Kepler tudományos központ

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Kepler tudományos központ Empty Kepler tudományos központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 29 Aug. 2015, 17:18

A Kepler tudományos központ, ahol rendszeresen tartanak mindenféle tudománnyal és misztikummal, mágiával kapcsolatos konferenciákat.
Kepler tudományos központ 24vqnop

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kepler tudományos központ AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Vas. 30 Aug. 2015, 21:08

Svarog kiszállt a taxiból, de előbb kifizette a sofőrt, és még borravalót is adott neki. Aztán a tekintetét ráemelte a tudományos központ vasbeton és üvegből álló tömbjére.
Már vagy másfél hónap is eltelt azóta, hogy kiengedték a szuperhumánoknak fenntartott börtönből. Előtte persze halálra ítélték a SHIELD elleni támadás miatt. És nem akárki, hanem Merlyn lánya Roma emelt érte szót a bíróság előtt...
Kegyelmet eszközölt ki a számára.
Ezért cserébe nem foghatott fegyvert, bármilyen bizonyított emberre való támadás után mehet sittre. És ráadásul mindennap be kell mennie a SHIELD-hez pszichológiai vizsgálatra. Mindennap ugyanazokat végezték el, és ő már halálosan kezdte unni az ugyanolyan teszteket, kérdéseket, és a saját, rájuk adott válaszait. Aztán hazavánszorgott, de azért hogy levesse magát egy fotelbe, és a kvantumfizikáról olvasson könyveket.
Soha nem gondolta volna, hogy ezt fogja tenni.
Szentül kezdte hinni, hogy annak idején a Horatio Miller nevű jövőből jött fickó változtatta meg azt az idővonalat, ami abba a jövőbe vezetett, ahol Dragunov szinte hős volt.
Most a történelem annyiban változott, hogy Dragunov most zöldeskék, és nem lila. Nem képes uralni már a lángokat, és már nem SHIELD ügynök.
És biológiailag halott.
Az egész mostani állapota a történelem megváltozásának mellékterméke. Azonban kezdett egyfajta pozitív életszemléletet kihozni ebből. Miszerint, hogy csak nézze az egésznek a pozítiv oldalát. Itt volt, élt, és nem a Változatlanban senyvedett, a Csillagsárkánnyal, a Veremszájúval meg a többi kezelttel együtt.
Ebbe a központba is ezért jött el, hogy hátha több mindent megtudhat erről a témáról.
Nem azért, mert esetleg újra a régi lehet, hanem csak tudásszomjból. Mert érdekelte.
Előtte azonban rágyújtott egy szivarra, aztán mikor összezárta az öngyújtóját, felsóhajtott.
- Azért van, ami hiányzik - felelte, és kifújta a füstöt.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Hétf. 31 Aug. 2015, 18:36

Ha azt mondanám, hogy csak perceken keresztül vitáztunk, akkor az hazugság lenne. A viták és az eszmecserék eléggé általánossá vált számunkra az egyesülést követően. Az első napokon csak finoman, tartva a távolságot és pár beszélgetési alapszabályt vitáztunk csak, aztán már odáig fejlődtünk, hogy olyan perc nem telt el amivel kapcsolatban nem lett volna különböző a véleményünk vagy a nézőpontunk. Ezt pedig mindig megvitattuk, természetesen kulturáltan.
Aurora kölcsönvett egy motorkerékpárt a S.H.I.E.L.D.-től. Ügynökként használatba vehette a szervezet járműveit, így pár papír elintézését követően már az utakat róhattuk. New Jersey felé tartottunk. Viszont az egyetlen dolog amivel kapcsolatban nem tudtunk dűlőre jutni az volt, hogy a célponthoz elérve miféle konferencián veszünk részt. A nőt a tudományos vonal érdekelte inkább, én a misztikum, a mágia iránt érdeklődtem, hisz a tudomány, a sok űrben hadakozó nép után, már annyira nem hozott lázba.
- Még mindig nem változtattad meg a véleményed? - tette fel a kérdést Aurora a sikeres parkolást követően. Maga a hely kívülről nem nézett ki nagy dobásnak, bár lehet, hogy csak az én minimumom van túl magasra téve a sok utazgatásnak és világlátásnak köszönhetően.
- Egyáltalán nem. - adtam meg a feleletet miután felvettem a testén a köpeny alakot. Motorozás alatt inkább csak rejtőzködtem, túlságosan feltűnő lett volna, és nem igazán vállaltam volna be egy stand up beszélgetést egy rendőrrel aki azt feltételezi Auroráról, hogy nem látta merre megy. - De esetleg kompromisszum képes is lehetek, amennyiben az számomra is előnyös. - folytattam, mikor már elindultunk befelé. Embereket és mutánsokat láttam, semmi olyat ami eltért a normától, bár számomra a földi mutánsok már eltértek a normától, hisz mikor először jártam a bolygón ez a faj, még nem létezett, vagy annyira kis számban, hogy nem találkoztam velük.
- Oda nézz. - mozdítok egy kisebb csápot, hogy a tömegben levő sárkányalakra irányítsam a nő figyelmét.
- Egy sárkány mutációval rendelkező ember. Mi van vele? - kérdezett vissza úgy, mintha valami teljesen apró dologból csináltam volna óriásit, viszont számomra nagyon is úgy tűnt, mintha egy, földi szóval élve, űrlény lenne. A makluanok sárkányszerű kinézettel rendelkeznek, bár valóban kérdéses, hogy mit is keresne egy itt a Földön. Ráadásul mintha nagyobbak lennének az embereknél...
- Van egy kozmikus faj akik szintén sárkányszerűek. Biztos csak összekompromittálom a kettőt, de nem jelenthet gondot megkérdezni, nem? - vettem át az irányítást egy kicsit és megközelítettem az alakot aki épp rágyújtott és kifújta a füstöt. Szép... egy dohányzó sárkány.
- Mint például? - még mielőtt bármit szólhattam, vagy ellenkezhettem volna Aurora már fel is tette a kérdést a férfi szavait követően. Néha elgondolkodtat, hogy nem lehetséges-e, hogy ez a nő is mutáns és a különleges képessége a nyelvének néha rendellenes használatában rejlik. Remélhetőleg nem fognak úgy nézni ránk, mint egy űrlényre, bár én személy szerint elég közel állok ahhoz a meghatározáshoz.
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Poison Ivy Hétf. 31 Aug. 2015, 22:59

Utálom az utazást, de a munka miatt muszáj. A Gruber engem nevezett ki arra, hogy kepviseljem a cégünket a tudományos találkozó során. Valószínűleg halálosan unalmas lesz, mar előre látom sajnos...Na de jönnöm kell. Ahogy leszálltam a vonatról megereztem a novenyvilagot...mint ha hivogatnanak...Ezen gondolkodva elsodortam egy pár embert, talán turisták lehetnek vagy mit tudom en, annyira nem izgat...cüccögnek es torznak neveznek...Nos ahogy így haladok, elérem a bejáratot , körül nézek, aztán irány befelé. Furcsa hely annyi szent, de legalább vannak növények. Az egyikhez közelebb léptem, es megsimogatom...Na ha most nem néznek hülyének akkor soha. Érzem rajta a nemtörődömséget , valószínűleg alig gondozzák. Megpuszilom az egyik levelet aztán sétálok tovább, nézelődöm. Sok az ember, talán a konferenciára jöttek talán csak itt dolgoznak, vagy csak turisták. Leülök egy székre , elohalaszok egy újságot es belemelyedve olvasok egy cikket amit a gyermekeimrol irtak. Elnevetem magam es halkan megjegyzem:
- Meg hogy a növények nem éreznek...Talán ha téged sem itatnanak meg csak heti egyszer akkor rajonnel...
Aztán olvasok tovább. Az egyik ember közben letep egy kis levelet az előbb megsimogatott növényről...Ez fajt neki...érzem...Így hat osszeszedem minden erőmet, es irányításon alá veszem a kis zöldet...kinő belőle egy inda, ami körbe fonja a srácot , aztán a végével benyul a hóna alá es az összes szőrt kitepi...persze a fiú könnyes szemmel visít egyet, értetlenül néz aztán elsunnyog a helyszínről a kuncogasommal kísérve...
Poison Ivy
Poison Ivy
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Poison Ivy
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Kedd 01 Szept. 2015, 11:42

Svarog elszívja a szivarját, aztán a közeli szemeteskukába pöccinti. Igen, megjavult. Rohadtul megjavult. Már nem szemetel, csak a dohányzásra szokott vissza, de már nem nagyon érdekelte a tüdőrák.
Azt se tudta, hogy az új testében kialakulhatnak e daganatok. Egyáltalán lehet beteg? Mostanában meg sem fázott. Halhat természetes halált, vagy csak ha nem találja meg azt az átkozott álmodót.
Inkább lenyugtatta magát, hagyta, hogy a kérdések és a problémák elsodródjanak tőle. Újra megnyugodott. Ekkor szúrta ki, hogy egy szőke nő méregeti őt, aki fekete köpenyt hord magán.
Dragunov visszanézz rá, és rájön, hogy a kinézetét szemléli. Már hozzászokott a kíváncsi tekintetekhez. Már nem dühítette, nem emlékeztette őt a cirkuszra, ahol a gyerekkorát töltötte.
Ha már azokat az éveket annak lehetett nevezni.
- Van valami folt a ruhámon? - kérdezi egyenesen a nőtől, és szórakozottan végignézz magán. - Úgy látom nincs, ja, hogy még nem látott sárkányszerű mutánst, biztos. Nyugalom nem eszek embert ezeken a napokon. Amikor felmegy a savam.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Kedd 01 Szept. 2015, 19:16

A sárkányférfi szavait némán hallgattuk végig. Igazából nem tudtam eldönteni, hogy most ijesztő vagy vicces akarna-e lenni. Amennyiben az előbbi, úgy biztosan nem jött össze, hisz olyasmiket láttam már, amitől mások idegbajt kapnának, és olyanokat is láttam akik kaptak. Ami a vicces részét illeti, lehetséges, hogy velem van baj és nem értem a földi humort? Nincs kizárva.
Meglepetésemre Aurora is visszaszólás nélkül figyelte a férfit, és leginkább azt az érzést keltette bennem, hogy valamin nagyon elgondolkodott közben. Azt kétlem, hogy valami frappáns válaszon, hisz az zsigerből megy neki. Sokkal inkább valamire emlékeztethette a férfi.
- Igazad van, tényleg nem űrlény. - szólaltam meg elsőként és most nem csak a gazdatest fejében. Igazából meg is lepett volna, ha ténylegesen makluan lett volna, de hát azok nem járnak a Földre nyaralni vagy kirándulni.
- Tudom, de egy SHIELD ügynökre hasonlít. Csak az lila volt. Lehet, hogy a testvére? - szavaival együtt a gondolatait is megosztotta velem a nő és így már én is értettem, hogy miről beszél. Az emlékeiben látott alakra valóban hasonlított. Szép érdem, hogy még az elnök is kitüntette. Vajon Aurora is szeretne majd ilyesmi érdemeket magának?
- Gondolom tudnia kell róla, ha van egy hasonmása, vagy hasonló. Igazam van? - a kérdést immáron a sárkányemberhez intéztem. Fő az információszerzés, vagy valami hasonló dolog.
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Szer. 02 Szept. 2015, 18:34

A nő némán hallgatta végig Dragunov szavait, és Svarogot ez végtelenül zavarta. Lehet, hogy valami orvgyilkos, aki az A.R.M.O.R.-ban történtek miatt akar bosszút állni?
Vagy esetleg a SHIELD egy álruhás ügynöke, akit ráállítottak. Á, nem lehet. Egyik esetben sem koptatná le magát.
Két további lehetőség marad. Tényleg egy szájtáti bámész aki még nem látott Svaroghoz hasonló szerzetet, vagy... felismerte őt a tv-ből, hisz mikor Osborntól megkapta a kitüntetését a Dormannu elleni végső csatában való részvételért, akkor kisebb fajta hírnévre tett szert.
Ekkor a nő megszólalt, és nagyon furcsát kérdezett. Svarog a kérdésére felkuncogott.
- Sok mindent megéltem, de azt még nem, hogy legyen egy hasonmásom - válaszolja kedélyesen, és továbbra is a nőt méregeti. - A nevem Boris Dragunov, de csak hívjon Svarognak. - Persze ha lenne, nem biztos, hogy tudnék róla. Nincs nálam toll, adnék autogramot, de mostanában nem vagyok olyan passzba. Hogy hívják? Már bocs, hogy így letámadom, de nálam a minimum, hogy tudjam annak a nevét, aki megbámult.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Szer. 02 Szept. 2015, 22:06

Határozottan olyan személyisége van ennek a férfinak ami nagyon pengeélen táncol. Arról nem is beszélve, hogy érzem Aurorán, hogy várja a lehetőséget, hogy valami csípőset odaszúrhasson neki.
- Áhá. Akkor maga az a SHIELD ügynök akit Osborn kitüntetett. - szólalt meg a nő miután a sárkány alak bemutatkozott. Most már teljesen biztos, hogy nem űrlény. Kár, pedig koccinthattunk volna arra, hogy mindketten a Földön vagyunk.
- Az én nevem Aurora Howe. Ha nem tévedek akkor maga orosz, legalábbis a nevéből illetően. - Aurorával ellentétben én nem mutatkoztam be. Mindketten egyetértettünk abban, hogy minden kártyát nem fedünk fel rögvest. Ezért is nem árulta el ő, hogy SHIELD ügynök, és mivel köpenyként borítottam be, így a férfi az egyenruháját sem láthatta. Nincs kizárva, hogy az én létezésem és a nő foglalkozása is erős ütőkártya lehet majd valamelyik pillanatban, addig meg hadd maradjon a pakliban.
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Csüt. 03 Szept. 2015, 07:32

Svarog felkacagott, és összecsapta a kezeit. A nő viselkedését érdekesnek találta. Úgy beszélt mint valami rendőrségi nyomozó, és ahogy azt a köpenyt összehúzta magán.
Hát, az enyhén szólva fura volt, úgy nézett ki, mintha valami gonosz varázsló lenne egy nyolcvanas évekbeli fantasy-ból, akinek úgy találták ki a nevét, hogy egy fickó egyszerűen rátenyerelt a klaviatúrára.
- Pontosan - mondta Dragunov kedélyesen, aztán magában hozzátette. - Viszont csak nyugalmazott SHIELD ügynök vagyok. És igen, orosz vagyok. Bár csodálkozom, hogy az akcentusomból nem találta ki, hogy Vlagyivosztokban születtem.
Határozottan nyugtalanítja valamiért az a fekete köpeny.
- Amúgy ha azt a köpenyt így összehúzza magán, nem nagyon rejt el semmit, hanem még jobban felhívja magára a figyelmet Mrs... Nem tudom a nevét, még mindig.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Csüt. 03 Szept. 2015, 18:59

Éreztem a közeledtét a lehetőségeknek, de nem hittem, hogy ilyen hamar megteremti a mutáns a táptalajt Aurora csípős nyelvének. Igazából némiképp tartottam is tőle, hogy a nő esetleg túlságosan messzire megy ezzel és esetleg amit más egyszerű visszaszólásként értékelne, azt a mutáns sértésnek veheti. De ugyanakkor ki voltam én, hogy ennek megálljt parancsoljak?
- És Vlagyivosztokban mindenki olyan figyelmetlen, mint magam, hogy rögvest elfelejti annak a nevét aki bemutatkozott? - a kérdést követően rögvest csípőre is tette a kezét. őszintén szólva ezt a kérdést teljesen jogosnak éreztem, hisz a férfi ténylegesen figyelmetlenségéről adott tanúbizottságot.
~ Már értem, hogy miért ex-SHIELD ügynök. Akció közben rossz lehet, ha nem tud odafigyelni. - juttattam át a gondolataimat Aurora fejébe, hogy ha már lehet, akkor én is ne sértegessem az urat, mert még a végén tüzet talál okádni, vagy legalább átkokat.
~ Engem az érdekelne, hogy miért nyugalmazták. Csak úgy nem enged el a SHIELD senkit. - jött a válasz a saját gondolataimra, és egyet kellett értenem vele. Amennyi tudomásom volt a szervezetről, az biztosított róla, hogy tulajdonképp csak a halottak tudják megszakítani velük a kapcsolatot, és azok nem igazán térnek vissza onnan, ahova kerülnek.
- Ami a ruhámat illeti, nem csinálok vele semmit. Mindent amit lát, magától csinálja. Tudja, ilyen varázsköpeny. - ha megtehettem volna hangosan felnevetek a nő szavain, bár így is némiképp a bőröm, ami jelenleg a köpenyt jelentette, megremegett a szavak hatására. Mindig is értékeltem az emberi kreatív gondolkodást, főleg ha némi humorral vegyítették. Arról nem is beszélve, hogy a kilétemet sem határozta meg, hisz elég kevés közöm volt a mágiához. Láttam már azt, de használni én nem vagyok képes.
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Pént. 04 Szept. 2015, 21:26

Svarog a nő megjegyzésére elmosolyodik. Mindig is kedvelte az olyan embereket, akik őszinték és azonnal visszavágnak ha kell. Az ilyenekben van túlélési ösztön és természetes intelligencia.
Ha nem lenne ilyen titokzatoskodó, akkor még kedvelné is Aurorát.
- Ja, Aurora Howe a nevének egy része. Abban reménykedtem, hogy ha másodszor is rákérdezek, akkor elmondja az esetleges rendfokozatát, hogy kinek dolgozik ilyesmi.
Közben elindult a bejárat felé.
- És gondolja el, hogy nagyon is figyelmes vagyok. Egyből levettem, hogy nem egy rám állított őrszem vagy orvgyilkos Ms. Howe.
A következő válaszán eltöpreng egy kicsit, és csak aztán szólal meg. Nem mondhatja el, hogy meghalt.
- Nos, maradandó sérülés egy bevetés során. Annak köszönhetem hogy most nem lila vagyok, valamint más váratlan mellékhatásokat is.
Rámutat az úgynevezett varázsköpönyegre, ami megremegett.
- Ó, és mintha élne. Amúgy nem nagyon ismerem a mágikus tárgyak működését, de azt tudom, hogy nem akárki kaphat ilyen cuccokat. Szóval gondolom maga nem Aurora Howe a sarki pizzéria titkárnője, hanem tényleg egy kiváltságos személy, aki kiérdemelt egy ilyen tárgyat. Legyen az mágikus vagy bármilyen. Ne válaszoljon, ha nem szeretne. Mostanában zűrös napjaim vannak, inkább szeretném nézni a rendezvényt. De maga túlságosan is érdekes, és ez fúrja az oldalamat.
Barátságosan a nőre mosolyog, legalábbis ahogy ez hüllőszerű arcvonásoktól kitelik.
- Mit szólna egy kényszernyugdíjazott SHIELD ügynök társaságához? Nyugalom, nem fogom untatni azokkal a sztorikkal, mikor goblinokat aprítottam a Sötét Dimenzióban, miközben a többiek egy háromméteres csontvázzal voltak elfoglalva. Vagy mikor találkoztam Arthur királlyal. Az igazival.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Szomb. 05 Szept. 2015, 19:25

Érdekes volt, hogy milyen csellel próbált olyan információt kicsalni Aurorából a férfi, amit rögvest csak bizonyos közösségben használ a nő. A felettesein kívül nem tudom, hogy használta-e máshol a tisztségére utaló szavakat, így közel sem volt meglepő, hogy most se tette meg. Fölösleges próbálkozás volt a sárkány részéről a dolog.
- Esetleg annyit tudnék mellé tenni, hogy közlegény, de az már évekkel ezelőtt volt. A terepruházatot már leraktam. - egyszerre hazudott és mondott igazat, hisz valóban nem volt se közlegény, sem pedig katona, legalábbis nem olyasmi, mint amit említett, arról pedig hallgatott, hogy továbbra is egy hasonló hierarchikus rendszerben ténykedik állandó jelleggel. - És az ön helyében én nem vonnék le ilyen gyors következtetést. A mai világban nem lehet tudni, hogy épp ki akar valaki mást hátba támadni. Én is tarthatok attól, hogy a csevegéssel csak a figyelmemet akarja elterelni valamiről. - igazán nagy érdeklődéssel figyeltem a beszélgetést, hisz mind a ketten körmondatokkal próbáltak egymás irányába puhatolózni. Nekem meg amúgy is csendbe kellett maradnom és egy varázsköpenyt imitálnom, hisz ha megszólalok akkor lebuktathatom magunkat, nem kizárt, hogy túl korán.
- Hát ha meg tudnám mondani, hogy mi alapján választott ki a köpeny, higgye el, megtenném. Egy napon egyszer csak itt volt és rám mászott. Aztán azóta egyetlen pillanatra sem hagy magamra. Jelenleg pedig nincs munkám, azért van, hogy eljöttem ide egy kicsit tágítani a tudásomon és a nézőpontomon. - csak megforgattam a szemeimet, amit feltehetőleg mások is láttak, de ennél több véleményt nem fejthettem ki, mert biztos vitáznék néhány ponttal, de egyelőre nem akarom elvonni a figyelmét Aurorának a beszélgetésről és az odafigyelésről.
- Már egy ideje élvezem a társaságát, úgyhogy a kérdést későn tette fel. - mosolygott, amolyan ártatlan kislány arccal, legalábbis kívülről így tűnt. Igazán néztem volna az egészet kívülről, de ahhoz túlságosan önállósodnom kellett volna, és az kockázatos az egészségemre nézve is. - Akkor én sem mesélek arról, hogy hogyan találkoztam földönkívüliekkel. - megvonva a vállát válaszolt a férfi mondandójának másik felére. Talán úgy tűnhetett, hogy nem hisz a férfinek, pedig Osborn biztos nem csak úgy hobbiból tüntette ki, szóval igaz lehet minden amit felhozott. Ami azt illeti Aurora sem hazudott, mert konkrétan rám gondolt amikor a földönkívülit emlegette. Legalábbis nem tudok róla, hogy mással találkozott volna eddig.
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 06 Szept. 2015, 00:00

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak
Résztvevők: Atum / Aurora Howe, Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Jenny Davis / Poison Ivy és Borisz Dragunov / Svarog
Következő körváltás: 2015. szeptember 10. (4 naponta)*

Szeptember elején az egyik szombati nap volt, dél környékén Sussex-ben, a Kepler tudományos múzeumnál. Az idő igencsak borongós volt erre az eső többször is esett hosszabb, rövidebb időre, a hőmérséklet azonban kellemes volt odakint, 20-22 fok. Az épület amúgy is légkondicionált, dohányozni nem lehetett. Ezen a hétvégén egyszerre volt tudományos és misztikus konferencia az épületben. A tudományos részen főleg gyógyszeripari cégek tartottak előadásokat, míg a misztikus részeken mitológiák voltak főleg, illetve előadások lesznek a különböző mágiaágakról és a mágia szerepéről, helyzetéről manapság, amire több mágiahasználó érkezik a világ több pontjáról, hogy ezekről beszéljen. Így ezáltal szinte minden mitológia le lesz fedve az asgardit kivéve, mert róluk egy másik alkalommal lesz majd csak előadás.
Mint minden hétvégén most is igencsak sokan érkeztek, ebben nagy szerepe volt annak, hogy szinte csak át kellett jönni a George Washington hídon és egyből ott volt az épület. Jelenleg éppen 11:58 volt az idő, ebédszünet, éppen ezért csak fél 1-kor folytatódtak az előadások, tudományos részen rákkutatás lesz a téma, míg a misztikusnál a távol keleti régió kultúrája, hagyománya, távol keleti mágiahasználók.

//Amennyiben gondoljátok és szeretnétek Ivy és Aashirya előadóként is jelen lehetnek.//
//Felszereléslistát kérek szépen mindenkitől.//
*Tudom, hogy 3 napot írtatok, de nekem az jelen helyzetben sok lenne, így emiatt lesz 4 nap ez is.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kepler tudományos központ AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Vas. 06 Szept. 2015, 08:32

Svarog elnevette magát a nő válaszán. És ő is érezte, hogy egy ideje úgy kerülgetik egymást mint a verekedő macskák. És hogy mind ketten rejtegetnek valamit a másik elől.
Viszont a férfi furcsán nézett a fekete köpenyes nőre, akinek ilyen mágikus vagy másmilyen köpenye van, az biztos, hogy nem véletlenül jutott hozzá.
- Nos, vagy azzal érdemelte ki azt a köpenyt, hogy vagy olyan gonosz, hogy a lelke olyan sötét, hogy Darth Vader mellette fényesen világító angyal lenne, vagy olyan becsületes, hogy akár Vörös Koponyát is felsegítené a földről, és hozna neki egy tálca limonádét, mielőtt a Kockába záratná.
Mikor a nő az idegeneket említi, felemeli a szemöldökét.
- Jó, az úgy történt, hogy Arthur sírjánál voltunk, és az erdőből egy csomó szörny rontott elő. A többiek próbálták felébreszteni Arthur királyt, miközben többed magammal védtem a sírboltot. Felgyújtottam az erdő szélét. Aztán Új Avalonban megmentettük Merlyn lányát Romát.
És végül ő mentett meg engem.
- Ennyi, dióhéjban. Nem kérdezek a földönkívüliekről. Van egy olyan érzésem, hogy köze van a köpenyhez. Nem vájkálok, inkább nézzünk körbe.
Mint megtudta, fél 1-kor fognak folytatódni az előadások. Az egyik a rákkutatásról szól, a másik pedig a távol-keleti mágiahasználókról.
Dragunov meglepetten kapta fel a fejét erre.
- Jó, ez engem érdekel. Mármint a távol-keleti mágiahasználók dolog. Mostanában belemélyedtem a témába. Ha gondolja Aurora, velem tarthat, de azt se bánom, ha unja már a társaságom, és inkább a másikra menne. Vagy nem akarja hallgatni ahogy az előadó olyan neveket ismételget, amik mintha egy kínai étterem étlapjáról másztak volna le.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Poison Ivy Vas. 06 Szept. 2015, 16:52

Olvasás közben fel sem tűnik, hogy mennyire halad az idő, így hát az órámra nézve megállapítom, hogy alig 50 percem van elkezdeni az előadást. Feltápászkodom tehát, és elindulok megkeresni a termet, de megállít egy úriember, hogy ide bizony csak belépővel tudok bemenni, regisztráltam-e már, vagy most akarok. Idegesen előszedem a papírjaimat és az iratokat, hogy a kártya meglegyen, közben a telefonomra pillantok, nem kerestek -e de nem.
- Tessék Hölgyem , remélem sikeres lesz az előadása - kedves mosoly, aztán biccentek és belépek a terembe. Egész nagy, bár nem sok férőhelyes, így legalább nem fogok sok ember előtt leégni...Ezen agyalva vettem magamra a köpenyem, hogy lássák Én fogok előadni, aztán leültem és vártam az érdeklődőket. Van még idejük beérni.
~Rákkutatás...ha tudom, hogy a projekt vezető ezt szánja nekem, el sem jövök...~ Remélem rendesen felkészültem, és ha visszatérek New York-ba, elő is léptetnek.
~ Vajon kint az a gyík min húzta fel magát? Kár, hogy nem hallottam a beszélgetést...~
Poison Ivy
Poison Ivy
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Poison Ivy
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Darren Cain Vas. 06 Szept. 2015, 19:35

Régen voltam már ehhez hasonló konferencián. Kivételesen nem üzleti ügyben jöttem, pusztán kíváncsiságból. Vannak tudományos dolgok amikre valamennyire kíváncsi vagyok, de főleg a mágikus dolgok. Az elmúlt pár hónap alatt a WAND sokat segített a mágia jobb megértésében, amit majd talán egyszer át tudok ültetni a gyakorlatba. De előbb egy kis kikapcsolódás. Érdeklődve nézek körbe a konferencián miközben keresem a büfét. Mindjárt ebéd van és én még nem ettem semmit. Még van egy olyan fél óra a következő előadásig, ami a távol keleti mágiáról fog szólni. mindent összevetve a nap programja jó lesz. Sétálás közben megtaláltam a büfét és a többi éppen ebédlő ember közelében. Egy kicsit ideges voltam. Az ilyen eseményeknek van egyfajta mágneses ereje. Rengetegen jönnek és ezért rengeteg támadást vonz. És ha valamilyen mágikus baj lesz, akkor az valószínűleg mostanában lesz.

Felszerés:

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Vas. 06 Szept. 2015, 22:10

A "köpenyt" kiérdemlés felvetéseire először csak sejtelmesen megvonta a vállát Aurora. Hogy mi járt pontosan a fejében azt nem tudom, a gondolatait elrejtette előlem, így csupán érdeklődve vártam, hogy mit fog mondani.
- Eléggé korlátozottan tekint a világra, Mr. Dragunov. Ha olyan gonosz lennék, mint mondja, akkor eddig már leigáztam volna a világot. Ugyanakkor szent sem vagyok, ahogy senki ezen a világon. S lám, ez a köpeny mégis rajtam van. Lehet, hogy a rendszerrel van gond. - azt hiszem, hogy csak részben értem azt amire ki akart lukadni a nő. Persze az lejött, hogy ő nem csak feketében és fehérben, jóban és gonoszban látja a világot, ami igazából zavart keltett bennem és kérdéseket, az az volt, hogy miért is választottam őt. Valami lehetett benne azon kívül, hogy önként jelentkezett. Persze biztos vagyok benne, hogy amellett, hogy önkéntesen a társának választott, figyelnie is kell rám, feltehetőleg felsőbb utasításra. Ez természetesen érthető ismerve a fajtársaim viselkedésmódját ezen a planétán, és úgy általában és is hasonlóképp cselekedtem volna a helyükben. Arról nem is beszélve, hogy mivel őszinte voltam idáig velük és valóban az a célom, amit mondtam nekik, így nincs mitől félnem.
- Nem is tudtam, hogy Merlynnek volt egy lánya. Csak a dajkameséket ismerem az Arthur mondakörből. - válaszolta csendesen, némi bólogatás után. Én személy szerint azt sem tudtam, hogy kikről beszélnek, az egyiptomiakhoz volt közöm utolsó látogatásomkor, nem az ősbritekhez.
- Internet. - válaszolta könnyedén arra, hogy nem kérdezi a férfi az idegenekről. Azt viszont éreztem, hogy némiképp örömmel töltötte el Aurorát az, hogy sikerült pár dolgot kicsalnia a férfiból. Ő viszont továbbra is titokzatos maradt.
- Szívesen önnel tartok. Ha pedig az étlapnevek zavarnának, akkor biztos készségesen a segítségemre siet és lefordítja őket. - győzelem, hisz Aurora kíváncsisága, ami a férfi ki és mibenlétét érintette, győzelmet aratott a korábbi vitánkban az én javamra. Persze az is közrejátszhatott, hogy a rákkutatás nem különösebben érdekelte, sokkal inkább az informatika és a mechanika irányultság volt rá jellemző. Persze nem is csodálom, én voltam a tökéletes ellenszer a rákra, csupán a földiek ezt nem igazán tudják a fajunkról. A túlélés érdekében első dolgunk az ilyen problémáktól megszabadítani a testet, ha már sejtszinten képesek vagyunk összeolvadni velük. persze erről nem is igen kell tudjanak, mert akkor apró részekre szaggatnának, ami lehet, hogy hosszútávon nekik kellemetlenebb lenne, mint nekem...

Felszerelés:
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh Kedd 08 Szept. 2015, 01:36

Amióta az egyesült államokba érkezett és megnyitotta kis üzletét Astoriában, nem mozdult ki a saját kis környékéről. Megvolt mindene. Munka, rituálé helyszín, edzőterem. Nem is kellett neki sokkal több. Ő maga is meglepődött, de hiányzott neki egy kicsit a környezetváltozás. Ezért elkezdett nézelődni az újsághirdetésekben, milyen kikapcsolódási lehetőség lenne a legjobb a számára. Ekkor szúrta ki a szemét a gyógyszeripari konferencia. Azt, hogy a mágiáról és a miszticizmusról is tartanak előadásokat ugyan akkor, csak regisztrációkor tudta meg. A tudományos összejövetelre és a misztikus konferenciára is Hilarant Fou néven regisztrált vendégként. Megérkezése után kis francia akcentussal átvette az egyik, majd a másik rendezvény névtábláját és felváltva járt be az előadásokra. Próbálta a legkisebb feltűnést kelteni, nem igen beszélgetett csak hallgatott és hallgatózott. Ebédszünetben épp egy almát majszolgatott, miközben észrevett egy zöld bőrű nőt. Nem tudta hova tenni a jelenséget, bár sokat hallott már a mutánsokról és egészen biztos volt benne, hogy ismert is párat. Csakhogy eddig ilyen elváltozásról nem volt tudomása. Így eldöntötte, hogy a következő előadás amire beül az övé lesz. Remélhetőleg valami izgalmas dologról fog beszélni.

Felszerelés:
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 10 Szept. 2015, 00:02

Résztvevők: Atum / Aurora Howe, Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Jenny Davis / Poison Ivy és Borisz Dragunov / Svarog
Következő körváltás: 2015. szeptember 14. (hétfő)

A többség éppen az ebédlőt találta meg, ami egy igencsak nagy helység volt, benne két személyes asztaloktól egészen a menzákon található hosszú húsz-harminc férőhelyes asztalokig minden megtalálható volt. Az étkezőnél mezei büfé is volt, illetve étterem is, így mindenki megtalálhatta azt, amit fogyasztani szeretett volna. Az étteremben menü is volt, illetve egyéni rendelés, a menüt azonnal adták, a többire várni kellett egy kicsit. A mai menüben frankfurti leves volt előételnek, a főétel gombás tészta, vagy pedig rántott hal rizzsel, vagy krumpli salátával. Desszertnek pedig gyümölcssaláta, mindez 4.99$-ért.
Mindenki talál magának helyet, hogyha szeretne, még nyugisabb, csöndesebb sarkot is, ahol az emberek nem veszik annyira körbe. Ivy pedig abban a teremben ült le, ahol majd nemsokára előadást fog tartani.
Mindenki éppen beszélgetett, eszegetett, amikor valami furcsaság történt, mintha minden belassult volna, az emberek lassan kezdtek mozogni, végtelenül lassan, szinte megálltak, egyedül Aurora/Atun, Svarog, Aashirya, Darren és Ivy voltak azok, akik rendesen tudtak mozogni, beszélni, saját maguk rendesen színesek voltak, nem mintha valamilyen fekete-fehér filmből léptek volna elő. Elsőként Ivy látta meg a saját termében egy fiatal 17-18 körüli fiatalember unottan lökte el magát a faltól és indult el kifelé, mintha mi sem lett volna természetesebb. Nem sokkal később az egyik folyosó felől a többiek is meglátták a férfit, aki unottan, zsebre tett kézzel tolja félre az embereket, hogy haladni tudjon. Mintha hidegen hagyta volna az egész. Svarognak ismerős volt, mintha látta volna valamikor, a WREC közelében történt halála idején…

A srác:
Kepler tudományos központ 1077203-wither

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kepler tudományos központ AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Csüt. 10 Szept. 2015, 20:48

Svarog belép az ebédlőbe, közbe hallgatja a nő érvelését. Határozottan jó társaságnak tartja. Olyannak, aki igenis önálló, intelligens.
- Vagy a köpeny készítője nem tudja, hogy mit hívunk mi rossznak, vagy jónak. Lehet teljesen máshogy látja - aztán felkacag. - Bocs, mostanában sok filókönyvet olvasok. Az ember helye az univerzumban ilyesmi. Kellemes ujjgyakorlat  kvantumfizika után.
Egy szóval nem egy birka. A köpenye pedig pont érdekessé teszi. Mivel nem szerette a menüben lévő dolgokat, ezért a büfében vett egy jókora hamburgert, amit késsel villával szokás enni. Megvárta, hogy Aurora is rendel e, és csak azután ül le egy csendes sarokban.
- Hát, nem tudom, hogy az öreg mikor ért rá a gyerekcsinálásra - felelte kacagva Svarog, miközben nekilátott a hamburgerjének. - Komolyan, segítettem megmenteni, meg Arthur király oldalán is harcoltam, karddal. Én voltam az elterelés. Felrepültem és azt bömböltem, hogy "én vagyok Godzilla, a végítélet sárkánya".
Ekkor az emberek hirtelen lelassultak, és megálltak. Mintha Svarog bevetette volna a képességét. A színűk megfakult.
A mutáns döbbenten nézett körbe, aztán meglátta a fickót, aki unottan, zsebre dugott tolja magát előre az emberek között.
- Láttam már azt az embert - fordul oda Aurorához. - Mikor... Szóval, már láttam. New Jerseyben, a WREC közelében,  amikor Morrigan támadott.
Közelebb hajolt a nőhöz.
- Emlékszem Salisbury-ban voltam, a Stonehenge közelében. Ott is ez történt. Az emberek megdermedtek az időben. Hát, akkor átkerültem többed magammal a kelta túlvilágra. Amondó vagyok, hogy kövessük. Mit tud az a varázsköpeny?
Kérdezte, és megvárta, míg a fickó eltávolodik. Lassan feláll.

Felszerelés:


A hozzászólást Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 12 Szept. 2015, 15:03-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Szomb. 12 Szept. 2015, 14:18

Mindig is nevetségesnek tartottam amikor egy faj, legyen az ember vagy bármi más, azon gondolkodik, hogy van-e helye a világban. Eléggé fölösleges önfárasztásnak éreztem mindezt, pláne, hogy azután gondolkodnak ilyesmin, hogy már benne vannak a világban, ahelyett, hogy tennének valami hasznosat.
- Én nem gondolkodom az ember helyén az univerzumban. Attól tartok, hogy valami olyan ellentmondásba futnék, hogy van is és nincs is helye. Ez pedig elég rossz következményekhez vezethetne a mindennapi életben. Jobb ha az ember pozitívan arra voksol, hogy van helye, ha már létezik. - nem tudom, hogy Aurora le akarta-e zárni ezt a beszélgetést, vagy csak tovább gördíteni, de az előbbit nem igazán éreztem beváltnak. Jobban járt volna ha valami másra tereli inkább a témát, vagy egyszerűen meg se szólal, de azt hiszem, hogy az nem ő lenne.
Lévén nem sokkal azelőtt táplálkoztunk, hogy eljöttünk volna erre a helyre, így mindössze csupán egy tál gyümölcssalátát vettünk, mint "étel", bár inkább csak afféle csemegeként kívánta meg a nő, majd követtük a férfit egy csendes sarokba. A sárkányférfi meséjére Aurorával ellentétben én nem figyeltem. Nem túlzottan érdekelt a mód ahogy megpróbálta lenyűgözni a nőt, aki az egészet csupán némi mosollyal az arcán tűrte végig, közben egy-egy falatot lenyomva a torkán.
Hamarosan pedig sokkal érdekesebb volt mindenki más, mint a férfi maga. Láttam ahogy egyre lassabban mozognak és a színük is kifakul, fekete-fehérré válik. Most közel sem tűntem ki közülük a magam színével. Mire a férfi is elkezdett mindenfelé körülnézni addigra már Aurorát is értesítettem a helyzetről. A mosolya most már igazibb volt miközben egy bólintással jelezte, hogy felfogta mindazt, amit láttam. Kicsit olyan volt, mintha számított volna arra, hogy beüt valami ilyesmi és lesz része némi akcióban. Ezt nem rovom fel neki, én is inkább ilyesmivel tölteném az időmet, mint bájcsevejjel.
- Semmi olyasmit aminek most hasznát látná. - felelte a nő a férfinak miközben felálltunk a helyünkről. - Csak ön után. - engedte előre a férfit, egyrészt azért, mert ha már tapasztalt ilyesmit, akkor biztos jobban ért hozzá, másrészt pedig szemmel akarta tartani. Egyrészt érdekelte, hogy mit és hogyan fog tenni, másrészt amíg előtte van addig nem kell hátbatámadástól tartania. Legalábbis az ő részéről nem kell.

Felszerelés:
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh Vas. 13 Szept. 2015, 03:36

- Elnézést...- csipogja mosolyogva ahogy két sorban álló között benyúl az általa kiszemelt almáért. A piros s zöld gyümölccsel pedig egyenesen a pénztár felé tart. Nem mintha nem látott volna olyan ételt ami ízlett volna neki. Egyszerűen még nem szokott hozzá se a gyomra, se a nyelve a helyi fűszerezéshez. Ezért választotta a lehető legszimpatikusabb gyümölcsöt. Sorban állni viszont nem szeret. Inkább indiai szokás, mint bármelyik más nemzetiségi jellemző, ahol szocializálódott. Gyorsan odébb is lépked, majd egy marék apróval fizet az egyetlen zsákmányáért. Kifelé menet az órájára pillant s konstatálja, hogy késésben van. Gyorsít hát léptein, miközben beleharap az almába. Befordulna az egyik folyosó sarkán, amikor észreveszi a környezetében a változást. Halad még néhány métert, amikor megérti. Megmerevedik, ő maga is ahogy a környezete. Éppen akkor amikor valaki normális tempóban kezd közlekedni. Szájában az almával mered maga elé, amíg a fiú elhalad mellette. Mikor elég messze ér tőle az ifjú úriember, óvatosan utána tekint. Majd gyorsan körbenéz, hogy csak ő maradt-e rendes sebességen vagy van-e még valaki rajta kívül.


Felszerelés:
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Malacus Vas. 13 Szept. 2015, 08:16

Kepler tudományos intézmény. Így hívták az emberek azt a furcsa helyet, ahol állítólag a tudományokkal foglalkoznak. Nevetséges, én eddig egyetlen olyan személyt se láttam, aki a magas művészetekkel foglalkozna, vagy egyáltalán valami mágikussal. Aztán beljebb értem és egy kicsit meglepődtem. A mágia rendesen jelen van. Akadt itt egy sárkány is, de ez valahogy másképpen nézett ki, mint amikről a mesterem beszélt. Ez két lábon járt és emberszerűen viselkedett. Gyanús. Aztán láttam itt egy érdekes zöld bőrű nőt, akinek valami köze lehetett a növényekhez. Érdekes. Nem sokkal később beérek egy étkezőbe, ami egyáltalán nem hasonlítható a könyvtártoronyban lévő étkezőre, legalább is a tömeg szempontjából nem. Tömeg, ennek köszönhettem, hogy simán be tudtam slisszolni, jobbára feltűnés nélkül, a kardomat pedig egy "sporttáskának" nevezett táskába rejtettem, mert látszólag ebben az időben, már nem túl népszerű, ha valaki egy karddal az oldalán mászkál.
Az étkezőbe érkezve megvakarom a meztelen talpaimat, majd körbenézek. Eléggé éhes vagyok, szóval ennem kéne valamit. De ebben az időben hogyan használják ezeket a zöld papírdarabokat, amit ők pénznek neveznek. Semmi ezüst, vagy arany érme, szóval eléggé zavaros. Aztán hirtelen lelassulnak a dolgok és a körülöttem álló emberek többsége megáll. Mintha megfagytak volna, és ide a rozsdás bökőt, hogy valami mágikus dolog okozta. Lehet, hogy a Fekete Vihar egyik leszármazottja okozta ezt, szóval gyanakodva mérem fel a még mozgó embereket, főleg az az illetőt, akit látszólag nem zavar a dolog, egyszerűen félrelöki az embereket az útjából. Ha esetleg támadni akar, akkor majd megkóstoltatom vele a magas művészetek egy kis darabkáját.

///kicsit késve, de még befértem a kalandra Very Happy ///
Felszerelés:

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Poison Ivy Vas. 13 Szept. 2015, 19:52

Szépen összegyűlt mindenki, így éppen belekezdenék az előadásba, amikor egy srác felugrik szinte a helyéről es elindul kifelé. Valamit biztos rosszul csinálok, gondoltam, es elkezdtem az "órát".
-Üdvözlök mindenkit, a nevem Jenny Davis, es a rakkutatasrol, magáról a betegségről es a lehetséges gyógymódokrol fogok beszélni. - ekkor vettem észre, hogy a körülöttem levők lelassulnak, elszurkultek , mint ha csak egy 1940-es néma filmbe csoppentem volna...Kifelé jövet a teremből megpillantottam pár személyt, ők normális sebességgel mozogtak, az egyik egy sárkány volt ugyan, de legalább normálisak voltak, hat odaléptem hozzájuk , es köszöntöttem őket. A fura srác ekkor tűnt el a szemeim elől.
- Mi volt ez? Vagy inkább ki? -kérdezem megilletodve, aztán bemutatkozom fáziskéséssel :
- Ivy vagyok, bocsánat hogy csak úgy idetoppantam...remelem nem zavarok...
Poison Ivy
Poison Ivy
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Poison Ivy
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Darren Cain Vas. 13 Szept. 2015, 21:36

Elveszem a kis ebédemet és kicsivel messzebb leülök a többi embertől. Tényleg rohadt sokan jöttek el. Nem nagy kedvem van most szocializálódni, úgy hogy egy csöndösebb sarok után nézek. Meglepetésemre találok egyet, így nyugodtan elkezdhetem az ebédemet. Amint beleharapok az első falatba, rögtön minden lassulni kezd. Lenyelem a számban lévő falatot a kárba ment ebédemből, aztán felkelek. Szinte éreztem, hogy délbe történni fog valami, így nem nagyon lepődök meg. Körülnézek, hogy van-e olyan, aki szintén mozogva maradt. Nem telik sok időben és találok is egyet. Normálisan sétál le a folyosón. Nos, lehet, hogy csak egy szerencsétlen járókelő, de nem kockáztatok. Bárki, aki ilyen nyugodtan reagál, valami rosszat akar. Vagy csak SHIELD vagy MI13 ügynök. De akkor meg nem kell mitől félnie. Szóval megpróbálom viszonylag rejtve követni. Ez lehet, hogy kicsit nehéz lesz, mivel rajtam kívül nem sokan mozognak. De igazából annyira nem számít, hiszen ugyan ilyen nehezen tud ő is elrejtőzni. A lopakodás közben megnézem, hogy gonosszal van-e dolgom a Szellemlovas érzékemmel.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.