Főmágustorony (Brooklyn)

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 16:08

Az egykori Kúria épülete, amit az emberek eltűnése és elköltözése, halála után a Morsus család vett teljesen irányítása alá, a Kovacs családdal együtt. Zacharias Morsus még a Köd ideje alatt magához tért és miután a Loki köde eltűnt a mágikus ereje is teljesen visszatért és lényegében az épület annak köszönhetően alakult át a mai kinézetére. New York egyik legjobban védet épülete, igazából csak kevesen vannak, akik ez ellen támadást mernek indítani.

Főmágustorony (Brooklyn) WizardsTower

Az eredeti topic


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 04 Márc. 2012, 17:52-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főmágustorony (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 10:56

#2 2011-07-21 16:04:42
Magneto kora – Reménysugár

2046. szeptember 1. 9:40; szombat délelőtt – Főmágus torony (Brooklyn)
Résztvevők: Lorna Howlett, Rachel Wilcox, Yusuf Azeem Omni, Zyro Tao, Michael Dorten Morsus, Skaar Skurgeson, Freyr Johnson, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, Freydis Einardottir, Victoria Miller

Előző estére már mindenki megérkezett a főmágus toronyba, az egykori kúriába. Valószínűleg a legtöbben még nem is találkoztak egymással, sem nem tudnak arról, hogy mindenki visszatért. Mindenkinek saját szállása volt, saját igényeinek berendezett szoba fürdőszobával, már-már luxuskörülményeknek volt az itteni hely mondható ahhoz képest, ahol a küldetések során meg kellett szállni, a normális ételről már nem is beszélve. Hiszen odakint a legtöbben nem szívesen engedtek be titeket a lakásukba, vagy nem igen mertek közeledni a csapat felé, nehogy Magneto rajtuk torolja meg azt, hogy szóba álltak veletek. Mindenki roppant fáradt volt, így igen sokáig aludt a társaság, a legtöbbeket Hannah Morsus maga ébresztett fel azzal, hogy a földszinten levő aulába menjen le mindenki, mert beszélni akarnak veletek. Egyedül Manó volt az, aki már korábban felébredt annak köszönhetően, hogy mindkét Zabu nyávogva menekült be a szobájába és bújtak el az ágya alatt, a fiú pedig ebből már pontosan tudta, hogy miért is. Egyvalami volt, amitől a két nagyra nőtt kardfogú tigris ennyire megijedt, az pedig egy náluk is hatalmasabb „kutya” volt, Lockjaw is itt volt a toronyban valahol. A kutyának kinéző embertelen ittlétét pedig a többiek is tapasztalhatták, amikor leértek, a kutya a megszokott sarkában éppen a hatalmas mennyiségű édességet majszolta, amit mindig kap, amikor itt van.
Odalent a hatalmas aulában a lámpák most is égtek a hosszú asztalon, ami odalent volt a helység közepén most is tele svédasztalos reggelivel várja a leérkezőket. Ott pedig egyelőre senkit sem lehetett látni Lockjaw-t, illetve Victoria-t és Freydis-t, ahogyan ők már lent várakoztak az asztalnál ülve.


2046. szeptember 1. 9:40; szombat délelőtt (NY-i idő szerint) – Japán, Kéz főhadiszállás
Résztvevő: Hjuchia Algernon

Japánban este volt, az elmúlt egy évben nem nagyon mozdultál ki a főhadiszállásról, vagy a Kéz birtokairól. Csak a hírekből értesülhettél arról, hogy mi volt a világban. Karasu azt sem engedte, hogy a családoddal kapcsolatba lépj, hogy mi lehet velük ezekben az időkben. Egy év kemény kiképzés, de a tanítód és te is tudtad, hogy mindez szükséges volt és megérte, mert igen sokat fejlődtél. Ma is kimerítő napod volt, alig fél órája engedtek el, hogy végre zuhanyozz, egyél valamit és pihenj. Éppen a vacsoráddal voltál elfoglalva, amikor a szobád paravánját félrehúzta Karasu és egy Kéz által használt egyenruhát hajított hozzád.
- Öltözz és készülj Algernon – mondta. – Perceken belül New Yorkba megyünk!#3 2011-07-21 19:47:56
Tao
Kivételes alkalomnak számít manapság, hogy alaposan kialhatom magam, ráadásul ilyen kényelmes ágyban, mégis, mikor Hannah felébreszt, úgy érzem, szívesen visszafeküdnék még. Ehelyett azonban inkább felöltözöm, és kis nyűgösségemet gyors, hideg vizes arcmosással orvosolom.
Kisvártatva már frissen indulok lefelé az étkezőbe, és azon gondolkodom, vajon miről akar beszélni velünk Hannah, hiszen látszólag elég nagy horderejű hír lehet, ha mindenkire szükség van hozzá.
-Jó reggelt Freydis, Victoria - intek nekik mosolyogva, aztán a hatalmas kutyára pillantok, aki a sarokban tömi magát. - És Lockjaw - egészítem ki a sort, aztán a svédasztalhoz megyek. Az asztalról bőségesen válogatok ételt, felvágottat, kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt, ritkán van lehetőségem igazán jól lakni, és annak ellenére, hogy manapság nem főzök gyakran a körülmények miatt, azért még mindig szeretem a finom ételeket. A tányéromat alaposan megpakolva leülök Freydis mellé.
-Ti tudtok arról valamit, hogy miért hívott össze minket Hannah?


#4 2011-07-21 21:14:32
Quentine Constantine
Hannah ébresztőjénél valamivel korábban fenn voltam már, Kev még persze az ágyban volt, én pedig zuhanyoztam. Mit ne mondjak, Kevin bőszen helytállt férfiúi kötelességeinek, így nem sokat aludtunk az éjszaka, de semmi gond, a zuhany felébreszt, akárcsak a reggeli gyógyszerem. Igen, persze, hogy bevettem már, különben miért beszélnék magamban ilyen kedélyesen?!
Tökmindegy, felkapok egy topot, egy farmert meg a bakancsomat, és kirázom az ágyból Kevint is.
-Kev, ne aludj vissza, Hannah valamiért vár minket a kajáldában. Különben is, már elég késő van, és mindegy, mekkora lord az apád, akkor se hozom ágyba a reggelidet! - Lerántom róla a takarót, és az ágy végébe teszm a ruháit.
-Na húzz bele, lent várlak, bébi! - Szólok vissza az ajtóból, aztán belököm magam után, és már viharzok is lefelé, ahol Zyro tömi a búráját, a csajok meg nem akarnak szólni neki, hogy a svédasztal nem egyenlő azzal, hogy zabáld fel mindenki kajáját.
-Reggelt! - Köszönök a jelenlévőknek, na hát kinek másnak köszönnék, és benyúlok egy dobozos kefírt egy zsömlét meg egy joghurt italt, a bajnokok reggelije, formában tart.
-Mi ez a nagy hallgatás, csajok? Csak nincs valami gebasz?


#5 2011-07-22 09:24:37
Bishop
Ismét Reggel, Hannah kelt fel, egy kis időre mintha megijednék, de nem a rémálmomtól, hanem attól, hogy azt, hiszem elaludtam. De gyorsan összekapom magam... hideg zuhany, ruházat, pár fekvő támasz, pár felülés.
~ Huh... túlságosan megszoktam, hogy alig-alig alszok valamit. Rossz ez így, de nehéz leszokni róla, szerencsére legalább ma kialudtam magam. Ha már a máról van szó, remélem történik ma valami fontos.
Miután mindennel megvoltam gyorsan lesiettem az aulába, körbe néztem és köszöntem többieknek.
- Üdvözletem. Ugye mindenki jól aludt?
Ezután valahol, ahol van szabad hely ott helyet foglalok, de csak 1-2 dolgot rakok a tányéromra, mert nem vagyok olyan éhes, mint hittem.


#6 2011-07-22 12:31:36
Serena Davidson
Kora reggel, nyűgösen keltem ki az ágyból és másztam be a zuhany alá. Ma kivételesen egyedül aludtam, nem akarok egy rakás hatalmas „plüssmacskával” aludni, anyám állatai bőven elegek voltak kiskoromban. Ha itt vagyunk, akkor pedig a két Zabu úgyis folyton ott van Manó közelében. Miután végeztem lecaplattam a földszintre, ahol többen már úgyis ott voltak.
- Jó reggelt! – köszöntem.
Az asztalhoz mentem, de a csámcsogás után, inkább úgy döntöttem, hogy a mostani reggelit kihagyom. Miért nem lehet azt a túlméretezett zabagépet, a kutyát kint tartani? Persze… próbáljam elmondani ezt Namor-nak vagy a barátnőjének. Azt hiszem, hogy a kutya jó helyen van, ahol. Inkább csak kávét töltöttem magamnak és lehuppantam az asztalhoz. Furcsán néztem Zyro táljára, hogy mennyi kaját vett, majd a kutyára és vissza Zyro-ra.
- Neked nem mondta még senki pubi, ha ennyit eszel rövid időn belül úgy fogsz kinézni, mint Lokcjaw? – kérdeztem.
Kérdések, ehhez még túl korán volt. felsóhajtottam, majd morogva kortyoltam a kávémba.
- Lehet jó hír? – kérdeztem vissza. – Az csak az lenne, hogy valaki lelőtte, vagy kibelezte az öreget, de ezzel úgysem szolgálhatnak. Vagyis megint csak rosszat kapunk, de ez nyilvánvaló – morogtam.


#7 2011-07-22 12:35:31
Morsus
Skaar csendesen érkezett meg a terembe,
- 'Reggelt Midgardiak, Kuzin.
Bólintott Freydisnek. Még a szemét dörzsölte, de beült az asztalhoz. Érdeklődve nézte a többieket és várta, hogy mi történik. Közben csendesen felmérte a női társait, szégyentelenül hűen az asgardi szokásokhoz.

- Anyámat ismerve... meg apámat... - mondja az egyik falnál a semmiből előkerült Fehér Lovag egy vizes palackkal a kezében. - Vagy vége a világnak vagy végett ér a világ pár órán belül. A Morsus és Stark családban hagyomány csak akkor előkerülni ha igazán nagy balhé van.
Mondj a férfi és felhúzva a maszkot elkezd inni a vízből.
- Igaz, ha már Miller is úgy érzi, hogy jobb ha én is veletek vagyok, akkor lényegében Galactus szintű a baj.


#8 2011-07-22 13:14:09
Ko-Rel
A Fehér Lovag szavai után a közelében levő ajtó nyílt és egy mindenki számára közismert személy lépett be rajta. Namor McKenzie, a társaság tagjai is valószínűleg már mind találkoztak vele személyesen is, ha mégsem, akkor az újságokból, vagy a hírekből ismerhették.
- Nem, akkora gond még nincs – szólalt meg a férfi. – Engem ugyanis nem kértek arra, hogy veletek menjek. Úgy hiszem, hogy, akit kerestünk, az is itt van. És megint eszik.
A kezét nyújtotta hátra és Melissa-t segítette le a lépcsőkön, majd amikor a nő beért átölelte.
- Úrnőm, had mutassam be a fogadott testvéremet Michael Dorten Morsus – mutatott a Fehér lovagra. – Mich, Lady Melissa Boltagon, Attilan és az Embertelenek királynője.

Már szinte az egész épületet körbejártuk, de még mindig semmi, csak a két menekülő macskát láttam, de Lockjaw még sehol, s a hívásomra sem felelt. Kezdtem aggódni, hogy elkóborolt, pedig nem volt rá jellemző. Úgy gondoltam, hogy csak pár percre jövünk, s elhozom Zack számára az új adatokat, de végül kicsivel hosszabbnak tűnt a kirándulás. Megkönnyebbültem Namor szavai után, mikor mondta, hogy megvan Lockjaw.
- Egy picit lehetnél szerényebb is, nem gondolod? – kérdeztem elmosolyodva, ahogyan beléptem. – Örvendek a találkozásnak, már sokat hallottam önről Namor-tól s az édesapjától is.
A férfi felé nyújtottam a kezem kézcsókra s a szemem sarkából még láttam a testőrömet, ahogyan megint édességet evett. Javíthatatlan, volt, nem is emlékszem már, hogy ki kezdte elkényeztetni őt.
- Úgy hiszem, hogy meg kell kérnek majd az édesanyját, hogy ne csináljon kezes bárányt a testőrömből – mosolyogtam. – Lassan szinte mindig itt akar lenni, mert édességgel tömik – az angyalok felé fordultam s biccentettem nekik. – Jó reggelt!
Végül Lockjaw-ra emeltem a tekintetem.
< - Hagyd abba az evést, indulunk kell – kérleltem. >


#9 2011-07-22 13:48:00
Hjuchia Sakura
Fáradtan mentem el pihenni az edzés után, zuhany, pihi és kaja. Bár a kajálást megzavarják. Karasu érkezik meg és húzza el a paravánt. Abbahagyom az evést és leteszem a villát, az utolsó falatot még lenyelem majd megfogom a ruhát és szemügyre veszem.
- Máris készen vagyok az indulásra Mester.
Felkelek a székről, és felveszem az egyenruhát. A surikenes táskát felfűzöm a ruha övére a hátam bal oldalához elhelyezve. A két katanát pedig az övbe tűzöm a balomon. A csukját felhajtom fejemre és visszafordulok Karasu felé.
- Készen állok. Érdekes találkozásnak nézünk elébe.
Mosolygok a csukja alatt és ha elindul Karasu követem.


#10 2011-07-23 00:08:00
Pacifista
Az üzenet, hogy Yusuf jelenjen meg Brooklyn egyik "védett" épületében, nem lepte meg. Gyanította egy ideje, hogy valami nagy készülődik...igazából csak reménykedett benne. Azon azonban meglepődött, hogy az általa egyszerűen "ellenállóknak" nevezett személyek ennyien összegyűltek egy helyen. Nem tartotta jó ötletnek, de elfogadta és kíváncsian várta, hogy mi lesz ennek a vége. Most abban reménykedett a leginkább, hogy ne katasztrófába torkolljon ez a dzsembori.
A Yusuf számára berendezett szoba kifejezetten spártai volt, de megfelelő. Ágy, asztal, szék szekrény...az ágyon párnák. Lefekvés előtt a párnákat úgy rendezi, mintha valaki magzati pózban feküdne a takaró alatt. Majd elrendezi a paplant, jó gyűrötten. Aztán táskáját a hátára kanyarítja. Egy köteg damilt vesz elő a nadrágzsebéből. A damil végét a csukott ajtó kilincsére köti, majd lassan megindul a szekrény felé, amiben már várja az íja. Amikor megfelelő hosszúságúnak ítéli meg a damilszálat, elvágja majd minden ajtóval és ablakkal megismétli ezt a műveletet. Az utolsónál nem vágja el a damilt. Amikor eléri a szekrényt belép és óvatosan magára csukja az egyik ajtót. Egy csomóval rögzíti a gombolyagot, majd a bal kis ujjára köti a damilszálakat úgy, hogy ne szorítsa el a vérkeringését.Térdét behajlítva leül a szekrény aljára, majd óvatosan magára húzza a másik ajtószárnyat is. Így alszik el lassan.

Ahogy Hannah kinyitja reggel az ajtót és megmozdul a kisujja, Yusuf szemhéjai felpattannak. Gyakorlott mozdulattal húzza le a hurkot az ujjáról, majd óvatosan megnyomja kifelé az egyik ajtószárnyat, hogy kilásson. Miután meggyőződött róla, hogy nem ellenség jutott be a szobájába, kitárta az ajtót és kiszállt a szekrényből.
- Reggelt. - üdvözölte vendéglátóját, majd a fürdőbe sietett, fegyverével és minden felszerelésével a táskájában. Miután magára zárta az ajtót, megeresztette a vizet. Éppen csak csordogált. Gyakorlott mozdulatokkal szabadult meg a ruháitól. Tenyerébe vizet vesz többször is és gyors mozdulatokkal mossa át a testét. Amikor ezzel tetőtől talpig végez, steril gézlapokat vesz elő a táskájából és szárazra törli magát. Ez után higiéniás kendőkel fertőtleníti testhajlatait. A használt gézlapokat és kendőket, egy kendő kivitelével egy a zuhanytálcára szórja egy kupacra. A táskájából elővesz egy igen megviselt öngyújtó benzines flaskát és megmaradt tartalmát a kis kupacra önti. Ez után az egy megmaradt kendőt egy, a zsebéből elővett öngyújtóval meggyújtja és a kis kupacra dobja, ami egyből belobban. Amikor már eléggé erőre kapnak a kis lángok, a kiürült flaskát is rádobja a rögtönzött "tisztítótűzre". Magában megjegyzi, hogy pótolnia kell a benzint, meg a mosakodáshoz használt eszközöket. Ezt követően gyorsan felöltözik, összepakolja az elővett cuccait. Ellenőrzi a nyílvesszőit, majd kinyitja az ajtót és minden cuccával együtt elindul enni.

Lent az asztalnál szinte mindenki ismerős neki, de gyakorlatilag senkit sem ismer igazán. Egy tányérra kenyeret pakol és némi felvágottat. Majd egy pohár vízzel és a megszerzett élelmével együtt beül egy üres sarokba a földre s vár. Nem szól, nem köszön. Csak vár.


#11 2011-07-23 10:06:09
Tyler
-James, nem meg mondtam, hogy a farkam nem játék! Charlotte, ne kezd te is....-
Morgom a két macskának, akik játéknak nézik a testrészeimet, miután úgy kellett kikönyörögnöm őket az ágy alól. Hiába próbáltam időben leérni, egyszerre két macskával nehezen bírok, főleg ha Lockjaw is a közelükben van. Már mindenki lenn van, legtöbben kajálnak is. A Zabuk megmerevednek és fújtatva a terem másik végébe futnak, a lehető legmesszebb Lockjawtól. Én viszont odalépek és megvakargatom a füle tövét, tudom mennyire szereti.
-Üdv, sziasztok.....-
Hadarom el gyorsan, majd leülök, remélem senki nem veszi észre a kötést a ruhám alatt. Tegnap csúnya harcba keveredtem, bár a sérülés nem túl vészes, azért eléggé sajog, és nincs kedvem a többiek pátyolgatására, na meg Lorna fejmosására. Persze azért gyorsan nyomok egy csókot neki, fancsali ábrázattal pillantok Namorra. Ha nagyobb lenne az egója, a földközepéig meg sem állna. Rávigyorgok Melissára majd megpakolom a tálam, közben persze a Zabu családot is etetem. Úgy sem hagynának békén.
-Mondjatok valami jó hírt is, ha már összegyűltünk. Remélem nem a semmiért....Aú, mi lenne a megvárnátok míg odaadom, így nem kellene letépni a fél karom....-


#12 2011-07-23 10:51:51
Henry White
Hannah ébresztésére kellek, csak az éjjel értem vissza. Alig aludtam pár órát, de próbálok valami életet, friss kinézetet varázsolni az arcomra. A folyosón már lehet hallani a zajokat. Vidámak a helyzethez képest, csöndes léptekkel belépek. Bólintok az összegyűlt társaságnak. A rám szegeződő tekintetekből olvasva, nem nézhetek ki túl kipihentnek. Végig vakarom a borostámat, majd nyúzott tekintettel egy kávét öntök magamnak. Mostanában szoktam rá erre is. Manó a Zabukkal ökörködik, a többiek pedig talán túlságosan is vidámak a helyzethez képest.
-Bocs hogy megzavarom a vidám társalgást, rátérhetünk a lényegre?-
Kérdezem, talán kicsit nyersebben, mint szeretném, majd felhajtom a kávét.


#13 2011-07-23 11:51:28
Thorhalla
2046. szeptember 1. 9:45; szombat délelőtt – Főmágus torony (Brooklyn)
Résztvevők: Lorna Howlett, Rachel Wilcox, Yusuf Azeem Omni, Zyro Tao, Michael Dorten Morsus, Skaar Skurgeson, Freyr Johnson, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, Freydis Einardottir, Victoria Miller

A két lány (Victoria és Freydis) válaszol Bishop-nak, hogy ők köszönik sikerült pihenniük, és ugyanerről érdeklődnek a fiúnál. Mikor Skaar megérkezett Freydis meglepetten nézett fel, nem is tudta, hogy a fiú itt van. Mosolyogva pattant fel és adott az unokatestvérnek egy puszit az arcára és boldogan ölelte meg. lassan mindenki leérkezett, még utolsónak Ka-Zar is összeszedte magát és lejött, a két Zabu azonnal rohant a gazdájához és még mindig morogva és fújva figyeltek a kutyára, aki csak nem akarta abbahagyni az édesség evést. Végül Victoria kelt fel a helyéről és amíg az idősebbek nem érkeznek meg ő állt neki bemutatni mindenkit mindenkinek, akik még nem ismerik egymást. Mikor a Fehér Lovaghoz ért, Freydis kuncogott halkan, majd mosolyogva szólalt meg.
- Nem kell maszkot hordanod közöttünk, innen mindenki ismeri az arcodat, „nagypapa” – mondta vidáman. – Egész életünkben láttuk. Igazán kíváncsi lennék, hogy mitől vagy oly különleges, hogy az anyám és a nagyanyánk – pillantott Skaar-ra. – is szerelmes beléd.
– Asgardiak… - mondta kellemetlenül Victoria. – Bocs Michael, elfelejtettem szólni ez ügyben…
A két Zabu végül, ahogyan megkapták a reggelijüket azonnal rávetették magukat. Mindenki kényelmesen tudott reggelizni, arról azonban még nem tudni, hogy miért is hívtak titeket ide, és még egyetlen illetékes sem bukkant fel ezzel kapcsolatban, csak magatok voltatok.


2046. szeptember 1. 9:45; szombat délelőtt (NY-i idő szerint) – Japán, Kéz főhadiszállás
Résztvevő: Hjuchia Algernon

A nő valóban elindult, az egyik szomszédos épületbe mentek, eddig a lakónegyedben voltatok, most pedig abba mentek át, ahol tárgyalni és üzletelni szoktak. A központi épületbe. Idebent minden olyan régi és semmi sem modern, minden hűen türközi a feudális japán értékrendet, abból az időből való, amikor a klán annak idején megalapult.
- Valóban érdekes lesz – mondta a nő, mikor megállt az egyik terem közepén. – A régi társaiddal fogsz találkozni és velük mész küldetésre. Wakandába. Apokalipszishez, már hallottál itt róla. Te vagy a kulcs, amivel rávehetjük arra, hogy működjön együtt és szövetségesünk legyen Magneto legyőzésében.


#14 2011-07-23 16:02:14
Morsus
Mich elmosolyodik Namoron.
- Ugyan halacska, téged azért hívunk vészhelyzetben, mert valakinek piros pólót kell hordani az Enterpreison.
Majd a császárnő előtt meghajol.
- Már találkoztunk úrnőm, csak ön nem látott engem.
Visszament a helyére és Freydis szavaira lehúzta a maszkot vissza a szájára is.
- Apa szavait idézve: Varázslatos vagyok.

Skaar valamilyen ételt kap fel a kezébe vagy markol ki valamiből, ami közel van és bólint Johnson szavaira.
- Freyr jól szólt, a világnak nagyobb gondjai is vannak, mint a mi fáradt reggelünk.


#15 2011-07-23 16:29:35
Hjuchia Sakura
Követem Karasut és figyelek, hogy ne maradjak le részletről, hogy ténylegesen hová is fogok menni.
Megtorpanok mikor említi a régi társakat, még jobban meglepődöm mikor azt mondja, hogy velük kell együtt dolgoznom és ez csak azért lehet ez az egész mert én itt vagyok. De nem tudom megállni, hogy ne szólaljak meg. Nem csak, hogy meglep ez az egész hanem még zavar is, hogy a régieket újra kell látnom.
- Micsoda? De mégis...
De végül elharapom a végét. Mégsem épp én vagyok az aki bármiféle kérdőjeleket elhelyezhetne ebben a küldetésben. Főleg nem a mesternek címezve.
- Értettem.
Mondom végül kicsit morcosan. Nem örülök ennek a viszontlátásnak. Egyáltalán nincs ínyemre, hogy ismét a társaságukat élvezzem. Biztosra veszem, hogy mindegyiküknek lesz megjegyzése. Szinte tuti, hogy feszült lesz a légkör. Ha már nem az.


#16 2011-07-24 14:58:30
Tyler
-De harapós ma valaki.....-
Morgom, ahogy meghallom Freyr ingerült szavait. Az utóbbi időben eléggé fásult és ingerlékeny. Mondjuk nem is csodálom ebben a helyzetben. Imádom a két Zabut, komolyan, de most így kora reggel örülök, hogy végre itt hagytak egy kicsit. Tudok normálisan enni, na és annak is örülök, hogy normális ételt is. Szóval míg folyik a bemutatkozás, addig én szépen kajálok. Csendben, nem, nem vagyok rosszul, csak most nincs kedvem beszélgetni. Felszisszenek ahogy belenyilall a mellkasomba a kellemetlen fájdalom.
-Azt hiszem még sem kellett volna azzal a csápos mutánssal leállnom verekedni. Sokkal keményebb volt, mint gondoltam....-
Dünnyögöm halkan, miközben a szememmel a többieket pásztázom. Hát nincs valami vidám hangulat az biztos.


#17 2011-07-24 17:01:03
Bishop
- Végre nekem is sikerült aludnom. -válaszoltam mosolyogva-
Bár megvallom őszintén én már inkább csak azt vártam, hogy jöjjön valaki, elmondja, hogy ide és ide kell menni és ezt és ezt kell csinálni és indulás. De az élet nem ilyen egyszerű, nem olyan mint amilyennek elképzelem, szóval inkább odafigyelek a többiekre, nehogy valami fontosból kimaradjak.


#18 2011-07-24 21:30:37
Pacifista
- Esta es la masturbación verbal. - dünnyögi maga elé és miközben a szeme jár a fennhéjázók, a bejáratok és a menekülési útvonalak között. A keze pedig automatikusan adagolja az ételt a szájába.


#19 2011-07-25 09:48:31
Serena Davidson
Elfintorodtam Freyr szavain, amikor megérkezett. Végre együtt van a csapat, teljesen, amire hónapok óta példa sem volt, erre beesik és megöli a hangulatot teljes mértékben. Így még csak nem is vicces, maradt volna béka, úgy legalább mulatni is lehetett rajta. Tudom, hogy nem csak én osztom ezt a véleményt.
- Szerezz inkább egy barátnőt pubi, mintsem a mi kedvünket tolod el állandó jelleggel! – morogtam.
Biccentettem Morsus- felé, fiatal és itt van, ez zavaró, sőt velünk jön! Nem mintha bajom lett volna valaha Morsus bával, apa és Kap is jóban voltak vele, csak itt van és kicsivel idősebb mint mi, miközben a fiával nőttünk fel. Spanyol szavakat hallottam, majd arra kaptam a fejemet, miközben hangosan nevettem fel rajtuk. Idejét sem tudtam már, hogy mikor hallottam valakit így beszélni.
- Yo no lo diría en voz alta, para que él pudiera entender – válaszoltam vigyorogva spanyolul.*
Jó pár személyt fix, hogy zavarna a helységben, de még Skaar is átvette Freyr mogorva kedvét. Ennyit arról, hogy egyszer legyen fél évente jó kedve a mutánsnak…

* Ezt nem mondanám ki hangosan, úgy, hogy ők is megértsék.


#20 2011-07-25 10:15:48
Ko-Rel
- Én mindig szerény vagyok – mosolygott Melissa-ra.
Namor egy pillanatra elfintorodott Michael szavain, de Freydis és Victoria megjegyzései után önelégült vigyor jelent meg az arcán. Már csak erre várt, hogy valaki ehhez hasonlót mondjon ki hangosan.
- Úgy hiszem arra inkább téged tartanak – mondta.
Végignézett a társaságon, ő maga sem tudta, hogy miért hívták őket össze, főleg ekkora létszámban, hogy most éppen mit találtak ki, hogy hova küldik őket. Amúgy zavarta, hogy amióta Magneto győzött, saját maga nem igen mehetett sehova, hiszen nem sodorhatta Atlantiszt és Lemúriát a tetteivel beszélve, nem derülhetett ki nyíltan, hogy Magneto ellen munkálkodik, főleg, hogy még a birodalmait békén hagyták. Az arca erre a gondolatra elkomorult.
- Hidd el, ha tehetném veletek tartanék, zavar a tétlenség – mondta komoran.

A Halacska szóra összerezzentem egy picit, régen volt, hogy ezt utoljára hallottam névként s akkor is Lyron hívott így. Próbáltam a lehető leghamarabb elhessegetni ezt a gondolatot magamtól. Piros póló, Enterprise? Kissé zavartan néztem fel a két férfira.
- Enterprise? – kérdeztem meglepetten.
A férfi bemutatkozására halványan elmosolyodtam. Mindig ezek a rejtőzködő személyek, végül is, ha nem látjuk őket, míg ott vannak, akkor végzik a legjobban munkájukat. Láttam Namor-t elkomorulni, tudtam, hogy szeretne segíteni, de nem tehette, ő és mi is veszélyben voltunk, ha egyszer Magneto ránk fordítja a figyelmét, s pusztán a létszámbeli fölény miatt győzhetnek akár. Megszorítottam bíztatóan a karját, amivel átkarolt.
- Előbb vagy utóbb minden rendben lesz, bízz bennük – feleltem. – S te is visszatérhetsz a régi feladataidhoz.


#21 2011-07-25 15:55:09
Tao
Lorna megjegyzésén elmosolyodom. Ami azt illeti, szerintem egészen jó húsban van Lockjaw, nincs oka panaszra, ráadásul én nem édességgel tömöm magam, szerintem kijár egy tápláló reggeli nekünk.
Freyr és Skaar nem szereti a felesleges fecsegést és várakozást, mintha a reggelit sem szeretnék, de szerintem nem kell rohanni, nyilván, ha sürgős lenne a dolog, akkor már mindenki itt lenne, hogy tájékoztasson minket, és rögtön indulnánk is. Egy szó, mint száz, pihenhetünk még egy kicsit.
Yusuftól hallok néhány szót, spanyolul beszél, és bár ennyi idő kevés rá, hogy elkezdjem megérteni a nyelvet, amúgy is eléggé hasonlít az angolra, főleg az a néhány fontos szó. Lorna válaszából már csak néhány szót értek meg, viszont én is mosolygok rajta egy jót.
-Legközelebb talán várd meg az erősítést, nem kell mindig hősködni - szólok oda Ethannek, bár egyáltalán nem szidalmazóan, csak jótanácsként.


#22 2011-07-25 16:52:12
Quentine Constantine
Lornára nézek kaja közben, na meg biccentgetek azoknak, akiket még nem ismerek.
-Hát persze, mindenre megoldás a csajozás, mi? "Szerezz" egy barátnőt, mintha boltból lehetne venni... Az ilyen beszólások miatt annyi a hímsoviniszta! - Magyarázom neki, és befejezem a joghurtomatt.
A többieket figyelem kicsit, nem tudom, mikor lettünk ennyien, és hogy lehet, hogy egy-egy bevetésen alig vagyunk. Persze, sok helyre kell menni, megosztani a figyelmünket. És azt is tudom, hogy nem mindenki örül, hogy én nem szeretem állandóan vásárra vinni a bőrömet, de ez van, én nem akartam ezt, segítek, ha épp olyanom van, de nem vagyok valami földre szállt angyal, hogy... Oké, ez most hülyén jött ki. Na mindegy, megjön Kevin is, vagy Ka-Zar, ahogy a legtöbben itt szólítják, de nekem akkor is Kevin marad, az sokkal normálisabb név. Intek neki, aztán ha mellém ül le, és nem valaki mással kezd csevegni, akkor a többiekről kicsit megfeledkezve szólítom meg.
-Nem emlékszem, hogy lett volna már olyan, hogy mindenki egyszerre van a toronyban, biztos hogy valami különleges dolgot akarnak bejelenteni. Valami nagy áttörés, vagy ilyesmi. Szerinted?


#23 2011-07-25 17:53:20
Thorhalla
2046. szeptember 1. 9:50; szombat délelőtt – Főmágus torony (Brooklyn)
Résztvevők: Lorna Howlett, Rachel Wilcox, Yusuf Azeem Omni, Zyro Tao, Michael Dorten Morsus, Skaar Skurgeson, Freyr Johnson, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, Freydis Einardottir, Victoria Miller

Ka-Zar reménykedve nézett a barátnőjére és bólintott.
- Igen, a legjobb az lenne, ha már arról beszélnénk, hogy mikor mehetünk vissza Vadföldre.
Rachel tudja, hogy a férfit mennyire kínozta, hogy a törzseket, amikre vigyázott ott kellett hagynia és egyelőre esély sem volt arra, hogy visszatérjen oda.
Még néhány percet tud a társaság beszélgetni, amikor is először az Asgardiak érzik meg, egy fajtársuk közeledtét, majd mégsem egy Asgardi lépett be az egyik ajtón, csak Jonathan Miller, igencsak mogorva ábrázattal. Közben Yusuf három menekülési útvonalat is talált, de nem valószínű, hogy szükség lenne rájuk, hiszen a világon ez volt a legjobban védett hely.
- Ő az atyám halandó énje – súgta Skaar-nak Freydis, hiszen valószínűleg a fiú még nem találkozott a férfival. – Victoria apja.
- Jó reggelt mindenkinek, aki még nem ismer Jonathan Miller ezredes vagyok – mondta. – Ahogy látom mindenki megérkezett. A Magneto elleni eddigi szélmalomharcban előrelépést sikerült találnia a Bosszú Angyaloknak. Megtalálták a legmegfelelőbb szövetségest, akire szükségünk lehet – mondta, akik jól ismerték a férfit, azaz Morsus, Namor és Victoria tudták, hogy hatalmas gond lehet ezzel. – Azonban a választott szövetségesnek nem mindenki fog örülni innen. A Kéz Amerikai vezetője fog ide érkezni és magával hoz valakit, akivel sikerülhet Apokalipszist a magunk oldalára állítani. Mindenki tudja bizonyára, hogy a vírus terjedésekor valahogyan kiszabadult az Asgardi túlvilágról és azóta Wakandában tartózkodik. Az Akkaba-klán, En Sabah Nur leszármazottainak klánja is oda települt, és tudjuk, hogy nem hajlandóak fejet hajtani Magneto-nak. A feladatuk egyszerű, ám mégis roppant veszélyes lesz. A Kéz emberét juttassák be Apokalipszis palotájába sértetlenül és tegyenek róla, hogy a Mutánsisten meghallgassa őt, és érjék el, hogy segítse az Ellenállást.


2046. szeptember 1. 9:50; szombat délelőtt (NY-i idő szerint) – Japán, Kéz főhadiszállás
Résztvevő: Hjuchia Algernon

- Jól hallottad Algernon – mondta Karasu. – Úgy tudom, hogy a társaid kedveltek, így nem aggódom amiatt, hogy miként fognak fogadni téged. Az már jobb kérdés, hogy…
Elővett egy papírt és leterítette az asztalra, egy családfa volt rajta, egy igen terebélyes családfa, ezen kiemelve egy rész, az pedig a te saját családodnak a fája volt. Az anyai felmenők úgy négyszáz évre mentek csak visszafelé és ott az egyik női családtagnak nem férj volt jelölve, hanem valaki más, amitől a hideg kirázott. Az a nő Apokalipszisnek szült gyermeket és ez az ág a tietek. A leszármazottja voltál a mutáns istennek az adatok szerint.
- Bízunk benne, hogy En Sabah Nur ezért szóba fog veled állni, akárcsak az Akkaba-klán – magyarázta a nő. – Ezt magaddal viszed, és amit kérnek tőled Wakandában megteszed, a világ sorsa múlik rajta tanítvány. Remélem érthető voltam.


#24 2011-07-26 19:21:28
Tao
Miller érkezésével végre elkezdődik a lényeg. A bevezető alapján kissé felderül az arcom, bíztató az, amit Jon mesél, ám mikor folytatja a tervezetet, kezd egyértelművé válni, hogy milyen hatalmas veszéllyel jár majd a küldetés. Nem elég, hogy a Kézzel kell együtt dolgozni, ráadásul Apokalipszissel kell szembenézni, igaz, végül ő lenne a szövetségesjelölt, de erről ő még nem tud, amikor elinduunk hozzá, és talán esélyünk sem lesz közölni vele ezt.
-Remélem, tisztában vagy vele, Jonathatan, hogy ez a küldetés sokkal veszélyesebb, mint bármi, amire eddig vállalkoztunk. Szeretném, ha ezt mindenki más is tudná, nap mint nap veszélyben vagyunk, de ez... Nem tudnám garantálni, hogy mind visszatérünk egy ilyen feladatról. És szeretném tudni, hogy ki a Kéz embere, akivel együtt kell dolgoznunk, különösen oda kell rá figyelnünk, mert lehet hogy csak át akarnak minket vágni, és információt akarnak tőlünk szerezni.
Az aggodalmaim felét sem mondtam még el, és amit elmondtam, azt sem hangsúlyoztam feleannyira sem, mint kéne, de remélem azért a többiek is megértik, miféle veszéllyel állunk szemben.


#25 2011-07-26 19:40:46
Hjuchia Sakura
Igaza lehet Karasunak, hogy mégse lesz rosz a fogadtatás de azért sok minden változik egy év alatt meg. Odalépek az asztalhoz és szemügyre veszem azt a családfát amit mutat. Meglep a dolog de mégsem tudom hova tenni. Talán egy "hát jolvan"-t tudnák az egészhez hozzáfűzni. Ám bizalomgerjesztő, hogy ebből az egész családfából jó dolgok sülhetnek ki, végül is.
En Sabah Nur, Akkaba-klán és Wakandában amit el kell végezni azt el is fogom.
- Teljes mértékben megértettem, mester.
Megvakarom a fejemet kicsit még mielőtt a papírért nyúlnék.
- Kérhetek egy kis támpontot, hogy csak a papírt mutassam vagy valamit még hozzá kellene fűznöm?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főmágustorony (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 11:01

#26 2011-07-26 21:10:54
Quentine Constantine
Kevinre nézek, nehéz nem észre venni, mennyire szenved, akárhányszor eszébe jut Vadföld és a népe.
-Ne aggódj, a törzsek jól vannak, ebben egészen biztos vagyok.
Ami azt illeti, nem vagyok benne biztos, inkább csak abban, hogy nagyon szeretném, hogy igazam legyen.
Miller szövegelése elég kacifántos, de sikerül kihámoznom belőle a lényeget: meg akarnak minket ölni. Az a helyzet, hogy Zyro elég szép képet festett, még csak meg sem közelítve a valóságot.
-Apokalipszishez bejutni... Oda nem lehet csak úgy besétálni. Nem véletlen, hogy Magneto emberei sem tudtak bejutni. Komolyan, van bármi tervünk, ami több reményt ad, mint golyózáporba sétálni egy fazékkal a fejünkön?
Most nem a hasonlat a fontos, inkább csak az, hogy most vettem be a gyógyszert, és még nem hat, de próbálom mellőzni a káromkodást, mert páran talán nem vennék jó néven. Kizárt, hogy egy Kéz tag segíteni akarna. Kizárt, hogy Apokalipszis segíteni akarna. Kizárt, hogy ha ketten szövetkeznek, minket nem vernének orrba közösen. Szóval nem túl jók a kilátások.


#27 2011-07-26 21:40:14
Bishop
Bejön Jonathan Miller, és ismerteti a tervet, erre vártam, már is jobban érzem magam, most már tudom mi lesz a nagy feladat, a többieknek is rögtön kitűnik, hogy ez milyen veszélyes, és ezt páran szóvá is teszik, nekem is az első gondolatom az "öngyilkos akció" volt, de remélem, hogy azért nem csak ennyi a terv, nem csak kiadják, hogy gyerünk oldjuk meg... vagyis nem remélem csak sejtem.
- Azért gondolom -szólok halkan- nem küldenek csak úgy el egy öngyilkos akcióra...
Ezután én be is fejezem a gondolat és szóbeli kommentálást, várom a további fejleményeket.


#28 2011-07-27 10:24:04
Pacifista
- Pedig mi csak katonák vagyunk - válaszol Yusuf, Ramireznek. - Az elnyomás, amiben élünk elégedetlenséget szül. Következésképpen a lázadó elemek gyakoribbak, mint egy boldog demokráciában. Tehát könnyű toborozni.
Yusuf feláll és lassú, kimért léptekkel az asztalhoz sétál, majd ha talál egy üres széket leül. Ha nem, akkor állva folytatja.
- Életünket és jövőnket egy bizonytalan istenkomplexussal rendelkező személyre alapozzuk, aki nem elég, hogy szeszélyes, de még meg is kéne győznünk. Az öngyilkos tervekkel nincs problémám, ha látom a hasznát. Tegyük fel, hogy még látom is eben az akcióban a rációt. De mi szükségünk van a kézre?


#29 2011-07-27 10:44:40
Serena Davidson
Komolyan néztem Zyro szavai után Manóra és bólogatni kezdtem.
- Úgy, ahogyan a bátyád mondja – értettem vele egyet. – Te nem gyógyulsz olyan gyorsan, mint én, és nem vagy sebezhetetlen sem. Nem kell hősködni, anélkül is elismerünk.
Mikor nyílt az ajtó arra kaptam a fejem, a jó öreg Miller ezredes. Az arca fancsali, ennyire talán a „betegsége” alatt láttam csak, amikor ő is mutánsnak számított. Miért érzem úgy, hogy az öreg nem valami jó hírrel fog előállni ma? Ő legalább nem kertel és egyből a lényegre tér, igazából most az órákig tartó monológoknak jobban örültem volna, mintsem annak, hogy hova kell menni és kikkel.
- Biztosan jó ötlet Asgardiakat és engem is küldeni? – kérdeztem. – No offens pubik, csak tudom, hogy Thor, az apám és Balti bá voltak ott, amikor Apokalipszis utoljára meghalt, konkrétan ők ölték meg. És kétlem, hogy a nagy szürke fellejtene és az meg hátrány lenne a csapatnak. Főleg, hogy az elmúlt sok évet, ha minden igaz Freydis nagynénjénél töltötte.
A Kézre már rá sem kérdeztem, azt úgyis megtették a többiek. Nem tetszett ez, határozottan nem, Afrikai kirándulás, egy magát istennek képzelő személy, valamilyen szinten tényleg az. És még a Kéz embere is ott! Lehet még ennél is rosszabb ez a nap? Jah, de arra nem hiszem, hogy kíváncsi vagyok.


#30 2011-07-27 14:09:04
Morsus
Fehér Lovag Ramirezre nézett.
- Van más fajta küldetés? - majd Millerre. - Ezt most tőle kell megtudnom?
Skaar a fejér rázza.
- Alkut kötünk két ksiebb gonosszal. Ha én lennék az asgardiak feje már seregeink elintézték volna ezt a gondot.
Rázta a fejét.
- Nyugalom sorstárs - nézett Namorra. - Majd hozzunk neked valamit az útról.
Veregette vállon és visszanyúlt az asztalra bármilyen ételért.


#31 2011-07-27 19:56:51
Ko-Rel
Namor biccentett Miller felé, amikor a férfi bejött, ahogyan a többiek küldetését hallgatta egyre jobban fancsali ábrázatot vett fel, hiszen ebben a küldetésben semmilyen különleges dolog nem volt, amibe ő maga ne vehetett volna részt. Talán egy uralkodó még jól is jött volna, de arra meg ott volt az asgardi hercegnő.
- Valakinek extra igényei vannak – nézett a Fehér Lovagra. – Már a jó öreg öngyilkosokkal sem éred be, milyet szeretnél még, nyaralás?
Skaar-ra nézett, végre legalább valaki jól gondolkodik, hogy már véget lehetett volna vetni ennek az egésznek, de még mindig semmilyen előrehaladás. Csak kissé elfintorodott az asgardi fiú szavain, de legalább volt valaki már itt, aki megértette.
- Diplomáciai szalagocskát is kapnak a küldetéshez? – érdeklődött.


#32 2011-07-29 11:41:42
Tyler
-Hé én nem hősködtem! Tudjátok, hogy erősítésben nem vagyunk túl jók.....de azért egy kisebb dombot a fejére robbantottam. Persze ezt is túl élte, mert kezdte kiásni belőle magát. Mondjuk én már ezt nem vártam meg.....-
Két falat között, hallom meg mit is terveznek. Apokalipszis. Hát jobbat ki sem találhattak volna, egy őrült egy másikkal szemben. Miller nem igazán tud viccelni, persze ez sem az.
-És mégis mivel tudnánk mi meggyőzni vagyis a Kéz, hogy szálljon szembe Magnetóval? És egyáltalán mi a garancia arra, hogy utána nem ő veszi át a hatalmat. Magnetoval sem bírunk, akkor Apokalipszissel sem fogunk. Mondjuk az lenne a legjobb ha kinyírnánk egymást....-


#33 2011-07-29 12:03:01
Henry White
A többieket hallgatva, düh fog el. Már egy éve nem érünk el semmit, s a helyzet egyre csak romlik. Egyedül Skaar ért velem egyet. Hamarosan Miller ezredes be is jelenti, hogy Apokalipszishez kellene bejuttatnunk egy Kéz küldöttet. Csak helyeslően bólintok. Kezdenünk kell valamit, még ha ez azt jelenti, hogy Apokalipszishez kell fordulnunk.
-A Kéz nyilván nem fogja az orrunkra kötni az ütő kártyájukat, mivel is akarnak Apokalipszishez járulni. Jó ötletnek tartja, hogy én is menjek? Nem vagyok mutáns, nem biztos, hogy jól fog reagálni, hogy én is velük tartok...-
Rég nem éreztem már efféle izgatottságot, amit ez a kis remény ad. Ha pedig ez sem sikerül, nem biztos, hogy szeretném ezt a kilátástalan harcot folytatni.


#34 2011-07-29 12:20:28
Thorhalla
2046. szeptember 1. 9:55; szombat délelőtt (NY-i idő szerint) – Japán, Kéz főhadiszállás
Résztvevő: Hjuchia Algernon

Karasu Algernon-ra nézett a kérdés után.
- Kivételesen igyekezz rávenni a társaidat, hogy ne legyen olyan nagy szájuk előtte, mert Apokalipszis megöli, aki nem beszél vele tisztességesen – mondta. – Győzzétek meg, hogy segítsen. Próbáljátok sarokba szorítani, hogy nincs más lehetősége. Itt az idő, indulunk.
Ezzel megérintette a fiú vállát és a villanás után immáron New Yorkban jelentek meg.


2046. szeptember 1. 9:55; szombat délelőtt – Főmágus torony (Brooklyn)
Résztvevők: Lorna Howlett, Rachel Wilcox, Yusuf Azeem Omni, Zyro Tao, Michael Dorten Morsus, Skaar Skurgeson, Freyr Johnson, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, Freydis Einardottir, Victoria Miller és Hjuchia Algernon

Miller először Freyr-re nézett és válaszolt neki, madj utána Skaar következett.
- Ön is a csapat része – mondta. – Akkor Skaar, Victoria és Freydis sem menne ezen kifogással, sem Michael. Egyikőjük sem mutáns és Michael-t sem véletlenül kértem, hogy tartson önökkel. Ami azt illeti Skaar, ha a te kezedben lenne az Asgardi hadsereg, akkor Asgardon vesztetted volna el a háborút ebben a pillanatban és ki tudja hány világ esett volna el – mondta pontosan úgy a fiúnak, ahogyan Einar tette volna. – Nem véletlenül nem küldött sereget Einar még.
A kérdések tovább záporoztak, hogy Miller-nek ideje sem nagyon maradt arra, hogy mindenkinek válaszoljon.
- Elhihetik, ha lenne más lehetőség, soha sem egyeztem volna ebbe bele, mert nem akarom az életüket kockára tenni feleslegesen. A Kéz pedig igen elmondta, hogy mi a tervük és miért lesz sikeres. Az egyik saját nevelésű tanítványuk, nem nevezték meg kicsoda Apokalipszis leszármazottja. Ez a siker kulcsa, hiszen tudjuk, hogy a mutáns isten a saját véreit tartja a legerősebbnek, ezért biztos, hogy meg fogja önöket hallgatni, ha vele mennek oda. Nincs garancia, hogy utána ő ne próbálná meg a hatalmat megszerezni, így ha a szövetség létre is jön ellene is készülnünk kell, de addig is…
Befejezni már nem tudta, ugyanis az egyik ajtó kinyílt és a társaság jelentős része által két ismert személy lépett be a helységbe. Lady Karasu, akivel a csapat az elnök elleni merényletkor küzdött meg és mellette a mostanra kissé megférfiasodott, de még eléggé kölyökképű Algernon voltak azok.
- Ez volt az utolsó lehetősége a tippeimnek, hogy így találkozunk ezredes – mondta a nő. – Remélem mostanra már mindegyik tudja, hogy mi a feladatuk és mit kell tenniük, hogy a tanítványom egyben kerüljön En Sabah Nur színe elé. És azt is, hogy miként kell viselkedniük, mert a legutolsó találkozásunkkor kiderült, hogy egyiket sem nevelték jó modorra.


#35 2011-07-30 12:06:36
Tao
Miller válaszai végülis kielégítőek, Ethané kevésbé, de a sztorija tetszik, úgyhogy végighallgatom, és jót mosolygok elképzelve, ahogy Ethan eloldalog.
A lényegre térünk, és a kétségeket eloszlatva megtudjuk, hogy Apokalipszis egy leszármazottja tart velünk, ez még több okot adhat a bizalmatlankodásra, de ugyanakkor reményt is a küldetés sikerére nézve.
Az ajtó kinyílásakor Algernont pillantom meg, és mellette a nőt, akivel egyszer már harcoltunk, jobban mondva főképp Algernon harcolt.
Megelőzve minden ellenségeskedést, bizalmatlanságot és odaszólogatást, vezetőként felállok az asztaltól, és Algernonhoz sétálok.
-Algernon, barátom! Üdv újra köreinkben! - Ezzel kezet nyújtok, és rögtön a kézfogásból félig meg is ölelem, jobban mondva meglapogatom a hátát barátilag. - Örülünk, hogy a sors ismét összehozott bennünket! - Ezzel szuggesztíven a többiek felé fordulok, remélem mindenki megértette a célzást, hogy márpedig mindenki örülni fog, nem pedig szidni, és ellenségeskedni.
Ami Lady Karasut illeti, inkább nem méltatom szóra, mert csak ellentéteket szülne a dolog, Lorna úgyis beszól majd neki valamit.


#36 2011-07-30 12:17:44
Quentine Constantine
Remek mókának ígérkezik a dolog, Miller próbálja bizonygatni, hogy ez teljes mértékben biztonságos, vagy legalábbis az is lehetne, ha nem állna fenn a veszélye annak, hogy Apokalipszis ugyan úgy ellenünk fordul, mint Magneto, plusz itt van még ez a leszármazott dolog is. Nem tudom, Apokalipszis leszármazottai különböznek-e valamiben az egyszerű mutánsoktól, de kicsit óckodom attól, hogy túlságosan is közel kerüljenek egymáshoz, és minket kihagyjanak a buliból.
Az ajtón érkezők okoznak némi meglepetést. A nővel még sohasem találkoztam, de a többiek elmesélték, hogy mi történt az elnöki merénylet után, amíg én démonokkal harcoltam.
Algernon más tészta. Ő a Kéznél? Ez most komoly? Elsőként telepatikus befolyásolásra, vagy agymosásra gyanakszom, de nem érzek ilyet az elméjén, minden rendben van vele, úgyhogy rögtön mélyebbre túrok, és megvizsgálom, mivel tömték tele a búráját.
Különös... Semmivel! Nem akar kémkedni utánunk, nem mondták, hogy játsszon ki minket, vagy áruljon el az utolsó pillanatban. Tényleg csak azért küldték, hogy Apokalipszissel szövetséget kössön.
-Szevasz, Al! - Köszöntöm én is Zyro után, aki olyan tapintatosan utalgat, mint ahogy egy elefánt kötéltáncol. Oké, értjük, ne legyünk ellenségesek, igazából tényleg nincs rá okunk.
~Furcsa, de Al elméje tiszta, a Kéz nem akarja ellenünk játszatni, vagy legfeljebb a tudtán kívül.~ Üzenem Lornának.
Emiatt a gondolat miatt rögtön hozzálátok Lady Karasuhoz, bekukkantok az elméje felsőbb rétegeiben rejlő gondolataiba, hogy lássam, tervez-e valamit ellenünk akár Al felhasználásával.#37 2011-07-30 16:51:08
Tyler
Miller válaszára csak megvonom a vállam. Felőlem mehetünk Apo bátyóhoz, mást úgy sem tudunk kezdeni Magnetóval. Vagyis úgy nagyon semmit sem. Ezzel legalább előrébb vagyunk, legalábbis remélhetőleg. Hoppá, szal Al a Kéz-nél van, és Apóka leszármazottja. Ez elég érdekesnek hangzik. Karasura már annyira nem nézek vidáman, elég volt belőle annyi, amennyit láttunk belőle, a múltkori balhéban.
-Üdv, Al, örülök, hogy jól vagy....remélem sikerül is összehoznunk valamit ezzel az Apokalipszissel....
Belapátolom a kajám maradékát, majd várom a csodát. Vagyis az indulást, hisz remélem most indulunk, ha már itt van még mindenki.


#38 2011-07-30 17:21:07
Henry White
Dühösen pillantok Miller ezredesre a szavai után. Vissza kell fognom magam, hogy normálisan bírjak válaszolni neki.
-Nem kihúzni akartam magam a feladat alól. Csak ha a személyem veszélyeztette volna a küldetés sikerét, akkor nem lett volna értelme elmennem. Elég sok múlik ezen, ahhoz hogy egyetlen ember elszúrja, csak mert Apokalipszisnek nem tetszene a származása, fajtája.....-
Válaszolom ingerülten az ezredesnek, majd bólintok a belépő Al-ra, és valószínűleg a mesterére. Szóval ő fogja meggyőzni Apokalipszist, hogy szálljon szembe Magnetóval. Remélem nem a semmiért lesz ez az egész felhajtás és végre sikerül el érnünk is valamit.


#39 2011-07-30 19:03:32
Bishop
Jól van, meg vagyok elégedve, meg vannak azok az infók amik nekem kellenek.
~ Érdekes lesz majd ez, benézni Apokalipszishez, hogy itt egy leszármazott, nosza dumáljunk már egyet. De ha ez az egyetlen használható terv legyen... nem baj ha veszélyes, de akkor csináljuk. De akkor csináljuk már. Nincs kedvem itt vitázni... ez olyan fura, fura, mindenki elmondja a véleményét, de úgyis az lesz ami az eredeti terv, szóval én nem is szólok bele.
És én csak várom, hogy menjünk már, vagy történjen már valami, mert jó lenne ha nem csak itt dumálnánk, persze a többiek ismerik őket, én csak hallottam róluk, szóval ennyit erről.


#40 2011-07-31 10:54:43
Serena Davidson
Oké, meglepő, hogy a Kéz elárulta, hogy mi is az ütőkártyájuk. Igaz magam soha sem találkoztam a kézzel csak hallottam róluk. Van valakijük, aki Apokalipszis leszármazottja. Vettem egy mély levegőt, amikor Freyr méltatlankodott. Mintha Miller nem sorolta volna el a többieket is, akik nem mutánsok. De nem, neki egymagában kell tovább dohognia. Az ajtó kinyílt és az államat kellett keresgélnem az asztalon, amikor megláttam, hogy ki is érkezett. Algernon! Szélesen vigyorodtam el, majd Zyro után megöleltem a srácot és adtam egy puszit az arcára.
- De örülök, hogy látlak – mondtam. – Szépen megnőttél és férfiasodtál!
Még megpaskoltam a hátát, majd Rachel felé fordultam. Csak megvontam a vállamat, majd gondolati úton válaszoltam neki.
~ A világ szarban van ~ morogtam. ~ Ők is, szerintem, ha nem lenne egymásra szükségünk egyikünk sem lenne itt. Freyr-be meg mi ütött? Most kezd neki hiányozni Shywa, hogy éppen átveszi a helyét? Attól a gyíktól hallottam utoljára ilyen mű hisztit… ~
Karasu-ra néztem, nem örültem a nőnek, miért nem tudott valami normális személyt küldeni maga helyett? És hogyan lehet, hogy itt van vele Al, miközben annak idején meg akarta ölni a fiút? Majd megkérdezzük.
- Az unalmasan károgó madaraiból ugye nem kell vinnünk egyet sem Wakandába? – kérdeztem a nőt végül.

//Folytatás: Wakanda//


#41 2011-07-31 11:02:44
Ko-Rel
Namor csak egy pillantást vetett a királynőre, aki még mindig a kutyát akarta meggyőzni arról, hogy az igen hosszúra nyúló reggelit felejtse el és induljanak, mert már régen Attilan-on kellene lenniük. A férfi összefonta a karjait a mellkasa előtt, majd végül Freyr-re nézett.
- Azaz feltételezed, hogy a világ csak körülötted forog – mondta. – Vagy az, hogy több embert és asgardit végigsorolt előtted Jonathan, hogy ők is mennek, de te valahogy náluk is különlegesebb vagy és pontosan csakis te fogod veszélyeztetni a küldetést. És még engem tartanak egoistának és önteltnek!
Méltatlankodott Atlantisz és Lemúria királya. Ő maga ellenségesen nézett a beérkező nőre és Algernonra. Neki már volt nem egyszer ügye a Kézzel, így nem igazán akart pacsi pajtást sem játszani velük. Csak még mindig a falat támasztva figyelte őket a hűvös távolságtartással az arcán.


#42 2011-07-31 14:22:31
Pacifista
Yusuf feláll és öklével csapkodni kezdi az asztalt, egészen addig amíg nem tud akkora figyelmet kicsikarni az asztaltársaságból, hogy mindenki rá figyeljen.
- Kezdem úgy érezni, hogy nem csak nőhiányos ficsúrok közé kerültem egy éve, hanem a köldöknézegetők válogatottja is itt foglal helyet. Aki nem bízik Miller ezredesben, az egyen és igyon. Majd húzzon a fenébe. Aki meg bízik benne, az meg azt kérdezze, hogy mikor indulunk. Így egyrészt átjutunk a holtponton, másrészt elkerülünk egy csomó felesleges szócséplést.
A mondat végén Yusuf visszaül és bekap egy falat pirítóst.


#43 2011-08-02 11:14:30
Thorhalla
2046. szeptember 1. 10:00; szombat délelőtt – Főmágus torony (Brooklyn)
Résztvevők: Lorna Howlett, Rachel Wilcox, Yusuf Azeem Omni, Zyro Tao, Michael Dorten Morsus, Skaar Skurgeson, Freyr Johnson, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, Freydis Einardottir, Victoria Miller és Hjuchia Algernon

- Most azonnal indultok – mondta a nő még Miller-t megelőzve a válasszal Yusuf kérdésére. – Van két percetek arra, hogy összeszedjétek a holmitokat.
Így mindenkinek rohannia kell a felszerelése után, miután ezeket mindenki összegyűjtötte, aki nem hozta magával újra lent találkoztatok a lenti csarnokban. Eddigre Namorék már eltűntek innen lentről és csak Al, Karasu és Miller voltak odalent. Ahogyan ott volt mindenki a nő lépett a csapat közé és a kezén lévő szerkezeten állított valamit. Kékes fény vette körbe a csapatot, ami általában teleportáláskor szokott történni.
A villanás után egy szavannán találta a csapat magát, ahol egyelőre semmilyen civilizáció sem látszott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főmágustorony (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 19 Szept. 2011, 16:00

//Előzmény: Attilan, Atlanti-óceán//

A páros a következő pillanatban egy hatalmas csarnokban találta magát, középen egy hatalmas asztallal, mintha csak egy lovagi csarnokban lettek volna, körülötte székek, a falakon helyenként fegyverek és több ajtó vezetett ki a helységből. Ablaka nem igen volt a helynek, talán három darab mégis olyan hatást keltett az egész, mintha nappal lenne, mert világos volt. az ablakon kinézve egy kertre lehetett kilátni, ahol a fű és a virágok szépen rendben voltak tartva. Alighogy a páros megérkezett az asztalra szinte a semmiből étel és ital került. Namor halványan elmosolyodott.
- Üdvözöllek New Yorkban, a Főmágus toronyban, az X-men és a Bosszú Angyalainak rejtekhelyén!
A helyről már sokszor hallottál, Zacharias Morsus háza volt egykor, ma tényleg egy torony és csak azok láthatták meg, akiknek engedve volt, az ellenségek így nem találták meg soha sem. Illetve senki sem merte keresni.
- Jelenleg épp szinte senki sincs itthon, mindenki terepen van. A bal oldali második ajtón felmenve tudsz magadnak szobát keresni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főmágustorony (Brooklyn) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Sarah Hétf. 19 Szept. 2011, 19:20

Attilanon:

~ Hehehe, valamilyen szinten laza srác, de ő is próbál tiszteletet adni, még akkor is ha a másik hal nincs itt. ~ Gondolatok, jobb mintha magamban beszélnék, bár nem sok különbség van, csak annyi hogy ezt mások nem hallják. Elmagyarázza hogy mivel jár, és tudom, hiszen tegnap már átestem a dolgon, válaszolnék rá hogy " igen tutira kész vagyok és mehetünk ", de mielőtt megszólalhatnék egy fehér fény, már megint, és vált is a kép.

Fómágus torony:

Körbe nézek, olyan ez a hely mintha valami vár belseje lenne, az asztal, a székek...
- Tiszta kerekasztal lovagjai.... - Mormogom hallkan, majd Namor szólal meg mire rá kapom a tekintetem. Nem számítottam rá hogy ő is itt van, tekintvén hogy azt mondta hogy sok dolga van őőő.. " Kint " ami nem tudom hol van, de úgy látszik mégis jött. Megemlíti a hely nevét, nos még nem voltam itt de igencsak sokat hallottam már róla, és huhú, mostmár úgy tűnik itt fogok lakni, legalább is egyenlőre, aztán majd kiderül mennyire vagyok szívesen látott vendég. Még kinézek az ablakon, szép táj, de az előbbi high tech város képe jobban tetszett.
~ Azt hiszem megvan az életcélom, persze csak magnetó kicsinálása után. Szereznem kell ott egy lakást. ~ A gondolatra elmosolyodok, majd Namorhoz fordulok.
- Köszönöm az útbaigazítást, azt hiszem innentől egyedül is meg leszek, és nem szeretnélek feltartani. - Mondom továbbá is mosolyogva, majd ha minden oké és végeztünk akkor megindulok az említett baloldali második ajtó felé.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 20 Szept. 2011, 09:06

Namor töltött magának egy pohár vizet és egy almát is felkapott az asztaltól. Amikor David elindult az ajtó felé, akkor fordult vissza utána és szólalt meg.
- Húsz perced van elkészülni – mondta. – A Rorschach Székesegyházhoz megyünk, arrafelé van Magneto embereinek egy bázisa, elmegyünk kipucolni.
Ha felmetél az emeletre, akkor egy hosszabb folyosó fogadott mind a két irányba, mindkét oldalon ajtók, a legtöbbnél volt kitéve névtábla, hogy már foglaltak, ha nézed őket, akkor az idősebb és a fiatalabb Angyal csapat tagjainak lakosztályai voltak, illetve az X-men tagjaié. Ha benyitottál egy üres helységbe, akkor abban csak egy ágy volt, egy szekrény, asztal, hozzá egy szék, egy számítógép és egy fürdőszoba. Minden mást te magad teszel be és rendezheted be saját igény szerint. Az asztalon még volt egy toll és papír is, hogy ki lehessen tenni az ajtó külsejére, hogy kié is a szoba. Innen a kilátás viszont már nem a kertre nézett, hanem a modern New York-ra és a nem olyan messze levő tengerpartra.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főmágustorony (Brooklyn) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Sarah Kedd 20 Szept. 2011, 15:49

- Ó... Nem gondoltam hogy egyből akciózni fogunk, de rendben. - Majd ezzel be is megyek azona bizonyos ajtón, s elkezdek keresni egy üreset, valahol a folyosó végén, s menet közben olvasom hogy ki hol lakik. Benyitván az egyik üres szobába, nos nem tudom az összes ugyan így néz-e ki, de már így kezdetnek is egész otthonosnak tűnik, szóval úgy döntök hogy ide cuccolok be, bár nincs nálam valami hűde sok dolog, hisz akcióra nem rohangálhatok otthoni cuccosokkal, de majd kidekorálom még ezt. Alaposabban körbe nézek, megvizsgálom az ágyat, a gépet, a széket és az asztal is persze, de semmi problémát nem találok, szóval kellemesen hanyatt vágom magam az ágyon. Kicsit pihizek, majd úgy körülbelül 5 percnyi fekvés után rá eszmélek.
~ Hékás, nekem most be kéne melegítenem az akcióra. ~ Mert az okés hogy ennyi kis sétát bírok, de azért ehez elő kell készülni. Csinálok pár nagyon alap gyakorlatot, amit bírok és nem fáraszt ki telljesen, hiszen nem az a célom hogy akció előtt kicsináljam magam, azt majd megteszi az ellenség, én csak bemelegítem az izmaim.

Miután megvagyok, felveszem a páncélom s átnézem rajta a fontosabb részeket.
- Pengék? - Kipattintom őket. - Rendben... - S ezzel vissza is csúsznak.
- Álcázó? - Egy gombnyomás, eltűnök a szobából, majd pár másodperc mulva egy másik pontján jelenek meg. - Rendben. - Hála a most az egyszer kivételesen jó időérzékemnek, pontosan 20 perc elteltével telljes felszerelésemben talpalok vissza Namorhoz, mivel gondolom nem ő fog felkeresni hogy induljunk.
- Készen állok. - Mondom, majd várom az indulást.
~ Hmm, talán körbe kellett volna néznem, hátha találok valakit akivel válthatok pár szót... Áh, ráér lövöldözés után is. ~ Mosolygok, de ez immáron a páncéltól nem látható.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 20 Szept. 2011, 21:42

Mikor David leér Namor odalent olvasott egy újságot, és Lojckaw már sehol sem volt. Az atlantiszi férfi felnézett, ahogyan az ajtó nyílt és a fiú belépett. Csak intett a kezével, hogy kövesse a másik őt, majd határozott lépettek az egyik ajtóhoz ment és kinyitotta. Odakint egy rövidke pár méteres kert részben való séta után a kapualjhoz ért a páros és Namor lépett ki rajta először az utcára. A kertből hátranézve egy hatalmas alsórészű kicsit középkorias szerű házat lehetett látni egy hatalmas igen magas toronnyal, azonban az utcáról, ha David hátrafordult közel sem a mágustornyot látta, aminek itt kellene lennie, hanem csak egy az utcába tökéletesen beillő kertes családi házat. Aminek a méretei közel sem voltak akkorák, mint amit odabent tapasztalt. Talán, ha a ház, amit nézett negyed akkora volt csak, mint rendes körülmények között.
- Ne lepődj meg, majd megszokod – mondta Namor. – Remélem a páncélod képes repülni, mert máskülönben igen feltűnőek lennénk. Gyalog pedig igencsak messze van a hely.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főmágustorony (Brooklyn) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 30 Szept. 2011, 11:38

Magneto kora – Merénylet
2046. szeptember 27. 07:00; csütörtök reggel – Főmágus torony, Brooklyn
Résztvevők: Lorna Howlett, Freyr Johnson, Hjuchia Algernon, Rachel Wilcox, Zyro Tao, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, David Ethan, Freydis Einardottir és Victoria Miller

Algernon az előző este folyamán érkezett meg a Főmágus toronyba Japánból, ezúttal Karasu nélkül, a mestere és a Kéz emberei egyenesen már Trentonba mentek, hogy ott készülődjenek a rajtaütésre. A többiek, mint általában most is itt laktak. Időközben mindannyian megismerhették David Ethan-t, a SHIELD korábbi munkatársát, aki akkor került, ide, amikor a csapat éppen Wakandában tartózkodott.
Most kora reggel megint mindenkit Hannah Morsus keltett fel telepatikus úton időben, hogy elkészüljenek a reggel hét órás megbeszélésre, ugyanis mindenki tudta, hogy van az a nap, amikor a feladatot végre kell hajtani. A csapat tudta már lassan tíz napja, hogy mi is a feladat, egyszerű, a ceremónián megmerényelni Magneto-t, lehetőleg úgy, hogy meghaljon. Mivel a felnőttek valószínűleg nem tudtak még arról, hogy Mephisto élve tartott igényt Erik Lensherre-re, vagy ha igen, akkor sem különösebben törődtek vele, hogy ez így lesz. A rendes Bosszú Angyalai is részt vesznek a feladaton és segítenek majd a fiatalabb csapatnak a terv végrehajtásában. Nekik jutott talán a nehezebbik rész, feltartani Magneto összes emberét és mindenki mást is, biztosítani a terepet a Kéz embereivel, hogy amíg a fiatalok végrehajtják a merényletet, hogy a fiatalok teljesen zavartalanul dolgozhassanak, ténykedhessenek. Egyedül azt nem tudta a csapat, hogy kit hova is osztanak be, milyen feladatra. Mikor már mindenki lent volt, Hood sétált be a helységbe, mint általában valamit ügyködött egy holgrafikus tableten.
- Jó reggelt – köszöntötte a csapatot. – Már csak én vagyok itt bent, mindenki más már elindult. Valamilyen kérdés, óhaj, sóhaj a négy óra múlva kezdődő eseménnyel kapcsolatban?

//Szokásos néhány mondatban írjátok le, hogy mit is csináltatok az elmúlt 3 hétben.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főmágustorony (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 30 Szept. 2011, 14:28

A hazatérésünk inkább mondható szerencsésnek, mint tervezettnek. Beszámoltam a többieknek a halál utáni eseményről, bár egy részt kihagytam Rachel kérésére, ami a randijára vonatkozott. Nem tudom, miért olyan nagy dolog ez neki, de nem akartam, hogy rosszul érezze magát emiatt. Is.
Az elmúlt három hétben a merénylet tervezéséből nem igazán tudtam kivenni a részemet, inkább a tapasztaltabbakra bízták ezt a feladatot, és mivel elvileg békeajánlatot tett mindenki, nem mentem újabb akciókra sem. Így tehát a toronyban maradtam, hogy kivárjam a merénylet idejét, addig pedig megismerkedtem az új emberünkkel, David Ethannel. Kedves fiú, és talpraesettnek tűnik, bár azt nem tudom, hogy élesben hogy teljesítene.
Ethannel is próbáltam többet beszélni, de valahogy nem tudtam, mit kéne mondanom neki, így a próbálkozás csak terv maradt. Az egész vele történt eseménytől nekem is rossz kedvem lett, és emiatt sokat akartam egyedül lenni. Úgy érzem, mintha elvesztettem volna a testvéremet, persze ez így nem igaz, de még sincs minden rendben. Érzem. Egyre kevesebbet alszom, nem tudom, hogy a képességemnek valami újabb változása miatt, vagy azért, mert ideges vagyok. Valamiért úgy érzem, nem fog sikerülni a merénylet.
De ez rossz hozzáállás. Ébren vagyok akkor is, amikor Hannah üzen, én pedig lesétálok a közös megbeszélőbe, ahol már Hood vár ránk.
-Elmondhatnád, hogy kinek mi lesz a pontos feladata, hol kell elhelyezkednünk, és kik az egyes csapatok vezetői.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Sarah Pént. 30 Szept. 2011, 18:00

3 hét telt el azóta hogy itt lakom, s meglepve kellett hogy tapasztaljam: Elég nyugisak errefelé a dolgok. A hetek nagy részét a falakon belül töltöttem, Edzettem magam, hiszen egy jó katonának mindig formában kell maradnia, valamint ezzel a módszerrel hamarabb vissza állíthattam a szívósságom, és a testem a hosszú kényszerpihenő után ismét 100%-ot nyújthatott. Ismerkedtem a többiekkel, természetesen, különösebben senkivel sincsen problémám, jó társaság, de úgy különösebben egyiküket se ismerem régóta, maximum Vic-et, és így őszintén szólva örülök hogy legalább egy ismerős arc van.

Eljött a nagy nap, aminek nem örültem, olyan nyugodtan aludtam, s olyan szépeket, míj kár hogy mindig a legjobb rész közepén kelt fel valaki. Felülök, megdörzsölöm a szemeim. Kis nap kezdési mozgás, majd felveszem a szokásos felszerelést. Bár kicsit habozok, olyan jó lenne visszafeküdni, nehéz eldöntenem hogy én most mit is akarok jobban, de végül úgy döntök, hogy Magneto bácsi megpörkölése fontosabb. Lesétálok a többiekhez, bár eddig az a többiek elég kevés ember, hiszen csak két személyt látok, de gondolom leszünk még többen is.
- Hood, Zyro. - Biccentek mindkettejüknek külön, amolyan köszönésképpen, majd figyelek, és persze aki még jön, annak ugyan így köszönök.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 01 Okt. 2011, 16:32

Eseménytelen és szokásos edzéssel telt el a három hét még amit a mesterem mellett töltöttem mielőtt visszajöttem volna tegnap este. Az út inkább pihentetőbb volt mint fárasztó így az alvás se jelentett gondot és ahogy a felkelés sem. Berögzült mozdulatok sora mikor az ébresztés érkezik, csupán az öltözés más, fekete farmer és szürke atléta egy edzőcipőhöz hasonlító vékony puha talpú cipővel kísérve. A három hét alatt a fejem is csak ki "borostásodott" ami hajszínem miatt alig észrevehető. Nagyon zavaró ezért inkább egy szürke kendővel bekkeltem ki amíg nem nő vissza rendes hosszára.
Lesétálok a megbeszélő terembe ahol látom már Zyro-t, az új David-et és nem mellesleg Hood-ot.
- Jó reggelt.
Köszönök mindenkinek majd az ajtótól beljebb sétálva megállok és várok. Zyro már feltette a kérdést, a válasz valószínűleg a többiek érkezése után fog érkezni.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Bishop Vas. 02 Okt. 2011, 11:57

Unalmasan telt az a három hét, edzéssel, meg hasonlókkal, nem voltam túl szociális, csak amennyire szoktam. Azért a többieknek én is beszámoltam, hogy mi történt a túl világon.
Ezután eljött a nagy nap, nem izgultam túlságosan, reggel gyorsan kipattantam az ágyból, felöltöztem és mentem a megbeszélőbe.
- Üdvözletem.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Tyler Vas. 02 Okt. 2011, 13:59

Három hét....

Ez idő alatt, leginkább az új képességeit próbált minél jobban uralma alá hajtani, amivel nem is volt probléma. Hisz Mephisto-nak hála tudta mire képes, uralni is tudta. Csak hozzá kellett szoktatnia magát, az újhoz, plusz a mozgást is gyakorolnia kellett. Igaz többé nem volt képes mindenféle akrobatikai trükkre, de a hajlékonysága szerencsére megmaradt. A fennmaradó időben, pedig rövid úton kerülte a többieket. Zyrot azért mert állandóan kínos csendbe fulladt a beszélgetés, Lornát azért mert egyszerűen nem tudta hogy kezelje azt, hogy szereti őt. Tulajdonképpen szereti ő is de csak mint egy nagyon jó barát. A többieket meg azért mert mindenki furán bámulja, és kínosan hallgat a közelében. Az utóbbi időt, egyedül töltötte, a Zabuk társaságában, főleg edzve készülve a Magneto elleni merényletre.
Mindenki által észrevehető változás, mostanában mogorvább lett, illetve a poénjai kicsit gyilkos természetűek lettek, illetve néha mintha minden bűnét ismerné arra akire ránéz. Ezen kívül nem sokat változott, kivéve hogy kevesebbet jár tásaságba.

Lángoló koponya fejjel sétálgatok a folyosókon, míg végre eljutok a megbeszélésre, ahol végre mindenki bámulhat, mint egy mutatványt. Vagy démont, hisz az volnék, vagy mi a fene.
-Üdv skacok, itt az idő egy kis gyilkolásra.....-
Hát ez nem volt túl nagy poén, mostanában valahogy túl morbidak a vicceim, vagy én magam. Mivel égő fejjel elég furán pillantanak rám, így némi koncentráció és fájdalom árán, újra emberi formát öltök. Levágódok az egyik üres székre, az asztalon dobolva az ujjaimmal, várok a többiekre. Közben azon morfondírozok, hogy a fenébe fogjuk Magnetot elkapni, egyáltalán, át adni Mephistonak. Amiről persze senki sem tud, csak mi. Valahogy úgy kellene intézni, hogy erről senki ne tudjon. Nem lesz egy fáklyás menet az biztos. Ha Lorna megjön, nos azt hiszem köszönök neki vidáman, és nem ártana bocsánatot kérni tőle. Konkrétan megkérdeztem tőle Wakandában, hogy jól van-e agyilag és miért csókolgat össze-vissza. Rachel világosított fel a szituról, ami elég kínos és jelenleg nem is igazán tudok mit kezdeni vele.


Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Henry White Vas. 02 Okt. 2011, 18:19

Csendes léptekkel, közeledek a többiek felé. Reggel a telepatikus ébresztőre keltem. Arcom nyúzott és egyáltalán nem vagyok kipihent, ahogy az elmúlt három hét alatt sem pihentem túlságosan sokat. Az után kutattam, hogy lehetne semmissé tenni, a többiek Mephistóval kötött alkujukat. Megpróbáltam mindent, de a tudásom és az ismereteim ehhez kevesek.Így maradtak a rémálmok, s a többiek pillantásának kerülése, vagy csak egyáltalán elkerülni a többieket. Páran azt mondták, semmiség az egész, de ennyivel nem lehet elintézni, főleg ami Lorna és Manó közt történt. Az én hibám, és ezzel együtt kell élnem.
Csendes bólintással köszönök a már megjelenteknek, s leülök egy távolabbi sarokba, várva az eligazítást.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 02 Okt. 2011, 22:24

Az ölelésemet és a csókomat nem viszonozta Wakandában, később már hazafelé tudtam meg Rachel-től, hogy miért nem. Mephisto engedte őket vissza, és alkut kellett vele kötni, Manó más lett, mint régen volt és a démon elképzeléseibe én már nem fértem bele. Miután visszaértünk New Yorkba hazamentem egy hétre, egyedül akartam lenni anyával és apával nem látni a többieket. Főleg, hogy Freyr-t jobban meg akartam ölni, mint Bard-ot valaha is. Az otthoni dolgoknak végül az lett a vége, hogy még apát is nekem kellett otthon tartanom, hogy ne menjen és verje össze Freyr-t a korábbi mondása alapján. Ami pedig még a csatabolygón hangzott el, „Ha összetöröd a szívét, én a csontjaidat pubi!”. Csak ki gondolta volna, hogy nem Manón tartaná be, hanem máson? Nehezen szoktam meg ezt a helyzetet, piszkosul nehéz. Próbáltam annak örülni, hogy legalább életben van és nem halott. Miután visszajöttem a többiekhez, még Rachel is próbált vigasztalni, de kerültem a többieket. Inkább egyedül voltam, mert könnyen kihozhatott bárki a sodromból és egyre jobban kezdtem úgy viselkedni morgósként, mint apa.

Hannah telepatikus ébresztésére ébredtem, gyors hidegzuhany után indultam lefelé, ma volt a napja, hogy megpróbáljuk megölni, vagyis elfogni Mangeto-t, hogy a vöröske megkaphassa. Az ő fülét is kicsipkéztem volna azért, amit tett. Odalent a többség már ott volt, illetve Hood is. Manóra néztem egy pillanatra, majd a körmeimet a tenyerembe vájtam és vettem két mély levegőt, hogy ne essek karmokkal Freyr-nek és ontsam a vérét, végül Zyro kérdése után Hood felé néztem.
- Mennyire legyünk mindenki mással finomak? –érdeklődtem.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főmágustorony (Brooklyn) 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 03 Okt. 2011, 11:18

Pocsék egy három hét volt, annyit mondhatok. Mindenki kerül mindenkit, Manót kínos csend, és leselkedő pillantások kísérték mindenhova, Zyro valószínűleg magát hibáztatja mindenért, Frey ugyanezt teszi, de már jogosan. Lorna totál kikészült, hiába próbáltam tartani benne a lelket, azt gondolja, hogy magányra van szüksége, nem tudom, talán igaza is van. A többiek még jobban magukba fordultak, van aki az edzéssel próbálta elkerülni a társaságot, van aki egyszerűen elhagyta a tornyot. Kezdem úgy érezni, én vagyok a legnormálisabb, és a többieknek kéne szedni a kedélyjavító bogyókat.
Kettőt szedek reggelente, mióta meghaltam, és mit ne mondjak, segít, csak azt nem tudom, hogyan jön ez össze azzal, hogy le akartak szoktatni mindenről, ami függőséget okoz. Nem tudok mit csinálni, minden éjjel hideg verítékben rúgkapálok és kifulladva ébredek. Lázálmok gyötörnek Mephistoról és arról a bizonyos randiról, amiről senkinek sem beszéltem. Még Kevinnek sem árultam el mi történt, de csak a vak nem látja, hogy valami nincs rendben. Kitaláltam már vagy tíz indokot, de ez nem az igazi, és persze ott van az a kis bibi, hogy nem tudok az agyában turkálni. Ez aztán a kemény dolog, mikor muszáj őszintének lenni. Nem sokszor vagyok ilyen helyzetben.
Üde színfolt az új srác, David Ethan, még nem tudja, mi vár rá egy ilyen csapatban. Valamiért rossz érzésem van vele kapcsolatban, nem tudnám megmagyarázni, de valami azt súgja, nem kéne magunkkal vinnünk.
Hajnali öt óta virrasztok, próbálok visszaaludni, de ez már nem megy. Kevin is felébredt, mikor sikkantva szakadtam ki egy újabb rémálomból, de hamar visszaaludt. Miután belenyugodtam, hogy ma sem fogok már aludni, ittam egy kávét, és müzlit meg joghurtot reggeliztem, Hannah ébresztésekor a zuhany alatt próbáltam kiverni a fejemből az összes baljós érzést, álmot és látomást. Szép emlékeket kerestem inkább helyettük, a gyerekkoromból. Még jól jöhetnek, ha Mephistoval hoz össze a sors.
Még kissé vizes a hajam, mikor leérek a többiekhez. Lornára pillantok, nem tudok elrejteni a szánakozó tekintetet, úgyhogy Zyrora és Ethanre rá se nézek, inkább a földet bámulom.
-Reggelt... - Motyogom halkan, és eszembe jut, amíg én a saját problémáim miatt nem alszom, ők vajon mi tesznek?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Főmágustorony (Brooklyn) Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 03 Okt. 2011, 13:48

2046. szeptember 27. 07:05; csütörtök reggel – Főmágus torony, Brooklyn
Résztvevők: Lorna Howlett, Freyr Johnson, Hjuchia Algernon, Rachel Wilcox, Zyro Tao, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, David Ethan, Freydis Einardottir, Victoria Miller, Judy Huniver-Frost és Remus Woodson

Mikor már mindenki megérkezett és a válaszokba Hood belekezdhetett volna fehér villanás töltötte be a helységet és két ismerős személy jelent meg a csarnokban. A gyémántlány, akit már látott a társaság Wakandában, illetve a fiatal férfi, aki vele együtt volt akkor.
- Akkor ezzel is megvolnánk – mondta Hood elégedetten. – Szeretném bemutatni Judy Huniver-Frost-ot és Remus Woodson-ot, Apokalipszis küldötteit, akik veletek fognak menni a feladatra.
Néhány pillanatra csöndben maradt, megvárva, amíg a páros leül, vagy elhelyezkedik, majd utána folytatta.
- A csapat két felé fog szakadni, vagyis három felé és így hajtja mindenki végre a saját feladatát. Kénytelenek voltunk így megoldani, mert Apokalipszis nem jött volna el, ha Freyr ott van a közelében – húzta el a száját a férfi. – Az első csapat Zyro, Manó, Lorna, Andrew és Judy lesz. A ti feladatotok lesz ténylegesen a bejutni és elintézni Magneto-t, Zyro vezeti a csapatot. A második csapat Algernon, Freyr, Rachel, David és Remus, ti lesztek a tisztogatók, akik épületen kívül maradnak, és a közvetlen közelében próbáltok mindenkit megakadályozni abban, hogy bejusson az épületbe és akadályozza a másik csapat munkáját. Semmilyen esetre nem léphettek be az épületbe, mert akkor bukjuk Apokalipszis segítségét, itt az együttműködés fényében Remus irányít. Odabent az első csapatna a segítségére még Namor és Freydis is lesz, amint az akció elindul. A harmadik csoport Victoria és Freydis lesz. A hercegnő hivatalos meghívót kapott, mint Asgard trónörököse, atyját Thorson királyt helyettesíti az ünnepségen. Victoria pedig… - vett egy mélye levegőt. – Haward Maximoff is ott lesz, foglald le és próbáld rávenni, hogy árulja el a nagyapátokat. nem tudjuk mi lesz a fiú feladata, de nem hajthatja végre. A mennyire legyetek finomak, nem vagytok gyilkosok és sokak nem is tehetnek arról, hogy őt szolgálják, így kímélettel bánjatok a bentiekkel. Kérdés?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főmágustorony (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Sarah Hétf. 03 Okt. 2011, 14:28

Szép lassan becsordogál a társaság, én pedig mint minden rendes paraszt, alaposan végig nézek rajtuk, de csak szép óvatosan hogy senkinek se tűnjön fel.
~ Hehehehehe.... ~ Ennyit fűzök mindegyikhez, végül is most fontosabb dolgom van minthogy legeltessem a szemeimet, és persze az is közre játszik hogy láthatóan mindenkinek elég pocsék kedve van. Ethan megnyilvánulására vigyorra húzom a számat.
- Tetszik a stílusod. - Jegyzem meg neki meglehetősen pozitív hangnemben. Majd Hoodra tekintek, ahogy bele kezdene a magyarázásba, bár először nem sikerül neki mert teleportal érkezik még egy kis erősítés. Érdekes szerzetek, de ki nem az? Nem foglalkozok velük túl sokáig, a terv fontosabb. A kicsit megbiccentem a fejem jobbra, majd elsőnek felteszem a számomra kihagyhatatlan kérdést.
- Kint ugye nem kell visszafogni magunkat? Ha esetleg úgy adná a helyzet. - Harc terén nem erősségem visszafogni magam.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Tyler Hétf. 03 Okt. 2011, 19:19

Szépen sorban megérkeznek a többiek is, mintha valami gyászmenetben lennénk, olyan a hangulat. Ami baljóslatú ebben, hogy még tetszik is valahol ez a hangulat. Anyám! Ethan-re nézek, a másikra, nem magamra (az bizarr lenne), elvigyorodok.
-Legalább valakinek tetszik, kösz az elismerést....-
Szóval bátyó, én, Lorna, Andrew, valamint ez Judy akárki. Zyro nos ő elég naiv, Lorna és én talán megtudjuk tenni, persze nem ölni, de leverni. Talán....
Már csak az a kérdés, hogy fog Mephisto eljönni Magsziért. De erre ráérek később gondolni.
-Nekem semmi kifogásom a felosztás ellen, de egyet azért leszögezek. Magneto a cél, és nem fogok azért elbukni mert valaki az utamba áll, akivel kíméletesnek kéne lennem.....-
Elhallgatok, s megrázom a fejem, kicsit zavartan. Fenébe miért mondok ilyeneket....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Henry White Hétf. 03 Okt. 2011, 19:32

Az eligazítás alatt próbálok nem ránézni a többiekre. Nem akarok, hogy még egy tömegverekedést is a számlámra írjanak....vagy vérontást.
Szóval Apokalipszis nem akar, van is egy-két tippem, miért nem. Megvonom a vállam, beleegyezésként. Korántsem tetszik, hogy Apokalipszis embere a főnök, de most jobb ha nem szólok ebbe bele. Mondanám az új fiúnak, hogy csak a feltartóztatás a célunk, de azok után....álszent kijelentés lenne tőlem. Csöndben várom a végét, s az akció kezdetét. Mást úgy sem tehetek....
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 04 Okt. 2011, 13:45

Bólintok a két új érkezőnek, akik arca ismerős, ők voltak ott, amikor a többiek kiszabadultak a börtönből. Úgy tűnik, Apokalipszis számításba vette, hogy olyanokat küldjön, akikkel barátságosabb hangot tudunk megütni.
Végighallgatom Hood eligazítását, egész jól hangzik a terv, főleg az a rész, hogy segít nekünk Namor és Freydis, olyan segítő kezek, melyekre nagyon nagy szükségünk lesz. Judyra nézek, aki az eligazítás szerint velünk fog jönni. Semmit nem tudok róla leszámítva azt, ami egyből látszik, gyémántból van a bőre.
-Judy, kérlek mondd el, mihez értesz, mi a pontos képességed, és hogyan vehetjük leginkább a hasznodat - fordulok a lány felé, és közben próbálom elereszteni a fülem mellett Ethan hangját, de azt hiszem, egy pillanatra a félelem és csalódottság bánatos keverékre ül ki az arcomra.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 04 Okt. 2011, 13:50

Oké, itt vannak a díszvendégek, most már kezdődhet a buli. A beosztáson fintorgok egyet, a vezetőnk kilétén még egyet, lehet, hogy kevés mára az a két bogyó. Na jó, vágjunk bele, mi vagyunk a söprögetők, remek meló, csak le kell szerelnünk mindenkit.
-A söprögetésnél elég jó koordinátori szerepet tudnék ellátni, ha felrepülök, belátom a terepet, és telepatikusan is kiszúrom a közeledőket, tudok szólni a többieknek, hogy honnan érkezik a veszély, és milyen formában - magyarázom a vezetőnknek, aki gondolom annyira azért nincs tisztában a kvalitásainkkal.
-És te mit tudsz? - Szegezem neki a kérdést kevésbé kifinomultan, mint ahogy Zyro tette Judy esetében.
Közben azon agyalok, vajon mi lesz Freyr-rel. Andrew talán nem utálja annyira a wakandai akció miatt, és ami azt illeti, lenyeltem a békát én is, de ez még nem jelenti, hogy örülök a társaságának. Most külön osztották Lornától, de nem lehet mindig távol tartani tőle. Ebből még nagy balhé lesz.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Főmágustorony (Brooklyn) Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 04 Okt. 2011, 14:21

Freyr, Rachel, David és Remus-al leszek egy csapatban. Rendben, kiváncsian várom, miképp fog menni a dolog de szerintem nem lesz gond. David felé fordulok a kérdése után és mosojogva válaszolok neki.
- A cél, hogy ne jussanak be.
Rachel közben beosztja valamelyest magát figyelőnek. Ez jó, hasznos. Főleg, hogy ő az közöttünk aki ténylegesen is képes magasból azonnal szólni mindenkinek. És arra is kiváncsi vagyok, hogy ez a Remus mit tud csinálni.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Bishop Kedd 04 Okt. 2011, 19:51

Megkapjuk a feladatot, egyszerű, kicsinálni Magnetot. Ennek végül is örülök, szeretek akcióban lenni. Bólintok, hogy megértettem a parancsot.
~ Szerintem Mephisto is ott lesz, lehet nem fogjuk megölni az öreget, csak majd megpróbáljuk maximum.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Főmágustorony (Brooklyn) Empty Re: Főmágustorony (Brooklyn)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.