Tanácsterem

Go down

Tanácsterem Empty Tanácsterem

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 31 Júl. 2016, 23:24

A Legfelsőbb Tanács terme, ahonnan irányítják a teljes AIM Birodalmat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tanácsterem Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14952
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tanácsterem Empty Re: Tanácsterem

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 01 Aug. 2016, 00:04A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás prológusok


Korszakzáró kaland

Prológus 1. – Németország
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 00:00
A Hydra fejei ugyan fizikai valójukban nem voltak jelen – egyedül Spartan – de audio-video összeköttetésben mindenki jelen volt, ki technológiát, ki mágiát használva. Az elmúlt napok, hetek során a legnagyobb titokban kiosztották a parancsokat a beépült embereiknek, az egységeiket átcsoportosították, ugyanis eljött a végső pillanat, amiért a II. Világháború óta dolgoztak, hogy újra megkaphassák azt a hatalmat, ami eljött.
- Madame, Messieurs, a mai nap eljön amire olyan hosszú ideje vártunk, ma a Hydra győzedelmeskedik és elfoglalja a méltó helyét a történelemben, ezzel egy időben a mutánsok kora is leáldozott. Goblin már elfoglalt a helyét az Új-Zélandi bázison, onnan fogja irányítani a támadásokat.
Itt elhallgatott, meghagyvaa a náhány pillanatnyi hatásszünetet, majd folytatta.
- New Yorki idő szerint 10:00-kor megkezdjük a támadást szerte a világon – mondta Vörös Koponya. – HAIL HYDRA!
A szavait hangosbemondón közvetítették, a bázison és a többi Hydra által elfoglalt épületkben egyszerre zúgott fel a diadalittas és vízhangzott perceken át:
HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA!
Folytatása következik a Hydra - Kanada, az álmok hazája kalandrészben.(???)


Prológus 2. – Xavier iskola
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Így gyorsan válsághelyzetet tartottak, annyi bizonyos volt, hogy számíthattak itt is támadásra, és csak bízhattak abban, hogy a pajzs kitart. Ám mielőtt még indultak megtették a biztonsági intézkedéseket, az iskola és a birtok alatt levő óvóhelyekre küldték a diákokat, hogy ott kell maradniuk és nem jöhetnek elő, amíg ők vissza nem térnek és Veszély is harci állapotba lépett elő, hogy így óvja az iskolát.
Az X-men pedig Genosha-ba repült, hogy segítsen az ottani mutánsoknak…
Folytatása következik az X-Men – A nem(?) várt támadás kalandrészben.


Prológus 3. – Föld körüli űr
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
A Föld körül keringő SWORD űrállomás sem úszta mg a kitörő hatalomátvételt. A SHIELD-ben is igencsak nagyszámban levő Hydra ügynököknek a Csúcs űrállomás feletti hatalom megszerzése volt a legkönnyebb, ugyanis annyit kellett tenniük, hogy hetekkel korábban elhelyeztek a szellőzőben altatógázos egységeket, „bombákat”. Ezeket a kiadott parancskor aktiválták is, mindenki mielőtt felfoghatta volna, hogy mi történt álomba szenderült. A személyzetet ezek után nagyobb termekbe, helységekbe zárták és minden a kijutásokhoz szükséges energiát megvontak, csak a létfenntartást hagyták meg. Ezzel a lépéssel biztosították, hogy a Hydra tervének egyik fő fázisa zavartalanul megtörténjen.
Amint mindent elrendeztek a következő lépés következhetett. A bolygó körüli űrbe – egyelőre nem orbitális pályára, azaz kilövésre még alkalmatlan helyzetbe – egy hatalmas mintegy százötven-kétszáz méter hosszú műhold teleportált, érkezett meg egy másik dimenzióból, hogy ugyanaz a forgatókönyv játszódjék le, mint a Tükörvilágban. A műholdnak két és fél órára volt szüksége ahhoz, hogy a megfelelő pályát felvegye a bolygó körül az optimális hatáshoz.
műhold:
Tanácsterem Mhold
Folytatása következik az A műhold kalandrészben.


Prológus 4. – Norman Osborn irodája
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Norman Osborn elnök éppen nyilvános beszédet mondott az ovális irodából, amit a legtöbb tévé csatorna közvetített, amikor a Hydra hatalomátvétele elkezdődött. Odakintről lövöldözés, robbanások, sikolyok, a káosz hangjai szűrődtek be egyik pillanatról a másikra. A beszédből a férfi még csak néhány mondatot tudott bemondani, amikor az irodába fegyveres, véres páncélos emberek rontottak be. A legtöbb nem is Osbornhoz hű volt, hanem zöld-sárga egyenruhás. Az egyik riporter ebben a pillanatban állt fel és húzott fegyvert, amit az elnökre szegezett. A korábban berontott személyek pedig a többi operatőrre, riporterre fogtak fegyvert.
- A Hydra az üdvözletét küldi ex-elnök úr! – mondta.
Ezzel meghúzta a ravaszt; az élő adásban látszott, ahogyan Osborn agyvelejének egy része a mögötte levő függönyre és üvegre került.
- Az Amerikai Egyesült Államok ettől a pillanattól kezdve a Hydra uralma alatt áll! – mondta. – HAIL HYDRA!
Ezzel az adás megszakadt és egy Hydrás logó játszódott tovább csak a TV készülékeken és streameken.
a tv-s logó:
Tanácsterem Hydratv

Prológus 5. – Szerte a világon
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00-tól
A teljes világon szinte egyszerre állt le az internet percekre, ahogyan a TV csatornák is. A GPS-ek, telefonok, bármi, ami műholddal működött tönkrement. A világ minden tájáról az akadozó betárcsázós interneten át tudtak csak híreket megosztani, illetve vezetékes telefonon, rövidhullámú rádión. Minden kommunikáció szinte megszűnt percekre. Amik voltak, azok lövöldözésről, robbanásokról, harcokról számoltak be. Újságok jelentek meg ezekben a percekben, még akkor is, ha az éjszaka közepén történt mindez. Úgy negyed órával később kezdett helyreállni a kommunikáció és hírek is érkeztek a világ minden tájáról.
- Egy új világrend van születőben, amit a Hydra vezet! Hail Hydra! Ne küzdjenek ellene, a hatalom a mi kezünkben van!
A tévében bevágások, ahogyan szerte a világban a Bosszú Angyalai harcolnak úgyszintén Angyaloknak tűnő, de Hydra jelzésű „hősökkel” és többen alul maradni látszanak. Képek, ahogyan Németország felhúzza az új zászlaját és szerte a világban az elfoglalt, behódolt irodák, hivatalok is megteszik ugyanezt, ugyanazzal a zászlóval.
zászló:
Tanácsterem Hydra%20zaacuteszloacutek
Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg.
Tanácsterem Ce3
A média hatóságok a képek után már csak propaganda szövegeket játszanak és mutatják be a Hydra-t a világnak. A videómegosztók, közösségi oldalak, keresőoldalak leálltak, csupán három videó játszódott rajtuk újra és újra. Úgy tűnt a Hydra mindent az irányítása alá vont.
a videók:


Folytatása következik az SHIELD – A védekezés és a többi független kalandrészben.

(ide még írok újságos template-t hírekkel, szóval az még jön majd)


A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás - újságok


Korszakzáró kaland


♦ New York Times ♦
Volume 13, Number 10       Brooklyn Heights, New York       2027. agusztus 1.
A SHIELD elbukott, a Hydra győzött?
Reported by Anonymus

Nem képesek megóvni senkit?

A TV-ben, interneten, amíg meg nem szakadtak az adások, mindenki láthatta a világon, hallhatta, hogy mi történt a világ nagyvárosaiban, illetve a mini-államokban is. Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg. De ugyanez volt igaz azokra akik mutánsok voltak, egyszerűen tüzet nyitottak rájuk is. De nem csak az embereket lőtték, hanem a boltokat is az utcán, egyszerűen senki sem volt biztonságban. Képes még a SHIELD felülkerekedni?

Amatőr csillagászok megerősítették, hogy a bolygó körül hatalmas villanást véltek felfedezni néhány perccel reggel 10 óra után. A képek alapján egy hatalmas műhold, vagy éppen egy kisebb űrállomást lehet látni, ami a meg nem erősített adatok szerint éppen bolygó körüli pályát igyekszik felvenni. Vajon ezt is a rejtélyes Hydra küldte, vagy valamilyen más helyről érkezett?

Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Az X-men természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül a segítségkérést és el is indultak a helyszínre, hogy megmentsék Genosha elnyomott mutánsait..

created by MORBID MEMORIES @ Shadowplay & ATF


VOLUME ONE
2027. augusztus 1.

AZ USA ELNÖKE HALOTT… MEGINT!

by Anonymus
Az írásom valószínűleg igencsak sokakat fog felháborítani, de hát ilyen világot élünk. Ez már megszokott mifelénk, hogy az USA elnökei így járnak… és Osborn előtti elnököt is élőadásban ölték meg! Nem tudom, hogy miféle átok ez rajtuk, de már idejét sem tudom, hogy ki volt az, aki utoljára képes volt letölteni a saját mandátumának idejét. Önök?
Vegyük szépen sorrendbe Bush elnök volt talán az utolsó… utána jött Barack Obama, aki alatt az USA kettőbe szakadt.

Akkoriban volt egyszerre az Amerikai Szövetséges Államok (ugye emlékszünk, hogy „mi” nyertünk és lettünk újra USA. Meg a megszokott USA. Az USA elnöke Obama elnök, akit a saját egyik embere gyilkolt meg, mert Spencer elnök kettősügynöke volt. Aztán egyesült újra az országunk és továbbra is Ozwell Spencer maradt az elnök, akit aztán Fájdalom – a multidimenzionális, vagy realitási, ki tudja… - szupergonosz ölt meg, de őt is megölték aztán.

És akkor elérkeztünk az utolsó elnökválasztáshoz, ahol Luther Eastwood és Norman Osborn szálltak ringbe az elnökségért. Azt tudjuk, hogy ki nyert, Eastwood pedig alelnök… vagyis épp elnök lett. Osborn pedig az elnök, de hát neki is élő adásban röpítettek golyót a fejébe. Sok sikert Eastwood elnök… nem hiszem hogy sokáig lesz hatalmon… ne legyen igazam. Vajon lehet egyszerre New York polgármestere és az USA elnöke? Bár, ha így haladunk USA sem lesz sokáig…
Template by boatkicker


The Pulse
Az igazság a „dicső és becses” Amerika Kapitányról… a Hydra terméke!
This isn’t freedom, this is fear. Ez nem szabadság, ez félelem.
Bármenynire nem tetszik senkinek Amerika Kapitányt mi, a Hydra hoztuk létre. Ha mi nem vagyunk, akkor a szánalmas amerikai polgárokban, a kormányban fel sem merül, hogy valaha is egy hőst, vagy effélét gyártsanak. Ebből is látszik, hogy a Szovjetunió soha sem volt fenyegetés az amcsiknak. Mi adtuk a szert a kormánynak titokban…

A mi kísérletünk volt, csak olcsóbb volt az amerikai tudósokra bízni és az ő kormányukkal létrehozatni a szert. Olyanok tették, akik mindig is a embereink volt-
ak. Belegondoltak, hogy ezáltal a SHIELD, aminek elvileg önöket kellene védenie minket segítettek még ha nem is tudtak róla? Mi voltunk, akik kiválasztották Steven Grant Rogerst arra, hogy ő legyen az alany a Kapitány projectben. Kérdezte valaha bárki is őt, hogy miként szabadult ki a jégbörtönéből? Vajon elmondta, hogy a Hydra egyik elit ügynöke engedte ki és engedte szabadon… mert mindez egy nagyobb terv része volt, amit egyelőre nem fednénk fel.
Hamarosan megtudják, de addig is gondolkodjanak el, hogy biztosan ilyen emberek kezébe akarják helyezni a sorsukat, biztonságukat?! Mi egy mutánsmentes, biztonságos, szuperlényektől mentes jövőt adunk maguknak, ahol nem kell a gyermekeiket félteni! A szívük mélyén pedig tudják a válasz!
Toborzás!
Bárki, aki gyűlöli a mutánsokat és az emberi felsőbbrendűséget hirdeti, azt várjuk a sorainkban. Örömmel látjuk, ha az új világrendbe máris csatlakoznak az emberek, hogy mihamarabb megszerezzük a győzelmet és utána immáron közösen, együttes erővel elpusztíthatjuk a szuperlényeket, akik a mi túlélésünket fenyegetik! Kedves olvasók, mint láthatják és olvashatják, ma új világrend születik, emelkedik ki a romlott világból, éltessék a Hydra-t és csatlakozzanak a soraikba, hogy mihamarabb győzhessünk. HAIL HYDRA!


The Pulse
Mindent, amit a Hydra-ról tudni érdemes manapság
Új világrend épül, csatlakozz még ma! HAIL HYDRA!
egy Hydra ügynök tollából
Sziasztok! A nevem Bob, Hydra ügynök vagyok, engem tettek le ide… khm… akarom „mondani” kértek fel, hogy barátkoztassam meg a közvéleményt a Hydra-val és ismertessem meg velük. Hol is kezdjem? Itt vagyunk mi, a világ úgy állít be minket, mint egy csúnya, gonosz náci szövetkezetet… okés, nácik vagyunk, de ezúttal az árja faj… most is az árja fajért harcolunk. De az most nem a németek, hanem az emberi faj! Nem hagyhatjuk, hogy a mutánsok miatt kihaljunk. Mi az egyszerű terv erre? Hát, azt hiszem, hogy haljanak ki ők, legalább is a főnökök szerint, minket meg meggyőztek és igazuk van, mi vagyunk többen emberek. Így csak akkor kell tőlünk félni, ha mutkó vagy, egyébként már a korábban üldözött rasszokkal sincs bajunk. Ez tök jó, nem?!
A legtöbbünk családja már a II. VH-ban is a Hydra soraiban volt, azt hitték, hogy kiirtottak minket, hehehehehe… khm, tévedtek. Ha levágják egy fejünket, kettő másik nő helyette. Amíg az eszme él a Hydra is él, így sikerült átvészelnünk hetven évet és visszatérnünk teljes erővel! Bárki, aki a mi eszménket vallja örömmel csatlakozhat a sorainkba, a fiatalok kipróbálhatják a CS, CoD és efféle játékokat élesben, mutánsokon! Remek szórakozás lesz, higgyétek el! A fő központunk mint valószínűleg mindenki tudja Hate Monger kancellársága óta Németországban van, az anyaországunk, a Harmadik Birodalom, ami erősebb, mint valaha! Heil Hydra!
Visszatérve az alapkérdéshez, mindenkit megtanítunk, kitanítunk, aki bátor és csatlakozna sorainkba.

Ha szuperhumán vagy misztikus valaki, őket is örömmel látjuk a vezetőink között is több ilyen van, az elitügynökök között is! Higgyétek el, tuti karrier lehetőség van ebben a szervezetben. Jól fizet, ha szeretsz utazni is érdemes benézni, sok más realitást, világot be lehet járni… aú! Hogy ez nem publikus? Upsz! Mindegy, most már benne marad, főleg, mert most indul a hatalomátvétel, és mennem kell! Szóval mire olvassátok már ltáni fogjátok, hogy micsoda szervezet vagyunk, így keressétek fel bármelyik ügynököt és jelentkezzetek. Ne felejtsétek: HAIL HYDRA! Találkozunk később!
A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukásRészvevők: AIM Felsőtanács

Idő: 2027. augusztus 1. 10:30 perc; Hátralevő idő: T-24 kör

Ahogyan odakint kitört a káosz, a híreket mindenki láthatta, hogy mi is történt, az AIM Birodalom azonban viszonylag nyugodt volt és minimális támadás érte csak. Itt nem voltak olyanok, akik egymás ellen fordultak volna, az egy-két elszigetelt esetben pedig még mielőtt bármi történhetett volna máris megtörtént a merénylő lefegyverzése. Johanne, amint a világon elkezdődött a hatalomátvétel mindenkit összehívatott egy válságértekezletre. Amint mindenki ott volt, akkor szólalt meg, a teremben egyébként elit AIM katonák is voltak, nem voltak védelem nélkül a miniszterek.
- Bizonyára már önök is értesültek arról, hogy mi megy a világban, láthatták a felvételeket. A családjaikat biztonságba helyeztük, őröket küldtem oda. Azért hívtam ide önöket, mert önök az AIM vezetői, minden bizonnyal meg fogják önöket támadni, felkészültünk rá és jobb, ha egy helyen vagyunk, így teljesen biztos, hogy megtudjuk magunkat védeni, főleg, hogy a többségünk még harcolni is kép…
Nem tudta befejezni a mondatot, mert ebben a pillanatban hangos robbanással szakadt be az ajtó, azon pedig, amíg a por a levegőben szállt Hydra ügynökök kezdtek beözönleni a helységbe.
Hydra katonák:
Tanácsterem Hydra%20katonaacutek

//Nem szándékozom tovább tartani ezt a kis dolgot, mint 3-4, maximum 5 kör, amit a korszakkaland időtartama alatt azaz 24*4 = 96 nap (december elejéig) kellene letudni. Remélem senkinél sem fog eddig tartani. Ha valakinél végeztünk, már nem fogom tovább zaklatni. Örülnék, ha nem csak Darren, hanem Raten és Zield is írna ebben a pár körös kis dologban.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tanácsterem AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tanácsterem Empty Re: Tanácsterem

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 06 Aug. 2016, 10:30

Nemrég kellett átélniük egy megrázó eseményt, Teddy elrablását és most megint itt volt valami, de ez sokkal rosszabb, világra szóló. A birodalmukat nagyjából elkerülte, de az ördög soha nem aludt, ezért Zieldék igyekeztek a biztonsági protokollt most a lehető legszigorúbban követni. A túlélés volt az első számú szempont.
A doktort behívták és a családját a biztonsági személyzetre hívta, amíg ő fontos államügyekben vett részt. Zieldnek volt olyan sejtése, hogy ezek az elit katonák is átalakulhatnak Hydra ügynökké, ledobhatják a ruháikat, de elvetette, mivel már megtették volna. Egybe gyűltek, mint vészhelyzetben, például legutóbb a gyilkossággal vádolt miniszter kihallgatásakor. Arra a nőre is rájárt a rúd, sok minden történt vele. A doktor hallgatta Johannet, aki végül nem ért a mondat végére. Zield ösztönből igyekezett fedezéket találni, hogy ha itt rögtön lövöldözés lett, akkor őt ne találja el. A fejében Teddy és Hanna járt, hogy ők vajon biztonságban voltak-e mert ha ide elért a Hydra, az óvóhelyet is megtalálhatták.

// Hétvégenként tudok írni, addig is nyugodtan haladjatok, ne várjatok rám:) //

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tanácsterem Empty Re: Tanácsterem

Témanyitás by Dr. Peter Symus on Kedd 09 Aug. 2016, 15:30

//Nekem megfelel a heti egy váltás, ha beleférünk azzal is a határidőbe és akkor nem maradsz ki Zield//

Szerte a világban óriási volt a pánik, mintha egy újabb világháború előestéjén lettünk volna. A Hydra tovább vitte a Blitzkrieg fogalmát, ezúttal úgy tűnt az egész világot akarják elfoglalni egy éjszaka alatt. Persze ellenállásba ütköztek, de számoltak vele, és úgy tűnt felkészültek mindenre. Azonban minket nem sikerült úgy meglepniük, mint a világ többi részét. Itt fájdalmas ellenállást tapasztalhattak, mi pedig sikeresen gyűltünk össze egy zárt térben, azaz tökéletesen kínáltak fel minket tálcán a Hydrának. Persze ez több előnnyel járt, mint hátránnyal, a válságstáb összeülhetett, rajtunk kívül több helyen is nyugodtan lehetett összehívni különféle vezetőket, és ha a Hydra felé kiszivárog, hogy itt vagyunk, akkor egy helyre fogják koncentrálni a támadásukat, azaz a lehető legkisebb civil veszteséggel lehet őket megfékezni. Az AIM birodalomban mindenki fontos volt, nem voltak munkanélküliek. Persze voltak munkaképtelenek, de a gyerekeket, nyugdíjasokat nem számítjuk ide. Tehát nem volt súrlódási lehetőség, nem voltak megengedhető áldozatok. Az USA-ban ha meghal egymillió civil, abból 50.000-ért statisztikailag nem kár, ennyi ember nem talált, vagy nem is akart munkát találni. A maradék helyét pedig fel lehet tölteni, ezáltal csökken a munkanélküliség, előre lendül a gazdaság. Mi nem engedhetjük meg magunknak.
Gondolataimból kizökkentett, hogy megjelent Johannes, és bele kezdett a beszédébe. Elmondja amire én is gondoltam, hogy jó hogy itt vagyunk, könnyebb védeni minket. Ezzel nem értettem egyet, de ráhagytam. Ha külön lettünk volna, akkor a hydra meg kell ossza az egységeit. Kevesebb védő jut egy emberre, de a védekező részből nem olyan nagy a hátrány, mintha kevesebb támadó van. Illetve mozgósított egységekkel hátba lehet támadni az ilyen csapásmérő alakulatokat, szintén kevesebb ember elég a kevesebb támadó ellen. De nem voltam se stratégiai géniusz, se védelmi miniszter, ezért ezeket a gondolatokat meghagytam magamnak. Nem mintha lett volna esélyem elmondani, hiszen bekövetkezett amit annyira vártunk, végre ránk támadtak. Természetesen egyből a pisztolyom felé kaptam, illetve fedezékbe próbáltam vetődni, úgy, hogy a köpeny a lehető legnagyobb felületemet védje a támadóim ellen. Még ha azon át is lőnek, alatta ott van a kitinpáncélom. A lényeg, hogy a fejemet védjem minél jobban, akár a testemmel ha kell. A többit egyelőre az AIM katonáira bízom.
Dr. Peter Symus
Dr. Peter Symus
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 8
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tanácsterem Empty Re: Tanácsterem

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Csüt. 11 Aug. 2016, 14:36

Lehet, hogy egy kicsit egoistának hat, de büszke voltam magamra és az egységeimre is. A katonáik megállták a helyüket a civilek, a körülményekhez képest, higgadtak maradtak. Nem csak hogy kevés Hydra ügynök jutott be, de őket is gyorsan lekapcsolták. Mindezt úgy, hogy nem vettem aktívan részt a védelem megszervezésében. Pár hónapja a laboromban vagyok, újra tanulom az AI programozást és a robotikát, ennek a még mindig kevésbé fejlett kornak a szellemében. Ha aktívan védekeztem volna valószínűleg még kevesebb áldozat lett volna, úgy hogy majd ha vége van ennek, akkor majd hivatalos közleményben kell bocsánatot kérnem. De ez még ráér. Előbb vissza kell vernünk a támadást és, ha kell, segítenünk kell a SHIELD-nek hogy ők is sikeresek legyenek. Kétlem, hogy a HYDRA leállna a támadással, ha csak szimplán visszavernénk őket.
Johanne összehívott egy válság tanácsot, bár ennek az értelmét én nem igazán értem. A többi miniszter úr és asszony nagyobb biztonságban lenne a bunkerekben, még páran kidolgoznánk a HYDRA elleni támadási tervet. Bár a kormány tagjai, de ilyenkor az egészségügyi, külügyi és belügyi kérdések háttérbe szorulnak. A világot megtámadtak, és mint a legfejlettebb államnak, nekünk is kell segítenünk. Amint lehetőséget kapok, ezt el is mondom.
De ez nem jön el, hiszen, ahogy várható volt, a HYDRA megtámadja a válsággyűlést. Rögtön fedezéket keresek és a táskámból kiveszem az egyik hálóvetőmet és felcsatolom a kezembe. Ha ezzel kész vagyok, akkor elkezdek hálókat lőni a közeli HYDRA katonák arcába. Ha sikerül, akkor elég nagy elterelés nekik, hogy az elit katonák leszedjék őket.
- A miniszterek az elsőbbség! Őket a védjék! Hívjanak erősítést és próbálják eljuttatni a miniszterek az óvóhelyekre! - üvöltöm közben a jelenlévő katonáknak.

//Szintén jó a heti egy//

Felszerelés:

Rajta: Többszörösen speciálisan ellenálló ruha az öltönye alatt.
Táskában: Egy maszk (benne egy NBTCU egység és egy hangtorzító), Gekkó technológiás kesztyűk és cipők, két hálóvető, benne 1-1 havi háló patronnal.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tanácsterem Empty Re: Tanácsterem

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 12 Aug. 2016, 09:13A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukásRészvevők: AIM Felsőtanács

Zield jól sejtette, az AIM katonák nem dobták le a ruhájukat és nem támadtak. A férfi azonnal menedéket akart keresni, de az nem volt ebben a helységben, így maximum részlegesen lehetett elbújni. Egy kör alakú helység volt, amiben annyi kiemelkedő kör alakú pódiumszerűség ahány miniszter, ezeken egy-egy szék, ahol ültek és köréjük vetült ki a pódiumból a holografikus felület, másra nem is volt itt szükség. Dr. Csótánynak azonban kényelmesebb volt, ő befért ezek mögé teljes testtel, hála a méretének, a fegyverét is elő tudta venni. Ami a családot illette Johanne mondta, hogy rendelt ki embereket a családok védelmére, és a fontos személyek által lakott és kormányzati épületeket egyébként is védték, így Zield családjának dupla védelme volt jelenleg.
Lassanként mindenkinek eszébe juthat amelett, hogy ostobaságnak tartotta, hogy egy helyen legyenek azt, hogy miniszteri tanács emberei talán a legjobb harcosok és legerősebb mutánsok/szuperhumánok az államban. Valaki korábban Bosszú Angyal volt, Ghost korábban harcolt Apokalipszis ellen szemtől szembe, ahogyan Loki-val is, Veronica a régi AIM-el szemben. Johanne meg motoros bandát vezetett Senki földjén. Senkit sem kellett itt félteni.
- Nem! Együtt kell maradnunk! – bírálta felül Johanne Erwin-t. – Azt akarják, hogy külön legyünk, nem adjuk meg nekik ezt!
~ Alakváltókkal akarják lecserélni a tanácsot, vagy néhány tagját. Ha elhagyjuk a helységet az öngyilkosság a Birodalomra nézve! ~
hallhatta a nő hangját mindenki telepatikusan ~
Veronica felvette a szuper alakját, jó fél méterrel lett nagyobb, szürke bőrű, vörös szemű és plazmasugárral támadta az ellenfeleket. Philip matematikailag kiszámolt pontossággal lőtte az ellenfeleket, Ghost szellemalakban szállt a közeljövőkbe, haladt át rajtuk, így ártalmatlanítva őket. Johanne is pisztollyal lőtte őket. Ahogyan Csótány is lőtte őket, meg Erwin, egyedül Zield volt az, aki meglapult félig elrejtve…
Egyelőre jól álltak az AIM-esek, mindaddig, amíg egy Hydra egyenruhás nő jött az ügynökeivel be a helységbe. Zield és Csótány azonnal megérezték, hogy nekik ez a nő kellett, minden tekintetben alfa volt, a nőből áradó feromonokra az összes hormonuk az egekbe szökött egy pillanat alatt, mind a ketten mindenről elfeledkeztek, halálosan szerelmesek lettek a nőbe, a családjuk, szeretteik jelentéktelen lett, nekik a nő kellett, bármi áron.
a nő:
Tanácsterem COMMISSION___HYDRA_SPIDERWOMAN_by_IDarkShadowI

//Ahogy Nektek jó, nem terveztem 20+ körösre ezt, hanem ez is 1 számjegyű, ha jól csináljátok, szóval bőven van időnk és megvárok mindenkit^^ //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tanácsterem AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tanácsterem Empty Re: Tanácsterem

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 13 Aug. 2016, 09:34

Zield csak félig meddig tudott fedezéket találni, mert a terem nem úgy volt kialakítva. Ő túl nagy volt, hogy teljesen el tudjon bújni. Nem akart támadásba lendülni, a profikra bízta ezt. Pedig a többiek megtették. A szérumnak köszönhetően ő, mint lemmingoid inkább elkerülte a konfliktust, rejtőzött, ösztönösen jött belőle.
Johanne szavaira eszébe jutott az első találkozás a Hydrával. Látta a saját klónját, amiből akár sok is készülhetett azóta. Nem akarta, hogy a családja egy klón mellett éljen, egy gonosz célok miatt legyártott, futószalagon készített imposztor mellett. A védőket nem kellett félteni, látta, milyen ügyesen és hatékonyan léptek fel.
A baj akkor kezdőtött, amikor belépett a zöld ruhás nő. Egy csinos alak nem vette volna le a lábáról a doktort, aki szerette a feleségét és ösztönszerűen inkább lemmingoidokhoz vonzódott. Valami történt, mert mégis azt érezte, hogy a nagy ő, élete szerelme érkezett meg, az akivel együtt akar lenni most és mindörökké. Sípoló hangot hallatott, olyat, amivel a lemmingek a tetszésüket szokták kifejezni. Ésszel nem tette volna meg azt, amit ösztönből. A szérumnak köszönhetően lecsökkent benne a nemi vágy, általában évi egyszer jött elő, de most valami erősebb érte. Azt érezte, hogy elő kellett bújnia és oda rohanni megszaglászni a nőt. Előbújt a rejtekéből és amíg hatott rá a feromon, addig rohant felé elfelejtve minden szerepét, felelősségét, eldobva a józan eszét.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tanácsterem Empty Re: Tanácsterem

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 09 Nov. 2016, 00:01A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukásRészvevők: AIM Felsőtanács

Idő: 2027. augusztus 1. 12:30 perc; Hátralevő idő: -

A harc egy idő után igencsak egy oldalúvá kezdett válni, főleg, amikor Póknő az egész helységet elárasztotta feromonokkal és az összes AIM katona és tanács tag a nőket és néhány tagot kivéve – akik füstszerűek, vagy maszkon át lélegeztek – a saját maga oldalára fordított a nő. A férfiak – köztük Erwin, dr. Csótány és Zield – sem emlékezett semmire attól kezdve, hogy a nő irányítása alá kerültek. A harc végére mindannyian több sebből véreztek, amiket karmolásoktól, harapásoktól és ütésektől szenvedtek el. A harc közben Johanne kénytelen volt telepatikus támadás alá vonni Póknőt, éppen ezért nem tudott védekezni és ő maga is súlyosabb sérülést szenvedett, amikor hasba lőtték, de annyi ereje még volt, hogy lelője az úgyszintén mozdulatlan Póknőt. Amint a nő meghalt a katonák is kiszabadultak a fogságából és így már képesek voltak arra is, hogy visszaverjék a támadást és minden Hydra ügynököt elfogjanak, vagy megöljenek, majd felszabadítsák Barbudát, és a teljes AIM Birodalmat.
Miközben ezek történtek az égen több nagyobb fénycsóva is látszott, hangos süvöltéssel egyetemben, amint a föld felszíne felé tartanak. Valami hatalmas tárgy volt, ahogyan lángolva érte el a légkört és megannyi darabara szakadva a legnagyobb része felrobbant és elégett a légkörben, nagyon kevés része érte csak el a bolygót az Északi Sarknál, Észak Amerika közelében. A hírek és a kommunikáció lassanként visszaállt először a SHIELD negyeddel, majd a teljes világgal, újra működtek a rádiók, a média is, az internet. Mindenhol megjelentek a hírek, hogy a Hydra veszített, a SHIELD és az egyes országok haderői közösen sikeresen visszaszorították és elfogták a Hydra katonák többségét, aki. A puccskísérlet csupán néhány óráig tartott.

Vége.
Köszönöm a teljes korszakos és ezen kalandon levő játékot.
A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás

Epilógusok


Résztvevő(k): Akik épp ott vannak


Korszakzáró kaland

Zola emberei – szerte a világon
Zola emberei a támadás napján szétszéledtek szerte a világban, egy igencsak fontos feladat miatt, amit maga Zola bízott rájuk. Szerte a világban el kellett helyezniük egy-egy apró tenyér nagyságú szerkezetet. Mindez egyetlen egy célt szolgált, hogy ezek, miután aktiválva lettek lefedjék a teljes bolygót és egyfajta védelmet nyújtsanak a Hydra realitáson kívüli teleportációi ellen. Csak a Hydra által használt sávokat fogja blokkolni és folyamatosan alkalmazkodni ehhez, amint megérzi, hogy a Hydra technológiáját akarja használni valaki. Még a szerencse is közrejátszott nekik, hiszen odafent sikerült az űrállomást megrongálni olyan szinten, hogy az bezuhant a légkörbe és nem sokkal később az Északi Sark jegébe csapódott, ironikus módon nem messze attól a helytől, ahol Amerika Kapitány is hibernálva feküdt évtizedekig.
Abban a pillanatban, amikor a műhold a légkörbe lépett Zola kint levő emberei aktiválták az eszközöket, néhány pillanatra a szenzorok valami világoskék erőteret láttak megjelenni a bolygó körül, majd mindez eltűnt. Ettől a pillanattól kezdve a Hydra nem volt képes beteleportálni ebbe a világba, csupán audio-vizuális üzenetet küldeni.

Hydra – Új-Zéland
A műhold elpusztulásakor a Hydra főhadiszállás újabb erősítést akart küldeni a földre, főleg, hogy az embereik erősítést kapjanak, ha máshoz nem Németország megtartásához – amit egyébként is sikerült megtenni – de a másik realitásban levő központ azt vette észre, hogy nem képesek teleportálni senkit sem. El vannak vágva a Reneszánsz világtól. Csak rádió és videó üzenetet képesek küldeni, de semmi többet. A Kanadában levő párost azonnal hazarendelték, amikor biztos távolságban voltak az atombunkertől, akkor teleportálták haza őket, úgy, hogy nem sikerült az ottani akció. Néhány nappal később, amikor már rendeződött a helyzet és feltudták mérni, hogy mi lett az övék, mit vesztettek az Új-Zélandi bázis üzenetet kapott a három kívül ragadt fejtől – Zémó bárótól, Vörös Koponyától, illetve Strucker bárótól. Egészen pontosan Hershel volt az, akinek az üzenet szólt.
- Ők az utolsó egység, akik átjutottak Goblin, használja őket megfelelően, mert nem tudjuk, hogy mikor leszünk képes újabbakat küldeni. Addig is ön a taktikai felelős azon a világon, még az ott levő három fej parancsait is felülbírálhatja, ha katonailag szükséges.
Az átküldött katonák előléptek az árnyakból, akiknek a páncélja meglehetősen különbözött a megszokottól.
hydra katonák:
Tanácsterem 2dum58x

Hydra – Egyéb
Nos ugyan a Hydra elvesztett a tényleges hatalomátvételt, mindez nem jelentette azt, hogy a háborút is elvesztették. Túlságosan régen léteztek ahhoz, hogy csak úgy könnyedén elpusztuljanak. Most is ez történt. Lehetséges, hogy látványosan meggyöngültek, hogy a SHIELD berkein belül a legtöbb személyt sikerült Miller-éknek kipurgálniuk és megtalálják a maradékot, de az igazi hatalmat úgysem a SHIELD jelentette. A többi pozíció sokkalta fontosabb volt, amire a harcok és a támadás tökéletes elterelésként működött. Amíg a támadás folyt és mindenki ezzel volt elfoglalva addig az Y-project emberei szépen beszivárogtak nagyon sok helyre és a vezetőrangban levő személyek helyét átvették úgy, hogy kiiktatták őket. Lehet, hogy nincs kapcsolat a három fő fejjel, lehet, hogy nem tudtak erősítést kapni a főbázisról, ami realitáson kívül ragadt, de itt is bőven voltak embereik.
- Had essenek csak tévedésbe a világ emberei – mosolyodott el Jørgensen az íróasztala mögött. – Had higgyék, hogy legyőzték a Hydra-t… a valóság az, hogy sokkal erősebbek vagyunk, mint valaha!
- Arról nem is beszélve, hogy Németország a mienk és azt soha sem fogják visszafoglalni! Hail Hydra! – helyeselt Spartan.

SHIELD / Bosszú Angyalok
A SHIELD és a BA tagjai meglehetősen jól és felkészülten tudtak fellépni a Hydra ellen. A vezetőség számára már jó ideje nyilvánvaló volt, hogy szerte a világon a cégen belül is rejtőznek Hydra ügynökök, még olyanok is, akik nem is tudnak arról, hogy ők azok. Így kellően sikeresen tudták már a támadás előtt úgy beosztani az embereket, hogy mindent a legjobban lehessen védeni. Szerte a világon az angyalok a Hydra előtt erőivel is felvették a versenyt, sokszor saját maguk klónjaival is. Néhányat ilyen elit ügynököt sikerült is elkapni, a biztonság kedvéért pedig a Rafton történtek miatt nem oda kerültek, hanem a börtöndimenzióba és ott még külön egy „hangyabörtönbe”, dupla védelemmel. A harcok alatt sok ügynök halt meg, még több sérült, de még az Angyalok közül is volt olyan, aki súlyosabb sebeket kapott és hetekbe telhet a felépülés. A győzelem nem adta magát olcsón.
Ami pedig magát a végkifejletet illette, mivel még mindig lehetettek ügynökök a SHIELD-en belül, így komoly belső ellenőrzések indultak, hogy kipurgálják a megmaradtakat a soraikból. Így is a SHIELD elvesztette az ügynökeinek harmadát, így a szervezet a közeljövőben, amíg nem tudja pótolni az elvesztett munkaerőt, valószínűleg csak a legkomolyabb ügyekkel fog foglalkozni, minden más a rendőrségre marad.

X-men
Az X-mennek elég nehéz dolga volt még úgyis, hogy jó ideje Genosha-n ténykedett Hood és Bárd. Végül nehezen ugyan, de sikerült a mészárlás közepette mintegy háromezer mutánst kimenteniük, nőket, gyermekeket, időseket, férfiakat, akiket végül is az ENSZ-nél és az ENSZ tagállamoknál – akik hajlandóak voltak mutánsokat befogadni – elhelyezni őket. Mindebben nagy segítség volt, hogy nem csak az X-ek, de a többi mutáns és szuperhumán iskola is beszállt a megfelelő emberek elhelyezésében. Ők is, akárcsak az X-ek főleg a gyerekeket és azoknak a családját fogadta be, hogyha azok is mutánsok voltak, hogy tanítsák őket, jobb körülményeik legyenek, a felnőtteket, időseket pedig a menekültszállókon támogatták.
A Genoshai kormány természetesen ezt nem akarta annyiban hagyni, megfenyegették az ENSZ-t, ha nem küldik vissza a kimenekített mutánsokat, mindegyiket megölik, akik itt vannak a szigeten. Természetesen nem adták ki a mutánsokat, így a Genoshai kormány napokkal később a következő képet küldte az ENSZ-neka arról a helyről, ahol korábban a mutánsokat tartották…
Necrosha:
Tanácsterem Necrosha1

Fehér Ház, Washington
Miután a Hydra puccskísérletét leverték a médiát a Fehér Házhoz hívták egy fontos bejelentésre. Talán megdöbbentő volt, hogy nem Luther Eastwood tette ezt, az alelnök, hanem Osborn elnök titkárnője. Mivel kellemes idő volt és a sajtó hatalmas számban érkezett, így Fehér Ház előtt tartották. Hatalmas feszültség és várakozás előzte meg mindezt, senkinek sem volt fogalma arról, hogy délután háromkor milyen bejelentés lesz, a korábbi támadásokon felül. Pontosan három órakor keleti parti idő szerint a Fehér Házból Norman Osborn lépett ki mindenki legnagyobb megdöbbenésre.
- Hölgyeim, uraim, Amerika polgárai! – kezdte. – Minden bizonnyal mindenki látta a tévéadásokat, amikor a Hydra emberei kivégeznek. Nem én voltam, hanem az egyik hűséges testőröm, aki hősi halált halt ezáltal a merényletben. A legmagasabb rendű kitüntetésre javaslom. Ami a támadást illeti megfékeztük, ismét bebizonyítottuk, hogy Amerika erős és egy ilyen aljas támadás sem képes minket megtörni és eltörölni a föld színéről! Most ünnepélyesen fogadom, hogy az USA minden kis szegletéből, akár a SHIELD segítsége nélkül is kiirtjuk a Hydra-t, mintha soha sem léteztek volna!

Az űrben
A három kree csatahajó abba a rendszerbe érkezett meg a hipertérben való utazás után, amelyikben az Arany Azúr is volt, rajta pedig Larua Sylen, akit lassan két éve raboltak el idegenek a Földről. A kree-k egy ismeretlen helyről kapták az információkat, hogy a cirkáló fedélzetén egy embert fognak találni, aki ugyan régóta nincs a bolygón, de ettől függetlenül a legnagyobb védelmi szervezet tagja és katona, így sokat tudhat a bolygó védelméről. A háborúk miatt sokkal több hajtó nem tudtak nélkülözni, ezért ment csak a három ment. Nem mintha egy ellen lett volna az Azúrnak bármi esélye. Amint a közelbe értek kilőtték a cirkáló hajtóművét, hogy az ne is menekülhessen, majd az egyik hajó bevontatta a saját rakterébe. Amint bent volt a kree elit haderő emberei benyomultak az Azúrra, hogy odabent mindenkit megöljenek és elfogják Laura-t.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tanácsterem AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tanácsterem Empty Re: Tanácsterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.