Egy nem várt találkozás
1 / 3 oldal • Megosztás
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Egy nem várt találkozás
Brooklyni kikötőtérség környéke, ahol már nincsenek dokkok, hanem főleg sétálásra alkalmas helyek vannak, közel a hídhoz.
Kaland címe: Egy nem várt találkozás
Idő: 2031. január 19., délutáni órák
Helyszín: Kikötő környéke, Brooklyn, New York
Cél / Feladat: Találkozni az ismeretlen telefonálóval
Karakterek: Tyler Jackson | Serena Davidson | Adia
Kaland címe: Egy nem várt találkozás
Karakterek: Tyler Jackson | Serena Davidson | Adia
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Serena Davidson- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Re: Egy nem várt találkozás
Serena Amelia Davidson és Adia
Az X-men vezetője, a Xavier iskola igazgatóhelyettese, orvos
Játékostárs(ak) neve: @Tyler
Többiek: Tyler Jackson / Damien Slater
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Brrr! Nem mondhatnám, hogy ez az év legmelegebb napja, a hó hatalmas teljes New Yorkban és még nálunk is kint Salem Centerben. A gyerekek imádták, de én kezdtem úgy érezni, hogy idős vagyok hozzá. Vagy csak, hogy nem ugrándoztam és hógolyóztam így eléggé fáztam. Nem sokat segített a helyzet, hogy be kellett jönnöm a városba, szerencsére nem vonattal, vagy kocsival, mert úgy biztosan nem jutottam volna be. Egy rejtélyes telefonhívás egy férfitól, hogy találkozni akar velem, valami fontos, mutánsokat érintő ügyben. Ez persze lehet hazugság is. Mondanom sem kell, hogy sem Charlie, sem James, sem pedig Gabe nem örült annak, hogy egyedül fogok eljönni ide. De így legalább beugorhattam a gyerekeimhez, Steph-hez a Fantasztikus Négyeshez és a SHIELD-nél Zack-hez. Még mindig furcsa volt, hogy alig pár évvel fiatalabbak nálam köszönhetően annak, hogy másik realitásból érkeztek. Igazából annak is örültem volna, ha Lorna-ról is hallok valamit, de mióta visszatértek a saját világukba, semmi hír nem volt onnan. A legszebb hely, ha azt nézzük, hogy ott James és én együtt voltunk. Nem leszek szentimentális, ahhoz túlságosan hideg van. Összébb húztam a kabátomat és a sálamat magamon, a hó most is szállingózott, kellően nagy köd volt és a szél is fagyos. Lehet, hogy inkább egy kávézót kellett volna kijelölni találkozó helyének, nem pedig ezt a helyet. még szerencse, hogy szereztem forró kávét, így abból kortyolgattam miközben a megadott környéken, azaz a Brooklyni kikötő közelében levő sétáló részen sétálgattam. Így legalább kevésbé éreztem azt, hogy fázok. Mivel nekem fogalmam sem volt, hogy kivel kell találkoznom, így reméltem, hogy a másik személy meg fog ismerni. Főleg, mert eléggé ismert arcom volt köszönhetően az igazgatóhelyettesi és X-men vezető pozícióm miatt, ezért a kabátom kapucniját is felvettem a fejemre, hogy kevesebben ismerjenek meg. Lehet, hogy nem ez volt a legjobb ötlet, de akkor, ha valaki találkozni szeretne velem, az lehetőleg ne ilyen helyen tegye… Más kérdés, hogy annak pedig biztosan nem örült volna Charles, James és Gabe sem, ha még ennél is kihaltabb helyre kellett volna menni. Igen, azt hiszem, hogy egy kávézó akkor biztosabb lenne.
Szóval röviden reméltem, hogy nem valamilyen csapdába futok bele, hanem tényleges találkozó lesz, mert ha ez csapda megint úgy fogok járni – és teljesen jogosan – mint amikor Kardfog támadt meg, hogy nemcsak kerülni fognak, mert azt hiszik, hogy miattuk kerültem bajba, de még az is meglesz tiltva, hogy elmenjek valahova kíséret nélkül…
//Rád bízom, hogy Tyler volt-e a hívó, vagy totál random személy és véletlen futottak csak össze //
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Többiek: Serena/ Aida
A cipő talpa alatt kellemesen ropog a hó, bár elég hideg van, élvezi még ezt az időjárást is. Mióta meghalt, kétszer-de ki számolja-megtanulta ez alatt a rövid idő alatt valahogy jobban értékelni a dolgokat. Az élete most elég zavaros jelen állapotban, és ez a telefon hívás amit kapott nem régiben, sem segíti elő a dolgokat....Miszerint valakinek fontos információi vannak a fiáról...furcsa még csak rá is gondolni hogy van egy fia, és ez az egész mágia dolog csak még zavarosabbá teszi az egészet....
Menet közben meg meg torpan és alaposan szemügyre veszi a környéket és az itt lévőket is. De egyenlőre sem ismerős sem gyanús alakokat nem lát. Megpróbál valami mágia után kutatni de nem érez jelenleg semmit sem és a mellkasán lévő jel sem jelez semmit. Mégis ki a fene tudhat egyébként az új személy azonosságáról, a külsejéről nem is beszélve, plusz a fiáról. Vagy esetleg ez is valami csapda esetleg annak az öregnek van benne a keze, aki képes eszméletlen embereknek behúzni, igaz megmentette kétszer, de akkor is.....
Kezdenek szétesni a gondolatai, megrázza fejét, vesz egy mély levegőt. Ekkor pillantja meg a nőt, az arcát nem látja tisztán a fejére húzott kapucni miatt, de furcsán ismerősnek találja a jelenlétét. Egyenlőre nem mozdul és megpróbálja nem feltűnően végigmérni, aztán lassan elindul feléje. Már elég régóta itt van és senki sem jött oda hozzá még. Megpróbál sétálni mellette, közben pedig lehetőleg szemügyre venni az arcát. Esetleg nem messze tőle tettetni, hogy beköti a cipőjét, s így alulról vetni a pillantást az arcára, ezzel esetleg a lehetőséget adva a nőnek, hogy esetleg megszólítsa, már ha egyáltalán ő az akitől a telefonhívást kapta...
//Gondoltam csavarok a dolgon és Tyler is kapott gy hívást Amúgy van konkrét terved azzal a hívással, vagy csak összefutnak és dumálgatnak?//
A cipő talpa alatt kellemesen ropog a hó, bár elég hideg van, élvezi még ezt az időjárást is. Mióta meghalt, kétszer-de ki számolja-megtanulta ez alatt a rövid idő alatt valahogy jobban értékelni a dolgokat. Az élete most elég zavaros jelen állapotban, és ez a telefon hívás amit kapott nem régiben, sem segíti elő a dolgokat....Miszerint valakinek fontos információi vannak a fiáról...furcsa még csak rá is gondolni hogy van egy fia, és ez az egész mágia dolog csak még zavarosabbá teszi az egészet....
Menet közben meg meg torpan és alaposan szemügyre veszi a környéket és az itt lévőket is. De egyenlőre sem ismerős sem gyanús alakokat nem lát. Megpróbál valami mágia után kutatni de nem érez jelenleg semmit sem és a mellkasán lévő jel sem jelez semmit. Mégis ki a fene tudhat egyébként az új személy azonosságáról, a külsejéről nem is beszélve, plusz a fiáról. Vagy esetleg ez is valami csapda esetleg annak az öregnek van benne a keze, aki képes eszméletlen embereknek behúzni, igaz megmentette kétszer, de akkor is.....
Kezdenek szétesni a gondolatai, megrázza fejét, vesz egy mély levegőt. Ekkor pillantja meg a nőt, az arcát nem látja tisztán a fejére húzott kapucni miatt, de furcsán ismerősnek találja a jelenlétét. Egyenlőre nem mozdul és megpróbálja nem feltűnően végigmérni, aztán lassan elindul feléje. Már elég régóta itt van és senki sem jött oda hozzá még. Megpróbál sétálni mellette, közben pedig lehetőleg szemügyre venni az arcát. Esetleg nem messze tőle tettetni, hogy beköti a cipőjét, s így alulról vetni a pillantást az arcára, ezzel esetleg a lehetőséget adva a nőnek, hogy esetleg megszólítsa, már ha egyáltalán ő az akitől a telefonhívást kapta...
- Felszerelés:
-Téli öltözet, személyes iratok, némi pénz-
-Fegyver nincs nála, amit mostanra meg is bánt -
//Gondoltam csavarok a dolgon és Tyler is kapott gy hívást Amúgy van konkrét terved azzal a hívással, vagy csak összefutnak és dumálgatnak?//
Tyler- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Egyelőre még mindig várakoztam, legnagyobb bánatomra a forró kávém is kezdett ár kihűlni és némileg távolabb kellett volna mennem, hogy újat szerezzek. Annyira pedig nem akartam elmenni, tudom, hogy nagyjából száz méter volt a táv, de ahhoz már az úthoz kellett volna visszamenni, mert ott volt egy ilyen bódés, meg kicsit távolabb tényleges kávézó. De akkor pedig lehetséges, hogy pont elkerülném azt, akivel találkoznom kéne. Előhalásztam a telefonomat a zsebemből, hogy megnézzem mennyi az idő. Egy perccel múlt az, amit mondott, hogy itt kell lennem. Én sem értem ide túl régen, ebben a hóban pedig ha valaki nem repülve, repülő autóval, vagy teleportálva érkezik, akkor bizony késhet. Mindig elég ijesztő, hogy tudják, hogy mennyi hó eshet, mégis mindig megtörténik, hogy közlekedési katasztrófa van a városban. Igaz most a háború miatt nem csodálkoztam ezen, hogy erre kevesebb energiát és pénzt áldoznak. Eltekintettem a ködös híd irányába. Amikor egy férfi a közelemben sétált el Adia jelzése miatt kissé összerezzentem. Nem volt igazi veszély és igazi pókösztön, de csak, hogy figyeljek és vigyázzak magamra. Mintha a „testőröm” nem vigyázott volna rám már, több mint tizenkét éve. De mivel nem volt veszély, így megnyugodtam, ellenben a kávém kifogyott, így odaléptem a szemeteshez, hogy kidobjam a papír poharat. Ekkor vettem észre, hogy a férfi nem ment túl messzire, még mindig itt volt és engem figyel, nem úgy, hogy majd kiesik a szeme, de azért figyel. Nem tudhattam, hogy ő-e az, aki telefonált, vagy éppen csak megismert, aminek nem örültem volna, pedig eléggé biztos, hogy ez volt a helyzet, mert nem sok természetes őszhajó ismert személy sétálgat New York utcáin. Na jó, még Ko-Rel, vagy dr. Sally és Doria…. De Ko kék bőrű, ahogyan Doria is, aki épp Wakanda királynője, és Lea hangosan veszekedne Jake-el. azt hiszem, hogy tényleg maradtam csak én.
- Ismerem magát? – kérdeztem.
Szólítottam meg végül csak a férfit, aminek lehet, hogy nem lesz jó vége amiatt, mert egyetlen plüss sem volt nálam… Az urak tényleg megfognak ölni, ha ezt megtudják.
//Mivel szabad játék, lehet bármi is, nekem mindegy, de simán benne vagyok abban is, hogy történjen valami, amit meg kell oldaniuk és ne csak beszélgetés ^^ //
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Lassan elsétál a nő mellett, és egyre biztosabb a kilétében is, és igaza is van. Nem hiába volt ismerős neki.
-Ig...nem hinném...vagyis még nem találkoztunk.-
Nyögi ki nagy nehezen a választ, nem szokott még hozzá, az új kilétéhez. Nem is volt igazán ideje és olyan személlyel sem találkozott még akivel még az előző életében ismerte. Zavartan áll Serena előtt, legszívesebben megölelné, de valószínűleg nem venné ki jól magát a szituáció, hogy egy vadidegen férfi akarja ölelgetni. Úgy hogy csak zavartan álldogál ellőtte.
-Én ismerem magát, vagyis elég ismert személy a városban...-
Motyogja maga elé, miközben azon gondolkozik mi a fenéhez is kezdjen. Csak simán mondja el, hogy egyébként ő Tyler meghalt, párszor, de vissza küldték és most egy varázsló vagy mi. Elég sok mindent megélt már Serena és ő is ahhoz hogy ez ne hangozzon teljes őrültségnek, de azért így előrukkolni rögtön ezzel...nem egy remekbe szabott ötlet az biztos. Viszont valakinek muszáj lesz előbb-utóbb elmondania, és Serena az akiben teljes mértékben megbízna ez ügyben..ha ő valóban az akinek látszik. Kínos csend után, míg ezek végig futnak a fejében, szólal csak meg.
-Elnézést, nem akarom feltartani egy találkozóm lenne itt...de láthatólag az illető még nem ért ide...-
Úgy dönt egyenlőre még nem rohanja le ezekkel az információkkal, talán nem is ez a megfelelő alkalom. Itt van ez a rejtélyes telefon hívás is....
-Nem látott esetleg valakit errefelé várakozni vagy többször elsétálni errefelé...esetleg valami..hmmm...szokatlant?-
Nos valószínűleg ezektől a kérdésektől nem válik gyanússá vagy szimplán hülyének akkor semmitől. Zavartan beletúr a hajába, hiába az új test, a régi mozdulatai és szokásai nem tűntek el.
//Benne vagyok én is, bár ötletem az nincs //
Lassan elsétál a nő mellett, és egyre biztosabb a kilétében is, és igaza is van. Nem hiába volt ismerős neki.
-Ig...nem hinném...vagyis még nem találkoztunk.-
Nyögi ki nagy nehezen a választ, nem szokott még hozzá, az új kilétéhez. Nem is volt igazán ideje és olyan személlyel sem találkozott még akivel még az előző életében ismerte. Zavartan áll Serena előtt, legszívesebben megölelné, de valószínűleg nem venné ki jól magát a szituáció, hogy egy vadidegen férfi akarja ölelgetni. Úgy hogy csak zavartan álldogál ellőtte.
-Én ismerem magát, vagyis elég ismert személy a városban...-
Motyogja maga elé, miközben azon gondolkozik mi a fenéhez is kezdjen. Csak simán mondja el, hogy egyébként ő Tyler meghalt, párszor, de vissza küldték és most egy varázsló vagy mi. Elég sok mindent megélt már Serena és ő is ahhoz hogy ez ne hangozzon teljes őrültségnek, de azért így előrukkolni rögtön ezzel...nem egy remekbe szabott ötlet az biztos. Viszont valakinek muszáj lesz előbb-utóbb elmondania, és Serena az akiben teljes mértékben megbízna ez ügyben..ha ő valóban az akinek látszik. Kínos csend után, míg ezek végig futnak a fejében, szólal csak meg.
-Elnézést, nem akarom feltartani egy találkozóm lenne itt...de láthatólag az illető még nem ért ide...-
Úgy dönt egyenlőre még nem rohanja le ezekkel az információkkal, talán nem is ez a megfelelő alkalom. Itt van ez a rejtélyes telefon hívás is....
-Nem látott esetleg valakit errefelé várakozni vagy többször elsétálni errefelé...esetleg valami..hmmm...szokatlant?-
Nos valószínűleg ezektől a kérdésektől nem válik gyanússá vagy szimplán hülyének akkor semmitől. Zavartan beletúr a hajába, hiába az új test, a régi mozdulatai és szokásai nem tűntek el.
- Felszerelés:
-Téli öltözet, személyes iratok, némi pénz-
-Fegyver nincs nála, amit mostanra meg is bánt -
//Benne vagyok én is, bár ötletem az nincs //
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Ezt elég sok mindenkire elmondhattam, hogy nem találkoztunk és ismertek. Akkor tényleg megismert, nem volt elég jó az álcám, lehet, hogy Adia segítségét is igénybe kellett volna vennem, mondjuk álcázza magát a hajamnak, távolról meggyőző lehet, bár közelről nem. annyira nem volt jó alakváltó, egy-egy ruhadarab egy dolog, de a haj már sokkalta bonyolultabb dolog volt ennél. Kényszeredetten mosolyodtam el.
- Való igaz, bár nem magam kerestem a hírnevet – feleltem szerényen. – Autogramot szeretne?
Kérdeztem még kissé zavartan. Nem egyszer van, hogy emiatt találnak meg az utcán, hogy autogramot kérjenek tőlem. Tudom, hogy megszokhattam volna már, de képtelen voltam. Nem a hírnévért csináltam mindezt, hanem azért, hogy a világ mutánsainak jobb legyen a helyzete, és a nálunk tanuló diákoknak ne kellje félnie semmitől. Nem is beszélve, hogyha kikerültek az iskolából, akkor ne legyen nehéz dolguk alkalmazkodni a kinti világhoz és sikeresek legyenek. Éppen ezért a két lókötő és mindenkinek az idegeire menő páros, legjobb barátok, Tony Price és Jonah Wright a legnagyobb sikerünk. Még akkor is, ha a legtöbb tanár, vagy az iskola is letagadná, hogy hozzájuk volt közünk. Mióta nincsenek sokszor nagy a csönd, de legalább nyugalom van és James idegeire sem megy Mr. Wright. Bólintottam arra, amikor a férfi mondta végül, hogy találkozója lenne. Itt? Nem egy olyan hely, ahova olyan sokan jönnének, így felvontam a szemöldököm egy kicsit.
- Maga is egy telefonhívás miatt jött? – kérdeztem meglepetten.
Most már tényleg kezdett aggasztani a dolog, főleg, ha megerősíti a férfi mindezt. A következő kérdésén nem kellett sokáig gondolkodnom, de majdnem rávágtam, hogy rajta kívül senki más ilyen személyt nem láttam, de ez talán nem lett volna túlságosan illő. De rajta kívül egy-két futó volt erre, meg talán egy kutyasétáltató, de senki egyéb, ők pedig nem voltak gyanúsak. Így megráztam a fejemet.
- Nem láttam senkit, pár futó volt erre és egy kutyasétáltató. Maga tűnik a leggyanúsabbnak és legfurcsábbnak eddig – ismertem be végül.
Körülnéztem, de még mindig nem láttam senkit, aki olyan lehet, hogy engem figyelne és Adia sem érzékelt semmit sem. Kezdett ez az egész dolog nagyon nem tetszeni.
- Rossz érzésem van ezzel kapcsolatban… – mondtam halkan.
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Egy nem várt találkozás
Kikötő környéke, Brooklyn, New York
Többiek: @Serena Davidson
Többiek: Serena Davidson /Adia
Elmosolyodik, és megrázza a fejét.
-Nem kérek autogramot....és nem hiszem, hogy szívesen osztogatod....-
Elharapja a mondat végét, hiszen egy vadidegen honnan is tudhatná, hogy Serena hogyan is viselkedik, vagy viszonyulna ahhoz ha valaki aláírást kérne tőle. Ezek után nem hiszi róla, hogy valami idegbeteg rajongó, akkor soha.
Felkapja a fejét arra, ahogy Serena a telefon hívást említi. Persze, hogy ez az egész nem a véletlen műve.
-Ezek szerint te is kaptál egy hívást? Miért hívtak ide? Nem akarok tolakodni de biztos vagyok benne, hogy ez az egész nem a véletlen műve...-
Észre sem veszi és átvált tegezésre, de már nem is bánja. Előnyt élvezz, hogy kiderítse mi is folyik itt. Amúgy is egész életében túl gondolt és óvatoskodott mindent. Meg is lett az eredménye.
-A hívót nem ismertem fel, a hang túl torz volt. Azt sem tudom megmondani, hogy nő vagy férfi volt-e az illető. Azt mondta, hogy a fiamról vannak fontos információi. Sajnos én sem tudok sok mindent róla, csak nem rég jutott tudomásomra a létezése.-
A mellkasán lévő jel elkezd melegedni, nem kényelmetlenül, túl lesz hirtelen forró, de érezhetően melegszik a mellkasa. Közben leírja a fia kinézetét, legalábbis amennyire tudja, azon pár perc alapján, míg az öreg megmutatta neki abban a látomás szerűségben, hátha Serenának beugrik valami róla. Közben pedig a kabátja alól aranyszínű fény kezd világítani, ezzel egy időben pedig a szél is kezd egyre jobban feltámadni, furcsa módon mintha tőlük pár méterre egy helyre összpontosulna.
-Nem én csinálom...Adia nem érez valamit?-
Feszülten körbe pillant, de egyenlőre nem lát semmi szokatlant, kivéve az egyre intenzívebben világító fényt ami a mellkasáról árad és a szelet.
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Végtelenül megkönnyebbültem, amikor a férfi megrázta a fejét, hogy nem kér autogramot. Viszont az, hogy tegeződött teljesen ismeretlenül az kicsit furcsa volt. Már elmúltam harminc, bármilyen hihetetlen még számomra is, de akkor is, kinőttem abból a korból, hogy idegenek csak úgy tegezzenek. De egyébként a férfi nem tévedett, amire bólintottam is.
- Valóban nem, zavarba hoz… – ismertem be.
De ezt nem volt nehéz kitalálni olyasvalakinek, aki látott már a médiában, vagy olvasott rólam. Igazából éppen emiatt örültem annak, hogy valaki legalább ezt tiszteletben tartotta és nem erősködött. A legtöbb emberben nem volt meg ez, hanem csak az, amit ők szeretnének és nem érdekli őket, hogy a másiknak mi a jó, vagy mit szeretne. A visszakérdezésre bólintottam, hogy én is kaptam hívást. A férfi pedig úgy tűnt, hogy tényleg a közvetlenebb fajta volt, mert továbbra is tegeződött. Lehet, hogy tényleg nem véletlen, bár arról még nem tudtam, hogy őt miért is hívták ide.
- Valami fontos, általános mutáns kérdés… – feleltem óvatosan.
Ennél többet nem tudtam, sajnos a hang nem volt túl specifikus ebben a kérdésben és hiába is kérdeztem, nem mondott többet. Valószínűleg bárki más figyelmen kívül hagyta volna a dolgot, de én nem. Lehet, hogy pont ezért keresett meg engem, mert én nem. Úgy tűnt, hogy az övé azonban jobban körül volt írva, mint az enyém. Nem beszélve arról, hogy máshol is voltak eltérések.
- Nekem határozottan férfihang volt, de ahogy hallom, önnél jócskán specifikusabb volt az, hogy miért jöjjön ide – mondtam.
Tudtam, hogy milyen érzés az, hogyha megtudod, hogy van egy gyereked, bár nekem ugyan nem lehet, de néhány szerencsésebb alternatív énemnek volt, közülük ketten pedig a közelemben voltak. Lornának örültem volna még, ha egyszer újra eljött volna. közben meglepetten hallgattam, hogy kit írt le, hiszen őt ismertem, ott volt az iskolában kómában azóta, hogy a Végsőkkel találkozott.
- Ő… ő az egyik diákunk, évek óta kómában van – mondtam.
Ez tényleg nem tűnt véletlennek, az pedig aggasztó kezdett lenni, ahogyan aranyszínben elkezdett a másik világítani. Én még mindig nem éreztem semmit és Adia sem jelzett, így nem volt veszély.
- Jól van? – kérdeztem, majd megdermedtem. - Ki maga és honnan tud Adia-ról?!
Adia léte nem volt publikus, róla maximum azok tudtak, akik az X-men tagjai, vagy éppen voltak, és azok, akik hozzáfértek az AIM, a régi AIM adataihoz, mert azokban tudom, hogy szerepelt a szimbiontám…
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Egy nem várt találkozás
Valóban semmi veszélyes nem történt, a szokatlan szelet és a világító mellkasát leszámítva, de azért feszülten, ugrásra készen figyeli a környéket.
-Kómában? Ismered a fiam? Az iskolában van, ezek szerint mutáns...nyilván örökölte tőlem....mi történt vele?-
Kérdezgeti Serenát, közben pedig koncentrálni próbál, hátha érez valami mágikus aktivitást, a jele nem hiába világít. De elég nehezen megy ez, miközben most tudja meg, hogy a fiú kómában. Kezd egyre biztosabb lenni benne, hogy emiatt vannak itt.
-Rendben, nézd, tudom hogy őrültségnek hangzik és elég gyanús is vagyok már...-Sóhajt egy mélyet, Serena felé fordul.
-Tyler....Tyler Jackson...így ismertél korábban...míg nos meg nem haltam. A Raftban voltam, aztán valahogy, valaki kihozott onnan és egy leginkább valami növényre hasonlító lény...megölt. Visszaküldtek ebben a testben és azt hiszem valami természetfeletti lettem. Ez a rövid verzió....Innen tudok a Adiaról is, az iskola igazgató helyettese is voltam egy darabig...-
El hadarja a lényeget, és szinte kérlelőlen nézz a nőre, hogy higgyen neki. Senkije nincs akiben most megbízhat, és hiába tért vissza az élete csak még zavarosabb lett, mint azelőtt valaha. Hirtelen érez megérez valami jelenlétet, szélcsend lesz egyik pillanatról a másikra, és ahol eddig összpontosult a szél, mintha magából egy szélből álló emberszerű alak állna, ami elindul feléjük. Automatikusan Serena elé lép, hogy eltakarja a nőt, a közeledő alak elől.
-Ki maga, mit akar tőlünk?-
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Most már nem csak én, hanem Adia is figyelte a környéket, de továbbra sem történt semmi olyan, amire a pókösztöne bejelzett volna, pedig általában mindig pontos. Nem lettem ettől nyugodtabb, mert mindig lehetnek olyan ellenfelek, akik kitudják mindezt játszani. Azt hiszem, hogy túl sok időt töltök az X-men vezetésével, hogy ilyesmiket gondoljak, vagyis talán jó, ha már így is gondolkodom, óvatosabban. De mivel még mindig nem volt itt semmi, nem láttam semmit, így most már tényleg felhoztam azt, ami zavart.
- Megtenné, hogy magáz, kérem? Nem is ismerjük egymást… – kértem talán kissé ingerültebben meg a férfit, mint szerettem volna.
Elhiszem, hogy izgatott a fia miatt és amiatt, hogy kómában van, már ha tényleg az ő fia és nem pedig valaki másé.
- Sajnálom, amíg nem bizonyítja, hogy ön tényleg a vérszerinti apja, addig nem adhatok ki információkat a betegemről. Már így is túl sokat mondtam, amiért az édesanyja be is perelhet – mondtam zavartan.
Más sem hiányzott volna a nyakamba, mint egy ilyen per, amiért még lehet, hogy a kamarából is kizárnak, és akkor nem segítheted a diákjaimnak és az X-mennek sem orvosként. Charles, vagyis Charlie úgysem foglalkozott ilyesmivel már, pedig annak idején a Barokk világán együtt tanultunk. A kész őrület pedig ekkor kezdődött, amikor a férfi azt mondta, hogy kicsoda. Döbbenten néztem rá, Tyler? Ő a barátom volt, akit utána sokszoros gyilkosság miatt életfogytiglanra ítéltek, mert csak jót akart, de rosszul sült el, majd a legjobb tudomásom szerint megszökött. Utána nem tudtam róla semmit, e szerint meghalt, volt egy fia és most természetfelettiként itt állt előttem. Ennél nagyobb őrültségekkel is találkoztam az elmúlt tizenhárom-tizennégy év alatt, így akár még el is hihettem.
- Szeretnék hinni magának, tudja valamivel tényleg bizonyítani, hogy maga Tyler Jackson? – kérdeztem.
Végtére is nem lehettem eléggé elővigyázatos. Ekkor pedig Adia is jelezte, hogy veszély van és már lépett is velem hátrébb, hogy biztosabb távolságban legyen és még a férfi is belépett elénk, a szélből összeálló alak pedig eléggé fenyegetően nézett, a férfi kérdése után pedig azonnal felelt.
- Lényegtelen, a lényeg az, hogy maguknak meg kell halnia! – mondta.
A következő pillanatban pedig már szint semmit sem láttam, mert az összes hó, ami a környéken volt a levegőbe emelkedett és örvényszerűen kezdett körülöttünk szállni egyre gyorsabban.
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Egy nem várt találkozás
Serena ingerült kérését, miszerint magázza, egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Nincs most türelme, most még arra is koncentrálni, hogy megfelelő udvariassági formulákat betartsa. Főleg mert valamiféle szélből álló entitás láthatóan éppen fenyegetően közelít feléjük. Meg amúgy is...
-Az igazat mondom....Egy darabig viseltem a Nega Bandázsokat, amiket Ko-Rel engedélyével hordtam. A képességem a szervetlen anyag manipuláció volt. Mikor a Köd le ereszkedett elhagytam New Yorkot, miután eltűnt és elkezdték a mutánsok erőszakos regisztrációját tértem vissza, utána lettem ténylegesen az X-men tagja....akkor tájt megpróbáltam végezni magammal...-
Ezt konkrétan senkinek nem mondta el anno, csakis Serenának. Ezek után csak kell hinnie neki, igaz úgy hadarja el a dolgokat, hiszen közben az a valami elég fenyegetően közli, hogy ki akarja végezni őket. Közben a látó terük lassan a nullára csökken, a feltámadó hóvihartól. Fogja és gyorsan fel rajzolja a pecsétet mindkét tenyerébe egyet-egyet, hogy legyen mivel védekezni. Igaz Serena valószínűleg most harci szempontból fenyegetőbb tényező nála...valószínűleg egy nagyobb kutya is az. Kénytelen beismerni de az öregnek igaza volt, hogy a lehető leggyorsabban el kellene kezdeni mágiát tanulni, mielőtt megint kipurcanna és most végleg.
Próbál kivenni bármiféle mozgást ebben a kavargásban, nem sok sikerrel...úgy hogy inkább megpróbálja érzékelni azt a valamit, azzal talán többre megy most, mint a szemével. Érzi is a jelenlétet, de nem tudja belőni a pontos irányt egyenlőre...
Kérdően pillant Serenára, fejével próbál jelezni, hogy talán megpróbálhatnának kitörni valamelyik irányba az örvényből.
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Az elején, amiket a férfi mondott azokkal nem igazán tudott meggyőzni, hiszen valahogyan nagyon időzavarban is volt. Miután a köd leereszkedett lett teljes egyenlőség a két Amerikában, a köd eltűnte után pedig New York független volt jó ideig. Az AIM 2017-2019 volt, nem pedig utána. Ko-Rel-es részhez bármilyen ügynök hozzáférhetett a SHIELD-nél megfelelően magas engedéllyel. Így ezek nem voltak túl meggyőzőek, az időzavar miatt pedig, ha ez itt tényleg Tyler Jackson volt, akkor is valamilyen más világból érkezett, hiszen egy ekkora időbeli különbség szinte biztosan csak egy alternatív realitásban történhetett.* Viszont az utolsó tényleg olyan információ volt, amit az eredeti Tyler nekem mondott el. Szerettem volna azt, hogy ő is valamilyen módon visszatérjen az élők sorába, de azért némileg szkeptikus voltam. Sajnos jelen pillanatban pedig időm sem volt arra, hogy ezzel foglalkozzam, mert már Adia is jelezte a veszélyt és egy férfi is felbukkant, akinek látható szándéka volt az, hogy megöljön minket. Nagyon reméltem, hogy valamelyik drón éppen erre repked és érzékelni fogja, hogy gond van és szól a rendőrségnek, vagy a SHIELD-nek, hogy bajban vagyunk, mert én nem hoztam semmilyen plüsst magammal. Ezért biztosan megölnek az urak, ha megtudják, hogy úgy mentem el, hogy még egy plüssöm sincs egyetlen kulcstartón se. Azt pedig ugye nem tudom érzékelni, ha a közelben van valaki. Hogy lehettem ennyire ostoba és felelőtlen?
Ahogyan a hó repkedni kezdett körülöttünk az egész roppant kellemetlen volt, ahogyan az arcomba vágott és ott volt mindenhol, a szememben, orromban és a számban is. Most már tudom, hogy miért nem ajánlatos erős hóesésben síelni menni, vagy bármi hasonlót végezni. Mivel semmilyen szemüveg sem volt rajtam, így semmit sem láttam, csak a fehérséget. Nagyjából emlékeztem, hogy mi merre van, így igyekeztem kijutni a körülöttünk kialakult „hóviharból”, lehetőség szerint nem arra, amerre a férfi állt és nem arra, amerre a korlát és a part volt. Próbáltam megszólalni, hogy a férfinak mondjam, hogy mit tervezek, de a teljes szám tele ment hóval, amit ezek után még köpködhettem kifelé, így inkább ha kijutok, akkor fogok majd szólni, hogy mit tettem és kövesse a hangomat. Már ha egyáltalán ki lehet jutni ebből az egészből…
* nem tudom, hogy direkt, vagy véletlen elírás volt a kavar
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Egy nem várt találkozás
Nem igazán győzte meg Serenát abban, hogy ő Tyler. Jelenleg nem is igazán tudja bizonygatni azt, egy hóvihar közepette, elég nehéz is lenne. Nem is igazán látja az egyre durvább viharban, már a saját lábát sem látja. A vihar pedig minden egyes perccel, egyre csak durvul. Érzi ahogy a metsző hideg a csontjáig hatol, és a mozdulatai és a gondolatai is egyre lassabbak , és zavarosabbak lesznek. Az irányérzékét totálisan elvesztette, és néha már azt sem tudja, hogy pontosan mit is keresett itt, csak szeretne eldőlni és aludni egyet. Megbotlik, nem tudja megtartani az egyensúlyát és a földre zuhan, s bár érzi, hogy biztosan felsértette az arcát, csak fekszik egykedvűen....már meg sem próbál fel állni....
Hirtelen egy furcsa, meleg jelenlétet érez, és mintha egy kezet a mellkasán, majd hirtelen fordul vele a világ...
Zihálva felül, egy sötét barlang szerűségben találja magát. Körbe néz, s bár még kicsit kába, megkönnyebbülve látja, hogy Serena is ott áll nem messze tőle. Ugyan úgy értetlenül, mint ő maga. Nagy nehezen feltápászkodik, letörli a vért a sajgó homlokáról, tényleg felsértette azt.
-Jól vagy?-
Kicsit meghökkenten bámulja, valahogy furcsán nézz ki, mintha meg-meg remegne Serena alakja, mintha nem teljesen lenne itt. Szemügyre veszi a kezeit, ő is ugyan úgy vibrál. Ismerős neki ez az egész valahogy....
-Asztrál sík....-
Egy fénylő alak jelenik, meg aki lassan egy nő alakját ölti magára.
-Carol??-
~Nincs sok időm itt....majdnem, ez a lelkek síkja, legalábbis az egyik a sok közül...Tyler, Jason a fiúnk, veszélyben. Nem sokáig bírja már. Lélekfaló, egy entitás, lelkekből táplálkozik. Túl erős, el kell pusztítanotok a szívét....az tartja itt...ezen a síkon....kérlek siessetek...~
A nő hangja egyre halványabb és zavarosabb lesz, és egyre halványul az alakja.
~Itt...más...erősebbek....kérlek...siessetek...mond meg...szeretem...~
Hirtelen csend lesz, teljesen eltűnik. Kábán áll ott, Serena kezében hirtelen valami meg jelenik. Nem látja tisztán, de mintha valami plüss figura lenne, próbálja összeszedni magát. Körbe néz és az egyetlen kifelé vezető járat felé veszi az irányt.
-Nem tudom hol vagyunk, azt viszont igen, hogy Jason veszélyben van. Az az előbbi nő, ő volt az anyja. A testünk valószínűleg még mindig a parkban van, remélhetőleg biztonságban. Meg kell találnunk....sajnálom, úgy utasítgatlak itt, mintha a főnököd lennék. Tudom, hogy nem hiszel nekem, de szükségem van a segítségedre...-
//Vehetjük elírásnak, de nem időrendi sorrendben írtam le a dolgokat. Csak ahogy emlékszem rájuk Jason anyja halott, szóval egy-egy az elírások aránya //
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Végre valahára kijutottam a hóviharból és tudtam lélegezni is rendesen, sajnos nem láttam be oda, hogy mi van ott, mert túlságosan sűrű pelyhekben kavargott a hó. Ahhoz meg nem volt képességem, hogy meghatározzam, hogy hol van a férfi, vagy a másik, aki mindezt csinálta.
- Erre jöjjön! Kijutottam! – kiáltottam.
Adia ebben a pillanatban jelzett veszélyt, hogy gond van, nem láttam semmit, körbenéztem, majd hirtelen erős fájdalmat éreztem az egész testemben. Egyszer éreztem ezt korábban, bár akkor a másik személy tompította ezt, Gabe volt az… A következő pillanatban valami sötét helyen álltam, mellettem pedig egy másik Serena, akin ott volt Adia. Azaz ő. Ő sokkal nagyobb zavarral nézett körbe, mint én tettem. Értetlen tekintettel nézett rám, majd magára. Ekkor egy nő jelent meg, nem igazán hittem neki azt, amit mondott. Átrántani két olyan személyt, aki azt sem tudja, hogy mit kell egy ilyen helyen tenni, ahol nincs hatalmuk?
- Ugye nem akar hinni neki? – kérdeztem. - Ezen kívül, ha maga tényleg Tyler Jackson nem fog ölni. Az X-men soha sem öl, ahogyan a Bosszú Angyalai sem!
- Ez a hely nem jó, fáj, úgy érzem megszűnök! – rogyott le Adia a mellkasát fogva.
Aggódva térdeltem le mellé megnézni, hogy mit tudok tenni, a kezeimben megjelent egy plüss, ami ki is esett onnan, majd Adia-n is átnyúltam. Persze, nincs képzésem, nincs ki támogasson, nem vagyok asztrális harcban képzett, és hatalmam sincs, amivel tudni tudtam volna bármit tenni. Csak annyit tudtam, hogy nem tudok itt tenni semmit sem, máskor Gabe megvédte Adia-t, hogy ne kerüljön ilyen helyre, de most nem volt ilyen személy. Nagyon úgy tűnt, hogy valaki ártani akart nekünk, hiszen Adia is veszélyt jelzett mielőtt ez történt.
- Ezzel csak egy gond van, meghalunk odakint… én semmit sem tudok itt tenni, nem vagyok telepata. Nekem itt nincs hatalmam – mondta. - Gabe magyarázott egy-két dolgot. És te sem tudsz semmit tenni, hacsak nem tanultál asztrális harcot. Szóval ha az a nő a fia anyja volt, akkor tökéletesen halálra ítélt minket és Adiát is!
Aggódva figyeltem őt, legszívesebben üvöltöttem volna dühömben és a földet csapni, meg sírni. Nagyon nagy erőmbe került, hogy ez ne történjen meg. nem érdekelt az, hogy utasítgatott, hogy hihetett valakinek, aki gyilkosságra akarja rávenni?! És Adia is nagyon rosszul van!
- Vissza kell jutnunk a testünkbe most mielőtt meghalunk! Ha meghalunk senkin se tudunk segíteni – mondtam aggódva. - A fiúnak semmi köze ehhez, a szervezete sugárzásnak lett kitéve, amit nem viselt jól, ahogyan azt sem, hogy 65 millió évig volt hibernációban. Térjen észhez, az a nő csak manipulálni akarja…
//Jól van na, nem néztem meg a srác előtörijét, akkor az a gyámügy volt, vagy kijelölt nevelőszülő //
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Egy nem várt találkozás
A helységből kivezető alagút előtt torpan meg, Serena felé fordul. Most tudatosul benne, hogy a nő mellett áll egy másik alak is, aki leginkább Adia-ra hasonlít. Igaz hogy szimbionta, úgy tűnik neki is van asztrális teste, és nem nagyon bírja ezt az állapotot. A nő szavai jelentős mértékben közre játszanak abban, hogy tényleg, valamennyire nyugodtabban végig gondolja ezt az egészet...és hát ne rohanjon a vesztébe, már megint. Idegesen beletúr a hajába.
-Nézd sajnálom, de nem fogok itt ölbe tett kézzel várni a csodát, hogy majd valahogy vissza jutunk a testünkbe.....azért is mivel nem tudom, hogy is lennénk rá képesek. Nem tudom, hogy hogyan csináljuk, oké? Annyit tudok, hogy nem maradhatunk itt, mert eközben ki tudja mi történik a testűnkkel és ki tudja mikor talál ránk az lélek izé....-
Aggódva figyeli Adia-t, aki láthatóan egyre rosszabbul van. Nem tudja mit tehetne érte, azt sem tudja, hogy Jasonért mit tehetne most. A földön heverő plüssre pillant. Legutóbbi ismeretei szerint, Serena nem volt képes megidézni csak úgy a semmiből plüss állatokat. Nyilván nem az a lélek valami pottyantotta le ide. Elkezd fel alá járkálni, miközben az orra alatt morogja a nem rég eltűnt nő szavait.
Ránézz a tenyerére amire nem rég felrajzolta a pecsétet, meglepődve látja, hogy az erősen pulzál még az itt is rajta maradt. Megpróbál koncentrálni, pár pillanatig nem történik semmi, majd mintha valami felrobbanna a fejében, tengernyi pecsétet és rúnát lát maga előtt, betöltik az egész barlangot, felizzanak és eltűnnek, végig cikáznak a falon, a testükön.
-Védelem....vissza...térés...-
Nyögi akaratlanul és megfeszítve próbálja kizárni a többi jelet, azt a sok információt ami hirtelen elöntötte az agyát és csak egyetlen dologra fókuszálni. Nem tudja meddig tarthatott, de a jeleken és a fájdalmon kívül semmit nem érzett közben, könnybe lábadt szemmel és szédülve tápászkodik fel. Időközben térdre esett. Csak két jel maradt a fejében.
-Ki..kipróbálok valamit, de nem akarom rajtatok, ha működik, akkor tudok segíteni Adian. Nem tudom, hogy hogyan, de ahogy megpróbáltam koncentrálni, az agyamat hirtelen elöntötték képek, rúnákról, pecsétekről, különböző varázslatok....van két jel, amit nagy nehezen ki bírtam szűrni abból a zűrzavarból. Egy védelmi és egy amivel talán vissza térhetünk a testünkbe.-
A levegőt még mindig nehezen véve, elbotorkál a legközelebbi fal tövébe és le ül a hátát a falnak vetve.
-Ha igaz amit feltételezzek, Carol...az az előbbi nő, jelenés nem azt akarta mondani, hogy itt erőtlenek vagyunk, hanem hogy sokkal erősebbek...ne kérdezd, hogy hogyan és miért...gőzöm sincs róla...csak próbáld meg használni a képességed, keltsd életre a plüsst...-Biccent a földön heverő állatkára.-...nem tudom, hogy fog-e működni. Csak remélem, mert így ismeretlenül nem akarom használni egyikünkön sem ezeket a jeleket, viszont ha sikerül a bűvésztrükk....-
Kérdően és várakozóan nézi Serenát, s közben csak reméli, hogy jók a feltevései, és az amit az imént látott, nem annak az entitásnak a műve, és így próbálja rávenni, hogy használja ezeket a pecséteket.
//Relax el van nézve //
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Én abból semmit sem értettem, hogy mi van a falakon, vagy bármi itt, eddig mindig úgy voltam az asztrál síkon, hogy meditációval, Gabe által. Bárcsak itt lenne ő, vagy pedig Zack, mert ő is kapott ilyen képzést, amikor a saját világában megkapta a vasöklök kiképzését. Vagy bárkit, aki tudná, hogy mit kell tenni. Én rendesen figyeltem, de mindig volt valaki mellettem, aki tudta, hogy hogyan lehet visszatérni. Mindig Gabe vitt a látomásokba és hozott is ki onnan, ő volt a vezetőm és vigyázott rám. Közben teljesen tehetetlenül figyeltem, ahogyan Adia elkezd fakulni.
- Ne, ne, ne, ne! Tarts ki! – sikoltottam. - Adia, kérlek, küzdj!
Éreztem, ahogyan a könnyeim is kicsordulnak, bár nem voltak melegek és a szememet sem csípte. A „jótékony”(?) hatása annak, hogy teljesen anyagtalan voltam? Mire végigért azzal a férfi, hogy hátha tud valamit tenni, addig Adia eltűnt és csak fénylő pontok szálltak a helyén, ahol az előbb feküdt. Most már tényleg sírva kiáltottam fel, reméltem, hogy csak visszajutott és magához tért. Erősebbek lennénk? Nagyon kételkedtem benne.
- Hogy lennék erősebb, amikor „fizikai” testem sincs?! Ön lehet, hogy erősebb, de nekem nem a lelkem által működnek a képességeim, hanem genetikai alapon. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy nekem semmilyen erőm nincs az asztrál síkon – mondtam.
Felsóhajtottam, bár nagyon ideges voltam, és megpróbáltam koncentrálni a plüssre, de semmi sem történt. Hozzá voltam szokva, hogy épp csak gondolnom kell erre, főleg egy plüss esetében, mert azt végtelen ideig tudom „élőként” tartani, de semmi. Erősebben koncentráltam, de továbbra is semmi. A végén már olyan erősen, hogy a szinte a fejem is belefájdult, így csak régen, a képességem megjelenésekor kellett, de semmi sem történt.
- Semmi, tekintve egyetlen pszionikus képességgel sem rendelkezem, ami ide ké… – kezdtem volna mondani.
A szavaimat erős hasi fájdalom szakította félbe, ahogyan lepillantottam vöröses fényben világító folt kezdett terjedni és párologni, részben velem is. Attól függetlenül, hogy itt nagyon nem úgy nézett ki, mint a való világban, pontosan tudtam, hogy mit jelent. Csak azt nem tudom, hogy miért nem a torkomat vágta át, vagy úgy szúrt, támadott, hogy rögtön megöljön.
- Haldoklom odakint… – nyögtem fájdalmasan.
Ha viszont így volt, Adia… nem, nem halhatott meg, nem! Kizárt, csak túl gyenge és nem tudja átvenni felettem az irányítás. Nem, nem halhatott meg…
//Bocsi a kései reagért, nem voltam túl jól a héten.//
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Egy nem várt találkozás
Gőze sincs mi folyik itt, mit kéne tenni. K...ra nem képzett ebben a mágikus cuccban, és talán rosszul feltételezte ezt az egész sztorit. Adia eltűnik, mielőtt bármit is tehetne, a plüssel nem történik semmi, de akkor mi a francnak jelent meg itt, Serena pedig vérzik. Tényleg hitt benne, hogy Carol, vagy az aki annak tette magát, azért hozta ide őket, hogy segítsenek Jasonnek...de ezek után, már nem franc se tudja mit gondoljon...
Felpattan, de megszédül, zúgó fejjel és kettős látással küszködve, botorkál Serenához.
-Én...nincs más választásunk, választásom....használnom kell azt a varázslatot...de ha magamon használom, nem biztos, hogy vissza tudlak vinni a testedbe, hogy tudom használni a való világban is azt a varázslatot...-
Olyan gyorsan beszél ahogy csak tud, közben pedig mély levegőket véve, koncentrál, felidézi a jeleket, felkészül hogy használja a először a védelmi rúnát, aztán pedig a visszatérését, vagy Serenán ha beleegyezik, vagy saját magán.
-Sajnálom, nem tudok mást tenni...nem tudom, hogy tudnék segíteni...-
Francba az egésszel, ha már nem képes válaszolni, akkor a beleegyezése nélkül rajta használja a varázslatokat...nem hagyhatja meghalni, őt nem...nem hibázhat megint...inkább itt rohad meg, meg hal végleg, csak Serena maradjon életben, ha képes lenne rá az egész lelkét, lényét feladná, csak maradjon életben.
// Semmi baj, nem hajt a kree //
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Régen kezdett olyan pánik hatalmába keríteni, mint most tette. Nem tudtam, hogy mit csináljak, ha a saját testemben lennék, akkor eltudnám látni a sebemet, vagy Adia, vagy mentőt hívhatnék, de itt semmit sem tudtam tenni. Még szinte magamon is átnyúltam és ez csak a lelkem volt, itt nem láthattam el a sérülést, csak végig kellett néznem azt, hogy a saját életem úgymond párolog. Valamit csak tudtunk volna tenni, én nem, de a férfi láthatóan sokkalta jobb állapotban volt, olyan szempontból, hogy mintha „fizikai” teste lett volna itt, míg nekem egyáltalán nem. kezdtem egyre gyorsabban kapkodni a levegőt a félelemtől, pedig nyugton kellett volna maradnom, ha a valóságban is gyorsabban ver a szívem, akkor, ha nem tudok ott mélyeket lélegezni elveszthetem… vagyis már most is el volt vesztve az eszméletem, de sokkot kaphatok és az növeli a vérzés sebességét, ha Adia nem képes arra, hogy ellásson. Márpedig egyelőre úgy tűnt, hogy nem képes minderre, mert ha az lett volna, akkor már nem kellene véreznem. Ha én jutok vissza a valóságba, akkor sem tudom felébreszteni a férfit, ellenben a saját sebemet elláthatom. De… ha ő megy vissza és még engem is képes felébreszteni, az lett volna a legjobb. Igyekeztem pár mélyebb levegőt venni, hogy a hiperventilláció megszűnjön és ne kapkodva vegyem a levegőt. A kezemet már csak ösztönösen is a sebemre szorítottam, bár nem nagyon használt, de legalább a légzésemet nagyjából sikerült is.
- Ha képes arra, hogy kimegy és engem is visszaránt a testembe, akkor maga menjen elsőre – mondtam. – A legjobb az lenne, ha mind a ketten ébren lennénk odakint.
Csak így lehetett esélyünk arra, hogy valamit elérjünk. Ha pedig olyan rosszul vagyok, hogy már nem lennék egyébként sem magamnál, akkor nem fogom magamhoz térni, hiába küld vissza.
- Maga menjen, ha eszméletlen vagyok a sérülés miatt, akkor, ha visszaküld sem térnék magamhoz. Szóval a legbiztosabb, ha maga megy. Elsőként, hacsak nem halt meg Adia, őt térítse észhez, hogy a sebemet ellássa, utána én. És próbáljon meg túlélni és engem is életben tartani, amíg nem tud visszarántani a testembe – kértem.
Nagyon, de nagyon reméltem, hogy hallgatni fog a racionális érvelésre és így fog tenni, ahogyan kértem. Úgy véltem, hogy így van a legnagyobb esélyünk a túlélésre, bármi is történt az utóbbi percekben a valós dimenzióban…
- felszerelés/egyebek:
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Egy nem várt találkozás
Ha a valódi testükben lennének, még ő maga is eltudná valamennyire látni Serenát, de így esélye sincs erre. Kezd pánikba esni, de végig hallgatja. Igazából logikusan gondolkodik, de azt nem veszi figyelembe, hogy nem biztos, hogy tudja használni azokat a varázslatokat amik csak úgy felbukkantak a fejében. Ráadásul először jó dolognak vélte azokat, de mi van ha csapda és konkrétan megöli magát, vagy még rosszabbat tesz....de nincs más választása.
Elkezd koncentrálni és meglepően könnyen megy a dolog. Felidézi a jelet, érzi ahogy megjelenik a testén...majd semmi nem történik.
-Nem működik...-
Motyogja de rögtön utána elkezd halványodni a teste, egyre halványabb a jelenléte is, látja ahogy a barlang falai elkezdenek valahogy szilárdabb formát ölteni, Serena eltűnik, ő pedig hirtelen hanyatt fekve találja magát, bámulva a barlang tetejét.
Ahogy csak tud felpattan és a tőle nem messze fekvő Serenához rohan, hasi sebéből vér szivárog. Senki más nincs a közelükben jelenleg, letérdel és máris megpróbálja megidézni a jeleket Adiara koncentráltan. Megkönnyebbült sóhajjal veszi tudomásul, hogy működnek.
Vár egy kicsit remélve, hogy Adia előbukkan és azonnal Serena gyógyításába kezd, utána pedig Serenán is alkalmazza mindkét varázslatot...Csak működjön a dolog.
//Elnézést a kései írásért, nem voltam valami jó passzban a héten//
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Reményvesztetten néztem fel, amikor a férfi mondta, hogy nem sikerült neki, ami kellett, azaz nem tud kiszabadulni. Megkönnyebbültem, amikor mindez végül megtörtént, bár nem tudom, ha csak hazudott és nem Tyler az, akkor könnyedén otthagyhat és elmenekülhet. Amennyire tudtam, a falhoz kúsztam és annak „vetettem” a hátamat, vagy legalább is úgy tettem, mert még mindig anyagtalan voltam, és egyszerűen átzuhantam volna rajta. Akkor most csak várnom kellett, fogalmam sem volt róla, hogy itt mennyire máshogy, vagy éppen ugyanúgy telhet az idő. Lehet, hogy itt órák telnek el, amíg odakint egy pillanat, de az is, hogy ugyanúgy folyik. A legjobban az dühített és zavart, hogy tudtam, hogy mit kéne tennem a sebemmel, de itt ez használhatatlan volt, mert nem tudtam a sebhez nyúlni, mert még magamon is átnyúltam. Ez pedig továbbra sem volt a valóság, ha még sikerülne is, ez csak a lelkem, ami kivetül ide, nem fizikai valóság. Fájdalmasan sóhajtottam fel, nem volt más lehetőségem, mint tényleg várakozni, hogy történjék is valami és végre valahára felébredjek. Addig is igyekeztem lelkiekben erős maradni, mert sokaknak szüksége van rám, Namor-nak, Zack-nek és talán Zaphire-nak is. A diákoknak és szerettem volna hinni, hogy másoknak is, de nem csak mint orvos, hanem máshogy is. még ha nem is alakult úgy az életem, ahogyan szerettem volna. Mit meg nem adtam volna, ha Charlie is itt lett volna, már a való életben, ő legalább tudta volna, hogy mit tegyen. James lekaszabolta volna már azt, aki megtámadott minket, Gabe pedig… Gabe pedig tudta volna, hogy miként kell itt bármit is tenni. Igaz Zack is, nem a Morsus, hanem a másik realitásból származó fiam. Akkor pedig még mindig aggasztott, hogy Adia-val mi lehet. csak úgy eltűnt fájdalmak közepette. Reméltem, hogy nem tűzzel, vagy magas hangokkal támadtak rá és amiatt sikerült megölniük. Elképzelni sem tudtam volna, hogy milyen lenne nélküle, életem harmadában velem volt, annak idején mennyire féltem tőlük, aztán ironikusan pont engem talált meg Adia.
- Kérlek, csak ne legyen semmilyen bajod… – suttogtam magam elé.
A való világban közben Tyler megnézte Serena-t és remélte, hogy Adia is előkerül, de nem történt semmi, a szimbionta nem jelent meg Serena sebe körül és nem kezdte el őt gyógyítani valamilyen okból…
//Semmi gond, nem sietünk, meg itt aztán tényleg nem tartunk fel senkit //
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Egy nem várt találkozás
-Mi a franc....-
Semmi sem akar jelenleg működni, ami esetleg kihúzná őket abból a bizonyosból. Érezte, hogy a jel aktiválódott, hisz érezte magát a mágiát is a jelben, Adia még sem kezdte el gyógyítani Serenát. Nem várhat többet, így megpróbálja ellátni a sebet, a hagyományos módon. Óvatosan szét feszíti, tépi a a ruhát a seb körül. Megkönnyebbült sóhajjal veszi szemügyre jobban a sebet és a környékét. Nem túl nagy, mintha valami karom okozta volna, elég sok a vér, de nem tűnik halálosan mélynek a seb. Szeretné ellátni jobban, de csak annyi telik tőle, hogy egy hosszabb csíkot tép a pólójából és csinált egy hevenyészett kötést. Nincs semmi amivel letudná fertőtleníteni vagy jobban ellátni a sérülést.
-Gyerünk Adia....gyógyítsd meg....-
Vár még pár percet, de ha nem történik semmi, akkor megpróbálja még egyszer használni a varázslatot Adia-n, ha ez sem válik be, akkor pedig óvatosan felemelni Serenát és valami kiutat kell keresnie innen...
Jason Liam Norman
Nem igazán ismerem fel a helyet ahol jelenleg vagyok...mióta is?...egy napja, hónapja, éve....nem tudom, nem akarom tudni...azt akarom, hogy vége legyen. De soha nem végez velem, csak játszadozik, el-el vesz belőlem egy darabot belőlem....és mikor az rettentő fájdalommal jár....ha nem eszik belőlem, akkor kínoz...eleinte nem tudtam fel ismerni mi igaz és mi nem, bedőltem minden egyes trükknek, illúziónak....és ötletes volt...hol is vagyok...a testem egyre halványabb és halványabb, ahogy a tudatom is...nem sokáig bírom már...nem is akarom már...
Egy újabb trükk illúzió...vagyis ismernem kellene...ismerős...az iskola...Ser....Serena, igazgató...
-Mit akarsz még tőlem??!!! Egy újabb nyamvadt illúzió, az utolsó száznak se hittem már, csak megjátszottam, hogy ne falj fel teljesen....de nem érdekel...nem bírom tovább, csak essünk túl rajta....ölj meg végre!!!!-
Térde rogyok, mintha kitisztulna kicsit a fejem, hisztérikusan felkacagok, amíg már semmi nem jön ki a torkomon csak valami rekedt sírás.
-Elég volt....csak hagyj meghalni...-
Nyöszörgöm, szeretnék lefeküdni, összekuporodni és nem felébredni soha, soha többé....
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
Egyelőre továbbra sem történt semmi, fogalmam sem volt, hogy mi zajlik odakint és még mindig nem volt hírem sem a férfiról, aki a néhai Tyler Jacksonnak vallotta magát, sem pedig Adia-ról. Még mindig nehéz volt elhinnem, hogy az, akinek mondja magát. Már csak amiatt is, mert az a Tyler Jackson, akit én ismertem azonnal visszajött volna szólni, amikor visszatért az életbe. Ez a férfi nem tette meg, ha nem találkozunk itt, lehet, hogy soha sem tudom meg, hogy létezik. Hamarosan pedig egy kellemetlen meglepetésben lett részem, mert Mr. Norman asztrálteste jelent meg nem is olyan messze tőlem. Azzal tökéletesen tisztában voltam, hogy fizikailag minden rendben van vele, hiszen én voltam a kezelő orvosa és már évek óta kómában volt, azóta, hogy visszakerültek a múltba, 65 millió évvel ezelőttre. Ő nem ébredt fel, mint a többiek, amikor a Végsők kiolvasztották őket a jelenben. Sem ők, sem pedig mi nem jöttünk rá arra, hogy miért is nem. Akkor ez lett volna az oka, hogy ezért nem tudott? Ez jócskán túlmutatott az orvosi dolgokon és a Végsők sem ismerik a mágiát, csak a technológiát.
- Mr. Norman? – kérdeztem meglepetten. – Mióta van itt?
Mivel eléggé őrültnek hangzott, így nem is próbáltam egyelőre meggyőzni arról, hogy nem az vagyok, akinek hisz, hogy nem csak egy illúzió.
- Ön nem haldoklik, 65 millió éve kómában van… beismerem eléggé őrültségnek hangzik. De amikor a múltban a Végsők hibernálták, ön nem ébredt fel, mint a többiek, amikor a jelenbe értek. Azóta is az iskola gyengélkedőjén van. mire emlékszik utoljára? – kérdeztem.
Mivel nem tudtam, hogy mennyi ideje lehet itt, és mennyire volt sokkos állapotban egészen pontosan, így inkább igyekeztem lépésről lépésre haladni és nem pedig egyből mindent rázúdítani, el kellett érnem, hogy bízzon bennem, hogy segíteni tudjunk egymáson.
Odakint Adia még mindig nem jelentkezett és nem jelent meg, nem kezdte el Serena-t gyógyítani.
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Egy nem várt találkozás
-Mr. Norman???-
Hangosan nyüszítve, folytatom azt a nevetést, ami jelenleg elhagyja a torkom. Felnézek a nőre és lassan felrémlik, ki is az valójában. Legalábbis kinek tűnik....
-Igazgatónő? Tényleg ez a legjobb amivel előrukkoltál....hát kibaszottul kifogytál az ötletekből úgy látom....-
Hisztérikusan felsikoltok, széttárom a karjaim, már tényleg kész vagyok, minden szempontból. Már várom, hogy belém marjon az ismerős fájdalom, de ami ezúttal, soha ne érjen véget, és megszűnjek létezni...végleg...
Könnyes szemmel pislogok a nőre, és kicsit meg is hökkenek, mikor elkezdi sorolni, hogy mi is történt velem és hogy pontosan mik az utolsó emlékeim, mielőtt ezen az átkozott helyen felébredtem.
-Én...nem is tudom....rémlik valami kirándulás de...zavarosak az emlékeim....-
Nem, nem szabad bedőlnöm ennek az átkozott illúziónak, de ezúttal valahogy más...
-Hogy került ide?-
Kérdezem a köhögve, a karjaimat óvatosan leengedem....nem is akarom, hogy igaz legyen ez az egész, de még ha igaz is, mégis ki tudna innen szabadítani valahogy...meg tudnék menekülni? Fel sikoltok ahogy meghallom azt az iszonytató hangot. Az egész barlangot, sőt a teret, a falakat még az elméjét is betöltő sötét, baljós...egyszerűen csak gonosz jelenléttel övezett röhögés tölti be.
-Ezt soha nem lehet megunni....iiiimádom, mikor valaki ennyire tud szenvedni....és maga Uram, lenyűgöző...jobb, mint az a kölyök...vele is milyen jókat szórakoztam. Maga nagyon könnyen össze tud roppanni. Az az arckifejezés se volt semmi, mikor azt hitte kiszabadult.-
A hang fenyegetőre válik és hihetetlen hangerővel zúdul minden irányból egyszerre.
-Innen senki nem megy sehová. Mindenkit felfalok, széttépem az esszenciájukat, a lelkük minden egyes részét élvezettel fogom felfalni!!!-
Nem megy nem bírom tovább csak sikoltok és sikoltok....itt a vége. A nőre nézek.
-Nem számít már, ha maga nem is illúzió már tudja, hogy itt van...senki nem menekülhet innen.
Semmi sem történik, Aida nem reagál hiába süti el újra a varázslatokat. Nem ébred fel, nem jelenik meg Serena testén, semmi, semmi sem történik. Kezd pánikba esni, de felkapja óvatosan az eszméletlen testét és amilyen tempósan csak tud haladni, elindul az egyetlen kijárat felé. Megtorpan most jut el a tudatáig, noha eddig is látta, hogy egy kísértetiesen hasonló barlangban vannak, mint az előbb. Hogy kerültek ide a kikötőből? Alatta lennének vajon, de ez szinte ugyan az ahol az előbb csapdába esett Serenával együtt. Most nem ér rá ezen gondolkozni, ki kell juttatni innen Serenát. Nem hagyhatja, hogy megint az ő hibájából haljon meg egy ártatlan.
Ekkor Serena teste elkezd görcsösen rángatózni, majdnem elejti, sietve lerakja a földre, csak próbálná....hirtelen abbahagyja és a feje oldalra hanyatlik élettelenül....
-Nem, nem, nem....nem...nem teheted ezt velem...kérlek....-
Lerakja a földre, amilyen óvatosan tudja, és elkezdi az újra élesztést, de ekkor, ahogy elkezdené a szívmasszázst, a test megremeg és valamilyen fekete masszává porlik össze....
Kétségbeesve és a józan észt mellőzve próbálja meg összekaparni azt a valamit, mintha összetudná rakni a nő testét újra.
Ekkor az egész barlangot, sőt a teret, a falakat még az elméjét is betöltő sötét, baljós...egyszerűen csak sötét, és gonosz jelenléttel övezett röhögés tölti be.
-Ezt soha nem lehet megunni....iiiimádom, mikor valaki ennyire tud szenvedni....és maga Uram, lenyűgöző...jobb, mint az a kölyök...vele is milyen jókat szórakoztam. Maga nagyon könnyen össze tud roppanni. Az az arckifejezés se volt semmi, mikor azt hitte kiszabadult.-
A hang fenyegetőre válik és hihetetlen hangerővel zúdul minden irányból egyszerre.
-Innen senki nem megy sehová. Mindenkit felfalok, széttépem az esszenciájukat, a lelkük minden egyes részét élvezettel fogom felfalni!!!-
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
- többi információ:
- Jelenleg nincs.
- Mr. Norman, megtenné, hogy még ebben a helyzetben is a Xavier iskola diákjához méltóan viselkedik és beszél? – kérdeztem.
Nem szerettem, hogyha a fiatalok káromkodnak, a felnőttektől sem, de a gyerekektől még annyira sem. Annyira nem gyerekek, mert én sem voltam túl idős továbbra sem, de fiatalabbak, akik védelemre szorultak, még akkor is megakartam őket védeni, ha jobb harcosok voltak nálam már az ő korukban is.
- Ha dühös és így viselkedik, azzal nem old meg semmit, csak éppen a másik személy malmára hajtja a vizet. Maradjon erős, nyugodt és megfontolt! – tanácsoltam.
Más esetben pszichológiai, vagy pszichiáteri kezelésre küldeném, hogy jobban legyen, de most erre nem volt idő. Felpofozni nem akartam volna, sem bántani, mert az csak árt és nem emelek kezet senkire. Bólintottam arra, hogy kirándulás igen.
- Visszakerültek 65 millió évet véletlenül az időben. A Végsők hibernálták, de ön valamiért nem ébredt fel – ismételtem el újra lassan, nyugodtan. - A teste most is ott van, az biztonságban van.
Hogy kerültem ide? Erre nem igazán tudtam választ adni, mert én sem értettem…
- Egy telefonhívásra mentem Brooklynba, a kikötő közelébe, mert beszélni akart velem személyesen… én pedig javíthatatlan vagyok, Gabe, James és Charlie is hiába mondták, hogy ne egyedül jöjjek… Ott találkoztam egy férfival, aki úgyszintén telefonhívás miatt jött, de ő ön miatt. Valaki megtámadott minket, és ide elvileg az ön édesanyja, Carol hozott minket, hogy megöljük a Lélekfalót… de nem volt túl sikeres. Nincs testem, nem tudok ezen a síkon közlekedni, se semmit tenni… és Adia is eltűnt – mondtam.
Azt a részt kihagytam, hogy haldoklom a rendes világban, nem akartam ég ezzel is stresszelni, vagy, hogy ezzel is azt higgye, hogy nem valóság vagyok, mert túl sok minden történt velem. Ekkor hirtelen nevetés hallatszott, e szerint a férfi nem jutott ki, ami nem volt jó. A fenyegető hangjára azonban csak elmosolyodtam.
- Adia kijutott, őt nem tudta itt tartani – mondtam.
Nem tudtam, hogy ez történt-e, de nagyon reméltem, hogy így volt.
- Akkor pedig hamarosan hozzáértő segítséget is kapunk… remélem, hogy Mrs. Miller személyében, ő a legjobb ebben, akit ismerek – tettem még hozzá.
- felszerelés/egyebek:
Karakteradatok
Egy nem várt találkozás
Bambán nézek rá, és már-már tényleg kezdem elhinni, hogy ezt nem az a valami kreálta tényleg, valaki tényleg tud segíteni nekem, hogy kijussak innen. Tényleg? Feleslegesen reménykedek? Talán. De ez az utolsó esélyem, ha nem szedem össze magam, tényleg itt végzem, ennek a valaminek az ebédjeként.
Végig hallgatom, bár a legtöbb dolog amit mond, teljesen kínai. De azért a legtöbb dolgot fel tudom fogni. Nincs egyedül itt. Bár hogy anya, hogy keveredhetett bele...évek óta halott.
-Ez nem igaz....tud közlekedni, mármint én is tudok, ha mindenki nem is....-
Veszek több mély levegőt, kényszerítve magam, hogy próbáljam összeszedni a gondolataimat.
-Rájöttem egy két-dologra, az alatt az idő alatt, amíg itt...szóval ez a hely én nem is tudom, olyan, mintha rétegekből állna. Át tudok egyik részről a másikra jutni. Találkoztam itt másokkal is, de amint össze verődtünk, az a valami...a Lélekfaló?....azonnal szétválasztott minket. Minél beljebb próbáltam jutni, mélyebbre annál nehezebb volt. De talán át tudom juttatni Önt a férfihoz akiről beszélt az előbb.-
Azt viszont nem mondom el neki, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó mozgás amire képes leszek, már nagyon gyenge vagyok, nem hiszem, hogy többre képes lennék.
-A legtöbb dolog itt illúzió, azt hiszem, hogy ez a valami nem nagyon tud ártani, csak mikor táplálkozik valakiből...-Meg persze uralja az egész helyet, és szereti az őrületbe kergetni az áldozatait.-...meg kínozni az embert....-
-Elég volt ebből....-
Még mindig remeg, letörli a könnyeket az arcáról, letisztítja a kezét. Leül, de figyelemre sem méltatja a hangot, ami hangzatos kínzásokat ígér neki. Törökülésbe helyezkedik, lehunyja a szemeit, és szép lassan fokozatosan, megpróbálja kizárni a fejéből a hangot először. Nincs képessége, nincs fegyvere, csak a mágikus ereje maradt. Szóval azt fogja használni. Koncentrálni kezd, először csak lassan képes összeszedni a gondolatait, és fókuszálni. Csak egyetlen dologra kell most koncentrálnia, hogy tud innen kijutni. Csak egyszerűen ennyi, kijutni. Elveszti az időérzékelését is, de egy idő után érzi, ahogy a mellkasán lévő jel elkezd forrósodni, világítani és mintha elkezdene egyre távolabb és távolabbi dolgokat érzékelni. Újra és újra felbukkan az elméjében az a jel, a visszatérés jele, amivel az előbb nem jutott ki. De mi a helyzet, ha nem is arra szánták? Elkezd a jelre koncentrálni, amíg az be nem tölti az egész fejét, elméjét, ki tölti teljesen a tudatát, ekkor elsüti a varázslatot. Érzi ahogy jelentős mennyiségű energia szabadul fel, ahogy kinyitja a szemét, a jel szinte ember nagyságban ott vibrál előtte. Kicsit elbizonytalanodik, de fel áll és ráhelyezi a tenyerét a jelre, az pedig elkezd bele mélyedni, mintha egy átjáró nyílna a térben. Gőze sincs mi vár rá, de nincs ideje ezen gondolkodnia, senkinek nincs arra ideje, vesz egy mély levegőt és belesétál az "átjáróba" és eltűnik. A jel még egy darabig izzik a levegőben majd fokozatosan elhalványul...
|
|
|
Karakteradatok
Síkok:
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.