Ruusan

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 28 Ápr. 2018, 00:19

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

A menekülésben a legrosszabb az volt, hogy a szellemek elől nem tudtunk tulajdonképp menekülni, valamint a fénykard is elég hatástalannak bizonyult ellenük. A jó az volt, hogy semmiféle hátrálást, vagy sérülést nem okoztak, csupán minden egyes alkalommal kirázott a hideg mikor áthaladtak rajtam. Ahogy elnéztem Rhys is hasonló problémákkal küzdött az esetükben, de végül sikerült elérnünk a tábortüzet és ide már nem üldöztek minket, sőt úgy tűnt, mintha el is felejtették volna, hogy valaha léteztünk.
- Igenis, százados. - igyekeztem imitálni egy katonát, miután deaktiváltam a fénykardjaimat és elpakoltam őket. Amolyan viccnek szántam, amiről beszélni szoktak, bár fogalmam sem volt arról, hogy mégis hogyan kell az ilyesmit csinálni és hogy egyáltalán jól csinálom-e. Ezután pedig a földön fekvő alakhoz sétáltam és óvatosan elkezdtem átkutatni, titkon pedig azon reménykedtem, hogy nem találok nála semmit. Amennyiben így van, úgy közlöm is Rhyssel, hanem akkor azt, hogy mit találtam.
- Akkor is elengeded, hogyha birodalmi? - tettem fel a kérdést, hiszen lehetséges, hogy egy szimpla civilt lött le, aki rosszkor volt rossz helyen, vagy valaki éppenséggel bábnak használja. Ez esetben lehet birodalmi állampolgár és mégse akar minket bántani.
Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
XETH NAGYÚR NYOMÁBAN
Ruusan, Fort Nowhere

A droid kalitkáján nem volt túlságosan komplex zár, így Rhys különösebb megerőltetés nélkül ki tudta engedni a droidot. Mihelyst szabad volt az út BB-4 gyorsan kigurult és néhány örömkört tett a nő lábai körül boldogan csipogva.
Az átkutatás alatt Aeyaj semmit sem talált a földön fekvő alaknál, csupán annyit tudott meg róla az alakja alapján, hogy nővel van dolguk. Miután felültették, ha felültették, vagy akár ha a földön fordították a hátára, akkor észrevehették a maszkot ami az arcát borította, így azt nem igazán lehetett látni. Amikor Rhys megpróbálta azt levenni elég nehezen, de végül sikerült és egy ismerős arc fogadta. Pontosan ugyan olyan volt, mint akit korábban mindketten láttak a bázison, csupán a bőre volt világosabb és a haja volt barna, azontúl a megszólalásig hasonlított rá. Víz hiányában az ébresztgetéshez csupán a pofozgatás állt a rendelkezésükre, így eltartott egy kis ideig amíg magához tudták téríteni.
- Most már emlékszem, hogy miért gyűlölöm a kábítást. - jegyezte meg még elég gyengén és az arcán is elég jól látszott, hogy nagyon is forog vele a világ, meg még nem igazán tudta az arcotokat sem befókuszálni, valószínűleg még leginkább csak formákat és színeket lát, alakokat és részleteket nem. A hangja Aeyaj számára ismerős lehetett, hiszen ugyan az volt, mint a nőnek a bázison, így nem csak a külső hasonlított. Viszont egyelőre a nő semmit sem tett, csak abban a helyzetben tartózkodott amibe ébredés előtt hagyták/tették.

_________________
Ruusan - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ruusan - Page 2 FUn312o
Ruusan - Page 2 6fZaEMM
Ruusan - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 29 Ápr. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználó


Játékostárs(ak) neve: BB-4 és Aeyaj’gamu


Ruusan - Page 2 F9lWy2f

Helyszín: Ruusan, Fort Nowhere
Idő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

Szerencsére nem kellett sokat bíbelődnie Rhys-nek azzal, hogy megtalálja a módját BB-4 kiengedésének. A zárat igencsak könnyen feltudta törni és a hűséges kis droid szinte örömtáncot járt a lábai körül. Mosolyogva guggolt le hozzá és ha végre megállt a jószág, akkor mintha csak valamilyen háziállat lett volna, vagy egy gyerek játékosan és kedvesen paskolta meg a droid fejét.
- Most már itt vagyok és nem hagyom, hogy elvigyenek tőlem, rendben? – kérdezte. – De most nézzük meg, hogy ki az, aki elrabolt téged.
Közben még elhangzott az is, hogy mit is tenne, hogyha birodalmi az illető. Ez egy roppant fogós kérdés volt, most már szerencsére tudott higgadtabban gondolkodni. A Xeth-el való beszélgetés után valószínűleg rávágta volna, hogy agyonlövi az illetőt, amit most már szerencsére tudott, hogy hatalmas hiba lenne. Révén egy birodalmi személy elég jó út lehet a meneküléshez és ahhoz, hogy kijussanak a bolygóról.
- Csak akkor, hogyha kijuttatott minket a bolygóról, addig nem – mondta.
Egyébként nem engedte volna el, hanem hazavitte volna és landoltatta volna őt is az első börtönben, de mivel jelenleg csak hidegháború volt, így nem tehette meg, hogy becibál egy birodalmit Coruscantra, hogy a Birodalom területén fogta el, mert annak beláthatatlan következményei lehettek volna minden tekintetben. Nem csak a békeszerződés megszegése – bár jó esetben soha sem derülne ki – de a katonai karrierjének is teljesen bizonyosan búcsút mondhatott volna. Ezek után fordult oda ő is a meglőtt alakhoz a kezeinek és lábainak megkötése után felültette és igyekezett levenni a maszkot róla, ami igencsak nehezen adta meg magát. De amint lekerült egy ismerős alakot pillantott meg alatta. azonnal lépett hátrébb és próbált kinyúlni az erőbe, hogy a környéküket kémlelje, illetve a puskája távcsövén keresztül hőlátó funkcióban körbekémlelni a környezetüket és halkan szólalt meg.
- Nem vagyunk egyedül – mondta. – Picúr, az érzékelőiddel vizsgáld meg, hogy érzel-e valakit a közelben.
Volt egy érzése, hogy nem fogja érteni Aeyaj, hogy mire gondol, így folytatta.
- Egy pontosan ugyanígy kinéző nőt láttam, amikor a cellában magamhoz tértem, csak sötétebb bőrrel és fekete hajjal. Úgy vélem, hogy az a nő még itt lesz a közelben valahol.
Túlságosan is gyanúsnak találta, hogy két szinte teljesen megszólalásig hasonlító nőbe bukkannak ugyanott. A hasonlóság még nem lett volna furcsa, hiszen a klónok előfordultak, még ha általánosak nem is voltak, de akkor is itt egyszerre az viszont igen. Nem is beszélve arról, hogy itt a táborban sem volt túl sok minden, semmilyen felszerelés, semmilyen tárgy, csak a nő. Mivel fogta a lényt, amit sütött, mivel védi meg magát és még lehetett volna sorolni. Még víz sem, pedig az ember nem megy sehova sem víz nélkül, főleg nem ha étkezni akar. Szóval az egészet összességében igencsak gyanúsnak találta. Nem kellett ehhez katonának sem lenni, elég volt a puszta józan paraszti ész is. Ha nem észlelt sem ő, sem pedig BB-4 senkit sem, akkor ezek után állt neki annak, hogy felébressze a nőt, amit végül is sikerült megtenniük, bár a másik nem igazán volt még magánál és nem is mondott semmit sem. Még várt néhány pillanatot, hogy látszódjék a nőn, hogy némileg magához tért és képes már észlelni, felfogni azt, ami körülötte van, akkor szólította meg.
- Kezdjük a legelején… ki maga, kit szolgál, hol van a társa és miért rabolták el a droidomat? – kezdte. – Remélem normálisan tudunk beszélgetni, ha nem ellenséges, akkor még arról is szó lehet, hogy elengedjük. Ha hazudik, vagy nem felel, akkor nem kábító lövéssel lesz kiütve, hanem puskatussal, ami még kellemetlenebb. De nagyon bízom benne, hogy nem fognak a dolgok elfajulni addig, mindenki érdekében.
Tényleg remélte, hogy nem fognak odáig eljutni, bár ha muszáj megtennie, akkor megfogja, a szavaival is igyekezett úgy hangsúlyozni, hogy a nőnek teljesen világos legyen, hogyha muszáj, akkor tényleg addig fogja ütni, amíg nem kap válaszokat. Remélte, hogy meggyőző lesz, sokan már csak ennyitől is dalolni kezdenek, mert jobban félnek már csak a fájdalom puszta gondolatától is. Volt egy érzése, hogy Aeyaj úgysem hagyná, de nem volt idejük a jedi módszerre, hogy majd kimeditálják és szép szavakkal meggyőzhetik, hiszen lehetséges, hogy az ellenség pontosan tudja, hogy hol vannak és már úton vannak ide. A lehetséges válaszok fényében pedig még további kérdései is lehetnek majd, meg persze Aeyaj-nak is.

felszerelés/egyebek:_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ruusan - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 04 Május 2018, 05:39

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

- És amennyiben csak egy civilt kábítottál el, akit csak felhasználtak, akkor hogyan tudna kijuttatni? - teszem fel a költői kérdést, hiszen semmiképp sem várok rá választ, mivel tudom azt már. Sehogy. Persze attól reménykedni lehet, hogy képes innen kijuttatni minket, de ez már más kérdés. Szerencsére az alaknál semmit sem találtam, így emiatt nem kellett aggódni, vagy azért, hogy már csak azért is rosszul bánna vele Rhys, mert mondjuk van nála egy sugárpisztoly önvédelemre. Igaz, az sokat nem használ, ha még azelőtt elkábítják, hogy használhatná önvédelemre.
- Valószínűleg ugyan azt a nőt láthattad, akitől a felszerelésedet kaptam. Nagyon fura volt. - kémleltem én is körbe miután erről a dologról említést tettem, de semmit sem láttam, vagy éreztem, ahogyan amint észrevettem se a droid, sem pedig Rhys. Ez egyszerre volt megnyugtató és zavaró is, hiszen lehetséges volt, hogy csak ez a nő van itt, de sajnos rengeteg más lehetőség volt arra is, hogy el tudjanak rejtőzni előlünk ha úgy van. Kicsit sajnáltam, hogy senkinél sem volt víz, és jobb híján pofozkodással kellett magához téríteni a nőt.
- A nevem nem fontos, szólítson csak Akmulnak. A megbízómat természetesen nem adhatom ki, gondolom megérti. Társam nincs. A droidját nem elraboltam, hanem kihoztam, még mielőtt bármi baja történhetett volna. A ketrecre azért volt szükség, mert tartottam tőle, hogy az újra aktiválást követően ellenséges lesz, vagy éppenséggel elkóborolna, mielőtt még újra találkozhatnának. A fájdalom okozással hiába fenyeget, közel sem tud olyat okozni, amivel már nem találkoztam volna valaha. Valamint azt eléggé kétlem, hogy meg tudná mondani, hogy mikor mondok igazat, vagy mikor hazudok, százados. - a nő arckifejezése, feltehetőleg azután, hogy már képes volt konkrétan kivenni az arcunkat és nem csillagokat látott a kábítástól, keményre és hidegre változott. - De hol is hagytam az illemet, kérem egyenek mielőtt még teljesen szénné égne az étel, amivel önöket vártam. - az arckifejezése ismét változott és most roppant kedves és meleg volt, ahogyan a tábortűznél levő húsokra mutatott a megkötözött kezeivel. Azok valóban már pont azon a ponton voltak, amikor jó ropogósra voltak sülve, a legfinomabb pillanatban, így odaléptem és elvettem a fémbotokat, amiken voltak és az egyiket Rhysnek nyújtottam.
- Biztos erőszakkal akarod megoldani? - tettem fel a kérdést Rhysnek és egészen addig tartottam az ételt, amíg el nem vette vagy valami. Közben a másik kezemben levő boton levő egyik húsdarabba beleharaptam. Nagyon is szokványos hús íze volt és nagyon finom. Néhány harapás után sem történt semmi, se rosszullét, se ájulás semmi.
- Erre semmi szükség, ha ártani akartam volna maguknak, akkor már megtettem volna. Sőt, ha jól emlékszem inkább a segítségükre voltam. - emelte fel a nő a kezét utalva a kötözésre. Amennyiben Rhysnek nem volt ellenvetése, úgy odamentem, hogy eloldozzam. Egyelőre neki kellett igazat adnom, hiszen ha ő tényleg ugyan az a nő volt, aki korábban segített, úgy tényleg lett volna alkalma, hogy "megöljön" még ha nem is közvetlenül.
Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Ruusan - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ruusan - Page 2 FUn312o
Ruusan - Page 2 6fZaEMM
Ruusan - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 05 Május 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: BB-4 és Aeyaj’gamu


Ruusan - Page 2 F9lWy2f

Idő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Helyszín: Ruusan, Jedik völgye / vadon
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

Aeyaj legutolsó kérdése után még nyilvánvalóbb lett a nő számára, hogy a padawan milyen kevéssé tudja, hogy miként mennek a dolgok odakint a világban és mennyire tapasztalatlan. Ez a valaki minden volt csak nem civil. Egy kedves, de nem lekezelő mosoly ült ki az arcára.
- Olyan ártatlan és tapasztalatlan vagy még – felelte. – Eléggé távol vagyunk mindentől, itt erőszellemek járkálnak nem is olyan messzire, talán egy kilométerre, maximum kettőre a Birodalom éppen most bombázza le a Fort Nowhere-t. Egy civil sikoltozva menekült volna innen és ennyire távol nem jött volna felszerelés nélkül, nemhogy elejtsen bármit, amit meglehet sütni, de szerintem a hely közelébe sem mernek jönni. bárki is ez, nem civil.
Ebben teljes mértékben biztos volt, nem találtak a nőnél semmilyen olyan dolgot, ami arra utalt volna, hogy csak túrázni jött. abba pedig igencsak bízott, hogy nem fogja megbántani a lányt a szavaival. Nem szerette volna, ha így lenne, mert nem állt szándékában. Figyelte a nőt, amikor az nekilátott válaszolni a kérdéseire. Amint a kábítás valószínűleg teljesen kiment a nőből máris arckifejezést váltott, nagyon profin, úgy, ahogyan azt csak Rana-tól látta, illetve azoktól a SIS ügynököktől, akikkel összesodorta a sors. Minden más is, amit a nő elmondott arra adott következtetni, hogy valóban ilyesféle személlyel lehet dolguk, de akkor sem állt össze az egész. Lehet, hogy csak a Xeth-el való beszélgetés miatt volt ennyire gyanakvó, vagy éppen azért, mert nem is olyan messze minden hemzsegett az impektől és az impek területén voltak. Vagy az egész együtt. Mindegy is volt, de a rossz, baljós érzése akkor is magmaradt.
- Lehet, hogy nem tudom megmondani, hogy mikor hazudik, de ennek ellenére egészen jól lehet magából olvasni. Maga egy ügynök, vagy ex-ügynök – állapította meg. – Ők változtatják ennyire gyorsan és jól az arckifejezésüket. Profin, annak fényében, hogy mit kíván a szerepük, vagy az adott helyzet. A hajszínváltás, bent fekete volt, most barna. Vannak ismerőseim a SIS-nél, ők ilyenek. Ahogyan ezt támasztja alá az is, hogy tudja a rangomat miközben nem említette senki és nincs rajtam erre utaló jelzés sem, ahogyan az is, hogy kiképzik őket a fájdalommal szemben.
A kérdés már csak az volt, hogy melyik oldalt szolgálja, abban biztos volt, hogy az alvilági szinteken felhívta magára a SIS figyelmét és ők is figyelhetik, mert túlságosan is sokat kérdezősködik. De ettől még nem tudta, hogy melyik oldalon állhat és mik a céljai. Az már biztos lett, hogy a nő, Akmul küldte a jelet, hogy erre jöjjenek, mi lett volna akkor, hogyha nem ezt teszik, hanem egy teljesen másik irányba mennek? Ahogyan az ételt felé nyújtotta Aeyaj megrázta a fejét, hogy nem kér belőle.
- Ha valóban segíteni akart volna, akkor kiengedhetett volna a börtönből és nem gúnyos mosollyal nyugtázza, hogy ott vagyok miután valószínűleg maga szedett el tőlem mindent… vagy a droidot már odaadhatta volna a lánynak is, mint a felszerelésemet.
BB-4 ekkor egyetértően kezdett csipogni.
- WRRRRRRRR, BLEEP, BEEP, WOORP! – csipogta a magáét.
Volt egy olyan érzése, hogy ezt nem kell lefordítania, mert mindenki értette, hogy mire is utalt a droid a csipogással. Akmul pedig újra azt hozta fel, hogy ő segített és éppen ezért nyugodtan el lehetne engedni. A nő szavaira csak megcsóválta Rhys a fejét, ezeket a szavakat végtelenül amatőrnek érezte és egyáltalán nem volt meggyőzve arról, hogy a nő nem egy csapda, vagy nem csalná őket oda, ha elengedik.
- Csak egy amatőr tenné úgy, bárki más, amikor már beférkőzött bizalmukba. Nem fogom elengedni.
Bízott benne, hogy Aeyaj sem fog elindulni és nem oldozza el a másikat.
- Szóval… miért is segít nekünk ennyire lelkesen? Honnan tudta, hogy itt tisztogatás lesz pont azok után, hogy engem elfogtak? Mert nem független a kettő egymástól. Ugyanis ketten tudták csak, hogy itt leszek ekkor… egy alvilági figura, aki túl jelentéktelen ahhoz, hogy megbízó legyen, nem beszélve arról, hogy azoknak dolgozhatott, akik itt votlak… még ha le is kapcsolta a SIS, ha megfigyelnek, akkor sem érhettek ide előttem. A másik pedig… karabast!
Ebben a pillanatban élesítette a fegyverét újra és emelte a nőre. Egyvalakinek állt érdekében az, hogy kihozza őt innen és bármikor ideszólhatott a bolygóról áthívja ide az egységeket. Mert ahogyan a SIS a Birodalmi hírszerzés benti emberei is elkaphatták az alvilági alakot és nekik könnyebb, gyorsabb volt a reakcióidejük.
- Birodalmi hírszerzés – mondta megvetéssel. – Maga Xeth embere…

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ruusan - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 15 Május 2018, 09:04

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

- Csak egy feltételezett dolog volt. Meg ha egy civil minimum olyan jellemmel rendelkezik, mint te, úgy kétlem, hogy elszaladna. - persze igaza volt a nőnek, hogy talán túlságosan bizakodó irányból tekintem a dolgokat, de nekünk azt tanítják, hogy mindenki ártatlan, amíg az ellenkezője ki nem derül róla, éppen ezért így is viseltessünk iránta, még ha ellenség is. Sőt akkor még inkább, ha ellenség, hiszen senki előtt nincs elzárva a változás útja, az pedig, hogy melyik utat követi teljes mértékben akarat és döntés függő.
- Én közel sem nevezném magam ügynöknek. Habár sok olyan módszer van az arzenálomban, amit akár melyik frakció hírszerzésének tagjai is használnak, sokkalta több az, ami elkülönít tőlük. A rangját könnyű volt kideríteni, mondhatni azon kevés katona közé tartozik, akinek eléggé egyedi a megjelenése. Ha azokat megjegyzi az ember, és találkozik az adott személlyel, úgy könnyű a dolga. Ami a fájdalmat illeti, inkább nevezném sanyarú előéletnek, mintsem kiképzésnek. - A szavai végére fintorba ment át az arca. Az eddigiek alapján, meg amit Rhys is mondott nem igazán tudtam eldönteni, hogy ez most szándékos volt-e a részéről, vagy valódi érzelem kimutatás. Feltehetőleg ebben aligha lennék én a megfelelő ítélő.
Arra, hogy a vörös hajú nő elutasította az ételt, amit felé nyújtottam csak megvontam a vállamat, én nyugodtan haraptam bele a sajátomba. Igaz feltételezhettem volna azt, hogy mérgezett, vagy kábítószer van benne, de tapasztalat útján kiderítettem, hogy egyik sem igaz. Teljesen normális sült hús volt.
- Ha kiengedtem volna, akkor a saját helyzetemet, és az ön kijutását nehezítettem volna meg csupán. A droidját pedig jóval azután sikerült megtalálnom, hogy a kis hölggyel találkoztam, ha akkor nálam lett volna, akkor biztosan az is visszakerült volna önhöz még korábban. - a nő arca és hangja is őszintének tűnt. Igazából közel sem értettem, hogy miért nem lehetett ezt a beszélgetést ténylegesen civilizáltabb körülmények között folytatni, de nem hittem volna, hogy bármennyire is meghallgatná ezt a javaslatomat a százados. A nő közben tovább folytatta, de csak azután, hogy Rhys a korábban említett nagyúr nevét is szóba hozta.
- Xeth? - ismételte el a nevet kérdően a nő és nem igazán látszott rajta, hogy zavarta volna különösebben az, hogy élesített fegyvert tartanak rá. - Ez sok mindent megmagyaráz. - megrázta a fejét, majd egyenesen rám nézett. Furcsa érzés fogott el, leginkább valami olyasmi, mint amikor valaki gondolatbeli üzenetet küld az Erőn keresztül, de ez mégis más volt, annál sokkalta durvább és erőszakosabb, mégsem sértő, vagy fájdalomkeltő. Viszont a következő pillanatban a nő egész arca és fizikuma változni kezdett, majd egy fiatal twi'lek nő nézett vissza rám, aki sokban hasonlított hozzám. Amennyibiben esetleg a százados meghúzná a ravaszt, úgy különösebb gond nélkül emeli fel a kezét, aminek következtében annyit módosul a fegyver helyzete, hogy a lövés ne találjon célt, míg a kötés most már könnyedén lecsúszik a kezéről, hiszen ez az alak vékonyabb, mint a korábbi.
- Tudtam a közelgő tisztogatásról, hiszen napok óta ezen a bolygón vagyok, és még azelőtt jeleztem a katonáknak, hogy egyáltalán önök ideértek volna. A jövetelükről nem tudtam, és a halálukat, vagy fogságba esésüket nem kívántam. Valóban dolgozom a Birodalom Hírszerzésének, de nem csak, és megélhetésből. Az igazi hűség egy másik személyhez köt. - a hangja is más volt. Számomra úgy hatott, mintha a sajátomat hallanám felvételről, vagy valami hasonló. Közben az is érezhető volt, ahogy a jelenléte, mintha csak a semmiből jelent volna meg az Erőben, és elég komolyan. Közel sem volt olyan zavaró, vagy sötét, mintsem egy urdrarr jelenléte, de közel sem volt ugyan az, amit egy jedi lovag, vagy mester esetében érezhető. Valószínűleg az úgynevezett szürkékhez tartozott. Mégis valami furcsa érzést keltett bennem, de nem a jelenléte, hanem sokkalta inkább a kinézete. Talán a leghelyesebb kifejezés az, hogy tartottam tőle és akaratlanul is Rhys felé közeledtem. Amennyiben a százados esetleg támadni akart volna, úgy ha lőni akart, akkor egyszerűen a fegyvert ugyan úgy elmozdította a nő, mint korábban, ha pedig közelharcot választott volna, akkor egyszerűen az Erő segítségével, telekinetikával tartotta magától távol, anélkül, hogy fájdalmat, vagy sérülést okozna neki.
- Egy urdrarr assasin, ráadásul az egyik kisebb, különösebb csoport tagja. Legalábbis a minták és a vörös szín erre utalnak. Miért fél, ettől a nőtől? - fordult közben felém és az arcán ténylegesen kíváncsiság tükröződött. Amennyiben Rhys továbbra is támadással próbálkozik, vagy akár a droid, úgy távol tartja mindkettőt magától, anélkül, hogy sérülést okozna nekik. Én viszont nem támadok, nem csak azért, mert valószínűleg engem is távol tartana magától, de nem is akarok közelebb kerülni hozzá, ami azt illeti.
- Félni? Sohasem láttam még önt. - szólaltam meg, miután sikerült ismét uralkodnom magam fölött. Se az arc, sem pedig a bőrszín vagy a minta nem volt ismerős a számomra.

Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Ruusan - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ruusan - Page 2 FUn312o
Ruusan - Page 2 6fZaEMM
Ruusan - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 16 Május 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: BB-4 és Aeyaj’gamu


Ruusan - Page 2 F9lWy2f

Idő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Helyszín: Ruusan, Jedik völgye / vadon
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

- A jellememet nagyban a katonaság és a több éves fronton töltött idő formálta, illetve az, hogy rabszolga voltam évekig – felelte a lánynak. – Akinek hasonló a jelleme az nem civil.
Hanem minimum egy katona, de inkább egy fejvadász, de ezt nem mondta ki hangosan. Ha nem itt vannak a birodalom határán belül, akkor valószínűleg… lehetséges, hogy ő maga is próbálkozott volna, hogy a legjobbat nézze ki a másikból. Itt viszont mindez az életükbe kerülhetett volna és ezt sem magánemberként, sem pedig katonaként nem akarta megkockáztatni. Továbbra sem hitte el a nő egyetlen szavát sem, a válaszai valahogyan túlságosan is kézenfekvőnek tűntek. Évekkel ezelőtt talán még saját maga is elhitte volna ezeket, de most ez nagyon nem volt olyan helyzet, hogy így legyen. Már csak azért sem, mert nagyon sok helyen hibádzott a történet.
- Ebben a páncélban bármiféle rang- és megkülönböztető jelzés nélkül fejvadász is lehetnék – felelte ridegen. – Még a Havoc-nál is rengeteg egyedi megjelenésű katona van, olyanok is, akik jócskán felettem állnak rangban, akiket könnyebb megismerni. Így ez a magyarázat nem áll túl szilárd lábakon.
Olyan sokat nem volt terepen, hogy feltűnő legyen, utoljára a Fekete Napnál volt úgy, egyébként meg a legjelentősebb a Hylarinon volt, ahol még egy urdrarrt is látott, akivel Keth fénykardpárbajt, de ezeket leszámítva jellemzően a narancssárga pilóta ruhában volt, sisakkal a fején, ahol a homlokán levő tetoválás sem látszik. A sanyarú előélet a fájdalomtűrésre ebben a világban teljesen normális volt, így ez akár elfogadható válasz is lehetett volna mindebben. A végén nem tudta eldönteni, hogy a fintor az valós, vagy csak megjátszás, de akár ez is igaz is lehetett. A következőkre kapott válasszal sem volt túlságosan elégedett, már csak amiatt sem, hogy levezette, hogy hányan tudhattak egyáltalán arról, hogy itt vannak. Az a gúnyos, elégedett mosoly pedig, hogy cellában látja és nem szabadon közel sem volt olyan, ami miatt elhitte volna, amit hallott. Az egész beszélgetés ott kezdett más irányba haladni, amikor kimondta, hogy a nő szerinte a Birodalmi hírszerzésnek dolgozik és így közvetve, vagy akár közvetlenül is Xeth-nek. Nagyon nem tetszett Rhys-nek, ahogyan Akmul Aeyaj-ra nézett, ahogyan pedig alakot váltott ösztönösen próbálta lelőni a másikat a kábító lövedékkel, de nem sikerült, mert olyan volt, mintha félrerántották volna a fegyverét. Mindezt megismerte, hogy telekinetika volt, szóval nem csak alakváltó, de még erőhasználó is az illető.
- Holdak anyja! – szakadt ki belőle.
Mégis mi volt ez a nő(?) egyáltalán? Már abban sem volt biztos, hogy nőről van szó, persze tudta, hogy léteznek alakváltók, több ilyen faj is volt, de személyesen egyel sem találkozott még, vagy legalább is nem tudott róla. Karabast; gondolta, amikor Akmul bevallott, hogy dolgozik a birodalmi hírszerzésnek megélhetésből. Gyűlölte Rhys, amikor igaza van, olyankor mindig balul sülnek el a dolgok, többek között a Mule-n is ez volt. De legalább megerősítést kapott arra, hogy tényleg figyeli a birodalmi hírszerzés feltehetőleg Xeth miatt. Karabast! Soha sem akart ilyeneknek a célkeresztjébe kerülni, de már egy ideje, ha hinni lehetett a nyomorult nagyúrnak, akkor már jó tíz éve tudott róla a fickó. De ez a vörös twi’lek alak furcsa volt, pont olyan hangja volt, mint Aeyaj-nak csak mégis valamivel idősebbnek hatott. Lehetett valamilyen rokon. A hűsége azonban valaki másé. Ezt nem akarta elhinni, ahogyan az is eléggé nevetségesnek hatott, hogy megélhetésért dolgozott csak a hírszerzésnek.
- Végre, hogy elkezdett igazat beszélni – mondta. – Vagy legalább valamit, ami hasonlít arra és nem csak teljesen sületlenség az egész… hagyja békén a lányt!
Utalt ezzel Aeyaj-ra, akit igyekezett a saját maga háta mögé behúzni, amikor a lány egyébként is közelebb lépett felé. Noha tudta, hogy lelőni nem igen fogja tudni a másikat, de azért továbbra is megnyugtatónak érezte azt, hogy ráfoghatja a fegyvert. Ösztönös katona dolog volt, hogy így úgy érezhette, hogy ő maga irányít, pedig józan eszével tudta, ha Akmul akarta volna, akkor már halottak lennének. Elég erősen áramlott a nő körül az Erő, amikor előjött abból, hogy elrejtse mindezt.
- Szóval… - kezdte megint. – Mivel tudja, hogy ki vagyok és Xeth sem lepte meg, így eléggé gyanítom, hogy nem azért tudja ki vagyok, amit állít… mit akar a főnöke Keth Tye E’ron jedi lovagtól? És mielőtt visszakérdez nem mondta el Xeth, csak köntörfalazott! De én viszont válaszokat akarok!
A végén már megint nem tudta teljesen megőrizni a hidegvérét és roppant szenvedéllyel, vagy indulattal mondta mindezt, nem igazán lehetett eldönteni, hogy melyik is volt.
- És az egész után mi lesz? – kérdezte még. – Nehezen képzelem, hogy csak úgy elengedne minket innen vissza a Köztársaságba azok után, hogy a főnöke a tanítványaként akar engem látni és itt van egy padawan is…

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ruusan - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 22 Május 2018, 07:10

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

Kivételesen nagyon örültem annak, hogy Rhys védően viselkedett velem szemben. Valamiért tartottam a nőnek az új alakjától. Egyszerre éreztem nagyon közelinek és nagyon távolinak is, viszont sehogy sem tudtam megragadni azt, hogy miért. Mintha a válasz egyenesen előttem lebegne, csak nem tudnám elérni.
-Nem bántom a lányt. Mindössze van egy olyan apró kis képesség a birtokomban, aminek köszönhetően felvehetem annak a személynek az alakját akitől egy másik személy a legjobban fél. Úgy tűnik, hogy a kis barátnője ettől a nőtől fél, akár tud róla, akár nem. - habár értettem a félelmet, mint szó jelentését, de magát az érzelmet közel sem. Talán ez a távolságtartási vágy és biztonság hiánya lehetett az, amit mások éreznek ilyenkor, vagy nem is tudom. Igazából könnyedén felül kerekedhettem rajta, hiszen nem volt se mély, sem pedig legyőzhetetlen.
- Máskülönben eddig is igazat mondtam, csupán ön nem fogadja el. - ezt már egyenesen Rhysnek mondta egy vállrándítás mellett. Fura volt, mert némiképp a mozgása is hasonlított az enyémhez, kicsit olyan volt, mintha tükörképet láttam volna magamról. Az bizonyos volt, hogy érdeklődni fogok erről a mesteremnél miután hazaértünk.
- Nem a páncélja alapján tudom, hogy ki ön. Nem csak a birodalmi hírszerzésnek dolgoztam, a köztársaságnál is jártam és szerte a galaxisban mindenfelé. Arról pedig fogalmam sincs, hogy ki az a Keth Tye E'ron lovag, arról meg végképp nem, hogy kivel és milyen céljai vannak Xethnek. A nagyúrral nem vagyok puszipajtás. - ismételten úgy éreztem, mintha talán igazat mondana a nő. A legrosszabb pedig az volt, hogy ebben az alakban, amikor így beszélt, akkor még inkább hasonlított rám, mint korábban. Ez pedig csak még zavaróbbá tette az egészet.
- Hát az önök érdekében, még két órát itt tartanám magukat. Nagyjából annyi idő múlva járnak le a járőrözések, akkor meg szabadon eljuthatnak a fővárosig, onnan meg vissza a köztársaságba. Az, hogy Xeth hogyan kezeli a tanítványait és a padawanokat, az nem az én dolgom. - válaszolta a nő, majd újra visszavette a korábbi, emberi alakot, pontosan ugyan olyan könnyedén, mint ahogy korábban arcot váltott. Igazából sohasem láttam alakváltót, ugyanakkor nagyon sokat nem is olvastam vagy hallottam róluk. A biológia annyira nem érdekelt, a technológia sokkalta jobban.
- Ha gondolják akkor szívesen válaszolok addig a kérdéseikre. Azt megkérem, hogy a munkám részleteivel ne faggassanak, azokra érthető okokból, nem adhatok választ. Viszont bármi másra, amire csak módomban áll, válaszolni fogok. - újra kedves mosoly került az arcára és foglalt helyet a sziklán, amin azelőtt ülhetett, mielőtt Rhys elkábította.
- Minden alakváltó képes arra, amire ön? Felvenni annak az alakját, akitől valaki fél? - bukkant ki belőlem a kérdés akaratlanul miután újra uralkodtam a testem felett és már nem voltam annyira feszült, vagyis nem "féltem" tovább.

Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Ruusan - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ruusan - Page 2 FUn312o
Ruusan - Page 2 6fZaEMM
Ruusan - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 23 Május 2018, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: BB-4 és Aeyaj’gamu


Ruusan - Page 2 F9lWy2f

Idő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Helyszín: Ruusan, Jedik völgye / vadon
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

Rhys dühösen nézett Akum irányába, úgy tűnt, hogy eléggé más elképzeléseik vannak arról, hogy mi a bántás valaki irányába. bár végül is nézőpont kérdése volt, hogy az-e és ezt most még sokkal durvábbnak is fel lehetett fogni.
- Igaza van, nem bántja, kínozza! – vicsorgott dühösen.
Annak fényében tényleg ez volt a helyes szó, amit a férfi mondott, hogy feltudja venni azoknak az alakját, akiktől más fél. Néhány pillanatra még önmagában is felmerült, hogy kitől félhet. Igazából nem tudta volna megmondani, nem volt konkrét személy, akitől tartott volna, inkább kötődések voltak. Mint Xeth esetében is, ő maga nem félt a férfitól, ami már önmagában is őrültség volt, ellenben attól igen, hogy mit tehet a Keth-el. Azok után, amin nemrég keresztülment Rhys nem csodálkozhatott senki, hogy teljesen bizalmatlan mások irányába. A legjobb tudomása szerint „csak” a sötét tanács negyede „vadászott” rá, nem beszélve a császár kezeiről. Amiről fogalma sem volt egyébként, hogy micsodák.
- Majd ha ad okot arra, hogy higgyek magának, akkor megfontolás tárgyává teszem. De az utóbbi hónapok dolgai után, ha tenne valamit és szavakkal megerősíteni sem hinném el!
Nem mintha egy birodalminak bármikor elhinne bármit, de az egy másik dolog. Most túlságosan is össze volt zavarodva és a bizalmatlanság, mindenkinek távoltartása volt a legjobb dolog, amit meg tudott tenni. Csak így érezte magát biztonságban még akkor is, ha rémesen elveszettnek érezte magát. A következő szavainál akaratlanul is felnevetetett, a nő nemrég állította, hogy a különleges külseje miatt tudta azt, hogy Rhys kicsoda és micsoda, mert nem nehéz ezt megjegyezni. Ironikus módon a viszont nem tudja azt, hogy kicsoda az a Jedi, aki legalább olyan különleges külsővel van megáldva, mint a nő. Noha tény, hogy a vörös haja is különlegesebb, de Keth-el már csak a tetoválásaikkal is igencsak hasonlóak voltak.
- Úgy már ismerősebb, hogy a Havoc Squad jedi tábornoka közel tíz éven keresztül? – kérdezte vissza gúnyosan. – Fekete haj, acélkék szemek, lila tetovált xesh szimbólummal az arcon. Ha az én megjelenésem olyan különleges, akkor az övé is legalább annyira.
Azt nem tette hozzá, hogy a férfi karjain és a hátán is van ugyanaz a szimbólum, azt, hogy a hátat honnan tudja nehéz lett volna kimagyarázni. Ahogyan a nő mondta, hogy nagyjából két órát kell még itt lenniük akkor engedte csak le Rhys a fegyvert, bár még mindig szemmel tartotta a másikat. Végül ő maga is igyekezett leülni, lehetőleg egy fának, vagy kőnek nekidőlni. Ételt továbbra sem akart elvenni, inkább csak csendben ült, arra sem reagált, hogyha van kérdésük, akkor a nő felel. BB-4 gurult oda hozzá és nézett fel rá.
- BLEEP, WRRRRRRRR, BEEP, WOORP? (Tudod már hol van Keth gazda?) – csipogta.
A nő bánatosan mosolyodott el és csóválta meg a fejét.
- Nem, még mindig nem, de megfogom találni – válaszolta halkan.
- BEEP,  BEEP, WOORP? (Xeth bántott?) – kérdezte.
- Igen, de nem fizikailag… az jobb lett volna.
- BLEEP! – mondta bánatosan.
Csöndben bámult maga elé és nézte a pattogó tüzet, arra azért figyelt, hogy mit mond Aeyaj kérdésére a másik nő.
- Kik, vagy micsodák a „császár kezei”? – bukott ki belőle a kérdés.
Szerette volna tudni, hogy mivel is áll szemben még a három tanácstagon felül…

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ruusan - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 02 Júl. 2018, 23:24

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

A kínzás szót némileg erősnek éreztem, bár Rhys jelenlegi feldúlt állapota és az eléggé zavaros helyzet amiben voltunk magyarázatot adhat arra, hogy miért így fejezte ki magát. Én bőven megelégedtem volna a kellemetlen kifejezéssel is. Ami az egymásban való bizalmat jelentette, a százados szavaira csak legyintett. Látszott rajta, hogy rengeteg érve, vagy véleménye lett volna a dologgal kapcsolatban, de feltehetőleg tisztában volt azzal, hogy mindenik süket fülekre találna, így hát a nőre hagyta a dolgot.
- Érthető okokból kerültem a jediket mindig is, a háború alatt pedig egyik oldalt se szolgáltam, így teljes megbizonyosodással mondhatom, hogy nem tudom kicsoda ez a jedi tábornok. - szólalt meg némi gondolkodás után azt követően, hogy a lovag kinézetét leírta neki a százados. Leginkább olyan volt, mintha fejben egy albumot nézegetett volna végig amibe azok az arcok lehettek akiket életében látott. Feltehetőleg messze több személlyel találkozott, mint én.
Végül Rhys is békésebb viselkedés mellett döntött és leengedte a fegyverét, majd a közelben levő egyik sziklának dőlt neki, majd pedig a droidjával kezdett el társalogni.
- Nem tudok róla, hogy lenne még olyan alakváltó, aki ilyen, vagy hasonló képességgel rendelkezik. Az alakváltók nagy részének az, hogy teljesen más arcot vagy faji sajátosságot vegyen fel, már nagy kínszenvedésbe és fájdalomba kerül. Az ilyesmi közel sem válna az előnyükre. Azt hiszem ebből a szempontból én szerencsés csillag alatt születtem. - válaszolt a kérdésemre, bár sokkal okosabb nem lettem tőle. Közben helyet foglalt azon a sziklán amin azelőtt ült, hogy Rhys elkábította volna. Én is helyet foglaltam, bár nekem elegendő volt, hogy a fűben üljek összefont lábakkal. Annyira nem voltam a kényelem híve.
- Pontosan azok, amiket a név sugall. Mindenki tud a létezésükről és szám szerint tizenketten vannak. Férfiak és nők egyaránt. Úgy hatalom, mint befolyás szempontjából a Sötét Tanács tagjai felett állnak, és egyenesen a császár akaratát hajtják végre bármiféle ellenvetés vagy bizalmatlanság nélkül. A birodalom dolgaiba egyáltalán nem szólnak bele, egyetlen küldetésük a császár akaratának teljesítése. Fogalmam sincs, hogy ezt miként teszik meg, igazából még egyel sem találkoztam, vagy beszélgettem el. Hogy őszinte legyek, nem is kívánkozom találkozni velük soha. - miközben ezeket az ismeretlen személyeket írta le, aközben egy fadarabbal piszkálta a tábortűzben levő parazsat. Semmiféle érzelmet nem éreztem az irányából, bár valószínűleg mindezt teljes mértékben képes uralni. Némiképp tanácstalanul néztem Rhysre, hiszen korábban én sehol sem hallottam erről a csoportról, és igazán érdekelt volna, hogy ő mégis honnan hallhatott minderről. Talán a Xeth nevű nagyúrtól? Vagy az is lehet, hogy valahonnan más forrásból szerzett hasonló információt? Fogalmam sincs, de ezt semmiképp sem itt fogom megkérdezni tőle.
Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Ruusan - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ruusan - Page 2 FUn312o
Ruusan - Page 2 6fZaEMM
Ruusan - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 04 Júl. 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: @Werda


Ruusan - Page 2 F9lWy2f

Idő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Helyszín: Ruusan, Jedik völgye / vadon
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr, Akmul(?)
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

Rhys számára továbbra is nehéz volt elhinni, hogy őt felismerik, erre a köztársasági hadsereg elitjét vezető jedi tábornokot nem. Ez olyan volt, mintha egy köztársasági nem ismerné meg mondjuk Cithe főadmirálist, vagy valamelyik elit osztag parancsnokát, aki rendszerint terepen is harcolt. De most már nem pazarolt erre szót, inkább csak megvonta a vállát. Nem volt kedve veszekedni, sem pedig kimondani, hogy úgysem hisz a nőnek, már lefutották ezeket a köröket. Még ha be is ismerte volna, hogy ismeri, azok után sem hitt volna neki.
Miközben BB-4-el beszélgetett azért figyelte arra is, hogy mit beszélt Aeyaj és a nő egymással. Azt az információt tudta, hogy fájdalmas a legtöbbeknek fájdalmas az alakváltás, az egyik faj éppen ezért is hord páncélt, hogy azzal tompítsák el, vagy miért. Legalább is valami ilyesmi rémlett neki, persze lehet, hogy tévedett, de annyira soha sem ásta bele magát ezekbe a dolgokba. De az kiderült a beszédből, hogy a nő különleges, képes mások félelmét érezni és azt felölteni úgy azon személy külsejét, hogy nem okoz neki fájdalmat. Mindez igencsak veszélyessé tette, még inkább azzá. Vajon Aeyaj felfogta, hogy mit jelenthez ez, hogy mennyire veszélyes a másik, vagy továbbra is a jedik naivságával véleményezte a helyzetet? Nem tudta, úgy gondolta, hogy lehetséges, hogy jobb, ha nem is tudja a választ.
Végül feltette a saját kérdését, aminél látta Aeyaj meglepett arcát, ami eléggé árulkodó volt arról, hogy a lány sem hallott soha sem ezekről a „Császár kezeiről”. Rhys sem tudott többet csak a nevét a szervezetnek(?), vagy legyen bármi ez. Még csak kategorizálni sem tudta volna korábban őket. Mióta megtudta, hogy Xeth a Sötét Tanács tagja Morwen-től kérdezősködött ezekről és már tudta, hogy ők a Birodalom vezetői, a császár „teste” úgymond. De, hogy ezek a kezek még felettük is álltak, ezt ijesztőnek találta. Főleg, hogy a nyomában voltak, ha minden igaz. Saját magának sem volt kedve találkozni velük. Mindazonáltal ennyi információval nem akarta beérni, tudni akarta, hogy mire számíthat, hogy mivel kell szembeszállnia a három nagyúron felül.
- Szóval a császár parancsát teljesítik – ismételte. – A Birodalomban milyen olyan feladatok, pozíciók vannak, amik közvetlen a császárnak tartozik csak engedelmességgel? Milyen pozícióra, pozíciókra választanak személyt, személyeket a kezek?
Vett egy mély levegőt és némileg reszketegen fújta ki, kissé aggódott amiatt, hogy milyen választ fog kapni.
- És persze honnan tudhat Hiuval arról, hogy mivel foglalkoznak a kezek éppen?
Tette hozzá mindezt, nem akarta nagyon húzni a dolgot, hogy megtudja. Csak ehhez a kérdéshez kellett a felvezetés és a többi is, hogy teljes képet kapjon és a lehető legtöbb információt kapja meg. Legalább valamiben kellően tájékozott legyen, hiszen a legtöbb dologban csak a sötétben tapogatózott. Ha már itt nem tud és nem tudott meg több információt Xeth-ről és arról, hogy Keth-ről, akkor legalább arról tudjon, hogy rá mi várhat. Akkor pedig még Vadrin-ra sem ártott volna rákérdezni, de egyelőre ennyi elég volt. Először had tudja meg ezeket, a nőről ráért később is kérdezni még. Amíg a válaszra várt felpillantott az égre és igyekezte kiszúrni a hangok alapján, hogy még repkednek-e a TIE vadászok, ha igen, akkor merre is.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ruusan - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 27 Júl. 2018, 02:34

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

Meglepődtem, mikor Rhys kérdésére ugyan azt az arckifejezést láttam az alakváltón is, amit én is produkálhattam. Mégpedig a meglepettséget. A Hiuval nevet már hallottam a nő szájából, de így ebben a formában furcsa volt, ahogy az alakváltó reakciója is. Féltettem némiképp a nőt, hogy mégis mibe keveredhetett bele.
- Cithe főadmirális egyenesen a császár alatt és a tanács fölött helyezkedik el. Rajta és a kezeken kívül, ég a Császár Haragja tartozik erre a szintre, ő a császár közvetlen kivégző szerve. Az ő tetteit se kérdőjelezheti meg a tanács. Végül pedig ott van a Császár Hangja. Bármit amit ő mond, az teljesen megegyezik azzal, mintha maga a császár tenné meg. Ez a személy Lord Hiuval. Gondolom így már érthető, hogy miképp tud arról, hogy a kezek mit, mikor és hol csinálnak. - érződött, hogy a nő elég nehezen beszélt erről és érthető volt is, hogy miért. Rhys tényleg nagyon mélyre fojt bele az urdrarrok politikai és hatalmi hálójába. Most már azt is értem, hogy miért kértek meg, hogy figyeljek rá, ahogy arra is rájöttem, hogy ehhez a feladathoz valószínűleg én nagyon kevés vagyok jelenlegi tudásommal és tapasztalatommal.
- Azt hiszem ideje indulnunk. Amennyiben egyenesen haladnak abba az irányba, úgy körülbelül egy negyed vagy fél óra múlva elérnek egy kisebb farmot. Ott biztosan tudnak szerezni járművet amivel gyorsan eljuthatnak a fővárosba, onnan pedig gond nélkül találnak majd egy hajót, ami elviszi magukat. Elég sok a csempész errefele és gondolom a most történteknek köszönhetően nagy részük nagyon gyorsan el akarja majd hagyni a birodalmi űrt. - állt fel a nő, mutatott a szellemekkel ellentétes irányba, majd egy könnyed kézmozdulattal mozdította el a sziklát amin ült és ami alatt egy kis gödörben egy holoprojector, egy kommlink, egy datapad és egy fénykard pihent, és a következő mozdulattal mindenik a kezébe röppent és a ruhája megfelelő részeibe eltette vagy felcsatolta azt.
- Gondolom nem fogják bánni, hogy nem tartok önökkel. Biztos összefutunk még valahol a jövőben. Jó utat. - újra a kedves mosoly került az arcára és elindult egyenesen a szellemek irányába. (Amennyiben Rhys bármit próbál ártó szándékkal, azt játékosan és nevetés kíséretében kerüli el.)
- Jobban jártál volna, ha egy rancort haragítasz magadra. Sötét nagyuraktól nem tudlak megvédeni. - szólaltam meg végül, mikor az alakváltó már hallótávolságon kívülre került. Mást nem nagyon tudtam mondani, és a földről sem keltem fel addig, amíg Rhys nem akar elindulni.
Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Ruusan - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ruusan - Page 2 FUn312o
Ruusan - Page 2 6fZaEMM
Ruusan - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 28 Júl. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: @Werda


Ruusan - Page 2 F9lWy2f

Idő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Helyszín: Ruusan, Jedik völgye / vadon
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr, Akmul(?)
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

Rhys valahol mélyen sejtette, hogy nem megszokott, hétköznapi az újabb kérdéseket tett fel. Látta a meglepettséget mindkét másik féltől. Az nem volt meglepő, hogy Aeyaj arcán ezt látta, de az igen, hogy Akmulén is. Valamiért már-már azt hitte, hogy a nőt nem tudja semmivel sem meglepni és lám, most mégis sikerült. Ahogyan Akmul beszélni kezdett Rhys természetesen teljes figyelmével őt hallgatta. Sok új információt hallott, az kitűnt neki, hogy a másik nő nehezen beszélt erről, nem azért, mert nem tudta a dolgokat, hanem azért, mert láthatóan kényelmetlen volt a téma.
Nem tudta eddig, hogy Cithe ennyire magas rangon van a Birodalomban, hogy idegenként lényegében kis kedvence volt az uralkodónak. Ahogyan azt sem tudta, hogy mennyire sikerül a birodalom belügyeibe, belpolitikájába belemászni. Azt érdekesek találta, hogy milyen rangok vannak legmagasabb körökben, a császárt pedig az eddigieknél is narcisztikusabbnak vélte, mint valaha. Mint a haragja, kezei, hangja… de már azt is értette, hogy ezek, akárcsak a főadmirálisi rang igencsak bensőséges, bizalmi alapon működő rangok. Saját maga direkt nem tette a Lord jelzőt Hiuval neve elé, a legkisebb mértékben sem tisztelte a páncélos alakot, hogy ezt kiérdemelje. Még Xeth-et sem szokta Lordozni, ahogyan Vadrin-t Lady-zni. Neki nem jelentettek ezek a személyek túl sokat, hiába voltak valószínűleg a csillagköd legveszélyesebb és legerősebb személyeinek egyikei. Arra lassan bólintott, hogy most már értette, hogy miként tudhat Hiuval arról, hogy a Kezek mit csinálnak.
- Igen, most már értem – mondta ki hangosan is.
Tényleg soha sem akart ennyire belekeveredni ezekbe az ügyekbe, de úgy tűnt, hogy mégis sikerült. Azt követő gyors témaváltás egy kicsit megzavarta, hogy máris indulhatnak. Úgy vélte, hogy túlságosan is kényes és rossz vizekre evezett a kérdéseivel és emiatt talán jobb is lenne a nőnek, hogyha az útjaik elválnának. Igazat megvallva nem bánta, hogy végre nem egy birodalmi vigyázna rájuk, hanem tudnának szabadon mozogni és persze eltűnni erről a helyről.
- Remélem nem sértődik meg, de egyáltalán nem baj.
Azt már csak gondolatban tette hozzá, ha megsértődik, az sem gond. Esze ágában sem volt már támadással próbálkozni, bár aggódott amiatt, hogy esetleg hazudna a nő, vagy épp elnyerve a bizalmukat egy csapdába sétálna bele. Azok után kászálódik fel a földről, hogy Akmul már eltűnik a látótávból, ha felállt, akkor igyekszik leporolni magát és válaszolni Aeyaj szavaira.
- Nem tőlük kell megvédened, hanem magamtól – mondta szomorúan. – Előlük ugyanis elfuthatok az elől is, amik a szüleim voltak, de az elől, ami vagyok az elől nem…
Int a lánynak és a droidnak is, majd abba az irányba igyekszik elindulni, amit a nő mondott. A környéket azért figyelte, mert az estlegesen mégis erre járőröző katonákat el akarta kerülni. Mivel volt egy olyan érzése, hogy nem igazán érthette Aeyaj, hogy mire fel mondta, azt, amit. Így amikor már kissé távolabb voltak, akkor szólalt meg ismét.
- A küldetés előtt, amikor találkoztunk a Ladarra-n, Avenay mesterrel a Bespinen jártam, egy másik nyomozásról vitt oda az útja. Egy urdrarr orvgyilkos maradványait találták meg a Dathomir-on, mintegy negyed évszázada ölték meg és emiatt napjainkban a törzset, akik mellett a sír volt, kis híján teljesen lemészárolták a birodalmiak. Az orvgyilkos a családomra és rám vadászott Vadrin parancsára. Az apám… az egyik moffja volt, az anyám pedig alatta szolgált, mint becsületőr. Vadrin igényt tartott a szüleim összes erőhasználó gyerekére. A nővéremet elvitte, engem is akart. A szüleim ekkor dezertáltak a Birodalomból és menekültek el velem és az ikerbátyaimmal. Birodalminak születtem, az ereimben aiper és urdrarr vér csörög, aiper apai ágról, urdrarr az anyairól. Megtudtam, hogy az egész életem hazugság és az vagyok, ami ellen egész életben harcoltam… szörnyegetek leszármazottja…

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ruusan - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 08 Aug. 2018, 00:06

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

A távolodó nő irányába illedelmesen meghajoltam, hiszen még ha a maga sajátos módján is, de a segítségünkre volt, pedig biztosan megvolt minden módja arra, hogy esetleg végezzen velünk,v agy akár csak fogságba ejtsen. Hogy mi motiválta arra, hogy ezt a találkát megrendezze velünk, arról fogalmam sincs, biztosan megvannak a maga okai.
- Nem a múltad határoz meg téged. - vicces volt ezeket a szavakat a saját számból hallani, hiszen általában a mesterem az, aki ezeket nekem szokta mondani, amikor a múltról teszek fel kérdéseket. Akár a sajátomról, akár az övéről. - Ez részemről is akkora furcsaságnak hangzik, mint amikor a mesterem mondja. Lényegében viszont logikus, hiszen nem az hozta létre a jelenlegi személyiségedet, hogy az apád moff volt, az anyád pedig becsületőr. Mindketten meghoztak egy döntést akkor is, amikor ezt felvállalták, ahogy akkor is amikor dezertáltak. - igyekeztem valami olyasmi hangot megütni, mint amikor a mesterem beszél hasonló dolgokról. Nem hiszem, hogy sikerült olyan nyugodt, dallamos és biztató hangszínt megütni, de azért próbálkoztam.
- Azt senki sem választhatja meg, hogy hová születik és mikor. Viszont minden azutáni döntése a sajátja és meghatározza, hogy mivé válik. Te sem azt választottad, hogy a birodalom katonája legyél, hanem a köztársaság elit pilótája lettél. Eldöntötted, hogy E'ron lovagért akár a birodalom szívéig is elmennél és borsot törtél több nagyúr orra alá is. - kezdtem bele a következő biztató szövegbe, de némiképp túlságosan száraznak éreztem, így olyasmit is hozzátettem, amit gyakorlatilag még senki másnak nem mondtam el korábban. - Ezt elég kevesen tudják, de nem szokványos módon lettem padawan. Igazából egy távolabbi templomban nőttem fel, ahol gyakorlatilag egyetlen tanoncként éltem. Mint utólag kiderült és megtudtam, egy jó ideje már az egyetlen olyan erőhasználó voltam, aki még nem bukott át a másik oldalra. Ha Leezz mester nem jelenik meg, valószínűleg sohasem lehetett volna jedi belőlem.
Igazából nem tudtam, hogy miként is fog viszonyulni ehhez a történethez rólam. Valójában még magam sem tudtam, hogy hová tehetném mindezt, és most ebben a helyzetben jó választásnak tűnt, hogy elmondjam. Közben pedig a kijelölt irányba való haladás elég jól ment, hiszen nagy távot tudtunk emgtenni zavartalanul. A kis szőrgombócok tértek csak vissza és csatlakoztak hozzánk ideig-óráig.
- Az kell ott a farm legyen. - mutattam az előttünk néhány méterre levő épület irányába, ami mellé vízgyűjtők voltak felállítva. Maga a farm teljesen üres volt, mindössze egy X-34es Speeder volt az épület mellett, embereknek vagy más lakóknak nyoma sem volt.
Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Ruusan - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ruusan - Page 2 FUn312o
Ruusan - Page 2 6fZaEMM
Ruusan - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 09 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: @Werda


Ruusan - Page 2 F9lWy2f

Idő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Helyszín: Ruusan, Jedik völgye / vadon
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr, Akmul(?)
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

Rhys keserűen mosolyodott el Aeyaj szavaira. Az egész olyan könnyedén hangzott és mégis az volt a helyzet, hogy a szülei „bűnei” rajta és a többiekkel csattannak. A legrosszabb az volt, ha saját maga sem tudja megvédeni magát, akkor a testvérei hogyan?
- Ezt mond azoknak, akik a múltam, a családom múltja miatt vadásznak rám.
Lehet, hogy a szavaiból nem hangzott ki, de hálás volt a lánynak a szavaiért, jól estek neki. A személyiséget örököli a leszármazott, legalább is jó pár vonását, bár nem gondolkodott rajta korábban, hogy mit kitől kapott. A további szavakért is hálás volt, bár annál a résznél akaratlanul is felnevetett, hogy milyen választás, döntés volt az, hogy ő a köztársaság katonája lett és nem a birodalomé. A birodalom meg sem fordult volna a fejében soha sem, és ha ott fogják el, valószínűleg Korribanon végezte volna, vagy valamelyik másik urdrarr akadémián, és hamarosan eljutott volna Lady Vadrinhoz. Még aranyosnak is találta a lány szavait, amiből kiderült, hogy semmit sem tudott a hátteréről, hogy miként lett az, aki és hogy került kapcsolatba a hadsereggel.
- Igazából nem sok választásom volt, sem Jassa-nak és Enos-nak – mosolyodott el, ezúttal őszintén. – Tizenkettő lehettem, kiskamaszként fülig szerelmes voltam Enos-ba, már csak ezért is mindig Jassa-val lógtam. Egyszer elmentünk a hajójához, úgy tudtuk, hogy szereléssel és effélékkel foglalkozik, amire igazából szükség sem volt, mert roppant jómódú a klánjuk Bespin-en. Rosszkor voltunk rossz helyen, kiderült, hogy Enos rossz körökbe keveredett és alvilági alakoknak kellett csempészkednie. Mivel mi is ott voltunk, amikor ezek az alakok jöttek, mi is belekeveredtünk. Szerencsénk volt, hogy nem rabszolgának adtak el minket, hanem ott kellett maradnunk a hajón, mi is csempészek lettünk. Lényegében pár hónappal ezelőttig akkor láttam utoljára a családomat szemtől szemben. Én lettem a pilóta, a többi jött magától, már itt feltűnt a seregben többeknek, hogy jó pilótája van annak a csotrogány hajónak, mert nem tudtak elfogni minket. Egészen addig, amíg csapdát nem állítottak. ME 10-ben volt, a 9. szektor elvesztése után pár héttel, vagy hónappal. Mind a hárman kaptunk egy esélyt, vagy börtön, vagy a hadsereg. Röviden így lettem a Köztársaság pilótája. Ne érts félre, nem bántam meg, hogy nem a börtönbe mentem.
Igen, az viszont saját döntés volt, hogy akár a császár színe elé is elmenne csak azért, hogy Keth-t kihozhassa és megmenthesse. Ezek után figyelmesen hallgatta, hogy a lány is mesélt a múltjáról, amit igencsak érdekesnek talált. Így már annyira nem csodálta, hogy ennyire nem tudott mit kezdeni az érzelmekkel Aeyaj. Ennyire ingerszegény környezetet senkinek sem kívánt.
- Hogyhogy? – kérdezte. – Hogy fordulhat elő ilyen a Jediknél?
Nem igazán tudta mindezt elképzelni. Közben észlelte, hogy a helyi kis „szőrgombócok” is visszatértek és most megint rajtuk utaztak. Hamarosan pedig valóban felbukkant a farm, amit Akmul emlegetett. Nem válaszolt szóban, csak bólintott, hogy tényleg annak tűnik. Ekkor emelte maga elé a fegyvert szinte ösztönösen, hogy amikor megérkeznek a farmhoz, akkor katonásan járja végig és biztosítsa a helyet. Csak egy X-34-es volt itt, élőlényeknek nyoma sem volt. Amint erről meggyőződött az következett, hogy betudja-e üzemelni a járművet. Ha igen, akkor igyekszik BB-4-et feltenni a speeder-be, hogy nehogy itt hagyják szegényt, majd intett Aeyaj-nak is.
- Szállj be, menjünk a fővárosba és reméljük, hogy találunk olyan személyt, aki elvisz minket úgy, hogy utólag fizetünk…
Ha a lány is beszállt, akkor a megadott koordináták alapján az utakat elkerülve – nem akart járőröző impekbe futni – igyekezett a fővárosba eljutni.

//Folytatás: Köztársasági terület, űr//

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ruusan - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 09 Aug. 2018, 20:35

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”
Rhys fiatalkorának a meséje pontosan igazolta azt, amit mondtam. Hiába, hogy a szülei miatt üldözik őt és a családját, de attól még ez nem határozza meg, hogy ki is ő.
- Akkor végül is melyik az igazi Rhyssa, a Havoc Squad méltán büszke századosa, vagy a birodalmi menekült? - ez leginkább költői kérdés volt csupán, hisz máskülönben nem lett volna túl sok értelme olyan kérdést feltenni, amire tudom a választ. Kétlem, hogy a köztársasági haderőt befolyásolná annak a ténye, hogy a szüleivel együtt dezertáltak a birodalomból, sőt, valószínűleg egyet tudnának velük érteni.
- Minél közelebb áll valaki a fényhez, annál nagyobb árnyékot vet. Ez alól a jedik sem kivételek. - adtam választ a kérdésére. A jedik között is épp úgy előfordult, hogy megbotlottak, mint bárki másnál. A következmények csupán a botlás mértékétől függtek. Voltak akik emiatt sohasem válhattak lovaggá, csupán a Rendben kisegítő személyzetté, vagy épp a Rendet kellett hátrahagyják és mint szürkék létezzenek a világban. Aztán voltak azok, akiket a sötétség teljesen elnyelt.
A farmhoz való érkezéskor Rhysből ismét előbújt a katona és készenlétben levő fegyverrel vonult be. Szerencsére senki sem volt, akit meg lehetett volna ilyeszteni, vagy indokolatlanul támadásra kényszeríteni. A beüzemeléssel nem is volt gondja és miután a kis droidját is betette a gépbe, nekem is intett, hogy szálljak be.
- Nem lepődnék meg azon, ha ez is előre el lenne intézve nekünk. - jegyeztem meg, félig humornak szánva, de tényleg valószínűnek tartottam bizonyos fokig, hogy az alakváltó nő ezt is elintézte nekünk. Főleg, hogy túlságosan pontos információkat adott meg, mintha az egész, egy színjáték lenne.
A speederrel elég hamar el tudtuk érni a fővárost, még úgy is, hogy nem az utakat követtük a birodalmi járőrözést elkerülendő. A kikötőt is elég hamar megtaláltuk és már épp azt akartam elkezdeni figyelni, hogy melyik lenne a legalkalmasabb jármű, vagy pilóta ahhoz, hogy megszabaduljunk ettől a helytől, amikor ismerős jelenlétet éreztem meg az erőben.
- Erre. - fogtam meg Rhys kezét és jeleztem a droidjának, hogy kövessen, majd elindultam a jelenlét forrásának irányába. Egy kisebb teherszállítóhoz vezetett az érzés, aminek az oldalához egy tetőtől talpig bebugyolált férfi állt várakozva.
- Mester. - szólaltam meg, mikor elég közel értünk. Szinte biztos voltam abban is, hogy valahol az anyagok alatt a férfi arcán széles mosoly terült el. Csupán bólintott egyet, majd a jármű ajtaja irányába mutatott és azt is jelezte, hogy siessünk. A beszállást követően pillanatokon belül már el is hagytuk a bolygót és néhány óra múlva már köztársasági űrben voltunk. Itt némiképp kaptam egy kis fejmosást azért, hogy elfelejtettem jelentést adni, hiszen azt a lelkemre kötötték volt, hogy tegyek jelentést időnként a küldetés alatt, de végül is sikeresnek ítélték, így olyan nagyot nem is hibáztam.

Epilógus:


Az elkövetkező néhány hétben Rhyssának közel sem voltak jó napjai. Az életkötelék miatt, ami közte és Lord Xeth között volt a nap minden percében úgy érezte, mintha minden árnyékból  gyilkosok vagy szörnyetegek figyelnék őt. Ezen az se segített, ha meditációval vagy koncentrációval akart többet megtudni arról, hogy a sötét nagyúr mire is készül, hiszen ezzel csak annyit ért el, hogy ezek az érzések erősödtek, valamint hogy a férfi valami grandiózusra készül, aminek nagy hatása lesz a jövő történelmére. Ezek az érzések az álmaiban sem hagyták nyugodni, hiszen minden alkalommal, amikor álomra hajtotta a fejét ugyan azt látta, ahogy egy kis vulptex, egy állatka a Crait bolygóról, folyamatosan menekül valami elől. Közbe-közbe harcba száll vele, de sérülés csak rajta jelenik meg.
Aztán a következő egy-két hétre mindez eltűnt teljesen, mintha minden rendben lenne. Se az érzés napközben, sem pedig a rémálmok nem jelentkeztek. Amikor pedig az életköteléket használva akart a férfi után kémkedni a nő, akkor csak a mindennapokba láthatott bele, semmi különösebb információval, annyit leszámítva, hogy most már a nagyúr igenis tisztában volt a százados jelenlétével minden alkalommal.
Ezt követően egy hatalmas és ősi rituálé vette kezdetét. Négy teljes napig tartott, ami alatt Dromund Kaasra még nagyobb sötétség borult a viharfelhők miatt, és magák a viharok is sokkalta erősebbek és veszélyesebbek lettek. Végül bármi is történt Xeth nagyúr privát termében az hatalmas zavart hozott létre az erőben, amit a Sötét Tanács tagjai és a Jedi Tanács tagjai is megéreztek. A legnagyobb hatást mégis Rhyssán fejtette ki...

//Ez a kaland ezennel véget ért. jár a 2 pont és a 10.000 kredit Rhyssának, Aeyajnak pedig csupán a 2 pont, lévén jedi. 4 hónapnyi bővítést kell írni. //
Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Ruusan - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ruusan - Page 2 FUn312o
Ruusan - Page 2 6fZaEMM
Ruusan - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ruusan - Page 2 Empty Re: Ruusan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.