Pride

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 31 Júl. 2014, 19:05

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~
Amit szeretett volna még a bárban megtenni, hogy a szociális normákat próbálgatja meglehetősen jól sikerült. Így, hogy már tisztában volt ezekkel sokkalta könnyebben ment az egész és még sikerült elérnie azt is, hogy néhány italra meghívják. Kevésbé alkoholost választott, révén az első ismerkedése az italokkal nem volt túl szerencsés, így nem szeretett volna hasonlóképen járni. A kedvességet és csinos jelzőket igyekezett meglehetősen jól fogadni, de többször elpirult, főleg az elején. A hírekkel kapcsolatban egy idő után rájött, hogy a helyi adókon semmilyen értelmes dolgot nem fog hallani, így átpártolt a független hírcsatornára, már csak azért is, mert reménykedett abban, hogy a nővéréről is hall néhány dolgot, hiszen végül is az ő érdeme volt, hogy a világháború véget ért. A lány már tudta ugyan, hogy egy újabb révén, de jelenleg nagyjából béke honolt a világban és kíváncsi volt, hogy a HPI-n kívül miként látják mindezt.

Már este talált egy elhagyatott házat és annak a garázsában tette le Joe bácsi járművét. Nem szerette volna, hogyha bármilyen baja is esik a járműnek, főleg, hogy Joe bácsi ennyire kedves volt vele, hogy segítette, miközben nem kellett volna. A félreeső utca is kellően nagy és széles volt, úgy tűnt, hogy a helyiek a sikátorokat már nem is nagyon ismerik, de ez nem törte le a lelkesedését. Egyelőre csöndben és egyedül haladt a kihalt utcán, amikor továbbra is furcsállta, hogy nem lát senkit sem. Úgy tudta a feltöltések azt mondták, hogy mindenhol őröknek kellene lenniük, de ő egyet sem látott. ami már csak azért is furcsa volt, mert reggel, amikor megérkezett a két férfi, aki a bárba bejött sérülten és véresen elvileg ezen a környéken jártak, hogy felmérjék előzetesen a helyet. Arra a kérdésére, hogy miért is nincsenek károk hamar választ kapott, ezek nem olyan épületek voltak, mint amiben még délelőtt gyakorolt, itt mindenhol minden meg volt erősítve fémekkel, így védve voltak úgy-ahogyan. Ezt teljesen logikusnak találta, hogy e szerint járnak el, főleg, hogy milyen híre volt a környéknek. De arra még mindig nem adott választ, hogy hol volt az őrség. Yrsa úgy gondolta, hogy távolabb valamerre összecsapások lehetnek és oda vontak át minden egységet, kellően távol ettől a résztől, hogy ne lehessen hallani. Vagy egyszerűen elbújtak az épületekben és onnan külső érzékelőkkel figyelik az utcákat is. Tovább haladva végre meglátta az első személyeket, egy nőt és a gyerekeit. A másik oldalán az utcának, ahogyan ez megtörtént a lány megmerevedett és arra nézett, ahonnan ezek jöttek. Már csak a gyerekek miatt is úgy érezte, hogy meg kell őket védeni és vigyázni rájuk legalább addig, hogy leérjenek az utcáról, ha üldöznék őket. Azonban ez nem történt meg és a család eltűnt. Tovább haladt, sajnos az utca véget ért és ki kellett fordulnia egy útra. Itt ismét belefutott valakibe, végigmérte a neon zöld hajú férfit, aki intett is neki az álcázás ellenére. Yrsa visszabiccentett neki, a fickónál fegyvert is látott és kártyát, egy katona volt, talán a mosoly volt az, ami nagyobb önbizalmat adott neki, hogy megmerje szólítani a férfit.
- Hol van mindenki? – kérdezte, amikor a férfi közelebb ért. – Túlságosan is nyugodt az utcákon minden…
A kezeit úgy tartotta, hogy nem szándékozik tüzelni, sem támadni a férfira, a kérdése tényleg csak pusztán érdeklődés jellegű volt. Gyanúsnak találta a csöndet és a nyugalmat, főleg azok alapján, amit eddig hallott a negyedről, valahogyan nem ezt várta, hanem nyílt utcai háborút.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pride - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Pént. 01 Aug. 2014, 02:22

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

A független médiában keresgélve Yrsa hall néhány mondatot a nővéréről is, hogy nagyban köszönhető neki a mostani állapot, de birodalmi lévén nem sok privát információt mondanak el róla.

A város utcáin járva a megszólított fiatal férfi kissé meglepődik azon, hogy Yrsa megáll vele beszélgetni. Elmosolyodik és óvatosan méregetni kezdi a lányt, a kezét a fegyverén tartja, de egyáltalán nem fenyegető módon. A kérdésre a férfi még jobban meglepődik és a szemöldökeit is megemeli, aztán hirtelen megint nyugodttá válik.
- Az összes őrt kiürítették a kerületből. Mindenki a bejelentésre vár. Nagyjából öt perc és az is megtörténik, utána az utcákat elöntik az őrültek. Aki teheti az már most bezárkózik, és senki sincs kint az utcákon. Nem tudtad? - kérdezi furcsállva - Te idegen vagy itt, igaz?
Beszéd közben is tovább méregeti Yrsát a férfi, a vége felé már az arcát fürkészi válaszokat keresve. Miller számára egészen segítőkésznek tűnik az idegen, talán még kedvesnek is mondható. Valahogy nem illik a képbe, de ezt a ruházata és a hajszíne is alátámasztja. Távolabb az utca végén két sötét alak halad el, nem néznek oldalra, csak egyszerűen keresztülvágnak az utcán. Nem tűnik úgy mintha sietnének. Az egyik tetőről ordítás hallatszik, majd egy lövés és csönd, ahogy egy öngyilkos végez magával. Utána megint minden nyugodttá válik.
- Kell segítség? - kérdezi a zöldhajú látva, hogy Yrsa egyedül van.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Miller lányok Pént. 01 Aug. 2014, 11:00

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~
Yrsa-nak jól jött az, hogy odabent Joe bácsi bárjában gyakorolta a testbeszéldolvasást és a reakciók figyelését, így ezzel a férfival is sokkalta könnyedebben boldogult és noha a kis apró jegyeket valószínűleg még a rutintalansága miatt nem tudta leolvasni, de legalább az arcon megjelenő érzéseket, reakciókat igen. Már pusztán azzal sikerült kiváltania meglepetést a másikból, hogy megszólította, bizonyára nem volt túl megszokott, hogy a kihalt utcán valaki megszólít egy másik alakot. Sokkalta logikusabbnak és reálisabbnak tűnt még a lány számára is az, hogy a férfi talán azt várta, hogy megtámadja, vagy pedig elmegy, mert fegyvereket lát nála. Mind a ketten egymást méregették és Yrsa eléggé lehetségesnek tartotta, hogy a férfi azért nem volt vele fenyegető, mert a lány is úgy mozgott, hogy látható legyen az, hogy nem akarja bántani a másikat, hanem tényleg csak kérdezni. A kérdése várható volt, hogy meglepi a másikat, de akkor sem várt ekkora reakciót Yrsa. Kissé talán szégyenlősen mosolyodott el, de ő is megnyugodott, amikor a másik arcára is nyugodtság került. Most ő lepődött meg, nem tudott arról, hogy ez fog itt történni, megrázta a fejét és kissé elpirult, aminek hála az arca a csíkjai színét kezdték felvenni. Egyelőre minden tényleg csöndes volt, túlságosan is, ezt gyanúsnak vélte, de nem tudta, hogy miért is van így. Erről nem talált adatokat, igaz nem is keresett kifejezetten rá, hogy mi lesz itt ezen a helyen.
- Nem, nem tudtam – mondta. – Igen, nem ide valósi vagyok.
Valószínűleg a férfi könnyedén leolvashatta a lány arcáról, hogy amit mondott igaz, tényleg fogalma sem volt arról, hogy mi lesz itt.
- Apám küldött ide, egyfajta próbának a mélyvízbe. Instrukciókat nem adott, csak sok sikert kívánt és azt mondta, hogy tudja, hogy megoldom – felelte szégyenlősen.
Mindez valójában egy másik személy családi beszélgetésében csak annyiban különbözhetett, hogy itt az apa az egyik UP2 volt és nem pedig egy hagyományos hús és vér ember. Yrsa számára furcsa volt a férfi, amit itt tapasztalt eddig, nem nagyon voltak segítőkész emberek, csak ha viszonzást is vártak és ezt jelezték is, hogy mit akartak úgy. Ez a neonzöld hajú fiatalember viszont igencsak készséges volt. A lány egyelőre nem tudta, hogy mi lehet a háttérben, de ő maga is figyelte tovább a másikat, főleg, hogy a ruházata és mindene is egyszerűen nem illett ide. Az utca vége felé sandított, ahol két alakot látott, majd a fejét arra kapta, amerről egy üvöltés és lövés hallatszott. Utána nézett újra a férfira, amikor az megszólalt. Segítség? Erre még nem is gondolt, ezek szerint a másik nem jött még rá arra, hogy a lány HPI-s és itt nem igen eshet komolyabb baja.
- Eddig maga a legsegítőkészebb személy, akivel ma találkoztam – mosolyodott el. – Ahogyan nézem katona, vagy őr. Miért maradt itt és miért nem tartott a többiekkel?
Volt egy érzése, hogy nem is biztos, hogy a saját holmija volt, lehet, hogy egy őrt már lekapcsolt és annak a felszerelését vette el. Figyelte továbbra is, ugrásra készen, ha a másik támadna ezen szavai után, akkor próbál azonnal kitérni. A kérdésre tétován rázta meg a fejét.
- Lehet, hogy jól jönne – mondta ezt is szégyenlősen. – De nem szeretném bajba sodorni, vagy kockáztatni az életét.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pride - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Pént. 01 Aug. 2014, 16:10

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Yrsa szerencséjére a férfi nem támad rá, akármit is mond. Csendben méregeti tovább és érdeklődve figyeli a lány elpirulásait, szégyenlősködését. Arra a kérdésre válaszol először, hogy miért is van még mindig itt kint, amikor mindenki más már elment a környékről. Finoman vállat von, aztán megmozgatja a fegyvertáskáját.
- Azt gondoltam egyértelmű. Szórakozni maradtam itt. Igen katona vagyok, hivatalos őr. Édes vagy, hogy megkérdezed.
Egy ideig még kivár hátha Yrsa válaszol valamit, vagy esetleg megint elpirul az utolsó mondatára, majd folytatja tovább.
- Apád különös alak, de több rossz szavam nem lehet rád. Azért vigyázz magadra. Én már nehezen keveredek ennél nagyobb veszélybe. Ha gondolod segíthetek, feltételezem adsz valamit cserébe...
Az utolsó szavakat már egészen sejtelmesen mondja és így is néz Miller szemébe. Beszéd és mozgás közben Yrsa már láthatja a férfin, hogy bár rá figyel, mégis a környezetet is szemmel tartja. Hirtelen megszólalnak a szirénák. Először mély majd magas búgó hang hallatszik a Pride torony felől, de több helyen az utcákról is hallani a szinte fülsüketítően hangos riadószirénát. Csak pár másodpercig tart, majd az utcákon lévő reklám kivetítőkön, a torony tetején lévő hatalmas képernyőn, és a sarki holokivetítőkön egy alak jelenik meg.
Pride - Page 4 Miles_Quaritch
Az idősebb katona teljes felszerelésben jelenik meg mindenhol, bár a kivetítőkön csak a feje kivehető, a sarki holoképen a teljes teste látszik.
- Mire ezt az üzenetet hallják, órákkal ezelőtt már minden Pride katona ki lett vonva a kerületből. Az őrök és az automata védelmi rendszerek megszűntek létezni. A kiürítésre azért volt szükség, hogy az itt állomásoztatott erőket eredményesebb módon használhassa fel a hadsereg. Ne számítsanak többé védelemre.
Az alak még biccent egyet, aztán eltűnik a képe. Yrsa felismeri a férfit utólag, Torik volt, az egyik pride-os klánvezér, hadvezér. Eddig az ő ellenőrzése alatt volt a terület. Miután eltűnik újra hallani a szirénákat, miközben a torony páncéllemezei összekapcsolódnak, lezárnak és a tetején lévő fény is kialszik. A szirénák után a távolból már most lövöldözést hallani. A zöld hajú őr gyorsan Yrsához fordul.
- Biztonságos helyre kellene mennünk.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 02 Aug. 2014, 17:57

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~
Szerencsére nem volt arra szükség, hogy Yrsa ugrása kész volt, mivel a férfi nem támadott rá, inkább csak érdeklődve figyelte a lányt, hogy az miként reagál a szavaira. A lány is ugyanígy tett. Először vállrándítást kapott a lány, majd amikor a férfi a fegyverzetét is megmozgatta már tudta, hogy miért is maradt, mert részt akart venni abban, ami most itt lesz éjszaka. Yrsa abból következően, hogy a férfi őr és katona volt úgy vélte, hogy jobb harcos lehet, mint azok, akik itt maradtak. Ennek ellenére valamit még mindig úgy érezte, hogy nem stimmel. Ahogyan a zöld hajú azt mondta, hogy édes volt, hogy megkérdezte Yrsa akaratlanul is elpirult ismét egy kicsit. Volt egy olyan érzése, hogy mindez is a tapasztalatlansága rovására írható még és a fiatal korára.
- Túl kevés felszerelésnek éreztem ahhoz, hogy ez legyen a tényleges ok – mondta zavartan. – Bár nem ismerem a képesítését és tehetségét, bizonyára ennyivel is remekül boldogul.
Gyorsan fejben a feltöltések közül próbálta előhívni, hogy mit lehet tudni a Pride katonák és őrök képesítéséről, már ha volt ilyen és nem csak azzal rendelkeztek, amit az utcán felszedtek és ahhoz kaptak még plusz fegyvereket. Amikor az apjára reagált a férfi Yrsa csak elmosolyodott, ettől most nem jött zavarba és ezúttal ő vonta meg a vállait egy picit. Ha a férfi tudta volna…
- Felteszem az – mondta. – Szinte mindenki fél tőle és nem mondanak neki nemet.
A másik részen magában mosolygott, a lány úgy vélte, hogy kettejük közül a férfi van sokkal jobban veszélyben, mintsem ő maga. Ezek szerint a férfinak nem esett még le, hogy Yrsa nem a Pride, vagy valamelyik klán tagja, hanem máshonnan jött, igaz az arcán és a nyakán a csíkok jelek klánokra adhattak utalást. Arra a részre, hogy vigyázzon magára ismét elpirult egy kicsit.
- Fogok köszönöm, ön is vigyázzon magára – mondta, majd bólintott arra, hogy adna. – Igen, ismerem a helyi szokásokat.
Lényegében így kérte fel a férfit, hogy segítsen. A tekintetből pontosan tudta, hogy mire gondolt a másik, de még túl fiatalnak érezte magát az efféle dolgokhoz, így még ki kell majd találnia valamit, már ha életben marad a másik az éjszaka végére. Mialatt beszéltek Yrsa látta, hogy a férfi nem csak rá figyelt, de a környékre is, végül pedig a szirénák is megszólaltak, a lány azonnal megfeszült és mozdulatlanná dermedt, a holoüzenet pedig nyilvánvaló tette a dolgokat. Amint annak vége lett a lövések is eldördültek. A férfi szavaira bólintott.
- Egyetértek. Egyébként jól sejtem, hogy dezertált? – kérdezte. – Ha már egy ideig úgy néz ki, hogy társak leszünk. Yrsa vagyok, Yrsa Miller.
Mutatkozott be és már nézett is körbe fedezék, biztonságosabbnak tűnő hely után, ha lát ilyet arra indul, vagy ha a férfi mond és mutat egyet, akkor vele tart. Figyel az utcán mindent, hogy rájuk támadnak-e, ha szükséges, akkor kitér támadások elől és a férfit is félrerántja, ha ő nem tudna kitérni.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pride - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Szomb. 02 Aug. 2014, 20:55

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Yrsa ahogy elpirul, a férfi megint elmosolyodik. Nagyon tetszik neki, hogy zavarbajövős Yrsa természete és ezt ki is mutatja. Ahogy Miller a képességeit emlegeti, a zöld hajú előveszi a lézerpisztolyát a tokból, egy nagyon modern és fejlett darab, több vetőcsővel, állítható méretekkel, automata érzékelőkkel, célzókkal. Olyan gyorsan kezdi el pörgetni az ujján, hogy a fegyver látványa egy szürke körré válik, amit még dobálgat is a kezében.
- Ahha. - válaszolja magabiztosan - Remekül elboldogulgatok.
Ahogy Yrsa a Pride katonák/őrök képességeiről gondolkozik eszébe jut, hogy a fegyverek és páncélzatok mellé komoly képzést is kapnak. Tudnak földi járműveket, légi járműveket, harci robotokat használni, javítani. A kiképzésük kiterjed a különféle fegyverek használatára, lövészetre, közelharcra és harcművészetre is. De ami az igazán nagy erejüket adja, hogy keverten tanulják a harci stílusukat. Részben a katonaságtól, részben az utcákról. Tehát ennek a férfinek is jól képzettnek kell lennie. Ettől függetlenül még mindig fiatalnak tűnik és nincs rajta testpáncél sem, ami védené. Yrsa válaszol az apjával kapcsolatban mire a férfi, ugyanolyan nyugodtan megvonja a vállát.
- Értem én, apuci pici lánya vagy.
Végül Yrsa belemegy az ajánlatba és elfogadja a másik segítségét, a férfi még egy biccentéssel megerősíti a szándékát, hogy segíteni fog.
- Még megbeszéljük. - utal a fizetségre.
A beszélgetésüket a bejelentés szakítja meg, ami után már lövöldözés is hallható. Szerencsére támadás nem éri azonnal Yrsát, sem a frissen hozzá csatlakozott társát. Azonban ahogy elkezd fedezéket keresni, nem igazán talál.
- Nem dezertáltam. Szabadságot vettem ki, hogy maradhassak szórakozni. Én vagyok az egyik leggyorsabb őr, nem akarnak tőlem megszabadulni. Noran, a Zelen klánból.
Mutatkozik be a férfi is. Noran gyorsan kinéz egy fedezéket és oda rohan, jelezve Yrsának hogy kövesse. Hirtelen két ház között egy sötét, elhagyatott de száraz és tiszta sikátorba érnek be. A hely teljesen olyan, mint amit Yrsa először keresett, azonban úgy van elrejtve a házak közé, hogyha valaki nem tudja előre, hogy ott van, nem veszi észre, még Millernek sem sikerült. Néhány percet kell ott várniuk, mire Yrsa hangos kiáltozást, lépteket, csaholást és zenét hall meg közeledni végig az utcán. Nem sokkal később a sikátorból kinézve már láthatja is az alakokat. Egy nagyobb, fegyveres társaság az, ami teljes hosszában vonul végig az utcán. Első látásra tizenketten vannak. Mindegyikük jól fel van fegyverezve, azonban a ruháik szakadtak, a felszerelésük réginek tűnik. Nyolcan maszkot viselnek, a kilencedik éppen akkor húzza fejére a fekete fém koponyát formázó maszkot, amikor benéz a sikátorba. Szerencsére nem veszi észre Yrsát sem a mellette lévő férfit, de mintha a szemeinél csillanna valami. A csapat két szélén lévő férfi négy-négy harci kutyát tart pórázon, rendkívül agresszív, mozgékony, nem túl nagy állatok. Középen halad egy mesterlövész, mellette egy férfi gépágyúval és más nehézfegyverekkel, közelükben egy fiatalabb alak különböző rövid kardokkal és késekkel. A többieknél vegyesen vannak különböző karabélyok, gránátok, vetőfegyverek, gránátok. Egy valóságos kisebb hadsereg. Ahogy elhaladnak a sárgás fények hirtelen kékessé változnak. Oldalról hirtelen egy egyszemélyes lebegő járművön hajt be egy szintén maszkos alak. Úgy dől és fordul a géppel, mintha ő maga is a része lenne, nem hibázik. Befarol a csapat elő, valamit mutogat nekik, aztán indul tovább. Mindezalatt egy ritmusos, szívdobogást idéző hangokból álló zene üvölt az egyik férfi háti pakkjából.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Vas. 03 Aug. 2014, 23:50

~ Karakter: Tamrel Kult Irom; Helyszín: Pride, Pride (főváros) ~

Tamrel éppen otthon van, a késő délutáni órák lassan telnek. Az egyik otthoni kivetítőn, a saját szobáinak egyikében egy filmet néz, tegnap volt munkában és a kemény nap után ma pihen, egyszerűen kikapcsolja magát. A műhelyi szerszámok, a maszk mellett az egyik fém tárolóban pihennek. Kintről néha egy-egy lövés hallatszik, ami bezavarhat, most mégis kellemesen csöndes a környék. A fém szerkezet jól tartja a hűvös levegőt, a légszabályzó rendszer kellemesen frissé teszi az egész lakóházat, odakint viszont magas a hőmérséklet, hőség van. Hirtelen kintről fémes zajt, csörömpölést, csattanást hall, majd ahogy szintén fém tárolók egymásra borulnak és még egy mágneses zárszerkezet is hirtelen csapódik be. Ezt követi egy hangos káromkodás, Tamrel apja az, az öreg talán a legjobb ember a maga módján akit ismer, de az utóbbi időben már látszik, hogy kezd idősödni, sokszor hibázik, amit ő is lát de nem akar elfogadni, ezért frusztrálttá válik.
- Tamrel a rohadt életbe! - üvölti három termen keresztül is tisztán hallhatóan - Te se csinálsz ma semmit! Gyere ide, intézzük ezt el! Van itt valami neked.
Az üvöltés után néma csend. Rendezetlen időközönként pakolás hangját hallani. Más kettejükön kívül most nincs a lakásban. A filmen a főszereplő éppen most üti el az egyik barátját a teherszállító járművel, ezután következik az izgalmasabb rész.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Ayye Captain! Hétf. 04 Aug. 2014, 00:18

Már-már lehunyom a szemeimet a film alatt, jön az izgalmas rész. Hosszú nyújtózás amit nem sikerül kitartani mert hirtelen nagy csörömpölés. A Pride fémes, vérízű levegőjében az ember minden kis neszre felkapja a fejét, egy pillanatra. Azért szívrohamot még se kaphatok. Elernyednek az izmok a következő pillanatban, csak fater vacakol már megint. Inkább pihenhetne már ő is. De nekem sem való a semmittevés, az elmémnek munka kell, még elengedem magam itt a műsorújság felett. Inkább belekapaszkodok a kanapénak csúfolt romhalmaz tetejébe és lassan felállok az ülőalkalmatosságon. Valamit megint rám akar sózni, de persze én hálás leszek. Értékelem a kis gesztusait, remélem ő is így fogja fogadni a páncélt majd. Nem kell beletuszkolni a nagy büszkeségével együtt.
Megeresztek egy fáradt félmosolyt ahogy lehuppanok a kanapéról. Felkapom a szerszámos ládát a bal kezembe és ásítok még egy nagyot. Eltespedtem, utálom, már csak a zsibbadás hiányzik. Ez a test adja a legnagyobb kihívásokat, nem a kinti szemetek...
A műhelybe már vakarózva lépek be, csavarkulcs a hátamon szalad végig ahogy egy kis felületi irritációval próbálom magam összeszedni.
- Folytassa csak apám, megjöttem. - Közlöm félvárról, megszokott felesleges formalitásainkkal. Majd végig nézek a kuplerájon hátha magamtól az igazi cselekményt is össze tudom kaparni.
avatar
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Hétf. 04 Aug. 2014, 01:22

~ Karakter: Tamrel Kult Irom; Helyszín: Pride, Pride (főváros) ~

A kanapé a szoba közepén egy masszív, finom plasztik borítású multifunkciós bútor. Sokkal jobb az anyaga és a fejlettsége mint Tamrel ruhájának vagy más dolgának, egészen egyedi darab. A szerszámos láda szürke fém, automata funkciókkal, a hidraulikus szerkezet könnyíti a súlyát, könnyen emelhetővé teszi. Az ajtó közeledés hatására oldalra húzódik vissza a falszerkezetbe, majd egy folyosó nyílik meg. Innen Kult tovább tud haladni a lakás központi teréhez. Ide kiérve egy szögletes, szürke falú, semleges terem nyílik. Négy-öt ajtó van a falakban, ami tovább vezet a lakás más részeibe és a megerősített bejárati ajtó is itt található, pont Tamrellel szemben, a védelmi rendszer nagy része is itt kap helyet. A terem közepén egy padlóhoz rögzített nagyobb, masszív asztal áll. Oldalt az élelmiszer tároló raktárhelyiség ajtaja nyitva van, számos kisebb-nagyobb fém tároló bentről ki van szóródva, a tárgyak végig hevernek a földön. A szilárd anyagok láda szerű fém pakkokban, a folyadék konzerv szerű, hengeres gyorsnyitós tárolókban. Néhány be is horpadt, de nem károsodott súlyosan. Az ajtó szélénél, a nyitókonzolnál a mágneszáras biztonsági szerkezet, egy cső amibe be kell nyúlni és hátra húzni egy kart, ki van pattanva a helyéről. Zacker éppen a valószínűleg becsípett hüvelykujját szorongatja, lábával a dobozokat tologatja, az ajtó nyitására néz csak Tamrel felé.
- Elromlott ez a sz.r. Enni akartam. - közli röviden a köszönésre nem reagálva - Jött egy üzeneted, meló van. Családi ügy, nézd meg, ezért hívtalak.
Felével még az asztal felé bök, aztán elkezdi összeszedni a több napra elég ellátmányt. A teremben lévő asztalon egy szürke kommunikátor van hozzákapcsolt megjelenítővel, valóban érkezett egy üzenet, megnézésre vár, de egyszer már olvasott.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 04 Aug. 2014, 11:23

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~
Most már feltűnt Yrsa számára is, hogy a férfinak igencsak tetszett, hogy a lány ennyire félénk és gyakorta pirul el egy-egy dicséret és kedves szó után. Fiatal kora miatt tényleg nem volt nagyon hozzászokva ehhez, amit kapott azt tényleg leginkább a családjától kapta csak, és ott is a két nővérétől. Az apjától amiatt, hogy micsoda volt, nem is várt hasonlót. Figyelte a lézerfegyvert, amit a férfi elővett és megforgatta. Láthatóan tényleg értett a használatához, de akkor is az még mindig furcsa volt, hogy nem igen viselt páncélt magán, míg Yrsa igen, akkor is, ha az éppen megszokott Pride-s öltözék álcáját vette fel, amivel tökéletesen eltud idekint a főváros utcáin vegyülni. Nem változtatta vissza most már főleg nem, hogy lebukjon azzal, hogy HPI-s. A fegyver meglepte egy kicsit, nagyon modern volt, de bizonyára magasabb rangú katona lehet és őket ellátták effélével. Bólintott a férfinak, hogy már érti, hogy képes megvédeni magát és így eddigre a fejében is összeállt a kép a feltöltések nyomán, hogy milyen tanulmányokat, képzést folytatnak itt a katonák a Pride-ban. Ezek szerint tényleg nem kellett félteni a férfit, mert valóban képes volt arra, hogy az egyszerű csőcselékkel szemben megvédje magát annak ellenére, hogy nem volt vértje. Yrsa úgy számolt, hogy a sok különböző fegyver, páncél stb. használat mellett, a harcművészetek és utcai harcok miatt a férfi akár még őt is képes lehetne meglepni a tapasztalatlansága miatt.
- Ha az lennék, nem küldött volna ide – mondta.
Igazából majdnem azt sikerült mondania, hogy az nem ő, hanem a nővére, aki véget vetett a világháborúnak, de ez a megjegyzés kellemetlenségeket is okozhatott volna, így inkább nem tette meg és maradt annyiban, hogy nem féltik őt és nem apuci kicsi lánykája, jelentsen ez szó szerinti értelemben, vagy átvitt értelemben bármit is. A segítségre az árral kapcsolatban ő is bólintott, amikor a férfi mondta, hogy később megbeszélik majd az árat. A lövések ekkor dördültek fel, ahogyan a lány körbenézett nem látott semmilyen fedezéket egyelőre. A férfira Noran-ra nézett és egy „Ah, értem, elnézést!” arckifejezés jelent meg rajta, ahogyan az újdonsült társa kimondta, hogy nem dezertált, csak szabadságra jött szórakozni. Nem találta logikusnak a lány, hogyha elengedik egy ilyen helyre szórakozni, ahol bármikor meghalhat.
- Akkor remélem a segítségnyújtás mellett jól tud majd szórakozni Noran – felelte félszegen.
Tudta magáról, hogy nem ügyetlen, jól lő, egész jól mérlegel, mert Joe bácsi is megdicsérte és a férfinak nem kevés tapasztalata volt ilyen téren, több mint ezer év. Ahogyan Noran intett neki követte és meglepve tapasztalta, hogy ott van egy fedezék, ahova mentek, pedig nem látta, amikor végignézett a helyen. Nem is kellett sokáig várniuk, mert hamarosan feltűnt az első nagyobb csoport, Yrsa végignézett rajtuk, felmérve a fegyverzeteket, mindent. Hamar sikerült megállapítania, hogy mintha egy hadsereggel lenne dolguk és ez csak egy kisebb banda volt csupán. Ez volt azaz eset, amit elrontott a gyakorlópályán, ezekkel nem szabad közelharcba bocsátkozni, be kellett volna csalni őket egy kisebb sikátorba és ott gránátot dobni rájuk. egyelőre nem mozdult, amikor a siklón levő fickó megérkezett és mutogatni kezdett, akkor a szemeivel bezoomolt, hogy jobban lássa azt, hogy mit mutogat a zene miatt a fülei érzékenységét nem növelte, így csak a kézjelekből próbálta kivenni, hogy az alak mit mutogat a többinek, hátha sikerül megértenie valamit. Attól „tartott”, hogy valaki észrevette őket korábban és tudni fogják, hogy itt vannak. Utána az utcán nézett körbe, hogy miként lehetne innen észrevétlenül tovább haladni, esetleg úgy, hogy jobban megközelítsék a csapatot. Majd utána Noran-hoz fordult és nem szavakkal, nem tudta, hogy mennyire erősítenék fel a falak a hangját, hanem katonai kézjelekkel kérdezte.
Megtámadjuk őket?

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pride - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Szomb. 09 Aug. 2014, 23:20

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Már a sikátor fedezékében elbújva, Noran arcán kétkedő mosoly jelenik meg és halk szisszenő hangot ad ki, Yrsára pillantva. Yrsa ki tudja következtetni, hogy ezt az apuci pici lánya megjegyzésre kaphatta, hogy de igen, a zöld hajú akkor is annak tartja, ha itt mászkál. Kilesve a sikátorból Yrsa élesíti a látását és ráközelít a fegyveres bandára. A siklójárművön ülő mutogat a többieknek, egészen közelről már ki tudja venni, hogy valamilyen útvonalat beszélnek meg és, hogy hoznak egy-két "darabot". Szerencsére a jelek alapján nem vették őt észre sem Norant. A kézjelekre azonnal, ugyanolyan módon válaszol a fiatal férfi.
Túl erősek.
Kivárja mit tesz erre Yrsa. Nem sokkal később Miller érzi, hogy a férfi megfogja a kezét és teljesen nesztelenül kezdi vezetni a sikátorban, egyenesen át a másik végére, ahol egy igen széles, kivilágított, de teljesen üres főút van. Az út szélén két fegyveres jelenik meg, mindkettő fekete páncélzatban, állig felfegyverezve. Látszik, hogy nagyon óvatosak az út szélén, az épületek takarásában haladnak. Majd az egyik pillanatban hirtelen egy villanást látni és a két fegyveresből csak két szétrobbant véres maradvány marad az épületek falain. Noran kezével az egyik irányba mutat. Öt háztömbbel arrébb, az egyik sarkon egy alak sziluettje vehető ki, ahogy valamilyen álcázóval éppen eltűnik, még éppen látszik a vállágyúja is.
- Átmegyünk?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Ayye Captain! Vas. 10 Aug. 2014, 01:25

Zacker ma sem kímélte a berendezést, nem tudom, hogy tud ennyi frusztrációt elfojtani magában egy iylen világban. Nincs is értelme, jobb kiadni és utána szabadon lélegezni, mentesen az ilyen földi hívságoktól. Csak azok szenvedjenek akik erre teremtettek, mi pedig szépen hátradőlünk és megvárjuk, hogy hozzák az italt, megvakarják a hátunkat és az élet... igazi...
Csak biccentek a válaszára és kényelmesen a panelhez sétálok, az bal kezem a zsebembe mélyed. Így érzem természetesebbnek azt a féloldalas állast aminek a társaságában fél szemmel a szobában nézek körbe.
- Ezek szerint jössz te is. - Vetem fel a témát mikor látom, hogy nagyobb mennyiséget pakolt, közben automatikus mozdulatokkal, laza csuklóval már igazgatom is a képernyőn az üzenetnyitást. Arra is figyelek közben, ki gondolom mi kell majd nekünk az útra. Nem hittem volna, hogy ma egy családi "küldetés" fog felébreszteni a punnyadásból. De azért valahogy így mégis csak jobb, mozgás, gondolatok, sajátok és újak is talán majd.
Hahh... az élet szép ha a kéz tevékeny.
avatar
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Miller lányok Vas. 10 Aug. 2014, 09:24

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~
Yrsa a fickóra nézett, amikor az nem akarta elhinni, amit mondott, sokkalta inkább megtartotta magának a fickó azt, amit korábban gondolt. Yrsa-t nem igen érdekelte jelenleg, hogy ezt gondolja, mert tényleg úgy vélte, hogy közel sem volt az, aminek a férfi tartotta őt. Igaz az apja nem is küldte volna olyan helyre, ahol ténylegesen meghalhatna végleg, itt lehet, hogy egyszer-kétszer előfordulna, megsérülne, de a regenerációja kihúzná a bajból. Amikor már a sikátorban voltak, akkor megtette, amit szeretett volna, sajnos nem tudott mindent kivenni, de azt igen, hogy valaminek a szállításáról ebszélnek, a jelenlegi helyzetben nagyobb fegyverzetet gondolt volna, mert ez volt a logikus és az útovonal pedig lehetett az, hogy merre és hogyan haladnak tovább. Egyelőre nem mozdult, szinte levegőt sem vett, úgy figyelte a csoportot, a mozgásukat, hogy mit hogyan tesznek, próbálva a lehető legjobban megérteni és kiolvasni belőlük, hogy mit és hogyan tesznek. A kézjelek után Yrsa bólintott Norannak, hogy érti, hogy túl erősek, ezek után a lány útvonalat kezdett keresni a tekintetével, hogy merre is menjenek tovább, mert itt nem maradhattak, előbb vagy utóbb csak lebuktak volna ezen a részen. Amikor a férfi megfogta a kezét a lánynak az ismét elpirult egy kicsit, nem igen volt még fizikai kontaktusa másokkal, azt nem vette figyelembe, amikor reggel az utcán fellökték. Néhány pillanatig vonakodott ugyan, de utána határozott léptekkel, de mégis a lehető legnesztelenebbül követte Noran-t. A sikátor végén a lány végigmérte az új utcát, amit látott, látta a két fegyverest, majd őket is felrobbanni, a villanás után. A támadást már megismerte, ő is találkozott vele Joe bácsi gyakorlópályáján, amikor egy vállágyúval támadt rá az egyik robot. A fejét a villanás felé kapta és már Noran is arra mutatott. Még látta az álcázóban levő alakot, meg a vállágyút. Nem konkrétan a férfi kérdésére felelt annak elhangzása után, hanem saját maga egy kérdést tett fel.
- Leszedjem? – kérdezte egy magabiztos mosollyal.
Ha Noran igent mond, hogy megpróbálhatja, akkor Yrsa letérdel a földre úgy, hogy alig látszódjon ki a fedezékből a páncélját utasítja, hogy továbbra is tartsa fel a kaméleon üzemmódot és váltson át hőlátásra, hogy képesek legyenek kiszúrni az alakot az álcázóban. Remélte, hogy nem lesz rajta hőszigetelés is. ha sikerül kiszúrnia az alakot öt sarokkal lejjebb, akkor a mellkasán célozza be és rázoomol, hogy pontosabb célt kapjon. A fegyverén erősséget állít, hogy a lövés minden bizonnyal elmenjen addig, ahol a célpontja lapul. Ha mindez készen van, akkor húzza meg a ravaszt. Ha az ellenfél visszalőne, vagy kiszúrja őket és azért, akkor próbál azonnal visszahúzódni a sikátorba maximális gyorsasággal. Ha azonban Noran azt mondja, hogy ne szedje le, akkor megadóan bólint neki, az utcát végigpásztázza hőlátásban, hogy merre lehetnek még ellenfelek, akiket nem látni, ha van ilyen felhívja rá a társa figyelmét, majd követi őt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pride - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Vas. 10 Aug. 2014, 17:34

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

A maszkos csapatot figyelve Yrsa már nem tud leolvasni semmit a mozgásukból. Vagy nem akarnak most semmi tenni, ami valószínűtlen, vagy nagyon jól álcázzák a mozgásukat, testjeleiket. Azt még szerencsére látja, hogy a társaság az enyhén jobbra kanyarodó úton indul tovább, amíg ő egyenesen bal oldalra megy az új társa vezetésével. Kiérve a sarokra Noran előzékenyen int mind a két kezével és egy kicsit hátrébb is lép, mutatva, hogy Yrsa nyugodtan szedje le a vadászt a háztetőről. Talán a magabiztos mosoly győzte meg. Yrsa az álcázóját fent tartva, óvatosan lép elő, hőlátásba vált és természetes módon közelít bele a szemével a képbe, célra tart, de nem lát célpontot. A vállágyús álcázója a hőt is lefedi és valószínűleg az elektromos, elektromágneses jeleit is takarja. Egyszerűen nem lát semmit. Néhány másodperc múlva azonban a szemben lévő ház tetején egy nagy sötétkék, hideg foltot lát. Ha visszakapcsol hőlátásból, akkor tisztán kiveheti az alakot.
Pride - Page 4 124g4z5
A mozgásából kitűnik, hogy a páncélos észrevette őt és Norant, éppen méregeti őket. Az úton balról ekkor egy újabb, három fős társaság érkezik.
Pride - Page 4 J67mug
Mindegyikük felfegyverzett, furcsa ruházatot, páncélzatot viselnek. Első látásra nem úgy tűnik, hogy a ház tetején lévővel együtt lennének. A helyzet minden pillanatban egyre élesedik. Amíg Yrsa mindezt látja és felfogja, a zöld hajú férfi mellette már a fegyveréért nyúl.


~ Karakter: Tamrel Kult Irom; Helyszín: Pride, Pride (főváros) ~

Zacker a kijelentésre, hogy ő is megy megvonja a vállát, igen közömbösen. Közben folytatja a kiborult élelmiszer visszapakolását és a zárszerkezet javítását, csak a válla felett visszaszólva válaszol.
- Ezt nem mondtam. Ha kell neked segítség akkor veled mehetek, de szerintem egyedül is meg tudod oldani. Nézd meg az üzenetet.
Tamrel megérinti a felületet, amire kivetül az üzenetet. A klánjuk egyik idősebb tagja küldte, egyszerű személyes üzenet, felcímezve, hozzáadott képpel és adatokkal. Közvetlen fogalmazásban van írva, egészen röviden. Nemrég derült fény rá, hogy van egy fiatal férfi, Zan Zef Orel akit még gyerekkorában rabolt egy másik klán, elvitték, felnevelték. A fiú most hat éves, egy évvel fiatalabb Tamrelnél. Csatolt képet is talál róla, mind az arcáról, mind teljes alakosat. Meg van adva hogy hol él, három kerületre északkeletre Iroméktól. Mivel a Pride-ban egy kerület akkora mint máshol egy város, ez igen nagy távolság. Még az is ki van keresve, hogy melyik háztömbben él, annál pontosabb adat nincs. Zan Zef attól hogy most másokkal van és másokkal nőtt fel még az Irom klán tagja és mint olyan, velük kell lennie. A feladat, hogy találja meg és hozza vissza őt, ha kell erőszakkal. Tamrelnek eszébe juthat, hogy először az utazást kellene megoldania, majd a saját biztonságát és aztán azt hogyan is hozza vissza a fiút. Földi és légi járművek használata veszélyes, mert könnyű célpontot nyújt az automatizált antipáncélos és légvédelmi rendszereknek, gyalog az út viszont túl hosszú és túl veszélyes, ügyelnie kell magára és még arra is, hogy valahogy elkapja akit kell. Ha tervezni kezd ezek jutnak eszébe mint igazodási pontok.


~ Karakter: Rugó Ruby; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Rugó Ruby a jelenlegi főnökeitől kapta az információkat. Az újonnan kibontakozó Pride - Egyesült Köztársaságok közötti háború miatt a Pride fővárosának legrosszabb kerületéből ma este kivonják az összes őrt. Ez annyit jelent, hogy az összes őrült, beteg alak ki fog szabadulni az utcákra és kitombolja magát hosszú órákon keresztül. Nem lesznek sem katonai őrszemek sem járőrök akik próbálnák minimális szinten tartani a rendet. Rubynak ajánlották a helyet, hogy menjen el oda, ha szeretne igazán szórakozni, de egyúttal óvatosságra is intették, hogy a Pride legjobb harcosai is ott lesznek. Nem képzett katonák, hanem az utcákon harcoló maszkos bandák, a legkegyetlenebb és vérlázítóbb tettek elkövetői. Akiknek még egy törvények nélküli helyen is takarni kell az arcukat, hogy elkerüljék a későbbi bosszúkat. Ruby akár napokkal előbb is megérkezhetett, felkészülhetett és kivárhatott, bőven volt ideje. Kapott két célpontot is, akiket likvidálhat pénzért, ha találkozna velük. A késő délutáni órákban hirtelen rajként ellepték az eget a Pride hadseregének katonai szállítói, felvették az őröket és távoztak. De még nem történt meg a bejelentés. Éjjel hirtelen megszólaltak a város katonai szirénái, mély majd magas hangon, mindenhol még a földalatti részeken is jól hallhatóan. Ezután az összes kivetítőn, monitoron, reklámfelületen és kommunikációs eszközön a vészcsatorna jött be, amin megjelent egy idősebb férfi. Torik, a kerület klánvezére.
Pride - Page 4 Miles_Quaritch
- Mire ezt az üzenetet hallják, órákkal ezelőtt már minden Pride katona ki lett vonva a kerületből. Az őrök és az automata védelmi rendszerek megszűntek létezni. A kiürítésre azért volt szükség, hogy az itt állomásoztatott erőket eredményesebb módon használhassa fel a hadsereg. Ne számítsanak többé védelemre.
A hangja mindenhol tisztán és érthetően hallható volt. Miután az üzenetnek vége még egyszer felhangzottak a szirénák, de akkor már lövés és robbanás hangokkal keveredve. Ruby most az eddig menedékként használt toronyépületből éppen kilépve áll és tökéletes rálátása van a kerület központjára.
Pride - Page 4 2dj4a5i
Nem korlátozza semmi, bármit megtehet amit meg tud tenni, a mai este az övé. Egyelőre nem lát mozgást az utcákon.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 10 Aug. 2014, 18:01

A festett hajú lány nagyon várta ezt az éjszakát. A gyilkolás művészetét űzheti, amíg csak bírja és kedve tartja. Innentől nincs hatóság, nincs törvényes és törvénytelen, csak gyenge van és erős. Ő lesz az erős és azzal szórakozik, akivel akar. Ésszel akarta csinálni, ezért két nappal ezelőtt jött, hogy megfigyelje a környéket, a helybelieket, pontosan tudja az utcákon a járást, az épületeket, a fedezékeket megismerje. Nem hozott extra felszerelést, csak ami mindig nála van. Az is épp elég.
Óriási vigyorral és égnek tárt karokkal hallgatta Torik figyelmeztetését. Megfordult maga körül, mint egy balett táncosnő. Úgy nézett le az utcákra, mint a sas a hegyről, mikor le akar csapni.
- Indul hát a vadászat ma este! Reszkessetek, apróvadak - mondta magának. Ha a toronyépület oldalán voltak kiálló részek, amiken meg lehetett kapaszkodni, akkor a mélybe vetette magát és ezekbe kapaszkodva szakította meg mindig a zuhanást, hogy végül kis magasságból érkezzen talpra. Imádta a veszélyt. A két célpontra is gondolt, hogy kik ők és mit tudott meg róluk, de nem a pénz hajtotta. A legnagyobb harcosokkal akart inkább szembe kerülni és megmutatni, hogy ő jobb. Ettől óva intette mindenki, de neki aztán lehetett beszélni. Ha a fejébe vette, ki is fog állni ellenük. Ha a tornyon nem tudott úgy leugrani, hogy ne legyen baja, akkor fegyverrel a kézben ment az emeletek közti mozgásra alkalmas felvonóhoz, hogy pár szinttel lejjebb jusson.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Hétf. 11 Aug. 2014, 03:11

~ Karakter: Rugó Ruby; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Az épület oldalán vannak kiálló részek, Ruby leugorhat a tetőről, zuhanás közben megkapaszkodhat a kiálló részeken, amelyek leginkább vékony párkányok, de egy ilyen akrobatikus alkat számára ez nem jelent problémát. Másoknak valószínűleg halálos lenne ez a lépés. Az utcákat már nagyjából kiismerve. Leérve az utcaszintre, a rendkívül széles utakkal, járdákkal és a jól karbantartott burkolattal találkozik. Oldalt, az utcák szélén alacsony, egy-két-három szinten lakóházak vannak, mellettük kis fasorok vagy kertek. Annak ellenére, hogy ez a legrosszabb kerület, nem a legszegényebb vagy a legromosabb, közepesen fejlettnek mondható. Az épületek nagy része biztonsági zárral fém redőny és ajtórendszerrel van lezárva. Amelyiknél nincs látható védelem az teljesen üres. Az út szélén lezárt, levédett járművek állnak. Ideálisak utazáshoz, de egyúttal könnyű célpontot is nyújtanak. Rugó ha utána járt akkor tudja, hogy a legbetegebb harcosok innen, a külvárosi részről indulnak és kényelmes tempóban a központ felé sétálva ölnek meg mindenkit akivel csak találkoznak. Legtöbbször kegyetlen és játékos módon. A két célpontjáról is eszébe jut néhány dolog, beesett arcú drogosok, olyanok akiknek nincs pénze rendes szerekre ezért olyat szednek ami tönkreteszi a testüket. Menedéklakó mind a kettő, építkezési területek, romházak ottmaradt konténereiben, csöveiben laknak. Akár a két célpontot, akár az őrült bandát kezdi el keresni Ruby, olyan érzése támad, mintha egy csepp vért keresni a tengernyi vízben.
A távolból egy lebegő jármű suhanása hallatszik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 11 Aug. 2014, 09:30

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~
A nagyobb csoportról Yrsa már nem tudott meg semmit, így hagyta is ennyiben a dolgot, csak remélhette, hogy nem fognak velük összeakadni később. Amikor kérdezte, hogy leszedje-e az alakot, akit láttak Noran átengedte a terepet a számára, így a lány azonnal nekilátott annak, hogy megtegye mindezt. Azonban a korábbi magabiztossága ellenére semmit sem ért el mindezzel. Ott, ahol látta az előbb az alakot még hőlátással sem vett észre semmit sem, az ellenfelük lényegében szó szerint köddé vált, neki is volt annyi esze, mint Yrsa-nak, hogy bekapcsolja az árnyékolót. Ez így kicsit kellemetlenül érintette, mert ez azt jelentette, hogy éppen most sült fel Noran szeme láttára.
- Álcázója van, a hőképet is árnyékolja magán, nem látom – ismerte be kelletlenül.
Azonban az, hogy ösztönösen nézett végig a tetőkön már sokkalta nagyobb eredményt kapott, az egyik részen sötétkék foltot látott, ekkor váltott vissza rendes látásba és vette észre a páncélos alakot, aki úgyszintén kiszúrta őket és éppen kettejüket méregette, ahogyan Yrsa is őt. Ennek így nem lesz kellemes vége, legalább is ez volt a sejtése. Ha a másik helyében lenne, valószínűleg leszedte volna a kevésbé védett személyt, azaz Noran-t, hogy a másik személyt megzavarja vele és addig is kereket tudjon oldani, vagy újra lőni. Ha tudta, akkor Yrsa kinyúlt Noran-ért és visszarántotta őt a sarok mögé, hogy a tetőn levő ne lásson már rájuk. Az utcába is ekkor ért be három alak, amennyire a lány megtudta állapítani nem együtt voltak, más volt a ruházatuk. Ha sikerült visszahúznia a fedezékbe a társát, akkor halkan szólalt meg halkan, nehogy felfedje a helyzetüket.
- A tetőn is van egy célpont, egy páncélos – mondta, itt megadja a szöget és irányt magukhoz képest, hogy jobban be lehessen lőni a helyet. – Ha akarta volna, le tudott volna minket szedni, mert méregetett minket. A logikus következtetés az lenne, hogy minket nem tart akkora fenyegetésnek, ellenben remélhetőleg azt a hármat igen, mert eddig úgy láttam, hogy nincsenek együtt már csak az öltözetük között is hatalmas a különbség.
Ha Noran nem állítja meg, akkor visszaereszkedik térdre lehetőleg igencask takarásban, de úgy, hogy rálásson a hármasra, ellenben a tetőn levő őt ne szúrhassa ki. A legkevésbé védett személyt célozta meg elsőre, vagyis aki annak tűnt, akinek fehér maszk volt az oldalán. Most vagy ők maguk buknak le, vagy előbb fedik fel magukat és meglepetésből lőnek. Ha látja, hogy Noran nem tiltakozik a tettei ellen, akkor becélozta a maszkos mellkasát, és ha megvolt a legjobb szög és esély arra, hogy a találata tiszta legyen, akkor fogja meghúzni a ravaszt. Ha rájuk lőnek ezek után, akkor próbál fedezékben maradni, majd a páncélt utasítja, hogy hozzon létre egy gránátot is.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pride - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Szer. 13 Aug. 2014, 21:34

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Yrsa úgy ítéli meg, hogy a konfliktushelyzet hamarosan tűzpárbajba torkollik, helyes a megérzése, mert a tetőn lévő páncélos mozgása még inkább egy ragadozóéhoz hasonlóvá válik, és hátra nyúl a fegyveréért. Nem is vár a támadásra, Yrsa azonnal visszahúzódik a sarok mögé és rántja magával a gyorsan szerzett társát. A fiatal férfi egészen a falnak csapódik és nyekken egyet, Miller ereje jóval nagyobb volt annál, mint amit szeretett volna, egy HPI-st valóban elrántott volna, Norant viszont szinte a levegőbe reptette. A férfi nem sérül meg és nem is teszi szóvá az esetet, csak hallgatja Yrsát. Yrsa beszél, de még csak a felénél tart annak, amit el szeretne mondani, amikor Noran a mutatóujját az ajkaira tapasztja.
- Shhh. Nekem is van szemem. Fedezz.
Nem igazán vár választ, csak egy rövidet, vagy bólintást Yrsától hogy megértette. Azzal sem foglalkozik, ha esetleg Millernek más ötlete lenne, vagy éppenséggel nem fedezi A zöldhajú férfi a saját feje után megy. Lézerpisztolyán élesít valamilyen funkciót, hátranéz még egyszer Yrsára, majd kihajol a fedezékből. A három gyalogos, páncélos alakot egymás után lövi le. Alig telik egy másodperc, az egyiket a nyaknál, a másikat nyitott másiknál, az utolsót ágyékon lövi. Mindegyik lövés után csattanás és kisebb robbanás hallatszik, a páncélzatuk gyenge pontjain hatol át a lövedék és ki is végzi őket. Noran nagyon gyors, a lövések után átvetődik a másik oldalra, éppen időben mert az addigi fedezéket, a sarok peremét egy plazmalövedék szétrobbantja. Égő hús szaga érződik a levegőben. Yrsa a jelent közben szabadon tud mozogni, támadni, de egy lépéssel hátrébb van.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szer. 13 Aug. 2014, 23:35

Ruby elrugaszkodott és karcsú testével repült lefelé. Sokszor csinált már ilyet, ha tudta, hogy nem töri ki biztosan a nyakát. Úgy ugrott, mint régen a műugrók, a párkányokban mindig megtörte a lendületét és a járdára már csak kis magasságból érkezett. Ezt az estét már most nagyon élvezte, az ugrások teljesen felpörgették. Szétjáratta a tekintetét az utcákon. Fegyvereseket keresett, de egyenlőre még senkit nem vett észre. Járműveket nem akart feltörni, gyalogosan szeretett harcolni. Ezen az estén nem kellett messzire utaznia, hogy megtehesse, fölösleges lett volna lebegő autókat elkötni. Várta a kíméletlen harcosokat, ők jelentették a legnagyobb izgalommal teli várakozást és a halálos veszélyt is, ami Rugó Ruby életében együtt járt. A két szánalmas droggal élőt nem értette, miért kell őket megölni. Átverhették a szállítójukat vagy olyat láttak, amit nem kellett volna? A lánynak mindegy volt. Nem hozta izgalomba ennek a két csőtömegnek a kivégzése, nem tartotta őket ellenfélnek. A pénz jól jött, de Rubynak az csak második szempont volt. Olyannal akart harcolni, akinek megmutathatta komoly harc árán, hogy ő a jobb. Nem kereste a drogosokat. A maszkosokra várni kellett, Rugó Ruby ezt nem szerette. Megindult az egyik védett ház felé, hogy betörjön. Hallotta a siklót és remélte, hogy ezen már komoly ellenfelek lesznek, de a házban tartózkodó családot meg akarta félemlíteni és rájuk akart törni. Nem tudta, kik ők, de remélte, hogy nem olyanok, akik feltartott kézzel halnak meg.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 14 Aug. 2014, 09:43

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~
Örült annak, hogy próbálgatta a testbeszédből való olvasást és azt, hogy ezeket próbálja kitalálni, mert ennek hála most is sikerrel vette az akadályt és a könnyedén felismerte a ragadozószerű mozgást, amibe a férfi átváltott. Így szinte biztosra vette, hogy harc lesz. Kissé zavarba jött, amikor túl erősen rántotta vissza Norant a sikátorba. Nem számított arra, hogy ennyire könnyedén menne, még ebben sem volt tapasztalta, hogy nagyobb ereje van, mint egy sima embernek, hiszen lényegében most vegyült velük először rövidke élete során. annak örült, hogy a férfi nem vette magára és nem kérdezősködött, bár biztosra vette, hogyha korábban volt is olyan gyanúja a férfinak, hogy a lány HPI-s lehet, akkor most már teljesen meg is bizonyosodhatott ebben. Végül is mi másért küldene be egy apa ide egy törékeny fiatal lányt próbának, ha tudja, hogy úgysem nagyon eshet baja, mert nem igen tudnak olyan tűzerőt felsorakoztatni ellene, amivel végérvényesen megtudnák ölni? Ha pedig igen, Yrsa azok alapján, amit tudott az apjáról, akkor kinézte belőle, hogy személyesen jelenne meg megvédeni a lányát, ami nem igen lenne kellemes senki számára, ha egy UP2 csak úgy megjelenne a Pride kellős közepén. Mikor elkezdte mondani, hogy mit látott és mit kéne Noran gyorsan elhallgatatta. Mikor a férfi csendre intette és az ujjai az ajkához értek zavartan hallgatott el és egy kicsit el is pirult, majd bólintott arra, hogy fedezze a társát. Nem is akart máshogyan tenni, úgy mozdult, hogy megtudja ezt tenni és szükség szerint ő maga is tüzet tudjon nyitni, ha szükséges. Most már látta, hogy mekkora tapasztalta volt a férfinak, hogy egyszerű ember létére mennyire gyorsan és pontosan lőtt és egyelőre nem volt szükség arra sem, hogy Yrsa beavatkozzon. Így inkább Norant figyelte, hogy tanulhasson a mozdulataiból és abból, hogy mit hogyan tesz. Jelenleg nem igen volt esélye támadni a lentieket, így inkább a fent levőt vette célba mielőtt az leszedi őket. A páncéljával egy gránátot hozatott létre, ha az előbb nem volt ideje erre, majd a szemközti házon levő páncélost igyekezett kiszúrni, ha még ott volt. Ha igen, akkor egy gyors számolást végzett, hogy milyen sebességgel és szögben kellene a gránátot dobnia, hogyha azt akarja, hogy az ott levő páncélost a gránát lökéshulláma a földre vigye le az utca szintjére. Ha megvolt, akkor élesítette a gránátot és a megfelelő pillanatban hajította el a kiszámítás szerint, majd ismét behúzódott Noran-t követve fedezékbe, nehogy egy másik támadás őt magát is elérje, az égett hús szagától egy pillanatra ugyan elfintorodott, de próbált nem törődni vele, tompította a szaglását, hogy minél kevésbé zavarja a kesernyés szag.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pride - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Szomb. 16 Aug. 2014, 15:09

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Yrsa Noran után vetődik a sarok másik felére. Ez ugyan védettebb hely, mint a másik, szétrobbantott fedezék, azonban a páncélos itt már félig rájuk lát, immár fegyverrel a kezében. Yrsa utasítja a páncélját, ami létrehoz neki egy kisméretű, gömb alakú gránátot. A gránátot azonnal élesíti Miller és kivár, majd a megfelelő pillanatban dobja el. A páncélos éppen leugrik az épületről, amikor a válla fölött elrepül a gránát és mögötte pár méterrel felrobban. Az üveggolyó nagyságú gránát hatalmas robbanást okoz. Egy négyméteres gömbben maga körül minden lerombol, még az épület tetejét, két emeletet is teljesen összezúz. Hő, lökéshullám, lángok és törmelék söpör végig az utcán. A páncélos egy darabban ugyan, de teljesen mozdulatlanul, összegyűrődött testtel esik az utcaburkolatra, alig egy méterre a saroktól. Halott. Yrsa meg tud állni a lábán, a páncélzata védi, a regenerációja begyógyítja a lángok által okozott sebeket. Noran még próbál fedezékbe vetődni, amikor látja a robbanást, de az egyik fém repesz keresztül viszi a mellkasát, vérezve terül el a földön. Még eszméleténél van, próbál az oldalánál a bordák közötti bemeneti lyukba valamilyen habot fecskendezni, mielőtt elvérzik.
Mielőtt Yrsa reagálhatna a történtekre az út felől nagyon hangos süvítő hang hallatszik. Odanézve Yrsa két fénycsóvát, csíkot lát elsuhanni. A nagy sebesség miatt azonnal lelassul körülötte minden, a szervezete így reagál a gyors mozgásra. Tisztán látja ahogy két egyszemélyes, nyitott siklójárműben két maszkos átszáguld az úton. A páncélzat szerint négyszáz egység óránkénti sebességgel haladtak. Van aki így használja ki az éjszakát.


~ Karakter: Rugó Ruby; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Ruby a közelben több egy vagy két szintes lakóházat talál. Az egyik teljesen le van zárva, valószínűleg laknak benne, azt közelíti meg. Kívülről az épület teljesen átlagos anyagokból, természetes kőből, méretre vágott alap lapokból és plasztik borításból áll. Azonban Rugó tudja, hogy belül minden ilyen ház egy több méter vastag fémszerkezettel rendelkezik, amin a borítás csak dísz, a fémváz minden négyzetcentimétert lefed és még a mélyen fekvő alapba is beágyazódik. Az ablakoknál és a bejárati ajtónál fentről a falból leereszkedő fém redőnyök vannak. Ezek oldalt a falakba is beágyazódnak egy speciális menetbe, és csatlakoznak a belső fém szerkezethez is. Ebben a kerületben kulcsfontosságú az épületeknél a biztonság, mivel a legtöbb területi hatású pusztítófegyver az épületeket is könnyen romba dönti. Végül Ruby az ajtót találja a megfelelő pontnak a bejutáshoz, itt látszik a redőnyök darabjai között alig milliméteres rés, máshol még az sem. Ismeri a rendszereket, tudja, hogy kívülről sehogy sem tudja majd kiiktatni, belső energiaforrásról működik és semmilyen digitális hálózatra nem kötik rá, csak egy belső zárt láncúra, ami itt kint nem elérhető. A rendszer szabotázs és kiiktatás elleni védelemmel ellátott, valamint riasztót is tartalmazhat. Azonban ha valami elég erős ahhoz, hogy a bejárati fémredőnyt áttörje, akkor hiábavaló a védelmi rendszer fejlettsége.
A korábban hallott suhogó hang egyre erősödik, süvítővé válik, majd az egyik pillanatban Ruby térképe nagyon gyors közeledő mozgást érzékel, mire oda kapná a fejét két fénycsík száguld át az úton és el is tűnik a távolban. Valamit hallott arról, hogy a maszkosok szoktak így száguldozni a szabad utakon, valószínűleg ezek is ők voltak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 16 Aug. 2014, 15:40

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~
Az átvetődés után azonnal látta, hogy most ugyan beértek egy olyan helyre, ami védettebb, mint az előző, azonban a fenti páncélos most sokkalta könnyebben rájuk lát, mint az előbbi szétlőtt helyen. Yrsa nem akart esélyt adni az alaknak, hogy Zöldikét, Norant leszedhesse, saját magát továbbra sem féltette különösebben, de a társát igen. A páncél létrehozta a kért gránátot, ami szinte észrevehetetlen kicsinységben megjelent a tenyerében. Az apró golyó nem lehetett nagyobb, mint egy üveggolyó a Zuhanás előtt. azonnal élesítette és kivárta a megfelelő pillanatot, majd dobta. Már látta mozdulni a páncélost is, ahogyan leugrott az utca felé, a gránát pedig ekkor repült el a válla felett és mögötte robbant. A robbanás nagyobb lett, mint ahogyan a lány számított rá. A kezét az arca elé kapta, de őt nem igen sebezték a törmelékdarabok, a páncélja megvédte ettől, csak néhány égési sebet szenvedett el főleg a fedetlen részeken, de már ott is érezte a bizsergést, amit a regenerációja okozott. Gyorsan végigmérte a terepet, két emelet sérült súlyosan, omlott be a páncélost a lökéshullám a földbe csapta, noha a teljesen egyben volt és nem látszott rajta semmilyen sérülés a lány mégis tudta, hogy a HPI-n kívül nem igen volt olyan páncélzat, ami ettől a robbanástól megvédte volna. Az utcán végig mindenhol törmelékeket látott, majd meglátta Norant is maga mellett nem sokkal a földön, ahogyan dőlt belőle a vér. Még mielőtt azonban mozdulhatott volna fénycsóvát látott, a szervezete, az érzékei azonnal alkalmazkodtak, így tökéletes összhangban tudta követni az 400 egységnyi sebességgel elszáguldó siklókat. Amint azok már elhaladtak, nem is törődött velük tovább. Tudta, hogy könnyedén itt hagyhatná Zöldikét, most, hogy ennyire sérült volt, de az nem vallott volna rá. Még önmagát is meglepte, hogy nem vert hevesebben a szíve az előbbi robbanás után sem, sem arra, hogy Norant így látta, teljesen nyugodt maradt, sőt mintha ridegebbnek is érezte volna magát egy kicsit. Pontosan és precízen mozdult a fejében levő feltöltésekből már azonnal hívta elő az orvosi tudást, hogy miként kell egy nem HPI-st ellátni.
- Tarts ki, rendben leszel – mondta az eddig zavart beszéde és viselkedése ellenére ezúttal teljesen határozottan.
Azt látta, hogy roppant súlyos a sérülése Norannak, első gondolata az lett volna, hogy érszorítókat és csipeszeket kér a páncéltól, de most már látta, hogy mindez nagyon kevés lenne. Így a feltöltések között arra keresett rá, hogy bőr, ideg, hús, csont és érregeneráló szerek. Valószínűsítette, hogy a hab is az lehet, amit a férfi éppen magába készült nyomni, megpróbálja Noran kezéből kivenni azt, hogy ő lássa el a társát. Ha a feltöltésekből megvan a kellő tudás, hogy milyen efféle szerek vannak, akkor a páncélját utasítja arra, hogy ilyet készítsen neki, olyan méretűt, mennyiségűt, ami elegendő lehet Zöldike sérülésének ellátására, ezeken felül fertőtlenítőszert is. Ha megvannak ezek az anyagok, felszerelések, akkor azonnal a feltöltések alapján levő orvosi tudásával ellátni a férfit, legalább is stabilizálni annyira, hogy nehogy elvérezzen neki és elég stabil állapotba hozza ahhoz, hogy fedezéket, menedéket kereshessen mindkettejüknek.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pride - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Szomb. 16 Aug. 2014, 18:24

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Yrsa előhívja elméjéből a megfelelő orvosi tudást. Először a génkezelt személyekre kapja meg, majd azután a génkezelés nélküli személyekről a kiegészítést. Ami rögtön beugrik neki, hogy nekik nincs közel sem olyan fejlett regenerációs vagy alkalmazkodási faktoruk. Főként arra kell figyelni, hogy a lehető leghamarabb ellátást kapjanak, ne érje őket túl nagy sokkhatás és ne veszítsenek túl sok vért ilyen sérülése esetén, mert ha leáll a szívverésük és a légzésük az esetek nagy részében már nem lehet őket visszahozni. Ha pedig beáll a teljes agyhalál, örökre meghalnak. Noran mellkasát oldalról teljesen átfúrta a fémdarab, egy majdnem egy centis tiszta járatot vájva, amin át is lehet látni. Mindkét nyílásból ömlik a vér és a férfi szájából is szivárog már. Yrsa könnyedén kicsavarja Zöldike kezéből a flakont, amikor ezt megteszi halálfélelmet lát a férfi szemében. Azt hiszi, hogy Yrsa végig akarja nézni ahogy elvérzik előtte, hogy utána kifoszthassa a tetemét, de hamar rájön hogy tévedett. Yrsa el tudja látni a súlyos sebet. A páncélja egy fertőtlenítőfolyadékkal teli tárolót és két nagyobb flakon orvosi habot hoz neki létre. Nincs más dolga mint lépésről lépésre követni az eleméjében lévő utasításokat. Szerencsére a fiatal férfi testén nincs páncél, ami nehezítené az egészet, a meztelen felsőteste megkönnyíti a dolgot. A fertőtlenítővel ki kell mosnia a járatban lévő idegen anyagokat, majd azután mind két kezével a két lyukba kell fújnia a habot, hogy az teljesen betömítse a járatot. Amíg ezt teszi Noran a fájdalomtól remegni kezd. A hab maga grafitszürke színű, tömény anyag. A sebbe érve zárványok, majd gerendák alakulnak ki benne, formázódini kezd, a gerendák közötti távolság egyre kisebb lesz, végül üregessé, egészen szivacsossá válik, néhány másodperccel később már szövetes. A járat két oldalán az anyag szépen felveszi Noran oldalának vonalát, majd a szürke színű tömítés egyik másodpercről a másikra bőrszínűvé változik. A hab először kitöltötte a sebet, elárasztotta a vájatot és stabilizálta, azután átmenetileg átalakult, hogy ne okozzon túl nagy sérülést belül, végül kipótolta a szöveteket. Yrsa pontosan ismeri a folyamatot. Noran hirtelen fellélegez, kapkodni kezdi a levegőt, már jól van de még nem kel fel a földről. A vért oldalra köpi a szájából.
- Köszönöm. - hangja rendkívül meglepett és egyben őszintén hálás is - Mennünk kell. A robbanás idecsalja őket...
Egyelőre a szavai ellenére nem mozdul, csak próbál megbarátkozni az érzéssel, hogy még él.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 16 Aug. 2014, 19:11

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~
Yrsa fejében azonnal megjelentek az adatok, amiket keresett, gyorsan kellett váltania, mert először a HPI-s fiziológia és anatómia volt meg. Utána jöttek azok, akiknek nincs génkezelése. Így most már látta, hogy mire is kellett ügyelnie, hogy mihamarabb lássa el a sebeket azelőtt, hogy sokkot kapna a test és a szervek leállnának. Főleg az agy vérellátása volt a legfontosabb, így erre is külön szándékozott ügyelni. Látta a hatalmas tátongó sebet a páncélja pedig az utasításra már adta is ki azokat a dolgokat, amik kellettek a lánynak. A felötléseknek hála megvolt, hogy mit és hogyan kellett tennie, így már ahogyan Zöldike kezéből kicsavarta a habot attól a pillanattól kezdve aszerint járt el, ami a fejében volt. egy pillanatra meglátta a halálfélelmet a férfi szemében. Megértette, hogy miért látta azt, amit, de most nem volt ideje arra, hogy megnyugtassa, vagy elmondja neki, hogy nem, nem akarja megölni, és élvezkedni azon, amit lát. Szerencséjére mondania sem kellett, mert hamarosan látta az úgymond „megnyugvást”, vagyis megértést, hogy csak segíteni szeretne neki. Követte végig az utasításokat, először fertőtlenítette a sebet és a saját kezeit is, majd pedig mind a két kezét használva két oldalról tapasztotta be a sérülést és úgy oda nyomta be a HPI-s habot. Amíg ezzel foglalkozott látta és érezte is, hogy remeg Zöldike a fájdalomtól, de még mindig az eszméleténél volt, úgy vélte, hogy a képzésének köszönhette nagyban mindezt. Amint sikerült betapasztania a sebeket máris látta a hatást, hogy gyógyulni kezdett Noran. A feltöltéseknek hála tudta, hogy miként is zajlott a folyamat a férfi szervezetében a lezárt sebnyílások mögött, hamarosan pedig a külső rész is emberi szövetmintát és annak a színét vette fel, a regeneráció a végéhez érkezett és most már Zöldike is jól volt. A köhögése is erről árulkodott és az, hogy a szájában levő vért is kiköpte.
- Ez volt a legkevesebb, miattam sérültél meg – mondta ismét zavartan.
A második részre már bólintott és ismét teljesen komolyan nézett körbe és hallgatózott, hogy merről is lát, hall érkezőket. Közben a páncélját utasította, hogy ruhaként alakítson ki egy köpenyt is magából csuklyával egy akkorát, amivel Noran-t is képes körbe takarni. A kezét nyújtotta a kémlelés után, hogy felsegítse a társát a földről és esetleg támogassa, ha erre szüksége van még.
- Remélem nem zavar, ha én futok veled biztosabb helyre, amíg rendben nem leszel teljesen. Csak irányíts és mond, hogy merre menjünk.
Ha a férfi nem ellenkezett, akkor magához fogta őt, körbeölelte magukat a csuhával és a csuklyát is a feje tetejére vette, majd ha Zöldike irányítja, akkor arra fut olyan gyorsan, hogy Noran ne szenvedjen ettől is sérülést. Ha a férfi nem tudja, akkor arra indul el, amerről nem hallott közeledőket. Végig próbál árnyékban, takarásban haladni addig, amíg nyugodtabb helyre nem érnek és nem talál fedezéket maguknak.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pride - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Bishop Szomb. 16 Aug. 2014, 20:07

~ Karakter: Yrsa Catherina Miller; Helyszín: Pride, Pride (főváros); Kaland: Pride - Egy éjszaka ~

Noran továbbra is hangosan zihál. Yrsa szavaira csak megrázza a fejét, hogy nem gond, nyugodtan induljon vele Miller. Yrsa páncélzata eközben egy nagyobb köpennyé és csuklyává alakul, ami teljesen befedi a testét. Zöldike meglepődik ezen, de továbbra sem teszi szóvá, csak elfogadja a kezet és feláll. A vérveszteség érezhető rajta, segítség, támogatás kell neki a futáshoz, de már határozottan harcképes állapotban van. Rohanás közben egyszerű módon mindig pontos utasításokat ad Noran, irányokat és ha kell métereket. Yrsa időközben fülel és hallja a közeledő lépteket, de a pontos irányokat nem, akárkik is azok rohannak, de kellően képzettek ahhoz hogy elfojtsák lépteiket még futás közben is. Csak annyit hall, mintha mindenfelől közelednének feléjük. Ha hátra tekint néha közeledő alakok árnyékát, sziluettjét tudja kivenni, de Zöldike mindig szól neki, hogy ne álljanak meg. Végül Yrsa Norannel két sikátoron keresztül kiér a főútra ismét, ötven méterre a szétrobbantott háztól. Noran arra utasítja Yrsát, hogy az egyik korom sötét zugba rohanjanak be. Ha ezt megteszik akkor egy rács hirtelen lecsukódik mögöttük. Az üreg ahol vannak lényegében az egyik hosszú épület falában egy nagyobb beugró, egy méter bemélyedése van a falban, két méter széles és három méter magas. Lényegében a rács a fal vonalával párhuzamosan csapódott le, így már kintről nem látszik, hogy van itt egy fedezék, rejtekhely. A rács maga inkább egy fém lap, amin igen sok egy-két centis csík van, amin keresztül beárad a fény és ki lehet látni.
Nem sokkal később, hogy Yrsáék eltűntek itt, az utcán alakok jelennek meg. Először egy egyszemélyes siklón érkezik egy koponyamaszkot viselő alak. Egyik kezében tart egy fegyvertelen férfit a ruhájánál fogva. Elengedi és előre hajítja az úton. A védtelen férfi métereket csúszik az úton, összetörve magát. De ez nem állítja meg, rögtön feláll és menekülni kezd. A járművel közlekedő cápa módjára kezd körözni körülötte. Közben további maszkosok érnek oda. Ezek nem azok akiket Yrsa már látott, ezek kevésbé felszereltnek tűnnek. Körbeveszik a védtelen alakot, majd mindegyikük ütni kezdi. Fa, fém ütőfegyverekkel, lábbal és vágófegyverekkel kezdik szétcincál az áldozatot. Az a földön fekszik és minden ütés után vonaglik, üvölt, sikít. Módszeresen szedik darabokra, először az ujjait, majd a végtagjait csonkolják szét. Az egész sokáig tart, percek alatt hal csak bele az illető. Végül nem a verésbe, hanem abba hogy leöntik gyúlékony anyaggal és egyszerűen meggyújtják. Valamit beszélnek a robbanásról és arról, hogy a közelben lehetnek, de különösebb keresésbe nem kezdenek. Újabb hosszú percek telnek el, amíg egy kereken guruló jármű, leginkább autó érkezik. Luxuskivitelűnek, de erősen páncélozottnak tűnik. Még két maszkos száll ki belőle és a hátsó térből, két megkötözött nőt rángatnak elő. Letérdeltetik őket, a fejüket felszegetik. Közben a nők kegyelemért könyörögnek. Két maszkos hátulról a fejükhöz egy-egy vetőfegyvert tart. Három férfi körbeállja a letérdelt nőket és levizeli őket. Aztán elmennek onnan, elhangzik egy parancsszó és kivégzik az áldozatokat. A vér és a fej darabjai nagy foltban az útra fröccsenek. Az egyik maszkos letérdel és nekiáll felnyalni a vért és felenni a szövetdarabkákat. A többi fegyveres nekiáll biztosítani a terepet. Szerencsére a rács mögötti részt nem veszik észre.
Közben Noran a sötétben teljes testével Yrsához kezd dörgölőzni. A teste hideg és fázik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Pride - Page 4 Empty Re: Pride

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.