Leyla Darmo'an (Birodalmi - MNJK)

Go down

Leyla Darmo'an (Birodalmi - MNJK) Empty Leyla Darmo'an (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 29 Júl. 2017, 18:00

Név: Leyla Darmo'an
Egyéb név(i): -
Faj: twi’lek (idegen)
Nem:
Jellem: gonosz,
Születési helye és idő: ME 26. Nar Shaddaa
Kor: 28 év
Család: ismeretlen, valószínűleg halottak
- Hiuval Dorat – szerető
Foglalkozás/kaszt: harcos, testőr, a Papnők vezetője
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: vörös
Haja színe: -
Bőre színe: fekete/fehér
Különleges ismertetőjel: vörös szem, színe, a bot, amit mindig magánál hord
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Leyla-ról igencsak keveset lehet tudni. Annyi bizonyos, hogy 28 évvel korábban született Nar Shaddaa-n két rabszolga gyermekeként. A kislány a színe miatt is különlegesnek számított, ritka volt az efféle kombináció. De szerencséje is volt, nagyjából két éves lehetett, amikor papnők egy csoportja volt a holdon és megtalálták a kislányt. Kivásárolták a rabszolgatartója alól és magukkal vitték a Ziostra. Itt a kis Leyla is bekerült a többi kislány közé, akik ott voltak. Ahogyan minden papnő esetében az ő képzése is ugyanaz volt. Képzésük hasonlóan zajlott, mint a Jediké, ebből Hiuval akármennyire is utálta azokat nem engedett, két-három éves korában vette magához a lányokat, hiszen efelett már túlkorosnak számítottak volna a szemében. Mindegyik már ilyen fiatalon elkezdett sodródni a sötét oldal felé, nem kínzásokról volt szó, mert ilyen szempontból akármennyire is furcsa, de Dorat azt akarta, hogy ne csak féljék őt és urát, hanem tiszteljék és gyűlölet ne legyen bennük iránta.
A lány, akárcsak a többiek jellemzően apafiguraként tekintett az ősöreg anzatira és mindig a maximumot próbálta kiadni magából dicséretért és külön figyelemért. A kislány törtetett és nagy ambíciói is voltak. A kegyes hazugságokkal és Hiuval módszerével a kislány hamar átbukott a sötét oldalra, a képzés hasonlóan zajlott, mint a jediknek azzal ellentétben, hogy ezek a lányok nem a mezei fénykardot tanulták meg használni, hanem egy jó másfél méter hosszú markolatú rúdnak a használatát, ami maga a fénykard markolata volt, ennek a tetejéből jött ki a megszokott hosszúságú fénykardpenge. Így ők magának a botnak és e fura fénykardvívási stílusnak lettek a használói, amivel még a férfiak ellen is fel tudták venni a versenyt, ugyanis nem kellett a közelükbe kerülniük, hogy támadhassanak. A külsejével és hajlékonyságával remekül tudott bánni a rúddal.
Kamasz korában mélyedt el mégjobban a sötétségben, amikor beleszeretett Hiuvalba és már nem apafigura volt a szemében, hanem valaki, akit meg kellett szereznie. A legfiatalabb papnő volt, aki papnővé vált, alig múlt 17, amikor ezt kiérdemelte és megkapta a tetoválását is. A következő években mindig Hiuval mellett volt, a háborúban is, ahol ő maga is harcolt. A háború során többen meghaltak ő maga meg folyamatosan emelkedett a ranglétrán, így alig 25 éves korában a háború utolsó évében egyszerre lett a Papnők vezetője és Hiuval szeretője.

Képességei/Szakértelmei:
Bles'palka vívás mester, minden képzetséggel rendelkezik, amivel a papnők rendelkezhentek.
A többi egyelőre nem ismert.
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz,

Külső:
Leyla Darmo'an (Birodalmi - MNJK) C8PxoAW[/b]

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Leyla Darmo'an (Birodalmi - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.