Éden / Paradise

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Éden / Paradise Empty Éden / Paradise

Témanyitás by Cerebro Csüt. 14 Dec. 2017, 16:07

Egy távolabb eső galaxis egyik gyönyörű, egzotikus világa. Főleg a nyaralási helyeiről és az egyedi, gyönyörű látványáról híres a planéta.
Éden / Paradise 13151152_1021663931250642_265290720_n
Éden / Paradise Aquapolis_suburb_beach_concept_by_agnidevi
Éden / Paradise Landscapes-cg-digital-art-manip-ocean-tropical-space-sci-fi-planets-sky-stars-pics-166864
Éden / Paradise TmvUZwI

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Thorhalla Pént. 15 Dec. 2017, 00:02Galaxis Védelmezői 19.: Megérdemelt pihenésRésztvevők: Vubalh, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet és Carl Morrow / JellyKövetkező körváltás: 2017. december 19. (kedd)

” A kezdetek előtt nem volt semmi: se föld, se menny, se csillagok, se égbolt, csak a formátlan-alaktalan ködvilág és a szakadatlanul égő tűzvilág.”
- Neil Gaiman

Éden / Paradise 00120

Az éden.
Bár ezt kissé beárnyékolta az, hogy mennyien érkeztek az utóbbi napokban a bolygóra a leendő különleges csillagászati esemény miatt. Annyi biztos, hogy a bolygó ritka kivételes volt ilyen szempontból ezt mindenki láthatta mind nappal, de főleg éjszaka. Csillagködök, galaxisok gyönyörűen kivehetőek voltak. Igazából nem tudni, hogy miért, de rengeteg turistát és tudóst is vonzottak a bolygóra. A bolygó teljes egésze teraformálva volt és időjárás szabályzóval érték el, hogy mindenhol folyamatosan trópusi időjárás uralkodott a teljes planétán. Kellemesen meleg, naponta egyszeri rövid esővel, egyébként pedig makulátlan felhőmentes időjárás.
Vubalh ugyanazon hotelben kapott szállást, mint Yalvis, Carl és Nestor is. Ez a hotel a főváros szélén volt az üdülőtelep legjobb pontján, teleportációval lehetett a belvárosba bejutni, a tengerpart közvetlen a hotel előtt volt, a hotelt gyönyörű parknak kialakított dzsungel vette körbe. Rengeteg sportolási, wellnes és egyéb lehetőségek voltak, bárok, sportpályák, stb. Szóval minden tökéletes, a kiszolgálás és a személyzet is.
Ebben az idillben nyaralt és lustálkodhatott mind a négy férfi immáron három napja. Vubalh-nak a mai nap délutánra volt a találkozója a hotel bárjába megbeszélve. Yalvinak és a két GV tagnak pedig semmi programja nem volt, ez is ritka volt a számukra.
Odakint pár perce állt az eső és oszlottak szét a felhők is, sütött ki a nap, mindenki indult volna ki a hotelből, azonban nem tudták megtenni, valamiért egyetlen kijárati ajtó sem működött.

//Felszereléslistát írjatok annak a fényében, hogy a fegyvereket le kellett adni, ha valaki be akart volna ilyet hozni.
Még lehet csatlakozni, ha valaki utólag szállna be.//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden / Paradise Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 15 Dec. 2017, 09:00

Vubalh imádja a munkáját. Az elmúlt pár napot mikor nem dolgozott akkor azzal töltötte, hogy a tengerparton járt, szétnézett a környéken, kipróbálta a helyi italokat amikről megállapította, hogy az otthoni dolgoknak nyomába sem érnek és persze idegeneket zaklatott. Persze ki is haragudna rá hisz ő csak egy vicces részeges lényecske. A kommunikátorát beállította, hogy időben jelezzen számára, hogy fel tudjon készülni a megbeszélésére amivel kapcsolatban természetesen teljesen magabiztos volt. Nemcsak azért mert ez tényleg egy mindkét fél számára nagyon jövedelmező üzlet hanem mert ő maga az, aki itt van és meggyőzi a helyieket a közös munka sikerességéről. A beszédét már megírta, csinos kis képeket rittyentett mellé és még csinosabb statisztikát tett mellé amivel minden bizonnyal meggyőzi a leendő üzlettársakat. Tett volna még egy sétát, hogy a feje kiszellőzzön és mint sikeres üzletciegrimit elcsábíthasson néhány csinos hölgyet, de az ajtó nem nyílt. Még szerencse, hogy ő is itt van mert tudja a megoldást. Bizonytalan járással elő is lépett, hogy felemelt újjal és nagyon komoly tekintettel megmondja a tutit.
-Szerintem én azt mondom, hogy szerintem én azt mondom, hogy...a megoldás, azt mondja, hogy hívnunk kéne a technikai személyzetet mert ez elromlott.
Talán csak enyhe dülöngélése árulja el a szemfüleseknek, hogy kicsit részeg bár ez nála természetes.

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Bíbor Kísértet Pént. 15 Dec. 2017, 11:20

Yalvis a galaxis örzőinek segítségével végül kiszabadult a skrull fogságból, igaz kiröhögték utána, ő meg már megunta a Knowhere-et és elhúzott onnan. Egy befolyásos vaulphant üzletembernek segített egy kiberbiztonsági problémában.
A lény pedig jutalomgyanánt az ormánya nyálkás végével végignyalta a foxiait, és fizetség helyett adott egy jegyet az Eden bolygóra tartó csillaghajóra, és egy utalványt, amivel igénybe vehette a bolygó szolgáltatásait. A foxiai bár húzta a száját, de úgy gondolta, hogy kell a pihenés és így elindult arra a világra.
Ahova tudósok és turisták százai érkeztek, hogy megnézzék a helyi csillagködöt. A foxiai csak pihenni akart. Napokat töltött el a parkká alakított dzsungelben, és miután kiugrálta magát az ágakon és fürdött a forrásban, csak azután tért vissza a hotelben. Amiben meglepetten tapasztalta, hogy a Galaxis Örzői csapat két tagja Stratos és az a földi Morrow is ott van. A legnagyobb örömére viszont nem látta a vendéglistán Rocketet.
Nem akart összefutni a másik szőrössel, bármi is legyen az. Ezért miután lezuhanyzott, megnézte a híreket és lejátszott három foxoball meccset, elindul a bárba, hogy éljen egy kis társasági életet...
... és most remélte, hogy nem fogják fejvadászok elkapni.


Felszereléslista:


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 04 Feb. 2018, 15:41-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 17 Dec. 2017, 15:31

Van előnye annak, ha az ember egyszerre három helyen tud lenni. Persze, puffogtatni is könnyebb a puskát, meg kitakarítani a házat, de én most más előnyökre gondolok. Így például egyszerre lehetek a jakuzziba, iszogathatok a bárban, és hempereghetek egy csinos kreevel az ágyban. Arany élet, én mondom! Nem is tudom, mikor voltam utoljára szabadságon, de nagyon bejön, gyakrabban kéne csinálni. Lehet, hogy mostantól minden szülinapomra ezt kérem ajándékba.
A mai napon is lubickolok az élvezetekben, és miközben az egyik másolatom odafent hempereg a mai zsákmányával, én a bárban ütöm el az időt néhány pohár itallal, és szerencsejátékkal. Odakint most van a napi eső, úgyhogy a tengerparti henyélés még úgyis ráér, a szerencse pedig a legjobb komikus, akire csak szükségem lehet. Mikor meglátom lejönni Yalvist, rögtön felcsillan a szemem, ő biztos kapható lesz egy kis játékra.
-Hé, komám, gyere csak ide! Meghívhatsz egy italra, ha leülsz velem játszani egyet - vigyorgok rá, és kiiszom a korábbi poharamat. - Végre törleszthetsz, amiért kihoztalak a skrulloktól. Úgy lenne illedelmes, ha legalább az első pár kört elveszítenéd hálád jeléül.
Úgy tűnik közben, hogy az idő kezd kitisztulni, és páran már szállingóznak kifelé, de elég nagy a lökdösődés a bejáratoknál. Biztos valami technikai malőr, előfordul az ilyesmi.
-Na mit szólsz, szerencsésnek érzed ma magad? - Kérdem jókedvűen Yalvist.

Felszerelés: kommunikátor, lenge ruházat (kigombolt ing, rövidnadrág, papucs), napszemüveg a homlokára tolva, szerencsejátékhoz kellékek (kocka, kártya, vagy ami épp divatos), némi félig legális designer drog
(A másolaton aki a szobában hancúrozik, nincs felszerelés.)

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Éden / Paradise Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Jelly Hétf. 18 Dec. 2017, 20:30

Carl másnaposan, sajgó fejjel és kavargó gyomorral a társa keresésére indult, hogy leszidja az előző estéért. Öt pohár kree brandy-t, három pohár acusiai gyümölcsbort, két korsó skrull sört döntött le, és mellé még fel is szippantott, ivott vagy ő sem tudta, hogy mit csinált valami meghatározhatatlan halmazállapotú és ízű anyaggal.
Annyit tudott, hogy az este folyamán egymással harcoló csatahajókat hallucinált a szobája levegőjébe, amik a Pink Floyd "Learning of fly" és valami meghatározhatatlan K-pop szám remixére vívták tízezer éven át tartó csatájukat.
Aminek Carl minden percének része volt.
Ezért kozmikus macskajajban volt része, miért is? Ja, mert Nestor azt mondta annak a growiki sárkánynőnek, hogy az emberek jól bírják a piát, és Morrow annyira beakart vágódni a lénnyel mellett álló éteri szépségű nőnél, hogy azonnal megmutatta.
Persze Nestor azt elfelejtette mondani, hogy ezek az italok kicsit kikezdik az emberi idegrendszert.
Először a jakuzziban talált rá Nestorra, ahogy a vízben ejtőzik. Aztán a bárban, ahogy egy igencsak ismerős foxiaival elegyedik beszélgetésbe. Azonnal ledobja magát a pároshoz, és a csapostól valami olyasmit kér, ami jó macskajajra, és Stratos felé fordul.
- Na, mi újság? - kérdezte csapattársától, barátjától és újdonsült ívócimborájától. - Megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó lerészegedni. Erre, úgy berúgtam mint a kefekőtő, és nem tudom mit csináltam az éjszaka hátralevő részében, csak az Orion Szövetség és a Kastali fűszerbirodalom közötti háború szobámban megvívott újabb ütközetére emlékszek. Igen, az a cucc ilyen hatással volt rám.
Kifújta a levegőt és megtörli a homlokát, aztán ránéz Yalvisra.
- Szevasz Yalvis - körülnézett, és végül a tekintete megállapodott a rókán. - Nem látok a közelben egy fejvadászt sem, akinél feladhatod magad...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Thorhalla Kedd 19 Dec. 2017, 08:21Galaxis Védelmezői 19.: Megérdemelt pihenésRésztvevők: Vubalh, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet és Carl Morrow / JellyKövetkező körváltás: 2017. december 23. (szombat)

” Az ember körbeutazza a világot, keresve azt, hogy mire vágyik, majd hazamegy, és megtalálja.”
- George Moore

Éden / Paradise 00120

Nestor egyfelől a szobájában hancúrozott, a másik részről pedig fülöncsípte a foxiait, hogy ideje volt, hogyha nekiáll a törlesztésnek a korábbiakkal kapcsolatban és a nagyon másnapos Carl is odatalált hozzájuk. Yalvis pedig igencsak ideges volt azzal kapcsolatban, hogy mi lesz, ha pont itt akarják majd a fejvadászok elkapni, bár ennek egyelőre semmilyen nyoma nem volt.
Ezen idő alatt Vubalh kissé csicsókásan igyekezett az emberek tudtára adni azt, hogy szerelőt kellene hívni, de úgy tűnt, hogy nem sokakat hatott meg hirtelen mindez és egyre ingerültebbek lettek. Nemtetszésüknek adtak hangot, hogy vagyonokat fizetnek azért, hogy itt legyenek és akkor ilyesmi közbejön. Meg: hogy befogják perelni ezt a helyet, vagy bezáratják, mert gazdag és befolyásos barátaik vannak stb.
Ezeket persze Yalvis, Carl és Nestor is hallhatták, mert elég hangosak voltak az értetlenkedők.
Ekkor a hangosbemondó is megszólalt a hotel teljes területén.
- Kedves vendégeink – kezdte egy gépies, de női hang. – szíves elnézésüket kérjük a kellemetlenségért, de a hotelünkben többen jelezték, hogy megbetegedtek. Éppen ezért kénytelenek voltunk karantén alá vonni a hotelt és annak területét, amíg fény nem derül a fertőzés kilétére. Megkérnénk mindenkit, hogy térjenek vissza a szobájukba és maradjanak ott további utasításig. A szobaszerviz robotok formájában továbbra is működik. A hotel személyzete azon dolgozik, hogy a gondot a lehető leghamarabb elhárítsák.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden / Paradise Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Bíbor Kísértet Kedd 19 Dec. 2017, 11:40

A foxiai belülről összerezzen, mikor meghallja a fiatalabb humanoidot fejvadászokról beszélni, de ennek csak annyi látható jele van, hogy körbepillant, és állja Nestor kihívását.
- Persze, játszunk! - vont vállat a foxiai, és villant egy vicsorgásnak is beillő vigyort. - Mi a kedvenc italod, simabőrű? Neki nem rendelek, na nem azért mert kigúnyolt, hanem mert úgy látom, hogy a kree új év napjáig nem akar semmilyen tudatmódosítót sem inni, beszivni, a bőrére kenni vagy a szemébe szúrni.
Amint Nestor elmondja, a foxiai egy csettintéssel rendel belőle, aztán kérdezz.
- Amúgy miben foglak megverni hála a foxiai felsőbbrendű intelligenciámnak és empatikus képességemnek? Kártya, kocka esetleg sebecsiai elmepankráció? - halkan felkacagott...
Aztán meghallotta a hangos bemondót, amint bejelenti valami karantén kezdetét, és persze a gazdagabb vendégek méltatlankodását és bezárással való fenyegetőzéseket hallott.
- Jó, amíg ki nem mondja a j, vagy az f betűs szót - mikor a bemondó a "fertőzés kifejezéshez ért a foxiai felsóhajtott, és a GV tagokra nézett.
- Jó, ki vele. Nem kipihenni vagytok itt azt a nagykövetes-elrablós-jogtalanul fogvatartós akciót, hanem nyomozni, mi? Álruhában? Na, mi folyik itt Galaxis Védelmezői, mi miatt jöttetek erre a bolygóra?


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 26 Dec. 2017, 17:38-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 20 Dec. 2017, 08:07

Az emberek nem nagyon hallgatnak az ő bölcsességére. Ehelyett inkább fenyegetik azokat akik itt sincsenek, hogy megijedhessenek azoktól a bizonyos gazdag barátoktól. Vubalh pedig csak az egészre rácsodálkozva dülöngél ott.
-Jaj! De ideges itt mindenki pedig csak egy ajtóról van szó. Nem kéne idegesnek lenni csak ezért. Ha mondjuk a pia fogyott volna el akkor megérteném, de azt a problémát is meglehetne oldani. Szegény ajtó nem érdemli meg, hogy ilyen csúnyán megfenyegessék őt. Biztos majd mindjárt megoldják és...és mindenki mehet a maga dolgára.
Vubalh még részegen is a legbölcsebb az ajtó előtt összegyűlt társaságból, de most bizony tévedett. Mikor megszólal a hangosbemondó akkor Vubalh szinte biztos abban, hogy az ő problémájukról lesz szó és azt mondják majd, hogy mindjárt megoldják. Az utóbbi majdnem elhangzik, de mégsem. Ez a helyzet pedig már Vubalh-nak sem tetszik.
-Na, na, na, na, na! Ez nem jó dolog. Nekem fontos megbeszélésem lesz itt délután hát...hát kérem! Ez...ez mégis mit jelentsen? Beszéli szeretnék valaki...olyan...fontos személlyel mert panasszal élnék.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 22 Dec. 2017, 11:17

Amikor meglátom Jellyt a bár felé tántorogni, kénytelen vagyok hangosan felröhögni. Vele ellentétben nekem tiszták az emlékeim a tegnap estéről, és még ennél is élesebb a felvétel amit róla készítettem. Le merném fogadni, hogy egyszer még komoly alkualap lesz egy videó az asztalon félmeztelenül táncoló nováról. Most viszont visszafogom magam, és csak barátságosan hátba veregetem Jellyt, mikor leül közénk. A Yalvisnak tett megjegyzésen ismét kénytelen vagyok elnevetni magam, mit ne mondjak, jó kedvem van, ma is jó bulinak nézünk elébe.
-Tudod, viselhetsz te GV kitűzőt, és hordhatsz Nova sisakot, de addig nem vagy igazi férfi, amíg nem repültél a nazoraki fedélzetén - utalok a drog szlengben használatos nevére, amiből amúgy még most is van egy kevés nálam. - És te fiam, tegnap férfivé váltál, megérdemled a pihenést!
Yalvis kérdésére a zsebemben lévő kártyák után nyúlok, hogy rögtön meg is adjam neki a választ, de aztán a hangosbemondó hangjára én is fülelni kezdek. Még nem ittam eleget ahhoz, hogy elhiggyem, hallucinálok. Ezek szerint komolyan karanténba zárnak a nyaralásomon?
-Szó sincs róla! - Válaszolom Yalvisnak. - Ebben az álruhában nem lenne hová rejtenem a lézerpuskámat. Persze gyanús, hogy pont akkor történik ez, mikor itt vagyunk... Akár az is lehet a célja valakinek, hogy minket bezárjanak, és egyenként kiiktassanak. Vaaaagy... Az is lehet, hogy tényleg elterjedt valami fertőzés. Mindenesetre én azt mondom, menjünk fel valamelyikőtök szobájába, és folytassuk ott a délutánt. Egy kis kártyázással gyorsabban telik az idő, főleg ha berendelünk hozzá három kancsó reaktorlevet.
Arra inkább nem térek ki, hogy az én szobám miért nem felel meg a célnak. Felállok az asztaltól, és ha a többieknek sincs kifogása, akkor velük együtt indulok el valamelyikük szobájába.
Eközben a másolatom nem nagyon zavartatja magát, már úgyis a szobában van, szóval szót fogadtam. Ha pedig a partnerem úgy érzi, hogy távoznia kéne, nagyon meggyőzően érvelek amellett, hogy nem fontos melyik szobában van, és itt sokkal élvezetesebben el lehet ütni az időt, mintha egyedül kuksolnánk a szobánkban. Remélem, ez elég meggyőző lesz.

Felszerelés: kommunikátor, kártya, drog

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Éden / Paradise Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Jelly Pént. 22 Dec. 2017, 19:50

Carl felnyög és  fejét a pultra hajtja, mikor Nestor hátba veregeti. Hogy lehet egy élőlénynek, egy ilyen apró élőlénynek, mint a foxiai ennyire éles hangja. A fejfájását tovább fokozta Nestor kis monologja a nazorakiról, meg hogy ez valami férfivá avatás.
- Ha ez ilyen szar, akkor megyek vissza összerakni a Halálcsillag legót otthon - nyögi ki, és felsóhajt. - Még jó hogy magammal hoztam, de a Knowhere-en hagytam.
Ekkor felharsannak a hangos bemondok, és a foxiai azonnal spekulálni kezd, mire Carl hangosan felröhög.
- Ha egyenként akarnak kiiktatni, akkor gyorsan csinálják, mert még az is jobb lenne a másnapnál. Ha meg járvány van, akkor én nem fogom kinyomozni - mondta. - Sza-bad-sá-gon vagyok, és ebben a hónapban egy különös járvány elég.
Nestor felveti, hogy menjenek fel valamelyikük szobájába. Carl felsóhajt, mikor sejti, hogy miért nem a sajátját javasolja.
- Jó, kérdés... Igennel vagy nemmel válaszolj, ugye nem azt a csajt, aki a growikival jött?
A választól függően csak ennyit mond.
- Az én szobámba ne menjünk, mert félek a plafon színétől újra halluzni kezdek, és valakit szörnynek nézek. Bár, ha már szörny, vagy szőr...
Rápillant a foxiai hekkere.
- Veled mi a helyzet Yalvis? - nem mondja ki a róka szót, nem akarta, hogy a gyomra megszabaduljon a terhétől. - Ugye nem vittél fel valami szőrös hölgyet, vagy nem rendeztél durva drogpartit a szobádban, igaz?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 23 Dec. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 19.: Megérdemelt pihenésRésztvevők: Vubalh, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet és Carl Morrow / JellyKövetkező körváltás: 2017. december 27. (szerda)

” Az igazság ugyan nem támasztja fel a halottakat, de kiszabadítja őket a csend fogságából.”
- Antije Krog

Éden / Paradise 00120

A Nestor szobájában levő hölgy tökéletesen érezte magát abban a helyzetben és nem állt szándékában távozni a karantén lefújásáig.

Vubalh nekilátott annak, hogy toporzékoljon részegen, hogy márpedig ő akar valakivel beszélni. Körülötte a vendégek zöme hallgatott a hangosbemondóra és nekilátott annak, hogy visszatérjen a szobájába. A hangoskodására egy robot is megjelent, aki udvariasan szólt hozzá.
- Uram, megkérem, hogy jöjjön velem – kezdte. – Felkísérem a szobájába, ott tudunk beszélni és a panaszát továbbítom a megfelelő osztály irányába.
Ha Vubalh vele tart, akkor valóban felmennek a férfi szállásáig, a droid ki is nyitja az ajtót és a lakosztályban levő kanapéhoz kísérte, ha pedig szükséges volt, akkor fel is segítette rá.
- Most hallgatom a panaszát – mondta.

A másik trió, akik együtt érkeztek tovább beszélgettek és a hangosbemondóra Nestor úgy döntött, hogy menjenek fel valamelyik szobájába, ami nem az övé, révén az foglalt. Megtudták tenni könnyedén, ha akartak, akkor még ételt, italt is vihettek fel, bár a szobaszerviz szolgálat is megtudja tenni később, hála annak, hogy robotokból áll.
Mind Carl, mind Yalvis lakrésze kellően széles és nagy volt, így ott könnyedén elfértek, ha akartak menni. Egy szinten volt mindkettejük szobája, itt volt Nestoré is egyébként, mielőtt beléptek volna valamelyikük szobájába tőlük úgy hét-nyolc méterre a falnak támaszkodva egy badoon férfi látszott, aki ebben a pillanatban hányt fel egy nagy adag vért.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden / Paradise Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 24 Dec. 2017, 00:58

A többi vendég akik eddig perrel fenyegetőztek csak mert zárva volt egy ajtó meglepően jól fogadták a hírt, hogy nem hagyhatják el az épületet csak mert páran megbetegedtek. Talán nekik nem volt olyan fontos dolguk mint Vubalh-nak. Akkor meg feleslegesen fenyegetőztek. Legalább van, aki komolyan is veszi Vubalh-t. Egy robot lépett oda hozzá.
-Ide figyelj! Nekem komoly panaszaim vannak úgyhogy ne próbálj meg lerázni érted. Akár hiszed akár nem én fontos ügyben vagyok itt szóval vegyél komolyan.
Amennyiben a robot kellően fogadta, ezt a részeg aggályt és megnyugtatja a csigát, hogy komolyan veszi őt és számára is fontos az ő problémája csak akkor lesz hajlandó őt követni. Út közben pedig végig beszél neki, hogy ő milyen fontos személy és felháborítja ez a helyzet és más helyeken mennyivel problémamentesebb volt a dolga. A szobába felérve le is ült a kanapéra és fújt egyet.
-Az a nagy problémám, hogy nekem nem szabadna itt beragadnom mert nagyon fontos megbeszélésem lesz délután itt a hotel bárjában. Nem érdekel engem ez a karantén hülyeség nekem ott kell lennem mert egy nagyon fontos üzletről van szó. Garanciát szeretnék, hogy addigra ha nem tudjuk itt megtartani a megbeszélésünket, de legalább én ne legyek bezárva és máshova átszervezhessem ezt. Ezt akarom!

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Bíbor Kísértet Kedd 26 Dec. 2017, 19:01

Yalvis szinte azonnal vállalkozott arra, hogy felmenjenek a lakosztályába. Na nem azért, mert annyira szerette volna a két védelmező társaságát. Ó, dehogy, ők voltak azok akik megtudták volna védeni, ha esetleg gond lett volna.
Például a fertőzöttek megőrülnek, és emberhúsra éhesen kezdenek el járni kelni a szálloda területén. Vagy megőrülnek, és esetleg közösen próbálnak megidézni valami nagyhatalmú extradimenzionális létformát, amit ők istenként tisztelnek.
Mikor belépnek, a foxiai azonnal megáll a szoba közepén.
- Na, toljunk egy asztalt az ajtó elé, nehogy azonnal ránk törjék - mondta, és eszébe jutott a vért hányó badoon képe... - Olyan lázasnak érzem magam. Figyu, ha esetleg megörülnék, akkor ne öljetek meg, hanem kötözzetek ki egy székhez, míg nem találtok valami gyógymódot.
Összecsapta a kezeit.
- A Foxia harmadik holdjára, valaki figyeljen már az ablakra, mert mikor elszabadul a pokol, talán onnan támadnak.
Megdörzsöli az állát.
- Lehet az igazgatóság is benne van. Hívjunk csak fel egy robotot, és nézzük át a memóriáját. Sőt, programozzuk át, hogy harcoljon értünk - tervezgetett, de közben majd becsinált a gondolattól, hogy itt maradt egy fertőzött bolygón... Karanténban...

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Thorhalla Kedd 26 Dec. 2017, 19:45

//Az ünnepre való tekintettel, mert jelezték többen, hogy nem tudnak írni, vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden / Paradise Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Quentine Constantine Szomb. 30 Dec. 2017, 14:49

Carl kérdésére csak sokatmondóan elmosolyodom. 
-Nem az a fontos, hogy kivel jött, hanem hogy kivel távozik - válaszolom neki, és még rá is kacsintok, aztán elindulok felfelé. Kizárásos alapon arra jutunk, hogy menjünk Yalvis szobájába, mert ott senki nem él éppen nemi életet, és lehányni sem fognak. Ez végülis igaz, de azért amit a szoba felé sétálva látunk, az se semmi.
-Mi a jó ördög? - Kérdem megütközve, és érzem, ahogy felfordul a gyomrom. Már majdnem elhatároznám, hogy odamenjek a badoonhoz megkérdezni, hogy mi a baja, mikor eszembe jut, hogy épp most zárják le karanténba az egész szállodát. Ebbe belegondolva már nem tűnik olyan jó murinak a többiekkel együtt lennie, ki tudja, melyikük beteg.
Végül elhessegetem a gondolatot, elvégre egyikük sem hányt még vért, szóval talán nincs mitől tartani. Gyorsan behúzok Yalvis szobájába, és bezárom az ajtót magunk mögött.
-Ti láttátok ezt? Odahányt a folyosó közepére, és én mondom, egy badoonnak pont ilyen színű a vére!
Nem hagy nyugodni a dolog, így a kommunikátorommal rögtön üzenetet küldök a szálloda személyzetének. Megadom a szinten és az szoba számát, amelyik előtt állt, meg próbálok egy személyleírást is adni, hátha ez is segít valamit. Persze a "badoon véres hányással" nem a legrészletesebb leírás, de talán elég lesz. Az üzenet után leülök valahova.
-Hát ez gusztustalan volt... Na, iszunk valamit?

Eközben a másik szobában is tudatában vagyok ennek az egésznek, szóval puszta elővigyázatosságból inkább úgy döntök, egy ideig hátulról szeretem tovább a partneremet, csak a biztonság kedvéért, ha esetleg kedve támadna vért hányni. B***ki, hogy milyen világban élünk!

Felszerelés:
kommunikátor, drog, kártya

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Éden / Paradise Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Jelly Szomb. 30 Dec. 2017, 19:19

- Egyszer kinyuvasztalak - mondta Carl az embertelen válaszára, és meglepődött, mikor Nestor kiakadt a vért hányó badoonra. Mikor felértek, Morrow ledobta magát Yalvis ágyára, és kinyújtózott.
- Hé, kis vérhányás, még nem próbált senki se enni a húsunkból. A helyi hatóságoknál csak van néhány nagy koponya aki kitalálja, hogy hogyan gyógyítsák - felelte Nestornak, mikor a csapat másik tagja bezárta az ajtót. - Na, szabadságon vagyunk. Ha meg gáz van, akkor üzenetet küldünk a csapat többi tagjának, hogy ők oldják meg. Millernek például, ja, rá is ráfér egy kis kiruccanás a Knowhere-en kívül.
Közben Yalvis idegesítő tervezgetése adta a háttérzajt. Morrow feje hasogatott.
- A rókának valami nyugtató italt, mert úgy látom ki van akadva, de nem gyengén - sóhajtott fel Morrow. - Nekem meg valami gyümölcslé.
Aztán ránézz a foxiaira.
- Ha valamelyik robotban kárt teszel és ránk vered a balhét, akkor esküszöm utána visszafizetted nekünk! Ne csinálj semmit, nem akarjuk hogy ez a vírus is testet öltsön.
Összefonja a tarkója mögött a kezeit, és a plafon festését kezdi el csodálni.
- Nestor, mondd azt, hogy a sárkánynő barátnője nem ment el veled. Vagy egyáltalán nőnemű lény! És hogy nincs rólam valami felvételed.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Thorhalla Vas. 31 Dec. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 19.: Megérdemelt pihenésRésztvevők: Vubalh, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet és Carl Morrow / JellyKövetkező körváltás: 2018. január 4. (csütörtök)

” Mennyi mindenre képes egy betegség! Mennyi mindent képes kihozni egy emberből! De miért kell ahhoz betegnek lennie, vagy beteggé tennie magát egy embernek, hogy az változtatásra kényszerítse? Miért kellenek ennyire súlyos élethelyzetek?”
- Berek Edit

Éden / Paradise 00120

A robot kellően komolyan vette Vubalh panaszát, így a csiga teljesen nyugodt szívvel követhette őt fel a szobába és ott elmondhatta a férfi a panaszát is. A robot már-már együtt érzően bólintott is azokra.
- Ehhez teljes orvosi vizsgálat kell, amin mindenki át fog esni, de ehhez napok kellenek – mondta. – Felajánlhatom azonban a hotel egyik konferenciatermét, hogy onnan konferenciahíváson keresztül tudja átszervezni a találkozóját, vagy kívánsága szerint lebonyolítani mindazt.
Ajánlotta fel a lehetőséget a robot, ha ez megfelelt Vubalh-nak, akkor folytatta.
- Ez esetben védőruhában átkísérem önt az egyik ilyen helységbe, vagy ide is hozhatunk megfelelő eszközöket, ha innen a saját szobájából inkább intézné ezt kényelmesebben.

A személyzet vette a jelzést és vissza is szóltak, hogy azonnal mennek, mindjárt ott vannak. A hármas közben betudott menni Yalvis szobájába, annak az ajtaját pedig bezárta Nestor, a hármas így nem állt le segédkezni a rosszul levő badoon-nak. Így már azt sem láthatták, hogy mikor érkezhetett meg a személyzet. A szobában kellemes idő volt – hála a légkondinak –, remek kilátás az óceánra. Ahogyan kinéztek az ablakon úgy semmi sem sejtette, hogy a hotelban mi is történik. Ha nekilátnak inni, megtudják tenni mindenféle gond nélkül.
Úgy nagyjából tíz perc telhetett el – közben bőven tudott a trió beszélgetni és inni – amikor az ajtón kopogtattak.
- Doctor Mann vagyok! – szólt kintről egy némileg torzult hang. – Önök egy légtérben voltak a beteggel, meg kell, hogy vizsgáljam magukat sürgősen, hogy nem fertőződtek-e meg!


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden / Paradise Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 01 Jan. 2018, 21:54

Az első mondat nem tetszett neki.
-Na, ne már! Ez nem jó!
Majd érkezik is a megoldás. Bár nem látszik rajta, de ő a munkáját jól végzi. A feje bár általában kicsit zavaros, de ha üzletről van szó akkor jól át tudja látni a helyzetet.
-Igen-igen. Ez egy vállalható alternatíva, azt mondom.
A következő ajánlatot szintén logikusan gondolja át mielőtt választ adna. Talán nem is annyira áll neki jól, hogy nem csak úgy mondd valami részeges motyogást.
-Akkor inkább hozzák már ide. Mégiscsak jobban néz ki. Meg, hogy néznék már ki olyan védőfelszerelésben. Így kényelmesebb meg csak jobban néz is már ki.
Meg van amúgy elégedve a személyzet hozzáállásával a helyzethez. Mondhatnak akármit róluk remekül állnak a helyzethez. Ha gond nélkül sikerül, ezt megoldaniuk akkor ő minden bizonnyal megdicséri őket. Bár valószínűleg nem sokra mennek ezzel, de mégiscsak hát megérdemli a jó munkaerő az elismerést. Ha nem egy géppel beszélne akkor Vubalh minden bizonnyal borravalót is adna vagy valami kedvezményes kupont ha tőlük akarna valami jóféle italt rendelni. Így viszont mivel szerencsétlen valószínűleg nem iszik felesleges volna neki a borravaló.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 03 Jan. 2018, 12:51

-Ugyan, kérlek - legyintek Carlnak. - Csak nem gondolod, hogy olyan kisstílű vagyok, hogy felvételt készítek rólad miközben részegen becstelenségeket követsz el, és utána bevallom neked? Ha van felvételem, akkor arról a megfelelő körülmények között fogsz értesülni: egy zsarolólevélben - fejezem be vigyorogva, és megrendelem a piákat magunknak.
A következő percekben békességben iszogatunk és beszélgetünk, természetesen a továbbiakban is húzom Jelly-t, ha ennyire magas labdákat ad nekem, de csak a jóízlés határain belül maradva. Tehát nem úgy, ahogy ő viselkedett tegnap este, hehe. Remélem Yalvis is lenyugszik kicsit, a vérhányós badoon már így is elég gusztustalan volt, nem kell hogy még ő is rám hozza a frászt a paranoid viselkedésével. Közben előveszem a kártyát is, és bemelegítésként már keverem a paklit is, mikor meghallom a kopogást. Úgy tíz perc telhetett el a hívásom óta, és most egy állítólagos Mann doktor érkezett hozzánk. Jogos lehet a dolog, de azért mielőtt ajtót nyitnánk, nem árthat megnézni, hogy nem tíz kommandós várakozik-e odakint... Na tessék! Már rám is ragadt Yalvis hülyesége.
-Menj, nézd meg ki az, és engedd be, ha tényleg egy orvos - szólok oda Yalvisnak, elvégre ez mégis csak az ő lakosztálya, mi pedig vendégként kiélvezzük a privilégiumot, hogy ugráltathatjuk őt, ahogy illik.
Ha esetleg megint rájön az ötperc, és idióta menekülési útvonalakon kezdi törni a fejét, akkor sóhajtva állok fel a fotelből, és megyek én magam az ajtóhoz, hogy megbizonyosodjak a kopogtató kilétéről, és beengedjem, ha nincs semmi gyanús körülötte.

Felszerelés: kommunikátor, drog, kártya

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Éden / Paradise Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Bíbor Kísértet Szer. 03 Jan. 2018, 15:03

- Rohadt vicces - mondta Zoéra célzó gúnyt, és ledobja magát egy székbe, aztán körbepillant a szobában, hogy idióta menekülési útvonalakat keressen.
Közben az esze a teremtménye körül forognak, aki már elveszett a számára, aki az ellenség sorait gyarapítja, vagy ő maga tán az ellenség? Felsóhajtott, és megnyalta a száját.
- Milyen videófelvételekről van szó? - kérdezte Nestort, mikor felhozta. - Ha gondolod, belepiszkálhatok. Mondjuk rájuk montírozhatok egy 100 kilós suliggiai kéjurat, ahogy a novánkkal barátkozik...
Magában felkuncog, és készséggel elfogadja a neki felkínált italt, és lassan kezd feloldódni, mikor hirtelen kopogtatnak.
Egy Doctor Mann nevű, torz hangú illető kereste őket, hogy megvizsgálja. És Nestor megkéri a foxiait, hogy nézze meg.
- Szuper, nézzem meg ki az - morogja magában, miközben feltápászkodik és elindul a kijárat felé. - Ha meg mániákus gyilkos, akkor engem kapjon el és boncoljon fel élve. Jó van, megyek! MEGYEK! MEGYEK MÁR!
Kiabál ki, és óvatosan kinyitja az ajtót, hogy megnézze ki is az...
- Nehogy utánam jöjjön valaki!

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Jelly Szer. 03 Jan. 2018, 19:40

Nestor szavai hatására Carl bal szemöldöke pár milliméterrel megemelkedik.
- Nestor. Emlékszel mikor a Knowhere-en megnyílt az a kocsma, és benéztünk oda? Tudod, körbeszaglásztunk. És mikor eldumáltam azzal a zaoi pultoscsajal. És bumm, benyögtél valami olyan megjegyzést, hogy valami olyan nemi betegséget terjesztek, ami csak a Földön létezik? Erre a csaj a pofámba nyomta azt a lézerpuskát? Hmmm...
Összecsapta a kezét.
- Basszus, azért mert élvezted az egészet, és jót röhögtél. Azóta is attól szarok, hogy valakinek elmondod, csak úgy, véletlenül. Vagy megmutatod azt a biztonsági felvételt...
Szorgosan bólogat és belekortyol a gyümölcslevébe, és elvigyorodik. Ekkor jött a jelzés, hogy látogatójuk érkezett.
- Doctor Mann - döbbent le a néven, egy n eltérés, és simán lehetne ember is. Feláll, és követi a foxiait. Az izmai megfeszültek, ahogy felidézte magában a Nestortól kapott önvédelmi edzéseken begyakorolt mozdulatokat.
- Ránézzek a fickóra - mondja. - Itt valami nem tetszik.
Megállt a foxiai hátánál, és vár. Nem tudja mire, de harcra kész...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 04 Jan. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 19.: Megérdemelt pihenésRésztvevők: Vubalh, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet és Carl Morrow / JellyKövetkező körváltás: 2018. január 8. (hétfő)

”Valaki tüsszentett.”
- Stephen King: Végítélet

Éden / Paradise 00120

- Rendben van, azonnal intézkedem – mondta a robot a szavakra.
Nem telt el sok idő, úgy tíz-tizenöt másodperc, amikor ismét megszólalt.
- Néhány percen belül meg is érkezik a kivetítő, a szobában található terminálhoz pedig megkapta a megfelelő jogosultságokat a professzionális tárgyalás lefolytatásához. Miben állhatok még a rendelkezésére?
Nagyjából öt perc múlva egy másik robot érkezett, ami egy akár tenyérben elhelyezhető eszközt hozott, amit át is nyújtott a „csigának”. Vubalh megismerhette az eszközt, ki lehetett vele választani, hogy milyen élethű képet vetítsen egy-egy helységbe, ez jelenleg egy tárgyalóét volt most hivatott alapbeállítás szerint létrehozni, de Vubalh természetesen átvariálhatta a neki tetszőnek. Most már könnyedén felhívhatta azt, akivel találkozója lenne később.

A társaság tovább beszélgetett, míg végül Yalvis úgy döntött Nestor bíztatására, hogy kinyitja mégis az ajtót. Ahogyan megtette egy valóban orvosi védőruhában levő nő állt vele szemben, a fejrésznél levő áttetsző résznél látszott, hogy sárga bőre és vöröses haja van.
Éden / Paradise Ba-bani3
A Ba-Bani faj tagja volt a hölgy a torzult hangot pedig a védőruha hangszórója okozta. Ekkora érkezett oda Jelly is, de egyelőre semmilyen gyanús dolog nem volt itt.
- Üdvözlöm önöket! – köszönt. – A kinti események miatt szeretném mindannyiukat megvizsgálni, dr. Tisu Shani Mann vagyok, a szálloda egyik alkalmazottja, az orvosi részleg vezetője.
Néhány pillanatot várt, hogy Yalvis, vagy Carl beljebb invitálja, vagy mondjon valamit.
- Néhány percnél nem tart tovább az egész, csak egy bioszkennelés az egész – tette hozzá.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden / Paradise Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Jelly Szomb. 06 Jan. 2018, 19:18

Mikor az ajtó kinyílik egy védő ruhás nő állt mögötte. Humanoid volt, igen, de zöldessárga bőre (már ami kilátszott a bioruha alól) elárulta, hogy a ba-bani fajba tartozik.Akik a Tejút rendszerben élnek, és katonai diktatúra uralkodik a bolygójukon.
Körülbelül csak ennyit tudott róluk. Carl a szeme fölött hátrasandít Nestorra, és szinte már tudta, hogy mi jár a fickó fejében. A francba, összeszedett egy kree-et, na ő nem engedi át... Ki tudja, hogy a hasonmásával hol hetyeg, vagy a tegnapi este folyamán hány nővel ment fel a saját szobájába.
Nem, nem fogja, itt az ideje, hogy ő is megkapja a "saját romantikus kapcsolatát ebben a kalandban."
- Üdvözlöm Dr. Mann - mondja, és beljebb invitálja a nőt, elfeledkezve a foxiairól. - A nevem Carl Morrow, a Nova Osztag és a Galaxis Örzői csapatának tagja. Persze, vizsgáljon át, és ha gondolja segíthettek önnek a szakértelmemmel a vizsgálatában...
Megáll és felkészül a szkennelésre, és közben próbálja letörölni a bárgyú vigyort letörölni az arcáról.
- Van valami információ a betegségről? Köze lehet ahhoz a csillagászati jelenséghez, ami miatt ide jöttünk?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 08 Jan. 2018, 00:00

//Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden / Paradise Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden / Paradise Empty Re: Éden / Paradise

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.