Vér és Verejték

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Nyko on Vas. 02 Aug. 2015, 22:09

Vér és Verejték
Kalandor: Reena Reynolds

Anouk hátrébb húzódik, miközben célra tart az ajtó felé, majd Reena ahogy lenyomja a kilincset, az kinyílik, s a lány figyeli azt ami az ajtó mögött van. Reena szeme elé tárul egy nagy csarnokra emlékeztető terem, aminél két oldalt oszlop sor húzódik, s Hydra zászlók két oldalon, míg szemben lévő falon egy nagy festmény jellegű kép a Vörös koponyáról. Anouk óvatosan közelebb oson és kipillant az egyik majd a másik irányba, s jelzi, hogy nem lát semmit, majd vesz egy mély levegőt, s guggolva előre céloz az ajtó félfa takarásából. A terem szépen elkészített, mint egy fogadó hely, márványos padlóval, ami tükör fényes, a plafonon festmény látható, de egyik irányban sincs kamera, vagy bármi hasonló dolog. A túloldalon a festmény előtt egy asztal, ami talán a portásé vagy azé lehetett, aki fogadta az ide érkezőket. Anouk testbeszéde egyre jobban arról árulkodik, hogy ideges, egy kicsit előre lép, mire mögöttük egy vastag ajtó lecsapódik, mint egy nagy zsilip kapu, elzárva a kiutat, s fények pásztázzák végig a folyosót, ahol vannak, s megállnak Anouk testén. Ezután egy hologram jelenik meg a nagyobb teremben az ajtóval szemben. Egy nő az, akin a Hydra egyenruhája van. Azonban nem megy tökéletesen, jó párszor szétesik a kép, vagy épp megakad.
- Kísérleti alany érzékelve, azonosítási folyamat…. Hiba… az alanyba helyezett azonosító sérült… adatok helyreállítási kísérlet… hiba csak részben elérhető… a teljes helyreállítás lehetetlen. Adatok megnyitása. Nőstény, név ismeretlen, Kora ismeretlen, de mesterségesen gyorsított a növekedése… Faja, macskaféle, alacsonyabb létformákon végzett kísérlet eredménye. Csontozata módosított, regenerációs képessége megnövelt, fizikai képességei egy felnőtt egyedének megfelelő… Eredeti feladata a módosított gének tovább örökítése, majd megsemmisítés… Státusza eltűnt…. - Anouk arcára vicsor ül, s látszik a lányon a tehetetlen düh, a hologram szavai után. Ezután a hologram mintha Reenat méregeti.
- Üdvözlöm az állomáson, és köszönjük, hogy a teszt alanyt visszahozta… Amennyiben kérdése lenne kérem forduljon a pultnál ülőhöz. - Egyáltalán nem úgy tűnik, mintha mesterséges intelligencia irányítaná, vagy legalábbis valami olyan, ami csak előre leprogramozott szituációk közül válogat, hogy épp hogyan szólaljon meg.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 03 Aug. 2015, 00:01

Miután Reena javaslatára felvették az új helyzetet, hogy ki fedez kit Reena kinyitotta az ajtót. Odabent már tényleg egy olyan helység fogadta őket, amit könnyedén kinézet, sőt elvárt a Hydra-tól, a hatalmas csarnok, benne a zászlók, kép Vörös Koponyáról. Amint Anouk jelezte, hogy tiszta a terep Reena megindult előre, egy ideig jutott csak, a terepet felmérte ő maga is, nehogy valamilyen meglepetés érje, kamerákat keresett, de láthatóan egy sem volt itt. Persze tudta, hogy ettől elrejtve még mindig lehet, de látható helyen egy sem. Az asztalhoz indult, majd észlelte, hogy mögötte a lány is belépett, mire egy csapóajtó lecsukódott és bezárta őket a helységbe. Idegesen feszült meg az ő teste is és így várta, hogy mi fog történni. A fények miatt egy pillanatra kellemetlen érzése lett, mintha csak az egyik népszerű horror filmsorozatnak a Resident Evil filmnek a folyosóján lenne pont a Vörös királynő szerverterme előtt. Megkönnyebbült, amikor a fények nem lézercsíkok voltak és nem is követték azok a fényeket. Úgy tűnt, hogy a szkenner vele nem igen törődött, azonban Anoukkal igen. A megjelenő hologramra nézett, próbálta megismerni, hogy látta-e már korábban a saját Hydrájukban, elég magas rangon volt ott Strucker báró elitegységében. Ha nem ismerte meg, akkor sem volt gond. Érdekességeket mondott, szóval a lány Hydra termék, akkor nem mutáns, csak szuperhumán, látott már abból is effélét. Mikor a hologram befejezte a beszédet Reena-hoz fordult. Ő pedig szinte azonnal megragadta a lehetőséget arra, hogy kérdezzen.
- Mi a teendő, ha a pultnál nincs senki? – kérdezte.
Majd ha választ kapott, akkor feltette a további kérdéseket.
- Mi ez a hely? Mit kell tudni róla? Milyen esetekben ürítik ki az egész bázist? Ha itt nincs senki a szigeten hol vannak további Hydra tagok? Hogyan lehet vész esetén elhagyni a bázist és a szigetet?
Reméltem, hogy azért pár kérdésre a válasz bele volt programozva a hologramba és megtudnak egy-két dolgot.

felszerelések:

- páncélja sisakkal együtt
- kommunikátor
- géz, ragasztó

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vér és Verejték - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2505
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Nyko on Szomb. 08 Aug. 2015, 23:17

Vér és Verejték
Kalandor: Reena Reynolds

A hologramot nem ismeri fel Reena, minden bizonnyal vagy olyan személyről lett mintázva akinek nincs túl nagy rangja, vagy ha igen, akkor se volt az ő síkján. Anouk továbbra is reszket a dühtől, majd inkább tesz pár lépést beljebb és körbe néz. A hologram a kérdésekre csak áll, majd kicsit megremeg, mielőtt újra megszólalna.
- Ebben az esetben kérem várjon egy kicsit türelemmel, minden bizonnyal hamarosan visszatér a posztjára. - ezek után a többi kérdést hallgatja, némileg beprogramozott merengő képet vágva.
- A létesítmény tudományos célokra készült, egy mesterségesen létrehozott dimenzióba, hogy az újra kezdés alatt biztonságos legyen. Több ilyen létesítmény épült szerte a bolygón, hogy egy része olyan lényeket teremtsen… - mutat egyenesen Anoukra – ...akik alsóbb rendűek és hűen szolgálhatják a felsőbbrendű fajt.
- A létesítmény kiürítésére csak vészhelyzet esetén kerülhet sor és akkor is csak és kizárólag a teljes létesítményben egyszerre, részlegekben nem. Ebben az esetben hajókon történik a személyzet elszállítása, míg a fontosabb személyeké a tetőn várakozó repülők szállítják el. Ezen kívül más mód nincs… - válaszol a Hologram mire Anouk megszólal morogva.
- Szóval biztosan van más mód a kijutásra és valaki van, biz… áááááááááá – felsikít, ahogy teste megfeszül, majd elterül Anouk a padlón - ...francba… - vicsorogja.
- Sose hittem volna, hogy egy állat visszajut ide. - hallatszik egy idős férfi hang, majd köhögés. - Ráadásul egy azokból, amik nem emberi állományból indultak ki… - botra támaszkodva egy idős férfi sétál ki az oszlopok közül, s Anoukot nézi, aki tehetetlenül fekszik, ráadásul elnézve nem csak bénítja valami, de még fájdalmai is vannak, majd Reenara néz.
- Érdekes kérdéseket tett fel, de vajon melyik Hydra tagjait keresné, kisasszony? - jobban megnézve a férfi inkább tudósnak tűnik, vagy tudományos vezetőnek, aki a Hydrnak dolgozik, mint katonának, s emellett eléggé öregnek is, aki már jócskán a hetvenes évein felül lehet. - Ezen felül, miért áll össze egy ember, egy ilyen alsóbbrendű állattal? - teszi fel a kérdést, s tisztán érezhető, hogy Anoukot nem tekinti még értelmes élőlénynek se.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 09 Aug. 2015, 09:48

A hologram ismeretlen volt számára, mindezt nem találta túl meglepőnek, hiszen ő maga a Hydra legfelsőbb köreit ismerte és nem az alacsonyabb rangúakat. Persze az sem volt kizárható a részéről, hogy nálunk nem is a Hydra tagja az illető. Az első kérdésére, hogy mi van akkor, ha a „portás” nincs itt, a várt szabvány választ kapja. Csak úgy tűnt, hogy azt nem programozták bele és nem számoltak azzal, hogy lehet, hogy mindenki elhagyja létesítményt. A folytatásban Reena elhúzta a száját a páncélja sisakja alatt.
- Bár ne lett volna igazam a megérzésnél… - morogta.
Örült volna annak, ha az, hogy másik dimenzióban vannak nem merült volna fel. Túlságosan is tökéletes volt itt minden ahhoz, hogy valóság legyen. Bár a másik opciónál még mindig jobb volt, hogy Zola lánya okozott volna realitástorzulást megint és az okoz mindent. Vagy egy telepatának hála megint tartályban vannak és csak illúzióban futkosnak fel és alá. Főleg, hogy már volt effélében része és nem akart újra ilyet. Ismét elfintorodott a további információkra, ez a Hydra betegebb volt, mint a sajátjuk. De legalább már fogalmazódott meg benne, hogy mi is lesz a jelentésében. A helyiek nem fognak neki örülni, már ami a helyiek Hydra részét illeti, mindenki más valószínűleg igen. A kijutási módok bíztatóak voltak, csak ilyesmit eddig nem találtak a felszínen, majd a föld alatt bizonyára. Már éppen bólintott volna Anouk szavaira, aki hasonlóféleképpen vélekedett, amikor a lány elterült a földön. Pillanatokkal később pedig végre valaki feltűnt, egy idős személy, végigmérte őt is Reena, bár nem számított rá, hogy ismerős lenne az alak.
- Melyik Hydra? – kérdezett vissza. – Talán több is létezik?
Hacsak a férfi nem tudta, hogy máshonnan érkezett, akkor ez igencsak érdekes kérdés és felvetés volt.
- Az a tény mond valamit magának, hogy nem mindenki rasszista? – kérdezte.
A földön fekvő Anouk-ra nézett, aki láthatóan még mindig fájdalmakkal küzdött és nem csak béna volt.
- Engedje el a lány és beszéljünk civilizált emberekhez méltóan. Nem akarnék erőszakot alkalmazni egy vénemberen.

felszerelések:

- páncélja sisakkal együtt
- kommunikátor
- géz, ragasztó

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vér és Verejték - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2505
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Nyko on Vas. 09 Aug. 2015, 10:21

Vér és Verejték
Kalandor: Reena Reynolds

Az idős férfi elmosolyodik, majd megcsóválja a fejét.
- A fiatalság tudatlansága, mulattat. - majd vörös koponya képére mutat – A Hydra az igaz Hydra, mely a Vörös koponya vezetése alatt virágzott, már csak nagyon kis számban létezik, míg az új Hydra bár nagyobb tömegeket mozgat meg, de szánalmas, gyerekes hatalom éhes, éretlen társaság, mely nem méltó a Hydra névre se, hisz teli van korcsokkal is. Bár az is tény, hogy vannak más vad hajtások is, Régi tudományos és katonai vezetők, akik külön utakon járnak már a Hydra lobogója alatt. - a botjára támaszkodik, majd Anoukra néz, s félre húzza a száját.
- Rasszista? Csak a helyén kezelem, ahogy egy kutyának se engedi, hogy az ágyában aludjon, vagy a tányérjából egyen, de legyen. - egy kis eszközt vesz elő a zsebéből, mire Anouk összegömbölyödik reszketve. Jó eséllyel fájdalom utó hatásai, majd próbál felállni. Az idős férfi a felint nézi, egy ideig.
- Erős példány, bár nagyon fiatal még… de talán még lesz haszna… - jegyzi meg, majd Reena felé fordul. - Egyenlőre szabad, de ha bármivel próbálkozik akkor már nem lesz az, s nem fogom figyelmeztetni a kis védencét. Hamarosan a többiek is jönnek, de addig is beszélhetünk az egyik tárgyalóban.
Közben Anouk egyenlőre inkább csak térdelve marad, de hátracsapott fülei tökéletesen mutatják érzelmeit, s részben kiengedett karmai is, de nem támad, s még nem nyúl a padlón heverő fegyverek felé se, bár jó eséllyel nem tartana neki sok időbe felkapni és lőni, vagy azok nélkül letámadni az idős férfit.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 09 Aug. 2015, 14:27

Valószínűleg elég sokat tudott Reena is, csak éppen nem ezen realitás Hydrájáról. De legalább a férfi készségesen válaszolt neki, hogy valóban több van. Az eredeti, illetve a szakadárok, akik a korábbit vitték tovább és a Hydra nevében terrorizáltak mindenkit. Fiatalság, tudatlanság, elég sokat látott már a nő ahhoz, hogy tudja ennyiből, hogy minden nagyon csúnyán kisiklott.
- Elég meglepő, hogy a Koponya által vezetett Hydra nem próbálta belülről felszámolni azt a másik szervezetet?
Talán kissé cinikusnak hangzott a hangja, ahogyan ezt kérdezte. A kutyás hasonlatot nem érezte helyesnek, nagyon sokan engedték a kutyákat az ágyba, ágy végébe. Lehet, hogy ezen a világon nem, de ott, ahonnan Reena származott igen.
- Nem tartom elég helyesnek a hasonlatot. Hiszen sokan jobban szeretik a kutyájukat, mint az embereket.
Nem hangzott a nő számára épp a legbizalomgerjesztőbbnek, hogy mások is jönni fognak. Örült volna annak, ha nincs itt senki sem és úgy tudnak kutakodni. Szerencséje a sisakja miatt nem látszott mindez, de bólintott. Amint a férfi elengedte Anouk-ot Reena a kezét nyújtotta neki, hogy felsegítse a földről. Valószínűleg a saját Hydráján belül is különleges volt abból a szempontból, hogy nem volt rasszista és a mutánsokat sem vetette meg.
- Rendben van – bólintott. – Kicsoda maga tulajdonképpen és hogyan kerültünk ebbe a dimenzióba? Még a Raft közelében sem voltunk, amikor néhány nagyképű Hydramajom felrobbantotta a hajónkat. Gondolom nem maguk, a Vörös Koponya által vezetett Hydra tagjai voltak…
Anouknak a fejével és kézjelekkel jelzett, hogy ne támadjon még. Szükségük volt információkra, ha ki akartak innen jutni. ha az öreg elindul, akkor követi őt Reena.
- Kik fognak még jönni? – érdeklődött tovább. – Eléggé elhagyatottnak tűnik az egész sziget…

felszerelések:

- páncélja sisakkal együtt
- kommunikátor
- géz, ragasztó

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vér és Verejték - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2505
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Nyko on Vas. 09 Aug. 2015, 22:05

Vér és Verejték
Kalandor: Reena Reynolds

Az idős férfi sóhajt egyet, majd egy ideig csak hallgatta Reena szavait, anélkül, hogy bármit is mondott volna.
- Sajnos, a Hydra se tökéletes, s túl későn vették észre az öregek, hogy mi is készül, majd már csak a hátbatámadásnál eszméltünk fel. De túléltük, nagy veszteségek árán, de akkor is. - az öreg hangja nyugodt, majd egy kis mosoly jelenik meg az arcán.
- Igen, van aki tényleg jobban szereti a kutyáját, de mondhattam volna lovat, vagy más állatot is, de szerintem úgy is érti, amire utaltam. - ezután a botját felemelte kicsit a padlóról. Anouk közben elfogadja Reena segítségét, hogy felálljon, s a fegyvereit a hátára veszi egyenlőre, de tekintetével nem téveszti szem elől az öreget.
- Stefán Strausz, a Kutatási és fejlesztési osztály hajdani vezetője. Ön véletlenül került ide a kis védencével. Bár ha nem így lett volna, akkor most valahol ott lennének a semmi közepén a vízben. - az öreg elindult vissza az oszlopok közé, át egy ajtón, ami egy kis folyosó után, egy másik szélesebb folyosóra vezetett, aminek két oldalán ajtók voltak, s Stefán bement az egyiken ami egy kisebb terembe vezetett. Elég egyszerűen berendezett terem volt, körben sok fotel és kanapé, míg a padlón szőnyegek voltak leterítve. Az idős férfi az egyik fotelhoz ment, majd Reenara nézett és a kanapéra mutatott, hogy hellyel kínálja. Anouk végig szorosan Reena mellett marad, ahogy haladnak, majd ha Reena leül, akkor mellé ül a kanapéra, de nem szólal meg. Hagyja, hogy inkább Reena beszéljen most.
- Tudósok, katonák – szólal meg az öreg, miután leültek. - olyanok, akikkel még mindig az eredeti terven dolgozunk, rejtőzve, csendben. A sziget felszíne ezért ennyire kihalt és elhagyatott. - Az öreg jó párszor Anoukra pillant, végig mérve a fiatal macska lányt, majd Reenara néz.
- Míg a többiek ide érnek jobb lenne ha a védence érdekében ön fegyverezné le, mert ha a többiek, akkor nem garantálhatom, hogy nem esik baja és hogy a kérésének lesz súlya, ami a testi épségét illeti. - mutat Anouk fegyverei felé. - Ha tetszik önnek ha nem, ő az ami és a többiek is eszerint fogják kezelni. - Anouk felől halk morgást lehet hallani, miközben a férfit nézi, majd Reenara pillant, hogy most mi legyen.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 10 Aug. 2015, 08:40

Reena továbbra is figyelmesen hallgatta, hogy az öreg mit mondott. Alapból is túlságosan el volt szállva magától az egyik társaság, a másik pedig túl hataloméhes volt. Így belháborúk kezdődtek, leszámolásokkal és ehhez hasonlókkal. Ez igencsak sokat mondott el, hogy mindkét Hydra gyenge volt és semmire sem jó. A férfi által elmondottak pedig tényleg csak megerősítették ebben a hitben és abban, hogy nem lennének jó szövetségesek, és másra sem lehetne őket használni. Csak bólintott, de nem mondott többet, hiszen azt a történetet adta be Anouk-nak, hogy nem tud sokat a világról, mert elszigetelve élt. Így inkább a lány felé fordult.
- Igazat mond? – kérdezte a lányt.
Bólintott arra, hogy persze értetet, hogy mire gondolt az idő férfi, de ennek ellenére nem értett egyet vele, számára ez nem volt a helyes gondolkodás. Az idekerülés véletlen baleset volt, már ezt is tudták. Tehát nem szándékos. Már csak egy jó kérdése volt igazából vajon a Raft melyik Hydra kezén volt, mert erről az információi nem szóltak, ahogyan arról sem, hogy több van, amikor ideküldték. Herr Straus, nem mondott neki a név semmit sem, lehet, hogy volt ilyen tagjuk, aki fiatalabb, vagy pont ilyen idős, ki tudja. A folyosón haladt tovább és beértek egy másik helységbe. A hellyel való kínálásra megrázta a fejét, nem azért, mert nem lett volna kényelmes leülni, de páncélban nem szeretett nagyon ülni. Nem mintha érezte volna, hogy megteszi, kellően rugalmas volt az anyaga, de valahogy mégsem volt az igazi. Így inkább csak egy falnak támaszkodott. Így hallgatta tovább azt, hogy Straus mit is mondott. A páncélja sisakjában elfintorodott, főleg, ahogyan elkapta Anouk tekintetét.
- Nem örülök neki, de szerintem jobban járunk, ha ideadja – mondta. – Nem akarom, hogy bántsák.
A válaszreakciók után nézett vissza az öregre. Vett egy mély levegőt mielőtt megszólalt.
- Velünk mi lesz? – kérdezte. – Felteszem nem lesznek olyan jószívűek, hogy pusztán szívjóságból visszaküldjenek minket a rendes világba…

felszerelések:

- páncélja sisakkal együtt
- kommunikátor
- géz, ragasztó

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vér és Verejték - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2505
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Nyko on Szer. 12 Aug. 2015, 17:59

Vér és Verejték
Kalandor: Reena Reynolds

Anouk csendesen hallgatja az öreget, és Reena mellett marad.
- Nagy veszteségeik lettek, ahogy mindenkinek, s ez nem a régi Hydra műve volt, bár az alap ötlet tőlük származott a bolygó kiirtására és újra népesítésére. Majdnem sikerült. - mondja csendesen a macska lány. - Sok az ehhez hasonló komplexum, ahonnét irányítják az olyanokat, akikkel találkozhattunk a hajón, de azok a másik Hydra.
Anouk se ül le, ha már Reena nem teszi, s mikor Reena mondja, akkor bólint majd nyúl a fegyverei felé, hogy átadja Reenanak, bár így se mondható veszélytelennek. Közben az öreg figyeli a párost kényelmesen ülve.
- Részben jól látja kisasszony. Bár ön tekintheti magát vendének, míg nem kíván ez ellen tenni. Azonban majd a többiek döntenek, hogy mi lesz az ára az ön esetében a távozásnak. Esetleg pár rutin vizsgálat, hogy lássuk milyen maradandó hatásai vannak a múlt eseményeinek azok szervezetében, akik ahogy ön fogalmazta a „rendes világban” élnek, de ne gondoljon semmi fájdalmasra, vagy rosszra. - nyugodt hangon beszél, majd Anoukra mutat
– Az… mmm… ő.. esete már teljesen más. Jó eséllyel vizsgálatok során fog átesni, hogy lássuk hogyan fejlődött, majd mit képes átörökíteni belőle. Ha jól viseli, akkor talán nem láncon egy ketrecben tölti rövidke életét, hanem csak megfigyelés alatt egy a számára kialakított mesterséges környezetben, egy elég hosszú életet hozzá hasonlókkal. - Straus teljesen olyan tárgyilagosan beszél a kis felinről, mintha csak egy élettelen bútor darabról, vagy egy kísérleti patkányról beszélne. - De erről majd döntünk, ha már itt lesznek a többiek. Addig is nyugodtan leveheti a sisakját, s helyet is foglalhat, nem esik bántódása.
Anouk izmai megfeszülnek, de még türtőzteti magát. Jó eséllyel nem akarja bajba keverni Reena-t. Azonban nem nehéz kitalálni, hogy ha ez nem lenne akkor az öreg már lehet nem lenne egy darabban.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 13 Aug. 2015, 09:06

Reena bólintott Anouk szavára, neki valahogyan jobban hitt, főleg azok után, hogy az oroszok között nőtt fel és ők képezték is ki. Az elvek eléggé hasonlítottak arra, ami Loki Laufeyson célja volt, hogy Ragnarököt játsszon a Földön az AIM céget felhasználva. Ezt persze nem mondhatta ki, hogy így van, mert az túlságosan is sokat mondott volna. ismét elfintorodott a sisakja alatt, hogy néhány rutin vizsgálat. Ami nem volt kivitelezhető, ha nem lett volna regenerációja, sem pedig vibránium csontváza még engedte volna is, de az a technológia, amivel Rozsomák regenerációs faktorát beleültették talán túlságosan is nagy előnyt jelentett volna abban, amit létre akartak hozni. A teljes realitás menetét átírhatta volna.
- Értem – mondta.
Hozzá tehette volna, hogy nem fogja hagyni a vizsgálatokat, sem pedig azt, amit akartak, de nem tette. Már csak azért sem akarta levenni a sisakját, mert kiderülhet, hogy itt is van egy Reena Reynolds, ami pedig roppant kellemetlen lehetne.
- Inkább magamon hagyom, megszokás – felelte. – Leülni meg nem a legkényelmesebb, hiába ruganyos a páncélom.
Itt megköszörülte a torkát, már csak azért sem akarta levenni, mert ha levegőbe juttatnak valamiféle altatót, vagy effélét akkor tud ellene védekezni. A Hydra és a Kéz köreiben már megtanulta, hogy soha sem lehet elég óvatos.
- És ha nem áll szándékomban a fiatalhölgynél hagyni, hogy korlátozzák a szabadságát? – érdeklődött. – Nem igazán szeretem azt, ha értelmes lényekkel állatként bánnak… az önök Hydrajának vezetői közül életben van még valaki?
Lassanként figyelni kezdte a környezetét és a sisakkal leszkennelte azt, hogyha láthatatlan ellenfelek jönnének az elkapásukra, akkor tudjon ellenük védekezni és ne érje meglepetés sem őt, sem Anouk-ot.

felszerelések:

- páncélja sisakkal együtt
- kommunikátor
- géz, ragasztó

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vér és Verejték - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2505
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vér és Verejték - Page 3 Empty Re: Vér és Verejték

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.