Raktárépület

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Szer. 04 Márc. 2015, 21:54

Láttam, hogy a kis páros mit csinál. De én is elkezdtem a tervemet. Bár amikor hallottam azt a hangot amit ki adtam, tetszett, hogy ennyire át tudtam magam adni a vadállat énemnek. A rohanásom, valamennyire sikerrel járt. A bőröm bizsergése is vicces volt kicsit. De sikerrel járt. Éreztem a nanitokat, hogy kezdenek rendbe jönni. 
Sikeresen el rohantam 5ke mellet. A tervem be vált, és az egyik robot az androidra támadt. De a másik sajna még követett engem. De nem csak ő hanem ötöske is. A robot sikerült egy időre le ráznom, de ez a kis csaj. Pont az aki fel keltette a figyelmem rám támad. De már tudom is mit csinálok vele. 
Nem hagyott sok időt nekem, de pechére számítottam a támadásokra, és ennek köszönhetően tudtam is védekezni ellene. Az a rohadt viperája már nagyon bosszant. Fölég a bal kezemmel védekezek ellene igyekszem a jobbat szabadon hagyni a támadásomhoz.  
Kivárom, Jenna lépését. Várom a megfelelő támadását. Amikor eljön bal alkarommal védem ki a támadását amit közvetlen egy erős lökéssel kísérek, hogy védelem nélkül maradjon a mellkasa. 
Ha ez sikerrel járt akkor a jobb kézfejemre négy 30 cm-es pengét próbálok létre hozni, Loganéra hasonlókat. (Lesznek amekkorák lesznek, a 30 cm csak a kívánt méret) . Mint a saját karmaimmal, és mint ezekkel a titánium karmokkal egy erőteljes gyors támadást igyekszek bevinni a mellkasába.

1* Ha sikerül be vinnem a döfést akkor a bal kezemmel aq torkát ragadnám meg. Azután mind két kezemben kezdenék a nanitok kiválasztani a lány testéből a szükséges anyagokat, önmaguk replikálásához. 

2* Ha viszont nem sikerül a döfésem akkor egy rúgással próbálkoznék, ismételve jobbkezes támadásomat ezúttal nagy vágás ejtése céljából a testén. Majd a háta mögé kerülni és a tarkóján is mély vágást ejteni, hogy a gerincét áttudjam vágni. 

Mind két esetnél figyelném a robotokat. Nem csak a harciakat, hanem az androidot is. Ha bármelyikük támadna készülök rá. 
Az 1* tervemnél Jennát használnám pajzsnak, közben kitörném egy határozott mozdulattal a nyakát, annak érdekében, hogy tudjak a bal kezemmel védekezni és támadni a többi ellenfélre. De a jobb kezemmel próbálnék minél több anyagot kiszedni Jennábol. Addig folytatva ezt amíg csak tudom.
De ha a 2* tervem valósul meg. Akkor a kezeim a szabadon vannak, így tudok védekezni és támadni a többiek ellen is. Bár ekkor minden engem ért támadást igyekeznék Jenna ellen fordítani. Vagy is a közelében maradnék. Csak azért is mindent ellene fordítanék amit csak tudok az engem érő támadásokból.

_________________
Raktárépület - Page 3 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Junkbot

Témanyitás by Junkbot on Csüt. 05 Márc. 2015, 15:04

BETÖLTÉS-----100% KÉSZ
A tervek sikere a tapasztalaton múlik és a gyors reakcióidőn, mert ha ezek közül egyik se jó, akkor inkább rögtönözz. Ami az én tervemet illeti nehezen, de sikerül a robotot legyőzni és már az ajánlatomat oszthatom meg a Lupine-val. A válasza kicsit meglep, ugyanis szinte csak kivehetetlen morgásokat hallok, de a Lupine vér a felelős, így nem is törődök vele. Az viszont már érdekesebb, hogy hirtelen lelép és egyedül hagy a robottal, ami eléggé megtépázna, ha nem védekeznék.
Mikor támad, a halott robot testével védekezek, majd mikor az idő elérkezettnek látszik, így tolnám a fémhulladékot a támadása irányába, hogy beleragadjon a kardja, még ha pár másodpercre, akkor is. Mikor ez megtörténik, a lábára mérnék egy erős támadást, majd a "pajzsomat" feléje lökném, és a pillanatnyi zavartságot kihasználva vágnám le a fejét. Ha ez nem jön össze, akkor a kardcsapásait a kardommal fogom védeni és megpróbálom a pillanatnyi szüneteket kihasználva felaprítani az ellenségemet.
A harc közben sajnos fogalmam sincs mi folyik a hátam mögött, de ha még nyomaszt is, nem tehetek semmit se.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 10 Márc. 2015, 20:13

Miután Kyle sikeresen megszabadult az egyik robottól, most Jane-nel kezd el harcolni, védekezik a csapások ellen, kivárva a megfelelő pillanatot. Van azonban még egy robot, ami nem állt meg Junkbottal harcolni. Mivel Jane van hozzá közelebb, elsőnek őt támadja meg. A nő a viperájával hárítja is az ütést, ám jóformán teljesen védtelen marad Kyle-lal szemben, mivel két tűz közé került.
Kyle karmokat próbál létrehozni a kézfejére, melyek a még mindig regenerálódó nanitok miatt nem sikerülnek túl erősre vagy nagyra, de az biztos, hogy a célhoz elegendőek. A saját karmai és a nanit karmok együtt hatolnak a nő testébe, majd rögtön elkezdődik a nanitok további gyógyulása. Jane felsikolt a fájdalomtól, de a robot ettől még nem áll meg, és egy erőteljes csapással megcélozza a nőt. Jane-nek már esélye sincs ez ellen védekeznie a mellkasát átszúró karmok és a sokk miatt. A sikolya megszakad, mintha elvágták volna, épp úgy, ahogy a fejét elválasztja a kard a testétől. Kyle keze viszont éppen a nő nyakán volt, és a legyengült nanitok már nem fogják fel teljesen a támadást, a kard végigvágja Kyle kézfejét és az alkarja egy részét is.
Jane ezután összerogy, feje pedig Junkbot irányába gurul. Az android közben ádáz harcot vív a robottal, sajnos a másik robot teste pajzsként használva eléggé ormótlan megoldás, így nehéz támadást indítani ilyen pozícióból. Végül sikerül a testtel csapdába ejteni a támadó robot kardját, ami elég időt ad arra, hogy Junkbot támadásba lendüljön. A lábra mért csapás után a robot megbicsaklik, és kardja kirángatása közben hanyatt esik. Ahogy Junkbot lefejezi a földön fekvő robotot, észreveszi a másik irányból elgurult fejet is, Jane sikoltó arcával, a távolabb álló robotot, akinek kardjáról csöpög a vér, és Kyle-t, aki állatiasra torzult arccal, sérült kézzel áll Jane teste mellett. Jól látja azt is, hogy Jane mellkasán ökölnyi lyuk tátong, ahol Kyle szinte egész csuklójával átszúrta a nőt.

-Hölgyeim és uraim, a finálé végéhez értünk, két versenyző, egy robot van hátra, de csak egy valaki jöhet ki győztesen! – Rikácsolja a bemondó a színpadról.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty junkbot

Témanyitás by Junkbot on Szer. 11 Márc. 2015, 14:45

BETÖLTÉS-----100% KÉSZ
"Egy ember halála tragédia, milliók halála csak statisztika" Sztálin
A harc mostanra eléggé keménnyé vált. A robottesttel való védekezés nem éppen a legjobb ötlet, de a célnak megfelel és a pengém már a robotot ki is iktatta. Kissé sérült az érzékelőképességem, de mintha sikolyt halottam volna korábban, de ez nem olyan biztos. De mikor meglátom Jane sikolytól eltorzult fejét a lábam elé hirtelen rendszerösszeomlás történik meg bennem.
SZEMÉLY ADATOK: NÉV: JANE_____; FAJ: MUTÁNS; KAPCSOLAT: ÉRZELMI ALAPON[BARÁT]; ÁLLAPOT: HARC KÖZBEN/ÉLETBEN
ÚJ BEJEGYZÉS: NÉV: JANE_____; FAJ: MUTÁNS; KAPCSOLAT: ÉRZELMI ALAPON[BARÁT]; ÁLLAPOT: ELHUNYT>>>>>>> !HIBA! ÉRZELMI HIÁNY="GYÁSZ" NEM TALÁLHATÓ
NINCS LOGIKUS LÉPÉS>>>>>>> BOSSZÚ.EXE INDÍTÁSA.......
A halál miatt az emberek bánatot, gyászt, depressziót és ehhez hasonlókat éreznek, de én erre nem vagyok képes, ezt az érzés apa nem tette belém, vagy kiirtotta. Volt már olyan, mikor azt hittem Jane meghalt, de akkor meggyógyult. Itt viszont 0% esélye van a túlélésre=meghalt. A bosszú programom viszont az ilyen érzelmi összeomlások kezelésére készült.
TÁMADÁS: Az általam kivégzett robot kardját a másik kezembe fogom és elindulok feléjük. A robotot szinte azonnal halálos csapásokkal miszlikbe aprítanám, de a Lupine-val más terveim vannak. Először a védtelen részeit támadnám, ott ahol nem védi nanit páncél(ez pár ütés után könnyen meg tudom állapítani) és lehetőleg megpróbálok minél gyorsabb lenni. Ha sikerült legyengíteni nem fogok vele végezni azonnal, ki fogom élvezni a pillanatot és esélyt adok neki az esetleges utolsó szóra.
VÉDEKEZÉS: A két kard egyikét használnám védekezésre a robot ellen, a Lupine ellen is ezt a taktikát alkalmaznám. Ha a karmait a testembe fúrná, akkor azt a karját vágnám le.
Támadásaimnak néhány szóval adnék nyomatékot:
- Végeztél vele, pedig csak le akart győzni de nem megölni! A halála a te lelkeden fog száradni és ha innen kijutsz, mindig kísérteni fog! De innen nem fogsz kijutni, erről gondoskodok! - a szavaim csak puszta tények, nem akarom őt meggyőzni semmivel se.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Csüt. 12 Márc. 2015, 08:44

Az, hogy a robotokat az ellenfeleimre irányítsam remek ötlet volt. Úgy mond be is vált a tervem. Eljutottam a stadion egy másik részébe ahol nincs robot ami engem támadna. Annak érdekében, hogy össze szedjem a nanitjaimat. De sajnos nem volt rá elegendő időm. De bánja fene. Pont az ötöske támadt rám. Pont az akitől kell az egész lénye. A DNS a legcsodálatosabb dolgok közé tartozik amit láttam. A másik gép az android ellen állt le küzdeni, míg a másik engem követett. A kis csaj támadásait kivédtem, de a robot hátba támadta én meg kihasználtam az alkalmat, és le csaptam. A mellkasába vájtam a karmaimat. Éreztem ahogy a meleg vére végig folyik a kezemen. Ahogy behatolok a testébe szét választva ezzel a szöveteit és a csontjait össze törve. De nem ok nélkül támadtam meg így. Amíg a testében volt a kezem a nanitjaim elkezdték lebontani őt. A sikolya szinte már mámorító volt. A másik kezemmel a torkát fogtam. Pechemre, az a rohadt robot azt támadta sikeresen. Elválasztottam a lány fejét a testétől. Engem is meg sebezve. A robotnak nagy mázlija volt. Az alkaromig belém vágott. 
Hirtelen kaptam ki mind két kezemet a lány testéből, és testéről. Ösztönösen a megtorlást terveztem. Ahogy kirántottam a kezem vissza hívtam a összes pengét amit csináltam, a bal kezemen a sebre nanit kötés tettem, hogy az elvérzést meg akadályozzam. A regenerációs program már futott de idő amíg ezt a kárt helyre hozza. Nem beszélve a fájdalomról és a dühről amit éreztem. Mind e közben igyekeztem a robotba bele rúgni erőből majd a kardot tartó kezét meg ragadva ellene fordítani a fegyvert és a fejébe döfni. Ha ez sikerül akkor elveszem a kardot tőle.
A bal karomon most egy seb elzáró réteget is csináltam, hogy elkerüljem az elvérzést. De igyekeztem a páncélom eredeti formáját is fel venni. A ki ömlőt véremet a nanitok össze gyűjtötték egy kisebb gömbbe amit a tenyeremben tartottam úgy, hogy senki se láthassa. Közben Amerika kapitány pajzsához hasonlót próbáltam létre hozni a bal kezem védelme érdekében. Csak egyszínű szürkében semmi mintával. A szélei éles pengévé módosítva. A takarásában meg egy rejtett pengét a kézfejemre, hogy ha kell használhassam. A jobb kezemben meg a robot kardját tartanám. Ekkor figyelem rendesen az androidot, hogy mit akar csinálni. Szokásomhoz híven kivárást kezdek. Hagyom, hogy támadjon védekezek és várom a hibáit. Az ellenfelemnek sérült a lába, szóval lassabb, egy korábbi támadásomnak köszönhetően sérült a bal kézfeje, vagy is gyengébben tudja tartani azzal a kardot, de ahogy elnézem azóta a válla is meg sérült. Össze hasonlítva velem, nekem kevesebb sérülésem van. Kihasználva a sérüléseit le tudom győzni.   Láttam ahogy lezúzza az ellenfelét és elveszi a kardját, két kardal akar támadni. Gondolom védekezés támadást akar.

Kivárom, hogy közelebb érjen. A támadását kivédeni igyekezem mint a páncéllal mint a karddal. Várnám a meg felelő percet amíg védekezésben játszok. 
De amikor adódik az alkalom lépek. A kezemben tartott vérrel telített kis gömböt az arcába dobnám, hogy a vérem elvakítsa egy időre. De épp elég lenne az az idő. Amíg a vérem el vakítja a pajzzsal felverném a kardjait, hogy fogja de még is akaratlanul is az ütésemtől fel emelné a kezeit. Ekkor bele hasítanék a mellkasába a kardommal. Majd rögvest a sérült vállába döfnék egyet. Ha sikerül ez a támadás sorozatom, végezetül bele rúgnék a hasába, hogy távolabb kerüljön tőlem, ugyan akkor én is hátrálnék, és várnám a következőket, meg , hogy mire jutottam a támadásommal.

_________________
Raktárépület - Page 3 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 14 Márc. 2015, 10:07

A harctéren immáron csak három szereplő áll, Junkbot, Kyle és az utolsó robot. Kyle kezdetnek megállítja a vérzést a karján, ami jó ötlet, mert a vágás elég mélynek tűnik, bár egyelőre az adrenalintól és a felfokozott állapottól a fájdalom nem komoly. Junkbot eközben elindul a Kyle és közte álló robot felé, hogy vele kezdje a megtorlást. Mire odaér, hogy megtámadja, Kyle is éppen ebbe kezd bele. Junkbot kíméletlen támadássorozatot indít, míg a másik irányból Kyle először csak bele akar rúgni a robotba, hogy aztán elkaphassa a kezét. A robot azonban nem olyan lassú és könnyű ellenfél, mint a korábbi körökben lévők. Egy gyors mozdulattal pördül ki a két ellenfele közül, kizárva ezáltal a lehetőségét, hogy körülvegyék. Kyle rúgása csak a levegőt éri, Junkbot kardjai is elsuhannak a robot mellett, és most már egymással áll szemben a két versenyző.
Kyle így kard nélkül kénytelen harcolni, mert nem tudta elvenni a robottól az övét, viszont létrehozta a pajzsot, a rejtett pengét és vért tároló gömböt. Ezen kívül még a páncélját is magára húzta, bár érzi, hogy ez a páncél korántsem olyan erős, mint a korábbi volt, a nanitok fogyása és az ő fáradtsága is sokat ront a hatékonyságon.
Junkbot a sérüléseivel együtt is viszonylag stabilan áll a lábán, és két kardjával egyszerre próbál védekezni és támadni. Hozzá is lát a támadáshoz, Kyle pedig úgy dönt, egyelőre kivár, és védekezik. Pajzsával és emberfeletti gyorsaságával hatékonyan hárítja a csapásokat. Junkbot egyelőre nem talált gyenge pontot a páncélon, mivel a pajzzsal sikerült hárítania a csapásokat az ellenségének.
A robot azonban nem csak nevető harmadikként akarja végignézni a harcot, miután kipördült támadásokat elől, most újra beleveti magát a harcba, és Kyle-t támadja meg, talán mert őt érzi nagyobb fenyegetésnek, vagy mert a hatalmas kijelző szerint ő az esélyesebbnek tartott versenyző. Az oldalról érkező kardcsapást felfogja Kyle páncélja, de érzi, hogy nem sokáig fogja tudni tartani magát, és két ellenség ellen nem fog lehetősége nyílni a kitámadásra, folyamatos nyomás alatt tartják őt. Így egyelőre a vérrel teli gömb is nála van még, nem nyílt alkalma a használatára.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Junkbot

Témanyitás by Junkbot on Vas. 15 Márc. 2015, 17:37

BETÖLTÉS-----100% KÉSZ
A támadásom nagyjából sikeres. Hozzászoktam a kisebb problémákhoz, de a terveim általában 80%-os sikerrel zárulnak. A robot tökéletesen elsuhan előlem és a Lupine is egy pajzzsal hárítja a támadásokat, így nehéz rést találni a védelmén. Ami a másik probléma az az, hogy a robot A Lupine-t támadja meg helyettem és ez így nem éppen fair. Segítenem kéne. Kéne. Jane halála se volt fair, mondjuk az elégtételt a robot halála hozná el, a Lupine csak hab a tortán, de őt se fogom kímélni.
A támadássorozatom közben, hirtelen mindkét kardommal a robotra mérnék egy hatalmas támadást, ami elől ha ki is tér, oldalirányba egy lábkisöprő támadással lepném meg. Ha a földre kerül, akkor a kardokkal darabolnám fel szépen egyesével, a fejével bezárólag. Ha mégis állva marad, akkor a szokásos védekezős, támadós taktikát vetem be ellene, amit megspékelnék időnkénti láb és fejre célzott támadásokkal. Egy biztos, a robot nem élheti túl.
A kivégzése után a Lupine felé fordulnák és elkezdenék lassan körözni körülötte.
- Kapsz egy percet hogy magyarázkodj és elbúcsúzz mindentől. - mondanám neki, majd támadásba lendülnék sebesülésekkel nem törődve.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Szomb. 21 Márc. 2015, 10:11

Óh jaj, szegény fejem, most mi lész vélem.
Gondolná magában más. De nem én. A karom szinte használhatatlan a sebesüléstől. Az egy, hogy már gyógyult de akkor is irtó lassan. Még szerencse, hogy van a pajzsom, így eltudtam zárni a sebet, és egy tartást adni a karomnak. Lényegében tudom így használni.
De sajnos a tervem nem vált be. A robot kis csúszott a támadásom alól, és a levegőt rúgtam mint valami féleszű. Tiszta gáz.  De nincs időm sajnálkozni, az android előttem, a robot meg engem támad. Igyekeztem kitérni a támadás alól, és kettesben hagyni a két gépet. Muszáj javítanom a páncélon, érzem, hogy nem az igazi.  
Ha sikerül kikerülnöm kettőjüktől, hagyom, hogy egymással foglalkozzanak amíg én elmegyek ötöske testéhez gyorsan rohanva, hogy minél több anyagot kivegyek a testéből. 
Bal karom sérült, pengeszélű pajzs van rajta, egy rejtett pengével, és egy gömbbel amiben a vérem van támadás céljából. Míg a jobb karomban ismét az ötöske testét tartom két célból. Nanitok táplálása, és védekezés céljából. Igyekszem minél több alkotót kiszedni a testből, fölég a regenerációjáért felelős gént keresik a nanitok, hogy magukba olvasszák átmenetileg. 
A stratégám továbbra is a védekezés és az erősödés. Minden felém irányuló támadást igyekszem kivédeni. Felhasználva minden képességem, és felszerelésem.
Ha sikerül a nanitokanak rendesen bekajálniuk akkor leszek csak kész az ötöskével. Az android szavaira nem reagálok, csak egy morgást eresztek el.Várom a támadásait. De ha közel jön hozzám a megfelelő test részemből egy lándzsát növesztek, ami egyenesen felé irányul. Persze akkor ha nem védi azt a pontját.  A védekezés mellet egy két gyengébb támadást is el eresztek, főleg a sérült részeire, hagy sérüljön tovább.

_________________
Raktárépület - Page 3 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 25 Márc. 2015, 20:05

Junkbot úgy dönt, először a robottal végez, és ez Kyle-nak is kapóra jön, mert ő épp azt szeretné, ha az android és a robot egymással harcolnának. A robot hamar felismeri a fenyegetést Junkbot irányából, és hárítja a kardcsapást, majd a lápsöprés elől is kitér, amiben nincs túl sok erő, mivel Junkbot egyik lába már sérült, így vagy a sérült lábára kéne támaszkodnia, amíg a másikkal támad, vagy a sérült lábával kéne támadnia, egyik sem valami jó taktika.
Ezután Junkbottal kezd harcolni, míg Kyle kimarad a harcból, és a néhai Jane testéből próbálja nanitjait táplálni. Még ha hosszú idő alatt képesek is lennének a nanitok azonosítani a regenerációért felelős géneket, ami már alapból kétséges, ilyen rövid idő biztosan nem elég erre. Ahhoz viszont elég, hogy elkezdődjön a nanitok erősödése, míg Junkbot harcol.
Junkbot felkészült arra az eshetőségre is, ha ellenfele talpon marad, így rögtön felveszi vele a további harcot, melyben láthatóan felül tud kerekedni ereje és gyorsasága miatt. Végül a lábra és fejre célzott, váltott támadások meghozzák a várt sikert, a robot a földön végzi a többihez hasonlóan.

-Hoppá-hoppá, mintha megfeledkeztünk volna a szabályokról! – Szólal meg a kommentátor. – Egy versenyző, egy robot, ez a sorrend, mindenki emlékszik?

Újabb robot emelkedik ki a földből, ennél is kard van, és mivel Kyle-hoz van közelebb, az ő irányába indul. Kyle-nak így még a Junkbot által ígért egy perce sincs, mert a robot rögtön támadásba lendül kardjával. Junkbot nagyjából három-négy méterre van most Kyle-tól és az őt támadó robottól.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Junkbot

Témanyitás by Junkbot on Csüt. 26 Márc. 2015, 19:02

BETÖLTÉS-------100% KÉSZ
"Ha valaki elveszi egy ember életét, akkor a sorsa meg van pecsételve"
A támadási menetem szokásosan csak 80%-os sikert arat, de sikert arat. A robot szikrázva fekszik a lábaim előtt, a kardom pedig bevégzi a feladatot.
CÉLPONT: ELLENSÉGES_ROBOT[JANE GYILKOSA]=HALOTT>>>>>>>>BOSSZÚ.EXE LEÁLLÍTÁSA..........LEÁLLÍTVA
RENDSZER HELYREÁLLÍTÁS FOLYAMATBAN..........
A helyreállítás időbe telik, addig is van időm átgondolni a Lupine sorsát. Ő okozta Jane halálát, de nem ő ölte meg. De ha ezt nézzük, akkor ha valaki belök valakit a vonat elé, akkor nem ő ölte meg.....Ez logikátlan. Ha valaki más halálát okozza, akkor is bűnös, de ha baleset történt, vagy nem erre számított akkor mi van?
.......15%
Nem, a Lupine nem akarta meghagyni Jane életét, de akkor mégis miért kínozta, vagy miért nem hagyta a munkát másra?
.......32%
A Lupine páncélja nanitokból áll, amik lényegében mikrorobotok és képesek újraalkotni magukat.
........49%
A nanitok különböző anyagokat képesek felhasználni önmaguk replikálásához.
55%
Jane képes volt magát regenerálni.
....58%
Ezek szerint a Lupine.....
.....58% HIBA! A BOSSZÚ.EXE ÚJRAINDULT
....fel akarta bontani Jane testét.
Azonnal a Lupine felé indulok és semmivel se törődve lesújtanák rá. A jó lábammal támasztanám meg magam és egy amolyan álló tankká változnék. Támadás-védekezés-támadás-védekezés és így tovább. Mivel részben élőlény, így el tud fáradni és amikor egy kicsit is lelassít, azonnal támadnák.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Pént. 27 Márc. 2015, 09:31

Sikerült ki térnem a két géptől, és a néhai ötöske testét tovább hasznosítani. Jobb mint ha csak úgy itt hagynám. Így a bal kezemen a páncél penge széllel és rejtett pengével markomban a vér labdával. Tudok védekezni, Míg a jobb kezemen az ötöske testét használom védekezésre amíg úgy mond felfalják a nanitjaim. 
De nem sok időm van. Az android már végzet is a robottal. A kommentátor meg be küld még egyet rám.
-Bazdmeg.
Mondom neki, csak úgy udvariasságból. Nem hagyhatom, hogy elvegyék a testet tőlem, vagy meg öljenek. Így elkezdem kihasználni ember feletti gyorsaságomat, hogy minél messzebb kerüljek tőlük. Most az a cél, hogy a nanitok újra rendeződjenek. A távot igyekszem mind két ellenféltől tattani. Egyenlőre nem áll szándékomban harcolni velük. A mostani stratégiám hasonló a régihez. Kihasználom a gyorsaságom, az ellenfelem sérüléseit és az új robotot. Továbbra is mozgásban maradnék ameddig csak lehet. Minden mozdulatomat, úgy intézve, hogy kikerüljem a támadásaikat, de ugyan akkor ismét egymás ellen fordítsam őket. 
Továbbra is a védelemre játszok. A megfelelő védelmi eszközök meg vannak. De a támadásaikat igyekszem kikerülni. Így most várom a további fejleményeket.
Folyamatosan mozgok nem állok le. Védekezek ha kell. De támadni csak akkor akarok ha elvesztem a testet. De a testet úgy fogom, hogy ha egy támadás éri a ami engem is megsebezne azon percben meg tudjak tőle szabadulni az ellenfélre való dobásával, és közben támadni az ellenfél szabadon maradt részét.

_________________
Raktárépület - Page 3 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 06 Ápr. 2015, 12:27

Junkbot ismét támadásba lendül Kyle ellen, és a robot is Kyle-t üldözi, aki viszont menekülőre fogja a dolgot. Jane testének felkapása gyerekjáték a lupin erővel, és a robot is lassabb, bár feltűnik Kyle-nak és Junkbotnak, hogy ez a robot még a korábbiaknál is gyorsabb és fejlettebb, mintha egyre jobb és jobb robotokat küldenének be.
Kyle egy ideig tudja tartani a menekülést, Junkbot sérült lába miatt nehezen tartja a tempót, a robot viszont egy idő után már taktikázni kezd, és megpróbálja sarokba szorítani Kyle-t. Végül védekezésre kényszeríti a lupint, és Kyle-nak fel kell használnia Jane testét, amire már készült is. Ahogy hozzávágja a robothoz a már eléggé szétroncsolt és meghurcolt testet, a robot egy pillanatra elveszíti a célt, így Kyle sikeresen visz be támadást ellene. A robot megtántorodva lép hátra, és elcsúszik a korábban lilán izzó nő holttestén. A földre kerül, alatta a lila nő, felette Jane hullája. Junkbot eddigre szintén odaér Kyle-hoz, és elkezdi az offenzívát. Kyle eddigre számottevő mértékben tudta regenerálni nanitjait és saját magát, így bár a rohangálás és kitérés kicsit kifárasztotta, már nincs olyan rossz állapotban, mint eddig, és a nanitjai is újra megerősödtek. A védekezést egyelőre tudja tartani Junkbot ellen, mivel az android lassabb, mint ő, de láthatóan az android nem fog kifáradni, így más taktikára kell váltani előbb vagy utóbb. közben a robot is elkezd feltápászkodni a hullák közül.

-Tegyük kicsit izgalmasabbá a dolgot, nehogy csak körbe-körbe rohangáljuk itt! – Szólal meg ismét a bemondó. A terem padlójából különböző helyeken hatalmas tüskék pattannak ki, ezzel elvéve a harctér csaknem felét. A mozgás emiatt jóval nehezebbé válik mindenki számára, emrt a tüskéket is kerülgetni kell, Kyle rögtön látja, hogy így nem fog tudni sokáig védekezni és menekülni.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty junkbot

Témanyitás by Junkbot on Kedd 07 Ápr. 2015, 20:07

BETÖLTÉS-----100% KÉSZ
Sikeresen oda tudok jutni az ellenfelemhez, aki látszólag pillanatnyilag megbénította az új robotot. Végzek a földön heverő páncéloson egy gyors szkennelést, amivel hozzávetőlegesen meg tudom saccolni a megöléséhez szükséges erőfeszítést.
ELEMZÉS KÉSZ
KIÉRTÉKELÉS........
SEBESSÉG: ROBOT[JANE_GYILKOSA]-HOZ KÉPEST: GYORSABB [LÁTSZÓLAG 20%-30%-AL]
PÁNCÉL: [HIBA] HIBAÜZENET101=NINCS ELÉG ADAT
ERŐ: [HIBA] HIBAÜZENET101=NINCS ELÉG ADAT
Ebből nem sokat tudok megállapítani, de most egyenlőre a Lupine ügyét kell rendeznem. Az ellenfelemnek egy éles szélű pajzsa van, nekem meg két kardom és egy törött lábam.
A jobbik lábammal megtámaszkodom és egy állóháborút indítok. A bal kardommal támadok aminek a támadásait biztosan fel fogja fogni, de néhány vágás után a jobb kardommal a 1.lábát; 2.oldalát; 3.lábát; 4.bordáit támadnám ebben a sorrendben, lehetőleg elég nagy erőt belefektetve. Időnként egy kétkardos lábkisöprést alkalmaznék, amit ha egy guggolással/hajlással védene akkor lefejelném.
Védekezésképp csak a kardjaimat használnám.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Hétf. 20 Ápr. 2015, 21:41

Folytatódik továbbra is a meccs. Igyekszem regenerálni a páncélt amennyire csak tudom. A kezem is gyógyul közben. A támadások elöl is igyekszem kitérni az adót sebességemmel. Igyekszem előnyhöz jutni. 
Majd ismét egy robot érkezik aki rém támad. Oda az ötöske, de a pálya is változik, falak és tüskék. Ez ég a hasznomra válhat, de a hátrányomra is. 
De az android is támad. Két gép is rám támad, remek gondoltam magamba. A támadásaik nem éppen jók számomra. De az új gépet kikerülöm, hogy az androiddal foglalkozzak. Folyamatosan védem a támadásait amennyire csak tudom. 
Majd egy frontális támadást szándékozok tenni. Kivárom a dupla kezes támadását és a pajzsomra tüskéket növesztek és neki rontok figyelve arra, hogy kitér vagy támad. Miközben felé haladok a vérlabdát átveszem a jobb kezembe és a szemére célozva elhajítom. Az immár szabad jobb karomra pengéket növesztek és védem a támadásokat melyek engem érnek. Ha lehetséges én is támadok. A frontális támadásom célja az hogy az immár meg növesztett és tüskézett pajzsot amit a rendes nanit páncélomra erősítettem, bele nyomjam az androidba és felfancsalodjon a falon. 

( Most teljes páncélzat van rajta, bal karján az előző pajzs meg növelve kicsivel 23 cm-rel a sugara. a job karomon a karmaim és több tüske is amik pajzs és fegyver ként szolgálnak jelenleg)

_________________
Raktárépület - Page 3 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 24 Ápr. 2015, 11:54

Amíg a robot próbál felállni a hullák közül, Junkbot és Kyle egymásnak esnek. Junkbot arra készült, hogy Kyle védekezni fog alapvetően, így agresszív taktikát választ, Kyle azonban már a támadását tervezi. A vérlabda ellen hiába próbál Junkbot a kardjával védekezni, a vér így is ráfröccsen, és beborítja a fejét. Ez elég időt biztosít Kyle-nak, hogy elvégezze a frontális támadását, a tüskékkel, karmokkal, pengékkel együtt támadja meg az elvakított androidot.
A támadás sikeres, Junkbot több helyen is komoly sérüléseket szed össze a testén, a nanitpáncél és a lupin erő elegendő ahhoz, hogy átüsse az android páncélját. Junkbot érzi, hogy a sérülések miatt a mozgása legjobb esetben is esetlen és lassú lesz, szinte esélytelen, hogy így győzni tudjon.
Junkbot a földre kerül, mellette Kyle, aki viszont nem figyelt a robotra, aki eddigre felállt a rádobott hulla alól. Kardjávól erőteljes vágást visz be Kyle nyakára. A teljes testpáncél megvédi ugyan Kyle-t a felszíni sérüléstől, de a vágás ereje és a meglepetés így is leteríti őt, így nem sokkal Junkbot mellé esik, éppcsak elkerülve a földből kiálló tüskéket. A robot ismét támadásra emeli a kardját Kyle ellen.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Junkbot

Témanyitás by Junkbot on Vas. 26 Ápr. 2015, 17:22

BETÖLTÉS------100% KÉSZ
Az offenzívám tökéletesnek látszik, pláne hogy az újonnan beküldött robotot a Lupine a földre viszi, így sima ügy az egész. A kardjaimmal erőteljes csapásokat viszek be, mire egy vérlabda talál fejbe, és bár a BOSZZÚ.EXE miatt nem törődök semmivel, azért az elvakítás része eléggé hátráltat. Mire a vér kikerül a szememből a Lupine mondhatni szétkap.
ELEMZÉS-----100% KÉSZ
SÉRÜLÉSEK(3X) TÖRZS_PÁNCÉL= 62% [A PÁNCÉLZAT ÁTTÖRT]>>>>KÖNNYEN SÉRÜLHET
BAL_LÁB[ESÉSKOR]= 34% [A LÁB SÚLYOSAN SÉRÜLT]>>>>HASZNÁLHATATLAN>>>>BAL_LÁB LEKAPCSOLVA
JOBB_KAR= 54% [MOZGATÓHIDRAULIKA MEGSÉRÜLT] >>>>>> JOBB_KAR HARCKÉPTELEN
Remek! Ennél jobban már nem is eshettem volna darabokra. A bal lábamba már semmi energia nem jut(ezzel elkerülve a rövidzárlatokat), így a földön heverhetek esetlenül. A BOSSZÚ.EXE végleg leállt a sérülések miatt, így talán fel is adhatnám. Mondjuk Jane miatt talán nem lenne túl jó ötlet, inkább nyernem kéne és a pénzt a családjának küldenem, mint a filmekbe. Csakhogy ez nem film.
Mire feleszmélek, a Lupine is itt fekszik mellettem és a robot készül rá lecsapni. Talán a nanitpáncél, de kétlem hogy ezt túlélné. Határozottan nem érdemli meg, hogy segítsek rajta, de ahogy a kedvenc mondásom tartja "Légy jobb másokhoz, mint önmagadhoz. Ezt követve azonnal a Lupine fölé vetem magam, a karjaimmal megtámasztom magam és a saját testemet használom pajzsnak. Talán felfogja az ütés erejét. Talán túlélheti. Ő talán.

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Kyle Collins on Csüt. 30 Ápr. 2015, 07:53

A tervem sikerrel járt. Az android szinte már olyan állapotban van, hogy nem képes folytatni a harcot.  A földre küldtem. A nanitjaim regenerációs programja is szépen fut. A be küldőt harci robot meg a hulla alatt vergődik egyenlőre. Legalábbis így hittem. Egészen addig amíg egy erős csapást nem éreztem a nyakamon. Még szerencse, hogy rajtam volt a páncél, különben rövidebb lennék egy fejjel. De a csapás szépen le küldött engem is a földre. Banyek nem figyeltem eléggé a robotra, és ez lett az eredménye. Tiszta szívás ilyen amatőr hibát elkövetni. Így immár én is a földön voltam, az androidtól nem messze. A szemem sarkából láttam, hogy le akar sújtani a robot reám, ezért igyekeztem gyors megfordulni és a pajzzsal kivédeni kombinálva egy alhasi rúgással a védekezésem. De legnagyobb meg lepetésemre az eddig ellenfelem android rám vetette magát, hogy megvédjen. Na ebbe meg mi ütött, ennek semmi értelme. Most a földön vagyok, miközben az android védelmezni a robot támadásától.

Haditervek:

1. Ha sikerül Junkbotot le löknöm magamról akkor ki forogni a robot támadásából, és gyors fel állni. Majd egy frontális támadást be vinni. Neki rohanni a robotnak, kivédeni a pajzzsal a kardokat, úgy hogy mikor a pajzshoz ér a kard pengéje gyors a nanitok elkapják és bele húzzák a pajzsba. Ha ez sikerül egy alhasi döfés a karmaimmal, majd mind az ötöske ellen bevetet négy pengés és karmos támadás egyenest a nyakába, hogy elveszítse a fejét. Ha nem tudnám leszedni a fejét a szemeire támadnék, hogy meg vakítsam. 

2. Ha nem tudnám le lökni magamról Junkbotot a robot támadása előtt akkor legalább a pajzsomat az android hátára tenném, úgy nagyobb eséllyel lenne kivédve a támadás. Gondolom egyből támadna ismét a robot, így ennél a haditervnél is a pajzs csapdát használnám, amikor a nanitok olyan egyszerű mechanizmusú dolgot hoznak létre a pajzson ami oda bilincseli a robot kardjait hozzá. Lényeg, lekötném a kardjait mielőtt ismét támadhatna. Mind e közben a lábam páncél részére pengéket igyekeznék növeszteni, hogy egy jó erőset bele tudjak rúgni a robotba. Ezután próbálnám leszedni magamról az androidot, és meg támadni a robotot. Fölég a nyakára céloznék, hogy elveszítse a fejét. Természetesen a bal karomon még mindig ott lenne a pajzsom, védekezés céljából.

Akár melyik verzió is sikerül a haditerveimből, persze csak ha sikerrel végződik, hogy a harci robot ki nyiffan. Akkor oda szolnék a játék mesternek.
-Az android képtelen folytatni a harcot.

_________________
Raktárépület - Page 3 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 30 Ápr. 2015, 14:59

Junkbot és Kyle mintha egyszerre gondolták volna úgy, hogy elég volt az egymás elleni harcból. Junkbot ráveti magát Kyle-ra, aki pedig pajzsával védelmezi őt, így jóformán összeölelkezve fekszenek a földön. Kyle pajzsa megragadja a robot kardját, bár csak egy pillanatra, de ez elég ahhoz, hogy a lábsöprés sikerüljön. A robot kardját elejtve terül el, de villámgyors mozdulattal kezd felállni újra, míg Kyle-nak le kell magáról dobnia Junkbotot, aki már amúgy is épp csak rá tudta magát vetni a lupine-ra.
Mire Kyle feláll, és támadni készülne, már a robot is talpon van, kezében egy karddal, amit egy másik robottól vett el. A támadásokat hárítja, a fejét jól védi. Kyle szavaira a játékmester válaszol.
-Az android nem mondta, hogy feladja a harcot, és még nem halt meg, így a viadal még nem ért véget. Így vagy úgy, de előbb ki kell esnie, hogy az utolsó robot is sorra kerülhessen – hallatszik a határozott válasz.
A szabályok valóban egyértelműek, halál vagy megadás, más módja nincs annak, hogy valaki kikerüljön a versenyből, és Junkbot se nem halott, se nem adta fel. Eközben a robot tovább hadakozik Kyle-lal, bár a lupine érzékei, gyorsasága, ereje és páncélja egyértelmű fölényben tartja őt.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Junkbot

Témanyitás by Junkbot on Szer. 06 Május 2015, 18:03

BETÖLTÉS-----100% KÉSZ
A tervem immáron sokadszor rosszul sül el. Az ötlet, hogy magamat pajzsnak használva védjem az ellenfelem, nem igazán jött be, mivel lelökött magáról, így ugyanúgy a földön fekszem harcképtelenül. Nincs lelke neki, én mondom.
- Az android nem mondta, hogy feladja a harcot, és még nem halt meg, így a viadal még nem ért véget. Így vagy úgy, de előbb ki kell esnie, hogy az utolsó robot is sorra kerülhessen - hallom a játékmester hangját. Nyilván a Lupine is ki akar már szállni ebből az értelmetlen küzdelemből.
Átgondolva talán jobb, ha feladom, mert jó pár pont van ami a küzdelem folytatása ellen szól:
1. Harcképtelen vagyok, így csak mint egy partra vetett hal, vergődök.
2. Jane biztosan nem akarná, hogy én is meghaljak, bár a barátságunk nem tartott sokáig, de így érzem.
3. Ha feladom, akkor majd miután felépülök, megkeresem ezt a Lupine-t és levadászom. A Bosszúmnak ezzel nincs vége.
- Végeztem! Feladom! - kiabálom közben jelképesen az öklömmel háromszor a padlóra csapok, majd a Lupine felé fordítom a fejem - Még találkozunk.
RÖGZÍTÉS: VÉGE
RENDSZER ÚJRAINDÍTÁS: INDUL
KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓD: BE

_________________
XI.parancsolat: Ne bántsd ok nélkül felebarátodat, mert akkor....
....nos akkor megöllek, vagy eltöröm pár csontod.
Junkbot
Junkbot
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 30
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Nov. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Junkbot
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 23 Május 2015, 15:18

//Nem várok tovább Kyle-ra, az inaktívban és más módon sem jelezte, hogy nem tudna írni.//

Junkbot feladja a harcot, így Kyle egyedül maradt a ringben az utolsó robottal. Amikor azonban a végéhez közeledne a viadal, hatalmas dörrenés hallatszik. A nézők elkülönített páholyát valami füst kezdi megtölteni, az emberek köhögve próbálnak menekülni onnan. A harctérre vezető bejárat is kinyílik, és a SHIELD egyenruháját viselő ügynökök özönlenek be. Arcukon gázmaszk, kezükben puskák, testükön speciális péncélöltözet.
-Milyen kár, pedig már csak kevés volt hátra – jegyzi meg a játékmester, majd vélhetően mutáns képességét használva egyszerűen átsétál az egyik falon, eltűnve ezzel a helyiségből.
A SHIELD ügynökök azonnal szitává lövik a robotot, ami Kyle-lal harcolt, Kyle-ra pedig fegyvert fognak.
-Fel a kezekkel, egy mozdulatot se!
-Úgy tűnik, Vízió jelzése nem tévedett, valóban fegyverként használta a páncélját – szólal meg az egyik. – Kész vérfürdő – teszi még hozzá, miközben körbenéz a helyen. – Ellenőrizzék, hogy túlélte-e valaki a versenyzők közül, őket kórházba visszük, aztán letartóztatjuk. Vegyenek őrizetbe minden nézőt is. Át kell adnunk őket a helyi hatóságoknak, ezek egyszerű köztörvényes bűnözők, nincs szó terrorcselekményről, így nem a mi hatáskörünk.
Ha Kyle engedi, megbilincselik, és puskacsövekkel körülvéve vezeti el. Ha ellenállást tanúsít, egy gázgránát ezt a helyet is beteríti a nézőtéren látott füsttel, és Kyle pár másodperc alatt elalszik. Junkbotot, mint túlélőt, kórházba viszik.

//A kaland véget ért, köszönöm a játékot mindenkinek! Kyle egyelőre a SHIELD börtönébe kerül (Raft-ra), mivel megszegte az egyességet, hogy nem használja fegyverként a páncélt. Junkbot felépülhet a kórházban, bár gépesített részeit nem igazán tudják megjavítani, erre magának kell megoldást találnia. Utána pedig még az illegális küzdelem miatt komoly vádakkal is szembe kell majd néznie a törvény előtt.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Raktárépület - Page 3 Empty Re: Raktárépület

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.