Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK)

Go down

Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK) Empty Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 30 Jún. 2019, 00:00

Név: Dodhorn Harert
Egyéb név(i): A Nőstényfarkas, Farkasúrnő
Faj: arkániai „hajtás” (ember/arkániai hibrid)
Nem:
Jellem: vérbeli harcos és uralkodó, hihetetlenül türelmes, a pengéjénél talán csak a szavai vágnak élesebbek
Születési helye és idő: feltehetőleg Mandalore 5-6.000 évvel ezelőtt
Kor: 200 év (ennyit élt le korábban)
Család: házas
- Ta-Renn (a Császár), férj, él
Foglalkozás/kaszt: császárné, uralkodó, sith mester, Aliit'alor, korábbi Mand’alor
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 64 kg
Szeme színe: arany
Haja színe: hófehér
Bőre színe: hófehér
Különleges ismertetőjel: hófehér bőr és haj, szemszín és tetoválások
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Nem sokat lehet tudni manapság már Dodhorn életéről, hiszen a feledésbe merült. Annyit tudni, hogy az apja a Harert klán tagja volt, talán vezetője, az egyik rabszolgát, aki arkániai volt megerőszakolta és ebből a „nászból” született Dodhorn. A férfi természetesen nem ismerte el a lányt gyerekének, aki azonban kivívta azt, hogy kitörjön a rabszolgaságból és a klán tagja legyen. miután a képzése befejeződött nemes egyszerűséggel megölte az apját, majd mindazokat is, akik nem ismerték el Aliit'alor-nak.
Olyan 25-30 éves lehetett, amikor a Birodalommal szövetségre lépett és mivel kiderült, hogy erőérzékeny, így ott is végigmászta a különböző lépcsőfokokat és sith varázsló lett. Ezek után tért vissza a Mandaloriai birodalomba, ahol kihívta az aktuális Mand’alor-t és legyőzte, átvéve a helyét, majd több évtizedig uralkodott a birodalom felett.
A Harert klán úgy vonult be a történelembe, mint a klán, aki soha sem tartotta be a vallásukat, a Mandát. Ők éppen ezért nem is tömegsírokba temetkeztek, hanem díszes sírokat emeltek maguknak. Manapság eretneknek tartják őket és eléggé közutálat tárgyának tekintik ezt a klánt, ami még a mandaloriai ősidőkben is már létezett és később úgy 5-6.000 évvel ezelőtt haltak ki, majd Dodhorn halála után.
Az uralkodása egészen addig tartott, amíg nem érte be a kicsi birodalommal és mivel sötét oldali erőhasználó volt, megölte az egyik Sötét Tanács tagot és a Birodalom egyik vezetőjévé vált. Ekkor a saját klánját áttelepítette egy ismeretlen bolygóra - az Onderon-ra -, ahol a Birodalmon belül létrehozta Új-Mandaloria-t.
Összesen nagyjából kétszáz évig volt életben és az Onderonon is halt meg a sírját pedig kedvenc „gyermeke” az egyik Monolithja vigyázta több ezer éven át. Mígnem Chamm, Siqsa és Yana pont akkor tartózkodtak ott, amikor Jivi miatt a bolygó nexusa sötét oldaliba fordult és Dodhorn ennek következményeképpen visszatért az életbe. A trió visszavitte a Birodalomba, ahol az addig folyamatosan Benûwia-ra féltékenykedő Lady Zelia tényleges ellenfelet nem kapott. A császár már korábban is kedvelte Dodhorn-t most pedig, hogy immáron mind a kettejüknek volt fizikai formája feleségül kérte, hogy császárnévá tegye az egykori Sötét Tanács tagját, amit természetesen a nő el is fogadott. Az új császárné ezen alkalomból ajándékot küldött az őt megmentőknek és hazajuttatóknak.
Néhány nappal később a koronázása után a császárné Mandalore-ra is beállított a Mand’alor udvarába, révén egykor ő maga is vezette ezt a birodalmat. Ugyan a trónra nem tartott igényt, de leszögezte Gran Kelborn-nak, ha tetszik neki, ha nem, feltámasztja a Harert klánt és továbbira is igényt tart az Aliit'alor rangjára.

Képességei/Szakértelmei:
Ismeretlenek, annyi bizonyos, hogy roppant erős Erőhasználó, ezenfelül képzett mandaloriai harcos és iszonyatosan járatos az intrikában.
Arkániai és ember hibrid. Az arkániai vérének köszönheti a hófehér haját és bőrszínét, ahogyan a magasságát. Az ember vérének pedig az arkániaiktól eltérő szemszínét. Különösen érzékeny az arkániai betegségekre. Erőérzékeny és erőhasználó.

Külső:
Egykor a világos oldalon:
Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK) ZOIEhG6
Átbukás után:
Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK) 0VZAvbr
Feltámadás után/Császárnőként:
Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK) 45drSYt
Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK) 9joFkxq
Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK) 0eEWKbg
Mandaloriai páncélja:
Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK) Unknown
Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK) Unknown

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dodhorn Harert (Birodalmi MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.