Flagstaff (Arizona)

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Szer. 26 Jún. 2019, 01:04

Crossbow leköveti a lány mozgását. Látszik a pofázmányán, hogy figyeli mi történik, de a szemeiből süt, hogy nem tudja miért maradt abba a simi. Aztán tekintetét először Serenára emeli, majd Theonra. Már teljesen kicsavarodik, mert nem igazán érti miért állt be változás a szobában. Aztán visszanéz a lányra. Kicsit megnyúlik előre, hogy megérintse a lányt, de nem teszi. Viszont úgy marad. Néhány centire tartja az orrát az új legjobb barátjától. Szeme sarkából figyeli hogyan reagálnak a többiek. Aztán Serena felkapja a lányt és Crossbow mozdul. Majd a gazdájára néz.
-
Kövesd. - Adja ki Theon az utasítást, és Crossbow innentől Serena baljára áll és kísérni, valamint védeni fogja végig az útjuk során. Theon pedig bólint, csak magának és megindul előre. Amint elhagyják az épületet, elteszi a pisztolyát és a karabélyt emeli fel és azzal készül a harcra. Olyan helyen, ahol jól belátható a terep, ott kiemeli a fegyvert. Ahol közelebb érnek olyan ponthoz ahol ellenség megbújhat, ott kiszúr és célt keresve, pásztázva fedezi az újtukat. Ha feltűnne ellenség gyakorlatilag azonnal tudná lőni. Így haladnak méterről-méterre előre a céljuk felé.

Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Szer. 26 Jún. 2019, 17:43

Cody igyekezett felidézni magában a város térképét. Valamennyire sikerült is. Nézte volna át a házakat. Ő türelmes fickó lévén igyekezett minél többet tervezgetni és nem csak úgy belerohanni a veszélybe. Viszont mikor kinézett az ablakon és meglátta a szellemgyerekeket megfagyott benne a vér. Belegondolt és megállapította, hogy nem tud velük szembeszállni úgyhogy menekülnie kell majd. Még a menő rucija se tudta megvédeni. A golyó nem fogta őket szóval a kard se fogja. A megjelenő kislány szintén meglepte. Most nem tűnt el pont akkor mikor a lényeget kellett volna elmondania. Sőt, gyorsan összefoglalta amit kellett. Cody-nak végre meg lett a célja és az ellensége akit el kell intéznie. Azt, is megtudta merre kell majd mennie.
-Rendben. Te biztonságban vagy? Szállj fel a hátamra itt vannak a gyerekek.
Ha a kislány így tett vagy ismét eltűnt akkor Cody igyekezett kihasználni a lehetőséget és kijutni a házból lehetőleg úgy, hogy ne nyújtson tiszta célpontot. Próbált észrevétlen maradni, de gyorsan haladni. Ha a szellemgyerekek megjelentek akkor igyekezett őket úgy kikerülni, hogy hozzá se érjenek. Ebben segíthette a mozgékonysága.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 27 Jún. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. július 1. (hétfő)

Flagstaff (Arizona) - Page 3 FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 11:20 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


A társaság mind a két fele haladt a közelben levő múzeumhoz. Cody világából a lány miután elmondta, hogy hova is kell a Bundás bácsinak menni eltűnt és felébredt Serena karjaiban, majd lekéredzkedett és gyalog folytatta a többiek mellett az utat. A két csapat gyorsan és egészen könnyedén tudott haladni, továbbra sem futottak bele senkibe és a szellemvilágban Cody-t is békén hagyták. Hamarosan pedig szinte egyszerre érkeztek meg arra a részre. A múzeum mind a két világban pontosan ugyanúgy nézett ki, még Cody számára sem volt romos, vagy elhagyatottnak tűnő, mint a többi épület.
Flagstaff (Arizona) - Page 3 864RbFP
Ezeken felül pedig „végre” nem volt kihalt a környék sem. Az apróbb zöld színű démonokból volt nagyjából hat darabot fedezhetett fel mindenki. Kettő a bejárati ajtónál a lépcsőn csücsült, egy odafent a tetőn pont a bejárati ajtó felett. A maradék háromból egy a csapatnak jobb oldalon a piramis alak csúcsán, azaz az épület szélén. A másik kettő a bal oldalon, hasonló helyzetben és helyen. Szóval mindenki az csúcsoknál ücsörgött. Odabentről mind a két világban fények szűrődtek ki a legfelső kis ablakon át, ami az erkély felett volt megtalálható.
Flagstaff (Arizona) - Page 3 ST9QXCq
A megérkezés után egyelőre szerencsére még nem vették észre sem Cody-t, sem Theon-éket észre a démonok, mert egy természetes és jól karbantartott magas sövény még körbevette a helyet, de ők látták a démonokat. Ami Cody helyét illette az övé volt, valamivel rosszabb, mert a növények félig el voltak már száradva, de Theon-éknál ilyen gond nem volt, ott minden tökéletes állapotban volt.

Flagstaff (Arizona) - Page 3 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Vas. 30 Jún. 2019, 02:02

Amint elmondta merre kell mennie, a kislány már el is tűnt. Szerencsére pontos leírást kapott és tényleg megtalálta az épületet. Abban, hogy ez volna amit keres szinte teljesen biztos volt. Nem csak azért mert démonok ücsörögtek rajta hanem azért is mert ez volt szinte az egyetlen épület amit nem pusztítottak le. Mikor megérkezett úgy járt el ahogy tervezte. Igyekezett óvatosnak lenni. A shotgunt a vállára vetette és az uzit vette kézbe. Több ellenfél ellen azzal többet ér. Persze ez még nem jelentette, hogy előkapja az S&W-t is és megrohamozza a helyet. Egyelőre csak az uzit vette elő. A pisztolyt csak akkor tervezte ha észreveszik. Akkor jön majd a Rambo módszer. Most még igyekezett okosan és ügyesen csinálni. Lehetőleg úgy, hogy folyamatosan takarásban maradjon próbálta megkerülni a házat és valami módszert találni arra, hogy észrevétlenül bejuthasson. Akár a föld alatt is ha látott rá módszert.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Vas. 30 Jún. 2019, 21:13

Dinamikusan haladtak előre és gyakorlatilag semmi sem állt az útjukba s nem is keresztezte azt semmi. Így feszes tempóban, de akadálytalanul jutottak el a házig. Ott sikeresen bejutnak úgy a füves területre, hogy nem veszik őket észre a démonok. Ott viszont a sövény takarásában megtorpannak egy kicsit. Theonnak nincs sok ideje gondolkodni. Gyors fejszámolást végez, aztán Serenához fordul.
-
Nyolc másodperc és kövessen. - Mondja folytott hangon. Aztán fordul és elindul a nyílás felé, célra emelt fegyverre. A sarkon a sövény oldali lábát helyezi el. Ellentétes oldali csípőjét meglódítja előre, majd azonnal fordul ki. Két célzott lövés leadásához 0,7 másodpercre van szüksége. Elöször az ajtó felett, a tetőn elhelyezkedő démon testének közepe felé ereszt két lövedéket a karabélyából, miközben a fordulást végző lába talajt fog. Aztán már ejti is lejjebb a fegyver célzó csövét. 0,2 másodperc és már küldi is az elős lövedéket a tőle balra eső, démon torzójába. Azt követően már röpül is a második. Ez újabb 0,5 másodperc. Miután a második démonnak szánt, második lövedék is elhagyja a fegyer csövét, már felsőtestből fordul is a jobb oldalira és lő. Az első lövedék kiküldésére körülbelül, 0,3 másodpercet kellett várni, a következő 0,5 alatt hagyta el a gyilkoló eszközt. Most jön a legkockázatosabb rész Theon számára. A bal oldali csípőjét rántja hátra és így fordul rá a balkéz felé eső két démonra. Célozz és lő. Mint korábban, már reflex szerűen, pont ahogy begyakorolta. Kettőt a testbe. Fordulással együtt az első démonra leadott lövések 1 másodperc alatt ment ki. Reméli szerencséje lesz és a hangotmpító fogott annyit a lőfegyver elsülésének hangján, hogy csak korlátozottan reppentek, mozdultak el a démonok ennyi idő alatt. De már mozdult is a másodikra. Két préselt elsütés alig 0,7 másodperc alatt. Már mozdul is a jobb csípője. A lába kifordul kilencven fogkban. Így a teste felhúzódik akár egy rugó. Már rántja is hátra a bal oldalát és kicsit tovább is fordul. Lendületből hajtja tovább magát és kicsit enged a jobb talpával, hogy ne ragadjon le a lábfeje. Nagyjából egy tervezett támadási érkezési útvonalon keresi az utolsó démont és amint megtalálja...lő. Egy...kettő...az egész műveletre egyetlen másodpercet szán.
Amint végez, szembe fordul a házzal és célra tartva pásztáz, keres további felbukkanó ellenfeleket, miközben bevárja Serenát, hogy tovább haladjanak az épületbe.


Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 01 Júl. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. július 5. (péntek)

Flagstaff (Arizona) - Page 3 FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 11:25 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) - Page 3 TkqN5bS Nos meg kell hagyni, Theon valóban nem teketóriázott sokat, hanem mondta is a társnőjének, hogy mit tegyen. Serena és a lány is bólintottak, de a lányéra az X-ek vezetője megrázta a fejét, hogy ő nem jön, hanem itt kint marad majd. Theon pedig mindezek után indult is, a hangtompítós fegyverével. Mindent tökéletesen eltervezett, hogy mi hogy fog zajlani és a szerencse is az ő pártját állta, a fent őrködő démonok nem voltak túlságosan okosak. Az első lövés után mire felnéztek volna már kettő másik halott volt. Aztán mire felfoghatták volna egyáltalán, hogy mi is történt már a többi is. Egy lövés, egy halál, egy-egy lelövése egyetlen másodpercbe sem került, ahogyan arra a férfi pontosan számított is. Precíz, pontos és végtelenül halálos.
Ezek után jelzett a férfi Serena-nak, hogy jöjjön és induljanak befelé, amikor az ajtó kinyílt és egy furcsa szerzetű férfi dőlt neki az ajtónak.
- Ah! The entertainment has arrived! - jegyezte meg jókedvűen.

Cody a fegyverét a kezébe vette és úgy döntött, hogy megkerüli a házat, hogy megnézze mi van arra, hogy azon a helyen át könnyebben be tud-e jutni. Ahogyan haladt látta, hogy a növények oldalt már nincsenek, szóval arra már nem vezetett semmilyen sövény, hátrafelé mindkét oldalon viszont tartott az épület tovább, amennyire látszott hátrafelé egy négyzetet, vagy legalább is téglalapot zárt be. Helyenként volt az épületrésznél egy-egy bejárat, átjáró, amin át be lehetett jutni a középen levő udvarra, térre. Ezen a részen nehéz volt úgy mozogni, hogy a fejüket forgató démonok ne vegyék észre Cody-t, de azért sikerült. Odabent is voltak démonok, ami igazából annyira nem volt meglepő, révén ez volt itt ezen világban az egyetlen ép épület, azaz valamiféle főhadiszállás lehetett.

Flagstaff (Arizona) - Page 3 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Szer. 03 Júl. 2019, 23:24

Theon stabilan állt. Közel tíz százalékot süllyeszt a magasságából. Térdből rogyaszt és előre tolja a csípőjét. Így mint egy rugó húzza fel az altestét és kontrolláltabban tudja kezelni a felsőtestét. Közben a légzése is visszatér a normálisba. A pulzusa helyreállásával pedig az adrenalin is visszaesik a szervezetében, a beszűkült látószöge újra visszatágul. Így a gyors ütemű pásztázása lelassul, mert a tekintetével már szélesebb horizontális teret lát be, ezáltal még jobban lassíthatja a tüdő tágulás-összehúzódás ritmusát. Tartó izmai összehúzásból eredő merevsége ellenére a mozgása fluid, egyenletes. Mintha a felsőtestének a fordulási pontjain nem lenne ütközője. Agyával két dologra koncentrált. Mindenki ellenség, aki nem Cody és hátulról mindjárt be kell érnie Serenának. Hallja az ajtó nyitását, a folyamatos pásztázás miatt meg is látja a mozgást. Oda fókuszálja a figyelmét, ahogy a fegyvere csövét is. Aztán az első szempillantásban felméri, hogy az átlag állampolgár nem így néz ki. Amint ezt az információt így dolgozza fel, az agya már reflex szerűen ad utasítást az idegpályáinak és a jobb tenyeré előre nyomja. Jobb mutató ujját pedig préseléssel közelíti a kézpárnáihoz. Kétszer egymás után. Gyorsan. Nem ránt, préseli az elsütő billentyűt, miután négy pontot egy vonalba rendezett. Az egyik végpont a feltűnő rusnya férfi mellkasa, a másik a karabélya hátsó irányzéka. A kettő között a szeméhez közelebbi a reflex dot piros pontja, a "távolabbi" a célgömb ami a fegyvere csöve fölé magasodva kapott helyet. Tökéletes célzás, két elindított lövedék a férfi mellkasa felé...kevesebb mint egy egész másodperc alatt.

Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Csüt. 04 Júl. 2019, 16:30

Cody nekilátott, hogy alaposan megnézze a helyet. Megállapította, hogy egy négyzet alaprajzú épület ez. Ahogy, azt is látta, hogy a növényzet hol fogyatkozik meg. Megállapítja, hogy nem lesz könnyű bejutnia, de azért megpróbálkozik. Mikor sikerül ezt megtennie akkor rájön, hogy lehet most nagy bajba keverte magát. Kéne neki erősítés ugyanis ekkora túlerő ellen nem sokra megy. Fegyvereket nem látott náluk. Úgy tűnik sikerült egy bázisra bejutnia. Továbbra se lenne túl kellemes ha észrevennék, de fel van rá készülve, hogy amennyiben megtörténne megritkítsa a démonok állományát. Akár az egyik fát is ki tudná dönteni, hogy nagyobb káoszt okozzon. Viszont egyelőre nem Rambo-zna ha nem muszáj. Megfigyeli a helyet és próbál egy pontot találni ahol bejuthat. Akár egy emeleti ablakra is felugorhat ha úgy alakul. Próbál minél észrevétlenebbnek lenni.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 05 Júl. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. július 9. (kedd)

Flagstaff (Arizona) - Page 3 FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 11:30 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) - Page 3 TkqN5bS Theon továbbra sem teketóriázott azzal kapcsolatban, amit akart. Amint pár pillanat alatt felfogta azt, hogy nem egy hagyományos civil áll vele szemben, meghúzta a ravaszt egymás után kétszer, egy másodpercen belül. Ahogyan lenni szokott az első lövés volt a könnyebb, a közvetlen utána levő kicsivel nehezebb, hiszen a fegyver visszarúg. De Theon képzett katona, aki mindezt könnyedén ki tudta küszöbölni, így a második lövés is pontosan ugyanolyan pontos és halálos volt, mint az első. Az első lövés a szegcsontnál hatolt be és lyukasztotta át a férfit, a másik pedig pontosan a szívbe érkezett. Azonban a férfi talpon maradt és lenézett a mellkasán levő két ütött sebre.
- Aú! - mondta. - Így illik bánni a házigazdával? - kérdezte.
Serena ekkorra ért oda Theon mellé, aki megdöbbenve látta, amit Theon is láthatott. A férfi egyrészt nem vérzett, másrészt a szegycsontnál levő seben át lehetett látni, köszönhetően annak, hogy a bolygó is átment rajta.
- E szerint Cody még nem járt sikerrel a másik dimenzióban - suttogta Serena.
Utalva arra, hogy a lány szerint mindkét világban le kell győzni ahhoz, hogy meghaljon.

A tetőre bárhol fel tudott ugrani, hiszen megvolt az ereje hozzá. A fák elég messze voltak, be biztosan nem érnek, maximum a tetőt rongálnák meg és az igencsak hangos, már a kiszedésük is, amit úgyszintén megtud tenni az ereje miatt, hogy kitép egyet. A tetőre feljutás azonban olyan, hogy ezt bárhol teszi meg, valahol máshol a tető másik pontján észre fogják venni. De ha csak be akar sétálni, rontani, akkor azt a korábban látott átjárókon is megtudja tenni. Ám mielőtt mozdulhatott volna, vagy eldönthette volna, hogy merre is megy, egy hang állította meg.
- Ez volt a nagy terv? - hallatszott egy üvöltés. - Hogy megkönnyíted nekem azt, hogy megöljem a katonát, a kutyát, a gyereket és a két nőt? Köszönöm! Ők már halottak és te itt fogsz életed végéig megrohadni! Az elbújással hiába fáradozol pontosan tudom, hogy hol vagy.
Ekkor pontosan még Cody lábai előtt levő fűcsomóban levő fű számát is megmondta, ha a férfi elkapta a fejét, mondta, hogy merre néz. Noha a mutáns nem látta az alakot, de hang kivethetően a bejárat felől jött, ahonnan Cody elindult. Ha odamegy, akkor a bejárat előtti lépcsőn egy közel két méter magas, vörösbőrű, csatafejszét szorongató démont pillanthatott meg.

Flagstaff (Arizona) - Page 3 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Hétf. 08 Júl. 2019, 16:31

Cody épp elemezte a helyzetét és próbálta a legkevésbé feltűnő módot választani arra, hogy bejusson kicsinálja a főnököt és ki is sikerüljön jutnia mikor egy hang megszólította. Az első elhangzó mondatokra azért a lupin szeme elkerekedett. Megölték volna? Két nőt? Érezte ahogy a harag kezdi elönteni az agyát, de visszafogta magát. Most tisztán kell gondolkoznia. Ennek nagyon csapda szaga van. De a fickó tény, hogy valóban pontosan tudja merre is van ő. Megpróbálhat menekülni, de akkor üldözni fogják. Persze el tud menekülni ha kell. Mindenesetre egyelőre belement a játékba. A hangot követve visszatért a ház elé. Beleszagolt a levegőbe érez-e bármilyen szagot és közben megállapította, hogy elég nagy ellenféllel került szembe. Az uzit eltette és a shotgun-t vette elő. Nem is sokat gondolkozott. Biztos távolból rálőtt a démonra és felkészült, hogy ha az támadna akkor tudja tartani a távolságot.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 09 Júl. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. július 13. (szombat)

Flagstaff (Arizona) - Page 3 FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 11:35 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) - Page 3 TkqN5bS Ahogyan Cody visszaért a ház elé, akkor ott beleszagolt a levegőbe, határozottan érezte a vele szemben levő illatát, vagy inkább szagát. Kellemetlen kénes szagot árasztott, ami pedig a levegőt illette, az itt valamivel tűrhetőbb volt, mint a játszótér környékén. Tisztább és nem volt olyan áporodott sem, ez a hely itt közelebb lehetett a valósághoz, mint az a rész volt. A másik egyelőre nem támadott, csak várakozott, Cody a shotgunt vette elő és lőtte meg a démont, a lövedékek elérték, de úgy pattantak le a bőréről, mintha egy labdát dobott volna Cody a falnak.
- Ez minden? - kérdezte unottan a démon.
Nem próbált közelebb menni a másikhoz, mert látta, hogy amint mozdult egyet, akkor Cody is hátrébb lépett. A démon csak kinyújtotta a kezét és Cody lába alól kiszaladt a talaj, látta, hogy közeledik a démon felé, aki a fegyverét emelte és azzal ütötte meg a felé repülő mutánst, mint egy rajfilmben. Két bordája legalább megrepedt a férfinak, aki teljes erővel száguldott át az épületen, lyukat ütve rajta a bemenetkor és a kimenetkor, amikor a belső udvarra ért. A bordákon és zúzódásokon kívül más baja csodával határos módon nem lett, a démon pedig már jött utána.

Odakint közben Serena és Theon hallották az újabb lövést, majd olyan hangot, mintha valami áttörte volna a falat, bár ebből itt ebben a dimenzióban nem látszott semmi.
- Most mennem kell, elnézést! - felelte teátrálisan a férfi.
Még meg is hajolt, majd belibbent a főépületbe, és azon átmenve a másik oldalon nyitott ki egy ajtót, amivel az épület belső udvarára érkezett. Mindezt a kívülről tökéletesen látni lehetett, mert a főbejáratot nyitva hagyta.

Flagstaff (Arizona) - Page 3 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin Csüt. 11 Júl. 2019, 11:34

Theon a lövések után célra tartva tartotta a fegyverét még. Bár rendesen tovább pásztázott volna, de nem volt meg az a tipikus összecsuklása a célpontjának amihez hozzászokott. Ezt észlelte az agya és ott maradt. Egy pillanatra átnéz a fegyver felett. Szerencséjére a rosszarcú sokat beszélt és a mondata felénél már újabb két lövedéket engedett útjára a férfi melkasa felé. Ugyanakkor a fejében már pörögnek a kerekek. Elkezd gondolkodni. ~ Ha az első kettő nem ölte meg, akkor ez sem fogja...akkor pedig...kitekerem a nyakát... ~ Aztán a következő pillanatba, isteni szikra éri.
-
CSIBÉSZ! FOGD MEG! - Adja az utasítást Crossbownak. A kutya pedig mint egy igazi szőrrakéta, ki is lő előre a férfi után. ~ Játék...játék...játél...gyere vissza kétlábú, te vagy a játék... ~ Csaholt a menekülő után és már előre vigyorgott, hogy mekkorát fog harapni és milyen ügyesen fogja a földre rántani. Közben Theon oldalra dobta a fegyverét, ami a szíjján lendülve az oldalához csapódott. Azzal az elánnal pedig elrugta magát a földtől és megindult a halhatatlannak tűnő férfi után. Nem ütemesen gyorsított, hanem egyből sprintre kapcsolt. Nem volt idő felkészülni, fel kellett zárkóznia. Futott ahogy a fizikai szabályok megkövetelik: van olyan időpillanat, amikor egyetlen lába sincs a talajon. Terve szerint amikor utoléri a férfit, a földre rántja, hogy onnan jöjjön majd a nemulass.

Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson Pént. 12 Júl. 2019, 15:32

A démont nem nagyon zavarta, hogy Cody előkapta a nehézfegyvert. A lövedék is lepattant róla. Cody próbálta tartani a távolságot és átgondolni a helyzetet, de a dolgok nem úgy alakultak. A másik felé nyújtotta a kezét ő meg a levegőben megindult felé. Itt már sejtette, hogy baj van. Mikor pedig eltalálta a csatabárd biztos is lett benne. Hogy a ruhája mentette-e meg az életét vagy a lény nem akarta-e megölni azt nem tudja, de így sem esett jól a találkozás. Azt, fel se tudta fogni miképp repült át az épületen. Már ott volt az udvaron mikor felfogta a helyzetét. Csak rövid megállapításokra jutott ideje.
~Ez eltört. Nem kéne mozognom. Majd máskor.~
Látta a felé közeledő lényt. Összeszorította a fogát és megpróbált a legközelebbi fához jutni minél előbb, hogy egy határozott ütéssel eltörje annak a törzsét. Nem akarta közel engedni magához, azt a bestiát. A terv egyszerű volt. Kitörni a fa törzsét és fegyvernek használni azt. Ha a golyót nem is, azt csak megérzi ha agyoncsapják egy egész fával.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 13 Júl. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: -

Flagstaff (Arizona) - Page 3 FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 20:35 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:


Flagstaff (Arizona) - Page 3 TkqN5bS A következő két lövésnél valóban ismét csak belelőtt a másikba, aki egy újabb „AÚ” és „Milyen civilizálatlan” szavakat mondott, majd faképnél hagyta a kintieket. A kamaszlány a bokor mögül igencsak meglepett ábrázattal figyelte az eseményeket és Serena arcán is a „most álmodom, vagy valamilyen filmet nézek?” arckifejezés volt látható. Theonnak ekkor támadt egy ötlete, Crossbow-t uszította a férfira, a kutya pedig rohant is. Csak át kellett menni az épületen, majd ott megragadta a másikat és próbálta a földre rántani. Ez nem ment olyan könnyedén, mert a másik katonáknál tanult módon tért ki és blokkolta a támadást és harapás, rántás ellenére talpon maradt, azonban a kutya olyan erősen harapta, hogy nem tudta leszedni magáról.

Ezen idő alatt a másik dimenzióban Cody sikeresen ki tudott tépni egy fát a helyéről, majd azzal megcsapni a démont, aki tökéletesen mozdulatlan maradt, ellenben a fa apró szilánkokra robbant a becsapódás után. Néhány pillanatig az igazgatóhelyettes fejében megfordult, hogy fusson, de ez a démon dimenziója volt, így nem sok helyre mehetett volna, főleg az előző támadás fényében, hogy vissza tudja rántani. Így viszont úgy döntött, hogy megtámadja. Az erejével lökte el magát Cody. Látható volt a démonon, hogy ilyen gyorsaságra nem volt felkészülve, ami a mutánstól származott. Látható volt, hogy próbált kitérni, de Cody gyorsabb volt és nekicsapódott a másiknak, miközben a könyökével arcon csapta. A könyöklést annyira még meg sem érezte a másik, bár pokoli erős volt, az érintés viszont hatással volt rá. Ahol hozzáért a mutáns a démonhoz, mind a testével, mind pedig a kezével parázslani kezdett a démon. A légmozgástól pedig lángra is gyulladt, a lángok mellett pedig a démon bőre helyén élő hús jelentkezett. Pont furcsán ellentétes folyamat, mint kellett volna lennie. A démon üvöltött, mígnem végül teljesen emberré változott üvöltés közepette.

Ekkor Cody körül megszűnt a halott világ és a kertben találta magát, ahol Crossbow éppen egy összecsukló többszörösen meglőtt, átlőtt férfi testét marja, kissé távolabb Theon, Serena és a lány látszottak még odakint a főépület előtt, csak az ajtón át ki lehetett oda látni a belső kertből.

Ekkor a halott démon/férfi teste fényleni kezdett, majd pillanatokkal később felrobbant hatalmas fényjelenség kíséretében, mindenki elvesztette az eszméletét…

Amikor a csapat tagjai magukhoz tértek odakint a fejük felett éjszaka volt, mindannyian egy-egy hordágyon feküdtek és most kezdtek magukhoz térni. Kicsit fájt a fejük és szédültek, de ezt leszámítva jól voltak, mindenki, Crossbow is. A városban voltak még mindig, ahol most nyüzsögtek az emberek, tűzoltók, katonák, a nemzeti gárda. Megtudták, hogy volt egy robbanás, aminek következtében az összes démon eltűnt a városból és az egész hely megtisztult és a még a lányt, Leila Cross-t is sikeresen megmentették. Saját maguk egészségesek, pár napot pihenniük kell és minden tünetük eltűnik, megszűnik.

Így a csapat a lehető legjobban teljesítette a feladatát, megmentették a kamaszlányt és még a démonokkal is leszámoltak.

Vége.

Flagstaff (Arizona) - Page 3 7kMvp6c

Köszönöm szépen a játékot, ügyesek voltatok! A következő kaland kiírva, szerdán fogjuk kezdeni.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) - Page 3 Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.