Dzsungelek

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 23 Feb. 2018, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2018. február 27. (kedd)

” Dear Czerka, please stop finding ancient horrible things. Love Kira”
- Kira Carsen, Jedi lovag

Dzsungelek - Page 4 00120

Kor maradt kint az idegen nővel, amíg Miin bevitte Morwen-t. Azonban mivel a Ravohra nem vette fel a fonalat, így a csillagködön kívülről érkezett nő magára hagyta az egyébként csak alvó jedi mestert és kiment a vendégükhöz. Majd elindult kifelé.
Kor-nak nem sok dolga volt a fiatal nő csak türelmesen várakozott, szinte teljesen mozdulatlanul a földet bámulva. Egyszer-kétszer helyezte át a testsúlyát összesen egyik lábáról a másikra, de semmi egyebet nem tett. Percek teltek el és mivel még mindig nem szólt hozzá senki, így egyszerűen hátat fordított Kor-nak és indult el kifelé.
Miin is pont erre érkezett meg, a szavaival pedig sikeresen megállította a nőt.
- Nem fogjátok – mondta. – Az Anya háborút indít azért, mert a fajtátok, a külvilágiak több falunkat is lemészárolták nem is olyan régen. Páncélban, olyanban és hasonlóban, mint ő.
Itt a fejével Kor-ra bökött.
- A külvilágiak éjjel jöttek, nem törődtek semmivel, lemészárolták a gyermekeket, időseket, betegeket is. Valami furcsa kódnyelven beszéltek, nem értettem, de nem volt nehéz kitalálni, hogy keresnek valamit. Először ők is gyűjtögettek, mint ennek a településnek a lakói, ahol vagyunk. Aztán a romokat kezdték vizsgálni, mivel fegyveresek voltak nem jöttünk elő, nem sokkal később a falvainkat is megtalálták…
A táskájában kotorászott és végül egy fénykardmarkolatot vett elő.
- Azt hiszem, hogy ezt keresték és azt, akié volt, aki több, mintegy huszonöt bolygófordultával ezelőtt jött ide és meg akart ölni egy menekült családot.

statisztika:


Dzsungelek - Page 4 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, romok ~
kép:

Egyedül ébredt fel végül is Morwen, és amit tervezett azért az annyira nem volt egyszerű, mint képzelte. Igencsak duplán látott és eléggé szédült is. Némileges orvosi ismerete, hogy nagyjából tudja azt, hogy komolyabb agyrázkódást kaphatott és némi zúzódása is van. Így elsőként a kimenetel helyett inkább úgy döntött, hogy az orvosi részlegbe megy, ott még voltak működő gépek, hátha megtudja magát vizsgálni és kiderül, hogy milyen sérüléseket szerzett. Nem lett volna jó, ha nem teszi és pár óra, vagy perc múlva belehal valamilyen belső vérzésbe, vagy valami effélébe.
Így igyekezett átsétálni a megfelelő helységbe és ott nekilátni megkeresni a megfelelő eszközöket. Közben kétszer meg kellett állnia, mert egyrészt nehéz volt levegőt venni, szúrt és fájt, gyanította, hogy egy-két bordája is bánta a találkozást. Másrészt pedig eléggé szédült és a kettőben látás sem segítette, hiszen nem ismerte még a helyet annyira, hogy csukott szemmel boldoguljon. Ebben a helyzetben pedig nem akarta túlerőltetni sem magát, így emiatt az Erőben sem tudott tájékozódni.
Ha odaérkezett akkor tényleg nekilát megkeresni az eszközöket és leszkennelni saját magát, hogy megtudja azt, hogy mennyi és milyen sérülést szenvedett el.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 24 Feb. 2018, 20:58

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:

Csendben várakoztam és figyeltem az ismeretlen nőt míg a többiek letették az egyik épületben pihenni a jedit és gondolom látják is el a sérüléseit. Már majdnem elment, el is indult a nő mikor kijött vissza Miin és megszólította. Az amit meg mond elég furcsa, csak azért mert olyan páncéljuk volt mint nekem és hasonló akkor máris mindeki ellenük van. Elég érdekes hozzáállás, főleg úgy, hogy könnyedén jutottam hozzá ehhez a páncélomhoz. Bármi féle kapcsolat nélkül persze. Az értetlen beszéd meg akár hangtorzítók vagy valami kód nyelv is lehet. A történet bővül tovább egy fénykarddal is tovább, hogy lehet azt keresték. Nem egy egyszerű eset az egész az már biztos. Miin-re nézek, majd a nőre vissza. Békésnek tűnik eléggé ahhoz, hogy ne kelljen aggódnom azon, hogy hirtelen neki fog ugrani bármelyikünknek is itt szóval kiindulva abból, hogy a klánvezérük sincs oda a férfiakért inkább ráhagyom a lánydumát kettejükre. Felakasztom a vállamra a fegyveremet és pár lépéssel arrébb megyek tőlük, hogy had beszéljék meg ezt az egészet. Nem mintha sokat tudnék adni a helyzethez. Számomra nem fest túlságosan radikálisnak. Furcsa inkább, hogy a kimutatott harci tudásuk ellenére lemészárolták a faluikat a katonák, még tudták is, hogy jönnek.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow Hétf. 26 Feb. 2018, 16:07

Heiwanna Miin Klodov

Figyelem a másik nőt, és hallgatom a szavait nyugodtan állva, nem hagyva, hogy most érzelmeim a hallottak alapján eluralkodjanak rajtam, mert ez most nem az a helyzet, mikor ezt csak egy kicsit is megengedhettem volna magamnak. Nem, most tényleg a lehető legfontosabba a hidegfej, hogy minél jobban átlássam a jelen helyzetet, és ennek megfelelően tudjak reagálni az elhangzott dolgokra. Korra nézek, majd megszólalok csendesen.
- Szerencse, hogy a helyi nagy hatalmak ennyire békések és könyörületesek, vagy már nem lenne kivel és miről beszélni erről. Néha úgy irigyellek, hogy nem emlékszel ezekre. – hangom csendes és nyugodt, ahogy Kornak mondom, aztán ahogy megindul kicsit hangosabban szólok utána.
- Kérlek nézd majd meg Avenay Mestert, hogy jobban van e és ha kell akkor segíts is neki – ezután nézek vissza
- Őszintén sajnálom, ami a népeddel történt, és hogy egy ilyen kegyetlen mészárlást el kellett szenvednetek. – hangomban ott az őszinte együttérzés, és némileg a szomorúság is, bár uralkodom az érzelmeimen, mert akkor kicsit hevesebb kitörés is lenne mellette, azonban, most a nyugodt, kedves, együttérző diplomatikus viselkedés kell és nem más.
- Ha jól értem, akkor Birodalmiak, vagy hasonló páncélt viselők érkeztek a bolygótokra, azonban kérlek javíts ki, ha tévednék, mert én nem vagyok harcban túl járatos, és szeretném megérteni a dolgokat, hogy segíteni is tudjak amennyire tőlem telik, - kezdek bele nyugodt kedves hangon, hogy próbáljam felmérni a dolgokat. - de nekem úgy tűnt, hogy harcosok és Erő terén se vagytok védtelenek, ezek mellett a hely ismeretének előnye is nektek kedvez, ahogy az álcázásotok is, akkor, hogy tudtak így rajtatok ütni? – majd a fénykard markolatra mutatok.
- Mi történt az erőhasználóval, akié eme markolat volt, s ha szabad tudnom, akkor megtudtatok róla valamit? – érdeklődtem teljesen nyugodt hangon, kedvesen. Egyenlőre próbálom tisztán átlátni a helyzetet, mert most nem kéne elkapkodni a dolgokat, aminek az eredménye nagyobb katasztrófa lenne, mint aminek a szélén állunk jelenleg is.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi Hétf. 26 Feb. 2018, 17:03

Az ismeretlen nő szavai hallatán Dendarid ismét nem tud parancsolni értelmeinek és az csak még inkább feldühíti, hogy a Birodalomnak is köze van ehhez az egészhez.
- Hát persze, hogy a Birodalom! Semmiből sem maradhatnak ki. Semmi máshoz nem értenek csak a gyilkoláshoz és a probléma okozáshoz, amit végül nekünk kell megoldanunk. Sejthettük volna az elejétől fogva, hiszen mindenben benne vannak.
Már egyáltalán nem lepődik meg az egészen, hiszen jól tudja, hogy a Birodalom mindig erővel próbálja elvenni azt amit akar. Így vették el tőle drága testvérét is.
- Akkor biztosan valami öntelt sith lovag fénykardját találtátok meg, aki azt hitte elég erős, hogy uralkodjon a világ felett, majd hirtelen rájött, hogy esélye sincs és menekülőre fogta a dolgot. Bár, ha a Birodalom ennyire keresi, akkor valószínűleg nem csak egy egyszerű sith lovag.
A Dendaridban dúló dühös érzelmek kezdenek csendesedni és a helyüket a remény veszi át. Reménykedik benne, hogy az állítólagos sith lovag még mindig itt van életben és talán tud némi információval szolgálni a testvéréről és esetleg az apjáról.

Felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek - Page 4 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 27 Feb. 2018, 09:05Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2018. március 3. (szombat)

” Now, young Skywalker… you will die.”
- Palpatine császár – A Jedi visszatér

Dzsungelek - Page 4 00120

Kor továbbra sem szólalt meg, Miin pedig beküldte, hogy nézze meg a jedit, azonban a férfi nem ment, csak pár méterrel távolabb. Miin békés szavai mellett Dendarid igencsak kifakadt és ő maga is a Birodalmiakat hibáztatta.
- Fogalmam sincs, nem láttam rajtuk jelzést, és nem is azzal voltam elfoglalva, amíg a népemet irtották – felelte. – Egészen addig nem is láttam életemben páncélosokat. Az pedig, hogy birodalom, vagy köztáraság nem mond sokat nekem. Mi egyikhez sem tartozunk, függetlenek vagyunk még ha ezt az itt levők elfogadni sem akarják.
A következő kérdésre megforgatta a nő a szemeit.
- Akkor még nem volt álcázásunk, a folyamatos elektromos vihar azóta tart, ahogyan azóta vannak egyéb védelmi intézkedéseink. Előtte nem volt szükséges, ha akarta valaki az égben keringő szerkezetekkel megtalálhatott minket.
A legvégső kérdésre felsóhajtott.
- Nem tudok sokat, még gyermek voltam, majdnem huszonhat éve volt. Egy hajó lezuhant, ami egy családot szállított, menekültek ennek a tulajdonosa elől. Három gyermek volt, két fiú, egy lány, az anya és az apa. Az anya értett a kardok forgatásához, megölte az őket megtámadót. Tőle tanultuk a varázslatokat és a mágia használatát is. Nagyjából két évig voltak itt, utána elhagyták a bolygót és tovább mentek. Ha volt is ennél több nem tudok róla, két-négy éves voltam csupán.
Fejezte be mindezzel a mesélését.

statisztika:


Dzsungelek - Page 4 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, romok ~
kép:

Odabent közben Morwen beért a gyengélkedőre és el is tudta indítani a megfelelő programot. Azt sikeresen megtudta állapítani, hogy belső vérzés nincs, törött csontjai sincsenek, csak két repedt borda – nem mintha ez nem fájt volna legalább annyira, vagy jobban, mint a törés – jó pár zúzódás. Illetve agyrázkódás, mindezt sejtette is. Akkor most nem volt szabad a következő egy napban nagyon elaludnia, vagy ha igen, akkor valakinek ébresztgetnie kellett, nehogy kómába essen. Coruscanton, vagy egy köztárasági bázison, működő orvosdroiddal nem lett volna gond, de itt most egyik sem állt rendelkezésére. És kihívni sem lehet egy LAAT-ot most ide az elektromos vihar miatt. Így kénytelen lesz pár napot itt maradni majd egyedül. Mivel a sérülései elég súlyosak voltak és az agyrázkódás miatt a meditációt sem tudta volna elkezdeni, így most már tényleg úgy döntött, hogy ideje lesz egy adag fájdalomcsillapítónak. Igyekezett nem felsóhajtani, hanem csak egyenletesen lélegezni és felállni a székről. Ha sikerült neki, akkor próbál odabotorkálni a gyógyszeres pulthoz és kivenni egy fiola fájdalomcsillapítót. Legalább is, ha talált. Ha igen, akkor beadja magának, ha nem, akkor kénytelen volt továbbra is fájdalom között maradni és valamilyen alternatív dolgot kitalálni a fájdalmai csillapítására.

felszerelés/egyebek:_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow Pént. 02 Márc. 2018, 18:30

Heiwanna Miin Klodov

Hallgatom figyelmesen azt amit mond a fiatal nő, kicsit elgondolkozva, majd a padawanra pillantok a kirohanásakor.
- Fékezd az érzelmeidet ifjú padawan, és kérlek tedd meg nekem azt, hogy megnézed hogy van Ayenay Mester, aggódok miatta. – teszem hozzá, és remélem, hogy megteszi, mivel Kor se ment el, hanem maradt. Valamiből sejtettem, hogy itt marad, de legalább arrébb ment, így nem annyira zavarja talán az előttem álló lányt a jelenléte. Egy pillanatra elfelejtettem, hogy más számára az idő más lehet, mint számomra. nekem eme idő, nem olyan sok, de a legtöbb fajnál ez az életük harmada, negyede is lehet akár, de ez most más. A lényeg, hogy azért tudok meg lényegesebb dolgokat.
- Szóval a vihart is ti csináljátok, hasonlóan, ahogy Anya azt a támadást bemutatta? – kérdem kicsit elgondolkozva ahogy az ég felé pillantok, majd a nőre. Kicsit várok a válaszára, majd úgy folytatom.
- Akkor eme család és az őket üldöző indította el azt az esemény sort, aminek a végeredményét most szenvedhetjük el. – gondolkozok el félhangosan, majd veszek egy mély levegőt, és nyugodt hangon folytatom.
- Megértem, hogy számotokra a függetlenségetek fontos, és azt is, hogy mennyire nehéz lehet, hogy ezt mások nem akarják elfogadni. Azonban már van akinek ez az otthona szintén, akár csak nektek, és ha most Anya el is űzi az itt lévőket, az nem old meg semmit, sőt, még lehet rosszabb lesz a helyzet. Nem szeretném, ha mind ez háborúba torkolna, mészárlásba, népírtásba, főleg, hogy ti szerencsés helyzetben vagytok, az itteni népek és hatalmak nem olyan vérengzők, mint azok akik a csillagködön kívül élnek. Így van lehetőség leülni, megtárgyalni a dolgokat, és megegyezésre jutni, ami nem jár visszafordíthatatlan következményekkel. – Hangom nyugodt, kedves, de ugyan akkor kissé aggódó is. – Úgy érzem, hogy most van rá esély, hogy olyanokat készültök büntetni a mészárlásokért, akik nem tehetnek róla. Szívesen beszélnénk újra Anyával, de félek nem hallgatna meg egy köztársasági szenátort – mutatok Ravohra felé – és egy csillagködön kívülről érkezett idegent – mutatok magam felé.
- Azonban talán rád hallgat ő, vagy a harcosok, kik vele voltak, hogy talán van más út is, mint a harc, melynek vége egy háború lehet, amit nem nyerhetnétek meg és amit senki se akar. – fejezem be végül és várok, reménykedve, hogy mit fog reagálni, mit sikerül elérnem. Az biztos, hogy szidást igen, mert olyanba ütöm az orrom ami nem rám tartozik, de ha ezzel elérem, hogy békésen lezárulhasson ez, akkor ez nem érdekel, ezzel is szembe nézek utána.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 03 Márc. 2018, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2018. március 7. (szerda)

” That's no moon. It's a space station.”
- Obi-Wan Kenobi – Az Új remény

Dzsungelek - Page 4 00120

Miin az előzőek után most a Padawannál próbálkozott azzal, hogy beküldje Morwenhez, de láthatóan ő sem akart menni, hanem csak maradt. A fiatal nő végighallgatta Miin beszédét, amit mondott, majd megszólalt.
- A külvilágiak szinte mindegyike ilyen, csak beszélnek, de érteni nem értenek semmit és nem gondolkodnak – csóválta meg szomorúan.
Még a szemeit is megforgatta egy kicsit mielőtt megszólalt volna.
- Nem fogok beszélni vele a békéről sem arról, amit elmondtál. Soha sem fog kiderülni, hogy itt jártam. Ha igen, akkor elűznek, vagy még rosszabb. Nem jelentetek semmit számomra, hogy az életemet kockáztassam értetek.
Igazából teljesen érthető volt, ahogyan az is, hogy nem áll ki azokkal szemben, akik az ő szemszögükből behatoltak a világukra.
- Én most távozok, már így is túlságosan sokáig maradtam. Ti is távozzatok, amíg megtehetitek.
Itt leteszi a földre a fénykardot, majd néhány lépést hátrál és csak utána fordít hátat, hogy elhagyja a helyet.

statisztika:


Dzsungelek - Page 4 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, romok ~
kép:

Szerencsére nem kellett semmilyen extra dolgot kitalálnia, mert talált fájdalomcsillapítót folyékony formában. Így most már csak keresnie kellett egy injekciós tűt és az ahhoz való „belövőt”, mibe a fiolát be tudja helyezni és megadni a kívánt mértéket és minden rendben lesz. Szerencsére ilyet is talált, így fogta és egyenesen a nyaki vénájába adta be a szert, itt volt a lehető leggyorsabb hatású, hogy azonnal eljut mindenhova a szervezetében. Még a keze sem remegett meg és szinte azonnal érezte azt is, hogy a bordáinál levő éles fájdalom tompává válik és máris nem fájt annyira a levegővétel sem. Akkor most már csak az ébren maradás volt az, amit ki kellett valahogyan bírni. Aztán egy rendes orvosdroid mellett napok kérdése és rendben lesz. De most leült egy kicsit pihenni, hiába nem érezte a fájdalmat, tudta már, hogy hol sérült és miként kell mozognia, hogy ne erőltesse túl magát és ne szenvedjen el további rásérüléseket. Nem szeretett volna még súlyosabb állapotba kerülni a jelenleginél, de persze amennyiben mindez szükséges lesz a többiek védelmében, vagy a köztársaság védelmében, akkor megteszi.
Remélte, hogy nem kell majd így tennie, nem csak saját maga miatt, hanem az egész helyzetért. Egy-két percet még szándékozott itt ülni és pihenni, erőt gyűjteni mielőtt visszamegy a szállásokhoz mielőtt a többiek esetleg keresni kezdenék.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 05 Márc. 2018, 11:36

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:

Hallgattam tovább a beszélgetést egy ideig még aztán pedig láttam, hogy a jedi srác nem indul meg. Még vártam egy kicsit majd a sisakomon át recsegő hang sóhajomat könyvelte le. Azt hittem, hogy legalább érdekli ha együtt vannak, hogy mi van vele.
Itt hagnám Miin-t és a nőt beszélgetni ha teljesen megbíznék benne, amit persze nem teszek meg. Van nála egy olyan fénykard mint ami a jediknél. Mondhat amit akar amíg nála van akár használni is tudhatja. Inkább itt maradok és hallgatom tovább a beszélgetéseiket. Nem mintha annyira érdekelne, nem is igazán azt figyelem, hogy mit vitatnak meg épp. Csak figyelem őket.
Végül persze semmi hasznosnak nem fest. Kaptunk egy történetet régről, meg egy mostanit a mészárlásukról amit nem értek még mindig, vihart tudnak teremteni és a jedit is úgy kenték a falhoz, hogy nyekkent. Egyszerűen tudták volna magukat megvédeni csak nem akarták és most meg mindenkire haragszanak. Miután letette a kardot a földre és elment megyek oda Miin mellé és ha nem tette akkor felveszem én a földről a markolatot szemügyre véve közben.
<- És most mi lesz? ->Nyújtom neki oda a markolatot ha én vettem fel miközben várom a válaszát.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow Hétf. 05 Márc. 2018, 12:42

Heiwanna Miin Klodov

Lehajtom a fejem és veszek egy mély levegőt ahogy hallgatom a nőt.
- Megértelek, tényleg, és elfogadom a döntésed, de most nem csak rólunk van szó. Megértem, hogy ez a néped szemében árulás, de mi lehet annál rosszabb, hogy egy értelmetlen háborúban még többen halnak meg? – hangom még mindig nyugodt, ahogy egyenesen belenézek a szemébe. – Azt mondod, mi nem jelentünk számodra semmit, és megértem ezt is. Idegenek vagyunk számodra, de ne is értünk tedd meg, hogy az életed kockáztatod, hanem a népedért. Kérlek, gondold ezt át, és dönts helyesen, ahogy a népednek jobb. – figyelem, majd mikor hátra lép, akkor csak állok és nem mozdulok meg.
- Nem – rázom meg a fejemet. Miközben hangom bár nyugodt, de mégis némileg jobban átjárják az érzések – Nem vagytok a népem tagjai, ahogyan itt ebben a csillagködben senkise az. Azonban, ahol még elkerülhető a háború, ott próbálok tenni is érte, ezzel elkerülve az ártatlan áldozatokat. Miért? Mert ez a helyes. És mert nem tudnék a tükörbe nézni, ha ezt nem így tenném meg. Ahonnét jövök ott a fajtám az aki békíti függetlenként a népeket, és nem meghátrál előle. Mivel eljöttél ide te is így gondolod, hogy még lehet tenni ellene, hogy ez elkerülhető legyen. – csak figyelem a nőt, hogy mit reagál, ha megteszi.
Tekintetem ezután lesiklik a markolatra amit oda rakott a földre, s követem csak lassan a tekintetemmel ahogy Q’ayem felvesz, majd át is nyújtja azt. Lassan nyúlok érte, majd veszem át, még mindig azt nézve.
- Semmi jó, ha így folytatódik. Valahogy meg kell fékezni ezt az őrületet, mielőtt mészárlásba nem fordul az egész… - markolatot megforgatom a tenyerembe, majd rámarkolok eltartva magamtól, és rányomok a gombra - …egy olyan ügy miatt, amiről itt nem tehet senki, mert olyanok követték el, akik nem tartoznak a Köztársasághoz. – ha bekapcsol még a markolat, akkor figyelem a penge színét, s ha vörös, akkor szomorúság ül a szemeimbe, majd ki is kapcsolom. – Azonban számukra nem jelent ez túl nagy különbséget, pedig kellene. – húzom félre a számat.
- Emlékszem Q’ayem, hogy ahonnét mi jöttünk hogyan oldották meg az ilyen ügyeket: Egyszerűen lemészárolták a bolygók őslakosait túlerővel, és bár ezt nem nézem ki itt egyik hatalomból se, de nem is érzem úgy, hogy hagyni kéne eddig elfajulni a dolgot, még ha ezzel a saját életemet veszélyeztetem is. – hangom csendes, ahogy csak Korhoz beszélek, miközben magam elé emelem a markolatot, majd leengedem a karom magam mellé.
- Beszélnünk kell Avenay Mesterrel is.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi Kedd 06 Márc. 2018, 20:47

Míg az őslakos a történtekről beszél, közben Dendaridban ezernyi kérdés merül fel, bár többségük most lényegtelen. Kíváncsi, hogy ki lehetett az a család aki idetévedt és pontosabban miért is jöttek ide, mert könnyen megeshet, hogy az előbb feltett elméletei teljesen alaptalanok és szöges ellentéte a valóságnak. Abban biztos, hogy nem jedi lovagok tévedtek ide, a lényeg, hogy volt köztük egy erőhasználó a hallottak szerint. A fénykard meg túl sokat nem ér, legalábbis a Birodalom számára, hiszen értéke szinte elenyésző, kivéve, ha valami ereklye, esetleg kivételesen különleges elemeket tartalmaz vagy netán a használója hírnevéből fakadóan nőhet az értéke. A őslakos amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is megy.
- Most, hogyan tovább? Véleményem szerint egyáltalán nem valószínű, hogy diplomáciai megállapodásra jutunk ezekkel a népekkel. Nincs semmink amivel hatni tudnánk rájuk és ráadásul sokkal erősebbek is mint mi.
Nem sok esélyt lát a sikerre, bár már ezek után kezdi érteni, hogy diplomáciai szövetséget vagy semlegességet kötni valakivel sokkal nehezebb, mint háborúzni. Teljesen tanácstalan az ügyben, ezért a mesterek válaszára vár.

Felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek - Page 4 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 07 Márc. 2018, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2018. március 11. (vasárnap)

” The ability to speak does not make you intelligent.”
- Qui-Gon Jinn – Baljós árnyak

Dzsungelek - Page 4 00120

Miin szavaira a fiatal nő elmosolyodott.
- Erre tartjuk a hímeket – mondta. – Nem érdekel, hogy azok meghalnak-e, vagy sem…
Még végighallgatta a „sárkánylady” szavait, majd megrázta a fejét azokra, főleg annál, amik a békét illették.
- Nem, én azért jöttem, hogy szóljak távozzatok még azok előtt, hogy megtörténne a támadás. És szóljatok a városban levőknek is. Ezzel tudjátok elkerülni a vérontást. És az ott? – bökött a fejével a fénykardra. – Vigyétek el a vezetőiteknek és gondolkodjanak el, hogy mi miért történik. Lehet, hogy erre a Birodalomra fogjátok, de ennyi erővel a saját bűnötöket is fedhetitek egy bűnbakkal. Nem ismerlek titeket, könnyedén hazudhattok.
A lány távozása után Kor volt az, aki odament a fénykardért, majd átnyújtotta Miin-nek, aki megpróbálta aktiválni. Nem is kellett „csalódnia”, a fegyver aktiválódott és a várt vörös színben pompázott. Ez persze továbbra sem lehetett döntő tényező, mert nem csak az urdrarrok hordtak vörös pengét, hanem a sima sötét jedik is, akik nem tartoztak a Birodalom kötelékébe. Ekkor hozta fel, hogy beszélni kellene Morwennel. Valószínűleg éppen indultak is volna be, amikor az emlegetett jedi mester az oldalát fogva jött ki az épületből.
Ha megmutatják neki a fénykardot, akkor a nő átvette, hogy megnézze, ebben a pillanatban egy víziót látott minden erőérzékeny/erőhasználó – azaz Kor maradt csak ki belőle.
Egy lezuhant kisebb űrhajót itt a dathomiri dzsungelekben, kisgyerekeket, két idősebb fiút, egy négy év körüli kislányt, az apjukat és egy nőt, az anyjukat. A nő és a gyerekek tetováltak, zöld színű háromszög volt a homlokukon és az alkarjukon, mindannyian vörösek, csak a férfi sötét hajú. Egy csuhás alakot, aki vörös fénykarddal indul a sérült család felé, csak a kislány volt magánál, és az anya félig, beszorulva a lángok között. A csuhás alak kezében a fénykard, ami most ott volt a jelenben náluk, aktiválva, a gyerekek felé tartva. A kislány felsikoltott a kezével a csuhás felé csapott, aki egy közeli fának csapódott, ekkor látszott, hogy egy urdrarr férfi volt az. Az anya kiszabadult, két újabb vörös fénykard aktiválódott, ezek az anyáé voltak, egy pillanat alatt termett ott a férfinél, aki a családját akarta bántani és végezte ki őt. A fák közül ekkor több tetovált nő is előbukkant, mindeken tetoválások, hasonlók, mint az Anyán, vagy az előbb látott fiatal nőn, vagy a családon.
- Nővérem! – szólalt meg a fák közül valaki.
- Nővéreim, hazatértünk – mondta az sérült anya.
A látomás ekkor megszakadt, Morwen pedig még sápadtabb volt, mint előtte.

Dendarid is felismerhette a kislányt, egészen pontosan már felnőtt nőként látta néhány hónapja, a Balmorra-n a Havoc Squad kötelékében, ő is ott volt az egységével a vadászgépek környékén. Majd nem sokkal később ő volt az egyik, aki érte ment arra a bolygóra, ahol a Fekete nap kitette őt.

statisztika:


Dzsungelek - Page 4 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, romok ~
kép:

A kis rövid pihenő után felállt a helyéről és elindult kifelé. Azért a bordái még mindig fájtak, így a kezét rászorította az oldalára. Így kevésbé fájt, de sajnos olyan dolgot nem talált itt, amivel merevíteni tudta volna a bordáit, pedig mennyivel egyszerűbb lett volna minden. Visszasétált a folyosón addig, ahol ki lehet menni a levegőre és elindult kifelé. Mikor kiért volna, akkor találkozott szembe a befele igyekvőkkel. Valószínűleg egyből kiszúrta a fénykardot, ami ott volt Miin-nél.
- Ez hogy került magukhoz? – kérdezte. – Megnézhetem?
Kinyújtotta a kezét, remélve, hogy a megkapja a fegyvert. Ha igen, akkor át is veszi és ebben a pillanatban „rohanta le” a látomás. Tudta, hogy képes ilyesmire az Erő, de eddig még nem igen volt ennyire valós képekben része általa. Már abban a pillanatban tudta, hogy ki az a kislány, amikor meglátta. Már mikor találkozott vele felnőtt korában akkor is érezte, hogy mennyire kavarog a lány körül az Erő, soha sem értette, hogy egy ekkora lehetséges tehetséget miért nem fedeztek fel és miért „csak” az lett, aki és miért nem egy reményteljes Jedi lovag. Most már tudta, hogy ezek szerint a birodalomból szöktek el a szülei, és a helyi lakosok is rokonaik lehetnek „fajilag”. Még az is felmerült benne, hogy lehet, hogy éppen a birodalmi származás miatt tűnhetett el E’ron lovag? Mindenképpen utána kell majd ennek járnia, hogyha visszatértek Coruscantra.
- Én… - kezdte hebegve. – Ismerem azt a kislányt a vízióból…

//Folytatás: Jedi templom//

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow Szomb. 10 Márc. 2018, 13:30

Heiwanna Miin Klodov

Hallgatom a lány szavait, majd még utána szólok.
- Ahogy te is, én mégis hiszek abban, hogy nem teszed – a hangom nyugodt, majd hagyom, hogy menjen. Nem tudom mivel meggyőzni és bár képes lennék jó eséllyel beérni és megállítani is nem teszem meg. Csupán állok és figyelem ahogy elmegy, majd lélektükreimben megcsillan a vörös penge fénye, ahogy aktiválom, de más is, a szomorúság is. Kikapcsolom és a Padawanra nézek.
- Sokszor a szó sokkal erősebb és hatalmasabb fegyver, mint a puszta erő, vagy a fegyverek. Talán most is értünk el valamit, de ahhoz idő kell, hogy ennek hatásai is legyenek. Csak jelenleg az idő az ami ellenünk dolgozik és nem tudjuk kivárni, hogy ő hogyan is dönt. – hangom csendes, és nyugodt, majd veszek egy mély levegőt, miközben Ravohra felé fordulok.
– Ravohra, kérlek intézkedj, hogy a bolygóról mindenkit kezdjenek kivinni, mert ha itt megindul a vérengzés, akkor az utolsó lehetőségeket is elveszítjük, hogy ha nem is most, akkor később békésebb körülmények közt próbálhassuk meg ismét a tárgyalásokat. – ezután megindulok a markolatot a kezemben tartva az épület felé, ahol belefutok Morwenbe.
- Az egyik helyi itt volt, és próbáltam vele beszélni. Ő adta oda… – emelem fel a markolatot - …miközben elmesélt egy régi történetet. Sajnos történt egy mészárlás, ami miatt most nem fogunk tudni többet tenni, mint elvonulni. A helyiek nem látják a különbséget, köztünk és azokközt akik mészároltak, és ezt meg is értem. Számukra, mind kívülről jött idegenek vagyunk, egyformák. – közben a markolatot Morwen kezébe rakom, és megakad a szavam… Egy látomás, vagy hallucináció? Nem tudom hírtelen hova tenni, hogy látom, az eseményeket, amik itt történtek. Figyelem a történteket tehetetlenül, majd ahogy vége kicsit megtántorodok, és ha Kor ott van mellettem belekapaszkodok. Tekintetem a markolaton tartom, miközben megszólalok csendesen.
- Kik ő? És mi volt mind ez? Mester? – tekintetem felemelem, és egyenesen belenézek Morwen szemébe. – Ez volt az az esemény, ami miatt itt gyilkoltak sok évvel később?! – kicsit zavartan próbálom összerakni a dolgokat, nyugalmat erőltetve magamnak, de ez most kicsit hirtelen jött. Valamit elmondani, és átélni nagyon nem ugyan az a dolog. Lassan gondolom át a látottakat, de igen csak a hatásuk alatt vagyok, és zavartan, állok még némileg, mire eljut a tudatomig rendesen amit Morwen mondott.
- Negyed század, hogy ez történt, akkor, ha olyan, mint a helyiek akkor már felnőtt - gondolkozok el félhangosan – Avenay Mester, lát rá esélyt, hogy az a kislány, aki mostanra már felnőtt majd képes lehet beszélni a helyiekkel, a népével, hogy egynap békében élhessen egymás mellett a helyi őslakosság és azon személyek, akik itt szeretnének még élni, vagy csak látogatni? – kérdem csendesen, majd ezután elhallgatok egy kicsit, veszek egy mély levegőt, hogy próbáljam nyugodtan átgondolni a dolgokat, és találni valami megoldást, ha nem is rövid távon, de hosszabb távon.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 11 Márc. 2018, 00:00

//Elnézést, most az én hibámból nem lesz új kör, csütörtökön lesz új.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 13 Márc. 2018, 20:54

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:

A markolatot Miin elvette én meg néztem ahogy azzal bíbelődik, bekapcsolja ami működik is és vörös pengéje van majd ki is kapcsolja azt. Amikor a múltat hozza fel, hogy miképp zajlott is ez ahonnan mi érkeztünk egy pillanatra haboztam a válasszal.
<- Hát, az én népem nem éppen a diplomatikus típus. ->
Már amennyire emlékszek, és jutott eszembe. Azon a hajón is mint harci létszám voltam mint sem diplomata vagy bármi más. De erre már biztos rá jött rég Miin. Számomra nem gyomorforgató a gondolata, hogy egy fejletlen népet vagy bármilyen más fajt lesöpörjenek egy bolygóról. Kissé el is kalandoztam a gondolataimban és csak gondolkozás nélkül sétáltam Miin után aki beindult befelé, hogy beszéljünk a jedivel.
Végül be sem kellett mennünk az épületbe mert már jött kifelé a jedi így össze is futva vele nekiállt Miin megvitatni a történteket. Aztán a furcsaság történik, ahogy Miin megtántorodik és belemarkol a karomba ránézek rögtön. Meg is emelem a kezemet és megfogom a felkarját, a hóna alatt, hogy megtartsam ha borulni akarna. Megszólalnék, kérdeznék de érezhetően zaklatottabban kezd el beszélni de úgy tűnik, hogy semmi igazi baja nincs így nem szakítom meg. Az,
hogy miről beszélnek fogalmam sincs és remélem miután megnyugszanak mindahányan akkor valaki be is fog avatni engem is.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi Szer. 14 Márc. 2018, 19:04

Amint Miin kézhez kapja a pengét és aktiválja, az vörös színben pompázik, de ezen annyira nem is lepődik meg Dendarid, bár jobban örült volna, ha valami egzotikusabb színű kristályt találnak benne, például feketét, fehéret esetleg lilát. Mindenesetre érdemes lenne az egésznek a végére járni, hiszen akkor talán közelebb tudnának kerülni egy esetleges békéhez. Mii bölcsen szól és Dendarid teljesen egyetért Miin minden szavával, bár igaz a padawan nem annyira tapasztalt még, de igyekszik a lehető legtöbbet megtenni.
- Igen, a szavak ereje valóban hatalmas, kolóniákat emelhet a magasba vagy világokat dönthet romba. Az idő ellen pedig nem tudunk harcolni, nincs másunk csak a remény.
Közben Avenay mester is felbukkan, aki láthatóan még mindig nem érzi túl fényesen magát, de legalább már jobban van. Miin átadja a mesternek a fénykardot, hátha ő többet tud mondani vagy megtudni a fegyverrel kapcsolatban, viszont Dendaridnak hirtelen egy látomása lesz. A történetet látva sok érzés kavarog benne és még több kérdés merül fel benne. Még mindig csodálkozik, hogy miként képes valaki így rátámadni egy kiszolgáltatott családra és, hogy az anya milyen hidegvérrel gyilkolta meg támadójukat, úgy érzi értelmetlen volt a férfi halála, talán még megmenthették volna a sötét oldal szorításától. A legmeglepőbb viszont, Dendarid számára a kislány, aki erősebb, mint azt gondolta volna, de azon lepődött meg, hogy tulajdonképpen már találkozott egy nagyon hasonló felnőttel, tulajdonképpen nem is régen, pontosabban a legutóbbi küldetésén. Próbálja a fejében összehasonlítani a két képet és fontosabb vonások mind megegyeznek, így úgy hiszi, hogy ő már találkozott ezzel a lánnyal. A többiekhez fordul, hogy elmondja nekik megdöbbentő felfedezését.
- Én...én azt hiszem ismerem ezt a lányt, vagyis találkoztam már vele. A legutóbbi küldetésem után ő is a mentőcsapat része volt, akiket értem küldtek egy bolygóra, ahol akaratom ellenére raktak ki a banditák.

Felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek - Page 4 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 15 Márc. 2018, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: -

” Így száll hát sírba szabadságunk, tapsvihar közepette.”
- Padmé Amidala – Sithek bosszúja

Dzsungelek - Page 4 00120

Morwen még a padawan szavai után megerősítette, hogy honnan is ismerheti Dendarid is a kislányt a látomásból, meg is tudta nevezni a Havoc Squad katonáját.
De ezek után nem igen tudtak már mit tenni, mintsem figyelmeztetni a szenátust és a helyi köztársasági helyőrségeket arra, hogy támadás fogja érni őket. mivel most már kezdett késő lenni és nem értek volna vissza a táborba a nap folyamán, így az éjszakát kénytelenek voltak itt tölteni és másnap indulni. Az éjszaka folyamán nem érte őket semmilyen atrocitás, mindez igaz volt a visszafelé útra is, ami most Morwen sérülése miatt jócskán hosszabb volt, mint az ide felé tartó út.
Végül is visszaértek, ahol a jedi mester sérülését ellátták és a jelentéseket, figyelmeztetéseket is megtudták üzenni a megfelelő csatornákon a megfelelő helyre. Miin, ha akarta, akkor a kapcsolatait kihasználva egyenesen a főkancellár-asszonynak is üzenhetett, aki biztosította arról, hogy hamar dönteni fognak.

~ Epilógus ~
A gyors döntés valóban hamar megszületett, Ravohra-t mindez a szenátusban érte, Dendaridot a Jedi templomban, Kor-t és Miin-t pedig értesítették. Részben a legrosszabb forgatókönyv következett, de igazából erre is lehetett számítani. A Köztáraság egy teljes hadosztályt – 20.000 – 40.000 közötti katona – rendelnek ki a Dathomir-ra. A feladatuk elvileg békés, a bolygóról kitelepülni kívánókat kell kísérniük és segíteniük, illetve azokat megvédeni, akik nem akarják elhagyni a fővárost. Márpedig valószínűleg lesznek olyanok, akik nem akarják elhagyni a lakhelyüket.
Mindezek fényében valószínű, hogy nem ez volt az utolsó, hogy a dathomiri helyzetről hallottak a hőseink. Csak reménykedni és bízni lehet az Erőben és abban, hogy végül mégsem lesz semmilyen összecsapás a helyi őslakosok és a köztársaságiak között.

Vége.

//Akkor a szokásos, Sernity-t kivéve mindenki 2-2 pontot kapnak 10k creditet, Giodibi jedisége miatt pénzt nem, Ravohra ezúttal csak 1 pont és 5.000 creditet. A bővítés pedig 4 hónap legyen. Köszönöm a játékot! //

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 4 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.