Rliro'cithe'lumirm (Birodalmi - MNJK)

Go down

Rliro'cithe'lumirm (Birodalmi - MNJK) Empty Rliro'cithe'lumirm (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 29 Okt. 2017, 20:17

Név: Rliro'cithe'lumirm
Egyéb név(i): Cithe főadmirális, (Rocithelum, a nehéz kiejtés miatt nem használják)
Faj: chiss (idegen)
Nem: férfi
Jellem: rideg, precíz, számító, ambiciózus
Születési helye és idő: Csilla, Chiss fennhatóság, ME 38
Kor: 40 év
Család: egyedülálló, ismeretlen
Foglalkozás/kaszt: főadmirális, stratéga
Testmagassága: 191 cm
Testsúlya: 85 kg
Szeme színe: vörös
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék, némi szürkés árnyalattal
Különleges ismertetőjel: külső, mindig hordott fehér egyenruha
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
ME 38-ban született a Csillán a Lumrim klánban, a klánja kisebb, jelentéktelen, nem igazán játszanak nagy szerepet a Chiss fennhatóság életében. Amennyire ismert a gyermekkora teljesen átlagosan telt, de már fiatalon is látszottak az ambiciózus jellemvonása. Egészen kicsi korától kezdve mindent roppant precizitással hajtott végre, számítva azzal, hogy minden egy nagyobb terv része, ami az életét fogja előrébb vinni. Roppant fiatalon, nagyjából 15 évesen került be Chiss akadémiára kadétként, ahol szinte azonnal kitűnt a stratégiai érzékével. Azonban a felettesei nem igen vették ezt észre, a szemükben csak egy túlbuzgó kadét volt Cithe. Az eredményeivel azonban sikerült jutalmat szereznie, így 16 évesen (ME 22-ben) tagja lehetett egy diplomata csoport kíséretének, akik a Birodalomba mentek tárgyalásokat folytatni, Dromund Kaas-ra. Amit a Chiss-ek nem vettek észre a fiatal férfiban, a Birodalmiak azonnal és hiába volt idegen „ösztöndíjat” ajánlottak neki az a legjobb tisztképző akadémián, amit Cithe örömmel el is fogadott, noha tisztában volt vele, hogy származása révén igencsak nagy hátrányban lesz.
Az akadémiát kiváló eredménnyel, évfolyamelsőként végezte, barátkozni nem barátkozott, végig távolságtartó volt mindenkivel, így főleg ellenségeket szerzett. Főhadnagyi rangon fejezte be az akadémiát, majd először kisebb hajóra került. Mivel még mindig háború volt könnyű és gyors volt az előmenetele és hihetetlen gyorsasággal lépett elő a ranglétrán. Emiatt még több ellenséget és irigyet szerzett magának, de időközben a tehetsége még a császár figyelmét is magára vonta. ME 12-ben a császár utasítására helyezték át a Birodalmi zászlóshajóra, a Hala-ra. Ebben az időben úgy tűnt, hogy a Köztársaság és a Huttok szövetséges igencsak mélyen betud jutni a Birodalom határain belülre, a 9.szektor határán végig harcoltak. A 9-es szektor ekkor évszázadok óta a Köztársaságé volt, a korábbi Főadmirális úgy látta, hogy minden veszve van és kiadta a visszavonulási parancsot, ami azt jelentette volna, hogyha a Birodalmi flotta jelentős része itt menekülni kezd, akkor megsemmisül és az ellenséget semmi sem állította volna meg, hogy a Birodalom magjáig vonuljon. Cithe a hadbíróságot kockáztatva megtagadta a parancsot és fogdába záratta a főadmirálist és a saját kezébe vette az irányítást.
A többi történelem, nemhogy teljesen vesztett helyzetből győzött az ütközetben Cithe, de néhány hónap alatt a teljes 9.szektort elfoglalta a Köztársaságtól és a Birodalomhoz csatolta, ami azóta is a Birodalom részre. A korábbi főadmirálist kivégeztették és a posztját Cithe kapta meg. A vezetése alatt teljes offenzívába ment át a flotta és sorra foglalták vissza a Huttoktól és a Köztáraságtól a korábban elvesztett területeket és sikerült ME/MU 0-ra, azaz a fegyverszünetre felállítania azt a határt, amit ma is ismerünk. Időközben, nem sokkal a háború vége előtt szert tette egy hűséges végrehajtóra/testőrre, Ayessa Norven személyében.
Mióta „béke”, vagyis hidegháború van, a legtöbb idejét az veszi el, hogy a figyelemmel kíséri a Huttok, a Köztársaság, a FRSz és a Mandaloriaik berendezkedését, fejlődését és különböző kampányokat, szimulációkat készít arra, hogy miként lehetne egyszerűen és gyorsan lerohanni és elfoglalni a területeket.

Képességei:
Chissként erősebb a testfelépítése, ez a megjelenésén is látszik, a metabolizmusnak hála jobban tűri a hideg hőmérsékletet. A hallása sokkalta élesebb, mint egy embernek és a vörös szemnek hála a látása is behatol az infravörös tartományba is.

Szakértelmei:
Kiváló taktikus, stratéga és politikus. A Birodalom jelenleg élő legjobb stratégája, mindent pontosan eltervez előre, nincs olyan lépése, ami ne lenne egy nagyobb terv része. Remek pszichológiai érzéke van, ezzel általában könnyedén és hamar képes kiismerni az ellenfeleit és a körülötte levőket is. Akadémiai képzés (hajóvezetés, fegyverhasználat, közelharc). A chiss-en kívül a közös nyelvet beszéli.
(több szakértelme egyelőre nem ismert)

Külső:
A fiatal Cithe:
Rliro'cithe'lumirm (Birodalmi - MNJK) BV8sQIV
Rliro'cithe'lumirm (Birodalmi - MNJK) OFFSatJ
Főadmirálisként:
Rliro'cithe'lumirm (Birodalmi - MNJK) UqFaeHG
Rliro'cithe'lumirm (Birodalmi - MNJK) R0sfQPr
Rliro'cithe'lumirm (Birodalmi - MNJK) BDgE8XV

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rliro'cithe'lumirm (Birodalmi - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.