Pride

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Pride - Page 8 Empty Re: Pride

Témanyitás by Amazon on Szomb. 01 Aug. 2015, 16:36

Sasha végighallgatta a férfit.
Szóval dolgoznak az akción. Ezek szerint én csak egy amolyan pótmegoldás vagyok, akit későbbre tartogattak, mikor rájönnek, hogy egyedül nem boldogulnának A lány nem vélte úgy, hogy csapdába csalnák vagy veszélyben lenne pillanatnyilag. Ha így lett volna, már halott kéne legyen, és kisebb számjegyű érmével is elcsalogathatnák, mint ez a kezében.
- Vezess - mondta és egy bólintással is jelezte, hogy benne van. Azért legyünk óvatosak, gondolta, és míg a férfi mutatta az utat, ő körbesandított, lát-e mást, aki ezzel a férfival lehet. Szó nélkül haladt a nyomában, és a százast megviselt nadrágjának zsebébe mélyesztette, mely szorosan feszült a combjára, hogy ne lehessen könnyedén kilopni belőle tartalmát. Nem mintha bárki is megpróbálkozna vele.
Sasha nem csak arra figyelt, hogy a férfinak lehet kísérete is a tömegben. Gyanakvóan figyelte azt, hogy egy hívatlan vendég, hallgatózó nem követi-e őket. Közben már azt fontolgatta, mire költse a fizetségét, ha végez a munkával. Talán új ruhát kéne szerezni? Nem, ez tökéletesen megfelel. Nem volt nagy igényű, szóval csak félreteszi a pénzt későbbre, hátha egyszer szüksége lesz rá.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 8 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop on Vas. 02 Aug. 2015, 00:39

~ Karakter: Sasha; Helyszín: Pride, Pride (főváros) ~

Sasha a száz birodalmi váltót biztos helyre teszi el, közben már azt fontolgatva mihez is fog kezdeni ennyi pénzzel. Azonban nem feledkezik meg a Pride-ban túléléshez elengedhetetlen elővigyázatosságról és gyanúról. Ahogy hátra-hátra pillant, látja, hogy egy másik fekete ruhás férfi követi őket, az illető arcát maszk fedi, a szemeinél valamilyen vizor van, a karjaiban egy kisebb ágyút tart, hatalmas fegyver, igen nagy csővel, kérdéses hogy milyen típusú, technológiájú de mindenképpen pusztító. Már a második visszapillantásnál nyilvánvalóvá válik, hogy az alak őket követi. A Sasha előtt sétáló férfi ekkor hátraszól.
- Nyugalom, ő velünk van.
Az út végül egy csapóajtóhoz és egy létrához vezet. A megbízhatóság kedvéért Sasha előtt halad most is a vezetője. A létra nem a csatornákba vagy szervízjáratba vezet, hanem az óriási városoknál olyan gyakori, utcaszint alatti termekbe. A folyosóban majd a kisebb szobában minden poros, itt-ott csövek és kábelkötegek, néhol szemét. A teremben csak két koszos asztal van, amelyek össze vannak tolva és faltól falig érnek, rajtuk rongyok vannak, a levegő rossz, fény csak a falakban oldalt lévő fénytestekből árad. A terem maga hat méter széles és nyolc méter hosszú mindkét végén egy-egy folyosó van pontosan egymással szemben. Sasha és két társa balról érkeznek be, velük szemben pedig még két fekete ruhás fegyveres. A fegyvereiket lepakolják az asztalokra, jelezve szándékukat. Végül az a férfi fordul szembe Sashaval, aki az eddigi pénzt is dobta és leszólította.
- Ha nem tévedek, már pedig nem tévedek, maga Sasha. Van egy munkánk maga számára, amivel ezer birodalmi váltót kereshet, de mielőtt elvállalja tudnom kell, hogy biztosan megcsinálja a melót. Egy helyi hadurat kell megölnie. Nagyon veszélyes és nagyon jól védett személy, persze megfelelő segítséget kap mindehhez, de kell egy kulcsfigura. És az akció során mindenképpen fel kell fednie a testét is. Egyelőre talál bármi kivetnivalót ebben?
Innentől Sasha válaszától függően halad tovább minden, de ha nem ellenkezik, az illető folytatja.
- Felvázolom az akció rövidebb képét, némileg részletesebben mint az előbb. Ha az is tetszik, akkor elmegyünk a valódi találkahelyre és már bent is van a játékban.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3705
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 70
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.