Kanada

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Kanada      Empty Kanada

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 10:14

Kanada, egy ország mely az észak-amerikai kontinens nagy részét lefedi. Az ország területe az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig terjed, északon pedig a Jeges-tengerig ér. Amerikai Egyesült Államokkal közel 3000km hosszan határos.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kanada      Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 01 Aug. 2016, 00:02A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás prológusok


Korszakzáró kaland

Prológus 1. – Németország
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 00:00
A Hydra fejei ugyan fizikai valójukban nem voltak jelen – egyedül Spartan – de audio-video összeköttetésben mindenki jelen volt, ki technológiát, ki mágiát használva. Az elmúlt napok, hetek során a legnagyobb titokban kiosztották a parancsokat a beépült embereiknek, az egységeiket átcsoportosították, ugyanis eljött a végső pillanat, amiért a II. Világháború óta dolgoztak, hogy újra megkaphassák azt a hatalmat, ami eljött.
- Madame, Messieurs, a mai nap eljön amire olyan hosszú ideje vártunk, ma a Hydra győzedelmeskedik és elfoglalja a méltó helyét a történelemben, ezzel egy időben a mutánsok kora is leáldozott. Goblin már elfoglalt a helyét az Új-Zélandi bázison, onnan fogja irányítani a támadásokat.
Itt elhallgatott, meghagyvaa a náhány pillanatnyi hatásszünetet, majd folytatta.
- New Yorki idő szerint 10:00-kor megkezdjük a támadást szerte a világon – mondta Vörös Koponya. – HAIL HYDRA!
A szavait hangosbemondón közvetítették, a bázison és a többi Hydra által elfoglalt épületkben egyszerre zúgott fel a diadalittas és vízhangzott perceken át:
HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA!
Folytatása következik a Hydra - Kanada, az álmok hazája kalandrészben.(???)


Prológus 2. – Xavier iskola
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Így gyorsan válsághelyzetet tartottak, annyi bizonyos volt, hogy számíthattak itt is támadásra, és csak bízhattak abban, hogy a pajzs kitart. Ám mielőtt még indultak megtették a biztonsági intézkedéseket, az iskola és a birtok alatt levő óvóhelyekre küldték a diákokat, hogy ott kell maradniuk és nem jöhetnek elő, amíg ők vissza nem térnek és Veszély is harci állapotba lépett elő, hogy így óvja az iskolát.
Az X-men pedig Genosha-ba repült, hogy segítsen az ottani mutánsoknak…
Folytatása következik az X-Men – A nem(?) várt támadás kalandrészben.


Prológus 3. – Föld körüli űr
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
A Föld körül keringő SWORD űrállomás sem úszta mg a kitörő hatalomátvételt. A SHIELD-ben is igencsak nagyszámban levő Hydra ügynököknek a Csúcs űrállomás feletti hatalom megszerzése volt a legkönnyebb, ugyanis annyit kellett tenniük, hogy hetekkel korábban elhelyeztek a szellőzőben altatógázos egységeket, „bombákat”. Ezeket a kiadott parancskor aktiválták is, mindenki mielőtt felfoghatta volna, hogy mi történt álomba szenderült. A személyzetet ezek után nagyobb termekbe, helységekbe zárták és minden a kijutásokhoz szükséges energiát megvontak, csak a létfenntartást hagyták meg. Ezzel a lépéssel biztosították, hogy a Hydra tervének egyik fő fázisa zavartalanul megtörténjen.
Amint mindent elrendeztek a következő lépés következhetett. A bolygó körüli űrbe – egyelőre nem orbitális pályára, azaz kilövésre még alkalmatlan helyzetbe – egy hatalmas mintegy százötven-kétszáz méter hosszú műhold teleportált, érkezett meg egy másik dimenzióból, hogy ugyanaz a forgatókönyv játszódjék le, mint a Tükörvilágban. A műholdnak két és fél órára volt szüksége ahhoz, hogy a megfelelő pályát felvegye a bolygó körül az optimális hatáshoz.
műhold:
Folytatása következik az A műhold kalandrészben.


Prológus 4. – Norman Osborn irodája
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Norman Osborn elnök éppen nyilvános beszédet mondott az ovális irodából, amit a legtöbb tévé csatorna közvetített, amikor a Hydra hatalomátvétele elkezdődött. Odakintről lövöldözés, robbanások, sikolyok, a káosz hangjai szűrődtek be egyik pillanatról a másikra. A beszédből a férfi még csak néhány mondatot tudott bemondani, amikor az irodába fegyveres, véres páncélos emberek rontottak be. A legtöbb nem is Osbornhoz hű volt, hanem zöld-sárga egyenruhás. Az egyik riporter ebben a pillanatban állt fel és húzott fegyvert, amit az elnökre szegezett. A korábban berontott személyek pedig a többi operatőrre, riporterre fogtak fegyvert.
- A Hydra az üdvözletét küldi ex-elnök úr! – mondta.
Ezzel meghúzta a ravaszt; az élő adásban látszott, ahogyan Osborn agyvelejének egy része a mögötte levő függönyre és üvegre került.
- Az Amerikai Egyesült Államok ettől a pillanattól kezdve a Hydra uralma alatt áll! – mondta. – HAIL HYDRA!
Ezzel az adás megszakadt és egy Hydrás logó játszódott tovább csak a TV készülékeken és streameken.
a tv-s logó:

Prológus 5. – Szerte a világon
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00-tól
A teljes világon szinte egyszerre állt le az internet percekre, ahogyan a TV csatornák is. A GPS-ek, telefonok, bármi, ami műholddal működött tönkrement. A világ minden tájáról az akadozó betárcsázós interneten át tudtak csak híreket megosztani, illetve vezetékes telefonon, rövidhullámú rádión. Minden kommunikáció szinte megszűnt percekre. Amik voltak, azok lövöldözésről, robbanásokról, harcokról számoltak be. Újságok jelentek meg ezekben a percekben, még akkor is, ha az éjszaka közepén történt mindez. Úgy negyed órával később kezdett helyreállni a kommunikáció és hírek is érkeztek a világ minden tájáról.
- Egy új világrend van születőben, amit a Hydra vezet! Hail Hydra! Ne küzdjenek ellene, a hatalom a mi kezünkben van!
A tévében bevágások, ahogyan szerte a világban a Bosszú Angyalai harcolnak úgyszintén Angyaloknak tűnő, de Hydra jelzésű „hősökkel” és többen alul maradni látszanak. Képek, ahogyan Németország felhúzza az új zászlaját és szerte a világban az elfoglalt, behódolt irodák, hivatalok is megteszik ugyanezt, ugyanazzal a zászlóval.
zászló:
Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg.
Kanada      Ce3
A média hatóságok a képek után már csak propaganda szövegeket játszanak és mutatják be a Hydra-t a világnak. A videómegosztók, közösségi oldalak, keresőoldalak leálltak, csupán három videó játszódott rajtuk újra és újra. Úgy tűnt a Hydra mindent az irányítása alá vont.
a videók:
Folytatása következik az SHIELD – A védekezés és a többi független kalandrészben.

(ide még írok újságos template-t hírekkel, szóval az még jön majd)


A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás - újságok


Korszakzáró kaland


♦ New York Times ♦
Volume 13, Number 10       Brooklyn Heights, New York       2027. agusztus 1.
A SHIELD elbukott, a Hydra győzött?
Reported by Anonymus

Nem képesek megóvni senkit?

A TV-ben, interneten, amíg meg nem szakadtak az adások, mindenki láthatta a világon, hallhatta, hogy mi történt a világ nagyvárosaiban, illetve a mini-államokban is. Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg. De ugyanez volt igaz azokra akik mutánsok voltak, egyszerűen tüzet nyitottak rájuk is. De nem csak az embereket lőtték, hanem a boltokat is az utcán, egyszerűen senki sem volt biztonságban. Képes még a SHIELD felülkerekedni?

Amatőr csillagászok megerősítették, hogy a bolygó körül hatalmas villanást véltek felfedezni néhány perccel reggel 10 óra után. A képek alapján egy hatalmas műhold, vagy éppen egy kisebb űrállomást lehet látni, ami a meg nem erősített adatok szerint éppen bolygó körüli pályát igyekszik felvenni. Vajon ezt is a rejtélyes Hydra küldte, vagy valamilyen más helyről érkezett?

Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Az X-men természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül a segítségkérést és el is indultak a helyszínre, hogy megmentsék Genosha elnyomott mutánsait..

created by MORBID MEMORIES @ Shadowplay & ATF


VOLUME ONE
2027. augusztus 1.

AZ USA ELNÖKE HALOTT… MEGINT!

by Anonymus
Az írásom valószínűleg igencsak sokakat fog felháborítani, de hát ilyen világot élünk. Ez már megszokott mifelénk, hogy az USA elnökei így járnak… és Osborn előtti elnököt is élőadásban ölték meg! Nem tudom, hogy miféle átok ez rajtuk, de már idejét sem tudom, hogy ki volt az, aki utoljára képes volt letölteni a saját mandátumának idejét. Önök?
Vegyük szépen sorrendbe Bush elnök volt talán az utolsó… utána jött Barack Obama, aki alatt az USA kettőbe szakadt.

Akkoriban volt egyszerre az Amerikai Szövetséges Államok (ugye emlékszünk, hogy „mi” nyertünk és lettünk újra USA. Meg a megszokott USA. Az USA elnöke Obama elnök, akit a saját egyik embere gyilkolt meg, mert Spencer elnök kettősügynöke volt. Aztán egyesült újra az országunk és továbbra is Ozwell Spencer maradt az elnök, akit aztán Fájdalom – a multidimenzionális, vagy realitási, ki tudja… - szupergonosz ölt meg, de őt is megölték aztán.

És akkor elérkeztünk az utolsó elnökválasztáshoz, ahol Luther Eastwood és Norman Osborn szálltak ringbe az elnökségért. Azt tudjuk, hogy ki nyert, Eastwood pedig alelnök… vagyis épp elnök lett. Osborn pedig az elnök, de hát neki is élő adásban röpítettek golyót a fejébe. Sok sikert Eastwood elnök… nem hiszem hogy sokáig lesz hatalmon… ne legyen igazam. Vajon lehet egyszerre New York polgármestere és az USA elnöke? Bár, ha így haladunk USA sem lesz sokáig…
Template by boatkicker


The Pulse
Az igazság a „dicső és becses” Amerika Kapitányról… a Hydra terméke!
This isn’t freedom, this is fear. Ez nem szabadság, ez félelem.
Bármenynire nem tetszik senkinek Amerika Kapitányt mi, a Hydra hoztuk létre. Ha mi nem vagyunk, akkor a szánalmas amerikai polgárokban, a kormányban fel sem merül, hogy valaha is egy hőst, vagy effélét gyártsanak. Ebből is látszik, hogy a Szovjetunió soha sem volt fenyegetés az amcsiknak. Mi adtuk a szert a kormánynak titokban…

A mi kísérletünk volt, csak olcsóbb volt az amerikai tudósokra bízni és az ő kormányukkal létrehozatni a szert. Olyanok tették, akik mindig is a embereink volt-
ak. Belegondoltak, hogy ezáltal a SHIELD, aminek elvileg önöket kellene védenie minket segítettek még ha nem is tudtak róla? Mi voltunk, akik kiválasztották Steven Grant Rogerst arra, hogy ő legyen az alany a Kapitány projectben. Kérdezte valaha bárki is őt, hogy miként szabadult ki a jégbörtönéből? Vajon elmondta, hogy a Hydra egyik elit ügynöke engedte ki és engedte szabadon… mert mindez egy nagyobb terv része volt, amit egyelőre nem fednénk fel.
Hamarosan megtudják, de addig is gondolkodjanak el, hogy biztosan ilyen emberek kezébe akarják helyezni a sorsukat, biztonságukat?! Mi egy mutánsmentes, biztonságos, szuperlényektől mentes jövőt adunk maguknak, ahol nem kell a gyermekeiket félteni! A szívük mélyén pedig tudják a válasz!
Toborzás!
Bárki, aki gyűlöli a mutánsokat és az emberi felsőbbrendűséget hirdeti, azt várjuk a sorainkban. Örömmel látjuk, ha az új világrendbe máris csatlakoznak az emberek, hogy mihamarabb megszerezzük a győzelmet és utána immáron közösen, együttes erővel elpusztíthatjuk a szuperlényeket, akik a mi túlélésünket fenyegetik! Kedves olvasók, mint láthatják és olvashatják, ma új világrend születik, emelkedik ki a romlott világból, éltessék a Hydra-t és csatlakozzanak a soraikba, hogy mihamarabb győzhessünk. HAIL HYDRA!


The Pulse
Mindent, amit a Hydra-ról tudni érdemes manapság
Új világrend épül, csatlakozz még ma! HAIL HYDRA!
egy Hydra ügynök tollából
Sziasztok! A nevem Bob, Hydra ügynök vagyok, engem tettek le ide… khm… akarom „mondani” kértek fel, hogy barátkoztassam meg a közvéleményt a Hydra-val és ismertessem meg velük. Hol is kezdjem? Itt vagyunk mi, a világ úgy állít be minket, mint egy csúnya, gonosz náci szövetkezetet… okés, nácik vagyunk, de ezúttal az árja faj… most is az árja fajért harcolunk. De az most nem a németek, hanem az emberi faj! Nem hagyhatjuk, hogy a mutánsok miatt kihaljunk. Mi az egyszerű terv erre? Hát, azt hiszem, hogy haljanak ki ők, legalább is a főnökök szerint, minket meg meggyőztek és igazuk van, mi vagyunk többen emberek. Így csak akkor kell tőlünk félni, ha mutkó vagy, egyébként már a korábban üldözött rasszokkal sincs bajunk. Ez tök jó, nem?!
A legtöbbünk családja már a II. VH-ban is a Hydra soraiban volt, azt hitték, hogy kiirtottak minket, hehehehehe… khm, tévedtek. Ha levágják egy fejünket, kettő másik nő helyette. Amíg az eszme él a Hydra is él, így sikerült átvészelnünk hetven évet és visszatérnünk teljes erővel! Bárki, aki a mi eszménket vallja örömmel csatlakozhat a sorainkba, a fiatalok kipróbálhatják a CS, CoD és efféle játékokat élesben, mutánsokon! Remek szórakozás lesz, higgyétek el! A fő központunk mint valószínűleg mindenki tudja Hate Monger kancellársága óta Németországban van, az anyaországunk, a Harmadik Birodalom, ami erősebb, mint valaha! Heil Hydra!
Visszatérve az alapkérdéshez, mindenkit megtanítunk, kitanítunk, aki bátor és csatlakozna sorainkba.

Ha szuperhumán vagy misztikus valaki, őket is örömmel látjuk a vezetőink között is több ilyen van, az elitügynökök között is! Higgyétek el, tuti karrier lehetőség van ebben a szervezetben. Jól fizet, ha szeretsz utazni is érdemes benézni, sok más realitást, világot be lehet járni… aú! Hogy ez nem publikus? Upsz! Mindegy, most már benne marad, főleg, mert most indul a hatalomátvétel, és mennem kell! Szóval mire olvassátok már ltáni fogjátok, hogy micsoda szervezet vagyunk, így keressétek fel bármelyik ügynököt és jelentkezzetek. Ne felejtsétek: HAIL HYDRA! Találkozunk később!
A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. augusztus. 4. (csütörtök)

Idő: 2027. augusztus 1. 10:30 perc; Hátralevő idő: T-24 kör

A biztonság kedvéért és a gyors átcsoportosítás miatt a csapásmérő egységet áthelyezték már napokkal korábban  az Új-Zélandi bázisra, amit korábban ők maguk foglaltak el. Itt kapták meg előre, hogy mikor is indul a teljes világon az offenzíva és nekik is ezen idő alatt, amíg az zajlik lesz saját feladatuk. Mivel egyelőre a fő érdekeltségük Németország, ez a bázis itt Új-Zélandon volt, a kockák egy része USA-ban, de azok kevesek voltak, volt Afrikában egy bábállamuk, így szükség volt Amerikában is egyre. Erre a legjobb pedig Kanada volt. A csapat azt a feladatot kapta, hogy hatoljanak be egy bázisra, fogják el a Vezérkart és a kormánypárt embereit és cseréljék le őket Y projectes csoportra, így szerezzék meg Kanada felett az uralmat. A bázis helye megvolt, ezt sikerült ellopni és valóban a támadás után ki is derült, hogy valóban oda húzódtak be ezek a magas rangú politikai és katonai személyek. A bunker a hegyekben épült a hóhatár felett és mélyen lenyúlt a hegybe az atombunker. Joseph és Reena megkapták a pontos tervrajzot is és felszerelést is, hogy átvágják magukat az atombunker bejáratán. A teleporttal pontosan oda küldték őket, ahol a bejárat van, attól pár száz méterre egy havas erdőbe. Egyelőre csak ketten mentek, hogy megtiszítsák az utat, ha már biztonságos a hely és lejutottak a tisztekig, politikusokig kellett szólni Új-Zélandra és jött az erősítés.
bunker:

//Felszereléslistát írj!//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 05 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. augusztus. 9. (kedd)

Idő: 2027. augusztus 1. 10:35 perc; Hátralevő idő: T-23 kör

Ugyanaz.

Upsz elírtam, nem 4-n volt körváltás, hanem 5-n :$ Elnézést…

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 09 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. augusztus. 13. (szombat)


Idő: 2027. augusztus 1. 10:40 perc; Hátralevő idő: T-22 kör

Még mindig ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 11 Aug. 2016, 09:44

~Joseph Soltzbauer~

Végre elkezdődött. Már korábban is megmutattuk magunkat, piszkáltuk az alvó oroszlánt, teszteltük a lehetséges ellenállást, és nevetséges volt. Hamar rájöttem, hogy nem egy alvó oroszlánt böködtünk, inkább egy kiscicát. Szánalmas, hogy a nagy szuperhősök, mutáns korcsok, akik állítólagosan védték a világot mire voltak képesek. Semmire. Az ember volt mindig a felsőbbrendű faj, és lesz is. Nem fért kétség hozzá, hogy a világ hamarosan a miénk lesz.
Minket Kanadába küldtek, ebbe az undorító országba, ahol hemzsegteg a korcsok. Ráfért a tisztogatás. Már napokkal korábban felkészültünk, a felszerelésem is nálam volt természetesen. A feladatunk gyors és egyszerű, elfogjuk a vezérkart, és a kormánypártiakat, majd kicseréljük őket a saját embereinkre. Tudtuk hol fognak összeülni, már előre megszereztük az óvóhely pozícióját és tervrajzát. Volt felszerelésünk rá, hogy könnyedén bejussunk. Nem állhatott semmi az utunkba. A teleport majdnem tökéletesen pontos volt, alig párszáz méterre voltunk a bejárattól. Egyelőre csak Reena és én mentünk, ketten kellett bejussunk. Kommandós akció volt, felesleges lett volna túl nagy sereg, könnyen kiszúrhatóak lettünk volna tőle. Felszerelésnek kérvényeztem álcázó ruhát, hasonlót Reenáéhoz, de számítottam rá, hogy nem kapom meg. Csupán az egyszerűség kedvéért próbáltam meg, hogy megkönnyítse a dolgunkat, és csupán erre a küldetésre. Amennyiben nem kaptam meg, nem estem kétségbe. Jutottak már be zárt helyekre korábban is, csúcstechnológia nélkül. Tudtam hogyan haladjak, megvolt az alapvető kiképzésem. Ez esetben álcaruha volt rajtam, amivel beleolvadtam a környezetembe. Alatta természetesen a saját egyenruhám. Tudtam hogy tegyem a lábam, hogy hol haladjak, ahol nehéz kiszúrni. Gyors és könnyű léptek, de nem kapkodtam. Az út közben folyamatosan figyeltem, ellenséges őröket kerestem, hogy ezeknek kikerüljem az útját, illetve figyeltem rá, hogy ne szúrjanak ki. Ha kellett megálltam, és beleolvadtam a környezetembe. Amennyiben sikerül eljutni az ajtókig, elővettem a felszerelést, hogy átvágjam magam az ajtón, előtte persze feltérképeztem a helyet, riasztót kerestem, biztonsági kamerákat, olyasmit, amit célszerű hatástalanítani vagy átverni, mielőtt bejutnánk. Természetesen volt nálam egy zavaró eszköz, ezt bekapcsolva tartottam.

Felszerelés:

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 13 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. augusztus. 17. (szerda)


Idő: 2027. augusztus 1. 10:45 perc; Hátralevő idő: T-21 kör

Joseph valóban nem kapott olyan ruhát, mint Reena-é, megkérték, hogy inkább gyakorolja az újonnan szerzett képességét és azzal is képes magát bizonyos időre álcázni. Hiszen képes volt imitálni dolgokat, így a kaméleon bőrt is, amivel beletudott olvadni a környezetébe. Emiatt csak instabil molekulájú ruhát kapott kölcsönbe a bevetés idejére. A kintre felvett ruhát persze megkapta. Helyette inkább zavaróeszközt kapott, amivel a kamerák felvételét lehet zavarni, így nem tudják követni őket majd. Reena még C4-et kért, hogy azt hozzon Joseph, arra lehet, hogy szükség lesz és soha sem árt, ha van.
Megérkezve a bunker bejáratához láthatták, hogy a megszokott kör alakú bejárat volt, valóban volt kamera ott is, ha a zavarót elhelyezte Ralf, akkor észrevétlenül mozoghatott. Olyan volt a zavaró, hogy azonnal ráállt a kamerák frekvenciájára és ugyanazt az üres képet adta be, mint ami alapból ott volt, így láthatatlannak sem kellett lenni, hanem nyugodtan lehetett mozogni. Reena el is helyezte az ajtón a szerkezetet, ami néhány perc alatt feltörte a kódot és a zárat, így az atombunker ajtaja kinyílt. Ugyan nem teljesen, de annyira eléggé, hogy be lehessen menni. Reena ment előre, majd amint nyugtázta, hogy senki sincs az ajtó mögött rádión szólt ki.
– Bejöhet, induljon előre és fedezem! – adta ki a parancsot.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by King Raten Chromixen Kedd 16 Aug. 2016, 10:05

~Joseph Soltzbauer~

Bár nem olyan ruhát kaptam amilyet akartam, mégis lehetett instabil molekulásom, ami máris több, mint amire gondoltam, amit vártam. Ettől függetlenül hideg volt, kellett a kabát, viszont odabent könnyebb dolgom lesz a lopakodást tekintve. Gond nélkül jutottunk el a bunker bejáratához, ahol természetesen használtam a zavaró eszközt amit hoztam. Ezek után nyugodtan nekiláthattunk a dolgunknak, azaz hogy átjussunk az ajtón, ez is meglepően könnyen ment. A nő elhelyezte az eszközt, az feltörte a kódot, mi pedig haladhattunk tovább. A felettesem ment előre, ennél a pontnál is elgondolkodtam, hogy mennyi mindent máshogy csinál, mint Goblin. Egyrészt vele valószínűleg nem ketten jöttünk volna, másrészt biztos nem menne be az ismeretlenbe egyedül, elsőnek. Beküldene valakit, valószínűleg pont Reenát, vagy egy egyszerű feláldozható katonát, és csak utána követnénk. Bár Reena egyértelműen jobb lopakodó, felderítő, mint én. Célszerű volt neki menni előre. Mikor meghallottam a hangját, megindultam, a zavaró eszközt kint hagyva, hogy továbbra se tapasztaljanak semmi gyanúsat a bejáratnál. Minél később jönnek rá hogy itt vagyunk, annál jobb.
Odabent egyből körbenéztem, felhúztam a szemüveget, és hőképet, infrát is lekértem, hátha valaki így álcázza magát, és megláthatom. Sejtettem, hogy nem fogok semmi különlegeset látni, és úgy sejtettem, hogy odabent égnek a lámpák, így az éjjellátóra se lesz szükségem. A tervrajzok alapján egy kör alakú szobában kellene lennünk, és egy liftet kéne látnunk. Kérdőn néztem a nőre.
- Lemászunk a liftaknában? - teszem fel a kérdést a kommunikátoron. Sajnos nem hoztam mászó felszerelést, de ez se feltétlen jelent gondot. Maximum egy kis kellemetlenséget.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 17 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. augusztus 21. (vasárnap)


Idő: 2027. augusztus 1. 10:50 perc; Hátralevő idő: T-20 kör

Valószínű, hogy máshogy csinálták volna, de most szerencsére tudták, hogy szinte mindenki lent összpontosult, még a testőrök is, így a felsőbb szinteken az ellopott protokoll szerint nem fognak senkivel találkozni. Valószínűleg kevés tényleg megbízható személyt tudott a kormány idehozni magával, azért volt ez a megoldás. Egyébként erre a feladatra Goblin küldött csak két embert, gyorsan észrevétlenül lejutni, hátha mentődik még máshova is az itteni dolog, vagy kapcsolatban vannak másokkal, ha letudták volna jelenteni azt, hogy betört egy csoport, akkor soha sem sikerült volna az átvétel. Amint Joseph bent volt Reena láthatatlanul levette a kinti blokkolót, ami most már újra a kinti környezetet vette fel, ahol senki sem volt és ő hozta tovább, így itt bent is rögtön hatott. Valóban nem látott semmit sem Joseph, az adatok pontosak voltak, hogy nem lesz itt fent senki, a lámpák sem működtek emiatt, így tényleg szükséges volt az éjjellátó a férfi számára.
- Igen, ez a legcélszerűbb – mondta. – Alulról a negyedik szintnél már lesznek őrök. A feladat az, hogy egyet elkapunk, ön felveszi az alakját, aztán elkap, mint behatolót… az őrség parancsnokát elhívja a helységbe, ahova kísérnek, az összes őrt elintézzük, majd mint a parancsnok elvisz az elnökhöz, hogy az életemért cserébe információkat adnék át. Eddigre csak a civilek is mi leszünk ott esélyesen néhány másik őrrel. A többit bízom benne, hogy eltudja képzelni.
Közben már nyitotta is a liftaknát, ahol ezúttal ő kezdte meg a mászást jellemzően a vibránium karmait használva. Az egész komplexum 14 szintes volt, így tíz szintet kellett lefelé másznia a párosnak.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 21 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. augusztus 25. (csütörtök)


Idő: 2027. augusztus 1. 10:55 perc; Hátralevő idő: T-19 kör

Ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 25 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. augusztus 29. (hétfő)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:00 perc; Hátralevő idő: T-18 kör

Ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 29 Aug. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. szeptember 2. (péntek)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:05 perc; Hátralevő idő: T-17 kör

Ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 01 Szept. 2016, 11:30

~Joseph Soltzbauer~

Amint bejutottam, a nő utánam hozta a blokkolót, miközben én használtam a szemüvegemet, hiszen a lámpák sem világítottak. A kérdésemre bólintott, és magához képest egész bőbeszédű választ adott, elhangzottak a terv részletei, én pedig bólintottam, jeleztem hogy értem a feladatom. Nem volt nehéz dolgunk, főleg, hogy bíztam a Hydra információiban, és bár éber voltam, nem számítottam ellenállásra a negyedik szintig, ahogy Reena is mondta. A lifthez sétáltunk közben, amit már nyitott is, nem kellett nekem növesztenem az erősebb izmokat. Elkezdett mászni lefelé, miközben én levettem a kesztyűmet, és bár csábított a gondolat, hogy a cipőmmel is ezt tegyen, hiszen úgy egyszerűbb lenne a mászás, elvetettem a gondolatot. Nem akartam megválni a bakancsomtól, ami védi a lábamat az esetleges ellenséges tűztől. Inkább a kezeim próbáltam átalakítani mászásra alkalmas végtagokká, lehetőleg tapadókorongokkal vagy hosszú, tartós karmokkal mint Reenáé, illetve az izomzatomat is megváltoztattam ha tudtam, hogy ne terheljen a mászás. Próbálok minél nagyobb csöndben közlekedni, bár sejtem, hogy a nő karmai elég hangosak, illetve követni a tervet, ha leértünk, és keresni a lehetőséget arra, hogy kiüssünk egy őrt, és felvehessem az alakját.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 02 Szept. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. szeptember 6. (kedd)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:10 perc; Hátralevő idő: T-16 kör

Az alakváltás sikeres volt, az ujjak és kézfej átalakítása volt a jobb megoldás, így ezzel mászott le a páros. Amint leértek – egyébként mégcsak alakváltás sem nagyon kellett, maximum az egész végén, hiszen a liftet tartó drótokon is lehetett ereszkedni, Reena egyébként így tett és nem a falat használta erre – ott már meg lehetett támaszkodni a lábbal a faalon, vagy még mindig kötélmászásszerűen megállni a fémdróton. Ott voltak a liftajtónál, amint megérkeztek és még nem álltak neki sehogyan sem kinyitni azt a folyosóról hangokat lehetett hallani.
A fémes padlón bakancsok zaját, ahogyan valaki mászkált fel és alá, ezenfelül pedig két férfi hangja volt hallható, azt, hogy miről beszéltek, de Joseph nem értette, hogy miről is beszélnek, mert franciául tették – ha a kari beszél így, akkor kiabálj és javítom. Reena kérdőn pillantott fel a férfira és az ajkai hangtalanul formálták a következő kérdést miközben a fejében a liftajtóra bökött.
Valami ötlet?

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 05 Szept. 2016, 20:13

Sikerült alakot váltanom, és egyszerűen lemásztunk a liftaknában különösebb gond nélkül. Egészen a kijelölt emeletig másztunk, ahol a liftajtónál megálltunk, de nem álltunk még neki hogy kinyissuk. Hallottuk a bakancsok jellegzetes zaját, amint a folyosón koppantak, de sajnos nem csak kettőt lehetett megkülönböztetni. Sőt, egészen bizonyossá vált hogy többen vannak, mikor két férfi hangot is hallottunk odakintről. Bár ettől függetlenül nem értettem, hogy miről is folyik a diskurzus, bár talán francia nyelven kommunikálhattak, de nem mertem volna megesküdni rá. Reena rámnézett, és halktalanul formálták ajkai a kérdést, hogy van-e valami ötlet. Egy pillanatig gondolkodtam, aztán hasonlóan válaszoltam, kissé elnyújtva a szavakat, hogy egyszerűen ki tudja venni amit mondok.
Kinyitjuk az ajtót és füst gránát?
Teszem fel a kérdést, nagyjából ennyi jut most eszembe.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 10 Szept. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. szeptember 14. (szerda)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:15 perc; Hátralevő idő: T-15 kör

Joseph rövid időt gondolkodott, hogy mi lehetne a megoldás, majd ezt el is „mondta”. Reena szinte azon nyomban megrázta a fejét, majd hasonlóképpen tátogva „szólalt” meg ismét.
Olyan kell, ami nem kelt zajt. Ha nem egyszerre tudjuk mind a kettőt, hangtalanul elintézni, riaszthatják a többieket. Már a lift ajtó is nyikorogna, megoldást kell találnunk arra, hogy hangtalanul jussunk ki és szereljük le mindkettőt. Ha a legkisebb zajt is meghallják, jelentik, hogy valami van itt, soha sem jutunk el a megfelelő helyre.
Ezek után kérdően pillantott fel Joseph-re a nő, hogy minderre mit is fog mondani/javasolni a férfi.

//Elnézést, mint írtam inaktívba, műtöttek hétfőn és kissé ki voltam utána, azért nem volt végül körváltás. :oops. És bocs, hogy rövid. //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by King Raten Chromixen Szomb. 10 Szept. 2016, 19:57

~Joseph Soltzbauer~

Még egy kicsit gondolkodtam, aztán eszembe jutott a megoldás, amit ruha nélkül mások kínosnak találhattak volna. A tervem része volt ugyanis hogy összemegyek, és ha a Hydrától nem kapok egy erre alkalmas ruhát, akkor egy teljes körű pucérkodás is a terv része lett volna.
Bolhaként kiugrálhatok, és meglephetem őket. Ha elég gyors vagyok, kiiktatom mindkettőt, mielőtt még felfognák hogy mi van, aztán kinyitjuk a liftet.
Közöltem a tervemet, és vártam egy pillanatot, hátha ellenzi, és tovább kell ötletelnünk. Ha nem teszi, akkor viszont vetkőzni kezdek.
Ha átalakulok nem akarom hogy hangosan koppanjanak.
Magyarázom, majd ha levettem, átnyújtom neki hogy fogja meg a cuccaim, és átalakulok egész apróra, az ajtó felé fordulva. Készülök rá, hogy nehéz dolgom lesz, átalakult formában a tájékozódás, ezért akarok a jó irányba indulni. Úgy sejtem, hogy észre fogom venni ha kint vagyok, és lehetőség szerint az őrök mögött próbálok elhelyezkedni, és átalakulás közben már felkészülni a megfelelő mozdulatsorra, és amint megjelenek, egyből kiiktatni először az egyiket, majd a másikat. Nem érdekel, hogy halálos, vagy csak kábító mozdulatok, olyat választok, ami a leggyorsabban kivitelezhető, hogy esélye se legyen a másiknak reagálni, és gyorsan mind a kettővel elbánjak. Ha megvagyok, akkor kinyitom Reenának a liftajtót.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 14 Szept. 2016, 07:33A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. szeptember 18. (vasárnap)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:20 perc; Hátralevő idő: T-14 kör

Joseph közben rájöhetett, hogy mégsem kell pucérkodnia, mert olyan ruhát kapott, ami vele együtt változik. Így csak a felszerelését kellett átadnia a nőnek, aki meg is fogta azokat, illetve felakasztotta némelyiket a liftakna kábelére. Ezek után Joseph-nek a legcélszerűbb az volt, hogyha a liftajtó előtti padkában kapaszkodott meg, majd amint egyre kisebb lett tudott feljebb húzódzkodni, majd mikor egészen pici lett a liftajtó alatt és között át tudott menni, ugrálni. Amint kiért az előző félhomályos állapot helyett meglehetősen fényes folyosó fogadta. Kellett jó pár pillanat, hogy az összetett szemek alkalmazkodjanak. Itt már láthatta a két kommandós ruhában levő férfit. A ruhájukon egy szimbólum volt, ami a férfinak is ismerős volt.
Spoiler:
A Joint Task Force 2 szimbóluma, az elit terrorelhárításért felelős kanadai osztag teljes felszerelésben. Taktikai felszerelésben, azaz testpáncél, taktikai mellény, sisak, teljes fegyverzet. Ráadásul nem is álltak olyan közel egymáshoz, hogy egyből leüthető legyen mind a kettő. A liftajtó két oldalán álltak mintegy három méter távolságra egymástól. Azaz Joseph-nek valamit ki kellett találnia, hogy miként tudná viszonylag könnyedén, megoldani, amit kell, mert sajnos nem lesz olyan könnyű mindez, mint hitte elsőre.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 18 Szept. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. szeptember 22. (csütörtök)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:25 perc; Hátralevő idő: T-13 kör

Ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by King Raten Chromixen Szer. 21 Szept. 2016, 13:28

Miután kijutottam, felmértem a helyzetet. Sajnos nem volt olyan egyszerű a szituáció, mint reméltem, az őrök teljese felszerelése várható volt, azonban nehezebbé tette az ártalmatlanításukat. Testpáncél, taktikai mellény, sisak, szóval minden ami nehezíti a dolgomat, és még fegyverek is. Ráadásul látható volt a jelzésből, hogy kiváló katonák, és mindenre kiképezték őket, amire jelen helyzetben szükségük lehet. Vagyis majdnem mindenre, az én dolgom pedig az volt, hogy rájöjjek mivel oldhatnám meg a helyzetet. Ha az egyiknek beugranék a torkába, és ott megnőnék, az elég gyors és brutális véget vethetne az életének, de a másiknak lenne ideje miközben növök. Ráadásul a három méteres táv is nehezítette a helyzetet. Nem tudnék elég gyorsan odaérni, erősítést hívhatna vagy lelőhetne. Az előző torkos ötletet továbbgondolva támad az ötletem, hogy a torkán belül okozhatnék olyan sebeket, hogy fuldokolni kezdjen, de akkor a másik megint csak segítséget hívna, ami szintén rossz megoldás. Miközben gondolkodok, úgy döntök hogy kiugrálok a folyosó végére, hátha ott látok egy magányos katonát, akit kiüthetek, felvehetem az alakját, és úgy közelíthetem meg a két fickót.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 22 Szept. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. szeptember 26. (hétfő)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:30 perc; Hátralevő idő: T-12 kör

Joseph úgy döntött, hogy végigpattog a folyosón, hogy megpróbáljon egy katonát levadászni, majd annak az alakjában menjen oda a kettőhöz a liftnél és úgy intézze el őket. Alig tett meg két ugrálást, amikor a két férfi ismét beszélgetni kezdett. Most azonban néhány szónál többet nem váltottak egymással, az egyik ellökte magát a faltól és elindult a folyosón. Pont a másik irányba ment, mint ahogyan Joseph volt. De azt még így bolha „képében” is hallotta, hogy egy ajtó nyílt, majd csukódott be a férfi mögött.
A tervrajzok szerint arra a mosdók voltak a szinten, így valószínűleg nem volt sok ideje arra, hogy cselekedjen azelőtt, hogy a másik katona visszajönne az őrposztjára.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 26 Szept. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. szeptember 30. (péntek)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:35 perc; Hátralevő idő: T-11 kör

Ugyanaz, a mosdóba kiment alak lassan végez ott.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 30 Szept. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. október 4. (kedd)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:40 perc; Hátralevő idő: T-10 kör

A másik őr lassanként visszaért és újra elfoglalta a helyét a liftajtó másik oldalán.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 04 Okt. 2016, 00:01A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. október 8. (szombat)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:45 perc; Hátralevő idő: T-9 kör

Ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 08 Okt. 2016, 00:01A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. október 12. (szerda)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:50 perc; Hátralevő idő: T-8 kör

Ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 12 Okt. 2016, 00:00A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Hydra – Kanada, az álmok hazája


Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds


Következő körváltás: 2016. október 16. (vasárnap)


Idő: 2027. augusztus 1. 11:55 perc; Hátralevő idő: T-7 kör

Ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kanada      AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kanada      Empty Re: Kanada

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.