Arkinnea

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Shadow Pént. 22 Jún. 2018, 15:17

Heiwanna Miin Klodov (LO-75256)

A terminálon nézem az adatok mennyiségét, majd keresgélek egy kicsit benne, hogy megkapjam Morwen által kért adatokat és másolhassak mindent ami ehhez kapcsolódik. Ezután állok neki keresgélni, de nem találok semmi olyat datacront ami a küldetéssel kapcsolatos lenne, bár ez nem feltétlen jelenti azt, hogy értéktelenek lennének, legalábbis egy olyannak, mint én ezek is nagy értékek, hiszen tudást tartalmaznak, ami a helyi tudományok és művészetekkel kapcsolatos. Szívesen állnék neki olvasni őket, hogy tanuljak belőlük, de elnézve a mennyiségüket erre most nem tudok időt fordítani. Így fájó szívvel rakom le őket, és a terminálhoz vissza sétálva ránézek a számlálóra, hogy hol is tart.
Kicsit elgondolkozva nézem a kijelzőt, majd egy keresést indítok, hátha találok egy feljegyzést a kért adatok mellett arról is, hogy milyen hajók érkeztek és távoztak ugyan abban az időben, mikorra a mester kérte mindezt, bár ha volt régebbi feljegyzés is, akkor azt is. Bár nem tudtam mit is keressek köztük, ez függött attól is, hogy mit is találok egyáltalán. Ha már volt benne szó hajó típusról, azonosító, esetleg rakomány, utas szám, vagy bármi ilyesmiről, akkor a küldetésekkel összevetve teljesebb képet kaphatnak az itt élők mozgásáról, és az ide érkezettekről, majd mikor átnézik és összevetik mindezt.
Ha találok valamit, akkor a korábban átmásolt adatok mellé másolom, majd még körbe nézek elgondolkozva, hogy még van e valamit amit meg kéne tennem, mielőtt megindulnék visszafelé, hiszen amiért jöttünk az meg van, de ekkor megállok és próbálok még egy keresést megtenni, hogy hátha találok valami szoba kiosztás félét, ami alapján láthatom, hogy esetleg a túlélő lovag szobáját megtalálhatom e, vagy egyáltalán van e arra esélyem, hogy nem abban a részben van, ahol a nagy hajó roncs „parkol” éppen. Bár már ez is csoda lenne, ha találnék erről valamit, de ha mégis, akkor megnézem, merre is lenne, mielőtt az adatkártyát magamhoz veszem a másolások végeztével. Lassan indulok meg a könyvtár ajtajának maradványai felé, majd kipillantok rajta, biztos ami biztos, hogy tudjam, errefelé nem e jár más, majd kilépek rajta. Tisztában vagyok azzal, hogy bár szívesen felfedezném a romokat, de se az idő, se a körülmények nem alkalmasak erre.
- [Remélem, békére lelnek azok akik elhunytak ezen a helyen, ha megtudjuk miért is kellett így lennie] – súgom magam elé anyanyelvemen, lehunyt szemekkel. Tudom, hogy a Jedik nem gyászolnak, az ő hitük része, hogy ha meghalnak, lelkük az Erőbe kerül. Ezért is állnak hozzá ehhez máskép, de ugyan akkor ahogy megtudtam itt sok fiatal is vesztette az életét. Talán ez az ami miatt végül elfordultam szemeim kinyitva a szellőző felé és nem indultam meg az ellenkező irányba. Az ártatlanok halálának oka, ami lehet csupán túlkapás vagy túlzásba vitt erőfitoktatás eredménye volt, amire volt példa elég, de nem tűnt ésszerű lépésnek, hiszen egy gyermek átnevelhető, formálható, felhasználható. Valahogyan kétséges volt, hogy a helyi fajok gyerekei olyan tudás birtokában lettek volna, ami miatt a halált érdemlik, hiszen nem olyanok, mint a fajom gyermekei, akik ha hozzá vetőlegesen nézzük csak, akkor mire olyan idősnek számítanak társadalmilag, mint a helyi gyermekek, addigra már többet éltek, mint a felnőttek, akik esetleg első tanítványuknak maguk mellé vehetik őket.
Lassú léptekkel haladok egy kicsit gondterhelt tekintettel nézve magam elé, majd nézek végig a romos belső részen mikor elérem a szellőzőt, és berakom az adatkártyát mielőtt bemásznék egy alakváltás kíséretében. Még onnét is visszanézek, hogy látok e valamit, majd számba veszem az adatkártyát és úgy indulok meg a hangár irányába ahonnét jöttem, hogy onnét haladhassak tovább vissza a szállások felé később, ha senki vagy semmi nem állja utamat. A célom, hogy lerakjam a megszerzett adatokat egy biztonságosabb helyre.
A szellőzőből való kiugrás előtt azért alaposan körbe nézek, mert nem akarok nem kívánt őrjáratba rohanni, igaz nem olyanoknak tűntek, mint akik errefelé is járnának, de kitudja. Ahogy a kamerára is figyelek, majd ha meglátom Q’ayem-et, akkor úgy próbálok helyezkedni, hogy ha zajt csapok, akkor meglásson, de lehetőleg egyik kamera se.
Ha észrevett, akkor ott hagyom egy számára látható helyen az adatkártyát, majd osonok tovább a bázis szellőzői felé, hogy megindulhassak Lucky szobályja felé.
Ha nem vesz észre, akkor lapulva sunnyogok pofimban tartva az adatkártyát fel a hajóra, amivel jöttünk, és ott be az egyik kabinba, ahol el tudom dugni egy táskába vagy tárolóba a kártyát humanoid alakban, és amint megvagyok ezzel, indulhatok vissza a bázis szellőzője felé lapulva rágcsálóként, hogy megindulhassak a parancsnoki szoba irányába.

”Felszerelés”:
”Szobában hagyott felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 23 Jún. 2018, 00:00Hidegháború – Árnyak között

Arkinnea


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Cesur Aloysius és SilzuKövetkező körváltás: 2018. június 27. (szerda)

Arkinnea - Page 4 QbWUoYg


Helyi Idő: 21:35 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Kantin, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Cesur Aloysius | Q'ayem Kor
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:

Cesur továbbra is aludt...
Közben Kor sétálgatott, a hangárban odafent semmi sem volt a csapat hajóján kívül, ami érkezett. Se sikló, se semmi, se biker. Amennyire látszott ez más stílusban épült, mint a bázis, ez a hangár még a templomhoz tartozott és ehhez építették hozzá a bázist a bolygó elfoglalása után.
Ha úgy döntött Kor, hogy innen távozott és megnézte a bázis területén levő mini hangárt is, akkor ezt megtudta tenni. Ott egy tucatnyi biker volt, révén egyre akár ketten is ráfértek. Ezekhez néhány javító PIT droid. Semmi más, nem volt más járművük. Úgy tűnt, hogy a Birodalom tarthatott attól, hogy a helyiek meglépnének a száműzetésükből és nem kockáztattak azzal, hogy olyan gépet hagyjanak itt, amivel el lehet hagyni a bolygó légkörét.

Eközben Miin tovább folytatta az adatok másolását. Nem sok mindent talált arról az időpontról ilyen tekintetben, nem azzal voltak a jedik elfoglalva, hogy erről legyenek adatok. De az benne volt, hogy több hajó is el lett küldve, köztük az említett E’ron lovag hajója, akinek a helyi adatbázis egy részét kellett elvinnie Coruscantra. A többi hajó elterelés és csali volt, hogy E’ron kijusson, és mint tudni lehet, sikerült is neki. A Birodalmiaknál sok csillagrombolót említenek, illetve azt, hogy az egyik szuper-csillagromboló is megérkezett. Már van itt annyi ideje Miin, hogy tudja, hogy ezekből 13 van csak, a 12 sötét tanácstagnak, illetve a birodalmi zászlóshajó, ami az aktuális főparancsnoké. Nem volt nehéz rájönni az adatokból, hogy ez Lord Xeth hajója volt. Akkora flottával a teljes bolygót évszázadokra lakhatatlanná tehették volna és minden életet elpusztíthattak volna a bolygón, de mégsem tették.
A hely térképét le tudta kérni még Miin, abból láthatta, hogy a feljebbi szintek, hol a meditációs termek, lakrészek voltak. Ebben megtalálhatta Keth szobáját is, de a rendszer szerint azok a szintek teljesen megsemmisültek és az egész templomot életveszélyesnek titulálta. A másolás végül kész lett és Miin elindult visszafelé. Itt újra sötétben kell mennie, amíg ki nem fordul arra a részre, ami már egyenesen a hangárba visz, mert oda a hangár fényei bevilágítanak. Ki tud jönni ott, ahol bement, a kártyát nem tudja olyan helyen hagyni, hogy az ne legyen feltűnő, így a legcélszerűbb, ha felfut vele egyenesen a saját hajójukra.

//Mivel nem tudom, hogy Kor merre megy, mozog és hozzá is néztem az időket, így csak eddig írtam a reagot, hogy csak megérkezik Miin és nem tovább.//

Arkinnea - Page 4 UU6StjJ


Helyi Idő: 21:35 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom romjai, Arkinnea
Feladat: Kincsvadászat
Hutt/alvilági erők: Silzu
Köztársasági erők: -
Birodalmi erők: -
odabent:

Silzu nekilátott volna annak, hogy először törölje az adatokat, majd nekilásson az adatbázist lementeni. Azonban azok törlése nem ilyen egyszerű, azt nem tudta itt helyben megtenni, maximum adatkártyát,a amiből kettőt talált. Azt látta, hogy még így is nagyon sokáig, akár órákba is telhet mire mindennel végez. Ezek leginkább személyi adatok voltak, hogy kik is voltak a rend tagjai a templom alapítása óta. Mikor éltek, haltak meg, így azok is benne vannak, akik akkor is itt éltek, amikor ez az egész történt. További adminisztratív dolgok, a bolygóról nagyon sok adat, itt is irodalmi, művészeti és egyéb tanulnivalók. Küldetések archiválva, bár ezek voltak a legjobban sérültek. Ezen felül specifikusan kell választania, hogy mit akar menteni, mert az adatbázis fél százalékát sem tudja lementeni egy adatkártyára. Ehhez datacronok tucatjai, vagy még több is kellene.
Így valószínűleg a lány nem várja meg a másolás végét, mert az sokáig tart, hanem közben aktiválta. A droid kérdezősködni kezdett, amire Silzu válaszolni kezdett. A droid pityeget párat és közölte, hogy diagnosztikát futtat magán, ez általában gyorsan szokott zajlani, most is így volt, alig egy perc alatt végzett, majd a memóriáját állította helyre.
< - Tény: A Jedi rend nem foglalkoztat külsősöket és nem enged be a rend és a Jedi Corps. tagjain kívül mást a templomba – csipogta. – Tény: Utolsó adataim szerint a Birodalom ostromolta. Tény: A birodalom nem dolgozik falleen-ekkel. Végkövetkeztés: kincsvadász vagy. >

Arkinnea - Page 4 QbWUoYg


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Zerae Kedd 26 Jún. 2018, 12:03

Arkinnea - Page 4 Silzu_10
>> Silzu, Rabszolga
>> Játékosok: HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, CESUR ALOYSIUS és SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Egyéb:
Jelenlegi zsákmány: 1x egér droid ; 1x ismeretlen embrió üvegben ; 1x alig használt datapad
Semmi nekem hasznos adat sem igazán volt itt még mint például koordináták kincsekhez így hagytam az adatokat és inkább a droiddal foglalkoztam. Belőle a későbbiekben kinyerhetek adatok vagy a gazdám. És még egy teljesen ép droidról is volt szó szóval dupla haszont jelent ha tud is valamit. A szavaira sóhajtok és megcsóválom a fejemet.
- Majdnem teljesen pontos vagy. Abban igazad van, hogy nem dolgoznak a birodalmiak Falleen-ekkel - bár tudja ég honnan tudja a kis droid, hogy az vagyok a páncélom takarásában - Az ostromnak meg vége és nyertek a birodalmiak, szóval ha szeretnél inkább közéjük állni itt is maradhatsz, vagy jöhetsz velem és hazaviszlek.
Ez után elhallgatok és figyelem, hogy erre most mit fog reagálni a droidocska. Remélem abbahagyja a kötöszködést és jön magától. Nem hiszem, hogy ki tudnám csak úgy cipelni egymagam és főleg nem, hogy kéne nekem az, hogy kinyissa az ajtót hátul ahol bejöttem. Utána meg majd lekapcsolom a táboromban. Remek terv, már csak az kell, hogy abbahagyja a kötszködést a kis vashulladék.

_________________
Arkinnea - Page 4 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Arkinnea - Page 4 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 26 Jún. 2018, 14:22

Arkinnea - Page 4 Kor_ar10
>> Q'ayem Kor (Dreng Skatt a Vizla klánból), Testőr/szerelő
>> Játékos társak: HEIWANNA MIIN KLODOV (LO-75256), CESUR ALOYSIUS (CT-14578) ÉS SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Arkinnea - Page 4 Kor_he10
Úgy festett ez a hangár a templomhoz tartozott és úgy építették ki az egész bázist is hozzá kötve ehhez. Viszont amin jobban megakadt a szemem, hogy a mi hajónkon kívül semmilyen jármű nem volt itt. Persze ez lehet fent tartva az érkezőknek mivel volt egy másik hangár is azért furcsának furcsa maradt. Nincs itt mit csinálni még így az irányomat a másik hangár felé veszem komótosan. Még van némi időm mire azt mondta Miin, hogy visszajön a szállásra szóval átsétálok a másik hangárba és ott is körbenézek.
Persze itt sincsen sok minden csupán a motorok vannak. Abból is épp hogy elég. Egy csapatszállító vagy bármi ami alkalmas lenne arra, hogy elhagyják a bolygót az hibádzik innen. Nincs itt semmi. A legérdekesebb dolgok a PIT droidok, hogy azokat használják és nem a megszokott droidokat a szervizelésre. Odasétálok az egyik motorhoz és közelebbről is megnézem magamnak. Nem mondom beszereznék egy ilyent magamnak is, lehet meglovasítok egy ilyent innen. Heh, persze aztán napokig azt fogom hallgatni, hogy bezzeg a katonákat nem hozhattuk el de én egy motort ellophattam. Nem adhatok lőszert a vitáihoz, anélkül is remek diplomata.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Shadow Kedd 26 Jún. 2018, 19:55

Heiwanna Miin Klodov (LO-75256)

Végül inkább felsurranok a hajónkra és elrejtem ott az adatkártyát, majd onnét indulok meg rágcsálóként a bázis szellőzője felé, hogy onnét jussak vissza a szállásokhoz már jóval gyorsabban „rakomány” nélkül. Kicsit elgondolkozok, hogy merre is menjek most, de aztán elsőre Lucky szobájához megyek, hogy ott nézzek körbe a szellőzőn át, hogy látok e mást is, azaz felmérem a terepet ahhoz, hogy utána oda menjek egyszerűen. Ennek fényében próbálom a szobát körbe járni a szellőző segítségével annyira, hogy rálátásom legyen a dolgokra, mint az ágyak elrendezése, kamerák, ajtó, bent lévők. Ezután osontam csak vissza a zuhanyzóba, majd onnét be a szobánkba, hogy az ágyamba mászhassak lapulva, és ott alakot válthassak.
Ahogy emberi formában voltam a takaró alatt bele bújtam az ágyban maradt ruháimba, majd kimásztam a takaró alól, mint aki csak felkelt, mert nem tud aludni. Nem vettem fel az egyenruhámat, csak átbotorkáltam látszólag a mosdóba mosakodni, hosszú hajam összekötni, majd vissza sétálok és végig nézek az ágyakon. Cerust nézem, ahogy alszik, majd az üres ágy felé nézek. Lassan oda ballagok és megtapogatom, hogy érezzem a hőmérsékletét, mióta is lehet üres, aztán visszaballagtam az ágyamhoz, ahol a ruhám voltak, és csak azt az elég keveset fedő edzőruhát húzom fel amiben korábban is edzettem magamhoz véve a kódhengerem és a komlinkem. Lassan indulok csak meg kifelé, mint aki csak a konditerembe menne, azonban amikor eljutok oda, akkor csak benézek, mintha keresnék valakit, majd kicsit elgondolkozva haladok tovább, aztán állok meg, és utam már Lucky szobája felé vezet, de az ajtó előtt megállok, eléggé hezitáló képet vágva, miközben kezem felemelem, hogy jelezzem belépési szándékom, de megáll a levegőbe, és visszahúzom. Veszek egy mély levegőt, majd rányomok az ajtó paneljén lévő kis jelzőre, hiszen csak úgy nem lenne illendő berontanom. legalább a felvételen a látszat legyen meg, ha már utána a beszédtéma közel se az lesz, mint amire a kamerák felvételét nézők számítanának.
Várok egy kicsit, hogy valaki beenged e vagy sem, ha nincs reakció, akkor a nyitógombra nyomok rá, és lépek be a helységbe magam után becsukva az ajtót. Azonban, ha valaki ajtót nyit, akkor ártatlan pofit vágok, és rákérdezek, hogy Lucky ébren van e, persze illedelmesen ahogy azt a katonai protokoll megköveteli és megérdeklődöm, hogy válthatnék e vele egy pár szót. Ha viszont Lucky az, aki ajtót nyit, vagy oda hívják, esetleg beinvitálnak, akkor kedvesen elmosolyodva Lucky elé sétálok lassan, és hagyom, hogy végig mérhessen, ha akar közben.
- Elnézését kérem, hogy megzavartam a pihenőjét, uram. – szólalok meg kedves, nyugodt hangon. – Esetleg tudna rám szánni egy pár percet, - ha van ott más is akkor rá pillantok, majd vissza Luckyra – négyszemközt. – teszem hozzá csendesen.
~ Hát most légy észnél kis lány, vagy nagyon hamar problémák lehetnek ~ gondolom magamban, miközben várom Lucky reakcióját erre. Mindenképp jó lenne, ha kettesben lehetnék vele, mert a folytatás olyan lesz, ami miatt, ha van még itt valaki, akkor a fejemhez nyomhat egy fegyvert azonnal. Bár jelenleg amennyire testre simuló és hiányos az öltözékem, ami edzéshez mondjuk tökéletes, szinte biztos másra gondolhatnak, mint amit akarok. De most részemről fő a nyugalom és a hidegvér, mert most tényleg pillanatok választanak el attól, hogy nagyon ráfázzak, és hallgathatom utána a két társam is…

”Felszerelés”:
Hajón hagyott felszerelés:
”Szobában hagyott felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 27 Jún. 2018, 00:01Hidegháború – Árnyak között

Arkinnea


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Cesur Aloysius és SilzuKövetkező körváltás: 2018. július 1. (vasárnap)

Arkinnea - Page 4 QbWUoYg


Helyi Idő: 21:40 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Cesur Aloysius | Q'ayem Kor
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:

Cesur továbbra is aludt...
Kor nézelődött egy picit a bikereknél, azok mozgathatóak voltak, mindegyik, de a jó fél bázison keresztül kellett végigtolnia, hogyha elakarta azt juttatni a hajójukhoz. Ezek után visszatért a kantinba, ahol éppen csak egyedül volt. Éppen csak belépett rajta, amikor…
Miin feltudta vinni a hajóra az adatkártyát, majd visszamenni a szállásra. Ott könnyedén felvette a saját alakját, majd a mosdóba ment, ott pedig eltervezte, hogy meglátogatja Lucky-t, hogy tudjon vele beszélni. El is tudott indulni, a többiek szállásához a kantinon is át kellett menni, így arra vette az irányt. A tervébe azonban egy nem várt esemény is közbeszólt. Amint beért a kantinba, ami egyébként üres volt, mikor is…
Az étkező két bejáratánál Miin és Kor találta szembe magát, ahogyan valami miatt pont erre akartak mind a ketten a céljukhoz áthaladni…

Arkinnea - Page 4 UU6StjJ


Helyi Idő: 21:40 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom romjai, Arkinnea
Feladat: Kincsvadászat
Hutt/alvilági erők: Silzu
Köztársasági erők: -
Birodalmi erők: -
odabent:

Silzu úgy döntött, hogy a megmaradt adatok számára nem fontosak, nem tud mit kezdeni velük, így a droiddal foglalkozott, aki viszont nem hitte el a rögtönzött
A kis droid még mindig némileg bizalmatlanul méregette Silzut, aki pedig magyarázatot is adott. Erre egyetértően pityeget, hogy örül annak, hogy Silzu elmondta az igazat.
< - Tény: T3 itt egyedül van. Következtetés: Haza akar menni. >
Néhány pillanatig csöndben volt, majd ismét folytatta.
< - T3-D2+Kishölgy = minden oké. >
Úgy tűnt, hogy ezzel a droid bele is egyezett abba, hogy Silzu-val tart. Így most már csak a lányon múlt, hogy még marad és nézelődik itt, vagy távozik mára és majd később, egy másik napon fog visszatérni ide. Közben pedig, amíg a lány eldönti, hogy merre is menjenek tovább a kis droid boldogan csipogott és dülöngélt, hogy végre nincs egyedül, hanem van társasága.

Arkinnea - Page 4 QbWUoYg


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Zerae Szer. 27 Jún. 2018, 12:30

Arkinnea - Page 4 Silzu_10
>> Silzu, Rabszolga
>> Játékosok: HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, CESUR ALOYSIUS és SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Egyéb:
Jelenlegi zsákmány: 1x egér droid ; 1x ismeretlen embrió üvegben ; 1x alig használt datapad ; "T3-D2"
Remek végre hisz nekem a droidocska és egészen örül is nekem nézzenek oda. Ez így máris sokkal jobb.
- Jól van akkor ne is időzzünk itt tovább. Gyere menjünk ki a templomból és menjünk haza.
Mondom jókedvűen a kis droidocskának és elindulok vissza kifelé ahonnan eredetileg is bemásztam. Remélem, hogy majd ő ott kitudja nyitni az ajtót és szezám tárulj lesz egy ajtónk kifelé amin ő is kifér. Persze nem akarok csak így egyenest a kijárat felé rohanni a droiddal, lehet hogy a kis agyában van olyan információ amit érdemes még megnézni az épületben.
- Eh, rendesen hazavágták a templomot, szinte alig áll a lábán az épület ami nagyon szomorú... Mond csak van valami a memóriádban amit érdemesnek találsz ránézni? Végig jártam már szinte mindent ahova eltudtam jutni a romoktól de lehet, hogy kihagytam valamit, nem szeretnék úgy elmenni, hogy itt hagytam valami fontosabbat.
Beszélek a droidhoz vidáman és barátságosan mintha csak cseverészés lenne. Remélem tud valamit ahonnan lesz még kincs bár lehetséges, hogy nem. Nincs akkora szerencsém, hogy kinyögje balra a hatodik kocka benyomásával előugrik egy titkos ajtó és mögötte csodákat lelhetek. Jaj de jó is lenne!

_________________
Arkinnea - Page 4 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Arkinnea - Page 4 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Shadow Szomb. 30 Jún. 2018, 12:02

Heiwanna Miin Klodov (LO-75256)

A tervem eléggé egyszerű volt, ahhoz, hogy összejöjjön, csupán egy dologgal nem kalkuláltam, hogy szembe találom magam Korral, ami kicsit felboríthatja a terveimet. Egy pillanatra megtorpanok mikor meglátom, majd egy kedves mosoly társaságában indulok meg felé.
- Látom nem csak én vagyok az aki nem tud aludni. Egy kis őrjáratozás, vagy esetleg italozó partner keresés? – teszem fel a kérdést kedvesen nyugodtan, miközben meggyőződök róla, hogy más nincs a közelben, majd megállok mellette.
- Most még van egy kis megbeszélni valóm a bázis parancsnokával, ha már a feladatunk részben elkészült – mondom nyugodt hangon, miközben a kódhengeremmel játszok. – A parancsnokunkat irigylem, hogy képes ilyen könnyen elaludni, de mondjuk meg is teheti, mert minden jól halad egyenlőre. – nézek arra amerre a szobánk van, majd vissza Korra.
- Hamarosan visszajövök és becsatlakozok egy italra én is – mondom, még majd megindulok a túlsó ajtó felé, de közben még megszólalok, mikor mellette vagyok rápillantva – A droid hamarosan kelleni fog, azért állj készen, mert lehet gyorsan fogunk távozni. Ha baj van, irány a hangár, és indítsd a gépet… és… - elhallgatok egy pillanatra - …csak bízz bennem, tudom mit csinálok. – súgom oda csendesen, hogy csak ő hallja, ha valaki esetleg a közelben sétálgatna, majd hangosabban hozzá teszem – Remélem nem nagy kérés, hogy eme ital fogadjon, mikor visszajövök, szerintem van itt elég gyümölcs ital és egy kis tömény is, hogy utána kicsit segítsen aludni estére. – folytatom, mintha csak egy italról esett volna szó.
A válaszát még megvárom, majd ezek után tovább indulok Lucky szobája felé, ha nem állít meg. Tudom, hogy tudja mire készülök, de kell az a kódhenger, vagy magában, vagy Luckyval együtt, hogy időt nyerjünk arra, hogy elmehessünk innen, és mire rájönnének mi is történt már messze járhassunk.

”Felszerelés”:
Hajón hagyott felszerelés:
”Szobában hagyott felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 30 Jún. 2018, 17:51

Arkinnea - Page 4 Kor_ar10
>> Q'ayem Kor (Dreng Skatt a Vizla klánból), Testőr/szerelő
>> Játékos társak: HEIWANNA MIIN KLODOV (LO-75256), CESUR ALOYSIUS (CT-14578) ÉS SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Arkinnea - Page 4 Kor_he10
Miután végeztem a hangároknál az étkező felé vettem az irányt ahol meglepetésemre belefutottam Miin-be is.
- Kis ital az estére. - mondom közben én is zárom a távolságot felé.
Megbeszélni való? Gondolom a kód cilinderre gondol, hogy már csak arra van szükségünk és távozhatunk is, bólintok az egészre, hogy értem.
- Rendben van, majd hozom akkor ide, - válaszolok hallkan majd hozzáteszem - meg valahogy a szunyókálónkat is.
Igazán remélem, hogy sikerül felráznom mikor vissza megyek mert feltűnő lenne ha nem jönne utánunk hanem cipelnem kéne. Kissé viszont aggasztó az, hogy hozzá tette bízzam benne mert tudja mit csinál. Olyan érzést kelt mint amikor be kellene, hogy ugorjon egy rossz emlék ahol ezt mondja egy bajtársad mielőtt minden tönkre menne. Remélem csak képzelődök. Csak ne csináljon semmi hülyeséget.
- Aha, persze majd kikevertetem a kiszolgáló droiddal.
Válaszolok a képzeletbeli italjára amit emleget és miután elindult tovább én a pulthoz mentem és szereztem magamnak egy palack vizet és azzal a kezemben sétáltam vissza a szállásunkhoz. Ott a droidot aktiváltam, és nagyon felkészíteni már nem kellett mert már minden megvolt így csupán figyelmeztettem, hogy ne locsogjon majd a jedihez léptem és megpróbáltam felrázni ismét éberre.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 01 Júl. 2018, 00:01Hidegháború – Árnyak között

Arkinnea


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Cesur Aloysius és SilzuKövetkező körváltás: 2018. július 5. (csütörtök)

Arkinnea - Page 4 QbWUoYg


Helyi Idő: 21:45 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Cesur Aloysius | Q'ayem Kor
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:

Cesur továbbra is aludt.
A páros pedig a kantinban rövid ideig beszélt egymással, aminek következtében Kor maradt ott az étkezőben és mentek mind a ketten a maguk dolgára.
Kor-tnak nem kellett már aktiválnia a droiot, hiszen megtette, amikor elhozta a hajóról. Az azóta is bekapcsolva, de energiatakarékos módban várakozott a szálláson. Csak szólni kellett neki, hogy legyen ismét teljesen aktív és ennyi volt. Így ismét nem maradt túl sok dolga szegény Kor-nak, mintsem az, hogy várakozzon Miin-re..
Miin pedig haladt a tiszti szállásokhoz, ahova minden gond nélkül megtudott érkezni. Valószínűleg megteszi azt, amit alapból tervezett, hogy bekopog, becsönget egészen pontosan. Nagyjából kétszer kellett megtennie, mire végre valahára mozgást hallott bentről. Hamarosan ki is nyílt félig az ajtó és az ajtón egy álmos és morcos tiszt állt. Nem Lucky, a másik, a délutáni műszak vezetője. Ő olyan 40-es évei elején járó vöröses szőkés, zöld szemű fickó volt, az arcán végig homloka bal oldalától az álla jobb oldaláig egy hatalmas vágással. A jobb szeme üveges, félig vak volt. Végignézte Miint, de a legkisebb jelét sem mutatta annak, hogy lenyűgözte volna a látvány, vagy épp olyan álmos volt, hogy fel sem fogta mit lát.
- Mit akar… hadnagy? – kérdezett rá. – Ha bármi baja van az ügyeletes tiszthez forduljon, mi… vagyis én aludni akarok, a főnök reggelig ki van ütve teljesen… további jó éjszakát.
Ezzel, hacsak Miin nem akadályozza meg fizikai erővel, akkor becsukódik mechanikusan az ajtó.

Arkinnea - Page 4 UU6StjJ


Helyi Idő: 21:45 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom romjai, Arkinnea
Feladat: Kincsvadászat
Hutt/alvilági erők: Silzu
Köztársasági erők: T3-D2
Birodalmi erők: -
odabent:

Még toporgott is egy kicsit a lábain a droid csipogva, hogy kifejezze az örömét arra nézve, hogy hazamennek.
< - T3-D2+Kishölgy = hol az otthon? – kérdezte.>
Silzunak könnyebb volt a haladás, mert tudott romokon mászni, a droid kénytelen volt a talpaiba energiát irányítani, hogy repülni tudjon. Amint ez megvolt, akkor átrepült a romok felett és annak a túloldalán landolt még a lány előtt. Itt „sikeresen” kiszúrta a togruta gyerek csontvázát, amihez oda is gurult és szomorúan csipogott néhányat, amíg Silzu meg nem érkezett hozzá. A kérdésen elgondolkodott, majd amint eszébe jutott a válasz, akkor azonnal csipogni kezdett.
< - T3D2+Jedik = kivittek minden ereklyét és fontosabb dolgot a templomból és bolygóról még a birodalom érkezése előtt, hogy ne tehessék rá a kezüket ezekre. >
Ezek után ha Silzunak is megfelelt, akkor eltudtak kifelé indulni. Kifelé is nehézkes volt az út, jó pár helyen pakolni is kellett a törmeléket, hogy a droid is elférjen, de végül megérkeztek ahhoz a kijárathoz, amin a lány a délelőtti órákban bejött.

Arkinnea - Page 4 QbWUoYg


//Bocsánat a rémes és rövid reagokért, de sikerült napszúrást kapnom (leégésen felül) és migrénem is van… de nem akaratlak titeket reag nélkül hagyni.//

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 01 Júl. 2018, 14:13

Arkinnea - Page 4 Kor_ar10
>> Q'ayem Kor (Dreng Skatt a Vizla klánból), Testőr/szerelő
>> Játékos társak: HEIWANNA MIIN KLODOV (LO-75256), CESUR ALOYSIUS (CT-14578) ÉS SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Arkinnea - Page 4 Kor_he10
A szerzett vizemmel a kezemben visszamentem a szállásunkra, hogy ott majd várjak amíg nem szól Miin nekünk, hogy menjünk a droiddal. Elviekben ez már gyorsan meglesz hacsak nincs olyan jó alvókája annak is mint a jedinknek. Reméltem, hogy ez nem így van persze de sosem lehetett tudni. Miután a droid csupán takarékon volt így nem kellett bekapcsolnom újra csupán megszólítanom, hogy vissza aktiválja magát majd amikor akartam. Egyelőre hagytam, hogy tartalékban maradjon hiszen elég lesz akkor megsétáltatnom amikor megkapom a hívást, hogy megvan a kódcilinder. Igazán reméltem, hogy megfogja tudni tenni azt Miin amit akar és gyorsan megszerzi a kódcilindert. Nem tudom, hogy miért egyedül szeretné ezt persze. Csupán apró sejtéseim vannak róla, mint például, hogy nem akarja hogy bántsam őket, vagy akárkit is a bázison ha már itt tartunk. Még a droidoknak is érzései és jogai vannak a szemében bizonyára. Amennyire pacifista azért  remélem, hogy nem fogja megöletni magát vagy elfogatni, megsérülni vagy bármi ezen a vonalon mert akkor kérlelhet amennyit akar nem fogom csak úgy elnézni azt egyik katonának sem itt.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Zerae Vas. 01 Júl. 2018, 15:50

Arkinnea - Page 4 Silzu_10
>> Silzu, Rabszolga
>> Játékosok: HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, CESUR ALOYSIUS és SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Egyéb:
Jelenlegi zsákmány: 1x egér droid ; 1x ismeretlen embrió üvegben ; 1x alig használt datapad ; "T3-D2"
Ahol kellett ott kisegítettem a droidot menet közben mint hely csinálásával neki és törmelék pakolással, hogy elférjen menet közben. Nincsen semmi ami maradt volna itt a droid szerint mert mindent felpakoltak és elvittek a Jedik. Hát ez igazán szomorú, persze valahol érthető volt, először is a menekülő Jedik nem akartak itt hagyni semmit sem a Sitheknek, aztán jöttek a Sithek és ők is elvittek mindent amit találtak mert maradt mint például a megöltek cuccai. Sóhajtanék egyet sajnálkozásomban de nem teszem mert még így is találtam érdekességeket. A teljesen ép droid pedig hab a tortán, az ő memóriájában is remek dolgok lehetnek, csupa nyalánkság.
- Az otthon, - kezdtem bele mozgás közben - egyelőre ki a templomból és ott van egy kis bázisom kialakítva, oda megyünk és onnan fogok jelezni a fuvarunknak, hogy jöhetnek. Mivel birodalmi vonalak mögött vagyunk ezért gyorsaknak is kell majd lennünk nehogy rájöjjenek kik is vagyunk és amint a fedélzeten leszünk máris a köztársasági területeket célozzuk be.
Magyarázom neki el többé kevésbé, hogy mi is fog történni. A legjobb hazugság amiben van igazság is, hiszen amint visszaérünk a táboromhoz jelezni is fogok a fuvaromnak, hogy jöjjenek értem. Addig is kifelé mozgás innen. Ha pedig elérjük azt a részt ahol bejöttem eredetileg akkor megkeresem a fali csatlakozót.

_________________
Arkinnea - Page 4 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Arkinnea - Page 4 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Shadow Szer. 04 Júl. 2018, 14:56

Heiwanna Miin Klodov (LO-75256)

Nem egészen úgy haladnak a dolgok ahogy annak kéne. Már, mikor alig nyitnak ajtót, már érzem, hogy nem lesz olyan egyszerű az egészet kivitelezni. Mikor végre a másik tiszt nyit ajtót, akkor csak kedvesen rámosolygok, és úgy állok ott előtte érdeklődve, majd hallgatom azt amit mond.
- Értem, majd kérem szóljon neki, hogy reggelt szeretnék vele beszélni. Köszönöm, és szép estét! – köszönök el, és hagyom, hogy becsukja az ajtót. Nem akarom most megakasztani az ajtót, pedig nem lenne kihívás kinyitni, de akkor se teszem meg, csak megindulok vissza a szállás felé, majd mikor visszaérek, akkor az alvóra nézek, majd Q’ayem. A szoba közepére ballagok, majd ott kezdek el halkan beszélni.
- Nem jött össze, de holnap megoldom a dolgot. Pihenjünk egy kicsit mi is. Nem igazán fog már történni semmi és ahogy nézem eléggé mélyen alszik a kolléga is, ami gyanús lehet ha csak úgy felkapva viszed vagy viszem el a hajóig. – kicsit szomorkásan nézek magam elé egy pár pillanatig. – Reggel korán kelek, és cselekszek. – teszem még hozzá, majd az ágyamhoz sétálok, átöltözök alváshoz, és egyszerűen befekszek az ágyba a falfelé fordulva.
Azonban nem alszok el rögtön, hanem csak gondolkozok, hogy mit is kéne tennem, mit ahhoz, hogy sikerrel is járjunk, mert jelenleg az ugyan meg van amiért jöttünk, de a kijutás már egészen más dolog lesz. Igaz volt rá korábban tervem, de most egyre jobban azt érzem, hogy kicsit több dolog fog kelleni, mint a kódhenger, mégpedig maga Lucky.
Tudom, hogy mit kockáztatok, teljesen tisztában vagyok vele, és azzal is, hogy számára mekkora kérés is lesz, amit majd szeretnék tőle. Egyikünknek se könnyű a helyzete most, de nagyon nem láttam más lehetőséget erre, ráadásul az idő is sürgetett elég alaposan. Lassan hunyom le a szemeimet, majd egy mély sóhaj kíséretében fekszek tovább kicsit jobban összehúzva magam. Csak jár az agyam, hogy mit és hogyan is tegyek, mit mi után, hogyan építsem fel a dolgokat, hogy Lucky ne rántson rögtön fegyvert, vagy fújjon riadót, így minden kép külön kell vonnom, hogy más ne zavarhasson be. A szavaknak sokszor nagyobb ereje van, mint a fegyvereknek, de amit ajánlhatok az szabadság lehet, de az is számukra, ha feladnak minket, azonban melyik lehet biztosabban az, és vajon itt akarnak e maradni, egy talán egyszer elmehetnek lehetőséggel, vagy élnek e a biztos lehetőséggel, ami most kiutat jelenthet a helyről, az egyetlen hajóval, ami most itt van.
Minden lehetőség meg van arra, hogy jól sül el a dolog és arra is, hogy nem. Csak a kérdés, hogy ha rosszul és a fegyver csövébe nézek, most élek e azzal, hogy erőfölényben vagyok, vagy csak várom az újabb verést, mert nem akarok ártani nekik, vagy rosszat, mint akkor, de most más a helyzet.
Csak jár az agyam, veszem végig a lehetőségeket. Hiába a látszat szerint nem én vagyok a parancsnok, és hiába Q’ayem az aki védeni akar engem. Felette én vagyok a főnök, és a döntéseim súlyát én cipelem, az én felelősségem, hogy ne essen baja, a döntéseim miatt.
~ Ezek nehéz napok lesznek ~ gondolom végül magamban, és csak fekszek megpróbálva egy kicsit kiüríteni az elmémet, mintha meditálni készülnék, de csupán csak aludni egy pár órát, hogy tiszta fejjel tudjak majd gondolkozni napközben, és helyesen cselekedni, lépni. Nagyon reméltem, hogy Lucky tényleg más és segíteni is fog, ha nem akkor gondjaink lesznek.

”Felszerelés”:
Hajón hagyott felszerelés:
”Szobában hagyott felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 05 Júl. 2018, 06:31Hidegháború – Árnyak között

Arkinnea


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Cesur Aloysius és SilzuKövetkező körváltás: -

Arkinnea - Page 4 QbWUoYg


Helyi Idő: 21:50 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Cesur Aloysius | Q'ayem Kor
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:

Kor várakozott még egy kicsit az alvó Cesurral, amikor visszaérkezett Miin, aki eddigre nagyon helyesen gondolta, hogy az alaptervük az kudarcra van ítélve, mert belső munka nélkül mindez baklövés lenne és mészárszékbe fordulna, amiből, bármennyire is jó Kor, és van velük egy jedi, valószínűleg nem kerülnének ki élve. Így mindezt még a harcos tudtára is hozta és végül mind a ketten lefeküdtek aludni, hogy kiderüljön mit is hoz a „holnap”…

Epilógus:
Miin másnap neki is látott a tervének, amihez igazából jó másfél nap kellett. Ennyi időre volt szüksége, hogy biztosan felmérhesse, hogy Lucky nem fog fegyvert fogni a fejéhez és adja át a társaságot a birodalmiaknak, hogyha előáll a tervével. Amikor erről meggyőződött, akkor mondta el neki az igazságot, amit a férfi meglehetősen jól fogadott. Ahogyan a beszélgetés tovább folytatódott, Lucky összehívta a bázist is és vázolt a helyzetet, hogy a csapat honnan jött és azokat, akik dezertálni kívánnak Miin és csapata kiviszi innen. Meglepően sokan voltak, akik ezt bevállalták, az itt szolgálók 2/3-a, azaz két tucat személy a háromtucatból. Ami a vírus felöltését illetve azt elmondta Lucky, hogy itt marad és feltölti, amint Miin-ék hajója elhagyta a rendszert és biztos távolságon belül van, mert különben nem biztos, hogy elérik a határt, ugyanis volt egy másik kellemetlenség. Ugyebár itt is voltak műholdak a bolygó körül, ha blokkolják az adást, az szinte azonnal észleli és továbbítja a szomszédos rendszerben levő csillagrombolónak, ami azelőtt megérkezik ide, mielőtt Miin-ék hajója a légkörből kiérne így nem jutnának ki. Erről az apróságról a köztársaságiak nem tudtak, így nagyon jó ötlet volt a helyi segítség kérése. Mindazonáltal mivel a helyiek be lettek avatva, így arra sem volt szükség többé, hogy a vírust feltöltsék, mert az úgyis csak a kommunikációt blokkolta, azok, akik maradnak pedig nem fognak erősítést hívni.
Egyébként Lucky azok között volt, akik maradtak és vállalják a tettükért a felelősséget, a biztos halált. A többiek sem voltak képesek meggyőzni őt, hogy menjen, így Miin-nek az induláskor fizikailag kellett feltennie a hajóra őt, mert maradni akart.
Így „némi” extra teherrel indult vissza a hajó a Köztársaságba a megbeszélt terelt útvonalon, hogy ne lehessen lenyomozni őket. Így nagyjából három nap volt a találkozópont elérése. A határhoz közel a megbeszélt koordinátáknál a Havoc Squad zászlóshajója várta őket, itt tudtak landolni. Morwen volt az, aki rájuk várt. Először persze meglepődött a nő a dezertáló katonákon, de valószínűleg nem ez volt az első, hogy dezertálókat látott. Még arra sem volt idő, hogy elvezessék őket, amikor egy zöld tetoválással rendelkező vörös hajú Havoc-os pilótanő rohant oda aggódva, hogy van-e valamilyen információ Keth-ről. Morwen igyekezett nyugalomra inteni, hogy még nem. Ezek után vette észre, hogy itt vannak a birodalmiak.
- Sajnálom a veszteségüket – mondta.
Lucky-ék nem igazán értették, hogy mire is céloz, így a férfi megkérdezett, hogy mire is gondol.
- Xeth személyesen végzett azokkal, akik ott maradtak… magukat is le fogja vadásztatni, ahogyan önöket is – itt a végén a padawan-ra és Miin-ékre nézett.

Vége.

Arkinnea - Page 4 UU6StjJ


Helyi Idő: 21:50 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom romjai, Arkinnea
Feladat: Kincsvadászat
Hutt/alvilági erők: Silzu
Köztársasági erők: T3-D2
Birodalmi erők: -
odabent:

Silzu és a droid elértek az ajtóhoz, amit aztán a droid kitudott nyitni, így nem kellett újra kipréselődni rajta. Amint kiértek onnan már könnyedén visszatudtak menni a táborba, ahonnan a lány értesíteni tudta a gazdáját.

Epilógus:
A gazdája nagyjából két nappal később érkezett meg és vette fel őt a felszereléssel és a droiddal. Valamiért nagyon ideges volt és iszonyúan sietni akart. Amint az űrbe értek már ki is derült, hogy miért volt mindez. Amint a saját hajójuk elhagyta a légkört nem is olyan messze tőlük egy szuper-csillagromboló lépett ki a hipertérből. Silzuék hajója szerencsére elég kicsi volt, így egy szkennelés után nem is foglalkoztak vele, de egy ekkora hajó látványa, amiből köztudott, hogy összesen tizenhárom darab van összesen ijesztő volt. A gazdájának mindenképpen.
A hazaérkezés után a gazdája elégedett volt a zsákmányolt holmikkal és a lány szabadon dönthetett, hogy mit is kezd a droiddal. Egyfajta jutalom a jó munkáért és persze már ismerte a falleen a fickót, így tudta, hogy reméli, hogy hasznát veszi majd a lány a droidnak a feladatai közben, hogy bejusson olyan helyekre, ahova eddig nem tudott. Ami azt illette T3-D2 örült annak, hogy nem kellett egyedül lennie és átprogramozás nélkül is elismerte Silzut új gazdájának azért, mert megmentette. Így rajta ált, hogy törli-e a memóriáját, átprogramoztatja, vagy így hagyja őt.

Vége.

Arkinnea - Page 4 QbWUoYg


Akkor köszönöm szépen mindenkinek a játékot. Miin, Silzu és Kor 2-2 pontot kapnak és a 10k creditet + a loot Silzu esetében, Cesur 1-et semmi pénzt. A bővítések március 31-től szólnak azaz 3 hónapot ölelnek fel mostanáig.
A következő kaland, a múlt árnyai már kiírásra került, ha szeretnétek jönni, akkor lehet, szokásos bővítés megírásával együtt Smile

statisztika:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 4 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.