Ökumenikus Halloween - bálozzunk együtt

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Ökumenikus Halloween - bálozzunk együtt - Page 2 Empty Re: Ökumenikus Halloween - bálozzunk együtt

Témanyitás by Tyranis Kedd 27 Dec. 2016, 00:01

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ökumenikus Halloween
Jonah Wright
Aranyifjú, milliárdos, vicces pólók, X-men
Pólófelirat: „Amnesztiát a Hydrának!”

Játékostárs(ak) neve: Felicia Paran

Jonah sorsa közel sem volt olyan jó, mint Parané, igaz annyira nem is volt pocsék, mint a néhai Adrian Sommerfieldé. Valahol a kettő között, de volt a srácnak egy olyan pocsék érzése, hogy lassan a köpködés és dobálás tényleges lincselésbe fog átmenni, amit pedig valószínűleg nem meglepő módon nem akart megvárni. Már így is túlságosan sokáig tűrte mindezt, ostobák voltak, hagytak menekülő utat Jonah számára, amit nem is rest, hogy kihasználjon. Noha tudta, hogy a tenger kib*szottul hideg lehet ebben az időszakban, de talán lesz olyan szerencséje, hogy bejöjjön az, amit tervezett. Ezzel próbált is sarkon fordulni és a móló széle felé rohanni, hogy átvethesse magát a korláton. Ha sikerül, ha nem eljutnia addig, akkor is neki áll annak, hogy a képességét használja.
~ Repülni, repülni, repülni, repülnirepülnirepülnirepülnirepülnirepülni… ~ mondogatta magában. ~
Remélte, hogy a szerencsefaktora és a képessége nem fogja cserben hagyni ezúttal, mert kedve sem volt, és esze ágában sem volt az, hogy hagyja, hogy meglincseljék, vagy agyonverje ez a rohadt csürhe… így tényleg azzal próbálkozott, hogy eljusson futva a korlátig és próbált átlendülni rajta, még akkor is, ha az a vége, hogy a vízbe fog esni. Inkább fagyjon halálra benne, mintsem verjék agyon. Ha azonban nem jutna el addig, mert próbálják visszarántani, akkor igyekszik kitérni ezek elől és felfelé ugrani a földről, hogy ezzel is nekisegítsen annak, hogy repülni tudjon.
~ Végtére is Skarlát Boszorkánynak is megy ugyanezzel a képességgel, akkor miért ne nekem ne sikerülne… ~

felszerelés:

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ökumenikus Halloween - bálozzunk együtt - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ökumenikus Halloween - bálozzunk együtt - Page 2 Empty Re: Ökumenikus Halloween - bálozzunk együtt

Témanyitás by Sandman Pént. 30 Dec. 2016, 20:45

Háttérhangok

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Békés bál

Jelenlévők:
- Felicia Parran
- Jonah Wright
- Tömeg

- Itt a 911 segélyhívó, kérem mondja el miben segíthetünk. - Érkezett Felicia számára a válasz a telefonból, miközben már elő is vette a spray-ét. Tovább követte a zöld jelzéseket, miközben a tömegben úgy néz ki, hogy sikeresen elveszítette a bohócokat. Van egy szusszanásnyi ideje esetleg beszélgetni. Bár ha szeretné haladhat tovább is, mert a jelek gyakoriságából fakadóan, közel lehet a kijárat.

Közben Jonah sikeresen felpattant és hosszú léptekkel halad a korlát felé. Hallja ahogy a több embernek is leesik mi a terve és hangos csattanásokkal ér földet a talpuk, hogy utána rohannak. Ügyességének hála azonban sikeresen átsiklik egy pad fölött és átugrik egy feldőlt kukán, aztán átlendül a korláton és szeretne elszállni. Azonban ez nem sikerül neki. Néhány másodperc békés, vertikális, lefelé irányuló repülést követően bezuhan a vízbe, ami egy pillanat alatt körbeöleli. Az első pillanatban forróság önti el a testét, de aztán ezt milliónyi tűszúrás váltja és végtelen hideg...

Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 03 Jan. 2017, 00:00

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ökumenikus Halloween
Felicia Paran
A Kártyák Mestere

Játékostárs(ak) neve: Joanh Wright

Már nem hallottam őket és nem is láttam a tömegben, ha ez egy horror film lenne, akkor tudom, hogy a következő pillanatban az orrom előtt bukkantak volna fel, ha meg tudnak teleportálni, akkor is képesek erre. Így ezért nem csak mögém, de oldalra és magam elé is igyekeztem figyelni. Kicsit meglepett, hogy semmit sem ejtettem le a kezemből és mindent sikerült megtennem, közben már láttam azt is, hogy közel lehet a kijárat a táblák egyre sűrűbbek voltak és mutatták az irányt. Csak abban reménykedtem, hogy valaki nem szedte le őket poénból és tette rossz helyre. A 911 pedig felvette a telefont, az isteneknek legyen hála! El sem tudom mondani, hogy mennyire megkönnyebbültem, a könnyeim is újra elkezdtek folyni.
- Felicia Paran vagyok, az Ökumenikus halloween partin vagyok és követnek, ketten késekkel… – mondtam elfojtott és remegő hangon. – Az előbb láttam, ahogyan a tömegben megöltek valakit, aztán ettek belőle… nem, ez nem a show része volt… nem láttam még biztonsági erőt… kérem segítsenek!
Közben haladok továbbra is kifelé menet, figyelve ugyanúgy mindenfelé mint eddig, hogyha szükséges, akkor fedezékbe húzódhassak – ezt akkor, ha újra meglátom a bohócokat és valamiért nem tudnék tovább haladni – ha pedig végre meglátom a kijáratot, akkor próbálok tényleg a lehető leggyorsabban kimenekülni.
- Egyelőre azt hiszem leráztam őket, de nagyon félek, hogy újra megtalálnak… por favor hölgyem/uram segítsenek!*

*értelemszerűen ha férfi hang szólt, akkor uramot, ha nőt, akkor hölgyemet mond.
felszerelés:

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Ökumenikus Halloween - bálozzunk együtt - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyranis Kedd 03 Jan. 2017, 00:00

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ökumenikus Halloween
Jonah Wright
Aranyifjú, milliárdos, vicces pólók, X-men
Pólófelirat: „Amnesztiát a Hydrának!”

Játékostárs(ak) neve: Felicia Paran

Ez valahogyan nem Jonah napja volt, már kezdte azt hinni, hogy nem is a valóságban van, hanem valamilyen rémálomban és még mindig a rohadt telepata szórakozik vele, aki ezt az egészet elkezdte. Ugyan nem volt más bizonyítéka arra, mintsem, hogy ronda sörhasú pasasnak nézett egy jó nőt. Ilyet csak azok tesznek… aztán ott volt, ami újra erre adott bizonyosságot, hogy a képessége sem működött. Egyrészt sem a realitásmanipulációja, sem pedig a szerencsefaktora. Noha elkerülte az őt elkapni vágyók kezeit, és azokat, akik utána rohantak, de függetlenül ugyanúgy a képessége nélkül is megtudta volna tenni, révén erre egyik sem számíthatott, hogy a vízbe próbál ugrani, vagy éppen elrepülni. De a képessége akkor sem működött és ez átkozottul idegesítette. Volt már része effélében, hogy hideg vízbe kerül, így annyira nem lepte meg az elsőként érződő forróság, sem az utána levő jéghidegség, mintha mindenét milliónyi tűvel szurkálták volna. Jégkorongozott, öntötték már le jeges vízzel és szakadt be alatta tó is.
- Nem fogok hipotermiát kapni, nem fogok hipotermiát kapni, nemfogokhipotermiát kapni – mondogatta magában.
Próbálta megemberelni magát miközben ezt mondogatta, ha tudott, akkor gyorsúszásban igyekezett a part felé úszni, kissé távolabb persze a mólótól. Ha nem sikerül úsznia, akkor minden erejével, az életét féltve a testében szétáradó adrenalinnal próbál kiúszni. Ha sikerül a terve, akkor igyekszik előhalászni a zsebéből a telefonját, hogy mentőt hívjon magának, ennyi kis víz fix, hogy nem árt meg felsőkategóriás mobiljának – gondolja ő az alapján, hogy már tizenegy évvel korábban is kibírtak ennyit a vízben azok.

felszerelés:

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ökumenikus Halloween - bálozzunk együtt - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sandman Szer. 04 Jan. 2017, 23:30

Háttérhangok

Békés bál

Jelenlévők:
- Felicia Parran
- Jonah Wright
- Tömeg

Felicia követte az egyre sűrűsödő táblákat, amik a kijárat felé vezették. Egészen addig amíg egyik pillanatról a másikra el nem fogy körülötte az embertömeg. SIKER! gondolhatná...amíg nem látja, hogy valójában több bohóc zárta körbe a néhány négyzetméteres szabad területet. Többen késekkel, néhányan botokkal és hálóval készültek. Az emberek akik mögöttük álltak pedig csak néztek. Egy fél pillanatig, ami tűnhetett egy órának is, néma csend honolt...amit csak a vurslik zenéje tört meg. Aztán elszabadult a pokol...a színes emberek rávetették magukat a lányra, aki már nem tudott menekülni. Többen megdöfték, megütötték...és a kupac aljáról már nem volt menekvés...Felicia végül félholtan lett a szatírok és perverzek szexuális játékszere mielőtt végleg kilehelte a lelkét.

Jonahnak szerencséje volt. Vagy sikerült használnia a képességét, ezt már sohasem tudjuk meg. Mert bár érezte a hideget, az nem volt még hatással az izmaira vagy az idegrendszerére. Ráadásul sikeresen ki is jutott a partra. Amikor kicsit kifújta magát a telefonjáért nyúlt. Kicsit forgott vele még a világ, de ránézett és éppen csak volt térereje. Aztán kicsit jobban forgott vele a világ és látta hogy ugrál az állapotjelző csík. Aztán rájött, hogy valóban változik a föld forgása és reng is alatta a talaj. Tárcsázni kezd, de egy gépre vett női hang arról értesíti, hogy minden segélyhívó vonal foglalt.

Izé...:

Jonah még a saját szemével láthatta ahogy nyugat felé hatalmas vörös fény derül fel...aztán a kínok között emésztette fel valami mélyen belülről.

...a világ elpusztult.

Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.