Kepler tudományos központ

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 14 Szept. 2015, 00:06

Résztvevők: Atum / Aurora Howe, Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Jenny Davis / Poison Ivy, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2015. szeptember 18. (péntek)

Az első döbbenetek után kezdték felfedezni, hogy nem csak saját maguk voltak, akik nem bénultak le ebben a furcsa jelenségben, hanem többen is vannak. Nagyjából mindenkinek sikerült a másikat észrevenni, főleg, hogy Ivy ki is jött a helységből és oda ment Aurora és Svarog duóhoz. Egyikőjük sem látta a másikat soha sem, Darren és Svarog kivétel, de ezt leszámítva még ötletük sem nagyon volt, hogy miért pont ők. A férfi, aki ment kifelé a jelét sem mutatta annak, hogy észrevette volna, hogy olyanok mellett haladt el, akik ébren voltak. Nem támadt senkire, nemtörődöm módon tolta félre tovább az embereket. Aki mágiahasználó volt, annak mágiát sem kellett érzékelnie, úgy is érezhette, hogy a fiatal férfi is mágiahasználó, nekik szinte világított a sötétben. Darren nem tudta eldönteni, hogy rosszat akar-e, a férfi mágiája elnyomta azt, hogy megtudja állapítani. Akik követték láthatták, hogy a fiatal férfi kiment az épületen kívülre és odakint állt meg. Benyúlt a kabátja zsebébe és elővett egy cigarettát, amire rágyújtott. Várakozó pillantással nézett hátra az épület felé, mintha tudná, hogy voltak, akik követték és figyelték. Végül intett a kezével, mintha kihívta volna a bentieket.
- Tudom, hogy roppant furcsának találják azt, hogy miért nem lepődtem meg – szólt hangosan és unottan. – De akkor kijöhetnének megkérdezni ahelyett, hogy csak kukkolnak, mint valami night clubban!
Ekkor tűnhetett fel, hogy a férfi lábai lőtt egy magas, vékony fiatal szőke nő fekszik, a teste több sebből vérzett, amikor próbálta magát felküzdeni a fiatal férfi egyszerűen belerúgott, hogy ne tudja ezt megtenni. A nőt Darren megismeri elsőre, ő volt a kalauzuk az avaloni túlvilágon, Anwen Moore néven mutatkozott be, a WAND-nál hallotta, hogy a lányai a mutáns gimi diákjai. Akik követik a médiát és tájékozottak, azok tudhatták még, hogy a nő az MI:13 brit kormányzati ügynökség egyik alapítója és vezetője volt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kepler tudományos központ - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Malacus Hétf. 14 Szept. 2015, 18:50

Ez a világ tele van meglepetésekkel. Főleg ez a megfagyós dolog az, ami most mindent visz. Erre még a mester se volt képes, bár ki tudja, nem arról volt híres, hogy fitogtatná az erejét. Ettől függetlenül érzem, hogy itt problémák lesznek, szóval nem árt készenlétben tartani a mágiát meg a kardomat. Az biztos, hogy ez a valaki egy mágiahasználó, szinte még a mesternél is nagyobb aurája van. Mint egy izzó neonlámpa a sötétben. A többi mozgó személy is gyanús nekem, de egyenlőre ezzel a fickóval törődök, így szépen, komótosan a nyomába eredek. Egészen kintig követem, ahol a fickó bevesz egy papírrudat a szájába és meggyújtja. Mintha valami furcsa pipa lenne, de ennél is fontosabb, hogy egy súlyosan sérült lány fekszik előtte, akibe a pasas belerúg. Na most lett elegem. Előhúzom a kardomat a táskából, egyenlőre még a hüvelyében tartom, de egy rövid mozdulat és ige kíséretében elengedek egy villámot, ami csupán jelzésértékű, nem rá célzok és nem is ártó szándékkal. Ezután elkap egy kisebb köhögésroham, majd annak a végeztével megtörlöm a számat és előhúzom a kardomat.
- Lépj hátra és magyarázz. - mondom erős akcentussal, de ha esetleg rámtámadna, akkor kap egy kis villámot a seggébe.

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Hétf. 14 Szept. 2015, 19:42

A kis csapatunk nő miközben a különös fiatalembert követjük. Van aki bemutatkozik, vagy épp csak csatlakozik hozzánk. Választ sem én, sem pedig Aurora nem mond, csupán a nő jelzi, hogy mozogjanak, vagy épp, hogy maradjanak nyugton. Ez utóbbival egyet tudok érteni vele, hisz semmi szükség arra, hogy civilek beavatkozzanak ebbe a különös eseménybe.
A kijáratot elérve Aurora már épp mozdult volna, hogy valamit tegyen és mondjon a különös alak szövegére, mikor egy ismeretlen férfi nekiállt villámot szórni, és egy kardot előrántva hőst próbált játszani. Aurora elég jól láthatóan temette egy pillanatra az arcát az egyik tenyerébe.
~ Ez sem olvasta el, a "Hogyan viselkedj egy gonosz gyanús figurával?" kézikönyvet. - a gondolatai bőven elmondtak mindent arról, amit a férfiről gondolt úgy kívülről, mint belülről. Egyetértettem ezzel, hisz ha az alak, akit eddig követtünk, nem szúrja le, akkor bizonyára csupán jó kedvében van.
- Bocsásson meg ennek a fura figurának. őszintén szólva, fogalmam sincs róla, hogy ki lehet és miért viselkedik ilyen aggasztóan ostobán. - Aurora hangja végre kiszabadult az ajkai börtönéből és közben elindult tartva az azonos távolságot, mind a követett alaktól, mind pedig a hősködőtől. Egyikben sem bízott, egy fikarcnyit sem.
- Amint látom, a hölgy a lábainál Mrs. Moore. Gondolom valamiféle terve, vagy szándéka van velünk, amiért ily készségesen megvárt, illetve felhívta a figyelmünket a létezésére és arra, hogy túszként tartja fogva a hölgyet. - a nő ugyan azt játszotta mint máskor. Beszélt. beszélt annak érdekében, hogy megfigyelje az ellenfele reakcióit, beszélt annak érdekében, hogy megnyugtassa a kedélyeket, és beszélt azért, hogy figyeljenek rá, de el is terelje magáról a figyelmet. Ez volt az ő stílusa, bebiztosította a másik felet, hogy alá lehet őt becsülni, és ezt egészen addig játszotta amíg a célegyenesben nem volt.

Felszerelés:
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Hétf. 14 Szept. 2015, 20:28

Svarog ránézz az Ivy nevű nőre, aztán a hozzájuk csatlakozó Darrenhez és felsóhajt.
- Helló Ivy. Amúgy már láttam, csak fogalmam sincs, hogy ki a franc. Jó, most hogy összejött a kis Bosszú Angyalai csapat, derítsük ki, hogy mi a fene folyik itt - suttogja, ahogy végigpillant a többieken. Nem nagyon érzi magán hülyén.
- Így születnek a legszebb barátságok. Történik valami mágikus baromság, páran így összeverődünk, és bandázunk. Komolyan, nincs jobb program mint együtt megmenteni a világot meg az életünkért harcolni. Ja, amúgy Borisz Dragunov vagyok - veti oda a többiekhez. - Svarog más néven.
Örült, hogy senki sem vetette fel, hogy látta a tv-ben őt, meg úgy tudta, hogy meghalt, stb....
A fickót egészen az épületig követték, ahol szembefordult velük és feléjük intett. Aztán lazán rágyújtott egy cigire. Dragunov körbepillantott, és ő is kilépett.
A veszélyérzete nem párolgott el, a fickó előtt egy magas, szőke nő hevert. Dragunov lepillantott rá. Megismerte a nőt. Ő kalauzolta őket a túlvilágon, amikor a Grált akarták megszerezni. Felpillantott rá.
Ekkor egy hozzájuk csatlakozott idióta egyszerűen fenyegetni kezdi az embert.
- Barom! - teremtette le Svarog egykedvűen, és megragadta a fura fickó vállát, és határozottan megpróbálja visszahúzni. - Túszul ejtette a nőt. Felakarod húzni, vagy mi? Azzal tudnád a legtöbbet tenni, ha befogod a lepénylesődet és nem játszod Amerika Kapitányt.
Aztán előrelépett Aurora mellé.
- Mindenhol kell lennie egy magát szuperhősnek képzelő baromarcnak - feleli. 
Aurora már kezelésbe vette az alakot, jó.
Megfigyeli a reakcióit, mint egy jó túsztárgyaló.
- Ahogy látom Ms. Moore-nak orvosi segítségre van szüksége. És hogy szerintem azokat ön okozta. Bocs, de hogy is hívják? Én Borisz Dragunov vagyok. Bemutatkoztam, hogy ne tünjek bunkónak. Érdekelne, mert ismerős a fizimiskája. Járt New Jersey-be? Bár, gondolom járt. Mert emlékszem én magára.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Darren Cain Csüt. 17 Szept. 2015, 21:58

Sokunknak feltűnt a nyugodtan sétáló idegen és követni kezdtük. Egészen kiértünk az épületből, ami jó, hiszen itt vannak a fegyvereim. Nem tudom mire készül, de nem tetszik.
- Mind a ketten mindig beletenyerelünk az ilyen esetekbe, igaz Svarog? - mondom barátságosan a gyíkpofának. Nem egyszer voltunk már hasonló helyzetben. Van egy érzésem, hogy hova fog ez menni, de optimista maradok. Kint már várt minket a célpont. Jaj de jó, mást sem szeretek, mint egy idegesítően sznob ellenfelet. És igen, ellenfél, hiszen Mrs. Moore a lábainál fekszik, rengeteg sebbel és még felállni sem hagyja. Az egyik társam rögtön fenyegetni kezdi, ami lehet, hogy nem a legjobb ötlet. Amit Svarog közöl is vele.
- Ja, mert a halál az végleges. Hiszen mind tudjuk, hogy senki sem jött vissza, igaz?- mondom a sárkány pofának, egy mosollyal az arcomon. Nem kétlem, hogyha esetleg szerencsétlen esetben tényleg elhalálozna Moore kisasszony, akkor olyan hónap múlva újra a MI:13 szolgálatában állna. És ha nem ez a helyzet, akkor is biztos a Anglia (és a világ) biztonsága lenne neki a fontosabb. Szerintem.
- Esetleg ne menjek vissza egy kis ebédért neki? Mármint, csak egy vérző szövetséges ügynök fekszik a lábánál, akit a talpával tart ott. Biztos nagyon konstruktív és pozitív dolgot akar.- válaszolom a többiek reakciójára. Néha elgondolkodok, hogy mit gondolnak mások. Mindegy. Én felkészülök a harcra. Átalakulok a lovassá és ha ezután rögtön Moore-nak támadna, akkor még egy (vagy több) lánccal meg próbálom lefogni. Ezután a motoromat magamhoz hívom és azzal ugrok neki. Természetesen csak ha ő támad előbb. - Beszélhetünk. De gyorsan.- mondom neki, ha nem támad.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 18 Szept. 2015, 00:01

Résztvevők: Atum / Aurora Howe, Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Jenny Davis / Poison Ivy, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2015. szeptember 22. (kedd)

Pillanatokkal később még Aashirya és Ivy is megérkezik a többiekhez kintre az épület elé. Malacus szavaira már éppen emelte volna a kezét a férfi, izzani kezdett, ahogyan varázsolni készült volna, de a többiek szavaira a fény eltűnt és ránézett a kis társaságra.
- A nevem Mordred… Mordred Pendragon – mondta a fiatal férfi. – Ideje, hogy megtanulják ezt a nevet…
Malacus számára a név egyáltalán nem volt ismerős – révén Arthur mondakör a születése és élete után volt csak – de a többieknek igen. A férfi kezében megjelent egy kard, és még mielőtt bárki tehetett volna valamit, egyszerűen beleszúrta a nőbe, majd néhány rúna jelent meg körülötte a levegőben és a férfi eltűnt. Ha a társaságból valaki odament a földön fekvő Mrs. Moore-hoz láthatta, hogy akard nem okozott olyan súlyos sebeket, mégis a nő sokkal rosszabbul reagált rá, mint kellett volna. Hihetetlen erősen vérzett, mintha csak átszúrták volna, pedig erről szó sem volt.
- Elvitték… elvitték a gyermekeimet… a Xavier iskola…
Mindeközben az időlassulásnak is kezdett vége lenni, mert minden lassanként vette vissza az eredeti színét és az emberek is, mintha fel sem tűnt volna nekik, hogy mi történt haladni és beszélgetni kezdtek tovább.

//Az újoncoknak, mert elég sok mágikus újonc van. Itt nem úgy működik a támadás, mint a fegyvereknél, pusztakéznél, képességnél. Hogy leírom, hogy támadok, és puff készen van. Ha nem írjátok le, hogy melyik mágiával és azt sem, hogy rajzoljátok a rúnákat, kimondjátok a varázsszót nem fog létrejönni egy mágia sem annyiból, hogy „támadok”, „visszatámadok”. Szóval erre majd ügyeljetek.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kepler tudományos központ - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Malacus Pént. 18 Szept. 2015, 14:09

A helyzet korántsem olyan egyszerű mint hittem. Sajnos nem koncentráltam eléggé a varázslatra, így semmi se jött ki belőle, de a lényeget elértem, ugyanis a fickó rám figyel és láthatólag valamire készül. Ekkor azonban a még ébren maradtak közül néhány degenerált visszaránt és elkezd papolni mindenféléről a fickónak. A mesterem sokat mondta nekem, hogy forrófejű vagyok, de a jelek szerint a többiek nem úgy néznek ki, mint akik különösebb érdeklődést mutatnának a földön fekvő hölgyeménynek. Ez pedig nem tetszik. A fickó ekkor bemutatkozik, de álljon belém a saját kardom, ha tudom melyik család a Pendragon. Egyáltalán nem halottam, róla, mondjuk ez nem meglepő. A fickó ekkor beleszúr egy kardot a nőbe, majd mágia során eltűnik és láthatólag minden kezd visszaállni a régi kerékvágásba. Lerántom a sárkány kezét magamról, majd odasietek a nőhöz. Letérdelek hozzá és felmérem a sérüléseit, bár nem hinném, hogy tudnék tenni akármit is. A nő valami gyerekekről meg egy iskoláról beszél, hogy elrabolták a gyerekeit, meg minden. Gőzöm sincs, hogy most mit kéne tennem, de jelen esetben csak nyugtatni tudom a nőt, amíg nem érkezik segítség.
- Megtalálom a lányait. Ígérem. - súgom oda a hölgynek,úgy hogy a többiek ne hallják, hogy legalább e téren megnyugodjon. Jobb egy kegyes hazugsággal élni, de ha esetleg többet tudok meg a helyzetről, akkor talán még tartani is tudom magam az ígéretemhez.

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Pént. 18 Szept. 2015, 15:39

Svarog elmosolyodik Darren szavaira, és rápillant a férfira, de inkább az ellenfelükre koncentrál, aki csak úgy köpi magából a felsőbbrendű, James Bond főgonoszra utaló közhelyeket.
Közben Mrs. Moore a lábánál lassan elvérzik.
Az se segített az állapotán, hogy a Mordred Pendragon nevezetű fickó egyszerűen beledöfi a kardját Moore-ba, aztán eltűnik.
- Ja, és újra Avalon - feleli Svarog Darrenek, de úgy, hogy Aurora is hallgassa. Azonnal a nőhöz siet, és látja, hogy a penge nem ejtett rajta halálos sérülést.
Ő is letérdel a lányait szólongató nő mellé, és látja hogy erősen vérzik. Aztán látja, hogy a fickó, aki hangosan megfenyegette Mordredet még súg is neki valamit.
- Hé, nem látod hogy a nő megsérült? - förmedt rá halkan. - Menj távol tőle, mert még felizgatod.
Aztán Darren és Aurora felé pillant, de sokkal barátságosabban. Közben észrevette, hogy az időlassítás megszűnt, mindenki normálisan jár kell.
- Hát, Darren. Lehet, hogy a halál nem végleges, de azért szerintem a hölgynek nem lehet kellemes. Valaki hívjon neki orvosi segítséget, és szóljon be a Xavier iskolába, hogy lehet veszélyben vannak. Ha valakinek van itt SHIELD kapcsolata esetleg, vagy ilyesmi, akkor szóljon oda nekik, hogy az MI:13 ügynöke van veszélyben.
Ekkor jutott az eszébe, hogy lehet a társai nem fogadják el a parancsait. Kifújta a levegőt.
- Jó, vehetitek javaslatnak is a dolgot. Csak, hogy ne higgyétek azt, hogy itt parancsolgatok.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh Szomb. 19 Szept. 2015, 23:38

Aashirya lassan rágódott az almáján. Minden egyes falatot jól meggondolva tipegett kifelé a fiatal férfi után aki először az egyetlennek tűnik aki nem fagyott meg. Végül ő maga is csatlakozott a különös lényeg és furcsa emberek maroknyi csoportjához. Odakint már-már harapott volna egy nagyot amikor felismerte mi is folyik éppen a lépcsők tetején. Sikkant egyet, majd a kezét amiben addig az alma volt a szája elé kapja. A gyümölcs közben tompa puffanással érkezett a talajra de ő már tudta, hogy vér áldozatot mutat be a férfi. Aashirya teljesen megmerevedett. Tudatában volt azoknak a folyamatoknak amelyek lejátszódtak a testében, de nem bírt megmozdulni néhány másodpercig. Aztán lassan a teste reagálni kezdett az agya által küldött impulzusokra és elkezdett a légzésére is figyelni. Ezt még újdonsült barátja tanította neki és bár nem tudta azonnal alkalmazni stresszhelyzetben, mégis kilábalt belőle elég hamar. De nem megy közelebb. Csak figyeli a többieket egyelőre s hagyja had sodorják magukkal az események.

Felszerelés:
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Poison Ivy Hétf. 21 Szept. 2015, 20:08

Előre tolakodtam, hogy ha kell, harcba lenduljek, de a férfi csak beszélt...Elmondta a nevét, aztán egyszerűen leszúrta a nőt, majd eltűnt. En is odarohantam hozza, majd körbe néztem , hátha akad a közelben valami gyógynövény, amivel lassithatom a haldoklast, beszeltetni akarom...mivel nem találtam, felemelem a kezem, es a földből kinő pár gaznak látszó növény, melyekből szedtem, összetörtem gyorsan, majd a nő sebere tettem a masszát.
- Beszéljen kérem, mondjon el mindent , amit tud.
Közben figyelem a többiek reakcióját...a színek es az idő helyreállni látszik, akik rajtunk kívül itt voltak mar normál sebességgel mozognak...
- Van valakinek láthatatlanná tevő képessége? -
Nem vártam meg a választ, tovises gombot emeltem magunk köre, hogy az emberek ne láthassák mi folyik itt, es hogy ne hívjanak esetleg rendőrt, vagy a S.H.I.E.L.D-et...Az erődöm készen all, a nő pedig talán meg nem halt meg es kihuzhatunk belőle valami fontos információ morzsát, amin elindulhatunk...
Poison Ivy
Poison Ivy
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Poison Ivy
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Hétf. 21 Szept. 2015, 20:33

Az egész jelenet hamar eszkalálódik. A kis varázslónkat visszafogják, kiderül, hogy Svarog és a számunkra teljesen idegen férfi már ismerik egymást, ráadásul úgy tűnik, hogy a sárkányember Avaloni kalandján mindketten ott voltak. Aztán a srác nevét is megtudjuk és drámai kilépővel tűnik el egészen egyszerűen.
~ Képes vagy segíteni neki? - hallom Aurora gondolatait és már azt is tudom, hogy pontosan mire is gondol. Azt szeretné, hogy ha lehet akkor bővítsem ki a saját testem annyira, hogy a nőt is beborítsam és természetes gyógyító képességeimmel próbáljak meg segíteni neki.
~ Nem tudom, hogy képes vagyok-e rá, de egy próbát megér. - felelem egy kevés vacillálás után, és miután Aurora közelebb megy a nőhöz és megfogja a kezét igyekszem végrehajtani a tervet. Fogalmam sincs, hogy ilyesmire képes vagyok-e, hisz sohasem próbáltam. A gyógyítást mindig a gazdatestre kellett leredukáljam, és azt eddig még sohasem próbáltam, hogy két testet "birtokoljak" egyszerre, Az is lehet, hogy nem leszek képes rá, vagy megsérülök tőle, de meg kell próbálnom segíteni ezen a nőn.
- Hisz ön ex-SHIELD ügynök, Mr. Dragunov, nem tudja értesíteni őket? Habár ahogy a tévéből és internetről tudom, elég hamar odaérnek az ilyen helyszínekre. - szólalt meg Aurora miközben én továbbra is a szokatlan gyógyítási mód kivitelezésén ügyködtem. Mindeközben a telefonját is elővette és biztos ami biztos okán értesítette a felettesét egy üzenet formájában., leginkább titkos üzenet formájában, hogy azért rögvest ne fedje fel magát.

Felszerelés:
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Darren Cain Hétf. 21 Szept. 2015, 23:50

Végül a támadó elmenekül, harc nélkül, de közben beledöfi a kardját Moore-ba még egyszer. A fickó neve ismerős, de jobban utána kell néznem. Az biztos, hogy nem átlagos penge volt. Már csak abból is, hogy a tulaja elteleportált. Kikapcsolom a plusz fűtést a fejemről és odasietek a földön fekvő nőhöz, hogy megnézzem mennyire sérült. Svarog szavaira csak egyetértően bólintok, hiszen igaza van. Gyorsan előkapom a mobilomat és hívom a WAND-ot.
- Részidős ügynök Darren Cain beszél. Nem tudom mennyit láttak, de a Kepler Tudományos központnál volt egy nagyobb mágikus esemény. A feltételezett elkövető megállította az időt sokak számára és súlyosan megsebesített egy MI:13 ügynököt, akit a helyszínen megpróbálunk ellátni. Az elkövető bizonyos Mordred Pendragonként mutatkozott be. - mondom, majd egy pillanat gondolkodás után hozzáteszem.- Feltehetőleg diákokat raboltak el a Xavier iskolából. - ezzel befejezem a rögtönzött kis jelentésem. Miután meggyőződtem, hogy vették az adást, a többiekhez fordulok.
- Oké, szóval nem tudom ki-hogy van vele, de nekem van egy sejtésem, hogy hova mehetett Mr. Penndragon. Szóval... Ki tudja a legrövidebb utat Avalonra?

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 22 Szept. 2015, 00:00

Résztvevők: Atum / Aurora Howe, Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Jenny Davis / Poison Ivy, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2015. szeptember 26. (szombat)

Többen azonnal odasiettek a nőhöz, volt, aki ígérte, hogy megvédi a gyerekeket, volt, aki orvosért kiabált. Most már többen észrevették mindezt, révén az idő teljesen helyreállt. Így még többen jöttek oda, zavartan kérdezgették, hogy mi történt, hiszen egy pillanattal ezelőtt még senki sem volt itt, nemhogy ekkora tömeg és egy sérült nő. Mindenki, aki ott volt láthatta, hogy a seb magától is kezdett gyógyulni, nagyon-nagyon lassan, úgy tűnt, hogy a nő rendelkezett némi regenerációval. Ivy nekilátott koncentrálni, szerencsére voltak a közelben fák, bokrok, így az ágaik úgy hajoltak oda, hogy takarják a sérült nőt és azokat, akik ott vannak a közelben, az, hogy tövisek nőjjenek az kicsit több időbe telt volna, de nekiálltak azok is az ágakon megjelenni. Alighogy Svarog kimondta, hogy mit szeretne, hogy miket kellene tenni máris több villanás történt és szürke páncélos SHIELD ügynökök jelentek meg a helyen. Svaroggal egy időben Darren is beszólt a központba, ahonnan válasz is érkezett.
- Azonnal kiküldünk egy egységet a Xavier iskolába, egy csoport ügynök megérkezett a helyszínre, a WAND emberei közül is küldünk önön felül párat, 3 percen belül várható az érkezésük! – mondta a diszpécser Darren-nek.
A megérkező ügynökök pedig neki is láttak annak, hogy biztosítsák a helyszínt, a bámészkodókat távolabb küldték, akik most jöttek volna közelebb. Akik ott voltak a közelben – a játékosok – őket megkérték, hogy kicsit odébb álljanak, majd a vallomást felveszik mindjárt, az egyik a mentők kiérkezéséig nekilátott volna ellátni a sérült nőt is, de erre már nem volt szükség. Atun volt az, aki ráfolyt a sérült részre a maga fekete masszájával és neki látott gyógyítani a sérültet, vagyis legalább is stabilizálni, amíg rendes ellátást nem kap. Ezalatt mindenkinek feltűnt, hogy a sérült nő testéből jól láthatóan aranyszínű fény kezdett világítani.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kepler tudományos központ - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Svarog Szer. 23 Szept. 2015, 09:03

Szerencsére Darren kapcsol, és a kommunikátorán hívja a SHIELD-et. Most kifejezetten kapóra jött, hogy a srác csak részidős a szervezetnél. Közben többen is odajöttek szájtátani, meg zavartan kérdéseket feltenni.
Szóval elállták a levegőt a nő elől. Dragunov eléjük állt, de a következő pillanatban hála Ivy áldásos tevékenységének a környező bokrok és fák ágaiból egy gömb jött létre. Egyfajta akadályt képezve a tömeg és a sérült között.
Akinek a sebei bizony kezdtek regenerálódni.
Aurora pedig hozzálátott gyógyítani a nőt. Vagyis a rajta lévő köpeny anyaga nyúlóssá vált és ráfolyt Mrs. Moore sebeire.
- Nos, nyugalmazott SHIELD ügynök vagyok, civil - tért ki Svarog a kérdés elől, de azért látta, hogy Howe elküld egy szöveges üzenetet a telefonján.
Aztán megjött a lovasság, és szürke páncélos SHIELD ügynökök jelentek meg. Dragunov sokatmondóan nézett a nőre.
És megjegyezte magának az információt, aztán hangosan megszólal.
- Avalonba - mondta ki a választ hangosan, és Darrenre nézett. - Tudhatnád, hogy oda csak akkor lehet belépni, hogy ha hívnak. Vagy valahogy kapcsolatba kell lépnünk Roma-val vagy az M.I.:13-al. Ők talán tudnak egy utat. Már azt hittem, hogy megúszom e nélkül a szarság nélkül.
Ezt csak magának mondta, nem foglalkozott vele, hogy a többiek is hallják.
Moore teste ekkor sárga fénnyel kezd el ragyogni. Svarog nem sok jót sejt.
- Hátra! - kiáltja, aztán odaugrik Aurorához, és megragadja a vállát, próbálva eltépni a titokzatos állapotba kerülő nőtől. Van egy olyan érzése, hogy Mordred szúrása okozhatta ezt.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Malacus Csüt. 24 Szept. 2015, 15:40

Kimondottan érdekesnek alakul ez a mai nap ebben a fura időszámításban. A nőt látszólag sikerült megnyugtatni, de az a sárkány teremtmény nem éppen kellemes alkat. Jót akarok a nőnek, ő meg csak pofázik, hogy hagyjam békén, de nekem most lett elegem.
- Jól figyeljen démon! Én legalább próbáltam megmenteni a hölgyet, amíg maga nem tenni semmit! Szóval befogni! - mondom neki, majd ekkor észreveszem, hogy a hölgy gyógyulni kezd, valami fény kíséretében. Érdekes, ez biztosan valami aktív mágia lehet, de a furcsa zöld növények megjelenése mégjobban meglep. A mágia nagyon is jelen van ebben az időben. Ekkor azonban betoppannak az érdekes kinézetű illetők, akik valami társasághoz tartozhatnak, talán egy zsoldos csapat. De nem úgy járnak el, mint egy zsoldos csapat, hanem mint a hivatásos katonák. Na, itt döntök úgy, hogy a kardomat inkább visszateszem a hüvelyébe és megkérdezem az imént összegyűlt társaságot, akik valami Avalonról beszélnek.
- Mégis mi ez az avalon és van köze a mágikus emberhez?

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Atum Pént. 25 Szept. 2015, 22:11

A gyógyítás meglepő módon sikeresnek bizonyul és még olyan nagyon át sem kell folyjak a számomra teljesen idegen nőre. Sohasem próbáltam még a gazdatesten kívül mást gyógyítani, így cseppet sem meglepő, hogy idegen számomra a helyzet, de jó tudni, hogy ilyesmire is képes vagyok. Az kicsit rosszabbul esik, hogy ennyi év után kell mindezt megtudnom, de eddig különösebben szükség sem volt rá.
- Megkérném a tesztoszteron túltengésben szenvedőket, hogy fogják be. Ha nem tűnt volna fel, épp haszontalanok mindketten. - Aurora olyan hűvös nyugalommal közölte mindezt, hogy az hihetetlen. Ha nem lettem volna szorosan hozzákötve még azt hittem volna, hogy komolyan beszél, viszont láttam, hogy mindezt csupán a szerep fenntartásának érdekében, és saját maga szórakoztatásáért teszi. Viszont én is élveztem.
Amikor az egyik ügynök közelebb jött, hogy feltehetőleg ellássa a nőt, amit mi már épp folytattunk, akkor Aurora utasítására egy annyi nyílást csináltam a köpenyen, hogy a közvetlen közelünkben levő tiszt láthassa a bőröm alatt levő egyenruháján a SHIELD lógóját és mindvégig egyik mutatóujját a száján tartotta jelezve a másik ügynöknek, hogy ne szóljon erről egy szót sem, majd rögvest be is zártam a nyílást annak érdekében, hogy az álca továbbra is fennmaradjon.
- Mit csinál?! - a nővel egyszerre szólaltunk fel mikor a sárkányférfi megragadja a vállunkat és próbál elválasztani a nőtől. Aurora próbálja lerázni magáról és én is igyekszem a lehető legkevesebb feltűnéssel, vagy csápok használata nélkül ellehetetleníteni a férfinek, hogy a kezét rajtunk tudja tartani. Mindkettőnknek nehéz megállni, hogy a sok évnyi reflexek ne üssenek be és repítsük el a férfit pár méterrel odébb, de nem tudjuk, hogy ezt meddig tudjuk megállni.

Felszerelés:
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh Pént. 25 Szept. 2015, 23:56

A nőt leszúrják, a többiek fontoskodnak. De a földön fekvő elkezdett gyógyulni és már-már rendeződnének a körülmények amikor mindenféle egyenruhások jelentek meg, akik hátrébb szorították őket. Aashirya hallotta ahogy az "ébren maradók" arról beszélnek, hogy ők maguk is ügynökök. Ettől kicsit összeszorult a gyomra. Ráadásul egyre furcsább dolgokat hoznak szóba. Olyanokat amiből ő maga inkább kimaradna. Szeme vadul jár körbe, miközben összeszorított ajkakkal keresi a kiutat a "bámészkodók" közül, ahova beszorult. Már látja merre osonhatna el s azt reméli sem az egyenruhások, sem páncélosok nem fogják észrevenni. ~ Volt elég szemtanú, itt rám nincs is szükség. ~ Igazolja saját maga felé a távozását. Már megindulna amikor észreveszi, hogy a földön fekvő nő teste felől aranyszínű fény kezd "szivárogni". Az "áradni" túl erős lenne. Nem egészen érti mi történik, de a látvány egy pillanatra megbabonázza. Még az sem tudja kizökkenteni, hogy közben a sárkány dulakodni kezd két másik férfival.

Felszerelés:
[/color]
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 26 Szept. 2015, 00:00

Résztvevők: Atum / Aurora Howe, Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Jenny Davis / Poison Ivy, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai

Ahogyan megjelent a sárgás fény Svarog próbálta elhúzni a nőtől Aurora-t, ők pedig védekeznek és próbálják ellökni Svarogot maguktól. Mindez sikerült mindkettejüknek, aminek hála Atum lekerült a sérült nőről és Aurora pedig fenekével esett a földre, ahogyan Svarog is egyensúlyát vesztve esett el. Közben szerencsére Malacus visszatette a fegyverét a helyére, így a katonák nem vettek tudomást róla. Aashyira már éppen távozott volna a helyszínről, de a fény miatt megtorpant és azt kezdte el nézni. A fény egyre erősebb lett és kezdett a közelben mindenkit körbeölelni.
- Mindenki távolabb! Hatalmas energiák vannak mozgásban! – kiáltott fel a páncélosok vezetője.
Igaz eddigre már elkésett, mert a fény mindent beborított, szinte elvakított jó húsz méter sugarú körben mindent és mindenkit. A fény kellemesen meleg és óvó volt, semmilyen kellemetlen, vagy gonosz érzést nem sugárzott. Végül pedig egy még erősebb villanás következett.
A villanás után mindenki egy ismeretlen helyen találta magát.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kepler tudományos központ - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kepler tudományos központ - Page 2 Empty Re: Kepler tudományos központ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.