A Baxter-torony

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

A Baxter-torony Empty A Baxter-torony

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Feb. 2011, 13:18

Az új Baxter-torony Manhattan szívében, amely a régi, lerombolt torony szinte tökéletes mása.

Ez a hatalmas, ezüstös színben pompázó felhőkarcoló a Fantasztikus Négyes otthona. 35 emelet magas, melynek legfelső öt emeletén ténykednek és élnek a Négyes tagjai lakásaikban, laboratóriumaikban és egyéb helyiségeikben.

Az alsóbb szinteken egyéb tudósok és lakók élnek, illetve dolgoznak. Minden megtalálható itt, ami a Négyesnek és a lakóknak kell: egy kisebb étterem, bárok, edzőterem, garázs, wellness-központ, sőt még egy apróbb mozi is. Gyakran rendeznek nagy ünnepségeket is dr. Richards egy-egy találmányának leleplezésekor.

A Baxter-torony 21740525

Az eredeti topic

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Baxter-torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Baxter-torony Empty Re: A Baxter-torony

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 04 Május 2012, 12:42

-Átadom - válaszolok és köszönök el egyben Davidsontól, aki végül még segítőkészebbnek bizonyul, mint elsőre gondoltam volna. Így már nem kell szétválnunk, sőt, az eltűntet sem kell keresgélnünk, épp otthoz van eltűnve - höh.
Ha mindenki megvan, irány a komp, na meg a Baxter-torony, gondolom ez valami főhadiszállás lehet a szuperhős csapatnak.
-Tirzusz, nem mintha nem értenék veled egyet, de legközelebb inkább ne szólj be valakinek, aki fél perc alatt leszerelt minket. Tudom, helyzeti előny, satöbbi, de elég gázul jött ki - mondom neki már a kompon.
A holografikus térképet nézegetem, és közben azon gondolkodom, hogy vajon Davidson is csak most rakta-e össze magában a sztorit. Eddig is tudta, hogy az F4 a negatív zónából jött át, de valószínűleg nem hitte volna, hogy a hiba azért nyílt, mert ők átjöttek. Mindegy, az F4 vezetője köztudottan a legokosabb ember a Földön, és a rasszista vicceket félretéve ez galaktikus szinten is elég nagy szó, úgyhogy talán tud segíteni abban, hogyan kell bezárni a hibát.
A toronyhoz érkezve a tetején landolunk, még kiszállás előtt intézek pár szót a csapathoz. Holmes meg majd szépen leliftezik gondolom - ajánlom.
-Ne felejtsétek, ők szuperhősök, többször is megmentették a Földet, és az emberiséget. Nem harcolni fogunk velük, hanem beszélgetni, és mivel hivatalosan nem ők a vádlottak az ügyben, így nem is kell őket terrorcselekménnyel vádolni, mindössze rámutatunk, hogy lehet összefüggés a hazajutásuk és a hiba megnyílása közt. Ami azt illeti, fingom sincs, hogy tényleg van-e összefüggés, de remélhetőleg ez a Richards majd tud valamit mondani a dologról.
Ezután ki is szállok a gépből, hogy a toronyba induljak. Gondolom lesz fogadóbizottság.

Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
A Baxter-torony Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Reptile Pént. 04 Május 2012, 17:21

A nő szavaira már nem ragálok, nagy részüket igazából elengedem a fülem mellett, legalább is külsőre, s végül is csak azért nem reagálok már rájuk, mert Nestor parancsba adta a befejezését, igaz finom módon, de továbbra s ő a vezető, és a szavai, amíg nem ütközik nagy ellentmondásokba, szentek és sérthetetlenek. Serena, mert ha jól értem így hívják, pedig nem is tudja hogy eléggé mellélőtt ezzel a két felhozott ténnyel, egyrészt sosem tartottam a nemet döntő tényezőnek egy harc során, hiszen egy jól képzett nő és férfi között nem sok különbség van, s nekem főleg nincs problémám az erős nőkkel… Igazából… Hagyjuk, s azzal sincs problémám hogy támadtak, mert jogos, mi is így tettünk volna, továbbra is az értetlenkedésük, és a túlságosan nagy képük az, ami zavar, de nagyon, azonban ezt hiába ecsetelem, nem fog úgysem eljutni a tudatáig, hiába mondtam már el vagy kétszer, igaz kissé máshogy, és lehet az a kettő inkább egy, de már úgysem számít. A kompra visszaérve Nestor intéz hozzám pár szót, számítottam hasonlóra, így nem igazán lep meg, s valamilyen szinten igaza van, de ezek után, már nem lehetett szó nélkül hagyni.
<-Sajnálom Nestor, egyszerűen csak annyira… Idegesítőek, a bolygójuk megszállás alá kerülhet, helyettünk küldhettek volna bérgyilkost is, mégis úgy kezelik az egészet mintha mindennapos dolog lenne, amiben senkinek sem lehet baja. -> Mondom neki embertelen nyelven, a kommunikátort addig egy kicsit kikapcsolva, nem tartozik másra, így is tudják már a véleményem, fárasztó népség. Az érkezés a tetőn történik, nem meglepő módon, hiszen elég feltűnőek lennénk máshogyan, majd pedig még egy kis szöveg arról, hogy mi lesz, hogy lesz, és hogy miért pont úgy ahogy, amivel igazából nincs problémám, s azt hogy jómagam felfogtam, egy bólintással jelzem, majd pedig innentől két dolog van. Jön valamiféle fogadóbizottság, akik vagy azok akiket keresünk,vagy csak oda vezetnek hozzájuk, és van a másik, a nem jön senki, és keresgélhetjük majd őket egy darabig, bár ezt a másodikat kétlem, az első sokkal reálisabbnak tűnik, de ebben a világban sosem lehet tudni, főleg nem a Földön.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Jelly Pént. 04 Május 2012, 22:21

Jelly nem tudta elhinni, hogy ilyen könnyen és gyorsan kijutott a Raftról, valamint hogy újra New Yorkban van. A Baxter torony felé tartottak, a Fantasztikus Négyes lakhelye felé.
Nagyot szippant a levegőből, majd felnézz a hatalmas épületre, és elkezd beszélni.
- A Baxter torony, a Föld legnagyobb koponyáinak gyüjtőhelye. Öccsém, mindig is beakartam közéjük kerülni. - Odalép Nestor mellé, majd felsóhajt. - Régen arról álmodoztam, hogy a Fantasztikus Négyes bevesz Ötödik tagnak, majd később inkább Richards doki tudományos munkája kezdett el érdekelni. Amúgy poén, de már azzal is megelégednék, ha itt melóznék, az hatalmas megtiszteltetés lenne.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Pént. 04 Május 2012, 22:53

Úgy tűnik küldetésünk a vége fele közeledik. Persze lehet a tanács nem lesz boldog ha nem visznek magukkal bűnbakokat. De ennek én maximum már a levét fogom meginni, jelen helyzetben nem hiszem, hogy a Baxter torony után messzebb megyek New Yorktól, mint Attilan. De ezt még lerendezem a Védelmezőknek.
- Nem hiszem, hogy nekünk sokat fog mondani a tudományos magyarázat. javítsanak ki ha tévedek, részemről javaslok valami hangfelvevő szerkezetet... - jegyzem még Nestor tájékoztatója után. A többivel teljes mértékben egyet értek. Én is csak remélni tudom, hogy nem próbálnak ellenségeskedni a négyessel a védelmezők. A Raftos affér után alig hinném, hogy sokáig húznánk életünk legmegalázóbb pillanatáig.
Miközben megigazítom a ruhámat pár ujj mozdulattal az egy egyszerű fekete öltöny formáját veszi fel, fehér inggel és kék nyakkendővel. Mikor ez kész van én is készen állok a találkozóra. Kilépek az aktuális járművünkből, a Baxter torony tetejére.
gondolom, hogy kint fognak minket várni, hisz Davidson ügynök szólt nekik a jövetelünkről. Szóval az egyik bejárat felé lépek párat, majd várom a fogadó bizottságot.
Amikor az említett közel ér a csapathoz, persze megelőlegezek nekik pár lépést a részemről is mikor a láthatárra kerülnek, köszöntöm őket szigorúan formálisan, a kedvem most nem olyan kellemes, hogy lelkesedjek.
- Köszöntöm a Fantasztikus Négyet, meg tiszteltetés. - Hajolok meg enyhén, illetve biccentek külön, a férfi tagoknak.
- Hadd mutassam be a Galaxis Védelmezőit. - Mutatok magam mögé hátra, majd kicsit oldalra lépek, ha összeborulnának a barátkozás erejéig. Vagy amúgy ne legyek útban, hisz nincs értelme, hogy én kérdezzek, ha úgy is mindig beleszólnak.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 07 Május 2012, 11:15

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Susan Storm és Ben Grimm

A komp a torony tetején landolt, azonban nem a teljes Négyes fogadta és várta őket, hanem csak a Láthatatlan nő és a Lény érkezett fel a tetőre. Semmi őrség, se semmi nem volt egyébként. Sue lépett előre és ő köszöntötte a csapatot.
- Üdvözlöm önöket a Baxter-toronyban. Susan Storm vagyok, ő pedig Ben Grimm. Ms. Davidson ideszólt, hogy érkeznek, bocsássanak meg, de a férjem éppen konferencia beszélgetést tart más tudósokkal és az öcsém pedig… mindegy. Bennel válaszolunk minden kérdésükre, amire tudunk. Kérem fáradjanak beljebb.
Amennyiben a társaság követi, akkor lifttel mentek néhány szinttel lejjebb egy tágas és fényes tárgyalóba. Egy nagy tárgyalóasztal volt odabent, körülötte székek és végig üvegablak a falon, így szép kilátást nyílt a városra. A nő intett a társaságnak, hogy foglaljanak helyet, és ő maga csak akkor ült le, ha már mindenki más is megtette.
- Akkor mi is lenne egészen pontosan, amit tudni szeretnének?

A Baxter-torony 00120

Szóval Tao, ha nem gond, akkor Bennel is írj kérlek.

A Baxter-torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyler Hétf. 07 Május 2012, 15:14

Egész könnyen kijutunk a börtönből, kisebb szócsata is kialakul, majd nem sokkal később már a Fantasztikus Négyes otthonánál járunk. Ahogy leszállunk, ketten máris elénk jönnek. A fickó elég fura fazon, de ezen nem csodálkozok.
Néhány emelettel lentebb, egy kényelmes tárgyalóban, leülök. Mivel senki nem szólal meg így én kezdem el.
-Üdv, Tyr-Xor vagyok. Ms. Davidsontól úgy tudjuk, Önök a Negatív Zónából tértek vissza a földre. Most a Fellegvár pusztulása után, egy Hiba nyílt, egy átjáró a Zónából ide. Bizonyos információk után, úgy hittük hogy egy földi ember, a Nega-Bandázsok segítségével nyitotta a kaput. De ide irányítottak, hátha Önök tudnak segíteni nekünk ezzel kapcsoltban. Hogyan, és ki nyithatta az átjárót, illetve mi van a másik oldalon. Bármi amit tudnak a legkisebb apróság is segíthet nekünk....-
Röviden és tömören előadtam a dolgot, ha kell a többiek úgyis ki fogják egészíteni.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 07 Május 2012, 15:19

Okés KM jó fej és mielőtt mégnagyobb hülyét csinál magából a csapat, mint amiben most vannak, mert ez már-már pletya szintű, ami megy, pedig időben alig vagytok pár órában a parancs megkapása után...

Ezzel mindenki tisztában van ééés ez a háttérinfó:
Senki sem mondta, hogy Tyler nyitotta, mindenki tudja, hogy a nega bombákkal robbantották fel az egészet és azért, hogy a Hiba és az átjáró létrejöjjön. Tyler-t a felbujtónak tartják, hogy ő beszélt a Negatív zónában levőkkel és ő bujtotta fel az ottaniakat, hogy átjöjjenek és itt beszélt másokkal, hogy azok előidézzék a robbanást.

A Baxter-torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 08 Május 2012, 12:49

A tetőn alaposan végigmérem a bagázst, a Galaxis Védelmezői, mi? Elég nagyképű elnevezés egy maréknyi fickóra, kétlem, hogy ők védenék meg mindentől a galaxist. Minket például még semmitől se védtek meg tudtommal, pedig itt aztán bőven volt veszély.
-Üdv - köszöntöm őket, miután Sue bemutat, és beszállok a liftbe. Elég rendesen fel vannak pakolva, fegyver is van náluk, meg gondolom anélkül sem épp veszélytelenek, de nem tűnnek nagyon ellenségesnek, és Amelia is szólt volna, ha veszélyesek lennének.
-Ó, szóval a negatív zónáról van szó! Azt hiszem, ehhez nagy agy fog kelleni, Reed biztos meg tudja magyarázni, lefogadom, már tanulmányozta is ezt a Hibát. Ha végez a tárgyalással, majd biztosan becsatlakozik.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 08 Május 2012, 13:23

-Ms Storm, Mr Grimm, örvendek, Nestor Stratos vagyok - üdvözlöm őket a tetőn, aztán a liftben azon gondolkodom, hogy mennyi igaz abból, hogy Reed épp tárgyal, és Johnny is roppant elfoglalt. Ezek hősök, de valamiért mégsem bízom bennük egészen, nagyon régi motorosok, és kinézem belőlük, hogy meglépnek bizonyos dolgokat, amikre már lehet, hogy nem túl büszkék.
-Pontosítanék, a Hibát egy tucatnyi nega-bomba okozta, de a bandázs tulajdonosának is lehetett köze, mivel utazhat a negatív zónába, és egyfajta közvetítőként dolgozhatott. Azt viszont nem tudjuk, hogy mi haszna lehet ebből az egészből, mert most éppen a Rafton van. Amire még kíváncsi lennék azon kívül, amit Tyr-Xor kérdezett, hogy maguk hogyan jöttek haza? - Teszem fel a kérdést Susannek, aztán Grimm felé fordulok.
-Alig várom, kíváncsi vagyok a Föld legokosabb emberének elméletére - talán érezhető a hangomon, hogy nem vagyok ellenséges, de azért nem is egészen hiszek a feltétel nélküli ártatlanságukban. Ez a Ben is mintha ki akarná magát dumálni, hogy inkább Richards beszéljen, aki viszont sajnos "nagyon elfoglalt".

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 10 Május 2012, 23:10

Tyr-Xor kicsit furcsán kezdi felvezetni a történetünket, meg a kérdésünket. De Nestor gyorsan pontosítja a dolgokat. Bár a végén nem tudom, hogy lyukadtunk vissza Reed Richards elméletére, mikor a neje azt mondta, hogy nem találkozunk vele, ahogy Johnnyval sem. De ebbe most kivételesen nem szólok bele, a az előbbi félreértést tisztázom inkább, noha nem biztos, hogy hazudok a magyarázattal:
- A zavar elkerülése végett engedjék meg, hogy megmagyarázzam. Tyr-Xor és a többiek ugye nem angolul beszélnek, előfordulnak a nyelvtani hibák, csupán elfelejtett pár igét passzívan használni kedves barátom vagy a fordító gépe. - Nyugodt hangon, kis beszúrásként említem a dolgot, után Nestornak biccentek, hogy ha folytatná még akkor nyugodtan tegye. Részemről most csak figyelek és megfigyelek. Előbbit a társalgásra nézve, amellett tanulmányozom minden szegletét az épületnek amit tudok. Kezdetnek megjegyzem, hogy hanyadik emelet, illetve, hogy kell-e kód a lifthez vagy valami kártya hasonlók. Ha nincs más akkor társítom a kifejezéseket a mondandóval. jobb híján megtudom milyen érzelmi állapotban értük a négyes felét.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Reptile Szomb. 12 Május 2012, 03:15

Probléma nélküli landolás, nem meglepő, nem is igazán számítottunk másra, és valóban van fogadóbizottság is, ami úgyszintén egy alap dolognak számít, így hát különösebben nem is említésreméltóak, de legalább tudni lehet róluk, hogy erre is képesek. A nő és a férfi is ismerős, habár kicsit másként, a mondhatni frissen szerzett emlékeimben él róluk pár kép, nem pont a legkellemesebbek, és a szikla pasasból kettő is volt tán... Igen, milyen meglepő találkozni egy olyan személlyel, kit amúgy nem ismersz, de egy másik realitásban találkoztál vele, s nem mondhatod a többieknek, hiszen ki hinne neked a telepatán kívül, aki meg ki tudja hogy hol van most jelen pillanatban? Szóval nem egy kellemes helyzet, legalább is számomra nem az.
-Tirzusz Agipon. - Mutatkozok be, csak így spontán, és azt hiszem hogy innentől a beszélgetős részét ráhagyom a többiekre, mindenki ért hozzá végül is a csapatból, igaz mindenki a maga módján, hivatalosan vagy köznyelvűen, szóval igen, tegyék amit tenniük kell, én pedig csendesen teszem amit eddig is, követem a társaságot, figyelek, nézelődök, és körülbelül ennyi, mert hát mi mást csinálhatnék? Kezdhetnék én is kérdéseket feltenni, magyarázni, mi történt, hol, hogyan és miért, de mivel úgy tűnik hogy a földieket nem igazán érdeklik az ilyesmi dolgok különösebben, legalább is a korábbi tapasztalatokból levonva, így nem látom fontosnak a " különösebb " részletek feltárását, és így pedig tényleg csak az marad, amit fentebb már megemlítettem. Kíváncsi vagyok egy kissé hogy mit tudhatnak, illetve hogy milyen is a negatív zóna, igaz, ez nem szerepel a kérdések között, és valószínűleg nem is fog, így hát egy jódarabig nem hiszem hogy meg fogom tudni, talán soha, és meglehet hogy nem is baj.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 12 Május 2012, 19:24

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Susan Storm és Ben Grimm

Holmes látta, hogy mindenhol volt számítógépes megerősítés, a liftnél, ajtókon és két szintet jöttek lejjebb a tetőtől a tárgyalókhoz. Sue türelmesen hallgatta végig a kérdéseket és beszédeket. Bólintott az egész végén, nem szólt amiatt, hogyha zavarta is volna az, hogy Tyra mivel, kezdett és mi lett a vége azok után, hogy a többiek végeztek a javítással.
- Erre még én is tudok válaszolni maguknak. Odaát a Negatív zónában a férjem épített egy szerkezetet, ami képes volt rést nyitni a tér és idő szövetben. A vizsgálódásai során talált a mi jelünkkel párhuzamos jelet, egy másik rést Vadföldön, mint később kiderült ezt a Hydra nevezetű szervezet nyitotta, hogy őrszemeket teleportáljon be oda, amik aztán ott egy teljes várost pusztítottak el. Róluk Ben tud beszélni többet, ha fontos lenne. Szóval miután megvolt ez a másik jel Reed összekapcsolta a mienkkel és egy úgymond, hogy is fogalmazzam, hogy érthető legyen, kapu nyílt, amin át tudtunk jönni az utolsó pillanatban. Ugyanis a szerkezet odaát megsemmisült, felrobbant. Nem jött át onnan utánunk semmi sem, és ha jött volna is, az is Vadföldre érkezik, de a SHIELD és az ARMOR semmi ilyesmit nem érzékelt.
Jelly és Tyra azok, akik járatosak ilyesmiben és tudják, hogy mindaz, amit nő mondott az tökéletesen működik és nincs benne semmilyen kitaláció. Jelly és valószínűleg Holmes pedig még a Vadföldös incidensről hallottak is, de a Hydra neve egyiknek sem mond semmit és azt sem tudják ki állhatott mögötte csak annyi biztos, hogy akkor jött haza az F4 és Magneto Testvérisége akkor pusztult el. Reptile pedig onnan halhatta, hogy ezen események után költözött Ronan Attilan-ra és ekkor alapult meg a shi’ar és kree kolónia a városban. A Raft-os és ide-oda utazgatós kérdésnél Benhez fordult.
- Úgy tudom, hogy te utána járhatsz az ilyesminek, ha felhívod az ARMOR-t. Ők regisztrálnak minden dimenzió és alternatív realitásos utazást és vizsgálják ki őket. Ha megtennéd, hogy beszélsz velük, hogy az ügy végére járjunk. Addig önök esetleg kérnek egy kávét?

A Baxter-torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 13 Május 2012, 15:55

Amíg Suzy magyarázza az okos szöveget, azon gondolkodom, mennyire kéne szót ejtenünk arról, hogy milyen áron sikerült összeraknunk a gépet. Annihilus nem jött át vele, az tuti, de nem zárható ki, hogy valahogy sikerült lemásolnia Reed szerkezetét, és ő intézte el, hogy a bombák odakerüljenek. Sue viszont kihagyja, és nekem sincs kedvem emiatt mentegetőzni, igazából nem is tartozik sem rájuk a dolog, sem ránk az, hogy valahol bazi messze innen történt egy szakadás.
-Igen, ott számon tartanak minden ilyesmit, de kétlem, hogy lenne valami. Ha ilyesmi fordult volna elő, már tudnánk róla szerintem. De persze azért felhívom őket, a biztonság kedvéért.
Ezzel felállok az asztaltól, és kimegyek a tárgyalóból egy másik szobába, ahol előveszem a telefonom, és hívást intézek az ARMOR-hoz.
-Itt Benjamin Grimm, Baxter-Torony, kapcsolja kérem aaa... Azt, aki a dimenzióközi utazások rögzítéséért felelős. Persze, várok... ...Igen, Ben Grimm, kód: 743020001. Arra vagyok kíváncsi történt-e utazás a Negatív Zónába, vagy onnan ide azóta, hogy mi átjöttünk rajta.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Reptile Hétf. 14 Május 2012, 20:37

Egy sor hosszú történet hangzik el, mely meglepő módon ismerősnek hangzik, elsőként nem tudom hogy miként, vagy hogy honnan, de végül rá eszmélek a dologra, még régen hallottam, mikor a testőrség tagjaként tengettem a napjaimat a palotában… Régi szép idők, talán sokkal kevesebb gond lenne az életemben, ha még mindig ott lennék, sőt, nem is csak talán, egészen biztos hogy kevesebb lenne, de tán ennyire szabad sem lennék, de ettől függetlenül, nagyon hiányzik… Nagyon. Visszatérve a témára, a többiek, nos nem vagyok biztos benne hogy ők is hallottak erről korábban, habár talán a csapat két emberi tagja, az emberek között állítólag amúgy is futótűzként terjednek az ilyesmik, noha én ezt nem tudhatom, nem éltem köztünk igazából sosem, és valahogy már nem is igazán vágyok rá, habár korábban érdekesnek tartottam. Jó be kell látnom, talán csak olyan… Képviselőivel találkoztam eddig a fajnak, melyek igencsak rossz benyomást keltenek, ellenszenvesek, vagy értetlenek, és lehet hogy túlságosan korán ítéltem, mert ez a nő igenis értelmesnek tűnik, ám ez majd még eldől, egyenlőre továbbra is úgy érzem, hogy kissé túl sok volt belőlük mára, ám nem igazán tehetek ez ellen semmit, s kissé tartok tőle, hogy eztán csak még több jön, hiszen miért ne jönne? Tele van velük ez a planéta, tán nincs is olyan hely, vagy legalább is nagyon kevés, ahol nem találhatóak meg mostanság. Egyenlőre továbbra is csak hallgatok és figyelek, nincs hozzáfűznivalóm, ha lenne sem hiszem hogy hozzátenném, bár megfontolnám a dolgot, és végül is ha sikerülne úgy ítélnem hogy valóban megéri, és talán érdekel is valakit, akkor megtenném persze, de így nincs mit, és amíg valami értelmes nincs erről, addig inkább hallgatok. Szóval részemről ugyan az megy tovább is, mint eddig, azaz nem egészen, mert bár a témához nem tudok mit hozzáfűzni, a végéhez felmerült bennem egy jó kérdés, amire szeretnék választ kapni, habár az embereknek talán ostoba kérdésnek hangozhat majd, de kétlem, hiszen honnan kéne nekem ilyesmiről tudnom?
- Kávé? - A kérdés mindent elárul, lövésem sincs róla hogy mi az.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Jelly Kedd 15 Május 2012, 16:13

Jelly végighallgatta, amit Susan Strom mondott. Igen, ez mind igaz. Meglehet csinálni. Igaz, ehhez a H.Y.D.R.A. teleportkapujára volt szükség, és ez Magneto és a testvériségének az elpusztításába került.
- Lehetséges, mielőtt felrobbant volna a Fellegvár, engem elkapott pár alakváltó lény, vagy nem tudom mi. Ott volt velem a bomba. Ijesztő volt.
Elgondolkodva hallgatta, hogy az ARMOR semmi ilyesmit nem érzékelt, pedig nekik vannak a legjobb cuccaik a bolygón.
- Esetleg valami olyan energiát használtak, amit nem érzékelhettek? Minden védelem megkerülhető, csak idő kérdése.
Egyszerűen nem tudta elképzelni, hogy ez az egész a Földről indult ki, de benne van a pakliba.
Tirzusz azt kérdezi, hogy mi az a kávé.
- Ilyen fekete, rosszízű ital, mi emberek akkor isszuk, amikor fáradtak vagyunk - válaszolja az embertelennek. - Egyeseknek ízlik, de nekem nem.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok:

Témanyitás by Tyler Szer. 16 Május 2012, 15:39

Némileg ugyan kevésbé jól fogalmaztam, de ki is javítanak. Hát mire jó, a férfi emberek a csapatban. Némán hallgatom Sue magyarázatát, alig észrevehetően bólintok Nestor felé. Az amit állított a két kapu összekapcsolásáról lehetséges, és valószínűleg így is történhetett. Míg a nagydarab sárga kavics megerősítést keres, hogy nem nyílt másik kapu, addig mi némán nézünk magunk elé.
-Kérdezhetek még valamit? Az rendben van, hogy maguk után nem jött át semmi, mivel megsemmisült a berendezés, de a Negatív Zónában nem lehetséges, hogy valaki felépítette, megjavította azt? Vagy annak a romjaiból létrehozott egy másikat. Illetve azt nem tudnánk kideríteni, hogy az a gépezet tényleg elpusztult?-
Kérdezem a nőtől halkan, hisz a férfi biztos épített ilyesmit bele, amivel le lehet nyomozni, én legalábbis tettem volna bele.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 16 Május 2012, 21:08

Susan sztorija elég jól hangzik, de valami nem stimmel benne. A negatív zónából mindenféle ellenséges lények jönnek át, ők meg nyugodtan összeszerelték évek alatt a gépüket, hogy hazajussanak. Oké, hogy Richards egy lángelme, de ez nekem bűzlik.
-Ha igazad van Tyr-Xor, és tényleg újraépítették a gépet, akkor sem azzal nyitották a Hibát, hanem a nega bombákkal. Viszont ha Mr Richards csinált olyan gépet, ami megnyitja a Negatív Zónát, talán olyat is tud, ami bezárja a kaput. Gondolom hasonló elvű szerkezettel kell bezárni is a Hibát, mint ahogy nyitották. Persze a gond még mindig fennállna, hogy oda kell menni, ahol özönlenek ki az ellenséges cirkálók. Mindenképpen beszélnünk kéne Mr Richards-szal.
Bólintok Grimm távozására, a telefonhívás teljesen felesleges időhúzás szerintem, de legyen.
-A kávét megköszönöm. És közben azt is meghallgatnám, hogy milyen körülmények uralkodtak a Negatív Zónában, ahol a férje összeépítette a gépet, mert amennyire én látom, az ott élők nem épp barátságosak bárkivel a mi zónánkból. Hogy sikerült összerakni egy ilyen bonyolult szerkezetet labor és felszerelés nélkül?

A hozzászólást Quentine Constantine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Május 2012, 13:49-kor.

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 17 Május 2012, 09:52

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Susan Storm, Ben Grimm és Reed Richards

Bennek sikerült felhívnia az ARMOR-t, ahol egy ügynök felelt a hívásra.
- Természetesen uram – mondta. – Nem történt ilyesmi, minden ilyesmi számon van tartva és kinyomozva, ha gondolja a teljes listát átküldöm önnek, de a Negatív zónából senki sem érkezett, vagy távozott önök után.
Ha Ben kéri, akkor átküldi a listát, ami igencsak hosszú, több másik realitást és időt érint, de valóban nincs köztük az, ami itt kellett volna.

- Hogyan kerülnének meg olyasmit, aminek a létezéséről sem tudnak? Az ARMOR, akárcsak a SWORD titkos, még a kormányok sem tudnak róla, hogy létezik. Sem a SHIELD alkalmazottai, csak az érintettek. És egyébként minden ilyen utazásnak egyedi energiajele van, ezeket nem lehet megváltoztatni, ez olyan mintha önt megszúrnák és vérezni kezd, a vére ugyanaz marad, bárhogyan szúrják meg.
Közben megérkeznek a kávék és némi pogácsát is hoz be egy titkárnő. A nő végül felsóhajt, hogy látszik, hogy nem lehet a férjét megkerülni.
- Az egész aszteroida a levegőbe repült, amin voltunk. A robbanásának egy része átjött velünk Vadföldre, amikor átmenekültünk. Megpróbálom idehívni a férjemet. Odaát egyébként háborús helyzet volt, Blastaar és Annihilus két ellenséges oldal háborúzott egymással a Zóna feletti uralomért, a háborús maradványokból, roncsokból sikerült felszerelést szereznünk.
Kissé elfordult a társaságtól és fülesen kérte, próbálta győzködni a férjét, hogy legalább számítógépes konferenciabeszélgetésben figyeljen ide, végül az asztal közepén egy holografikus monitor jelent meg, rajta Reed Richards arca.
- Üdvözlöm önöket, bocsássák meg, hogy nem tudok személyesen megjelenni, de éppen a Föld vezető tudósaival dolgozunk egy terraformálási rendszeren, amivel a Hold és a Mars benépesíthető lenne… úgy tudom, hogy a Negatív-zónáról akarnak tudni. Igazából nem volt bonyolult szerkezet, csak a megfelelő kondenzátorokat és a szubtéri jeladókat kellett összehangolni olyan bonyolultság mellett, hogy mindezek aszinkron hálózatba kerüljenek és harmonikusan rezegtessék meg a téridő kontinuumot és a… - folytatta még két percen keresztül szinte levegőt sem vett közben.
Holmes, Reptile és Nestor semmit sem értett abból, amit mondott, nekik teljesen kínai volt és még Jelly és Tyra is elvesztette a fonalat valahol a harmonikus rezegtetésnél. Reed-nek feltűnt, hogy valószínűleg mindenki értetlen arcot vág és nem ért semmit, de mielőtt újra belekezdhetett volna egy hasonló magyarázatba, amit úgysem értett volna megint senki Sue beleszólt.
- A lényeg, hogy itt túl nagy a károsodás és itt szó szerint a Hibánál a két világ összeolvadt, nem lehet bezárni, csak egyetlen módon. Meg kell semmisíteni a Negatív Zónát. Nem lenne egyszerűbb, ha Reed írna egy tanulmányt erről önöknek és maguk elvinnék a feletteseiknek azt, akik hozzáértő asztrofizikusokkal nézetik meg azt?

A Baxter-torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Csüt. 17 Május 2012, 12:42

Azt hiszem itt sem megyünk sok mindenre. Körülbelül ugyan ott tartunk ahol elkezdtük. Belekortyolok a kávéba, de fintorgok egyet és eltolom magamtól. Hogy tudják ezt meginni.
Semmi olyasmi tér és időugrás nem történt ami érintené az ügyet, ráadásul Dr. Richards magyarázatát sem értem, az elejét még csak csak felfogom, de közepe táján, teljes értetlenség fog el. ezzel sem jutunk sokra.
Egy tanulmányt? Hát nem hiszem hogy ennek Nebo vagy a Tanács túlzottan örülne. De végül is, ha többre nem jutunk itt. Nestorra nézek, nekem már nincs ötletem, és más kérdés sem jut az eszembe, amivel előbbre jutnánk.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Reptile Csüt. 17 Május 2012, 14:25

- Értem. - Mondom Carlnak a szavaira, ha jól értem, és tippelem, valamiféle energiát nyerhet ki belőle a szervezetük, vagy tán fáradtabbá teszi őket? Nem, ha csak annyit tudnék róla hogy fáradtan isszák, akkor még rá mondanám, de meg lettünk kínálva, s mi nem vagyunk éppen azok, így hát az első valósabbnak tűnik, de csak tippelem, lehet hogy tévedek, megint, így hát amíg ezt valaki egyértelműen nem jelenti ki, addig számomra ez egy kisebb, elenyésző rejtély marad, talán majd egyszer utána járok, talán. A nő előad egy jó történetet, nem látszik lehetetlennek, nem is nagyon kételkedek, miért tenném? Azon rövid idő alatt, amíg ide értünk, nem lehet összetenni egy ilyen történetet, és főleg nem ilyen nyugodtan és folyamatosan előadni, közben pedig valamiféle étel is érkezik, ami inkább leköti a figyelmem, legalább is nézés terén, nem tudom hogy miféle, emberi ételt még sosem kóstoltam, s ezért kissé piszkálja a fantáziámat hogy milyen lehet az íze, s nem is húzom ezt sokáig, felveszek egy darabot, mely nekem kissé nagyon kicsinek tűnik, és igazából egy harapással küldöm le azt az egyetlent.
~ Hmm… Legalább az ételhez értenek. ~ És valóban, egészen jó íze van, ahhoz képest hogy körülbelül csak egy ilyen kis semmi, ezt pedig a nyálelválasztásom megindulása is tanúsítja, habár felemelem a tekintetem, hogy inkább visszafelé csordogáljon, mivel kontrollálni nem tudom, idenyálazni pedig nem akarok, az egy dolog hogy köztéren ha úgy alakul, akkor nem érdekel, hiszen hozzászoktam, most viszont olyan területen vagyunk, ahol nem lenne túlságosan kellemes ilyen nyomot hagyni. Megjelenik egy férfi képe is, aki magyarázni kell, de az egészből semmit sem értek, pedig a gép fordít, de nekem ez akkor is felfoghatatlannak minősül, ezt azonban nem tudom kifejezni, s ha tudnám se hiszem hogy tenném, így hát inkább hallgatok, és megvárom hogy miként fog tovább alakulni, és hát nem valami jól, eléggé sokáig csak mondja, és mondja, és mondja, és a többieken is látszik hogy nem igazán fogják fel ők sem. Végül a nő félbeszakítja, és felhoz egy nem is rossz ötletet.
- Hmm, nekem nem tűnik rossz megoldásnak. - Jelentem ki a magam torz hangján, miközben a nyáladzás is alábbhagy végre, bár tudom hogy ezt nem az én dolgom eldönteni, nem is tettem, végül is csak véleményt mondtam, ha már vinni úgysem tudunk senkit, és mindenkinek eléggé biztos… Nem tudom hogy is kéne ezt mondani, a lényeg hogy nagyon biztosnak látszik, hogy rossz helyen járunk, bandázsok vagy kapu nyitogató csapatok ide, vagy oda, az egyik már nagyon régóta börtönben, és tehetetlen, a másik után pedig megsemmisült a kapu, ami a földön nyílt, szóval igen, eléggé biztos lábakon állnak, és bár nem viszünk senkit, szerintem ezzel is meg fognak elégedni, és talán egy rakat szerencsétlenkedés után megütögethetjük a saját vállunkat, mert bár szép nem volt, de legalább léptünk egyet előre, talán nagyobbat mint gondoljuk, talán nem, ez majd eldől.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 18 Május 2012, 13:33

A telefonhívás közben csak bólogatok, mintha azt látná a vonal másik oldalán lévő fickó, aztán végül beleszólok.
-Igen, jól jönne a lista, köszönöm!
Leteszem a telefont, és a faxhoz megyek, ahol hamar meg is jön a lista, kicsit hosszabb, mint vártam, mindig elfelejtem, hogy milyen sok utazó van. Felnyalábolom, és visszamegyek a tárgyalóba, ahol Reed holografikus, lebegő feje beszél csupa olyan dologról, amiben legfeljebb a kötőszavakat és a névelőket értem meg. Mikor befejezi, és Sue felajánlja a tanulmányt a Negatív Zóna elpusztításához - elég nagy feladatnak tűnik -, leteszem az asztalra a listát a vendégeink elé.
-Íme a lista az összes dimenzióközi és alternatív világbeli utazásról, a Negatív Zónából semmi jött át, és senki nem ment oda, persze a Hibáig, azóta már maguk is tudják. Ha gondolják, amíg elkészül a tanulmány, foglalhatunk szállást maguknak egy közeli hotelben, itt sajnos ennyi embert nem biztos, hogy kényelmesen be tudunk fogadni.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 18 Május 2012, 13:58

Bólogatok Sue magyarázatára, a háborúban valóban találhattak fejlett technológiát viszonylag épen egy-egy roncsból, ez hihető. A Blastaar és Annihilus közti háború persze ezt kissé nehezíthette, de nem véletlenül ők a Fantasztikusok, valahogy megoldották, és mellettük szól az is, hogy elég sokáig voltak ott, nem hipp-hopp jöttek vissza, nyilván megszenvedtek a dologgal.
Richards is beszáll égre a beszélgetésbe a maga módján, egy ideig próbálok rá figyelni, aztán be kell látnom, hogy fogalmam sincs, miről beszél, így csak várok, hátha a többiek közt van valaki, aki felfogta. Persze Jelly vagy Tyr-Xor sem épp zsenik, hiába értenek valamelyest a technológiához, vagy az elméleti kvantumfizikához.
-A Negatív Zóna elpusztítása... Elég nagyra törő terv. A tanulmánynak mindenesetre nagy hasznát vennénk, és örülnénk, ha mielőbb elkészülne, hogy hazavihessük. A tanulmány, a történetük és az, amit Tyler Jacksonról megtudtunk, igazolná a bolygójuk vétlenségét és baráti szándékát a Kree Birodalommal és a Tanáccsal szemben. Elképzelhető, hogy a tanulmány kézbesítése után további egyeztetésre lesz szükség Dr Richards és a Tanács által felkért szakértők közt, ebben az esetben ne lepődjenek meg, ha felkeresik önöket. Ami pedig a szállást illeti, köszönjük, de megoldjuk magunknak.
Kiderült, hogy nem Jackson a felbujtó, az F4 sem segítette Annihilust, hiszen a gépük megsemmisült, ezt a Vadföldi robbanás is bizonyítja, és még egy kis segítséget is kap a Tanács a tanulmánnyal - csak győzzék kibogozni.
A kávét felhörpintem, kellemes, bár kissé gyenge, bekapok mellé egy pogácsát, ami nagyon jól passzol hozzá, és hálásan bólintok Sue-nak. Ezután kezembe veszem a listát az utazásokról, ami szintén jó bizonyíték lesz, és elrakom.
-Azt hiszem, ez minden, értesítsenek, ha elkészül a tanulmány, Ko-Rel Nova Centurión keresztül elérnek majd, de az SWORD-on keresztül is biztosan fel tudják venni velünk a kapcsolatot.
Ha senkinek nincs több hozzáfűznivalója, akkor részemről készen állok a távozásra.

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szomb. 19 Május 2012, 03:49

A titkárnőnek egy kedélyes "köszönömöt" tátogok. De ennél többet nem szólok bele a társalgásba. Figyelek, nem csak arra. De nem akarok feleslegesen beszélni. A tudományos szöveget nem is értem. Csak perifériából tanulmányozom a szobát ahol tárgyalni van szerencsénk. ~ Lehet most kéne megkérnem Nestor kapitányt, hogy hagyjanak itt, lehet Mrs. Stormmal is lenne megbeszélni valóm. Talán ők tudnának valamit kezdeni az elméleteimmel. A tanulmány érdekes ötlet. Ahogy Nestor is mondja ezennel a Föld moshatja kezeit. De gyanítom, hogy a tanács túlságosan szeretne egy bűnbakot. márpedig ha az kell a Földön érdemes megjelölni, minket könnyű lerohanni, látszólag legalábbis. ~ Kedélyesen elszürcsölgetem a kávét, a pogácsát csak darabokban eszem, mindig lapokra szedem és azokat egyenként fogyasztom el. Elmélázok a terem berendezésén, Reed Richards digitális manifesztációján és az itteni ügyeink gördülékenységén. De ha indulásra adjuk a fejünk akkor én készen állok, célirányosan a lift felé indulnék egyből, ha sikerül megjegyeznem a kódot a lifthez akkor most biztosítom magamat róla.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 19 Május 2012, 09:34

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Susan Storm, Ben Grimm és Reed Richards

Ben átadta az adattárolót, amin a Földön, vagy annak közvetlen közelében történt realitás és dimenzióutazásokról. Ebben benne volt rengeteg Asgardi aktivitás, Bifrosttal, Mjölnirrel, és egyszerűen mágiával, valóban a Fantasztikus négyes hazaérkezése, időutazások, ezek Michael Morsus és Amelia Davidson nevéhez fűződtek leginkább, volt egy démoni is, ott Zacharias Morsus, Thorhalla és még Mephisto is szerepelt, Zarathossal együtt. Egy újabb, egy kisebb csapat érkezett a világba, majd hamarosan távoztak is, a Nexus nevű világba, majd egy csoport menekült érkezett a világba a Nexus-ból. Egy kisebb csoport utazott a „Zombiverzum” néven illetett helyre, majd tértek haza. Három fő érkezett a jövőből, kettő New Yorkba, egy Peruba. Majd annak a helynek a közelében több realitásváltás is történt, illetve Fájdalom érkezett ide, majd egy csapat kölyök egy másik világból, akiket aztán Thorhalla küldött haza és ehhez hasonlóak még szép számmal. De valóban semmi sem volt a Negatív zónából, vagy annak a környékéről. Mindhárom bandázshordozó ártatlan.

A csapat távozott és visszatértek Attilan-ra. Legalább egy hetet tartózkodtak még a Földön, ezalatt nagyjából mindenki azt tehetett, amit csak akart, de egy kellemetlenebb dolgon is át kellett esni. A SHIELD és a SWORD teljesen átvilágította őket és Kallarkot, ki kellett szűrniük, hogy nem-e kree kémek, ami a háborús helyzetet figyelembe véve igencsak érthető volt, mert a társaság megtudta közben, hogy már vannak kree orvgyilkosok a bolygón, és Ko is azért volt ilyen ideges, mert hónapokkal korábban elrabolták a fiát és azóta sem tudni, hogy hol lehet, csak annyi biztos, hogy a Földön nincs. És mivel jelenleg a Földön karantén van, elvileg senki sem érkezhetne és távozhatna a Földről, így emiatt is kellett a kihallgatás és egyéb formaság, hogy csapat tagjai távozhassanak. Közben egyébként tényleg bárhova mehettek, megnézhettek dolgokat, családdal találkozhattak. De végül megérkezett az igencsak hosszúra sikerült jelentés és tanulmány, amit a csapat kért.

Mindezek után a csapat távozhatott, egyedül Kallark maradt még egy kicsit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Lilandra jó helyre kerül és egyengesse az útját kicsit, de megígérte, hogy igencsak hamar csatlakozik a csapathoz – amint végre a KM leadta a gyereket és elszabadul a kúriából - . A Védelmezők pedig kellemesen csalódhattak az Ovar-on, már, aki visszatért oda, mert a Galaktikus Tanácsnak bőven elég volt a jelentés és nem akartak mindenáron a Földön bűnbakot találni, igaz leginkább Veranke nem repesett ennek gondolatán, de a küldetés sikeresen végre lett hajtva és senkinek sem esett bántódása és nem lett igazságtalanul elítélve.

Vége.
A Baxter-torony 00120

A folytatás pedig már kiírtam:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1434-galaxis-vedelmezoi-5-kutatas-az-emlekek-utan-kozmikus-kaland

//Folytatás: Rab föld//

A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 25 Márc. 2013, 09:12-kor.

A Baxter-torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.