Kiera Skyfall - MNJK

Go down

Kiera Skyfall - MNJK Empty Kiera Skyfall - MNJK

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 09 Aug. 2018, 23:44

Név: Kiera Skyfall
Egyéb név(i): Vadóc, „Sólyom 8-as” (hívókód)
Faj: ember (humanoid)
Nem:
Jellem: Lobbanékony természet, gyakorta inkább hallgat az érzéseire vagy megérzéseire, mintsem a logikára és a tényekre. Adrenalin és akciófüggő. Hűséges a Köztársasághoz.
Születési helye és idő: ME 19, Kuat City, Kuat
Kor: 22 év
Család: A családja halott.
Foglalkozás/kaszt: Pilóta, Hadnagy
Testmagassága: 165 cm
Testsúlya: 54 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Sötétbarna
Különleges ismertetőjel: Raszta haj
Egészségi állapot/ betegségek: Adrenalin és akciófüggő.

Életrajza:
Kilenc teljes éven át a Köztársaság polgára volt. Az ezt követő időben pedig lázadó polgár volt. Miután a Birodalom elfoglalta a 9.-es szektort, nem sokkal a szüleinek egyik napról a másikra nyoma veszett. A családjának egy közeli barátja vette a szárnyai alá és egyúttal így is történt az, hogy az egyik ellenálló sejtbe került be, már nagyon fiatalon. Ez persze nem jelentett megnyugvást, hiszen ettől függetlenül meg kellett tanulnia mindent, amit egy utcagyereknek. Mire már 15-16 éves lett, addigra gyakorlatilag már a saját kis lázadó sejtjét vezette, és az övé volt az egyik olyan, amelyik a legtöbb akcióban vagy birodalom orra alá való borstörésben részt vett, hiszen Kiera is kifejezetten élvezte az akciót és a veszélyes helyzeteket, már akkor is.
Talán éppen ennek köszönhető, hogy gyakorta „vesztette” el a Birodalom az irányítást egy-egy TIE vadásza felett, ami azután jelentős károkat okozott neki, ám a hibást sohasem találták meg, mindig csak az üres, vagy összetört járművet.
Már a húszas évei közelében járt, amikor a bolygóról való megszökés és az űr felé kacsingatott. Eddigre már több légi csatában is volt része, aminek a birodalom nagyon nem örült. Végül pár másik sejttel összefogva megteremtették a tökéletes lyukat a védelmen, amin egyetlen hajó kiférhetett. Kierát választották erre a feladatra, ismerve pilóta képességeit és elkötelezettségét. Voltak veszteségek, nem is kevés. Néhány kisebb sejtet le is kapcsoltak a birodalmiak, de a lánynak sikerült kijutnia a bolygóról és egyenesen a köztársasági űrbe, ahol már vártak rá.
A TIE vadászt bevontatták a hajóra. Ténylegesen vártak rá, hiszen annyira nem lepte meg őket az sem, hogy nem egy birodalmi szállt ki a járműből. Hamar egy magas rangú tiszt elé került, akivel sikerült olyannyira „összebarátkoznia”, hogy az két lehetséges választást ajánlott fel. Börtön vagy akadémia.
Két hosszú év. Ennyibe telt, amíg elvégezte az akadémiát. Valójában sokkal inkább börtönnek élte meg, hiszen számára teljesen unalmas volt. Évfolyamában a legjobb volt mind elméleti, mind pedig gyakorlati szempontból. Nem egyszer az is előfordult, hogy nagy száját felhasználva a felsőbb évfolyamokból szerzett magának ellenfelet egy-egy szimulációhoz. Kevesen voltak, akik ki tudták hozni döntetlenre, de azok bele is fáradtak rendesen. Az akadémián hamar híre ment a diákok és a tanárok között. Mikor pedig elvégezte, akkor a Havoc Squad egyik századosához ajánlották be a képességei miatt.

Szakértelmei: Rendkívül jó pilóta, akinek a fortéja a közel lehetetlen, vagy nagyon veszélyes mozdulatok, ezekben sokban segítenek neki a megérzései, amire már ösztönből is hallgat. A szárazföldön sem alábecsülendő, hiszen a legtöbb fegyverrel kiválóan bánik és a lövései is az esetek túlnyomó többségében célba találnak.
A Köztársaságban használatos vadászgépek mindegyikét képes elvezetni, valamint a TIE vadászok egyikével sem gyűlik meg a baja, ha épp arra kerül a sor (ezeket ellopni is kifejezetten szereti).
Beszéli a közöst, valamint a binárist és a huttot.
A közelharci fegyverekkel már meggyűlik a baja, általános ellenfelekkel még fel tudja venni a harcot, de képzettebb ellenféllel szemben, már semmi esélye.
Az akadémia elvégzésével hadnagyi rangot szerzett.

Képek:
Kiera Skyfall - MNJK GUREflo
Kiera Skyfall - MNJK Fg0PIsW
Kiera Skyfall - MNJK 666YKe5
Kiera Skyfall - MNJK WMjXHac
Kiera Skyfall - MNJK S6LY5KT

_________________
Kiera Skyfall - MNJK 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Kiera Skyfall - MNJK FUn312o
Kiera Skyfall - MNJK 6fZaEMM
Kiera Skyfall - MNJK EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Kiera Skyfall - MNJK Empty Re: Kiera Skyfall - MNJK

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 19 Ápr. 2019, 00:01

A hadnagyból MU 4. 3.hónapjában százados lett, a Koréliai bevetésen lett előléptetve Lor-ral együtt.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kiera Skyfall - MNJK 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.