is hall, de miután "célba talál" a tőle megszokott alapos nyelvmunkára vált. Gyors nyelvcsapásokkal kényezteti Ingridet, a nyakmozgását is beleadva. Igyekszik mindent megtenni, hogy az úrnőjét kielégítse. Egészen addig folytatja, amíg Ingrid nem utasítja máshogy, valószínűleg ez azután lesz, hogy Miller elélvez, ezért addig folytatja a lelkes orális kielégítést. Közben lassan eltávolodik az orgazmustól, ugyanakkor az amit éppen csinál továbbra is felcsigázza. Ingrid pedig élvezheti mindennek az eredményét, amíg csak akarja, mivel lényegében ő parancsol az este.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 01 Márc. 2016, 22:57

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid elégedetten vette ismét tudomásul, hogy miután eloldozta a párját, a férfi nem mocorgott különösebben azon felül, hogy kinyújtóztatja a végtagjait, így nem is kellett emiatt megbüntetnie őt. Azt látta és érezte is szinte azonnal, hogy kicsit kellemetlen volt a fémrúd a párja bőrének, főleg, hogy kimelegedett, ez pedig hiába volt szobahőmérsékletű a fém hidegebbnek érződött, mint amilyen valójában volt, főleg úgy, hogy csak az érintést tudta a férfi érezni, semmi mást. A nő jót mosolygott azon, hogy milyen ügyetlennek néz ki így Tubrok, ahogyan minden érzékszervétől megfosztva kénytelen követni Ingridet, ahogyan a nő a nyakörvénél fogja vezeti. Egy pillanatra megfordult a nő fejében, hogy ezekkel a képekkel, ha megzsarolná a párját, vagy megmutatná a Vezérkarnak, azok rosszul lennének, Elofon pedig fix, hogy Tubrok helyén akarna lenni. Ahogyan leértek az ágyról, Ingrid tényleg kitudta kötözni a rudakhoz a párját, akitől azonnal érezte, hogy szokatlan neki a helyzet és kissé idegen, de azért nem csüggedt szerencsére a vágya sokat. Igazából, amihez Ingridnek kedve lett volna, hogy egy X alakú eszközhöz kötözze ki Tubrokot a bokáinál és csuklóinál fogva, de az mégiscsak túl nagy lett volna, majd később, ha úgy alakul, hogy a párjának tetszenek ezek a dolgok, akkor egy ilyen szobát ki lehetne alakítani. Akár úgy, hogy innen is elérhető, vagy talajba, plafonba süllyedő, felmenőek legyenek ezek, volt elég hely ahhoz, hogy ez is kivitelezhető legyen. Amint ez is készen volt, akkor tényleg ugyanott folytatta a dolgot, ahol abbahagyta nem is olyan régen. Most is ugyanaz a hatás volt, ugyanazt kapta, mint az ágyon, ugyanúgy tetszett a párjának, érezte, hogy kezd melegedni a bőre, gyorsabban ver a szíve. Ahogyan a nő gondolta, tényleg úgy volt, hogy Tubrok roppantul élvezte azt, amikor a fenekével kezdett foglalkozni, sőt, még fel is lett kínálva, így nem is habozott azzal kapcsolatban, hogy jó alaposan szétharapdálja a párja fenekét. A végére hagyta a legérzékenyebb területeket is, így most kezdte érezni, hogy ismét az orgazmus határán van Tubrok, nem mintha eddig nem élvezte volna mindezt, de most különösen. A belsőcombhoz érve ismét megkapta a "könyörgést", de ezúttal sem kegyelmezett meg a másiknak, hanem már a fejében volt, hogy mit is fog tenni. Így hát fel is pattant, kicserélte a pecket a párja szájában és oda is állt elé, hogy Tubrok álljon neki foglalkozni vele.
Mivel most a férfi nem láthatta és hallatta, hogy milyen állapotban van Ingrid, csak azt érezhette az elején, hogy már ekkor is roppant nedves volt a nő, így Ingrid érintésekkel, a hajába való túrással, simogatással, karmolással a tarkón, nyakon, felsőtesten hozta a párja tudtára, hogy mennyire jó az, amit csinál. Az ágyékát is előrébb dugta, szinte Tubrok szájába adta, hogy könnyebb dolga legyen vakon, plusz így a vibrátorok is jobban egymásnak feszültek benne, ami csak tovább fokozta a gyönyörét, nem is beszélve arról, amit a férfi csinált. Nem is kellett sok idő a lábai remegni kezdtek és hangosan sóhajtozni kezdett. Igaz ebből most Tubrok nem sokat észlelt, ahogyan abból sem, hogy alig fél perccel később nyögdécselni is kezdett, csak azt érezhette, hogy erősebben megszorította, meghúzta a haját önkéntelenül is Ingrid. Abban nem tévedett, hogy a nő tényleg addig hagyta magát kényeztetni, amíg el nem élvezett, amihez ismét nem kellett két-három percnél több, addig is a vége felé már erősen karmolta a férfi hátát, az orgazmusnál pedig véletlenül a hangos sikoly kíséretében - amit Tubrok ismét nem hallhatott - erősebb, mélyebb kicsit vérzőbb sebet is karmolt nyolc körömmel a párja hátára. Tubrok innen érezhette, hogy Ingrid elélvezett. Az orgazmusa ismét majdnem három percig tartott, utána lihegve lépett hátrébb a partnerétől, majd vette le a két vibrátor rezgési sebességét vissza alacsonyra. Köszönetképpen az előbbiekért leguggolt, majd térdelt Tubrok elé és megfogta a párja nyelvét, csak annyi időre húzta ki, hogy megtudja csókolni, körbeölelni a nyelvével a férfiét és erősen masszírozni, szopni kezdje azt, mert tudta, hogy mennyire szereti ezt Tubrok, hogy "leszopja" a nyelvét, így ezt tette meg, remélte, hogy ezek után, hogy rájön a férfi, hogy mit csinál kint hagyja a nyelvét és hagyja ezt. Jó két-három percig csinálta mindezt, közben Tubrok mellbimbócsipeszeivel játszott, hogy a fájdalommal vegyes gyönyör se maradjon el. Amint ezt befejezte, akkor felállt és indult a következő eszközökért.
A nyelvre menő csipeszért ment oda, illetve a vékony, de elszakadni nem tudó madzagért. A csipesz végére kötötte a madzagot, majd ügyesen a másik végét Tubrok férfiasságára úgy, hogy akkor laza legyen az egész, ha a férfi a fejét leszegi, ha azonban felemeli, akkor a kötél hurka megszorul és izgatni, szorítani kezdi Tubrok büszkeségét. Amint ezzel megvolt, akkor lehajtotta a párja fejét és csíptette rá a nyelvére a csipeszt, ami kissé fájdalmas volt, de inkább olyan érzés, mintha végig masszírozta volna valaki. Ekkor még a fém kínai pálcikákat is elővette, azok közé fogta a nyelvet Tubrok szájánál egészen és a két végükre is madzagot tekert, így megakadályozta azt, hogy Tubrok a nyelvét visszahúzhassa, ha mégis ilyet próbált, vagy mozgatni a nyelvét, akkor az roppant kellemetlen érzés tudott lenni. Mivel tudta, hogy mennyire kedveli a férfi, ha a fenekével foglalkozik, így mégis a ládához ment és onnan egy fenekelésre alkalmas eszközt vett el, az eszköz felületén fémes gumók voltak, amik egyszerre okoztak úgyszintén fájdalmas és mégis masszírozó érzést. Így nekilátott elfenekelni a másikat, kellően erősen a fájdalomhoz, de ahhoz is, hogy jó legyen Tubroknak. Mivel erre biztosra vette, hogy a fejét is mozgatni fogja, így még a jó élvezet is társult hozzá az elöl levő megkötözés miatt. Ha Tubrok nem jelezte, hogy nem rossz ez, akkor addig folytatta, amíg szép piros nem lett a párja feneke, majd jöhetett a pálca utána.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 02 Márc. 2016, 14:02

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid az ágy elő vezeti és új helyzetben kötözi rudakhoz Tubrokot, majd ott folytatja a férfi testének végigharapdálását, ahol abbahagyta. Még fél óra telik el és Tubrok testét mindenhol a nő harapásnyomai borítják. Tubrok pedig végig az orgazmus közelében lebeg, de nem tud elélvezni, tűrnie kell. Az egésztől Ingrid is felizgul és úgy dönt, ideje, hogy Ragal kényeztesse őt. Ki is cseréli a férfi szájpeckét egy másikra és "befogja" orális munkára. Tubroknak először nem megy annyira vakon és süketen a dolog, de aztán belelendül és szorgos nyelvmunkával kényezteti Ingridet. Nem is kell sok, pár hosszú perc és az ingerektől Ingrid ismét elélvez. Az orgazmusa most is hosszas és erős. Mindezt Ragal is érzi a saját bőrén. Miller egyre erősebben túr bele a hajába és húzza a haját, egyre hevesebben karmolja, végül pedig mélyen belekarmol a hátába és nyolc ujjával vérző sebet is hagy a férfin. Ez már fáj Tubroknak, de nincs mit tenni, el kell viselni, ha már ennyire szorgos volt. Ingrid, miután véget ért az orgazmusa lejjebb kapcsolja az őt kitöltő játékszereket és "meghálálja" Tubroknak az alapos nyelvmunkát. Leguggol hozzá és kezelésbe veszi a férfi nyelvét, valóban "leszopja" azt. Ezt még mindig nagyon élvezi és szereti a párja, most is kiélvezi, hogy ilyen kényeztetést kap. Ha tud, elégedetten hümmög is hozzá.
Mindez után következhet a következő "fázis". Ingrid elő is készíti az új játékszereket. Érzi a párján, hogy Tubroknak nagyon-nagyon fura amit a nyelvével művel, mind a csipesz, mind a fém pálcikák. A madzag, ami a férfiasságára köt már csak a ráadás mindehhez. Nem is tud mást tenni Ragal, mint kint tartani a nyelvét és próbálja nem mozgatni, sem a nyelvét, sem a fejét, hacsak nem akar magának kellemetlen érzést okozni. Azonban arról fogalma sincs, hogy ez nem fog olyan könnyen menni. Ingrid máris gonosz tervet eszel ki ellene. Hozza a fenekelésre alkalmas eszközt és nekiáll elfenekelni Tubrokot. A férfi az első ütéstől kissé összerezzen és előre hajol, de a második ütés után rájön mi is ez, és miért kapja. Azért mert annyira szereti elfenekelni Ingridet, és nem egyszer már meg is tette, most pedig a nő visszaadja neki. Így nincs mit tenni, aki szeret fenekelni annak tűrnie kell a fenekelést is. Egy idő után Tubrok minden egyes újabb csapásnál nyög egyet, és előre dől egy kicsit, a fejét is mozgatja, így kellemes szorítást előidézve a férfiasságán. Ingridnek jó pár percig kell ténykednie, mire a párja feneke szép piros és természetesen fájó lesz mindenhol.
Tubrok az egész után újra leszegett fejjel fújtat, élvezi a harapások és a fenekelés után maradt kellemes fájdalmat, és várja mi is jön most. Innentől megint csak Ingriden múlik, hogy mit is tesz a kiszolgáltatott párjával.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 02 Márc. 2016, 17:14

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ahogyan az orgazmusa közben belekarmolt Tubrokba azonnal megérezte, hogy ezzel már fájdalmat okozott a férfinak, amit esze ágában sem volt ténylegesen megtenni, mármint így. Az, hogy direkt okoz gyönyörrel teli fájdalmat egy dolog, de az, hogy véletlen csak megint véresre karmolja a párja hátát egy teljesen más dolog, mert ez csak fájdalmas és egyáltalán nem okoz gyönyört. Már csak ezért is vigasztalásként következett az, hogy Tubrok nyelvével foglalkozzon, most is azonnal érezte, hogy mennyire jól esett a párjának ez és mennyire igyekezett kiélvezni minden egyes pillanatát ennek. Éppen ezért folytatta jó sokáig ezt a ténykedést és elégedetten hallgatta a férfi hümmögését is, már amennyire így szétfeszített állkapoccsal és szájjal rendesen lehetett hümmögni, de tudta, hogy ezt próbálta előadni a másik, hogy így jelezze azt, hogy élvezi a ténykedést. Ahogyan ezek után a következő fázisba léptek Ingrid összehozta a "mesterművét" Tubrok férfiasságával és a nyelvével, azonnal érezte, hogy mennyire furcsa mindez, de ettől függetlenül nem szándékozott ezzel felhagyni és eloldozni a másikat, mert nem jelzett a kezével és különösebben fájdalmat sem okozhatott. Azonban a többi része, ha mozgatta a fejét és a nyelvét az már másik kérdés volt. Neki is látott a fenekelésnek ezek után Ingrid; Tubrok nem is tudta, hogy mennyire ráhibázott azzal, amikor arra gondolt, hogy "törlesztést" miatt kapta, amikor elfenekelte Ingridet is. Csak akkor Ingrid ennél azért mozgásképesebb volt, mint most a párja. Jó pár percig folytatta mindezt Ingrid és tényleg csak akkor hagyta abba, amikor már túlérzékeny lett a férfi feneke és teljesen vörös. Abban biztos volt a nő, hogy Tubrok ezen az éjszakán nem fog a hátán feküdni, mert a feneke nem bírná azt. Más kérdés, hogy másol pedig a harapások miatt lehet majd fájdalmas neki. Mindazonáltal azt érezte még Ingrid, hogy ez is igencsak elnyerte Tubrok tetszését és élvezte, amit csinált vele, a fújtatás és a hangok, amiket a párja kiadott pontosan erre adtak okot következtetni. Most pedig következhetett az újabb gonoszkodás. Ehhez azonban már nem volt szükség arra, hogy Tubrok fülében legyen a füldugó.
< - Rendszer, halkítsd le a zenét teljesen - mondta hangosan. >
Mivel tudta, hogy a hirtelen jött hangok, még a legkisebb is túl hangos lehet így ennyi idő után, hogy teljes némaságban töltötte el Tubrok, így ezért is vetette le a rendszerrel. Óvatosan, halkan nem túl közelről kezdett mindenféle csúnya, de roppant erotikus dolgot suttogni a férfi fülébe a mély búgó hangon, amiről úgyis tudta, hogy felizgatja a párját. Még az ajkaival is megcsókolta a füleket, majd beleharapott a fülcimpába, először a bal, majd a jobb oldalon. A hangerejét egyre emelte, továbbra is a szavaival tüzelve a másikat, amíg nem sikerült elérnie, hogy Tubrok hallása visszaálljon az eredeti állapotba és ne ítélje túlságosan hangosnak a környezetét. Amint ezt sikerült elérnie, akkor állhatott neki a folytatásnak. Végre elővehette a pálcát, hogy azzal álljon neki "kínozni" a másikat. Elkezdte végighúzni pálca bőrfelületét Tubrok bőrén, majd először csak finoman csapta meg több érzékeny részen, amik már elegendőek lehettek ahhoz, hogy a harapásnyomok újra sajogni kezdjenek és a gyönyört is érezze a másik.
< - Nos, nézzük csak, roppant rossz fiú voltál - mondta Ingrid most is a búgó mély hangján, teljesen komoly hangsúlyban. >
Ezzel egy erősebbet csapott a pálcával, Tubrok belső combjának részére, arrafelé, amitől teljesen be tud indulni. A férfi csípő, fájó érzést érezhetett a gyönyörön felül, és biztosra vette, hogy meglepte a párját a hirtelen jött csapással. Majd újabb mondatot mondott és ismét lecsapott. Ezt szándékozott ismét folytatni igencsak sok ideig, amíg nem sikerül teljesen felizgatnia a másikat, hogy ismét orgazmus közelébe kerüljön. Próba gyanánt maximum háromszor Tubrok férfiasságára is rácsap, hogy lássa élvezi-e - ekkor még nem tudhatta, hogy imádni fogja a másik - ezt még az elején, mert nem akarta, hogy az egyik ilyen ütéstől elélvezzen a másik. Mire végez mindezzel Tubrok bőre a fenekelésen és a harapásokon felül most már a pálca nyomait is tükrözni fogják és még vörösebb lesz tőle, mint előtte.
< - Ha azt hiszed, hogy végeztünk, tévedsz - mondja utána. - Még legalább még egyszer ennyi szenvedés áll előtted. >
Kivárta, hogy mit is reagál a másik, beszéd közben a pálca helyett az sokágú ostort vette elő és azt húzta végig először csak Tubrok nyakánál, vállán, hogy érezhesse, hogy mi ez és rájöjjön, hogy melyik eszközt is készül rajta használni Ingrid. Mivel látta az eszközöket Tubrok, illetve ő is vette meg egy részüket, így ezt pontosan felismerhette, hogy melyik is van Ingrid kezeiben. Megvárta, amíg a férfi felismeri ezt és realizálja, hogy mi következik, majd megcsapta vele Tubrokot. Mivel kellően gyakorlott volt, pontosan tudott úgy csapni, hogy az egész bőrszíjak csak simogassák a bőrt, majd a végén levő csattanjon és okozzon fájdalmat, illetve az érzékeny pont miatt gyönyört is. Itt is beszélt végig, mivel ez hozzá tartozott, szépen lassan sorolta fel Tubrok bűneit, hogy gonoszkodott vele, hogy elfenekelte, hogy nem hagyta elmenni, amikor megkötözte, hogy szemtelen, túl türelmetlen, követelőző, mindezekért pedig alapos büntetés jár, amit most kapott meg a férfi. Itt is végighaladt az egész testen itt is felülről haladva, vállaktól egészen le a roppant érzékeny területekig, itt is szenvedve tartotta Tubrokot, minimum fél órán át tartva az orgazmus határán, nem engedve, hogy elélvezzen a másik. Ezt is felhozta a szavakkal, hogy nem mehet el, mert akkor nagyon csúnyán megjárja. A fél óra letelte után még a sima pálcát is elővette, ezúttal ismét visszadugta Tubrok fülébe a füldugót is, majd az ostorral, pálcával és a saját fogaival felváltva "kínozta" még a férfit legalább egy órán keresztül szándékosan most is végig az orgazmus közelében tartva, egészen addig, amíg Tubrok teljesen szét nem csúszik és a gyönyörtől, fájdalomtól, kiszolgáltatottságtól szinte erőtlenül nem "lóg"a helyén. Ezen idők alatt egyszer sem érinti már a párja büszkeségét, majd a legvégén végül megkegyelmez neki, teljesen egyszerre kap a nyakára egy harapást, szívást, a belsőcombokra, a balra egy ostorcsapást, a jobbra pedig a pálcával ütést. Ez volt Ingrid számáról az a kis extra, amit még Tubrok kapott ahhoz, hogy elélvezhessen a háromórányi "kínzás" után.
Ha már az orgazmus után Tubrok kezdett lenyugodni, akkor veszi le a pálcákat a férfi nyelvéről Ingrid, majd a csipeszt, aztán a férfiasságáról a zsineget is. Amint ez megvolt odament Tubrok mögé, a pecket vette le róla először, hogy így két óra után be tudja csukni a száját majd, utána a füldugót vette ki és a szeméről is levette a kötést. Kivárt egy picit, hogy alkalmazkodjon a férfi szeme, hallása a hangokhoz és a fényekhez, aztán a lábait engedte el, lekapcsolva a béklyókat a fémrúdról, majd a kezeknél először a könyökhajlatnál ugyanez, és utána a csukló. Ezt már szemből tette, mert ha szükséges volt elkapni a férfit, mert eldőlt volna az elgémberedéstől, akkor megtette. Végül a bizonyára kimerült és mindenhol sajogó párjára nézett mosolyogva.
< - Hogy tetszett az első ilyen élményed? - érdeklődött szavakkal is, miután az eredményt látta már. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 04 Márc. 2016, 22:39

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid szép pirosra fenekeli Tubrok hátsóját, valóban addig a pontig, amikor már kezd túl érzékennyé válni a férfi. Nem valószínű, hogy ma éjszaka tud majd azon feküdni vagy ülni a párja. Még akár meg is csodálhatja a remekművét Miller, majd kezd rátérni az újabb kínzásra. A zenét lehalkítja Ingrid, majd kiveszi a párja füléből a füldugókat és ügyesen szoktatva a férfit a zajokhoz, egyre hangosabban kezd mocskosabbnál mocskosabb dolgokat suttogni. Ez nagyon beindítja Tubrokot és élvezi is az egész jelentet. Majd Ingrid fogja a pálcát és végighúzza a felizgult párja testén. Egy csapást mér a már megharapott érzékeny pontra, amitől Tubrok azonnal kellemesen összerezzen. Utána még a férfi "bűneit" is felsorolja. A férfi rezdülésein látja Ingrid, hogy ez nagyon felizgatja a párját. Nem is kell sok, csak a vétkek felsorolása és a csapások, Tubrok hamarosan orgazmus közeli állapotba kerül. Természetesen a férfi minden váratlan csapásnál nyög egyet. Ingrid most meg is próbálja amit akar, először csak óvatosan. Rácsap Tubrok férfiasságára a pálcával. A férfi nyögésén, testének és férfiasságának rándulásán láthatta, érezhette Ingrid, hogy ez nagyon jól esett a párjának. Kedvére volt, ahogy Ingrid oda csapott. Tubrok már akkor is az elélvezés határán remeg, amikor Ingrid kijelenti, hogy még ennyi szenvedés vár rá. A férfi a tehetetlenségében egy nagyot sóhajt, de inkább nyögésre sikerült. Arról már rég lemondott, hogy Ingrid megkegyelmez neki. Ingrid előveszi az ostort és azzal folytatja az egészet, ismét fentről lefelé haladva a férfi testén. Ráadásul most is szépen sorolja a bűneit a férfinek. Ragal ekkor is folyamatosan ott remeg az orgazmus határán, de nem kapja meg azt a kis pluszt, ami pont kellene, hogy elérje az orgazmust. Bár Ingrid szavai is hatásosak, a férfi nem mer elélvezni, nehogy még nagyobb büntetést kapjon azután, így is megtapasztalhatta már mire képes a számára kedves nő. De még ez sem elég, Ingrid a pálcát is előveszi és még egy órát "mér" a férfira. Itt már szabályosan remeg Tubrok teste és a férfi is kapkodja a levegőt, alig bírja ki a kellemes és egyben kínzó érzéseket. Lassan a férfi már tényleg csak lóg a fém rudakon a béklyóinak hála. Végül Ingrid, rendkívül hosszú kínzás után megkíméli Tubrokot, és egyszerre három helyen mér rá "csapást". Tubrok akkorát élvez, amekkorát Ingrid még egy földi férfinél sem látott még. A férfi teste is megrándul többször is, ahogy természetesen a férfiassága jó néhányszor, ahogy hatalmasakat lő, aztán csak pumpál, és ehhez még morog is mindehhez Tubrok. Az alhasán is látszik, hogy az orgazmus megmozgatja. Végül Ragal teljesen kielégülve nyugszik meg, szépen lassan.
Mindez után Ingrid végre eloldozza a párját. Ragal valóban szörnyen el van gémberedve, ezért lassan dőlni kezd, de Ingrid megfogja, hogy ne legyen gond. Tubrok elmosolyodik, amikor Ingridre pillant és a nő kérdez tőle.
< - Szörnyen jó volt... Imádtam. >
Mondja kissé akadozva. Tubrok ezután próbál feljutni az ágyra, ez elég nehezen megy, talán Ingridnek is segítenie kell, már ha akar. Miután a férfi feljut az ágyra, hason elterül ott, eltelik 1-2 perc mire megnyugszik a teste, letörli magát valamivel. Aztán morog valamit Ingridnek, amit nem lehet érteni és bealszik. Hacsak Ingrid nem kelti fel, vagy előzi meg az egészet valamivel, tényleg elalszik Ragal, úgy ahogy van, amint megnyugszik a teste.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 05 Márc. 2016, 10:35

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid tényleg megcsodálhatta a munkája eredményét, Tubrok vöröslő fenekét és ebből tudhatta, hogy a férfi tényleg nem fog tudni rajta ülni a ma este, éjszaka folyamán. Így ennek a fényében folytatta tovább, amit. Roppant elégedett volt és boldog amiatt, hogy a férfi ennyire élvezte ezt az egészet, azt tudta, hogy most próbálta ki mindezt először a másik, de azt nem, hogy tudta-e, hogy volt erre hajlama már. Tubrok csak arra utalt, hogy kibilincselték, amíg a hölgyek orálisan kényeztették, de az pedig igencsak más volt, mint ez, amit ő csinált. Ég és föld volt közte a különbség. Szinte a saját bőrén érezte, hogy mennyire felizgatta a párját, ahogyan a mocskos dolgokat súgta a fülébe, majd a pálcázás, mikor a "bűneit" sorolta közben és úgy ütlegelte. Nagyon hamar már vigyáznia is kellett, mert a férfi végig az orgazmus határán volt. Gonoszul és elégedetten mosolyodott el, mikor rácsapott Tubrok büszkéségére és kéjesen nyögött fel a másik, mert élvezte azt is. A következő fél óra volt az ostorozás, azt is élvezte a másik, így Ingrid úgy döntött, hogy még egy órát hagyja szenvedi. Azt is érezte, hogy igencsak küzd a másik, hogy tényleg ne élvezzen el, amiért majd másnap, vagy az egész végén meg is fogja dicsérni, hogy ennyire igyekezett. Élvezettel nézte, hogy mennyire remeg, reszket a gyönyörtől a másik, majd ahogyan már csak tétlenségében lógva tűrte az egészet kikötözve. Egy pillanatig sem kegyelmezett meg neki, csak amikor már tényleg úgy érezte, hogy nem bírna ki többet és esze ágában sem volt olyan szintet megütni, ami már veszélyes lehet a párja egészségére. Így végül összesen valamivel több, mint három óra után meglépte azt a pontot, hogy végre könnyíthessen magán a férfi. Valóban így lett, az eredmény pedig még Ingridet is meglepte, nem egy földi férfival volt dolga, az egy dolog, hogy egyik sem bírt ebből közel sem ennyit, de ekkorát élvezni. Már-már aggódott is azért, nehogy belül valamilyen érszakadás, repedés történjen Tubroknak, ami miatt gondja lehet. Mindazonáltal elégedetten is szemlélete a hatalmas orgazmust, ahogyan nem csak Tubrok férfiasságán, de még az alhasán is látszott, ahogyan az izmok összehúzódnak sorozatban. Jól sejtette, hogy nehéz lesz mozognia a párjának, így tényleg segített neki, nehogy eldőljön, majd abban is, hogy visszatudjon jutni az ágyra, mert az közel sem volt ebben az állapotban olyan könnyű feladat. A szeretett férfira mosolygott, amikor közölte még ha csak nehézkesen is, de azt, hogy imádta az egészet.
< - Ennek igazán örülök - felelte Ingrid kedvesen a párjának. >
Alighogy letette Tubrokot a férfi eldőlt az ágyon, végül még ugyan letudta magát törölgetni, de utána szinte szó szerint terült el az ágyon és aludt el. Még valamit ugyan mondott, de abból Ingrid egy szót sem értett, lehet, hogy éppen jóéjszakát, vagy hasonlót kívánt. Így azonban úgy nézett ki, hogy minden Ingridre maradt, hogy máris húzta a lóbőrt a párja. Csak elmosolyodott és megingatta a fejét minderre, nem hitte volna, hogy ennyire kifogja készíteni vele a másikat, de azért elégedett volt. Elsőként is kivette magából a játékszereket és hívott egy androidot, hogy takarítson fel a szobában halkan, nehogy a ház urát felébresszék. Utasította a rendszert, hogy váltson át éjszakai fényekre és a zenét is kapcsolja le. Saját magának úgysem volt szüksége a fényekre, alkalmazkodott a szeme hozzá. Az androidnak minden használt játékszert, csipeszt és efféléket odaadott a takarítás végén, hogy tisztítsa és fertőtlenítse őket. Saját magáról levette a csizmát és visszatette a tárolóba, arra nem volt szüksége, amint ezzel is készen volt, felmászott az ágyra, annak a végéből hozott párnának oda, ahol Tubrok volt, majd szépen be is takargatta a párját, hogy ne csak úgy meztelenül aludjon az ágy tetején. Ha szükséges volt, akkor nagyon óvatosan feljebb is húzta az ágyon, hogy a lábai ne lógjanak le, ha véletlenül úgy dőlt volna el, hogy a lábai lelógnak. Nem akarta ma gyógyítani a férfit, lehet, hogy gonosznak tűnt, de azt szerette volna, ha marad valamilyen maradandó nyoma annak, hogy mit is tettek, ha már úgyis egy ideig nem látják egymást. Az ágyon nem messze feküdt el Tubroktól, saját maga kívül a takarón, figyelte, ahogyan alszik a másik, mikor érezte, hogy már mélyalvásban van és biztosan nem fog felébredni, akkor állt neki azoknak a dolgoknak, amiket meg szeretett volna tenni. Többek közt valami kiadós reggelit rendelt már most, amit Tubrok is szeret, ami pótolja az elvesztett fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat, miket ma este kiizzadt a párja. És persze segítik majd abban is, hogy gyorsabban gyógyuljanak a "kínzás" nyomai. A következő útja a fürdőszobába, mosdóba vezetett, ahol le tudta vágni a nagyon hosszú haját. A könnyítés kedvéért kopaszra borotválta a fejét, majd onnan növesztette meg újra azt olyan hosszúságúra, amit Tubrok a legjobban szeret, a válla közeléig érőre. Néhány pillanatra megfordult a fejében, hogy le kéne menni az edzőterembe edzeni, de akkor le kellett volna venni a fűzőt, meg mindent, de azt most nem akarta, ebben akarta megvárni, amíg majd reggel a párja felébred. Így inkább csak egy órát meditált alvás címén az ágyon ülve, majd híreket olvasott az éjszaka folyamán, nem csak az otthoniakat, de az ittenieket is, főleg a tárgyalással kapcsolatban érdekelte,  hogy miket írnak, illetve természetesen kettejükről. Végül pedig a kedvenc sorozatainak hiányzó részeit tervezte nézni az éjszaka hátralevő részében egészen addig, amíg Tubrok végül fel nem ébred, és akkor őt mosolyogva fogadja majd, és mint eddig minden reggel, most is csókkal ébreszti. Ha túlságosan későn kelne, akkor már készül arra is, hogy nagyon rövid időn belül indulnia kell, így is a reggeli után tervezte ezt tenni, mert nem akart elkésni, sem pedig utolsó lenni, aki visszaér a saját csarnokába.
< - Jó reggelt, jól aludtál? - kérdezte kissé szemtelenül és gonoszan, mintha nem is tudná, hogy nem regenerálta a párját az éjszaka folyamán. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 06 Márc. 2016, 00:24

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid teljesen kikészítette a párját és ennek az eredményét saját szemével csodálhatja meg. Végül Miller elengedi a férfit és meg is tartja annak elgémberedett testét. Ingrid rá is kérdez hogyan tetszett a párjának az egész, aki elárulja, hogy imádta, de a férfi hatalmas orgazmusa is magáért beszélt nem is olyan régen. Aztán Tubrok nagy nehezen felküzdi magát az ágyra és elalszik. Ingrid marad még az is, hogy feljebb húzza az ágyon a férfit és betakargassa, valamint párnát tegyen a feje alá. Ezeket szépen meg is tudja tenni. De előtte még saját magát teszi rendbe és utasítja az androidot, hogy csendben tisztítsa ki a szőnyeget. Ezután a zenét is lekapcsoltatja és a fényeket is éjszakaira változtatja Ingrid. Egészen kellemes a szoba éjszakai hangulata, a kinti kilátással, a sötétséggel és a csönddel, valamint az aktívan lóbőrt húzó Tubrokkal. Természetesen Miller szeme hamar alkalmazkodik és onnantól nem látja "éjszakainak" a szoba képét. A játékszerek nagy részét odaadja az androidnak, aki neki is áll fertőtleníteni azokat, klinikai módon. Ingrid gyorsan megszabadul a csizmáktól, mivel azok valószínűleg később csak kényelmetlenek lennének, azokban mozogni. Mikor mindennel végez, Ingrid végigfekszik Tubrok mellett az ágyon és figyeli a férfit. Ragal úgy alszik mint a bunda, mostanra egészen mély már az alvása, gyorsan elérte ezt a szintet, nem meglepő, nagyon fáradt volt már. Miután meggyőződött róla, hogy Tubrok mélyen alszik, Miller a mosdóba megy, leborotválja a haját, majd újranöveszti vállig érő hosszúságban, ez is viszonylag könnyen megy. Az egy óra meditálás után pedig neki is lát híreket olvasni. A HPI-ben nincs igazán semmilyen nagy, vagy új hír, a szokásos mederben forog minden. Persze ez attól is függ, hogy Ingrid a több százmillió médium közül melyikeket követi, miket választ ki. A Rocksolid híreiben főleg a bállal, a tárgyalással és vele és Tubrokkal kapcsolatos  híreket olvas. Még mindig azt találgatják, hogy ők ketten szerelmes madárkák vagy csak színjáték az egész. A tárgyalással kapcsolatosan inkább csak az a pozitív a hírekben, hogy sikerült megállapodni, és viszonylag sok területet nyert a Rocksolid.
Sokkal később, amikor már Ingrid javában a sorozatait nézi, kezd el mocorogni a felébredt Tubrok. Későn, délelőtt kel a férfi. Ingrid csókkal köszönti, mire a mindenhol sajgó Tubrok elmosolyodik.
< - Remekül aludtam, köszönöm... gonosz Boszorka! >
Jegyzi meg Tubrok szintén szemtelenül, jelezve, hogy bizony észrevette, nem volt éjszaka regenerálva és most fáj mindene. A férfi végül egy szó nélkül felül az ágyon, rögtön keres valami innivalót, vizet. Iszik egy keveset utána távozik a mosdóba, a mozgásán látszik, hogy sürgős neki. Amíg Tubrok mosdón van, az android is megérkezik a kiadós reggelivel. Ragal pedig hamarosan visszaérkezik, miután végignézte magát alaposan a tükrökben, már szélesen mosolyogva. Azonnal Ingridre pillant és a nőhöz sétál.
< - Le sem vetted ezt a szörnyen szexi szettet? - kérdezi provokálóan. >
Egy pillantást vet az ételre is, úgy tűnik éhes, de még nem azzal foglalkozik, sokkal inkább Ingriddel először. Ingrid ekkor még arra számít, hogy sietni fog, hogy ne késsen el, és még fogalma sincs róla mekkorát téved.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 06 Márc. 2016, 10:40

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingridnek valóban neki kellett állnia annak, hogy mindent ő intézzen el most este, Tubrok annyira gyorsan kidőlt a fáradtságtól. Majdnem elnevette magát, amikor neki kellett felhúznia a párját az ágyon, legalább a közepére, hogy ne lógjanak le a lábai, mert arra nem volt a férfinak ereje, hogy jobban felmásszon az ágyra. Közben az android is nekilátott annak, amilyen feladatokat kiosztott és a rendszer sem mondott ellent neki, így a fények és a hangok is eltűntek, saját magának pedig csak alig egy-két nagyobb pislogás kellett ahhoz, hogy máris úgy lásson idebent, mintha nappal lenne és nem pedig éjszakai sötétség. Mire mindennel végzett még kivárt egy-két percet, hogy Tubrok bizonyosan a lehető legmélyebben aludjon és ne keltse fel őt, amint ez megvolt, akkor vágta le a haját, majd tért vissza a meditációhoz. Utána pedig jöhetett a hírek nézése, majd a sorozatok. A hírekkel kapcsolatban, főleg, ami HPI-s, most csak a fontosabbakat nézte meg, a saját közösségi oldalát, ott az üzeneteket, aztán a barátai üzenőfalát, hogy lát-e érdekeseket. Sporthíreket, főleg az érdekelte, hogy Dor és csapata mit játszottak, aztán a kedvenc együtteseinek mikor és hol lesz koncertje, hogy milyen infókat osztottak meg amióta nem nézte - azaz, amióta itt van a Rocksolidban. Aztán Nick és G. filmjei, színházi darabjaival kapcsolatos hírek jöhettek, majd utána legvégül a most is futó kedvenc sorozatainak csatornái, hogy elolvassa a legfrissebb híreket, interjúkat a színészekkel, és ehhez hasonlókat. Amint ezekkel is végzett jöttek a Rocksolidos hírek, felsóhajtott és a szemét forgatta arra, hogy még mindig azt hiszik, hogy csak színészkednek Tubrokkal és nem is biztos, hogy szeretik egymást. Nem mintha érdekelte volna, még úgysem, ha együtt lesznek évek múlva is erről megy majd a vita. Csak egyszerűen ostobának tartja az embereket, de tudta, az számukra érdekesebb, ha csak színészkednek és nem valódiak az érzelmeik. Roppant nagy csalódást kellett ezeknek okozniuk. A tárgyalások pedig jellemzően pozitívak, a kellemetlen közjáték pedig úgysem fog belekerülni a hírekbe, nem gondolta volna, hogy bárki is ki meri azokat szivárogtatni,főleg annak fényében, hogy a vezérkar már tudhatta, hogy tényleg nem színészkednek, hanem szeretik egymást és Ingrid bármikor megtudhatja, hogy ki az, aki kiadta volna ezeket az információkat. De nem számít, nem akart ilyesmin gondolkodni, inkább nekiállt bepótolni a sorozatai részét. Egészen sokáig tudta ezt tenni, csak remélte, hogy a párja még azelőtt felfog kelni, mielőtt indulnia kell. Így nyolc óra környékén már aggódni kezdett, pedig még volt ekkor öt órája, hogy visszaérjen és ki is menjenek a siklóhoz a felszállópályára. Mivel ekkor még mindig aludt Tubrok, így inkább visszatért a sorozatnézéshez és végre valahára kilenc óra körül a párja is ébredezni kezdett.
Ekkor tette félre a sorozatnézést is, és mint minden reggel, most is odabújt Tubrokhoz, hogy amint felkelt csókkal köszönthesse. Ingrid ártatlanul mosolygott és rezegtette meg a szempilláit, mint aki nem is tud semmiről, hogy miért lett le "gonosz Boszorkázva".
< - Nekem kellett téged felhúznalak az ágyra - felelte mosolyogva, szemtelenül. - Amint eldőltél úgy aludtál el, hogy a lábaid félig lelógtak a földre. Hoztam a fejed alá párnácskát, hogy mégse az ágyon legyen, betakargattalak, hogy nehogy megfázz. És még gonosznak mersz nevezni? >
A végét megjátszottan sértetten kérdezte és el is fordította a fejét a férfitól, majd elgurult az ágyon, hogy feltudjon ülni nem is olyan sokára a sarkaira. Így figyelte, ahogyan Tubrok felül, majd iszik és kisiet a hálóból a mosdók irányába. Türelmesen várta, hogy visszaérkezzen, mostanra már tudta, hogy bizonyára feltűnt a párjának az, hogy tele van a teste fognyomokkal, ha máshogyan nem is, akkor a mosdóban levő tükrök elárulják mindezt. Ahogyan mosolyogva jött vissza, már tényleg biztos volt benne, ahogyan abban is, hogy most egy ideig, amíg ezek a sebek el nem múltak róla nem is fog elmenni az orvosához.
< - Örülök, hogy ezen az éjszakán több külsérelmi "sebet" okoztam, mint amit a háborúban szereztél - mosolygott elégedetten. >
A kérdésre kacéran harapott az alsóajkába mielőtt felelt volna, örült annak, hogy így elnyerte a fűző Tubrok tetszését.
< - Mivel este nem igen volt lehetőséged megszemlélni, így gondoltam most reggeli fényeknél megcsodálhatod. >
Ő maga is hasonlóan provokatívan, sikerült könnyedén kiszúrnia, hogy Tubrok már a reggeli után néz.
< - Tápláló reggelit csináltattam neked, akkor most együnk, szükséged van rá, utána pedig nekem indulnom is kell majd. >
Így ezzel, ahogyan mindezt kimondta már próbált is felpattanni az ágyról, hogy a kocsihoz menjen és idehozza mind a kettejüknek a reggelit. Most szándékosan próbálta kerülni azt, hogy elcsábítsák egymást, mert tudta, hogy akkor esélye sem lenne arra, hogy időben visszaérjen a saját csarnokába és időben eltudjon indulni az embereivel. Márpedig mindig a pontosság híve volt, sőt még előbb is érkezett mindenhova, mert utálta azt, hogyha vagy ő, vagy bárki más elkésik valahonnan.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 06 Márc. 2016, 14:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingridre marad az összes éjjeli feladat, mivel Tubrok igencsak kidől, még gondoskodni sem képes magáról, azzal is Ingriddel kell törődnie. Miután az apró dolgokkal végzett, Miller a híreket is szépen végignézi, néha örülhet, néha a szemét forgatja és még sok más. Utána szépen elkezdheti pótolni a sorozatainak részeit. Reggel nyolckor Ingrid már aggódik, hogy mikor kel fel Tubrok, de aztán nézi tovább a sorozatait, és végül kilenckor Tubrok fel is ébred. Ragal szemtelen szavaira Ingrid játékosan megsértődik, ezért Tubrok még próbál utána nyúlni és kedvesen megsimogatni az arcát, de túl lassú, Ingrid előbb elfordítja az arcát és fordul egyet az ágyon. Kivéve persze ha Miller hagyja megsimogatni az arcát a párja által. Tubrok ezután gyorsan felkel, iszik egy kis vizet, majd kisiet a fürdőszobában. Ott a tükrökben meg is csodálhatja a testén lévő fognyomokat és egyéb "jeleket" amelyeket Ingrid hagyott rajta éjjel és most sajognak. Nemsokára Tubrok mosolyogva vissza is tér a szobába. Ingrid szavaira a mosolya csak szélesebbé válik.
< - Látom annyira tetszett a kis munkásságod, hogy nem is akartad legyógyítani rólam. >
A fűzőre és egyéb szerelésre vonatkozóan Tubrok csak mosolyog tovább, nagyon kedvére van eddig az egész kis jelenet. A reggelire éppen csak biccent Tubrok. Amint Ingrid elfordul, hogy a kocsihoz és a reggelihez menjen, Tubrok gyorsan felkap két fekete szövet kötözőt és ügyesen elrejti a háta mögé. Próbál Miller mögé kerülni, mintha csak az ételt menne megnézni, de trükkösen elkapja a nő csuklóit, roppant játékosan. Finoman hátrafogja azokat és elkezdi megkötözni.
< - Nem mész Te sehova Boszorka... - állapítja meg roppantul sokatmondó hangon. >
Ingrid ha akar még szabadulhat, de úgy tűnik Tubrok nagyon cselesen és mindenáron meg akarja őt kötözni, hogy itt tartsa.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 06 Márc. 2016, 16:21

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ahogyan már Tubrok felébredt a szavaira Ingrid sértődötten próbálta elfordítani a fejét, ahogyan azonban meglátta, hogy a párja kedvesen nyúlt ki felé, akkor lassított a mozdulaton, és nem is fordult el, hogy a férfi megsimogathassa az arcát. Annyira azért nem állt szándékában a sértődöttet játszani, hogy mindezt elmulassza. Ahogyan megkapta a simogatást, esetleg kicsit többet, egy csókot, akkor látható volt, hogy megenyhült a véleménye a témával kapcsolatban és az arca, tekintete is lágyabbá vált, ahogyan a kis röpke játékban láthatóan megenyhült. Már nem is voltak szavai mindehhez, csak a végén, ha még tudja, akkor egy finom, puha puszit nyom Tubrok orrára. Ezért csak azok után fog elfordulni, amikor Tubrok is úgy dönt, hogy felkel inni, majd kimegy a mosdóba. Így ezt is teszi, majd a sarkain ülve várta meg, hogy a párja visszaérkezzen a hálóba. Itt természetesen volt is véleménye, és hozzáfűznivalója ahhoz, amit a férfi mondott, többek között azt is, hogy miket is csinált meg, amíg Tubrok teljese mértékben, szinte magatehetetlen állapotban volt és kidőlt attól, amit Ingrid művelt vele. Csak továbbra is szemtelenül, pimaszul mosolygott a válaszon is és végül az alsóajkába harapva válaszolt is. Már csak azért is, mert Tubrok mosolya is még szélesebb lett a válaszát követően. Igaz előtte még kislányosan tagadóan megrázta a fejét is.
< - Tévedsz - felelte még mindig szemtelenül. - Nem azért, mert olyan nagyon tetszik. Hanem, mert úgyis megyek nemsokára haza, tudod, hogy nem tudom, mikor tudok visszajönni legközelebb, így legalább legyen, ami emlékeztet rám. Szó szerint a bőrödön. >
Amint elmondta mindezt még a hatás kedvéért meg is rezegtette újra a szempilláit, hogy még játékból se merüljön fel Tubrokban, hogy mindezért haragudjon rá. Ha sikerült elérnie, akkor szólal meg ismét, de előtte még végigmérte a párja teljesen fogmintás testét.
< - De nem tagadhatod, hogy remekül áll és így már tényleg mindenki tudhatja, hogy hozzám tartozol. Csak kár, hogy nem láthatják... >
Ingrid is jól érezte magát és látszott Tubrokon is, hogy ő maga is, mint mindig most is remekül szórakoztatja ez a kis szójáték, amit olyan gyakran szoktak vívni egymással. Ezek után szúrta ki Ingrid, hogy a párja már a reggelivel szemezget, amit egyáltalán nem tartott rossz ötletnek, tegnap is elég sokáig voltak fent és a bál miatt is korán vacsoráztak, így ő maga is úgy érezte, hogy tényleg ráfér az a férfira, hogyha most reggeliznek. Mindennek hangot is adott, ahogyan annak is, hogy ezek után már mennie is kellene, így el is indult az ágy széle felé, hogy idehozza maguknak a reggelit. Mivel eddig nagyjából az ágy közepén volt, így annak hatalmas mérete miatt nem tudott egy pillanat alatt lejönni róla, hanem ki kellett másznia a szélére. Azt még látta, hogy Tubrok is mozdul, itt még az volt a véleménye, hogy a párja egyetértett vele és ő is jönne enni, de pillanatokkal később rá kellett jönnie, hogy tévedett, nem is kicsit. Amikor Tubrok megfogta a csuklóját finoman, akkor még csak úgy vélte, hogy a férfi visszaakarja őt húzni, hogy megcsókolhassa, ez ellen még kifogása sem nagyon lett volna, de ahogyan a finom anyagot is megérezte a csuklóknál és meghallotta Tubrok szavait már tudta, hogy egyáltalán nem erről van szó.
< - Ez most nem vicces - állapította meg, ő közel sem olyan sokatmondóan, sem játékosan. - Utálok késni és az embereim előtt vissza akarok érni a csarnokomba. >
Ingrid valóban ekkor neki is látott annak, hogy kiszabaduljon, nem erősen, erőszakosan, hanem csak finoman. Tudta, hogy sokkal erősebb Tubroknál, ha akarná, akkor erővel könnyedén megtehetné, hogy kitépni magát a másik karjaiból, vagy odacsap neki valamelyik harapásnyomra, de nem akart kegyelten lenni és fájdalmat okozni a szeretett férfinak. Igazából reménykedett, hogy a szavai után a férfi elengedi, de ha nem, akkor kénytelen próbálkozni azzal, hogy szabaduljon. Mivel nem akart minimális fájdalmat sem okozni, így valószínű, hogy Tubrok volt előnyben volt vele szemben, mert Ingrid végig úgy próbál mozogni, ha Tubrok is próbálja lefogni őt, hogy akkor se okozzon fájdalmat és ezt a férfi könnyedén kihasználhatja és nagyon hamar rájöhet erre. Ingrid próbálta a kezeit is előrehúzni, kihúzni a kötésből, és egészen addig próbálkozik mindezzel, amíg vagy nem sikerül és nem tud elszabadulni Tubroktól és felállni az ágyról. Vagy pedig amíg nem fekszik megkötözve az ágyon, és mivel Tubrok valószínűleg HPI-s anyagot használt a megkötözésére, így még széttépni sem tudja azt. Ezen esetben, ha így végződik a mutatvány, akkor roppant szemrehányóan néz majd Tubrokra.
< - Remélem mostanra kiszórakoztad magad és elengedsz végre! - mondta még mindig felháborodva. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 06 Márc. 2016, 21:17

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok örül, hogy Ingrid hagyja megsimogatni az arcát, majd amikor látja a nőn, hogy szeretne egy csókot is, finoman megcsókolja, megadva azt neki. A megenyhült tekintetnek még jobban örül Tubrok, el is mosolyodik. A külön puszinak pedig csak örül. Miután Ingrid elfordul, ő távozik is a mosdóba. Mire Ragal visszaér, Miller a sarkán ülve várja, még mindig a fűzőben, ami láthatóan nagyon tetszik Tubroknak. Hamar kis játékba is keverednek. A harapásokra vonatkozó megjegyzések tetszenek Tubroknak, és a szempilla rebegtetés, mint mindig, most is roppantul tetszik Ragalnak.
< - Nem tagadhatom, hogy látványos és maradandó a munkád. Szépen megjelöltél... minden pároddal ezt csinálod? - kérdezi kedvesen és viccesen Tubrok. >
Úgy mint Ingrid, Ragal is szörnyen élvezi a kis játékot. Néhány másodperccel később a férfi már a reggelivel szemez. Ingrid ezt ki is szúrja és nem tartja rossz ötletnek, a párjának szüksége lehet a táplálékra, energiára. El is indul az ételek felé, de arra nem számít, hogy Tubrok szörnyen gonosz trükköt tervez ellene. Észre se veszi, máris a háta mögött köti össze a csuklóit Tubrok. Ingrid azzal "veszik el", hogy sokat ellenkezik szóban, viszont mozdulatokban csak keveset, mert nem akarja bántani Tubrokot. Amikor próbálja előre húzni a kezét, azzal csak meghúzza a csuklóira kötött HPI-s anyagot. Ragal még az utolsó pillanatban egy laza csomót kötött rá, amit Ingrid mozdulata húzott meg. Ezután a férfi óvatosan felemeli őt, hogy csak kalimpálni tudjon és szépen a hasára fekteti az ágyon.
< - Minimum délig nem mész sehova Boszorka! - jegyzi meg elnevetve magát a férfi - Ideje megtanulnod késned. >
Ha Ingrid már az ágyon van, gyorsan a két bokáját is megköti Tubrok. Aztán az egész kötözést, hála a HPI-s anyagnak átköti úgy, hogy Ingrid bal bokája a bal csuklójával és jobb bokája a jobb csuklójával legyen összekötve, persze nem közvetlenül, hanem egy kis anyag marad közötte. Így hát Ingrid megkötözve végzi az ágyon.
< - Nem kellett volna annyira gonosznak lenned! Én most csak törlesztek. - jelenti ki elégedetten Tubrok. >
Ezzel Tubrok rendkívül kényelmesen elhelyezkedik az ágyon, hátul a háttámlánál ülve, Ingridet pedig oldalról úgy húzza maga mellé, hogy a nő tudja őt orálisan kényeztetni. Egyelőre csak várja, hogy Ingrid partner-e az egészben, vagy kicsit tovább kell menniük a játékkal.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 07 Márc. 2016, 00:03

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Tubrok felébredése után végül is mégsem ment a játék alapból a duzzogás irányába, mert Ingrid hagyta, hogy megsimogassa a párja az arcát és még egy csókot is kapott azok után, hogy látványosan engedni láttatta azt, hogy jól esne ez neki. Saját maga is viszonozta a finom csókot, amit Tubroktól kapott, és az egész végén még egy puszit is adott a párjának. Ő maga is elmosolyodott főleg, hogy megérezte, meglátta, hogy ez mennyire jól esett, mennyire örült ennek Tubrok. Így már mind a ketten elégedettek lehettek és már el is fordulhatott, hogy felüljön, utat engedve, hagyva a párjának, hogy ő is intézze a saját kis ügyeit, amikre szüksége volt. A férfi visszaérkezésekor még mindig a sarkán ült és egy újabb kis szócsatába bonyolódtak bele, amit mind a ketten igencsak élveztek. Tubroknál pedig most is, mint mindig máskor roppant nyerő ötlet volt az ártatlannak való tetetés és a szempillarezegtetés. A kérdés után ismét látványosan elgondolkodott, mintha számot kéne adnia a teljes életéről és roppant fontos kérdésben kellene döntenie, nem pedig csak egy egyszerű kérdésre felelnie. Azonban látszott rajta, hogy a dicséretre, amit kapott a látványosságra és maradandóságra, roppant büszke és elégedett volt.
< - Akinél tudtam, hogy szereti igen - mondta. - Bár a HPI-esknél roppant nehéz volt, főleg, hogy mire elemeltem az ajkaimat a bőrüktől már nem látszott semmi sem. A földi fiúkáknál legalább ilyen gondom nincs. >
Ahogyan beszélt direkt rá is játszott az arcán megjelenő érzelmekre, hogy az elején roppant csalódott és bánatos, hogy hiába dolgozza ki magát, törekszik a legjobbra, akkor sem látszik semmi, mert túl gyorsan regenerálnak a HPI-sek ahhoz, hogy ezt megtehesse. De utána igencsak felderült az arca, amikor a földi "fiúkákat" emlegette és Tubrok érezhette, hogy őt is ide sorolta Ingrid. Szóval náluk örült, hogy igen tudott ilyesmit csinálni, és másnál még szexuális anyagáramlása sem volt, így őket regenerálni sem volt képes, csak Tubrokot, azaz mindenki más nagyon, de nagyon sokáig élvezhette Ingrid fognyomait a bőrén. Hogy nyomatékosítsa, hogy Tubrok is ide tartozik a "földi fiúkák" közé a nő még rá is kacsintott a párjára, hogy érezze bóknak mindezt, plusz még örömet is tudott vele szerezni a férfi, mert Ingrid is gyönyörködhetett a munkájában. Ry volt az egyetlen egy eset, akinél nyomokat tudott okozni, főleg, hogy egy-egy ilyen esetben szó szerint kibelezte a férfit, aki ezt roppantul élvezte, így még egy adag vér is előbukkant azoknál az együttléteknél. Amíg ez átfutott a fején vette észre, hogy Tubrok a reggelivel szemezget, így rögtön felhozta, hogy direkt ilyet készíttetett, ami kiadós, mert szüksége van rá a párjának és azt is, hogy ezek után indulnia kell. Így el is indult, hogy idehozza őket, csak annyit látott, hogy Tubrok is oda tart, de tévedett, a következő pillanatban érezte, hogy a párja elkapta a kezeit és a köteléket is megérezte ott. Természetesen azonnal tiltakozott, hogy elfog késni és utál késni, így befejezhetné Tubrok mindezt, mivel nem akart semmilyen fájdalmat okozni a párjának éppen ezért tudta a férfi befejezni a kötést, amikor Ingrid előrehúzta volna a kezét, akkor húzódott össze a csomó a kezén és ejtette őt tényleg csapdába. Roppant szemrehányóan nézett a férfira és közölte, hogy befejezhetné a játékot már és engedje el. Azonban nem ez következett, hanem felkapta Tubrok és hasra fektette. Azonnal kalimpálni kezdett a lábával, ahogyan arra a férfi számított is és továbbra is roppant csúnyán nézett a rá, főleg, hogy még nevetett is a másik.
< - Én nem holmi Rocksolidos uralkodócska vagyok, hanem a Birodalom legfelsőbb rétegének tagja, számomra nem optimális és nem megengedhető a késés! - mondta még mindig roppant szúrós tekintettel. >
Láthatóan nem nyerte el a tetszését az, hogy Tubrok ennyire poénra veszi ezt az egészet és, hogy nem akarja őt elengedni délelőtt. Kalimpált a lábaival, hogy ne tudja ott is megkötözni Tubrok, de most már könnyű dolga volt a férfinak és Ingrid nem tudott szabadulni. Az egész végén behajított térdekkel és teljesen feszes hátranyúló karokkal végezte, így még mozognia is igencsak nehézkes volt, esélye sem volt arra, hogy behajlítsa a könyökeit ebben a helyzetben. MÉg mindig, ha ölni lehetett volna tekintettel, akkor Tubrok már halott lett volna.
< - Semmivel sem voltam gonoszabb, mint amit te magad kértél, hogy bánjak veled! - szögezte le. >
Bármikor máskor roppantul örült volna egy efféle törlesztésnek, de nem ebben a pillanatban tényleg menni készült, hogy mindennel eltudjon készülni. Akkor is szúrós szemmel nézett a férfira, amikor odahúzta őt saját maga mellé Tubrok és sértetten fordította el a fejét.
< - Ha a képembe mered dugni, leharapom, és lesheted, hogy visszaregeneráljam! - mondta igencsak paprikásan. >
Még direkt Tubrok férfiassága felé harap láthatóan úgy, hogy tényleg beleharapna és ezúttal nem csak teljesen játékból. Hagyta, hogy nem messze a párja büszkeségétől igencsak hangosan csattanjanak a fogai és az állkapcsa, fenyegetően. Azaz teljesen egyértelmű lehetett a férfinak, hogy Ingrid egyáltalán nem partner ebben, azaz tovább kell mennie az egészben, hogyha törleszteni akar, illetve a saját biztonsága és szórakoztatása érdekében is alkalmaznia kellett azokat a dolgokat, amik valószínűleg megfordultak már a fejében, hogy mit is fog tenni, ha Ingrid nem hajlandó önként és dalolva tenni azt, amit Tubrok kitalált magának a reggelihez.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 07 Márc. 2016, 16:23

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Miután Tubrok visszatér a mosdóból - ahol megcsodálhatta a bőrén lévő harapásnyomokat - Ragal és Miller újabb kis játékba kezd egymással. Ingrid szavain Tubrok elmosolyodik.
< - De nem mondhatod, hogy átlagos földi fiúcska lennék. - mondja elégedett hangon széles mosollyal. >
És még a kacsintást is viszonozza a férfi. A játék vége felé Ragal már a reggelivel szemezget, és ezt ki is szúrja Ingrid, úgy dönt nem is húzza tovább az időt, hiszen a szeretett férfinak szüksége lehet a tápanyagra, és ez így is van. Viszont amint elindul az ételek felé, Tubrok is akció lendül és igen gyorsan, Miller az ágyon fekve, megkötözve végzi. Ingrid igencsak morcos az egész miatt, főleg, hogy Tubrok minimum délig itt akarja tartani, neki pedig egyáltalán nincs a tervei között, hogy elkésik. Ragal minderre újra csak nevet.
< - Ugyan már, tudom, hogy még van időd, de meg kell szoknod, hogy néha elkésel! - állapítja meg roppant pimasz hangon a férfi. >
Végül Ingridnek az egyik csuklója az egyik bokájához, a másik csuklója a másik bokájához van kötve, így a karjait nem tudja hajlítani és a lábait nem tudja kinyújtani. Természetesen ettől nem lesz sokkal jobb kedve. A gyilkos tekinteten is csak mosolyogni tud Tubrok.
< - Valóban nem, csak húzom az anyad gonosz Boszorka. >
Ismeri el a férfi. Ezután Tubrok roppant kényelmesen elhelyezkedik hátul az ágyon és Ingridet is odahúzza, hogy a megfelelő "szolgáltatást" nyújthassa. Azonban ebben Ingrid egyáltalán nem partner, sőt eszében sincs bármit is tenni Tubrokkal. A paprikás megjegyzés és a harapás után láthatóan Tubrok megijed egy kicsit, hogy tényleg a férfiassága bánhatja, gyorsan el is húzódik és lekászálódik az ágyról.
< - Nagyon morcos vagy... >
Ragal megy és összeszedte a dolgokat, a szájat kifeszítő szájpecket és a két játékszert veszi magához, valamint hoz egy adag reggelit és egy üveg alkoholos italt magának. Az ételt és az italt leteszi az ágyra Ingriddel ellenkező oldalra, aztán fogja a "kiegészítőket" és Ingrid elé helyezkedik.
< - Nyisd ki szépen a szád. >
Ha Ingrid erre nem hajlandó, akkor Ragal befogja az orrát és így veszi rá, hogy kinyissa azt. Akárhogy is, a férfi kipeckeli Ingrid száját és hátul összecsatolja a szíjakat. Kényelmesen elhelyezkedik ugyanabban a helyzetben mint az előbb, immár étellel és itallal, viszont eszében sincs kényszerítenie Ingridet. Először a nő arcát kezdi kedvesen, engesztelően simogatni. Aztán halad tovább, szépen a nő vállait is simogatja, halad tovább a hátára, azt masszírozza, végül elér a fenékhez. Ott is kényeztetően simogatja Ingridet, bele-bele markol a fenekébe. Nem kell sok időt az érzékenyebb részeken is végigsimít. Csak tovább folytatja és folytatja a simogatást, amíg Ingrid jobban kedvbe nem kerül. Végül ujjaival Ingrid hüvelyébe hatol, érzékien ujjazni kezdi őt. Ha látja, hogy ez jó a nőnek, akkor egyre gyorsabban folytatja. Amikor már Ingrid igazán élvezi, akkor elveszi az ujjait és az egyik játékszerrel hatol Ingridbe. Egyelőre még nem állítja azt rezgőre, csak ki-be mozgatja azt Ingridben, olyan tempóban mint ahogy ő tenné a testével, persze most ez kézzel egyszerűbb. Eltelik egy kis idő, utána már a rezgést is bekapcsolja. Most eszében sincs bármit Ingrid fenekébe dugni. Ha Ingrid már igazán élvezi az egészet akkor benne hagyja a rezgő játékszert, majd újra a testét kezdi simogatni. Ezt - a figyelmes kényeztetést addig folytatja, amíg Ingrid meg nem enyhül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 07 Márc. 2016, 18:36

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid ismét elgondolkodott azon, hogy mit is feleljen Tubroknak arra, amit a férfi mondott. Persze csak az időhúzás miatt, egyébként pontosan tudta egyből, hogy mivel is reagáljon a kacsintásra és a szavakra is. Ismét beleharapott az alsóajkába, hogy ezzel is türelmetlenebbé tegye a párját és csak akkor felelt, ha meglátta a türelmetlenséget a férfi szemeiben, tekintetén, vagy a mozdulataiban. Amíg ez nem történt meg, addig csak "gondolkodott" és csak utána volt hajlandó megszólalni. Nem számított rá, hogy túl sok ideig tartana mindez, hogy megőrizze a türelmét a párja, hiszen ismerte annyira már Tubrokot, hogy tudja, hogy mennyire hamar lesz türelmetlen, főleg, amikor így húzza az agyát.
< - Átlagosnak nem átlagos valóban, de földi fiúcska igen - felelte szemtelenül. >
Mindezek után került a látótérbe a reggeli, amihez nagyon hamar kiderült, hogy a pár mindkét felének igencsak más elképzelései voltak. Ingrid szeretett volna enni és utána indulni, illetve annak örült volna, hogyha Tubrok csatlakozik hozzá, azonban a férfinek egyik sem állt szándékában. Ő itt akarta délig tartani a nőt, és kihasználta azt, hogy Ingrid fájdalmat sem akar neki okozni, így egészen könnyedén megtudta kötözni őt HPI-s kötelekkel, így Ingrid, hacsak nem vetette be az Árnyékhadseregnél tanultakat, akkor nem egy könnyen tudott volna csak kiszabadulni. Ingrid eddigre roppant morcos volt az ötlet miatt, ami egyáltalán nem nyerte el a tetszését, hiszen az ő kontójára ment az egész, nem pedig Tuborkéra. A férfi azonban csak nevetett a szavain, ami miatt még csúnyábban és szúrósabban nézett rá. Megtanulni elkésni, ez a szó soha sem létezett Ingrid szótárában, nem most szándékozott felvenni az ismert fogalmak és használt tettek közé. Főleg, hogy még volt olyan dolog is, amit szeretett volna indulás előtt elintézni, de így már nem marad rá lehetősége.
< - Még el akartam menni Gregnek venni valamit a városban, majd rád fogom, hogy miért mentem üres kézzel haza! >
Éppen ezért kérdezte előző este Diederiket, vagy Kantont, hogy mivel is játszanak a kisgyerekek errefelé, hogy tudja, hogy mit is kellene vennie. Bár itt nem hitte, hogy kapna UP2 figurát, de valamilyen katonát bizonyára, aminek a fia örülne. De így letehet erről és meg kell kérnie Maniac-et, hogy ő készítsen majd egyet a Rocksolidos boltokban található népszerű játékok alapján, hogy mégse menjen ennyi idő után a nélkül. Szerette volna a jelentését még hazaindulás előtt megcsinálni, összepakolni, és még sorolhatta volna, hogy mikkel ment volna el a maradék négy óra. Talán még kevés is lett volna minden, de így minden akkora marad, amikor hazaér. De még így is volt egy hozzáfűznivalója a dologhoz, amivel eléggé biztosra vette, hogy ezzel némileg ráijeszt a másikra.
< - Ezt mond az apám, vagy éppen Adam Osborn szemébe, ő lustasága! - felelte. >
Biztosra vette, hogy egyikhez sem lenne a bátorsága, de roppant sajnálatos módon ilyesmi úgysem nagyon történne meg, hogy ezt kellene mondania bármelyik férfinak is. Ezek után végzett a megkötözésével, így Ingrid most már mozogni is alig tudott ennek "hála". Így továbbra is roppant gyilkos és ellenszenves tekintettel nézett a másikra, aki pedig még mindig csak mosolygott az egészen. A szavakra is csak sértetten fordította el a fejét, madj ahogyan Tubrok odahúzta magához határozottan nem akart partner lenni és nem állt neki a párját orálisan kényeztetni, inkább csak megfenyegette, ha próbálkozik, akkor leharapja a férfi büszkeségét. Még szemléltette is, hogy miként szándékozik megtenni mindezt, a fogai és az állkapcsa is csattant nem is olyan messze a másiktól. Máskor egészen bizonyosan nevetett volna Tubrok reakcióján, hogy megijedt, hogy tényleg a büszkesége bánhatja mindezt, így inkább fel is állt a helyéről és elindult valamerre. Valószínűleg egy időre Ingrid háta mögé is megy, így nem tudja követni, hogy mit is csinál a párja. Azt már viszont látta, hogy tényleg a reggelit hozta ide, meg valamilyen alkoholt, majd amikor elé helyezkedett el a férfi, akkor látta meg, hogy mi is van a kezében. Úgy tűnt, hogy mégsem fogja megúszni azt, hogy kényeztesse a másikat így, vagy úgy. Szorosan csukta össze a száját és fordította el sértetten a fejét a férfitól a kérésre, hogy márpedig ő nem fogja azt tenni, amit Tubrok mond neki. Így emiatt a férfi kénytelen volt befogni a nő orrát, de még így is elég sokáig tartott volna, emiatt a könnyítés miatt, ha Tubrok használja a kezét is, hogy jó helyen nyomja meg egyszerre mindkét oldalon Ingrid állkapcsát akár finoman is, sokkal gyorsabban és könnyebben megtudta tenni. Amint pedig már kicsit ki volt nyitva Ingrid szája a pecket be is tudta tenni és helyes irányba fordítani, hogy kifeszítse Ingrid száját. A pecek méretéből már tudta a nő, hogy a HPI-s verziót kapta, nem pedig azt, amit Tubroknak vett, mert az kisebb volt, amit ő maga csináltatott pedig akkora, hogy a párja büszkesége is beleférjen úgy, hogy ne érjen hozzá a pecekhez és ne legyen kellemetlen, kényelmetlen neki. Megrázta a fejét, hogy nehezebb legyen Tubroknak bekapcsolni azt, de már nem tudott mit tenni, elharapni nem tudta és kilökni a szájából sem, maximum úgy, hogyha a fogai is vele mennek. Így szétfeszített állkapoccsal várta, hogy mit is fog lépni Tubrok.
Az arcsimogatásra elfordította a fejét, kimutatva, hogy még mindig duzzog. Addig nem is vett tudomást Tubrokról, amíg a férfi az érzékenyebb részeken nem kezdte el őt simogatni. Érezhette a férfi, hogy szándékosan törekszik arra Ingrid, hogy nem akar felizgulni és nem akadja megadni magát Tubroknak, de már csak a szexuális-anyagáramlás miatt is elvolt veszve. Két-három perc kellett ahhoz, hogy Ingrid nedvesedni kezdjen, már amennyire tudott felnyögött hangosan, mikor a férfi az ujjait vezette belé. Ennek hatására már tényleg hamar teljesen nedves lett és a teste is megfeszült, még mindig érezhető volt, hogy dacból ellenáll ennek, de már elveszett és teljesen ki volt szolgáltatva Tubroknak. Ebből is néhány perc kellett, hogy már sűrűn kapkodja a levegőt, tekeregni kezdjen a gyönyörtől, már amennyire megtudta tenni a kötelek miatt. Igazán hangosan akkor nyögött fel, amikor az ujjak helyett a játékszerrel hatolt bele a férfi, amikor azt mozgatta, akkor hamar már a fejét is leejtette Ingrid, tehetetlenül tűrve azt, amit Tubrok művelt vele. Akkor sem tudott mit tenni, mikor a játékszer benne maradt rezegve és nem mintha tudott volna mást tenni, mintsem élvezni azt, hogy mi is van vele. A torkából nyögdécselés is feltört, bár most nem hallatszott annyira jól ez a szétfeszített szája miatt, a többi simogatás is roppant jól esett neki. Tubrok hamarosan úgy láthatta, hogy már kezdett megenyhülni, azonban, ha a férfi azt szerette volna, hogy a nő elkezdje így kényeztetni, akkor Ingrid ismét elfordítja a fejét, de ez már teljesen érezhetően csak a szereptartás végett történt. Emiatt Tubrok arra fog kényszerülni, hogy a reggelizés közben ő maga irányítsa Ingrid fejét, hogy éppen milyen mélyen, vagy gyorsan foglalkozzon a férfiasságával, ha már becsukni úgysem tudta a száját és nem volt más "lehetősége", mintsem szórakoztatni a párját.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 29 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 08 Márc. 2016, 01:53

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid elgondolkodik azon mit is válaszoljon Tubroknak, sőt még az ajkába is harap, hogy ezzel húzza a férfi agyát. Hamar megkapja amit akar, Tubrok a testsúlyát egyik lábáról a másikra helyezi és közben türelmetlen karmozdulatokat tesz, tehát máris türelmetlen, és ennyi elég Ingridnek, válaszol. A férfi mindezen csak elégedetten elmosolyodik, még egyszer. Később valóban mindkettejüknek más elképzelése van a reggeli menetéről. Az események pedig nem az igencsak paprikás Ingridnek, hanem sokkal inkább a roppant szemtelen Ragalnak kedveznek, és Miller hamarosan az ágyon, összekötözött csuklókkal és bokákkal köt ki. Tubrok szavai után ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy délig nem akarja sehova engedni Ingridet. Természetesen ez nagyon nem tetszik Ingridnek és szóvá is teszi. Amikor Greget említi Ingrid, láthatja a párja arcán, hogy az egy pillanatra megenyhül, az elégedett mosoly és magabiztosság helyett kicsit aggódóvá válik. Aztán Tubrok roppant szemtelenül válaszol.
< - Elviszlek vásárolni. Ha pár órát késel, már úgysem számít még egy kicsi. - mondja egészen komolyan és kedvesen. >
A következő megjegyzésre - ami igencsak félelmetes egy földi számára - Tubrok nem reagál, csak legyint, nem hagyja magát megfélemlíteni. Helyette inkább nekilát kényelmesen elhelyezkedni. Bár a nagy szavakkal nem sikerült Tubrokot meghátrálásra kényszerítenie, a férfi láthatóan megijed, amikor Ingrid a férfiasságának leharapásával fenyegeti. Így hát Ragal gyorsan el is húzódik, és elmegy, hogy hozzon néhány dolgot. Nem is akármilyen "kiegészítőkkel" tér vissza, két játékszerrel, egy szájpecekkel, étellel és alkoholos itallal. Mivel Ingrid egyáltalán nem partner semmiben, Tubroknak még Ingrid állkapcsát is meg kell nyomnia, persze csak finoman, hogy a nő szájába tehesse a szájpecket és becsatolhassa azt. Amint ezzel végzett, Ragal ismét kényelembe helyezkedik és nekilát "kényeztetni" Ingridet. Érzi ő is az ellenállást, de szépen lassan, odaadóan megtöri azt. Először csak a kezével és az ujjaival, majd a játékszerrel. Nem is kell túl sok, hogy Ingrid teljesen elvesszen és már élvezze az egészet. Hamarosan már hangosan "nyög" is, amennyire ezt a szájpecek megengedi. Tubrok ezúttal fordítva halad a simogatással, Ingrid fenekétől kezdi, majd halad fel a csípőn és a derékon szépen, végig a háton, majd a vállakhoz és a tarkóhoz ér. Gyakorlatilag végigmasszírozza a nő testét. Ha Ingrid kellően ellazult Ragal belemarkol a hajába, és gyengéden vezetni kezdi a nő fejét. A férfiasságát közben a másik kezével Ingrid szájába vezeti, aztán Ingrid fejét lassan kezdi el mozgatni, először úgy hogy a férfiassága roppant lassan mélyre kerüljön Ingrid szájában, majd ugyanolyan lassúsággal már csak a makk legyen benne. Ezt folytatja egy jó ideig. Ha Ingrid nem is hajlandó a nyelvét mozgatni, Tubroknak az is bőven elég, hogy egyszerűen "ott van" a nyelve. Természetesen arra azért figyel, ha valami nem lenne jó Ingridnek, akkor rögtön korrigáljon és ne csinálja azt újra.
Miközben kényeztetteti magát Ingriddel, az egyik kezével, a másik kezével Tubrok nekilát reggelizni. Szépen eszik néhány falat tojásos ételt, aztán iszik rá egy nagyot az italból. Egy ideig gondolkozik, hova is tegye vissza az italt, de aztán Ingrid fenekét választja és arra teszi le az üveget. Ha kell akkor kissé ügyeskedik is hogy ez sikerüljön. Amint az ital nincs a kezében újra ételért nyúl és közben szól a rendszerhez is.
< - Kapcsold be a híreket! Vetítsd ki. >
És Ingrid máris hallja a híreket és a szeme sarkából láthatja is, ahogy a tudósítás ki van vetítve. Tubrok rendkívül élvezi a helyzetet, eszi a rántottát, néha iszik hozzá az italból és szépen nézi a híreket, és az egészet megkoronázva folyamatosan kényeztetteti magát Ingriddel. Ha Ingrid "nyelvmunkát" is végez a férfin, akkor egyre több kedves simogatást is kap az arcára, nyakára, Ragal érezteti azért, hogy figyel rá. Ettől függetlenül úgy tűnik a férfinek remek reggele van, mondhatni tökéletes.
Rocksolid - Page 29 R0uvew

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 29 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

29 / 40 oldal Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.