Nalah és Shayla (MU 4.)

Go down

Privát játék Nalah és Shayla (MU 4.)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 01 Márc. 2019, 00:13

Nalah és Shayla (MU 4.) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Nalah és Shayla (MU 4.)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 01 Márc. 2019, 00:15

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az első mandanloriai!
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriai

Játékostárs(ak) neve: @Werda

Nalah és Shayla (MU 4.) RHir1Pq
Nalah és Shayla (MU 4.) XkBrDCl

Idő: Ismeretlen idő, 60.4 MU
Helyszín: Port Nowhere folyosói
Cél / Feladat: Ismerkedés egy mandoval
Szövetségesek: Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk:

Ismét egy olyan esemény, ahova Nalah-nak sikerült a barátai révén eljutnia, egy újabb helyre. Eddig igazából nagy űrhajón még nem is nagyon volt, ahol meg igen, abból nem látott többet a hangárnál, de itt bőven volt mit felfedezni. Csak annyit kértek tőle, hogy ne nagyon kerüljön bajba. Ha pedig elveszne, akkor hívja fel őket és Limea érte fog menni. A kislány annyira nem aggódott, hiszen ha egy erdőben, vagy a vadonban nem tudott eltévedni, akkor itt sem fog. Inkább a sötét alakok voltak azok, amiktől jobban kellett volna félnie, de még tőlük sem aggódott. Már látott elég sok mindent a galaxisban, peidg nem is jár el olyan régóta otthonról. De mások egész életükben nem láthattak annyi mindent, mint ő maga! Így emiatt roppant elégedett volt, csak egyvalamit sajnált, hogy még igazi mandaloriaiaval nem találkozott. Végtére is tőlük származott, ha már azt nem mondhatta el, hogy közéjük is tartozott, de szeretett volna!
Szóval ezzel a céllal indult el a többiektől, hogy rendes mandaloriaiakat lásson. Amennyire érzékelte elég sokan voltak itt, ráadásul nem is a legjobb körökből, így reménykedett, hogy bele fog valakibe futni. Annyira azért nem volt elkeseredve, hogy másokat megszólítson. A ruhája felett a Vizsla klán szimbólummal ellátott csuháját viselte, ami kisgyerek kora óta megvolt neki, mostanra azért már elég viseltes és szakadt volt, de ő maga szerette. Megvoltak a tervei, hogy leszólítja azt, akit meglát, bár szinte bizonyosan addigra inába száll a bátorsága, mégis miként kellene megszólítania egy ilyen személyt, mi lehet az illendő, vagy éppen mivel nem fogja vérig sérteni a másikat? Elég nagy hiányosságai voltak e téren, így inkább maradt annál, hogy örül annak, ha lát egyet.
Ezekkel a gondolatokkal haladt a folyosón szépen nyugodtan és figyelte az ott haladókat, hogy remélhetőleg megláthassa azt, amit, vagy akit szeretne.

felszerelés/egyebek:

Nalah és Shayla (MU 4.) RfMXijq Nalah és Shayla (MU 4.) M9G7Xdl Nalah és Shayla (MU 4.) H1o8E7O Nalah és Shayla (MU 4.) GYaADmt Nalah és Shayla (MU 4.) FuZUeEV Nalah és Shayla (MU 4.) NBv7YEd

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 10 Márc. 2019, 22:14

Abban a percben és pillanatban arra gondoltam, hogy milyen kellemetlen, hogy egyrészt már nincs meg az egykori páncélom, másrészt pedig egy huttnak dolgoztam ahelyett, hogy fejvadászként szereztem volna érdemeket. Mindezt azért éreztem, mert egy olyan hajón voltam, ahol az aljanép az általános lakosság és ezekből egy tucatnyian meg is találtak. Egyiküket sem ismertem és biztos volt, hogy ők se engem. Már vagy öt perce álltunk egymással szemben, felváltva próbálkoztak a flörtölés nagyon pocsék formájával, majd a kéregetéssel, aztán a fenyegetéssel és az egymással való veszekedéssel, amíg én csak némán néztem őket, arra várva, hogy melyikük lesz az idióta, aki először fog támadni, közben pedig azon gondolkodtam, hogy mennyire kell visszafogjam magam, hogy ne okozzak nekik halálos sérüléseket. Attól tartottam, hogy egy nem letális ütés is az lehet számukra.
Végül nem is kellett olyan sokat várnom és az egyik máris önkéntesen jelentkezett elsőnek és egy kar tartott felém. Szerencsétlenségére én voltam a gyorsabb és a képzettebb is. A csuklóját elkapva törtem ki a kezét és löktem a falnak. Ez elegendő volt ahhoz, hogy a többi is vérszemet kapjon, viszont így is én voltam létszámfölényben. Csúnya verésben volt részük, és végig úgy éreztem magam, mintha egy utolsó kategóriás holofilmben az egyetlen hozzáértő lennék. Az utolsó kettőt már kihajítottam a sikátorból.
- Bocsánat ezek miatt. - a szavakat a lánynak szántam, akinek az útjába estek a kicsit még nyögdölőző, de lassan eszméletüket elvesztő egyének. Igazán örültem annak, hogy teljes páncél volt rajtam, hiszen így nem láthatta ahogy összeszűkülnek a szemeim a sisak alatt. A csuháján levő szimbólumot álmomban is könnyedén fel tudtam ismerni. A Vizsla klán jele volt. Emellett a kislány vonásai is ismerősek voltak, habár nem tudtam hová tenni. Ismerni biztos nem ismertem, de ahhoz elég volt, hogy gyanakodva fogadjam.
- Veszélyes egyedül bóklásznod egy ilyen helyen. - utaltam némileg a nemrég megvert alakokra, akik egy utolsó nyögéssel jelezték egyetértésüket, bár azok nem igazán tartoztak, és mostmár biztosan nem is fognak tartozni a veszélyes kategóriába. Viszont kíváncsi voltam a lányra, hogy ki és mi lehet, meg mit keres itt.

Moderátor

Nalah és Shayla (MU 4.) FUn312o
Nalah és Shayla (MU 4.) 6fZaEMM
Nalah és Shayla (MU 4.) EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 11 Márc. 2019, 00:03

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az első mandanloriai!
Nalah / Tish Vizsla

Egyéb információk:

Nalah éppen az egyik úton, avagy szélesebb folyosón caplatott és nézelődött, amikor először csak a csata zaját hallotta meg, majd amint a hang irányába haladt hirtelen ketten is kirepültek elé az útra. Ekkor torpant meg és igyekezett úgy helyezkedni, hogy belásson arra a részre, ahonnan ezek némi segédlettel kijutottak. Persze a távolságot is igyekezett tartani a két alaktól, nehogy az útjukban legyen, ha azok menekülni próbálnának, bár úgy látta, hogy messze nem voltak állapotban, hogy mindezt megtudják tenni. Ekkor pedig egy páncélos nő lépett ki elé abból a „sikátorból”, ahonnan az előző kettő repült ki nem sokkal korábban. Alaposan végignézett a láthatóan nőn, főleg, amikor meg is szólította.
- Semmi baj, messze érkeztek tőlem, nem találtak el – mondta.
Örült, hogy végre lát egy páncélost, bár kissé csalódott volt, hogy nem mandaloriai személybe botlott bele, de talán még szerencséje lesz a nap hátra levő részében. Hálás volt azért, hogy aggódott érte a néni, hogy baja lehet egy ilyen helyen. Ebből úgy vélte, hogy a másik nem nagyon ismerte meg a szimbólumot, amit viselt, vagy pedig csak a kora alapján ítélkezett
- Köszönöm néni, de megtudom magamat védeni – felelte lelkesen.
Remélte, hogy a harcosnak, vagy talán fejvadásznak – bár ebben nem volt biztos – kinéző néninek nem kell majd elmagyarázni, hogy miért is mondta mindezt. néhány pillanatra elgondolkodott, hogy mit is mondjon.
- Van erre valami izgalmas? Őket leszámítva – pillantott a mostanra eszméletlen személyekre.
Szíve szerint rákérdezett volna, hogy látott-e a néni mandaloriaiakat, de az úgy túlságosan sok kérdést vetett volna fel, így talán ez volt a legcélszerűbb, ahogyan a kislány kérdezni tudta mindezt.

felszerelés/egyebek:

Nalah és Shayla (MU 4.) RfMXijq Nalah és Shayla (MU 4.) M9G7Xdl Nalah és Shayla (MU 4.) H1o8E7O Nalah és Shayla (MU 4.) GYaADmt Nalah és Shayla (MU 4.) FuZUeEV Nalah és Shayla (MU 4.) NBv7YEd

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 26 Márc. 2019, 09:49

Egyik pillanatról a másikra azon kaptam magam, hogy tüzetesen átgondolom, hogy milyen válaszokat és reakciókat adjak a lánynak. Nem mintha tartanom kellett volna tőle vagy valami, csupán az elővigyázatos és óvatos oldalam valahogy előtérbe került.
- Azzal a jellel a köpenyeden sértés is volna, ha nem lennél képes megvédeni magad. - ezt találtam a legjobbnak arra, hogy szóba tudjam hozni a dolgot, de mégse utaljak rá túl nyilvánvalóan. Csak azok nem ismerik egy mandaloriai klán szimbólumát, akik elszigetelik magukat a külvilágtól. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy ez a lány csak azért hordja, hogy elijesszen másokat, pedig semmi köze a klánhoz. Ilyen is történt már meg nem egyszer, bár mindenki aki ilyet csinált belehalt.
- Nem hiszem, hogy bármi érdekeset találnál itt a csőcselék között. - válaszoltam végül és igaz is volt, hacsak nem verekedni akar, akkor inkább a kaszinók és boltok fele kellene flangálnia nem pedig itt.

Moderátor

Utini!

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 27 Márc. 2019, 00:02

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az első mandanloriai!
Nalah / Tish Vizsla

Egyéb információk:

- Vagy éppen azért támadnának rám, mert gyerek vagyok, és úgy hiszik, hogy könnyű célpont és hatalmas dicsőség lenne egy mandaloriaitól szerezni valamit, hogy utána úgy állítsák be a történeteikben, hogy egy nálam sokkalta veszedelmesebb személytől vették el – mondta.
Fiatal kora miatt nem úgy tűnt, mint akinek feltűnt volna az, hogy éppen információt akar kicsalni belőle a páncélos néni, így úgy válaszolt, ahogyan azt a lehető legjobbnak érezte és gondolta. Azok alapján, amit látott azon pár alkalommal, amikor elhagyta az otthonát úgy gondolta, hogy a megállapítása igaz lehet, hogy tényleg vannak ilyen személyek. Igazából az egész gyermeki ártatlansággal hangzott el tőle, mint amilyen ő maga is volt. Úgy vélte még Nalah is, hogy a köpenye máshol talán megvédené, de itt biztosan nem. Egyet kellett értenie a nénivel, hogy lehet, hogy itt nem sok minden érdekes dolgot talál, de talán az út igen, ami itt vezetett tovább, amin éppen haladt.
- De az egész hely tele van csőcselékkel, alig láttam eddig másokat. Most vagyok itt először, így szerettem volna megnézni ezt az egész helyet – magyarázta.
Lehet, hogy eddig rossz helyen fordult meg csak és nem arrafelé, amerre célszerű lett volna, de nem búslakodott, még azok is sorba fognak jönni valamikor.
- Meg tudja a néni mutatni, hogy merre találok érdekes helyeket? – kérdezte ártatlanul. – A néni kinek dolgozik? A páncél alapján fejvadász tetszik látszani, de nem látok semmilyen jelzést, hogy kihez tetszik tartozni.
Ha már a néni került az útjába, akkor most őt szándékozott faggatni addig, amíg nem hagyja faképnél, amit sokan megszoktak tenni, amikor elunják a kíváncsiskodását és a sok kérdését, vagy egyszerűen lusták arra, hogy válaszoljanak neki. Szóval kíváncsian pillantott fel a páncélos nénire, hogy mit is fog tenni ezek után. Azt tudta, hogy szoktak a fejvadászok huttoknak dolgozni, vagy épp annak, ahova a Fejvadász klán kirendeli őket.
- Egyébként Tish Vizsla vagyok, de a barátaim csak Nalah-nak hívnak – mutatkozott be kedvesen.

felszerelés/egyebek:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 21 Ápr. 2019, 01:10

- Tisztességes harcban biztosan dícsőség, de arra hamar rá tud jönni bárki, hogy az említett személy igazat mond-e vagy csak henceg. Az utóbbit pedig általában megtorolják. - érezhető volt a szavai alapján az, hogy gyerekként nevelték fel, nem pedig harcosként. Ahhoz túlságosan gyermeteg gondolkodása volt és ezzel együtt járó naivitása. Vagyis még nagyon sokat kell tanulnia.
- Mást nem igen fogsz találni. Leginkább talán a szerencsejátékosok között, ha a lapok vagy kockák el nem veszik az eszüket. - sohasem szerettem a szerencsejátékokat, ez pedig érződhetett is a hangomon. Olyan voltam, aki szerette maga kovácsolni a szerencséjét, nem pedig olyan gépekben bízni, amibe be volt építve a "rossz szerencse".
- Az utóbbi pár évben fejvadászként dolgozok, de egy ideje már csak saját magamnak és egy más célért, mint eddig. Úgyhogy ezen a páncélon már nem lesz jelzés többé. - most már közel sem állt szándékomban fejet hajtani bárkinek is és kölcsönözni a tehetségemet. Ideje végre arra fordítani a hangsúlyt, ami ténylegesen fontos. Helyrehozni egy egész birodalmat, ami rossz irányba indult el.
Amikor a kislány különösebb elővigyázatosság nélkül közölte a nevét, akkor a fejemet ingattam és ha lett volna bármiféle istenhitem, akkor most biztosan emlegettem volna az entitást. Most már azt is tudtam, hogy miért volt ismerős a lány és, hogy nagy fejfájása lesz Assiminek, meg talán öröme is.
- Jobban jársz, ha nem mondod el a valódi nevedet fűnek-fának. Nagy veszélyt jelenthet számodra is és a családod számára is. Főleg a Vizsla klánra. Engem szólits csak Ophi Surrnak. - reméltem hogy nem lesz túl makacs és megfogadja majd a tanácsomat. Sajnos túl sok az ellenség a belső körökben is nem csak kívül ahhoz, hogy csak úgy szétkürtölje, hogy ki is ő.

Moderátor

Utini!

Karakteradatok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 22 Ápr. 2019, 00:00

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az első mandanloriai!
Nalah / Tish Vizsla

Egyéb információk:

Nalah figyelmesen hallgatta a páncélos néni szavait, sajnos annyira nem volt még a lány tapasztalt, hogy tudja, hogy mindez mennyire lehet valós. Odahaza a bolygóján, ahol élt, ennyire nem lehetett könnyedén megmondani, hogy kicsoda blöfföl és ki nem. Főleg, ha olyan helyre megy, ahol nem ismerik. Igaz valószínűleg kihívnák még náluk is párbajra, vagy revánsot próbálnának venni rajta, és akkor tényleg kiderülne az igazság. Már, ha valaki megmerné tenni, hogy kipróbálja, hogy tényleg henceg-e a másik személy, vagy valóban az igazat mondja. Igazából akkor akár őt is meg lehetne emiatt támadni, bár ő születése óta rendelkezett az érintett köpennyel, bár neki a hátán is volt ugyanolyan sebhely.
- Értem – mondta.
Annyira nem akarta lebuktatni magát, így inkább nem kérdezte meg, hogy mi is minősül szerinte tisztességes harcnak, mert noha elolvasta a mando-k szabályzatát, törvényeit szerinte, ha nem egyenlő a két fél már nem volt az. Valószínűleg a papája tanítása miatt vélte így. Ott kicsit elcsüggedt, hogy nem nagyon van semmi érdekes errefelé, pedig remélte, hogy lesz efféle.
- Akkor nem túl izgalmas ez a hely… sokan nem ismerik a mértékletesség fogalmát… – mondta.
Ez nem túl gyerekes megnyilvánulás volt tőle, de azért ismert jó néhány bölcsességet is, más kérdés, hogy igyekezett gyerek maradni. A következő kérdésére azonban érdekesebb választ kapott. Tényleg fejvadász volt a néni, azonban amit mondott nem volt olyan vadregényes, mint a holotörténetek, amit a barátaitól kapott olvasásra, ahol a hős, vagy a hősnő kartelleket szolgál, vagy a fejvadászcéh tagja és a bűnözők ellen harcol.
- Akkor a sajátját is kitehetné a néni rá, hogy mindenki lássa, hogy miért küzd. Ha nem titok mi az a cél? – kérdezte egy ártatlan mosollyal.
Tudta, hogy kicsi az esélye annak, hogy a néni elmondja mindezt, de azért egy próbát megért. Amikor a néni mondta, hogy ne emlegesse a nevét mindenkinek, akkor komolyan – már amennyire egy ilyen fiatal kamasz lehet – bólintott a néninek.
- Akkor csak Nalah vagyok – mutatkozott be ismét és ezúttal a kezét is kinyújtotta a néni felé, hogy kezet fogjanak.
Még mindig furcsa volt neki, hogy ennyien ismerik a családja nevét idekint, főleg, hogy nem is járt el olyan sokat a saját bolygójáról, ott pedig nem azért ismerik meg, mert Vizsla, hanem, mert ő a Nalah.
- Milyen fejvadásznak lenni Ophri néni? – kérdezte.

felszerelés/egyebek:

Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.