Silzu

Go down

Silzu Empty Silzu

Témanyitás by Zerae Csüt. 25 Jan. 2018, 11:51

Név: Silzu (Szilzu)
Egyéb név(i): Sil (Szil)
Faj: Humanoid (Falleen, Gyíkféle)
Nem:
Jellem: Világos egy személyiség vagyok, sok a hangulat bennem az már biztos. Valahol a jobb féle robotok árába is tartozhatom emiatt. De legalább még épp nem adna el Ulap szóval az már valami!
Születési helye és idő: A helye nem ismert, legalább is nekem nem de olyan 19 éve már biztos!
Kor: 19
Család:  Nevelőapja/tulaj: Ulap
Nevelőapám Ulap volt, gyüjtögető. Főképp az egzotikumok érdekelték, minél ritkább és abból minél többet mániákusan szereznie kellett. Persze emiatt az élete és családja a fekete piac volt és a Huttok, bárkit szeretett aki hozott neki vagy irányba állította valami ínyencség felé legyen az élő-holt-tárgy vagy épp ehető vagy mind egyszerre. Tudom, gusztustalan egy gondolat de az öreg már csak ilyen volt. Emellett az Ulap névre halgatot és megtanítani a fontos dolgokra tanított meg. Olvass, beszélj, keresd, hozd. Talán pár lépéssel a háziállati oktatás felett lehetett mert vezetés is benne volt. Bár hozzá tenném, nem épp vérszerinti apám vagy ilyesmi. Pontosabb lenne a megfogalmazás lenne a Tulajdonos, Gazda, Pásztor, vagy Nevelő meg a Mester. Esetleg még a tartó is hisz még is csak eltart, meg megtart.

Anyám jó kérdés. Nem tudom, hogy ki volt, mi volt vagy merről és merre. Legalább volt, gondolom. Sosem volt túlságosan megvitatva és nem emlékszem a születési körülményeimre nagyon. Sőt, mondhatni a vásárlásom körülményeire talán jobban emlékszem mint az előtt bármire. Jepp, ez lesz az első emlékem.

Foglalkozás/kaszt: Vadász, Fej-, kincs-, érték-, bármi. Kereset van, kínálat lesz! Már Ulap ezt szokta mondani. "Keresem szóval van" Igen valahogy így mondja. De szimplára víve Ulap gazdám rabszolgája vagyok, és kényére teszek bármit mond a foglalkozásom pedig.
Testmagassága: 1.50(cm) a datapadok szerint már a minimumon túl vagyok a fajomhoz képest de sok extra nyereségre már ne számoljak már. Még a ritka legnagyobbaknál se lehetett igazi magasságnak nevezni ezt.
Testsúlya: 32(kg)
Szeme színe: fekete, zöldes
Haja színe: fekete, hosszú
Bőre színe: pikkelyes, világos zöldes de színváltós a kicsike
Különleges ismertetőjel: Maga az alakja, külseje az ismertetője, meg ijeszd meg és meglátod milyen különleges! Alapvetően elég apró termete miatt könnyen szemelöl lehet veszíteni
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges, jól tartott

Életrajza:
Szóval meg lettem vásárolva kicsinek. Valaki látott bennem elég hasznot, hogy fizessen értem szóval csak hálás lehettem, hogy nem valami poshadék helyen szenvedek éppen hanem Ulap-nál vagyok. Remélhetőleg senkinek sem fog eladni se egyhamar! Eleinte sok időt töltöttem a lányával. Jóval idősebb volt nálam és inkább szórakoztatására voltam ott mint másra. Ezzel a környezettel meg a kioktatásaimmal a többiek által nevelkedtem fel.

Olyan tíz voltam mikor el lettem víve első nagy kalandomra. Húha de tetszett is az! Olyan érdekes dolgokat találtunk, persze sok mindent nem értettem, hogy mit is találtunk meg találtam de nagyon sok dolognak örültek amit felhoztam nekik olyan járatokból ahova én lefértem ők viszont nem. Ez is már valami! Szóval szerették ha arra voltam. És még Ulap lányának is tetszettem szóval mondhatom arany életem volt! Tetszett amit csináltam és amíg mindent rendesen csináltam a többieknek is tetszettem! Nem is lehetne ennél egyszerűbb.

Olyan tizen kettő voltam mikor a Pit droidokat keztem el szerelgetni főleg, az alkalmi felfedező túra mellett elhagyott épületekhez és a nagyhölgy vagyis a nagy lánya szórakoztatása mellet a gazdámnak. Szóval minden pompás!

Sok mindent meg is tanultam a többiektől főleg szóval remek volt! Már csak azt várom mikor fog egyedül is elengedni majd magamban is valamerre Ulap gazdám. Vagy kissebb csapattal mint sem mindig csak a nagy csoportban. Valamikor csak meg fog bízni egyszer! Ez a nagy reményem. Főleg azért mert mikor már ilyen 18 lettem, annyira már nem kezdtem el lekötni Ulap lányát sem. Szóval lett némi időm, hogy azt arra töltsem el amit Ulap épp szükségesnek lát.

Végül már a kis történetem jelenlegi utolsó évére se történt ez meg. De legalább már láttam egy igazi fogat versenyt! És milyen szeretnivalóak azok a Jawak! TUTTINI meg HUTTINI. És nem tudom még mi ahogy csak mondják! Kacagni tudnék a hangjukon. Kár, hogy nem értem mit mondanak. De a többiek is nevettek szóval biztos valami vicceset! Csak az üzlet tűnik nehéznek velük. Na de sebaj, remélem már nemsokára saját feladatot is ad! Valami amit egyedül intézhetek neki el. Persze sikeresen.

Képességei: Színváltás(faji)

Szakértelmei:
Beszélt nyelvek:
- Galaktikus közös , ezt tanították meg elsőre, hogy legalább megértetni tudjam magam egy szinten.
- Bináris droidnyelv , ez úgy rám ragadt, elég gyengén megy de megértem a létminimumot mint a "halál rád húsos" ha esetleg fejvadász droiddal lenne dolgom. De főképp ezt azért tanultam meg mert sok Pit droidot szereltem össze meg szét. Ulap szereti a fogad versenyeket, meg van is fogatja ha minden igaz. Vagy csak árulja a kis idiótákat a versenyzőknek.
- Togruta , ezt a tulajtól tanultam meg, felszedtem idővel tőle meg a lányától akitől akkor mikor volt szerencsém vigyázni rá vagy kísérni vagy csak társaságnak lettem kinevezve.
- Twi'lek , persze mivel minden félét össze szedett a Gyüjtögető volt bőven minden féle fajból méretre meg hosszra is ugye a Twi'lek-ek se estek ki alóla bár meglehetősen csak páran voltak hajlandóak egyáltalán barátkozni is. Amelyik meg megtanította valamennyire, hogy utána magam felszedjem a maradékot meg az egyik zsoldosa volt a Gyüjtögetőnek. Mivel sokszor kerültünk egymás mellé mikor a lánya ment valamerre.

Elég jó vagyok pisztolyokkal és értek a Pit droidok összeszerelésében, meg szétszedésében is.
A késekkel is tudok bánni ám biza, megtanították, hogy hogyan is kéne vele bánnom akár ha harcolnom is kell vele.
Ezek mellett még értek valamennyire a felértékeléshez is. Biza, nekem nem adsz el ócskaságot mint ami jó és kincsként sem valami vackot. De legfőképpen csak a régiségekhez értek meg, hogy megtudom mondani milyen anyagok esetleg értékesek-e.

Eléggé agilis is vagyok, hajlékony meg ügyes. Legyen szó mászásról vagy akrobatikus közlekedésről nagyon jó vagyok benne.

Megjegyzések: Jawak a legjobbak! Esküszöm, Imádok miattuk menni a Tattoienra! A kis hülyék. Legalább ők kisebbek nálam! Nem nincsen kisebbségi komplexumom! És nem könyöklő a fejem búbja!

Adatlap:

Szint: 1.
Pont: 10

Erő alkalmazások: -

Felszerelés:
Van egy komlinkem, meg egy holoprojector is. Nyomkövető csippjeim is vannak, a bőröm alá tette őket, hogy biztos meglegyek mikor kienged valamit hozni neki.
Amikor persze el kell menni mindig rajtam van a könnyű páncélom amit kaptam, hogy ép maradjak ha arra kerülne a helyzet.(lejjebb majd láthatod is mennyire vagányan festek benne!) Bár főleg azt a részét szeretem, hogy nem akadályoz a mozgásban és mint egy félköpeny van mellé egy vízálló melegítő takaróm is ha hideg lenne. Ja igen! El ne felejtsem, van egy alkarvédőm is amiben van a huzalpuskám! Bizony, ilyen nélkül semerre. Meg persze van mág más felszerelésem is de azt mindjárt egy szépen le is írom, én persze csak a "csuda-csomag"-nak hívom. De hogy pontos legyen itt is van lássad hát:
- Energiaszelet x3 (ez segít futtatni a motoromat tovább, olyan három étkezés helyett megteszi ínségben.)
- Flaska víz x1 0.5L (mert hidratálva kell tartani magamat természetesen.)
- Kis elsősegély csomag x1 (sose lehet tudni, aztán ha bibis lesz valami akkor jó ha van kéznél némi ragacs meg anyag amit rá tudok tenni.)
- Légzőkészülég vízalá x1 (mert hát egymagamban ez nem megy.)
- Vibro-kés x2 (mert egy lánynak megkell tudnia védenie magát. Bár főkép csak élettelen döfködésre van.)
- Lézer pisztoly x1 (na igen erről is van szó ám! Biza, hogy ha kellene némi tüzérség.)

A pisztoly az oldalamon van, egy tegezben benne. A késeim meg a derekamnál vannak, tokokban keresztbe egymáson.
A többi cuccom egy csomagba van benne, összebugyolálva és benne egy kisebb táskában, ott van a lepedőm is és az egészet elég kompaktra pakoltam össze az egészet és így a hátamon van, szinte alig türemkedik ki. És még mozogni se mozog meg nem is akadályoz. Mondhatni tökéletes!

Van még egy segédem is! Egy PIT droid. Beza, kaptam egyet amit magam tettem össze és megtarthattam. Teljesen odáig vagyok meg vissza érte! Bár kicsit hülye, a programozáshoz nem értek de legalább sipít ha baj van. Az már valami. És még kompakt is szóval még be is tudom vágni a táskámba ha kell. Vagy épp cipeltetem vele, hehe.

Kredit:Vásárolni nem sokszor küldenek ám, legfeljebb ha én állok a pódiumra szóval nem sok szükségem van ilyesfélére. Talán ha költőpénz, hogy ha nagyon kell.

Különleges képességek: Színváltás. Tudom, tudom. Micsoda lehetőségek! Bár még ki kell találnom egy jó módszert Ulap gazdám lányának a leszoktatására arról, hogy ilyesztegessen. Más már azt hinné mostanra megszoktam, de ha egyszer élvezi, hogy pirosas sárga színt veszek fel mielőtt megmerevedve elfekszek. Jó persze a vége már csak rájátszás, félig az egész mert csak sárgát venném fel ha tényleg megilyesztene de élvezi akkor meg jól szórakozik ami nekem is jó mert Ulap gazdám lánya.

Pontok: 10
Elhasznált: 9
Maradt: 1

Megjelenése a páncélban:
http://starwarsblog.starwars.com/wp-content/uploads/sites/6/2014/01/legacy_armor.jpg


A hozzászólást Zerae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 26 Jan. 2018, 12:22-kor.

_________________
Silzu FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Silzu 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Silzu Empty Re: Silzu

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 25 Jan. 2018, 21:40

A vibrokéssel nem csak döfködni fogsz,hanem könnyedén átvágni egy embert, vagy bármit Very Happy
Elfogadva, még adatlap és mehetsz játszani.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Silzu 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Silzu Empty Re: Silzu

Témanyitás by Zerae Pént. 26 Jan. 2018, 12:21

Adatlap:
Szint: 1
Pont: 10

Erő alkalmazások: -

Felszerelés:
2 db Vibro-kés (darabja 0,5 pont = 1p)
1 db Sugárpisztoly (1p)
1 db könnyű harci páncél (2p)
1 db PIT típusú droid (2p)
1 db "felfedező készlet" (energiaszelet, víz, elsősegély csomag, légző készülék víz alá. Ez mind egy pakkban 1p)
1 db Komlink
1 db Holoprojektor
2 db nyomkövető csip különböző helyeken bőr alatt (tarkó, bal alkar)
1 db huzalpuska alkarvédőben(ami a páncél része 2p)

Kredit:0

Különleges képességek: Faja miatt képes bőrének színváltoztatására.

Pontok: 10
Elhasznált: 9
Maradt: 1

//Korrekció a fentiekhez is! nem 8 hanem 9 pontot használtam fel Very Happy//

_________________
Silzu FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Silzu 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Silzu Empty Re: Silzu

Témanyitás by Zerae Csüt. 05 Júl. 2018, 20:24

Karakter neve: Silzu
Kaland címe: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Játékostárs(ak) neve(i): -
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3720-arkinnea#73443
Záró reag: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3720p75-arkinnea#75354

Kaland tartalma:
Egyszerű kincsvadászatra kidobott a gazdám Arkinnea-n ahol volt egy lelakott Jedi templom is. Hamar összeszedtem sok kacatot majd a templomot is végig kutattam amerre tudtam. Egy két dolgot találtam, például egy működő droidot is ami után távoztam is a templomból és jeleztem, hogy jöhetnek is értem. Miután pedig elmentünk még láttunk egy nagy űrhajót is amit a többiek nem igazán örültek, hogy láthattak. Miután pedig hazaértünk mindent leadtam és pihenni tértem a kis kalandozás után.

Bővítés:
-később-

Kaland jutalom 2 pont. (nem tudom miért kapna egy rabszolga kreditet ezért nem írom azt fel)


Adatlap:
Szint: 2
Pont: 12

Erő alkalmazások: -

Felszerelés:
2 db Vibro-kés (darabja 0,5 pont = 1p)
1 db Sugárpisztoly (1p)
1 db könnyű harci páncél (2p)
1 db PIT típusú droid (2p)
1 db "felfedező készlet" (energiaszelet, víz, elsősegély csomag, légző készülék víz alá. Ez mind egy pakkban 1p)
1 db Komlink
1 db Holoprojektor
2 db nyomkövető csip különböző helyeken bőr alatt (tarkó, bal alkar)
1 db huzalpuska alkarvédőben(ami a páncél része 2p)

Kredit:0

Különleges képességek: Faja miatt képes bőrének színváltoztatására.

Pontok: 12
Elhasznált: 9
Maradt: 3

_________________
Silzu FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Silzu 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Silzu Empty Re: Silzu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.