Rocksolid

31 / 40 oldal Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 19 Márc. 2016, 00:45

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A leszállópályáról a csarnokba tartva Tubrok kedves hangon válaszol Ingridnek.
< - Fázok. >
Magyarázza miért is nem ment bele egy "vitába". Már bent a csarnokban, Tubrok hálójában, a bőrönd elhelyezése után, szemben áll egymással a két szerelmes. Ragal lelkesen újságolja milyen helyeket is tett hangszigetelté. Meg is dicséri Ingrid, hogy milyen szorgalmas volt a férfi. A rosszalkodással kapcsolatos megjegyzésre, Tubrok megingatja kicsit a fejét, jelezve, hogy nem egészen úgy van azért, mint amit Ingrid sugall.
< - Én csak azt látom, ahogy Te rosszalkodsz. Az én rosszalkodásomról neked kellene valamit mondanod. >
A komolyabb témánál Ingrid valóban láthatja, hogy a párja valóban fáradt, de belemegy a dologba és megígéri, hogy reggel intézkedik, habár fogalma sincs mi miatt kellene. Az arcsimogatásnak és a homlokára kapott csóknak ellenben örül, kellemes meglepetés ez neki.
< - Hmmm... remek. >
Jegyzi meg ő is kissé mosolyogva, Ingrid mosolya miatt. A beszélgetés ezután erotikussá válik, főleg Ingrid búgó hangja miatt, Tubrok le is dobja a hálóköpenyét, hogy Ingrid végignézhessen rajta. A bundás megjegyzésre újabb kaján mosoly jelenik meg az ajkain.
< - Láttam a szemeidben milyen furcsa számodra a szőrös férfi test. Igyekszem a kedvedben járni. >
Ami a közelséget és a majdnem megcsókolást illeti, Ingrid meglepi azzal Ragalt, hogy nem csókolja meg, de a férfi örül annak, hogy húzza az agyát és csak az orrát kapja be. Ingrid hosszas "meséjét" figyelmesen hallgatja a férfi, bár kicsit gyors neki a sok információ egymás után, valami felett biztosan elsiklik, de azért nagyjából érti mire is akar a nő kilyukadni. Tubrok végül végigsimít Ingrid hasán és törődően a szemeibe néz.
< -Eyjolf jól van? - kérdezi kedvesen. >
Tudja, hogy mi lesz a válasz, de azért apaként aggódik a fia miatt és muszáj megkérdeznie, mert hallani akarja a választ. Amikor Ingrid felajánlja, hogyha Ragal fáradt, akkor aludhatnak együtt és majd holnap lesz idejük mindenre, láthatja hogy a férfi arca megenged, jól esik neki Ingrid kedvessége, aztán szándékosan morcosan húzza össze a szemöldökeit, jelezve, hogy nem is annyira tetszik neki az alvás ötlete. Tubrok közelebb hajol Ingridhez és megcsókolja, ha a nő engedi. A csók közben kissé hátrébb, az ágy felé tolja őt, a kezei pedig a nő oldalát kezdik simogatni, onnan csúsznak fel a mellekre, ahol megpihennek.
< - Inkább azt áruld el miért nőttél ilyen nagyot Boszorka. - utal ezzel több dologra is Tubrok - És miért van ilyen szörnyen szexi fehérnemű a vékony fátyolruhád alatt. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 19 Márc. 2016, 10:55

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Úgy tűnt, hogy a "jóslata" valóban helyes volt, hogy csak azért nem állt le ellenkezni a férfi, mert valóban fázott. Most az egyszer még örült is mindennek, attól pedig nem félt, hogy megfázik a férfi, vagy tüdőgyulladása lesz, mert most már itt volt, hogy regenerálja a testét, ezúttal már jócskán gyorsabban, hála annak, hogy a saját regenerációja is gyorsabb. Hamarosan pedig vissza is értek a hálócsarnokba, ezen a rövid idő alatt, a rövid távon Ingrid már megint elkezdett szemtelenkedni Tubrok legnagyobb örömére. Odabent pedig már érdeklődött is arról, hogy mit tartott be a párja az ígéretéből, hogy lehangszigetel bizonyos helységeket. Mint kiderült igencsak sokkal megtette és Ingrid meg is dicsérte érte, hogy roppant szorgalmas volt. Ami a gonoszkodást, rosszalkodást illette, azt nem is hagyhatta szó nélkül, hanem mindenképp megemlítette, hogy ilyesmivel nem csak ő "szokott élni", hanem a férfi is igencsak rosszalkodott. A válasz csak a fejingatás lett, amiből már tudta, hogy a másik egyáltalán nem ért vele egyet.
< - Te mindig rosszalkodsz, ha éppen nem, akkor a fejedben játszódnak le efféle gondolatok - állapította meg. >
Ez ellen nem védekezhetett a férfi, hiszen még korábban a bálon is megfordult a fejében az édes négyes, amiből ő maga ki volt hagyva és csak a barátai, illetve Ingrid voltak benne. Pedig semmilyen olyan dolog nem játszódott le akkor, ami minderre adott volna okot. Így csak pusztán a férfi mocskos fantáziájára írta az egészet. Azonban az említett hangszigetelt helységek közül az egyiket nem tudta, hogy hol van, mert ott még nem járt, csak a lenti közös nagy étkezőben. Valószínűnek vélte, hogy mivel mikor először volt itt épp senki sem volt a csarnokban, így nem is kellett máshova menni, főleg nem alig felöltözve.
< - A te étkeződet még nem is láttam - felelte. - Reggel megmutathatnád. >
A komolyabb témát hamar lezárták, főleg annak köszönhetően, hogy Ingrid nem is nagyon húzta tovább, mintsem azon, hogy "kicsikarta" Tubrokból, hogy szól a vezérkarnak reggel és összehívja őket, illetve még Ingriddel is beszél előtte itthon. Mindezek után kezdett a beszélgetés erotikus irányba fordulni, ahogyan Ingrid rákéredzett a párjánál, hogy mennyire is hiányzott neki, ha már úgy említette a férfi mindezt odakint. Az egyből nyilvánvaló volt, hogy a férfinak volt nehezebb dolga kettejük közül és rosszabb a várakozás, a nővel ellentétben valószínűleg nem lehetett hozzászokva mindehhez, Ingridnek pedig megszokott volt, hogy akár több év kihagyása is van ilyesmi téren. Amint a férfi ledobta a köntösét, akkor Ingrid végignézhetett a párján és feltűnt neki egyből, hogy szőrtelenített, amit meg is jegyzett bunda formájában. Pillanatokkal később magyarázatot is kapott, hogy miért tette meg mindezt. Hálásan mosolyodott el, hogy ilyen figyelmes Tubrok ezt illetően.
< - Valóban, köszönöm, hogy ilyen figyelmes vagy! - mondta ki hangosan is. - Azt hiszem, hogy említettem is, hogy a HPI-ben a rövid haj és a teljes szőrtelenség a megszokott állapot, ezek után valóban furcsa voltál. >
Őszintén gondolta mindezt, ezt a hangsúlyából is érezni lehetett, hogy tényleg örül annak, hogy Tubrok ekkora "áldozatot" hozott, mert egyelőre nem tudta, hogy mindez mennyire zavarja a férfit, hogy meg kellett mindenhol borotválkoznia. Ami a csókot illette, direkt nem tette meg Ingrid, csak húzta a párját azzal, hogy az orrát kapta be néhány pillanatra mielőtt válaszolt volna a kérdésre, hogy neki hiányzott- e Tubrok. Egészen hosszan válaszolt, aminek a lényege az volt, hogy amint eszébe jutott, hogy már nem egyedülálló, akkor igen, mert addig teljesen szanaszét volt a feje, olyan sok dolgot kellett megtennie. És végül nem is maradhatott el ebben a helyzetben a kérdés, amit kapott. Sejtette, hogy megfogja kapni, Tubrok földi volt, így számára nem volt természetes, hogy minden mindig a legjobb úton halad egy terhesség esetében. Persze úgy tudta, hogy még nem volt ilyen helyzetben a férfi, de amiket láthatott, hallhatott az az volt, hogy előfordulnak rendellenességek, vetélések és efféle borzalmak, amik miatt aggódhat. Szerencsére Eyjolf esetében egyik sem állhatott fent.
< - Természetesen minden a legnagyobb rendben - mosolygott. - Tökéletesen fejlődik és teljesen egészséges. >
A hasára kapott simogatásnak nagyon örült, ahogyan annak is, hogy Tubrok aggódik, még ha teljesen feleslegesen, akkor is. Ezek után hozta fel előzékenyen, hogyha Tubrok aludni szeretne, akkor nyugodtan tegye meg, nem fog megsértődni, sem megbántódni rajta. Már csak azért sem, mert látta a férfin, hogy mennyire fáradt és majd elalszik. Azt ugyan látta, hogy jól esett a férfinak a kedveskedés, de utána összehúzta a szemöldökét, amiből egyértelmű volt már a nőnek, hogy esze ágában sincs a férfinak aludnia, főleg, hogy Ingrid is itt van már vele. A csókot természetesen engedte, közben át is karolta a férfit a nyakánál, hogy hozzásimulhasson és így viszonozta a csókot is. Ahogyan befejezték akkor végre feltűnt a párjának is, hogy valami "nincs rendben" és valamiért nagyobb, mindenhol, mint alapból megszokott volt. Az sem volt szokatlan számára, hogy Tubrok ismét a melleiben "kapaszkodott" meg, nem ez volt az első eset.
< - Hogy miért nőttem meg, az kissé bonyolultabb, reggel elmesélem, részben azért, mert túl picinek éreztem magam a túl sok magas ember között - mosolygott. - A másik fele pedig azért, hogy neked kedveskedjek. >
Ezzel, ha Tubrok nem bánja, akkor ismét megcsókolja a férfit, majd szépen lassan elkezd ledőlni az ágyra és húzza magával a férfi is. majd úgy helyezkedik, hogy egyikőjüknek se lógjon le véletlenül se semmilyen végtagja, közben pedig, ha már úgyis szabad felületen érhette Tubrokot, akkor elkezdte simogatni a hátát, oldalát és többször belemarkolt a fenekébe is.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 19 Márc. 2016, 16:03

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A hideg és fagyos rocksolidi hóviharból Ingrid és Tubrok gyorsan behúzódik a hálószobába. Hamarosan a "rosszalkodás" is szóba kerül. Ingrid megállapítására, hogy folyton rosszalkodik, ha nem, akkor csak a fejében, csak helyeslően bólogatni tud Tubrok.
< - Szeretek rosszalkodni! - jelenti ki kissé gyerekesen. >
Ezután kerülnek szóba a hangszigetelt szobák és hogy milyen szorgalmas is volt Tubrok. Az Ragalnak is feltűnik, hogy Ingrid még nem járt abban az étkezőben, nem is lepődik meg, amikor a nő megemlíti ezt.
< - Rendben, reggel ott fogunk reggelizni. >
Ígéri meg Ragal őszintén. A komolyabb téma, ami ezután jön, nem tart sokáig, ugyanis Ingrid látja, hogy a férfi fáradt, ezért nem is nagyon akar ebbe belemenni, beéri annyival, hogy Tubrok megígéri, holnap összehívja a vezérkart. Mindez utána pedig a társalgás hangvétele igazán erotikussá válik. Valóban Tubroknak lehetett nehezebb dolga, ami a várakozást illeti, de most végre itt áll előtte Ingrid egy karnyújtásnyira. Gyorsan le is dobja a köntösét Tubrok, hogy a nő végignézhessen rajta. Ingridnek fel is tűnik és meg is említi a férfi szőrtelenségét.
< - A kedvedért bármit. - szögezi le Tubrok, bár a bundája elvesztése nem volt különösebben nagy áldozat a részéről. >
Már ekkor olyan helyzetben vannak, hogy könnyen megcsókolhatnák egymást, de ezt nem teszik meg, hanem kölcsönösen húzzák a másik agyát. Ingrid is megkapja a kérdést, hogy mennyire is hiányzott neki a párja és egy szép hosszú válasza is van erre, amiben Eyjolf is szóba kerül. Nem is csoda, hogy az aggódó apa rá is kérdez minden rendben van-e a fiával. Szerencsére igen. A kimondott válaszra Tubrok nyugodtan kifújja a levegőt.
< - Ennek nagyon örülök. - mondja őszintén. >
Tubrok valóban nagyon aggódó, bár tudja ő maga is, hogy feleslegesen. Ezután, amikor Ingrid felajánlja, hogy aludhat is nyugodtan Tubrok, ha fáradt, a férfi láthatóan "ki jön a sodrából" vagyis egyáltalán nem tetszik neki az ötlet és megjátszottan mogorva arcot vág minderre. Helyette inkább megcsókolja a nőt és végigjárja kezeivel a testét. Ingrid érzi mennyire jól esik a párjának az, hogy hozzásimul ismét, és még át is karolja. Itt végre valahára Tubroknak is feltűnik, hogy nem minden méret "egyezik" Ingriden és vannak bizony növekedések. Rá is kérdez minderre. A választ nagyon figyelmesen, Ingrid szemeibe nézve hallgatja végig Tubrok és a végén értően bólint, a második válaszon pedig kajánul elmosolyodik.
< - Imádom, amikor kedveskedsz. >
Ingrid könnyen meg tudja csókolni a párját, az természetesen hagyja és viszonozza is a csókot. Az ágyra is könnyen lehúzza őt magával. Hamar az ágy közepére tudnak kerülni, ahonnan már semmijük sem lóg le. Tubrok élvezi a simogatást és szándékosan morog is hozzá, hogy kifejezze tetszését.
< - Úgy látom tényleg hiányoztam... >
Az ő keze is szorgosan jár Ingriden, ha elég vékony a ruha, akkor azon át is kényeztet, ha ne, akkor benyúl alá és Ingridet combtól nyakig kezdi simogatni az érzékeny pontokon. A simogatás közben igyekszik őt "kicsomagolni". Bár fogalma sincs ezt a ruhát hogyan is lehetne levarázsolni a nőről, azért igyekszik róla leszedni a vékony ruhadarabokat. Közben újra és újra csókokkal bombázza Ingridet, ha pedig a nő nem akar hagyományos csókokat, akkor a nyakát kezdi el csókolni. Reméli minél előbb, de azért nem elkapkodva sikerül megszabadítania Ingridet a felesleges ruháktól, mivel a nőnek vele úgyis könnyű dolga lesz. Simogatás és vetkőztetés közben sem rest jó néhányszor ráfogni Ingrid mellére és masszírozni azt, vagy éppen csak jobban belemarkolni a keblekbe.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 19 Márc. 2016, 19:56

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ismét sikerült beletalálnia a dolgokba a szavaival, ami a "rosszalkodást" illette, mert megjegyezte, hogy Tubrok mindig azt teszi, ha nem is rendesen, akkor gondolataiban. A férfi pedig nem is kezdett el ezen csipkelődni, hanem bólogatva értett egyet, Ingrid legnagyobb örömére. Így legalább nem kellett a nőnek vehemensen védenie az álláspontját, sem pedig bebizonyítani azt, amiről mind a ketten tudják, hogy tényleg úgy van.
< - Örülök, hogy nem nekem kellett meggyőznöm téged minderről, hanem beismerted - felelte a kettejük közti hangon. - Ah, erről jut eszembe. Hogy tetszett az ajándék, amit Maniac-el hagyattam itt neked? >
Utalt ezzel arra a valószínűleg roppant hosszú pornófilmre, amit megkért, hogy Maniac vágjon össze az együttléteikből, azon feltételek alapján, amit Tubrok a legjobban élvezne és leginkább megkönnyíti azt, hogy könnyítsen magán a férfi. Ingrid úgy vélte, hogy igencsak sok órás lehetett az a film, mivel elég sokat voltak együtt azon rövid idő alatt is, amíg itt volt, hála Tubrok emberfeletti állóképességének és annak, hogy menyi ideig bír egy-egy menetet. A hangszigetelt szobáknál Ingrid meg is jegyezte, hogy még nem volt a férfi magánétkezőjében, ami itt lehetett viszonylag közel a hálóhoz, legalább is így gondolta. Örült annak, amikor Tubrok megígérte, hogy ott fognak majd reggelizni. Mindezen elmosolyodott és látszott is az arcán, hogy örül annak, hogy végre még egy részét láthatja a csarnoknak úgyis, hogy már egyszer felfedezte az egészet, amikor a férfi aludt és utána megnézte a maradék egy részét immáron Tubrokkal.
< - Remekül hangzik - mondta ezúttal ő kislányosan. - Remélem sok édesség is lesz, mióta hazamentem egy falatot nem ettem. >
Mondta direkt megjátszottan drámázva, mintha ez olyan nagy szörnyűség lenne és éheztetve lenne. Igazából most, hogy megnövelte a magasságát és hozzá a súlyon kívül mindent egyenesen arányosan, így most még kecsesebbnek, soványabbnak tűnt - de még közel sem anorexiásnak, vagy betegesen soványnak -, hanem csak karcsúbbnak, légiesebbnek, törékenyebbnek, főleg, hogy fűző is volt rajta. Ezek után ezzel, hogy ezt kimondta tényleg úgy tűnhetett, mintha azóta semmit sem evett volna és földi nő lenne. A kellemetlenebb, komolyabb témán hamar túllettek, így utána rá is térhettek az erotikus részre. Itt Tubrok le is dobta magáról nagyon gyorsan a köntöst és Ingrid megcsodálhatta a borotvált párját, amit meg is köszönt. Arra, hogy a férfi kimondta, hogy neki bármit, hálásan elmosolyodott, majd elkezdték egymást húzni, de még nem csókolták meg egymást. Végül fel is tették egymásnak a kérdéseket, hogy hiányoztak-e a másiknak; Tubrok igencsak rövid választ adott minderre, míg Ingrid hosszabbat, de a végeredmény ugyanaz volt mind a kettejük részéről, hogy hiányoztak egymásnak, nagyon is. Az egész végén, főleg, hogy Ingrid megemlítette Eyjolfot, még a férfi is rákérdezett. A nő bólintott is, hogy rendben van, majd ki is fejtette az egészet. Még mindig roppant aranyosnak tartotta, hogy ennyire aggódott a párja a fiúkért, pedig tényleg nem kellett volna. Nagyobb biztonságban a Földön, a HPI-s területeket nem számítva nem is lehetett volna, mintsem Ingrid pocakjában. Ekkor ajánlotta fel Ingrid a párjának, hogy feküdjön le aludni, ha szeretné, nem bántódna meg, ha nem szexszel kezdenék az estét, hanem kialudná magát a párja. Azonban Tubrok ezen "felhúzta" magát, és nem tetszett neki az ötlet, amikor ismét megcsókolták egymást és Ingrid hozzásimult a párjához, akkor tűnt fel a férfinak, hogy valami nem stimmel a nővel. A kérdésre választ is kapott, hogy mivel növelte magát és mindent ezzel arányosan a súlyt kivéve. Most Ingrid mosolyodott el, hogy örül annak a férfi, ha kedveskedik a nő.
< - Mivel legutóbb is nagyon tetszett a fűző rajtam, így úgy gondoltam, hogy most is megörvendeztetlek vele. >
Mindezek után már könnyedén tudta megcsókolni a férfit, és lehúzni őt az ágyra is. A biztonság kedvéért ekkor még lerúgta magáról a cipőit, hogy ne azokkal kerüljön fel az ágyra, azonban mást így hirtelen már nem tudott levenni. Ott pedig hamar a közepére kerültek, így már biztosan nem lógtak le. Ha a bőröndje útban volt, akkor egy hanyag és könnyed mozdulattal lerúgta az ágyról úgy, hogy a prémes szőnyegre essen és ne zavarja őket. A csók közben is elmosolyodott, ahogyan a morgást meghallotta a morgást, ez már igencsak hiányzott neki és örült, hogy hallhatja.
< - Csaknem nem akartál hinni nekem? - kérdezte a szavakra. >
A vörös ruha egyébként roppant vékony volt, de alatt sem volt ám meztelen Ingrid, alá harisnyatartót, harisnyával, csipkés fűzőt és fehérneműt is vett, azok mind vörös-fekete színben pompázzanak, hogy menjen a hajához, illetve a ruhához is, mindehhez pedig még egy magas sarkú cipő is járt - igaz azt már lerúgta magáról az előbb - , a fejéken és néhány szolidabb ékszeren felül. Ezek karkötő, nyaklánc és fülbevalók voltak, és kísérletképpen vékony arany bokalánc is a jobb lábán. Így, amíg Tubrok bontogatta őt, valószínűleg a ruhát letudta szedni, ha akarta a harisnyatartót és a harisnyát is letudta venni róla, bár a múltkoriak után Ingrid nem gondolta úgy, hogy ezeket is leszedi róla. A sima csókok is megfeleltek neki, így ő maga is végig csókolta a férfit. Az egyik alkalomnál, amikor a fűzőn át belemarkolt a kebleibe a párja, akkor egy szakítással széttépte a férfin levő alsónadrágot, így a levétellel sem kellett különösebben fáradnia. A csókok közben ő maga is elkezdte már izgatni a férfit, először csak az oldalán és a hátán levő érzékenyebb pontokat izgatni, aztán tért át a többire is, mialatt a lábával is masszírozta a férfi lábát, majd egészen felnyúlva a fenekét is, amibe kézzel is többször belemarkolt újra és újra. Ingrid sem kapkodta el a tempót, szépen nyugodtan haladt az izgatással, bőven volt még idejük, illetve most is ki akarta várni, hogy a férfi legyen a türelmetlenebb kettejük közül.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 19 Márc. 2016, 23:13

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok a Rocksolid éjszakai jeges és fagyos hóvihara elől behúzódik a csarnokban. Már bent Ingrid kifejti, hogy mennyire örül a férfi őszinteségének, legalább most magától beismeri a férfi a tényekét. Ingrid még arra is rákérdez, hogy tetszett a férfinek a roppant hosszú, szeretkezéseikből összevágott felnőttfilm. Tubrok a kérdésre szélesen elmosolyodik, láthatóan rögtön érti mire is gondolt a párja.
< - Imádtam. Nézd csak meg a rendszerben milyen sok időt töltöttem a nézésével. >
Ajánlja rendkívül elégedett hangon Tubrok. Úgy tűnik valóban sikerült elmulatnia az időt azzal a filmmel. Később, már a hálóban, ezúttal Ingrid viselkedik roppant kislányosan, és rákérdez lesz-e sok édesség a reggeli során az étkezőben. Ragalnak elnyeri a tetszését a játék, ezúttal ő harap bele gondolkodás közben az ajkaiban, igyekszik türelmetlenné tenni Ingridet, már ha a nő hagyja magát.
< - Igen, nagyon sok édesség lesz, tele lesz édességgel az étkező. - mondja igazán csábítóan a férfi. >
A drámázáson is különösen jól szórakozik a férfi, hogy Ingrid ennyire adja a sajnálni való lánykát, amikor mindketten tudják, hogy egyáltalán nem az. A komolyabb témán viszonylag gyorsan túl vannak. Ingrid megelégszik most csak egy ígérettel, már csak Tubrok fáradtsága miatt is. A társalgás innentől pedig valóban erotikusabbá válik, és hamarosan Tubrok le is dobja magáról az éjjeli köpenyt. Eyjolf kerül még szóba, aki részben megszakítja az előző légkört, azonban ugyanolyan kellemes téma. A magzat tényleg nem lehetne jobb helyen jelenleg mint Ingridben, tehát valóban felesleges Tubrok aggódása. Végül Ingrid - látva a párja fáradtságát - fel is ajánlja, hogyha a férfi fáradt, akkor menjenek nyugodtan aludni. Azonban ez az ötlet egyáltalán nem nyeri el Ragal tetszését, sőt. Hamarosan egymás karjaiban csókolózva kötnek ki, majd néhány pillanat múlva már az ágyon vannak, egymáson. Ingrid könnyen lerúgja magáról a magassarkúkat, nincs rájuk szüksége, csak kényelmetlen lenne és akadályozna. Ezután Ingrid még a bőröndöt is finoman lerúgja az ágyról a prémes takaróra, ugyanis az is útban lehet majd később. Tubrok mindezekkel nem foglalkozik, éppen elég feladat neki Ingrid testének végigjárása és kicsomagolása a ruhából.
< - Hogyne hinnék neked! >
Jegyzi meg Tubrok az elégedett morgások közepette. A csókok közben Ragal szépen leveszi Ingrid ruháját, azonban a fűzőt és minden más fehérneműt rajta hagy egyelőre. Amikor hallja és érzi, hogy egy újabb alsógatyája bánta Ingrid által, Tubrok rövid ideig megszakítja a csókot és roppant elégedetten pillant Ingridre.
< - Ejj de türelmetlen vagy... >
Mosolyodik el elégedetten. Tubrok ezzel neki is lát Ingrid leékszerezésének. Először a fejéket veszi le óvatosan, mielőtt az véletlenül kiszúrhatná a szemét, azt finoman ledobja az ágyról a szőnyegre, majd Ingrid nyakláncát és karkötőjét szedi le, minél hamarabb, aztán a fülbevalókon is elidőzik egy kicsit, közben meg-megcsókolva Ingridet. Végül a bokaláncot hagyja utoljára. Felemeli Ingrid lábát és végigcsókolja azt , egészen le a bokáig. Az ott lévő láncot megnézi közelebbről, ujjaival tapintja az anyagát és forgatja, majd rajta hagyja Ingriden, azt az egyet nem veszi le. Ezután visszafelé is végigcsókolja a nő lábát, nagy imádattal és odaadással. A belső combokon át halad a szeméremdombra, és ott is csókolgatja Ingridet. Ha a nő engedi, akkor Ragal a fogaival ragadja meg a csipkés bugyiját és a fogaival húzza le azt a nőről teljesen. Miután ez megvan újra felmászik Ingrid felé és megcsókolja a nőt, ezúttal teljesen "nekiesve", szinte kiissza a lelkét is, miközben a kezei ott izgatják Ingridet, ahol csak érik. Ingrid érzi, hogy a férfinek most is nagyon tetszik a fűző és a harisnya ami rajta van, ő maga pedig már türelmetlen, hiszen meztelen, mégis visszafogja magát, mert nem akarja elsietni. Ragal valószínűleg most sokáig fogja bírni, mivel egy egységig nem lehettek együtt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 20 Márc. 2016, 10:59

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Odabent, Ingrid rákérdezett az ajándékra, hogy tetszett-e a férfinak, vagyis örült-e, mert a tetszettben biztos volt. A széles mosolyból, amit kapott már egyből tudta, hogy Tubrok azonnal tudta, hogy mire is gondolt a nő. Mivel a másik "ajándék" az maximum az lehetett, hogy a kitisztított fűzőjét és egyebeket elhozta az ő csarnokából ide az android, semmi más. Annak közel sem lehetett annyira örülni, mint a pornófilmnek összevágott szeretkezésük. Azon, hogy a párja kimondta, hogy ellenőrizze nyugodtan a rendszerben, hogy milyen sokat nézte lágyan nevetett fel. El tudta képzelni mindezt, mert biztosra vette, hogy jó pár nap szabadságot kivett a férfi a tárgyalások és a háború után, arról nem is beszélve, hogy mondta, hogy szeret lustálkodni. Aztán még ott volt a tény, amit az orvosa javasolt, hogy a lehető legtöbbször szeretkezzen az egészsége fenntartása érdekében, ami jelenleg szeretők nélkül igencsak másra korlátozódott. Így nem volt kétsége afelől, hogy tényleg "rongyosra" nézte azt a filmet. Azon pedig csak a fejét ingatta, hogy mennyire elégedetten mondta Tubrok mindezt.
< - Elhiszem - bólintott komolytalanul. - De ha nagyon kíváncsi leszek, akkor a pontos időt is megkérdezem. >
Kacsintott a végén még a párjára. Nem sokkal később, ahogyan a hangszigetelt helységekre kérdezett rá meg is kapta a választ, köztük egy olyan helység is felmerült, ahol még nem volt korábban, ez pedig Tubrok saját étkezője volt. Rögtön meg is kérte a férfit, hogy majd reggel mutassa meg neki, ami meg is valósult olyan szempontból, hogy ott fognak majd reggelizni. Ekkor kérdezett rá remek színészi képességek mellett, hogy lesz-e ott csokoládé, vagy bárminemű édesség, mert "éheztetve" volt és semmit sem evett az elmúlt egy egység során. Örült annak, hogy az egész kis "mutatvány" így elnyerte Tubrok tetszését, így bele is ment a férfi játékába, hogy türelmetlenséget mutatott, amikor ezúttal a férfi harapott bele az alsóajkába, hogy türelmetlenségre bírja a nőt.
< - De jó! - felelte még a kislányos hangon, majd kuncogva hozzátette. - Olyan vagy így, mint egy cukros bácsi. >
Egy pillanatra felötlött benne, hogy ezt a kifejezést lehet, hogy nem is ismeri a párja, ezen esetben elmondja, hogy a pedofilokra gondolt, ah ez a kifejezés sem ismerte, akkor úgy, hogy azok a felnőttek, akik kiskorúakkal fajtalankodnak és édességekkel, szép szavakkal, és hasonlókkal babusgatják őket oda magukhoz őket. Szerencsére örült annak, hogy Greget ilyenektől egyáltalán nem kellett féltenie. A kellemetlen témán hamar túljutottak, majd valóban az alvás került szóba, hogy nyugodtan feküdjön vissza Tubrok, hogyha szeretne, Ingrid itt marad és nem fog elszaladni sehova sem. De mindezzel nem értett egyet a férfi, a nő azon csodálkozott volna, hogyha visszafekszik, de azért megkérdezte, nem akarta teljesen kiszipolyozni a párját. Pillanatokkal később mind a ketten az ágyon feküdtek már, a cipő és a bőrönd nélkül, amik mind-mind a földön hevertek már. Amíg Ingrid ezekkel foglalkozott, addig Tubrok neki is látott annak, hogy legalább a vörös hosszú ruhából kicsomagolja őt. A szavakra, amiket a morgások közepette kapott, amennyire tudott elmosolyodott.
< - Csak mernél nem hinni nekem - "fenyegetőzött" nem túl meggyőzően. >
A csókok és simogatások között végül is lekerült Ingridről a vörös ruha és csak minden más maradt rajta, amiket még felvett. Saját maga nem is fáradt túl sokat, hanem egy egyszerű mozdulattal széttépte a Tubrokon levő alsónadrágot, a maradékokat pedig oldalra hajította. Az elégedett tekintet után kislányosan pislogott fel a párjára és megrázta a fejét. Volt egy nagyon bugyuta magyarázata minderre, de határozottan nem az, hogy türelmetlen lett volna. Még bele is harapott az alsóajkába mielőtt választ adott volna.
< - Azt hittem, hogy rád fagyott és így tűnt a legegyszerűbbnek a levétele - felelte ártatlanul mosolyogva. >
A kellő hatásért még a szempilláit is megrezegtette, ha nem hitte el neki Tubrok, akkor az igaz mondta el.
< - Lusta voltam leszedni rólad a hagyományos módon és azt hiszem nem mész csődbe összesen két alsónadrágtól - felelte roppant szemtelenül az igazságot .>
Mindezek után már hagyta azt, hogy Tubrok elkezdje leszedni róla az ékszereket, a férfinak szüksége volt segítségre, akkor segített benne, főleg a fülbevalóknál. Azon mosolygott, hogy a lábán levő bokaláncot fennhagyta Tubrok, sejtette, hogy szeretni fogja azt a férfi. Mint máskor is, Ingrid most is élvezte, ahogyan a férfi végigcsókolta a lábát oda és visszafelé, amin a belsőcombokhoz, illetve a szeméremajkakhoz ért, akkor már hallhatóan gyorsult a légzése és a teste is meg-meg feszült a gyönyörtől. Kissé felemelte a csípőjét is, hogy a férfinak könnyebb dolga legyen a bugyija levevésekor. Ezek után örömmel vette, hogy újra megcsókolta Tubrok, saját maga ismét nekilátott annak, hogy simogassa, izgassa a férfit, bele-belemarjon a hátán levő izmokba, vagy a fenekébe. A csókot ő is szenvedélyesen, hevesen viszonozta. Saját maga eléggé sokáig kibírta volna most is ezt a helyzetet, igazából versenyezhetett volna a párjával, de nem volt szándékában. Inkább gonosz, alattomos női módszerekkel próbálta rávenni, hogy a férfi veszítse el előbb a fejét. Szándékosan úgy izgatta, ingerelte a párját, hogy feloldja a türelmét, ne legyen képes visszafogni magát. Persze igyekezett úgy megtenni mindezt, hogy Tubroknak ne tűnjön fel egyáltalán, hanem higgye csak azt, hogy pusztán a helyzettől indult be ennyire. Ha pedig Tubrok már tényleg nem bírja ki és elszeretné kezdeni a szeretkezést Ingridnek sem volt kifogása ellene, közben  pedig tovább csókolta a férfit és izgatta az érintésekkel az érzékeny pontokon.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 20 Márc. 2016, 15:13

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid most már biztosra vehette, hogy a párja bizony tényleg "rongyosra" nézte a szeretkezéseikből összevágott hosszú pornófilmet. A komolytalan szavak és a kacsintás is elnyeri Tubrok tetszését, de erre már nem mond hangosan semmit, mert akkor túlságosan belemennének a témába, legalábbis szerinte. A kacsintást ellenben kihívóan viszonozza. Később, Tubrok nem érti mi is a cukros bácsi, ezért Ingrid elmagyarázza neki. A férfi a magyarázat után határozottan visszautasítja az állítást, hogy ő nem az és nem is akarja ezt hallani. A komoly témán hamar túljutnak, Tubrok ugyan álmos, de megígéri, hogy reggel összehívja a vezérkart és előtte ők is beszélnek, ennél több pedig nem is kell most Ingridnek. Ingrid ezután ajánlja fel, hogy a férfi nyugodtan feküdjön vissza aludni, ha fáradt, nem bánja. Azonban pont ez az, ami beindítja Tubrokot és innentől esze ágában sincs aludni, sőt. Nem is meglepő, hogy a beszélgetés hamarosan erotikussá válik és nem sokkal később mindketten az ágyon fekve, egymást falva kötnek ki. A felesleges dolgok pedig az ágy mellett a prémes szőnyegen kötnek ki. A nem túl meggyőző fenyegetésre Tubrok "válaszként" csak rendkívül hevesen és vadan csókolja meg Ingridet, jelezve, hogy bizony hisz neki. Egymás csókokkal való kényeztetése és simogatása közben mindketten nekiállnak levetkőztetni a másikat. Tubroknak ez egy kis munkát jelent, hogy kicsomagolja a vörös anyagból Ingridet. Millernek könnyebb dolga van, nem is pepecsel, széttépi Tubrok alsógatyáját. Minderre megjegyzi a férfi, hogy milyen türelmetlen Ingrid. De Ingridnek is van egy borzalmas "kifogása" minderre. Ezúttal az ajakba harapás és a szempilla rezegtetés sem győzi meg Tubrokot.
< - Ezt a kifogást nem fogadom el. - válaszolja megjátszott határozottsággal. >
Mivel Tubrok nem hisz neki, Ingrid elárulja az igazságot, ami láthatóan nagyon tetszik Tubroknak. A szemtelenkedés pedig csak tovább tüzeli a meztelen férfit.
< - Egy szóval sem mondtam, hogy nem imádom, amikor türelmetlenül letéped a ruháimat. - búgja férfias hangán Tubrok. >
Végül Tubrok nekilát leékszerezni Ingridet, amivel szépen halad is. A végére hagyja a bokaláncot, de azt a nőn is "felejti", hiszen az egész kis akció lényege az volt, hogy oda-vissza csókolhassa a nő lábát és az érzékenyebb részekre is adjon néhány csókot. Ingrid légzése gyorsulni is kezd, az oda kapott csókoktól, amit Tubrok örömmel hall. Az egész végén Ragal a fogaival le is húzza Ingridről a csipkés bugyit, ebben Ingrid is segít, megemelve a csípőjét, Ragal legnagyobb örömére, így tényleg könnyen megy. Miután minden zavaró ruhadarab lekerült kettejükről, újra egymásnak eshetnek.
Ingrid a heves csókok közepette kényezteti a párját, ahol csak éri, a hátán, az oldalán, a fenekénél. Úgy dönt nem várja ki, amíg eldől ki is bírja magát tovább visszatartani, hanem alattomos technikával felizgatja a férfit. A nőnek könnyű dolga van, ismeri már Tubrok testét és egyébként is remek technikái vannak. Nem is kell több egy-két percnél, amit az érzékenyebb pontok ingerlésével tölt, és Tubrok nem is tud már másra gondolni, mint hogy vele szeretkezzen. A légzése is felgyorsul, ezt pontosan érezni a csókok közben. A kezei - amelyek Ingrid testén járják - szépen lecsúsznak végig a nő oldalán, rá a hasára, majd az alhasára. Ragal simogatni kezdi Ingrid szeméremajkait és ellenőrzi nedves-e már eléggé a nő. Ha nem, akkor ügyesen ujjazni kezdi őt. Nem sokkal később - vagy ha Ingrid már elég nedves alapból, akkor egyből - Tubrok megragadja a férfiasságát és Ingridbe vezeti. Nincs is a nőnek kifogása ez ellen. Tubrok közepes tolásokkal indít, próbálja kitapasztalni mit is szeretne most a nő. Szépen lassan egyre szenvedélyesebbé válik, egyre mélyebbre hatol és közben egyre követelőzőbben csókolja őt. Eltelik így néhány perc, amíg Ragal Ingridet majd felfalva hatol belé újra és újra, az egész mozgásán, a teste rezdülésein is érződik, hogy mennyire hiányzott neki a nő.
Öt perc után, ha addig tart a csók, akkor Tubrok megszakítja azt, ajkait elszakítva és távolabb víve a nőjétől. Kitolja magát a karjaival - így már nem Ingrid testét járják a kezei - hogy jobban meg tudjon támaszkodni és az előbbinél vadabb szeretkezésbe kezd. Gyorsan hatol újra és újra tövig Ingridbe, egészen erősen, hogy a lehető legjobban érezzék mindketten a másikat. Szándékosan olyan tempót diktál, hogy az erős lökésektől Ingrid mellei a fűzőben a lehető legjobban hullámozzanak. A hullámzó keblek pedig láthatóan el is vonják a figyelmét. A férfi légzése is felgyorsul és egyre többször morog egy kicsit, vagy nyög férfiasan. Ingrid érzi a férfi testének minden rezdülésén, hogy az első menet nem fog sokáig tartani, közel sem fog annyit bírni Tubrok, mint amit szokott, talán még pár percet.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 20 Márc. 2016, 18:10-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 20 Márc. 2016, 18:03

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ezen a ponton igazából Ingrid már nem is nagyon várt más választ a párjától a szavaira. Ő is úgy érezte, hogy nem nagyon lehet már mit hozzátenni, illetve felesleges is lett volna. A kacsintásra való reakció is bőven elég volt, amire Ingrid még válaszként megrezegtette a szempilláit, de több már tőle is sok lett volna, legalább is így érezte. Arra, hogy mennyi édesség lesz majd Tubrok saját privát étkezőjében Ingridet arra emlékeztette, hogy a párja egy cukrosbácsi, főleg, hogy mennyire kislányosan kérdezte az egészet. Valóban jól gondolta, hogy ez a kifejezés így nem terjedt el újra a Zuhanás után, így el kellett magyaráznia, hogy a pedofilok úgymond gúnyneve volt mindez. Persze Tubrok tiltakozott ez ellen, gyerekekre nem is gondolta mindezt, hogy megtenné, de őt magát próbálta úgy csalogatni magához, ahogyan ezek tennék, de mivel késő is volt, a párján is látta, hogy fáradt, így nem is igen akart mindebbe belemenni komolyabban, hanem csak ráhagyta ezt. Éppen ezért is ajánlotta fel a komolyabb rövid téma után, ha szeretne a férfi lefeküdni aludni, akkor nyugodtan tegye meg mindezt, ő maga nem venné magára, hanem megértené. Nem csak a kedvesség miatt mondta, hanem tényleg így is gondolta, számára Tubrok egészsége és az, hogy ne legyen kialvatlan előrébb foglalta el a ranglistát, mint a szex. Noha tudta, hogy a párjánál meg főleg férfi létére pont fordítva lenne, hogy a szex az első, minden más jöhet utána. De Tubrok mindebből nem kért és még "magára is vette" azt, hogy ezt fel merészelte hozni Ingrid, így inkább letámadta, hogy bizonyítsa mindazt, hogy ő ugyan nem fáradt még. Ekkor vette még azt is végre észre, hogy valami nem "stimmel" Ingriden és nagyobb lett, a rövid magyarázat után már mind a ketten az ágyon találták egymást, Tubrok pedig nekilátott kicsomagolni a párját. A felső rész, a vörös ruházat még könnyű volt, utána azonban ismét fűzőbe botlott a férfi. Közben Ingrid egy újabb alsónadrágot tett a szemetes martalékává, ezt is letépte a párjáról, aki mindezt igencsak kaján vigyorral és szemtelen szavakkal nyugtázta. Ingrid ki is kérte magának, hogy ő ugyan nem volt türelmetlen, az első még számára is igazán pocsék kifogással, amit a máskor győztes formulákkal spékelt meg, de ezzel sem győzte meg Tubrokot. Így hát kénytelen volt az igazságot a férfi tudtára hozni, miszerint nemes egyszerűséggel csak lusta lett volna rendesen levenni róla. Örült annak, hogy a válasz igencsak elnyerte a párja tetszését, és sikerült a szempillákkal még jobban beindítania a férfit.
< - Már legutóbb is kértem, hogy szólj, ha a kedvenced van rajtad, nehogy azt is széttépjem - suttogta.>
Ezek után kezdte el "elhagyni" az ékszereit is Ingrid, Tubroknak hála, a lábára kapott csókoktól, főleg, amik már belsőcombra kapott a légzése felgyorsult, ahogyan a szívverése is. Noha mivel Flottás volt, már nem volt arra szükség, hogy a szíve verjen, más "szerv" látta el ezt a feladatot, de Ingridnek sokkal természetesebben hatott, hogyha még mindig érzi a szívverését és Tubrokot sem akarta azzal halálra rémíteni, hogy nem hallja mindezt, ha ráfekszik a mellkasára, így inkább hagyta, hogy a szíve továbbra is verjen, és érezni lehessen mindezt. Hamarosan még a bugyi is lekerült róla, ebben segített Tubroknak, hogy megemelte a csípőjét, így ismét egymásnak eshettek. A folytatásban Ingrid tényleg gonosz volt és igyekezett a lehető leghamarabb felizgatni Tubrokot, szerencsére mindebben könnyű dolga volt, hiszen a szexuális-anyagáramlás miatt tökéletesen ismerte a másik testét és az ezer év alatt kellően sok technikát tanult, szedett össze ahhoz, hogy egyszerűen megtudja ezt tenni. Nem is kellett sok idő, és máris teljesen beindult Tubrok, hogy másra sem bírt gondolni már, mintsem magáévá tegye Ingridet. A csókokban is érezte a nő, illetve a sűrű levegővételnél is, majd csak azt érezte meg, hogy a szeméremajkai között húzza végig Tubrok az ujját, ekkor pedig belenyögött a csókba, a férfi pedig örömmel nyugtázhatta, hogy már nedves volt Ingrid. Valószínűnek tartotta Ingrid, hogy most még jobb lesz Tubrok számára a szeretkezés, révén még jobban, még mélyebben tudott benne járni, és hiába nőtt Ingrid arányosan, a férfinak volt akkora férfiassága, hogy még is így is teljesen beletudjon csúszni Ingridbe úgy, hogy végigérjen benne. Jelenleg ő maga is szenvedélyességre vágyott, a csípőjét kezdte mozgatni ellentétes irányban, mint Tubrok, a kezeivel pedig hol simogatta, hol karmolta a párja érzékenyebb pontjait a hátán, oldalán, fenekébe pedig bele-belemarkolt erősen megint.
Az első öt percben a nő sem szakítja meg a csókot, kihasználja minden egyes pillanatát, hogy végre csókolhatja Tubrokot, a fejével és felsőtestével még utánakapott az elhúzódó Tubroknak, így csak a férfin múlik, hogy engedi-e, hogy elérje Ingrid, vagy visszatolja őt az ágyra. Ahogyan még erősebb, gyorsabb behatolásokra váltott Ingrid is elkezdett nyögdécselni, ezalatt a férfi valóban csodálhatta, hogy a nő mellei miként hullámzanak a szoros fűzőben, így mivel máshol nem érte volna el a férfit, így csak a karjait, mellkasát előröl simogatta, masszírozta és a csípőjét mozgatta továbbra is ellentétes irányban. Mivel érezte, hogy hamarosan pár perc múlva Tubrok el fog élvezni, így saját magát is visszafogta, hogy pontosan egyszerre mehessen majd el a párjával. Amikor ez bekövetkezik, akkor hirtelen felül, felnyúl a férfi tarkójához, oda csúsztatja a kezét és magára rántja Tubrokot, közben pedig újra szenvedélyesen csókolja meg, karjaival pedig átfűzi a férfi hátát és teljesen hozzásimul, hogy az orgazmus alatt egymás legkisebb mozdulatát is érezhessék.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 21 Márc. 2016, 01:56

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok határozottan visszautasítja azt, hogy cukros bácsi lenne, Ingrid látva a férfi fáradtságát és a kései órát, nem is firtatja ezt tovább, csak ráhagyja Ragalra. Pontosan a késői időpont és a párja fáradtsága miatt ajánlja fel Ingrid az alvást, mint lehetőséget Tubroknak, azonban ez közel sincs a férfi ínyére, és bár hálás Ingridnek a kedvességéért, megjátszottan viszont azt mutatja, hogy egyáltalán nem tetszik a dolog, ugyanis jobban is eltölthetnék az időt. De legalább Tubrok ekkor észreveszi, hogy valami más Ingriden, pontosabban az, hogy magasabb és a magasságához arányosan nőtt mindene. Erre rá is kérdez, és választ is kap.
Nem sokkal később mindketten az ágyon kötnek ki és éppen egymást falják fel. Kölcsönösen neki is látnak kicsomagolni az ajándékukat, azaz egymást. Ingrid lusta lehúzni a férfiról az alsónadrágot, inkább kettétépi és elhajítja annak cafatait. Természetesen Ragal mindezt örömmel szemléli és megjegyzése is van rá. Hamarosan pedig egy újabb kis szópárbaj alakul ki a szerelmesek között. Ingridnek azonban most igazán gyenge kifogás jutott eszébe, amit nem is fogad el a párja, emiatt mondja el az igazságot, ami csak még jobban beindítja Tubrokot, a szempilla rebegtetéssel együtt különösen. Neki is áll szépen „eltűntetni” Ingrid ékszereit, amiben a nő is segítségére van. Végül csak a bokalánc marad Ingriden, és még a bugyi is lekerül róla. Nem is habozik a páros, újra egymásnak esik. Ingrid gonosz praktikával gyorsan eléri azt, hogy Tubrok már másra se tudjon gondolni, mint hogy végre szeretkezzenek. A férfi minden egyes rezdülésén és lélegzetvételén érzi, egyre jobban, hogy magáévá akarja őt tenni. Ragal kezei le is csússzanak és végighúzza az ujjait a nő szeméremajkai között, s elégedetten nyugtázza, hogy Ingrid már kellően nedves. Megragadja a férfiasságát és a nőbe vezeti, hogy végre elkezdjenek szeretkezni. Ingrid is egyre többet akar, rádolgozik Tubrok tolásaira, a csípőjét a férfi lökéseivel ellentétesen kezdi el mozgatni.
Az első öt percet folyamatosan csókolózva, egymásba gabalyodva, szeretkezve töltik. Tubrok ezután próbálja meg kitolni magát. Ahogy Ingrid utána kap, ő is kinyújtja a nyakát és elkapja a nő ajkait, hogy rövid csókot lehelhessen rájuk, majd ténylegesen elemelkedik Ingridtől. Az új helyzetben még szenvedélyesebben, még erősebben és mélyebben hatol újra és újra Ingridbe Tubrok. Hamar el is ragadtatja magát a férfi. Élvezettel hallgatja a nő nyögdécselését és legelteti a szemeit a hullámzó keblein. Tubroknak az is tökéletesen megfelel, ha Ingrid csak a felsőtestét és a karjait kényezteti, halk férfias morgással adja Ingrid tudtára, hogy mennyire élvezi ezt is. Pár percet bír ebben a helyzetben szeretkezve Tubrok, és közeledni kezd az orgazmushoz. Ingrid érzi mindezt és visszafogja magát. Valóban csak néhány perc és a férfi már majdnem a csúcson van.
< - El fogok menni… - tájékoztatja a levegővételek között Ingridet. >
A következő másodpercben Tubrok elélvez, Ingriden is ekkor csap át az orgazmus. Ingrid akciója miatt Ragal hirtelen a szerelmén találja magát. A férfiassága mélyre csúszik Ingridben, szinte tövig, mozogni ebben a helyzetben nem képes, az önkéntelen mozgásokon kívül, amiket a csípője és a lábai végeznek. Tubrok férfiassága hosszan és sokat pumpál Ingridbe, hosszú idő után először tud igazán kielégülni. Az orgazmus alatt Tubrok élvezi Ingrid ölelését és viszonozza a csókjait. Az, hogy az orgazmus alatt egymás minden apró mozdulatát érzik, csak még kellemesebb és bensőségesebb légkört eredményez. A szexuális anyagáramlásnak hála valóban a másik minden kis rezdülését érzik, ami csak tetézi az egyszerre elélvezést.
Miután vége, Tubrok egy kis ideig még Ingridben marad, aprókat mozog a nőben, mialatt gyengéden csókolja. Egy idő után kicsúszik a nőből és mellette terül el az ágyon, kifújva magát.
< - Te aztán tudod milyen egy kellemes éjszakai érkezés… - jegyzi meg bókolóan. >
Ragal nagyjából fél percig fekszik, amíg kifújja magát. Már érzi, hogy nem minden lendülete fogyott el. Ha Ingrid engedi, akkor Ragal oldalra fordul. finoman megragadja őt a vállánál és a csípőjénél, majd visszafordul és gyakorlatilag maga felé húzza Ingridet. Egyelőre még csak csókolgatja, mind rendes csókokat ad, de ezen kívül Ingrid nyakát és melleit is csókokkal borítja. Kezei pedig a nő oldalát, hátát és fenekét járják.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 21 Márc. 2016, 10:34

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid beszélgetése után igencsak hamar befejeztek mindenféle beszélgetést és eljutottak oda, hogy a párja fáradtsága és a kései óra miatt Tubrok feküdjön le aludni, aki persze minderről hallani sem akart. Arról viszont sokkalta inkább, hogy miként tudná Ingridet megszabadítani a ruháitól. Ahogyan elsőként csókolta meg rendesen a nőt Tubrok, akkor végre feltűnt neki az az igencsak nagy változás, amin Ingrid keresztül ment, azaz, hogy miért is nőtt ekkorát. Csak részleges választ kap egyelőre erre, mert a története ennek kissé hosszabb volt, de ígérte a nő, hogy elmondja neki másnap reggel, ha már nem lesz fáradt a párja és tud is figyelni arra, hogy mit mondanak neki. Mivel ezzel jelenleg láthatóan voltak kisebb gondjai, amiért egyáltalán nem tudta hibáztatni a másikat, főleg, hogy már igencsak tisztában volt azzal, hogy akkor keltették fel Tubrokot, amikor ő maga bejelentkezett, hogy megérkezett a légtérbe és leszállási engedélyt kér. Ezek után nem is kellett sok idő és máris az ágyon feküdtek ölelkezve, egymást csókolva, de Tubrok alsónadrágjának letépése után ismét kisebb szópárbajuk volt, ami igazából ezúttal talán döntetlennel zárult és nem sokkal utána már Ingriden sem volt sem ékszer, sem bugyi, csak a fűző és a harisnya maradt, mert azokat Tubrok is imádta, és nem is zavarták a férfit semmiben sem. Ahogyan újra csókolózni kezdtek Ingrid be is vetette a gonosz praktikáit esélyt sem adva a párjának, hogy meglehetősen sokáig húzza azt a részt, amit érezhetően tenni szeretett volna. Ahogyan ezzel foglalkozott érezte, hogy miként akarja őt Tubrok pillanatról pillanatra jobban, mígnem már egyáltalán nem bírt magával. Eddigre Ingrid is megfelelő hangulatba került, így el is kezdhették a szeretkezést.
Természetesen Ingrid sem maradt "munka" nélkül és nem maradt passzív sem, szinte azonnal nekilátott a csípőjét mozgatni ellentétes irányban, hogy ezzel is jobbá tegye az egészet Tubrok és önmaga számára is. Az első öt perc tényleg úgy telt el, hogy végig falták egymást és egy pillanatra sem szakadtak el az ajkaik sem egymástól, aztán Tubrok döntött úgy, hogy felhúzza magát és úgy folytatja még hevesebben az egészet. Ingridnek nem sikerült teljesen utánakapnia a párjának, csak egy rövid csókot tudott "kicsikarni" belőle mielőtt vissza nem került az ágyra a teste és a férfi pedig el nem szakadt tőle teljesen, hogy a karjain támaszkodjon meg ahelyett, hogy a nőn fekszik. Itt hamar kezdett Ingrid nyögdécselni, ahogyan még erősebben tudott benne Tubrok járni és a férfi is láthatóan, érezhetően hasonlóképpen volt. Így jobb híján a nő csak a párja felsőtestét és karjait simogatta, amit elért, de még így is hallhatta a kedvenc férfias morgását, amivel jelezte a párja, hogy tetszik, amit csinál. Ebben a helyzetben is mozgatta végig a csípőjét, csak a ritmuson változtatott, hogy felvegye ugyanazt, amiben a párja jár benne. Mivel érezte, hogy mennyire közel és hamar van a férfi az orgazmushoz, így Ingrid sem hagyta magát elmenni, hanem szándéka szerint pont akkor majd, amikor a párja. Ha éppen nem szeretkeztek volna, akkor valószínűleg elmosolyodik a férfi szavain, amikor szólt, hogy lassan elélvez. Úgy tűnt, hogy Tubrok megint elfelejtette, hogy szexuális-anyagáramlás van irányában a nő felől, azaz mindent, és ezt is pontosan képes volt érzékelni felőle. Készült volna mondani is, hogy tudja, érzi, de erre nem maradt ideje, mert ekkor érezte meg, hogy Tubrok elért az orgazmusához. Saját magának is ebben a pillanatban engedte meg ugyanezt és közben le is rántotta magához a párját. Imádta, amikor így tövig volt benne Tubrok és nagyon aprókat mozgott benne, saját magának most nem volt olyan erős orgazmusa, hogy sikoltson, de azért a csípője és ágyéka így is érezhetően rángatózott odalent és olyan érzés lehetett a csók alatt a férfinak, mintha Ingrid megfejte volna. Ő maga sem szakította meg a csókot egy pillanatra sem, inkább kiélvezte minden egyes másodpercét, amíg tartott. Mire befejezték a csókolózást a meghitt helyzetben Ingrid orgazmusa is csillapodott, bár nagyon hamar újra elkezdte élvezni az együttlétet, ahogyan Tubrok ismét aprókat járt benne. Persze tudta, hogy ezt nem fogja sokáig bírni a férfi, hiszen nem volt HPI-s, így egy kis átmeneti időszaknak kellett jönnie, már ha nem fáradt ki teljes egészében.
Miután Tubrok lefordult róla, akkor ő maga oldalra fordult, hogy szemmel tarthassa a párját. Néhány mélyebb levegővel saját magát könnyedén rendbe tudta hozni. A bókon, amit kapott kedvesen mosolyodott el.
< - Örülök, hogy így gondolod - felelte. - Igyekeztem azért, hogy így legyen. >
Ismerte be a végén, főleg, hogy ilyen sokáig nem is látták egymást. Kivételesen nem szurkálódott, gonoszkodott, hanem csak kedves és beismerő volt. A fél perc letelte után Ingrid hagyta, hogy odahúzza magához a férfit őt, majd amint visszafordult, akkor az egyik lábát átvetette a párján és lovagló ülésben helyezkedett el rajta. Ő maga is simogatni kezdte a férfi oldalát, mellkasát, közel hajolt hozzá, a nyakat is csókolgatta, bele-beleharapott és megszívta a bőrt is, mert tudta, hogy ezt roppantul szereti a párja. Ilyenkor még a nyelvével is köröcskéket rajzolt. Ha már érezte, hogy ismét készen áll a férfi, akkor ezúttal ő maga vezette magába a párja büszkeségét és kezdett el egyelőre csak kínzósan lassan mozogni, hogy megőrjítse Tubrokot mindezzel.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 21 Márc. 2016, 14:48

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid megérkezése után, viszonylag hamar az ágyban köt ki a szerelmes pár. Előtte természetesen megbeszélnek mindent, ami fontos lehet, és az is szóba kerül amit Ingrid szeretne, még ígéretet is kap a nő arra, hogy reggel mindent megbeszélhetnek. De a beszélgetés második fele már leginkább egymás agyának húzásával és a forró kása kerülgetésével telik. Nem is meglepő a helyzet, az éjszaka közepe van, Ragal nemrég lett felverve, odakint hóvihar és maximum aludni lehetne, azonban arról Tubrok hallani sem akar. A pár így hát az ágyon szeretkezve köt ki.
Ingrid a fűzővel és a harisnyával-harisnyatartóval nagyon is elnyeri a férfi tetszését, nem is csoda, hogy ezeket rajta hagyja a férfi, miután kicsomagolta a ruhájából és az ékszereit is eltüntette. Tubrok ezután még sokáig húzna a csókolózást és egymást simogatását és izgatását, de erre esélye sincs. Ingrid ügyes praktikájával percek alatt eléri, hogy a férfi vágya felfokozódjon és már ne is akarjon mást mint szeretkezni. Az első menet elején jó öt percig még egymást falják és Ragal gyakorlatilag Milleren fekszik, és a lehető legközelebb vannak egymáshoz. Utána vált szenvedélyesebb és vadabb szeretkezésre a férfi. Ingrid sem rest, végig mozgatja a csípőjét és mindkettejük élményét növeli. Az első menetet közel sem bírja addig a férfi, mint általában szokta, nem is csoda, egy egysége nem voltak együtt, Tubrok viszonylag hamar elélvez a szenvedélyes szeretkezés miatt. Ingrid visszatartja az orgazmusát, így egyszerre élveznek el, lerántja magára a férfit és a csók alatt ahogyan az ágyéka rángatózik tényleg sikerül megfejnie Tubrokot, aki imádja minden egyes pillanatát ennek. A "közös" orgazmus után még közel maradnak egymáshoz, igazán közeli pillanatokra. Egészen addig, amíg Tubrok végül el nem terül Ingrid mellett. Millernek könnyű dolga van, oldalra fordul, gond nélkül végignézhet a párján, emellett még két nagyobb levegő kell csak és a teste máris rendbe hozza magát, mintha az előbb nem is szeretkezett és élvezett volna el. Tubrok még bókol is Ingridnek, amire egy őszinte és kedves választ kap. A férfi mosolyán, ahogyan Ingridre pillant, látható mennyire örül az egyszerűen kedves válasznak a szerelmétől. Tubrok ma este nagyon érzi a nő törődését és szeretetét és ezért odavan.
Azonban nem kell túl sok idő, fél perc és Ragal magára húzza Ingridet, hogy újra izgatni kezdjék egymást. Ingrid rá is ül lovaglóülésben a férfire, aminek az kifejezetten örül, hiszen ezt akarta elérni. Ingrid a férfi nyakába való harapással, a bőr szívásával és a nyelvével rajzolt kis körökkel hamar eléri, amit szeretne, Tubrok újra harcképes állapotba kerül. Ezután magába vezeti Ragal büszkeségét a nő. A férfi egy ideig meg is áll a simogatással, kifújja a levegőt és élvezi, hogy ezúttal Ingrid keze által még kellemesebb volt az érzés. Ingrid valóban elkezdi megőrjíteni a párját, ahogyan lassan őröli őt a malmaiban. Nem is kell sok, Tubrok halkan morogni kezd, de csak pár másodpercig. A kezeivel ezalatt végig Ingrid idomait járja, gyakorlatilag a fenéktől a mellekig mindenhol és nem rest belemarkolni az idomokba sem. Egy idő után már érezhetően nehezen bírja a lassú tempót. A kezeit Ingrid melleire csúsztatja és a fűzőn át alaposan rámarkol azokra, csak hogy után rögtön masszírozni kezdje Ingrid tehetségeit. Ebben a helyzetben még Ingrid fűzőjét és egész szettét is jobban szemügyre veszi, gyönyörködik benne.
< - Szexistennő vagy... - mondja rendkívül elégedetten morogva Ragal. >
Tubrok egyelőre egyáltalán nem segít magán sem a csípője, sem a lábai mozgásával. Hagyja, hogy Ingrid irányítson és ő döntse el mit is csináljanak. Ha a nő jobban lovagolni kezd rajta, akkor kezd el mozogni derékből és segít rá a lábaival, hogy ezzel is könnyítse a párja munkáját, de mindez csak Ingriden múlik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 21 Márc. 2016, 17:51

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Kivételesen most minden beszélgetést igencsak hamar letudtak, igaz mindez annak fényében, hogy egy egysége nem látták egymást annyira nem volt meglepő. Az egész végén pedig már teljes mértékben egymásba gabalyodva, szinte teljesen meztelenül feküdtek egymáson. Vagyis Tubrok meztelen volt, Ingriden pedig csak annyi fehérnemű volt, amennyit a férfi rajta akart tudni az együttlétre. Ingrid mesterkedése után pedig hamar el is kezdték a szeretkezést. Ez ezúttal nem is tartott olyan sokáig, Ingrid számított is rá, hogy az első menet rövid lesz, mert azért az önkielégítés mégsem annyira jó, mintha partnerrel lenne az ember, Tubroknak pedig szokatlan is lehetett mindaz, de most már legalább megérkezett a partnere, akit az éjszaka közepe még annyira sem zavart, mint a férfit. Valóban csak öt perc volt az egész, az egész végén pedig teljesen egyszerre élveztek el és Ingrid a csípőmozgása miatt pedig még meg is fejte a férfit, akinél érezte, hogy mennyire élvezte ezt is végig. Végül Tubrok oldalra dőlve sűrűn kapkodta a levegőt, Ingridnek pedig ezúttal alig kellett két levegő, sokkalta gyorsabban jött rendbe, mint korábban. Eddig nem igen volt még esélye flottásként kipróbálnia, hogy milyen is a fejlesztett növekedett regenerációja, most kitudta próbálni végre. Ezenfelül most mégjobban próbált ügyelni Tubrokra, nehogy valamikor véletlenül összezúzza, főleg, hogy ezt is könnyebb volt már megtennie. Úgy próbált rá vigyázni, mint egy hímes tojásra. A férfi szavaira kedvesen mosolyodott el, úgy is válaszolt ezúttal, nem gonoszan, csipkelődve, és nem is szemtelenül, vagy köntörfalazva. Látta, hogy mennyire nyerő volt mindez, mert Tubrok teljesen oda volt a kedves választól, hogy így felelt Ingrid. Ahogyan annak is nagyon örült, hogy a nő ennyire figyelmes volt vele és mindenben próbált a kedvére tenni. Ez a legkevesebb volt, már csak azért is, mert picit bűntudata volt Ingridnek, hogy elfelejtette Tubrokot, mert olyan sok dolga volt, és csak Eyjolf miatt jutott az eszébe. Persze a védelmére szólhatott volna, hogy nem volt hozzászokva az efféle hosszú párkapcsolathoz sem, de most ő maga is roppantul örült annak, hogy itt van és végre együtt lehet a férfival. Igencsak biztosra vette, hogy többé nem is fog előfordulni ilyesmi, hogy elfelejti őt valamiért.
Mivel a szeretkezés sem tartott sokáig és Tubrok sem fáradt ki olyan nagyon láthatóan, meg persze ebben Ingrid tudta, hogy benne volt az is, hogy sokkalta gyorsabban regenerálja a párját a flottássága miatt. Alig kellett fél perc és máris magára húzta Ingridet a párja, aki nem is ellenkezett emiatt. Át is vetette rajta az egyik lábát és lovagló ülésben helyezkedett el Tubrokon. Mivel úgyis egyértelmű volt számára, hogy mit is akar a férfi, ezért neki is látott annak, hogy újra teljesen izgalomba, harcképes állapotba hozza őt. Ezt igencsak hamar sikerült megtennie a harapdálásokkal és a bőrszívással, majd az egész végén magába is vezette a férfit. Azonnal érezte, hogy ez sokkal jobb volt a párjának, mint amikor a férfi tette ugyanezt. Azonban most ismét elkezdett gonosz lenni, végtelenül lassan mozgott csak Tubrokon, hogy megőrjítse a férfit, amit úgy tűnt, hogy hamar sikerült is megtennie. A morgásra elégedetten mosolyodott el, mint máskor, most is teljesen odavolt érte. Pontosan tudta, hogy mikor kezdte el nehezen bírni mindezt a lassú mozgást a férfi, mert akkor kezdte el fogdosni, simogatni. Ahogyan a melleit masszírozta Tubrok Ingrid felsóhajtott, még úgyis, hogy csak a ruhán keresztül tette a férfi. A fűző azért nem volt olyan vastag, hogy ne érezze át ezen. Feltűnt neki szinte azonnal, hogy Tubrok a ruházatát szemléli. Ekkor úgy döntött, hogy rácsap finoman a férfi kezére és a mozgással is megállt időlegesen. Néhány gyors mozdulattal lefejtette a fűzője tetejét a keblei alatti részen, hogy így már azok is szabadon legyenek, a megmaradt anyagot pedig máshogy illesztette a fűzőhöz, így új külsőt kapott az egész.
< - Csak neked, mert tudom, hogy mennyire szereted a melleimet - kacsintott a férfira. - És túlzol, nem vagyok az. >
Itt még nem is tudta Tubrok, hogy mennyire ráhibázott az istennőséggel, bár Ingridnek esze ágában sem volt úgy gondolni magára, hogy az lenne, bár a felmenői tényleg azok voltak. Majd reggel úgyis megtudja a párja, és azok után már úgysem fogja tudni lemosni magáról mindezt, legalább is ez volt az érzése. Ezek után kezdett csak újra mozogni, egyelőre nem hajolt vissza a férfihoz, hogy megcsókolja, volt egy olyan érzése, hogy most, hogy a keblei szabadok, Tubrok ki fogja használni mindezt és azokkal foglalkozni. Egyelőre azonban még mindig kínozta a férfit a végtelenül lassú mozgással, amíg tényleg meg nem őrjítette, vagy amíg nem kezd el a férfi mozogni alatta. Közben még simogatta, karmolta, izgatta Tubrok oldalát, mellkasát. Bármelyiket is sikerült végül elérni, akkor kezd csak gyorsabban mozogni, hogy még szebb látvány legyen a férfinak, a kezeivel hátul támaszkodik meg ekkor, úgy mozog tovább a csípőjével egészen gyorsan, had gyönyörködjön benne Tubrok. Egy idő után, hacsak a férfinak nincs egyéb ötlete, hogy mit is szeretne most, akkor kiszáll a férfiból és lihegve szólal meg.
< - Ülj fel az ágy végénél és támaszd meg a hátad - kérte. >
Ha megtette Tubrok, amit kért, akkor ő is utána mászik, háttal fordul és visszaül Tubrok ölébe, egyelőre még nem vezette be magába a férfiasságát, hanem a feneke izmait lazítja el, majd a fenekébe vezeti bele a párja büszkeségét, miközben még mindig a térdén és a lábszárain támaszkodik, majd így kezd el mozogni egyelőre csak lassan. A hátával teljesen nekisimul a párja hasának, mellkasának, a nyakát kifordítva pedig a férfi nyakát kezdi csókolni, szívogatni és a forró leheletével cirógatni. Nem sokkal később a hátával nekidörgölőzik a mozgás közben Tubroknak, ha pedig tudja, akkor lihegve, gyönyörrel telien nyöszörögve kezdi el szopni Tubrok nyelvét, teljesen kiszolgálva a férfit.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 22 Márc. 2016, 00:17

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid valóban ért hozzá milyen is egy egységnyi távollét után egy kifejezetten remek éjszakai érkezés. Nem is kell sok idő, hamarosan már egymásba gabalyodva kötnek ki az ágyon. Ragal teljesen meztelenül, míg Ingrid a szexi fehérneműjében és fűzőjében, ahogyan azt előre eltervezte. Az első szeretkezés nem tart sokáig, sajnos Tubrok nem bírja annyi ideig mint szokta - de ez nem is meglepő - a keményebb tempóból csak öt percet bír a férfi. Utána azonban, Ingrid gyakorlottságának hála egyszerre élveznek el, és az orgazmus után is jó pár közeli pillanatot élhetnek át. Az orgazmus után Tubrok elterül Ingrid mellett és kifújja magát. Ingridnek mindössze egy "pöccintés" az egész és máris regenerálta magát. A flottás génkezelés után valóban egy állandóan maximálisan teljesítő harci gépnek érezheti magát, akinek az előbbi szeretkezés szinte meg sem kottyant. És egyébként is, a mindennapokban is életerősebbnek érzi magát. Miller kedves szavai pedig elnyerik Tubrok tetszését, a férfi le sem tudná tagadni, hogy oda van érte és imádja a nőt. Nem kell sok idő, Tubrok kifújja magát majd oldalra fordul és maga felé húzza Ingridet, aki nem akarja félreérteni a helyzetet és egyből lovaglóülésben ül rá a párjára, hiszen amúgy is az lenne a helyzet vége. Újra kényeztetni és izgatni kezdik egymást, Ingrid harapja, szívja és nyalogatja a párja bőrét, s Tubrok sem marad adós a csókokkal. Az izgatás végén Ingrid magába vezeti Tubrokot, ami most nagyon jól esik a férfinek, és ez hallatszik is. Ingrid némiképp gonosz és csak lassan kezd mozogni Tubrokon, amivel kezdi szépen felőrölni a férfi idegeit. Az már nehezen bírja, így hát kézbe veszi Ingrid melleit. Alaposan bele is markol azokba.
Amikor Ingrid a párja kezére csap finoman, Ragal azonnal elveszi azokat, bár nem érti miért. Mikor a mozgással is felhagy Ingrid, Tubrok érezhetően alig tudja mit kezdjen magával, alig bírja ki, hogy benne van Ingridben de nem mozog benne, azonban se nem mozdul, se nem szól, tényleg hagyja hogy a nő irányítson. Csak akkor esik le neki az egész, amikor Ingrid elveszi a kezeit és végre meglátja az átalakított fűzőt. Ezután Tubrok valóban le sem tudja venni a szemét Ingrid kebleiről.
< - Ne szerénykedj... - leheli a férfi. >
Ingrid már tudja, amit a párja még nem, hogy a férfi nagyon is ráhibázott az istenőséggel, és ezt valószínűleg Ingrid már nem fogja tudni lemosni magáról. Másrészről a párja valóban egy szexistennőnek tartja, és tényleg úgy érzi, hogy Ingrid az neki. Mindenesetre a nő nem hagy fel a lassú mozgással, egy perc alatt meg is őrjíti Tubrokot, aki a vágytól morogni kezd. Ingrid csak ekkor kezd gyorsabban mozogni, és még neki is új lehet az, hogy mennyire hullámoznak a keblei ebben a helyzetben ezzel a fűzővel. Ragal arcán a meglepődést és az elégedettséget látja, amikor nem előre dől, hanem hátul támaszkodik meg.
< - Imádlak... - nyögi a férfi. >
Itt már Tubrok is rásegít csípőmunkával és a lábaival, hogy minél erősebben mozoghasson a nőben és az minél gyorsabban tudjon rajta mozogni. Egy idő elteltével, mivel Tubrok nem jelez semmit, Ingrid kiszáll a párjából és lihegve közli amit szeretne. Tubrok meg is teszi amit kér, kimászik az ágy szélére és megtámasztja magát. Innentől a nőnek könnyű dolga van és meg tudja tenni amit szeretne. Szépen elhelyezkedik a férfin, ellazítja a fenekét, és Tubrokot ismét magába vezeti. Tubrok ismét meglepődik, amiatt hogy vett még egy csavart a póz.
< - Oh... - szalad ki a száján, amikor Ingridbe hatol, majd amint végigcsúszik benne, a végére már csak morog. >
Amikor a férfi hasának dől hátával Ingrid már érezheti, hogy telitalálata van a férfinál. Legkésőbb akkor érzi ezt, mikor csókolni kezdi. Ami azt illeti Tubrok imádja az egészet és lassan kezdi érezni, hogy ez csak egy mocskos álom. A bőre cirógatásra, a csókokra és minden másra halk morgással fejezi ki elégedettségét. A kezei nem is haboznak, megmarkolja Ingrid melleit, azokat markolássza egy ideig, majd masszírozni kezdi a kebleket, végül a mellbimbókat kezdi izgatni, és ha kemények, akkor csavargatni és morzsolgatni kezdi őket. Ingrid könnyen meg tudja tenni amit akar, a gyönyörrel teli nyöszörgés közben tudja szopni Tubrok nyelvét. A férfi élvezi mindezt, és önként ajánlja fel a nyelvét kidugva azt a szájából.
Fél perc sem kell és Tubrok teljesen beleveszik abba, amit Ingrid művel vele. Minden perc egy örökkévalóságnak tűnik ebben a helyzetben számára. Teljesen és mindent kielégítően ki van szolgálva. A férfiassága Ingrid fenekébe csúszik újra és újra, a nyelvét Ingrid szopja lelkesen, és a kezeiben érezheti a szerelme kebleit. Tubroknak így fogalma sincs mennyi idő telik el. Ingrid addig szeretkezhet ebben a pózban a férfivel, amíg csak akkor, a párja nem igazán érzi az időt és nagyon sokáig is bírja a kényeztetést.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 22 Márc. 2016, 09:31

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Így, hogy egy picit belegondolt Ingrid valóban voltak változásai, igencsak nagyok annak, hogy Flottás lett. Eddig is roppant energetikus volt, folyamatosan tele energiával, akit szinte lelőni sem lehet egy pillanatra sem, de amióta Flottás lett, ez csak fokozódott. Azóta úgy érezte, hogy képes lenne egymaga megvívni a Földön egy világháborút egymaga, nem elég, hogy nyerne, de még csak el sem fáradna egy pillanatra sem. Leginkább Tubrokot sajnálta, hogy most már tényleg képtelen lesz arra, hogy kifárassza őt úgy, mint korábban. Nem azért, mert nem tudna Ingrid elfáradni, hanem, mert a párja fulladna ki jócskán előtte maximálisan. Igaz ezúttal Tubroknak sem kellett sok idő, alig fél perc, hogy összeszedje magát, ezen picit meg is lepődött Ingrid, bár annak a számlájára írta, hogy roppantul hiányzott neki és bármit megtenne azért, hogy most éjjel teljesíteni tudjon. Azért abba még ő maga sem mert belegondolni, hogy mi lenne, ha a férfinak egy gyógyster is kellene hozzá, hogy akkor meddig lenne harcképes. Azon igencsak jót mosolygott, hogy mennyire látszott Tubrokon az, hogy a férfi fülig szerelmes és bármit is tesz Ingrid, azért ő odavan. Főleg, hogy ennyire kedves és figyelmes. A folytatással kapcsolatban nem volt ellenvetése a nőnek, a legkisebb mozdulatokból olvasott és úgy helyezkedett el a férfin, ahogyan az szerette volna, ebben a helyzetben pedig azonnal neki is látott, hogy újra izgalomba hozza, amivel nem is volt nehéz dolga. Amint ez megtörtént, akkor magába is vezette a férfit, majd kínzóan lassan kezdett mozogni, amivel láthatóan és érezhetően is sikerült kikészítenie a másikat, pedig sok mindent tartogatott ekkor még a későbbiekre. Ahogyan ez az állapot "beállt", Tubrok neki is látott annak, hogy Ingrid idomaiba markoljon és kiélvezze azokat. A nő ekkor gondolt egyet, hogy tovább fokozza a hangulatot és változtat a fűzője fazonján olyanra, ami teljesen biztosan elnyeri a párja tetszését. Így rá is paskolt a férfi kezeire, hogy húzza azokat vissza, amint ezt sikerült akkor gyorsan át is kötötte a fűzőről leszedett részt a megfelelő helyre. Valóban jó volt a megérzése, mivel Tubrok le sem tudta venni a tekintetét a kebleiről ezek után, már csak azért sem, mert azok is nagyobbak voltak, mint egy egységgel korábban. A szavakra gyengéden és kedvesen rázta meg a fejét és még szerelmesen is pillantott a párjára ő maga is. Ingrid sem tudta volna letagadni, hogy mit is érez.
< - Nem szerénykedem, csak te vagy tapasztalatlan - mosolygott. >
Mindez még számára is roppant ironikusan és mókásan hangzott, de remélte, hogy Tubrok érti, hogy a HPI-sekkel való együttlétre gondolt a szerénység álcája mögött és nem másra. A lassú mozgásával végül egy perc után végzett és kezdett gyorsabb lenni. Itt már ő is érezte, hogy miként mozog a melle közben, ilyen ruhában volt korábban, igaz akkor a mellei nem voltak ekkorák, így ez számára is picit furcsa volt néhány pillanatig. Nem sokkal később újabb helyzetet vett fel, azonnal látta a megelpettséget, majd az ez elégedettséget Tubrok arcán, amikor realizálta a férfi, hogy Ingrid nem előre, hanem hátrafelé támaszkodik meg és így még szebb látványt nyújt neki. Noha nem volt szüksége a segítségre, amit a férfi segített, de azért örömmel vette mindezt, gondok lettek volna, ha nem tudott volna ebben a helyzetben egyedül mozogni. Ahogyan telt és múlt az idő Tubrok még mindig nem jelzett, vagy mondott semmit sem, így ezért is döntött úgy Ingrid, hogy ideje pozíciót váltani hiába élvezte ezt is igencsak, főleg, hogy remekül kitöltötte most is a párja őt. De végül az ágy végébe parancsolta, hogy dőljön ott neki a falnak. Amint ez megvolt, akkor fel is vette az új helyzetet, Tubrokot pedig a saját fenekébe vezette. Ahogyan neki is dőlt a férfinak érezte, hogy az már lassanként csak álomnak hiszi ezt az egészet és nem a valóságnak. Számára is roppant kellemes volt, ahogyan a melleivel, mellbimbóival játszott Tubrok, ennek hála a légzése is felgyorsult még jobban és gyorsabban kezdett, közben pedig folytatta, amit elkezdett.
Mivel a kezeivel úgysem érte el csak Tubrok oldalát, combjait, így azokat simogatta, karmolta növelve a férfi gyönyörét Néhány perc kellett neki ahhoz, hogy először elélvezzen ebben a helyzetben, akkor meglehetősen gyorsan mozgott, amíg az orgazmusa tartott, és akaratlanul is erősebben karmolta meg Tubrok oldalát. Ezalatt, előtte és utána is az izmaival szinte zongorázott a párja férfiasságán, hol erősebben szorította meg azokat, hogy még szűkebb legyen és ráidomuljon teljesen a férfiasságra, hol kevésbé, de még akkor is igencsak szűk volt. Elég sok időt töltött így, amikor is úgy ítélte meg, hogy eléggé ki lett ebben a helyzetben már szolgálva Tubrok. Ekkor fordult meg, szállt ki a férfiból és helyezkedett szembe vele.
< - Hova szeretnéd? - kérdezte, a választól függően a hüvelyébe, vagy a fenekébe vezeti a férfiasságot. >
Ha Tubrok rábízza, akkor a fenekét választja, mert tudja, hogy mennyire szereti a másik ezt és ezúttal rendesen szemből mozog pár percig. Utána felhúzza magához a férfit, hogy így csókolja meg. Eközben a lábaival könnyedén áttudja ölelni a párja csípőjét, derekát, majd szépen lassan ledől az ágyra. A saját csípőjét továbbra is mozgatta, ágyékát pedig a férfiéhez dörgölte, majd ebben a helyzetben szépen a férfi vállaira teszi a lábát, ha Tubrok nem húzódott el tőle, akkor ez jelenleg azt jelentette, hogy a saját feje két oldalára kerültek a lábai az ágyra. Így teljesen kitárulkozott odalent és mivel most a lábai sem akadályozták Tubrokot semmiben, a lehető legkönnyebben tudott Ingridben tövig járni, bármelyik testnyílásában is van éppen.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 23 Márc. 2016, 00:09

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok jelenleg le sem tagadhatná, hogy fülig szerelmes és igyekszik teljesíteni az ágyban. Az első menet után nem is olyan sokkal kezdődik a második, a szerelmes pár újra szeretkezni kezd. Ingrid a lovaglás elején szándékosan lassú és kínzó, amivel szépen el is éri a célját, lassan felőröli és megőrjíti a férfit. Amikor már nagyon nem bírja Tubrok, rámarkol Ingrid kebleire, és ez egy remek ötletet ad a nőnek. Átalakítja a fűzője fazonját, hogy szabadon legyenek a mellei, amivel azonnal el is tereli az alatta lévő Ragal figyelmét teljesen.
< - Szörnyen tapasztalatlan vagyok... - leheli Tubrok. >
Játékosan olyan hangon felel, mintha nem egy birodalmi férfihez képest értené ezt, hanem akár egy földi férfihez képest véli magát tapasztalatnak, és bizony most Ingridnek "be kell avatnia" őt. Holott persze ez nincs így, csak Tubroknak ez jutott az eszébe hirtelen. A lassú mozgás mellett még egy percet bír a férfi, aztán kezd elveszni, ez az a pont, ahol Ingrid gyorsabban kezd mozogni. Már ez a póz is tökéletesen elnyeri Tubrok tetszését, egyáltalán nem is jelez, hagyja, hogy Ingrid irányítson, csak annyit tesz, hogy ő is mozogni kezd, segítve a nőnek. Hamarosan viszont az ágy végébe lesz parancsolva. Bár az előző póz is nagyon tetszett a férfinek, ami Ingrid kihoz a következőből, azt képtelen nem teljesen és mindenhogy élvezni, gyakorlatilag a kedvenc módjaival van kényeztetve, kielégítve. Ingrid is roppantul élvezi ebben a helyzetben a szeretkezést, hamarosan el is élvez. Ettől gyorsabban mozog, jobban karmolja a párját és izmaival folyamatosan zongorázik Ragal férfiasságán, mindez Tubrokot is megvadítja. Amíg Ingrid orgazmusa tart, addig jobban markolja, szorítja a melleit, a nyelvével pedig nem hagyja, hogy Ingrid az övét szopja, hanem pont fordítva, most ő kezdi ugyanúgy kényeztetni a nőt. Végül Ingrid dönti el, hogy mennyi idő elteltével elég Tubroknak a jóból, leszáll a férfiról és szembe fordul vele.
< - Ahova te akarod... - leheli a választ Tubrok. >
Mivel a férfi ráhagyja a döntést, Ingrid ismét a fenekébe vezeti a párja büszkeségét. Néhány percig mozog ebben a helyzetben Ingrid, most is teljesen kiszolgálva a párját, aki nagyon élvezi mindezt. De ez sem tart sokáig, Ingrid megcsókolja és lerántja magával a párját. A férfi partner mindebben, a tőle telhető legjobban viszonozza a csókot és dől a nővel, úgy hogy véletlenül se csúszhasson ki belőle. A helyzetet és a lehetőséget látva, Tubrok nem is habozik, próbál megtámaszkodni és nekilát Ingridben mozogni. Egészen tövig hatol a nőbe, gond nélkül, aztán gyorsan majdnem teljesen kihúzza magát, éppen csak a makkja marad még a nőben, amikor elkezd visszacsúszni belé. Ezzel halad egyre jobban és jobban, gyorsabb, keményebb tempót diktálva. Mivel előzőleg már bemelegítettek, Ragal nem aggódik a szenvedélyes szeretkezés miatt. Ingrid érezheti, hogy a párja megpróbálja szinte szétdugni a fenekét, de a flottássága miatt nem sok sikerrel járhat... Tubrok ezt a helyzetet már nehezebben, de azért egész jól bírja, és addig folytatja, amíg Ingrid nem akar ismét pózt váltani. Ha kezd az orgazmus közelébe érni, szándékosan lassítani kezd, ebben a kérdésben is alávetve magát Ingridnek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 23 Márc. 2016, 10:10

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A második szeretkezés alatt Ingrid már egyszerre volt kedves és gonosz is; gonosz, mert végtelenül lassan mozgott a párján, és roppant kedves, mert direkt átvariálta a fűzőjét olyanra, hogy az mégjobban elnyerje Tubrok tetszését. Arra, hogy szexistennőnek nevezte a párja csak legyintett és közölte, hogy a férfinak nincs elég tapasztalata, ha több HPI-s nővel lett volna, akkor bizonyára nem mondaná ezt. Rendben, hogy kettejük közt még ott volt a szexuálisanyagáramlás is, vagyis kétirányú lenne, ha a párja is génkezelt lenne. Ezek után meg tényleg Ingriddel lenne neki a legjobb, de még akkor is azt mondaná a nő, hogy más lenne a véleménye a férfinak, ah több birodalmit próbált volna és nem csak őt. De azt továbbra sem gondolta, hogy szexistennő lenne. Maximum istenszármazék, de ennél többet nem engedett volna magának, hogy így nevezzék, ő maga azokban hitt, akikről kiderült, hogy családja, nem kicsi sokként érte korábban. Nagyjából egy perc után kezdett gyorsabban mozogni, amikorra már teljesen megkínozta Tubrokot. Úgy tűnt a nő számára is, hogy a férfi teljesen ráhagyta az irányítást, így egy idő múlva váltottak pózt, amivel roppantul elnyerte a másik tetszését. Érezte is, hogy Tubrok nem is tudta, hogy mit kezdjen magával, annyira élvezte az együttlétet, azt, hogy Ingrid fenekében lehet, hogy a nő nekidörgölőzik és ahogyan a nyelvével foglalkozik, és ahogyan a férfiasságán "zongorázott" a párjának. Neki is roppant jó volt ez a póz, mert pár perc után saját maga elélvezett. Közben még azt is roppantul élvezte, hogy ezúttal már a párja foglalkozik az ő nyelvével és nem fordítva. Miután vége volt az orgazmusának pár percig még ezt a pózt tartotta, aztán szállt ki a párjából és fordult vele szembe. Itt tette fel a kérdést, hogy miként is szeretné folytatni.
A válaszon elmosolyodott, hogy döntse el ő maga, így ismét a fenekét választotta, majd pár perc után ismét pózt váltott. Ezúttal úgy, hogy ő legyen az, aki az ágyon alulra kerül és ezúttal Tubrok dolgozzon egy kicsit az előző percek után. Ingrid rettenetesen élezte már azt is, hogy úgy próbált vele dőlni a párja, hogy véletlenül se csússzon ki belőle, amiben ő maga is igyekezett segíteni. A csókok közepette sűrűn kapkodta a levegőt, ahogyan ki-be járt benne Tubrok, a lábait pedig lent tartotta az ágyon a saját feje két oldalán továbbra is. Nem is kellett sok idő ahhoz, hogy ebben a pózban nyögdécselni kezdjen a gyönyörtől. Érezte, hogy mire törekszik a párja, ahogyan azt is, hogy máskor, vagyis a legutolsó alkalommal ettől teljesen kikészült volna, most azonban sokkal ellenállóbb volt a teste és gyorsabban is regenerált, így sem most, sem a közeljövőben nem fog megtörténni az, amit a párja szeretne. Igazából ő maga is örült volna annak, ha úgy jár ismét, ahogyan a hazaindulásakor. Csak reménykedni tudott abban, hogy Tubrok nem fogja magára venni mindezt, mert nem tehet róla, hogy ez a helyzet áll fent. Azonban ekkor fordult meg igazán a fejében, hogy a helyzettel kezdeni kell valamit. Kommunikátor, nanobotok, vagy génkezelés, valamit még azok előtt, hogy véletlenül, akaratlanul is megárt ez a párjának. Aggódott érte, de csak néhány pillanatig tudott ezen gondolkodni, mert aztán visszarántotta az, hogy mit is csinál Tubrok vele. Két-három további lökés kellett, mikor a férfi érezhette, hogy megfeszül Ingrid teljes teste és a csókolózás közben nyögdécselve élvezett el ismét, ezúttal sem tartott hosszú ideig az orgazmusa, utána szólalt meg ismét.
< - Térdelj fel kérlek - suttogta levegő után kapkodva. >
Ha Tubrok tette, amit kért, akkor saját maga felemelte a feje mellől a lábait, majd a rendes helyükre tette őket, majd felült az ágyon. Azonnal Tubrok felé vette az irányt négykézláb, mint egy nagymacska. Ha eddigre a férfi térdelt már, akkor a férfiasságát vette elsőként kezelésbe. Először csak a makkot vette a szájába, majd a nyelvével és ajkaival kezdett dolgozni igencsak gyorsan. Nem volt az a célja, hogy Tubrok elélvezzen, csak kényeztetni akarta a párját. Először csak a makkal játszott, majd szépen haladt végig a teljes férfiasságon, amíg az tövig nem volt a szájában, pár percig igencsak keményen szopta a férfiasságot, közben fel-fel pillantott Tubrokra, hogy miként élvezi mindezt. Addig folytatta, amíg a párja túl közel nem került az orgazmushoz, ekkor hagyta abba, amit csinált, majd ágyéktól haladva felfelé csókolta végig a férfi felsőtestét és nyalta érzékien a nyelve hegyével és így állt fel ő maga is térdelésbe. Ahogyan a nyakhoz ért, akkor húzta el a fejét és fordult meg térdelőállásban. Egészen addig hátrált be, hogy hozzátudjon simulni a férfihoz és a férfiassága Ingrid combjai között legyen. Ezúttal nem vezette magába a férfit, hanem ráhagyta, hogy mit is szeretne. Sürgetésképpen a szeméremajkaival dörzsölte meg a férfiasságot, hogy döntésre bírja a párját. Mivel most végre szabadok voltak a kezei és jól hozzáfért a másikhoz a fenekét kezdte masszírozni, markolászni, a dombokat, az ajkaival Tubrok nyakát falta, de ha a férfi meg akarta csókolni, akkor örömmel tett így. Közben a hátával és így a fűzőjével végig nekidörgölőzött a férfi mellkasának, hasának, a harisnyás lábával Tubrok lábának, a szeméremajkaival pedig a férfi büszkeségének, hogy továbbra is tűzben tartsa őt és korbácsolni tudja a vágyát.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 24 Márc. 2016, 01:13

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid éjszakai megérkezése után, a szerelmes pár hamarosan az ágyon szeretkezve köt ki. Nem meglepő ez tőlük, különösen mert Ingrid még készült is erre. Az első menet hamar véget ér, Tubrok nem bírja sokáig, hiszen hosszú ideig nem látták egymást. A második menetet ellenben már sokáig bírja a férfi. Az első pózváltástól már teljesen oda van Tubrok, és mindattól amit abban a pózban kap meg, ahogy minden téren és helyen az általa kívánt módon kényezteti a nő. Nem is igazán tudja mit is kezdjen a helyzettel, csupán csak élvezi és majd elolvad Ingrid alatt. Ingrid is élvezi a helyzetet, hiszen néhány perc alatt elélvez. Ezután Ingrid szembe fordul Ragallal, majd ismét a fenekébe vezeti a párja büszkeségét, mert az rá hagyta a döntést. Viszont most nem sokáig szeretkeznek ebben a helyzetben, mert Ingrid megcsókolja a párját és hátradől vele. Már azt is élvezi, hogy Tubrok nem csúszik ki belőle a hátradőlés alatt, utána viszont még többet, majdnem mindent megkap a férfitól. Tubrok nagyon igyekszik, nagyon dolgozik azon, hogy a lehető legjobban kihasználja a helyzetet és szétdolgoztassa Ingrid fenekét. Könnyen siklik a nőben, mélyen és erősen hatol belé. Ingrid flottás regenerációja miatt azonban hiába igyekszik a férfi, nem járhat sikerrel.
Tubrok hallja és érzi Ingrid testének feszülését és a csókok közötti nyögéseket. A nő orgazmusa miatt még jobban rádolgozik az egészre, és ezúttal tényleg vadan és szenvedélyesen jár ki-be a nő fenekében minden alkalommal tövig hatolva. Egy idő után izzadna is a férfi teste, de Ingrid orgazmusa most sem tart túl sokáig. A kérésre Tubrok abba is hagyja a szeretkezést, kicsúszik Ingridből és feltérdel. Ragal ismét rendkívül kellemes meglepettséggel figyeli, ahogy a nő nagymacskaként közeledik hozzá. Férfias morgással ad hangot tetszésének, mikor Ingrid bekapja a makkot. A morgással nem is nagyon hagy fel, csak néha-néha szakítja meg azt. Teljesen oda van az orális kényeztetéstől. Ingrid vállait, tarkóját, hátát simogatja, kifejezve tetszését. Amikor a férfinek sikerül elkapnia Ingrid egy-egy felfelé tekintő pillantását, szinte olvadozni kezd, ezt érzi Miller is. Egyébként az orális kényeztetés alatt szóban is kifejezi elégedettségét.
< - Áh... keményen... még... >
Ha Ingrid akarná valószínűleg percek alatt elélvezne a férfi a kemény szopástól, viszont nem ez a célja. Hagyja, hogy Tubrok közel kerüljön az orgazmushoz, után azonban felhagy a kényeztetéssel. Nekiáll lentről felfelé szépen nyelvével végighaladni a férfi testén, közben annak forró érintését érezheti amint simogatja őt. Ingrid végül Tubrok elé térdel és roppant erotikus helyzetben kötnek így ki. Tubrok férfiasan morog egyet, amikor a férfiasságát Ingrid szeméremajkai dörzsölik végig. Néhány másodpercig élvezi, amint Ingrid nekidörgölőzik mindenhol, de amikor másodjára tüzeli őt Ingrid az ajkaival odalent, nem bírja tovább. Finoman, óvatosan vezeti Ingrid arcát a sajátja felé és megcsókolja a nőt, másik kezével ugyanabban a pillanatban a hüvelybe vezeti férfiasságát. Lassan lát neki a szeretkezésnek, rendkívül erotikusan és bensőségesen mozog, próbálja elvarázsolni Ingridet. A kezeivel Ingrid szabad bőrfelületeit járja nyaktál egészen le a harisnyákig. A melleit természetesen kiemelt figyelemben részesíti, a mellbimbókat is morzsolgatja. Tubrok csókjai is egyre követelőzőbbek, szinte felfalja Ingridet. A férfi lassan szeretkezik, annyira lassan, hogy Ingridnek még ne legyen kínzó, élvezze, ahogyan jár benne, ugyanakkor lassúnak legyen mondható. Ingrid ebben a helyzetben az egész testén érezheti a férfi törődését.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 24 Márc. 2016, 09:20

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ahogyan már az ágyon feküdtek újra és Tubrok volt felül most a férfi volt az, aki ezúttal megdolgozott azért, hogy mind a kettejüknek jó legyen. Ingrid, mint mindig most is kéjesen nyöszörögte végig azt, hogy a fenekében van a párja és végül el is élvezett. Kifejezetten jól esett neki, hogy Tubrok az orgazmusa alatt végig ennyire szenvedélyesen és erősen mozgott benne, ezt pedig a férfihátán való karmolásokkal fejezte ki. Egy-két percnél azonban most nem tartott tovább az orgazmusa, amint vége volt, kérte meg a párját, hogy újra váltsanak pozíciót. Miután Tubrok fel is vette azt, amit kért, akkor kelt fel saját maga is. Egyből látta, hogy már a nagymacskás térden járás elnyerte a tetszését, bár kissé meglepődött mindezen. Ingrid a meglepettséget furcsállta, hiszen így volt a legkönnyebb eljutni a férfihoz és nem volt rest ahhoz sem, hogy így közlekedjen. Amint neki is látott az orális kényeztetésnek egyből meghallotta a morgó hangot, ami csak megerősítés volt a számára, hogy folytassa azt, amit elkezdett. Amíg ezzel foglalkozott közben azért a sarkait behúzta maga alá és ráült azokra, míg a kezével a férfit simogatta. Hol a fenekét, derekát, hasát, mellkasát, combjait, vagy éppen a heréket masszírozta. Igyekezett a lehető legjobban kiszolgálni a férfit, amennyire csak tudta. Éppen ezek miatt nézett fel többször is és sikerült elkapnia párszor Tubrok tekintetét, amint ez megtörtént érezte is, hogy a férfi szinte elolvad a kapott figyelemtől, kényeztetéstől. Mindezek után kapcsolt rá, hogy keményen foglalkozzon a férfiassággal, a morgáson felül pedig szavakkal is megkapta a megerősítést, hogy valóban mennyire élvezi a másik mindezt. Így nem is állt szándékában mindezt befejezni addig, amíg meg nem érezte, hogy Tubrok már közel van az orgazmushoz. Mint máskor is, most is jól számolta, hogy néhány percnél több nem kellett volna orális kényeztetés mellett, hogy Tubrok ismét elélvezzen, de aggódott amiatt, hogy ezek után teljesen bealudna a férfi, így ezért is nem engedte egyelőre elélvezni. Így emiatt is hagyott fel mindezzel és indult el csókolva, érzékien nyalva a férfin felfelé. Míg végül teljesen fel nem ért és nem térdelt már saját maga is.
Ekkor fordította a hátát a másiknak és vette fel azt a pózt, aminek két dörgölőzés után már Tubrok sem tudott ellenállni. Ingrid roppantul örömmel vette, hogy végre a férfi vette vissza az irányítást, ahogyan azt kiprovokálta tőle. Amint másodjára is hozzádörgölőzött odalent a férfihoz, megérezte az állán a párja kezét, majd abba az irányba nézett, amerre a férfi akarta. Azonnal meg is lett csókolva, amit örömmel viszonzott, mélyen, szenvedélyesen. Amint Tubrok beléhatolt kéjesen nyögött bele a csókba. Az első néhány behatolásnál még nem mozdult Ingrid, kivárta, amíg a párja biztosan mozog benne és csak utána kezdte el. Szerette ezt a pózt, most pedig így, hogy ő maga is magasabb lett, még kényelmesebb volt, nem kellett attól tartania, hogy Tubroknak kitörik a nyaka, miközben őt próbálja csókolni és olyan nagyon le kellene hajolnia. Azért is szerette ezt a pózt, mert a férfinak igencsak előnyös méretei voltak, főleg ehhez a helyzethez és minden egyes behatolásra úgy érezhette, hogy addig tud belé hatolni a párja, amíg csak elfér benne, és minden ilyen mozdulatnál, mintha szó szerint felnyársalta volna őt Tubrok. Most nem zavarta, hogy ennyire lassan szeretkeztek, inkább kiélvezte minden egyes pillanatát. Amint a párja már biztosan mozgott benne, akkor ő maga is elkezdte a csípőjét mozgatni ismételten ellentétes irányban, mint ahogyan Tubrok tette. A hüvelyét teljesen rászorította a párja férfiasságára, hogy még ezzel is növelje mind a kettejük élményét. Tubrok hamar megtalálhatta azt a pontot, ami még kellően lassú és bensőséges, de már, vagy még nem kínozza Ingridet. Valóban igencsak élvezte Ingrid, főleg úgy, hogy érezte is az egész testén a törődést, amit kapott, a csókot, amit ugyanúgy viszonzott, ahogyan kapta, a simogatásokat, főleg a mellbimbók morzsolgatását. Saját maga a kezeivel hol Tubrok oldalát, combját simogatták, hol éppen felnyúlt és a férfi tarkóját simogatta, így méginkább kifeszült a teste a férfinak, máskor pedig Tubrok fenekét masszírozta, és markolt bele.
Ahogyan lendültek bele a szeretkezésbe úgy három-négy perc után a férfi érezhette, hogy mint általában ebben a pózban, most is a ténykedése miatt Ingrid nem tud betelni vele, sem pedig az érzéssel, amit nyújt a férfi. Most biztosra vehette, hogy az előző kis orgazmusokhoz képest nagy lesz a nőé. Amiatt, hogy egyre jobban élvezte az egészet Ingrid a csípőmozgása is valamivel gyorsabb lett, hogy ezáltal még mélyebbnek, erősebbnek, intenzívebbnek érezze a férfi mozgását, amint ki-be jár benne. A légzése gyorsult, a csókjai is követelőzőbbek lettek, további két-három percen belül, ha Tubrok is engedi, akkor most egy igazán nagyot élvezett és még a csókba is belesikoltott a gyönyörtől. Ekkor a csípője erősen dobált Tubrok férfiasságán és érezhető volt, hogy a teljes teste nagyon megfeszült a gyönyörtől, most legalább öt-hat percig ki tudja tolni ezt Tubrok, hogyha akarja. Abban az esetben, ha Tubrok nem engedte mindezt és nem akarta, hogy elélvezzen, akkor csak a határon tartotta Ingridet, aki mozgással, érintéssekkel próbálja rávenni a párját, hogy könyörüljön meg rajta, ekkor azonban Tubrok azt is érezhette, hogy minden egyes kitolt pillanatnak köszönhetően még nagyobbat fog majd az egész végén élvezni a nő.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 25 Márc. 2016, 00:27

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok roppant kellemesen töltve az éjszakát szeretkezik. Tubrok az ágyon térdel és éppen roppantul élvezi a helyzetet, amint Ingrid orálisan kényezteti és szinte olvadozik az egésztől. Élvezi a helyzetet, morog, nyög, simogatja Ingridet és szavakkal is kifejezi elégedettségét. Hosszú percek után el is élvezhetne a férfi, de Ingrid abbahagyja a kényeztetést, ugyanis még nem akarja, hogy ez megtörténjen. Hátat fordít a férfinak és egy roppant erotikus pózban kötnek ki, Ingrid érintéseivel, csókjaival tüzei a férfit, Tubrok nem is tud sokáig ellenállni a csábításnak és Ingridbe hatol. Folyamatosan csókolózva, egymást simogatva és lassan szeretkezve lesznek egymáséi. Ragal élvezi, hogy Ingrid most már magasabb és valóban nem kell a nyakát törnie, és mindenhol könnyen eléri őt a nő. Ingridnek pedig mindenképpen élvezetes ez a póz, hiszen a férfi teljesen ki tudja tölteni őt. Érezve Tubrok az elégedettséget, kicsit megvadítja a szeretkezést. Lassan halad bele Ingridben, azonban mielőtt teljesen a nőbe érne, tövig, hirtelen egy nagyobbat lök, "döf" a férfi, hogy a lassúság ellenére minden egyes alkalommal felnyársalja Ingridet. Ezen felül még jobban morzsolgatja Ingrid mellbimbóit, úgy hogy azt a nő nagyon is élvezze, sőt, a nőt felsőtestét is jobban a sajátjához szorítja, hogy még jobban ki legyen feszítve a szerelme teste. Ingrid úgy érezheti, még inkább magáévá teszi őt a férfi és még jobban ki akarja őt elégíteni. Még a férfi morgását is hallgathatja, mikor a fenekét markolássza. Ingridnek azonban óvatosnak kell lennie, bár így is figyel Tubrokra, érzi milyen erősen tudná a hüvelyét a férfira feszíteni és milyen könnyen összeroppanthatná a férfit.
Három-négy perc elteltével Tubrok felhagy a csak lassú szeretkezéssel, a saját mozgását hozzáigazítja Ingrid gyorsuló csípőmozgásához és a nő egyre követelőzőbb csókjait is viszonozza. Mikor Ingrid elélvezne, a férfi nem hagyja neki, két "pillanatra" még visszatartja aztán hatol bele még gyorsabban és erősebben Ingridbe újra és újra, hogy a nő elélvezzen. Ingrid végre egy nagyot élvezhet amint az orgazmus hullámai átcsapnak rajta. A gyönyöre alatt Tubrok végig gyorsan, vadan jár benne, a melleit markolja, mellbimbóit morzsolgatja és szinte felfalja élve. Egészen addig folytatja, amíg Ingrid orgazmusa heves, amikor kezd csillapodni, már csak mélyen mozog a nőben aprókat, amelyekkel többször is sikerült már megőrjítenie. Az orgazmus végeztével pedig kicsúszik belőle és halkan morog a fülébe.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 25 Márc. 2016, 10:11

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Két pózváltás után a harmadiknál már egymás előtt térdelve kötöttek ki és így folytatták a szeretkezést. Alighogy átfutott Ingrid fején, hogy így talán még Tubroknak is kényelmesebb, hogy nem törik ki a párja nyaka annyira, meg is érezte mindezt tőle, hogy mennyire élvezte a férfi valóban mindezt, nem csak azt, hogy a nyaka nem törik ki, hanem azt is, hogy mindenhol eléri Ingridet és ő is jobban tud hozzábújni a párjához. Már csak azért is örült mindennek, mert az első nap óta az egyik kedvenc pózuk volt mindez, már akkor rájöttek, hogy mind a ketten mennyire élvezik mindezt. Tubroknak úgyis hátulról volt a kedvence, Ingrid pedig imádta, hogyha teljesen mélyen járhat benne a párja és teljesen ki tudja tölteni. Ebből adódóan ez a póz tényleg egy főnyeremény volt mind a kettejüknek. Úgy tűnt, hogy nem csak a nő volt az, aki megérezte a helyzetből adódó elégedettséget, hanem a férfi is, mivel nem olyan gyengéden és finoman folytatta a szeretkezést, hanem kissé vadabban. Ingrid roppantul élvezte, ahogyan az utolsó pillanatban döf még egyet benne a férfi, így szinte teljesen és tényleg felnyársalta őt, annak ellenére, hogy a gyorsaságon nem változtatott Tubrok. Minden egyes behatolásra és felnyársalásra hangosan, kéjesen nyögött fel a csók ellenére is. Azért is oda volt, hogy a mellbimbóit jobban morzsolgatta a férfi, ez úgyis roppant érzékeny terület volt neki, amit igencsak értékelni tudott, ha a másik foglalkozik vele. Mikor Tubrok magához szorította jobban Ingridet, akkor tényleg sikerült azt a hatást elérnie a nő számára, amit szeretett volna, hogyha jobban kifeszüljön a teste. A teljes ágyéka, hasa megfeszült és kissé előrébb tolódott, így ha Tubrok szemlélődött is a csókok közben, akkor ez számára igencsak szép látvány lehetett, Ingrid pedig tovább fokozta mindezt ezzel, hogy a lábait a párja lábain kívülre csúsztatta, mintha a férfi széthúzta volna őket, és nem engedné azt, hogy összébb húzza azokat. Igaz, így valószínűleg a nagyobb terpesz miatt kissé lejjebb került a súlypontja és a magassága is csökkent egy picit, de a férfi megkaphatta azt, hogy jobban ki legyen feszítve Ingrid teste. Igaz, így sokkal kisebbeket tudott csak mozogni a csípőjével, de annál jobban élvezte, hogy mennyire érezheti azt, ahogyan a párja nyársalja fel minden egyes pillanatban. Ennek hatására még sűrűbben kapkodta a levegőt, bár sajnos így feszített testtel annyira nem ért fel Tubrok hátán magasra. Így főleg a még elérhető magasságokkal foglalkozott a folyamatos csók alatt és boldogan hallgatta, hogy a párja morog, amikor a fenekével foglalkozik. Ugyan, eddig is vigyázott Tubrokra, de amikor összehúzta a hüvelyét érezte, hogy megtudná annyira ezt tenni, hogy teljesen összezúzza a párja férfiasságát és valószínűleg egy életre használhatatlanná tudná tenni, így még erre is vigyázott, hogy ne legyen olyan erős mindez, különösen figyelt arra, nehogy fájdalmat, vagy sérülést okozzon véletlenül. Ahogyan közeledett az orgazmus felé és a csípője is egyre gyorsabb mozgást végzett, már amennyire tudott ebben a helyzetben érezte, hogy Tubrok is vele gyorsult, majd végül Ingrid elélvezett, hosszan tartó orgazmus alatt fel is sikoltott, amit a csók némileg tompított. A férfinak pedig igaza volt, most is majd megveszett az érzéstől Ingrid, hogy aprókat mozgott csak benne a férfi, miközben még mindig szinte kifeszítve volt a teste. Amint végül Tubrok kicsúszott belőle, Ingrid már tudta, hogy ismét rajta volt a sor, hogy kitaláljon valamit, hogy mivel is foglalkozzanak a későbbiekben. Továbbra is élt a gyanúval, hogy a párja azt hitte, hogy csak álmodik egy nagyon mocskosat és azért nem "mer" irányítani, mert fél amiatt, hogy felébred és nem akarná megtenni. Amíg még gondolkodott, addig is szembefordult a férfival, miközben lassan, érzékien csókolta meg. Most ezt nem vitte túlzásba, mert néhány pillanattal később el is húzódott kissé. Először a zuhanyzó jutott az eszébe, de ennél egy kellemesebb dolog is az eszébe jutott, valami, amiért előző alkalommal is teljesen oda volt a szeretett férfi és ez most is jó ötletnek tűnt.
< - Menjünk a fenti egyik melegvizes medencébe - búgta érzékien mély hangon. >
Ha Tubroknak nem tetszett az ötlet, akkor a férfira bízta, hogy mit is tegyenek, azonban, ha elnyerte a tetszését, akkor kézen fogta a párját, úgy húzta maga után. Útközben még a ruhájának, amiben jött leszedte a szalagjait és a biztonság kedvéért magával hozta. Amint átértek olyan medencét választott, aminek kellemesen meleg a vize, de nem olyan forró, hogy ne bírja Tubrok sokáig a szeretkezést. Ha volt ilyen, akkor abba húzta be magával a párját, majd rögtön meg is csókolta, közben pedig leültette a férfit a medencén belüli ülő részre és a szalagokat pedig a medence szélén tette le. Mikor Tubrok már ült, akkor most is háttal ült bele a férfi ölébe, magába vezetve a férfiasságot, és egészen addig ült le, amíg Tubrok teljesen nem volt már benne. Ezt a helyzetet korábban mind a ketten nagyon szerették, azért is élt most is ezzel. Mint akkor is, most is Tubrokra bízta, hogy átvesse a lábait az övén és teljesen széthúzza azokat, hogy teljesen szétnyitott lábakkal, combokkal végezze a végén és így a lehető legmélyebbre jusson benne a férfi. Kivárt így néhány pillanatot, hogy Tubrok kiélvezhesse azt, hogy ismét méhszájig van benne, majd nekivetette a hátát a párjának és megcsókolta szenvedélyesen. Néhány pillanattal később pedig el is kezdett mozogni a férfin, pontosan ugyanúgy, ahogyan korábban már ebben a helyzetben a káromkodást is kicsalta belőle, mert annyira élvezte az együttlétet.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 25 Márc. 2016, 16:00

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A szerelmes pár valóban főnyereménynek mondható pózban szeretkezik, abban amit már az első naptól kezdve mindketten imádnak. Tubrok meg is vadítja az egészet, hiába szeretkeznek lassan, minden egyes alkalommal felnyársalja Ingridet, és még ki is feszíti a nőt. Ingrid minderre egyre hevesebben reagál, ahogyan egyre jobban élvezi a helyzetet, de közben figyel arra is, nehogy kárt tegyen a szeretett férfiban. Nemsokára egyre jobban felgyorsulnak, majd kis visszatartás után Ingrid elélvez. Az orgazmusát kitolja Tubrok, a vége felé már csak mélyen aprókat mozog benne, amitől most is elveszti a fejét Miller. Végül Tubrok kicsúszik a nőből és várja az mit tesz. Ingrid csókjai finom viszonzásra találnak, a törődés, a közelség és az érintések remekül esnek Ragalnak, akinek máris hiányzik, hogy újra a nőben legyen. Néhány pillanat múlva szakítja meg a csókot Ingrid, Ragal ekkor kíváncsian és figyelmesen pillant rá. A búgó mély hangra Tubrok kedélyei tovább borzolódnak és látszik a tetszés a tekintetén.
< - Remek ötlet. - morogja férfiasan. >
A férfi örömmel követi Ingridet, aki kézen fogva maga után vezeti a férfit. Már ezzel a helyzettel is roppant elégedett Ragal, hát még a folytatással. Könnyen elérnek a medencékhez, ahol Ingrid ki tud választani egy nem túl forró vizűt, mondhatni pont jót. Tubrok nagyon élvezi és persze hagyja magát a medencébe húzni és szépen leültetni a szélen, mialatt folyamatosan viszonozza szerelmének a csókját. Ingrid könnyedén megfordul és hátulról beleül Tubrokba. Füleinek zeneként csengő morgást hallhat a párjától minderre. Tubrok pontosan tudja mit akar a nő, két kezével megragadja a nő csípőjét, a lábait átveti Ingridén és két oldalra teljesen széthúzza azokat. Ingrid azonnal teljesen szétnyitott lábakkal végzik, és a párja büszkesége valóban a méhszájáig csúszik fel benne. Egy kicsit kivár Ingrid, aztán beveti magát.
Ragal hirtelen azt se tudjon mit kezdjen az ingerekkel, az érzéssel. A csókot viszonozza, egyre követelőzőbben, szinte ledugva nyelvét Ingrid torkán. A két kezével megragadja a nő csípőjét és a karjaival segít neki a mozgásban, sőt gyorsítja is Ingridet és nem hagyja, hogy a nő abbahagyja a mozgást. Pár perc kell csak és Ingrid máris érezheti a párján, hogy az néha meg-meg remeg és csak azért nem káromkodik, mert éppen csókolóznak és próbálja visszafogni a mocskos száját. Egy idő után a férfi megszakítja a csókot.
< - Oda... vagyok... érted... - súgja a levegővételek között. >
Azonnal Ingrid nyakát kezdi falni, nyalja, harapja, szívja a bőrt, a nyakról szépen a vállra halad tovább. A karjaival ezalatt egyre gyorsan és gyorsabb mozgásra készteti Ingridet ameddig csak a nő bírja, a lábát meg eszében sincs nem teljesen kifeszítve tartani. Még néhány pillanat és a nő nyakával való foglalkozás közben kiszalad egy igencsak mocskos és csúnya szó Tubrok száján.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 25 Márc. 2016, 21:02

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A szeretkezés végén, amíg a folytatáson gondolkodott Ingrid, addig odafordult továbbra is térdelve Tubrokhoz és érzékien csókolta meg. Itt azonnal érezni kezdte, hogy a párja már most szenved amiatt, hogy nem lehet benne, így gyorsan mérlegelte a lehetőségeket. A zuhanyzónak igencsak gyakori vendégei voltak, így most nem ezt akarta, hanem annál jobbat. Így jutott hirtelen eszébe, hogy akkor ejtsék útba a medencéket, ott úgyis remekül érezték magukat a legutolsó alkalommal. Igazából nem is tudta, hogy a párjának is ez fordult meg a fejében, hogy menni kéne a zuhanyzóba az előbbiek után. Igazából Ingrid azért is nem akarta a zuhanyzót, mert Tubrok fáradt is volt, hiába volt most roppant lelkes, nem a szeretkezés közepette akarta azt, hogy a férfi állva jöjjön rá, hogy esetleg nincs ereje megtartani őt - nem mintha a súlya változott volna - vagy ehhez hasonló dolog, baleset történjen. A medence meg tényleg jó volt, akkor még valószínű, hogy a teljes csarnok is zengett tőlük, most így legalább tesztelhették, hogy a hangszigetelés tényleg működik-e. Ha nem, akkor mindenki hallani fogja, hogy mivel foglalkoznak és, hogy visszajött. Majdnem a ház úrnőjeként gondolt magára, de szerencsére még a gondolat előtt elhessegette ezt, majd később kiérdemli, de még nem tartotta magát annak. Végül, amint megállapodott magában néhány pillanat után, hogy a medence lesz a nyerő búgó, mély hangon adta a párja tudtára. Tudta már, hogy Tubrok erre nagyon be tud indulni, mert imádta, amikor ilyen hangon, izgatóan beszélt hozzá, most sem volt máshogy. Ingrid szinte a bőrén érezte, hogy ismét felborzolta a kedélyeket, ahogyan látta a párja tekintetén is, hogy valóban elnyerte a tetszését az ötlet.
< - Akkor menjünk máris - suttogta. >
Még gyorsan megcsókolta a férfit, majd felpattant és kézen fogva vezette át a medencékhez. Útközben még a ruhájának megfelelő részeit is magához vette. Szerencsére már ismerte az utat a medencékhez, a fentiekhez is, így könnyedén, elsőre odatalált és ki is választotta a szerinte megfelelő hőmérsékletű vizet. Persze, ha Tubroknak gondjai voltak vele, mert hűvösebbet, vagy melegebbet választott volna, akkor szó nélkül követi a választott medencébe élete párját. Hiszen a legfontosabb az volt neki, hogy a férfinak a lehető legjobb legyen, saját maga úgyis alkalmazkodott a víz hőmérsékletéhez, nem voltak gátló tényezők a számára. Amint ez is megvolt ő ment bele a vízbe elsőként még mindig a fűzőben, majd húzta be Tubrokot és a medence szélére ültette. Ha most olyan magas volt a víz itt fent is, mint legutóbb a magasság különbsége miatt már nem zavarta különösebben, így rögtön el is helyezkedett ő maga is Tubrokon. Már ahogyan leült hallotta a férfias morgást és saját magának is roppant finom, kellemes érzés volt mindez, még mozdulnia sem kellett miután leült, mert Tubrok szerencsére tette a dolgát. Élvezte, hogy ezt így szó nélkül tette a másik, hogy megragadta a derekát, majd a lábait vetette át a nőjén és feszítette szét teljesen, hogy azok egy vonalba kerültek. Így ennél jobban igazából nem is tárulkozhatott volna ki, érezte, ahogyan a férfiasság a méhszájáig hatolt, már ettől hangosan nyögött fel, kéjesen. Néhány pillanatot várt ki, amíg kiélvezte, hogy teljesen kitölti Tubrok, majd nekilátott a mozgásnak. Azonnal megérezte, hogy a párja nem tud betelni ezzel, még pluszban ezen felül meg is csókolta a férfit. Másodpercről másodpercre érezte, hogy válik egyre követelőzőbbé a párja, saját maga is így tett, mert roppantul élvezte ezt a pózt a szeretkezésben. Itt lényegében saját maga csak kisebb mozgásokat tudott tenni, azokat sem felfelé és lefelé, hanem jellemzően körkörösen, de vigyázott, főleg Tubrok hevessége mellett, hogy ne okozzon sérülést. Ingridnek sem kellett a pár percnél több, hogy folyamatosan nyögdécselni kezdjen, a csók miatt volt alig hallató a részéről. A kezeivel, ahol csak tudta ott simogatta, izgatta tovább Tubrokot, az oldalát, combjait, fenekét, ahol csak érte, vagy éppen a tarkóját. Érezte a remegést, ami elégedettséggel töltötte el, így továbbra is úgy mozgott, hogy újra és újra elérje ezt, illetve azt, hogy káromkodnia kelljen a férfinak. Végül, ahogyan Tubrok megszakította a csókot a szavakra a nyögdécselés közben, amennyire tudott elmosolyodott.
< - Tudom... én... is - lihegte ő is. >
Mikor a párja a nyakával, vállaival kezdett foglalkozni, akkor Ingrid is áttért a férfi nyakára, ugyanazt téve vele, mint Tubrok az övével. A még gyorsabb mozgásnál már a férfi is érezhette, hogy hamarosan, talán csak egy perc kérdése, hogy Ingrid először elélvezzen ebben a helyzetben. Élvezettel hallgatta, hogy kicsúszott a káromkodás a párja száján, éppen ezért újra és újra próbálta elérni ezt, hogy ne csak ő, de Tubrok is a lehető legjobban élvezze ezt az együttlétet és majd ő is kezdjen ismét közeledni az orgazmus felé, mert az volt a fő célja. Ami Ingridet illette hála a gyors mozgásnak, amit Tubrok diktált a férfi is érezhette, hogy talán csak pillanatai vannak annak, hogy a nő ismét egy igencsak erőteljes és intenzív orgazmust éljen át, csak úgy, mint a legutóbb, amikor ugyanígy szeretkeztek.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 26 Márc. 2016, 00:02

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Miután abbahagyják az ágyon való szeretkezést, Ingrid szembe fordul Tubrokkal és gyengéd csókot ad a férfinek, miközben azon gondolkodik, hogyan is folytassák tovább. Mivel érzi a párja türelmetlenségét, gyorsan ki is ötöl valamit. Először a zuhanyzó jutott a nő eszébe, de mivel azt már sokszor kipróbálták és lehet Ragal fáradt, inkább a medencéket választja. Búgó hangon, a párja kedélyeit tovább borzolva közli is a választását Ingrid. Utána mindketten egyetértenek abban, hogy ez egy remek ötlet. Amikor Ingrid kimondja, hogy menjenek máris, láthatóan lázba hozza Tubrokot, aki lelkesen követi az őt kézen fogva vezető nőt. Éppen csak két perc és máris a medencében kötnek ki mind a ketten. A víz hőmérséklete ellen nincs kifogása a férfinek, neki éppen közepes. Nem kell sok idő, Ingrid kezdeményezi az egyik kedvenc pózukat, mindkettejüknek, természetesen Tubrok is partner mindebben és segít Ingridnek mindenben. Elkezdenek szeretkezni és Ingrid pontosan érezheti, hogy behatolásról behatolásra többet akar belőle a férfi. Egyre gyorsabban mozgatja a őt a büszkeségén, minden alkalommal teljesen felcsúszik benne, tövig, és a csókjával is szinte felfalja őt. Mindezt még jobban tüzeli Ingrid, mivel ott simogatja a férfit, ahol csak éri, az oldalát, combját, fenekét. Nem is bírja sokáig a csókokat Tubrok, ajkai elszaladnak a nőjétől, szenvedélyesen a nyak és a váll kényeztetésére tér át. Ingrid sem tesz másként, ott csókolja, kényezteti a párját ajkaival, ahol csak éri. A magabiztossága Ingridnek roppantul elnyeri Ragal tetszését, aki nem is tud már rá mit szólni, csak még jobban kitesz magáért, hogy még jobban kikészítse Ingridet.
Egy idő után Tubrok gyorsítani kezd, érzi is, hogy Ingrid pár perc múlva el fog menni. Ragal sem nagyon bírja, kicsúszik a száján a mocskos szó. Ingrid szándékosan úgy szeretkezik tovább, hogy ez újra és újra megtörténjen. Szerencsére újra kicsúszik mindez Tubrok száján.
< - Ingrid... >
Leheli a férfi a szerelme nevét. A "kis" akciójával Ingridnek sikerül közelebb hoznia Ragal orgazmusát, de pillanatokon belül ő is el fog élvezni, már érzi. Tubrok szándékosan még gyorsabban, szenvedélyesebben mozog és mozgatja magát Ingriden, szinte dobálja a nő csípőjét, hogy ettől elélvezhessen a nő. Amíg Ingrid orgazmusa tart, végig ilyen vadul bánik vele Tubrok, a vállát és a nyakát is jobban harapdálja. Ingrid orgazmusának vége felé már Tubrok is nehezen bírja. Ingrid érzi a saját gyönyörei közepette is, ahogyan a férfi teste egyre jobban remeg, egyre sűrűbben kapkodja a levegőt és egyre többször nyög fel, a férfiassága eközben úgy lüktet, mintha fel akarna robbanni. Néhány másodperc kell csak és hatalmasat élvez Tubrok is. A lendületből kicsit visszavesz, hogy teljesen Ingridbe tudjon csúszni, immár lassabban újra és újra, amíg az orgazmusa tart. A csúcsra érve, most is mocskos szavakat használ, amíg meg nem könnyebbül. Ingrid érezheti, hogy a párja büszkesége szinte vulkánként tör ki és lüktet, egészen hosszan. Valószínűleg az orgazmusok nagyjából egyszerre ér véget. Miután vége, Tubrok óvatosan kicsúszik a nőből, le is emeli őt magáról, majd hátulról magához húzza és átöleli, így tartva őt, amíg ki nem fújják magukat. Ingrid érzi a férfi forró lehelettét a fülét perzselni. Ragalnak most kell egy hosszabb idő, amíg kifújja magát, ha közben Ingrid megcsókolja, azt sem bánja. Végül kérdez is a férfi.
< - A szalagokat azért hoztad Boszorka, mert valamilyen nagy gonoszságot tervezl? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 26 Márc. 2016, 10:45

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Szerencsére nem volt a párjának kifogása az ellen a vízhőmérséklet ellen, amit kiválasztott kettejüknek, így nagyon hamar mind a ketten benne találhatták magukat és megkezdhették, vagyis folytathatták a szeretkezést. Alig kezdték el mindezt, máris érezte, hogy Tubrok még többet akar belőle és nem tud betelni az érzéssel. Roppantul élvezte minden egyes alkalommal, hogy a férfi már közel jár ahhoz, hogy káromkodjon is egy-egy mozdulata után, de még nem tudta megtenni, mivel éppen csókolóztak. Örült annak, hogy ennyire élvezi a másik ezt a fajta szeretkezést, ráadásul igencsak durván, mert ezt korábban tényleg nem tehette meg. Ismét megállapíthatta, hogy ebben a pózban egy átlagos földi nő valószínűleg az első, de legkésőbb a harmadik után vérezve, sírva került volna kórházba, vagy szorult volna ellátásra a sérülések miatt, amiket Tubrok okozott volna neki. Bezzeg Ingrid, a párja örülhetett, hogy olyan nőt fogott ki magának, mint ő, hogy mindezt terhesen is nyugodtan be tudta vállalni HPI-s, most már Flottás léte miatt. Egy-két percig az elején még csókolóztak, közben a férfi végig ki akarta inni a lelkét, roppant követelőző volt, de Ingrid mozgásának hála már nem volt képes erre koncentrálni és inkább megszakította a csókot. Ahogyan Tubrok a nyakára, vállára tért rá a kényeztetéssel, Ingrid is így tett és Tubrok nyakát kezdte csókolni, szívogatni és harapdálni. Ekkor nehezen kipréselt néhány szót magából a férfi, amire Ingrid igencsak magabiztosan válaszolt - hála a kedvenc régi Zuhanás előtti filmjének - amit azonnal érzett is, hogy nagyon elnyerte Tubrok tetszését, és így a férfi mégjobban rákapcsolt a dolgokra. De ő sem maradt rest, hanem tovább folytatta, hogy a lehető legjobb legyen a párjának és majd ő is eltudjon élvezni. Illetve roppantul oda volt azért, hogy az egyébként művelt férfi miként káromkodik annak a hatására, ahogyan vele foglalkozik néhány egyszerű mozdulattal. Hála annak, ahogyan Tubrok mozgatta őt, valóban néhány percen belül hangos nyögdécselés és zihálás mellett élvezett el. Néhány pillanattal később fel is sikoltott először a gyönyörtől. Próbált óvatos maradni e közben is, főleg, hogy mennyire vad volt Tubrok jelenleg. Újra és újra felsikoltott, csak úgy, mint első alkalommal és érezte, hogy ezúttal már bekövetkezik az is, amit szeretett volna, hogy a párja is el fog élvezni, így ezt mindenképp szerette volna és a saját mozgását sem hagyta abba. Talán még ő maga is meglepődött egy picit, hogy milyen nagyot élvezett Tubrok, nem számított rá, főleg, hogy ez már a második szeretkezésük volt. A saját sikolyai között roppantul örült annak, hogy a férfi káromkodását is hallja, végül mind a kettejük orgazmusa szépen csillapodott és el is múlt valóban valószínűleg teljesen egyszerre, maximum néhány szívdobbanásnyi idő eltéréssel. Ahogyan a férfi kicsúszott belőle, akkor a saját lábait is visszahúzta, hogy összezárhassa őket. Az ölelésnek örült, de ha megtudta tenni, akkor megfordult és szemből simult hozzá Tubrokhoz és úgy ült az ölébe, hogy az egyáltalán ne legyen erotikus, sem izgató, csak kedveskedő és kellemes mind a kettejüknek. Amint már tudott rendesen levegőt venni, akkor megtette, úgy számolta, hogy most sem kell valószínűleg kettőnél több, hogy a teljes testében beinduljon a regeneráció és odalent ismét megérezze a kellemes bizsergést az előbb elszenvedett zúzódások miatt. Ha már rendben volt, akkor is még a férfihoz hozzábújva élvezte a közelséget és azt, hogy a párja forró lehelete cirógatja a bőrét. Egyelőre nem csókolta meg a férfit, csak akkor, hogyha már kezdett rendeződni a légzése, nem szerette volna megfojtani egy csókkal. Ha ez megtörtént, akkor viszont már kedvesen, érzékien megtette a szavak végén pedig elmosolyodott.
< - Nem is tudom egyelőre - mondta mosolyogva. - Talán... >
Szándékosan beleharapott az alsóajkába, amikor elharapta a mondatot. Ki akarta várni, hogy Tubrok újra türelmetlen legyen, ha megkapta a teljesen figyelmet, és ezt is meglátta a párján, csak akkor szólalt meg ismét. Addig azonban hallgatott és próbálta provokálni a másikat.
< - Lehet, hogy te szeretnél valamilyen gonoszságot, csak éppen nem tudtál rá gondolni még akkor, csak most, hogy néhány percig a fejeddel gondolkodsz a büszkeséged helyett - mondta szemtelenül. - Vagy lehet, hogy azért hoztam, hogy megkötözzelek, aztán úgy cipeljelek vissza az ágyba, hogy aludj is valamit a reggel előtt, és ne csak szeretkezzünk az éjszaka. Holnap úgyis hosszú és fárasztó napunk lesz, holnaputánra pedig kitaláltam egy meglepetést számodra. >
Kíváncsian pillantott a párja szemeibe, hogy mit is fog mindehhez szólni, bár volt egy olyan érzése, hogy nem különösebben nyerte el vele a tetszését és teljes mértékben tiltakozni fog mind az alvás, mind a megkötözés ellen. A reakció után kényelmesebben helyezkedett el, úgy, hogy az arca egy vonalban legyen a párjáéval.
< - Vagy neked van valami más javaslatod az alváson és így az általam való regeneráción felül?  - érdeklődött. >
Az érezhető volt a hangján, hogy nem feltétlen csak a szexre gondolt egyéb javaslat címén, hanem bármire nyitott, amihez Tubroknak esetleg kedve lehet most így a késő éjszakai órán az alváson, vagy szexen felül.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 31 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 26 Márc. 2016, 16:17

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok a kellemesen meleg medencében vadan szeretkezik. Teljesen egymáséi lesznek, teljes szenvedéllyel. A szeretkezés utolsó részében Ingrid elélvez, az orgazmusa elején még csak kéjesen nyög, majd többször is felsikít, amint Tubrok vadan dobálja a csípőjét és továbbra is erősen és durván hatol belé újra és újra. Ragal sem bírja már sokáig, egy ideig még húzza az orgazmus szélén remegve és lüktetve, majd hatalmasat élvez ő is, ami közben nem rest nyögni és káromkodni. Mindketten óriásit élveznek és nagyjából egyszerre ér véget az orgazmusuk. Tubrok kicsúszik a nőből és magához öleli őt. Ingrid könnyen meg tud fordulni az ölelésben és kedvesen a férfi ölébe ülni, aki láthatóan nagyon örül ennek a kis gesztusnak. Amíg kifújja magát, forró leheletével kényezteti a nőt. Ingridnek most sem kell két lélegzetnél több, a teste máris regenerálja magát. Érzi, hogy Tubrok egy földi nőt bizony most a kórházba küldött volna vadságával, ugyanis a flottás génkezelés ellenére még őt is megzúzta sok helyen, még szerencse hogy Ingrid számára ez kellemetlenségnek sem mondható, bizsergő érzés mellett regenerál. Kell egy kis idő amíg Tubrok légzése rendeződik, utána ad neki finom csókot a nő. Ragal viszonozza a csókot, úgy ahogyan kapja, gyengéden és szerelmesen. Amikor Tubrok kérdésére Ingrid talánnal felel, ráadásul az ajkába is harap, azonnal láthatja a férfi szemeiben a türelmetlenséget, máris hallani akarja a férfi a választ és nem várakozni. Így hát Ingrid megkapja a férfi teljes figyelmét és kíváncsiságát. A szemtelen válasz roppantul elnyeri Ragal tetszését, de ugyanakkor megjátszottan fel is háborodik rajta, már résre nyitja a száját, ki akarja kérni magának, de a meglepetés említése belé folytja a szót. Ingrid szinte olvassa a párja gondolatait, a férfi arcára van írva, szívesen rákérdezne milyen meglepetés, de tudja, hogy úgysem kapna választ Ingridtől, csak húzná a nő az agyát. Éppen emiatt türelmesen kivár. Látja is Ingrid, hogy a férfi nem fog megszólalni még, ezért elhelyezkedhet kényelmesebben az övében, s az arcuk egészen közel kerül egymáshoz.
A kapott kérdésen Tubrok ténylegesen elgondolkodik. Láthatóan eszébe jut valami fontos, de azt most nem akarja felhozni. Helyette erősen gondolkodik tovább, mit is kellene tenniük. Közben óvatosan végigsimít Ingrid arcán, beletúr a hajába, finoman meghúzza a nő tincseit, majd az ajkak felé veszi ujjaival az irányt és hüvelykujjával simít végig a nő ajkain, végül elveszi a kezét és megszólal.
< - Adhatnék neked egy teljes testes masszázst... szakszerűt, gonoszkodás nélkül. Utána te is megmasszírozhatnád az elfáradt testemet. Ha végeztünk és nem szeretnél erotikus befejezést, elmegyek aludni, kivéve ha mást szeretnél... Mit szólsz hozzá? >
Tubrok a végén lelkesen teszi fel a kérdést, láthatóan tetszik a férfinek az ötlet ami eszébe jutott. Türelmesen várja Ingrid válaszát. Ha Ingrid igennel felel, akkor Tubrok lassan kiszáll a medencéből, Ingridet is kisegíti - hiába nincs rá szüksége - majd az egyik tárolóhoz megy. A törölközők környékéről vesz elő egy nagy masszázshoz használható ágyat/asztalt, majd törölközőket, speciális olajat és egyéb kellékeket, hogy Ingrid lássa, mennyire komolyan gondolja. Innentől csak Ingriden múlik, hogy belemegy-e a férfi előkészíti számára a terepet. Ha Ingrid válasza nemleges, akkor Tubrok csak ül tovább a medence meleg vízében és várja milyen ötlete van a szerelmének.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 31 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

31 / 40 oldal Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.