Joemoha Peakwall (Birodalmi - MNJK)

Go down

Joemoha Peakwall (Birodalmi - MNJK) Empty Joemoha Peakwall (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 02 Május 2018, 05:47

Név: Joemoha Peakwall
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: becsületes, lojális
Kor: 54 év
Család:
- Miyrile Peakwall (felesége)
- Marwalk Peakwall (fia)
Foglalkozás/kaszt: Moff (Krant)
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.

Életrajza:
Mindig is a Birodalomban élt és azt szolgálta. Katonai akadémiára járt, mint előtte az apja, és annak az apja. Hamar fény derült két dologra. Egyrészt, hogy jó érzéke van a stratégiához és taktikához, másrészt, hogy még jobb érzéke van a nagy mérettel és nagy erővel rendelkező fegyverekhez. Így nem is volt meglepő, hogy az akadémia elvégzése után a nehéz tüzérséghez került. A háborúban sok barátot és bajtársat vesztett el, de mindenikért legalább két köztársasági kutya fizetett a saját életével. Szépen lassan pedig a férfi elérte a századosi rangot. A háborúban bekövetkezett váratlan tűzszünetet követve pedig áthelyezték a frontról a Krant nevű bolygóra. Itt rá kellett jönnie, hogy hiába a rang és a dicső katonai múlt, vannak, akik ezt közel sem tisztelik annyira, mint mások, így pár évig szenvednie kellett egy semmire se jó kormányzó keze alatt.
MU 2-ben viszont az egész élete teljesen a feje tetejére fordult. Először is kezdődött egy támadással a Kranton található egyik volt jedi templomban, amelyből ismeretlen eredetű harci droidok támadtak, emellett pedig még a helyi moffal is hadakoznia kellett azért, hogy embereket bocsásson a rendelkezésére. Sajnos a kevés emberrel csak-csak tartani tudták a nem túl fényes szituációt és a moff által küldött „stratégák” sem segítettek a helyzeten.
A tényleges felmentő sereg végül két nő képében érkezett, Werda'cuw'eghoo urdrarr úrnő és Lairorellen Verenwar ember-kiffar úrnő személyében. A két urdrarr segítségével már könnyedén fel tudták venni a harcot a droidokkal és biztosítani a templom földszinti részét. Miután pedig végrehajtotta csapatával a rájuk szabott feladatot, akkor várt az úrnők jelzésére.
Sajnos a moff hírét kapta a két úrnő érkezésének és kis csapatával a helyszínre érkezett. Mielőtt elfogták volna őket, a százados egy korábban kapott parancs értelmében vészjelzést küldött az úrnőknek. Arról nem tudott, hogy mi történt a templom pincéjében, de nagyjából ki tudta találni, amikor a két becsületőr az immáron félkarú moffot visszahozta. Az urdrarrok pedig tájékoztatták, hogy nagyot ugrott a ranglétrán, hiszen őt nevezték ki a bolygó új moffjának és Verenwar úrnőnek köszönhette mindezt. Igazából nem volt egy várva várt dolog ez számára, hiszen csak egy katona volt, viszont egy urdrarr kegyét semmiképp sem érdemes visszautasítani, így elfogadta az előléptetést és átvette a vezetést a bolygón található Szellembázis névre hallgató támaszpont felett.

Képességei/Szakértelmei:
- Katonai kiképzés.
- Kiváló stratéga.
- Jártas a nehéz fegyverek használatában.

Külső:
Joemoha Peakwall (Birodalmi - MNJK) 6tHpugx

_________________
Joemoha Peakwall (Birodalmi - MNJK) 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Joemoha Peakwall (Birodalmi - MNJK) FUn312o
Joemoha Peakwall (Birodalmi - MNJK) 6fZaEMM
Joemoha Peakwall (Birodalmi - MNJK) EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.