A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever)

Go down

A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever) Empty A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever)

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 08 Aug. 2011, 21:05

A Baxter-torony Manhattan szívében.

Ez a hatalmas, ezüstös színben pompázó felhőkarcoló volt egykor a mára feloszlott Fantasztikus Négyes otthona, ám ma már romokban hever. Az egykori, kormány által pénzelt agytrösztben immár senki sem dolgozik, és az újjáépítések is szünetelnek.


A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever) 88555294

_________________
A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever) 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4264
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever) Empty Re: A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever)

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 08 Aug. 2011, 21:06

19:50.

Résztvevők: Jason Kariel, Jonathan Miller, Carl Verrens, Tyler Jackson, Emma Flower White és Bruce Caulfield.

A fiatalok végül Mahr Vehlt is magukkal viszik az egyik helikopterbe, és lassan mindenki beszáll a légi járműbe. Johnny már elrepült ájult nővérével a Triskelionba, Rick és Ben pedig egy másik géppel mentek el. A legsúlyosabb sérüléseket Jason és Carl szenvedték el, de ők is bevánszorognak a helikopterbe.

A pilóta felszállás közben biccent Jonathannek.

- Az ezredes megkapta az üzenetét, a Triskelionban várja a részletes jelentést. Helyesen tették, hogy magukkal hozták Mahr Vehlt. Hrm… Micsoda pusztítás… Mondják, igaz az, hogy maguk valahányszor helikopterbe szállnak, valami szörnyűség történik? Lezuhannak, vagy ilyesmi… és a pilóta csak ritkán éli túl. Mert ha igen, akkor talán én--

Mielőtt a férfi befejezhetné, ismét megremeg az omladozó Baxter-torony… és egy jókora darab törmelék zuhan egyenesen a helikopterre. A Kree testének felszállítása túl sokáig tartott, az épület nem bírta tovább… és a fiatalok előtt a becsapódáskor minden elsötétül.
Ismeretlen város, ismeretlen időben. Ám ezt a várost… biztosan nem emberkéz alkotta. Gyönyörű, szinte fénylő csoda ez, hatalmas épületekkel, és a közepén egy vastag törzsű, égig érő fával, amelynek a teteje az egekbe vész, az ágait és lombját alig látni, és ránézésre is legalább jó pár kilométer a szélessége.

Magasztos és fenséges hely ez, amelyet ép ésszel még felfogni is nehéz. Asgard. Az istenek hona.

A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever) 96690691

Csatazaj hallatszik a távolból. Illetve… nem is csata ez. Sokkal inkább üdvrivalgás. Lehetetlen megmondani, hány hang kiáltja egyszerre, hogy „Asgard” és hogy „győzelem”, de több ezren lehetnek. A föld is beleremeg az örömünnepbe… és mindez a város főterén található hatalmas arénából szűrődik ki. Egy arénából, amely zsúfolásig telt.

Asgardiak mind, akik asgardi nyelven kiáltoznak, de mégis… valahogy minden szavuk tökéletesen érthető, ahogy a korábbi álmokban is.

- Asgard népe! Háborúban edzett férfiak és félelmet nem ismerő valkűrök! Ma ünnepelünk! Végre elérkezett a Sötétség Korának vége. Új tavasz köszönt reánk. Az újjászületés kora ez, midőn több ezer éves háborúnk Jotunheimmel végleg lezárult! Fivéreim, nővéreim… GYŐZTÜNK!

Minden asgardi felkiált, és örömittas kántálásba kezdenek.

- Győzelmünk és a béke tiszteletére, Odin, a Mindenek Atyja egy hónapig tartó ünnepélyt hirdetett! Táncoljunk hát, igyunk kedvünkre, de legelőbb: lássuk legnagyobb és legbüszkébb harcosainkat!

Most már sokkal tisztábban látni, hogy az aréna legmagasabb pontján, egy díszes páholyban ősz hajú, ősz szakállú, félszemű férfi ül egy szál tógaszerű öltözetben. Ő Odin, a Mindenek Atyja, Asgard Ura, Thor és Loki apja. Jókora trónja körül testőrei és… hatalmas, jégtestű teremtmények. Jotunheim jégóriásai is ellátogattak ma Asgard földjére, de az ő arcukon nincs mosoly.

A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever) 0062

- Íme ezek a harcosok! A Három Szél… vagyis a falak őrizői, Volstagg, Fandral és Hogun, valamint Odin fiai, a Három Harcos! Balder! Thor! Loki!

Valóban: odalent, az aréna homokjának közepén hat izmos, jóképű, jól megtermett férfi áll fafegyverekkel és csak jelképes ruházatban. Minden porcikájukból sugárzik az isteni fény, a harcos szellem és a büszkeség. Három jól ismert alak, a három testvér: Loki, Thor és Balder, a másik három meg bizonyára Volstagg, Fandral és Hogun.

A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever) 01131

Asgardi testvéreik és a jégóriások szórakoztatására harcos bemutatóra készülnek… de a bemutató kezdete előtt villanás borítja be a város képét… és véget ér az álom.Az ifjú ügynökök bágyadtan új helyszínen nyitják ki a szemüket…

_________________
A Baxter-torony, Manhattan (romokban hever) 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4264
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.