Hydra > Reena Reynolds

Go down

Hydra > Reena Reynolds Empty Hydra > Reena Reynolds

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Ápr. 2014, 21:16

Név: Reena Reynolds
Egyéb név: -
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1995. március 18., New York, USA
Kor: 30 év
Család: ismeretlen
Foglalkozás: katona (Ranger képzéssel), speciális ügynök
Testmagassága: 174 cm
Testsúlya: 64 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: szőke
Bőre színe: kaukázusi (fehér)
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot / betegségek: néhány perce még halott volt, de ezt leszámítva egészséges

Életrajza:
Reena 1995-ben született New Yorkban egy teljesen átlagos családban. A szüleiről nem sok mindent tudni, és a lány sem szokott erről beszélni, igaz a magánéletéről sem nagyon. A gyerekkora ugyanúgy telt el, mint általában a gyerekeknek, bölcsőde után óvodába kezdett járni, majd onnan egyenes útja vezetett az általános iskolába. Itt kezdődtek a bajok a leányzóval, a magatartása egy kicsikét problémás volt, mindig bajba került és szeretett verekedni is, ami miatt a tanároknak igen meggyűlt vele a baja. Akárcsak a szüleinek, az iskolatársai szüleivel folyamatosan összetűzésbe kerültek ezért a fiatal kislányt beíratták sportolni, bokszolni, ahol a túlságosan sok felesleges energiáját le tudja vezetni. Ez valamelyest használt, hiszen az iskolában legalább felhagyott a folyamatos verekedéssel, noha még mindig volt egy-két ilyen balhéja. A lányokkal nem nagyon barátkozott, hiszen eléggé más érdekeltségi körük volt, már ilyen fiatalon is, míg a korosztálya béli lányok babáztak, ő inkább a fiúkkal töltötte az idejét, focizott velük, kocsikkal autó versenyest játszottak. Mindezek persze később sem változtak meg. Az eredményei teljesen középszerűek voltak, leginkább testnevelésből és így a sportok voltak, amikből kitűnt. Nem az volt a gond a lánnyal, hogy buta lenne, nem, hanem inkább teljes mértékben lusta volt olyasmivel foglalkozni, ami nem érdekelte. Nos a tanulás is teljes egészében ide tartozott. B-s átlaggal végezte el az általános iskolát, miközben tovább bokszolt és versenyeket is nyert ezzel. Felvették középiskolába, ahol teljesen új közösségbe került, a társai körében igen nagy volt a bűnözői ráta, drogok, illegális fegyverviselet, lopások, verekedések, így szépen lassan elhatárolódott ezektől. Ha szükséges volt és a társai belekötöttek, akkor ő védekezett és így megint előkerült, hogy verekedésekbe került. Szerencséjére emiatt soha sem őt vették elő, hiszen minden esetben önvédelem volt, és így a szabályszegések nem kerültek bele az erkölcsi bizonyítványába. Mivel jól meg tudta védeni magát a boksznak és az utcai kevéssé sportszerű verekedésismeretinek hála a társai most is tartottak tőle, és valamilyen szinten tisztelték is a lányt, így igen hamar sikerült elérnie, hogy nem kötöttek bele, sőt néhányan ha gond volt még meg is védték. Az, hogy több mutáns ismerőse is volt, nem különösebben zavarta, sőt a szuperhős csoportokért még rajongott is és egyszer ő maga is szeretett volna tenni hazájáért, mint azok a hősök. A szabadidejében tovább bokszolt, versenyekre járt, a barátaival ment szórakozni, élte mindennapos életét, nyelveket tanult, a középiskolában franciát és spanyolt, amiket úgyszintén egészen jól megtanult itt.
Végzősök voltak az osztályával, amikor katonák jöttek népszerűsíteni a hadsereget és toborozni diákokat a szokásos „We need you!” felkiáltással. Nem kis meglepetésre Reena volt az első, aki jelentkezett, hogy ő az iskola elvégzése után beáll katonának. Néhány hónappal később kitűnő eredménnyel érettségizett le és felvételt nyert a Tisztképző Főiskolára a és Ranger képzésre, így nyomatékosítva, hogy ő tényleg ezt akarja csinálni. Az alapkiképzést remek eredménnyel vette, élvezte, hogy végre olyasmivel foglalkozhat, amit igazán szeretne. Hála a sok éves bokszolásnak a közelharc jól ment neki, úgyis, hogy nő létére valamivel gyengébb volt a férfiaknál, lövészetben pedig kicsivel az átlag felett volt. Igen sokat gyakorolt, hogy egyszer a legjobb lehessen, és jól szolgálhassa a hazáját. Noha a szülei még mindig próbálták lebeszélni minderről, de a lány hajthatatlan volt. Nem sokkal később a szülei levelei is elmaradtak és csendes elválás után nem is nagyon beszélt a lány a szülőkkel többé. Mivel amúgy is kollégiumban lakott és az eredményei is remekek voltak ösztöndíja is magas volt, így nem szorult a szülői támogatásra, a francia és spanyol mellett megtanult itt a főiskolán még németül is. Amint elvégezte a főiskolát a tengerészgyalogosoknál hadnagyi rangot kapott és ezzel kezdhette meg az igazi aktív szolgálatot 2016 végén. Részt vett a Ragnarök idején a városban a mentési munkálatokban, több háborúban is harcolt az évek során és előléptették tizedessé. Amióta katona lett szórakozni nem maradt sok ideje, hiszen a munkáját tekintete elsődleges feladatnak. Amikor a Bukás bekövetkezett már nem volt New York közelében, mert jóval korábban elvezényelték New Jersey-be. A Bukás után az Amerikai Szövetséges Államok hadseregének tizedese lett és a lakhelye pedig a Newark Katonai Komplexumban lett megtalálható.
2019. szeptember ében óraadó lett a Tisztképző főiskolán, hol a nők helyzete az Amerikai Szövetséges Államok hadseregben volt a téma és a feladata volt ezeken felül, hogy iskolákban népszerűsítse a hadsereget mind a mutánsok, mind a sima emberek körében. Éppen a katonai komplexumból tartott az egyik iskolába, hogy ott is előadást tartson, egy elhagyott úton ment a város felé, amikor a szemközti sávban egy kamion jött szemben. Szabálytalanul gyorsan hajtott és megcsúszott a kereke a jeges úton, átsodródott abba a sávba amelyiken Reena is haladt a saját autójával. A fiatal nő már nem tudott kitérni, túlságosan későn kapta félre a kormányt, a kamion frontálisan rohant bele az autójába. A nő utolsó emléke az volt, hogy a csattanást hallja és látta, hogy a kamionnal ütközött, majd minden elsötétedett...

Képességei: Nincsenek képességei a karakternek.

Szakértelmei: Mivel elvégezte a katonaságot (ranger képzés és tiszképző főiskola), igen jól képzett közelharcban és mivel ezzel foglalkozik szinte minden modern pisztollyal, gépfegyverrel képes bánni. Kis kora óta bokszol, így puszta kezes harcban is járatos. Az angolon kívül németül, franciául és spanyolul beszél.

Külső:
Hydra > Reena Reynolds 806745-anaconda__ultimate_serpent_squad
Hydra > Reena Reynolds 426827-Ultimate_01


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 18 Aug. 2015, 21:45-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hydra > Reena Reynolds Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14863
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hydra > Reena Reynolds Empty Re: Hydra > Reena Reynolds

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Ápr. 2014, 21:31

Reena klónként megannyi küldetésen vett részt a Hydra kötelekében, az Osztag csapatban. Az egyik leghosszabb ideig volt képes életben maradni ebben a feladatkörben. Többek közt ő volt, akiknek köszönhetően a Kígyó koronát ellopták, illetve neki köszönhető, hogy Amerika Kapitány életben maradt és megszökhetett. Hatalmas rajongója Rogers-nek, így a feladatot megtagadva elengedte a férfit. A Hydra emberei nem voltak túl boldogok emiatt, a küldetések között eszméletlen állapotban egy tartályban töltötte az idejét, megfordult Wakandában is bevetésen.
Az eredményei a Kéz figyelmét is felkeltették, amikor kiváltak a Hydra-ból. Később el is rabolták a nőt és őt, akárcsak a társait alávetették az X faktor kezelésnek, ennek köszönhetően szert tett ugyanolyan szintű regenerációra, mint Rozsomák. Csak ő maradt életben a küldetést követően, noha elbukott, Logan nem halt meg, de a tehetsége már a Kéznek is imponált, így életben maradt.
A regeneráció mellett, miatt képes volt egy hasonló műtétet túlélni, mint annak idején Rozsomák, csak a nőnek nem adamantiummal töltötték fel a csontvázát, hanem vibrániummal. A Kéz szabad életet kínált fel neki, ahol tehet, amit akar a Kéz kötelékében, így önként maradt náluk és jelenleg egy Kéz bázis biztonsági főnökeként dolgozik és jelezve, hogy teljesen új életet kezdett a haját is fekete színűre festette szőkéről.

Képességek / szakértelmek:
Logan szintű regenerációt kapott, illetve vibránium csontvázat. A körmeit képes megnyújtani és egyfajta vibránium karmokat növeszteni így. A vibránium miatt a kinetikus energiákat meglehetősen jól elnyeli a szervezete, ami rá hatna, illetve a fém miatt elektromos készülékekben, tárgyakban képes zárlatot okozni. Illetve az ereje, gyorsasága, ügyessége és reflexei emberi maximumra kerültek (olimpiai szint).
Szakértelmei a mezei USA katonai dolgokon felül feltölétéssel megkapta a Kéz által használt harművészeteket mesteri fokon, ninja és helyenként szamuráj tradíciók és tudások több száz éves múltra visszamenőleg. Így hihetetlen képzett lett mind fegyveres, mind pusztakezes harcokban.

Kinézet miután a Kézhez került:
Hydra > Reena Reynolds X-Men_Vol_4_7_Textless

Arcfestés nélkül, amit már nem használt a Hydra-hoz való visszatérés után:
Hydra > Reena Reynolds 910313-deathstrike509
Hydra > Reena Reynolds 924781-xmen509landdeathstrike
http://static.comicvine.com/uploads/original/4/40015/1112561-picture_2.png
http://static.comicvine.com/uploads/original/3/36633/910311-ladydeath509.jpg

Megjegyzés:
Még egy apró megjegyzés, egyelőre még Madame Hydra alatt használom, amíg a korszak tart, utána kerül vissza ide Halla alá és akkor majd rendes njk-ként, ha megéli, mivel kiérdemeltem a több éves múltja és túlélt kalandok miatt.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 15 Szept. 2015, 12:57-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hydra > Reena Reynolds Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14863
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hydra > Reena Reynolds Empty Re: Hydra > Reena Reynolds

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 24 Jún. 2014, 10:20

Reena saját maga kérte azt a Hydra-hoz visszakerülés után, hogy Goblin keze alá kerüljön, és így beosztották oda, mivel megbízhatónak titulálták. A nő, ahogyan ez megtörtént egy páncélt is készíttetett magának, ami speciálisan kezelt, golyó- (puskáig és kisebb robbanásokig), sav, hő és fagyálló bizonyos mértékig. A ruha és siak is ennek ellenére teljes rugalmas, hogy könnyen és hangtalanul tudjon benne mozogni, teljes testet fed, fejet is. Ebben az esetben lehet aktiválni a másik funckióját és láthatatlanná teszi a viselőjét - gépek és élő személyekkel szemben is (telepata természetesen képes érzékelni). Van benne beépített kommunikátor, illetve képes szkennelni a környezetét és az adatokat menteni a kommunikátorba. A sisakkal, mint általában egy páncél képes éjszakai-, infra- és hőlátásra, 100 méteres körzetben érzékelnek a sisakban és páncélban levő érzékelők , élőlényeket, mozgásuk, hőképük, biológiai funkcióik alapján, a gépeket az elektromos jelekből stb. Mindezeket pedig képes a sisakban kivetíteni holografikusan Reena elé a sisak belső felületére.
Hydra bónusz miatt high-tech páncél 3 kredit, ha Halla-hoz visszakerül a kari, csak akkor lesz jelentősége és akkor ott kfiizetem majd.
Egy megjegyzés: a páncél láthatatlansága olyan, mint az SC-ben a Ghost páncélok és képesség, azaz addig rejt el, amíg a viselő nem támad. Ha megteszi, akkor újra látható lesz és egy kör kell ahhoz, hogy újra aktiválódjon a láthatatlanság.

A páncél fejrész nélkül:
Hydra > Reena Reynolds 2ai2esp
A sisak:
Hydra > Reena Reynolds 2622z39

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Hydra > Reena Reynolds AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hydra > Reena Reynolds Empty Re: Hydra > Reena Reynolds

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 05 Ápr. 2015, 13:14

Mióta Reena visszakerült a Hydra-hoz, több különböző küldetésen is volt velük, főleg Strucker csapásmérő csapatával. Ott volt és segített elfoglani Új-Zélandon egy bázist, ami később a Hydra e világi fő központi bázisa lett. Odabent a frissen kész páncéljával hatalmas mészárlást csapott és szinte egymaga kiirtotta a bázist, amíg a többiek a kint levő egységeket pusztították el. A következő feladatnál Németországban voltak, ahol ő is, mint a többiek hónapokra tartályba került, itt ekkor kezdett lenőni a haja, amit már nem festett vissza. Végül is kijutottak, majd a következő akciónál ismét Zola után indultak és a Z dimenziót fedezték fel, ahol sokkalta gyorsabban telik az idő, mint a valóságban. A küldetés után visszafestette a haját szőkére és már ismét szőke hajkoronával indult az új küldetésére egy másik realitásba, ezúttal teljesen egyedül.

Hydra > Reena Reynolds Nova___starcraft_ii_wallpaper_by_eddy_shinjuku-d9ez513
Hydra > Reena Reynolds Xof7rq
Hydra > Reena Reynolds 2vwdaph
további képek:

Hydra > Reena Reynolds Blondes%20starcraft%20fantasy%20art%20nova%20ghost%20starcraft%201280x960%20wallpaper_www.wallpaperfo.com_75
Hydra > Reena Reynolds 1a37222d4a27aa33f335ba9ff4fc02a1
Hydra > Reena Reynolds Tumblr_mvz5qwgLHy1qcu3vno1_500

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Hydra > Reena Reynolds AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hydra > Reena Reynolds Empty Re: Hydra > Reena Reynolds

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 10 Dec. 2015, 11:15

Reena-nak volt egy kalandja, ami félbeszakadt, azt foglalom össze és zárom le ezzel a kis bővítéssel:
A hölgyet a Hydra egy másik realitásba küldte, hogy felmérje az ottani Hydra-t, hogy szövetségesek lehetnének-e, vagy ha fenyegetést jelentenek, akkor miként lehet őket elpusztítani. Mint kiderült egyik feltétel sem felelt meg, az a Hydra gyenge, szétszabdalt, nem jók szövetségesnek és ellenségnek is kevesek. Így végül az akció után Reena visszatért a saját Hydrájának főbázisára és a következő küldetésen, ami Németországba visz majd ő fogja vezetni a csapásmérő csapatot.

Végre találtam egy teljes alakos képet, sisakkal, ami a páncélját tükrözi:
Hydra > Reena Reynolds Inkviz10

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Hydra > Reena Reynolds AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hydra > Reena Reynolds Empty Re: Hydra > Reena Reynolds

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 21 Nov. 2016, 21:17

A korszakzárás után Reena előléptetést kapott a Hydra fejektől, így most már a rangja Standartenführer, ami az ezredesnek/parancsoknak felel meg. Így Goblin helyettese lett a Reneszánsz világban.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Hydra > Reena Reynolds AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hydra > Reena Reynolds Empty Re: Hydra > Reena Reynolds

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.