Ziare Dyarron

Go down

Ziare Dyarron Empty Ziare Dyarron

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 30 Nov. 2017, 00:00

Név: Ziare Dyarron
Egyéb név(i): Zi, Rózsa
Faj: ember (humanoid)
Nem:
Jellem: szabadelvű, szabadságszerető, birodalomgyűlölő, gyakorta melankolikus, Birodalom ellenes
Születési helye és idő: ME 20, Kuat City, Kuat
Kor: 22 év
Család: egyedülálló, a családja valószínűleg meghalt
Foglalkozás/kaszt: lázadó, önjelölt szabadságharcos, gépészmérnök, stratéga
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: lilás (festett; eredetileg barna)
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: haja színe, tetoválás a hasán
Egészségi állapot/ betegségek: fizikailag teljesen egészséges, depressziós
Ziare Dyarron Vw6E0QJ

Életrajza:
Az életem lehetett volna teljesen unalmas, hogyha nem a 9. szektor egyik legjelentősebb bolygóján látom meg a napvilágot, de azért ne rohanjunk ennyire előre. A szüleim mind a ketten gépészmérnökök, és a KDY-nek, azaz a Kuat Drive Yards-nak dolgoztak. Tudjátok a bolygónk körül egy hatalmas gyűrű található, ami mesterséges. itt készülnek sorra a hadi és nem hadihajók. Mi voltunk a Köztársaság legnagyobb hadihajó szállítói, amíg ME 10-ben nem jöttek a Birodalmiak. Szóval a szüleim a KDY-nek dolgoztak, mind a ketten mérnökök, én a család harmadik gyermekeként láttam meg a napvilágot ME 20-ban. Hiába van az a hatalmas gyűrű a bolygó körül a szüleim mégis azt választották, hogy a bolygón lent Kuat City-ben élnek és naponta gavitációs lifttel teszik meg az utat a gyűrűre. Az egyedüli lány gyerek voltam, a bátyáim pedig közel húsz évvel idősebbek nálam, nem várt gyerek voltam. Az egyik mérnöknek ment, mint a szüleim a másik pedig beállt pilótának.
Az életem első feléről nem igazán érdemes szót ejteni, ugyanúgy éltem, mint bármelyik korombeli, szerettem játszani a játékokkal és másokkal. Óvodába, majd iskolába jártam, a háborúról csak távolról hallottunk és akkor is főleg amiatt, hogy a jedik miket tesznek és mint minden gyermek én is arról álmodtam, hogy egyszer fénykardot foghatok a kezembe és jedi leszek. Nem lettem, erő-érzékeny sem vagyok, így pedig mindez nehéz lenne. Az akkori baráti körből senki sem lett az, bár az egyik togruta barátném öccsét elvitték a Jedik, hogy kiképezzék. Mind őt irigyeltük. Óvoda után következett az iskola, akkoriban is inkább kint lógtunk volna a városban, vagy éppen a főváros melletti területeken, mintsem tanulni mindenféle ostobaságot. Ma is annak tartom, mert az életre nem készít fel, helyette manapság szegény gyerekeket meg még Birodalmi propagandával tömik, már ha engedik azt, hogy a rabszolgaként tartott emberek gyerekei iskolába járhassanak. De megint előre rohantam…
Az életem, az életünk ME 10-ben változott meg nagyon, igazából soha senki sem gondolta azt, hogy eljutunk oda, ami történt. Amennyire mai fejjel emlékszem senki sem gondolta azt, hogy ez lesz a vége. Minden olyan gyorsan történt. A teljes 9. szektor ekkor még a Köztársaságé volt, a Köztársasági haderő pedig a 8. és az 5. szektort támadta. Már közel voltunk ahhoz, hogy megtörjük a Birodalmat és akkor valószínűleg – legalább is a történészek szerint – behatoltunk volna a Birodalom szívébe. Azonban a harctéren fosztották meg az ellenség Főadmirálisát a hatalomtól és jelenlegi vette át a hatalmat a flotta felett. Emlékszem, hogy anya és apa igyekezett mindent összepakolni, hogy megszökhessünk és biztonságosabb területre, mélyen a Köztársasági magvilágokba meneküljünk. Az első bátyám halálhíre is ekkor jött, a másik bátyám és családja velünk akart menekülni. Azt hitték, hogy van időnk, de nem, még az indulás előtt a Birodalmi flotta megérkezett Kuat-ra és szétverték a Köztársasági flottát. Alig pár órás harc után a bolygónk elveszett és immáron a Birodalom része voltunk. Mi emberek voltunk, ebben szerencsénk volt, valamivel több jogunk volt, mint az idegeneknek, a rabszolgáknak. Emlékszem, hogy minden munkásra szüksége volt odafent a gyűrűn a Birodalomnak, így minden mérnököt, akik lent voltak a bolygón felhurcoltak az űrbe, hogy ott legyenek állandóan. Családostul. Mikor anyámékért eljöttek, akkor láttam őket utoljára, én csak a család barátain keresztül tudtam megmenekülni.
De őket is elvitték, mert nem működtek együtt, lázadtak, óvóhelyeken húztam meg magam sok másik gyerekkel, fiatallal, mert mi maradtunk. Holoadásokon hallottuk, hogy többen lázonganak, az elnyomott nép szenved, nekik próbálnak segíteni. A hőseink lettek ebben a kemény időben, nekem, nekünk, a nemzedékemnek fel kellett nőnie máris. Ettől kezdve az utca volt az otthonom, hogy nehezebben ismerjenek meg, eleinte parókát hordtam, furcsa színnel, majd később mikor már idősebb lettem be is festettem, de ez jócskán később lett. Ahogyan kamaszodtam egyre nehezebb volt segélyt szerezni, egyre rosszabb volt a helyzet itt Kuat-on. Kénytelen voltam zsebtolvajlásból élni, de amikor nőiesedni kezdtem még a testemet is áruba kellett többször bocsátani. Gyűlöltem magam érte, de muszáj volt. Ekkoriban jelentkezett a depresszióm is, részben emiatt. Tizennégy-tizenöt körül lehettem, amikor először kerültem testközelbe a lázadókkal, egy helyes srác volt a tagjuk, akibe kamasz fejjel fülig beleszerettem. Ő bízott meg sokszor engem és a többi fiatalt azzal, hogy segítsük a munkájukat. Fizetett is érte, pénzzel, élelemmel, vagy éppen amire szükségünk volt. Ő volt az, aki megtanított arra, hogy miként tudjam megvédeni magam, vagy épp hogyan kell sugárpisztolyokkal bánni. A gyűrűről egyre rosszabb és rosszabb hírek érkeztek, mint tömegével halnak ott az emberek és még lehetett volna sorolni.
Tizenhat éves voltam, amikor az egyik feladatom során birodalmi őrjáratba futottam bele, noha a lázadókkal nem tudtak összekötni, de mivel megfelelő korú voltam, így felvittek a gyűrűre, hogy a KDY-nek dolgozzak. Mivel azonban ezt végzettség nélkül nem lehet, így volt szerencsém a főiskolát elvégezni, noha jócskán fiatalabbként, mint illett volna. Közben és utána is fent dolgoztam a gyűrűn. A „főiskolai” képzés eredménye az lett, hogy legalább volt egy szakmám és immáron értettem a KDY és egyéb cégek által gyártott hajókhoz. Jól jött, hogyha szabotálni kellett őket, a másik előnye mindennek, hogy megtanultam a bináris nyelvet, így már a kis asztromechek és egyéb droidok nyelvét is értem. Azonban ez a hely nem volt jó a lázadásnak, túlságosan sok kamera volt, őrség, így itt nem igen lehetett hibát véteni, vagy szabotálni. Akit rajta kaptak megkínoztak, majd megölték. Szerencsére a testi adottságaimra alapozhattam, így tizennyolc éves koromban sikerült behálóznom egy birodalmi tisztet. Az ő segítségével eltudtam hagyni a gyűrűt és visszamenekülhettem a bolygó felszínre. Itt lent befestettem a hajam, tetoválásokat csináltattam és a legjobb módszer, hogy ne találjanak meg? Légy szem előtt. A kirívó külsőmmel mindez nem okozott gondot, felvettem a Rózsa nevet és igyekeztem a lázadó sejtekkel kapcsolatot teremteni. A fent a Gyűrűn szerzett információim és tudásom nagy segítség volt, így hamar megkerestek.
A következő négy évem a harcokból állt, megloptuk a birodalmi szállítmányokat, élelemtől kezdve fegyverekig. Sokszor harcba kerültünk velük, adásokat szerveztünk a szenvedő népnek, információkkal kereskedtünk. Odafent a gyűrűn is voltak embereink a szaktudásom révén akciókat dolgoztam ki, megtanultam, hogy miként és hogyan kell robbantani. Egy idő után már szinte terepen alig dolgoztam, én lettem az összekötője jó pár csoportosulásnak, parancsokat adtam ki, terveztem és dolgoztam ki, mint kiderült elég jó érzékem volt mindehhez. Minden nap a Birodalom árnyékában éltünk, némileg félelemben, hogy mikor kapnak minket rajta. A Rózsa néven már a birodalom körözött is, noha egyelőre nem jutottak el hozzám. Két évvel ezelőtt azonban hiába ért véget a háború, a sanyargatás nem ért véget, még több hajót, még több munkást akartak, mi pedig nem bírtuk. Időközben az egyik bevetés közben egy a bolygónkon egyáltalán nem honos szelíd lothali loth-macskát találtam, aki sebesült volt és haldoklott. Nem tudtam otthagyni, befogadtam, meggyógyítottam és felneveltem, azóta ő az egyedüli családom. Néhány hónapja volt egy akciónk, az eddigi legnagyobb szabású, ami azonban csapda volt, hamis információkat kaptunk. Sok civil is meghalt, a nép pedig ellenünk, lázadók ellen fordult, egyik sejtet a másik után tudták lekapcsolni és hozzánk is közel kerültek. Ez az egész kezdett rajtunk nagyon túlnőni és egyedül, külső segítséggel már nem boldogulhattunk. Az embereim és feletteseim is azt tanácsolták, akarták, hogy én legyek az, aki kijut a bolygóról és odakint próbál segítséget szerezni.
Mondani könnyű… kijutni egy szigorúan őrzött bolygóról, ahol még az űr is tele van birodalmi hajókkal nem olyan egyszerű. Mivel megfogytunk így ismét a „frontvonalon” találtam magam, hogy én is kint vagyok és az utcán próbálok tenni a népért valamit és nem csak az iránytó-központunkban. Eközben pedig igyekeztem megfelelő embert, vagy embereket találni, akik segítségével kijuthatok innen az erősítés szerzés reményében.

Képességei:
Nincsenek.

Szakértelmei:
Ismeri a közös és a bináris nyelvet, így könnyedén megérti a droidok beszédét is. Jól bánik a sugárpisztollyal, akár kettővel is egyszerre, rendelkezik önvédelmi ismeretekkel. Egész ügyes stratégiákat szokott összehozni a lázadó sejteknek Kuat-on. Gépészmérnöki végzettsége van a helyi egyetemen, mindez főleg a hadi- és teherhajókhoz. Így ezeket igencsak jól tudja javítani, szerelni, vagy épp szabotálni, hogyha szükséges. Nagyon kicsit ért a droid programozáshoz és droidok szereléséhez. Mióta lázadó lett megtanulta azt is, hogy miként és hol lehet jól robbantani (nem a hajóknál, házak stb.).
Tud speeder bike-t, illetve teherhajót vezetni.

Külső:
Ziare Dyarron 5Xuji2R
Ziare Dyarron CHSI5Le
Ziare Dyarron AYEzBkh
többi kép:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ziare Dyarron 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ziare Dyarron Empty Re: Ziare Dyarron

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 30 Nov. 2017, 00:01

Adatlap:
Szint: 1 szint
Pont: 10 pont

Felszerelés:
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- BB-9E asztrodroid – 2 pont
- Kés/tőr – 30 kredit
- 2db Egykezes sugárpisztoly – 2 pont
- Távcső – 200 credit
- Loth-macska – Aayla, 1 pont
- Könnyű páncél – 2 pont, hozzá a sisak is

Kredit:
Alap: 500 credit
Elköltött: 230 credit
Maradt: 270 credit

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 7 pont
Maradt: 3 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ziare Dyarron 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ziare Dyarron Empty Re: Ziare Dyarron

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 14 Júl. 2018, 17:27

Ziare Dyarron KrhbYSH

Ziare Dyarron 2tr0Tu9

Lázadó sejt: Ziare számára a lázadó sejt a családja. Régen sokkalta többen voltak, de az évek során, amit a birodalom ellehetetlenítésével töltöttek nagyon sokan meghaltak. Mostanra már csak maroknyian maradtak, barátok, olyan személyek, akikre a lány az életét is rábízná. Tudja, hogyha nem találnak megoldást a mostani helyzetükre, akkor előbb vagy utóbb, de mindannyian megfognak halni, mert az impek rájuk fognak találni és kiirtják őket. Talán az a szerencséjük, hogy az impek csak kódneveket ismernek, polgári nevet nem és külsőt sem, így ez talán megvédheti őket. A többi sejt sem tudja a valódi kilétüket és ez is hatalmas életbiztosítás. Yu, Lara, Sam, Nyx talán azok, akik a legközelebb állnak hozzá, de a teljes sejtjük nagyjából egy tucatnyi főből áll. Majdnem négyszer ennyien voltak annak idején. Ami még a létüket megnehezíti, hogy hallották, hogy egyre több imp pórbál beépülni, hogy belülről pusztíthassák el a sejteket, így pedig mások beszervezése is nagyon nehéz feladat lett az utóbbi időben. Zi, ha kijut valaha is a bolygóról nem akarja sokáig magára hagyni a társait és tudja, hogy lehető leghamarabb vissza akar majd térni hozzájuk ebben az esetben.Ziare Dyarron VBgwgan
Ziare Dyarron 2tr0Tu9


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ziare Dyarron 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ziare Dyarron Empty Re: Ziare Dyarron

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 14 Júl. 2018, 17:27

Ziare Dyarron 5U622FL

Ziare Dyarron 2tr0Tu9


1. korszak:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ziare Dyarron 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ziare Dyarron Empty Re: Ziare Dyarron

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 21 Szept. 2018, 07:45

Karakter neve: Ziare Dyarron
Kaland címe: Virágot a virágnak
Játékostárs(ak) neve(i): -
Kalandmester: Shadow
Kezdő reag: Kuat
Záró reag: Kuat

Kaland tartalma:
Telt és múlt az idő, de a lázadók még mindig nem hallottak semmit sem Kiera Skyfall-ról, így Ziare-nek támadt egy ötlete, hogy miként lehetne kijutni a bolygóról. Ezért össze is hívta az egyik földalatti bázisukon a saját lázadó sejtjüket. Mivel az egyik leginkább körözött lázadó volt, így tényleg célszerű lett volna az, hogy kijusson. Az egyik ötlete az volt, hogy lefizetni rohamosztagosokat, vagy éppen agymosni őket, drogokkal, ahogyan azt a birodalmiak is teszik. Vagy holografikus álcázókat lopni és azokkal kijutni a bolygóról. A többiek ajánlottak idegeneket is, valamilyen gyíknőt, de ebben nem bízott. Egyrészt hazugságnak tartotta, másrészt kizártnak tartotta, hogy egy ilyen alak lejusson a bolygóra, bizonyára birodalmi kém lehet. Így ebbe nem ment bele, hogy beszéljenek vele. inkább a saját ötletét pártolta, hogy lopják meg a birodalmiakat. Azt úgyis jellemzően teszik és most néhány álcázó ide, vagy oda, úgysem szoroz olyan sokat. Úgysem lehet lenyomozni, ha már megvannak, így továbbra is ezt tartotta a lehető legbiztonságosabb megoldásnak. Igazából több minden nem is hangzott el a megbeszélésen, csupán ennyi, de ez is nagyon fontos információk voltak a lázadás számára.Ziare Dyarron 8eEu8Qt

Bővítés:
Ziare Dyarron 8xGD15tA következő hónapok nagyjából ugyanúgy teltek Ziare részéről, mint korábban. Igazából nem tudta eldönteni, hogy mivel jár jobban, ha egyszerűen halottnak tekinti Kiera-t, hogy nem sikerült a nőnek kijutnia és gyászolnia kellene, vagy pedig átkoznia, ha kijutott és nem jön vissza. Igazából remélte, hogy kijutott, ahogyan azt is, hogy csak nincs lehetősége visszajönni. Legalább ő biztonságban lehet odakint. Saját maga nem mintha a biztonság miatt akart volna kimenn, hanem azért, hogy lázadást szíthasson, segítséget hozhasson nem csak Kuat-nak, de a teljes kilencedik szektornak. Továbbra is az volt a szerencséje, hogy nem tudták a valódi kilétét az impek, így továbbra is csak egy fantomot üldöztek. A többi sejt sem ismerte az arcát, csak a hangját, ami torzult volt a páncél miatt, illetve a páncélt. De azt pedig le lehetett cserélni, ha nagy gond volt. Így emiatt nappal ugyanúgy dolgozott, mint korábban, szervezkedett, gondolkodott, munka után pedig a lázadók és ellenállók egyik vezető alakja maradt. Az sem könnyítette a dolgukat, mintha az impek megneszelték volna, hogy mire készülnek és hónapokon keresztül nem találtak nyugtatókat az orvosi csomagban, sem pedig holoöveket. Pedig mindezek kulcsfont-
osságúak voltak a tervükhöz. Időközben munkahelyet is váltott, a mérnöki tudásával az egyik földi birodalmi gyárban kapott munkát. Egyelőre csak a főfelügyelő asszisztenseként, de már ez is jó hely volt, hogy tudjon kémkedni és információkat szerezni. Itt ismerte meg a gyár igazgatójának fiát is, Galvin Kestal-t, a fiatal birodalmi tisztet. A hónapok során sikerült elcsábítania a fiút, aki vele volt egy idős. Mint kiderült Galvin sem repes túlságosan a birodalmi eszmékért és csupán azért lett tiszt, mert az apja azt akarta. Tudta, hogy az ilyeneket a legkönnyebb átállítani és több mint fél év alatt sikerült is. Mielőtt bevették a lázadók közé természetesen az összes elérhető átvilágításon is átesett a fiú, de végül is megbízhatónak bizonyult és fontos, értékes tagja lett a csoportnak, aminek immáron több mint három hónapja volt teljes értékű tagja. Az ő és Ziare segítségével igencsak belső információ került a lázadók kezére. Igaz a katonai dolgokhoz csak Galvin fért hozzá, de azokat szépen szivárogtatta kifelé, plusz azokat az informácókat is, amiket az apjától hallott. Az elején Zi ugyan csak ki akarta a fiút használni, de aztán még ő maga is megkedvelte és már nem lett volna képes arra, hogy csak úgy otthagyja, ha megvolt minden infó,Ziare Dyarron LwlRtzb
Ziare Dyarron D2jIDW5amit megszerezhetett. Szóval az egész kimenetele még őt magát is meglepte, de nem bánta, hogy így alakult. Galvin segítségével sikerült fényt deríteni arra is, hogy miért nincs a bolygón egyetlen olyan szállítmány sem, amiben holo álca övek vannak. A birodalom megneszelte, hogy a lázadók valamilyen módon ki akarják „a Rózsát” juttatni a bolygóról és mindent megtettek azért, hogy mindezt a legnehezebbé tegyék. Senki sem tudta, hogy ehhez az információhoz miként jutottak az impek, Galvin sem talált erre információt, túlságosan kicsi rangja volt hadnagyként ahhoz, hogy ezekhez az adatokhoz hozzáférjen. Az egész azt sejttette, hogy áruló van a soraikban, volt, akik Galvint vádolták, de az igazság az volt, hogy már azelőtt sem voltak ilyen szállítmányok, hogy a srác képbe került volna, valaki más volt, aki leadta az információt. Ha nem is a saját, akkor egy másik sejtből, mert ők is tudták, hogy ez a terv és pártolták. Emiatt is tudták, hogy mihamarabb el kell tűnnie Zi-nek inenn, mert a hurok egyre jobban szorult és nem lehetett tudni, hogy mikor fognak az impek lecsapni és rájuk találni. De addig is Ziera remélte, hogy tud még valamit tenni és megoldást találnak arra is bárki veszélybe sodrása nélkül, hogy
megszökhessen a Kuat-ról. Ezek volt az elsődleges prioritások, fél éve még simán beáldozta volna Galvint a cél érdekében, de most már nem tudta megtenni, ugyanolyan lett a szemében, mint a többiek, a család része és hosszú idő után, amikor csak nőkkel kavart az első férfi szeretője/barátja is…


Ziare Dyarron 00120

Adatlap:
Szint: 1 szint
Pont: 10,5 pont

Felszerelés:
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- BB-9E asztrodroid – 2 pont
- Kés/tőr – 30 kredit
- 2db Egykezes sugárpisztoly – 2 pont
- Távcső – 200 credit
- Loth-macska – Aayla, 1 pont
- Könnyű páncél – 2 pont, hozzá a sisak is
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – 2.000 credit (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek)

Kredit:
Alap: 3.000 credit
Elköltött: 2.230 credit
Maradt: 770 credit

Pontok: 10,5 pont
Elhasznált: 7 pont
Maradt: 3,5 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ziare Dyarron 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ziare Dyarron Empty Re: Ziare Dyarron

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.