A Kree Invázió 1.: Prológus

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 27 Okt. 2016, 15:44

Immáron három, három és fél hónapja annak, hogy a Hydra hatalomátvételi törekvései megtörténtek. Mindebben végül vereséget szenvedtek, de ettől függetlenül nem szűntek meg létezni, csak roppantul meggyengültek. A teljes vereséghez túlságosan stabil lábakon állt a szervezet és jutottak be mindenhova. Az építkezések, helyreállítások megtörténtek. (augusztus eleje – november közepe között)
A jófiúk nyertek, noha ők is gyengültek a hatalmas harc végén. Valamivel/jócskán gyengébb lett a SHIELD, révén a dolgozóik harmadát vesztette el, mert ennyi Hydra tag volt közöttük. Kevesebb a drone a város körül, mert nagyon sok megsemmisült és még nem volt lehetőség pótolni őket, illetve más egyéb fontosabb városok épületeihez is át lettek csoportosítva. Ezen felül még sok más város fontos pontja környékére is át lettek csoportosítva drone-k a New Yorkiakból. A céget úgymond tovább „gyengíti”, elvonja az emberi erőket az aktuális dolgokról, hogy még zajlanak tisztogatások a Hydra ellen, mind a SHIELD-en belül, mind szerte a világon, de alapvetően béke van mindenhol, Németországot kivéve, amit még mindig tart a Hydra a természetesen. Nem beszélve arról, hogy hova máshova férkőztek be és nem derült ki.

Játékszabályok
Ez most hét szálas lesz, ha van rá igény és ennyi jelentkező lesz. Mindegyik teljesen külön helyszínen, ezek most nem fognak összeérni, és teljesen különállóak egymástól. Bár a Kozmikus kaland összefog érni az új rendes kozmikus kalanddal Smile

Amit még kérek, hogy mindenki írja majd oda, hogy 3, vagy 5 naponta szeretne körváltást, és attól függően, hogy melyik rész hány naponta szeretne körváltást, úgy fog zajlani az adott rész. Én a 3 naponta résznek örülnék jobban, az 5 napnál túlságosan elkényelmesedtek és a többség mindig kicsúszik a határidőből, vagy az utolsó pillanatban ír mindenki. Ha nagyjából fele-fele arányban lesznek jelentkezők, akkor ismét 4 naponta fogok váltani, mint a mostani alatt. Illetve, ha valahova korábban írtok, akkor ott értelemszerűen korábban is lesz körváltás.

Minden kalandra örülnék, h alenne legalább 3-4 jelentkezőt várok ahhoz, hogy elkezdjem a kalandszálat. A Hydra és alvilág részen kevesebbet is elfogadok. Azért, hogy életszerűbb legyen az egész mind Hydra, mind a Szörnyek bolygója részen, ahova írom lehet majd ingyenes karaktereket hozni.

Szerk: A Rémálmok ura kalandot/szálat párhuzamossá minősítettem, így az azt jelenti, hogy aki oda jön lehet máshol is játékban egyszerre ezzel.


1, A Rémálmok ura - PÁRHUZAMOS!
Egy kellemes kis bemelegítő kaland. Egy misztikus horror kaland lesz ez, több mindent egyelőre nem árulnék el róla. A városban nagy a nyüzsgés, ugyanis hálaadás lesz egy héten belül, így máris indultak a vadászatok a pulykák iránt. Mivel éppen béke van, most különösen fontos volt az ünnep mindenkinek. Sok rendezvény van városszerte, hosszú idő után ez volt az első olyan időszak, amikor félelem nélkül tudtak kimenni az emberek és ünnepelni… eddig.
Több mindent nem igen árulnék el a kalandról. Ide bármilyen karaktert szívesen látok. A jelentkezőktől egyetlen egy kérésem van, a jelentkezés mellé írjátok le a karakter rémálmát, mitől fél a legjobban. Aki nem ír le semmit, vagy azt mondja, hogy nincs neki, azt a jelentkezést nem tudom elfogadni. Bármi lehet a rémálom/félelem, bohócok, pókok, elveszíti a szeretteit, vagy valaki leírhat egy teljes álmot is, ahogyan szeretnétek Smile

2. A Maffiaháború folytatódik
Mivel mindenki számára nyilvánvaló, hogy kevesebb a drone New York felett, ami a maffiáknak kedvezett, így nekiláthat a New Yorki Maffia annak, hogy megpróbálja kiszorítani NY-ból az Orvgyilkosok ligáját és visszavegye azt, ami az övék.
Ezt nem kell tovább ragozni azt hiszem; maffiaközpontú karaktereket várok ide.

3. Szörnyek bolygója
Az első olyan kaland, ahol bármilyen ember részt vehet kozmikus kalandon. A kaland bolygón kívül fog játszódni, egy másik bolygón. Ez egy harci/túlélő kaland lenne. A kiindulási pont az, hogy a kree-k sok embert és egyéb fajt elrabolnak, köztük a JK-kat is és kiteszik őket egy nem túl élhető bolygóra, itt pedig tesztelik és vizsgálják őket (távolról persze). A cél az, hogy valamilyen módon kijussanak a bolygóról a játékosok és hazajussanak. Mivel ez a kaland cross over lesz a rendes kozmikus kalanddal, így nem fenyeget senkit az, hogy évekre elkerül a Földről (hacsak nem szeretne utána az űrben maradni).
Itt elfogadok ingyenes karaktereket is, ezek lehetnek erősebbek, mint az első szintű karik, akár omegák is a bolygó miatt, de az ingyenes karikkal nem fogok olyan kesztyűs kézzel bánni, mint a sima JK-kkal. Fél oldalas előtöri is elég ezekhez a karikhoz.

4. A Kihalt város
X-men és X diákok kalandja. Mivel a diákok roppant jól teljesítettek a Hydra támadáskor, így most már az X-men őket is ki meri engedni terepre, ami biztonságosnak tűni.
Egy falu v. kisváros teljes lakossága eltűnt egyik napról a másikra. Az utóbbi időben állítólag mutánsok voltak erre, vagy legalább is képességgel rendelkezők, így a SHIELD kérik meg az X-ment, hogy nézzenek körbe, mert jobb, ha a mutánsok teszik egy mutáns érintettségű ügyben. Emiatt az X-ek kimennek kivizsgálni.
Itt diákok, tanárok, X-men tagok jöhetnek, a korábbiakból kiindulva, aki nem akarna itt lenni (diák) és nincs kedve az egészhez azt kérem ne jöjjön. Nagyon demotiváló volt a múltban, hogy le volt írva miről szól a kaland és a 3.körben derült ki, hogy a jelentkező karik 90%-nak nincs kedve azt tenni, amiről a kaland szól… ezért tényleg csak az jöjjön diák részről, aki szeretne ilyesmiben gyakorlatot szerezni.

5. Sorok rendezése (opcionális)
Ez egy Hydra kaland, itt, ha már egy karakter van, akkor is kezdem. Lehet ingyenes karit is írni, itt is elég a max fél oldal, de abban legyen benne, hogy miért, mióta és hogyan tagja az illető a Hydra-nak.
Egy viszonylag könnyebb kaland lesz, megtudják a Hydra karik, hogy mi is lesz a folytatás, milyen helyzetben van a Hydra és még egy könnyedebb feladatot is kap a társaság.

A Kree Invázió 1.: Prológus 00120

A jelentkezés pedig így nézzen ki, mint mindig:
Kód:
Karakter neve:
Melyik kaland rész:
Hány naponta legyen körváltás:
Rémálom: (opcionális)

A Kree Invázió 1.: Prológus 00120

Előreláthatólag november közepén fogunk kezdeni majd.
Addig természetesen a Hydra korszak véget ér, ahogyan az Örök város és a Kartellek Markában kalandom is.


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 05 Nov. 2016, 10:56-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 1.: Prológus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 27 Okt. 2016, 16:58

X-menként a Kihalt városra jövök, az Örök város is bejött, szóval ezekkel a városokkal biztos nem lehet melléfogni.

Karakter neve: Jackson Godlaw
Melyik kaland rész: 4. A kihalt város
Hány naponta legyen körváltás: 4 vagy 5

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Serenity on Csüt. 27 Okt. 2016, 19:50

Ha város akkor vöröske sem maradhat ki! Very Happy

Karakter neve: Alethea Faust
Melyik kaland rész: 4. Kihalt város
Hány naponta legyen körváltás: a 4-5 nekem is megfelel Smile
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 29 Okt. 2016, 00:00

A Rémálmok ura kalandot/szálat párhuzamossá minősítettem, így az azt jelenti, hogy aki oda jön lehet máshol is játékban egyszerre ezzel.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 1.: Prológus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Phobia on Szomb. 29 Okt. 2016, 10:49

Akkor én hozok egy ingyen Njk-t a Hydra kalandra

Karakter neve: Cypher Rex
Kaland: 5. Sorok rendezése
Körváltás: 4 naponta

Karakter neve: Emily Emerald
Kaland: 4. Kihalt város
Körváltás: 4 napontaNév: Cypher Rex
Egyéb név: F-005
Faj: Szuper-farkas
Kor:: 5 év
Nem: Hím
Születési hely, idő: 2022 táján, pontos hely ismeretlen
Jellem: Társaihoz lojális, ellenfeleivel kegyetlen. Emberi feljebbvalóit elismeri, de más állatok között erős dominanciát mutat
Külső: Talpától a fejéig 1,4 m magas farkas, sötétszürke bundával és sárga szemekkel.

Történet

Volt életem ezelőtt, a HYDRA előtt, már ha azt életnek lehetett nevezni. Egyszerű farkasként teltek a napjaim, egy egyszerű farkasfalkában. Akkoriban ez majdnem tökéletes volt számomra, egyedül az zavart, hogy nem én voltam az Alfa. Párszor megpróbálkoztam birokra kelni vele, de a falka többi tagjával ellentétben, ő jóval gyorsabb és erősebb volt nálam, így folyton behúzott farokkal kellett visszavonulnom. Akkoriban nem gondoltam volna, hogy más életem is lehet, igaz, nem is nagyon gondolkoztam ilyen téren. Aztán jöttek ők.
Éppen két emberállatot üldöztünk az erdőn keresztül és be is értük őket hamar. A mi területünkre léptek ezért vettük őket üldözőbe, igaz, kissé kockázatos tett volt. Mi összesen hatan voltunk, ők csak ketten, de az emberállatok veszélyesek voltak az éles, csillogó karmaikkal és a hangos, villámló botjaikkal. Én már láttam olyat működésben, így óvatosan közelítettem. Lassan köröztem körülöttük, vicsorogva, időnként rájuk ugatva. Azonban mielőtt bármit is tehettünk volna, valami szörnyen hangos dologra lettünk figyelmesek, a zaj pedig ösztönösen futásra kényszerítette a falkát. Az emberállatok repülő, fémmadarait párszor láttam már az erdő közelében, de ez gyorsabb példány volt és fullánkokat köpködött. Az egyik ilyen el is talált, a méreg pedig lelassított és kiütött.
Magamhoz térve egy fura helyen találtam magam, szinte csak vakító fényt és emberállatokat láttam. Aztán belémmélyesztették a fullánkjaikat, újabb fájdalmas álomba taszítva. Viszont ezúttal valami megváltozott.
Magamhoz térve hallottam az emberállatok hangját, viszont valamiért furcsán hatott a füleimnek. Értettem őket.
- ...nem mindegyik élte túl. A szérum egyes példányokban túlzottan felborította a génállományt. Nem volt szép látvány. - mondta az egyik emberállat, közben én lassan magamhoz tértem.
- És ez itt? - kérdezte egy másik emberállat, mialatt talpra álltam és körbenéztem. Fura hely volt, valami fényes, fehér barlang, amit biztosan az emberállatok alkothattak.
- Ez itt? Nos, a 005-ös bíztató eredményeket produkál. A példány stabil, nagy valószínűséggel képzésre kész. - közölte az ajtón túlról, majd a hangok alapján távozhattak és a képzésem elkezdődött.
Egy teljes évig képeztek engem, azonban nem úgy, mint egy harci kutyát. Igaz, a szer hatására megnőtt az erőm, így a harc a képzés gerincét képezte, de ezeken kívül rengeteg más dolgot is megtanítottak. Az emberekről tanultam, emberi vívmányokról, személyekről, tudományokról és szervezetekről. A HYDRA-ról és céljairól is rengeteget megtudtam, mint kiderült, arra képeztek, hogy őket szolgáljam. Ezzel pedig nem is volt bajom.
A hűség ösztönösen kötött hozzájuk, ezt pedig semmi sem rendíthette meg.

Adatok:
Erő: 200kg-os erőkategória és tartós 80-90km/h sebesség. Borotvaéles karmokkal és fogakkal van felvértezve, amikkel könnyedén széttépheti az áldozatát.
Érzékek: Kifinomult hallás, szaglás és emberi szintű látás.
Intelligencia: Emberi szintű intelligencia, de beszédre és írásra képtelen.

_________________
A Kree Invázió 1.: Prológus EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 02 Nov. 2016, 10:38

Mindenki elfogadva.


Elofgadott karakterek:
1A, A Rémálmok ura - PÁRHUZAMOS!

1B, Sötét Jövő

2. A Maffiaháború folytatódik

3. Szörnyek bolygója

4. A Kihalt város
Jackson Godlaw (4 nap)
Alethea Faust (4 nap)
Emily Emerald (4 nap)

5. Sorok rendezése
Cypher Rex (4 nap)
Reena Reynolds

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 1.: Prológus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 04 Nov. 2016, 17:18

Karakter neve: Samuel McShuibhne
Melyik kaland rész: A rémálmok ura
Hány naponta legyen körváltás: 3
Sam mindentől fél ami nem ember. Mutánsok, vámpírok, farkasemberek. Ezen kívül a régi főnökétől is retteg.


Karakter neve: Cody Atkinson
Melyik kaland rész: A kihalt város
Hány naponta legyen körváltás: 3Karakter neve: Kitajo Akimoro
Melyik kaland rész: Szörnyek bolygója
Hány naponta legyen körváltás: 3

Név: Kitajo Akimoro
egyéb név: Kitajo dono
faj: természetfeletti
kor: 409
nem: férfi
születési hely/idő: 1618, Nagoya
jellem: Nyugodt és fensőbbséges, a modern eszközöktől gyakran megzavarodik és ilyenkor általában pusztít. Ha egy olyan alakkal kerül szembe aki méltó ellenfele lehet akkor lebírhatatlan késztetést érez arra, hogy kihívja egy párbajra amit mikor megnyer akkor nem kegyelmez az ellenfelének.
külső: 1,8 méter magas széles hátú lény. Hagyományos kimonót hord az oldalán japán katana lóg. Az egész testét vörös rákszerű páncél fedi. Az arca meg van nyúlva a szája nagyon széles, éles sárga fogakkal van tele és van két szarva. A feje hátsó részét pedig fehér szőrzet borítja.

Hűvös szellők borzolták meg a fák lomkoronáit. Kitajo dono ma sem tudott aludni. Úgy érezte már napok óta, hogy valami nincs rendjén. Egyébként is sok ellenségnek örvendhetett mind a nép mind pedig a nemesség köreiben viszont valami most nem tudta nyugton hagyni. Fujioka az egyik ellenlábasának a tekintete. Olyan rideg hűvösség áradt belőle és nyugalom. Kitajo aki már gyerekkorától a szamuráj életmód szerint élt biztos volt saját erejében. Tisztában volt vele, hogy a legfőbb gyengesége a haragja, ami ellen bár sokat gyakorol, hogy uralja mindig és túl könnyen úrrá lesz rajta. Szerencsére csak egyszerű közemberek vagy szolgák szoktak ilyenkor áldozatul esni, viszont ha egy méltó ellenféllel kerülne szembe akkor maga Kitajo esne áldozatul a haragjának. Fujioka pedig egy méltó ellenfél. Kitajo már mióta megismerte azóta arról álmodik, hogy egyszer legyőzze és megölje őt. Ezzel bebizonyíthatná a többi nemesnek és önmagának is saját felsőbbrendűségét. Ez a gondolat megmosolyogtatta, de a mosoly hamar vicsorrá vált. A múltkori találkozásuk alkalmával lemerte volna fogadni, hogy volt valami Fujioka tekintetében. Mintha tudott volna valamit. „Tervez valamit.” Napok óta ez járt a fejében. Az egyébként is gyenge idegei még inkább meggyengültek. Dobogó lábak zajai ütötték meg a fülét és kiabálás tompa hangja. Felállt és úgy fogadta a beérkező szolgát, akinek félelem csillogott a szemében. Mestere mogorva kérdő tekintetétől a hideg kirázta és dadogva nekikezdett magyarázkodni.
- Megtámadtak minket uram. Nindzsák.
Kitajo dühösen fújt egyet. „Szóval még személyesen se mer eljönni? Egy gyáva kutya nem más.”
Odalépett a fal mellett az állványon a tokjában pihenő karjához, levette és kihozta. „Szép nap ez a mai a gyilkolásra.” Majd egyenesen odalépett a szolgához és egy határozott vágással fel-nyitotta annak a gyomrát és elsietett mellette az udvarra. Ott elég kedvezőtlen harc folyt. A testőrök talán szabályos harcban még helyt álltak volna viszont a nindzsák különleges fegyverekkel és messziről nyilazva küzdöttek. Kitajo-t egyből elöntötte a harci szellem és belevetette magát a harcba. Több éves képzése a legjobb harcossá nevelte őt. Ellenfelei is jók voltak viszont mégis megérkezése után pár csapással rendet vágott a sorokban. A nindzsák taktikát váltottak és elkezdtek hátrálni és védekezni. Kitajo nem gondolkozva követte őket. Egy nyílvessző fúródott a bal combjába. Egyből rátámadtak, de egy testőr elé vetette magát. Egyet leszúrt mielőtt megölték volna. Kitajo félrelökte a lehanyatló testet és az egyik nindzsának elvágta a torkát. Egy újabb nyílvessző fúródott az alkarjába. Érezte, hogy itt már nincs sok esélye. Egy láncos fegyver tekeredett a kardjára és rántotta ki azt kezéből. A testőrei elé léptek és hátulról kivonszolták a harcból viszont érezte, hogy gyengül. „Méreg.” Futott még egyszer át az agyán mielőtt lehunyta volna a szemét.
Mikor magához tért nem tudta hol van. Őszintén szólva nem is érdekelte csak egy valami. A bosszú. Úgy érezte élete egyetlen célja a bosszú. Viszont előbb valamit el kell intéznie. Végignézett magán és látta, hogy vörös páncél fedi az egész testét. Maga elé nézett és egy olyan épületet látott, mint még soha. Kőből épült, nagy üvegablakai voltak és valami ismeret-len jelek voltak a tetején. Nem tudta mi az, de azt igen, hogy amire szüksége van, az ott van bent. Odalépett az egyik üvegablakhoz, betörte majd belépett. Éles vijjogó hang és vörös fény töltötte meg az egész teret. Közben pedig páncél húzódott le az üvegablakokra. Kitajo nem értett semmit, de egy belső hang szinte ráparancsolt, hogy siessen. Ő, akinek egyedül a sógun parancsolhatott egész életében pedig követte a hang parancsait. Szaladt abba az irányba, amibe úgy érezte szaladnia kell. Egyszer csak egy furcsa ruhás érdekes arcú férfi állt elé és fogott rá valami fekete tárgyat és ordított valamit egy ismeretlen nyelven. Kitajo tudta, hogy meg akarja állítani és ezt nem hagyhatta. Megragadta a kezet, ami a fekete tárgyat tartotta kitolta oldalra és háromszor arcon ütötte a furcsa ruhás érdekes arcú férfit. A páncélos ököl minden csapására éles reccsenés reagált és a harmadik ütés után a férfi már egyszerűen összerogyott. Kitajo otthagyta és haladt tovább. Közben festmények, szobrok és csontvázak és furcsa kitömött állatok és szőrös emberek mellett haladt el. Végül megérkezett oda ahova akart. Egy fegyverraktár. Mindenütt fegyverek voltak néhány nagyon különleges, sőt néhányról csak sejtette, hogy fegyver. Nem törődött velük egyenesen odament egy szamurájnak öltöztetett valami furcsa fekete anyagból lévő szoborhoz és kitépte a kezéből az Ő kardját. Jól esett a tudat, hogy valami olyasmi van a kezébe, amit ismer és ami nem tartozik ehhez a furcsa vijjogó és vörös világhoz. Egy íjat is elvett, de mikor megpróbálta megfeszíteni egyszerűen eltört. Újabb fura alakok érkeztek és kezdtek el üvöltözni az ismeretlen nyelvükön. Kitajo megragadta a szamuráj páncélos bábut és hozzájuk vágta majd nekik rontott volna, de ismét eltűnt és egy új helyre került.

Ismeretek:
Csak japánul beszél és az 1600 évek eleji japán technológiát ismeri csak.
Képzett harcművész. Ért a szamurájkard és az íj használatához, de egy kiélezett bambuszbottal is tud ölni. Puszta kezes harcban nem képzett, de a testén lévő páncéllal elég komoly ütéseket lehet bevinni.

Képesség:
A holt test. Teste már nem érez fáradtságot. Akár napokon keresztül képes egyhuzamban futni pihenésre nincs szüksége.
Az átlag embernél 6-szor jobb reflexek
A testén lévő páncél megvédi a kardok és a nagyobb kaliberű fegyverek támadásától.

A cél amiért visszatért a halálból a bosszú. Az őt megölő személy leszármazottain meg kell ölnie. Közben pedig minden méltó ellenfelet akivel szembekerül ki kell hívnia.
Az előtörténet vége lenne az, hogy elteleportálnak engem ha nem gond.
A Kree Invázió 1.: Prológus Latest?cb=20130911235327


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 06 Nov. 2016, 14:53-kor.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1419
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 104
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Sandman on Pént. 04 Nov. 2016, 21:21

Karakter neve: Edward Cahal O'Grady
Melyik kaland rész: A Maffiaháború folytatódik

Karakter neve: Aashirya Nakti Singh
Melyik kaland rész: Szörnyek bolygója

Körváltás: 3 nap.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 798
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 41
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Akerman on Pént. 04 Nov. 2016, 22:29

Helló én is jelentkezék!

Karakter neve: Rain Akerman (Ake)
Melyik kaland rész: 4. A kihalt város
Hány naponta legyen körváltás: 4 napra

_________________
A Kree Invázió 1.: Prológus Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 04 Nov. 2016, 22:56

Hozok két karit. Mééég lehet, hogy leszek máshova is de ezek biztosak.

Karakter neve: Hjuchia Sakura
Melyik kaland rész: 1A Rémálmok ura
Hány naponta legyen körváltás: 4
Félelmek rémálmok csökkenőbe a legrosszabbtól : újra élnie a repülőgépes eseményeket (erről még voltak is visszatérő rémálmai). Harci robotoktól meg orvosoktól-kórháztól írtózik, félelem inkább ezek. Végül ha nem lenne elég attól retteg, hogy megtalálja Apokalipszis.

+
Melyik kaland rész: 2. Maffiaháború folytatódik
Hány naponta legyen körváltás: 4
_______

Karakter neve: Kurama Alusia
Melyik kaland rész: 2. Maffiaháború folytatódik
Hány naponta legyen körváltás: 4

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 05 Nov. 2016, 11:03

Az 1B-t külön szedtem, mert lehet, hogy nem volt világos, hogy az alternatív Embarassed

Mindenki elfogadva Adrian természet felettiét kivéve.
Adrian: az előtöri jó, csak a képességeket írd meg úgy, ahogyan van a szabályzatban Smile Azaz 2 képesség és egy külső, ami ugye köthető ahhoz, hogy természet feletti vagy. Amint ez kész van, akkor el is fogadlak Smile


Elofgadott karakterek:
1. A Rémálmok ura - PÁRHUZAMOS!
Samuel McShuibhne (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)

2. A Maffiaháború folytatódik
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)
Kurama Alusia(4 nap)

3. Szörnyek bolygója
Aashirya Nakti Singh és Maci (3 nap)

4. A Kihalt város
Jackson Godlaw (4 nap)
Alethea Faust (4 nap)
Emily Emerald (4 nap)
Cody Atkinson (3 nap)
Rain Akerman (4 nap)

5. Sorok rendezése
Cypher Rex (4 nap)
Reena Reynolds

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 1.: Prológus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Phobia on Vas. 06 Nov. 2016, 09:54

Egy másik ingyen Njk-t hozok

Név: Lucan Scorpius/Holtkacaj
Kaland: Szörnyek bolygója
Körváltás: 4nap

Karakter:
Név: Lucan Scorpius
Egyéb név: Whisper; Holtkacaj
Nem: Férfi
Faj: Természetfeletti
Kor: A holtan töltött időt nem számolva 23
Születési hely; idő: Anglia, London;1835. Február 2.
Foglalkozás: Bérgyilkos
Jellem: Csendes, kegyetlen, pszichopata. A gyilkolást művészetnek tekinti és a családján kívül mindenki mást szívesen megölne.
Külső: Átlag testalkat, szürke bőrrel és fehér szemekkel, haja fehér, ritkás. Az ajkai és szemhéjai hiányoznak, valamint számtalan sebhely borítja.

Történet:

Prológus

Egy nemesi család negyedik gyermekeként láttam meg a napvilágot és már akkor vér tapadt a kezemhez. Születésemkor az édesanyám meghalt és a testvéreim szerint én öltem meg; talán igazuk is volt. Persze ennek köszönhetően nem nagyon szerettek engem, kivéve a dajkámat, aki valamiért másképp viselkedett velem. Igaz, ő nem tudhatta, hogy miféle tetteket fog végrehajtani a vörös hajú, aranyos kisfiú. Senki se tudhatta.
Csendes gyerek voltam, szinte már néma, és a családom "szeretetének" köszönhetően hamar meg kellett tanulnom eltűnni. Mire nyolc éves lettem, már a birtok minden szegletét ismertem és csak az láthatott engem, akinek én engedtem. Ez mondjuk a dadámra és néha az apámra vonatkozott, rajtuk kívül mindenki elől elrejtőztem és tetszett. Az árnyékokban lopózva rengeteg dolgot tudhattam meg, hogy melyik alkalmazott szídja apámat a háta mögött, ki kivel csalja a párját, melyik inas köp bele az ételbe és hogy melyik testvérem akarta megölni a másikat.
Tíz éves voltam, mikor kikémleltem a középső bátyámat, aki egy idegen férfival beszélgetett. Kitervelték, hogy meg fogják ölni a legidősebb bátyámat és az apámat, hogy rá szálljon minden pénz. Én pedig úgy döntöttem, hogy végignézem.
A bátyám két héttel később halt meg, mert megakadt egy darab hús a torkán, bár szerintem nem véletlen baleset volt.  Ő meghalt és a középső fivérem lett az örökös, egyben gyilkos. Egy nappal később követtem a példáját. A legfiatalabb fivérem elkapott, miközben kémkedtem az apám után, és azzal fenyegetőzött, hogy beárul. Az én reakcióm erre egyszerű volt: az éjszaka fejbevágtam egy vázával, majd átvágtam a torkát az egyik cserépszilánkkal. A másik fivérem persze megtudta, de nem mondta el senkinek, mert én is tudtam az ő titkát. Együtt megszabadultunk a hullától és soha nem beszéltünk róla. Tetszett a gyilkolás és meg akartam ismételni.
A következő gyilkosságomat tizenhét éves koromban követtem el, mikor egy nemessel végeztem. Az éveket harci képzéssel töltöttem, de ez kimerült a késforgatásban és a testem edzésében. A nemes egyszerű volt: látogatóba jött hozzánk, egy őr a szobaajtó előtt, nyitott ablaknál aludt, én pedig átvágtam a torkát. Senkinek nem jutott eszébe engem vádolni, a megbízóm(az egyik testőr a házunkban) pedig jól megfizetett. Nekem pedig tetszett.
Egy évbe tellett, de sikerült Whisper néven bérgyilkossá válnom, bár nem akadt sok munka, élveztem. A munkák jól fizettek, egyszerűek voltak és úgy csinálhattam, ahogy csak akartam. A véres, örömteli, fantasztikus gyilkosságok sorozata azonban fél évvel később véget ért, ugyanis az első, fizető ügyfelem(a testőr) még Lucan Scorpiusnak adta a munkát és így fel tudott adni a hatóságoknak. Végül egy szúrt sebbel a vízben kötöttem ki és azt hittem, meghalok.
Pedig csak újjászülettem.

A Család

Az utcán mindenki úgy tudta, hogy Lucan Scorpius meghalt, a víztől felismerhetetlenné puffadt hulláját a partra mosta a víz. Lucan és Whisper meghaltak aznap, de megszületett Pokolkacaj.
A vízből egy Beretva nevű férfi halászott ki, aki ellátta a sebeimet és lenyírta a hajamat. Mikor magamhoz tértem a csatornában elmesélte, hogy egy bérgyilkos klán, a Család tagja és potenciális tagokat keres. Tett egy ajánlatot.
- Fogadd el a kést és légy a család tagja. - mondta, majd megfordította a kést és rámszegezte - Utasíts vissza és eleget teszek az utcai pletykáknak - mikor befejezte, elkezdtem kacagni, majd elfogadtam a kést.
Az élet utána felgyorsult. A család melegen üdvözölt, majd egy teljes éven keresztül képeztek. Megtanították, hogyan legyek észrevétlen, hogyan öljek, mozogjak gyorsan, hogyan bánjak el az ellenséggel, és hasonló dolgok. A képzés után már kaptam megbízásokat is, de minden nap tanultam valami újat, a gyilkolások pedig egyszerűen fantasztikusak voltak. Az elkövetkezendő években rengeteg lelket küldtem a túlvilágra, mindegyik halált a Családért. Olyan boldog voltam, mint még soha. A boldogság azonban nem tartott tovább a huszonharmadik évemnél.
Éppen egy megbízást végeztem el az egyik fivéremmel, Méregfoggal. Az áldozatom az előttem lévő széken ült és az átvágott torkától eltekintve olyan volt, mintha csak elszenderedett volna. Méregfog eközben a lányt fektette le az ágyra, miután a méreg pillanatok alatt végzett vele. Neki nem kellett volna meghalnia, nagyon fiatal volt, csupán tizenkét éves. Rosszkor volt rossz helyen, bár nem láthatta az arcunkat, Méregfog reflexből belevágta a mérgezett tűt és akkor már nem volt mit tenni.
- Sajnálom kislány. A lelked leljen békére a túlvilágon. - mormolta Méregfog, majd felém fordult - Ennek nem szabadott volna megtörténnie. - mondta, mintha én tehetnék róla. A szavaira néma csenddel feleltem.
- Nem szólalsz meg, ugye? - kérdezte, majd elindult lassan felém - Sose beszélsz, csak hallgatsz és kacagsz. Ha pedig megszólalsz, csak a halálról tudsz beszélni. - lassan közeledett, kezében pedig megcsillant a mérgezett pengéje. Én is előhúztam a tőrömet - Egy igazi, lelketlen, zakkant gyilkos vagy. Ennek most vége.
A monológja befejeztével egymásnak ugrottunk, előreszegezett pengékkel. Csupán pár másodpercig tartott az egész, majd ő átmetszett torokkal esett neki a falnak, én pedig az ajtónál állapodtam meg.
Még éreztem valami szúró érzést, majd fázni kezdtem és minden elsötétedett. Megvágott az a féreg.

Az utolsó megbízás

Sötét van. Nem látok semmit.
- Lucan Scorpius, alias Whisper, alias Holtkacaj. - a hang élesen csattant az ürességben, szinte már fájdalmasan.
- Így neveznek. - feleltem. Úgy éreztem, muszáj volt válaszolnom.
- A "Család" elnevezésű bérgyilkosklán egyik értékes tagja, igaz? - a hang hivatalos volt, mintha vallatna.
- Az voltam. - amíg Méregfog el nem árult.
- A helyzet a következő: a klánt árulás érte, belső árulás. Méregfog, Agyar és Fémcsók végzett magával, Beretvával és Pöröllyel. Ezalatt a rejtekhelyen Feketefüst megmérgezte Lángot, Ezüstkarmot és Íjászt, majd az árulók együttesen megtámadták Varjút. - közölte a hang és én elkezdtem kacagni. Belső lázadás, mi? Testvérgyilkosság. Együtt ettünk, aludtunk, öltünk, és mégis képesek voltak elárulni minket. Ha előbb tudom, akkor én magam vágtam volna le mindet. Áruló fattyúk.
- A Család elbukott. - folytatta a hang - Testvér ölt testvért, de az árulók is megjárták, egyedül Feketefüst élte túl.
- Ezt miért mondod el nekem? - kérdeztem, a nevetést pedig üresség váltotta fel. A tény, hogy a családomnak vége, mindennél jobban fájt, még halálomban is. Jó is, hogy végem van, a Család nélkül nincs is értelme élni.
- A Család rengeteg lelket küldött az Ürességbe és ez nem marad köszönet nélkül. Kap egy utolsó megbízást. - kezdett bele - Az árulás után Feketefüst megalkotta a saját bérgyilkosklánját, az "Árnypengéket". A klán azóta is létezik, bár kissé átszerveződött. Mindössze tizenkét tagja van, valamint a vezetőjük. Négy ember, három mágiahasználó, négy mutáns és egy android. A vezetőjük még számunkra is ismeretlen, de biztosan nem evilágról származik. - vázolta fel, közben újból kacagni kezdtem - A megbízásod az, hogy végezz a klán tagjaival, vezérük kilétét pedig fedd fel és jelentsd nekünk. - adta ki az utasítást, én pedig azonnal beleegyeztem.

Való világ

Egy jármű hátsó üllésén tértem magamhoz. Az ablakok el voltak sötétítve, nem láttam ki.
- Felkeltél? - szólalt meg a sofőr, majd megálltunk
- Ki? Hol? Mikor? - tettem fel a három, akkor legfontosabb kérdést. A hangom furcsán száraznak és gyengének tűnt.
- Hogy ki, az nem számít. Hogy hol és mikor? Las Vegas, 2027. - mondta, nekem pedig beugrott a helyszín és a korszak. Ismertem a kor fejlettségét, fegyvereit és a történelmet is, mintha ebből a korból származtam volna. Furcsa. Aztán megláttam a tükörképemet az ablaküvegen.
- A véres késemre... - egy randa, szürke, szinte feldarabolt bőrű fickó nézett vissza rám ajkak és szemhéj nélkül. A roncs bőrömet egy kopott, barna öltöny fedte, a ritkás hajamat pedig egy ugyanilyen kalap takarta.
- A táskában megtalálsz mindent, ami kell. Fegyver, pénz és az első célpont adatai. Ha végeztél, kapcsolatba lépek veled. Na takarodj. - mondta, én pedig felkaptam a mellettem fekvő bőröndöt és kiszálltam. A táskát kinyitva megnéztem, miből élek: egy egyélű katonai kés, egy D50.-es két tárral, 2500$ és egy kis boríték, benne egy jegyzettel.
A célpont neve Adam Stronghold. 32 éves, barna bőrű, kopasz, szemüveges férfi. Ember. A reptéren dolgozik, mint takarító, általában 05:00-16:00 között.
A megbízás elkezdődött

Képességek
Füst forma: A teste összetörik és fekete füst száll ki belőle. A füst alakban csak menekülni tud, támadni nem. Az alakot 6körig bírja fenntartani, majd 2 kör kell, hogy újra "emberi" formába kerüljön. Füst alakban nem regenerálódik(az alakváltás előtti sebek visszaváltozásnál megmaradnak), az újbóli elsütéshez 4 kör kell.
Szélsebes rohanás: Normális alakban képes kilőni magát, amivel képes egy egyenes szakaszt villámgyorsan megtenni. A szakasz maximum hossza 100m, amit 1s alatt tesz meg. A haladás alatt nem tud kanyarodni.
Egy kör a használati idő, aztán egy kör pihenés.
Regeneráció: Emberi alakban, passzív regeneráció.
Kisebb karcok, horzsolások pár másodperc; kisebb vágások, zúzódások pár perc; komolyabb vágások, törések pár óra; súlyos sebek, csonkolások egy óra alatt stabilizálódnak(halál elkerülése), majd napok alatt gyógyul meg.

Cél: Az utolsó megbízás teljesítése. Megölni az Árnypengék tagjait, a vezetőjük kilétét kideríteni, azt jelenteni és utasítás szerint cselekedni.
A tagok neveit Sofőr adja meg, de a vezetőt egyedül kell megtalálnia.

Felszerelés: D50. pisztoly 2 tárral; egyélű, katonai kés; némi pénz(2500$); ruházat(barna cipő, nadrág, öltöny, nyakkendő és kalap; fehér ing)
 

_________________
A Kree Invázió 1.: Prológus EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Michael Nikostratos on Vas. 06 Nov. 2016, 19:41

Nah akkor ideje felébrednem

Név: Michael Nikostratos
Kaland: A Maffiaháború folytatódik
Körváltás: 4nap

Név: Joseph Soltzbauer
Kaland: Sorok Rendezése
Körváltás: 4nap

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Nov. 2016, 00:13

Mindenki elfogadva, Adrian karija is bekerült.

Elofgadott karakterek:
1. A Rémálmok ura - PÁRHUZAMOS!
Samuel McShuibhne (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)

2. A Maffiaháború folytatódik
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)
Kurama Alusia (4 nap)
Michael Nikostratos (4 nap)

3. Szörnyek bolygója
Aashirya Nakti Singh és Maci (3 nap)
Kitajo Akimoro (3 nap)
Lucan Scorpius/Holtkacaj (4 nap)

4. A Kihalt város
Jackson Godlaw (4 nap)
Alethea Faust (4 nap)
Emily Emerald (4 nap)
Cody Atkinson (3 nap)
Rain Akerman (4 nap)
Eshana Swati Khan

5. Sorok rendezése
Cypher Rex (4 nap)
Joseph Soltzbauer (4 nap)
Reena Reynolds

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 1.: Prológus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Niteris on Kedd 08 Nov. 2016, 16:13

Karakter neve: Niteris
Melyik kaland rész: 1, A Rémálmok ura
Hány naponta legyen körváltás: 3 nap
Rémálom: A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol), Galactus, szimbionta-immunis mutánsok (tőlük fél, de igazából legszívesebben mindet megöldökölné...) + attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember


Karakter neve: Niteris
Melyik kaland rész: 5. Sorok rendezése
Hány naponta legyen körváltás: 4 nap
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 95
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 09 Nov. 2016, 00:19

A Szellemlovas tüze nem éget, mert Pokoltűz Smile
Elfogadva.

Elofgadott karakterek:
1. A Rémálmok ura - PÁRHUZAMOS!
Samuel McShuibhne (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)
Niteris (3 nap)

2. A Maffiaháború folytatódik
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)
Kurama Alusia (4 nap)
Michael Nikostratos (4 nap)

3. Szörnyek bolygója
Aashirya Nakti Singh és Maci (3 nap)
Kitajo Akimoro (3 nap)
Lucan Scorpius/Holtkacaj (4 nap)

4. A Kihalt város
Jackson Godlaw (4 nap)
Alethea Faust (4 nap)
Emily Emerald (4 nap)
Cody Atkinson (3 nap)
Rain Akerman (4 nap)
Eshana Swati Khan

5. Sorok rendezése
Cypher Rex (4 nap)
Joseph Soltzbauer (4 nap)
Niteris (4 nap)
Reena Reynolds

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 1.: Prológus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 10 Nov. 2016, 12:23

Mivel jövő héten kezdünk és addig se álljon a játék néhány helyre már lehet menni korábban Smile

X-men és diákok:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3206-bandon-oregon
Egyelőre repülőn ültök és mentek a helyszínre, annyit tudtok, ami a kalandban le van írva, azaz egy kisvárosnyi ember eltűnt és mutánsokat jelentettek, hogy felbukkantak ilyenek erre. A kaland kezdetekor érkeztek meg Smile

Hydra:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2299p50-titkos-bazis-uj-zeland
Egy megbeszélés van összehívva, így mindenki azért van ott a helységben. A kaland kezdetekor lesz a megbeszélt 11órási időpont az értekezletre, addig mindvégig előtte vagytok.

Maffiaháború:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2080p50-parkok#39327
Egy megbeszélt és egyeztett időpontra gyűlnek itt össze akik jönnek. A parkban igencsak nagy Liga mozgást jelentettek a megfigyelők. A kaland kezdetekor lesz a megbeszélt este 7órási időpont az értekezletre, addig mindvégig előtte vagytok.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 1.: Prológus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Svarog on Pént. 11 Nov. 2016, 09:08

Karakter neve: Svarog
Melyik kaland rész: [3. Szörnyek bolygója
Hány naponta legyen körváltás: 4 naponta

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Nov. 2016, 00:01

Elfogadva, akkor a megbeszéltek alapján akkor csatlakozol/ébredsz fel, amikor befejezted Paci-nál

Elofgadott karakterek:
1. A Rémálmok ura - PÁRHUZAMOS!
Samuel McShuibhne (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)
Niteris (3 nap)

2. A Maffiaháború folytatódik
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)
Kurama Alusia (4 nap)
Michael Nikostratos (4 nap)

3. Szörnyek bolygója
Aashirya Nakti Singh és Maci (3 nap)
Kitajo Akimoro (3 nap)
Lucan Scorpius/Holtkacaj (4 nap)
Boris Dragunov / Svarog" (4 nap)

4. A Kihalt város
Jackson Godlaw (4 nap)
Alethea Faust (4 nap)
Emily Emerald (4 nap)
Cody Atkinson (3 nap)
Rain Akerman (4 nap)
Eshana Swati Khan

5. Sorok rendezése
Cypher Rex (4 nap)
Joseph Soltzbauer (4 nap)
Niteris (4 nap)
Reena Reynolds

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 1.: Prológus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Fuchida Kenjirou on Vas. 13 Nov. 2016, 20:23

Név: Fuchida Kenjirou
Melyik kaland rész: A rémálmok ura
Rémálom: Megtörtént ( karival ) események alapján: A megvadult szomálaiai csürhe, lerohanja a Techno Légiós szakasz maradványait és öldöklő közelharcra kerül sor, ahol elveszíti társait.
Körváltás: 3 naponta

_________________
Egyéb karakterek:
X-diák: Alicia Juliet Silberson
Ékkövek Birodalma: Gregor di Avignon
Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 14 Nov. 2016, 07:50

Elfogadva.

Elofgadott karakterek:
1. A Rémálmok ura - PÁRHUZAMOS!
Samuel McShuibhne (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)
Niteris (3 nap)
Fuchida Kenjirou (3 nap)

2. A Maffiaháború folytatódik
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Hjuchia Sakura (4 nap)
Kurama Alusia (4 nap)
Michael Nikostratos (4 nap)

3. Szörnyek bolygója
Aashirya Nakti Singh és Maci (3 nap)
Kitajo Akimoro (3 nap)
Lucan Scorpius/Holtkacaj (4 nap)
Boris Dragunov / Svarog" (4 nap)

4. A Kihalt város
Jackson Godlaw (4 nap)
Alethea Faust (4 nap)
Emily Emerald (4 nap)
Cody Atkinson (3 nap)
Rain Akerman (4 nap)
Eshana Swati Khan

5. Sorok rendezése
Cypher Rex (4 nap)
Joseph Soltzbauer (4 nap)
Niteris (4 nap)
Reena Reynolds

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 1.: Prológus Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14910
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 15 Nov. 2016, 00:02

Elkezdődött az Álomsík kaland: (még pár körig lehet jelentkezni)
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3205-alomsik#65472

Holnap: Szörnyek bolygója és Maffiaháború kezd

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Kree Invázió 1.: Prológus AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 16 Nov. 2016, 00:01

A Szörnyek bolygója:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2464-szornyek-bolygoja#65484
Maffiaháború:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2080p50-parkok#65483

Holnap pedig az utolsó két szál veszi majd kezdetét:
Hydra és X-men

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Kree Invázió 1.: Prológus AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Serenity on Szer. 16 Nov. 2016, 18:18

A szekér megelőzte a lovat, de attól még:

Karakter neve: Serenity
Melyik kaland rész: 3.Szörnyek Bolygója
Hány naponta legyen körváltás: 3-4
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Hine Nui Te Po on Szer. 16 Nov. 2016, 21:09

Karakter neve: Hine Nui Te Po
Melyik kaland rész: Szörnyek bolygója
Hány naponta legyen körváltás: 4
Hine Nui Te Po
Hine Nui Te Po
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Nov. 11.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Hine Nui Te Po
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Kree Invázió 1.: Prológus Empty Re: A Kree Invázió 1.: Prológus

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.