San Francisco

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 24 Aug. 2015, 19:44

Most már határozottan látszott, hogy Ramirez nincs begyógyszerezve, csak remélni tudta Miller, hogy nem lesz semmilyen következménye annak, hogy így viselkedik. Pillanatokon belül meg kellett állapítania, hogy a Főnix erő, bármilyen hatalmas is lehet agyat nem osztogat, mert szegény Mr. Raszputyin nem volt túl gyors felfogású illető. Sőt talán még butának is nevezte volna, ha nem ilyen kellemetlen helyzetben vannak.
- Tisztában vagyok vele Mr. Raszputyin, hogy ön is a Főnix része, de ez nem változtat azon a tényen, amit mondtam – felelte. – Örülök annak, hogy közösek a céljaink, így bízom benne, hogy belátja, hogy bármit is teszünk újabb és újabb jelenségekhez fognak vezetni, ezáltal mindent még a múltban kellene orvosolni, mert itt már elkéstünk.
Igazából a tudomása szerint, abból, amit a saját idejében asztro- és elméletifizikából tanult az teljesen alátámasztotta azt, amit mondott, így a Főnix erő ha képes volt arra, hogy érezze az igazat, akkor maradéktalanul azt érezte a szavaiból. Kivételesen örült annak, hogy nem ismeri az újdonságokat ezzel kapcsolatban és így nem kaphatják hazugságon.
- Ezért is lenne jó, ha egy hozzáértő személlyel tudnánk beszélni… - vetette fel. – Ami Mr. Ramirezt illeti a saját időnkben valóban gyógyszeres kezelés alatt állt és látható, hogy a kezelés hiánya okozza ezt a viselkedést.
A plafonra kapta a tekintetét és felkészült a fedezékbe való ugrásra is, de nem volt rá szükség. Egy újabb teljesen ismeretlen férfi jelent meg idebent, Namor. A név semmit sem mondott Jonnak, de arra elkerekedtek a szemei, hogy találkozott Johnny-val korábban. Fogalma sem volt, hogy mikor és hogyan, hacsak nem akkor, amikor az egyik fele a csapatnak a múltba került és ott, de a lényeg, hogy Blaze már szabad volt.
- Mikor és hogyan találkoztak korábban? – kérdezte a férfit.
Ekkor hallotta meg Emma hangját a fejében, ideje volt, állapította meg magában. Azonban Mephisto türelmetlen lett és nekiállt őrjöngeni. Egyik félben sem bízott meg, de Mephisto-ban kevésbé, inkább a tudományban hitt, mint a természetfeletti hókuszpókuszban. Főleg, hogy a főnix milyen hatalmas, esélyük sem lett volna így, amit pedig Mephisto művelt újabb Jelenséget fog okozni.
~ Álljon le Mephisto, mielőtt összeomlasztja a realitást az ostoba játékával! ~ csattant fel parancsolóan remélhetőleg Mephisto irányába. ~ Mindent el fog pusztítani önmagával és velünk együtt! ~
~ Emma… Kivárjuk, siessenek, mert Mephisto megőrült! ~ remélte, hogy ez pedig a nő felé fog menni és hallotta a szavait. ~

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14937
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop on Kedd 25 Aug. 2015, 01:49

Tudok mozogni, az ellenséggel lehet tárgyalni és úgy tűnik nem akarják mindenképpen erőszakkal megoldani a helyzetet. Elmosolyodnék, de a tetőből lángok áradnak be, nem égetnek, nincs hatásuk, de ott vannak. Egy érdekes egyén érkezik és felszabadítja Johnyt. Még közelebb vagyunk a lehető legjobb végződéshez, legalábbis egyelőre. Már kezdeném élvezni a dolgot, amikor meghallom Frost hangját a fejemben, akkor mosolyodom el, összeállt a kép, de hirtelen Mephisto is megjelenik és igen nagy lehetőséget ad. Egyszer csak valami nagyon furcsát érzek. Ilyen még sosem történt. Nem tudom, hogy mit csináljak. Mindig tudom, hogy mit csináljak. Mindig van egy tervem vagy egy célom ami felé lehet haladni és vannak lépések, most viszont nem tudom, hogy mit csináljak. Túl sok a lehetőség. Kinyúlok a fegyverem felé, de szinte lefagyok.
Csinálhatom amit Mephisto mond és rájuk támadhatok. Lehet meg tudom őket ölni és haladhatunk tovább, vagy ha nem, akkor rosszabb helyzetbe kerülünk.
Várhatok a többiekre, ahogy Frost tanácsolja és végső soron akkor a Sátán tervét használom.
Megkérdezhetem, hogy Kovacs-e a Főnix, de az lehet elárulna minket és tönkretenné Miller tervét.
Beszélhetek Mephistoval, hogy mi van ha nem Kovacs kell neki mégsem és talán új feltételeket is szabhatnék.
Vicces lenne eljátszani, hogy felmentem a szolgálat alól, vagy közölni vele, hogy ennek a kettőnek a megölése nincs benne a szerződésben.
Elkezdhetnék csupán kedvemre lövöldözni és kikényszeríteni egy éles helyzetet.
Mindegyik egyszerre jó és egyszerre rossz számomra! Elkezdenek a szemeim jobbra-balra járni, a kezem is remegni kezd és a távolba nézek. Kevés az információm, hogy normális döntést hozzak és nem tudok újat szerezni Ez lehetetlen! Még jobban remegek, végül a többiekre nézek.
- Nem tudok dönteni...

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 25 Aug. 2015, 10:39

8:15.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Mephisto dühösen felordít Jonathan ellenkezésére és Andrew döntésképtelenségére, mire a fegyverek eltűnnek – a karperec azonban nem kerül vissza Andrew-ra, és Jonathanen is megmarad az, amelyiket Danielle-től kapta.

Kolosszus és Namor egy alig észrevehető pillanatra összerezzenek, majd komoly arccal egymás felé fordulnak.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Érezted?

San Francisco - Page 8 Colava10 – Természetesen. Idő- és térmágia… talán egy Jelenség? A… Sötét Létsíkok?

San Francisco - Page 8 Nam10 – Igen… Igen, kétségtelenül.

Ezzel Namor tekintete ismét Johnnyra szegeződik – úgy tűnik, ugyan megérezték Mephisto beavatkozását, de nem vették észre sem a feltűnő, majd eltűnő fegyvereket, sem a karperecekkel történteket.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Ez Mephisto volt, igaz? Még mindig a befolyása alatt állsz, Johnny Blaze? Sajnálatos…

Johnny szemei elkerekednek, és láthatóan köpni-nyelni nem tud, segítségkérően néz Jonathanre és Andrew-ra. Namor elmosolyodik, és ő is a két férfira pillant.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Miattuk akarod fenntartani ezt a színjátékot, Blaze? Kérlek, nincs nekem erre időm. Melissa mindent elmondott, tudod jól. Mephisto megöletett titeket, vagy legalábbis az ügynököket, akik részt vesznek a kis „játékában”, és más testekbe rakott titeket, téged és Melissát… de láthatóan most már újra az igazi testedben vagy, igaz? Ahogy ők ketten is itt veled. Mephistónak még mindig a Főnixre fáj a foga? Vagy inkább elpusztítaná? A múltból próbál irányítani titeket, mert itt már nincs hatalma… Szánalmas. Akárhogy is… Miller, igaz? Szóval ebből már érthetitek, mikor és hogyan találkoztunk. Ő segített nekem elrejtőzni egy időre a S.H.I.E.L.D. elől, szobát vett ki nekem… apróságok, de nem felejtettem el. Mondjátok… ha ti életben lehettek… Melissa is élhet?

Közben Kolosszus rosszallóan néz Namorra.

San Francisco - Page 8 Colava10 – Kérlek, Namor, ne hagyd, hogy az érzéseid felülkerekedjenek a Főnix hatalmán! Én… Nem is tudom, inkább segíts ezt megértenem, mielőtt ideér a Királynő! Mégis milyen jelentést tegyek most neki? Nyilvánvaló, hogy nem átlagos terroristákkal van dolgunk! Az egyiküknek ráadásul orvosi ellátás kell, láthatod, a másikat meg, azt mondod, Mephisto irányítja a múltból? Ez nagyon nem fog tetszeni a Királynőnek… Kezdek afelé hajlani, hogy kérjünk szakértői segítséget, ahogy Mr. Miller javasolja, a tudományos részlegben, a Richards-féle kutatási anyagok között.

A Főnix Erő két tagja tehát dilemmába került, de míg Namort inkább Mephisto és Melissa kérdése foglalkoztatja, addig Kolosszus próbálja megérteni a helyzetet.

Mephisto most nem lép, Emma viszont válaszol.

San Francisco - Page 8 Emmi10 – Mephisto… Ha ilyen nyíltan üzensz róla, komoly baj lehet… Kábel és Nathaniel mindent megtesznek, de ellenállásba ütköztek! Kábel azt üzeni… Igen… Mindenképp szükség van valakire a Főnix Erőből, hogy bejussanak! Vagy erőszakkal, vagy csellel, de csakis a Főnix ereje nyithatja meg azt a részleget, amelyre szükségünk van! Nem tudom, ezt hogy gondolja Kábel, ez lehetetlen! Talán… vagy odacsaljátok valamelyiküket valamilyen trükkel, vagy megpróbáltok menekülni, és akkor odáig üldöznek… vagy rábeszélitek az egyiket, hogy segítsen, bár tudom, hogy ez nevetséges ötlet. De tudnotok kell még valamit: Danielle, Jack Osterman és a társatok, az a bizonyos Jennifer is ott vannak az épületben, a kivégzésükre várva. Egyébként… Andrew, veled minden rendben? Komoly zavart érzek az elmédben… Segítsek telepatikusan, hogy képes legyél koncentrálni?

_________________
San Francisco - Page 8 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3751
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 25 Aug. 2015, 12:09

Miller-nek feltűnt, hogy a két férfi összenézett, de szerencsére a dühös szavai után a fegyverek, a páncél és minden eltűnt róluk. Azonban mindez egy újabb Jelenség volt, már sejtette, hogy Mephisto beavatkozása fogja összeomlasztani ezt a világot. Bármennyire nem tetszett neki az itteni állapot, mégis katona volt, a civilek védelme a dolga, itt pedig milliók, ha nem milliárdok fognak meghalni, ha nem tesznek semmit. Már azt is tudta, hogy tudnak Mephisto-ról, sőt ez a Namor még a doktornőről is, aki elmondott mindent nekik. Azonban nem akarta, hogy Blaze-nek baja legyen, így ismét megszólalt.
- Nem emlékezhet arra, ami a múltban volt, amit dr. McKenzie mondott el önnek Mr. Namor. Mr. Blaze-t Mephisto három irányba tépte, nincs tudomása arról, hogy mi történik a múltban és a jelenünkben.
Talán ez segített valamit, vagy nem, közben Ramirez-re pillantott, aki szinte lefagyva nézett maga elé, majd egyetlen egy mondatot mondott. még ez is jobb volt, mintha mindenkit megpróbált volna agyonlőni.
- Igen uram! – mondta katonásan. – Jonathan Miller főhadnagy! Sajnálattal kell közölnöm, hogy csak mi tértünk vissza az életbe ebben az időben. Dr. McKenzie a múltba került, míg Lyesmith a jelenben maradt, a halálunk idejében levő jelenben. Így szedett szét minket Mephisto, hogy hajtsuk végre a feladatot, amit akar. Én csak azért egyeztem belel, hogy ezáltal a halott társaink élhessenek, katonaként kötelességem volt megtenni mindent, hogy az embereim, főleg néhány civil, köztük dr. McKenzie is újra élhessenek és ne maradjanak halottak egy szörnyeget kisded játéka miatt.
Most ismét katonásan, mereven beszélt, de a harag, keserűség érezhető volt belőle. Ráadásul nem segített, hogy a két férfi nem tud mit tenni, hanem tanácstalanok. Emma hangja és szavai remekül jöttek. Talán sikerül rávenni mindkettőt, főleg, hogy mind a kettejüknél van közös pont.
~ Igyekszünk, tartsanak ki ~ gondolta. ~
- Örülök, hogy így véli Mr. Rasputyin, de félek, hogy nincs arra időnk, hogy megvárjuk a királynő megérkezését, legyen ő bárki, mert a kilétét sajnos nem ismerem. A legjobb az lenne, ha önök kísérnének oda uraim, mint utaltam rá járatos vagyok a fizika ezen területén és önök is érezték, hogy a Jelenségek bármikor felbukkanhatnak, főleg, hogy Mephisto már nem képes semmit uralni. Nincs sok időnk. Én is emberi életeket akarok megmenteni, mint önök. Ha sikerülne ezt helyrehozni azt is jelentené, hogy esély lenne arra Mr. Namor, hogy dr. McKenzie is újra életben legyen. Csak kérem ne legyen késő mielőtt döntenek!
Továbbra se tartotta magát jó hazudozónak, de az, mi egykor hazugságnak indult, mostanra úgy tűnt, hogy ez lett a valóság. Az egyetlen dolog, ami most használhatott pedig, hogy hátha sikerült a két férfinak az emberi oldalára hatni és félretudják tenni a Főnixet, mert ha igen, nyert ügyük van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14937
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop on Kedd 25 Aug. 2015, 23:07

Szerencsére érzékelek mindent magam körül és az elmémben, az érzékszerveim hibátlanok, a gondoltaim tudom irányítani. A sok információ azonban nem segít, sőt csak még jobban összezavar.
~ Namor már tud róla? Nem úgy volt, hogy senkinek sem árulhatjuk el a küldetést, mert abban az esetben veszítünk? De már vesztettünk, de mégsem. Ha nem a szabályok miatt, akkor azért mert tudják azokat az információkat, amik teljesen elárulnak minket. Mégis lehet velük tárgyalni. Még mindig nem tudjuk, hogy Kovacs-e a Főnix, lehet hogy mégis. Frost jobb ha nem mászik bele a fejembe, nem túl kellemes hely... HAHAHAHA! Miller mit akar csinálni? Olyan mintha egy speech 100-as feladatra akarna menni és maximum 20-al játszik. Nem szabadna ilyen számokban mérnem a valóságot. Ugyan, mindig ezt teszem. Hogy hagyhatták, hogy ez történjen az USA-val? Mi történt egyáltalán? Mephisto vajon betartja a szavát? Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? Kovacsot utálom jobban vagy Mephistot? Áh... lehetetlen.
Egy ideig csak még jobban összezavar minden, ami történik, még jobban remegni kezdek és még az arcomon is ránganak az izmok, leginkább a bal oldalt, a szemem is cikázik a teremben. Hirtelen megállok, nyugodtan kihúzom magam és körülnézek. Mintha semmi nem történt volna.
~ Van egy ötletem.
Lépek egyet előre, aztán hidegen végignézek Miller, Kolosszus és Namor arcán. Meg se rezzenek, sikerült leküzdenem a zavaromat.
- Namor, Kolosszus. Tudom, hogy a negyedik társunk Jennifer, az itt dolgozó Jack Osterman és a Főnix Erő tagja, Danielle itt van a közelben és a kivégzésükre várnak. Minket is oda küldenének kihallgatás után. De ahogy velünk bántak és amit Namor akar, szerintem hamarosan önökre is az a sors várna. Daniellenél sem volt akadály, hogy minek a tagja. Az előbbi tér- és időmágia amit érzékeltek, Mephisto volt. Megölhettük volna magukat Millerrel, lehetőséget kaptunk rá, csak nem mondta el, de mi nem tettük meg, úgyhogy nekünk köszönhetik, hogy még itt vannak. Gyakorlatilag elküldtük a fenébe az illetőt. Felesleges játszani, segíteniük kell. Áh, igen...
Elfordulok a három illetőtől, Blaze felé, de nem őt nézem, hanem alatta a padlót.
- Mephisto. Jó fej főnöknek tűnt. De a szerződés lejárt. Benne van hogy olyan módon, amilyen módon a Vevő szeretné és ki volt kötve, hogy senki nem tudhatja meg kik vagyunk, kinek dolgozunk és miért. Nos Namor már tudja, innentől kezdve buktuk a lelkünket, amit részben vagy egészben elhordhat innen. Legalábbis az enyémet. Ingyen nem szállítunk le semmit, hogy utána közölje, nem feleltünk meg a feltételeknek, vesztettünk, de azért megköszöni, hogy a feladatát elvégeztük. Egyébként is maga öletett meg minket, trükkel, a robbanás erősebb volt mint kellett volna, így számomra semmis a szerződés, a Sötét Létsíkok törvényei szerint is. Nem adok egy centet sem arra a szerződésre. Ha akar valamit, akkor új szerződést ír vagy adjon normális segítséget. Egyébként nem csinálok semmit. Ha Blaze nem lenne lekötözve megkérném, hogy mentse fel szolgálat alól.
Ezután visszafordulok Jonathan felé.
- Miller, ön az egyetlen értelmes és felelősségteljes alak, az egész helyen. De leszarom a világunkat, akkor is ha nem marad belőle semmi.
Elsétálok Blaze elé és mereven nézem a testéből kicsapó lángokat. Szép látvány.
- Amíg valaki nem segít valamiben semmit nem fogok csinálni. Kérem a helyemet a cellámban meg a pokolban!
Nem hittem volna, hogy egyszer elegem lesz mindenből, nem így ismertem magam. Hehe. Tele vagyok meglepetésekkel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 26 Aug. 2015, 16:10

8:20.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Namor érdeklődve hallgatja Jonathant, majd felsóhajt.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Szóval nem emlékszik… Nos, ettől függetlenül én leróttam a tartozásomat. Tetszik a katonás hozzáállásod, Jonathan Miller főhadnagy, de az már kevésbé, hogy Melissa nincs itt veletek. Mephisto, Mephisto, újból és újból meg tudsz lepni… Talán ezúttal végleg ártalmatlaníthatnám őt, ahogy még akkoriban, Sydney-ben szerettem volna…

San Francisco - Page 8 Colava10 – Namor! Csak nem gondolod komolyan, hogy bármiben is segítesz nekik, főleg ha a Sötét Létsíkok is kapcsolódnak hozzájuk?

San Francisco - Page 8 Nam10 – Hallottad őket, Pjotr. Miller ért a fizikához, a Jelenségeket ők is meg akarják szüntetni, van egy tervük…

San Francisco - Page 8 Colava10 – Egy terv, amely a Főnix uralmára törhet!

Ezután a Főnix Erő két tagja Andrew-t is végighallgatják, és Namor elmosolyodik.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Ügyes. Felkészültek. Vagy Mephisto mágiája segíti őket, vagy egy telepata… talán maga Frost. Én hiszek nekik, Pjotr. Túl őrültek, hogy hazudjanak.

San Francisco - Page 8 Colava10 – Nem… valóban nem hazudnak.

San Francisco - Page 8 Nam10 – És tetszik, ahogy Mephistóval beszél. Adok nekik egy esélyt.

Nagy nehezen végre Kolosszus is bólint, mire az ő és Namor szemei is felizzanak, és a termet beborítja a vakító fény…

… majd a három időutazó a következő pillanatban egy egészen másféle, az előzőnél sötétebb, piszkosabb, elhanyagoltabb teremben találja magát. Jókora teremről beszélünk, akár több tucat ember is kényelmesen elférne benne. Érkezésükkor a plafonra szerelt lámpák szép sorban felkapcsolódnak, és íróasztalok, számítógépek, furcsa eszközök, tervrajzok és hasonlók tömege jelenik meg a férfiak szeme előtt, mind vaskos porréteg alatt. Egykor itt sokan dolgozhattak, valószínűleg tudósok, és elég régen lehetett ahhoz, hogy a gépek nagy része még akár ismerős is lehet Jonathan és Andrew idejéből is.

Namor ásít egyet, majd kezével körbemutat.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Íme, Utópia „csodálatos” tudományos részlegének ékkövei, a Richards-féle kutatási anyagokra épült időmanipulációs kísérletek eredményei! Micsoda pazarlás…

San Francisco - Page 8 Colava10 – Valóban. A kísérletek mindegyike kudarcba fulladt, már ami a Jelenségek feltárását és megszüntetését illeti.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Egy működő időgép ugyan épült… de a használata szigorúan tilos a Jelenségek miatt. Túlságosan kiszámíthatatlan.

Ezzel Namor a terem közepén álló különös, gömb alakú kabinra mutat, amelyben talán egy, maximum két ember férne el. Mindenféle csövek, kábelek és egyéb szerkezetek vannak rákötve, de ezt is por borítja.

San Francisco - Page 8 Time10

San Francisco - Page 8 Nam10 – Pjotr, közben akár beengedhetnéd az odakint várakozó két társukat is, akik „titokban” behatoltak… Ne várassuk meg őket.

Kolosszus bólint, majd egy legyintéssel feltárja a terem ajtaját… és valóban, Kábel és Nathaniel alakja sejlik fel mögötte.

_________________
San Francisco - Page 8 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3751
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 26 Aug. 2015, 16:36

Végül is Jonnak sem volt kifogása az ellen, hogy Ramirez ennyi mindent mondott el, mert tudták már úgyis, hogy Mephisto van a dologban, talán ezzel beveszik, hogy tényleg nem akarnak semmit sem tenni. Az egyből feltűnt neki, hogy ez a Namor nevezetű mintha sokkalta függetlenebb lenne, mint Kolosszus.
~ Mit lehet tudni Namorról? ~ kérdezte Emma-t. ~ Úgy tűnik számomra, mintha nem lenne olyan elvakult a Főnixszel kapcsolatban, mint az emberek odakint, vagy éppen Kolosszus. ~
- Elhiheti uram, hogy én sem örültem annak a ténynek, hogy képzetlen civilt kellett kivinnem terepre. Ha Chang nem ragaszkodik hozzá és nem akarta volna lejáratni a SHIELD-et a doktornő nem halt volna meg.
De végül is ő volt az, aki úgy döntött, hogy segíteni akar nekik. Roppant kellemes csalódás lett mindez, főleg, hogy Namor is valószínűleg holtan akarta látni Mephisto-t. Ramirez szavaira a fiatal férfira pillantott.
- Katona vagyok a dolgom a hazám és a lakosainak védelme. Ebbe ön is bele tartozik…
A folytatás meglepetés volt, ahogyan oda sem kellett menni a tudományos részlegbe, csak teleportáltak egyet, vagy ehhez hasonló művelet történt. Ő maga az időutazással tulajdonképpen csak időt húzott, nem gondolta komolyan azt, hogy mindez létező technológia. Mágia az egy dolog, de azt nem is remélte, hogy tudományos szinten is képesek voltak mindezt megtenni.
- Wow – szaladt ki a száján. – Nem is mertem remélni, hogy tényleg van egy működő időgépük.
Azon már meg sem lepődött, hogy tudtak a két társukról, hogy itt vannak, de legalább nem akarták őket bántani, hanem megtörtént, amit vártak, hogy beengedték őket. Amint meglátta a két férfit intett nekik.
- Jöjjenek, nem fognak ellenségesen fellépni – utalt a két Főnixre. – A jelenségeket kellene megszüntetni, azok pedig valószínűleg ott alakultak ki, hogy mi meghaltunk. Hogy rendbe hozzuk az idővonalat a leglogikusabb az, hogy meg kell próbálnunk valahogyan megakadályozni azt, hogy Kábel felrobbanthasson minket a múltban. Nathaniel, mivel ön a szakértője a Jelenségeknek, jól gondolom, hogy mindez megoldhatná a teljes idősík gondját?
Ha túl sokáig gondolkozna a férfi, akkor megpróbálja sürgetni.
- Igyekezzen, Kolosszus és Namor azt mondta, hogy a királynő úton van, így nincs sok időnk.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14937
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop on Szer. 26 Aug. 2015, 21:55

Mephisto semmire nem válaszol, nem lennék meglepve ha már valamilyen más tervet forgatna a fejében és mégiscsak belekényszerítene a saját tervébe. Ami ennél fontosabb és lényegesebb, hogy fogalmam sincs miért, lehet valóban van még ebben a két alakban valami, amit meg lehet győzni, de Namor és Kolosszus mellénk áll.
~ Nagyszerű. Valami történik.
Lángok ölelnek körbe, felizzik a két Főnix Erő tag szeme és máris más helyen vagyunk. Egy poros laborban. Roppant hangulatos hely, körül is néznék az elhagyatott laborban, de a szemem megakad valamin. Egy időgép. Szélesen elmosolyodom a látványára.
~ Csak sikerüljön visszamennünk valahogy az időben és élve megúszni a történteket. Ha nem a középkorban kötünk ki és sikerül megakadályozni az egészet... Akkor volt értelme a sok terminátor referenciámnak. hmm... megint tiszta vagyok.
Hallgatom amit a többiek mondanak és figyelek is az eseményekre. Ha nem kell a közvetlen segítségem akkor odasétálok az időgéphez és lassan végigsimítok a poros felszínén. Nagyon viccesnek tűnik. Ha nem találom veszélyesnek be is mászok az időgépbe.
- Egész kényelmes.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru on Csüt. 27 Aug. 2015, 11:41

8:25.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Emma igyekszik gyorsan válaszolni Jonathan kérdésére.

San Francisco - Page 8 Emmi10 – Namor? A tengerek urának nevezi magát, és talán így is van. Öhm, atlantiszi, tudjátok, Atlantisz legendája, ami mégsem legenda, mint kiderült. Az Atlanti-óceán mélyén leltek rá a civilizációja elsüllyedt romjaira, valamint magára Namorra is, még hosszú évtizedekkel ezelőtt. Ő maga uralkodónak, hercegnek tartja magát, ám valójában sokkal valószínűbb, hogy valamiféle súlyos bűn elkövetése miatt zárták be és hibernálták atlantiszi fajtársai. Ennek köszönhetően azonban egyedüli atlantisziként túlélte népe és szigete pusztulását. Főként Új-Atlantiszt építgeti és irányítja az egykori Ausztrália területén, és már sikerült is atlantisziakat klónoznia, hogy visszahozza népét a halálból. Egyike volt az elsőknek, akik behódoltak a Főnixnek, de sokan úgy sejtjük, csak azért, hogy az erejével még nagyobb hatalomra tehessen szert, és idővel megdönthesse az uralmát.

Namor közben elneveti magát Jonathan meglepettségén.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Időgép, dimenziók közti átjárók, genetikai manipuláció, féregjáratok… Nincs olyan, amelyet a Felsőbbrendűek Szövetsége létre nem hozott volna, naiv szárazföldlakó. Az már más kérdés, hogy idővel szinte mindről bebizonyosodott, hogy a Jelenségeket táplálják, így a kutatások leálltak. A legtöbb kutatólabor itt került lezárásra a Főnix ereje által. Tetszik, hogy katonaként viselkedsz és gondolkodsz, Jonathan Miller, és hogy láthatóan nem vagy az egykori S.H.I.E.L.D. bábja, és még az ő döntéseiket is megkérdőjelezed ennyi idő után is, de ha titkos fejlesztésekről van szó, igazán nem kéne ennyire meglepődnöd. A te idősíkodban ugyanilyen volt a S.H.I.E.L.D., nemde?

Közben Kolosszus figyelme inkább a két újonnan érkezett férfira terelődik. Ő és Kábel farkasszemet néznek.

San Francisco - Page 8 Colava10 – Frank Castle. Nathaniel Essex. Nyilván tisztában vannak vele, hogy többé nem hagyhatják el ezt a helyet. Le vannak tartóztatva, és a Főnix dönt a sorsukról.

San Francisco - Page 8 Cable11 – Aha. Hogyne. Próbálkozni lehet.

Majd Namor is a férfiakra pillant, és Kábelt látván felizzik a szeme…

San Francisco - Page 8 Nam10 – Szóval ő ölte meg Melissát…

… de aztán ismét lenyugszik.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Nem. Ő csak az eszköz volt. A valódi tettes Mephisto.

Nathaniel viszont túlságosan izgatott lesz az időgép láttán, annyira, hogy még a Főnix Erő két tagjával sem foglalkozik. Dühösen kezdi kiráncigálni Andrew-t a gépből.

San Francisco - Page 8 Essex10 – Takarodj innen, te ostoba! Végre… egy lehetőség, hogy mindent helyrehozzunk! De nagyon régen nem aktív, öhm, fel kell tölteni, és… nem is tudom, nagyon sok módosítást hajtottak végre dr. McCoy jegyzeteihez képest… Kell egy kis idő, igen, igen, egy kis idő, és aztán talán…

Ezután pedig már csak magában motyog mindenféle egyenleteket.

Érdekes módon Mephisto egyelőre nem lép, és Namor és Kolosszus is hagyják Nathanielt… amikor lépteket hallani az ajtó felől… majd a léptek megállnak… és berepül a terembe valami.

Egy letépett emberi fej.

San Francisco - Page 8 Head10

Mindenki elnémul, ahogy a fej párat koppan, mikor földet ér, majd megáll a padlón.

Semmi kétség: Jack Osterman feje az.

Ezt aztán két újabb fej követi, hasonlóan Jackéhez. Amikor földet érnek és megállnak, látni, hogy Danielle és Jennifer fejei azok. Mindhármuk arcán rettegés látható, örökre megmerevedve égett bele a félelem a szemükbe.

Ezután ismét lépteket hallani, majd végre belép a terembe egy gyönyörű, de rendkívül zavarodott és álnok tekintetű nő… Jonathan és Andrew talán elsőre fel sem ismerik, de ez kétségtelenül Zarda, aki most már inkább kelti egy elegáns, finom, bár kissé alulöltözött úrihölgy látszatát, mintsem egy harcosét. Ám az ereje mit sem változott, sőt.

San Francisco - Page 8 Zarda__Earth-31916__www.kepfeltoltes.hu_

Namor és Kolosszus is megremegnek, és először Kolosszus, majd némi vonakodás után Namor is letérdel. Kábel minden izma megfeszül, Nathaniel reszketni és izzadni kezd, ahogy Zarda enyhe undorral az arcán körbetekint.

San Francisco - Page 8 Zarda10 – Milyen megalázó, hogy magamnak kell elvégeznem ezt a piszkos, parasztoknak való munkát… Véres lett a körmöm. Mit tudtok felhozni a mentségetekre, Namor, Kolosszus? Hm? Ezek a behatolók pedig miért élnek még?

_________________
San Francisco - Page 8 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3751
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 27 Aug. 2015, 12:54

Most már így tisztábban látta a dolgokat, hogy megkapta az információkat Emma-tól. Igen, így már rémlettek az Atlantisziak, láttak róluk víziókat is, így már betudta lőni azt, hogy ki is lehetett a férfi. Elismeréssel adózott neki, hogy mindent megtett azért, hogy visszahozza a népét, bár a Főnix lehet, hogy nem a legjobb dolog volt. Már csak egy dolgot nem értett.
~ Hogyan került vissza a Főnix Kovacsba? ~ kérdezte. ~ Mephisto olyat mondott, hogy Sydneyben eltűnt belőle, meg kellett volna változnia a világnak mégsem történt. Hol siklottak félre a dolgok Emma? ~
Eddig mással volt elfoglalva, mindez pedig csak most jutott eszébe. Namor szavaira bólintott.
- Sosem tartottam magam a bábjuknak – mondta. – Elítéltem Fury ezredes tetteit, ahogyan a mutánsokkal és mindenkivel bánt, saját maga kényére, kedvére alakította a dolgokat. Igen uram, vannak kísérletek, de ezeket nem hozták a tudomásunkra, és a legtöbb dolgot dr. Stark végzi, illetve a Pegazus, ahova bejárásunk sem nagyon van.
Úgy tűnt Jon számára, hogy nem csak Essex volt oda az időgépért, hanem Andrew is, aki szinte azonnal beleült abba. Nathaniel-t figyelte, hogy mit is mond, kér a férfi, meglepő volt, hogy még a két Főnix sem zavarta a munkájában, úgy tűnt, hogy tényleg juthatnak valamerre. Ám ekkor azonban egy fej koppant a földön, amit azonnal megismert, hogy Ostermané, majd az unokatestvéréé és a velük levő lányé követte. A gyomra felfordult, de sikerült annyira uralkodnia magán, hogy csak megrándult az arcizma. Amint a Királynő bejött, már leesett neki, hogy kiről is van szó, hogy Zarda az. Valamennyire még emlékezett arra, hogy miként kellett bánni a nővel, bár nagyon nem szívesen tette meg mindezt, egyszerűen ez a közönséges k*rva nem érdemelte meg, főleg azok után, amit a három szerencsétlennel tett. Igazából már úgyis elkönyvelte, hogy meghalnak, ettől kezdve pedig mindegy.
- A Jelenségeket próbáljuk megszüntetni istennő – mondta, úgy emlékezett, hogy ezért oda volt a nő. – Bizonyára ön is észlelte, hogy egyre több jelenezik és a világ nem bír el többet. Engedje meg, hogy ezt rendbe hozzuk, utána megölhet minket és talán a halálunk akkor nem okoz újabb ötös szintű Jelenséget, és a világ is egyben marad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14937
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop on Csüt. 27 Aug. 2015, 14:59

Beülök az időgépbe és várom, hogy történjen valami, valamit kitaláljanak odakint. Megérkezik Nathaniel és Kábel is, és Kolosszus valamiért letartóztatja őket. Aztán várom, hogy előálljanak egy jó és működő tervvel, amikor Nathaniel kirángat a gépből miközben valamit beszél magában.
- Jól van... jól van... Nem én vagyok itt az egyetlen őrült.
Kiszállok az időgépből és körülnézek, amikor egy fej repül be a terembe és a padlón koppan. Gyorsan odasietek és felveszem, megnézem magamnak közelebbről is és meg is csapkodom az arcát. Minden rendben lesz Jack, ne aggódj. Amikor még két fej esik a padlóra, érzem hogy ha nem ebben a helyzetben lennénk, talán hatna is rám érzelmileg, de most csak elejtem Osterman fejét.
- Ennyi fejet nem tudok egyszerre megfogni!
Sejtem, hogy mi fog következni de megvárom amíg történik valami. Egy nő érkezik meg, először fel sem ismerem, kissé oldalra biccentem a fejem, mire rájövök.
~ Zarda...
A két Főnix Erő tag, Kolosszus és Namor letérdel, Kábel és Essex kiakadnak, izzadnak, Miller rögtön ésszerűen megmagyarázza mit keresünk itt. Én nyugodtan állok, valahol már tényleg nem érdekel a világ sorsa. A képességem segítségével egy ide illő számot választok, It's Over Goodbye. Ha dohányoznék és lenne nálam legalább egy szál is, rágyújtanék, de én nem élek ilyesmivel, szükségem van a jó kondícióra.
- Zarda, csodás mint mindig. A rövid haj jól áll. Még mindig tartozol nekem egy gépfegyverrel, nem felejtettem ám el, csak azért mert időközben meghaltam, várom hogy megadd. Ti ketten meg minek térdeltek ott mint két egyes szintű karakter? Az a terv, hogy meggyőzzük vagy megpróbáljuk megölni... tudjátok. Nem mintha Kábel és Essex nem parázott volna be.
Kényelmesen nekidőlök az időgépnek és kíváncsian várom mi lesz. Johnyt nem kellett volna hátrahagyni, most jól jönne a segítsége.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 28 Aug. 2015, 11:43

8:30.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

A baj ritkán jár egyedül: miközben felbukkan Zarda, Jonathan, Andrew és Johnny azt is megérzik, hogy megszakad a telepatikus kapcsolatuk Emmával. Mintha a nő még próbált volna üzenni valamit, talán válaszolni, de hirtelen abbamaradt az „adás”.

Zarda felvonja a szemöldökét először azon, hogy Jonathan megszólítja, majd azon, ahogy Andrew viselkedik Jack fejével, és utána ő is beszélni kezd hozzá. Elfintorodik, majd odalép a két férfihoz, és egy gyors mozdulattal leszakítja Jonathannek azt a karját, amelyiken nem a karperec van, Andrew-nak pedig a jobb karját.

Kolosszus felkiált, és azonnal odalép hozzájuk. Gyógyító erejű láng csap ki a tenyeréből, amely befonja a leszakadt karok helyét… Jonathan és Andrew kellemes melegséget éreznek, majd pillanatok múlva új karjaik nőnek – de a letépett végtag után érzett fájdalom és sokkhatás még megmarad.

San Francisco - Page 8 Zarda10 – Ezt miért csináltad?

A férfi ekkor összerezzen, és csak most eszmél rá, mit is tett. Félelmében hirtelen nem tud mit mondani, de szerencsére Namor nyelve és esze gyorsabban pörög.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Királynőm, feltételeztük, ezeket a két lábon járó Jelenségeket egyben kívánja majd megvizsgálni az Alkotó… mielőtt szétszedi őket, persze. Rajtuk keresztül, amíg egyben vannak, talán tanulhatunk valami újat a Jelenségekről. Ez mindnyájunk érdeke… A Főnix és az Alkotó érdeke.

Pár szívdobbanásnyi csend… majd Zarda biccent.

San Francisco - Page 8 Zarda10 – Valóban. Gondoskodj róla, hogy még egyszer ne szólítsanak meg. Ez itt az egyik behatoló?

Ezzel a Királynő Kábelre szegezi a tekintetét, és lassú léptekkel megindul felé. Kábelt eddig még nem láthatták ilyen idegesnek, láthatóan fogalma sincs, mit tegyen – talán életében most először. Nathaniel viszont szerencsére összeszedi magát, és ujjaival tízet mutat a többiek felé, amikor Zarda nem látja, ezzel utalva arra, hogy tíz percre van szüksége.

Kolosszus kissé tanácstalannak tűnik – bár a hirtelen erőszak nem tetszett neki, és azonnal előtört belőle a segíteni akarás, azért nyíltan nekimenni a Királynőnek bizonyára sok lenne neki. Johnny is odasiet Jonathan és Andrew mellé.


San Francisco - Page 8 Johnny10 – Jon, Andrew, jól vagytok? Akarjátok, hogy tegyek valamit? Szellemlovasként?

Namor közben halkan odasúg egy kérdést az időutazóknak.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Ha itt és most az életetekre megesküsztök, hogy megmenthetem Melissát azzal, ha segítek nektek… akkor legyen, mellétek állok. De ha hazudtok, tudni fogom, és ha nem is ezen az idősíkon, de egyszer megtalállak titeket, és megöllek benneteket.

_________________
San Francisco - Page 8 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3751
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 28 Aug. 2015, 12:11

Remélte, hogy a legfontosabb kérdésre választ kap, azonban semmi sem történt. Azt még érezte, hogy Frost szándékozott valamit mondani, de hogy mit, azt már nem tudhatta meg.
~ Emma?! Emma?! ~ kérdezte hangosabban. ~ Mi történt, hall engem? ~
De semmi sem történt, ellenben Zarda elindult feléjük. Csak azt látta, hogy a nő nagyon gyors, majd a fájdalmat érezte meg a karjában. A fájdalomtól felordított és térdre rogyott, szinte fel sem fogta, hogy látja a leszakadt karját és az abból spriccelő vért. A másik kezével próbált odakapni, hogy elszorítsa azt és magában mondogatta a fájdalom és az egész ellenére, hogy nem szabad sokkos állapotba kerülnie. Pedig valószínűleg már abban volt. Kolosszus kiáltását sem hallotta, csak a hideg helyett a kellemes meleget, majd a kezét el kellett vennie, ahogyan a másik visszanőtt. Meglepetten nézte, de még mindig érezte a fájdalmat, hangosan zihált és a szíve is dübörgött. Próbálta megmozgatni az új kezét, ami működött. Ezek után önmagától sem volt kedve megszólalni, nemhogy máshogyan. Látta, hogy Zarda elindult Kábel felé, neki sem lehetett sok ideje hátra főleg, hogy milyen volt a nő. Johnny legjobb kérdése ekkor merült fel. Jon egy pillanatra Andrew-ra pillantott, saját maga még mindig térdelt és a karját szorította. Kellett jó néhány pillanat, mire két sűrű levegővétel között képes volt halkan megszólalni.
- Igen – suttogta. – A teljes erejére Blaze… időt kell nyernünk azzal, hogy azt… azt feltartjuk.
Ekkor hallotta meg Namor hangját, kezdte kedvelni a fickót, hogy végre valakiben volt kurázsi nem gyáva egér módjára félt Kovacs-tól, és Zardától. Úgy tűnt számára, hogy a férfi beleszeretett a doktornőbe. Szerencsére hazudnia sem kellett a férfinak, mert ez volt a cél, ha ez sikerül, mind élhetnek, a doktornő is.
- Esküszöm – mondta ki. – Ha emlékezni fogok a múltban meg is mondom neki, hogy keresse meg magát, vigyék el önhöz – ígérte meg teljesen őszintén.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14937
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop on Pént. 28 Aug. 2015, 17:13

A helyzet sokkal jobban felkeveredik mint számítok rá. A telepatikus segítség eltűnik, a két Főnix tag egyelőre nem mozdul, ahogy a két ellenállás tag sem. Zarda pedig el kezd felénk jönni. Nagyon gyors, szinte nem is látom, nem tudom kikerülni, megfogja a karom és egyszerűen kitépi a helyéről. Brutális. Azonnal odakapok a másik kezemmel és a fájdalomtól üvölteni kezdek. A HUD jobb oldalát azonnal véresen látom és a képességem jelzi is, hogy elvesztettem egy végtagot. Legalább a sokkhatás közben pontosan tudom, hogy mi történt velem. Mielőtt még súlyosabb következmények, sokk, vérveszteség következne be, kellemes  meleget érzek és érzem, ahogy fura módon visszanő a karom. Nem értem az egész helyzetet, hogy mi miért történt, de érzékelem, hogy tényleg meg van a karom. A fájdalmat ettől függetlenül érzem. Most már csak felnevetek a fájdalomtól. Megnézem, hogy tudom-e használni az új karom, kezem, aztán a kitépettre nézek a padlón. Végül ránézek Kolosszusra és Namorra, biccentek nekik. Aztán Nathaniellre pillantok, aki jelez, és látom, hogy Kábel felé már el is indult Zarda. Szívesen megnézném a Megtorló halálát, de van ennél még fontosabb dolgunk is. Most már sokkal tisztább a kép, mint amikor minden összefolyt, most már van egy cél. A "megmaradt" kezemet ökölbe szorítom és a fogaimat is összeszorítom. Megpróbálok én is suttogni, először Blazenek, majd Namornak.
- Igen, ahogy Miller mondja. Szükség van a Szellemlovas erejére.
- Mi sem szeretnénk a doktornő halálát, ártatlan teremtés aki bele lett rángatva. Vicces, Kolosszusnak a kórteremben én is hasonlót mondtam. Legyen. Én megesküszöm.
Ha látom, hogy Blaze és Namor megértették és elfogadták azt amit Jonathannel válaszoltunk, akkor előrébb lépek. Ránézek Zardára, akinek a korvonalai vörösen izzanak és vibrálnak, a célkereszt rajta vörös és villog ugyanúgy. Nem éreztem hasonlót, csak mielőtt megöltem a szüleimet. Azt hiszem ez harag. Megpróbálom a bal karommal felvenni Jack Osterman levágott fejét, a hajába túrok bele úgy érek el biztos fogást. Becélozom a fejjel Zarda hátát, nyakát, lendítek egyet és megpróbálom teljes erőből nekivágni a fejet. Ha sikerül felé is kiabálok.
- Hé k*rva! Gépfegyvert kértem nem két letépett kart!
Már előre élvezem, hogy mennyire rossz lesz ez az egész.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 29 Aug. 2015, 10:21

8:35.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Amint Jonathan és Andrew kimondják, hogy szükségük van Johnny teljes erejére, a férfi szemei sárgásan felvillannak… majd szinte azonnal lángok csapnak fel a testéből, Johnny pedig felordít. A lángok pillanatok alatt belepik a teljes testét, mintha csak felfalnák őt, és a tűzben látni, ahogy minden hús és bőr leég róla. Amikor már csak csontok maradnak, Johnny ordítás helyett inkább mintha nevetni kezdene… megjelenik rajta egy szögecses, fekete bőrdzseki, majd fekete nadrág, kesztyűk, csizmák, maguktól tekeredő láncok… és mindennek tetejébe egy lángoló kerekű, ijesztő, fekete motor rajzolódik ki Johnny alatt.

Amint a lángok lassan visszahúzódnak, és nem maradnak máshol, csak a motor kerekein és a férfi tűzbe borult koponyája körül, már mindenki láthatja teljes valójában a Szellemlovast.


San Francisco - Page 8 John_Blaze__Earth-1610__www.kepfeltoltes.hu_

San Francisco - Page 8 0125 – A Pokol tüze… újra éget.

A jelenet láttán Namor és Kolosszus is összerezzennek, de még Zarda is megáll. Ő azonban nem fél, sokkal inkább kíváncsiság, majd élvezet látható az arcán az új kihívás láttán. Akárhogy is, Kábel így legalább megmenekült, és lassan arrébb lépdelhet a nőtől.

Namor sem hagyja, hogy sokáig lefoglalja a Szellemlovas látványa, és bólint Jonathan és Andrew szavaira. Láthatóan hisz nekik, majd Kolosszushoz fordul.

San Francisco - Page 8 Nam10 – Pjotr… Én döntöttem, tőled viszont nem várom el ugyanezt a döntést… Ha elbukom, próbáld legalább féken tartani a Királynőt, és óvd meg az ártatlanokat. Ezt a jellemvonásodat, még ha nem is mondtam soha, mindig is tiszteltem benned.

San Francisco - Page 8 Colava10 – Hát idáig jutottunk… Mephisto démonával karöltve küzdesz a Királynő ellen…

Ekkor azonban Andrew nekivágja Zardának Jack fejét, akit pillanatok alatt éktelen düh kerít a hatalmába… és ezt a figyelemelterelést kihasználva a Szellemlovas és Namor azonnal nekiesnek a nőnek. A Pokol és a Főnix lángjai borítják be a küzdelmet, ahogy megremeg az egész épület, omladozik a mennyezet, robbannak az eszközök…

Kábel odasiet Jonathanhez és Andrew-hoz, miközben Kolosszus egyfajta tüzes pajzsot von fel, hogy óvja mindnyájukat a tomboló harctól.

San Francisco - Page 8 Cable11 – Francba! Itt már nem sokra megyünk a fegyvereinkkel… Azt hiszem, közben Frostékat is elvesztettük, de legalább Essex tartja a szavát, és dolgozik. Mit akartok tenni, ha végez? Az Alkotó is bármelyik pillanatban betoppanhat, és akkor game over.

_________________
San Francisco - Page 8 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3751
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 29 Aug. 2015, 11:38

Szerencsére úgy tűnt Miller-nek, hogy egyet értett Ramirez is abban, hogy szükség van a Szellemlovas teljes erejére. Az kellően pozitív meglepetés volt, hogy egyből megjelent teljes erejében a Lovas és nem az történt, amit Mephisto mondott, hogy ki tudja, hogy mikor. Bár lehet, hogy azt csak az információkra értette, csak remélni tudta, hogy a többieknek nem pont most kellene Blaze valamire. És még Namort is sikerült megnyerniük maguknak, csak remélni tudta, hogy lesz elég idejük arra, hogy Nathaniel befejezze az időgép szerelését és megtudják tenni, amit kell. Talán még egy-két percig kitudták volna húzni az egészet, hogy Zarda is meglepetten nézte a Szellemlovast, ahogyan a két Főnix is. igaz saját maga is, de erre nem volt idő, amit Ramirez teljesen biztossá is tett azzal, hogy Osterman fejté a nőnek vágta. Amint a harc nekikezdődött igyekezett Jon valamivel hátrébb húzódni, hogy ne legyen harcvonalban, mindez tényleg nem az ő harcuk volt, ezzel nem igen tudtak mit kezdeni, főleg, hogy fegyverük sem volt. kábel szavaira a férfira nézett, majd Essex-re. Csak legyen elég ideje, hogy befejezze, ebben reménykedett.
- Maga megy vissza a múltba – mondta. – Saját maga tudja, hogy merre volt azelőtt, amikor az egész megtörtént. Önmagát, főleg így ebben a formában könnyű lesz megállítania. Csak így kerülhetjük el ezt az egészet. Szóval készüljön!
Közben, ha tudott, akkor ő maga is odasietett Essex-hez.
- Tudok valamiben segíteni? – kérdezte.
Ha volt ilyen, akkor nekilátott segíteni a férfinak, amiben csak tudott, hogy ne fussanak ki az időből.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14937
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop on Vas. 30 Aug. 2015, 23:22

A harc elkezdődik. Johny Blaze átalakul és maga válik a Szellemlovassá, egészen egyedi és rendkívül hatékony ránézésre is. Namor sem fogja vissza magát és ketten nekiesnek Zardának. Talán feltartják elég ideig, vagy akár meg is ölik. Kolosszus is tesz valamit, valamilyen védőpajzsot von körénk. Nézem, ahogy mit csinál Kábel és Essex. A terv jónak tűnik. Miller azonban visz bele egy végső csavart.
~ Kábelt küldjük vissza... logikus de váratlan lépés. Csak úgy van esélyünk életben maradni, ha legyőzzük Zardát és Kovacs nem érkezik meg időben. Szinte lehetetlen. Remélhetőleg Kábel sikerrel eltörli az idővonal felét és legalább úgy megmenekülünk. Kockázatos, de vicces.
Itt az ideje, hogy tisztelegjek Kábel előtt, mielőtt máshoz kezdek.
- Hát mégis csak valamilyen elrontott terminátor referencia ez az egész. Állítsa meg ezt az egészet.
Ezzel elfordulok Kábeltől, Milletől és Essextől, hagyom őket dolgozni. Odasétálok Kolosszus mellé és nézem a harcot. Ha lenne nálam valami ehető, akkor elkezdeném fogyasztani.
- Hogy állunk? Kire fogadsz?
Na nem mintha nem menne a lehető legnagyobb tétre menne az egész, és nem lenne valószínű, hogy nem éljük túl. De ezekre már nem tudok lövöldözni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru on Hétf. 31 Aug. 2015, 18:43

8:40.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Gyakorlatilag percek alatt szinte minden lángokba borul a helyiségben, ha nem lenne Kolosszus védőpajzsa, a kis csapat tagjai és az időgép is már odavesztek volna.

Nehéz bármit is kivenni a tűzben, de az azért egyértelműen látható, amikor Zarda kihajítja Namort az épületből, keresztül az egyik falon. A terem megremeg, és kérdésessé válik, hogy egyben marad-e egyáltalán az egész építmény elég ideig.

Kolosszus dühösen kiált Andrew-ra.

San Francisco - Page 8 Colava10 – Hogy kire fogadok? Ezt talán viccesnek gondolja? Teljesen elment az esze? Ha ezt így folytatja, még meggondolom magam, és hagyom, hogy elégjenek!

Közben Kábel egy pillanatra megrendül Jonathan és Andrew döntésére, hogy őt küldjék vissza, de aztán belátja, hogy igazuk lehet, és bólint.

San Francisco - Page 8 Cable11 – Nem kellene a bűnömért vezekelnem… ha el sem követem azt. Benne vagyok.

Lassan mind megközelítik Nathanielt, aki minden tőle telhetőt megtesz.

San Francisco - Page 8 Essex10 – Azt hiszem… Azt hiszem, kész, igen, de ez a rombolás körülöttem nem segít! Megszakították az időgép energiaellátását, úgyhogy csak a beépített energiamodult használhatjuk, az pedig csak egyetlen útra elég! Mindezt gyakorlatban látni… Nem garantálhatok semmit, mindeddig csupán elméleti síkon dolgoztam időmanipulációval!

San Francisco - Page 8 Cable11 – Biztató. Na, köss be, Essex.

Ezzel Kábel bemászik az időgépbe, egy bólintással elköszön a többiektől, Nathaniel pedig megkezdi az előkészületeket.

San Francisco - Page 8 Essex10 – Hihetetlen… még akár sikerülhet is!

Ahogy ezt Nathaniel kimondja, a Szellemlovas lángoló teste és motorja süvít el a kis csapat mellett, telibe találva Kolosszust, aki így Johnnyval együtt repül ki a mögöttük lévő falon. Jó döntés volt előhívni a Szellemlovas erejét, nélküle eddig se bírták volna, ám ezzel Zardának nem maradt ellenfele.

A nő szinte mindenhol megégett és füstölög, de mintha nem is érezné a fájdalmat, csak kacag megállás nélkül, ahogy Jonathan, Andrew, Nathaniel és az időgép felé veti magát…


San Francisco - Page 8 Cyke10 – Nem.

Az ismeretlen férfi hangja csak suttogva szólal meg, mégis mindenki tökéletesen hallja, és szinte beleremeg az egész terem… illetve már nincs is igazán semmiféle terem, sem épület, sem Utópia.

A másodperc tört része alatt változott meg Jonathan és Andrew körül minden. Amerre csak néznek, mindenfelé lángok égnek, amelyeken lehetetlen átlátni, de ezúttal a legkevésbé sem égetnek, a két férfi pedig a lángörvény közepén lebeg, és mozdulni sem tudnak, csak beszélni. Mint két tehetetlen rongybaba a levegőben.

Sehol Zarda, sehol Nathaniel, sehol az időgép, sehol senki… csak ők ketten, és még egy férfi, előttük, aki a tűzből száll ki, körülötte a lángok hatalmas madarat formázva.

Walter Joseph Kovacs. Küklopsz. Az Alkotó. A Főnix. Akárhogy nevezzük, a hatalma egyértelműen túlmutat mindenen és mindenkin, akivel a páros eddig találkozott – talán még Mephistóén is. A férfi ruházatában vannak hasonló elemek ahhoz az öltözethez, amelyet a jelenben visel, például a csaknem a teljes arcát eltakaró vörös vizor, de amúgy a fekete-vörös viselete teljesen újszerű és ismeretlen. A hangja továbbra is halk, semmilyen érzelmet nem lehet kihallani belőle, mégis tisztán hallható, átható, ijesztő. Csak egyetlen kérdése van Jonathan és Andrew felé.


San Francisco - Page 8 Cyke10 – Miért?

San Francisco - Page 8 Phoeni10

San Francisco - Page 8 00120

(Bocsi, hogy sorra jönnek a hatalmasabbnál hatalmasabb karakterek, és nem sokat tudtok tenni, de kicsit begyorsítottam. Ígérem, nemsokára aktívabbak lehetnek a karaktereitek!)

_________________
San Francisco - Page 8 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3751
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 31 Aug. 2015, 19:11

Szerencsére nem hallotta azt, hogy Kolosszus és Ramirez miről beszélnek, mert az időgéppel foglalkozott inkább, hogy mihamarabb megoldják azt a gondot. Szerencsére Kábelt sem kellett sokáig győzködni arról, hogy elfogadja azt, amit Jon mondott, mert belement a saját lelkiismerete miatt is. Közben pedig még Essex is elkészült mindennel és elvileg indulásra készen voltak. Az nem volt bíztató, hogy csak egyetlen egy útra elég az energia, de ezzel nagyjából számolt is, hogy maguknak itt vége lesz és emlékek nélkül úgy térnek vissza, hogy minderre nem fog emlékezni, és Jennifer halála sem lesz végleges. Ahogyan Zardának nem maradt ellenfele Jon sietősen, sürgetve nézett rá Essex-re.
- Siessen! – mondta. – Nincs időnk!
Már készült az újabb halálára, amikor a nő lendült feléjük, ám ekkor valami történt. Hirtelen mindenhol lángok bukkantak fel, a kezét ösztönösen emelte fel maga elé védekezően, de nem volt rá szükség. amennyire látta minden elmosódott a lángokban, mintha nem is ott lettek volna, ahol eddig. Fogalma sem volt róla, hogy sikerült-e, amit akartak, vagy a megérkező mindent megállított. Mozdulni nem volt képes, de azt érzékelte, hogy lebeg. A madárformában levő alakra pillantott, aki ott volt előttük, azonnal megismerte a férfit, az unokatestvérét. A hangra, ha tudott volna, akkor megrezzent volna egy kicsit.
- Miért? – kérdezett vissza. – Szerintem pontosan tudja a választ Kovacs. Mindent megteszek az embereimért, hogy élhessenek. Ehhez magának nem feltétlen van köze, de ez az egyetlen út, hogy megmentsem őket, hogyha Kábel visszamegy azelőttre, hogy Mephisto megölt volna minket és meggyőzi önmagát, hogy ne tegye azt, amit tett. Ez a világ haldoklik… bár kétlem, hogy nem tűnt fel magának. Helyre akarom… helyre fogom hozni a hibát, a törést, amit Mephisto elkövetett a realitásban. Ez a haldokló világ is helyreáll utána a szerint a jövő szerint, aminek Mephisto beavatkozása nélkül történnie kellett volna.
Elszánt volt a hangja is, már nem érdekelte az, hogy Kovacs az ellenfél, ez már régen túlmutatott rajta, Mephisto-n, Kovacson. Csak helyre akart hozni mindent, ami elromlott és ezáltal megmentse azokat, akik ott meghaltak és nem kellett volna így járniuk.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14937
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop on Hétf. 31 Aug. 2015, 22:37

Nem hat meg Kolosszus erőlködése, fent fogja tartani a védőpajzsot, mert ez lelkiismereti kérdése is és azt is tudja hogy mi a cél és miért fontos nem az én nevetséges dolgaimra hallgatni. Különben továbbra sem látom értelmét ilyen halál közeli helyzetben, úgy hogy nem vagyok jelenleg versenyképes nem fogadásokról beszélni. Mintha én tartanám a védőpajzsot.
- Én Namorra fogadok, száz dollár.
Említem meg félvállról. Sajnos a fogadást azonnal el is bukom, ahogy látom a lángok között, Namor repül éppen ki a falon keresztül. A következő pedig Johny. Sokáig feltartották Zardát, hasznosak voltak, így talán sikerül helyrehozni mindent. Hátranézek, miután Essex már közölte, hogy a gép készen áll, de csak egy töltés van, és Kábel is elfogadta a feladatát. Zarda végül összeégve, de láthatóan még harcképesen indul meg felénk.
~ Na gyere cica, Kábellel az utolsó pillanatban fogunk nyerni.
Azonban nem az történik, mint amire számítok. Sőt. Egy hangot hallok, ami teljesen átjárja a testemet és ingerli a tudatalattim minden részét is. Nem tudom mit érzek, de elsőre nem merek gondolkodni sem. Furcsa. Határozottan furcsa. Mindent lángok vesznek körbe és agy valaki jelenik meg. Walter Joseph Kovacs. Furcsa, nem látom semminek, de ellenségnek, se barátnak de még jelenlévőnek sem. Semleges, minden téren. Nem tudok mozogni, ismét, nem vagyok a testem ura, de egyelőre mintha tudnél gondolkodni és beszélni is. Ez már elég lehet.
~ Nem értem, hogy az ilyen nagy hatalmú személyek miért nem választanak hatalmasabb megjelenést, alakot.
Miller válaszán elmosolyodom, minden áron az ártatlanok és az embereit végi. Igazi katona. Ha tudok, akkor mosolygok tovább. Azt hiszem most megértettem valamit, tényleg megértettem.
- Én inkább metafizikai síkra helyezném át a választ. Azért, mert ez nem a valóság. Olyan mintha az lenne, annak érződik, de ez nem valóság. Ez nem egy jövő. Ez egy vicc. Semmi más, mint Mephisto játéka. Soha nem jön létre ebben a formában a jövő, ő választotta szét a csapatot és küldte szanaszét az időben, hogy befolyásoljuk a jövőt, a múltat és a jelent és ezzel változtassunk meg sok mindent. Jégember is meghalt, mert a múltban megölték, pedig mi láttuk, hogy ott volt, aztán eltűnt. Valójában soha nem volt ott. A jelenségek is ezt mutatják, sorozatos hibák, mert lyukas a világ. Magát sem látom ellenségnek, pedig annak gondoltam. Itt minden csak annyira valós, mintha beteszek egy filmet a TV-be. Időmágia alkotta a helyet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 01 Szept. 2015, 12:02

??:??.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Az Alkotó rezzenéstelen arccal és testtartással hallgatja végig a két férfit, majd ugyanolyan halk, mégis rémisztő és jól hallható hangon válaszol.


San Francisco - Page 8 Cyke10 – A világom… haldoklik? Egy világ, amely biztonságban van a Sötét Létsíkoktól? Egy világ, amelyet nem fenyegetik háborúk és éhínség? Egy világ, amely minden idegen hódítót visszavert? Egy világ, amelyben mindenki Felsőbbrendű, és mind közösen munkálkodunk egy szebb, boldogabb jövőért… szerinted haldoklik, Jonathan Miller? Az elméleted alapjaiban téves. Nincs környezetszennyezés, nincs ellenségeskedés, nincs nélkülözés. Csak Élet, Megváltás és Feltámadás. Amióta itt vagytok, többen haltak meg és fordultak egymás ellen, mint egy év alatt összesen. Ti okozzátok ezt… ti és Mephisto, akit egyszer már legyőztem, és megteszem újra. Andrew Ramirez, a te elméd pedig eleve zavart. Kusza. Illogikus. Minden idősík egy lehetséges alternatívája a múltnak, jelennek vagy jövőnek. Ez pedig a legszebb és legtökéletesebb idősík mind közül. Ha a Jelenségek megszűnnek, nem is lesz más, csak a Főnix útja. Értelemszerűen ehhez nektek meg kell halnotok, hiszen a Jelenségek erejét tápláljátok. Anomáliák vagytok. Ez a feladat a Főnixre vár. Ég veletek, letűnt múltunk utolsó emlékeztetői.

Ezzel az Alkotó kitárja mindkét kezét, és mintha lángoló szárnyak nőnének ki belőlük. Jonathan és Andrew égető fájdalmat érez, és láthatják, ahogy a fizikai testük szép lassan atomjaira hullik szét… majd utána…

Mindennek vége.

… és mégsem. Jonathan és Andrew ismeretlen helyszínen térnek magukhoz.

_________________
San Francisco - Page 8 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3751
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Szept. 2015, 13:00

Úgy tűnt, hogy Kovacs teljesen elvakult és nem vett észre semmit, még egy ötös szintű Jelenség és a világ összeomlik. Ha pedig most voltak jelenségek, később is lesznek. Bárki, ha valaki a múltban nem úgy tesz ezek után, ahogyan eredetileg volt, egy újabb jön létre és a világ összeomlik.
- Felesleges lenne magyarázni, sose volt túl okos, hogy meglássa a nyilvánvalót – mondta keserűen.
A halálra már felkészült, ami láthatóan most már következik, mert Kovacs is kimondta.
- Ha azt hiszi, hogy rendbe hozza a halálunkkal… téved, újabbakat indít el mindez…
Ahogyan kimondta a férfi, hogy végük Jon ha tudta elhunyta a szemét, egyébként mást amúgy sem tudtak volna tenni, mint ezt, végén mozogni nem voltak képesek. A fájdalmat még érezte, majd mindent átvett a sötétség és remélhetőleg immáron a tényleges béke, hogy a lelke úgy nyugodhasson, miközben csak remélni tudta, hogy Kábelnek volt ideje visszajutni a múltba és a múltbéli énje már ismét életben van, mindenki mással együtt…

//Folytatás: Féregjárat túl téren és időn//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14937
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 15 Szept. 2015, 17:02

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – Epilógus II.

2042. március 15., szombat, 10:00.

Az idővonal végérvényesen megváltozott, így a Főnix és a Felsőbbrendűek jövője is lassan megszűnik létezni. A tér-idő kontinuum „kijavítja” önmagát, új időfolyam alakul új lehetséges jövőkkel.

A Jonathan, Andrew és Jennifer által látott jövő utolsó percei ezek, mielőtt a Jelenségek végképp felemésztik, hogy helyet adjanak egy megújult, nem szennyezett idősíknak.

Utópia központjában járunk, a lerombolt épületben, ahol a Királynő, Namor és a Szellemlovas összecsaptak, amíg az Alkotó meg nem jelent… majd Jonathan, Andrew és a Szellemlovas eltűntek az Alkotóval együtt. A Királynő végül megölte Namort, mire Kolosszus éktelen haragra gerjedt, és ő is megpróbálta legyőzni Zardát – sikertelenül. Az Alkotó eltűnése és a világuk pusztulása tomboló dühöt ébresztett a Királynőben, aki nekikezdett minden és mindenki elpusztításának a bolygón mindenfelé. Ám időközben a Jelenségek is megszaporodtak, mindent elkezdtek felemészteni az itt-ott felbukkanó tér-idő átjárók, amelyek könyörtelenül magukba szívnak mindent, lassan, de biztosan eltörölve ezt a realitást.

Pár túlélő keresgél a romok között… Nincs reményük arra, hogy sokáig életben maradjanak, jól tudják, hogy ezúttal végük – csak az a kérdés, hogy a Jelenségek vagy a Királynő végez-e előbb velük. Ám akárhogy is, ha már meg kell halniuk, akkor legalább még arra szeretnének választ kapni, hogy mi történt ebben az épületben a káosz eluralkodásának kezdetén.

San Francisco - Page 8 Domi10 – Megtaláltam! Legalábbis… azt hiszem!

A túlélők egyike, Dominó halvány örömmel a hangjában kiált oda társainak, Emma Frostnak és Bishopnak, akik sietve odamennek az egyik romhalmaz tetejére, ahonnan a nő hívta őket.

San Francisco - Page 8 Luke10 – Mi az, Dom?

San Francisco - Page 8 Domi10 – Hát… valami kabinszerűség. Nehéz kivenni a portól.

San Francisco - Page 8 Emmi10 – Igen… Igen, ez az! Az időgép, és még többé-kevésbé egyben van!

Amikor Jonathannek és Andrew-nak megszakadt a telepatikus kapcsolata Emmával, a nő és társai nem haltak meg, csupán a Főnix ereje már túl sok volt neki, hogy továbbra is fenn tudja tartani a kommunikációt, főleg miután az Alkotó is megérkezett. Ám Emma még előtte látta Jonathan és Andrew elméjén keresztül az időgépet – most ennek köszönhetően egyből felismerte.

San Francisco - Page 8 Luke10 – Egészen biztos?

San Francisco - Page 8 Emmi10 – Teljesen! Azt tervezték, hogy ezzel küldik vissza Kábelt, de lehet, hogy miután megszakadt a kapcsolatom velük, végül mind távoztak vele.

San Francisco - Page 8 Domi10 – Nem is tudom, Emma… Ebben egy, talán két ember férne el, és kötve hiszem, hogy a Királynő vagy az Alkotó hagyta volna, hogy bekapcsolják. Szerintem még mindig sanszosabb… hogy meghaltak… csak ebben a nagy halom törmelékben nem találjuk a testüket.

San Francisco - Page 8 Luke10 – Azért én megpróbálom kiásni, amit lehet… Talán Kábelnek sikerült az utolsó pillanatban bekapcsolnia.

Hosszú, végtelennek tűnő percek következnek, amíg a három, válaszokat kereső túlélő kiássa a gépet, hogy legalább megvizsgálhassák… de amit végül találnak, attól mindhármukból elszáll a remény utolsó szikrája is.

Kábel holtteste az egyik faldarabnak dőlve. Teljesen élettelenül. Tehát nem jutott át.

San Francisco - Page 8 Cable10

Emma, Bishop és Dominó reményvesztetten hajtják le a fejüket… de Dominó pár pillanattal később azért megvizsgálja Kábelt, biztos, ami biztos.

San Francisco - Page 8 Domi10 – Ez… érdekes.

San Francisco - Page 8 Luke10 – Micsoda?

San Francisco - Page 8 Domi10 – Nem a törmelékek végeztek vele, de nem is a Királynő, ez nem az ő stílusa. Egy kést szúrtak a fejébe, hátulról. Ez egy alattomos támadás volt, amire Frank nyilván nem számított a körülötte zajló csata közepette.

Emma szemei elkerekednek, majd dühösen ökölbe szorítja a kezeit.

San Francisco - Page 8 Emmi10 – Megölte őt… hogy átvegye a helyét az időgépben. Csak ez lehet a magyarázat… Átjutott. Vissza a múltba. De… miért?

San Francisco - Page 8 Luke10 – Mi…? Kiről beszélsz, Emma? Ki ölte meg? Ki jutott vissza a múltba?

Ám a nőnek már nincs lehetősége válaszolni… A Jelenségek ennyi időt hagytak még ennek a haldokló idősíknak, de nem többet: végképp felemésztik, mintha sosem létezett volna. A jövő átalakul...

… de a fejezetnek még nincs vége: következik a harmadik epilógus!

_________________
San Francisco - Page 8 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3751
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 8 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.