Flagstaff (Arizona)

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cerebro Vas. 07 Ápr. 2019, 19:25

Flagstaff városa Arizona államban, mintegy 70.000 lakossal. A 2030. április 1-i kree támadásban a város teljesen megsemmisült.
Flagstaff (Arizona) 09268

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 08 Ápr. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás:2019. április 12. (péntek)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:00 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


~ 2030. április 1. ~
Flagstaff (Arizona) CXTs5aB
A nap, amelytől kezdve április elseje nem a viccekről és komolytalanságról fog szólni, hanem arról lesz emlékezetes az elkövetkezendőkben, hogy ez volt az a nap, amikor a Kree-k tényleg megérkeztek. Amikor a civilizáció életében először nem a bolygón levő országok között tört ki háború, hanem a Föld és egy másik civilizáció között. A nap, amikor tízmilliók haltak meg egy személy szeszélye miatt, aki képtelen volt túltenni magát azon, ami egy olyan világban történt, amire talán egy tucat személy emlékszik összesen.

Éppen ezért a emberek, a politikai, katonai vezetők, és senki más sem tudja, érti, hogy miért is ez a támadás. Az egyetlen, amire gondolhattak, hogy talán Attilan miatt támad a Kree Sztelláris Birodalom, hiszen az uralkodójuk egyszer Attilan uralkodója volt, de elűzték, de sem Attilan, sem a Föld nem kapott hadüzenetet, csak a támadás érkezett. Pont azt a napot választották ki, amikor a Destroyer – Ko-Rel hadihajója – nem volt a naprendszerben, mert közelben levő anomáliákat vizsgált.
Flagstaff (Arizona) QbCsPhK
A támadást először Észak-Amerika felett látták meg, bár nem ezt érte támadás. Az első áldozat a Csúcs/Peak űrállomás lett, a SWORD főbázisa, majd a műholdak következtek. Ezeknek a kilövése tűnt fel a bolygón, megszűnt a GPS, a kommunikáció a teljes bolygón leállt, megszűnt az internet, minden, ami a műholdakon keresztül működött. Már ettől pánik lett, a SHIELD még időben igyekezett a még létező kommunikációs csatornákon kiadni a vészjelzést, de a támadás elkerülhetetlen volt.

A bolygó minden részét érte, úgy tűnt, hogy a kree-knek nem az volt a fontos, hogy a nagy városokat töröljék el a föld színéről, kisebb, kevésbé jelentéktelenebbnek tűnő – ám stratégiailag inkább fontosabb – helyeket támadtak. Úgy tűnt, hogy inkább megfélemlítésre törekednek és pánikot akarnak okozni a bolygón és a lakosai között. Mindez pedig határozottan sikerült is. A 3. Világháború óta nem volt akkora káosz és pánik, mint most.
Flagstaff (Arizona) GKeezbG
Még a pár éve bekövetkezett Hydra támadás sem ért ennek a nyomába. Ha valaki látta volna a támadást az űrből, akkor láthatta volna, hogy a világ minden kontinenség, még a déli sarkot is érték támadások. Újabb és újabb vöröses robbanások jelentek meg a bolygó felszínén, mintha csak valamilyen hólyagos betegség hagyta volna nyomát a planéta felszínén. Városok, falvak, erdők, kastélyok, ipari területek lángoltak. Az emberiség szerencséje az volt, hogy nem atomfegyverrel támadtak a kree-k, csak sima bolygóbombázáshoz szükséges raktékákkal.

Egy bombázás és ezeknek a környékén kree katonák is megjelentek, illetve más városoknál, településeknél, városoknál is, újabb pánikkeltés céljából, ám mielőtt a Bosszú Angyalok, Osborn angyalai – USA-ban – az X-men, vagy a katonaság kiérkezett volna az adott területre, ezek mindig rendre eltűntek. A kommunikációt, GPS-t, internetet nem műholdakkal, de az AIM-nak hála más technológiával sikeresen helyreállították két-három napon belül, de az űrben levő kree hajót nem sikerült megtalálni, ami a támadásért felelős.
Flagstaff (Arizona) En1er5E
Április első hetének közepén a NATO főparancsnoka Jonathan Miller-rel, akit az ENSZ kért fel, hivatalosan is bejelentették azt, hogy a Föld hadban áll a Kree-kkel és nyilvánosságra hozták, hogy ők a felelősek mindezért. A teljes bolygón az áldozatok száma összesen 112.658.795 fő lett, az eltűntekkel együtt, de nem tartották kizártnak, hogy ez a szám növekedhet a későbbiekben. A legtöbb állam azonnal bevezette a hadiállapotot és természetesen a szükségállapotot is.

Norman Osborn sem volt kivétel mindezek alól, egy nyilvános tévéadásban tette meg mindezt, egyenesen a fehérház ovális irodájából, amit az utóbbi tizenöt évben minimum háromszor, de esélyesen többször kellett teljesen helyrehozni, vagy éppen újraépíteni. Osborn-nak egyébiránt remekül jött ez az egész. Évvégén ugyanis választások lettek volna, mert letelt a férfi második ciklusa. Most azonban a szükségállapot bevezetésével a fontosabb dolgok felé akart figyelni, így a választásokat is a szenátus támogatásával elhalasztották a háború végéig, így az elnök addig hivatalban maradhatott.
Flagstaff (Arizona) QYVhbkb
A bolygó lángolt, az emberek féltek és a tényleges invázió ki tudja, hogy mikor fog megkezdődni…Flagstaff (Arizona) TkqN5bS Az utóbbi néhány napban az X-men is nagyon elfoglalt volt, a diákok közül azokat is bevetették, akiket lehetett, hogy a kree bombázást követően túlélőket keressenek, sérülteket lássanak el. Ennek köszönhetően sem Serena, sem pedig Cody nem aludtak túl sokat és igazából ezen a napon értek csak vissza Salem Centerbe Ázsiából. Ekkor érkezett a hír, hogy Arizona államban Flagstaff városát is lebombázták, azonban ott volt egy túlélő, egy fiatal mutáns, akinek a kimentését az X-ekre bíznák, mert végül is ők a szakértők mindebben. És azt is hozzá tették, hogy ezúttal nem egyedül kell menniük, hanem a kormány is küld segítséget számukra. Theon azt kapta feladatul, hogy az X-eknek segítsen Flagstaff-ból kimenteni egy túlélőt. Azt is hozzá tették, hogy az X-men vezetőjével és helyettesével fog kimenni a helyszínre, megadták a helyet és időt, hogy hol kell velük találkoznia.

Ez pedig az X birtok volt, a csapat a Black Birddel ment ki a helyszínre és a város határában le is tudták tenni a gépet, amit szinte biztosan Cody vezetett, révén Serena nem értett hozzá a tériszonya miatt. A városban még mindig voltak tüzek, szinte mindenfelé elszenesedett épületek voltak. Tetemeket már nem nagyon lehetett látni, a zömét egy hét alatt összegyűjtötték, vagyis inkább öt nap alatt, mert amikor a mutánst észlelték és azt, ami körülötte volt, akkor inkább visszavonultak a mentő és takarító brigádok.

A Blac Bird az északi részen a 180-as út mellett a városhatáron kívül található tűzoltóság épületénél tudott leszállni. Ez az épület a bombázást megúszta, nem károsodott, így a mentőcsapatok egy része itt vert tábort. Pontosan mi a gond arról nem tájékoztatták az X-eket, valami olyasmit mondtak, hogy nem tudnak róla beszélni és mindenki sokkos állapotban van, ha odaérnek, akkor meglátják.

A megérkezéskor pedig meglátták, a város tele volt… de nem emberekkel, hanem korábban soha sem látott démonikus lényekkel…
Flagstaff (Arizona) HQI5sGs

Flagstaff (Arizona) DEnq8lR

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok.
Az egyetlen különbség a kép és a valóság között, hogy a fehér lényeken sincs lánc, hanem ők is csak úgy mászkálnak, kutakodnak, belőlük van a legtöbb egyébként.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Szer. 10 Ápr. 2019, 18:48

Háború. Na, ez nagyon nem kellett senkinek. Persze szinte már természetes, hogy történik valami. Mondjuk intergalaktikus hadüzenetről Cody még nem hallott. Vagyis hallani hallott már, de a föld még nem küldött ilyet ő úgy tudja. A munkája mindenesetre alaposan felhalmozódott. Aludni se nagyon volt ideje nemhogy csak úgy megpihenni. Alig értek vissza Ázsiából Salem-be ahol amúgy Cody ismereteinek vették egy kicsit hasznát. Megérte annyit járkálni arrafelé. Szóval máris mehettek Arizonába egy túlélőért a kormány egyik emberével. Akinek Cody azért egy kézfogás kíséretében bemutatkozott.
-Üdv. Cody Atkinson.
A Blackbird-el mentek amit Cody-nak kellett vezetnie. Természetesen álca módban ment mivel nem akart feltűnősködni. A kapott infók elég gyérek voltak. Állítólag a helyzet olyan, hogy azt látni kell. Ezt elég nehéz volt elhinni, de mikor a városhoz értek az igazgató helyettes megértette.
-Azt, hiszem ezt tényleg látnotok kell! -Ha odaértek, hogy megcsodálják a látványt az igazgatóhelyettes fel is tette a kérdését.- Serena szerinted ezt a túlélőnk csinálta? Mi lehet ez? Valami dimenzió kaput nyitott vagy manipulálta a realitást mint Emma tudja? Mit csináljak? Száljak le valami eldugott helyen vagy a városon kívül?
Közben igyekezett megnézni magának azokat a démonokat. Látott-e valami hierarchiát vagy értelmet náluk. Esetleg, hogy mit csinálnak. Építkeznek, keresnek valamit, őriznek valamit...

Felszerelés:

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Csüt. 11 Ápr. 2019, 16:44

Theon épp a távol keleten teljesített pihenőidőt kiskutyájáva, amikor globálisan beütött a bélsár. Akkora volt a támadás ereje, hogy még a "világ végének" számító hegyvidéki településeken is lehetett érzékelni a világvégét elhozó pusztulást. Az első órákat menedék keresésével és ott kivárással töltötték. Majd másnap, még semmit sem sejtve arról, hogy a világ civilizáltabbnak gondolt feléből mennyi maradt, amilyen gyorsan csak tudta, felkereste a legközelebbi repteret, ahonnan kínkeservesen eljutott egy amerikai szövetséges légitámaszpontra. Nah onnan végre hazajutott. Otthon pedig gyorsan különböző egyen és formaruhákba bújtatták és néhány napig a rendfenntartó erőknek segítettek úrrálenni a káoszon több városban is. Mikor végre úgy nézett ki, hogy csillapodnak a kedélyek és a kormányok úrrá lesznek a kialakult káoszon, kaptak volna pár nap kimenőt...
...de ehelyett új feladatot várt ráju. Nem személy szerint őket kérték, de az egyik pentagoni felettese őket jelölte ki arra, hogy támogatást nyújtsanak az X-eknek. ~
Mennyire szomorú polgárok volt lakhelyén katonai műveletekben részt venni... ~ gondolta. De ha War Junkie kell nekik, akkor megkapják. A légierő egyik repülőjével szállították őket a célállomása közelébe. A gépen felszerelkeztek, majd onnan egy elrekvirált autóval kerültek az X-Men birtokra. Ott Theon szerencséjére nem nagyon erőlködtek hosszú bemutatkozással és, hogy mondjon magáról pár szót.
-
Üdv. Nomád százados vagyok...a kis barátom Crossbow főhadnagy. - fogott kezet egyszerűen és ha más is bemutatkozott, neki akkor pont ugyanilyen fáradt hangsúllyal és egyszerűen válaszolt. Az elkövetkező rövid repülő úton meditált egy kicsit, egészen addig, amíg Cody oda nem hívta őket a pilótafülke ablakához. Ekkor felállt, kezébe vette karabélyát és odasétált. Amikor meglátta a kinti...lényeket, nagyot sóhajtott.
-
Innen nézve mindenki ellenség...tudom csak tanácsadó vagyok itt...de h mindhárman elhagyjuk a gépet...és feltételezzük, hogy ezt az álcázást fent tudja tartani ha nem repül akkor is...akkor én bent szállnék le, a gyors érkezés, csendes kutatás és gyorsa távozás reményében.

Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 12 Ápr. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. április 16. (kedd)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:10 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) TkqN5bS - Üdvözlöm, Serena Davidson, az X-men vezetője és a Xavier iskola igazgatóhelyettese – mutatkozott be ő is Nomád irányába.
A megérkezés után mindenki feltudta mérni a terepet, ami valóban nem volt túl kecsegtető és bizalomgerjesztő. Amennyire fel lehetett mérni a helyet az egész városban démonok voltak, búvóhely meglehetősen kevés, mert ez nem volt túl nagy város, csak a belső részen voltak korábban emeletes házak, panelek. Kijjebb inkább a kisvárosi épületek. Sok családi ház ugyan rendelkezett emelettel, de azért a legtöbb csak földszintes volt. Az épületek zöme romokban volt, a fák, bokrok leégtek, elégtek teljesen és több helyen kráterek is voltak, ahol a rakéták becsapódtak. Az ezektől távol eső épületek nagyjából egyben voltak, de minél közelebb került valaki ezekhez, annál romosabbak, vagy teljesen elpusztultak.

- Hallottunk már olyan mutánsról, aki képes más dimenziókba teleportálni, vagy épp kapcsolata van démoni dimenziókkal, így akár ez is lehet. De az is, hogy a kree-k hozták őket, vagy a bombázás átjárót nyitott… bármi lehet. De nekünk ettől egy gyereket kell megtalálunk odalent. – mondta.

A kérdésre, hogy mit tegyen, és hol szálljon le a nő Theon-ra pillantott, aki már hozta is fel a javaslatokat. Serena nem értett ennyire a géphez, révén nem is vezeti és ha teheti nem is repül, így Cody-ra pillantott, hogy ő döntsön ebben. Cody pedig tudta, hogy a Blackbird képes megőrizni a láthatatlanságát azok után is, hogyha landolnak vele. A jobb kérdés az volt, hogy merre és hol lenne erre alkalmas terep, mert azt még nem kerestek eddig.

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Vas. 14 Ápr. 2019, 22:53

Be lettek mutatva egymásnak. Cody általában vidámabb figura. Máskor a kutyának is jobban örült volna. Most csak érdeklődve ránézett és visszakérdezett.
-Főhadnagy?
Biztosra már nem lehet tudni mennyire poén az ilyesmi. Mindenesetre felszálltak a gépre és míg a városhoz nem értek nem nagyon beszéltek. Ott viszont jöttek a kérdések. Serena nagyjából, azt tudta elmondani amiről Cody is tudott. Annyival lettek okosabbak, hogy megtudták mennyire nem tudnak semmit. Az igazgatóhelyettes csak azért kérdezte mert ha a gyerek csinálta ezt akkor talán várhatnak valamit a közelében, esetleg kereshetik arrafelé. Azzal kapcsolatban, hogy hol szálljanak le érkezett is egy javaslat.
-Mondja nyugodtan százados. A gép képes fenntartani a láthatatlanságot akkor is ha nincsenek benne utasok. Egy épület teteje akkor jó lenne.
Megpróbál olyan helyet keresni ahol nem találhatják meg a Blackbierd-öt és ha lehet könnyen megközelíthető.
-Arra van ötlet, hogy merre lenne érdemes kezdeni a keresést? Megvan például a gyerek otthonának a címe?

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Hétf. 15 Ápr. 2019, 10:46

Jelentőségteljesen bólintott az új információra, amit elraktározott magában. Ilyen technológiai fejlettségen azért elkezdte érdekelni, hogy vajon mit tudhatnának kezdeni az X-ek a szemével és a karjával. Azonban erre most nem volt ideje. Theon agya pörögni kezdett. Nézte a tájat és latolgatta a lehetőségeket. Nézi az épületeket, de azokkal komoly problémája van.
-
Az épület teteje nem jó. Egy bombázás vagy természeti...jelen esetben természetfeletti katasztrófa esetén a tartószerkezetek és a talaj olyan szinten sérülhet, hogy nem bírja el a gép súlyát. Illetve ha menekülni kell, nem lépcsőznék sokat. Fárasztó...ott a tűzoltóság mellett van egy kráter. Az épület jó fedezéket nyújthat távozáskor. - Próbál bizakodó lenni, ami a keresést illeti, de ilyen körülmények között nem fűz hozzá sok reményt. - Crossbow ki van képezve romok alatti túlélők keresésére. Ha a lények szaga és hangmintái eléggé eltérnek a keresett személytől, akkor vele lehet esélyünk megtalálni a célszemélyt...


Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 16 Ápr. 2019, 00:00

//Munka után még orvoshoz is kellett mennem, így eléggé elcsúsztam Rhys bővítésével... sry, de csak szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 20 Ápr. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. április 24. (szerda)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:15 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) TkqN5bS Theon tudhatta a kormány közeli források miatt, hogy az X-men nagyon fejlett technológiával rendelkezik. Annyi bizonyos, hogy idegen technológiával rendelkeznek, és ezeken felül az Örök Birodalom is igencsak támogatja őket minden téren nem ismert okokból. Szóval az X-eken keresztül Theon igencsak fejlett technológiájú kapcsolatokat ismerhetne meg. Serena nem szólt bele, amikor a férfiak beszéltek arról, hogy merre is lenne a legjobb leszállni, vagy elkezdeni a kutatást. A kutatásra igaz volt ötlete, de a taktika sajnos nem az ő asztala volt. az tényleg jó helynek tűnt, mert még biztonságos távolban is volt a démonoktól, ha pedig kellett, akkor a hajó távirányítással is elhívható volt a városba – ezt úgyszintén tudta Cody – így ha a város másik felnél találják meg a gyereket, akkor is odatudják magukhoz hívni és nem kell visszajönni ide.

- Még ha meg is lenne a címe, akkor sem mennénk vele sokra. De nem, még csak a nevét sem tudni, csak rövid ideig látták és nem tudták azonosítani. Szerintem olyan helyen lehet, ahol kevés a démon és nehezen találják meg – mondta Serena az ötletét.

A gépet ott azon a helyen könnyedén le lehetett tenni, amit Lupin kiszúrt a csapatnak. Amint kiszálltak érezhették, hogy a levegő nagyon meleg és a sok hamu miatt kissé nehezebb is volt a légzés, mint egyébként. Így kintről még inkább pokolnak tűnt az egész hely, mint a gépből.

- Azt hiszem, hogy nem ártana egy kis figyelemelterelés, hogy egy ideig nyugodtan közlekedhessünk – mondta.

Ha ezzel mindenki egyetért, akkor Serena a táskájából elővett két plüsst, egy hulkot és egy sárkányt, majd eldobta őket. A hulk egy jó két és fél méter magas hulkká változott és egy „HULK ZÚZ!” felkiáltással indult a démonok felé a földön, a sárkány pedig egy jó negyven méter hosszú bestiává alakult és az égen indult a démonok felé.

- Most már viszonylag nyugodt utunk lehet – mosolyodott el.

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Kedd 23 Ápr. 2019, 10:45

A századosnak jobb ötlete támadt nála amire Cody bólintott. Már most látszott, hogy hasznos a másik. Meg is próbálta letenni a gépet és közben elindított egy brainstorming-ot, hogy miképp találhatnak meg egy gyereket démonokkal teli városban. Ő arra gondolt, hogy gyerekként a legbiztonságosabb helyként ő az otthonát gondolná. A százados a keresésre egy hasznos ötlettel állt elő amire Cody bólintott.
-Igen talán ki tudjuk szagolni.
Serena elmondta, hogy fogalmuk sincs ki az a gyerek és a természetes dolgot, hogy valószínűleg elbújt lehetőleg egy démonmentesebb területen. Ami, szép és jó, de nem könnyíti meg a dolgukat. Cody a gépből nézte a területet, de nem jutott sok segítséghez. Mikor kiszálltak a gépből egyből észrevette, hogy az ő szaglása ebben a füstben meg van lőve. A főhadnagyra kell majd számítani. Serena kis bemutatóján ha tudott volna akkor biztos elmosolyodik.
-Ejj, ez a feltűnősködés.
Jegyzi meg viccesen majd leveszi a jórészt csak feltűnősködésből hordott napszemcsit mert ebben a helyzetben alig lát vele aztán felhúzza a shotgunt és elindul.
-Ha van jobb ötlet merre menjünk akkor lehet mondani és csak random elindulok.
Azért annyira óvatos, hogy előbb mindig szétnéz, hogy lát-e démonokat. Nem akarja lebuktatni magukat.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Kedd 23 Ápr. 2019, 21:12

Theon felvette a sisakját és gyorsan ellenőrizte a fegyverei töltöttségét. Aztán felrakta a kutyájára a rövid pórázát, de egyelőre nem fogja meg, hanem a szájába adja. Aztán élő kezével kicsit megsimogatja a kutyát és felemelt mutató ujjával jelez neki, hogy maradjon. Aztán visszatér oda ahonnan kiláthat és kissé jobban szemügyre veszi a leszállás előtti terepet. Nem tetszik neki. Reméli nem maradnak sokáig. A leszállás előtti másodpercekben visszasétál a már fekvő kutyához, aki felül amikor meglátja a gazdáját. Átveszi tőle pórázt és az övére csatolja. A kutya nyugodtan beáll mellé bal oldalra. Majd földetérés után Theon előre szegezett karabéllyal hagyja el a gépet. Folyamatosan pásztázza a környezetüket, hogy ha támadás éri őket, akkor egyből reagálhasson. De szerencséjére ez elmarad. Aztán Serena előre küldi a kis kedvenceit.
-
 Minden gyerek álma ez a képesség... - bólint elismerően. ~  Igaz jobban örültem volna, ha úgy megyünk be, hogy nem idegesítjük fel a démonokat. De ez X-Men akció... ~ elmélkedik egy sort, majd vár még néhány másodpercet, majd baljával elengedi a fegyverét és megsimogatja Crossbow fejét. -  KeReSS-KuTaSS... - adja ki az általános utasítást, amit romos épületeknél szokott és úgy keresnek túlélőket, hogy nincs szagminta. Jól megnyomja a mássalhangzókat, mert hát a kutyák a hangsúlyozást és nem a szavakat értik. Nagyon reméli, hogy Crossbow elkezdi moderáltan húzni egy irányba...ahol élő embert sejt...

Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 24 Ápr. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. április 28. (vasárnap)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:20 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) TkqN5bS A két plüss elindult, noha ennek Theon annyira nem örült, de nem adott hangot neki. Serena elmosolyodott a dicséretre.
- Igen, szeretik is, csak sajnos amikor én voltam gyerek, még félni kellett, nehogy kitudódjon – mondta.
Theon még kiadta a parancsokat a főhadnagynak és utána a kutya el is indult a város belseje felé. Szerencsére annak, hogy a hulk és a sárkány elterelte a démonok figyelmét egyelőre a városka ellentétes irányába terelték maguk után őket a négyes könnyedén és gyorsan tudott haladni. Ami azonban kellemetlenebb volt, hogy alig pár sarok után már égő emberi hús és rothadás szaga is érezhető volt. Néhány sarok után – eddig pici szűkebb utcában haladtak, ahol még jármű sem volt – kiértek egy szélesebb útra. Minden ablaküveg be volt törve és a házak zömét a démonok is feltúrták.

Eddig csak kertes házak voltak, a város szélén, de itt beljebb már széles kétsávos út keresztezte az útjukat és már feltűntek a megszokott amerikai két-háromszintes bérházak, kisebb panelek, hiába volt erőteljesen vidéki város ez. Saját maguktól – előre felé nézve – szembe, illetve jobbra erdőség volt, vagyis ami maradt belőle, az egészet letartolták a bombák becsapódásai. Balra és balra előre pedig megszokott lakópark.

A főhadnagy pedig némileg összezavarodott, nem tudta eldönteni, hogy jobbra a kidőlt fák közé, vagy pedig az épületek felé induljon.

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Szer. 24 Ápr. 2019, 23:04

Crossbow szinte hangtalanul tört előre a célja felé. Néha megállt, zihált kicsit. Aztán újra megrántotta a pórázt, hogy folytathassák az útjukat. Theon hosszú léptekkel követte és mikor megvolt az irány, már nem is feszült kettejük között a békjó. Látszott rajtul, hogy összeszokott páros. Bár a férfi aggódott kicsit a hőmérséklet meg a pára, illetve a szagok miatt, látszólag a blöki lelkes és semmi sem zavarja. Azonban egyszer csak megtorpannak. Crossbow mellé térdel Theon és pásztázza a környéket. A kutya nem ugat, nem vakkant. Csak mozdul egyszer jobbra-máskor balra. Aztán bánatosan gazdájára néz és óvatosan nyüszög. Odainti magához a társait, majd folytott hangon szól hozzájuk, ha mellé értek.
-
Valami gond van... - Kezdett bele a közepébe, nem kertelve. Csak gyorsan. - Egyrészt menne a fák közé...másrészt az épületekhez. Ilyen ritkán van...de előfordul. Lehet több túlélő.

Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Szomb. 27 Ápr. 2019, 16:59

Bizony az ő idejükben még más élet volt. Most már Cody is közkedvelt a kutya külsejével. Akkor meg korcsnak nevezték. Elindulnak óvatosan. A tipikus pusztítás és háború szagai terjengenek. Cody gyomrát már nem forgatják fel, de nem épp a legkellemesebb. Csavarja is az orrát és elveszti a szaglását ami amúgy se túl erős a füsttől. Legalább a démonokkal tényleg nem kell szórakozniuk. A figyelemelterelés úgy tűnik megtette a magáét. Crossbow nagy segítség volt számukra. Vezette őket valameddig és a százados profin irányította. De aztán egy helyen megállt. Cody türelmesen várt megértette ha összezavarodott. Mivel kutyául nem ért ezért nála szükséges a százados fordítása. Ami meglepi. Egy túlélőről volt szó. Persze nem jött zavarba.
-Nem tudom mennyi idő míg lefoglalják a bábuk a démonokat, de talán akkor jobb lenne külön válnunk. Valaki a házak felé megy a többiek meg az erdőt nézik át a főhadnaggyal mert ő kellhet oda. Mit gondoltok?

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 28 Ápr. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. május 2. (csütörtök)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:25 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) TkqN5bS Mivel feleslegesnek tartok körváltást, mert úgyis beszélgettek. Serena örül annak, hogy több túlélő is lehet, azonban ő szíve szerint nem válna ketté, mert nos lássuk be, ő maga nem túl jó harcos, plusz a tűz őt Adia (szimbi) miatt is hátráltatja. Azonafelül úgy véli, hogy a kutyus nélkül egyébként sem biztos, hogy megtalálná a csapat a túlélőt.
Megkérdezné Theon-t, hogy Crossbow megtudja-e „mondani”, hogy ki van közelebb a kettő túlélőből, mert szerinte a közelebbit kéne előbb kivinni biztos helyre.
De mivel Cody-nak és Theonnak van valószínűleg katonai tapasztalata, míg saját magának nincs, ő csak sürgősségi szakorvos, így bízik az urak ítélőképességében.
Szóval nyugodtan írjatok még 1x, vagy akár többször, amíg megvitatjátok, hogy mi is legyen, tessék szépen RP-zni Smile

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Kedd 30 Ápr. 2019, 23:13

Theon feltválta tekint a kutyájára és Atkinsonra. De nem volt ideje sem szarkasztikus megjegyezésre, sem rossz poénra. Viszont azt látta, hogy most és itt neki kell döntéseket, de legalábbis aktuális döntést hozni. Aztán mintha mi sem történt volna Serenára és onnan Codyra pislant. Közben érzi, hogy a Crossbow leül a lábához, de érzi a hátsó lábának rezgéseiből, hogy nagyon szívesen menne már. ~ Valamit érez, menni kell. ~ Körbetekint, majd végül Codyra néz és minimális mimikával, tárgyilagos hangon, de folytva kezdett, ellentmondást nem tűrő módon bele a "javaslatába".
-
Davidson és én a házakhoz megyünk. Maga az erdőbe. - Bólint, mintha csak egyetértene önmagával. - Davidson, maradjon szorosan mögöttem és ha földre vetem magam, kövessen. Vigyázok magára. - Majd Crossbowal együtt elindul a házak felé. Fegyverével folyamatosan pásztázza az útjukat, hogy az esetleges rájuk rontó ellenséget elliminálni tudja. Közben erősen reménykedik benne, hogy Crossbow újra szagot, nyomot fog és meglódul a helyes irányba. Nagyon remélte, hogy rátalálnak a célszemélyre és minél előbb elhagyhatják a veszélyzónát. Aggódott a "félcivilekért" akikkel jött...


Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 02 Május 2019, 00:01

//Mivel Ad nem írt, nem tudok váltani, hétfőn lesz kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 06 Május 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. május 10. (péntek)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:30 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) TkqN5bS Theon is Cody ötletét pártolta, hogy váljanak kettőbe és a lupine nézze meg a házakat, amíg Theon és Serena Crossbow-al az erdőt nézik meg. Így végül Serena is beleegyezett ebbe, hogy külön-külön menjenek, bár nem igazán örült ennek, de hangot nem adott a nem tetszésének. Bízott benne és tudta is, hogy Cody tud magára vigyázni és valószínűleg ők maguk csak hátráltatják a férfit, legalább is, ha a többi az ő alfajába tartozó mutánsból indult ki, akiket ismert, mint Logan, vagy Gunnhild.
- Rendben van, de rádión tartsuk a kapcsolatot, ha valami gond van, akkor jelezz és vigyázz magadra Cody! – kérte a másikat.
Így ezzel Theon és Serena eltudtak indulni a megfelelő irányba, követve Crossbow-t, aki pedig a szagokat követte. Szerencsére a társaság tudott úgy menni, hogy kellően elkerülje az égő, vagy még parázsló fákat, amik az út szélén voltak, így Serena-nak, vagyis inkább Adia-nak sem okozott gondot ez. Nagyjából száz-száz ötven métert kellett menni, amíg egy elkerített birtokhoz értek a többi ház között.

A tűz bentre is beterjedt, a fáj itt is el voltak égve, de akkor is egy magas négy-öt méteres kőkerítés vette körbe a helyet, több helyen be is dőlt a kerítés, de megvolt a bejárat is, így be tudtak menni ezen a helyen. Odabent máris egy furcsaság fogadta őket, a fák ugyan elégtek, de a bokrok és a gyep teljesen érintetlen volt, ahogyan a ház is. valamilyen oknál fogva ezek nem égtek el.
Flagstaff (Arizona) American-country-house-Stock-Photo
A ház egyébként egy teljesen átlagos amerikai kertes ház volt, földszint, plusz első szinttel, nem messze tőle egy garázs épület is állt, de az romokban, annak leégett a teteje és a falak is megroggyantak, ahogyan a teteje ráomlott az egész garázsra. Ezen felül két kisebb épület, de azok is leégtek. Crossbow pedig az épen maradt főépületből érezte a szagokat.

Cody-nak ugyanaz, a többiek elindultak balra.

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 10 Május 2019, 00:00

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Hétf. 13 Május 2019, 17:48

Cody elmondta az ötletét. A százados viszont úgy nézett rá mintha a világ legnagyobb marhaságával állt volna elő. Megmaradt a szétválás csak az változott, hogy ki merre megy. Méghozzá a százados olyan magabiztos, hogy el is indul. Szóval Cody-nak marad az erdő. Meg a kérdés, hogy mégis, hogy találjon meg egy gyereket az erdőben ügyelve arra, hogy észrevétlen maradjon és nem használhatja a szaglását. Valószínűleg kiabálni nem egy bölcs döntés. Talán a hallása még hasznos lehet. Elindul hát az erdő felé és próbálkozik az érzékeire figyelni. Ha úgy állapítja meg akkor úgy, hogy csak a közelében hallják szólongatni is kezdi a túlélőt.
-Hahó! Ha van itt valaki jöjjön elő. Itt Cody Atkinson a Xavier intézettől. Segíteni vagyok itt. Hahó!
~Kicsit úgy érzem magam mint a szőke lány a horrorfilmekből. Egyedül az erdőben. Szólongatok valakit. Mögém oson a kampókezű fickó... Bár jobb mintha egy pornóból lennék a szőke lány hasonló forgatókönyvvel.~

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Hétf. 13 Május 2019, 21:25

Haladnak előre. Crossbow, Serena és Lupin törnek előre. A sorrend néha változik, de Lupin nagyon ügyel arra, hogy a kutyus ne tudja nagyon rángatni. Emellett folyamatosan fedezi a menetirányukba eső szögeket. Arra nagyon figyel, hogy folyamatos tempóban tudjanak haladni. Ha teheti, nem a kapun hatolnak be a kertbe. Olyan rést vagy beomlást keres a falon, ahol átférnek. Nem szereti a nyílt ajtókat, azok gyakran csapdát rejtenek és ezekbe nem jó mindig belesétálni. Ahogy haladnak, Lupinnak egyértelművé válik, hogy a főépület felé kéne haladniuk. Gyorsan körbenéz. Gyanús neki a pázsit és az épület épsége. Megáll egy rejtettebb ponton és féltérdre ereszkedik. Erre Crossbow úgy reagál, hogy megáll és leül. Hátratekint Lupinra és Serenára, mintha csak azt mondaná: Menjünk, menjünk...mire vártok. Ott vár a játék...menjünk...menjünk...jár a jutifali? Theon pedig Serenára tekint és folytott hangon megkérdezi.
-
Gyanús a fű. Bemegyünk az épületbe. Nem szórakozunk. Nyíl egyenesen. Ha futok, fusson. Ha hasalok hasaljon. Ha meghalok... - szélesen elmosolyodik. Majd előre fordul. Kiszúr a fegyverrel és önmagukat fedezve megindul előre. Nyíl egyenesen a ház bejárata felé. Amellett, hogy az esetleges feltűnő ellenségek lelövésére készül, folyamatosan figyel a lábuk elé. Botlódrótot, aknát, csapdákat keres.


Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 14 Május 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. május 18. (szombat)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:34 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) TkqN5bS A trió is haladt szépen és megérkezett ahhoz a furcsa házhoz, aminél minden túlságosan is ép volt, miközben a környéken minden más romokban volt. Ahogyan a ház környékére értek és a kutya leült, amikor Theon fél térdre ereszkedett, akkor Adia felkúszott Serena-ra, hogy páncélként funkcionáljon a nőn. Theon hamar mondta is a tervet, amire a nő bólintott, hogy rendben van és értette. A biztonság kedvéért a nő még a kezébe vett néhány plüsst, ha szükséges lesz, hogy védekezzenek, akkor majd ezt is bevethesse. A férfi indult el elsőként, Serena pedig igyekezett végig a férfi nyomában haladni, szó szerint oda lépni, ahova Theon tette korábban. Nem volt semmilyen csapda, csak kicsit furcsa bizsergető - kellemesen - érzés. Amint megérkeztek az épülethez, akkor az ajtót be kellett rúgni, vagy feltörni mert zárva volt, de egyik művelet sem volt nehéz.
Odabent egy teljesen átlagos vidéki amerikai otthon látszott, a nappaliba értek, balra egy ajtó és mögötte szoba, velük szemben lépcső, jobbra nappali, ahol nem volt fal, ebből „nyílt” a konyha. Egy kanapé, két fotel volt a nappaliban, egy nagy étkező asztal, körülötte székek. Az asztalon friss étel, mintha épp nem az apokalipszis közepén lennének. Crossbow pedig a balra levő csukott ajtajú szobából érzi a túlélőt.

Cody hamar tapasztalhatta, hogy azért azaz erdő nem kifejezetten erdő, hanem csak ilyen fával borított parkos rész, már csak azért is, mert a városon belül van. A fák zöme leégett, a bokrok és a fű úgyszintén, nagyon sok fa csak elszenesedett törzzsel rendelkezett, a levelek és ágak egyébként elégtek. Így úgy tudott menedékben, fedezékben haladni, hogy egyik fától a másikig osont gyorsan, hogy minél kevesebbet legyen kinn. A hallásával főleg a tűz ropogást hallotta, meg a fák megégett részeinek pattogását. Közben elkezdte szólongatni azt, vagy azokat, akik itt lehetnek. Választ egyelőre nem kapott, ám a bal szeme sarkából mintha mozgást látott volna, ám ha odanézett, akkor nem volt ott senki, ha pedig jobban néz arrafelé, akkor abban az irányban egy játszótér romjait fedezhette fel.

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Kedd 14 Május 2019, 22:27

Folyamatosan haladtak, egyenletes tempóban. Néha Crossbow megpróbált ki-ki törni, de amint érezte, hogy a póráz nem engedi, visszafogta magát. Az ilyen próbálkozásokkor már meg sem rezdül. Azonban amikor elérik az ajtót, Theon megtorpan. Crossbow reflexből megböki az orrával az ajtót majd mindkét irányban elmozdul. Végül melső lábaival feltámaszkodik az ajtóra, majd hátrébb lép és felnéz Lupinra. Tudja, hogy ez azt jelenti, hogy a kutya nem érez robbanóanyagot vagy éghető anyagot az ajtó mögött. A férfi leereszti a karabélyát, lenyúl a bal kezével az övéhez, miközben jobbjával a pisztolyáért nyúl. Az övéről lecsatolja a kutya pórázát, majd óvatos húzás közbe Serena felé fordul. Végigméri és ha van öve vagy övbujtatója, becsatolja rá a karabínert.
-
Ő is plüss...- Mosolyodik el szélesen. Ha nincs, akkor csak elengedi a pórázt. Közben előhúzza a pisztolyát, felkészül a behatolásra, majd a következő pillanatban berúgja az ajtót. A lába pedig már bent éri a földet és miközben belép, körbepásztáz.
-
Itt az X-men, segíteni jöttük. - rikkantja el magát, miközben halad előre. Aztán óvatosan Crossbowra sandít, hogy lássa merre folytassák az utat. Nem engedi előre sem a kutyát, sem Serenát, nehogy baj érje, ezért ő maga halad elöl, előre kiszúrt pisztolyra.

Felszerelés:
[/quote]
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Pént. 17 Május 2019, 04:39

Cody ahogy sejtette nem is érez semmit és nem is hall semmit. Szóval ilyen környezetbe csak a szerencséjére számíthat, hogy megtalál bárkit is. Óvatosan lopakodik, hogy azért ne legyen olyan feltűnő és megpróbálja jobb híján szólongatni őket. Amire nem érkezik válasz. Cody persze nem adja fel hisz miért tenne ilyet? Mikor is valami mozgást lát a szeme sarkából. Ilyen környezetben komolyan kell venni az ilyesmit. Elhallgat és arra fordul. Először nem lát semmit, de mikor jobban megnézi akkor észreveszi, hogy ott egy játszótér. Ettől valahogy rossz érzése lesz. Persze látott már rossz dolgokat, de egy játszótérhez gyerekeket kapcsol az agya. És ilyen környezetben játszótéren bujkáló gyerek. Belegondolni is rossz. De élt már meg annyi dolgot, hogy ne jöjjön zavarba ettől. Szótlanul elindul a játszótér felé és figyeli a környezetét.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 18 Május 2019, 00:02Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. május 22. (szerda)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:40 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) TkqN5bS Odabent az épületben Theon rátudta akasztani Serena övére Crossbow - feltehetőleg hámjának - pórázát, hogy ne tudjon előre menni a kutya. Amikor megjegyezte, hogy ő is csak egy plüss, akkor azon Serena elmosolyodott egy pillanatra.
- Rendben! Ha veszélybe kerülne, a biztonsága érdekében, hogy ne essen baja plüssé változtathatom? - kérdezte halkan Crossbow-ra utalva.
Nem akarta megtenni anélkül, hogy nem kérdezi meg a férfit, mert mégiscsak az ő jószága volt. közben pedig Theon már be is nyitott a helységbe. Odabent egy játékszoba nyílt a szeme elé, ami határozottan gyereké, a rózsaszín falak, plüss pónik és hercegnős játéksátor alapján határozottan egy lány szobája lehetett. A kiáltásra mocorgást lehetett hallani az egyik sarokból, amit egy paraván takart el mocorgást és mozgást lehetett hallani.
- Ugye maga nem démon és nem akar bántani? - hallatszott egy fiatal lány hangja.
Néhány pillanat múlva egy kissé koszos és zilált fiatal kamaszlány dugta ki a fejét a paraván mögül, de amikor meglátta a pisztolyt, akkor riadtan húzódott vissza a számára biztonságos
- Ne bántson kérem! - könyörgött.

Cody haladt arra tovább, amerre az árnyat látta és így hamarosan megérkezett egy roppant ijesztő kinézetű játszótérre, aminek nagy részét hamu borította. Az egész hely olyan volt, mintha egy horrorfilmből szabadult volna ki. Vagy amilyenek ezek az atomtámadás utáni képeken voltak. A fű, vagy homok, vagy ami a talaj volt nem is látszott, a földön a hamu volt, amit a szél idefújt, vagy a fáktól eredt. Az egész hely egyszerűen nyomasztó volt, alig egy hete itt még gyerekek játszottak, most pedig csak a halál és az elmúlás nyomai voltak itt. Ahogyan körbenézett nem látta azt, aki miatt ide érkezett, nem volt a hamuban sem nyoma annak, hogy járt volna itt bárki is, még csak egy állati nyom sem volt itt. Minden teljesen kihaltnak tűnt és valóban az volt.
Ebben a pillanatban Cody gyerekek nevetgélését hallotta a játékok közül, bár látni nem látott senkit sem. Hogy még ijesztőbb legyen az egész a játszótéren levő összes játék mozogni kezdett. A kicsi körhinta szerűség elindult körbe, a hinták mintha használták volna őket és a libikókák is fel-le mozogtak.

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.