Zerae'Remur'Arez

Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Vas. 27 Aug. 2017, 00:16

Név: Zerae'Remur'Arez
Egyéb név(i): Miss Arez ; Miss Zerae ; Zerae
Faj: Tisztavérű Urdrarr
Nem:
Jellem:Nárcisztikus, önimádó és némileg kicsavart személyisége van. Magát nagyra tartja és tökéletesnek. Lenéz mindenkit és úgy is kezeli a világ korcsait. Nem tolerálja ha csak úgy nekiáll valaki hozzá beszélni akinek csak egy kis árnyalattal is már eltér a bőrszíne az övétől.Míg szóba áll más Urdrarr-vérűekkel többnyire státusz miatt teszi csak azt, akik ha nem Tiszta vérűek mint ő maga akkor lenézi azokat, vagy ha nem oly rangban áll az illető, hogy tiszteletre jogosult.  Gúnyos mosolya folyamatosan ül az arcán diadalmasan mert hiszi, hogy megszületésével is már többet tett a világért mint más porban mászók. Ámbár önimádó és naív korából és tapasztalatlanságából adódóan nem ostoba, tudja mikor kell visszakoznia.
Születési helye és idő: ME 15
Kor: 17
Család:
Ősnagyapja: Deimoz'Remur'Arez (kor: ??)
Apja: Darko'Remur'Arez (kor: 210)
Anyja: Sime'Remur'Arez (kor: 48)
Bátty: Tahem'Remur'Arez (elhunyt 28 évesen)
Férje: Sligha'Zaen'Iassase (kor: 19)
Foglalkozás/kaszt: Sith padavan
Testmagassága: 168(cm)
Testsúlya: 74(kg)
Szeme színe: vörös
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: kék bőre és vörös szemei rögtön felismerhetővé teszik, hogy ki is ő és milyen származása van.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:

Illem, etikett. Minden ami ahoz kellett, hogy ne legyek kártékony a család hírnevére. Mivel ez volt a legfontosabb a szüleimnek, hogy nehogy kárt tegyek még az ő becses nevükben. Nevetséges volt, az egész vérvonalunk bőven olyanokkal volt tele akik az erőt kiválóan tudták használni, tehetségük volt és még is pofákat vágtak, kedélyeskedtek. Mind nevetséges volt. Hálásak lehettek volna a többi család tagjai, hogy egyáltalán társalogtunk velük. Persze ez nem így működött. Nem lehetett őket csak úgy félre tenni és elzavarni mint bárki mást. Fontos volt, hogy egy kellemesebb kapcsolatot ápoljunk a többi tiszta családdal. Erre pedig a legjobb lehetőség mindig a gyerekek összeházasítása volt. Az én családomban pedig ketten is voltunk, micsoda lehetőség. Biztos voltam benne, hogy átfutott azon a kemény koponyájukon "biztosított az örökös ezzel a családdal". Miért ne hinnék? Amennyire tudom mi nem voltunk olyan gyakori jelenség, testvérpárság. Akkor pedig ez az egy a levonható következtetés, hogy sokkal jobb eséllyel lesznek nekünk is gyerekeink. Persze egyik se gondolkozott el azon, hogy a saját selejtjüket is hozzák. Ettől függetlenül mikor betöltöttem az ötöt meglett kérve a "kezem". Nem éppenséggel az enyém és háh, ha bármit is szólhattam vagy tudtam is mit jelent az egész ekkor még.. Persze, hogy se nem szólhattam se nem tudhattam a jelentését. Annyi biztos volt, hogy a rutinjaim közé kiváltságos látogatások is betársultak. Mondhatni pofavizit ide és oda, hogy mutogassák a fiukat meg, hogy engem az én szüleim. Bármi is ez folyamattá vált egy ideig. Ezen kívül nem mentem el a bolygóról, de aztán a közeliekre már mehettem miután voltam hét éves is. Kíséretem mindig volt persze, ostobák lettek volna a nélkül elengedni. Mindig akad olyan aki megunta az életét némi könnyű pénznek hitt munkán és a végén még egy olyant vállal el amit nem kellett volna sosem. Szerencsére sosem volt olyan aki megpróbált volna ártani vagy elrabolni engem. A kísérők mindig elintézték, hogy ne legyen lehetőségük se.

Némi szabadsággal az utazásra és a szükséges tanulmányok és látogatások töltötték meg a napirendjeimet, miután a hetet betöltöttem már vívások is, erőnlét és egyenes kiképzés is társult hozzá. Nem egy könnyedség volt az már biztos. Már-már gyors talpalónak éreztem azt a három évet amit túlnyomóan az edzésekkel töltöttek meg. Egyszerű volt az indoka, mi koron tíz lettem fel lett adva a választás. Elmegyek ősünk sírjához és remélhetem, hogy tanoncának fogad, vagy pedig úgy fogok tanulni ahogyan mindenki más. Visszautasítási lehetőségem nem volt, de nem is akartam. Remek lehetőség volt ez, végre ki az ismert házból, el a csak oktatóktól. Lehetőség egy igazi mesterre aki majd megtanít rendesen és nem csak a csőcselék akik itt vannak, könyveket meg kardokat forgatnak mint az idióták. Végre érdemes lehetőség! Ha azt hiszik, hogy majd a korcs köznéppel fogok tanulni akkor tévednek. Saját mesterem lesz, egyszerű lesz. Magabiztossággal és céltudatosan szedtem össze a tulajdonjaimat amik kellettek majd az útra. Főként egyszerű dolgok, nem voltam híve a fényűzésnek, vagy inkább a rabja nem voltam mivel nem tagadtam meg ha volt rá módom. Biztos voltam benne, hogy évekig nem fogok haza jönni és biztos voltam benne, hogy házasságért sem fogok bármit otthagyni amiért dolgozok. Kételkedtem benne, hogy bármi mentális ereje lenne majd a jövendőbelimnek, hogy ellenem menjen de már tervezgettem, hogy miként fogom elintézni, hogy ne higgye azt, hogy ő van a nyeregben.
A várt utazás. Zökkenő mentesen telt.  Mondottam, hogy utazom és elő is állították a gépet nekem. Feltették rá az összekészített dolgaimat ami mind egy ládába volt bezárva s e mellett pedig a kezemben sem fogva semmit, oldalamon egy kulacs víz előre, csupán alkalmas ruházat a sivatag bolygóra volt rajtam. Korriban. Az út rövid nem volt, de főképp csupán unalmas lehetett. Meditációval töltve el az odavezető út idejét. A bolygó az első szektorban helyezkedett el, én pedig a kilencedik szektorból érkeztem. Mikor a bolygóhoz értünk pedig már éreztem a különbséget ami itt volt és ami bárhol máshol. Fojtogató volt a légkör, nem volt megmagyarázhatatlan persze, pontosan tudtam miért volt kellemetlenség amit éreztem. Nem voltam hozzá szokva? Nagy eséllyel ez volt az oka. Megvolt, hogy hova mentem így a gép le is tett nem messze a családi kriptától egy homokfutóval és a cuccaimmal az megpakolva. Ezzel zártam be a maradék táv nagy részét majd a kripta bejáratához felfelé vezető lépcsősor mellett leállítottam a gépet, a lépcsők elé sétáltam és onnan néztem fel végig mérve a hatalmas épületet.

Emlékeztem rá tisztán, az összes részletére amit elmeséltek, hogy milyen nagy hatalmú volt egyik ősünk, szelleme még mindig itt honol és eddig senkit sem tartott méltónak a tanítására. Az épület hatalmasabbnak tűnt minél tovább figyeltem azt. A homok tisztelet tudóan kerülte ki a kriptát mintha a lakójától félne. Egyet értettem vele. Büszkeség, kitartás, zsenialitás, kiválóság. Minden megvolt amit akartam eddig, semmit sem buktam el sem. Remekül vívtam és gyorsan tanultam. Nem féltem semmitől és nem is tartottam senkitől. Elhátrálás is kizárt volt, megalázó lenne ha bármiből is visszakoznék és mégis ahogy nézem a lépcsőket csak egyre hosszabbnak tűnnek, egyre többnek. Mintha az egész hely azt mondaná, hogy nem érhetek fel oda. Aztán rájövök, az ismeretlen érzésre amit az egész bolygó okozott már, rettegés.
Halk, vízhangos kacaj rázza meg a süvítő szelet mögöttem. Riadtan fordulok meg ahonnan a hangnak kellett volna jönnie. Követtek? Valaki volt itt csupán nem vettem észre? Nem éreztem volna? Kizárt, biztos voltam benne, hogy észleltem volna bárkinek is a közeledését, és mégis, senki sem volt ott, csupán egy kisebb szikla állt ki a homokból, pont olyan amire kényelmesen leülsz. Vissza fordultam a lépcsők felé és határozottan elindultam felfelé a lépcsősoron. Bármi is volt már nincs itt vagy nem is volt, nem számít, most felkel mennem a kriptába és találkoznom kell az ősömmel. Nem fogok bemenni az akadémiára mint a többi, én nem vagyok olyan mint a többi szóval nincs keresnivalóm ott.
Bármennyire is növekedett az érzés bennem sugallva, hogy fussak leküzdöttem azt és felértem a hatalmas bejáratához a kriptának. A vastag kőajtói lassan mozdulni kezdtek, kő kaparva követ a hangja kellemetlen volt de főképp a kicsapódó állott levegő volt a kellemetlenebbik.
Ezek után nem volt teljesen tiszta a fejem. Kissé kómásan sétáltam be a kriptába, hatalmas belső terében meglepetésemre függönyök lógtak az oszlopok között kihúzva és a falak körül, plafonról. Elveszett az egésztől, hogy mekkora is a terem ténylegesen. Díszítve voltak a falak festményekkel és kőfaragásokkal az oszlopok. Még hatalmas és kisebb darab díszpárnák is voltak elhelyezve sok felé. Az egész kép olyan volt mintha egy használt szobába lépnék be, a mindenen ülő port leszámítva.
Az egész végén lépcsősor várt amint lemenve a következő terembe érhettem át. Itt már nem volt semmiféle olyasmi mint az elsőben. A terem másik végében egy pódiumon ott ékeskedett a kő sír már, előtte egy kis emelvény, tetején egy vörös lepel mint egy terítő és azon ott ült ami miatt jöttem, a holocron. A vörösen izzó háromszöghöz lépek és kitartom a kezemet felé. Kitisztul a fejem végre az egésztől ami eddig nyomott és kinyílik a holocron nekem.
- Ideje volt…
Hallom a hangot meg amely ismerősen cseng, a kinti nevetéshez hasonló. Felnézek és látom a megjelent alakot, szellemet. Letérdelek azonnal.
- A nevem Zerae Ramir Arez, tanulni jöttem tőled.
- Egyértelmű. Már egy ideje nem merészkedett be senki sem a sírkamrámba nem hogy a holocronom felnyitása. Ám legyen, meglátjuk meddig tart a lelkesedésed.
Egyértelmű volt, hogy elfogad tanítványának mivel én vagyok az. Kevésbé volt a tudomásomra, hogy lehet csak unatkozott, tudomásom szerint már apám sem járt itt.
A felső szintet kitakaríttatta elsőre velem majd az egész sír rendberakása folyamatosan...A család igazán küldhetett volna valakiket ezeknek az elvégzésére. Nem épp úgy képzeltem el a tanulást, hogy száz éves port kaparjak egy dohos kriptában de nem volt beleszólásom. Ez volt a megkötés, az egyik, hogy minden parancsot teljesítenem kell. Nincs felesleges csevegés és visszabeszélést se próbáljam meg. Végül a tanításom is természetesen megkezdődött és a napjaim ezzel telnek el. Jó pár év el is tűnik hamar.

Mikor betöltöttem a 15 éves kort változott meg kissé körülöttem a világ. Jegyesemre ugyan is némi időt kellett szánnom hiszen az eljegyzés nem csupán díszből volt. A két családot így vagy úgy össze akarták vonni. Én inkább a vagy úgy híve voltam ám sokkal érdekesebb események kezdtek el kibontakozni mikor egy nem várt készségem alakult ki, jelent meg bennem. Miután a mesteremtől némiképp hosszabb időt kellett eltöltenem, hogy családi ügyeimet intézzem volt az, hogy jegyesem fokozatosan mintha barátságosabbá vált volna felém, már-már undorítóan kezdett el az érdekeimért kitérni. Talán a házasság után kerekedett ki teljessé a kép. Miután kettesben látványosan modora sokkalta szeretőbbé vált hirtelen. Ujjaink össze fonottan én hátamat a falnak támasztva néztem fel rá ahogy ott állt előttem egy gúnyos mosollyal az arcomon. Tudtam, hogy mi történik, hamar rájöttem és nem is késlekedtem a kihasználásában. Könnyű dolgom volt, hamar elhitettem vele, hogy ő nagyon is azt akarja tenni ami nekem jó. Így könnyedén kitudtam siklani minden elől amit akarhatott volna. A házasságot névlegesen tartottam, bár rángattam az érzéseit a képességemmel sosem vittem el túlzásba, hogy aztán túl látványosan kelljen ellöknöm magamtól.
Ez az egész újdonság viszont új lehetőségekre nyitotta meg a szememet. Ha a mesteremnek lenne fizikai teste akkor őt is ugyan így tudnám manipulálni. És tudtam is a tökéletes testet erre a feladatra, akit könnyedén bele is tudtam lovalni a tettbe. A bátyám. Bár házas volt, nem volt gyerek, szerencsémre a karriere ha lehet így nevezni sith padavanságának nem is tört magasra végül mert máshol kellett és teljesen gyengeelméjűként hagyta is magát átrántani a hülyék közé. Szép kérlelés és némi rásegítéssel pedig sikerült is elvinnem magammal egy útra vissza a Korribanra, hogy ott míg ő várt a közelben én felajánlottam a mesteremnek a lehetőséget. Persze, hogy élt vele. Bátyám jó testben volt, formában, némileg tanult az erőben de nem volt elég erős főleg kérlelésemmel már nem, hogy kihívást jelentsen mesteremnek.
Minden úgy ment eddig ahogyan azt elterveztem, ám most az igaz kihívás következett. A frissen testbe került mester mellé lépve, finoman végig simítva a  karját akartam megkezdeni az igazi célomat, hogy majd eláruljon mindent, megtanítson mindenre és a legjobb tudása szerint tegye azt, semmit sem vissza tartva.
Ám vissza nem is tartott vissza valamit, alig ért végig az ujjaimnak a hegye a szabad karján mikor a karja lendült magasra arcon vágva lendületében. Én hátra tettem pár lépést, értetlen néztem le magam elé majd felemeltem a fejemet a tekintetemet a mesteremre szegezve, nem működött volna? De ő rám se hadarított csupán vett egy mély levegőt majd a kripta mélye felé kezdett el sétálni ahol az oltára is volt.
- Várj kint.
Az ismerős hang amit meghallottam egy idegen hideggel csengett már ami mégis ismerős volt. Egyértelműen a mesterem szavai voltak ellentmondást nem tűrően.
Némán meghajoltam és lábaimat már kifelé szedtem. Hüvelyk ujjam körmét fogaim közé fogtam lépteim közben, mit ronthattam el?
Fogalmam sem volt, hogy miképp lehetett de nem akartam feladni a lehetőséget. Még csak most tanultam ezt meg használni. Ki tudja, lehet, hogy némi tapasztalattal és gyakorlással majd működni fog. Ostobán biztos voltam ebben. Minden eshetőségre nem volt másik próbálkozásom már ez után. Az idő pedig csak telt tovább mesterem tanítása alatt. Mire 17 lettem megvolt minden tudásom, hogy végre küldetésre is elengedjen már. Fénykardom is már az övemen lógott, nem volt más hátra mint, hogy el is engedjen vagy küldjön mesterem feladatra.

Képességei:
- Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktot kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

- Erőérzékeny

Erőjártasságai:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejű emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)


Szakértelmei: vezetni kisebb homokfutókat és gépeket, etikett, vívás, akrobatika, túlélési ismeretek lakatlan területeken

Megjegyzések:
Fiatalon kineveztek neki egy jegyest akit miután megjelent a képessége igazi teszt alanyként kihasznált így a férfi fülig szerelmes belé és ellentmondást nem tűrően cselekszik mikor kér bármit is tőle Zerae.
Mesterétől kapott egy fa maszkot ami feketére van égetve. Elég régi darab, viselésére van utasítva mikor feladatot végez de akkor is nála van mikor nem viseli.
Tahem-re a bátyjára sosem referál mint halottra, a nagy publikumnak még mindig él, sosem azonosítja be mint a mesterét és ha mellette is áll épp vagy sem, mások előtt a bátyjaként referál rá.


//edit: ősapó hozzáadva a családhoz +megjegyzés hozzáadva.


A hozzászólást Zerae összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 17 Dec. 2017, 18:19-kor.
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Vas. 27 Aug. 2017, 00:19

Adatlap:

Szint: 1
Pont: 10

Erő alkalmazások:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejü emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)

Felszerelés:
- Fénykard (3 pontos, normál méretű, vörös színű)
- Sötét szürke csuklyás köpeny + jóminőségű ruha.
- Égetett famaszk

Kredit: 100

Különleges képességek:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktot kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Pontok: 10
Elhasznált: 9
Maradt: 1


A hozzászólást Zerae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 27 Aug. 2017, 10:52-kor.
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 27 Aug. 2017, 10:50

Elfogadva.
A fénykardnál írd oda kérlek, hogy az egy 3 pontos vörös színű Smile

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zerae'Remur'Arez 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Vas. 27 Aug. 2017, 10:57

Amiket beszéltünk javítva és köszönöm! Akkor megyek is játszani Very Happy

_________________
Zerae'Remur'Arez FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Zerae'Remur'Arez 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 29 Okt. 2017, 19:17

A pontokért vehető dolgok pénzért való átírásért kapsz +1 pont jutalmat.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zerae'Remur'Arez 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Hétf. 30 Okt. 2017, 20:46

Ennek fényében egy friss

Adatlap:

Szint: 1
Pont: 10

Erő alkalmazások:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejü emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)

Felszerelés:
- Fénykard (3 pontos, normál méretű, vörös színű)
- Sötét szürke csuklyás köpeny + jóminőségű ruha.
- Égetett famaszk

Kredit: 100

Különleges képességek:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktot kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Bónusz Pontok:
+1 Kiegészítés írása
Kezdő pontok: 10
Elhasznált: 9
Maradt: 2

_________________
Zerae'Remur'Arez FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Zerae'Remur'Arez 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Vas. 26 Nov. 2017, 20:08

Karakter neve:Zerae'Remur'Arez
Kaland címe:Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság
Játékostárs(ak) neve(i):Tormen Lurien, Siqsa Povoxa
Kalandmester: Kaylyn Rix
Kezdő reag:https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3585-czerka-teszttelep-ilum#69947
Záró reag: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3585p50-czerka-teszttelep-ilum#71146

Kaland tartalma:
Felkérés érkezett hozzánk a Czerka Részvénytársaságtól miszerint az egyik telepükön ismeretlen veszély bukkant fel és megszakadt minden kapcsolatuk a bázissal. Azt akarták, hogy mi menjünk el oda és nézzük meg mi történhetett miután nekik nem volt erre lehetőségük. Révén a Czerka-ról volt szó így én is csatlakoztam ehhez a felderítéshez a Mesteremnek parancsát követően, hogy tegyek is így. Ámbár a cég fontosságát tekintve, ha nem szabja a feladatot ki nekem akkor Magam jelentkezem fel erre a küldetésre.
Révén első alkalom volt, hogy igazi feladatra lettem kiküldve így éreztem, hogy végre az első lépést meg is tehetem magam is. Sajnálatos módon viszont nem minden zajlott egyszerűen és zökkenőmentesen. Két társ, nevetségesek persze, akik szintén érkeztek velem nem bizonyultak nagy segítségnek. Elképzelni sem tudom mi zajoghatott le a fejükben mikor meghozták a döntésüket, hogy majd úgy viselkedjenek ahogy tették. Hiszen tudhatták volna jól, hogy számukra is ugyan olyan fontos a pontos és tökéletes elvégzése a feladatnak mint mindannyiunknak és kisded szórakozásukkal csupán kárt tettek. Egy kisebb kellemetlenség után némivel nagyobb érkezett. Ahogy a szituáció egyre rosszabbá vált körülöttem ahogy az Erőtől lettel elvágva majd a környezetünk változása is. Bármennyire is egyértelmű volt a ténye, hogy csupán mind trükk nem tudtam megtalálni a kiutat belőle hiába próbáltam. A borzalmas kellemetlenség amit a tehetetlenség okozott a szituációban csak az átmeneti eszmélet vesztésem csúcsosította ki mi koron orvosi szobában, orvosi robotok között tértem magamhoz és a tájékoztatójuk egy iszonyat kellemetlen szájízt hagytak maguk után. Kísérletnél voltunk bedobva, mint a patkányok. Még Én is! Bármennyire is idegesített ez nem horkantam fel rá verbálisan. Ha ezt tökéletesítik ezzel a kutatási eredménnyel vagy közelebb kerülnek hozzá az is csak azt jelenti, hogy hamarabb tudjuk eltaposni a maradék Köztársasági férgeket és a sok korcs fajt amit annyira szeretnek! Pontosan és tökéletesen megtanultam már a Mesteremtől, hogy az Egómat hogyan nyeljem le ha a szükség úgy kívánja. És most így kívánta. A kompenzáció pedig több is volt mint amit adtak pénz. Igazán az nem is számított hanem az, hogy segített eldönteni mi az amit most tanulni fogok, egy sajnálatos hiányosságra rávilágított a kis utazás. Ezek után már csak a beszámolón kell átjutnom a Mesteremmel minél gyorsabban, hogy ne azzal vesztegesse az időmet, hanem hogy tanítson inkább.

Bővítés:

A kis kalandozásomnak a végén már csak a hazamenetel volt hátra. Persze nem szülő otthonomba vagy valami hasonló nyálas kellemes környezetbe indultam meg hanem vissza a Korribanra Mesteremhez ahol már bizonyosan várt. Egyértelmű volt, hogy vissza kell mennem oda és, hogy majd ott megtalálom is persze. Adta magát az egész így miután már vége volt az akciónak és a másik kettő nyomorult is eltűnt mellőlem, magamra maradtam, nem volt más hátra mint elintézni egy fuvarozást magamnak. Tudtam, hogy kihez kell menni, és miután már ezen személy találkozójánál maszkom sem volt rajtam így semmi ellenvetése nem volt, sőt, hálásan vitt is el Korribanra a kis féreg. Minél hamarabb elvitt annál jobb volt mindkettőnknek miután egyikünk sem akarta ugyan azt a levegőt szívni a másikkal túl sokáig. Ha a taxisom mégis, én biztosan nem...
Az utazás nem is evett fel túl sok időt és hamarosan Korribanon találtam magamat ismét. Homokfutómba ülve pedig már kivezettem magamat a kripták közelébe és a családi kriptáig meg sem álltam.
Megérkezve a kriptához viszont eddigi magabiztosságom kisebb sérülést szenvedhetett el, nem szedtem olyan lelkesen a lépcsőfokokat már felfelé.. Most mit fog mondani? Mi lesz a véleménye? Magam sem tudtam, hogy most sikeresnek elletett-e mondani a küldetést vagy sem. De, de sikeresnek könyvelhető. Adatok voltak szükségesek a társaságnak és azt megkapták, nem lehet problémája a Mesteremnek sem ezzel hiszen a szolgálatot megtettem a Birodalomért, nem volt ezzel probléma. Még is nem tudva, hogy most mit fog mondani bizalmatlanul sétáltam felfelé. Az kizárt, hogy dicséretet kapjak, azt tudtam. Életben maradtam ami egy elfogadható tényező a szemében, de ezen felül vajon érdekli? Mikor felérek végre és bemegyek a nagy terembe amelyben mint tanítás mint pedig szállásom volt, az időmet szinte csak itt töltöttem a Mesteremet nem látom sehol még. Ritkán mentem csupán le az alsóbb szintre hiszen az már a Mesterem birodalma teljesen és nem vette jó szívvel mikor egyszer megpróbáltam lemenni. Így nem maradt más hátra mint, hogy fent vártam, álltam a teremben amíg nem jelent meg végre. Én térdre ereszkedtem, lehajtottam a fejemet és vártam egy pillanatot, megszólít vagy sem? De nem tette, csak hallottam, hogy megállt.
Hangos robajjal landolt előttem pár centire le valami, ahogy felkaptam rá a fejemet egy láda volt az.
- Holnaptól, amíg nem látom jónak kiküldeni téged ezeknek a könyveknek a tartalmát fogod tanulni.
Röviden és tömören dörögte a hangja.
- Igen Mester.
Persze fogalmam sem volt még ekkor, hogy egyáltalán mit fogok tanulni és, hogy miként fogom tanulni. Másnap ez is volt az első dolog amit elkezdtem, tanulás. A ládában könyvek voltak, jó pár könyv és többnek még a címét sem tudtam elolvasni. Ezen persze meglepődni nem is lepődött meg a Mesterem, a nyelvet nem ismertem, az ősi nyelvet kezdte el megtanítani nekem. Alapjait, hogy utána eltudjam olvasni a könyveket magam is, mindet legalább is. A melyikeket tudtam akkor azokból kellett tanulnom először. A nyelv tanulás volt az elsődleges pont, ezzel foglalkoztam. A Mester magyarázta az alapjait nekem, tanította a nyelvet és én figyelmesen tanultam. Fogékony voltam rá? Talán, viszont ez pont az volt amit akartam. Mikor azokkal a vadakkal futottunk össze és ezt az ősi nyelvet használták már akkor tudtam, hogy nem maradhatok alul nevetséges állatokkal szemben, még is mi lennék én ha Én nem beszélném ezt a nyelvet amit egyszerű kutyák tudnak? Én annál több voltam. És itt volt a lehetőség, hogy be is mutassam is.
A rutinjaimat belepréseltem a nyelv tanulása és a könyvek olvasása mellé, hogy semmi se rozsdásodjon mellette, vívás és meditálás. Ez ment úgy egy hónapig, mi koron minden egy erős fordulatot vett körülöttem. A Mesterem "kiruccant". Pár heti élelmet hagyva előttem, levezette a vonalait a Hibernációs transznak, majd kilépett a kriptából. Elsőre nem értettem, hogy most mit is fog csinálni, itt hagy miközben tanítania kellene engem majd mikor elkaptam a szája sarkában a szarkasztikus mosolyát mielőtt bezárult volna a kripta ajtó engem a lámpám fényében és semmi másban hagyott a realizáció is beütött. Ezzel együtt pedig pattantam fel és rohantam elsőre az ajtóhoz. Két kézzel neki támaszkodva álltam meg. Nagyon is jól ismertem ezeket az ajtókat. Voltam itt eleget, hogy tudjam is még ha bele feszülök minden Erőmmel sem fogom tudni megmozdítani. Megfordultam, a lámpámra pillantottam ami elég fényt adott a könyveknek az olvasására de messze nem világította be az egész nagy termet. Mondhatni, egy három méteres körre se zsugorodott le a világom. Ahogy vissza sétálok tehetetlenül a lámpához az ételre néztem rá. Úgy egy hétre elegendőt hagyott itt, semmi olyant persze amit rendes helyeken szerezhetsz csupán a túlélésiek. Legalább tönkre nem fog menni...De mikor szándékozik vissza jönni? Ha keveset eszek és meghúzok mindent akkor két, két és fél hétig betudom osztani az élelmemet de szinte mindent lekel vágnom a tevékenységeimből. Meditáció, tanulás... A hibernációs transz...Ezért mutatta be! Ez lesz az egyetlen válasz rá...Akkor viszont hónapokig nem fog vissza jönni? A pillanatnyi gondolat is elszörnyített. Leültem a lámpán mellé. Dühösen a földbe csaptam. Nincsen semmiféle választásom! Vagy megtanulom rendesen, vagy reménykedhetek benne csupán, hogy a Mesterem hamarabb visszaér mint, hogy én itt éhen halnék.
És hát nem volt könnyed egy dolog...Csak a lámpa fényében még azt is képtelen voltam megmondani, hogy milyen napszak volt. Teljesen be voltam zárva és nem volt kiút, óh nem! Az első dolgaim közé tartozott, hogy körbe járjam a felső szintet a lámpásommal de mind hiába volt. Kénytelen voltam az egyetlen megoldásomhoz fordulni és az pedig a Tranz megtanulása és használata, hogy minél kevesebb legyen a szükségletem. Rühelltem a szituációmat...semmit sem tehettem egy dolgon kívül! Még a legtöbb gyakorlatomat sem tudtam gyakorolni mert csupán feleslegesen égettem volna el az energiámat és az élelemben nem dúskáltam. Napok, hetek? Fogalmam sincsen, hogy mennyi idő telt el amíg nem sikerült igazán elérnem a technikával a célt is és nem csupán elaludtam éppen vagy szimplán estem ki belőle. Meditációval mindig utána újra vettem a fejemben mit tettem s mit nem, mit kéne másképp, hogy sikeresebb legyek a következő alkalommal. Lassan haladtam, lassúnak éreztem minden képen de végül sikerült elérnem egy gyenge egyensúlyt benne és talán egy hónap lehetett mikorra sikerült vissza is térnem a Mesterem által itt hagyott könyvekre is. Viszont vészesen a tartalékaim végén kezdtem el járni. Egyre többször kezdtem el remélni, hogy végre vissza jön de többször jutottam arra, hogy már nem fog. Jót mulatott és most ennyi voltam. Ezek után mindig megráztam a fejemet is, mintha valamitől jobban tudnám mint ezek az igaznak tűnő gondolatok, hogy biztosan vissza fog érkezni, és ez csupán egy megfelelő módszer a tökéletes tanulás érdekében, igen. Így kellett lennie, ezzel hajtottam magamat, és hihetetlen örömteli volt mikor meghallottam a kövek súrlódását egymáson és fény kezdett el beszökni a kőlapok között. De ezt csak álmodtam. Felriadtam a meditációmból és a lámpásra néztem. Lekapcsoltam és még egyszer eltökélten, mintha mindent tudó lennék és bízva is tudásomban elkezdtem a Hibernációs tranzot. Legközelebb akkor akartam felébredni ha vissza ért a Mesterem, ez volt a tervem és a reményem is.
És ez is lett a cél. Erős ütődés szerűség után térek magamhoz a földön fekve a póz helyett. Nehezen felnézek és az ismerős alaknak talán túl hamar is örülök meg. Vissza jött a Mesterem, nem hagyott itt! Bár egyértelműen nem volt lelkes, annyi szólást megérdemeltem, hogy egy átmentet megkapjak. Most viszont össze kellett szednem magamat, feladatom volt amire indulnom kellett. Csak ezért jött vissza.Kaland jutalom:
2 pont
10,000 Kr

Frissítés, Szintlépés
Adatlap:

Szint: 2
Pont: 13

Erő alkalmazások:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejü emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)

Újonnan elkezdett tanulás:
- Ráolvasás (2. szint, 2 pont)
- Hibernációs transz (2. szint, 2 pont)

Felszerelés:
- Fénykard (3 pontos, normál méretű, vörös színű)
- Sötét szürke csuklyás köpeny + jó minőségű ruha.
- Égetett famaszk

Újonnan vásárolt felszerelés:
- Búvár maszk (500kr) (táskában)
- Lélegző maszk (500kr) (táskában)
- Egy karpánt kijelzővel amiben szövegesen megjelennek az információk: Oxigén, hőmérő (600kr)
-Multi táskás öv, pisztolytáskával
- Pisztoly (500kr) (pisztolytáskában)
- Gyenge energiapajzs (700kr) (övön)
- Közepes energiapajzs (900kr) (övön)
- Testpáncél (mozgást csak kissé korlátozó könnyű páncél, részleges csak torzón) (500kr)


elköltve ezekre: 3600kr

Kredit: 6,500

Különleges képességek:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktust kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Bónusz Pontok:
+1 Kiegészítés írása
+2 Kaland befejezése

Kezdő pontok: 10
Elhasznált: 13
Maradt: 0

_________________
Zerae'Remur'Arez FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Zerae'Remur'Arez 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 26 Nov. 2017, 20:19

Elfogadva.
Mivel Te is 2 dolgot tanultál 50-50% mindkettő. Középfok alja, amit megütsz kree (ősi urdrarr) nyelvből.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zerae'Remur'Arez 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 23 Dec. 2017, 13:23

A bővítésért +1 pont jutalmat kapsz.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zerae'Remur'Arez 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Szomb. 23 Dec. 2017, 18:10

Frissítés
Adatlap:

Szint: 2
Pont: 14

Erő alkalmazások:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejü emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)

Újonnan elkezdett tanulás:
- Ráolvasás (2. szint, 2 pont) 50%
- Hibernációs transz (2. szint, 2 pont) 50%

Felszerelés:
- Fénykard (3 pontos, normál méretű, vörös színű)
- Sötét szürke csuklyás köpeny + jó minőségű ruha.
- Égetett famaszk
- Búvár maszk (500kr) (táskában)
- Lélegző maszk (500kr) (táskában)
- Egy karpánt kijelzővel amiben szövegesen megjelennek az információk: Oxigén, hőmérő (600kr)
- Multi táskás öv, pisztolytáskával
- Pisztoly (500kr) (pisztolytáskában)
- Gyenge energiapajzs (700kr) (övön)
- Közepes energiapajzs (900kr) (övön)
- Testpáncél (mozgást csak kissé korlátozó könnyű páncél, részleges csak torzón) (500kr)


Elköltött: 3600kr

Kredit: 6,500

Különleges képességek:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktust kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Bónusz Pontok:
+1 Kiegészítés írása
+2 Kaland befejezése
+1 Kiegészítés írása

Kezdő pontok: 10
Elhasznált: 13
Maradt: 1

_________________
Zerae'Remur'Arez FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Zerae'Remur'Arez 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 30 Dec. 2017, 09:59

A droidok elkészítéséért 2 pont jutalmat kapsz.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zerae'Remur'Arez 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Kedd 02 Jan. 2018, 14:13

Frissítés + szintlépés
Adatlap:

Szint: 3
Pont: 16

Erő alkalmazások:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejü emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)

Tanulás alatt:
- Ráolvasás (2. szint, 2 pont) 50%
- Hibernációs transz (2. szint, 2 pont) 50%

Felszerelés:
- Fénykard (3 pontos, normál méretű, vörös színű)
- Sötét szürke csuklyás köpeny + jó minőségű ruha.
- Égetett famaszk
- Búvár maszk (500kr) (táskában)
- Lélegző maszk (500kr) (táskában)
- Egy karpánt kijelzővel amiben szövegesen megjelennek az információk: Oxigén, hőmérő (600kr)
- Multi táskás öv, pisztolytáskával
- Pisztoly (500kr) (pisztolytáskában)
- Gyenge energiapajzs (700kr) (övön)
- Közepes energiapajzs (900kr) (övön)
- Testpáncél (mozgást csak kissé korlátozó könnyű páncél, részleges csak torzón) (500kr)


Elköltött: 3600kr
Kredit: 6,500

Különleges képességek:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktust kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Bónusz Pontok:
+1 Kiegészítés írása (Árak írása a pontokért vásárolható felszerelésekhez)
+2 Kaland befejezése (Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság kaland)
+1 Kiegészítés írása (Birodalmi és Köztársasági haderő fordítása és írása)
+2 Kiegészítés írása (droidok fordítása és írása)

Kezdő pontok: 10
Elhasznált: 13
Maradt: 3

Karácsonyra kapott egy mesterséges kristályt, ami egy sűrített típusú és narancssárga színben pompázik. Erről több aktuális kaland után.

_________________
Zerae'Remur'Arez FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Zerae'Remur'Arez 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Csüt. 15 Márc. 2018, 14:25

Karakter neve: Zerae'Remur'Arez
Kaland címe: HIDEGHÁBORÚ – AZ ÚJ HAJNAL
Játékostárs(ak) neve(i): Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3650-hylarin#71410
Záró reag: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3650p50-hylarin#73128

Kaland tartalma:
Fontos megbízást kaptunk, a felkeresésem sem volt csak egy alsó rangú senki által így még nyomósabbnak éreztem, hogy teljes örömmel elfogadjam a  feladatot és mindent megtéve végezzem is el majd azt. Természetesen nem volt egyszerű ez a feladat. Nem is sajnáltam, hogy nem az. Mintákat kellett szereznünk Hylarin bolygóról dicsőséges fajom felélesztéséért. Hát hogyan tehettem volna meg, hogy nem megyek.
A bolygóra megérkeztünk és ott fogadtak is minket kedvesen, termélszetesen mert álcázva érkeztünk meg a bolygóra négyen. Könnyedén lejutottunk oda ahova kellett, ott viszont kisebb bonyodalomba kerültünk egy tudóssal de végül semmi olyasmi nem alakult ki ami bonyodalmat okozott volna. A mintákat a konzol segítségével ki tudtam vetettni és megfelelően eltárolni azt, egy levitáló kocsira pakoltam egy párat majd még átnyújtottam kettőt a mi velünk jött tisztnek is Rhirt-nek.
Ezután még felmentünk a biztonsági szobába a tudóssal együtt akit a másik ügynök aki még érkezett velünk irányított, odafent kiütöttük és beállítottuk mintha ő ölte volna meg a két biztonsági őrt a szobában. Ezek után már csak távoznunk kellett a mintáinkkal amit meg is tettünk sikeresen és elhagytuk a bolygót majd kisebb kerülő után haza is tértünk. Remek eredményekkel és egy totális sikerrel.
A gépen már biztonságban a fénykardomat is össze szedtem már mikor már nem volt szükség arra, hogy el legyen rejtve.

Bővítés:
Miután hazaértem pedig már is rengeteg dolgomat kezdhettem el fojtatni. Természetesen figyelemmel követtem a további eseményeit az ügynek, komoly érdeklődésem volt ezek után a minták után és, hogy mit is fognak kezdeni vele a jövőben. Remek lehetőségek és jövőt jelenthetnek a Birodalom számára.
Azt persze nem elhanyagolható, hogy ott volt az új kristály amit kaptam mesteremtől. Első dolgom volt még elkészíteni a második fénykardomat azzal a kristállyal benne. Nem sokkal miután készen voltam vele érkezett meg a felkeresésem is mialatt kifejezték nagy hálájukat számomra a sikerért, a teljesítményért járó kitüntetéssel és biztos szivességeket is be tudtam zsákmányolni ha szükségem lenne rá a jövőben a Rejtélyek részlegtől. Mind - mind remek hír volt. Mosollyal fogadtam a jó híreket majd alig sikerre türtőztettem magamat meg attól, hogy ne nevessek fel. Végre elkezdték látni tökéletességemet. Viszont erről ennyit kellett tudnom le, bármennyire is lehetett volna sikeres a misszió Mesterem akkor sem fogja hagyni, hogy felesleges örömködésekkel töltsem az időmet, főleg akkor nem mikor tanulnom és gyakorolnom kellene minden figyelmemmel. Első sorban a jelenleg futtatott tanulmányaimat kellett folytatnom és végre befejeznem. Első sorban a hibernációs transzomat folytattam, tökéletesítettem éjjel és nappal, nem is számított a végére már, hogy melyik volt mert annyira összefolytak. Bár mostani gyakorlásaimat már nem a temetkezési területen, a sivatagban hanem a Korribani akadémia területén végeztem már. El volt intézve, hogy legyen ott egy szobám amíg itt tartózkodok így ez nem volt nagy probléma ott maradni de mégis el tudtam választani magamat a sok haszontalan szeméttől ami ott lézengett az iskola területén. Tökéletességig fejlesztettem a transzt, mással nem is foglalkoztam addig amíg ezzel nem végeztem teljes mértékben, hosszú távú terveim nekem is kezdtek már kialakulni. Nagyjából rájöttem már miért akarta azt a Mesterem, hogy ezt tanuljam.
De sikerrel zártam végül be és sikerült tökéletesre kifejlesztenem a tranzt ezért a továbbiakban már csak teljesen az olvasásra koncentrálhattam, hogy pontos legyek nem az egyszerű olvasgatásra hanem a Ráolvasás szövegeinek olvasásával töltöttem el az időmet, tanultam őket közben nekiláttam egy, túl sokáig elhanyagolt, de még is fontos tanulmánynak is. A tudatbefolyásolásnak. Hogy felejthettem el, hogy nem hívhatta fel rá a figyelmemet a Mesterem. Mindig valami mással kötött le kivéve ezzel. Hát, most hogy nem vagyok a szeme alatt és saját magával foglalkozik így végre lett lehetőségem. És persze a sok gyengeelméjű között fel sem fog senkinek sem tűnni ha esetleg gyakorolnék is valamelyik büdös kölykön itt. Persze sorjában mindent, először az alapokat kellene lehelyeznem aztán pedig ha már biztos vagyok a dolgomban lehet szórakozni az itteni söpredékkel. Nem lehet nehéz, hiszen már egy fajtáját most is tudom már hála születési tökéletességemnek így már vannak igazi jó alap irányaim hozzá.
Nem is foglalkoztam végül semmi mással már csak ezzel amíg nem lettem felkérve fontos feladatra. Csupán annyit intéztem el, hogy beszereztem még egy kutasz droidot és amikor éppen pihentem akkor is inkább a napi rutinjaimat folytattam, hogy gyakoroltam vívásomat és technikáimat. Nem hagyhatom, hogy bármi is berozsdásodjon.


Frissítés
Adatlap:

Szint: 3
Pont: 18

Erő alkalmazások:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejü emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)

Tanulás alatt:
- Ráolvasás (2. szint, 2 pont) 50% + ??%
- Hibernációs transz (2. szint, 2 pont) 50% + ??%
- Tudatbefolyásolás (2. szint, 2 pont) ??%

Felszerelés:
- Fénykard (3 pontos, normál méretű, vörös színű)
- Fénykard (3 pontos, kapott kristállyal, normál méretű, narancssárga színű) (+)
- Sötét szürke csuklyás köpeny + jó minőségű ruha.
- Égetett famaszk
- Búvár maszk (500kr) (táskában)
- Lélegző maszk (500kr) (táskában)
- Egy karpánt kijelzővel amiben szövegesen megjelennek az információk: Oxigén, hőmérő (600kr)
- Multi táskás öv, pisztolytáskával
- Pisztoly (500kr) (pisztolytáskában)
- Gyenge energiapajzs (700kr) (övön)
- Közepes energiapajzs (900kr) (övön)
- Testpáncél (mozgást csak kissé korlátozó könnyű páncél, részleges csak torzón) (500kr)
- Kutasz droid 1db (1300kr) (+)

Elköltött: 4900kr
Kredit: 16,200

Különleges képességek:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktust kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Bónusz Pontok:
+1 Kiegészítés írása (Árak írása a pontokért vásárolható felszerelésekhez)
+2 Kaland befejezése (Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság kaland)
+1 Kiegészítés írása (Birodalmi és Köztársasági haderő fordítása és írása)
+2 Kiegészítés írása (droidok fordítása és írása)
+2 Kaland befejezése (Hidegháború - Az új hajnal

Kezdő pontok: 10
Elhasznált: 18
Maradt: 0

_________________
Zerae'Remur'Arez FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Zerae'Remur'Arez 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 16 Márc. 2018, 10:30

Elfogadva.
A tudatbefolyásolás sajnos erőhasználókon használhatatlan, ők erős akaratúnak vannak titulálva. Így az alapok meg minden remekül megy, de majd sima embereken kell gyakorolnod.
Hibernációs transz: 100%
Ráolvasás: 100%
Tudatbefolyásolás: 25% (ha legközelebb meg már valszeg kaland közben is gyakorlod majd sima embereken gyorsabban fog fejlődni)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zerae'Remur'Arez 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Csüt. 05 Júl. 2018, 20:06

Karakter neve: Zerae'Remur'Arez
Kaland címe: HIDEGHÁBORÚ – ÁRULÓK KÖZÖTT
Játékostárs(ak) neve(i): Rhirt Trakk, Tormen Lurien
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdo reag: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3719-ord-mantell#73441
Záró reag: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3719p50-ord-mantell#75352

Kaland tartalma:
Egy bolygó mely teljesen megszakította a kapcsolatot a Birodalommal, a bázist vezeto pedig kikiálltotta magát Moff-nak és, hogy elszakadt, független terület mostantól. Érthetetlen és furcsa szituáció csupán tovább bonyolódott miután egy kiküldött osztag hajóstul tunt el és szunt meg minden kapcsolat velük is. Ezen eseményeket követte, hogy minket küldtek ki a helyzet megoldására és kinyomozására. Bár minden csendesen indult hamar egy ostoba megközelítés miatt fogtak el kettonket ám celláinkban magunkhoz tértünk és az akciót csak igazán most tudtuk megindítani. Pár tiszt és speciális ügynök támogatásával pedig gyorsan el is jutottunk a szerkezetig ahol megpillantottuk a nőt aki kikiálltotta magát a hely Moff-jának lebegve a szerkezet felett.
Itt minden aztán félre siklott. Egy Sith mester erejével, szellemével felruházva a nő a falhoz csapta a négy katonát miközben megállította a gránátot amit én felé mozgattam az erővel és robbantotta rám. Ez után nem tiszta semmi, hogy miért történt, mert harcba is bocsátkoztam vele és még támadtam is nem csak védekezdtem miközben az egész testemben az izmokat az áramütés rántotta. Valószínűleg kisüthette az agyamat is mert más okot nem tudtam találni arra, hogy miután besült az első tervem miért zongoráztam végig mindent más ötletemen is amikből semmi sem sikerült miközben a sokk gránát robbanását követően a páncélom, a felszerelésem megzavarodott és nem működött helyesen és a fénykardom pedig isten tudja mitől fel akart robbanni a kezemben tőle, hogy ezek mellett miért támadtam rá, főleg azok után, hogy még fel is ismertem a vívási formályát mesterien ismeri. Szerencsére gyorsan belevágott a lábamba és lefejelt amitől a földre kerültem, miután nem csináltam semmi mást ebben az abszurd helyzetben mert úgy is csak kijátszott volna minden gondolati lépésnél is már előttem járva kettővel a másik ekkor tűnt elő a tiszt aki jött velem a küldetésre és a másik padavan remek ötlete óta nem is láttam, hajította el az EMP gránátját észrevétlenül ami elérte a szerkezetet majd fel is robbant, ami zavart keltett ez a nő/férfi sith mesterben pedig adott neki még több időt, hogy utána még három lövést is leadjon és ezzel megsemmisítse a gépezetet. Még jó, hogy egy tehetetlen szerencsétlenség a földön ülve jobban elvonta a figyelmét ahhoz képest mint az mikor csinált is éppen valamit.
Miután a gép megsemmisült én elvesztettem az eszméletemet és igazán nem akartam már sose magamhoz térni de sajnos így lett egy bakta tartájban. Miután már mentem volna el a bolygóról nem is érdekelt, hogy máshonnan már jöttek katonák mert kihívták őket a bázisról miután megszünt az uralom de még az sem, hogy az a két ügynök honnan volt, az egyes meg kettes. Nem kerestem őket,nem kérdeztem tőlük vagy beszéltem velük miután magamhoz tértem és kicsit sem érdekelt, hogy mik is. A bázis parancsnokát, a nőt akit megszállt a sith lelke pedig csak elzavartam és közöltem vele, hogy jobban teszi ha a Birodalomhoz mutatja ki a hűségét és nem nekem igérgeti a bármilyét mikor odajött hálálkodni.

Bővítés:
Miután megszabadultam a bolygóról a küldetés után úgy döntöttem, hogy haza térek a szülőbolygómra a 9. szektorba és majd kitalálom további terveimet amint kedvem támad tervezni.

Kalandért járó jutalom: 2 pont és 10,000Kr


Frissítés
Adatlap:

Szint: 4
Pont: 20

Erő alkalmazások:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejű emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)
- Ráolvasás (2. szint, 2 pont)
- Hibernációs transz (2. szint, 2 pont)

Tanulás alatt:
- Tudatbefolyásolás (2. szint, 2 pont) 25%

Felszerelés:
- Fénykard (3 pontos, normál méretű, vörös színű)
- Fénykard (3 pontos, kapott kristállyal, normál méretű, narancssárga színű) (+)
- Sötét szürke csuklyás köpeny + jó minőségű ruha.
- Égetett famaszk
- Búvár maszk (500kr) (táskában)
- Lélegzo maszk (500kr) (táskában)
- Egy karpánt kijelzovel amiben szövegesen megjelennek az információk: Oxigén, homéro (600kr)
- Multi táskás öv, pisztolytáskával
- Pisztoly (500kr) (pisztolytáskában)
- Gyenge energiapajzs (700kr) (övön)
- Közepes energiapajzs (900kr) (övön)
- Testpáncél (mozgást csak kissé korlátozó könnyu páncél, részleges csak torzón) (500kr)
- Kutasz droid 1db (1300kr) (+)

Összesen: 5,500Kr

Kapott Kr:
+ induló 500Kr
+ Hidegháború 1. A Czerka.. 10,000Kr
+ Hidegháború 2. Az új h.. 10,000Kr
+ Hidegháború 3. Árulók k.. 10,000Kr
Össz.: 30,500Kr
Megmaradt: 25,000Kr

Különleges képességek:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktust kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Bónusz Pontok:
+1 Kiegészítés írása (Árak írása a pontokért vásárolható felszerelésekhez)
+2 Kaland befejezése (Hidegháború – A Czerka Részvénytársaság kaland)(MU2)
+1 Kiegészítés írása (Birodalmi és Köztársasági haderő fordítása és írása)
+2 Kiegészítés írása (droidok fordítása és írása)
+2 Kaland befejezése (Hidegháború - Az új hajnal)(MU2)
+2 Kaland befejezése (Hidegháború - Árulók között)(MU3)

Kezdő pontok: 10
Elhasznált: 18
Maradt: 2

_________________
Zerae'Remur'Arez FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Zerae'Remur'Arez 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae Pént. 08 Feb. 2019, 17:47

Helyzetjátékért kapott jutalmak:

1. játék - R9 asztro droid : R9M3 - "Rime" R9 asztro droid, fekete-fehér festésben.
2. játék - Datacron : (a nem Erős, csak elektronikai fajta), amiben benne van a teljes családja vérvonalának történelme a kezdetektől.

_________________
Zerae'Remur'Arez FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Zerae'Remur'Arez 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 04 Jún. 2019, 16:37

A feljebb említett bővítésekből járó pontok mellé 20.000 creditet is kapsz.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zerae'Remur'Arez 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zerae'Remur'Arez Empty Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.