A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Go down

Korszak A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Thorhalla Pént. 25 Szept. 2020, 00:02

A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink N3XQsyA


Mivel hamarosan vége az előző kalandnak, így bátorkodom kiírni ezt. Ez Heithy akciója miatt az utolsó előtti Kree korszakkaland lesz. Majd a sorozat a 15. résszel fog véget érni.

Rövid összefoglalása az előző kalandoknak (ami véget ért):
a tartalom:

Első kaland:
A Maffia tagjai némileg gondba kerültek, de végül sikerült megtenniük némi segítséggel, ami miatt mentek, kiszabadítottak sok bundást a Liga fogságából.
Az X-men kiderítette, hogy mi okozta a város lakóinak halálát, egy Végső, azonban a Végső kiszabadult a börtönéből és eltűnt.
Rémálom elfoglalta az álomsíkot, aminek egyelőre ki tudja, hogy milyen következményei lesznek.
A Hydra sikeresen törölte az ellopott adatait és valószínűleg kiszabadítják a nagykövetüket is.
Az idegen bolygón ragadt társaság pedig előbb, hazajutott végül.

Második kaland:
A maffiavárost furcsa idegen lények támadták meg, amikről kiderült, hogy földönkívüli eredetűek. A támadást visszaverték, de még mindig vannak betegek, fertőzöttek odalent, az ellenszert pedig nem tudni mikor készül el.
Az X-men megismerte a múltat, hogy Vanath mit is követett el, hogy ő pusztította el az eredeti kontinens Atlantiszt és Lemúriát, miként lett legyőzve annak idején.
Avalonban sikerült a táraságnak megtalálnia az elveszett tudósnőt, össze is barátkoztak a nő bátyjával többen, Bashir pedig tanítani is kezdte Gawain-t és Darren-t mágiára.
Hydra részen a jó csapatnak sikerült a lázadók táborát növelnie, összehozni őket a Majomkultusszal. A Hydrások pedig megtalálták Mr. Sinister egyik laborját, amiből valószínűleg egy megszökött személy több gyilkosságot is elkövetett.

Harmadik kaland:
Einar főleg mágiahasználók segítségét kérte, hogy vizsgáljanak ki egy olyan pontot Asgardon, ahova a 9 világ többi népe nem tud eljutni. Kiderült, hogy miért, Muspelheimi démonok barlangja volt, átjáró egy másik világba. Egészen pontosan másik bolygóra, ahol megtudták, hogy a Láng Bajnoka nevű személy az űr egy nagy részét leigázta.
Wakandában a támadó csapat sikeresen bevette a bázist, amit kellett és az adatokat is eltudták lopni, amiért mentek.
A Hydra csapatai megtalálták Sinister egyik bázisát és úgy tűnik, hogy ellenség helyett szövetségesre találtak.
A maffia sajnos nem járt sikerrel, nem tudták elrabolni a nőt, akit kellett, és a Liga visszavágásakor sokan meghaltak.

Negyedik kaland:
Rémálom több helyen is lecsapott, egyszer a Télapót fertőzte meg, és mellette Bastet-et a párducistennőt.
Egy kisebb csapat az Astro plázánál majdnem télapó rontásának áldozata lett, de végül is sikeresen, szerencsésen túlélték az esetet, mi több a Télanyó segédletével, iránymutatásával sikeresen megmentették a karácsonyt és Télapót is.
Az X-ek Vadföldre mentek, hogy az örökkévalók városát, Olympiát megnézzék, hátha megtudnak valamit Vanath-ról. Azonban sajnos a várost a deviánsok megszállták és Godlaw nagyon okosan rájött, hogy lehet, hogy ezek Vanath-ot szolgálják.
Wakandában a Párducistennő álmát megfertőzte Rémálom, de végül sikeresen felébresztették őt, megmentve az istenségtől.
A Hydra csoportja pedig tovább folytatta a hajszát Sinister dolgai után, közben egy tárgyat kerestek, amit végül is sikeresen egy földalatti ősi épületben meg is találtak.

Ötödik kaland:
Egy furcsa esemény történt az égen, valami felrobbant az űrben és annak darabjai a földbe csapódtak. Hamar kiderült, hogy egy férfiról volt szó (vagyis több férfi), aki körül az idő változni kellett. A múltba kerültek a hőseink, antihőseink. Többen a Noé-t élték túl, a diákok az iskola felrobbantását a Suromi által, a Hydra pedig Apokalipszis Wakandai uralmát.
Annyi bizonyos, hogy a férfiak valamilyen kapcsolatban állnak egymással, de hogy milyenben azt még nem lehetett tudni.

Hatodik kaland:
A közvetlen folytatása az ötödik kalandnak, a karakterek továbbra is az ismeretlen személy alteregóit keresték és kutatták. Egy ismét Wakandában bukkant fel, a Bukás idejében. Egy másik a 3. Világháborús biofegyverrel sújtott San Francisco-ban. A harmadik pedig Attilan-on, a Barokk eseményei előtt.
Azt már tudni, hogy mindegyik egy adott személy alteregója, de azt még nem, hogy kié és mi ez az egész.

Hetedik kaland:
Az ismeretlen személy alteregói egyesültek és kiderült, hogy a neve Kang, a hódító, aki uralni akarja az összes idősíkot. A karakterek először a jövőbe kerültek, ahol Kang – avagy Kaneda Stark – jövőbeli énjével, Immortussal találkoztak, aki a segítségüket kérte, hogy állítsák meg őt a múltban, amikor még csak Kang, hogy ne tehesse meg a szörnyűségeket, amiket el fog követni a múltjában, fiatalon.
A csapat először az ókori Egyiptomba került,  ahol Apokalipszist kell segíteniük az összecsapásban, amit Rama-Tuttal (Kang) vív még nagyjából húsz évesen. A csapat azonban mindezt elbukta, Apokalipszis meghalt a múltban, a jövőben pedig nem tudták megállítani Kangot, így a kree inváziótól ugyan a bolygó megmenekült ekkor, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő majd, hogyha ez a jelen lesz, akkor sikerül-e mindezen változtatni.
A csapat hibája miatti legnagyobb következmény pedig Végítélet lett.

Nyolcadik kaland:
A kaland során a játékosok az MI:13 hívására a Stonehenge-hez érkeztek, ahol több túristát is megöltek a közelmúltban és a romokat is megrongálták. Misztikus Pókember segítségével lejutottak a föld alá egy laborba, ahol Constantine és George találtak egy ősrégi lefagyasztott kree-t, akit kiolvasztottak. Mint kiderült ő egy kree örökkévaló, akit nagyon, de nagyon régen börtönöztek be ide. Őt próbálták megmenteni, hogy ne halljon meg.
Wakandában a királyi esküvővel egy időben a Hydra kiküldte embereit, hogy furcsa jelenséget vizsgáljanak ki. Egy hatalmas lefedettségű területről volt szó, ahol a legfrucsább az volt, hogy nem voltak zajok. A nyomokat követve Tristan és Niteris a helyi vulkán kráterébe jutott, ahol kree-kbe bukkantak. Sikerült adatokat szerezniük és még egy kree tetemet is, ezzel tértek vissza a bázisra.
A harmadik szál NY-ban volt, ahol a bizonyos Jótevő szövetségeseket keresett, így került a közelébe Sam és Alicia. A férfi egy hajmeresztő dologgal és ötlettel állt elő, miszerint kree-k vannak a városban és fogjanak el egyet, hogy azt aztán a Maffiaváros telepatái kihallgassák, kifaggassák, hogy miért is vannak itt. Sikerült is megtalálni az egyiket és a terv elindult…

Kilencedik kaland:
A kaland során a Hydra az egyik saját bázisát igyekezett kivizsgálni, amivel megszakadt a kapcsolat a kree támadás után. A csapatot végül inkompetencia miatt visszarendelték és Reena Reynolds-nak egyedül kellett megoldania, az adatokat titkosították, így nem derült ki, hogy mi is történt ott valójában.
Az X-men és Theon Lupin Flagstaff városába ment, ahol egy túlélőt kellett kihozni a lebombázott városból. Azonban, mint kiderült közel sem olyan könnyű a helyzet, hiszen a várost eddig nem látott démonok szállták meg, nem is beszélve arról, hogy miután megtalálták a lányt az közölte, hogy nem tud elmenni innen egyelőre és a démonok vezére még Cody-t is elkapta. Vajon sikerül-e megmenteni őket és elhagyni a várost?
A harmadik szál az általános rész volt, ahol a csapat megismerkedhetett Nüx-el és a dimenziójának egy részével, ahol nagyon aggasztó nyomokat találtak, többek között Rémálom szimbólumát is.

Tizedik kaland
A kree-k továbbra is folytatták a biológiai fenyegetést mindenfelé a bolygón, céljuk az, hogy kiéheztethessék a bolygót, mert az élelmiszerforrást kezdték mérgezni.
Az X-ek és Theon ismét együtt dolgoztak, ezúttal egy hatalmas felbukkanó dómot néztek meg a Mojave sivatagban, ami nagyon sok különlegességet tartalmazott. Mintha a kree-k, mert kiderült, hogy ők tették le mindezt ide és valamiféle evolúciós kísérletet folytatnak.
A másik csapat New Yorkban, és ott is egészen pontosan Bronxban próbálkozott azzal, hogy megfejtse a sok furcsa rejtély nyitját, aminek láthatóan egy kree(?) mágiahasználóhoz volt köze és még egy időutazó csapattaggal is bővültek, de végül sikeresen megoldották a gondokat és a furcsaságok is megszűntek New Yorkban.

Tizenegyedik kaland
A kree-k tovább folytatták a mérgezést és a lassú háborút, mivel ők jócskán ráértek. Még egy ultimátumut is adtak a bolygónak, miszerint vagy kapitulálnak és gyors, fájdalommentes halálban lesz részük, vagy nem, és akkor lassan. A Föld elutasította a kapitulációt.
Az X-ek ismét Theonnal együtt dolgoztak, ezúttal a déli-sarkra mentek, ahol egy lezuhant hajót találtak, ahogyan az Akkaba klán tagjai is. A hajó vizsgálta közben rájöttek, hogy ez nem egy kree hajó, hanem egy másik fajé, majd valamilyen oknál fogva a Fantasztikus négyes bőrében találták magukat.
A Hydra továbbra is Wakandában töltötte az idejét, ahova Reynolds is elkísérte őket. eddig ez volt az egyetlen hely ahol a kree vírus nem bukkant fel. Valószínűleg eddig. A csapat el is indult, hogy utána járjon ennek és mintákat gyűjtsenek. Azonban nem várt furcsaságokba ütköztek.
A harmadik csapat New Yorkban került kalamajkába, amikor az Orgyilkosok ligája megtámadta a Staten Island-i bevásárlóközpontot, aminek egy új, vagyis inkább ősrégi istenség Chthon is újra, hosszú idő után először megmutatta magát.

Tizenkettedik kaland
A kree-k Avalont támadták meg, ahol egyszerre több fronton is támadtak, harcoltak.
Az X-ek és Gawain az SI:13 segítségére sietett Rosakirk városában, ahol a helyieket kellett segíteniük, illetve Gawain-nak megállítania az invázió miatt itt levő hajót Lionheart-tal és Britannia Kapitánnyal, közben pedig váratlan segítséget kapott Mordred személyében.
Egy csapatot elraboltak Morganék, akik kétszer is meghaltak, másodjára egy sötét isten miatt, aki lelkeket eszik és befészkelte magát a kelta túlvilágra. Végül mindenki kijutott és feltámadtak a lelkiismeretük és empátiájuk nélkül, azonban a miértekre és okokra nem kaptak választ.
A Hydra pedig igyekezett a Világok közötti átjáró kulcsát megszerezni, de Niteris és Tristan lebuktak, Niteris újra szimbionta lett. Mivel sok időre tűntek el Morgan Lance személyében küldött utánuk erősítést, hogy hozza ki a párost, mint egyszemélyes mentőcsapat.
A kree-k pedig igyekeztek megtudni, hogy miért is fordult ellenük a tábornok, ám úgy nézett ki, hogy az ismeretlen meghívó ideje elfogyott és azelőtt távozott mielőtt a kree-k odaértek volna a megfelelő terminálhoz.

Tizenharmadik kaland
Ebben a kalanban az X-men tagjai sikeresem megismerték annak a következményét, hogy mi is lett ez. ezt még a Déli-sarkon „követte el” a fiatal nő a saját tudtán kívül. Az eredménye pedig az lett, hogy a Negatív zónából származó Annihilus serege megtalálta a Földet és már úgy mond a spájzban vannak, itt New Yorkban és egyre több mindenkit támadnak meg.
A Hydra képviseletében Niteris és a doktor Rémálom lányával ismerkedtek meg, majd meg kellett menteniük a lányt a saját bátyjától(?) és még ki tudja, hogy kitől.Játékszabályok
Szokásos szabályok vannak. Ez most 1, vagy 2 szálas lesz, ha van rá igény és ennyi jelentkező lesz. Mivel nem vagyunk sokan, így inkább nem húzom szét a dolgokt.
Szokásos 4 napos körváltások lesznek.
Minden kalandra örülnék, ha lenne legalább 2-3 jelentkezőt lenne ahhoz, hogy elkezdjem a kalandszálat.
A mágiahasználó karik, mint eddig is megkapják a kalandon töltött időt tanulásnak!Célkitűzés 1: Létezik megoldás?
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink YwwlYbY
Mostanra teljesen nyilvánvaló lett, hogy a Földnek és az emberiségnek kicsit nagyobb gondjuk is van, mint a kree-k. New Yorkot elözönlötték az ember nagyságú csótányok, és különböző intelligens, vagy félig intelligens bogarak. A teljes Bosszú angyalai leterheltek, ahogyan minden más szervezet is, akik próbálnak ezek kiirtásával. Egyelőre nem sok sikerrel. Ezekbe az eseményekbe csöppennek bele a játékosok nem is beszélve a NY-ban dúló maffiaháborúról. Hiszen a városban az élet egy pillanatra sem áll le New Yorkban.

Ide bárki jöhet, aki akar, most ez a mindenkinek szóló szál. Annak a fényében, hogy kik és milyen karakterek jönnek fogok alakítani a dolgokon, hogy mindenki kapjon kis személyes dolgot is benne. Smile

Célkitűzés 2: A Hold másik… (kree szál, hátha lesz érdeklődő)
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink Q5zq063
A kree szál; ugyan a kree-k nem tudták kideríteni, hogy egyik hősük miért állt a földiek oldalára, de ez nem igazán zavarja őket. Az már jobban, hogy Annihilus emberei pontosan ott szándékoznak bázist készíteni, ahol ők tették hónapokkal korábban. Emiatt szeretnének a kellemetlen új lakótársaktól megszabadulni, ahogyan Annihilusék is tőlük…

Ide elfogadok ingyenes kree NJK-kat! Ők alapvetően katonák, szóval katonákat – másodfoglalkozásként lehetnek orvosok, tudósok is a katonáskodás mellett – mert egy militarista államról van szó.A jelentkezés pedig így nézzen ki, mint mindig:
Kód:
[b]Karakter neve:[/b]
[b]Célkitűzés:[/b]Kezdés… ha lesztek elegen és véget ér az előző kaland.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Niteris likes this post

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Aina Vas. 29 Nov. 2020, 23:34

A Holdra jelenleg nem sok esélyem vagyon, így a bogarak általi halált választom What a Face

Karakter neve: Aina Bennet
Célkitűzés: 1 - Létezik megoldás?
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 30 Nov. 2020, 00:25

Elfogadva.

Elogadott karakterek
Célkitűzés 1: Létezik megoldás?
Aina Bennet

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Mariah Szomb. 06 Feb. 2021, 21:38

Karakter: キラークイーン, (Kirā Kuīn)
Célkitűzés: 1-Létezik megoldás?

_________________
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink 20210214
Mariah
Mariah
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 25
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2021. Jan. 20.
Tartózkodási hely : Morioh Cho

Karakteradatok
Főkarakter: Mariah
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Niteris likes this post

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Feb. 2021, 10:14

Elogadva, Niteris mondta, hogy próbál másokat is rávenni arra, hogy újra aktivizálják magukat.
Én is megpróbálom rávenni magam arra, hogy írjak itt is és elkezdjem.

Elogadott karakterek
Célkitűzés 1: Létezik megoldás?
Aina Bennet
Mariah Temple / Kirā Kuīn

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Seraphiel Hétf. 08 Feb. 2021, 19:04

Túlságosan felhypeoltam magam a kree karakterre, szóval bepróbálkozom vele, hátha lesz még kedve valakinek csatlakozni. Természetesen nem probléma, ha végül nem indul a második szál, éppen ezért nem is írom meg a teljes előtörténetet, csak ha már biztosan kelleni fog. Very Happy

Karakter neve: Lay-Sha
Célkitűzés: 2 - A Hold másik…Név: Lay-Sha
Egyéb név(i): Lay, Laysha
Faj: Kree (Zseni)
Nem:
Jellem:
+ Ambiciózus, Bátor, Becsületes, Együttérző, Hűséges, Kíváncsi, Rendszerető
- Érzékeny, Hezitáló, Makacs, Válogatós, Szégyenlős, Túlbuzgó, Türelmetlen
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: Kree-Lar, Hala; 2004.
Kor: 28 év
Család: Egyedülálló
- Duk-Sha, apa, él
- Esh-Moy, anya, él
Foglalkozás: Közlegény (Tudós, Orvos, Katona)
Testmagassága: 185 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Kék
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot: Egészséges

Életrajza:
- folyamatban, hamarosan...

Képességei:
- hüvelyk-, és kisujjak behajlítása
- jobb térlátással rendelkezik, mint egy ember
- képes 10 tonnát felemelni, nagyobb az állóképessége
- jól alkalmazkodik bármilyen környezeti adottsághoz

Szakértelmei:
- alapszintű katonai képesítés
- alapszintű orvosi képesítés
- alapszintű tudományos képesítés
- kree, shi'ar és skrull nyelv

Felszerelések:
- nitrogén palack
- tolmácsgép
- lézerpisztoly
- kree egyenruha (nagyon ellenálló, kisebb fegyverekkel nehéz megsebezni és bírja a természeti hatásokat)

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Képek:
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink 907643-fenn_ra_03
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink 907638-fenn_ra_04
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink 907641-fenn_ra_01
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink 907642-fenn_ra_02


A hozzászólást Seraphiel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 09 Feb. 2021, 21:11-kor.

_________________
Reneszánsz: Seraphiel, Aurora/Luna Warren

A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink L2nv41d
Seraphiel
Seraphiel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2021. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Seraphiel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Tyler Kedd 09 Feb. 2021, 11:05

Karakter neve: Jason Liam Norman
Célkitűzés: Létezik megoldás?

//Csendben vissza sunnyog.....//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla and Niteris like this post

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Thorhalla Kedd 09 Feb. 2021, 16:11

@Seraphiel, várom az előtörit. ^^
@Tyler, elfogadva!

Elogadott karakterek
Célkitűzés 1: Létezik megoldás?
Aina Bennet
Mariah Temple / Kirā Kuīn
Jason Liam Norman

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Heidi H. H. Hoffman Kedd 09 Feb. 2021, 20:35

Karakter neve: Heidi H. H. Hoffman
Célkitűzés: 1 -Létezik megoldás?
Heidi H. H. Hoffman
Heidi H. H. Hoffman
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2021. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Heithy
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Thorhalla and Niteris like this post

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Niteris Kedd 09 Feb. 2021, 20:49

Psszt

Karakter neve: Niteris
Célkitűzés: 1 - Létezik megoldás?
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Thorhalla and Heidi H. H. Hoffman like this post

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Thorhalla Szer. 10 Feb. 2021, 12:45

Mindkettő elfogadva.
Akkor lehet (esélyes), hogy a hétvége elé elkezdem a kalandot. Ezt sem hittem volna, hogy leírom már...

Elogadott karakterek
Célkitűzés 1: Létezik megoldás?
Aina Bennet
Mariah Temple / Kirā Kuīn
Jason Liam Norman
Heidi H. H. Hoffman
Niteris

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Seraphiel Szomb. 13 Feb. 2021, 23:51

Mivel a kree szálra valószínűleg nem lesz több jelentkező, így akkor én is csatlakoznék az 1. célkitűzéshez, Aurora és Luna Warrennel. mrgreen

_________________
Reneszánsz: Seraphiel, Aurora/Luna Warren

A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink L2nv41d
Seraphiel
Seraphiel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2021. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Seraphiel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Thorhalla Vas. 14 Feb. 2021, 11:33

Rendben, elfogadva.

Elogadott karakterek
Célkitűzés 1: Létezik megoldás?
Aina Bennet
Mariah Temple / Kirā Kuīn
Jason Liam Norman
Heidi H. H. Hoffman
Niteris
Aurora és Luna Warren

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 01 Márc. 2021, 22:31


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 14.: Nem a barátaink

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.