Higanyszál

Go down

Higanyszál Empty Higanyszál

Témanyitás by Morsus Csüt. 06 Nov. 2014, 20:38

Higanyszál 2637263-quicksilver_exiles_85
Név: Petra Lensherr
Egyéb név: Higanyszál (Quicksilver)
Faj: mutáns
Neme: nő
Jellem: semleges
Személyazonosságuk: közismert
Születési hely és ideje: Wundagor hegy, Transia, 1992.
Kora: 27
Családi állapot: apja Erik Lensherr (Magneto), Wandal Lensherr (ikertestvér), Lorna Lensherr (féltestvér), Serena Davidson (féltestvér)
Foglalkozás: Bosszú Angyal
Testmagasság: 183 cm
Testsúly: 68 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: fehér
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjele: kék ruhája, és a teljesen ősz haja

Életrajz:
Petra és ikertestvére Wandal, Magneto és egy cigány nő gyermekei. Anyjuk elmenekült Magneto elől, amikor annak furcsa képességei és megalomán hajlamai jelentkeztek. A Balkán félszigetre ment és ott a Wundagor hegyen egy laboratóriumban adott életet az ikreinek, majd Bavor-ra bízta őket és otthagyta a gyermekeket. Az anyjuk meghalt a szülés során és azóta Magneto védte őket. Az apa felnevelte őket miközben építette a sereget és készült a háborúra. Gyermekként még Xavier is megismerték, akivel az apjuk sokáig szoros barátságban lett. Mikor a kettő nem értett egyet Magneto otthagyta őt. Ekkorra tinikorú lett az ikerpár és megjelent az erejük. Az apa büszkeségében rájött arra is, hogy van még egy gyermeke. Lorna, a mágneses erőket kapott kislányt Megmentette Magneto miközben a testvérek tanulták az erőiket.
Xavier és Magneto mutáns gyűjtésbe kezdett. Bestia és Forge lettek az új tagok. Mire a páros felfoghatta volna már háborúra készültek. Végig járták a világot és gyűjtötték a szövetségeket. Wandal egyre fanatistább lett, az apja büszkesége, az örökké hűséges és kegyetlen mutáns. Ellenben Petra bizonytalan volt apja döntéseiben, sokszor megkegyelmezett és védett embereket, amiért az apja megvetette, gyöngének nevezte és a legtöbbször kihagyta őt az akcióikból.
Mikor a testvériség összecsapott az angyalokkal ő pont sikeresen elfutott a lézer elől, amit a Fury űrállomásról lőttek rájuk. Pont elkapta a testvérét, Lornát, aki az erejével képes volt a lézer erejét enyhíteni és a páros elszáguldott. valahol Jerseyben estek össze a gyengeségtől és a shield begyűjtötte őket. Szerződést kötöttek. Feladják a még bujkáló terroristákat és részt vesznek a rehabilitációban, hogy végre segítsenek az embereknek.

Különleges képessége: Hihetetlen gyorsan képes futni, hangsebességgel. Így néhány perc alatt képes átfutni akár az USA-t. A reflexei ugyanilyen gyorsak. A gyorsaságának köszönhetően olyan, mintha repülne a víz felszín felett, így azon is képes futni. A sebességének köszönhetően ciklonokat képes kelteni, és el tudja kerülni a lézernyalábokat, illetve a gépfegyverek lövéseit is.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.