Stephanie Miller

Go down

Stephanie Miller Empty Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:19

Az eredeti topic

Név: Stephanie Smith
Egyéb név: Steph, Dr. Stephanie Miller
Faj: ember, szuperzseni, mágiahasználó, szuperhumán
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1994. szeptember 8. Stockholm, Svédország
Kor: 31
Család: Az eredeti szülők ismeretlen
- George Smith – nevelőapja, él
- Elizabeth Smith – nevelőanyja, él
- Olaf Svenson – komornyik, és amolyan nevelőapa szerűség él
- Jonathan Miller – férje, él
        - Ingrid Stephanie Miller - lánya, él
        - Aesa Victoria Miller - lánya, él
        - Yrsa Catherina Miller - lánya, él
Foglalkozás: író és költő, múzeológus, SHIELD ügynök
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 45 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: kaukázusi (fehér)
Különleges ismertetőjel: emberként a nagyon hosszú szőke haj és általában zöld kontaktlencsét hord
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Előtörténet:
Huszonöt évvel korábban egy néhány órás kislányt találtak az egyik Stockholmi árvaház lépcsőjén az egyik szeptemberi napon szakadó esőben. Semmi sem utalt arra, hogy egy tűzistennő lelke szunnyad a gyermekben, aki Loki Laufeyson lánya. Hamarosan a kislányt el is nevezték Stephanie-nak az egyik ott dolgozó nővér után. Alig volt fél éves, amikor a gyermeket örökbe adták egy családhoz, akik nevelték. Rendes gyermekkora volt, semmi sem utalt később sem arra, hogy bármi gond lenne a gyermekkel. Intelligens volt, roppant fogékony a világ dolgaira és mégis szelíd és visszahúzódó teremtés. Sok barátja volt, az iskolákat remek eredménnyel végezte, több idegen nyelvet is megtanult, amik igazából nem voltak meglepőek abból a szempontból, hogy hasonlítanak is egymásra. Tizenhét évesen érettségizett le, közel tizennyolc éves volt, amikor és nyaralni tartott a nevelőszüleivel, és ekkor autóbalesetet szenvedtek és a kocsi a tengerbe zuhant, a szülőket soha többé nem találták meg…
Tengerparti városban évekkel ezelőtt, egészen pontosan hét évvel ezelőtt a tenger egy gazdagabb család nyaralójánál egy szép fiatal lányt vetett a partra. Zavart volt, fogalma sem, hogy miként került oda, semmire sem emlékezett a múltjából. A család kerestette a szülőket, rendőrséggel és minden szervvel, de nem jutottak semmire. Idősek voltak és nem volt gyermekük, a sajátjuk évekkel korábban halt meg egy autóbalesetben, így befogadták a lányt és a hónapokon át tartó procedúrák után örökbe is fogadták. Stephanie roppant értelmesnek mutatkozott, kedves volt és bájos mindenkivel és igen fogékony volt az írásra. Főleg a régi germán mitológia szereplőivel kapcsolatban szeretett irkálni verseket, novellákat. A család a hosszúra nyúlt nyaralás után visszautazott New Yorkba, ahol a lány beíratták az egyik iskolába, hogy tanuljon. Gyorsan tanult és itt is írási képességeivel tűnt ki a többiek közül. A tanárai bízatására versenyeken is részt vett, amiken elég szép eredményeket ért el és írói karrierje is beindult.
Miután leérettségizett felvették az egyik állami egyetemre, ahol irodalmat és germanisztikát tanult, hiszen ezek érdekelték a legjobban. Huszonegy éves lehetett, amikor megjelent az első könyve, korábbi érdemeivel ellentétben nem túl nagy sikerrel. Ez a fiatal lányt nem törte le, fojtatta a munkáit és még ugyanabban az évben a verseskötete is megjelent, aminek már sokkal nagyobb sikere lett, bár az emberek most sem tudtak annyira megbarátkozni a germán mitológiával az óceánnak ezen az oldalán, mint a lány szerette volna, de lassanként érezte, hogy jó úton halad, hogy az emberek megszeressék, amit ír. Szórakozni járt a barátaival, lovagolni tanult. Egy teljesen átlagos egyetemista életét élte. A szüleivel bálokra járt, ahol mindenkit elvarázsolt a természetes bájával és kedvességével. Ekkor tájt lett egy kapcsolata is, ami hosszú időn át meg is maradt. 2015-ben az egyik egyetemi napon a barátnője bemutatta a testvére barátjának Jonathan Miller-nek… a Thorhalla Lokidottir és Einar Thorson közötti mágia kiteljesedett, ahogyan a két egykori asgardi személy lényegében halandó énje találkozott. Néhány találkozás után egymásba szerettek, mintsem tudván arról, hogy a valóságban mind a ketten évszázadok óta szeretik egymást és olyan szinten kötődnek egymáshoz, amit szinte elképelni sem lehetséges. Két évvel később 2017-ben a fiatal férfit előléptették századossá, nem sokkal ezután eljegyezte Stephanie-t is mind a két család nagy örömére. A lányt mindenhova kísérgette, ott volt a könyvei megjelenésekor, támogatta és végig mindenben mellette állt. Kiváló tanuló volt, így huszonhárom éves korában meg is szerezte mind a két diplomáját és kiléphetett a nagybetűs életbe. Írói karrierjét továbbra is pátyolgatta, és az egyik múzeumban kapott munkát ezen felül, ahol a germán tárgyakkal foglalkozhatott, azokat osztályozta és írt róluk, hozzájuk ismertetőt, hogy az egyszerű emberek is megismerhessék az általa rajongásig szeretett kultúra minden apró részletét. Ekkor már négy éve volt együtt a párjával, akivel meg is volt az eljegyzésük és ki is tűzték az esküvőjüket, majd elérkezett az ominózus éjszaka és az az esemény, ami örökre megváltoztatta a fiatal lány életét. Egészen pontosan visszazökkentette abba, ami korábban volt, aki ténylegesen volt. Késő éjjel volt, de nem tudott aludni, így Steph úgy döntött, hogy inkább kimegy a számítógéphez írni. Azonban végül mégsem kapcsolta be, csak felkapcsolta a lámpáját és egy papírt vett maga elé. Hetek voltak hátra a következő regényének leadásáig, így inkább a kéziratba nézett bele, hogy hátha sikerül neki valamilyen hibát még megtalálni. Egy sötétebb hangvételű darabnak készült, amiben Loki legyőzi Thor-t és elfoglalja mind az istenek birodalmát, mind Midgard-ot. A vázlatokat lapozgatta, amikor eszébe jutott valami, egy vers, amit Loki egyik harcosa istene éltetésére, szinte maguktól jöttek a szavak és tollal írta le egy papírra…

A sötétség elszabadult, láncait tépte szét
Mely tett kiolotta az ártatlanok vérét
Ő az egyetlen, aki a jó ellen győzhet
S tettei mellett eltörpül minden hős tett...

Resszkess Thor, mert a bukás és a vég hamar elér
Uram Loki, harcolj, ne is adj nekik reményt...
Ó ki mindenkit kényszerít, benned Thor, ki hisz még?
Loki, hatalmas és dicső, vágtass és vedd mi jogosan tiéd...


Ám ekkor olyasvalami történt, amire nem is gondolt soha sem, valami megváltozott, érezte magában, hogy más lett, emlékek, egy teljes életé, több emberöltő. Magára nézve teljesen más alakban volt, mint pillanatokkal korábban, Thorhalla hangosan kacagott fel, most már tökéletesen tisztában volt vele, hogy kicsoda és micsoda ő és nem számított más, mint a bosszú, azért, hogy ezt tették vele. Az írási stílusa is megváltozott, a jegyességet felbontotta korábbi párjával, addig nem alacsonyodott le, hogy egy ember, egy hitvány ember akárcsak hozzá is érjen, hacsak nem ő használja ki. A könyvei megváltoztak, már nem békések és romantikusak voltak, hanem sötétek, szinte horrorba illőek, de népszerűbbek, mint valaha… emlékeivel teljesen tisztában lett és így most már csak az alkalmat kereste, hogy újra csatlakozhasson Loki-hoz, hogy Thort, Asgardot és Midgardot is rombolásba dönthesse azért, hogy Loki végre megszabadítsa attól az átkától, hogy ember legyen. Stephanie amint újra megkapta az irányítást a teste felett azonnal szakított Jonathan-nal, hogy megvédhesse a szeretett férfit az asgardi nőtől. Attól a pillanattól kezdve, hogy belebotlott a Landraf toronynál zajló eseményekbe többé nem volt ura a tetteinek. Közel fél év telt el és szinte alig órára kapta vissza az irányítást. Mígnem Asgardon Thor újra „száműzte” Thorhallát. Stephanie-nak kellett boldogulnia és mindent megszerezni, ami a másik nőnek kellett.
Steph mindenre emlékezett Thorhalla tetteiből és múltjából, így Thor módosított az emlékein, az elmúlt fél év kiesett a lánynak, és semmit sem tud a néhai Asgardi énjéről, csak annyit tud, hogy valamit megtudott a valódi szüleiről és miattuk indult volna Svédországba, de nem jutott el odáig, majd fél év kiesik, nincsenek emlékei. A következő dolog, amire emlékszik, hogy látja Thor-t majd Fort Lee-ben ért magához. Itt jutott tudomására, hogy mi történt a világgal és fogalma sincs arról, sem, hogy minderről Thorhalla tehet… Jonnal találkozott, de Hela-nak hála nem tudott a férfival beszélni, majd szerencsére ráakadt April, aki a szárnyai alá vette az összeroppant lányt és most a segítségével igyekszik boldogulni és új életet kezdeni New Jersey-ben.

Képeségek: Továbbra is megérzi az Asgardi személyek és varázstárgyak jelenlétét, illetve a többi Asgardi úgy érzékeli őt, mintha továbbra is halandó én lenne.

Szakértelmek: tökéletesen ismeri a germán mitológiát és történéseket, beszéli az angolon felül az északi nyelveket (svéd, dán, norvég), mivel írónő így az írásban is jeleskedik, tud lovagolni és autót vezetni.
Szuperzseniség: nyelvészet (kódfejtés, új nyelvek kitalálása), írás, történelem


Stephanie
Stephanie Miller Sewvno
Stephanie Miller 6pz235


A hozzászólást Thorhalla összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Jan. 2016, 22:23-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:21

Bővítések: (Bukás után)
Éppen vásárolni tartott Emily-vel és Aprillel, amikor a TV-ben, vagyis egy nagy kivetítőn meg nem pillantotta Thorhalla Lokidottir-t. Thor mentális védőgátjai áttörtek és a fiatal lány visszakapta minden korábbi emlékét, azt a fél évet, amit elvesztett a viharisten miatt, illetve Thorhalla minden korábbi emlékét is visszakapta. Így tudta meg, hogy valóban a tűzistennő ő maga is valamilyen szinten, hiszen ő szinte ugyanaz a személy, mint Halla volt 20-60éves korában, és ekkor tudta meg azt is, hogy Einar és Jonathan között milyen kapcsolat is van valójában...

A szakértelmek változtak: járatos az asgardi mágia elméleti részében, tudja, hogy miként működik és miként kell használni, akár olyan szinten is, hogy az egész világra kihatással legyen, noha ő maga nem mágiahasználó, de Halla emlékeiből mindez megvan neki. Tökéletesen beszéli az Asgardi nyelvet és írni/olvasni is tud ezen. Ezenfelül minden tudása (elméleti és gyakorlati) megvan, ami Thorhalla-nak is, egészen addig a pillanatig, amíg ketté nem válaszotta őket Thor. //Végtelen Háború legvégéig//. Így mesteri szinten tudja forgatni a viking kardokat, hiszen jócskán több, mint félezer éves gyakorlata van benne.

Stephanie miután már visszakapta az emlékeit így rendelkezik Halla több, mint 500 éves harci tapasztalatával és mivel nincsen semmilyen fegyvere, amivel megtudná védeni magát, illetve nem ért a lőfegyverekhez, ezért vásárolt magának egy vikingkardot. Noha a Skymningen-t szerette volna megcsináltatni magánal, az túlságosan sokáig tartott volna, illetve sokba került volna, így egyelőre maradt ennél a fegyvernél: //A 2 kerdit Thorhalla adatlapján levonva.//

Stephanie Miller Patternwlded10


Stephanie az Emlékek 4. – Landraf kaland során megkapta az Amerikai Szövetséges Államok Tiszteletbeli Becsületrendjét, amellyel az Új Parlament tagjai hálájukat fejezik ki neki tetteiért. Ezzel bármikor belépést nyerhet a Szövetséges Államok bizonyos hivatali épületeibe, valamint állandó havi fizetésben részesül.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:21

Kiegészítés: (1 évvel később)
Név: Stephanie Miller
Egyéb neve(i): Steph, Stephanie Smith
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1994. szeptember 8. Stockholm, Svédország
Kor: 28 év
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 45 kg
Család: Az eredeti szülők ismeretlen
George Smith – nevelőapja, él
Elizabeth Smith – nevelőanyja, él
Olaf Svenson – komornyik, és amolyan nevelőapa szerűség, él
Jonathan Miller – férje, él
- Ingrid Miller - lánya, él
Foglalkozás: Írónő, muzeológus, mágus
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Miután legyőzték Galactust ő maga is a Bosszú Angyalaival tartott, néhány napot pihent a sérülésével mielőtt erőt érzett magában ahhoz, hogy kimozduljon a gyengélkedőről, ahova került. Igaz maradt volna a kúriában, hogy Anna segítségére legyen, de Jon ragaszkodott hozzá, hogy velük menjen, hiszen sérült volt, igazából ereje sem volt ahhoz, hogy a vőlegényével vitatkozzon, így az Angyalok első lakhelyére mentek. Jon először még át akarta a Pegazus Projekt ajánlatát gondolni, de a társai leszavazták őt ebben, így ettől a perctől kezdve a PP-re a Bosszú Angyalai felügyeltek. Napokkal később, amikor már elég erőt érzett magában, hogy hosszabb időt tudjon gyalogolni Jon elvitte a saját lakásába a lányt, hogy végre újra találkozhasson Olaf-fal, hiszen a komornyik már több, mint egy éve nem látta őt, és ezen idő alatt arról sem volt fogalma, hogy mi történt Steph-el. A lány aggódott, hogy a régi öreg barátja, nevelőapja inkább életben van-e még, hiszen idős volt és amilyen körülmények voltak az elmúlt időszakban nem csodálkozott volna, ha már nem él. Igaz azt tudta, hogy a Bukást túlélte, hiszen azóta Jon találkozott vele, de semmilyen mást hírt nem tudtak róla azóta. A lány legnagyobb megkönnyebbülésére, amikor kopogtattak az ajtón Olaf nyitotta ki és ő sírva borult a régen nem látott komornyikja nyakába. Örült, hogy újra otthon lehet, abban a házban, ahol a Landraf toronynál történtek óta nem is járt, de mint kiderült, Vutha is kereste ott Thorhalla-t, és még kis Iván is megfordult náluk. Örült, hogy mindkét találkozást sikerült elkerülnie és nem kellett egyik férfival sem beszélnie. Sok időbe tellett, de rá tudták beszélni Olaf-ot, hogy tartson velük, de végül a lánynak sikerült és a svéd is velük tartott az Angyalok lakhelyére. Stephanie amint sokkal jobban érezte magát és a sérülései sem korlátozták már túlságosan elment a Kúriába, hogy felkeresse ott Zacharias Morsus-t. hosszasan tárgyalt a jelenlegi főmágussal, hiszen a lánynak a tudása megvolt az Asgardi mágiához, csak éppen tanárt nem talált volna mindehhez, hogy újra megtanulja azokat. Zack végül is belegyezett, hogy tanítja a lányt. Így ettől a naptól kezdve Stephanie a napjainak nagy részét a Kúriában töltötte, hogy a tűz- és gyógyítómágiát tanuljon a férfitól.
Mindeközben ahogyan volt egy kis szabad ideje Jon kezdte tanítgatni lőfegyverhasználatra, hogy a lány meg tudja védeni magát, közben pedig Einar-tól, meg Jon-tól még vívó leckéket vett, hogy a benne szunnyadó emlékeket képes legyen áthelyezni gyakorlatba is és kellően jó kondíciót és rutint szerezzen a kardvíváshoz is. Nem sokkal azok után, hogy beköltöztek az Angyalok Jon ismételten megkérte a lány kezét, aki persze igent is mondott neki és ezúttal a nyár közepére ki is tűzték az esküvőjük időpontját, hogy most már tényleg semmi, de semmi se szólhasson bele. Be kell látni, hogy igazából nem sokat találkoztak egymással, hiszen napközben Miller dolgozott, míg a lány Zacharias tanítványaként a város másik felében tanult. Otthon pedig igen gyakran kellett gyakorolnia azt, amit napközben tanult. Ez a fajta mágia teljesen más volt, mint amire emlékezett, így talán számára ezért volt kissé bonyolult, mert annyira sokban különbözött az Asgarditól, amiről több, mint félezer évnyi emléke is volt. De végül ezzel is boldogult és nem sokkal az esküvője előtt végre sikerült az első komolyabb tűzvarázslatát végrehajtania, illetve az első komolyabb sérülést is meggyógyítani. Július közepe volt, amikor az esküvőt megtartották, igaz közel két éves csúszással, de végül csak férj és feleség lettek. Rövidke nászútjukat Svájcban töltötték, majd onnan tértek vissza haza New York-ba. Eddigre Einar és Ko-Rel is visszatértek hozzájuk, hiszen Einar fiai eddigre már megszülettek és a kree nő pedig az Androméda-galaxisból tért vissza. Stephanie tovább folytatta a tanulmányait Zack-nél és közben nekilátott újra könyvet is írni, azt amit régen nem tudott befejezni és Olaf megőrizte a kéziratot. Amit még valamikor a Landraf-toronynál történt események után kellett volna kiadatnia. Közben megtanulta végre használni a pisztolyokat is és a vívása is sokat fejlődött. Zack-nél időnként gyerekeket kellett kerülgetnie, hála annak, hogy igen sok volt a házban, még a kis Morsus is ott volt, akit egyszer Thorhalla fog nevelni, bár még mindig nem volt a lánynak semmilyen elképzelése arról, hogy miként is fog a boszorkányhoz kerülni a fiú.
Lassan megtanult kézjelekkel varázsolni, így nem csak az „Extermis” szót tudta használni. időközben örült, hogy Olaf megtalálta a helyét az Angyalok között, noha igen vegyes és nagyon beteg társaság voltak. Akinek örült, hogy ott volt az Björnulf volt még. Szépen lassan, igazából gyorsan eltelt ez az egy év, és ő személy szerint támogatta Olaf-ot, amikor felkérték arra, hogy legyen AIMville Co. egyik polgármester jelöltje. Időközben ami számára kisebb aggodalomra adott, hogy a Mutáns Testvériség itteni vezetője, Skarlát Boszorkány túlságosan nagy hírnévre tett szert és aggódott, félt, hogy mikor is fognak a Testvériség tagjai az Angyalokra támadnak. Igaz minden aggodalmát félretette és a saját feladataira koncentrált, azaz a tanulásra és a könyvírásra...


Képességei: Megérzi az Asgardi személyek és varázstárgyak jelenlétét, illetve a többi Asgardi úgy érzékeli őt, mintha halandó én lenne.
Az elmúlt egy év során Zacharias Morsus tanítványa lett, mind a mai napig az, ezen idő alatt a főmágustól megtanulta az életmágiát, így képes súlyos sérülteket kézrátétellel gyógyítani és tűzmágiát tanult még. Szavakkal, kézjelekkel képes tüzet létrehozni vagy kioltani, teleportálni, másokat megvédeni a tűz hőjétől és attól, hogy megégjenek.
1. Tűz mágia
Képes kezével jelezve hamuvá égetni tárgyakat vagy tenyerében formázni láng formákat, sőt ha kezével "felrajzol" egy 20 méteren belüli területbe tűzzel egy rúna jelet (Pl: pentagramma) akkor az a perzselt jel megfelelően fog reagálni:
- A dupla láng csík azonnal felgyulladó láng oszlop olyan hosszan ahogy a két csík van
- A kör ugyanennek egy kör verziója, amivel elkaphat személyeket.
- A pentagramma viszont egy csapdajel és a tulajdonos akarata szerint gyullad meg általában nagy erővel.
- A négy szög füstöt okoz
- Az X hatalmas forróságot teremt
Az "extermis" varázsszóra a lángokba borul a varázsló által kiszemelt célpont általában ez élő személyekre hat. A "megatermis" Ennek a varázslatnak a fejlettebb verziója ahol a mágus több célpontot képes felgyújtani egyszerre. A további pedig feljebb szerepel, hogy teleportálni is képes vele.
2. Gyógyító mágia
Stephanie kézrátétellel gyógyítani is képes. A sérülés állapotától függő ideig kell a kezét ott tartania és koncentrálnia a maximum 24 óra, amit folyamatosan ilyen koncentrációban tölthet és fontos, hogy a sérülés/betegség friss legyen, mivel behegedt már valamennyire gyógyult sérüléssel Steph nem tud már mit kezdeni.


Szakértelmek: A korábbi szakértelmei változatlanok, hacsak nem annyiban módosultak, hogy Jonathan megtanította az egy év alatt pisztolyokkal bánni, hogy a nő megvédhesse magát. Illetve kardforgatást gyakorolta az egy év során, így ebben is igen sokat fejlődött.

Stephanie Miller Memories_by_C0NFUZZLE
http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2010/104/1/1/The_Lady_of_Shalott_by_dashinvaine.jpg

Név: Stephanie Smith
Lakás / Létesítmény: Lakás a Time Square-n, Bosszú Angyalainak lakhelye
Foglalkozás: írónő és muzeológus, mágus
Munkahely: Múzeum és otthon
Pénz: 33.000 ezer dollár + az egy éves bevétele
Bevétel/hét: 5.000 dollár / hónap (bosszú angyalság miatt)
Eszközök: ami egy emberi otthonba kell
Felszerelés / Fegyverek: ami egy átlagos otthonba kell, egy viking kard

Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: lakása, Bosszú Angyalainak lakhelye
Ismertebb szövetséges: Jonathan Miller, Bosszú Angyalai, Zacharias Morsus
Ismertebb ellenség: Hela, és mindenki, aki tudja, hogy köze van Thorhalla-hoz, Loki


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 20 Május 2012, 21:17-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:23

Stephanie lelke az utóbbi időt Helheim-ben töltötte, ahol Thorhalla próbáján segített a nőnek, hogy az sikerrel vegye. Az ősi istenek vitték oda, hiszen valamilyen szinten ő maga is az asgardi nő lelkének megnyilvánulása. Megtette, amit kellett és segített neki, noha egyelőre fogalma sincs, hogy mennyire sikerült ezt megtennie.
Az ősi istenek pedig egy ajándékkal jutalmazták a segítségéért. A kérése az volt, hogy Jon és az ő lelke a haláluk után ugyanolyan elbírálásban részesüljön, mintha még mindig teljesen Asgardiak lennének. Az ősi istenek beleegyeztek ebbe ezzel a mondattal: „Így lesz. Valhalla büszkén vár titeket!” Utána még egy intést is kapott, majd felébredt ismét a saját testében Chelsea-ben.
Mindeközben Steph és Jon az első gyermeküket várják a vizsgálatok szerint egy kislányt, aki valamikor majd december vége felé fog megszületni.

Steph-nek vettemt, egy Firestorm .380/.22 LR márkájú jószágot.
Stephanie Miller Firestorm-duotone


2021. december 24-n a Pegazus főépületében megszületett Stephanie és Jonathan első gyermeke, Ingrid Miller.

Steph és Jon:
Stephanie Miller Ax0c3m
Stephanie Miller Xmu5ch


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Jan. 2016, 22:23-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:32

Bővítések:
Barokk:
Stephanie a Barokkban nem lett különszedve Thorhalla-tól, az előtörténete teljesen megegyezik a Reneszánsz verzióval, csak attól a pillanttól kezdve, hogy Thorhalla felébredt Stephanie soha többé nem tudott érvényesülni, így a karakter semmiylen szerepet nem tölt be a barokk világában.
Nem emlékszik a barokkban történt dolgokra, igaz neki nem is nagyon van mire, hiszen Thorhalla mindvégig elnyomva tartotta.

Barokk ideje alatt napjainkig
Név: Dr. Stephanie Miller
Egyéb neve(i): Steph, Stephanie Smith
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1994. szeptember 8. Stockholm, Svédország
Kor: 28 év
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 45 kg
Család: Az eredeti szülők ismeretlen
George Smith – nevelőapja, él
Elizabeth Smith – nevelőanyja, él
Olaf Svenson – komornyik, és amolyan nevelőapa szerűség, él
Jonathan Miller – férje, él
- Ingrid Miller - lánya, él
Foglalkozás: Írónő, muzeológus, mágus, SHIELD ügynök, doktor
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Az elmúlt időszakban igencsak serényen dolgozott, azóta, hogy az Attilan-i esküvőről hazatért, mindenben támogatta a férjét és segített neki és a Bosszú Angyalaiak a SHIELD-et újra alapítania. A gyereknevelés mellett volt ideje arra is, hogy végre befejezze a doktori disszertációját és Skandinavisztikából végre megkapta a régen vágyott címet. Ezek mellett, még mindig az X-men összekötője volt és Zack mellett tanult és végre saját maga is megtanulta a férfitól az asztrál mágiát. Otthon pedig, ha kivételesen a munkái és szorgossága mellett volt ideje a fizikai edzést sem felejtette ki és gyakorolt azt is, hogy még mindig formában legyen.

Képességei: Megérzi az Asgardi személyek és varázstárgyak jelenlétét, illetve a többi Asgardi úgy érzékeli őt, mintha halandó én lenne.
Az elmúlt egy év során Zacharias Morsus tanítványa lett, mind a mai napig az, ezen idő alatt a főmágustól megtanulta az életmágiát, így képes súlyos sérülteket kézrátétellel gyógyítani és tűzmágiát tanult még. Szavakkal, kézjelekkel képes tüzet létrehozni vagy kioltani, teleportálni, másokat megvédeni a tűz hőjétől és attól, hogy megégjenek.
1. Tűz mágia
Képes kezével jelezve hamuvá égetni tárgyakat vagy tenyerében formázni láng formákat, sőt ha kezével "felrajzol" egy 20 méteren belüli területbe tűzzel egy rúna jelet (Pl: pentagramma) akkor az a perzselt jel megfelelően fog reagálni:
- A dupla láng csík azonnal felgyulladó láng oszlop olyan hosszan ahogy a két csík van
- A kör ugyanennek egy kör verziója, amivel elkaphat személyeket.
- A pentagramma viszont egy csapdajel és a tulajdonos akarata szerint gyullad meg általában nagy erővel.
- A négy szög füstöt okoz
- Az X hatalmas forróságot teremt
Az "extermis" varázsszóra a lángokba borul a varázsló által kiszemelt célpont általában ez élő személyekre hat. A "megatermis" Ennek a varázslatnak a fejlettebb verziója ahol a mágus több célpontot képes felgyújtani egyszerre. A további pedig feljebb szerepel, hogy teleportálni is képes vele.
2. Gyógyító mágia
Stephanie kézrátétellel gyógyítani is képes. A sérülés állapotától függő ideig kell a kezét ott tartania és koncentrálnia a maximum 24 óra, amit folyamatosan ilyen koncentrációban tölthet és fontos, hogy a sérülés/betegség friss legyen, mivel behegedt már valamennyire gyógyult sérüléssel Steph nem tud már mit kezdeni.
3. Asztrál mágia
Képes az emberek érzelmeit befolyásolni és az előttük megjelent látványokat is manipulálni felhasználva az érzelmek világát. Mivel számára ártalmas lenne ha ezt harcként alkalmazná így főleg magát és szeretteit álcázza, de nagyobb rúnákat fel festve képes kisebb épületeket is látványban teljesen átalakítani. Semmiféle fizikai érzékkel nem fogja senki ezeket a helyszíneket megkülönböztetni. Képes asztrális pajzsot építeni, asztrálsíkra lépni, illlúziókat létrehozni, mások és saját érzelmeit befolyásolni, olyan érzelmeket létrehozni, amikkel a célszemély nem is rendelkezik akkor. Szerelmet és vágyat létrehozni, eltűntetni ezt és gyűlöletté alakítani stb.
Itt is bármire képes, teljes mágiával rendelkezik, mint a tűz esetében.
Rúnákkal képes érzelmet befolyásolni, az illúziúkat rúnákkal, vagy a "vision" szó kiejtésével. Asztrális pajzsot, vagy asztrálvilágba lépést koncentrációval érheti el meditáció közben.

Szakértelmek: Az utolsóhoz képest változatlanok, maximum gyereknevelésben szerzett igen nagy tapasztalatot.

Felszerelés: vikingkard, speciális neki gyártott (300$), glock átalakítva neki(1000$)


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 29 Jan. 2013, 21:44-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Kedd 03 Júl. 2012, 14:47

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Dr. Stephanie Miller
Lakás/Létesítmény: lakás a Pegazus épületében
Foglalkozás: A Mágiaügyi részleg igazgatója, Bosszú Angyal, SHIELD ügynök, időnként tanár a mutáns gimiben
Munkahely: SHIELD, Mutáns gimi
Pénz: 33.000+38.800+180.000 = 251.000 dollár (azóta jócskán több, jó ideje nem számoltam)
Bevétel/hét: 5000+2000+4000 dollár/hét (Angyalság, WAND igazgató, Bolt)
Eszközök: minden, ami kellhet egy családi élethez
Felszerelés/fegyverek:
- Két pisztoly
- Kard

Vállalat: SHIELD
Szövetség/szervezet: SHIELD, Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek és X-men
Törzshely: otthon és kúria
Ismertebb szövetséges: Angyalok, SHIELD, X-men, Zacharias Morsus
Ismertebb ellenség: mindenki, aki tudja, hogy köze van Thorhalla-hoz, Angyalok ellenségei

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
S.H.I.E.L.D. és minden alszervezete (SHIELD, AMOR, SWORD, STRIKE, Mágiaügyi osztály, Projekt: Pegazus)
– Előnyök:
- Fele áron vásárolható lakás a SHIELD negyeden belül (csakis a negyeden belül, kívül már nem érvényes)
- Folyamatos fegyverellátás, így a lőszerért nem kell külön fizetnie senkinek sem
- Két fegyver szabadon választása, ingyen (maximum 3 kreditesig), vagy pedig egy darab rakétavető
- Katonai ranglétrán való előrelépés lehetséges és szép magas rangra lehet jutni
- Illetve az itt dolgozó ügynökök a veszélyesség miatt heti 700 dollárt keresnek.
Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek és X-men
– Előnyök:

- Minden tanár és X-men ingyen lakást kap a kúriában
- Szabadon használhatják a kúria területén levő járműveket
Bosszú Angyalai
– Előnyök:

- Havi 5000$-os fizetés
- Ingyen lakás a SHIELD negyed Pegazus épületében
- A fegyvereiket és egyéb kiadásaikat a SHIELD állja (csakis pénzügyit, krediteseket nem)
– Hátrányok:
- Mindenki ismeri őket
- Nem járhatsz kalandokra, csakis olyanra, ami kifejezetten ezeknek a kariknak van írva, azaz ha szerencséd van, félévente 1x

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Művészek (írónő)
- Zenészek, fotóművészek, táncosok és ehhez hasonló foglalkozást űzők. Nekik eddig nem volt rendszerük, de alapból kapnak a fizetésük mellé heti +100 dollárt, mintegy támogatásként, amit adakozóktól, vagy menedzsertől kapnak
- 1 kreditért vehetnek kisebb művésztermet (akár lakásnak is megfelelhet) és ekkor kiállításokat, előadásokat is tudnak tartani, ezen esetben minden héten +200 dollárt kapnak az alap 100 dolláros támogatáson felül bevétleként
- 3 kreditért már saját múzeumuk, kiállítótermük, vagy hangversenycsarnokuk lehet és itt ekkor heti 3000 dollárt kapnak.
Tanárok/óvónők (történelem és nyelvek)
- Ők azok, akik a diákokkal, gyerekekkel foglalkoznak, általában jó érzékük van ehhez
- A saját szakterületük tudását, legyen az gyakorlati, vagy szellemi, kétszer olyan gyorsan képesek megtanítani, mint egy hozzá nem értő személy


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 16 Márc. 2016, 23:55-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Pént. 26 Ápr. 2013, 15:55

Kis késéssel végre Stephanie lett a legfőbb mágus azzal, hogy Agamotto szeme őt választotta tuljadonosnak és hordozónak. Miután az ereklye eredetileg Zack-é volt és elviekben már akkor Steph-nek kellett volna örökölnie, de az valamilyen módon Dormammu-hoz került. A démonúr bukása után azonban a lány lett végül az, ami már lassan két éve megillette volna.

A ruházata, ha éppen főmágusi ruhákban van (jellemzően nem ezt hordja, azaz szinte soha sem, a külsőnek és a jelmeznek is megmaradt is Mockingbird-ös)
Stephanie Miller 695966-clea_jbaroody
Spoiler:

Az ereklye:
Agamotto szeme (6 kredit) Agamotto nevű misztikus lény hagyatéka.
- Használata alatt a szemszerű tárgy kinyílik mint egy valódi szem és abból fény árad.
- Képes újra lejátszani egy helyen történt dolgokat és ezt mindenki számára láthatóan megjeleníteni.
- Képes illúziókat teremteni.
- Látni mások lelki állapotát.
- Hordozójának látható vagy láthatatlan lélek testét kiszabadítani a sajátjából így az asztrál földön járni vagy távoli helyszíneken lenni.
Doktor Strange tulajdona volt. Később Zacharias Morsus, majd Dormammu hordta. Jelenlegi hordozója: Stephanie Miller
Stephanie Miller Eyeofagamotto

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Szer. 12 Feb. 2014, 19:06

Thorhalla megkapta, vagyis megszerezte magának a katasztrófamágiát, és mivel szegény Steph genetikailag és lelkieket is nézve az istennő, így amikor Halla áttörte azt a bizonyos határt szegény Mrs. Miller is megkapta ugyanazt a mágiaágat, amit a másik fele. Az ára Halla adatlapján levonva.

- Katasztrófa mágia
A változás varázslata. Az egyetlen varázslat, ami nem tanulással vagy játékkal nyerhet meg a játékos. A Katasztrófa mágia célja a drasztikus változtatás. Ha egy varázsló koncentrációval erős meditálással képes feltörni ennek a misztikus káosz hatalomnak a kapuját. Ő maga is egy átjáró lesz egy forrása a változás varázslatának. Bár hasonlít a Káosz mágiára, amit például a Skarlát Boszorkány alkalmaz, mert ez is lehetetlen eseményeket teremt, de ez mondhatni annak a magasiskolája. A káosz mágiától a kötél elszakad, a fa kigyullad, a cső eltörik, a katasztrófa mágia ennél sokkal hatalmasabb élővé teszi azt, mi élettelen, kifordítja a valóst. A katasztrófa mágiával nem lehet apró változás tenni nem olyasmit teszel, ami amúgy is megtörténhetne, hanem létre hozod a lehetetlent. Legyen az, hogy a pisztolyból egy maroknyi légy lesz, az ujjaid fémes szikéké válnak, a holt állatok teste összeolvadnak és élő kiméra-frankensteiné válnak, a békés tóból kőkemény beton lesz, stb. Ám még ennek a varázsnak is van két szabálya: 1. Nem ölhetsz vele. A mágia teremthet új életet, de nem vehet el. 2. Ami megváltozott már soha nem lehet újra ugyanaz. Más varázs talán (akkor is hatalmas munkával) visszaállíthatja, de katasztrófa mágia soha, a legtöbbször még hasonlóvá sem válhat. A Katasztrófa mágia tanulhatatlan, nincs mit tanulni. Az egész elve a káoszon és a változáson alapszik. Általában sötét mágus kultuszok alkalmazzák beteges kifordult és teljesen értelmetlen céljaikra. A legtöbb használója beleörül idővel. A Katasztrófa mágia változtatásai mindig hihetetlenül szélsőségesek. Ha a játékos megpróbálja ezeket másképp alkalmazni a mágia vissza fog ütni. Pl: Ha csak egyszerűen a vizet jégé szeretné alakítani akkor lehetséges, hogy e helyett egy halomnyi skorpió rohan ki a pohárból és megtámadnak mindenkit a közelben. Ez már a km-en múlik.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 10 Márc. 2014, 17:50

Igazat megvallva ez a bővítés igencsak régóta várat magára, egyes részei évek óta megvannak a Miller-öket illetően, más része pedig egészen új és BB-nek meg Bishop-nak köszönhetem őket, illetve az ő kalandjukat/síkukat.
Akkor lássunk neki.

Az soha sem volt kérdéses, hogy Steph és Jon meglehetősen különleges halandó énnek számítottak és rájuk nem volt igaz az, hogy csak úgy létrejöttek, mindez igencsak sok minden előzte meg, túlságosan sok mindenre emlékeztek és túl sok jellemvonásuk is közös volt az Asgardi énnel, mintsem az átlagos lett voln. Tulajdonképpen egyikőjüknek sincs biológiai szülője és mégis. DNS-ileg tökéletesen megegyeznek az asgardi énjükkel, azaz Einar Thorson-nal és Thorhalla Lokidottir-ral, az pedig már jócskán korábban kiderült, hogy a lelkük is azonos.
A kérdés, ami mindig is foglalkoztatott, amióta Z-től retconban megkaptam, hogy ki Jon és ki Einar, hogy miért pont a Miller-ek azok, akiknél született. Az mindig is megvolt, hogy azért lett Jonathan, mert a név jelentése ajándék, a Miller házaspárnak ugyanis nem lehetett soha sem gyermeke ez is régi információ. Az köztudott, hogy Einar Nifflheimbe kerülése után lepaktál Hela-val, valószínűleg a nő azért ment bele, mert tudta és ismerte a jövőt, hogy ennek köszönhetően később Einar és Halla egyik fia veszi majd át a helyét az alvilág élén. Mágiával pedig létrehozta Jonathan-t időben 2 évvel Einar Asgardi halála előtt, az asgardi alvilágban ugyanis úgyis ural mindent és időmágiával is bír, így mindezt könnyedén kivitelezhette. Steph-et pedig Halla „száműzetésekor” Thorék hozták létre és helyezték el Stockholmban az árvaháznál. Később titokban isteni segítséggel találkozott a két halandó egymással, de ez már történelem.
Az is köztudott, hogy a Miller család mindig is az USA-ban élt, amióta van USA, előtte Észak oldalán, és katonák voltak. De miért voltak mindig a legjobb katonák és miért ők kapták Jon-t? 1500-as évek közepén, második felében Einar is, mint sok más viking isten lejárt Midgardra szórakozni, noha eddigre már vége volt a viking kornak, de azért egy-két eldugott törzs még mindig a régi isteneket tisztelte. Az pedig köztudott, hogy ő sem vetette meg a fehérnépeket, született lent ekkoriban fattya, egy fiú, akiről valószínűleg ő maga sem tud, főleg nem Halla, ettől a fiútól indul a Miller vérvonal, emiatt remek harcos és katona minden Miller később, mert egy hadisten a felmenőjük. Ezért volt, hogy minden Miller ösztönösen jó harcos és bánik remekül bármilyen fegyverrel. A lényeg, hogy már ebben a leszármazottban is benne volt a maximalizmus, ami később is megmaradt a Miller-ekben, nem érte be azzal, hogy a törzsben és városban, ahol élt magasra jutott, többet akar. 1600-as évek elején – jócskán tovább élt, mint az átlagos emberek, legalább 100 éves koráig. – Delawer-be mentek ők is a Hollandokkal és Angolokkal. Minuit a Delaware folyó torkolatánál megalapított Új-Svédországban telepedett le, 1638-ban a város megalapításakor. Ekkor vette fel a Müller, majd később Észak és Dél harcoknál angolosítva a Miller családnevet a vérvonal. Azóta is itt élnek és a folyamatos zsoldoskodás és katonai múltnak és befektetéseknek hála tetemes vagyonra tettek szert, aminek hála napjainkra a Miller család is a felső 10.000 tagja (ez eddig is megvolt, csak itt az indoklás).
Ez volt az ok egyébként, hogy a Miller házaspár kapta Jon-t, mert méltók voltak arra, hogy a saját felmenőjüket neveljék fel. Így lehetséges, hogy Jon DNS-ileg noha Einar, mégis teljes mértékben rokonsági kapcsolatban van a Miller vérvonallal.

Ennek a kapcsolatnak köszönhetően tulajdonképpen a Miller házaspár és Halláék gyermekei édestestvérek. A másik érdekesség, hogy ennek a származásnak köszönhetően a halandó rész, azaz Miller-ék is automatikusan haláluk után a skandináv túlvilágra kerülnek, nem kellett volna Steph-nek ezt külön kérnie az ősi istenektől.
Amiről még nem tudnak, mert még túl fiatalok, de úgy egy évtizeden belül jelentkezik majd Jon és Steph esetében, hogy nem teljesen emberek, hanem szuperhumánok. A származásuk miatt lassanként istenekké fognak válni (lassanként évezredeket jelent, ha megélik), egészen pontosan jelentkeznek majd az asgardi tulajdonságok náluk is. Az öregedés fog először majd megállni a biológiai öregedéssel együtt, alig egy évtizeden belül, utána lassan évszázadok, évezredek alatt kialakul majd a nagyobb fizikai erő, ellenállás, regeneráció is náluk a kortalanságon felül. Ez igaz lesz a gyermekeikre is. Ah és Gunny-ra is igaz lenne, ha nem jelentkezett volna a regenerációja.
A gyerekek, mivel már többes számról van szó, Steph ugyanis második és harmadik gyermekével várandós, Aesa-val és Yrsa-val, akik majd november közepén fognak megszületni. A gyerekek tökéletes kombinációi lesznek a szülőknek, ez már kitűnt Asvald és Fonn esetében is amikor megjelentek a mágikus örökségeik, a vihar és tűz irányításban, plusz minden másban is ilyenek lesznek, Gunny is pontosan olyan mint az anyja és az apja jellemre és erősségekre. Ugyanez igaz Ingridre és lesz Aesa-ra, illetve Yrsa-ra is (Fagyos Sötétség Korában remekül látszik).
A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, valószínűleg a vérvonalak hatalmas mágikus potenciálja is szerepet játszik benne.

Röviden ennyi lett volna igazából ez a bővítés és magyarázat, amit már igencsak régóta meg kellett volna ejtenem.

Miller vérvonal családi szimbólum/címer, még Einar fattyú fia kapta annak idején és azóta is fennmaradt:
Stephanie Miller Dfgis9

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Aug. 2014, 22:21

Steph-nél és Jonnál is volt egy kisebb változás, amikor Steph megkapta a Katasztrófa mágiát Thorhalla-nak hála. Egyébként is ez történt volna a DNS-ük miatt, de ezáltal felgyorsult a folyamat, noha még legalább 5-6 év kell ahhoz, hogy mindez feltűnjön valakinek egyáltalán. Mivel genetikailag is asgardi DNS-e van a házaspárnak előbb vagy utóbb jelentkeznek majd az asgardi képességek nekik évtizedek, évszázadok alatt, ha megélik.
Elsőként egy képesség jelentkezett mindkettejüknél. Ezenfelül Steph november közepére várja ikerlányait Jon-tól, Aesa-t és Yrsa-t.

Képesség:
Élete csúcsán a karakter - ahol minden fizikai és szellemi értéke a legoptimálisabb - megállt az öregedésben. Ettől kezdve egyszerűen nem öregszik majd biológiai értelemben, de mivel fiatal és edzett személyről van szó még hosszú évekig nem látszik. Képes meghalni, de öregségben nem, ez plusz regenerációval vagy hasonlóval nem jár, így ugyanúgy ha megsérül ugyanannyi időbe telik a gyógyulás, mint korábban, ugyanúgy beteg tud lenni a karakter, mint korábban stb.

5 kreditet levonom Halla-tól a képességért.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 13 Nov. 2014, 15:34

2025. november 23-n, Jon-nak és Steph-nek megszülettek az ikrei, Yrsa és Aesa, mindketten komplikációk miatt császármetszéssel jöttek a világra, a műtétet pedig Ko-Rel és Thor végezték. Mind az anya, mind a kislányok remekül vannak a körülményekhez képest.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Pént. 26 Feb. 2016, 08:44

Steph-nek felveszem az üzletember előnyt is, és játéktechnikailag Serena-tól megvette a korábbi Brooklyn-i birtokot, ahol Salem előtt volt a mutáns suli és X-men bázis. Mivel ott egy mágikus csomópont van, nem akarta, hogy illetéktelen kezekbe kerüljön és egy mágikus kellékekkel foglalkozó boltot nyit ott.
Üzletember bónusz alapján 2 kreditért vette meg a helyet, aminek a részlege itt van:
Aromata et commeatus
Saját maga nem fog ott dolgozni értelemszerűen, mert nincs rá ideje, így 2 alkalmazottat is foglalkoztat.

A bolt miatt most már a heti bevétele 9000$

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Szer. 02 Márc. 2016, 20:34

Steph bővítése + Heven:
Stephanie továbbra is folytatta a tanulmányai, amik a gyógyítómágia területén zajlottak, jelenleg éppen a mágikus gyógyitalok fortéját próbálta, amikor megint sikerült egy kisebb balesetet összehoznia. A sima gyógyító elixír után egy komolyabbat próbált összehozni, amit kombinálnia kellett a tűzmágiával. Így egyszerre használni mind a gyógyítót, mind a tüzet. Azonban ismét sikerült ezáltal balesetet okoznia, mert miért ne, ha már a sima gyógyító elixírt is sikerült felrobbantania kénes port létrehozva, akkor ennél is gond lesz. Csak itt nem is olyan pici, mint elsőre hitte. Az egész egy robbanásban végződött, amit csak nem sokkal később tudott meg, hogy még a saját emberei, a WAND és az ARMOR is kiment miatta. A robbanás során megsérült egy kicsit a háta - később derült ki, hogy egy mágikus tetoválás került oda - és egy új helyen tért magához, egy ismeretlen világon, ahol a külseje is megváltozott. A haja vörös volt, hosszú, szárnyai voltak, hamar sikerült tájékozódnia, hogy hova is került, egy Heven nevű helyre, noha nem tudja, hogy ez is a Kilenc világ része, bár a nyelv ismerős számára. Azt azonnal érezte, hogy a mágia hihetetlenül erős ezen a helyen, minden varázslata sokkal könnyebben jött létre, minimális erőfeszítéssel, és a tanulásra is igaz volt, itt próbálta megcsinálni titokban újra azt a varázslatot, ami idehozta, de itt elsőre sikerült. Ezek után gyógyítómágiával próbálkozott, amiket nem igen tudott elsőre sem még megtenni, de itt minden sikerült. Végül saját magában érkezett késztetés után egy új varázslatot próbált ki tűzmágiában, ami térváltás volt, ezzel sikerült hazajutnia. Szerencsére alig egy napot volt távol, bár az ijedtség nagyobb volt. Ekkor derült fény a hátán levő tetoválásra is, nem sokkal később pedig arra is, hogy a Heven-nek nevezett helyre most már könnyedén képes bármikor minimális erőkifejtéssel odateleportálni, hogy ott tanulhasson, hiszen sokkal könnyebb volt, mint itt a Földön és az ott megtanultakat itt a rendes világban is használni tudta. Utána nézett, nem ez volt az első eset, hogy valaki efféle mágikus dimenzióra bukkant, ami a mágikus képességeket erősítette, könnyítette azok tanulmányát. A vizsgálatai alapján, amíg elvonultan ott tanul, keveset érintkezik a helyiekkel és beolvad, addig nyugodtan oda tud járni, legalább megtanulja, információkat szerezhet arról, hogy mi az a hely és veszélyt jelent-e a Földre. Végtére is ez is a feladatai leírása közé tartozott WAND igazgatóként és Bosszú Angyalként.


Összegezve:
Steph véletlenül utat talált, nyitott a Kilenc világ elfeledett 10. dimenziójába, Heven-be. A robbanás során, noha nem tud róla, szert tett az asgardi mágiaérzékenységre (5 kredit), a hátára egy mágikus tetoválás került, aminek a segítségével könnyedén eltudja máskor is érni a ahogyan földet ért Hevenben a külseje is megváltozott és ott úgy néz ki, mintha helyi lenne. Külsejében vörös a haja, angyalszárnyai vannak, vörös csíkok az arcon (Gunny emberi alakjára hasonlít nagyon ez a külső, ami nem csoda). 60km/óra sebességgel tud repülni, érti a helyiek nyelvét is megérti, tudja beszélni, az asgardi egyik dialektusa, a dupla mágiaérzékenység miatt pedig 10x sebességgel tud itt tanulni Heven-ben (10 kredit).

Képek:
tetoválás:
Heven beli külső:

Heven:
Heven a Kilenc világ része, az ismeretlen és elfeledett Tizedik világ. Évezredekkel ezelőtt, amikor az ott élő angyalok - szárnyas nők, nem összekeverendőek a tényleges keresztény angyalokkal - ellenszegültek valamivel az asgardiaknak, Odin erővel választotta le a Tizedik világot a Yggdrasill-ról, az évezredek alatt pedig elfeledett lett egészen mostanáig, amíg véletlenül Stephanie Miller ide nem talált egy térkapuval. A hely roppant mágikus, mert Odin mágiával és Odin-erővel választotta le a helyet, így az itt lakók zöme is mágiahasználó.

Bónusz: Ha valaki egyszerre rendelkezik asgardi (bármelyik alfaj) és földi mágiaérzékenységgel, akkor a földi mágia tanulási ideje a tizedére csökken. (ettől lett 10+5 kredites "ereklye" Steph számára)

Stephanie Miller 00120

Amint Z elfogadta levonom a 15 kreditet Halla-tól.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Morsus Szer. 02 Márc. 2016, 20:37

Elfogadva Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 10 Márc. 2016, 00:11

Akkor egy frissebb mágialista, ezentúl ezt gogom szerkesztgetni, nem mindig újat írni.
A mágiák bővebb információit erről az oldalról linkeltem.

Képességei:
Megérzi az Asgardi személyek és varázstárgyak jelenlétét, illetve a többi Asgardi úgy érzékeli őt, mintha halandó én lenne.
Alapképesség: Minden mágikus erővel rendelkező karakter érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter. Ezt el lehet rejteni mágiával és ahhoz külön varázslatot kell megtanulni, hogy a mágikusan leplezett aurákat érzékelje a karakter.
Igencsak járatos - mesteri fokon űzi - az alkímiát, mind a sima, mind a mágikus részét is.
A tulajdonában van az Aggamoto szeme, amit tökéletesen tud használni.
- Használata alatt a szemszerű tárgy kinyílik mint egy valódi szem és abból fény árad.
- Képes újra lejátszani egy helyen történt dolgokat és ezt mindenki számára láthatóan megjeleníteni.
- Képes illúziókat teremteni.
- Látni mások lelki állapotát.
- Hordozójának látható vagy láthatatlan lélek testét kiszabadítani a sajátjából így az asztrál földön járni vagy távoli helyszíneken lenni.
A mágiáival képes gyógyfőzeteket, tekercseket, mágikus tárgyakat, ereklyéket létrehozni (ezeknek mindig fednie kell a lejjebb felsorolt mágiákat), olyasmit értelemszerűen nem tud létrehozni, amilyen mágiaágban nem járatos.

0. Egyedi varázslatok: (ezek mások által csak úgy tanulhatóak meg, ha ő megtanítja, vagy valaki saját magának "kifejleszt" egy ilyet)
- Teleportálás: A tűzmágiánál leírtakban van, hogy képes a tűzzel teleportálni, mindezt még annak idején Morsus fejlesztette ki és Steph tőle tanulta meg
- Illúziók:  Zack az asztrálmágiába vitt egy kis mentálmágiát egyedi varázslatként, épületek és saját magának álcázása, illetve illúziók,Steph is tőle tanulta, mindneki másnak ez mentál alatt lenne, de ő asztrállal is képes
- Börtöndimenzió: Képes létrehozni dimenziókat több napos rituáléval, ezen felül ezt képes a létrehozott dimenziót alakítani belülről kénye-kedve szerint. Ide beteleportálni saját magát és másokat egyszerre maximum 1 tonna súlyú tárgyat, vagy ennyi személyt, ehhez kézmozdulat is elég, de varázsszót is használhat. Ha beteleportál, illetve ki, mindig az indulási pontra érkezik meg. Jelenleg egy létrehozott dimenzióval rendelkezik, ami Pleasant Hillt formálja meg és a SHIELD fogja börtönnek használni.
1. Tűz mágia (teljesmágia)
Képes kezével jelezve hamuvá égetni tárgyakat vagy tenyerében formázni láng formákat, sőt ha kezével "felrajzol" egy 20 méteren belüli területbe tűzzel egy rúna jelet (Pl: pentagramma) akkor az a perzselt jel megfelelően fog reagálni:
- A dupla láng csík azonnal felgyulladó láng oszlop olyan hosszan ahogy a két csík van
- A kör ugyanennek egy kör verziója, amivel elkaphat személyeket.
- A pentagramma viszont egy csapdajel és a tulajdonos akarata szerint gyullad meg általában nagy erővel.
- A négy szög füstöt okoz
- Az X hatalmas forróságot teremt
Az "extermis" varázsszóra a lángokba borul a varázsló által kiszemelt célpont általában ez élő személyekre hat. A "megatermis" Ennek a varázslatnak a fejlettebb verziója ahol a mágus több célpontot képes felgyújtani egyszerre. A további pedig feljebb szerepel, hogy teleportálni is képes vele.
Szavakkal, kézjelekkel képes tüzet létrehozni vagy kioltani, teleportálni, másokat megvédeni a tűz hőjétől és attól, hogy megégjenek.
Ezeken felül a tűz témakörében bármit képes végrehajtani, lebegni, repülni is vele pl, tűzpajzsokat, fegyvereket létrehozni stb, hiszen teljes mágia mindez.
Továbbiak itt olvashatóak.
2. Gyógyító mágia (teljesmágia)
Stephanie kézrátétellel gyógyítani is képes. A sérülés állapotától függő ideig kell a kezét ott tartania és koncentrálnia a maximum 24 óra, amit folyamatosan ilyen koncentrációban tölthet és fontos, hogy a sérülés/betegség friss legyen, mivel behegedt már valamennyire gyógyult sérüléssel Steph nem tud már mit kezdeni.
Azóta képes kézrátétel nélkül is gyógyítani, amihez már koncentráció sem szükséges, képes létrehozni gyógyítóaurát, gyógyitalokat főzni, akár halottakat is feltámasztani. Lényegében bármit képes megtenni már, ami a gyógyítómágia körén belül van. A varázsszava a Heilir.
Továbbiak itt olvashatóak.
3. Asztrál mágia (teljesmágia)
Képes az emberek érzelmeit befolyásolni és az előttük megjelent látványokat is manipulálni felhasználva az érzelmek világát. Mivel számára ártalmas lenne ha ezt harcként alkalmazná így főleg magát és szeretteit álcázza, de nagyobb rúnákat fel festve képes kisebb épületeket is látványban teljesen átalakítani. Semmiféle fizikai érzékkel nem fogja senki ezeket a helyszíneket megkülönböztetni. Képes asztrális pajzsot építeni, asztrálsíkra lépni, illlúziókat létrehozni, mások és saját érzelmeit befolyásolni, olyan érzelmeket létrehozni, amikkel a célszemély nem is rendelkezik akkor. Szerelmet és vágyat létrehozni, eltűntetni ezt és gyűlöletté alakítani stb. Ezenfelül mindent tud, amit egy omega empata is megtudna tenni.
Itt is bármire képes, teljes mágiával rendelkezik, mint a tűz esetében. Továbbiak itt olvashatóak.
Rúnákkal képes érzelmet befolyásolni, az illúziúkat rúnákkal, vagy a "vision" szó kiejtésével. Asztrális pajzsot, vagy asztrálvilágba lépést koncentrációval érheti el meditáció közben. Illetve minden mást, ami érzelemmanipuláció, képes kombózni a gyógyítómágiával, így lelki eredetű sérüléseket is gyógyítani. Mások álmába is képes vele belépni,stb...
4. Katasztrófa mágia (teljesmágia)
A változás varázslata. Az egyetlen varázslat, ami nem tanulással vagy játékkal nyerhet meg a játékos. A Katasztrófa mágia célja a drasztikus változtatás. Ha egy varázsló koncentrációval erős meditálással képes feltörni ennek a misztikus káosz hatalomnak a kapuját. Ő maga is egy átjáró lesz egy forrása a változás varázslatának. Bár hasonlít a Káosz mágiára, amit például a Skarlát Boszorkány alkalmaz, mert ez is lehetetlen eseményeket teremt, de ez mondhatni annak a magasiskolája. A káosz mágiától a kötél elszakad, a fa kigyullad, a cső eltörik, a katasztrófa mágia ennél sokkal hatalmasabb élővé teszi azt, mi élettelen, kifordítja a valóst. A katasztrófa mágiával nem lehet apró változás tenni nem olyasmit teszel, ami amúgy is megtörténhetne, hanem létre hozod a lehetetlent. Legyen az, hogy a pisztolyból egy maroknyi légy lesz, az ujjaid fémes szikéké válnak, a holt állatok teste összeolvadnak és élő kiméra-frankensteiné válnak, a békés tóból kőkemény beton lesz, stb. Ám még ennek a varázsnak is van két szabálya: 1. Nem ölhetsz vele. A mágia teremthet új életet, de nem vehet el. 2. Ami megváltozott már soha nem lehet újra ugyanaz. Más varázs talán (akkor is hatalmas munkával) visszaállíthatja, de katasztrófa mágia soha, a legtöbbször még hasonlóvá sem válhat. A Katasztrófa mágia tanulhatatlan, nincs mit tanulni. Az egész elve a káoszon és a változáson alapszik. Általában sötét mágus kultuszok alkalmazzák beteges kifordult és teljesen értelmetlen céljaikra. A legtöbb használója beleörül idővel. A Katasztrófa mágia változtatásai mindig hihetetlenül szélsőségesek. Ha a játékos megpróbálja ezeket másképp alkalmazni a mágia vissza fog ütni. Pl: Ha csak egyszerűen  a vizet jégé szeretné alakítani akkor lehetséges, hogy e helyett egy halomnyi skorpió rohan ki a pohárból és megtámadnak mindenkit a közelben. Ez már a km-en múlik.
5. Defenzív mágia (teljesmágia)
Energiapajzsot képes maga, vagy egy másik személy körül létrehozni. Ez kibírja még az 1 tonnás ütéseket és lézerpisztoly lövéseit is 2-3 lövésig. A lézerpuskák és nagyobb fegyverek ellen a pajzsa hatástalan. (részmágiaként)
Bonyolultabb rituálék és komolyabb varázslatok, amiket képes létrehozni, továbbra is szavakkal, rajzolással és rúnákkal. Már nem csak egy személy köré tud védőpajzsot teremteni, hanem épületek köré, és kisebb 1-2 személyes vadászgépek és űrhajók köré is, illetve több ember köré is. Képes a mágiájával úgymond börtönt létrehozni, amibe bezárja az áldozatot. Ezenfelül képes láncokat, béklyókat is teremteni, amivel ellenfeleit képes lefogni és harcképtelenné tenni őket, amíg ki nem törnek ebből. (varázslatként)
Teljes mágiaként, képes feltörni már kész varázslatokat, amiket rúnákba, varázstárgyakba töltöttek. Képes létrehozni "élőlényeket", amik védekezni tudnak és védeni a célszemélyt és iszonyú nagy ellenállással bírnak. A korábbi  képességei erősödtek; képes mágiát szétfoszlatni, így mágikus teremtményeket. Képes mágikus lényeket visszaűzni a saját síkjukra, vagy épp egy börtöndimenzióba elzárni. Képes éppen elmondás alatt levő varázslatokat megszűntetni, illetve korábban elmondottak hatását megszűntetni stb.. Képes elrejteni mások elől, hogy mágiahasználó, elfedni saját és mások mágiáit, hogy azt ne lehessen érzékelni. Ezeken felül mindent tud, ami a védekező mágiák körébe tartozhat,
Defenzív mágiához további dolgok itt olvashatóak, illetve itt is.
6. Káoszmágia (teljes mágia)
Boszorkánycsapás: Képes energiagömbök megidézésére, amik rövidzárlatot okozhatnak, falakat tudnak leomlasztani, tüzet képesek okozni, molekulaátrendező berendezéseket zavarni, fémek hirtelen megolvadását okozni, szétoszlatni energiamezőket, mozgó tárgyakat eltéríteni, stb. (részmágia)
Realitásmanipuláció 1.: Képes a valóságot manipulálni, ezáltal váratlan, de lehetséges eseményeket képes létrehozni, megtörténté tenni. (varázslat)
Realitásmanipuláció 2.: Most már képes a másik „ágat” is végrehajtani, amivel olyan dolgokat hoz létre, amiknek nem lenne szabad megtörténnie, ami soha sem történne meg semmilyen körülmények között. (teljes mágia)
További módok itt olvashatóak.
7. Mentálmágia (teljes mágia)
Képes telepatikus kapcsolatot fenntartani, lényegében bármennyi emberrel már 1km-es távolságon belül. Ha valakivel kialakított mentális csatornát akkor a bolygón bárhol képes megtalálni őt és üzenni neki.  Illúziókat tud más ember fejébe vetíteni, vagy éppen láthatóvá, a gondolataikat kiolvasni, telepatikusan beszélni másokkal, fájdalmat és sérülést okozni az agy bizonyos részeinek irányításával (fizikai sérülés nem jön létre, csupán a fájdalmat érzik), illetve képes bonyolult parancsokat ültetni a másik elméjébe, már olyat is, amit az illető nem hajtana végre egyébként. Képes mások felett átvenni az irányítást, mentális pajzsot húzni a saját, illetve mások elméje köré, emlékeket manipulálni, kitörölni azokat, vagy átírni mássá. Be tud lépni mások álmaiba, azokat irányítani, mentális párjbajt vívni másokkal, vagy éppen az agyukat teljesen kitörölni és teljesen saját szolgájává tenni őket. Pszionikus erejét manifesztálni tárgyakban, fegyverekben és ezzel fájdalmat okozni másoknak, vagy már mivel van akkora hatalma megölni őket. Ezenfelül mindent tud, amit egy omega telepata is megtudna tenni.
További dolgok itt is olvashatóak.
8. Metamorf mágia (teljes mágia)
A varázslat egyezik szinte teljesen egyezik az asgardiaknált található Thor párti harci hévvel. A varázslat segíti az varázsló társait, erősebbek, gyorsabbak, kitartóbbak, ügyesebbek, okosabbak, jobb reflexűek lesznek a hatóidő alatt. Mindezek az emberi maximum értékének felelnek meg. Ezenfelül 3-4 körre Logan szintű regent kapnak az illetők (részmágiaként, több lesz, ha már varázslat v teljes mágia lesz a mágiaág). A varázslatot harcban egy csatakiáltással hozza létre Steph létre viszont ebben a körben nem harcolhat, csak védekezhet. A Mannaðr varázsszót kell elkiáltania. A karakter körönként 3-3 személyt választhat ki (részmágiaként, később ez is több lesz). (maximum 30 méter) (részmágia)
Varázslatként Steph már saját magával bármit megtud tenni, képes ellenállást adni magának, nagyobb erőt, anyagtalnná tud válni, átalakítani a végtagjait tárgyakká, fegyverekké stb, megváltoztatni a méretét, alakját, külsejét, haja, bőre, szeme színét. Képes bármilyen alakot felvenni, legyen az humanoid, vagy állati. Mindezt egy rúna felrajzolásával éri el és már több napig képes fenntartani, amit a rúna újbóli felrajzolásával meghosszabbíthat. Vagy akár tárgyak alakját is felveheti.
Teljesmágiával immáron lényegében képes bármit és bárkit bármivé változtatni. További alakváltó dolgok alinken olvashatóak.
9. Alkímia, avagy Hermetikus mágia (teljesmágia)
Képes elkészíteni a bölcsek kövét (bármit arannyá változtat), vagy éppen az univerzális gyógyszert (ez bármilyen betegséget meggyógyít, örök fiatalságot adhat, vagy halhatatlanságot). Ezenfelül varázslatként képes bármilyen gyógyitalt,főzetet elkészíteni, vagy éppen a varázstárgyak elkészítése lett ezáltal sokkalta könnyebb és gyorsabb a számára. Tovább dolgok innen olvashatóak.
Teljes mágiával képes elektromosságmanipulációra (villámszórás lásd viharmágia részmágia eggyel lejjebb), képes gólemeket készíteni, ahogyan familiárist,homunkuluszt is. Képes halott dolgokat életre kelteni, életet és értelmet adni nekik. Immáron képes sokkal erősebb mágikus főzeteket is készíteni, ahogyan az erős mágikus tárgyak készítése is egyszerűbb ett a számára. Főzetekkel és mágiával  is képes mutációkat létrehozni, testrészeket átvarrni, átműteni máshova (lásd: Frankenstein), stb. Minden mást is, ami az alkímia alá sorolható.
10. Viharmágia (részmágia)
Részmágiaként képes villámokat szórni, maximum 3-4 darabot egyszerre, ezek erősebbek, komolyabb égési sebet is okozhatnak. Vagy a 10 ujjából apró gyengébbeket, amikkel gyenge égési sebet okozhat, illetve izomgörcsöket, amik roppant kellemetlenek tudnak lenni és a látványuk is igencsak ijesztő.

Tanulás alatt:
Viharmágia (teljesmágiának)

Továbbiak későbbre (bővülhet, sorrend változhat):
Energiamanipuláció
Telekinetika
Elemi mágiák (víz/fagy, levegő/vihar, föld)

Egyedi mágiák (tanulási célra későbbre)
-


A hozzászólást Thorhalla összesen 12 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 18 Dec. 2018, 22:35-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Szer. 13 Ápr. 2016, 19:58

Mivel Jon szülei már kellően idősek ugyebár nincs más gyermekük, így elérkezttnek látták, hogy később ne legyen gond belőle a családi birtokot/szigetet átiratták Jon és Steph nevére.
Játéktechnikailag Steph üzletember bónuszával 4 kreditért veszem meg a helyet (Raten 6 kredites óriási sziget+rajta nagyváros dolga alapján), Halla-tól pedig levonom a 4kreditet emberi olalról.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 12 Jún. 2016, 00:02

Steph befejezte az alkímia teljes mágia tudományát és szert tett egy majdnem familiárisra, így csak homunkulusz. Egy 0 kredites macskára, aminek vannak szárnyai és tud repülni séta tempóban. A macska jelenleg gyermek tudati szintjén van, madj szépen lassan fog 1 év alatt felnőtt emberi tudatra lépni. Steph tudja használni varázslattal a macska érzékszerveit és tud rajta keresztül varázsolni, ha szükséges. A cicának van önálló tudata, így Steph lelke nem került bele, azonban a Bölcsek kövével örök fiatalságot adott Freyja-nak. A macska így nem tud öregségben/végelgyengülésben meghalni már, a védelem is fontos, így Steph épített neki asztrális és mentális pajzsot is Smile Ha a macska beszél mindenki a saját anyanyelvén érti azt.

Freyja:
Stephanie Miller 486667-pooka1

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Ápr. 2017, 19:42

Steph az utóbbi időben nem igen mutatkozott, küldetéseket is hanyagolta és Heven-be sem látogott el, maximum asztrális formában vett ezekben részt, ennek pedig egy nagyon egyszerű oka volt, hiszen ismét gyermeket várt, a negyediket, ismét egy kislányt. Végül 2028. április 14-n megszületett Herja Valeria Miller, jó eséllyel nagyon-nagyon sokáig az utolsó gyermek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Stephanie Miller Empty Re: Stephanie Miller

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.