John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien

Go down

John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien Empty John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien

Témanyitás by Ammon Einarson on Vas. 07 Aug. 2011, 21:10

John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien Johnmarrowscotpass

Adatok:

Név: John Marrow Scot
Egyéb név(i): John; Marrow
Faj: ember
Nem: férfi
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Március 12. 1990 New York
Kor: 31
Foglalkozás: labor segéd
Testmagassága: 182(cm)
Testsúlya: 84(kg)
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: barnás

Megjegyzések:

Munkáját kedvelő figura. Nem heveskedik vagy kapkod és éjszakákat sem igen dolgozik át. Ráérősen és alaposan dolgozik egy egy ügyön. Mind kémiával, mind vírusokkal kísérletezik. Két koleganőjétől eltekintve roppant rendszerető ember. Az ő asztalánál mindig minden a helyén van tárolva és patyolat tiszta. Bár tény, hogy ha kávéról van szó azt akár képes megfőzni ezen rendezett eszközök segítségével és akár órákon át élvezni egy csésze forró kávé aromáját.

-----------------
John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien Melissayorkpasscopy
John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien Melissas
Adatok:

Név: Melissa York
Egyéb név(i): Melissa
Faj: ember
Nem: nő
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Április 10. 2000 New York
Kor: 21
Foglalkozás: labor segéd
Testmagassága: 175(cm)
Testsúlya: 64(kg)
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: világos

Megjegyzések: szemüveges

Mindene a kémia és a vegyészet. Szinte mániákusan képes akár napokat eltölteni a laborban egy egy kísérleten elmélkedve a külvilág teljes kizárásával. Pár riportot adott munkásságáról mikor épp úgy esett a szituáció és akkori főnöke áttörést ért el valamilyen ügyben. Tanult nő és érti a szakmályát. Talán ő is azok közé tartozik aki 20$-ból képes eg ytömegpusztító fegyvert készíteni vagy épp egy átlagos teából egy jobb fájdalomcsillapítot mint amit a boltokban lehet kapni.


-------------------------------
John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien Kathrenquienpasscopy
John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien Kathren
Adatok:

Név: Kathren Quien
Egyéb név(i): Kathren
Faj: ember
Nem: nő
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: November 10. 1996 New York
Kor: 25
Foglalkozás: labor segéd
Testmagassága: 172(cm)
Testsúlya: 60(kg)
Szeme színe: barna
Haja színe: vörös/lilás
Bőre színe: világos

Megjegyzések: dohányzik

Legnagyobb ismeretei a gének, DNS lánc kutatásában leledzik. Eddig olyan génhibákkal foglalkozott mint az öröklődő betegségek gyógymódjának és legfőképpen okának kutatása és ezek kiküszöbölése volt. Hevesebb természetű ámbár képes mégis a leglehetetlenebb szituációkban is elaludni. Ez nem betegségnek tudható be hanem egy szimpla és hatalmas lustaságnak. Sokszor ám a fojtonos munkája miatt és ez okozta kialvatlanságnak köszönhető volt de mégis a sok éves effajta életmód miatt már berögzült.

__________________________________________
Név:  Kurama Alusia
Egyéb név(i): Fagyos kutya
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: New York 1995 december 20.
Kor: 28
Családi állapota: egyedülálló

Foglalkozás: munkanélküli

Testmagassága: 176 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: kék
Bőre színe: fakó
Különleges ismertetőjel:
Lehül körülötte a levegő mivel hideg sugárzik ki a testéből és a vére is fagyos ezért nemigen tud elvérezni.
Repülési sebesség:
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Hugánál 4 évvel idősebb és erősebb is jóval. 17 éves korában szüleiket meggyilkolják mert két lányuk "korcsok" huga pedig egy rabló banda támadása miatt amnéziát kapott. Terry( a huga) ekkor egy Joe nevezetű férfihoz kerül aki felneveli és a nagybátya lett.

Mikor is 17 évesen szülők nélkül maradt és nem akart nevelő szülőkhöz kerülni többször is elszökött intézetből és fojton utazott mint potyautas. A Kontinens sok területén megfordult a 2 év alatt majd Brazília volt az egyetlen ahol 2 évet töltött el végül. Ez a két év jócskán hemzsegett a megélhetéshez szükséges lopkodásokból, betörésekből. Egész szépen keresték is emiatt. Dolgozni nem igazán dolgozott és állampolgársági igazolása sem volt. E miatt sem találta őt meg a rendrség sem, hisz olyan volt mintha egy szellemet keresnének. Egy év után ismerkedett meg egy nála 4 évvel idősebb nővel aki szintén mutáns volt. Szyle volt a neve a nőnek és ő is egy bűnöző volt.

Mí irónikus a sors ezekután együtt szegték a törvényeket. Ketten pár bankot is fosztottak ki és az innen szerzett pénzből akart viszajutni szülővárosába, mivel itt már túl sokáig időzött és kezdett szorulni a kapca. Mikor ezt megemlítette Szyle-nek ő örömöt mutatott.

...és itt jött a bökkenő...

Mikor el akart tűnni kiderült, hogy Szyle nem is annyira bűnöz, inkáb rendőr volt. Nem volt tiszta végül hogy találtak rá és épült be mellé a rendőr viszont a biztos az az volt, hogy el kell tűntetnie még a nyomát is Szyle nek külömben megtalálták volna újra. Így hát hibernálta képességével és eltűnt újból mint a kámfor. Visszatért Queens be és vett egy házat. Kicsit mondhatni megelégelte a sokéves menekülést a rendőrök elől és 22 évesen egy vállalkozást indított fedésnek.

Megtudta, hogy huga 18 lett és neki is saját üzlete lett de jobbnak látta nem megismerkedi vele mondván: eddig is megvolt nélkölem, ezután is meglesz...
A sok hajcihő és 5 évi utazgatás után ellátogatott az Angyal temetőbe ahol szüleik voltak eltemetve. Kicsit irracionálisan de belefuott a Suromi bűnszervezetbe és segítkezett nekik ezekután. Később nagyobb szereppel volt jelen a szervezetben.. Az egy év alatt amit már szülőhazájában töltött eléggé felpörögtek. Megismerkedett a Kakuna szervezettel is és miután a Suromin bosszút áltak egy lerombolt mutáns suliért átszegült a Kakunához és most itt tevékenykedik... Bár kitudja lehet újra eltűnt a városból...

Megjegyzés:
-Van egy hófehér macskája fekete tappancsokkal, egy laptop-ja és egy gördeszkálya.
-Terry testvére.Képességek:

Képes bármit megfagyasztani és a jeget, fagyot formálni. pl.: egy jégcsap alakú kardot teremteni a kezére de bármely testrészére képest ezt megcsinálni. Jókis védekezés... Hamar tüskeböki lehet belőle. Persze ez igen hideg jegek ezért sokáig nem tarthatja magán mert lefagyna az egész teste.

Tovább bírja a fagypont alatti hőmm. mint egy átlag emgber képességemiatt.
Képes egy kutya alakú "fagydémont" hoz létre amit irányítani is tud egy jégnyalábbal ami vagy a földön húzódik vagy a falon vagy föld alatt a lényeg, hogy amíg a keze és a "kutyadémon" között ez a jégnyaláb ép addig irányíthattya de amint megszakítja valami akár valaki elvégja a kutya darabokra törik szét.

Egy max. 40 m2-es területet képes megfagyasztani (a talajt, falakat, rajta álló emberek/mutánsok lábát térdig). Ez a terület méretétől és az emberek számától függően változik. 5 személy és 40m2 esetén 20mp-et vesz igénybe. Kevesebbnél gyorsabb.

Egy 5m magas és 10cm széles, 8m hosszú jégfalat képes emelni. ez persze időigényes és 10mp-be beletelik. Kissebbet term. gyorsabban készít el.

Képes farkas alakú jégszobrokat alkotni amiket irányít. Ehhez a kezét a földre kell helyeznie. Ha a kezét a földre teszi onnan lehet tudni, hogy hol fog felbukkani a farkas, hogy egy jégcsík húódik a földön majd abból "ugrik" elő a farkas. Egyszerre max. két jégfarkast tud kreálni mivel csak két keze van. Ez 2-3 mp-et vesz igénybe. De ha a falat fogja meg akkor ugyan így működik minta  földnél. más tárgyaknál nem működik (mint pl. kuka.)

Képességéből fakadóan  nulla fokot bocsájt ki a teste. Körülötte így könnyen megfagynak dolgok. Ezt letudja fogni mivel elég nehéz lenne úgy fürdeni például. De így egy kissebb medencébe belenyúlva megfagyaszthatja azt. Így akár eltudja hinteni azt a hitet is, hogy jár a vizen mert mindig megfagyasztja a talpa alatt a vizet. Ez viszont nagyon kimerítő, főleg ha mély a víz.

Védőpáncélt tud alakítani testén ami lehet 1 cm vagy max. 5cm vastag. Ez őt nem akadályozza a mozgásban viszont ha vastagabb jégpáncélt akarna az erősen lekorlátozná már.

Karján egy jégkardot tud kialakítani támadáshoz, másik kezén pedig egy palyzs szerű jégtömböt ami 10cm vastagságot is elérheti. Ez viszont már igen nagy sújjal rendelkezik ezért ezt megkell támasztania és nemigen tud vele rohangálni.

Támadásra még sok féle képpen tudja használni az erejét mint : dárdát alakít ki, jéggolyót teremt és azt dobja ellenfele felé mintha hógolyó lenne (csak keményebb és fájdalmasabb). Ha elég párás a levegő akár tőle max. 10m ig jégdárdákat képes létrehozni a földtől . Ezek 1m hosszúak lehetnek. De jégesőt is tud létrehozni. Dez ezek előfeltétele a párás levegő vagy az eső.


Szakértelmei: alkudás, fagyasztás, harc., a jég teljes ismerete.

Kinézete:
John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien Scaled.php?server=593&filename=leona4ul3
Ruházkodása kicsit változó. Van, hogy (ami a képen is látható) militarista kabát és világoskék koptatott farmert visel ami lelóg a sarka alá is de van, hogy a kabát helyett egy ujjatlan fehér póló van rajta. Ezek mellett a kesztyű viszont szinte állandó kellék.


Adatlap:

Név: Kurama Alusia
Lakás/Létesítmény: Queens-ben
NJK: -
Foglalkozás:
Munkahely:
Pénz: 1000$
Bevétel/hét: 450$
Eszközök: gördeszka, Laptop
Felszerelés/fegyverek: -
Mutáns szint:

Vállalat: -
Szövetség: (régi:Kakuna)
Törzshely, ahol megtalálható: házában, bajban,  Angyal temetőbe a szülei sírjánál.
Ismertebb szövetséges: kakuna, Hjuchia Sakura, Cerebrate
Ismertebb ellenség: aki nem a barátja

Felhasznált kreditek:  2 (egy lakás New Yorkban)
Fennmaradó kreditek: 2
//pár korrigáció történt Kurama részére//


A hozzászólást Sakura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 31 Okt. 2016, 12:30-kor.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien Empty Re: John Marrow Scot - Melissa York - Kathren Quien

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 02 Júl. 2012, 21:53

A szervezetek bővítés felkerülése után és egyébként is Kurama-nak ideje, hogy kapjon egy frissítést. :

Név: Kurama Alusia
Egyéb név(i): Fagyos kutya
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság:
- hosszú idő után amit papírok nélkül töltött vége szakadt miután az AfterLife szórakozóhelyen letartóztatták pont ennek hiánya miatt igazoltatáskor és egy bírság után távozhatott is. Más bűncselekményről amit elkövetett nincs adat a NY-i rendőrségen.
- Brazíliában lehetséges róla rendőrségi akta álnevén de nem bizonyos miután azt a személyt aki nyomozott utána lefagyasztotta.
Születési helye és idő: New York 1995 december 20.
Kor: 32 (28)
Családi állapota: egyedülálló
Foglalkozás: munkanélküli
Testmagassága: 176 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: kék
Bőre színe: fakó
Különleges ismertetőjel:
Lehűl körülötte a levegő mivel hideg sugárzik ki a testéből és a vére is fagyos ezért nemigen tud elvérezni.
Repülési sebesség:
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Lakás/Létesítmény: Queens-ben egy kis lakás.
Foglalkozás: Zsebtolvajlás, fekete-kereskedelem
Munkahely:
Pénz: 1000$
Bevétel/hét: 200$ (100$ szervezet 100$ saját"munka)
Eszközök: gördeszka, Laptop
Felszerelés/fegyverek: -
Mutáns szint:

Vállalat: -
Szövetség: Kurama szervezet, mutáns cirkusz örökösei (régi:Kakuna)
Törzshely, ahol megtalálható: házában, bajban, Angyal temetőbe a szülei sírjánál.
Ismertebb szövetséges: kakuna, Hjuchia Sakura, Cerebrate
Ismertebb ellenség: aki nem a barátja

öhh azt hiszem ennyi. Ha mégis valamit rosszul írtam vagy kimaradt szívesen fogadom a jelzést! Very Happy

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.