Mi lett volna ha: Earth Nouveau

Go down

Mi lett volna ha: Earth Nouveau Empty Mi lett volna ha: Earth Nouveau

Témanyitás by Mr. Lepke Szer. 12 Szept. - 17:44

Mi lett volna ha: Earth Nouveau
Mi lett volna ha: Earth Nouveau City_backdrop1

Világtörténet:

Jelentkezés és karakteralkotás:

_________________
és most már azt hiszem, hogy nincs igazság,
már azt, hogy minden kép és költemény,
azt, hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke őt és mindhármunkat én.
Mr. Lepke
Mr. Lepke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 32
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Mr. Lepke
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mi lett volna ha: Earth Nouveau Empty Re: Mi lett volna ha: Earth Nouveau

Témanyitás by Thorhalla Szer. 12 Szept. - 23:43

Az alap karakter Svanhild Ragnardottir.

Változások az eredetihez képest:
Itt nem csak sima ember Svan és nem halt meg annak idején, hanem mutáns és élt tovább. Itt ebben a világban is vörös alapból, bár folyamatosan festi szőkére a haját.
Szépen végigélte a dolgokat az 1550-s évektől kezdve napjainkig. Általában igyekezett mindig mindentől távol tartani magát és kevés ismeretséget kötött, mivel nem öregszik így sokszor kellett költöznie, szinte a teljes világot bejárta. Sok mindent látott és élt meg. De mivel viking, így számára a család nagyon fontos, így igyekezett egész élete során a leszármazottait figyelte, ami így közel 500 év után már igencsak terebélyes családfának mondható.
Manapság ügyvédként dolgozik, esténként, éjszakánként, ha úgy adódik, akkor nemi erőszaktevőkre vadászik az éjszakában.

Képzettségek:
A régi születése ellenére ért a legmodernebb eszközökhöz is. Roppant járatos különböző harcstílusokban, a középkori vikingtől kezdve a modern korban előfordulókig, mind pusztakezes, mind pedig fegyveres harcokban. Tudományokhoz átlagos szinten ért, nem kiemelkedő bennük, de mindent felfog és megért. Anyanyelvén felül – skandináv, rúnaolvasás – kiválóan beszéli az angolt, spanyolt, németet és mandarint. Franciául és portugálul elboldogul.
Ért az elsősegélyhez, főleg a harctéri orvosláshoz, felcserkedéshez – nem orvosi szinten, de azért törött végtagokat tud rögzíteni és golyót eltávolítani, ha kell.
Manapság polgárjogi ügyvédként dolgozik, főleg bántalmazott és megerőszakolt nőkkel foglalkozik.

Képessége:
Mint a Miller vérvonalnál Jon és Steph párosától kezdve mindenkinél (csak ott szuperhumán mágikusan) jelen van, hogy a legjobb fizikai állapotnál megáll az öregedés. A karakter nem öregszik ettől a ponttól kezdve semmit sem. Ettől balesetben, gyilkosságban, betegségben, mérgezésben stb. ugyanúgy meghalhat, mint bárki. Pusztán nem hat rá az idő vasfoga.

Felszerelés:
- Többszörösen ellenálló ruha – 5000$-os
- Sárkányfog (4 kredit) Kahji-Da nevű mágus teremtette fegyver.
- - Majdnem elpusztíthatatlan
- - Sárkányból készült.
- - kép róla.
- - Hordozói: Doktor Strange és Valkür
- 9mm-es önvédelmi pisztoly (látszat kedvéért, ha már Amerikában vagyunk)

Képek
képek:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mi lett volna ha: Earth Nouveau Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mi lett volna ha: Earth Nouveau Empty Re: Mi lett volna ha: Earth Nouveau

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 14 Szept. - 1:52

Név: Zachary Phillips
Bűnöző név: A Csodálatos Drabardi
Kor: 24

Előtörténet: Cirkuszos családba született. Anyja jósnő volt, apja szabadulóbűvész. A zárt cirkuszos közösség sok lehetőséget biztosított neki, hogy fejlessze a képességeit. Már fiatalon megtanulta a szakma alapjait. Mind azt, hogy miképp téveszthet meg másokat szavakkal vagy mozdulatokkal, mind pedig, azt hogy miképp használhatja minél jobban a testét és vonhatja magára úgy a közönség figyelmét pont úgy ahogy ő akarja. Eltanulta a bűvészet alapjait majd mikor elég ügyes volt ő is fellépett. Aztán apja szép lassan a titkos családi tudást is elkezdte átadni neki. Ő ugyanis nem átlagos bűvészcsaládból származik. Ő ugyanis valóban képes varázsolni. Az apja csuda dolgokra volt képes. Ő csak tanulta a szakmát. Néhány kisebb csalást leszámítva komolyabb dolgokba pár évig nem került. Ekkor ugyanis letartóztatták a szüleit csalásért és ő meg magára maradt. Vagyis volt egy alvilági fickónak tűnő bácsikája New Amsterdam-ban, aki adott neki szállást majd pár nap után eltűnt a városból is. Ő meg eleinte próbálkozott az utcán a trükkjeivel, de hamar ráunt a nélkülözésre és rájött, hogy a rablás kifizetődőbb. Talált pár fegyvert a nagybácsi házában szóval adta magát a dolog. Eleinte kisebb üzleteket rabolt ki csak, de hamar ráérzett a dolog ízére és most már bankokból bűvöli el a pénzt. Még kisebb produkciókat is szokott rendezni.

Képessége: varázshasználó
1.Képes kisebb zsebdimenziót létrehozni. Általában a cilinderében hozza létre, hogy oda meglepő mennyiségű pénzt és ékszert rejtsen.
2.Tud teleportálni. Csak látótávolságra lévő helyekre, de néhány varázsszó után egy kis füsttel eltűnik és felbukkan ott ahol akart.
3. Képes csak egy személy számára illúziókat létrehozni amik pár kör után megszűnnek. Ez csak azokon működik akiknek nincs valami védelem az elméjükön.

Képzettségek: 
bűvésztrükkök, szabadulás kötelekből, láncokból, bilincsekből, kártyajóslás, zsonglőrködés, késdobálás, van jogsija

Felszerelés:
golyóálló mellény amit a jelmez alá vesz fel
smg(rablásokhoz)
bűvész felszerelések(trükkös kártyák, művirágok, bilincsek...)

kép:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Mi lett volna ha: Earth Nouveau Empty Re: Mi lett volna ha: Earth Nouveau

Témanyitás by Ashley Godwin Pént. 14 Szept. - 16:50

Az alap karakter Ashley Godwin.

Változások az eredetihez képest:
Mivel itt nem volt III. VH, így nem lett szuperhumán. SHIELD, de legfőképpen WAND hiányában kötelességének érzi boszorkányként, hogy járja a világot és elpusztítson minden olyan sötét vagy démoni lényt, akik ártanának az emberiségnek. E mellett archeológusként mágikus ereklyékre vadászik, így ebben a világban az énekesi pálya is kimaradt nála. Nincs állandó lakhelye, mivel mindig csak rövid ideig marad egy helyen.

Képzettségek:
Anyanyelvi szinten beszéli az angolt és a németet, valamint egész jól megy neki a spanyol és a francia is. A holtnyelvek közül a latin és az ógörög nyelveket sajátította el az egyetemen. Van jogosítványa autóra és motorra, valamint ebből kifolyólag ért egy bizonyos szintű elsősegélyhez is. Áthatóan ismeri a világ történelmét, a vallásokat és a mitológiákat. A boszorkányságban is nagy jártasságot szerzett, így ért egy alapszintű alkímiához, valamint egy-két varázslás nélküli boszorkánypraktika is van a tarsolyában. Tehetséges a kardforgatásban, valamint a félautomata pisztolyokhoz és a vadászpuskákhoz is remekül ért. A folyamatos harcoknak és kalandoknak köszönhetően nagyon jó formában van, így a fizikai ereje, állóképessége és gyorsasága sem elhanyagolandó.

Képességei:
  • Mágikus alapképesség: Minden mágikus erővel rendelkező karakter érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter. Ezt el lehet rejteni mágiával és ahhoz külön varázslatot kell megtanulni, hogy a mágikusan leplezett aurákat érzékelje a karakter.
  • Fegyver mágia: Egy rövid ima elmormolása után képes lesz a fegyvereit megáldani, melynek következtében azok mágikusnak fognak hatni, azaz természetfeletti lényeket is képes lesz velük megsebezni. Lőfegyverek esetében minden kilőtt golyó rendelkezik a varázslat erősítésével. A hatóideje 3-4 kör, lejártakor mindig meg kell újítania.
  • Mennyei tűzmágia: Egyedi mágiaként ötvözte a szent fény-, és a tűzmágiát, ezzel elérve egy olyan hatást, mely Isten haragjával égeti el a pokol teremtményeit. Egyelőre csak kézilabda nagyságú gömbök idézésére képes varázsszavak segítségével.


Felszerelés:
- Desert Eagle Mark XIX - Félautomata pisztoly 750$
- Model 700 American Wilderness Rifle 2000$
- Versenymotor - Suzuki GSX1300R 50000$
- Dobótőrök 2*30$ (2 db)
- Lélekkard (5 kredit) Varázslatos kegytárgy amely a pokolban készült és a démonok hordozták.
- A penge bármit át tud vágni csak használója ereje gátolhatja.
- A pengét érintve vért jelenik meg a használón. Minél többször ragadja meg a fegyvert a vértezett annál részletesebb lesz. Elején egy vasököl majd lassan már a vállat takaró páncél és a végére teljes vért.
- A penge vonzza a démonikus személyek figyelmét.
- Kép róla.

Képek
képek:

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Mi lett volna ha: Earth Nouveau Empty Re: Mi lett volna ha: Earth Nouveau

Témanyitás by Mr. Lepke Szomb. 15 Szept. - 9:16

Mindegyik előtörténet elfogadva : )

Legjobb tudomásom szerint már csak Phobiára várunk, és akkor jövő héten valamikor kezdünk. Jövő hét keddig még elfogadok újabb beugrókat.

_________________
és most már azt hiszem, hogy nincs igazság,
már azt, hogy minden kép és költemény,
azt, hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke őt és mindhármunkat én.
Mr. Lepke
Mr. Lepke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 32
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Mr. Lepke
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mi lett volna ha: Earth Nouveau Empty Re: Mi lett volna ha: Earth Nouveau

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 24 Nov. - 17:48

Mivel sajnos Mr. Lepke megint távozott, így ezt a leírást lezárom és a befejezett kalandokhoz átteszem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mi lett volna ha: Earth Nouveau Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mi lett volna ha: Earth Nouveau Empty Re: Mi lett volna ha: Earth Nouveau

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.