Z-dimenzió fajai

Go down

Z-dimenzió fajai Empty Z-dimenzió fajai

Témanyitás by Thorhalla Szer. 08 Jún. 2016, 21:42

Fizikai munkás kaszt:
A helyiek mind szélesebbek és magasabbak voltak, mint az emberek, a lépéseik is igencsak erőteljesek. Járás közben pedig úgy mozgatták a csípőjüket, ahogyan egy mezei emberi gerinccel rendelkező személy képtelen lenne, még az állatias mutánsok sem. Nem látszottak mutánsok, mindenki kaukázusi bőrszínnel volt megáldva, a haj színek közül minden megtalálható volt, szőke, barna, fekete és vörös, illetve ezeknek az árnyalata. Széles járomcsonttal rendelkeztek, furcsa homlokkal, előrébb ugró szemöldökkel, a szemeik mintha kisebbek lettek volna, mint a megszokott. A magasságuk pedig szinte mindegyik minimum 190 cm magas, de sokan ennél jócskán nagyobbak (230-240 cm-ig). Úgy néztek ki, mint a Homo Erectus, csak épp nem másfél méter magasak voltak, hanem annál jócskán többek. Ezek teljesen átlagos olcsóbb ruhákat hordanak.

Átmenet:
Hasonló paraméterekkel rendelkeznek, mint az előzőek, magasak, kaukázusi bőr, bármilyen haj és szemszín. Már némileg emberszerűbben mozogtak és néztek is ki, a cro-magnoni emberhez hasonlítottak. Még mindig nem teljesen elegáns léptekkel, de már sokkal kifinomultabbak voltak, mint az előző osztály. Nem vegyülnek az alacsonyabb osztállyal, az ő értelmi szintjük az átlagos emberével felel meg, így komolyabb komplexebb feladatokat is eltudtak látni, mint a munkás kaszt. Ők pedig már jobb ruhákat is hordtak, mutatva azt, hogy melyik osztályba/kasztba is tartoznak. Jellemzően könnyű fizikai és minimális szellemi munkát végeztek. Ők átlagosan már úgy 195-200cm magasak

Über faj:
legbelső szint pedig túlmutat a ma ismert emberek fogalmán. Mindannyian szépek, vonzóak, intelligensek és fizikailag is szellemileg is tökéletesek. Lényegében mindannyian szuperzsenik. Noha valamivel erősebb a testfelépítésük, mint egy embernek, de mivel mindannyian minimum 200cm magasak, így nem tűnik fel mindez. A modern mai emberi alappal rendelkeznek.


Társadalom:
A társadalom szinte teljesen elszeparálódik egymástól, minden kasztnak más-más jogaik vannak és máshol élnek. A legfejletlenebbek a legszélső gyűrűben, az átmeneti faj a másodikban és legbelül pedig az "über faj". Mindannyiukat korábbi, vagy épp jelenkori emberváltozatok hozta létre Zola, úgy, hogy asgardi DNS-el keverte őket. Éppen ezért az itteni őshonos nyelv is az asgardira hasonlít. Az adatok szerint lehet, hogy egy Hydra tagnak a DNS-ét is használta, egy bizonyos Jochem Schallamach, akinek a DNS-ére még a 2. világháború alatt tett szert és az is nagy segítség volt a fajok kialakításához.
A legfelső kasztban - über fajnál) vannak olyanok, akik mindenkinek egyenlőséget akarnak - belőlük lettek a lázadók -, de a többség jól megvan.
A legalsó kasztnak szinte pihenésre sincs szüksége, nap 24 órájából 23-at dolgoznak, egyet kell csak aludniuk. Fizikai munkákat végeznek gyárakban, bányásznak, földet művelnek és állatot tenyésztenek.
A középosztály naponta 16-18 órát dolgozik, ők már szoktak kulturálódni, filmeket nézni, zenét hallgatni, alkotni. Távolról figyelik az alsóbb kaszt munkásságát, egyébként ők felettük dolgoznak, könnyű fizikai munkát, asszisztensi munkát, iratrendezés, stb és ők a katonák is.
A felsőosztály pedig a kultúra fellegvára, ők 4-6 órát dolgoznak, a többiben pihennek és alkotnak. Ők dolgoznak a legfelsőbb szinten, tudósok, orvosok, professzorok, stratégák, papság, politikusok. Szóval jellemzően a gondolkodós dolgokat látják el.

Fiziológia:
A testfelépítésük az emberéhez hasonlatos, azonban mindnek az asgardi DNS miatt nagyobb erejük, ellenállóképességük, illetve regenerációjuk van. Lehetséges közöttük a mágiahasználó is - asgardi mágiát ismerik.
A bőrük, szervezetük adaptálódik a külső hatásokra, így elsőre kell bevinni a halálos sérülést. Valószínűleg ezt Jochem Schallamach DNS-ből örökölték.
Az alkalmazkodóképesség miatt nehézkes a monitorokat kioperálni belőlük, a felsőbb szerveik emiatt lejjebb tolódnak, a monitor miatt, a szívük a monitor mögött van, a tüdejük kisebb, de nagyobb kapacitással működik éppen ezért, és a monitor alatt kezdődik csak. A monitor beleépül szervesen a szegycsontba és a bordákba, így az eljárás roppant fájdalmas és több napos altatást igényel. Az eltávolítás után minden az eredeti helyre tolódik vissza hetek-hónapok alatt. Hogy ezt meggyorsítsák Reena Reynolds véréből készült regenerációs szérumot használnak.
A regenerációjuk miatt több száz, vagy akár több ezer évig is élhetnek, erről maguk sem tudnak pontos adatokat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Z-dimenzió fajai Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.