Miller sziget, Fertőzött területek

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Vas. 19 Márc. 2017, 21:58

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid kissé soknak találja hányszor is tud hagyományos módon elélvezni a férfi, valószínűleg amiatt mert egész éjjel erotikus álmai voltak, aztán a reggeli szeretkezés során ő maga egyszer sem élvezett el, végül Ingrid készítette őt ki teljesen, emiatt gyűlhetett fel ennyi "anyag" a férfiban. Mindenesetre később nem hozza szóba mindezt Miller. A szeretkezés után a levezető csók közben érzi Ingrid mennyire is szét van csúszva a párja. A szemtelenkedő megjegyzésre még mindig nehezen présel ki magából választ Tubrok.
< - Uhm... igen. >
Ismeri be szétcsúszottságát a férfi, nem mintha különösebben tagadni tudná. A nő második szemtelen megjegyzésére, miszerint ő még folytatná a reggeli hancúrozást, csak éppen a férfi dőlt ki, normál esetben felkapná a fejét a férfi és felajánlaná, hogy egyéb módon kényezteti a szerelmét, de mivel érzi Ingrid hangjában a komolytalanságot ezért csak rosszallóan rázza a fejét és kifújja a levegőt. Végül szuszogva terül el Ragal az ágyon. Ingrid odanyúlva könnyen regenerálja a férfi combját, amiből kimegy a görcs. Mialatt ezzel foglalatoskodik kiadja az androidoknak az üzenetet, akik el is indulnak a létrehozott reggelikkel. Hamarosan meg is érkeznek és Ingrid ismertetheti a reggelit. Tubrok egészen eddig próbálja kifújni magát, aztán igyekszik odafigyelni a szerelmére és arra mit is mond. Elmosolyodik, majd odahajol a nőhöz és szerelmesen, roppantul elégedetten csókolja meg.
< - Rendkívül figyelmes vagy. Köszönöm. Imádlak. >
Vallja be a gondolatait a férfi. Látva a rengeteg ételt azonnal elvesz magának egy magvas gyümölcsös joghurtot. A magyarázatot mosolyogva hallgatja és bólintva jelzi egyetértését.
< - Nagyon jól döntöttél, szerintem sejtetted mennyi energiára lesz szükségem reggel... >
Pillant a végén kíváncsian a nőre. Az ételekből Tubrok vesz magának, mindegyikből egy kicsit, a joghurtot már elvette, mellé vesz még rákot, sonkát, joghurtot, halat és gyümölcsöket. Éhesnek tűnik mivel a gofrikból is vesz maga elé, bár eddig mindenből csak keveset vett. Amint Tubrok nekikezdett az evésnek teszi fel Ingrid a napi program vonatkozó kérdést. Ragal egy másodpercig elgondolkodik aztán a falat lenyelése után válaszol.
< - Még mindig a vadasparkot szeretném meglátogatni. Természetesen hacsak Te nem szeretnél mégis inkább a tengerparton sütkérezni. >
A válasza után tovább folytatja a reggelit Ragal, miután az összes kis adagot megette a gofrihoz ér, akkor Ingridre pillant.
< - Hagyományosan ezt hogyan kell fogyasztani? >
Ha Ingrid ad instrukciót akkor jóízűen a gofrit is elfogyasztja. A reggeli után igazából a nőre bízza magát, ő kiélvezi a tökéletes reggelt, a szerelmével, a rendkívül finom ételekkel a nagyon kényelmes és látványos lakosztályban.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 20 Márc. 2017, 15:49
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Tubrok hosszú kínzása után a férfi roppant kimerülten feküdt az ágyon úgy, hogy még szólni sem igen tudott, nemhogy felkelni onnan, vagy bármi egyebet tenni. Ingrid remekül el is gonoszkodott vele szavakban, hogy ennyire szét van csúszva az egésztől. Az első szemtelenségre, alig volt képes kipréselni magából a férfi valamit, majd a második gondoszkodásra csak a fejét rázta. Itt érezte, hogy folytatná a férfi, hogyha komolyan gondolta volna mindezt Ingrid, de ezt a másik igencsak félreértette, a nő ugyanis nem a további szeretkezésre gondolt a szavaival, hanem arra, hogy továbbra is eljátszott volna a párjával. A fejrázás után finoman beleharapott Tubrok fenekébe és rá is paskolt egyet, hogy nagyot csattanjon, de ne okozzon fájdalmat mindez.
< - Nem arra gondoltam, hogy a szeretkezést folytassuk – mondta játékosan megdorgálva. – Hanem, hogy folytattam volna a veled való gonoszkodást és kínzásodat, de azt nem bírnád már tovább. >
Remélte, hogy ezzel sikerült megmagyaráznia a félreértést, még úgyis, hogy szerencsére érezte a férfi a hangjában a komolytalanságot és nem vette magára, hogy „csak” ennyit bírt a szeretkezésből. Ezek után regenerálta a párja lábát Ingrid, hogy ne okozzon már semmilyen fájdalmat a görcs és az izmai is ellazuljanak. De annyira most nem volt „kedves”, hogy a teljes testet regenerálja, azt akarta, hogy most egy ideig érezze a párja annak a következményét, amit kért tőle. Azaz még maradjon egy ideig teljesen szétcsúszva, elterülve az ágyon szuszogva, tehetetlenül. Egy pillanatra megfordult a fejében, hogy most kellene elkezdenie csikizni a férfit, teljesen kikészítve ilyen téren is. Most még védekezni sem tudott volna, de rájött, hogy nem lesz ennyire gonosz, így inkább a reggeli volt az, ami behozatta az androidokkal. Miután a reggeli itt volt és az ágy felett lebegő „asztalra” kikerültek már Tubrok is felült, majd megcsókolt Ingridet, aki lelkesen viszonozta a csókot.
< - Az előzőek után szükséged van fehérjére és cukrokra – mosolygott. – Figyelek az egészségedre, ha már te nem nagyon teszed meg, ha velem vagy, mert mindig elfelejtkezel róla! >
Koppintott pajkosan a férfi orrára a mutatóujjával. Nem csak Tubrok, de saját maga is nekilátott az étkezésnek. Közben magyarázatot is adott, hogy miért ezeket választotta, amivel szerencsére a párja is egyetértett, hogy jól döntött a reggeli kiválasztással.
< - Igen, volt egy ilyen érzése, bár arra, hogy megkéred, hogy megkínozzalak nem számítottam – ismerte be. >
Mindezek ellenére nem volt gond, hogy úgy készült a reggelivel, ahogyan, tényleg szükséges volt mindez. Az nem volt meglepetés a számára, hogy mindent végigkóstol a férfi, azaz mindenféléből keveset vesz a tányérjára, ezt már korábbi étkezéseknél is megfigyelte, ha több mindenből lehetett választani, válogatni, akkor mindig így tett. Csak akkor vett valamiből sokat, ha egy fogás volt és nem választék. Azon igencsak megörült, hogy gofrit is vett magához a férfi, és azon is, hogy még mindig szerette volna megnézni a vadas parkot, ami majdnem a sziget túl felén volt.
< - Nem, az lesz, amit te szeretnél, hiszen a te pihenésed – mondta gyorsan. – Akkor a parkba megyünk hazaindulás előtt. >
Ígérte meg a férfinak, bár jó kérdés, hogy mikor tudnak indulni, hogy mennyi idő kell majd a férfinak ahhoz, hogy teljesen rendben legyen és képes legyen összeszedni magát. Már csak azért is, mert a megszokotthoz képes keveset aludt, valószínűleg az időeltolódás miatt is. Mind a ketten étkeztek tovább, majd eljutott Tubrok oda, hogy a gofrit egye, nem tudta, hogy miként kell elfogyasztani.
< - Sok féle képpen – mosolygott. – Ez most édes gofri, azaz ezt szokás csoki sziruppal, édes habokkal enni. De most mivel sok gyümölcsünk van, így gyümölcs darabokat teszünk rá, amilyet szeretnél, aztán jöhet rá a tejszínhab és csoki öntet egy kicsi. >
Saját magának is pakolt fel rá kivit és epret, majd ezt fújta le tejszínhabbal és ment még rá egy kis csoki öntet. Amint megvolt, megvárta még, hogy Tubrok is elkészítse a sajátját, majd utána látott annak, hogy egyen. Mielőtt befejezték volna a reggelit, még megivott egy pohár gyümölcslevet, majd ha végeztek, akkor fordult oda Tubrokhoz.
< - Szeretném elsőre, ha végre kimennél a mosdóba és a biológiai szükségleteidnek is eleget tennél – mondta. – Ha már egészen összeszedted magad, akkor pedig elindulhatunk a parkba, ha szeretnéd. >
Ha nem akarna a férfi valamilyen oknál fogva menni, akkor nagyon csúnyán néz rá addig, amíg végül meg nem adja magát, de azért Ingrid remélte, hogy minderre nem lesz szükség, mert megy magától is. Ha így van, akkor saját maga is nekilát készülődni, kibújik a domina szerelésekből, majd megmártózik a medencében. Ha kimászott onnan, akkor hagyja, hogy a vizet felszívja a bőre, majd a ruhás tárolóhoz ment és kivett belőle egy egyrészes ruhát, amit fel is vett fehérnemű nélkül. Egy szandált is még hozzá, majd az íróasztalára felülve várta meg, hogy a férfi kész legyen, közben neki is előkészítetett Maniac-el könnyedebb ruhákat, szandált, vagy cipőt, hogy legyen miből válogatni. Ha kiérkezik a párja a zuhanyzóból, akkor rámosolyog.
< - Az ágyon vannak a ruhák, amikből válogathatsz, aztán ha kész vagy, indulhatunk. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Szomb. 08 Ápr. 2017, 22:52

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Tubrok a "kínzása" után teljesen kidőlve fekszik az ágyon, Ingrid gonoszkodására alig tud reagálni és még félre is ért dolgokat. Amikor Ingrid beleharap a fenekébe és még meg is paskolja azon nagyon meglepődik, általában ez fordítva szokott történni, de örül, hogy Ingrid ennyire pajkosan hívja fel magára a figyelmét. A játékos megdorgálás a nő részéről helyreteszi a félreértését a férfi fejében. Miller láthatja ahogyan a párja megint nem ért vele egyet, kicsit morog, aztán ismét kifogása van.
< - Csak rajtad múlt hogy meddig kínzol. - jelenti ki a férfi majd elmosolyodik - Bár lehet egész nap használhatatlan lennék ha csak egy órát ráhúzol. >
Adja be végül a derekát a férfi, de minden szavából még így is az elégedettség árad a nő ténykedése iránt. A kis beszélgetés után Miller regenerálja a párja lábát, hogy az ne görcsöljön tovább, de annyira már nem jószívű hogy Ragal teljes testét regenerálja, hiszen a férfinek éreznie kell, nem könnyed séta volt amit kért magának, hanem valami egészen más, aminek van következménye. Mindezt Tubrok nem is bánja. Mire a férfi kifújja magát, Ingrid jóvoltából egy csodás reggeli várja. A tájékoztató válasz és a pajkos orrkoppintás csak tovább növeli a reggeli jókedvét. Amint mindent elmondott amit akart Ingrid, nekifognak a reggelinek, ki-ki a maga kedve szerint szedve a fogások közül. Ingrid örömére a párja gofrit is vesz magához. Étkezés közben pedig a napi programot tervezik meg. Úgy tűnik mindketten a vadasparkot szeretnék meglátogatni, bár Ingrid azért biztosra ment ezt akarja-e még a párja.
< - Remek. - jegyzi meg mosolyogva a férfi. >
A reggeli közben eljut odáig a férfi, mikor a gofri kerülne sorra, ehhez a párja segítségét kéri, aki örömmel magyarázza el hogyan is lehet azt az ételt fogyasztani.
< - Hmm, roppant édesnek hangzik. >
Állapítja meg a férfi, aztán elkészíti a sajátját, eperrel és cseresznyével, csokoládé öntettel és habbal. Ingrid eddigre már elkészítette a sajátját, így együtt láthatnak neki a desszertnek. Ragalnak nagyon ízlik az édes gofri, finomnak találja.
< - Nagyon jó íze van. >
A gofri után el is érkeztek a reggeli végéhez. Tubrok még tölt magának két nagy pohár italt, azokat gyorsan lehúzza és nagyjából végzett is. A reggeli után Ingrid megkéri a párját, hogy az végezze el a biológiai szükségleteit, mielőtt baj lenne belőle.
< - Rendben van. >
Feleli a férfi Ingrid szemeibe nézve. Ezután Tubrok nagy nehezen felkel az ágyról, még egy pillantást vet a domina ruhában lévő Ingridre aztán a mosdóba megy. Tubrok egészen sok időt tölt a mosdóban. Ingrid könnyedén kibújik a szereléséből, megmártózik a medencében, megvárja míg megszárad, aztán felveszi a könnyed ruháit, végül teremt a párjának is ruhákat amelyekből választhat majd. Miután Ragal megérkezik a mosdóból kedvesen szól neki. A férfi mindezen elmosolyodik. Gyorsan választ magának egy rövidebb nadrágot, lyukacsos cipőt és egy vékony kék inget. Szándékát jelezve megragadja Ingrid kezét, rövid csókot ad a szájára és rendkívül kisimult hangon szól hozzá.
< - Indulhatunk szerelmem. >
Mint eddig most is teljesen Ingridre bízza a vezetést és a programot, a hely bejárását, mivel neki még a szigeten az eddig nem látott dolgok újak és nem igen tud magától haladni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Vas. 09 Ápr. 2017, 10:23
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Azt Ingrid már nem tette hozzá a párja szavaihoz, hogyha még egy órát nem is igazán bírt volna ki a férfi teste, pedig megtette volna, hogyha igen. Úgy tűnt, hogy lehetséges, hogy a nő máris jobban ismerte a férfi testét, mint az a sajátját. De esze ágában sem volt letörni a lelkesedést, főleg, hogy az elégedettséget így is kihallotta, kiérezte a férfi hangjából, szavaiból. Inkább csak nekilátott regenerálni a begörcsölt részeket és behozatta a reggelit is. Az most is igencsak kellemes hangulatban telt a főleg trópusi dolgokkal, de azért Ingrid igencsak hű maradt ahhoz, hogyha már korábban igazi amerikai ételeket szolgáltak fel az uzsonnához és vacsorához is, akkor a reggelibe is kerüljön ilyesmi. Szerencsére az édes tésztás gyümölcsös, csokis, tejszínhabos gofri a párjának is tetszett, neki is elnyerte a tetszését. Amint ezzel végeztek, akkor mind a ketten nekiláttak a reggeli teendőknek. Látta, hogy még mindig mennyire nehezen megy a mozgás a párjának, ezen pedig jót mosolygott magában. Amint Tubrok a mosdóban volt, akkor ő maga is nekilátott a dolgainak, az egész végén pedig még jó pár percet kellett az íróasztalán ücsörögve várakoznia, hogy a párja is végezzen, majd utána csatlakozzon hozzá. A hangszigetelt mosdó és fürdő révén nem hallotta, hogy mivel mennyit foglalatoskodott a férfi, így a pisilés közben megejtett káromkodásokat sem. Ha tudta volna ezt, akkor roppantul sajnálta volna, hogy nem hallotta, mert bekiabálta volna Tubroknak roppant szemtelenül, hogy az ilyen beszéd nem igazán illik egy uralkodóhoz, még akkor sem, ha az északi. Azonban mindez a hangszigetelés megléte miatt elmaradt. Végül meg is érkezett Tubrok és ő is válogatott ruhákat, hogy mit is vesz fel. Itt elmosolyodott, amikor még az ingje is kék lett a párjának.
< - Azt hiszem, hogy Rocksolidosként nagy bajban lennél, ha nem szeretnéd a kék színt – szemtelenkedett egy kicsit. >
Főleg, hogy itt bármileyn más színt felvehtett volna, aminek köze sincs a Rocksolidhoz, végül is nyaralnak, kettesben a bulvársajtó sincs itt, nem is lehetne, ahogyan más sem, csak akit Ingrid beenged. De nem, a férfi most is Rocksolidhoz kapcsolható színt vett fel. Nem mintha zavarta volna, csak érdekes gondolat volt, hogy mi lett volna, ha Tubrok nem szeretné a színt. Ahogyan odaért hozzá férfi és megcsókolta Ingridet, akkor a nő elmosolyodott, a csókot viszonozta, majd egy könnyed mozdulattal lehuppant a saját íróasztaláról. Mint eddig itt most is Ingriden volt a vezetés sora, így gondolati úton utasította is Maniac-et, hogy hozzon létre egy térkaput, amivel rögtön a sziget másik felén levő vadasparkba. Amint ez megvolt, akkor szólalt meg.
< - Akkor induljunk – mosolygott. >
Majd kézen fogva át is lépett egyből a kapun remélhetőleg Tubrokkal. Ha átértek, akkor főleg a férfit megcsaphatta a fülledt, meleg, párás idő. Az esti viharnak már nyoma sem volt, az ég gyönyörű kék volt, néhány bárányfelhő zavarta csak meg a kék egysíkúságát. A növényeken még látszott ugyan a nedvesség és a levegőben is érződött, de más nyoma nem volt. Mindenfelé, vagyis egészen pontosan több irányba is szép kikövezett, vagy éppen apró fatörzsdarabokkal leszórt úton lehetett eljutni. Az egész hely egyébként, még a növények is szépen karban voltak tartva, megnyírva, hogy az ösvényre, útra ne hajoljanak ki, a virágok sorban ültetve időnként ágyásba. Több helyen padok is ki voltak téve, hogy le lehessen ülni, szökőkutak, patak. Volt a levegőben elhelyezett függőhíd is, hogy felülről lehessen megszemlélni a helyet, kisebb patak is elhúzódott itt a kifutók között, vagy épp bennük. Néhány kisebb/nagyobb épület is volt itt is, valahol csak rovarok voltak tartva, máshol kisebb testű élőlényeknek volt kialakítva mesterségesen ugyan, de teljesen természetes környezet. A nagyobb állatoknak energiafallal körbevett hatalmas kifutók voltak berendezve. Nem volt olyan állat itt, ami ne illett volna a környezetbe, csak a sziget épsége miatt voltak itt tartva, meg azért is, mert lehet, hogy különleges példányok voltak. Szóval az egész egy hatalmas nagy ultramodern és teljesen környezet- illetve állatbarát állatkertnek volt mondható. Az egyes kifutóknál holografikus kivetítőn még az is ott volt, hogy milyen állat lakik itt. Az egyszerű pici szőrös, vagy tollas teljesen barátságos élőlényeken át láthatóak voltak itt még krokodilra emlékeztető lények is, a tengerparti részen a rákok, teknősök, volt itt akvárium is, benne trópusi halakkal, medúzákkal, néhány kisebb cápával. Növényevők, dögevők, ragadozók, legalább félezer fajta különféle állatot tudtak a délelőtt folyamán megnézni. Egész végig, ha a párja engedte, akkor kézenfogva sétált a férfival és igyekezett végig beszélgetni is, ha nem az állatokról, amiket éppen látnak, akkor bármiről, szerelmesen. Ha volt olyan lény, amit Tubrok szeretett volna megsimogatni és mindez megtehető volt, mert barátságos volt az állat, akkor engedte ezt is, ha nem volt olyan, akkor csak messziről lehetett.
< - Ha szeretnél valamilyen állatot otthonra és az tartható háziállatként, akkor szólj nyugodtan és viszünk haza – mosolygott. >
Amikor éppen magaslaton voltak, úgy, hogy rálássanak az óceánra, akkor még utasította Maniac-et, hogy a nagydarab „godzillát”, ami itt élt a környéken irányítsa már a közelbe, hogy Tubrok is megcsodálhassa azt a lényt. Ha felbukkan, akkor arra mutat és meg is szólal.
< - Ahhoz a lényhez mit szólsz? – kérdezte mosolyogva. – Ő sajnos nem a megbabusgatom, vagy megsimogatom kategória. A környék királya, ne kérdezd hogyan és miből jött létre, nem hiszem, hogy tudni akarom. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Hétf. 10 Ápr. 2017, 23:24

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingridnek még lenne egy-két szava a párja gondolataihoz, de nem akarja ma reggel letörni a férfi lelkesedését és jókedvét. Miután Tubrok kissé összeszedi magát, és Ingrid is ellazítja a férfi görcsét nekiláthatnak a reggelinek. A kellemes és finom reggeli után a készülődésnek láthatnak neki, mivel már sikerült megegyezniük a mai programról. Az öltözködés során Ingrid figyelmét nem kerüli el, hogy a párja most is kék színű ruhát vesz fel, van is ehhez egy megjegyzése. Tubrok először meglepődik, aztán megrázza a fejét és mosolyogva válaszol.
< - Úgy tűnik roppant elégedett vagy velem ma reggel, ha csak a ruhaválasztásomba tudsz belekötni. >
Feleli szándékosan kicsit nagyképűen és még a nyelvét is kinyújtja a nőre. Amint közelebb ér az íróasztalon üldögélő nőhöz kézen ragadja és megcsókolja. Leugorva az asztalról rögtön magához ragadja a vezetést a nő. Maniac létrehozza a térkaput és Tubroknak sincs semmilyen kifogása, így átlépnek a térkapun, amelynek másik oldalán a vadaspark van. Talán ez az egyik legkevésbé birodalmi része a szigetnek, legalábbis Ragal szemszögéből, már az erőtereken és a modern felszerelésen kívül. Valóban rengeteg állat és növény található a parkban, mindegyik a maga helyén megcsodálható és sok információ is kapcsolódik hozzájuk, bár azok csak a férfi számára hasznosak. Az állatok nézegetése közben pedig beszélgetni is tudnak a szerelmesek, hol az állatokról, hol teljesen másról, ami éppen aktuális vagy éppen eszükbe jut. A felajánlásra, miszerint ha valamelyik állat megtetszik Tubroknak akkor nyugodtan vigyék el házzaállítnak, a férfi csak kedvesen a fejét rázza.
< - Nem vinném el a megszokott környezetéből ezeket a lényeket. De azt látom, hogy Te nagyon szeretnéd, ha fogadnék egy háziállatot. Mi az oka? >
Kérdez rá kedvesen a férfi. Mikor magaslatra érnek Ingrid újabb utasítást ad Maniac-nak és kéri a Mesterséges Intelligenciát, hogy az vezesse ide a környéken élő hatalmas lényt. Kell egy kis idő, mire a lény megérkezik és kiemelkedik az óceánból. Tubrok Ingrid odamutatása nyomán odakapja a tekintetét és az ott is marad. Nem meglepő módon egy pillanatra lefagy a férfi mielőtt felfogná mit is lát éppen. Ingrid roppant vidáman és humorosan kommentálja az egészet. Amikor a lény elunja, hogy fölöslegesen jött ide és visszaindul az óceánba, akkor zökken ki egy picit a férfi.
< - Ilyen lényeket eddig csak jelentésekben, felvételekben láttam. >
Egy gyanús pillantást vet Ingridre aztán rákérdez arra ami a fejében jár.
< - Az is a "szigethez tartozik"? >
Kérdezi kissé komolytalanul.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Kedd 11 Ápr. 2017, 15:58
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Mint általában Ingrid most is megfigyelt mindent, főleg Tubrokkal kapcsolatban, így tudta a kék inget is kiszúrni nála a férfi zuhanyzása után, amire még roppant szemtelen megjegyzést is tett. Úgy tűnt számára az első néhány pillanatban, hogy a párja gondolatai máshol járnak, mert meglepetten nézett fel, mintha nem is értette volna, hogy mire is céloz a nő. Igazából sejtette, hogy a színválasztás teljesen berögzült és ösztönös volt a férfitól és csak ismerős színt keresett és azért, talán gondolkodás nélkül ösztönösen nyúlt azért, de ettől függetlenül gonoszkodott egy picit. A meglepettség után a fejcsóválásnak és a mosolynak azonban már nagyon örült, hogy értette a másik, hogy nem komolyan gondolta mindezt, csak gonoszkodott egy picit. Ez azért messze nem volt úgy, ahogyan Tubrok azt nagyképűen megmondta, hogy csak ebbe tud belekötni, csak éppenséggel most roppant kegyes és aranyos volt, hogy ennyit mondott. Viszonzásként ő maga is kiöltötte nyelvét a máikra, majd utána szólalt meg.
< - Tudnék én sok mindenbe, hogy majd másfél óra kellett ahhoz, hogy ötpercnyi érthető beszédet produkálj, vagy, hogy mozdulni sem voltál képes az ágyon fekve azok után, hogy elengedtelek. Hogy mennyire szét voltál csúszva, hogy percekig megszólalni sem voltál képes, ha pedig nem kezdelek regenerálni, ott helyben el is alszol és ki tudja, hogy mikor ébredtél volna fel. Sorolhatnám tovább is… >
Kissé megigazította megjátszottan az ülését, majd provokálóan húzta ki magát az ültében.
< - Talán szeretnéd? – kérdezte nagyon szemtelenül és ezt is provokáló hangnemben. >
Ezek után a rövid csók után el is indulnak át a térkapun, amit Maniac hozott létre. Valóban ez volt a legkevésbé birodalmi rész a szigetnek, leginkább a természetes környezet dominált, benne néhány épülettel, úttal és természetesen az energiamezővel ellátott karámokkal, „ketrecekkel”, akik úgyszintén olyan nagyok voltak, hogy szinte fel sem tűnt a fogva tartott állatoknak, hogy nem a szabadban, természetes környezetben vannak, hanem elkerített kifutóban. Közben végig beszélgettek, mindenféléről, mert eléggé sok idő volt mindent megnézni. Hiszen ott voltak a szabadon levők, meg a több házban levő állat, magár, bogár, rovar stb. is. Ezeken felül még a növényzetben is lehetett gyönyörködni, hiszen azok is szépen karban voltak tartva, akárcsak a biódómban és sok féle volt látható. Közben, amíg ezeket nézték és beszélgettek még felhozta Ingrid, hogy akár választhat is Tubrok magának állatot, hogyha szeretne, hazatudják vinni háziállatnak. A visszakérdezés kissé meglepte, hogy miért is emlegette ezt, hogy nyugodtan tartson valamit a férfi. Nem is kellett gondolkodnia a válaszon, hanem rögtön tudta is, hogy mit mondjon, ezt pedig meg is tette.
< - Talán azért, hogyha nem vagyok ott veled, akkor se unatkozz – mosolygott. – Meg mert láttam, hogy mennyire tetszett neked Bagira és Leo. >
Ez a teljes igazág volt, tényleg így gondolta, hagyta, hogy mindezt kiolvashassa a szavaiból, mozdulataiból is Tubrok. Mikor végeztek minden megnézésével Ingridnek volt még egy meglepetése. A legnagyobb attrakciót, különlegességet a túra végére tartogatta, így a hatalmas lényt oda is hívta Maniac által, ahol ők voltak. Vagyis nem pont oda, hanem távolabb a tengerbe, de még bőven látóhatáron belülre. Mikor a Godzilla megérkezett, akkor mutatott is arra, hogy mi van még itt, látta, ahogyan lefagyott Tubrok és még arra sem nagyon reagált, amit a nő mondott neki. Csak akkor reagált a férfi a környezetre, amikor a hatalmas lény úgy döntött, hogy nem tudja, hogy mit keres itt és elindult vissza a mélyebb óceánba. Ingrid elmosolyodott azon, amit hallott, hogy eddig csak hol látott efféléket a párja. Akkor mégiscsak jó ötlet volt elmondani, vagyis egészen pontosan megmutatni mindezt.
< - Gondoltam, hogy csak olyanon láthattad – mosolygott. – Nagyjából 100 méter magasak, vagyis ez az átlag… úgy tudom, hogy elég sok van itt a Fertőzött területeken belőlük szanaszét, mindenfelé. >
A komolytalan kérdésen játékosan rázta meg a fejét.
< - Nem, ő nem a szigethez tartozó „kellék” – felelte jókedvűen. – Csak úgy véltem, hogyha már itt vagyunk, akkor őt is nézzük meg. >
Megvárta, hogy minderre mit is fog mondani Tubrok, főleg, hogy lassanként már az egy napos szabadnapjuk végére kezdtek érni azzal, hogy most itt megnézték még a parkot is. Annak összességében nagyon örült, hogy ennyire elnyerte a hely és az egész kis lazítás a párja kedvét, hiszen roppant nehéz időket éltek most éppen a Sivary miatt. azonban még valami hirtelen az eszébe jutott, amit úgy vélt, hogy mindenképpen meg kell, hogy jegyezzen.
< - Egyébként nem is járhat a szigetre, azért némi védelme van, akkor is, amikor nem vagyunk itt – magyarázta. – Szerintem egyszerre képes lenne tönkretenni a sziget teljes ökoszisztémáját, amit azért mégsem kellene engedni neki. Így nem, távol van tartva Maniac által. >
Itt is a párjára pillantott, hogy minderre mond-e valamit, majd a reakciók után a túra végét is felhozta.
< - De azt hiszem, hogy ezzel végignéztük a vadas parkot is, még ha szeretnél itt ebédelni, akkor az és esetleg egy kis napozás még belefér az időbe azelőtt, hogy vissza kelljen mennünk a Rocksolidba. Igazából tőled függ, hogy hány órára szeretnél hazamenni és a szerint fogjuk mindezt megtenni. >
Mindezek után kíváncsian várta, hogy mit is fog erre Tubrok lépni, maradna-e még ebédre, vagy már menne haza.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Pént. 14 Ápr. 2017, 00:28

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid a készülődés során felfigyel arra hogy a párja választása a kék ingre esett, mindezt szóba is hozza meglehetősen piszkálódó hangon, így egy újabb kis játék kezdődik kettejük között. Tubrok hallva Ingrid kontráját igencsak "kiakad" az egyik résznél.
< - Öt perc könyörgést kellett produkálnom? Nem is tudtam róla?! Csoda hogy sikerült spontán öt percet. >
Itt még nem áll meg, csak tart egy kis szünetet, aztán a többire is reagál.
< - A többi nem számít, hiszen az a kínzáshoz hozzátartozik... >
Jegyzi meg a férfi, aztán Ingrid provokáló helyezkedésénél és roppant szemtelen és provokáló kérdésénél szembe helyezkedik a szerelmével.
< - Úgy tűnik nagyon szeretnéd. >
Válaszolja szúrósan. A játék végeztével rövid csókot váltanak és kéz a kézben lépnek át a térkapun megérkezve a vadasparkba. A rengeteg növényben és állatban gyönyörködhetnek, mialatt bejárják a helyet és mindenféléről beszélgetnek. Mikor Ingrid felajánlja hogy vigyen Ragal nyugodtan haza egy állatot, ami megtetszik, a férfi rákérdez miért is tűzte ki magának célul a nő, hogy háziállatot szerezzen neki. Minderre Miller nagyon őszintén válaszol. Tubrok elmosolyodik Ingrid szándékán és jókedvűen felel.
< - Talán igazad van. - gondolkodik el. >
Amikor a vadasparki túra végére érnek Ingrid még előhúz egy igen nagy meglepetést Tubrok. Az egyik környéken lakó óriási lényt ide irányítja a szigethez. Sikerül is alaposan meglepnie Tubrokot a lénnyel, kell egy kis idő mire meg tud szólalni. Ingrid válaszol a férfi kérdésére, megnyugtatja hogy nem a szigethez tartozik a lény és még plusz információkat is elmond.
< - Te tényleg mindig tartogatsz meglepetéseket. - mondja elismerően a férfi. >
Azon amit még utólag hozzátesz Ingrid Tubrok szélesen elmosolyodik.
< - Hát azt gondoltam hogy nem szabadon randalírozik a szigeten. >
Azonban úgy tűnik ezzel tényleg elérték a túra végét. Tubrok elgondolkodik a felvetésen, először is úgy véli túl hamar eltelt az idő, ami nem meglepő, hiszen csak egy napra jöttek, aztán végiggondolja a dolgot és válaszol.
< - Ebédeljünk utána rögtön elindulok haza, nem akarok későn hazaérni, de egy gyors ebéd még belefér. >
Válaszolja őszintén, majd figyeli a nő reakcióját. Ezek szerint valószínűleg ebédelni indulnak el itt a szigeten.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Pént. 14 Ápr. 2017, 10:32
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A kék ing választása után Ingrid szinte azonnal szurkálódni kezdett, Tubrok pedig vissza is vágott, hogy nem is tud a nő mást felhozni ma reggel, csak az inget. Természetesen nem így volt, így még sorolni is kezdte azt, hogy mi másokat is mondhatott volna. Ezen felsorolás alatt azt is kimondta, hogy öt percet szabott meg a könyörgésnek, hogy azok után fogja csak abbahagyni a kínzást. Amint a férfi meghallotta ezt igencsak „kiakadt” mindezen, amiket mondott, azokon pedig Ingrid igencsak jól szórakozott. Igazából alig bírta megállni, hogy ne nevessen fel, de akkor a jelenet elvesztette volna az olyan jellegét, mint amit meg kellett volna, hogy őrizzen, így inkább visszafogta magát és teljesen komolyan bólogatott a párja szavaira. Már az első résznél is nehéz volt visszafognia magát, hogy ne nevessen, hát még a másodiknál, hogy a többi a kínzás része volt. Némileg összehúzta a szemöldökét és megjátszottan szúrós szemmel nézett a férfira, mintha a könyörgés nem a kínzás része lenne. Játékosan csípőre tette a kezét és megjátszva igencsak morcosan, szigorúan nézett a férfira.
< - Rendben van… - kezdte egy kis hatásszünettel. – Még szép, hogy nem tudtál róla! Akkor nem lett volna „játék” a játék. De mivel így panaszkodsz, legközelebb már tíz percet fogok adni, hogy ennyit kell majd könyörögnöd ahhoz, hogy megkegyelmezzek neked. >
Itt elhallgatott, ám mielőtt még Tubrok bármivel visszavághatott volna, akkor felemelte a kezét, hogy elhallgatassa őt. Ha ez sikerült, akkor folytatta.
< - Mielőtt tovább méltatlankodnál, a könyörgés is a kínzás része! – kérte ki magának. >
Kíváncsi volt, hogy ehhez mit is foga párja szólni, bár sejtette és remélte, hogy továbbviszi a kis játékot és ennek fényében fog minderre felelni. Arra a férfi azonban igencsak ráérzett, hogy Ingrid valóban szívesen szurkálódott volna még most reggel, már csak kedveskedésből és játékból is. Így Tubrok szavai után lelkesen bólintott néhányat, hogy valóban úgy van, ahogyan azt a másik elképzelte.
< - Nem is tudod mennyire! – vágott vissza szemtelenül. >
A játék végén még egy rövid csók is elcsattant, majd megérkeztek a vadasparkba, itt felmerült, hogy miért is mondja, hozza fel Ingrid, hogy kéne egy házikedvenc a párjának. Igazából korábban nagyon bele sem gondolt ebbe, de a válasz szerencsére ösztönösen jött, így azt is mondta ki, hogy ne legyen egyedül a férfi, ha esetleg ő maga nem tud valami miatt ott lenni vele, mellette. A párja válaszára csak elmosolyodott, a túrának pedig lassanként vége volt. Még utolsóként megmutatta a helyi Godzillát, ami a hatalmas méreteivel tényleg kiakasztotta a férfit. Még mondott róla néhány információt is, hogy mekkorák szoktak lenni ezek a lények és persze hozzátette, hogy nem szokott a szigeten korzózni, mert Maniac távol tartja ettől a helytől.
< - Egyébként általában nem védi a szigeteket pajzs, csak akkor, hogyha ott vannak a tulajdonosok, vagy bérlők – mondta. – Még a mi szigetünket is lebombázták párszor az elmúlt ezer évben a kísérleti robbantásokkal. Aztán mindig hozathattam helyre Maniac-el. Így azon időben lehet, hogy ilyen is járt erre, de egy ideje, pár száz éve már inkább folyamatosan fennhagyatom a pajzsot, már csak az itt élő állatok miatt is. >
Magyarázta még röviden, aztán ezzel tényleg véget is ért a kirándulás, így felhozta, hogy mit is szeretne Tubrok, hazamenni, vagy még előtte ebédelni is. Türelmesen megvárta, hogy mit is fog minderre a másik mondani, majd a válasz után bólintott. Ekkor gondolati úton nyittatott egy „térkaput” Maniac-el, egyenesen vissza a házba, hogy ott el is indulhassanak oda, ahol enni fognak. Most nem vitte mindezt túlzásba, egyszerűen kint a belső udvarban a medencénél az egyik asztalhoz vezette remélhetőleg Tubrokot és ültette le.
< - Van valami ötleted, hogy mit szeretnél enni, vagy ismét rám bízod a döntést? – érdeklődött. >
Mindkét esetben természetesen az androidok készítik el az ételeket, ha már itt volt úgyis kettő erre a célra, csak azért tényleg kíváncsi volt arra, hogy mit is esznek. Abban az esetben, ha Tubrok maga kér valamit, akkor azt kapja, ha pedig Ingridre bízta magát, akkor mind a kettejüknek előételnek valami egyszerű, de finom salátát kér, amitől csak éhesebbek lesznek, főételnek fűszervajas homárt, hozzá frissen sült finom cipót, desszertnek pedig valami amerikait, cookie-t, illetve fagylaltkelyhet. Italokat pedig az ebédhez, sima ásványvizet, gyümölcsleveket, illetve borhoz hasonlító szőlőlevet, ami olyan, mint a bor, csak épp alkohol nincs benne.
< - Remélem ezek megfelelnek ebédnek – mosolygott, amikor ismertette a fogásokat is. >
Azzal kapcsolatban, hogy remélte a férfi, hogy nem fognak későn hazaérni, végül is pont a bolygó ellentétes felén vannak, így ha itt most dél volt, akkor éjfél körül lehet a Rocksolidban, vagy kicsit később egészen pontosan, mert ha a régi idő szerint nézte, hogy Greenwich-hez mérve, akkor már később volt a Rocksolidban.
< - Ha hazamegyünk úgyis éjjel lesz – kezdte. – Neked megfelel, hogy akkor én hazamegyek dolgozni, és hajnalban jövök vissza hozzád, hogy reggel veled lehessek? >
Érdeklődött, hogy ez a „menetrend” megfelel-e majd a párjának, vagy van-e egyéb ötlete, terve, hogy mi legyen. Gyanította, hogy az időeltolódás miatt nem lesz feltétlen fáradt még a férfi, amikor felkelnek, bár nem aludt most olyan sokat, és az után levő kínzás miatt is esélyes, hogy odahaza képes lesz aludni szerencsére és nem csúszik szét teljesen az időzónák miatt.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Pént. 14 Ápr. 2017, 22:30

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid és Tubrok az öltözködés után egy roppant szemtelen és csípős játékba "csöppen" és mondhatni egyikük sem hagyja visszavágások nélkül a másikat. Ingrid roppantul élvezi az egészet, majdnem elneveti magát többször is. Ragalnak nagyon tetszik a nő szigorú és őt "helyretevő" hangja, oda van Ingrid játékáért, ez feltűnhet Millernek is persze csak játékon kívül. Ingrid hagy egy kis szünetet, de a megszólalni készülő párját leinti és még néhány szóval kioktatja. Az utolsó mondatra, miszerint a könyörgés is a kínzás része Tubrok nem tud mást tenni mint beismerően bólintani.
< - Ebben igazad van! >
A folytatásban igencsak szembe fordulnak egymással a szerelmesek és játékosan "összekapnak". A szemtelen visszavágásra hasonlóan felel a férfi.
< - Akkor mire vársz? >
Ennél a pontnál már Tubroknak is meg kell erőltetnie magát, hogy ne kezdjen el nevetni, roppantul élvezi a játékot továbbra is. A játék végén rövid csók csattan el közöttük, majd kézen fogva elindulnak a vadasparkba. Roppant kellemes időt töltenek el a vadasparkban, mindenféléről társalogva, a túra végén pedig Ingrid a közeli óriáslényt is bemutatja meglepetésként. Miután a férfi visszazökken el is tudja neki magyarázni az ilyen lények hogyan és miként élnek a környéken. Azon hogy nem mindig volt pajzs a sziget körül Tubrok egy picit meglepődik.
< - Korábban hagytátok lerombolódni a szigetet? - kérdez rá. >
Úgy tűnik lassan elérkeznek a túra és a szigeten történő kikapcsolódás végéhez. Miller rákérdez arra mit szeretne a párja, hazamenni vagy még maradni, Tubrok egy köztes megoldást választ, még van ideje ebédelni. A férfinek természetesen nincs kivetni valója Ingrid vezetésével, sem a térkapuval, sem a kertben való leüléssel. A kérdésen nem sokat gondolkodik.
< - Valami szigethez illő kellemes lenne, de rád bízom a választást. >
Ezzel gyakorlatilag Millerre marad a döntés, akinek van ötlete.
< - Ó hogyne. - válaszolja mosolyogva Tubrok. >
A salátát gyorsan elfogyasztja a férfi amitől valóban csak még éhesebb lesz. A homár jó választásnak tűnik, egyrészt nem lehet olyan gyorsan megenni, időt kell vele eltölteni, másrészről ezt a fajtát nem sűrűn eszi Tubrok, így kiemeli mennyire ízlik neki. Lezárásként amerikai desszerteket esznek és alkohol nélküli bort fogyasztanak. Az ebéd is remekül sikerül, legalábbis Ragal számára láthatóan kellemesen telik el, többször megjegyzi hogy mennyire ízlik neki az étel. Közben az is felmerül mennyi ideje van még Tubroknak, Ingridnek eszébe jut hogy majdnem a bolygó túloldalán vannak, tehát a Rocksolidban éjszaka van. A felvázolt helyzetre a férfi bólint.
< - Az éjszakák nagyon hosszúak nálunk, ki tudom használni egy részét, ez nem jelent problémát. - itt tart egy pici szünetet - Persze megfelel. Hálás vagyok a figyelmességedért, remekül tudod összeegyeztetni az időpontokat. >
Az utolsó mondatot tényleg szívből mondja a férfi, nagyon örül hogy Ingrid ennyire odafigyel rá. Ha már szóba került Ingrid időbeosztása akkor rákérdez.
< - Sok dolgod van a mai napra? Ha jól gondolom szeretnél valamennyi időt munkán kívül is eltölteni a Birodalomban. >
Eddigre Tubrok az ebédeléssel már nagyjából teljesen végzett.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 15 Ápr. 2017, 10:59
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Szerencsére most is ugyanazt a reakciót kapta Ingrid az egész kis „csípős” hangvételű játék közben, amit szeretett volna. Tubrok ugyanis nagyon élvezte azt a szigorú magatartást, amit a nőtől kapott a játékon belül. Persze csak azon belül, mert egyébként nem lett volna ilyen szigorú a válaszokkal, különösképp, hogy már így is a nevetés kerülgette az egésszel kapcsolatban. Jól tippelte, amikor néhány pillanatos szünetet tartott, akkor a férfi meg is akart szólalni, de az időben felemelt kéz szerencsére megállította a másikat a saját szándékában. Így még gyorsan hozzá is tudta tenni, amit saját maga akart. Itt hangzott el, hogy a könyörgés is a kínzás része, így nem lenne szabad méltatlankodnia Tubroknak, hogy öt perces határidőt szabott a nő erre. Végül azonban csak beismerte a férfi, hogy tényleg úgy van, ahogyan azt a nő állítja, emiatt pedig Ingrid igencsak nagy elégedettséget érzett és ezt is mutatta ki a játékon belül, hogy végre nem kötekszik a másik, hanem csak egyszerűen pusztán beismeri azt, ami a valóság. D azért még ehhez is volt hozzáfűznivalója.
< - Nekem mindig, mindenben igazam van – jelentette ki a játék kedvéért igencsak önelégülten. >
Néhány pillanattal ezek után pedig rá is vágta a férfi szavaira, hogy nem is tudja, hogy mennyire szemtelenkedne tovább. Azonban a visszakérdezésnél, hogy mire vár, mivel megérezte, hogy Tubrok is majdnem elneveti magát, így már nem tudta visszafogni magát, és felnevetett. Eddig is úgyis kerülgette a nevetés a korábbiak miatt, de most ezzel már tényleg nem bírta nem megtenni. Kellett pár pillanat, hogy elfojtsa mindezt és megtudjon szólalni ezzel kapcsolatban, amivel valószínűleg le is fogja zárni a játékot mostanra.
< - Most nem, mert te is a nevetés határán vagy! – kérte ki megjátszottan durcásan. >
Ezek után már hagyta, hogy megcsókolja röviden a párja, majd mentek is a kirándulásra, közben végig beszélgettek és az egész túra legvégén még a hatalmas „godzillát” is megmutatta a nő a férfinak, akit ez igencsak sokkolt. Még mesélt is a lényről, és eljutottak oda a beszélgetésben, hogy a sziget volt már, hogy megsemmisült és nem is volt régebben pajzsa. Érezte, hogy ezen picit meglepődött a férfi, ezt Ingrid is azonnal érezte, így úgy vélte, hogy tartozik némi magyarázattal, mert nem olyan egyszerű az ügy, ahogyan az elsőre látszott. Igazából kissé vicces és humoros volt a történet, főleg, hogy nekik ezáltal nem volt veszteségük, mert szerencsére Maniac mindent könnyedén helyretudott állítani. Vett egy nagy levegőt mielőtt elkezdett volna mesélni, mintha valami szörnyen fontos és feledhetetlen történetbe kezdene bele.
< - Egyszer volt, hol nem volt, létezett ez a nagy területű szigetvilág… khmm… - itt megköszörülte a torkát. – Szóval ez a nyaraló már akkor itt állt, amikor az emberiség újra fejletlen volt. Zuhanás után, amikor ismét a nulláról kellett kezdeniük. Valami hatvanöt-hetven között közölték a szüleim, hogy akkor ez most a mienk. Akkoriban a terület nem volt se fertőzött, és attól sem kellett tartani, hogy bárki idejön. Ha HPI-s akart volna, akkor Maniac szól, hogy ez a mienk és nem teheti meg. Maximum a viharok okozhattak errefelé kellemetlenséget, más nem, mert Zsarnoknak hála a tektonikai mozgások is megszűntek, így többé ezt a régiót sem fenyegették már a földrengések, és így a szökőár sem. Teltek és múltak az évszázadok, rendszeresen jártunk erre, az egyik alkalommal még az emberek éppen csak feltalálták újra az autókat, a gőzzel működő dolgokat, a következő alkalommal, amikor jönni akartam már Maniac közölte, hogy a fél szigetet egy robbanás eltűntette – itt felnevetett. – Valószínűleg apának szólt, hogy ez megtörtént, de neki dolgai voltak és nem szólt, mert Maniac azonnal értesít, ha történik valami. A két látogatás között eltelt negyven, vagy hatvan év, nem emlékszem pontosan, de azért kellemetlen. Egyik nap még ez van, majd legközelebb már az egész terület sugárzástól fertőzött. Maniac helyreállította a szigetet, visszaterelte erre a környékre Bagirát és Leo-t, azóta pedig pajzs óvja a szigetet, hogy mégegyszer ez ne fordulhasson elő. Röviden ennyi a történet – mosolygott. >
Kíváncsi volt, hogy mit is fog mindehhez Tubrok szólni, az elbeszélésben is látszott, hogy egy Birodalmi mennyire másként éli meg az idő múlását, mint egy ember. Amit Ingrid egy pillanatnak ítélt meg a mesében az a negyven-hatvan év az négy-hat generáció egy embernél, ha tíz éves átlagot vesz, a nőnek meg semmiség sem volt. A következő napirendi pont az ebéd volt, aminél megegyeztek abban, hogy a nő választ valamit, akinek meg is volt az ötlete már, hogy mi legyen a menü, és ezt ki is adta az androidoknak, akik neki is láttak az étel elkészítésének. Szerencsére nem volt kifogása az ellen a férfinak, hogy mit talált ki Ingrid, így ő is megkönnyebbülhetett, hogy ez is jó ötlet volt. Mosolyogva hallgatta, hogy többször is megjegyezte Tubrok az étkezés alatt, hogy mennyire finom az ebéd.
< - Örülök neki, hogy ízlik – mondta mosolyogva. >
Az étkezés közben egyébként még a nap további részének tervét is felhozta a nő, hogy mit is terveznek később, hiszen most éppen éjszaka volt a Rocksolidban. Ingrid fel is vázolt valamit, hogy együtt hazamennek, ha elalszik a férfi, akkor ő maga megy dolgozni és reggelre visszaér, amikor felkel a párja. Úgy tűnt, hogy ez az ötlet és terv elnyerte Tubrok tetszését is, mert hangot is adott ennek, hogy hálás ezért, hogy ennyire figyelmes a nő.
< - Semmiség, ez a természetes – legyintett. – Úgy számoltam, hogy valószínűleg fáradt leszel, ugye itt a párás meleg levegő miatt is jobban fáradsz, nem beszélve arról, hogy keveset aludtál, mert itt nyár van éppen, így a nappalok is hosszabbak sokkal, mint amit megszoktál, és már napkeltekor ébredtél. >
A végén pedig ő maga kapta meg a kérdést, hogy mit is szándékozik az idejével tenni. Szerencsére nem kellett olyan sokat gondolkodnia ezen, hanem egyből tudott is választ adni.
< - Főleg dolgoznom kellene majd – felelte. – Aztán a többi dolgot, hogyha felmerül, azt megtudom csinálni később is, amikor neked a Rocksolidban délelőtt és délután van. Mert úgy gondoltam a reggelt együtt töltjük, aztán te mész dolgozni, én is megyek dolgozni. Mivel a munkaidő neked tovább tart, így én még az egyéb dolgaimat is megtudom csinálni, elintézni, aztán mire hazaérsz én is ott leszek, vagy néhány perccel később, hogy az estét is együtt tudjuk tölteni. Úgy számoltam vele, hogy ez a legoptimálisabb időbeosztás, esetleg, ha úgy alakul, akkor még egy közös ebédre is kitudok hozzád ugrani, ha szeretnéd. >
Mesélte el az elképzelését és ismét roppant kíváncsi volt, hogy menyire tetszik a párjának mindez és benne van-e még a közös ebédben is, főleg, hogy az most csak úgy spontán jutott Ingrid eszébe, de már most remek ötletnek tartotta.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Vas. 07 Május 2017, 01:38

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid és Tubrok "szigorú" és "veszekedős" játéka vége felé Ingrid már nem tudja megállni és elneveti magát, aminek hatására a férfi is elneveti magát és a kis játék így ér véget. A játék végeztével kéz a kézben indulhatnak el a napi program, a túrára a vadasparkban. A túra végén Millernek még egy különleges meglepetése is van, a sziget környékén ólálkodó hatalmas lény odahívásával. A lény kellően kiakasztja a férfit és miután összeszedi gondolatait nem meglepő hogy arról kérdez. A téma hamarosan el is vezet a sziget régebbi sorsáról. Amint Ingrid belekezd a kis meséjébe Ragal nagyon-nagyon furcsán néz rá és próbálja kitalálni mit szívhatott a nő.
< - Mi ütött beléd? - kérdezi kissé meglepetten de azért kedvesen és viccesen. >
Tubrok közbeszólása után Ingrid zavartalanul mondhatja el a többit. A "hihetetlen" kis történet láthatóan tetszik a férfinek.
< - Mi elő nem fordulhat egy birodalmi családban. >
A kirándulás után visszatérnek a házba, hogy megebédeljenek mielőtt elmennek a szigetről. Az ebédet most is Ingrid válogatja össze, a siker nem marad el, a férfinek nagyon ízlenek az ételek és ezt el is mondja. Ebéd közben a nap időbeosztását is meg tudják beszélni, mindezt Miller hozza fel. Ingrid szépen elsorolja miért is számol azzal, hogy a férfi fáradt lesz és aludni fog hazaérkezés után. Tubrok bólogatással jelzi egyetért az érvekkel, valószínűleg ezek tényleg leszívják az energiáit, de aztán a végén elmosolyodik.
< - Bár igazad van... - kezdi - azt tudnod kell hogy hozzád sosem vagyok fáradt Boszorka. >
Kacsint végül a nőre. A felvetett napi program kimondottan tetszik Tubroknak. Nem veszi észre hogy az ebéd ötlete csak most jutott a szerelme eszébe, az annyira beleolvad a napi tervbe. Őszinte tetszéssel felel.
< - Kifejezetten tetszik az időbeosztás. Az ebéd különösen, rendesen összeköti a napunkat és nem csak reggel-este látjuk egymást. >
Itt tart egy kis szünetet a férfi.
< - Reggel remélem nem tervezel túlságosan hamar elmenni. >
Jegyzi meg sejtelmesen a férfi, bár igazából azzal sincs gondja ha Ingrid siet. Mivel a férfi már teljesen végzett az ebéddel, így megvárja ameddig Ingrid eszik. Miután ő is befejezte szólal meg újra.
< - Nos úgy látom mindketten végeztünk az ebéddel. Nem jelent gondot ha hamarosan visszatérnénk a Rocksolidba? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Vas. 07 Május 2017, 14:07
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A túra végén, mikor már a szép „kis” szörnyet is megmutatta, akkor nekilátott elmesélni a sziget történetét a párjának, hogy mégis mi hogyan lett itt, miként fordulhatott elő az, hogy egyszer a sziget fele elpusztult. Közben mókásan kezdte el, ahogyan a gyerekeknek szoktak a felnőttek mesélni, mindezzel pedig láthatóan nagy értetlenkedést váltott ki Tubroknál. Most, mivel mesélt könnyedén tudta visszafogni a nevetését arra az arckifejezésre és tekintetre, amit kapott. Érezte is, hogy nem tudta a párja eldönteni, hogy drogozott-e a nő, vagy sem, vagy miért ilyesformán mondta Ingrid azt, amit.
< - Csak gyakorolok – öltötte ki a nyelvét. – Greg már túl idős ahhoz, hogy meséljek neki… szóval gyakorolok Eyjolf-hoz, hogy biztosan ne menjek ki az esti mesélés gyakorlatomból. >
De a mese elejét leszámítva úgy tűnt Ingridnek, hogy végeredményben tetszett a mese Tubroknak, amit elmondott. A következő megjegyzésre lelkesen bólogatott, hogy valóban így van. Bár nem volt olyan nehéz ezt kivitelezni, főleg, hogy mennyi idős is lehet egy Birodalmi család. Egy sima ember életében is nagy dolgok történhetnek, najó egy ilyen szigetelvesztős pont nem valószínű, de attól még lehetséges.
< - Vedd figyelembe, hogy ezer év alatt azért nagyon, de nagyon sok minden megtörténhet. >
Nem kioktató hangon mondta mindezt, hanem továbbra is játékosan, ahogyan eddig is beszéltek. Mivel most már tényleg kezdett a megfelelő idő is lenni, így visszatértek a házba, hogy megebédeljenek. Mivel Tubrok ráhagyta a döntést, így igyekezett finom, ízletes és változatos ételt választani, ami most kissé a tengeri felé vette az irányt, de azért igyekezett a trópusi részt is megtartani, ha már éppen ott vannak. Szerencsére sikerült olyasmit választania, amit a párja vagy nem evett még, vagy pedig csak nagyon ritkán teszi, így továbbra is különleges maradhatott a menü. Ugyan a mosolyon kívül mással nem igen mutatta, de nagyon jól esett neki és örült is annak, hogy mennyire ízlett a férfinak az ebéd, aki ennek többször is hangot adott az étkezés során. Amíg étkeztek, addig Ingrid felhozta a napi beosztásokat is, hogy miként gondolta, hogy hogyan nézhetne ki mindez. Igyekezett úgy, hogy ne csak annyi érződjön, hogy szeretkezni jár a férfihoz, hanem ennél több is, ebben igyekezett megfogadni Vic tanácsát, amit még a fiatal lánytól kapott. Éppen ezért hozta fel a közös ebéd részt is, számára ez nem volt gond és hála annak, hogy a fia sem alszik napi egy óránál többet, így ez könnyedén beilleszthető volt a napirendjébe és áldhatta a Flotta és az egész Birodalom munkarendjét is. Persze eközben még benne volt az is, hogy fáradt lehet a férfi, nem csak az időeltolódás miatt, hanem itt a más környezet is így van, nem is beszélve arról, hogy keveset aludt, sokat mászkált és odahaza már éjszaka van.
< - Tudom, tapasztaltam – mosolyodott el utalva a megérkezésének éjjelére. – De tudod, hogy jobban szeretem, hogyha vigyázol magadra és ügyelsz a biológiai szükségleteidre, illetve nem hajtod túl magad. >
Tényleg így volt és inkább lemondott pár órára, vagy akár egy napra is, de talán többre is a testi gyönyörökről, csakhogy biztos legyen abban, hogy semmi baja sem lesz a párjának. Az ebédnek külön hangot is adott, amin Ingrid ismét elmosolyodott.
< - Igen, én is így gondolom – mosolygott. – Meg így legalább biztos lehetek abban is, hogy rendesen étkezel. >
Szurkálódott kedvesen egy kicsit. Azt tudta Ingrid, hogy régen teljesen normális volt, hogy napközben mindenki dolgozott és csak reggel, illetve este látták egymást, igaz, akkor harmad ennyi idő volt egy nap és nem olyan hosszú, mint manapság, így tökéletes volt azaz ebéd, amit beillesztettek. Hacsak valami fontos nem jön közbe mind a kettejüknek, akkor ez bőven tartható napirend volt. A következő kérdésen kissé meglepődött, főleg, hogy eddig még soha sem sietett kifejezetten, csak akkor, amikor először távozott a Rocksolidból, de akkor az embereinek is megvolt mondva, hogy mikor távoznak.
< - Nem, nem sietek – mondta. – Bármikor letudhatom a munkaidőmet, még mindig kötetlen az órarendünk. >
Így ezzel már Tubrok is tervezhetett magának az éjszakát és a reggelt. Közben ő maga is befejezte az ebédet, a felvetésre, hogy induljanak bólintott.
< - Jó ötlet, csak egy pillanatot kérek. >
Ezzel el is rohant, hogy Tubrok ruháit összeszedje, amikben jött, majd azokkal tért vissza. Ekkor utasította Maniac-et, hogy nyisson egy térkaput a férfi csarnokába, ha pedig a párjának nem volt kifogása, akkor át is léphettek rajta.

//Folytatás: Rocksolid//


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 4 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.