Reena Reynolds / Szellem

Go down

Reena Reynolds / Szellem Empty Reena Reynolds / Szellem

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 15 Szept. 2015, 17:52

Név: Reena Reynolds
Egyéb név: Szellem, „N0V4”-es alany
Faj: szuperhumán
Nem: nő
Jellem: semleges, labilis (de semmi esetre sem gonosz)
Személyazonosság: titkos (az adatok szerint halottnak van nyilvánítva)
Születési helye és idő: 1995. március 18., New York, USA
Kor: 17 év
Család: ismeretlen
Foglalkozás: bérgyilkosnak képezve
Testmagassága: 174 cm
Testsúlya: 64 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: szőke
Bőre színe: kaukázusi (fehér)
Különleges ismertetőjel: N0V4 tetoválás a bal vállába égetve
Egészségi állapot / betegségek:
- beilleszkedési zavarokkal küzd
- retteg az emberektől
- a teste tele van hegekkel nyaktól lefelé
- folyamatos rémálmai vannak
- az érzelmei négy éves kora óta gyógyszerrel voltak elnyomva, most kezdi őket megismerni

Életrajza:
Reena élete közel sem olyan volt, amit a legtöbben kívántak volna maguknak, vagy akárcsak az ellenségeiknek. 1995-ben született New Yorkban egy teljesen átlagos családban. A szüleiről nem sok mindent tudni, és a lány sem szokott erről beszélni, igaz a magánéletéről sem nagyon, de az is lehet, hogy nem is emlékszik már rájuk, mert olyan korán elkerült tőlük. A gyerekkora ugyanúgy telt el, mint általában a gyerekeknek, bölcsőde után óvodába kezdett járni. Itt kezdődtek a bajok a leányzóval, a magatartása egy kicsikét problémás volt, mindig bajba került és szeretett verekedni is, ami miatt az óvónőknek igen meggyűlt vele a baja. Akárcsak a szüleinek, a többi szülővel is folyamatosan összetűzésbe kerültek ezért a fiatal kislányt beíratták sportolni, bokszolni, ahol a túlságosan sok felesleges energiáját le tudja vezetni. Ez valamelyest használt, hiszen az óvodában legalább felhagyott a folyamatos verekedéssel, noha még mindig volt egy-két ilyen balhéja. Még nem volt négy éves, amikor az egyik edzés után a vigyázójának kellett volna őt hazavinnie, mert a szülők dolgoztak, de soha sem érkeztek meg. A felvigyázót néhány héttel holtan találtak még New York egyik kikötőjében, a kis Reena-nak azonban nyoma sem volt. Azok után, hogy milyen körülmények között találtak rá a felvigyázóra rövid úton Reena eltűnt státuszát halottnak nyilvánították és az ügyet lezárták.
A kislány azonban nagyon is életben volt és legalább egy tucatnyi másik nagyjából vele egykorú gyermekkel került valamilyen intézménybe, ami leginkább egy laboratóriumnak tűnt. Egy poros, koszos szobában lakott a társaival, rossz ruhákban, ágyuk nem volt, élelemből, vízből is éppen csak eleget kaptak. Néhány napig voltak itt, ami után elkezdődött a kegyetlen kiválasztás, hogy kik azok, akik megfelelőek arra, hogy tesztalanyok legyenek. A kislány semmit sem értett ebből, de a próbákból igen. Többször igencsak súlyosan megverték, megkínozták őt és a többieket is, már ilyen kis korban tesztelték, hogy ki a legéletképesebb. Mindez közel két hónapig tartott, több csontja eltört, a testén olyan sebek, hegek lettek, amik soha sem múlnak majd el neki. hatan élték túl a tizennégy gyermekből. Így a kísérlet a második fázisba léphetett. Egyrészt semmilyen kedves szót nem kaptak, amióta itt voltak, de a legtöbbször az idegen nyelvet sem értették, amin a köpenyes bácsik és nénik beszéltek hozzájuk. később tudta csak meg, hogy japán, illetve spanyol volt ez a kettő, már amikor angolt hallottak. A legjobb eset talán az volt, amikor egyszerű tárgyként kezelték őket, akkor legalább nem bántották és sértegették őket. Elsőként a második fázisban egy-egy jelet égettek a vállukba, ami a sorozatszámukat jelentette, Reena a „N0V4”-t kapta. A következőkben nekikezdtek a gyógyszeres kezelésnek, aminek egyetlen célja volt, hogy mindenféle érzést elnyomjanak a gyermekekben és kezelhetőbbek legyenek. Amint ez megtörtént különféle kiképzési procedúrák kezdődtek. Írni, olvasni nem volt fontos, hogy különösebben tudjanak, általános műveltség sem. A japán és a spanyol nyelvet szépen lassan évek alatt megtanulta, révén muszáj volt, ha nem értettek valamit, akkor csúnyán véresre verték őket. Főleg testi dolgokban képezték őt és a többieket is.
A napjaik legnagyobb részt erőnléti edzésből állt, ügyességi feladatokat kellett végrehajtani. Ha jól csinálták a feladatokat, akkor nem kaptak érte semmit, ellenben, ha elrontották, alulteljesíttetek, akkor igencsak megtorolták azt. Közelharci oktatásban volt elsőként részük, főleg olyan dolgokat tanítottak nekik, amit a katonaságnál is volt, persze először nem olyan durván, de idővel olyan lett. Távol keleti harcművészeteket, főleg a lopakodásra, álcázásra és effélékre kiélezve ezt. Mindezeket napi nyolc-tíz órában addig, amíg össze nem estek a gyermekek. Ahogyan idősebbek lettek a tanulás is hosszabb lett és már fegyveres harcot is tanultak, távolsági fegyvereket is. Mire tíz évesek lettek már igencsak veszélyesnek mondhatták őket, igaz eddig további három gyermek halt bele a procedúrákba. Az érzelmeket elnyomó gyógyszeres kezelés is folytatódott, folyamatos volt, ebben az évben jött el a harmadik fázis, amikor már kellően megerősödtek ahhoz, hogy a CÉG által kifejlesztett szert teszteljék rajtuk. Mindig csak a Cégnek hívták magukat, fogalma sem volt a kislánynak arról, hogy kik lehetnek. Mind a hármójukat egy-egy asztalhoz szíjazták, különböző helyeken szúrták meg őket, csöveket vezettek beléjük és valamilyen világító neonsárga folyadékot engedtek a szervezetükbe. Olyan kínt élt ál a kislány, amihez képest korábban a kínzások és verések is kellemesek voltak. Egy-két percig volt képes csak elviselni, közben végig sikítozott, szabadulni akart, majd végül végre elvesztette az eszméletét. Miután magához tért kiderült, hogy ketten maradtan N0V1 egy fiú és ő maga. A fiúnak más képessége alakult ki, a bőre pikkelyes és torz lett az elváltozásnak hála. Saját magánál pár nappal később jöttek csak rá, hogy láthatalanná volt képes válni. Ekkor kapta az N0V4 mellett a Szellem nevet, révén a sajátjára már régen nem emlékezett.
A kiképzés tovább folytatódott a következő években még brutálisabban, főleg, hogy már megvolt, hogy mire tudják a két gyereket használni. Reena-t orvgyilkosnak képezték, míg a fiút sima golyófogó harcosnak. Azt éreztették a lánnyal, hogy ő volt az, akitől többet várnak el, tizenkét évesen lett a puskája a fő fegyvere, lényegében a fegyver volt az egyetlen, amihez bármilyen érzelmi kötődése kialakult a lánynak a gyógyszeres kezelés mellett. A fegyver valahogyan biztonságot adott, hogy azzal teljesen biztosan megtudja védeni magát. Tizenhárom éves volt, amikor egy agyműtéten esett át, egy biochipet ültettek az agyába, amivel egyrészt ellenőrizni tudták őt, másrészt a felszerelésének fejrészéhez ezzel tud kapcsolódni. Amint felépült a műtétből a Cég először vitte ki őt terepre, hogy élesben teszteljék a képességeit, azt, hogy mit is tanult. Egyszerű volt, ő öl, vagy őt ölik meg. A feladata egyszerű volt, belopózni egy házba, megölni az ott lakókat. A képességeivel könnyedén ment, a gyógyszereknek hála pedig bűntudata sem volt. A következő években legalább egy tucatnyi személyt megölt, a képességeit pedig nagyjából megtanulta használni, a szakértelmeit pedig teljes mértékben.
Tizenhat és fél éves volt, amikor végül szembeállították N0V1-el, hogy őt ölje meg. Ekkor már egy ideje máshol folyt a nevelésük, itt is az volt, ő öl, vagy őt ölik meg. Mikor meghúzta volna a ravaszt egy robbanás szakította félbe azt. A SHIELD emberei törtek rá a cég épületére, ahol ők is voltak. ezek voltak az utolsó emlékei, mert minden elsötétedett. A SHIELD-nél ébredt fel, ők voltak, akik azonosították, hogy ki is volt korábban, újabb gyógyszeres kezelés következett, ezúttal azért, hogy visszakapja az érzéseit és megpróbáljanak normális lányt faragni belőle. Ez roppant hosszú és fájdalmas folyamat volt, Reena mindenkitől rettegni kezdett, szorongott, félt, folyamatosan sírt, szökni, menekülni próbált. Nem hitte, hogy nem akarják bántani. A szülei elhunytak két évvel korábban, így nem tudott hova menni, emberek közé nem lehetett engedni. Majdnem egy teljes év és specialisták, orvosok kellettek ahhoz, hogy a lány úgy-ahogyan elfogadja az embereket, még mindig félt tőlük, de már tudott velük beszélni, az érzelmei még mindig gyermetegek voltak, de már tudta uralni őket. Végre elkezdhetett tanulni is, ami kimaradt neki eddig. Sokat rajzolt, így fejezte ki az érzelmeit főleg. A SHIELD orvosai, pszichiáterei most közel egy éves intenzív terápia után döntöttek úgy, hogy a fiatalhölgy végre közösségbe mehet olyanok közé elsőként, akik képesek lehetnek arra, hogy megfékezzék, ha valami gond adódna. Az agyából a beültetett biochipet nem tudták eltávolítani, olyan helyre ültették be, hogy az eltávolítása súlyos agykárosodást okozna a lánynak, így inkább nem kísérleteztek vele.

Képességei:
A kísérleteknek köszönhetően, amiknek alávetették Reena-t több eredménye is lett. Az állóképessége, ügyessége, gyorsasága, reflexei emberi maximumra kerültek (olimpiai sportoló szint). Ezenfelül képes saját magát, illetve a neki készült „páncélzatot” és fegyvert – mást, akár egy sima öltöztet, vagy telefont sem – láthatatlanná tenni. 2-3 körig képes láthatatlan maradni, utána kikerül belőle és egy kör kell ahhoz, hogy újra megtudja ezt tenni. (ha támad a láthatatlanság mindenképp lehullik róla)

Szakértelmei:
Mivel egész életében gyilkosnak képezték így minimális más tudással rendelkezik. Alapszinten tud olvasni, írni, általános műveltsége alacsony, általános iskolai gyereknek felelnek meg, azonban katonai dolgokban jócskán a kora felett jár. Az alapvető amerikai katonai ismereteken felül több ninja harcmodort ismer. A főleg lopakodással, orvgyilkolással kapcsolatosakat, halkan, észrevétlenül tudjon mozogni és elvégezni a feladatát, egy-egy támadásból ölni. Emiatt roppant képzett pusztakezes és fegyveres harcokban (közel és távolsági harcmodorok) is.
Angolul az anyanyelve ezt beszél is, ezenfelül a japánt beszéli még felsőfokon és a spanyolt erős középfokon (olvasni és írni japánul, sem spanyolul nem tud).
Mint kiderült szépen tud rajzolni.

Felszerelés:
Saját speciális ruhája, ami lábkanál térd alatt, karokon, mellkason, háton megerősített. A megerősített részek levehetőek a ruháról, és úgy utcai ruha alá húzható az egész. Maga a ruha speciálisan kezelt többszörösen ellenálló ruha, ami hőtartó, vagy épp hűti a viselőt a környezet hatásaihoz igazodva. A ruha bizonyos fokig tűz, fagy, sav álló. Golyóálló, puskák lövedékét még képes felfogni. És Reena-val együtt képes láthatatlanná válni.
A ruhához tartozik egy speciális fejrész, ami szemüveg+adóvevő, amiben képes éjszakai-, infra- és hőlátásra, 50 méteres körzetben érzékelnek a sisakban levő érzékelők , élőlényeket, mozgásuk, hőképük, biológiai funkcióik alapján, a gépeket az elektromos jelekből stb. Mindezeket pedig képes a sisakban kivetíteni holografikusan Reena szem elé. A fül részben adóvevő is van, illetve képes arra, hogy védje őt a magas frekvenciájú és hangos hangoktól.
A fejébe ültettek egy chipet, aminek köszönhetően nem kell hangosan megszólalnia rádiózás közben, hanem amíg a fejrész a fején van, elég csak gondolnia arra, hogy üzenetet küld és akkor a gondolatait továbbítja a rendszer.
A fegyvere is speciális neki készült, ez is képes vele láthatatlan lenni, alapvetően mesterlövészpuska, ami rendelkezik célzó rendszerrel, de használható „egyszerű” gépfegyverként is. Két fajta golyótípust lehet bele tenni, az egyik a mesterlövészgolyó, a másik pedig a nagy kaliberű gépfegyverlőszer. 24 golyó fél bele egyszerre, rövid és hosszú sorozat leadására is alkalmas (3 golyó a rövid, 8 a hosszú) gépfegyver üzemmódban. Mesterlövészpuskaként értelemszerűen csak egyenként lehet vele tüzelni.

Képek:
Reena Reynolds / Szellem Nova___starcraft_ii_wallpaper_by_eddy_shinjuku-d9ez513
Reena Reynolds / Szellem Xof7rq
Reena Reynolds / Szellem 2vwdaph
további képek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reena Reynolds / Szellem AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reena Reynolds / Szellem Empty Re: Reena Reynolds / Szellem

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 15 Szept. 2015, 17:56

Ahogy megbeszéltük, elfogadva, és a Starcraft-karakterek amúgy is mindig bejövősek!

_________________
Reena Reynolds / Szellem 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.