Űr

Go down

Űr Empty Űr

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 29 Júl. 2017, 19:26

A végtelen űr.
Ha valaki nem akar valami miatt külön topicot nyitni, mert csak pár körig utazna az űrben, akkor nyugodtan, bátran lehet ide írni.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Űr 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Űr Empty Re: Űr

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 18 Aug. 2018, 03:03

Űr Z4vp8ko

A JEDI VISSZATÉR

Helyi Idő: -
Helyszín: az Űr, köztársasági határvidék
Feladat: A Köztársaság Végzetének legyőzése/hatástalanítása
Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Kiera Skyfall


Űr STiwO0t
Már jó néhány hete tart az űrbéli csata a Köztársaság erői és a magukat "A Köztársaság Végzete" névvel illető csoportosulás között. Az bizonyos volt, hogy jól felszerelt ellenfelekkel van dolga a frakció embereinek, így aki a béke időben akár csak egy kicsit is berozsdásodott, az nagyon hamar gyógyírt kaphatott erre a problémára. Hiába teltek el napok és hetek, a csatában levők mind úgy érezhették, mintha egyetlen hosszú nap lenne az egész. Az egészségügyi termek folyamatosan tele voltak sebesültekkel, voltak akik már az elhalálozottak listájára is felkerültek, de olyanok is kerültek, akik hollétéről vagy állapotáról mit sem lehetett tudni.
A Köztársaság hajói és az ellenséges űrbázis között X szárnyú gépek és TIE harcosok repkedtek kegyetlen kutya-macska harcot vívva egymással. Ezen a cseppet sem kegyes harctéren, ebben a pillanatban Rhys is kinn volt a gépével és BB-4el. Igazából már eléggé a vége felé közeledett az ideje, hiszen az üzemanyag és a muníció is fogytán volt, így már csak néhány perce volt hátra, mielőtt a legközelebbi köztársasági hajóba vissza kellett volna térjen. Viszont amikor egy épp őt leszedni próbáló harcos elől próbált kitérni a közeli ellenséges űrhajó egyik ágyúja eltalálta a gépét. Most igazán latba kellett vetnie minden tudását és tapasztalatát, hogy a sérült gépet a lehető legbiztonságosabban letegye a legközelebbi lehetséges ponton, mielőtt végérvényesen kilőnék és véget vetnének fiatal karrierjének. Sok választási lehetőség híján ez egyet jelentett az ellenséges hajó hangárjával. A legnehezebb része a bejutás volt, hiszen a folyamatos tüzelés és a sérült gép nem könnyítette meg a dolgát, viszont a kényszerleszállást megkönnyítette a két utasszállító, ami végül felfogta a gépet. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az ellenségektől és a hangárba való bejáratoktól egyelőre elég távolra került és a robbanás lehetősége miatt a katonák se közelítették még meg, így nyugodtan elhagyhatta a gépet BB-4el együtt és fedezékbe vonulhatott.
Űr DMa50ViKörülbelül azzal egy időben, hogy Rhys elérte a legközelebbi fedezéket, ami hogyha nem a saját gépe, akkor a közelben levő fém ládák egyike, és először les ki, hogy körülbelül hány ellenféllel kell számolnia és hogyan helyezkednek el, egy újabb köztársasági sérült gép közeledett a hangárhoz két TIE harcos roncsával a szárnyain. Egyértelműen látszott, hogy megpróbált átmenni rajtuk, csupán azok túl strapabírónak bizonyultak és fenn maradtak a szárnyain. Hozzá hasonlóan ő is landolt, bár néhány katonát is elsodort magával, majd a gépből előbb füst, aztán egy nő szállt ki.
A hadnagy elég közel volt ahhoz, hogy kiszúrhassa Rhyst a fedezékénél, így egyenesen felé kezdett el rohanni, ügyelve arra, hogy a katonák lövései ne találhassák el, de közbe-közbe egy-egy halálpontos lövést leadott, hogy megkönnyítse a saját fedezékbe vonulását és az ellenfelek számát is ritkítsa vele. Néhány másodpercen belül becsúszott a nő mellé a fedezékbe.
- Minden rendben, főnök? - széles vigyor volt az arcán, mintha csak hullámvasúton, vagy egy rettentően jó tinédzser partyn lett volna. Közben a fegyverét felemelte és a közeledő ellenfélre célzott vele. Várt. Nem úgy, mint a céllövészek, hiszen mindvégig pontosan be volt mérve az ellenfele, hanem inkább a megfelelő pillanatra és amikor leadta a biztos lövést, akkor a lehető legnagyobb és legbiztosabb sérülést okozta. Határozottan berögzült dolog volt nála, még a lázadó időkből, amikor kevés volt a lőszer és minden lövésnek számítani kellett.
- Meg kéne lépjünk. - az eddiginél is nagyobb vigyor került az arcára mikor a fejével a közelben levő TIE harcosokra bökött. Amikor pedig újabb lövések záporoztak el a fejek felett, vagy épp csapódtak neki a fedezéknek, akkor ismét célra tartott és lövéseket adott le. Minden egyes remek találat után valami kellemesen paprikásat fűzve hozzá, hol azzal kapcsolatban, hogy miylen túlvilágra jussanak, hol pedig, hogy a fegyvereiket melyik testrészükbe dugják fel.Űr UFkFO3a


_________________
Űr 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Űr FUn312o
Űr 6fZaEMM
Űr EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Űr Empty Re: Űr

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 19 Aug. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A Jedi visszatér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: @Werda


Űr F9lWy2f
Űr Etd2PTD

Idő: Ismeretlen idő, 230.3 MU
Helyszín: Köztársasági peremvidék
Cél / Feladat: Túlélni a napot
Szövetségesek: Keira Skyfall és BB-4
Ellenségek: Köztársaság Végzete terrorsta csoport
Egyéb információk:


//Előzmény: Ruusan//

Ez a nap nem Rhys-é volt, legalább is abból a szempontból, hogy idejét nem tudta, hogy mikor vesztett utoljára gépet. Már csak percek voltak hátra, de már valamivel nehezebben volt irányítható, még úgyis, hogy BB-4 is segített. Ez is közre játszott abban, hogy eltalálták. Igazából tudta, hogy mikor volt mindez, még a Mon Calmari óceánja felett lőtték le, ott végül Keth-nek kellett meggyógyítania Erővel, hogy mihamarabb rendben legyen. A lövés után azonnal azt kezdte el nézni, hogy hol tudna landolni mielőtt még felrobbannak idekint. Sikerült is egy helyet találni, de nem örült annak, hogy pont az ellenséges hajón kell landolnia. De nem volt mese, ez, vagy a halál, amit viszont nem akart. Igyekezett más hajók takarásában maradni, de közben manőverezett, hogy az őt célba vevő lövéseit is kiterüljek. Szerencséjére két szállítóhajó takarásában megtudta a hangárt közelíteni és landolni, vagy lezuhanni, nem ez volt a legszebb landolása. A leszállás után azonnal kiengedte BB-4et, hogy ne maradjon bent a gépben, saját maga pedig az Erőt használva ugrott ki a gépből, magával víve a E-11-et is. A kiugrás után azonnal igyekezett fedezékbe jutni, közben pedig próbálja felmérni azt, hogy hány ellenség lehet itt bent és helyileg hol. Ami alatt ezt próbálta tenni, egy következő XT is bezuhant a hangárba, amiből az újonca Keira szállt ki és jött oda hozzá, illetve a droidhoz. Amíg oda tartott a fedezékbe, addig is Rhys igyekezett fedezni a nőt, hogy ő is könnyítse a másiknak az útját, hogy biztosan ne találják el.
- Utálom a statisztikámat rontani – felelte és közben a hajójára pillantott. – Magával hadnagy?
Bevetés közben magázni szokta az embereit, ha szolgálaton kívül vannak, akkor pedig közvetlenebb és tegezni őket. Rhys is ki-ki pillantott a fedezékből, saját maga az Erőre hagyatkozva, hogy akkor lőjön, amikor letudja adni a halálos lövést az ellenfélre. A TIE vadászokra pillantott a hadnagy szavai után, mindez jó ötlet volt, de azonban Rhys még nem akarta megtenni, még volt valami más, amit megtehettek, ha már itt voltak. ezúttal ő mosolyodott el. Most remekül jött az, amit Xeth-től tanult, hogy taktikusan gondolkodjon. Pár hónapja lehet, hogy még elmenekült volna, távozott volna annyival, hogy felrobbantja csak a két saját sérült hajójukat, de most már nem. Már képes volt nagyobb látókörben gondolkodni.
- Még nem – mondta. – Ha már itt vagyunk, akkor szerezzünk taktikai előnyt. BB-4 ellop annyi adatot, amennyit csak tud, leengedheti a hajó pajzsait és megkönnyítheti nekünk és a többieknek, hogy leszedjük ezt a hajót.
Körbenézett, hogy merre volt itt olyan hely, ahol BB-4 csatlakozni tudott a hálózathoz. Ha volt ilyen és még fedezék is volt a közelében, akkor az tökéletes volt. Ha azonban nem volt, akkor igyekszik kinyúlni az Erőbe és telekinetikával dobozokat, és roncsokat – amik maximum olyan 100-150 kg környékén lehetnek – felhalmozni oda, hogy fedezéknek lehessen használni. Amíg erre koncentrál, addig remélte, hogy Keira fedezni fogja, főleg, ha az ellenfél közeledni is próbál. Ha végre tudta hajtani, amit akart, akkor már csak oda kellett jutniuk arra a helyre.
- Induljon Picúrral, fedezem és egyben elvonom a figyelmüket is!
Rhys megvárja, amíg a páros elindul. BB-4 akkor fog indulni, ha Keira is megteszi, akkor mellette a lábainál gurulva próbál eljutni arra a helyre, ahol csatlakozhat a rendszerbe. Az első dolga az lesz, hogy lezárja a hangárt, hogy senki se tudjon bejönni már ide, utána pedig próbál  feljutni a központi szerverre, ahol a szeparatisták az adatokat tárolják és amit csak tud lementeni.
Ezalatt Rhys, ha a páros elindult, akkor a vállára akasztja a puskáját és aktivált fénykarddal megy ki a terroristák és a fedezékbe eljutni kívánó páros közé. Az esetleges lövésekre koncentrál, hogy eltudjon előlük ugrani, de még inkább fénykarddal visszalőni a feladónak őket. Ha a beosztottja és a droidja sikeresen eljut a célhelyig, akkor próbál kinyúlni az Erőbe és nemes egyszerűséggel elrántani az őket támadók elől azt bal kézmozdulattal – ha nem volt túl nehéz – majd a balkezének újabb mozdulatával, amivel ökölbe szorítja azt és magához húzza kirántani az ellenség kezéből a fegyvereiket.

felszerelés/egyebek:

Űr GLKbOAG Űr Vrw9YsS Űr JbcNp4Z Űr YMcSFLr Űr PsSagUA

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Űr 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Űr Empty Re: Űr

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 02 Szept. 2018, 20:45

A JEDI VISSZATÉR

Helyi Idő: -
Helyszín: az Űr, köztársasági határvidék
Feladat: A Köztársaság Végzetének legyőzése/hatástalanítása
Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Kiera Skyfall

- Túlságosan strapabíróak azok a vadászok. Az egyik az volt, amelyik az ön gépét is eltalálta, a másikkal együtt két gépünket akarták leszedni. Azt reméltem, hogy átmegyek rajtuk, mint kés a vajon, de így sem lett olyan rossz. - nem sokkal azután, hogy mindezt végigmondta hangos robbanást lehetett látni és hallani, ugyanis a hadnagy gépe és a két harcos amit magával hozott felrobbant. Ettől talán csak még szélesebb lett a nő arcán a vigyor.
- Ön a főnök. - vonta meg a vállát a hadnagy, ezzel igazolva, hogy teljesíti a parancsot, bár az látszott, hogy kicsit vágyakozóan tekintett az űrhajók irányába. A közelben volt is egy szabad terminál ami még a korábbi robbanásnak hála fedezék mögött is volt.
- Gyere, kis haver. - paskolta meg Keira BB-4 fejét játékosan és el is indult a terminál irányába, közben leadva lövéseket, hogy a droidot és saját magát védje. Amint elérték a terminált a nő úgy helyezkedett, hogy a droid védése a lehető legkönnyebb legyen és fedezékben is maradhasson, közben BB-4 pedig rá is csatlakozott a terminálra és hamarosan a hangárba vezető összes ajtó egyszerre csapódott be és zárta el a be- és kivezető utat. Ezt követően pedig elkezdte az adatok bányászását és lementését az űrhajó szervereiről.
Mindeközben Rhys harcmodort váltott, ami elég nagy meglepetés volt a támadók számára, hiszen ahogy valaki hangosan is szóvá tette: "Jediről nem volt szó!" Ez elég nagy hatással volt a morálra, hiszen a lövések se voltak közel sem olyan pontosak, mint azelőtt és az előre nyomulás helyett inkább a visszahátrálást választották, így a lövedékek elkerülése és reflektálása sem jelentett nagy gondot, az utóbbival néhány támadót sikerült is likvidálni. Miután Rhys kinyúlt az erőben és elkobozta a fegyvereket a támadóktól, azok egy pillanatra egymásra néztek tanácstalanul, majd mindenik menekülőre fogta.
Ekkor hatalmas rázkódás futott végig az egész űrhajón. Rhys a képzése miatt nehezen, de talpon tudott maradni, Kiera padlót fogott, BB-4 le kellett csatlakozzon a terminálról és pattogott kicsit. Fém nyikorgás hangja hallatszott, majd a vészjelzések is bekapcsoltak, ahogy a sziréna is. Aztán egy kedves női hang azt is közölte, hogy mindenki hagyja el az űrhajót mielőtt az felrobban.
- Úgy-e most már mehetünk, főnök? - kiáltotta Keira miközben a TIE harcosok irányába futott szinte ugrálva örömében és a legelsőbe amibe tudott be is szállt. Igaz, előbb egy rendeset behúzott puskatussal annak az ellenfélnek, aki azt épp el akarta foglalni, de azontúl nagy problémába nem ütközött.


_________________
Űr 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Űr FUn312o
Űr 6fZaEMM
Űr EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Űr Empty Re: Űr

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 04 Szept. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A Jedi visszatér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: @Werda


Űr F9lWy2f
Űr Etd2PTD

Idő: Ismeretlen idő, 230.3 MU
Helyszín: Köztársasági peremvidék
Cél / Feladat: Túlélni a napot
Szövetségesek: Keira Skyfall és BB-4
Ellenségek: Köztársaság Végzete terrorsta csoport
Egyéb információk:


- Lehet, de lassabbak, ormótlanabbak és nehezebb velük manőverezni
Ezáltal sokkalta könnyebb célpontok is voltak, mint a saját maguk által használt X szárnyú vadászok. Látta rajta, hogy szívesen ment volna Keira a gépekhez, de még nem volt itt az ideje, a saját régi gépét kissé sajnálta, jó ideje voltak már együtt, de majd úgyis kap egy másikat, most az információk voltak a legfontosabbak. BB-4 barátságosan kezdett csipogni a fejpaskolásra, láthatóan és hallhatóan is tetszett neki ez a kedveskedés. Amint a terminálhoz ért tette is, amit a gazdája kért. Rhys pedig fedezte a többieket, amint aktiválta a lila pengés fénykardot már hallható volt, hogy sikeresen megtörte az ellenség morálját. Jedire nem számítottak, ha tudták volna, hogy milyen messze van attól, amit róla hisznek, akkor lehet, hogy sikítva menekültek volna innen. A meglepetés ereje neki dolgozott. Szerencsére a védekezésben így már könnyebb dolga volt, nem voltak pontosak a lövések. Igazából nem tudta elképzelni, hogy miért ne jelenne meg jedi egy ilyen harc közben, de ez csak az ellenséget minősítette. Ahogyan az is, hogy egyetlen erőhasználótól menekülőre fogták volna, hogyha BB-4 nem zárta volna le az ajtókat, így nem volt nagyon hova menniük. Akkor pedig már tényleg futottak, amikor a fegyvereik Rhys-nek hála jócskán messzebb került tőlük.
Itt volt egy nagyobb robbanás, aminél csak az Erőnek hála tudta megtartani az egyensúlyát, a női hangra elégedetten mosolyodott el, hogy kint a többiek letudták szedni a hajót. Ezalatt BB-4 nem önként, de lecsatlakozott a rendszerről és próbált volna visszagurulni, hogy ismét csatlkozzon és továbbra is menthesse az adatokat, mit sem törődve a felszólítással.
- Hagyd, indulj az egyik TIE vadászhoz! – kiáltott. – Igen, most már mehet hadnagy!
Ennél már BB-4 is feladta mindezt és elindult gurulva a legközelebb eső szabad TIE felé. Rhys pedig őt szándékozott követni. Az egyik olyan gépet igyekezett célba venni, ami közel volt hozzá és lehetőleg senki sem volt a közelében. Azt tudta, hogy ezekben nincsen droid vezérlés, csak emberi, így nem nagyon tud majd BB-4 beszállni. Így emiatt ha odaérnek egyhez és fedezékben vannak – olyan oldalt próbált keresni, ahol nem tudnak rájuk lőni – akkor ismét igyekszik kinyúlni az Erőbe és telekinetikával próbálja a droidját betenni a gépbe. Utána pedig saját maga is beszállni. Itt szinte biztosan olyan kezelőfelülettel fog találkozni, amit még nem látott korábban, így komlinken próbál nyitni csatornát Keira felé.
- Mivel maga már vezetett ilyet hadnagy, elláthatna instrukciókkal az irányítását illetően – kérte a másikat.
Ha így tesz a nő, akkor azok alapján igyekszik felemelni a gépet és kivinni a hangárból. Közben pedig holporjector által is kapcsolatba lépni a saját hajójukkal, hogy figyelmeztesse őket, hogy a hajóból kijövő két TIE az övék és nehogy a sajátjaik szedjék le őket menekülés közben.

//Folytatás: Az űr//

felszerelés/egyebek:

Űr GLKbOAG Űr Vrw9YsS Űr JbcNp4Z Űr BoXhNuP Űr ZlnSBzQ
Űr Tdnbsvt Űr 31eWAll Űr LRaSnHA Űr YMcSFLr Űr Iy5aNTG

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Űr 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Űr Empty Re: Űr

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 05 Szept. 2018, 01:17

A JEDI VISSZATÉR

Helyi Idő: -
Helyszín: az Űr, köztársasági határvidék
Feladat: A Köztársaság Végzetének legyőzése/hatástalanítása
Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Kiera Skyfall

Rhysnek sikerült még azelőtt elérnie BB-4 társaságában az egyik vadászt, hogy bárkivel meg kellett volna küzdjön annak tulajdonjogáért, és nyugodtan maradt ideje arra is, hogy a droidját beemelje telekinetikával a járműbe. Ennek elsődleges oka az volt, hogy Kiera intézte a fedezőtüzet a saját újdonsült járműve fegyverzetével. A parancs kiadása után a százados elég részletes információkat és utasításokat kapott a TIE vadász kezelését illetően. Attól függetlenül, hogy a hadnagy hadart, nevetgélt és időnként gúnyos megjegyzéseket tett az imp pilótákra és mérnökökre, meglepően érthető és pontos instrukciókkal látta el, mellőzve a fölösleges mérnöki dolgokat ezzel is megkönnyítve az irányítás és a fegyverhasználat dolgát.
A köztársaság jelezte, hogy megértette azt, hogy a két TIE Rhyshez és Kierához tartozik és az űrhajót elhagyva láthatták azt is, hogy a köztársaság mostmár jelentős mértékben saját irányítása alatt tartja a csatateret. A megnyitott kommcsatornán keresztül hallhatta a hadnagy nevetgélését miközben agyafürt manőverekkel szedte le a mit sem sejtő TIE vadászokat, amik az ellenfélhez tartoztak.
- Az ellenségnek már csak egy kisebb hadihajója és néhány vadásza maradt, százados. Most már kijelenthetjük, hogy... - kezdett bele egy tiszt a jelentésbe de nem tudta befejezni, hiszen a két TIE harcos, amiben a százados és a hadnagy voltak egyszerűen eltűntek és az űr egy teljesen más pontján jelentek meg. Az egész ugyan olyan érzést váltott ki, mintha csak hipertérben utaztak volna és most léptek volna ki, viszont ez sokkal gyorsabb, azonnali volt.
- Ez mi volt?! És hol a rákban vagyunk?! - akadt ki a megnyitott csatornán keresztül Kiera. Se a csillagok nem ugyan ott voltak, ahol korábban, az ugrás előtt, de még a fedélzeti számítógép is azzal volt elfoglalva, hogy egyáltalán a hajó orientációját tudja értelmezni, a pontos helyet még nem lehetett bemérni. Csatahajóknak vagy épp csatának nyoma sem volt, mindössze a közelben volt egy kisebb bolygó, valamint a csillag ami körül keringett.
- Vészjelzés jön a bolygóról. - közölte hangosan a hadnagy azt a tényt, ami hamarosan Rhys számára is nyilvánvalóvá vált, lévén az ő fedélzeti számítógépe is jelezte ugyan ezt, körülbelül ezzel egy időben. Közben a számítógép a járművek pontos helyét is be tudta mérni. A 10. szektorban voltak, túl a hutt űr határán, semleges területen. Ez leginkább azért volt furcsa, hiszen a távolság, amit megtettek, még a leggyorsabb űrhajóval, a hipertérben utazva is legalább napokba telne, ha nem hetekbe.

@Rhyssa Edaara Quillan
//A kaland ezen a helyszínen folytatódik. Kérlek oda írd a posztot. Smile //

_________________
Űr 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Űr FUn312o
Űr 6fZaEMM
Űr EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Űr Empty Re: Űr

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.